Trinvise instruktioner til fastgørelse af tagene til gipsvæggen

Så reparationen i dit hus er komplet. Det forbliver en del - smukt og sikkert dekorere det. Hvis du brugte gipsvæg til at niveauere væggene og lofterne, og nu vælger du at dekorere vinduerne med gardiner, så vil du selvfølgelig undre sig over, hvordan man kan rette dine tagger til overfladen af ​​gipsvæg?

Er det muligt at fastsætte tagene selv uden at beskadige gipspladens overflade?

Foto loft tagskærme.

Skynd dig ikke til panik og ring til fagfolk og master specialister. Prøv at finde ud af selv hvad du skal gøre, og hvordan du skal montere korrekt.

Foto mount cornice til gipsvæggen.

Foto montage cornice til et gipsplankloft.

Vi bemærker straks, at den mest pålidelige og teknisk korrekte fastgørelse af tagskæggene, enten loft eller væg til gipspladens belægning, er på forhånd, før montering af gipspladerne, at fastgøre en træbjælke i stedet for den tilsigtede placering eller alternativt et yderligere metalprofil.

Foto mount tømmer til montering af tagene til loftet af gipsplader.

Hvor senere og vil blive udført med skruer eller skruer. I tilfælde af at installationen af ​​gipsplader allerede er udført, og placeringen af ​​cornice med profilen ikke stemmer overens med hulrummet bag gipspladerne, er der flere relativt enkle måder, som du sikkert kan montere uden at knuse gipset og undgå at bryde fremover gesims.

Vær opmærksom på, at der ikke er nogen forskel mellem montering af væg- og loftkanter, bortset fra at loftkanten er fastgjort til loftet og væggen selvfølgelig til vægplanet.

Foto montage cornice med tunge gardiner til loftet af gipsplader.

Til fastgørelse af tagskægget i loftet på gipsplader anbefales det at anvende en speciel montering.

Lad os komme på arbejde.

Ordningen om fastgørelse af cornice til gipsplankloftet.

Først skal vi træffe beslutning om alle de værktøjer, der er nødvendige for at udføre arbejdet.

For en bekvem og pålidelig montering af tagskægget på overfladen af ​​gipsvæg anbefaler eksperter brugen af ​​en dyvel "sommerfugl".

Da du bliver nødt til at arbejde i en relativ højde, skal du have en holdbar og ret stabil afføring, og endnu bedre en trinladder.

Tip: Hvis du bruger en stol, skal du placere den mod væggen med bagsiden;

 • stigen;
 • dyubel- sommerfugl;
 • beskyttende plastik briller; Det er en temmelig kontroversiel fornøjelse at ramme en beton eller gipscrumb i ansigtet og øjnene, foruden at ikke tilføje sundhed;
 • bor med en boremaskine
 • nedstryger;
 • konstruktion tape;
 • lille hammer;
 • tænger;
 • skruetrækker sæt;
 • bygning niveau;
 • blyant eller markør;
 • check square;
 • dowel for gipsvæg.

Her er nogle nyttige oplysninger om gipsplugger.

"Butterfly" er faktisk en dowel, som efter skrue en skrue ind i den åbner fra bagsiden af ​​et ark med gipsvæg, hvorved skruen fastgøres ordentligt.

Foto af dowel butterfly til montering af tagene til gipsvæggen.

Dowel "Paraply" bruges også, fordi det virker som en almindelig paraply. Efter at have ramt det ind i hulrummet mellem gipsvæggen og væggen, udfolder den sig som en paraply, hvorved belastningsområdet for belastningen på gipspladen øges væsentligt.

Foto af en paraply-type dowel til fastgørelse af en cornice til gipsplader.

Og dowel-screw ansøgningsindstillingen kræver ikke engang foreløbig boring i et gipsvæg, da det nemt og enkelt skrues ind i gipsvæggen selv ved hjælp af en konventionel skruetrækker.

Dowel-skrue til fastgørelse af tagene til gipsvæggen.

Tip: Hvis du vil montere en gardinstang til tunge nok gardiner, er det sikrere og lettere at bruge ankerbolte til dette. For at gøre dette skal du selv bore gipsvæggen og derefter bore 5 cm i væggen. Derfor skal længden af ​​ankeret vælges under hensyntagen til gipspladen, afstanden fra væggen til gipsvæggen og hullets størrelse i bundvæggen.

Trinvise instruktioner.

Ved arbejde på montering af en cornice er det nødvendigt at bruge øjen- og lungeprodukter - beskyttelsesbriller og åndedrætsværn for at undgå indånding af gipsstøv i luftveje og øjne. Det er nødvendigt at klart definere placeringen af ​​taggrene. På overfladen af ​​væggen, på loftet, måske mellem to modsatte vægge. Efter at du har brug for at sikre dig, at taghullerne ikke vil forstyrre vinduet, når du åbner.

Det er rigtigt at planlægge sin placering lige op ad vinduet med 10-15 cm med det samme. Vi vælger den passende højde og ved hjælp af bygningsniveauet og den sædvanlige linjal bruger vi en flad, godt mærket linje til overfladen. På begge sider af vinduet med prikker markerer vi de steder, hvor vi fastsætter beslagene på gipspladen. Vi fastsætter beslagene selv, mens de fastgøres så tæt som muligt og bringer dem til et vandret niveau i længden.

Ordningen om fastgørelse af cornice på beslaget til gipspladens loft.

I tilfælde, hvor fastgørelsen af ​​tagskægget er lavet i loftet, angiver vi på loftets overflade monteringsstedet for beslagene i en afstand på 15-20 cm fra vinduet. Derefter skal du fastsætte beslagene og justere dem med vinduet, så gardinerne ser æstetisk glædeligt ud.

Mellem væggene er cornice monteret kun efter brug af linjalen i en simpel blyant for at markere den krævede afstand fra vægens hjørne og derefter fra loftet til vinduesåbningen. Og først efter de markerede punkter er beslagene fastgjort, og tagene selv er hængt.

På samme måde fastgøres tagene med hjørnestenen. Det ser ikke så godt ud som det er monteret på parentes, men det er tavlerne, som bliver tunge og tykke gardiner skal fastgøres på hjørnerne, de holder det sikrere og stærkere.

For at visuelt skjule fastgørelsesstedet for gardiner, kan du eventuelt installere en pelmet. Hvis det ikke er meget tungt, skal det monteres på beslagene på den installerede cornice ved hjælp af ekstra bøjler. Efter installationen af ​​lambrequin skal du lukke op i enderne og bøje det ordentligt mod væggen. Derefter kan du begynde at fastsætte gardiner og tyl.

