Monteringsvejledning til loftprojektorbeslag

For at montere et hjemmebiograf i en lejlighed eller et privat hus er det ikke nødvendigt at have et tv. Til disse formål, egnet og loft projektor. En moderne projektor giver ikke kun god billedkvalitet, men har også tilstrækkelig kompakthed, der gør det muligt at skjule det under loftet på et værelse og sikre det med en speciel enhed - en beslag.

Loft projektor beslag enhed

Installation af projektoren til loftet er den mest almindelige måde at montere denne enhed på, fordi den giver dig mulighed for at placere skærmen på ethvert tilgængeligt sted i rummet. For at rette projektoren på loftet og rette den i den rigtige vinkel, er det nødvendigt at vælge en beslag til den. Denne enhed er ofte lavet af metal, selv om der også er modeller af plast eller træ.

I nogle tilfælde fremstiller fabrikanterne beslag specielt designet til en bestemt model. For alle de andre er der brugt et passende loftbeslag til parametrene, som består af tre hoveddele:

 • Monteringsplade Det er en metalplade, hvorigennem loftbjælken passerer. Monteret direkte til loftet på værelset.
 • Rod. Denne del bruges til at indstille projektorens højde. Med teleskopbeslag kan du ændre projektorens afstand fra loftet i det af fabrikanten fastsatte område.
 • Platform. Det er designet til at rumme det nødvendige udstyr og har specielle vedhæftede filer. I mange tilfælde er dette kun en stand under projektoren, men i nogle modeller giver platformen dig mulighed for at placere enheden i en vis vinkel eller endda i lodret stilling.

Valg af beslag og installation forberedelse

Når du køber et loftmontering til projektoren, skal du overveje følgende parametre:

 • Videoprojektorens masse. Beslaget skal modstå vægten af ​​alt udstyr, der er installeret på det, så før du køber skal du læse instruktionerne og finde ud af den maksimale tilladte vægt for denne model.
 • Længden af ​​monteringsbjælken. Før du køber, skal du på forhånd måle rummets højde og projektorens planlagte højde for at beregne den nødvendige længde af beslagarmmen.
 • Placeringen af ​​hullerne på platformen. Monteringshullerne på projektoren og platformen skal være helt identiske.
 • Parametrene i loftet. Standardophænget er beregnet til montering på en flad, vandret overflade. For loftsgulve og skrånende lofter, ud over beslaget, skal du have en særlig adapter.

Når fastgørelsesindretningen er valgt, kan du påbegynde det forberedende arbejde. For at gøre dette skal du omhyggeligt studere instruktionerne til videoprojektoren og bestemme det mest hensigtsmæssige sted at installere det. Derefter fastgøres beslagets monteringsplade i loftet og markerer monteringshullernes centre. Ud over det kommende installationssted er det nødvendigt at lægge alle nødvendige kommunikationer. Du bør også udarbejde et sæt nødvendige værktøjer på forhånd:

 • Punch eller bore;
 • Skruetrækker eller skruetrækker;
 • Selvdrejende skruer;
 • dyvler;
 • hersker;
 • Blyant.

Montering på beton eller træloft

Den nemmeste og alsidige måde at montere beslaget på for en videoprojektor er at montere den på et beton eller træloft. Installationsprocessen består i at bore huller under dowels med en perforator (til beton) eller en boremaskine (til træ). Derefter sættes duker ind i hullerne, og monteringspladen på beslaget monteres på dem ved hjælp af skruer.

Det er let at fastsætte beslaget på betonloftet, men hvordan kan du skjule alle forsyningslinjerne? Hvis lokalerne er boliger og reparationer ikke er lavet i det, ville den eneste løsning være at fastsætte specialbakker for kabel- eller kabelkanalerne til loftet. De ødelægger rummets æstetik meget mindre end ledningerne og sikrer deres pålidelige beskyttelse.

Hvis værelset er ved at blive repareret, vil en af ​​udgangene i denne situation være at spore kablet i loftoverfladen, og efter lægningen skal den være dækket af modstående materiale.

Denne metode er ret arbejdskrævende og lang, så projektormonteringen er normalt kombineret med installationen af ​​yderligere ophængte strukturer i loftet, som gør det muligt at gemme kommunikation i underloftrummet.

Gips loft installation

Installering af projektoren på gipspladens loft er også ret simpel og udføres på samme måde: huller bores i loftet, specielle dowels til gipsplader drives ind i dem og beslaget er fastgjort på dem. Et standardark gipsvæg kan dog kun modstå de strukturer, hvis samlede vægt ikke overstiger 5 kg.

Hvis du planlægger at installere en tungere enhed, er loftbøjlen kun monteret på metalramprofiler, som kan findes under loftet med en magnet. Du kan også installere i loftet, hvilket er den vigtigste understøttende struktur. For at gøre dette, skal du i forsiden af ​​gipspladen forsigtigt klippe et hul og montere monteringspladen med klap og skruer på betonloftet.

Denne metode giver dig mulighed for at rette udformningen af ​​enhver masse, men det skårne hul skal forklare eller otkorirovat.

Armstrong loftmontering

Armstrongloftet er også en gipspladerkonstruktion, men adskiller sig fra brugen af ​​plader af samme størrelse, som simpelthen indsættes i metalrammens celler. Hængning af projektoren på et loft af denne type er endnu nemmere, da loftet kan adskilles og monteres på få minutter.

Fjernelse af en eller flere plader, skal du først samle stikkontakten for at forbinde projektoren og tilslut strømkablet til det. Dernæst skal du bore huller i bæreloftet til montering af beslag og feste monteringspladen. Så i skiven, hvor stativet passerer, skæres hullerne til fastgørelseselementer og ledninger. Derefter passerer hullerne gennem alle de strukturelle elementer, og pladen er installeret i sin celle.

Stramme loftmontering

Filmloft er en af ​​de mest almindelige typer af hævede lofter, og giver dig også mulighed for at skjule alle forsyningskommunikationer inden for underloftrummet. Imidlertid vil det ikke være så nemt at installere en projektor. Hvis fastgørelsen til loftet udføres inden installationen af ​​spændingsstrukturen, skal boliglånene installeres på forhånd på bundloftet. Så i PVC-kluden på det sted, hvor stangen skal passere, er det nødvendigt at lave huller og lave metalringe på dem. Derefter gennem hullerne i det strakte loftmonterede stativ.

Hvis konstruktionen af ​​strækloftet allerede er monteret, er det nødvendigt at demontere den, som kun kan udføres af specialister til montering af beslaget. Dette giver dig mulighed for at indstille realkreditlån og udføre en lignende aktionsrækkefølge. Derfor skal strækloftet inden installationen på forhånd forudse muligheden for fremtidig installation af videoprojektoren.

