Funktioner af vægdekoration gipsplader i et træhus

I dag står mange mennesker over for ujævne vægge i deres hjem. Dette problem er ikke ualmindeligt, især når det kommer til trækonstruktion. Heldigvis tilbyder moderne producenter forbrugerne en række forskellige materialer, som du kan gøre gulvet glat og glat. Sådanne overtræk omfatter blader af gipsvæg.

Særlige egenskaber

På nuværende tidspunkt er gipsvæg anerkendt som et af de mest populære og efterspurgte materialer. Dette skyldes fleksibilitet og rimelig pris. Sådanne materialer anvendes til færdiggørelse af vægge i private huse og på bylejligheder, hvor ujævne lofter er almindelige.

Som regel har vægge i træhuse imponerende højdeforskelle. Derfor er det for deres design nødvendigt at producere højkvalitetsjustering.

Til dette kan du bruge forskellige materialer (fra billig krydsfiner til GVL paneler). De fleste købere til sådanne værker vælger gips. Installation af dette materiale er ret simpelt. For alt arbejde i hjemmet mester kan tage lidt tid. Desuden vil installationen af ​​gipsplader koste brugerne billigt. På grund af disse funktioner kan nivellering af væggene med gipsplader i et træhus kaldes den bedste mulighed.

Gipsvæg kendetegnes ved, at den kan trimmes med en række dekorative materialer. Det kan være maling belægninger, tapet, forskellige typer af plaster, efterligninger af mursten, murværk. Det er dog værd at overveje at gips er et ret skrøbeligt materiale.

Det anbefales ikke at overbelaste det med tunge og tætte materialer (for eksempel natursten, som har en imponerende vægt).

I træhuse, især hvis de er bygget af logs og logs, er det umuligt at klæbe tapetet eller installere fliserne uden forudgående justering. Gipsvæg i dette tilfælde er en ægte livslinje. Det har forskellige modifikationer. På grund af denne funktion er det muligt at vælge passende belægninger til tørre, varme, fugtige værelser (køkken eller badeværelse). Dette betyder ikke, at fugtbestandige plader er uskadelige, de kan ikke fugtes med vand. På installationsfasen anbefales disse materialer at være yderligere belagt med beskyttelsesforbindelser.

Fordele og ulemper

Gipsvæg - et holdbart materiale, der har sine stærke og svage sider.

Først overveje, hvilke fordele sådanne belægninger kan prale af:

 • Først og fremmest er det nødvendigt at skelne holdbarheden af ​​dette efterbehandling materiale. Kvalitet gipsvæg er ikke underkastet råd eller ødelæggelse. Hvis du behandler dette forsigtigt forsigtigt, vil det vare i mange år uden at generere ulejligheden.
 • Installation af gipsplader er enkel og hurtig. For at gøre dette er det ikke nødvendigt at vende sig til lejrene i kommoderne, der ofte beder om mange penge til deres ydelser.
 • Dette materiale har en lav vægt, så det er optimalt at arbejde med det. Med sin installation er det helt muligt at klare sig uden at tiltrække assistenter.
 • GKL ark af høj kvalitet er miljøvenlig og absolut sikker. De kan installeres i et træhus uden at bekymre sig om husstandens sundhed. Som regel er der i sammensætningen af ​​disse belægninger ingen skadelige og farlige stoffer, så de kan monteres selv i børnenes værelser.
 • Ifølge eksperter kan gipspladerne regulere indeklimaet.
 • Sådanne overtræk forårsager ikke allergiske reaktioner og udsender ikke ubehagelige lugte under drift.
 • Denne coating har gode varmeisoleringsegenskaber. I et træhus er denne ejendom særligt vigtig. Med en lignende udsmykning af væggene i værelserne vil der altid blive holdt varme og hyggelige.
 • GKL paneler er fleksible. På grund af denne kvalitet kan sådanne materialer anvendes til konstruktion af buede strukturer. Det vigtigste er at finde en passende belægning mærkning.
 • Disse materialer er brandsikre. I tilfælde af brand på gipsvæg brænder kun det øverste lag af pap ud. Derudover er der specielle brandsikrede paneler til salg. Disse fordele er særligt relevante for træ- og logbygninger, der er brandfarlige.
 • Bag gips kan du skjule grimme kommunikationssystemer.
 • GKL paneler er bøjelige lærrede, der er problemfri til dekorative dekorationer. Det kan være wallpapering, male dem med forskellige lakering, vendt med fliser eller kunstig sten.
 • Dette materiale er dampgennemtrængeligt, det vil sige åndbar.
 • Gipsvæg har støjisoleringsegenskaber, hvilket er særligt vigtigt for resten af ​​den moderne mand.
 • Gipsbelægninger er billige. De har råd til køberen med ethvert budget.
 • Som følge af installationen af ​​sådanne belægninger får vægge ideelle jævne og glatte overflader.

På trods af det store antal fordele har gipsvæggen sine ulemper:

 • Den største mangel på GKL ark er deres skrøbelighed. For at bryde et sådant materiale behøver du ikke gøre en masse indsats.
 • Det er nemt beskadiget og kan ikke modstå store belastninger. Specielt forsigtig med dette materiale skal du være under installationen. I tilfælde af skade er det normalt ikke muligt at reparere paneler.
 • Selv om gipsvæg har lydisolerende egenskaber, påpeger mange forbrugere, at de er ret ubetydelige. For eksempel vil dette materiale ikke spare fra overdreven støj og knirkende i et gammelt hus.
 • Gipsvæg kan ikke lide at komme i kontakt med vand. Selv særlige fugtighedsbestandige materialer varer ikke længe under forhold med høj luftfugtighed. På grund af denne funktion anbefales installation af gipsplader ikke på badeværelset eller i køkkenet.
 • Gipspladerplader anbefales ikke at installeres direkte på bjælkens loft. Sådanne vægge kan ændre sig i volumen ved høj luftfugtighed, hvilket kan medføre skade på gipspladerne og deres afmontering fra bunden. Under alle omstændigheder skal du lave en ramme.

Typer af gipsvæg

I øjeblikket er der flere typer gipsvæg, som kan bruges til at afslutte trævægge i et land eller landsbyhus. Lad os bekendtgøre sorterne af dette materiale.

GKL - enkel gipsvæg. Som regel bruges den til efterbehandling af husholdnings- og kontorrum, hvor fugtighed og temperatur altid er på det optimale niveau. Dette materiale har en grå farve og blå mærkning. I intet tilfælde kan du installere et simpelt gipsplader i køkkenet eller på badeværelset. Under sådanne forhold vil det hurtigt svigte.

GKLO er brandsikkert gipsplader. Det er meget modstandsdygtig over for åben ild. Denne effekt opnås ved at tilføje særlige forstærkende ingredienser til materialet. Dette materiale kan fås til vægdekoration i industrielle lokaler, på loftet og endda i ventilationsrum. GKLO har også en grå farve. Mærkning på dette materiale anvendes i rød maling.

Denne type gipsvæg er fugtbestandig. Dens sammensætning indeholder anti-svampe komponenter og silikone granuler. Sådanne komponenter gør det muligt for gipsvæg at overføre det høje fugtighedsniveau i rummet.

For at gøre materialet mere pålideligt og holdbart anbefales det at dække det med forskellige belægninger (f.eks. Vandtæt maling eller primer).

Disse belægninger er grønne og blåmærkede.