Tip: for foldene skal være lige på gardinerne, skal du arrangere ringene i trin på 10 cm fra hinanden. Hvis du overholder sikkerhedskravene, følger du klart og korrekt vejledningen, kan du nemt lave en selvstændig fastgørelse af tagskægget på overfladen af ​​gipsvæggen uden alle mulige skader og skader.

Video montering cornice til gipsvæg.

Nyd din reparation!

Et vigtigt spørgsmål: Hvad er afstanden mellem dowels at bruge, hvis loftet er gipsplader ??


efterladt af Irukandji, dato 2017-04-26 09:08:55

Du kan gøre og lettere! I tegningen af ​​fastgørelse af cornice på beslaget ses det tydeligt, at i midten af ​​corniceen (dette er en forstærket cornice til fastgørelse på gipspladen) er der en honningkage langs hele længden af ​​corniceen, over det er en plade på tegningen, over det flere små celler. en aluminiumplade med en bredde på 10-15 mm, der er mindst 2 mm tykt, boringer til beton med en diameter på 6 mm til fastgørelse i en perforator til boring af plastikskårer også en boremaskine til et metal med en diameter på 10 millimeter til boring af aluminium Astina nødt til at bore en diameter på 8 mm metallu..Razmechaem tagskægget bunden til montering turbovintov med afstanden mellem dem på 40-50 cm og er indrykket fra kanterne 15-20 10 millimeter santimetrov.Sverlom gesims bore igennem på steder turbovintov installation. Ved hjælp af en kniv udvider vi hullet i den nederste del af tagskægget for at passere turboprophovedet ind i det. Monter monteringen på plads og markér turbopropens installationssteder på gipsloftet. Bor gipsvæggen med en 10 mm boremaskine. skal gå i beton mindst 40-50 mm, vælg længden som summen af ​​afstande - tykkelsen af ​​den øvre del af corniceen, tykkelsen af ​​aluminiumpladen, tykkelsen af ​​gipspladepladen, det tomme rum n Hell gipsvæg og plus 40-50 millimeter. Vælg den nærmeste standard turbovint længere i længden. Næste træk forsigtigt aluminiumpladen ind i cornice på gulvet og markér stederne til boring med en boremaskine på 8 millimeter på metalen. Vi tager pladen ud og borer den, og efterfølgende sætter vi aluminiumpladen ind i tagskægget og monterer tagskæggene på plads. Vi har tydeligt indstillet hulene og hullerne med perforatoren, og vi drejer turbo skruerne ind i hovedloftets beton. bunden er en meget stærk fastgørelse.Hullerne i bunden af ​​tagskæggene er lukket med plastikpropper til bekræftelse med deres lim. Men så er tagene samlet som sædvanlig. Hovedfordelen er e ingen synlige skruer og fastgørelse styrke.


af Anatoly Mikhailov, dato 2017-06-08 12:09:50

Fastgørelsestag dækker til gipsvæg med egne hænder

Ofte for at udjævne væggene i lokalerne ved hjælp af gips. I dette tilfælde er det for ham nødvendigt at vedhæfte alle de nødvendige elementer i indretningen. I denne artikel vil vi se på, hvordan du laver loftet på hjørnet til gipsvæggen.

Kom i gang

Først og fremmest skal du bestemme, hvilke værktøjer du skal arbejde. Ifølge eksperter er det sikkert og bekvemt at montere bjergene på gipsvæggen ved hjælp af en dolk "sommerfugl".

I forvejen skal du forberede en stige eller afføring, som vil være bæredygtig, fordi arbejdet vil blive udført i højden.

Udover stigen og sommerfuglen skal du arbejde:

 1. Beskyttelsesbriller af plast (således at gips og betonfliser ikke falder i øjnene).
 2. Puncheren med boret.
 3. Nedstryger.
 4. Roulette.
 5. Hammeren er lille.
 6. Tang.
 7. Skruetrækkere i sættet.
 8. Konstruktionsniveau.
 9. Blyant eller markør
 10. Kontroller firkantet.
 11. Dowel til gipsvæg.

Hvad angår dowels til gipsvæg, er de forskellige. Overvej de mest hensigtsmæssige muligheder:

 1. "Butterfly" - den mest populære version af dowel. Efter skruen i en skrue ind i den åbner dowel'en fra bagsiden af ​​gipspladen, fastgør skruen fast.
 2. "Paraply" -princippet i sit arbejde ligner den sædvanlige paraply. Når i rummet mellem gipspladen og væggen, er det udvidet i en paraply formular, hvilket øger belastningen applikationsområde på gipsplader.
 3. Dowel "Molly". Dens design ligner en dyvel sommerfugl. Men i sidstnævnte afsløres kun to vinger, og i dette tilfælde fra 4 til 8 elementer. På grund af dette fordeles belastningen over et stort område. Disse elementer er i stand til at modstå 40-45 kg vægt.
 4. Dyvel skrue kan let vrides til en plade drywall med en skruetrækker, der er forborede huller i arket behøver ikke at.

Hvis det er planlagt at placere gardiner med betydelig vægt på cornice, anbefales det at bruge ankerbolte. I et sådant tilfælde kræver det bore en pilot boring af gips og væggen 5 cm. Det vil sige, skal ankeret være af en sådan længde, at være nok til en tykkelse på gipsplade, rummet mellem pladen og væggen, plus længden af ​​åbningen i væggen.

Monteringsalgoritme

 1. Først skal du bestemme placeringen af ​​tagskægget. Det kan være en mur, et loft eller mellemrummet mellem to vægge. Det er nødvendigt at kontrollere, om tagene ikke vil være en hindring for at åbne vinduet. Det anbefales at placere det over vinduet med 10-15 cm.
 2. Efter bestemmelse af højden, tag niveauet og linjalen, hvorigennem trække linjen. Til venstre og højre side af vinduet markeres de områder, hvor beslagene skal fastgøres.
 3. Fastgør beslagene. De skal fastgøres så tæt som muligt og udjævnes i længden.
 4. Når tagene er fastgjort til loftet, er de steder, hvor beslagene fastgøres, markeret med samme afstand fra vinduet (15-20 cm). Brackets, de skal være justeret med vinduet, for den rigtige placering af gardinerne.
 5. Før du monterer tagene mellem væggene, skal du måle den nødvendige afstand med en linjal fra væggen til hjørnet og fra loftet til vinduet. Dernæst markerer en blyant eller markør fastgørelsespunkterne på beslagene, som vil holde tagene.
 6. Monter cornice på hjørnerne produceret på samme måde. Denne mulighed vil se lidt værre ud end resten, men for en tung cornice er dette den bedste løsning på grund af den høje styrke af sådanne fastgørelsesdele.
 7. For at maskere fastgørelsen af ​​gardiner, er det muligt at installere en lambrequin om nødvendigt. Med sin lave vægt kan den monteres på cornice brackets med ekstra bøjler. Det er muligt at forsigtigt forsegle lambrequin fra enderne og bøje den mod væggen.
 8. Fiks derefter gardinerne eller tylen. Glatte folder af gardiner kan opnås ved at placere ringene i en afstand af 10 centimeter fra hinanden.