Montering af loftskærm

En anden enhed, der er nødvendig for at sikre tilstrækkelig lysstyrke og klarhed i billedet, er skærmen til projektoren. Loftskærmen er monteret på loftfladen på samme måde som beslaget til videoprojektoren afhængigt af designparametrene. Sådan installeres skærmen ved hjælp af en lignende enhed, der gør det muligt at rette hele konstruktionen på loftet med skruer.

Hvis installationen af ​​skærmen er planlagt til at blive udført sammen med installationen af ​​et gipsplankloft, vil en skærm med et elektrisk drev være en god løsning i denne situation. Hvis du laver en speciel niche til det, så kan en sådan skærm være helt sammenbrudt og i loftet bliver det næsten umærkeligt.

Sådan vælges en beslag til projektoren

Købte en projektor hjem for at se nye film med din familie? Er der behov for at udstyre skolelokale med nyt udstyr? Ønsker du at installere en stærk projektor i publikum til præsentation af præsentationer? Great! Men så viser det sig, at det ikke er nok bare at vælge og købe en projektor. For komfortabel visning er det nødvendigt at installere det korrekt, og sammen med det vanskelige valg af projektoren selv er opgaven at vælge den rette beslag til den i overensstemmelse med egenskaber, installationssted og opgaver udført.

Men hvad er beslagene til projektorer og hvordan de adskiller sig fra hinanden, vi overvejer.

Installationssted

Valget af et muligt sted for projektoren bestemmes af konfigurationen af ​​det specifikke rum, hvor det vil blive installeret, størrelsen af ​​skærmen og egenskaberne ved den allerede købte enhed. Det vil sige, at projektorens parametre indstiller et lille udvalg af muligheder, og allerede fra dem vælges et muligt sted afhængigt af rummets geometri, og derudover bestemmes den passende type montering på baggrund af dette. Nogle gange sker det den anden vej - den specifikke installationsplacering er afgørende, og derefter vælges projektormodellen og skærmens størrelse for den (for den). Således er kombinationen af ​​installationsstedet, projektorens model og typen af ​​beslag konstant, og en ændring i en vil sandsynligvis ændre resten.

Hvis projektoren allerede er købt, er det nødvendigt at kende flere tekniske egenskaber ved selve installationen, for at den er korrekt installeret. Den første er projektionsafstanden (projektionsforhold). Det er altid angivet i enhedens egenskaber og viser, hvad afstanden til skærmen er nødvendig for den valgte rammestørrelse. Brugermanualen giver normalt en tabel over de tilgængelige optimale billedstørrelser afhængigt af afstanden. For de fleste projektorer er projiceringsforholdet variabelt inden for bestemte grænser ved hjælp af optisk eller digital zoom, og det gør det muligt at indstille enheden lidt længere og tættere eller omvendt uden at flytte projektoren, ændre zoomniveauet. (Det skal huskes, at digital korrektion, i modsætning til optisk, reducerer billedets skarphed).

Hvis brugerhåndbogen er gået tabt eller uforståeligt, leverer de fleste projektorprofiler visuelle regnemaskiner, som du kan finde ud af afstanden til skærmen i en given skala.

Den anden parameter, du behøver at vide, er forskudt, den viser projektionen (skift) af fremspringet langs lodret i forhold til linsen (med en desktopinstallation - op med loftet ned).

Dernæst bestemmer vi nuanserne i rummet, som: hvilken side af skærmen skal installeres (billedet er fodret til en uigennemsigtig skærm fra siden af ​​seeren eller fra bagsiden til bagprojektionsskærmen), hvilken type loft er der i rummet (beton, ramme, spænding og e) A; er der nogen forhindringer i strålingsvejene (lysekroner, klimaanlæg, lofthøjdeovergange); er der mulighed for at falde af enheden på grund af handling af kæledyr eller børn; Er der en stærk opvarmning af de mest populære projektormodeller, der tages i betragtning, når man vælger et installationssted?

Hvis projektoren ikke på grund af rummets karakter kan placeres vinkelret på skærmen, og du planlægger at installere over (under) og / eller til højre (til venstre) i forhold til midten, skal du bruge den vertikale eller vandrette korrektion i rammegenometrien, som de nyeste modeller har, og som gør det muligt at korrigere keystone forvrængning på skærmen, ændring af placeringen af ​​sine fire hjørner.

Hvis intet beregnet installationspunkt passer ind i rummets design, mens andre går ud over projektorens rækkevidde, for eksempel for tæt som i interaktive tavler eller for langt som i konferencelokaler og derefter for at ændre projektionsafstanden, skal du købe yderligere langfokus eller kortfokus linse.

Installationsstedet vil således unikt bestemme installationsoverfladen (loft, væg, hylde) og følgelig den type beslag.

Beslagstyper

En af de mest populære typer af fastgørelsesdele. Den bruges som stationær indstilling, hvis skærmrummet er permanent, og projektoren selv overføres ikke til præsentationer til forskellige steder. Det er også nødvendigt at udelukke småbørn og kæledyrs påvirkning på projektorhuset selv, og på ledninger og kabler, der fører til det, kan en voksen også træde på eller snuble over ledningen og få enheden til at falde.

Den samme faste løsning, som i det foregående tilfælde, anvendes, når projektoren skal fastgøres til væggen på grund af lysekronernes tilstedeværelse, lyskilder, et flerniveau eller et lavt loft eller det kunstneriske design af sidstnævnte. Velegnet til montering på vægge lavet af massivt træ, beton eller betonblokke. Da den optiske akse forskydes, og ganske væsentligt, skal projektormodellen kunne kompensere for keystoneforvrængning.

Motoriserede elevatorer til projektorer bruges til skjult installation af enheden i et falsk loft. Ofte bruges de i kontor-, administrative og industrielle lokaler, hvor der er plads eller en niche til installation af mekanismen (selvom der også produceres ultra-tynde modeller med en højde på 30-40 cm). Til brug i hjemmet er der normalt en sådan mekanisme, der bruges til at bevare rummets design stil. Løftemekanismen kan være en wireworm eller en orm, etc.

Den mest almindelige type af vedhæftning (position), da det vil tillade at bruge nogle bekvemme møbler som erstatninger. I denne udførelsesform giver den en meget hurtig installation og evnen til at bevæge sig med skærmen til et andet punkt i rummet for hurtigt at søge efter den bedste billedkvalitet. En sådan mulighed kan være nødvendig, herunder for en hurtig ændring af position på forskellige tidspunkter af dagen, hvis sollys trænger ind i rummet eller et udkast fra et åbent vindue, klimaanlæg eller fan bølge skærmen. Denne installation er også nødvendig, hvis projektoren selv bruges som mobil til præsentation af forretningsprojekter i forskellige lokaler.