Gipsvæggen kan variere i kanten. Angiv deres forskelle indbyrdes:

 • PC - lige kant. Sådanne materialer er udelukkende egnede til tør installation. De kræver ikke bookmarking ledd. Sådanne belægninger er som regel monteret i flere lag.
 • UK - sofistikeret hæm. Sådanne materialer indsættes med et forstærkningsbånd og derefter kittet.
 • ZK - afrundet kant. Sådanne typer gipsvæg anvendes kun ved anvendelse af kittens blanding, men uden yderligere forstærkning.
 • PLC - halvcirkelformet kant fra forsiden. Dette materiale suppleres ikke med et forstærkningsbånd, men i fremtiden er det anbragt.
 • PLAH - halvcirkelformet kant, fortyndet på forsiden. Sådanne materialer har brug for forstærkning og fyldstof.

Overfladebehandling

Inden du går videre til installationen af ​​gipsplader på trævægge, skal de være ordentligt forberedt. Hvis huset netop er bygget, skal du vente i seks måneder for at fortsætte til færdiggørelsen. I løbet af denne tid vil grundlæggelsen af ​​bygningen sidde ned, og gipsvæggen vil ikke knække. Men huse fra limet træ sidder lidt, det tager mindre tid.

 • Inden væggipsplader monteres, skal vægge rengøres og frigøres fra tidligere belægninger.
 • Dernæst skal trævægge behandles med en særlig beskyttende forbindelse.
 • Isolér alle de revner, der er til stede på trægulve.
 • Sand logene.
 • På forberedelsesstadiet anbefales det at tegne en tegning af alle overflader, der kræver justering.

Hvordan at sheathe?

Trægulve kan være beklædt med hånden.

Overvej i trin hvordan man skal producere et sådant arbejde:

 • Efter klargøring af basen kan du lave en ramme. Kassen kan bestå af metal eller træ. Trækonstruktioner anbefales at smøres med beskyttelsesudstyr, så det ikke roter og ikke udsættes for parasitter.

Loftgips gipsplader i et træhus og monteringsmetoder

Er det muligt at lave et gipsplankloft i et træhus? Ja. Materialet godt gemmer defekten af ​​loftoverfladen, giver dig mulighed for at lægge et ekstra lag varme, hydro, lydisoleret materiale. Under den hængslede struktur lægges det bekvemt ned ledningerne, kommunikationen. Vi vil forstå funktionerne i gipspladespladens layout, samt teknologiske intricacies og muligheder for at arrangere loftet i et træhus.

Mulighed for fastgørelse af gipsvæg på loftet af et træhus

Grundlæggende installationsmetoder:

 • på basis uden ramme
 • overlappende bjælker;
 • på en trækasse;
 • på en metalramme.

Du bør vide, at klæbemiddelfastgørelsen af ​​gipsvæg til træloftet ikke er tilladt. Enhver sammensætning er lavet på basis af vand, og det trænger ind i porerne i træ, udvider materialet. Derefter naturlig tørring, hvilket ville medføre dannelse af revner i den allerede færdige belægning.

Montering til gulvbjælker

Dette er den nemmeste løsning, hvor udsmykningen af ​​et træloft med gipsvæg resulterer i et resultat af en solid panelkonstruktion. Hovedkravet er manglen på betydelige højdeforskelle, fremspringende elementer og andre former. Hvis basen er tilstrækkelig jævnt, er kassen ikke nødvendig, fastgørelsesanordninger på fosfaterede selvskærende skruer med længden 32-51 mm. Skru hardwaren med drukning af hætten i arket med ca. 1 mm. Men at have fastgørelseselementer bedre end et skakbræt - det betyder at de 4 hjørner af tilstødende ark ikke konvergerer på et tidspunkt.

Monteringsindstillingen er praktisk, når du dækker loftsloftet, når du bruger sip-paneler. Hvad angår tykkelsen af ​​gipspladen, vælges parameteren i henhold til basens kvalitetsindikator. Eksperter anbefaler at vælge vægpaneler med en tykkelse på 12,5 mm, især hvis lofterne er lavet af kantede, ubehandlede brædder. Loftsplader med en tykkelse på 9 mm anvendes ved bundbeklædning, lavet af krydsfiner, sip-paneler.

 • over hele området af arket skrues skruerne ind med et trin på 250 mm, på kanterne et trin på 150 mm;
 • fra arkene er installeret på plads, skåret skåret i en vinkel på 30-45 grader, kanterne syes under putten;
 • Sørg for at forstærke sømme, lim serpyanka på toppen - det forhindrer dannelsen af ​​små revner.

Installation af gipsplader på en trækasse

Den anden version af beklædningen giver mulighed for den indledende indretning af træbjælkens ramme. Barens dimensioner er 40x50 mm, drejebænken er fastgjort til bjælker eller spærre.

Tip! Hvis du bruger et bredt tømmer, bliver det lettere at montere arkene på rammen, idet du overholder grundreglen - kantene på de tilstødende ark skal ligge på et element af batten.

Montering af kassen i loftet er let:

 1. Barer bør behandles med anti-ruller, bioprotective forbindelser og godt tørret. Yderligere imprægnering med en dyb penetrering primer vil også forbedre kvaliteten af ​​elementerne.
 2. Fastgørelse til bunden på skruerne. Længden af ​​skruens ben er valgt, så den kommer ind i basen mindst 50 mm.
 3. Batten er ikke mere end 600 mm - det er halvdelen af ​​arkets bredde. Det er ikke længere muligt, GCR'en slipper, men den kan være mindre, ca. 400 mm. Hvis disse er plader med ikke-standarddimensioner, vælges fikseringshældningen som følger: Ikke mindre end en tredjedel og ikke mere end halvdelen af ​​arkets størrelse.
 4. Ved installation af stænger er det nødvendigt at verificere vandret. Et laserniveau er nyttigt. Korrigere de horisontale antagelige træskrot af krydsfiner eller træ.

Tip! Hvis afstanden mellem bjælkerne og rammen er stor, anvendes suspensioner fra profiler beregnet til ark HL. Omkostningerne ved en metalsuspension på 8 mm tykkelse er ikke mere end 2-5 rubler.

Arrangering af rammen er bedre at gøre batten på en sådan måde, at stængerne også er på tværs af arklederne, mellem de korte kanter. Men hvis det bliver så en kvalitativ styrkelse af leddene, forventes ikke tunge læs på loftet flyet, det vil sige fra toppen er der boligen eller tværbjælke robust, er det muligt at undvære den cross-bar.

Montering på en kappe fra en metalprofil

Hemming gipsvæg på træloft på profiler, du skal købe galvaniserede metalelementer.

 • Cd dimensioner 60x27 mm loft;
 • UD guide profil, fastgjort omkring omkredsen;
 • Direkte suspensioner anvendes til montering af ark til bjælker.

Det er vigtigt! Batten skal ikke være mere end 600 mm.

Teknologien i rammerne af rammen er ikke vanskelig. Kort om hovedtrinnene:

 • en guideprofil er installeret langs niveauet på væggene langs hele omkredsen;
 • suspensioner (med det nødvendige trin) med skruer fra 45 mm i længden er fastgjort til bjælkerne;
 • kant i profilvejledningen for at starte profiler CD, derefter fastspændt med ører af suspensioner til bjælker;
 • Juster profilerne til et vandret niveau, fastgør med 9 mm selvdrejende skruer (2 stk. I hvert øre);
 • således at den frie del af ørerne ikke forstyrrer arbejdet, installationen, bøj ​​det over loftplanets niveau
 • Det er bekvemt at lave jumpers til tværgående led af GCR ark med CD profil trim;
 • arket til en profil på selvskærende skruer fra 25 mm lang tiltrækkes.