Typer af installation

Der er tre hovedmuligheder for montering af tagbøjlerne. Hver af dem har sine egne fordele og ulemper. Af denne grund bør du undersøge hver for at vælge den mest hensigtsmæssige i dit særlige tilfælde.

Mulighed 1: styrkelse af fundamentet

Denne type installation er velegnet, hvis loftet endnu ikke er lavet, eller når rammen er klar, men ikke beklædt. På steder med fastgørelse af tagskæggene i dette tilfælde er det nødvendigt at forstærke overfladen indefra ved hjælp af ethvert egnet element.

Som sådan et element er en af ​​to muligheder grundlæggende valgt:

 1. Fastgørelse træ tømmer langs strukturen. Dens tykkelse kan svare til 30 cm eller overstige denne figur. Fastgørelsesstedet for en stang kan være et loft eller en væg, det er også muligt at bruge bøjler til fastgørelse. Den grundlæggende regel er, at du skal have et solidt fundament for hele længden af ​​vinduet. På et sådant tømmer uden problemer fastsætter tagene. Gipsvæg fix skruer på træet. Denne mulighed er ret pålidelig.
 2. Brug som profiloverfladeforstærkning til gipsvæg. Det vil sige, et yderligere element tilføjes langs taggrænsen. Det skal placeres på det rigtige sted, og fastgør tagene med metalskruer. Valgfri vedhæftning af dette ekstra element til rammen. Det kan fastsættes med suspensioner.

Denne mulighed er meget enkel - når skruen skrues fast, er strukturen fastgjort. Men i tilfælde af allerede færdig installation af gipsvæg vil overfladen ikke kunne styrke. Af denne grund er denne indstilling ikke egnet til alle, fordi fastgørelsen af ​​cornice i de fleste tilfælde menes at være klar, når reparationen er afsluttet.

2 mulighed: anvendelse af dowel butterfly

Butterflyen kan bruges i slutningen af ​​reparationen. Som tidligere nævnt åbner den på bagsiden af ​​et gipsvæg, der fastgør strukturen. En sådan dowel kan klare op til 16 kg vægt, det vil sige, det er en ret pålidelig version af fastgørelseselementer.

Før du installerer med en dyvel sommerfugl, skal du montere tagskægget, så det skal fastgøres til overfladen og indstilles nøjagtigt i forhold til væggene. Derefter placeres en blyantmarkering for fremtidige armaturer. Det anbefales at forlade 60 cm mellem fastgørelserne.

Huller med en boremaskine simpelthen og hurtigt borer. Værktøjet skal holdes lodret for at undgå skæv eller skiftede huller.

For at undgå dannelsen af ​​en stor mængde skrald i rummet, når du borer, kan du bære en glasboremaskine. Det er denne slags liv hack, som moderne håndværkere bruger.

For at installere dyvel sommerfuglene skal du presse sine flige og sætte dybden ind i hullet, indtil den stopper. Dernæst tag en hammer og let manipulere element. Skruen kan skrues helt med en skruetrækker eller en boremaskine.

At fastgøre tagskæggene på en sådan måde har brug for sammen. En person holder den, og den anden snor fastgørelserne.

På den sidste fase af arbejdet sættes stik på den vedhæftede struktur, som vil skjule fastgørelsespunkterne.

Til noten: I tilfælde af fastgørelse af en meget tung cornice kan du ikke bruge metalplaster, men metal. De koster mere, men fastgøres mere pålideligt, og installationen adskiller sig ikke fra ovenstående.

3 variant: Anvendelse af Driva dowel

Denne type kaldes bygherrer "gulerod" på grund af den tilsvarende form. Overvej hovedtyperne af sådanne produkter:

 1. Kegleformet dowel har en bred tråd. Den indvendige del er repræsenteret af et hulrum, hvor skruen skrues fast. Prisen på sådanne produkter er mere end overkommelig, mens fastgørelse med deres hjælp er pålidelig.
 2. Plastelement med en borekrone. For ham er der ingen grund til at lave huller, han håndterer selvstændig denne opgave i skruen. Men hvis du rammer en metalprofil, skal du stadig bore et hul.
 3. Dækken "Driva" af metal - nem at bruge på grund af tilstedeværelsen i bore design. Fastgørelse med det viser sig mere pålidelig.

Fastgør tagpladerne ved hjælp af et af de præsenterede elementer som følger:

 1. Saml tagskægget og sæt det på overfladen af ​​loftet så smidigt som muligt. Markér hullernes steder.
 2. Ved brug af konventionelle dowels forborer de huller med en 7 mm boremaskine. Hvis der anvendes dowels med en borekrone, sættes de på en skruetrækker eller skruetrækker og skrues på det rigtige sted. Stærkt tryk, når man skruer, er ikke det værd, hvilket er fyldt med materielle skader.
 3. Yderligere ind i hullerne i dowels skruede skruer. Cornice er fastgjort og sikret med 4 skruer med 30 mm.

Anvendelse af lim som en fastgørelse af tagene

Brugen af ​​denne mulighed er mulig, hvis cornice der skal fastgøres er polyurethan eller lavet af polyvinylchlorid, det vil sige det udfører en dekorativ funktion.

Faser af et sådant arbejde er som følger:

 1. Limvalg. Plastloft cornice anbefales at fiksere med akrylbaseret lim eller med "fastspændingsspik" monteringslim (mere foretrukket indstilling).
 2. Rengøring af gipspladens overflade og belægning med en primer, hvor tagene skal fastgøres.
 3. Påføring af lim til corniceen, påføring og presning på loftet eller væggen. Efter limet tørrer konstruktionen godt.

For tunge gardiner er den foreslåede mulighed ikke egnet.

Oprettelse af en niche under tagene

Når du planlægger tagskægget på forhånd, kan du gøre det gemt. Til dette skal rammen bygges med en niche langs et vindue med en bredde på 30 cm. Strukturen kan være skjult i den. Gardiner i dette tilfælde vil se meget attraktivt på grund af manglende synlighed af stedet for deres vedhæftning.