Udvælgelseskriterier efter pris.

Da omkostningerne ved beslagene øges, kan projektorernes vægt, som de understøtter, øges, yderligere justeringer vises i form af vippevinkler, rotation (eller begge på én gang), stangen bliver justerbar, og længden ændres over stadig større grænser, hvorved beslaget selv bliver universal med muligheden for fastgørelser På væggen og i loftet øges kvaliteten af ​​håndværk og montage.

Beslag

I modsætning til fjernsynsophæng med standardiserede dimensioner mellem monteringshullerne (VESA) til projektorer på grund af den unikke kombination af fastgørelsespunkter i hver model er designet enten til en bestemt beslag produceret af samme producent eller til en universel, det vil sige, hvor platformens ben (såkaldt "edderkop") til forbindelse med enheden har et uendeligt antal mulige stillinger og fastgørelsespunkter. Uanset den unikke projektor på universalmonteringen efter skift og sving vil der være en tilsvarende position for fastgørelsespunkterne. Tilsvarende gør fabrikanterne af projektorer overflødige mulige vedhæftede punkter, det vil sige nogle af dem (en eller to) forbliver simpelthen ubrugte. Benens mobilitet er også nødvendig for at balancere enheden og dens tyngdepunkt i forhold til beslaget korrekt. Det er også nødvendigt at huske på, at projektorens linser sædvanligvis er placeret tættere på soklens sidevæg, og symmetriens midterpunkt og den optiske akse (linse) vil ikke være de samme.
Forbindelsen i sig selv er ikke svært - Alle nødvendige beslag (skruer, skruer, dykker) leveres med projektoren. Ved brug af en universal fastgørelse er det kun nødvendigt at centrere enheden, så ingen af ​​hjørnerne opvejer, og kun derefter forsigtigt reparere alle skruerne og dreje dem hele vejen.

Ud over at installere projektoren er det nødvendigt at installere skærmen korrekt, hvilket dog kræver detaljeret og vægtet dækning i en separat artikel.

Loftprojektionsskærme - Priser

I nogle typer af skærme uden loft er der mulighed for montering i loftet (valgfrit). For eksempel kan vægplader ofte fastgøres til loftet. På konstruktivt vis er systemet, som giver loftmonteret, lavet i form af L-formede klemmer med huller til hardware.

sorteringsklasse. som standard

i 7 onlinebutikker:

Skærm til projektorer Digis DSOC-1102 Optimal-C MW

Diagonal er 100 tommer. Skærmtype - væg. Visningsvinkel 160 grader. Matte Hvid overflade. Med sort kant. Højden på skærmen er 160 cm. Webkontrol er manuel. Få 1,0 refleksion. Skærmbredde 160 cm. Format - 1: 1. Type lærred - reflekterende. Med fastgørelse til loftet. Vægt: 4,3 kg.

køb i netbutikken TECHNOPARK

Screen Digis Optimal-B DSOB-4306

Sort kant. Med en gevinst på 1,0. Med en arbejdsområde på 200 cm. Fastgørelse til loftet. Med et arbejdsområde på 270 cm. Linnedype - reflekterende. Skærmtype - væg. Med en bredde på 280 cm. Overfladen er mat hvid (Matte Hvid). Med en diagonal på 132. Med en synsvinkel på 160. Format - 4: 3. Webkontrol - manual. Med en højde på 210 cm. Med en vægt: 16,2 kg.

køb i online butik BeCompact.RU

Skærm til projektor Digis Electra (16: 9) 105 129x232 MW

Med fastgørelse til loftet. Med vægtning. Arbejdspladsens højde er 129 cm. Skærmbredden er 240 cm. Med et spændingssystem. Arbejdsområdets bredde er 232 cm. Skærmhøjde er 240 cm. Bladet er elektrisk betjent. Diagonal 105 tommer. Matte Hvid overflade. Type lærred - reflekterende. Med ekstradrop. Få 1,0 refleksion. Visningsvinkel 160 grader. Formatet er 16: 9. Skærmtype - væg. Vægt: 13,3 kg.

køb i online butik Audiomania

Projektionsskærm Lumien Master Picture 127x127 MW FiberGlass (LMP-100101) 49103

Skærmtype - væg. Med en højde på arbejdsområdet på 121 cm. Med en gevinst på 1,0. Vægtningsmiddel. Med en arbejdsbredde på 121 cm. Overfladen er Matte Hvid. Med en højde på 127 cm. Med en synsvinkel på 160. Webkontrol - manual. Med en bredde på 127 cm. Med en diagonal på 67. Fastgørelse til loftet. Type lærred - reflekterende. Formatet er 1: 1. Sort kant. Med vægt: 5,0 kg.

i onlinebutikken "ForOffic"

Skærm LUMIEN Master Picture LMP-100103, 180x180 cm, 1: 1, væg-til-loft

Arbejdsområdets bredde 174 cm. Med vægtning. Få 1,0 refleksion. Matte Hvid overflade. Med fastgørelse til loftet. Type lærred - reflekterende. Webkontrol - manual. Skærmbredde 180 cm. Format - 1: 1. Skærmtype - væg. Diagonalen er 97 tommer. Visningsvinkel 160 grader. Arbejdspladsens højde er 174 cm. Skærmens højde er 180 cm. Med en sort kant. Med vægt: 7,0 kg.

i online butik Citylink

Skærm til projektor Screenmedia Goldview SGM-4304 183x244 Matte Hvid

Med en arbejdsområde på 236 cm. Med en bredde på 183 cm. Med en gevinst på 1,0. Med en arbejdsområde bredde på 175 cm. Webkontrol er manuel. Med en højde på 244 cm. Montering i loftet. Formatet er 4: 3. Sort kant. Skærmtype - væg. Med en synsvinkel på 160. Overflade - Matte Hvid. Med en diagonal på 116. Linen type - reflekterende. Ekstradrop. Vægt: 12,0 kg.

i nettbutikken Oxar.ru (Moskva)

Lumien Master Picture 127x127 MW FB + (LMP-100101)

Webkontrol - manual. Matte Hvid overflade. Få 1,0 refleksion. Med vægtning. Skærmhøjde 127 cm. Webtype - reflekterende. Formatet er 1: 1. Med sort kant. Med fastgørelse til loftet. Skærmens bredde er 127 cm. Arbejdets højde er 121 cm. Diagonalen er 67 tommer. Arbejdsområdets bredde er 121 cm. Betragtningsvinklen er 160 grader. Skærmtype - væg. Med vægt: 5,0 kg.