For at gøre det lettere at arbejde med profiler, strækker man tråde mellem bjælker, en malerkabel - det er nemmere at se på et landemærke på et vandret plan. Sænk profilerne til niveauet af den spændte tråd, og fastgør derefter. Men trim bruges til installation af jumperne på de stødsamlinger, behøver de langsgående profiler ikke behøver at spænde og trække til kanten af ​​arket, når du monterer FCL ved kassen - så vil ikke være synlige cap skruer, behøver ikke at ødelægge bladet, forsænket hardware i tykkelsen af ​​GCR.

Tip! Efter at have afsluttet loftet med gipsplader i et træhus på en metalramme, er det nødvendigt at brodere og forstærke sømme.

Montering på trægulve uden brug af en ramme

I betragtning af hvordan man skal loftet med gipsplader i et træhus på en base uden ramme, bemærker vi, at teknologien ligner installationen på bjælker. Acceptabel teknologi i nærværelse af et solidt loftsskærm, ingen fremskrivninger, defekter, overfladesvingninger.

Som skruer anvendte skruer 32-51 mm lange, bedre fosfaterede. Arrangementet af hardware i et tavlermønster - 4 hjørner konvergerer ikke i en stråle. Det er bedre at gøre forskydningen langs endeforbindelserne i de tilstødende rækker. Størrelsen af ​​forskydningsarkene afhænger af afstanden af ​​bjælkerne. Ligesom med teknologien til arkivering på bjælker fjernes arkene fra kanterne i en vinkel på 45 grader til en tredjedel af bordets tykkelse. Så forstærkes sømmen med serpyanka og er forberedt til sammenføjning.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåderne

Før du begynder at udstyre loftet på gipsvæggen i et privat hus, skal du afklare fordele og ulemper ved arbejdsmuligheder:

 1. Kappe bjælker har følgende liste over fordele:
 • budget natur;
 • lydhørhed;
 • ingen ændring i rummets højde
 • minimum sæt af værktøjer.

Det er vigtigt! Der er også ulemper, den vigtigste - en ideel planhed af loftoverfladen er påkrævet. Desuden, hvis materialet i bjælkerne er blødt træ, gælder metoden ikke. Og en mere minus - med en sådan beklædning der ligger isoleringsmaterialer er næsten umuligt.

Tip! For at gøre installationen af ​​et gipsplankloft i et træhus på bunden uden kasser mere bekvemt anbefales det at skære arket i 2-4 stykker.

 1. Klædningen på træets lath har flere fordele: Høj pålidelighed af designet, miljøvenlighed, du kan bruge ethvert isoleringsmateriale, forbedre basens kvalitet og praktiske egenskaber. Ulemperne er, at træ absorberer fugt, hvilket betyder at det skal bruges i tørre rum. Derudover skal stængerne behandles med beskyttende stoffer for at overvåge loftet under drift. Alt dette kræver ekstra omkostninger.

Tip! Styr de rammeværdige vinkelret skinner, der er anbragt mellem de langsgående strimler.

 1. Metal profil - ramme pålidelig og holdbar. Talrige fordele:
 • displayet af isoleringsmaterialer er muligt i enhver mængde;
 • rammen er karakteriseret ved stivhed, udholdenhed;
 • installationsarbejde er ikke kompliceret;
 • der er god fugtbeskyttelse;
 • rammen forbliver intakt, selv med sæsonmæssige jordbevægelser;
 • Du kan lave en ramme til flere niveauer.

Ulemperne er minimal, vedrører kun priskomponenten, det er nødvendigt at købe ikke kun profiler, men også yderligere elementer.

Tip! Uanset den valgte installationsmetode reduceres lofthøjden. Der er ingen minus kun, når de dækker uden en ramme, men denne mulighed er ikke særlig robust.

Ekspertrådgivning

Så at loftgipspladen i et træhus ikke forårsager ulejlighed, skal du tage højde for anbefalingerne fra de professionelle:

 1. For at udføre figurnedskæringer skal du bruge et elektrisk stiksav med en fil på et træ. Hvis du har brug for lige linjer, bliver gipsen ikke skåret og brydes af efter en hak med en skarp kniv. Nok hak på en tredjedel, en fjerdedel af arkets tykkelse, så revner elementet nøjagtigt langs linjen. Skær kraftpapir med en kniv eller en saks, og varen er klar til installation.
 2. Hvis der ikke er nogen assistent, er arkene monteret på denne måde: Træk en profil til rammen eller en stang med et mellemrum på flere centimeter. Læg derefter et ark på backupen, fastgør den frie kant til kassen, og monter derefter på hele omkredsen.
 3. Ark kan og bør bøjes. Hvis det er et element af lille tykkelse, så skal du drysse det lidt med vand, rul det med en nålevalse (på bagsiden) - bøj det derefter. På væggen gør lamellerne snit i trin på 100 mm, forsigtigt brydes og fastgøres til figuren profil. Derefter bliver fletningerne hurtigt og enkelt rengjort med kitt.
 4. Hvis der ikke er serpyanka tape, anvendes glasfiber til forstærkning af sømmen. Skær det rullede materiale i strimler 5 cm brede og 1 m lange.
 5. Putty sømme bør være et dobbelt lag, venter på den første at tørre, før du anvender det andet lag. Men så er det bedre at male overfladen med en kværn med mesh nr. 80, men du kan bruge en konstruksionsrist med en mesh eller sandpapir fraktion fra nr. 100-120.
 6. Limfiberglas skal PVA med vand, fortyndet i forholdet 1: 1.

Når glasfiberen er klistret, bliver sømene igen gennemboret, slibet, støvfri og primet med en dyb penetrationsforbindelse. Nu er alt arbejdet på loftbeklædningsarkene GKL færdigt, du kan begynde at dekorere.

Afslutning af et træhus med gipsplade: "for" og "mod", nuancer og stadier af arbejde, foto og video

Et stort plus af træhuse er, at de praktisk taget ikke behøver at udføre efterbehandling. Men "de argumenterer ikke for smag", og i nogle tilfælde foretrækker ejerne af træhytter stadig at se på væggene, for eksempel tapet, og de skal derfor færdiggøre interiøret. Et af de populære muligheder for at skabe en hård overflade er gipsplastering - i et træhus bruges det næsten oftere.

Det er nemt at montere kassen for gipsvæg på trævægge

Gipsvæg: Fordele og ulemper

Den relative billighed: det er billigere end foring, for eksempel;

Sikkerhed - Hvis du bruger speciel gipsimprægneret med fugt eller ild, forbliver de praktiske egenskaber ved et træhus, og driftssikkerheden øges;

Du kan ikke kun færdiggøre væggene, men også lave et gipsplankloft i et træhus;

Den nemme og praktiske installation - et stort arkark giver dig mulighed for straks at lukke den imponerende overflade. Derudover kan gipsvægge bøje og tage forskellige former. Det er let at lave små elementer til montering ud af det for at lukke lukker, kasser eller rør.

Kombinationen af ​​kvaliteter: Et godt dækkende materiale, og derudover bruges til yderligere isolering af huset eller dens dampbarriere;

Af minerne i brugen af ​​gipsvæg bør helt klart nævne:

Fragilitet - både under transport og i drift. Uden særlige fastgørelsesmidler forsøger forsøg på at hænge på gipset noget tungt garanteret at ende med beskadigelse af materialet;

Lav temperatur driftstilstand - hvis den er koldere end minus 10 ° C, stoppes arbejdet med gipsplader;

Bulkheden er i forhold til andre materialer, gipsvæg kan spise et dusin eller to centimeter værdifuldt rum under installationen, så brugen i små værelser er ikke tilrådeligt.

