Hvordan lambrequin fastgøres til tagene: anbefalinger til fastgørelsesgardiner

Lambrequin er et specielt dekorativt element, der danner vinduets øvre del, dette element ligger foran tyll og gardiner. Hvis dine taggrunde ikke ser særligt attraktive ud, kan du ved hjælp af et sådant draperi skjule det, mens du endda visuelt ændrer proportionerne af vinduesåbningen.

Takket være denne detaljer vil du bringe atmosfæren af ​​hygge til interiøret, og vinduet får et smukt færdigt udseende. Det er derfor, at dekorere på denne måde bliver mere og mere populær. Sådan hænger du en lambrequin på en dobbelt cornice, læs videre.

Rummets samlede atmosfære afhænger af vinduesindretningen.

Generelle anbefalinger til fastgørelsesgardiner

Holdbart produkt

Designet af lejlighederne: gardinens design + tulle + cornice + lambrequin - alle disse begreber er indbyrdes forbundne, fordi de vedrører rummets design. Som nævnt ovenfor spiller vinduets udsmykning i denne proces en af ​​hovedrollerne, så det er ekstremt vigtigt at vælge de rigtige elementer og detaljer.

For eksempel, hvis der er et gardin, så er en hård lambrequin underforstået. Derudover er der stadig bløde og kombinerede.

Den dekorative lambrequin til taggrene er hovedsagelig lavet af de samme stoffer, der bruges til syning af porter eller ledsagestoffer. De mest attraktive produkter er lavet af lette materialer - organza eller gennemsigtigt slør. Holdere, dekorative snore, pomponer, børster - alt dette tilbehør fuldender sammensætningen.

Labreken - ægte dekoration af gardiner

Processen med montering af tagene

Sådan vedhæftes en pelmet til cornice - sådan et spørgsmål opstår for alle dem, der er involveret i at dekorere vinduet selv. Først og fremmest vil vi gerne bemærke, at produktet er fastgjort til specielle takhugger.

Vær opmærksom!
Fastgøringsgardiner til tagbøjlerne er ikke let.
At købe en lambrequin, eller at bestille det i overensstemmelse med dit eget design, er nonsens i forhold til installationen.
Derfor, hvis du ikke er sikker på at du kan håndtere denne proces med dine egne hænder, er det bedre at henvende dig til fagfolk for at få hjælp.

Så hvordan man vedhæfter en pelmet til taggrene?

Til dette skal du:

 • kappe;
 • loft eller væg cornice;
 • tape;
 • gardin tape.

Først skal du få tagene til den ønskede størrelse. Det kan købes i butikken. Sorter der er masse. Prisen afhænger af materialet af produktet - træ, metal, plast.

Foto diagram af installationen af ​​en rund cornice

Installationsinstruktionerne er som følger:

 1. Lav markering. Fastgørelsespunkterne skal være modsatte hinanden, mens afstanden fra vinduesåbningen på begge sider også skal være den samme.
 2. Bor hullerne og indsæt dowels.
 3. Fastgør tagskæggene godt med skruer.

Fastgør draperingen på tape

Fastgøring velcro til baguette

Den bedste mulighed er at få en cornice med velcro. Men ikke alle ejere har denne mulighed. Tabellen nedenfor beskriver, hvordan du vedhæfter draperi til forskellige typer af cornice.

Den bløde del af båndet er fastgjort til indersiden af ​​draperiet - normalt er der en særlig hemmelig søm.

Hvis ikke, så kan du bruge en gennemsigtig fiskelinje. Draperi fastgjort til tagskægget på grund af tilslutning af to bånd.

Ved at forbinde de to dele af båndet får du en elegant og pæn drap.

Hvis tagskægget vil blive installeret i karet eller på loftet, skal du bruge en fleksibel profil, der ligger bag de smedede taggrunde.

Den er fastgjort på den profil, der købes i tillæg, og er fastgjort på grund af klæbebåndet eller båndet.

Nyttig anbefaling!
For at fastgøre en blød lambrequin skal du bruge et bånd.