i online-butikken Interlink

Skærm til projektorer Digis DSOB-1102 Optimal-B MW

Med en diagonal på 100. Monter til loftet. Formatet er 1: 1. Med en synsvinkel på 160. Webtype - reflekterende. Med en bredde på 160 cm. Webkontrol - manual. Sort kant. Med en højde på 160 cm. Med en gevinst på 1,0. Matte Hvid overflade. Skærmtype - væg. Med vægt: 4,3 kg.

i online butik TEHNOPARK

Skærm Digis Optimal-B DSOB-4305

Skærmbredde 240 cm. Skærmvinkel 160 grader. Diagonalen er 114 tommer. Webkontrol - manual. Arbejdsområdets bredde er 232 cm. Linnedype - reflekterende. Skærmhøjde 180 cm. Format - 4: 3. Med sort kant. Skærmtype - væg. Få 1,0 refleksion. Med fastgørelse til loftet. Arbejdsområdet er 172 cm. Overfladen er Matte Hvid. Vægt: 9,2 kg.

i online butik BeCompact.RU

Skærm til projektor Digis Electra (16: 9) 175 218x388 HCG

Med en bredde på 300 cm. Linnedype - reflekterende. Formatet er 16: 9. Ekstradrop. Vægtningsmiddel. Indbygget spændingssystem. Matte Hvid overflade. Fastgørelse til loftet. Med en arbejdsområde på 388 cm. Skærmtype - vægmonteret. Med en diagonal på 175. Med en bredde på arbejdsområdet på 218 cm. Med en gevinst på 1,0. Webkontrol - med elektrisk drev. Med en synsvinkel på 160. Med en højde på 400 cm. Med en vægt: 30,0 kg.

Hvordan man vælger en loftsskærm til en elektrisk projektor: funktioner, materialeproduktion, de bedste fremstillingsvirksomheder

Film-, video- og tv-projektorer er en meget praktisk ting. Men de er helt ubrugelige uden en skærm. Og pluk det op, mange brugere fejler ofte eller har alvorlige vanskeligheder. Jeg besluttede at hjælpe dig med dette.

I denne artikel vil jeg tale om alle typer, designs og egenskaber besiddet af projektionsskærme. Særligt nyttigt for dig vil være reglerne for deres valg, som jeg også gav udtryk for.

Skærmen er en vigtig del af projektionssystemet.

Strukturelle egenskaber ved enheden

Korrekt valgt lærred forbedrer billedet.

Skærmen har en betydelig indvirkning på kvaliteten af ​​billedet, som transmitteres af projektoren. Hvis du vælger det dårligt, vil det sløre indtrykket af en god oversætter. Høj kvalitet lærred eliminerer manglerne i synsområdet.

Hvad kan skærmen bestå af

Tøjet skal være helt fladt og glat.

 1. Skærmen bruges til at vise det visuelle område opnået ved anvendelse af projektionsteknologi. Billeder gengives på lærred. Derfor er det det vigtigste og dyre element på skærmen.

Lerret skal have en ensartet farve, hvid eller grå. Det bør ikke være visuelle fejl: pletter, grovhed, uregelmæssigheder og andre fejl, der ødelægger billedet.

 1. En anden vigtig detalje på skærmen er rammen.

På den er panelet fastgjort.

 • Det kan være en hård ramme fremstillet af træ eller metal. Den bruges kun i stationære produkter.

På billedrullebilledet.

 • Systemet kan også rulles. En sådan ramme består af et hus (et rullepanel trækkes ud af det) og en spændingsmekanisme.
 1. Mobil- og vægskærme er rullet spændt (de folder efter en session) eller permanent spændt.
 • Spændevævet fastgøres i en ramme fra et træ eller aluminium og kan lukke det helt. Herefter udføres fastgørelsen med knapper. Den anden mulighed - placeringen af ​​lærredet inde i rammens kontur. I dette tilfælde gøres fastgørelsen ved snøring.
 • Spændingsskærme til projektoren kan udstyres med en stationær vægfiksering. Derefter opnås modellen med et lærred med konstant spænding. Placering af en sådan skærm på stativer gør den mobil.

Modeller med tunge skinner.

 1. Baseret på typen af ​​paneler anvendes forskellige spændingsanordninger.
 • I stofskærme anvendes vægtningslameller. De er fastgjort til bunden af ​​lærredet. I sådanne modeller er vægten af ​​skærmen med remmen tilstrækkelig til, at betragtningsfladen er fuldstændig flad.

Sidespændingssystem.

 • Hvis skærmen er vinyl, skal du desuden opnå sidestrækningen for at opnå fladheden i lærredet. Dette gøres ved hjælp af et loop-system. Disse er to kabler, gevindskruet gennem løkker. De er anbragt på siderne af kluden. Kablerne øverst er fastgjort på kappen. En vægtskinne er fastgjort til bunden.

Denne lille boks er skærmen elmotor.

Motoriserede skærme er desuden afsluttet:

 • elektrisk drev;
 • enhed og fjernbetjening;
 • en enhed der styrer skærmen ved hjælp af en switch på projektoren;
 • stand (til mobile modeller).

Om sted for vedhæftning og størrelse

Universal loftvægsmodel.

Baseret på destinationen på fikseringsstedet kan skærme være:

 • lofter;
 • vægmonteret;
 • loft-væg;

Skærm monteret på gulvet.

 • gulv.

Installationsmuligheder her er afhængige af monteringssystemets design. For eksempel kan en loftsprojektor kun fastgøres til loftet. En universel loftvæg analog, henholdsvis - enten til væggen eller til loftet.

Skærmdimensioner kan være meget forskellige.

Hvis vi taler om størrelsen af ​​malerierne, er de meget forskellige. De mindste modeller har en diagonal på 55 tommer. For eksempel, V-skærm 40 × 40 tommer. De største analoger har en diagonal på 250 tommer.

Model Rolleramic kan bruges i en stor biograf.

Hvis du bruger det metriske system, har skærmen på Rolleramic 450 × 600 cm fra Draper en diagonal på 750 cm. Denne størrelse er også velegnet til en rigtig biograf. De mest krævede på arrangementet af "hjemme" biografhaller er modellerne med gennemsnitlige dimensioner - diagonal på 200-300 cm.

Hvad du behøver at vide om formater

De mest almindeligt anvendte formater.

Skærmens format varierer også. Faktisk er det forholdet mellem deres længde til bredde eller vandret til vertikale sider.

Nu er de mest populære formater 1: 1, 4: 3 og 16: 9.

4: 3 format er tv.

 1. Skærme 1: 1 og 4: 3 (det vil sige 1,33: 1) bruges til at se almindelige tv-kanaler gennem en videoprojektor samt videobånd med VHS-format. Du kan bruge dem som kilde til billeder til spilkonsoller og pc'er.