Ved nichen i dette tilfælde menes hulrummet, hvor lamellerne eller skinnebjælken bliver fastgjort. Dette er en god mulighed ved montering af et hæftet loft, eller når kasser er lavet af gipsvæg, hvor lysene er placeret.

Overvej en trinvis procedure for en sådan installation:

 1. Loft og vægge markere. Dybden af ​​udsparingen skal opfylde niveauet af loftet, og bredden være ca. 30 cm. For at guide skinner eller dækstørrelse der vil blive anvendt til udvælgelse af design størrelse. Det er nødvendigt, at den skjulte kronkage ikke viser sig at være for stor, eller omvendt for tæt.
 2. Styret af markeringer til loftankrene er fastgjort til loftet i form af bogstavet P af galvaniseret stål.
 3. På den vandrette del af profilen er fastgjort vertikale segmenter fastgjort på væggene eller skruet til startpladen.
 4. Fastgør bundstangen til profilens vertikale dele.
 5. Ved hjælp af sektioner af rammen er nicherammen fastgjort til rammen af ​​det hængende loft.
 6. Efter installation af understøtningsstrukturer er færdiggjort, monteres gipsplader. De er skåret til den ønskede størrelse og fastgjort til profilen af ​​specielle skruer med en boremaskine.
 7. Den kappede konstruktion er forseglet med kitt og malede eller limet med tapet.
 8. I det færdige gipsplader niche sætte dækket til fastgørelse af gardiner og hængende gardiner.

konklusion

Fastgør cornice til gipsvæggen kan være forskellige muligheder. Forskellige typer af teknologi kan bruges i forhold til både loftet og væggene. Desuden er sidstnævnte mulighed mere foretrukket, da vægmaterialet sædvanligvis er tykkere, hvilket betyder, at det vil være i stand til at modstå en stor belastning.

I det tilfælde, hvor reparationen lige er begyndt, og loftets design endnu ikke er klar, kan du styrke basen med et ekstra element eller bygge en niche til corniceen, hvilket vil være en meget original beslutning.

Sådan fastgøres tagene til gipsvæggen. Monteringsmetoder. At lave en niche under tagene

Spørgsmålet om, hvordan man hænger cornice på et gipsvæg ark opstår ofte uventet: pludselig viser det sig, at der ikke er et solidt fundament for en tilsyneladende pålidelig hud, og GCR-arket selv kollapser under belastning.

I en sådan situation må vi ty til små tricks, hvoraf nogle beskriver vi i vores artikel.

Forskellige teknologier bruges til sikkert at fastsætte væg- eller loftkornet.

Monteringsmetoder

Til dekorative hjørner

Svaret på spørgsmålet om, hvordan man klipper fligene på et gipsark, afhænger helt af den oprindelige situation. Nogle gange kan problemet løses om få minutter, og i nogle tilfælde skal du enten foretage en omfattende genopbygning af dækningsområdet eller nægte at installere loftkanten til væggen (eller omvendt, hvis du har vægge justeret og loftet ikke er).

Du kan holde nogen dekorative taggrunde

Den nemmeste måde at hænge et dekorativt tag på af polyurethan eller polyvinylchlorid.

Sådanne konstruktioner kendetegnes af en relativt lille masse, og derfor er de ikke dårligt fastgjort ved hjælp af lim:

 • Panelerne i loftet taggrene er trimmet for at passe størrelsen af ​​rummet, idet der lægges særlig vægt på sammenføjning af hjørner. Til dette er det tilrådeligt at bruge en gryde, der giver præcis trimning eller at bruge mønstre af pap.
 • Overflade gipsvæg behandlet primer til loftet, hvilket forbedrer adhæsionen til klæbemassen.
 • Påfør lim til corniceen, tryk derefter på delen til væggen (eller til væggen og til loftet). Efter limens tørring opretholdes konstruktionen ganske sikkert.

Når du bruger et pant

Hvis du tænker på, hvordan du løser cornice til gipsvæg, inden du begynder at arbejde på væg- og loftbeklædning, så er den nemmeste vej ud af situationen at installere et realkreditlån:

 • Først bestemmer vi, hvor den hængslede struktur vil blive monteret.
 • Vi tager en træbjælke med en tykkelse på mindst 30 mm, behandles med fugtighedsbestandige imprægneringer og fastgøres til hovedvæggen eller loftet ved hjælp af ankre.

Tip!
Det er bedst at vælge tykkelsen af ​​tømmeret på en sådan måde, at afstanden mellem kanten og GCR-arket installeret på toppen er minimal.
Så, når hængende strukturer, vil kappen ikke sagge.

Foto pantelbjælker

 • Derefter udfører vi overfladebelægning, og vi må ikke glemme fastgørelsespunktet på den indlejrede stråle på gipsvæggen.
 • Vi anvender tagdugene til gardiner til den kappede overflade og fikser dem med træskruer. I dette tilfælde bruger vi fastgørelsesdele, hvis længde er tilstrækkelig til at passere gipspladen og fastgøre i pantematerialet.

Ved brug af specielle fastgørelsesdele

Hvis spørgsmålet om, hvordan du klipper fligene til gipspladens overflade, opstod efter færdiggørelsen af ​​kappen, skal du bruge speciel hardware. Deres pris er lidt højere end standardfastgørelseselementer, men designfunktionerne gør det muligt at fastgøre selv tilstrækkeligt tunge genstande på gipsvæggen.

Foto illustrerer princippet om dyvel sommerfugle

Ved installation anvendes følgende elementer:

 • Fastgørelsesanordning, som er en metalskrue med plasthylster.
 • Ved montering er muffen indsat i hullet, der tidligere var boret i gipsplade, og derefter fastgjort med en låseskrue.
 • Når metalstoppet strammes, åbnes dele af plastmuffen i form af to knive (dermed navnet), der presses mod huden indefra.
 • Produktet har et lignende design, men når det er skruet ind, åbnes muffen ikke med to, men med fire eller otte elementer (afhængigt af størrelsen).
 • I dette tilfælde presses de åbne dele mod huset, ikke kun forhindrer fikseren i at falde ud, men også ensartet fordeler belastningen over et tilstrækkeligt stort område.
 • Fastgørelsen består af to dele - en plastikskrue med en spiral tråd med stor diameter og en metal låseskrue.
 • Ved montering af fastgørelsesorganet skrues først polymerhinden i starthullet, som derefter åbner indvendigt med en metalstop.

Anvendelsen af ​​specielle fastgørelsesanordninger gør det muligt at installere en let gardinstang til tyl eller gardiner direkte på gipspladens foring.