Specielle tagplader med et flypapir til en lambrequin

For at alt skal se så attraktivt som muligt, skal følgende anbefalinger tages i betragtning:

 • Fra forsiden af ​​tagene skal du vedhæfte plastik kroge, så alt ser fint ud. Så syet tape, som hængende gardin. Desuden er gardinet smukt fladt ud, mens hvis kroge er placeret så tæt som muligt, vil der ikke blive taget hensyn til bekymringer om uattraktiv sagging.
 • Fastgøring af gardiner oven på tagskæggene skaber indtryk af, at gardinerne stammer fra loftet. Men hvis en sådan konstruktion er for tung, så er der sandsynligheden for at sænke, især hvis der anvendes tape. Derfor er det bedre at bruge velcro-velcro i dette tilfælde - med den hænger altid pelmen helt uden sagging.

Foto: Produkt fastgjort til loftet, trækker visuelt længden af ​​væggene

 • Pas på fastgørelserne til resten af ​​gardinerne. Her vælger mulighederne massekroge, klip, ringe. Det vigtigste er, at gardinet kan bevæge sig frit under lambrequin. De mest egnede kroge og klip, som normalt er placeret inde i en specialplade ved tagskægget, så gardinet påvirker ikke draperiet.

resultater

Elegant vinduesdekoration

Som du kan se, er processen med fastgørelse af en pelmet ikke så kompliceret. Det opnåede resultat vil utvivlsomt takke dig, fordi takket være lambrequin er der skabt en atmosfære af varme og hygge i rummet.

Smukt dekoreret vindueplads ser originalt og attraktivt ud i forhold til standardgardinerne og tylen. Det vigtigste er at med succes vælge stof, farve og design af produktet, fordi det er takket være dette, at du opnår maksimal harmoni.

For eksempel vil høj fastgørelse af strukturen visuelt forøge højden af ​​lofter og vægge, mens det brede produkt udvider grænserne.

Vi ønsker dig succes og succesfulde eksperimenter. Videoen i denne artikel vil grafisk skildre hele processen med fastgørelse af lambrequin.

Hvordan hænger en pelmet?

Vinduesdekoration er en speciel kunst. For at skabe en hyggelig hjemlig atmosfære er det nødvendigt at kombinere mange elementer, som ikke kun vil supplere hinanden og harmonisk kombinere med det eksisterende interiør, men også opfylde en særlig funktion.

Tætte gardiner beskytter værelset mod nysgerrige øjne, luftgardiner hjælper dagslys til at komme ind, og bækkenet hjælper ofte med at skjule nogle af fejlene og selvfølgelig udfører en særlig dekorativ funktion. I dag skal vi tale om, hvordan vi skal hænge en lambrequin.

Funktioner og typer

Lambrequin i sig selv er en strimmel af stof, der hænger vandret i den øvre del af tagene og ligger som regel foran et gardin og gardiner.

Tak lambrequin kan visuelt øge loftets højde, samt opnå en visuel udvidelse af væggene.

Nogle gange kan lambrequin være yderligere dekoreret med nogle elementer, der hjælper med at understrege det indre af rummet. Frynser, bånd og kvaster henviser til disse egenskaber, hvorved ofte lambrequin er dekoreret, designet til værelser indrettet i klassisk stil eller kræver yderligere elementer, der kan fremhæve en rig indretning.

Der er to hovedtyper af dette dekorative element: blød og hård.

 • Bløde modeller er de mest populære og mest populære muligheder, der hovedsagelig fremstilles af samme tekstilstof som gardiner.
 • Stive modeller har en mere tæt struktur, og specielle elementer bruges til at rette dem.

En række af disse to typer er kombinerede muligheder, der kombinerer funktionerne i både bløde og hårde modeller.

Monteringsmetoder

Afhængig af typen af ​​cornice og tætheden af ​​lambrequin er der forskellige måder at fastgøre det på:

 • En speciel klæbebånd (velcro) bruges til at fastgøre en stiv model, som gør det muligt at feste pelmet ret jævnt på næsten enhver overflade.
 • Hvis dækloftindstillingen vælges som cornice, vil det ikke være svært at vedhæfte dette dekorative element. For at gøre dette er det nødvendigt at klæbe en del af kontaktbåndet direkte på skinnen af ​​skinneskovlen, ved hjælp af mere pålidelig fastgørelse med lim. Ved hjælp af en hemmelig søm sys den anden del på den forkerte side af lambrequin. Derefter forbindes forsigtigt begge dele uden spænding.
 • Nogle gange er der en meget smuk baguette plank på loftet cornice, som du ikke ønsker at lukke overhovedet. I dette tilfælde vil vedhæftningsprincippet være noget anderledes. I dette tilfælde limes en del af båndet på baguettes indre overflade, og den anden halvdel er fastgjort til lambrequinens forside.