Gipsvæg kan "spise" en del af rummet på grund af installationen

Funktioner af vægdekoration gipsplader i et træhus

Træ - et naturmateriale med alle de følgevirkninger i operationen. Før du plejer væggene i et træhus, skal du udføre følgende trin:

At sørge for yderligere beskyttelse mod svampe og parasitter, der lykkeligt går ind over træet - det vil sige at bearbejde væggene inden videre arbejde for at dække revner, huller fra knuder og revner, hvor fugt kan kondensere;

Også behandle væggene i brandbekæmpelse (flammehæmmende) opløsning;

Under gipsvæggen passer det nødvendigvis med film-dampspærren, uanset om du vil varme huset eller ej;

Det næste problem med træhuse er krympning, så det er værd at vente på, at huset går igennem denne fase (undtagelsen er allerede tørprofileret tømmer, men sådanne huse er meget dyrere), og kun derefter fortsæt til mål;

Og selv efter krympningstrinnet anbefales det at udføre trimningen på en ramme uafhængig af understøtningsbasis, som heller ikke er bundet stift til gulv eller loft - så deformationerne ikke beskadiger gipsvæggen.

Glidefiksering til gips profil

Ved installation af elektriske ledninger er det nødvendigt at huske om brandsikkerhed, derfor skal alle ledninger fjernes i et metal "korrugering" eller monteret på en åben måde - i kabelkanaler.

For badeværelser og værelser med høj luftfugtighed skal du vælge fugtbestandig gipsvæg og til skorstene og komfurer med deres efterbehandling - brandhæmmende. På vores hjemmeside kan du kende de mest populære projekter af træhuse fra byggefirmaer, huse, der præsenteres på udstillingen "Low-Rise Country".

Sådan installeres rammen

Rammen i et træhus til gips kan også være træ eller metal. Sidstnævnte betragtes som mere holdbart, og trærammen vil kun blive brugt i huset med fuld krympning.

En flydende ramme til gipsvæg i et træhus er absolut nødvendigt, begge i huse før krympetrin, og efter, fordi fluktuationerne af de lineære dimensioner af lokalerne af dimensionerne af loftet og gulvet fortsætter. Hovedtyperne af ramme to, begge er monteret på et lignende princip. Hvis der anvendes en træramme, som vægge, skal den behandles med brandslukningsmidler.

Rammen er monteret efter scenen for behandling af væggene, men før lægning af intern kommunikation (som vil blive gemt under gipsvæggen).

En af fordelene ved gips er, at elektriske ledninger og anden kommunikation vil blive gemt under den.

Metalrammen er lavet af profiler (guider og loft), selvdrejende skruer. Anvendes også i arbejdet på bulgarsk, prosekatel, niveau og skruetrækker, blyant, trinladder, målebånd og prosekatel. Hvis du planlægger at skære arkene, skal du bruge en særlig kniv til gips.

Ved hjælp af hele arbejdet udføres i følgende rækkefølge:

Guider er monteret på gulvet, på niveauet, "slå af" på forhånd;

Linjer er markeret til vertikale indlæg på en afstand på cirka en halv meter, således at et standardark har mindst to eller tre guider, og krydset af ark skal falde på guiden;

Racks er skåret i henhold til følgende formel - væghøjde minus ca. 10 cm (krympning);

På hver profil skæres riller med en længde på ca. 10 cm og lidt mere end en skrue, som den fastgøres på væggen på, og hver profil er normalt nummereret (da træet er meget forskelligt, og rillerne kan falde på knuder eller revner, hvilket er uacceptabelt: tilfældet med rilleskiftet);

Der er mindst 3-4 sådanne fastgørelsespunkter på hver; små stænger skrues på væggen, så støtteområdet er større;

Yderligere om nødvendigt monteret metalbølgepapning;

Tråd er sikkert at gemme i korrugeringen. På vores hjemmeside kan du finde kontakter af byggefirmaer, der tilbyder en intern ombygningstjeneste. Du kan direkte kommunikere med repræsentanter ved at besøge "Low-Rise Country" udstilling af huse.

Andre profiler skrues til de installerede profiler ved hjælp af en skære- eller selvdrejende skruer (som en "spin-up"), så du kan lægge gips på toppen;

Installer tværgående profiler for at opretholde stivhed (normalt skåret fra den sædvanlige profil).

Træskæringen til gipsvæg i et træhus er samlet på samme måde, men da træet er et blødere materiale, kan der desuden tilvejebringes en udsparing til skruehovedet på overfladen af ​​stængerne for at skabe en perfekt glat overflade. Derudover skal alle barer også behandles med fugt, svamp og brandstoffer.

Følgende søjler bruges til rammen:

Længde er fra 2 til 4 m;

Tømmeret er godt tørret, har ingen synlige skader og bøjninger;

Sektion 40 ved 40 eller 50 ved 50 eller 40 ved 50 mm.

Det antages, at trærammen vil tjene mindre end metallet, men under forudsætning af overholdelse af teknologien til lægning og forarbejdning er deres levetid omtrent det samme (hvis selvfølgelig selve tømmeret er af acceptabel kvalitet).

Træramme med glidefastgørelse til gipsvæg

Vi isolerer vægge før installation

Før installation af gipsvæg skal der installeres isolering - mineraluld, skum eller andet. For at isoleringen ikke bliver våd, er en dampspærrefilm fastgjort oven på den. Alle materialer købes med en 10% margen.

Til installation, for eksempel skum, udføres følgende arbejdstrin:

Yderligere justering af væggene er lavet eller den mest fremtrædende sektion bestemmes, langs hvilken installationen vil blive udført;

Væggen behandles med en primer;

Skummet er monteret i omvendt rækkefølge af gipsvæggen - det er først at lægge stykkerne på små overflader og derefter bruge store plader;

Vinduesåbninger og andre potentielle risici ved revner er desuden spatteret;

Efter et par dage er arkene desuden fastgjort med skålformede negle, under hvilke huller bores i væggen;

Hvis der på dette stadium er huller, lukkes de med stykker skum eller monteringsskum (uden toluen!). Overskuddet skæres med en kniv, og leddene dækkes igen med en klæbemiddel.

Til fastgørelse af bomuldsuld anvendes en speciel hæftemaskine. Du bør også undgå forekomsten af ​​revner eller huller på dette stadium, da ellers vil følelsen af ​​termisk isolering gå tabt.

Opvarmning af bomuldsuld på en trævæg under gips Det kan være interessant! I artiklen om følgende link læses om pejsen i et træhus.

Arbejdet med at behandle svampens vægge og ild bør gøres inden isolering.

Dernæst fastgøres gipsvæggen, mens rækkefølgen overholdes - først er der lagt store ark, så små elementer.

Video beskrivelse

For flere tip om vejrliggørelse, se videoen:

Installation af gipsvæg på væggen

Denne fase synes at være enklere end den foregående, men det er stadig nødvendigt, når du udfører det:

Overholde teknologiske huller - fra bunden kan du forlade 1 cm og derefter lukke den med en sokkel, du skal bruge mere ovenfra - fra ca. 5 cm;

derudover mellem arkene skal du forlade 2 mm og derefter lukke dem med kittet;

"Overlappende" monteringsindstilling er tilladt, når arkets kanter håndteres manuelt, danner vinkler på 45 grader, og sættes derefter i samlingen; Horisontale linjer af gipsplade lægning bør ikke konvergere (ark er lagt i en "checkerboard" rækkefølge);

Det anbefales at skrue skruerne i en afstand på en kvart meter fra hinanden, men ikke mere;

det er bedre at klæbe sømene over med et bånd ("serpyanka") og derefter kittet.