Vær opmærksom!
Hvis vi skal reparere tunge gardiner på en massiv holder, så er det bedre at ikke risikere det - alligevel vil soklen under belastning begynde at smuldre, og skråningerne løsnes først og derefter falder.

Niche under tagene

Skjulte tagskærme til gipsplade gardiner i form af et loft niche

Der er en anden mulighed, der giver dig mulighed for at maskere fastgørelsesstedet til gardiner. Til dette formål er en niche til cornice lavet på loftet, hvilket er et hulrum til fastgørelse af skinner eller hængende dæk. Et sådant design er som regel udstyret med installation af et ophængt loft, eller når der opstilles kasser med gipsplader for at belyse rummet omkring omkredsen.

Installationsvejledning vil være ret simpelt:

 • Først anvender vi markeringer på loftet og vægge. Typisk er nichens bredde ca. 30 cm, og dybden svarer til niveauet for det hængende loft.

Tip!
Inden du laver en gardinstang til gipsgardiner, er det værd at måle de tilgængelige dæk eller lameller, og vælg strukturens dimensioner på baggrund af disse oplysninger.
For stor og for tæt skjult cornice ser ikke særlig attraktiv ud.

 • Ved at markere loftet ved hjælp af forankre, fastgør den startformede U-formet profil af galvaniseret stål.

Stålrammens struktur

 • Vi fastgør vertikale segmenter til den vandrette del af profilen, som vi enten fastsætter på væggene eller (hvis den leveres af konstruktionen) ved blot at skrue til startpladen.
 • Vi fastgør den nederste stang til de vertikale dele.
 • Vi forbinder rammen for den fremtidige niche med rammen af ​​det hængende loft ved hjælp af profilsektioner.

Tip!
Hvis vandrette lameller på vægmonteringer vil blive brugt til hængende gardiner, så skal de monteres på dette stadium, for da vil du ikke være i stand til at komme til væggen på grund af beklædningen.

Gipsrammehus

 • Når understøttende strukturer er klar, fortsæt til installationen af ​​gipsvæg. Ark skåret i størrelse, fastgjort til profilen ved hjælp af specielle skruer med en boremaskine.
 • Kappe konstruktion shpaklyuem, særlig opmærksomhed på fastgørelsesdele med hætter, så male eller pasta over tapetet.

Nu er vores gipsvægs niche klar. Vi kan kun vedhæfte et loft til loftet for at fastgøre gardinerne og hænge gardinerne til de kroge eller tøjnåle, der er monteret på det.

konklusion

Når man læser ovenstående anbefalinger, bliver det klart, at der er flere måder at besvare spørgsmålet om, hvordan man fastsætter loftet for gardiner til gipsvæg. Nogle gange vil det være nok for os at købe en passende lim, og nogle gange (som det er tilfældet med installationen af ​​et skjult fastgørelsesanlæg), skal vi helt omslutte kappesignalet.

Men i noget, selv det sværeste tilfælde, kan problemet løses, og ovenstående tips samt oplysningerne i videoen i denne artikel vil hjælpe dig.

Vi fastgør taggitter til gipsplader vægge

Når reparationen er næsten færdig, forbliver det ganske lidt - for at give et komplet kig på værelset. Gardinerne hjælper med at dekorere det smukt og æstetisk. Men for dette skal du vedhæfte til væg- eller loftkornet.

I dag bruger mange mennesker gipsvæg som færdigmateriale i deres lejligheder. Dette er et meget praktisk materiale, men det har en meget vigtig funktion - det er ret skrøbeligt. Det er på grund af dette, at store og tunge genstande kun kan hænge på en gipsplademur, hvis visse anbefalinger følges.

optioner gesimser

En integreret del af ethvert indvendigt rum er en cornice. Vinduets udseende afhænger direkte af udseendet, såvel som integriteten af ​​den visuelle opfattelse af rummet som helhed.
Når du vælger typen af ​​cornice, skal du holde dig til samme stil og idé om interiøret. Udvælgelsen af ​​dette dekorative element er baseret på dette.
I dag er der følgende muligheder for taggrunde:

 • træ. Ofte bruges til indretning. Der er et stort antal muligheder for deres fremstilling. De er i perfekt harmoni med møblerne og skaber dermed et komplet ensemble. Bedst understreger vinduets åbning og skaber komfort i huset;
 • metal. Sådanne produkter kan være fremstillet af rustfrit stål eller aluminium. Metal cornice vil introducere i den indre rigor og conciseness. Mest egnet til design af kontorer;

Vær opmærksom! Sådanne cornices indeholder ofte smedede elementer, figurerede tip eller prim detaljer. Alt dette vil give vinduet åbning et unikt udseende. De vil perfekt supplere stilen "Rococo" eller "Empire."

 • plast. De mest praktiske og billige elementer i vinduesåbningen. På grund af det brede udvalg af farver passer de perfekt ind i ethvert interiør, herunder design "under træet".

Desuden kan tagskærmen være:

 • enkelt række Den bruges meget ofte og er perfekt til tykke gardiner;
 • to rækker. Det bruges, hvis det er nødvendigt at skabe en "duet" af gardiner og tulles;
 • tre-rækken. Perfekt, hvis du vil bruge det originale eller ikke-standard vinduesdesign. Oftest fundet i tandem med lambrequin.

Også på konfigurationen af ​​elementerne i cornice kan være:

 • runde. Denne konfiguration betragtes som den mest almindelige.

Vær opmærksom! I dag har den runde konfiguration en bred vifte af produktionsmuligheder. Med sin hjælp kan du effektivt fremhæve en vinduesåbning, behageligt overraskende dine gæster!

 • fleksible profilskinner. På grund af muligheden for at bøje produktet, kan du unikt dekorere et klassisk element i rummet som et vindue. I dag er vinklede fleksible designs meget populære, som bruges i en duet med romerske eller japanske gardiner;
 • baguette. Hovedforskellen fra andre konfigurationer er tilstedeværelsen af ​​en dekorativ strimmel, med hvilken fastgørelsen af ​​gardiner er skjult. Det bruges meget ofte i en situation, hvis monteringen er lavet til loftet.
 • streng. De betragtes som en universel og klassisk måde at dekorere et vindue på. Denne konfiguration passer perfekt ind i ethvert interiør.
 • dæk gardin stænger. De er vant til at fastgøre lange gardiner. Oftest lavet af aluminium eller PVC. I deres design indeholder en rille, som vil blande rullerne med kroge. De har også specielle stik, der forhindrer muligheden for, at rullerne falder ud af det bevægelige fastgørelsessystem.