16: 9-forholdet er ideelt til at se film.

 1. 16: 9 (eller 1,78: 1) skærme bruges til at se film i dvd-format, HD-programmer og dele af satellit-tv-kanaler.

1,78: 1 lærred er den mest moderne og filmiske. De er i de fleste tilfælde udstyret med "hjemme" biografer. Formatet "Widescreen" er tættest på denne størrelse - 1,85: 1.

Webmateriale

Stof til skærmen.

Nu, som for skærmmaterialet:

 1. Deres klud kan være stof eller polymer - vinyl og akryl.
 2. Strukturen af ​​materialet er specielt eller mat.
 3. Ifølge typen af ​​visning af billeder er internettet opdelt i analoger til direkte projektion og omvendt (gennemskinnelig).

En hængende skærm til en stofbaseret projektor er praktisk, fordi materialet giver overfladen en perfekt fladhed. Jeg vil advare dig om, at de overordnede stofdækkere ofte har næsten usynlige vandrette ledd.

Vinyl skærme har brug for en ensartet strækning. Som følge heraf er de 10-15 procent dyrere.

Om gevinst

De vigtigste egenskaber ved en webdækning er gevinsten, billedets synsvinkel og kontrasten.

Forstærkningsfaktoren indikerer, hvordan strålens lysstyrke fra en given bane er forskellig fra lysstyrken af ​​lyset reflekteret fra prøvecoatingen (magnesiumcarbonat). For ham er koefficienten en. Som reference anvendes i praksis en mat-hvid vinyloverflade med et glasfiberunderlag.

På grund af den specielle struktur kan webs, der har en høj forstærkende faktor (1,5-2,5), fokusere lysstrålen i den ønskede retning.

Skærmvisningsvinkel.

Lysstyrken af ​​billedet afhænger af synsvinklen. Derfor er et skarpt billede fra malerier med en høj forstærkende faktor kun synlig for brugere placeret langs den reflekterede lysstråles akse. Eller om ham.

På denne baggrund bestemmes kvaliteten af ​​projektionsskærmen også af den komfortable synsvinkel. Normalt er det 30-40 grader.

Jeg vil advare dig om, at for malerierne med en høj forstærkende faktor gælder en regel. De yderligere synspladser flyttes væk fra projektorens akse, jo værre vil billedet være. For paneler med en faktor 1 eller mindre er billedets lysstyrke ikke afhængig af placeringen af ​​seeren.

Belægningstyper

Sådan ser billedet på Matt White.

Traditionel skærmoverflade - Matte Hvid (mat hvid). Det bidrager til ensartetheden af ​​lysstyrke i hele lærredet og har en forstærkende faktor på 1. Dette er produktionsstandarden, alle virksomheder producerer Matt White-skærme med samme fysiske egenskaber.

Alle andre belægninger er specielle. De har en højere eller lavere forstærkende faktor og en øget vinkel med behagelig visning. De mest reflekterende skærme har en sidste parameter på 30˚. Nuværende teknologier gør det muligt at lave skærme med en forstærkende faktor på 2,5.

For skærme med en lav lysfrekvens for billedet er ikke afhængig af placeringen af ​​seeren.

Tøj med en koefficient lidt mindre eller mere end 1 genskabe et højt niveau af kontrast. Det vil sige, de kan præcist vise halvtoner, mørke og lyse områder af billedet.

De fleste producenter fremstiller lærred til projektorer med alle former for overflader. Kvaliteten af ​​belægningerne af samme type er næsten ens for forskellige producenter. De kan dog have forskellige navne.

Nedenfor giver jeg en række belægninger til stofskærme.

Panamax belægning bruges til overordnede skærme.

 1. Panamax er en matt hvid til store skærme. Brugen af ​​dette materiale gør det muligt at opnå glathed og fladhed på store overflader, der viser billedet.
 2. AT-1200 produktionsselskab Draper. Perforeret og akustisk transparent belægning. Gain - 1, behagelig synsvinkel - 30 -.

AT-1500 bruges til at se billeder i høj opløsning.

 1. AT-1500 i samme firma er et universelt lærred til visning af dokumenter og fotoglide. Materialet er optimalt til rum, hvor det er svært at styre lyset, fordi skaber et højt niveau af lysstyrke og kontrast af billedet.
 2. Glas-Beaded (producenter Draper og Da-Lite). Dette lærred er lavet ved at trykke små glas af glas på et mat hvidt stof. Disse indeslutninger afspejler en større procentdel af stråling mod kilden. Her skal projektoren være indstillet med skærmen.

Glas-Beaded giver lyse farver med et lille tab af klarhed i billedet.

Denne særlige belægning har en smal strøm af billedvisning langs projektionsaksen. Denne skærm gengiver perfekt farven med et lille tab af klarhed. Den har en forstærkning på 2,5 og en synsvinkel på 20˚.

 1. Fire-Hawk (producent Stewart). Belægningen er specielt fremstillet til DLP projektorer. Forøger farvemætningen af ​​billedet og de sorte niveauer. Den har en forstærkende faktor på 1,35 og en synsvinkel på 24˚.

Grey Hawk overfører sort og grå brønd.

 1. Gray-Hawk (producent Stewart). Tøjet har en grå farve. Forøger dybden af ​​sort og beskriver de grå toner, øger den samlede farvemætning. Anvendes med DLP, LCD og D-ILA projektorer. Den har en forstærkende faktor på 0,95 og en synsvinkel på 40˚.

Dernæst vil jeg beskrive belægningen til vinyl- og akrylmalerier.

Den fleksible / matt-hvide belægning er designet til bærbare skærme.

 1. Fleksibel / Matt-Hvid. Sådanne matte hvide canvases anvendes til mobile foldeskærme. Materialet er fleksibelt og gør det derfor muligt at gentagne gange strække det med egne hænder.
 2. M-2500. Belægningen har fremragende refleksivitet og høj kontrast. På grund af dette er billedet mere levende og klart. God pladsbelysning forstyrrer ikke dette.

Hi / Def-Gray dækning er ikke forfærdelig og stærkt lys.

 1. Hej / Def-Grå. Lerret bruges sammen med moderne projektorer, der har et højt farveflow. Den har en høj kontrast af grå og sort dybde i det viste billede. En sådan skærm til en loftsprojektor kan anvendes i tilfælde af et dårligt mørkt rum.
 2. M-1300. Matte hvidt panel med god farvegengivelse. Det anbefales til værelser, hvor du kan styre belysningen.

Klæde til fremspring af Eclipse II.