Video beskrivelse

I nogle tilfælde for at spare plads, er profiler nedsænket i væggene. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage højde for den uundgåelige krympning af træhuset. Visuelt vist i videoen:

Mellemrummet mellem loftet og arkene er lukket med dekorative elementer, men det er værd at vide, at de heller ikke skal fastgøres til væggene. For at bevare konstruktionens fleksibilitet, skruer skruerne ikke tæt og efterlader et lille mellemrum, hvis strukturen "går". Men skruehovedet skal være "druknet", så senere kan du ordentligt zashpatlevat overflade eller pokleit tapet.

På badeværelset og i køkkenet skal gipsvæggen være dækket af vandtætning

Den endelige finish af træhuset med gipsvæg efter installationen tillader også flislægning.

Det kan være interessant! I artiklen om følgende link læses om materialer til færdiggørelse af væggene inde i huset.

konklusion

Gipsvæg er let at bruge, praktisk og god selv for forholdene i et træhus. Hoveddelen af ​​arbejdet falder ikke på arbejde med selve gipsvæggen, men som forberedelse til installation, vægbehandling og profilering. Et udvalg af materialevalg giver dig mulighed for at vælge gipsvæg for ethvert værelse, herunder badeværelser, køkkener og værelser med åbne brande.

Vi trimmer vægge og lofter på et træhus med gipsplader

Et varmt, iltrigt træhus er et miljøvenligt mikroklima og et æstetisk udseende. Træets vægge, selv efter den sidste krympning, fortsætter med at "trække vejret" og ændre i størrelse. Med denne egenskab af naturmateriale er forbundet nogle af kompleksiteten af ​​indretningen. Den bedste mulighed for et træhus er kappe gipsplader. Lav vægt, enkel installation og tilgængelighed af pressede plader gør det muligt at tilpasse overfladen af ​​vægge og loft uden involvering af specialister.

Fordele ved at plettere et træhus indefra med gips

Træets struktur skelnes af reliefvægge. I dette tilfælde har ejerne ofte et ønske om at give deres hjem et mere moderne udseende. Brug gipsvæg i et træhus til at overflade overfladen, helst andre materialer af en række objektive grunde:

 • naturlig sammensætning af tørt gips
 • Materialets højdampgennemtrængelighed
 • lav vægt og let at skære fliser;
 • lav pris og enkel installation på en ramme base;
 • yderligere varmeisolering;
 • skjulte ledningskommunikation;
 • ideelt flad overflade til finishmaterialer.

Udsigt til værelset, beklædt med gipsplader. Det er bemærkelsesværdigt, at disse værker blev udført uden involvering af hyrede professionelle bygherrer.Forskellige typer gipsvæg: standard, brandhæmmende og fugtbestandig

Fordelene ved et sådant valg omfatter at dække træloftet med de samme gipsplader.

Det alsidige materiale giver mulighed for dristige designløsninger - flere niveauer af enhver konfiguration, zoneintegreret belysning, topluftfordeling fra klimaanlægget.

I et ord - næsten alt, hvad dit hjerte ønsker.

Funktioner ved installation af gipsvæg i et træhus

Der er to måder at fastgøre gipsvæg på overflader: rammeløs og ramme.

Installation af gipsplader direkte på træets vægge er uønsket på grund af forandringen i træets størrelse afhængig af fugtigheden af ​​miljøet. Stiv fastgørelse af pladerne indebærer nødvendigvis udseendet af væsker og revner i belægningen. Desuden tillader den ujævne lindring af bjælkens vægge og loft ikke ideelt at etablere et gipsplader.

Indretning af et træhus med gipsplader er kun muligt ved hjælp af en ramme. Budgetmuligheden for gamle veletablerede bygninger og landhuse er installationen af ​​gipsplader på lameller eller barrer af blødt træ. I dette tilfælde bør huden ikke være tæt ved gulvet og loftet på rummet. Gaps dækker med soklen.

Mobiliteten af ​​væggene i det nye træhus kan nå 6 cm i højden. Derfor monteres gipsvæg på en glidende ramme af metalprofiler. Denne metode giver dig mulighed for at undgå forekomsten af ​​revner fra krympning derhjemme og perfekt justere overfladen.

Forberedende arbejde

En foreløbig beregning af mængden af ​​materialer og en detaljeret arbejdsplan for plettering af vægge og lofter med gipsplader vil bidrage til at estimere og forberede værktøjer til implementering.

I første fase er det nødvendigt at tegne en skitse tegning af alle overflader, der skal justeres. Derefter anbringes linjens placering på rammen og fastgørelsesstedet på planen. På designstadiet skal man huske på, at lodrette samlinger af plader skulle falde på profilens akse med et vandret skift i hver række. Ved omhyggeligt udarbejdelse af projektet kan du nemt beregne antallet af profiler, gipsplader, beslag og fittings.

For at udføre gipsplader af høj kvalitet skal du bruge et standard sæt værktøjer: niveau, målebånd, markør og kridt til markeringsarmaturer, boremaskine, skruetrækker, kniv eller sav til savning.

Guide profiler indstillet på rummets nederste og øverste omkreds. Den første lodrette stolpe er fastgjort i en afstand på 30 cm fra hjørnet af rummet, derefter i trin på 60 cm. Med samme intervaller er vandrette planker fastgjort for at strække strukturen. Tilsvarende markerer loftplanen.

Montering af ramme bund og gipsvæg i et træhus

Fastgørelsen af ​​rammen starter med den nøjagtige markering af linjerne til fastgørelse af styringsprofilerne. I et træhus er disse dele stift fastgjort kun på overfladen, der er udjævnet. Dvs. vægrammen er ikke forbundet med loft og gulv.

Hvis dit hus stadig krymper, skal du forberede glidende fastgørelseselementer til vertikale profiler, inden du begynder arbejdet. Til stikket på første niveau ("krabbe") fastgøres skruerne med skruer ved hjælp af en glidestøtte PAZ 2. Det er denne understøtning, der er fast bevægelig til husets væg. Samtidig kan krabben sammen med profilen bevæge sig frit op og ned inden for 6 cm. Gipsplader skæres ud, så der er et lille mellemrum mellem gulvet og loftet. Denne mount gør det muligt for væggen at "trække vejret" uden at forstyrre hudens integritet. Krympesømme langs gulvet og loftet er dækket af gulv og loftplinus.

Hvis huset ikke længere er nyt og krympningen er bagud, kan krabberne rettes direkte til væggen uden frygt for udbrud.

Arbejdsordens rækkefølge:

 1. Horisontale retningslinjer for guider udføres i en afstand på 10-15 cm fra vægens øvre og nedre kant;
 2. Diagrammer fastgørelseslinierne af oprejerne;
 3. Lav en stiv fiksering af føringsprofilerne til træet på de nederste og øvre markeringer;
 4. Slipforbindelser til vertikale understøtninger (4 hver) fastgøres langs referencelinjerne;
 5. De vigtigste metalprofiler og vandrette lintel er installeret på krabberne.
Generel visning af rammen efter installationen

Efter installation af rammen er de elektriske ledninger lukket i en metalboks for ikke at beskadige dem under KGL montering. Om nødvendigt placeres varme- og lydisolering i cellerne mellem stativene. For at gøre dette skal du bruge mineraluld.

Rammeafskærmning med gipsplader er lavet til metalprofiler med en afstand på 30 cm mellem selvskærende skruer. Fastgørelseshættene skal være 1 mm dybe i pap. Før afslutningen af ​​stedet for led og fastgørelsesmiddel kit, pre-limet serpyanku.