Sådan hænger du en cornice på gipsvæggen - 3 måder at arbejde på

Mange mennesker, når det kommer til at tilslutte taggafler til gipsplader eller vægge, mener af en eller anden grund, at det er umuligt at gøre dette, og du skal helt sikkert komme til et solidt fundament for at sikre pålideligheden.

Faktisk er det ikke tilfældet, det er muligt at perfekt reparere konstruktionen på selve hyprosen, og det er denne version af det arbejde, som vi vil diskutere i denne gennemgang. Jeg vil fortælle dig om tre dokumenterede fastgørelsesmetoder, og du skal vælge den der bedst passer til din situation.

På billedet: Du kan endda reparere massive taggrunde på gips uden problemer.

Monteringsmuligheder

Vi vil ikke spilde tid og fortsætte med at overveje specifikke løsninger. Hver af dem har sine fordele og ulemper og kan bruges under visse forhold. Lyt ikke på nogen råd, før du er bekendt med alle muligheder for arbejde. Ofte rådgivere har ingen anelse om, at arbejdet kan gøres meget lettere.

Metode 1 - særlig styrkelse af basen

Denne mulighed er egnet til dem, der endnu ikke har lavet loftet eller i det mindste bygget rammen, men har ikke syet det endnu. Dens essens ligger i det faktum, at overfladen på det sted, hvor kronen bliver monteret, forstærkes indefra ved hjælp af ethvert egnet element.

Ofte anvendes en af ​​to løsninger:

 • Det er muligt at lave en træbjælke langs strukturen med en tykkelse på 30 mm eller derover. Det er fastgjort til væggen, loftet eller fastgjort gennem suspensioner, det er ligegyldigt, det vigtigste er, at du får et solidt fundament for hele længden af ​​vinduet. Derefter kan du nemt fastgøre cornice - gipspladen er simpelthen skruet med træskruer, og fastgørelseselementerne er fastgjort i forstærkningselementet, det er nemt og samtidig pålideligt;

Denne mulighed gør det muligt at montere med konventionelle træskruer

 • Den anden mulighed er at styrke overfladeprofilen for gipsvæggen, for dette behøver du blot at tilføje et separat element, som vil blive placeret langs linjen af ​​taggrænserne. Alt er ret nemt og hurtigt, det vigtigste er at finde elementet på det krævede sted. I fremtiden er fastgørelsen af ​​tagskæggene lavet ved hjælp af metalskruer.

Det er muligt ikke at fastgøre et ekstra element på rammen, men at rette det på suspensioner

Plus, sådan en løsning i enkelhed, behøver du ikke opfinde noget, du drejer bare skruerne og holder fast strukturen. Men denne mulighed har også en minus: hvis du allerede har lavet en gipsvæg installation, så vil du ikke kunne styrke overfladen. Det er derfor, at denne teknologi ikke er for alle, men mere ofte tænker folk på at fastgøre cornices ikke på forhånd, men når reparationer allerede er lavet, og du skal på en eller anden måde komme ud af situationen.

Hvis du gør alt i forvejen, kan du gøre endnu nemmere og gøre en skjult kronkage til gardiner af gipsvæg. I dette tilfælde skal du opbygge en ramme, så der er en niche omkring 20 cm bred langs vinduet. Derefter kan du skjule strukturen, og gardinerne selv vil se meget interessante ud, fordi stedet for deres vedhæftning bliver skjult for visning, viser nedenstående billede denne mulighed.

Gipsvægsstøbning til gardiner er lavet meget enkelt, men du får et meget usædvanligt slutresultat.

Metode 2 - ved hjælp af en dyvel sommerfugl

Denne mulighed forudsætter, at du skal vedhæfte til en eksisterende struktur. Det vigtigste arbejdselement er en speciel dyvel sommerfugl. Det fik sit navn på grund af specialformen og princippet om drift, fastgørelsen åbner på bagsiden af ​​gipsplade og dermed pålideligt på en hvilken som helst struktur på overfladen. Et element kan holde op til 16 kg, så der er ingen grund til at bekymre sig om pålidelighed.

Dowel-sommerfugl skabt specielt til hule strukturer

Vi vil forstå, hvad der er nødvendigt for arbejdet. For nemheds skyld fremlægges oplysningerne i tabelform.

Det er bedst at montere tagskæggene efter at have malet overfladen, hvilket vil forenkle arbejdet, og designet vil se meget pænere ud.

Sådan ser monteringen fra bagsiden ud i en stram tilstand - alt er meget pålideligt.

Vi vil forstå, hvordan man klipper fligene på gipsvæg ved hjælp af dowels, sommerfugle. Du vil nemt kunne gøre forsamlingen selv ved hjælp af denne enkle ordning:

Disse handlinger består af en workflow.

 • Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at montere corniceen, uden at installationen er umulig, da selv en professionel ikke kan beregne alle afstande og positionen af ​​fikseren;
 • Kornet påføres forsigtigt på overfladen og sættes jævnt i forhold til væggene. Når den optimale position bestemmes, kan du fortsætte til markeringsarbejdet, en blyant eller en anden enhed tages, og cirkler trækkes gennem hullerne på gipsvæggen på stedet for fremtidige fixeringer. Sørg for, at der ikke bevæger sig i processen med tagskæggene

Normalt er fastgørelsestrinnet 60 cm.

 • Boring huller er ikke en stor ting, materialet reagerer godt på forarbejdning, og det tager normalt et par minutter at fuldføre processen. Gør alt pænt og hold værktøjet opret, så hullerne ikke bliver skævt eller skiftet;

Når du borer GKL, dannes der meget affald for ikke at affaldse rummet, du kan bruge et lille liv hack - sæt en kop på boret som vist på billedet, og dit værelse bliver rent, selv efter at arbejdet er færdigt.

En simpel løsning vil spare dig for rengøring efter arbejde.

 • Før vi skal skubbe tagskæggene, skal vi installere dowels. Det er helt ret simpelt: en sommerfugl er taget, fremspringene komprimeres. Derefter indsættes elementet i hullet, indtil det stopper og er lidt hamret med en hammer, fremspringene i den nederste del af lejeskiven forhindrer fikseren i at spinde, når den strammes;

Indsæt dowel behovet for at begynde at montere tagene

 • Fastgørelsen af ​​strukturen gøres bedst med en assistent, han skal holde tagskæggene, og du skal skrue i mindst de ekstreme elementer, systemet holder fast ved dem. Jobbet er dette: en skruetrækker eller en skruetrækker skrue skruen til den stopper, hvorefter du kan gå videre til det næste punkt. Efter installation sættes der stik på hullerne.