 1. Reversa Eclipse II. Dette er en akryl-bagprojektionsskærm med en tykkelse på 3 mm. Det kan bruges i naturligt lys. Lerret har en gevinst på 5 og en synsvinkel på 45˚.
 2. Høj kontrast / mat-hvid. Producentfirma Da-Lite. Matt vinylcoating på tekstilbase. Forøger billedkontrast. Den har en multiplikationsfaktor på 1,1 og en synsvinkel på 45˚.
 3. High-Contrast / S fra Projecta. Denne vinyl lærred bruges til "home" biografer i værelser med moderat lys. Belægningens grå farve forbedrer transmissionen af ​​mørke toner samt kontrast og klarhed i billedvisningen. Screen Gain - 1, synsvinkel - 45˚.
 4. High-Gain / White-fabrikant Reversa. Dette er et akryl bagprojektionspanel med en tykkelse på 3 mm. Skærmen kan bruges i naturligt lys. Materialets forstærkningskoefficient er 6,8, synsvinklen er 38˚.

Pearlescent giver et klart og skarpt billede.

 1. Pearlescent fra Da-Lite. Dette er et super-glat vinylark med perlemorustruktur. Det har en høj lysstyrke og refleksivitet uden tab af billedkvalitet. Få 1,5 lærred, synsvinkel 35˚.
 2. Video-Spectra fremstillet af Da-Lite. Dette er en moder af perle skærm vinyl. Det tjener til visning af video på LCD-projektorer. Den har en bred betragtningsvinkel og et højt billedniveau. Forstærkningskoefficienten af ​​en klud 1,5, en synsvinkel 35˚.

Mine retningslinjer for skærmvalg

Vælg først skærmens placering for nem visning.

Skærmvalg består i at bestemme størrelsen og typen af ​​dets lærred og dets placering i forhold til projektoren.

Afgør først problemet med projektorens placering i rummet. Bestem metoden til montering af det - gulv, loft eller væg. Dernæst anbefaler jeg, at du beregner skærmens dimensioner.

Projektionsafstanden afhænger af lærredets størrelse og format.

På den måde skal der tages hensyn til projektionsgabet, dvs. afstand fra panelet til projektorlinsen.

Afstand til seerne

For en visningssession at være behagelig skal webens dimensioner stå i forhold til afstanden fra skærmen til brugerne.

Afstanden fra skærmen til brugeren.

Specialister fra de fleste virksomheder, der producerer skærme, siger at bredden af ​​lærredet ikke må være mere end halvdelen af ​​intervallet til den første tilskuerrække. Det bør heller ikke være mindre end 1/6 af afstanden til den yderste række. Højden på skærmen skal være mindst 1/8 af afstanden til den sidste tilskuerrække.

Stewart rådgiver en anden tilgang. For at bestemme skærmens højde i henhold til deres anbefalinger, er det nødvendigt at opdele kløften fra den til den første række seere med 3.3. Den endelige figur angiver den ønskede højde. Bredden af ​​lærredet her er baseret på dets format.

Hvilket format at vælge

Skærm universalformat.

4: 3-format er nødvendigt for at se fjernsyn, og 16: 9 - til film. Hvis du vil købe en universel skærm, anbefaler jeg dig at vælge en analog, der har indtrækbare gardiner. De ændrer, når det er nødvendigt, holdningen på lærredets sider, så de bliver i overensstemmelse med film- eller tv-format.

 • 3 / Vari-Vision fra Projecta;
 • Luxus / Model-A-Electriscreen, samt Luxus / Screen-Wall, produceret af Stewart;
 • Dual-Mask fra firmaet Euroscreen.

Lad mig forklare, hvordan god gardin lærer. Tilskuere vurderer meget subjektivt niveauet for kontrast og lysstyrke af billedet i forhold til skærmens omgivende overflade. Gardin lærred eliminerer grå æstetiske kanter, der ødelægger underholdning billedet.

På baggrund af skærmdesignet er gardinerne installeret over det (de kaldes "kister") eller på siderne. I det første tilfælde er projektorer med 4: 3-aspekt involveret i anden - 16: 9.

Hvilken klud at foretrække

Rammen er stationær.

Ramme loft og permanent spændte væg skærme, i modsætning til roll analoger, har en helt flad overflade. Derfor er billedet bedre.

Men der er en ulempe - du er nødt til at udholde deres tilstedeværelse hele tiden. Som et resultat er sådanne skærme som regel installeret i specielle rum - hjemmekinoer. Rull den samme klud, du kan sætte i et almindeligt værelse eller stue.

Nedenfor er min lille instruktion om betingelserne for at vælge et skærmdæksel:

Hvis du vælger skærmen, skal du overveje størrelsen og konfigurationen af ​​rummet.

 1. Størrelsen og geometrien på værelset, baseret på dette - antallet af pladser. Glem ikke om revisionssektoren.
 2. Funktioner af belysning: Tilstedeværelsen af ​​kunstigt og naturligt lys, niveauet af skygge, muligheden for lateral eksponering.
 3. Krav til billedets lysstyrke (om det er nok) og kontrast (om det er nødvendigt at øge det).
 4. Type projektion (det modsatte er enten direkte).
 5. Er det muligt at montere kanalhøjttaleren på den akustiske enhed bag lærredet?

Den matte skærm har en maksimal synsvinkel.

Uigennemsigtige klæder universelle og har en bred vinkel af den komfortable anmeldelse. Derfor giver det mulighed for at se foran en stor nok publikum. Mattskærme fjerner også fejlene i billedet, der kommer fra billige projektorer.

På højkvalitets specialklæder med høj forstærkningsfaktor (ca. 2,5) er billedfejl fra billige projektorer mere synlige. Derudover indsnævrer sådanne modeller indsnævringsvinklen. Dette reducerer antallet af praktiske visningssteder.

Men lignende skærme:

 • reflekterer sideflare tilbage til projektoren;
 • visuelt forbedre billeddetaljen;
 • øg kontrast af billedet.

Forkert valgt skærm - billedet tændes på det.

I de fleste tilfælde anvendes dåv med en forøget forstærkningsfaktor i lokaler med ufuldstændig skygge. Eller de er udstyret med projektorer med lav strøm af lysstrømmen.

Jeg vil give eksempler. Skærmen M-2500 er yderst uønsket til brug med en projektor, der udsender en strøm af lys på mere end 1000 lumen. Klæder, der har et lavt forstærkningsforhold - Højkontrast / Matte-Hvid, Gråhøg, Højkontrast / S - kan bruges med teknikker, der udsender høj og medium lysstyrke.

Om akustik

Bagprojektionsskærme giver mulighed for at sætte højttalerne bag dem.