Denne video forklarer helt og holdent alle de finesser, der skal overvejes, når rammen installeres:

Gipsplader træhus: 3 mest obligatoriske regler

Facing gipsplader log vægge

I sommer brugte vi meget tid på at studere forstæder ejendomsmarkedet, som i den nærmeste fremtid vil vi flytte tættere på byen. Nu ved vi, at vores midler kun vil være nok til et hus fra en bar, så spørgsmålet om at færdiggøre det vågnede fremad, og især om, hvordan man skal skære et træhus indefra med gips.

Og da de fleste af de færdige bygninger er opført fra en temmelig tynd stang 15x15, ville det være rart at tænke på isoleringen.

Vi er fortrolige med gipsvæggen temmelig tæt - vi brugte det mere end en gang til reparationer, men teknologien til dens installation i et nyt træhus, som det viste sig, har sine egne nuancer.

Afslutningsregler

Jeg regnede med tre sådanne regler, der ikke er stødt på, når de står over for mursten eller betonvægge.

Den første er forebyggende behandling.

Det er forbundet med ustabiliteten af ​​træ til fugt, insekter, ild og andre aggressive faktorer. Hvis der er fejl under huden, eller der opstår en skimmel, så ved vi simpelthen ikke om det, før væggene begynder at rådne og smuldre.

Derfor er den første ting at gøre:

 • Det er godt at skære revner og store revner, hvor bugger kan opbygge og fugt ophobes.
 • Behandle vægge med brandhæmmende (brandsikre) og antiseptiske (antifungale) forbindelser;

Behandling med særlige midler vil forhindre mange problemer.

 • Og isoleringen til gipsvæg i et træhus skal lukkes med en dampspærrefilm, så fugt fra huset ikke trænger ind i træet. Selvom det anbefales at gøre selv i tilfælde, hvor isoleringen ikke bruges.

Den anden er en glidende rammeindretning

Det faktum, at nye træhuse i løbet af de første et halvt eller to år giver en betydelig krympning, tror jeg, er ikke værd at forklare.

 • Dette er naturligt, da træet tørrer, taber fugt og med det og dets oprindelige størrelse. Det "krymper".

Krympning af en etage kan nå 15-20 centimeter

 • Samtidig fører det også: en bar kan bues i den ene eller den anden retning, og i starten er glatte vægge langt fra at være lige. Det kan selvfølgelig ikke være lykkeligt, så vægge skal udjævnes.
 • Tørret profileret træ er underlagt meget mindre krympning, men husene er dyrere. Og i dem, som vi har råd til, anbefaler instruktionen ikke at begynde at afslutte den fulde krympning hverken indenfor eller udenfor.
 • Men selv efter at tørringsprocessen er afsluttet, fortsætter trævæggene med at "gå", fordi de afhænger af luftens fugtighed, absorberer fugt og taber det. Vægterne er naturligvis ikke det samme, men hvis rammen til gipsvæggen er stiv fastgjort på væggene, kan sømene mellem de enkelte plader knække.

Derfor skal rammen være uafhængig og ikke bevæges med understøtningsbasis. Og loftets overflade bør ikke være stift forbundet med vægbeklædningen. Dette er hovedtræk ved udsmykningen af ​​træhuse. Montering af samme gipsvæg samt dens kit, udført på en standard måde.

Tredje - elektriske sikkerhedsforanstaltninger

Der er en anden nuance forbundet med enheden ledninger. Efterbehandling af et loghus med gips giver dig mulighed for at skjule det bag huden. Men det er fyldt med tænding af væggene på grund af den mindste skade på ledningen forårsaget af en skrue skruet ind i den eller en kortslutning. Og hvor hurtigt sådanne huse brænder ud, så jeg.

Ledninger til loftet i metal ærmer

Derfor åbnes ledningerne i dem og gemmer sig i kabelkanalerne. Men der er en anden løsning: Stram alle kabler i specialmetalslanger. Ikke i plastikbølgninger og ikke i plastiske vandrør, som de ofte gør, men kun i metal.

Glidende ramme enhed

Hvis alt er klart med det første og det tredje punkt, gjorde den anden mig mig ind i studiet af dette problem grundigt. Fordi vi ved at lave reparationer med egne hænder aldrig havde tænkt før, at rammen kunne monteres på en anden måde end stivt mod væggen. Tværtimod forsøgte de at stramme alting op.

Men som det viste sig, kan det pålideligt holde bunden og samtidig "flyde" i et lodret plan med kanten fastgjort til den, hvilket udelukker dens deformation og udseendet af huller mellem hinanden. Desuden kan rammen være både træ og metal.

Metalramme

Hvis foringen af ​​et træhus er planlagt umiddelbart efter hovedkrympningen, anbefales det kun at bruge metalprofiler til rammeanordningen, da de ikke er udsat for deres egne deformationer på grund af påvirkning af ydre forhold.
Alt, hvad du behøver for at oprette det, er angivet i tabellen.

Fastgørelse gipsvæg til en trævæg

Gipsvæg i et træhus

Moderne ejere af private huse foretrækker at lave reparationer, indføre en række designløsninger. Med dette forsøger vi alle at give vores bolig individuelle træk og tegn på en bestemt stil.

Et sådant moderne byggemateriale som gips giver dig mulighed for at belægge mange design ideer i arrangementet af et privat hus. I træhuse bruger ofte gips. Ved hjælp af gipsvæg kan du lave en køkkenafsnit, revet væggene i gangen, lav bakker.

Gipsvæg på et træloft

Gipsvæg gør det muligt hurtigt at justere lofterne og væggene. Det er vigtigt at huske, at træhuset krymper, hvilket forårsager dannelsen af ​​revner.

For at fastgøre gipsvæggen i træloftet er det nødvendigt at oprette en loftkasse, som skal fastgøres til loftet. Der er ikke grund til at holde fast ved væggen.

Loftgitteret og gipspladen skal passe tæt sammen. Men der er ikke behov for at rette så meget som muligt, ellers vil det falske lofts tilstand blive truet. Det resterende hul kan være skjult under baguette eller dekorative cornice.

Princippet om gipsplankvægsindretning i et træhus er fælles med principperne for enhver anden dekoration.

Først skal du installere metallets profil, som udgør grundlaget og vejledningerne, når du lægger gipsplader. Skruer og skruetrækkere er nødvendige for at montere skruer. De er helt inkluderet i gipsvæggen, de kan være skjulte, når de fylder sømme. Det er vigtigt at bemærke, at gipsvæg er et materiale udelukkende til indretning.

Installation af gipsvæg i et træhus

Arbejdet udføres i flere faser:

 1. For det første er metalrammen monteret fra profilen. Ved hjælp af et lodret plan eller en lodret linje slår vi af flyene: På loftet langs væggen er det nødvendigt at tegne en lige linje. Fra linjen lodret over loftets hjørner. Du kan bruge niveauet. Linjen, som du trak på loftet, skal du flytte til gulvet, det vil sige at projicere det ind i et andet fly.
 2. Så skal du lave en ramme. Til dette skal du have en CD-profil og en U-formet profil. Rammen er nødvendig for at justere væggene. Det er muligt at bruge lameller eller stænger, der anvendes i arbejdet, som tjener som træprofiler. Ved brug af sådanne profiler kan du oprette en kasse af træ, der også tjener som ramme. Dette er en billig og miljøvenlig måde.

Da trævægge i et privat hus "trækker vejret", når luftfugtigheden falder, kan du ikke montere gipsvæggen på væggene "tæt", ellers kan der forekomme revner i leddene.