Stikkene lukker vedhæftede punkter

Hvis du har en meget tung cornice, så kan du bruge metalversionen i stedet for plastprodukter. Prisen på sådanne fastgørelsesanordninger er meget højere, men pålideligheden bliver så høj som muligt. Designet er beskrevet i alle retninger og kan modstå store belastninger, mens installationsprocessen ikke er mere kompliceret end ovenstående mulighed.

Metalliske sommerfugle er kendt for deres øgede holdbarhed.

Metode 3 - ved hjælp af en Driva-type dowel

Bygherrer kalder denne mulighed "gulerod" på grund af en lignende form, der er tre hovedtyper af produkter, lad os håndtere dem i første omgang:

 • Den enkleste mulighed er et kegleformet element med en bred gevind, indenfor som der er et hulrum til skrue i skruerne. Produkterne er billige (koster 5-10 rubler), hvilket gør dem overkommelige til næsten alle udviklere. Samtidig opfylder fastgørelsens pålidelighed alle standarder;

Den nemmeste mulighed er tilgængeligheden

 • En forbedret løsning er en plastik med en borekrone. Jeg kan godt lide det, fordi du ikke behøver at forborge et hul under det, det gør det selv, når du skruer det ind. Dette forenkler og fremskynder installationsarbejdet meget, fordi du ikke har brug for en boremaskine og en boremaskine. Ulempen er, at hvis du rammer en metalprofil, skal du bore et hul;

Denne type produkt er meget praktisk at bruge.

 • Den tredje mulighed - metalstik "Driva". Dette er den mest holdbare og pålidelige løsning, der er nem at bruge, fordi designet også giver en boremaskine. Jeg vil sige det på egen hånd - det var på sådanne fastgørelseselementer, at jeg hang køkkenskabe, og de hænger stadig, så at dowel cornice vil stå uden problemer;

Metaldele er meget pålidelige

Vi vil forstå, hvordan du klipper fligene til gipsvæggen ved hjælp af denne indstillingsklemmer. Instruktioner til arbejdet er meget enkle:

 • Først og fremmest er det umagen værd at montere tagskægget og sætte det på loftoverfladen som det skal, ikke begå fejl på dette stadium, ellers vil din konstruktion være skæv. Når du er overbevist om, at alt er glat, kan du begynde at markere fremtidens huller, det er vigtigt at gøre alt omhyggeligt og ikke lade strukturen bevæge sig under markeringsprocessen, ellers kan de ikke falde sammen i slutningen;
 • Hvis du har den sædvanlige mulighed for dowels, så skal du forudborre et hul, for dette bruges en boremaskine på 7 mm. Når du bruger produkter med en borekrone, skal du bare sætte skruen på skruetrækker eller skruetrækker (foran den er der en spalte) og forsigtigt skrue den i det ønskede punkt. Det er ikke nødvendigt at trykke hårdt i arbejdsprocessen, så du kan bryde gennem materialet, selve elementet kommer ind i gipsvæggen gennem boret;

Korsspor lavet til at sætte dybden på skruetrækken

 • Som følge heraf får vi færdige huller på overfladen, hvor du kan skrue skruerne. Cornice er fastgjort og fastgjort med skruer på 4x30 mm, alt er meget enkelt her: omhyggeligt vikle hardware op til stop og gå videre til næste punkt. Arbejdet tager et par minutter, men resultatet er fremragende - tagene skal holdes meget sikkert og kan kun falde ved at rive materialet.

Dette er den generelle arbejdsplan.

konklusion

Som du kan se, er der forskellige muligheder for fastsættelse af tagskæggene på gipsplader, teknologier er velegnede til både lofter og vægge. Den anden mulighed er endog at foretrække af den simple grund, at vægmaterialet har en større tykkelse og kan modstå højere belastninger. Hvis du endnu ikke har opbygget strukturen, så er den nemmeste måde at bruge den første metode eller lave en niche under tagskægget, det er praktisk og originalt.

Videoen i denne artikel vil vise nogle vigtige punkter i workflowen levende og hjælpe dig med at forstå dem endnu bedre. Hvis du stadig har spørgsmål vedrørende det emne, vi har gennemgået, skriv dem i kommentarerne under anmeldelsen.

Fastgør tagene til gipsvæggen

Sendt den 31/10/2017 i kategorien Vinduer / døre // 0 kommentarer // Indsendt af admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Denne artikel omhandler spørgsmålet om "hvordan man løser loftet cornice til gipsvæggen." Afhængigt af materialet i tagskægget og reparationsstadiet kan svaret være flere.

Limmontering

Denne indstilling bruges, når det er nødvendigt at hænge en polyurethan eller polyvinylchloridskovle med dekorative formål på en gipsvæg. I dette tilfælde består teknologien af ​​følgende trin:

 1. Udvælgelse af lim. Til fastgørelse af plastloftgipset til gipsplader er det nødvendigt at anvende "limspik" monteringslim eller akrylbaseret lim;
 2. Derefter skal du rense godt og forme overfladen af ​​gipspladen i stedet for den foreslåede fastgørelse af taggennemskinnene;
 3. Lim påføres til tagskægget, hvorefter han presser mod væggen eller loftet. Når limen tørrer, holder tagene fast nok.

Det er værd at bemærke, at denne metode ikke er egnet til hængning af tunge gardiner, så vi vil finde ud af, hvordan du vedhæfter tagskægget til gipspladens loft, hvis det ikke kun vil have dekorativ betydning.

Fastgørelse på bunden, forstærket med træ

På denne måde kan du sikkert fastgøre de store tagskærter til både loftet og gipspladens væg. For at gøre dette er det nødvendigt at montere træbjælken eller som en mulighed en metalprofil i det påtænkte sted at fastgøre gardinerne, før du monterer gipspladen. Fremgangsmåde:

 1. For det første bestemmes fremtiden for den fremtidige cornice, og til hvilken den vil blive fastgjort - til loftet eller til væggen;
 2. På dette sted skal du ved hjælp af ankre fastholde et tømmer på mindst 30 mm tykt, specielt behandlet mod fugt ved imprægnering. Det er vigtigt, at tykkelsen af ​​tømmeret er så tæt som muligt på profilens tykkelse, så sænker sandsynligheden for gipspladens afbøjning efter fiksering af tagene
 3. Under gipspladerens gipsplader er det nødvendigt at bemærke træets placering;
 4. Derefter fastgøres tagene til gipsloftet med træskruer. Længden af ​​skruerne skal være tilstrækkelig til at trænge igennem tykkelsen af ​​gipsvæggen og sikre fiksering i træets materiale.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/55604de4-cba0-4c71-9959-82760a141a08.jpg "alt =" hvordan fastgjort loft gesims til gipsplader "width =" 552 "height =" 414 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/55604de4-cba0-4c71-9959 -82760a141a08.jpg 552w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/55604de4-cba0-4c71-9959-82760a141a08-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/10/55604de4-cba0-4c71-9959-82760a141a08-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/55604de4-cba0-4c71-9959-82760a141a08- 70x53.jpg 70w "størrelser =" (max bredde: 552px) 100vw, 552px "/>