Moderne skærme gør det muligt at placere midthøjttaleren lige bag lærredet. Dette øger seer komforten. Lyddesign og tale, så fortsæt ikke ovenfra eller under, men direkte fra "tyk begivenheder".

For at få en lignende mulighed er skærmen perforeret. Lærredet bliver så akustisk transparent. Antallet af huller på samme tid kan være op til 350 tusind pr. Kvadratmeter.

Når deres tal er mere og mindre diameter, ser lærredet glattere ud. Forvrængning på billedet er mindre med meget stærke lyde.

Højttalere, jeg anbefaler ikke at installere for tæt på loftet. Ellers vil det svinge, og billedet begynder at ryste med en stærk lyd.

Derudover absorberer det akustisk transparente lærred, der hovedsagelig transmitterer lydbølger, højfrekvent stråling. Baseret på dette, skal du justere lyden efter installation af den perforerede skærm.

Montering til visningssystem

Når du vælger en skærm med loft, gulv eller vægmontering, bemærk at det kan veje en hel del. Vægten af ​​enheden når til tider flere tiere kilo. Glem ikke de ekstra belastninger. De kan forekomme, for eksempel ved afvikling af en rullet bane med et elektrisk drev.

På dette grundlag overveje et punkt. Når du skal revet væggene og loftet med plader af gipsplader på monteringspunkterne, skal du forsamle armaturerne.

Pålidelig montering til skærmen.

Hvis du planlægger at anvende beslaget til projektoren i loftet, skal du kun rette det med metalankerbolte. Jeg anbefaler på det kraftigste, at du ikke bruger plastikdykler.

Det er meget nemmere at installere skærmbillederne i Access lineup (fremstillet af Draper). Deres panel er fastgjort på akslen. Det er monteret i sagen ved hjælp af specielle låse.

Dette gør det muligt at fastsætte skærmens ramme på loftet, i den indledende fase af modstående værker. Så er hele armaturet simpelthen "fastgjort" i en gipsvægskonstruktion.

En sådan løsning vil forhindre utilsigtet ødelæggelse af arket under konstruktion. Det forenkler også for dig og valget af materiale. Du kan købe lærredet separat, idet du tager højde for projektorens udseende.

Producenter og omkostninger til produkter

Stewart er en førende producent af projektionsskærme.

Der er ikke så mange virksomheder i verden, der producerer skærme til projektorer. De fleste af dem er baseret i USA.

De mest berømte amerikanske producenter:

Producenter fra Europa, den mest populære i vores marked:

 • Medium (FRG);
 • Projecta (Holland);
 • Reversa (England);
 • Euroscreen (Italien).

Prisen på skærme til projektorer afhænger af:

 • dimensioner og type belægning af kluden;
 • tilstedeværelsen eller fraværet af et elektrisk drev;
 • yderligere strukturelle elementer.

Jeg advarer dig, en skærm af høj kvalitet er altid ret dyrt. Prisintervallet her kan variere fra 300-400 til 5-7 tusind dollars.

Den optimale pris på skærmen skal være ca. 30 procent af projektorens omkostninger. Samtidig koster de billigste modeller af enheder ca. 70-100 dollars.

Selvfølgelig kan du spare penge og lave en skærm til en projektor fra et strækloft. Du kan dog ikke opnå høj billedkvalitet, når du bruger sådan hjemmelavet.

konklusion

Korrekt valgt og høj kvalitet skærmen vil tage dig ind i fantasiens verden.

Som du nu forstår, er det ikke så nemt at vælge en projektionsskærm. Der bør tages højde for mange faktorer og betingelser, som jeg nævnte i artiklen. Hvis du læser det omhyggeligt, skal du ikke have nogen problemer med at købe en skærm.

Videoen i denne artikel hjælper dig med at få dybere ind i emnet. Hvis så vil du være noget uforståeligt, stille spørgsmål i kommentarerne.

Online butiksbeslag til udstyr

Flat-tv har næsten helt erstattet modellen med en CRT. Nye generationer af tv bliver mere og mere, og det medfører visse problemer under installationen. Montering på et standardstativ er ubelejligt af mange grunde: indfangning af stort rum, fare for mekanisk skade, umuligheden af ​​korrekt placering af fjernsynsplader i forhold til øjenhøjde osv. Den bedste udvej er at købe et loft tv-mount.

Loftmontering til fjernsynet. Den samme drejemekanisme er imidlertid fastgjort ikke til væggen, men til loftet. TV er monteret på røret af den ønskede længde. Sådanne løsninger har ikke kun en udpræget højteknologisk stil, men giver dig også mulighed for at skjule ledningerne inde i det hule rør.

For at vælge den rette beslag til et LCD-tv, er det ikke nok bare at definere dets funktioner: det er også nødvendigt at tage hensyn til belastningens vægt, overensstemmelse med VESA-standarden, materiale osv. Husk, at det er kvaliteten af ​​beslaget, som helt afhænger ikke kun af synskomfort, men også på tv-tilstanden. Derfor anbefaler vi at du udfører udvælgelse og installation af fastgøring af kvalificerede specialister. Kontakt os - vi ved alt om beslagene til tv, og vi kan installere dem bogstaveligt talt i årevis!

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Den mest hensigtsmæssige placering af projektoren er i loftet: det giver dig maksimal frihed til at vælge placeringen af ​​skærmen. Men for at installere det på det rigtige sted er det nødvendigt at vælge den rigtige armatur til projektoren og rette den ordentligt under hensyntagen til designet.

Projektor i huset

Når vi beslutter at installere et hjemmebiograf eller en interaktiv set-top-boks, tænker vi til tider endelig om, hvordan du hænger en projektor og en holder, og hvilken type mount der skal vælges. Dette spørgsmål opstår i princippet ikke, hvis projektoren er beregnet til præsentationer og derfor skal være mobil.

Men i lejligheden er det bedre for ham at straks finde et fast sted og stå op for at sikre en stabil position og skjulte ledninger af strøm- og signalkabler. Et sådant sted er loftet: der vil projektionsinstallationen ikke forstyrre nogen. Og du vil være rolig, at børn ikke ved et uheld vil bryde det, og hvis de får fat i ledningerne, vil de ikke slippe kæledyr.

Selvfølgelig berører en projektionsenhed mobiliteten: Du kan ikke længere fjerne den og flytte den til et andet rum eller tage det med dig til dacha (selv om det er muligt med et andet sæt ledninger). Men hvis du beslutter dig for at give et helt rum til et hjemmebiograf, har udstyret det i overensstemmelse med alle reglerne, så er denne mulighed den mest korrekte.

Monteringsvalg

Loftet fastgørelsesanordninger til projektionsinstallationen er metal, i det mindste - plast eller træstruktur.