Grundlaget for installation af gipsvæg kan være: en trævæg, lameller, barer, bjælker, kasse, ramme eller væg. Hvis der lægges kommunikation inden for væggene, så er det bedst at montere gipspladen på træplader. Dette vil skjule dem eller give yderligere isolering. For denne type installation skal du bruge: skruer, skruetrækker og dowels, sav, drill, gipsvæg. Reiki anbefales at tage fra blødt træ.

Montering proces

På steder, hvor det er planlagt at fastgøre lamellerne, skal du tegne linjer langs væggen. Du skal også tegne en linje for lodrette lameller. Lodrette lameller afhænger af leddene af gipsplader.

Reiki er fastgjort til væggen med en boremaskine og dowels. Det mulige mellemrum mellem væggen og skinnen skal forsegles med små partikler af gipsvæg. Der er også vandrette lameller, som er monteret mellem de lodrette lameller. Reiki-stivere er monteret i forskellige højder. Således oprettes et gitter som en base.

Herefter er gipsvæg fastgjort. Bedste af alt, når kanterne af gipsplader ark falder på midten af ​​skinnerne, både lodret og vandret. Ved hjælp af skruer og skruetrækker er der fastgjort. Skruerne skrues i intervaller på 15 cm. Fikseren skal være forsænket i skruen. Derefter forsegles leddene med forstærkningsbånd. Afgørelser større end 3 mm skal fyldes, inden båndet påføres. Den sidste er en polering eller papirpapirbehandling med tørret kitt.

Vi trimmer vægge og lofter på et træhus med gipsplader

Et varmt, iltrigt træhus er et miljøvenligt mikroklima og et æstetisk udseende. Træets vægge, selv efter den sidste krympning, fortsætter med at "trække vejret" og ændre i størrelse. Med denne egenskab af naturmateriale er forbundet nogle af kompleksiteten af ​​indretningen. Den bedste mulighed for et træhus er kappe gipsplader. Lav vægt, enkel installation og tilgængelighed af pressede plader gør det muligt at tilpasse overfladen af ​​vægge og loft uden involvering af specialister.

Fordele ved at plettere et træhus indefra med gips

Træets struktur skelnes af reliefvægge. I dette tilfælde har ejerne ofte et ønske om at give deres hjem et mere moderne udseende. Brug gipsvæg i et træhus til at overflade overfladen, helst andre materialer af en række objektive grunde:

 • naturlig sammensætning af tørt gips
 • Materialets højdampgennemtrængelighed
 • lav vægt og let at skære fliser;
 • lav pris og enkel installation på en ramme base;
 • yderligere varmeisolering;
 • skjulte ledningskommunikation;
 • ideelt flad overflade til finishmaterialer.

Udsigt til værelset, beklædt med gipsplader. Det er bemærkelsesværdigt, at disse værker blev udført uden involvering af hyrede professionelle bygherrer.

Forskellige typer gipsvæg: standard, brandhæmmende og fugtbestandig

Fordelene ved et sådant valg omfatter at dække træloftet med de samme gipsplader.

Det alsidige materiale giver mulighed for dristige designløsninger - flere niveauer af enhver konfiguration, zoneintegreret belysning, topluftfordeling fra klimaanlægget.

I et ord - næsten alt, hvad dit hjerte ønsker.

Funktioner ved installation af gipsvæg i et træhus

Der er to måder at fastgøre gipsvæg på overflader: rammeløs og ramme.

Installation af gipsplader direkte på træets vægge er uønsket på grund af forandringen i træets størrelse afhængig af fugtigheden af ​​miljøet. Stiv fastgørelse af pladerne indebærer nødvendigvis udseendet af væsker og revner i belægningen. Desuden tillader den ujævne lindring af bjælkens vægge og loft ikke ideelt at etablere et gipsplader.

Indretning af et træhus med gipsplader er kun muligt ved hjælp af en ramme. Budgetmuligheden for gamle veletablerede bygninger og landhuse er installationen af ​​gipsplader på lameller eller barrer af blødt træ. I dette tilfælde bør huden ikke være tæt ved gulvet og loftet på rummet. Gaps dækker med soklen.

Mobiliteten af ​​væggene i det nye træhus kan nå 6 cm i højden. Derfor monteres gipsvæg på en glidende ramme af metalprofiler. Denne metode giver dig mulighed for at undgå forekomsten af ​​revner fra krympning derhjemme og perfekt justere overfladen.

Forberedende arbejde

En foreløbig beregning af mængden af ​​materialer og en detaljeret arbejdsplan for plettering af vægge og lofter med gipsplader vil bidrage til at estimere og forberede værktøjer til implementering.

I første fase er det nødvendigt at tegne en skitse tegning af alle overflader, der skal justeres. Derefter anbringes linjens placering på rammen og fastgørelsesstedet på planen. På designstadiet skal man huske på, at lodrette samlinger af plader skulle falde på profilens akse med et vandret skift i hver række. Ved omhyggeligt udarbejdelse af projektet kan du nemt beregne antallet af profiler, gipsplader, beslag og fittings.

For at udføre gipsplader af høj kvalitet skal du bruge et standard sæt værktøjer: niveau, målebånd, markør og kridt til markeringsarmaturer, boremaskine, skruetrækker, kniv eller sav til savning.

Guide profiler indstillet på rummets nederste og øverste omkreds. Den første lodrette stolpe er fastgjort i en afstand på 30 cm fra hjørnet af rummet, derefter i trin på 60 cm. Med samme intervaller er vandrette planker fastgjort for at strække strukturen. Tilsvarende markerer loftplanen.

Montering af ramme bund og gipsvæg i et træhus

Fastgørelsen af ​​rammen starter med den nøjagtige markering af linjerne til fastgørelse af styringsprofilerne. I et træhus er disse dele stift fastgjort kun på overfladen, der er udjævnet. Dvs. vægrammen er ikke forbundet med loft og gulv.

Hvis dit hjem stadig sidder. Derefter skal man udarbejde glidebolte til vertikale profiler, inden arbejdet påbegyndes. Til stikket på første niveau ("krabbe") fastgøres skruerne med skruer ved hjælp af en glidestøtte PAZ 2. Det er denne understøtning, der er fast bevægelig til husets væg. Samtidig kan krabben sammen med profilen bevæge sig frit op og ned inden for 6 cm. Gipsplader skæres ud, så der er et lille mellemrum mellem gulvet og loftet. Denne mount gør det muligt for væggen at "trække vejret" uden at forstyrre hudens integritet. Krympesømme langs gulvet og loftet er dækket af gulv og loftplinus.

Krabbe Mount

PAZ 2 glideholder

Fastgørelse "krabber" til væggen

Hvis huset ikke længere er nyt og krympningen er bagud, kan krabberne rettes direkte til væggen uden frygt for udbrud.

Arbejdsordens rækkefølge:

 1. Horisontale retningslinjer for guider udføres i en afstand på 10-15 cm fra vægens øvre og nedre kant;
 2. Diagrammer fastgørelseslinierne af oprejerne;
 3. Lav en stiv fiksering af føringsprofilerne til træet på de nederste og øvre markeringer;
 4. Slipforbindelser til vertikale understøtninger (4 hver) fastgøres langs referencelinjerne;
 5. De vigtigste metalprofiler og vandrette lintel er installeret på krabberne.

Generel visning af rammen efter installationen

Efter installation af rammen er de elektriske ledninger lukket i en metalboks for ikke at beskadige dem under KGL montering. Om nødvendigt placeres varme- og lydisolering i cellerne mellem stativene. For at gøre dette skal du bruge mineraluld.