Fastgørelse cornice med specielle fastgørelsesdele

Dowel "Butterfly" - en skrue lavet af metal, plastmuffe. Under installationen i gipspladen bores et hul i hvilken muffen er indsat og derefter fastgjort med en låseskrue. Under skruens spænding udfolder sig ærmen i form af to vinger, der presses mod gipsvæggen indefra for at fastgøre gardinet. Vedvarende vægt - 10 kg.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/b73ff109d44c201fa47dc14e1fb7282e.jpg "alt =" hvordan til at fastgøre gipsvæg til loftet gesims "width = "634" height = "480" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/b73ff109d44c201fa47dc14e1fb7282e.jpg 634w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/10 / b73ff109d44c201fa47dc14e1fb7282e-300x227.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/b73ff109d44c201fa47dc14e1fb7282e-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/10 / b73ff109d44c201fa47dc14e1fb7282e-70x53.jpg 70W "størrelser =" (max-bredde: 634px) 100vw, 634px "/>

Dowel "Molly". Det har et lignende design, men når det skrues ind, åbner 4 til 8 elementer op. Dette giver dig mulighed for jævnt at fordele belastningen op til 40-45 kg over et stort område for at sikre en pålidelig fastgørelse af tagene til gipspladen.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Molli-final-1.jpg "alt =" hvordan man laver loftet gipsvæg "width =" 666 "height =" 367 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Molli-final-1.jpg 666w, https: //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Molli-final-1-300x165.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 666px) 100vw, 666px "/>

Dowel "Driva". Holde metal eller nylonstang, nogle gange med en boremaskine. Skruet ind i gipsvæggen og derefter ind i hulhullet skruet skrue, sprængstang. Ved hjælp af denne lukning er det godt at montere tagene til loftet af gipsplader. Vægten opretholdes op til 25 kg.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/e7a22a61d4eed57077d16fa53ca1faed.png "alt =" hvordan til at fastgøre gipsvæg til loftet gesims "width = "421" height = "208" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/e7a22a61d4eed57077d16fa53ca1faed.png 421w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/10 / e7a22a61d4eed57077d16fa53ca1faed-300x148.png 300W "størrelser =" (max-width: 421px) 100vw, 421px "/>

Før du bruger specielle fastgørelsesanordninger, skal du være opmærksom på, at de kun bruges til at vedhæfte lysgardiner eller persienner. Hvis du planlægger at bruge tunge elementer, bør du ikke risikere det - før eller senere begynder GCR'en at smuldre under deres vægt, hvilket kan føre til en dråbe i cornice.

Oprettelse af en niche under tagene

Når du planlægger fastgørelsesstedet, er der stadig en nem måde at bygge en skjult taggrænse på for gipsgardiner. Du skal bare samle en gipspladeramme, så der langs vinduerne er der en niche med den ønskede bredde, hvor du kan skjule strukturen. Så gardinerne vil have et meget interessant udseende på grund af den skjulte fastgørelse.

Installation af rammen er ret simpel:

 1. For det første anvendes markering til loft og vægge. Standard nichebredden er 30 cm, og dybden er lig med dybden af ​​det hængende loft. Ved mærkning er det nødvendigt at tage højde for det for tætte eller tværtimod har for store skjulte taggrene et ikke meget attraktivt udseende;
 2. En U-formet stålprofil er fastgjort til loftet med ankre;
 3. Til den vandrette del af denne profil er det nødvendigt at vedhæfte vertikale dele, der er fastgjort til væggene eller til startprofilen;
 4. Bundstangen er fastgjort til de lodrette stænger;
 5. Rammen af ​​nichen er forbundet med loftets ramme. Det skal bemærkes, at hvis gardinerne eller persiennerne klamrer sig til de vandrette skinner, som fastgøres til væggen, er det nødvendigt at montere skinnerne nu, ellers vil adgangen til væggen være vanskelig eller endog umulig;
 6. Ved hjælp af skruer med en boring skal gipsvæggen skrues til understøtningsstrukturen.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/obshivka-karkasa-giprokom-450x600.jpg "alt =" hvordan du løser et loft afsats til gipsplader "width =" 450 "height =" 600 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/obshivka-karkasa-giprokom-450x600.jpg 450W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/obshivka-karkasa-giprokom-450x600-225x300.jpg 225 W "størrelser =" (max bredde: 450 pixels) 100vw, 450 pixels "/>

Når fastgørelsesmetoden er defineret, kan du installere cornice selv.

 1. For det første bestemmes længden af ​​tværstangen, standardmålene er ikke altid opfyldt, så de kan ændres ved beskæring på installationsstedet. Længden bestemmes ud fra beregningen, at de med åbning af gardinerne maksimalt åbner vinduet;
 2. På skråningerne er monteringshullerne markeret og boret, henholdsvis antal og afstand af lasten;
 3. Fastgørelsesens centrale punkt bestemmes på loftet, tagene er påført det og kan fastgøres ved hjælp af en hvilken som helst af de ovennævnte metoder. Hvis tagene er lange, skal du montere i midten;
 4. Derefter er strukturen justeret parallelt med vinduesåbningen, og corniceen er endelig fastgjort til gipspladens loft.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/karniz-iz-gipsokartona-dlya-shtor-delaetsya-ochen-prosto- zato-vy.jpg "alt =" hvordan man monterer gipsplader loft gesims "width =" 500 "height =" 375 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017 /10/karniz-iz-gipsokartona-dlya-shtor-delaetsya-ochen-prosto-zato-vy.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/karniz-iz-gipsokartona- dlya-shtor-delaetsya-ochen-prosto-zato-vy-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/karniz-iz-gipsokartona-dlya-shtor-delaetsya-ochen -prosto-zato-vy-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/karniz-iz-gipsokartona-dlya-shtor-delaetsya-ochen-prosto-zato-vy- 70x53.jpg 70w "sizes =" (maksimal bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Efter det var muligt at fastgøre tagene til gipsvæggen, kan du hænge gardiner eller persienner. Men det er endnu bedre at skubbe og glide dem alle sammen med en speciel peger. En sådan operation vil betydeligt forøge gardins levetid.