Beskrivelse af byggeri

Designet består af følgende elementer:

 • Monteringspladen er en platform med huller, hvorigennem strukturen er fastgjort til toppen.
 • Bommen er hoveddelen, der giver projektorens nødvendige indrykning fra flyet. Bommen er som regel justerbar i længden, så du kan variere projektorens højde.
 • Platform til montering af projektoren. Denne designdetalje kan være universel, egnet til montering af forskellige enheder, herunder små CRT-tv'er. Og kan være beregnet til en bestemt type projektionsinstallation.

Der findes forskellige typer fastgørelsesanordninger - med justerbare og uregulerede bomme, med mulighed for montering både på loftet og på væggen, designet til lette bærbare eller massive projektorer. Nogle af dem giver dig mulighed for at ændre enhedens position ikke kun i højden, men også for at rotere den og vippe den i forskellige vinkler til vandret.

Valgmuligheder

Hvis du vælger loftsfastgørelseselementer til projektoren, skal du fokusere på følgende parametre for selve enheden og den overflade, den skal monteres på:

 • Projektorens vægt. Mounten skal være konstrueret til den specificerede belastning.
 • Placeringen af ​​monteringsspalterne på projektoren og på beslaget. Selvom loftmonteringen til en projektionsinstallation er universel, skal du sørge for, at de matcher.
 • Stanglængde Justerbare søjler har også mindste og maksimale længde grænser, så du skal på forhånd bestemme hvor højt du vil være at hænge skærmen, samt kender rummets samlede højde for at bestemme den ønskede længde af stangen.

Til reference! Projektionsinstallationen skal monteres på omtrent samme højde som skærmens øverste kant eller interaktive bord. For at beregne længden af ​​stangen skal du trække skærmens højde og afstanden fra den til gulvet fra den samlede højde af rummet. Tolerancen er 5-10 cm.

 • Design. Loftmontering til projektorer er normalt designet til standard vandrette overflader. Hvis du vil installere udstyr på loftet eller i et andet rum med skrånende skrånende lofter, skal du desuden købe en speciel adapter. Der er også adaptere til fastgørelse til bjælker eller skinner.

Ved at vælge loftmonteringer til en projektionsinstallation er det meget bekvemt at købe alle dele separat: Vælg en bjælke med ønsket længde og farve, den mest egnede monteringsplade og selve monteringen. Mange producenter producerer sådanne "designere", der giver dig mulighed for at montere en sådan mount, hvilket er nødvendigt nøjagtigt i dit tilfælde.

Montering montering til projektoren

Nu, i orden om tricks ved montering på forskellige overflader.

Grundlæggende principper

Loftbeslag, uanset deres type, monteres på den mest almindelige måde:

 • Perforator huller er boret.
 • Dowels indsættes i hullerne.
 • Skruerne skrues ind i dykkerne gennem hullerne i monteringspladen.

Det ser ud til at intet kompliceret i, hvordan man vedhæfter en projektor til loftet, nej. Men det er kun, hvis loftet i lejligheden er beton eller træ, og beboerne er tilfredse med typen af ​​ledninger.

Du er enig i, at det ikke vil være meget behageligt at overveje et sådant billede. Så hvad skal vi gøre for at forhindre ledninger og stikkontakter i at ødelægge det overordnede udseende af et omhyggeligt gennemtænkt interiør?

Ideelt set skal installationen af ​​projektoren planlægges i reparationsfasen, når det er muligt at skjule alle de uattraktive dele bag det ophængte eller spændte loft, skal det arrangeres i en konkret port til kabler.

Hvis beslutningen om at købe projektoren og installere den på loftet blev lavet efter reparationen, skal du nøje overveje, hvordan man gør det.

Fastgørelse til betonloftet

Hvis der ikke er noget ønske om at genoprette reparationen, kan du løse problemet med, hvordan man monterer projektionsinstallationen på loftet af beton på en enkelt måde: Skjul ledningerne i kabelkanalen og monter den på udgangsstedet.

Monter til loftet af gipsplader

Suspended lofter lavet af gipsplader er en ideel måde at skjule enhver kommunikation, herunder strøm og signalkabler til tilslutning af projektoren. Under dem kan du også arrangere en stikkontakt, hvis du er sikker på at den er pålideligt beskyttet mod fugt og lækage ovenfra.

Men hvordan tilsluttes en projektor til loftet, hvis den allerede er monteret, puttied og malet?

Hvis din enhed har en vægt på op til 5 kg, kan du bruge specielle dowels-sommerfugle til montering af ophængsbeslaget, som åbner bag gipspladen, når selvskærende skruer skrues ind i dem.

Hvis projektoren er massiv nok, kan fiksene kun laves i metalrammen, som gipsvæggen var monteret på. Du kan registrere det med en magnet.

En anden mulighed er at installere et lille hul i gipsvæggen og fastgør projektionsinstallationen til loftet (beton). Denne mulighed kræver dog den efterfølgende udsmykning af hullet i gipsvæggen, for eksempel ved at klæbe en polyurethanudgang til den.

I enden af ​​monteringsbeslaget skal du stadig skjule ledningerne. Dette kan ske enten ved brug af en kabelkanal eller ved at arrangere en dekorativ kasse fra samme gipsvæg eller træbjælker i loftet.

Armstrong loftmontering

Sådanne lofter adskilles af anordningen af ​​den synlige ramme, i hvilke celler pladerne er indlejret. De kan nemt fjernes og installeres på plads, så projektoren er let at montere.

Det er kun nødvendigt at fjerne et par plader og fastgør beslaget og stikkontakten, til hvilket strømkablet skal føres i korrugeringen.

Derefter skæres et hul til en stang i loftpladen, hvorigennem ledningerne trækkes ned for at forbinde projektionsinstallationen. Desværre, hvis væggene allerede er færdige, skal du forbinde kablet til netværket efter at du går ud fra under loftet, og det skal skjule i kabelkanalen.

Stramme loftmontering

Eventuelle manipulationer med strækloftet skal udføres af specialister. Når installationen af ​​projektoren er kendt før installationen, er panthaverne fastgjort til bundloftet, som panelet er skruet på. Hvis længden af ​​stangen tillader det, kan du gøre uden pant.

Derefter brændes et hul i lærredet på boliglånet og forstærkes med en særlig ring. Baren føres ud gennem dette hul. Hvis spændtoppen allerede eksisterer, skal installationen af ​​projektionsanlægget delvist demonteres og erstattes i stedet for beslaget til bundloftet. Nu ved du hvordan man vælger en armatur til projektorloftet, og hvordan man monterer det på overfladen. Vi håber artiklen var nyttig og informativ til dig.