Rammeafskærmning med gipsplader er lavet til metalprofiler med en afstand på 30 cm mellem selvskærende skruer. Fastgørelseshættene skal være 1 mm dybe i pap. Før afslutningen af ​​stedet for led og fastgørelsesmiddel kit, pre-limet serpyanku.

Fiksering af plader af gipsvæg til rammen

Putty led på serpyanka

Denne video forklarer helt og holdent alle de finesser, der skal overvejes, når rammen installeres:

Korrekt montering og fastgørelse til væggen af ​​gipsvæg på en træramme

Til udjævning eller ombygning af boligarealet anvendes skillevægge af gipsplade eller gipsplader. GKL vinder på baggrund af mursten og blokskillevægge, så de er lette, udstyret af sådanne strukturer er hurtigt og nemt, og efter arbejdet er der lidt snavs og støv. GKL og GVL skelnes af deres økonomi, god varme og lydisolering.

Typer af materialer

Ud over standard GKL er der sådanne typer af materiale:

Fugtbestandigt anvendes på steder med høj luftfugtighed, brandhæmmende bruges til andre rum (køkken, kontorlokaler).

GKL er fantastisk til efterbehandling af stuer, fordi det er øko-venligt og, når det opvarmes, udsender ikke giftstoffer. Regulerer rummets mikroklima på en naturlig måde.

Til holdbare strukturer anvendes GVL. Disse er gipsfiberark, der er stærkere end gips. GVL er lavet af gips med tilsætningsstoffer. GVL er et miljøvenligt materiale til tør konstruktion, det har ikke papkasse, som gipsplader. Men der er sådanne ulemper med at bruge GVL:

Trærammens specifikationer

Ofte brugt fastgørelse GKL på træets ramme.

Trærammen er billigere end metal, den er lavet af træplanker og -stænger, sædvanligvis blødtræ bruges. Stænger med en diameter på 40 * 40 centimeter anvendes ved krydset af to lag, eller hvor der vil være massive genstande på væggen (spejl eller skab).

Materiale krav:

 • Træ fugtindhold varierer fra 12 til 18%;
 • Brandbekæmpelse skal overholde den første brandsikkerhedsgruppe;
 • Vægtykkelsen må ikke overstige 132 mm.

Inden træpladerne anvendes, behandles de med beskyttelsesmidler mod ild og skadedyr og undersøges for forekomst af knuder og uregelmæssigheder.

Base mount

Skruing af gipsvægdele på træplader skal udføres i bolig- og tørbygninger. Saml rammen i overensstemmelse med lodret og vandret niveau, ellers bliver bygningen skæv.

Værktøjer til oprettelse af en struktur:

 • en hammer;
 • Punch;
 • negle;
 • bygning niveau;
 • selvskærende skruer;
 • montering dowels;
 • metal hjørner.

Hvis strukturen har brug for yderligere opvarmning, sker dette under montage.

Teknologi fastgørelse basics

 • Formarkere skillevæggene i loftet med et niveau, og fastgør trærammen;
 • Fikseringstænger, der starter fra loftet. Så kommer gulvet, og efter det - væggene. Det vil være lettere at arbejde, hvis alle belægninger i en bygning er lavet af træ (flydende negle eller skruer vil gøre). Hvis huset er lavet af mursten og beton, er fastgørelsen lavet med dykker og ankre til loftet;
 • Fastgør stængerne i loftet, udfør markeringerne på gulvet (mindst tre mærker) og fortsæt med at montere rammen.
 • Efter at have kontrolleret, at armaturerne er i overensstemmelse med loftet og gulvet, begynder de at montere bunden. For at gøre dette er det nok at forbinde gulv- og loftstyrene med lodrette stænger. Afstanden imellem dem observeres ikke mindre end 40-50 centimeter. Det er meget vigtigt at etablere disse søjler kvalitativt, da hovedbelastningen vil falde på dem.
 • Efter installation af vertikalerne er stativene fastgjort til hjørnerne med skruer på begge sider af 3-4 huller.

GCR monteret på bunden

Begynd plettering fra faste ark eller de største stykker. Fastgør dem med skruer til stængerne hver 25-30 centimeter.

Når det er beklædt med kun en side, skal du lægge isolering og trække elektriske ledninger inden du installerer toplaget.

Under installationen af ​​den anden side af isoleringen lægges efter behov. Det er bedre at undvære at trække kablerne, hvis de stadig er nødvendige, placeres de i et specielt beskyttelsesrør.

Hvis der er en døråbning i partitionen, skal du øge antallet af stativer og vandrette lintel.

Tips til nybegyndere:

 • Når du monterer den anden side af væggen, skal du flytte arket et trin, så designet er robust;
 • For at undgå problemer med fastgørelsesanordninger skal du sørge for, at GCR-leddene falder nøjagtigt midt i de lodrette indlæg.

sekvestrering

Nogle gange kan du ikke undvære at isolere strukturen yderligere, især hvis det ikke kun er en dekorativ del af interiøret. Der er intet svært i dette, det er nok at lægge og rette materialet.

Til denne egnede mineraluld, polystyrenskum eller skum. Hårdt materiale er fastgjort til indersiden af ​​den forede partition.

Hvert materiale har både ulemper og fordele, alt afhænger af formålet med det rum, hvor de anvendes.

Arbejde med uregelmæssigheder

Hvis pludselig er basen ujævn, skal ujævnheder identificeres med en stang. Til dette:

 • Læg tømmeret langs væggen og træk en linje fra yderkanten;
 • Vertikalt magert tømmerstativ, mærke med jævne mellemrum placeringen af ​​enden for hans udgang på gulvet.

Det er vigtigt at montere rammen jævnt, så hele strukturen er flad.

Hvis der er vanskeligheder med plaster gipsplader, vil videoen hjælpe:

Fordelene ved at bruge GCR

Dette materiale har flere fordele i forhold til andre råvarer:

 • lave omkostninger og samling omkostninger;
 • lille vægt;
 • hurtig installation;
 • den bedste lyd- og varmeisolering;
 • evnen til at anvende selv i fryserum
 • væggennemstrømning;
 • installationen af ​​gipsvæg kræver ikke yderligere forberedelse af basen;
 • efter installation er der lidt affald og støv.

Hvis det gøres korrekt, vil det som et sidste tryk forblive dekorative vægbeklædning. En gipsvægskonstruktion varer lang tid og sparer meget tid og penge.

Kan gnavere komme i basalt bomuldsuld? Metoder til gnaver kontrol Karakterisering af lim Moment Joiner, omfang, sammensætning Omfang af lim Super Moment, regler for arbejde med lim

Nu fremstiller russiske producenter skønt skum, Kudo, Proffleks, TechnoNIKOL, I Volgograd, bag russisk skum, omkring 70% af markedet for 2017

I den første video af den dårlige kvalitetsprofil, vil jeg i det andet gerne se, hvordan enkeltstikforbindelserne vil blive installeret.

Så jeg besluttede at male køkkenet med vandbaseret maling. Mange forskellige farver, jeg kan bare ikke gøre mit valg. Sådan finder du ud af, hvordan...

Mineralulden er meget ligesom en varmelegeme er forbudt, når man bygger objekter relateret til mad. Isolering er meget dårlig, bange...

Katalog over reguleringsdokumenter De mest populære gæster og bygningskoder

Eventuelle spørgsmål?
Spørg eksperten

En lille beskrivelse af afsnittet med spørgsmål og svar. På tilbudet for eksempel