Vi hænger en pelmet på en dobbelt cornice

Installationen af ​​det kendte dekorative element for værelser - lambrequin er kendt for næsten alle husmødre. Ved hjælp af lambrequin kan du skjule ubesværet af tagskægget, såvel som visuelt forstørre det rum, hvor det ligger. Sådan hænger du en pelmet hurtigt og med minimal indsats? Til dette spørgsmål vil læseren kende svaret ved at læse artiklen til enden.

Hvad er en lambrequin? Flere detaljer...

Før du køber de nødvendige komponenter og installation, er det nødvendigt at vide mere præcist, hvad en lambrequin er. Dette navn fik et element af indretning, som er sat øverst på vinduesåbningen. Et sådant produkt er lavet i forskellige former og farver og er meget bekvemt, fordi det kan være yderligere dekoreret med forskellige bånd eller børster.

Oftest kan lambrequins findes i værelser, hvor faste, tunge gardiner er installeret. Hvor det er nødvendigt at tilføje elegance og høje omkostninger ved indretning. Moderne lamrequins er opdelt i følgende modeller:

 • Blød. Denne type produkt har en vigtig funktion - deres installation er hurtig og ubesværet. Stof til sådanne modeller, du kan bruge den der går til hovedgardinerne.
 • Hårdt. Sådanne modeller har et rigere udseende, men kræver installation af en stærk og stærk base. Nogle brugere foretrækker ikke at komplicere installationen og bruge dobbeltsidet tape.
 • Kombineret. Som navnet antyder, omfatter disse produkter funktionerne i ovenstående modeller. De kombinerede modeller er de mest populære, har en solid base, men de vigtigste dekorative elementer er lavet af blødt stof.

Loftet lambrequin er et ekstra dekorativt element, men det bruger også forskellige dekorationer, der kan give et rigt kig på lærredet. Du kan ofte finde bånd, frynser eller børster, som brugerne laver med egne hænder.

Flere hovedtyper af fastgørelse lambrequins

Først skal du erhverve følgende elementer på forhånd:

 • gesims;
 • dobbeltsidet tape;
 • fletning.

Før installationen skal du bestemme bredden af ​​corniceen, den kan være lidt bredere end vinduets åbning eller placeres umiddelbart over hele væggen. Strenge regler vedrørende dette problem eksisterer ikke, her brugeres brugerne udelukkende efter personlige præferencer.

Ved montering af en cornice opstår der normalt ikke problemer, det er nødvendigt at mærke og bore flere huller i perforatoren, hvorefter dowels bliver drevet ind. Herefter kommer den hårde base, og det er derfor, at vi har brug for dobbeltsidet tape. For at rette båndet mere pålideligt, skal du bruge byggemateriale.

Hvis valget er på en blød model, så bruges det ofte for at fastgøre en sådan klud tape (gardin eller gardinbånd). Så er det nødvendigt at sy et gardinbånd på produktet, og plastik kroge indsættes på forsiden af ​​nettet. Kroge skal fordeles jævnt fordelt over hele produktets længde, afstanden må ikke være mere end 10-15 cm, ellers vil du i stedet for pæne folder få et grimt stof.

Sekvens for fastgørelse af lambrequin på en dobbelt cornice

Dobbelt (to-niveau) cornice har en vigtig funktion - det er absolut ikke egnet til lambrequin. Derfor bruger du ofte en masse tid på at installere produktet på en to-planet cornice. Men der er en løsning på problemet, det er nok at købe en snor cornice og installere det desuden.

 1. Du bør ikke lade dig lide ved installationen af ​​en standard to-lane cornice, alt er enkelt - mærke op, lav huller ved hjælp af en perforator og fastgør produktet på væggen med dowels. Dernæst skal du købe almindelig snor cornice. Det har en billig og lang levetid.
 2. De strengede tagskærer er monteret og strakt i dobbeltrummet. Hvis du monterer produktet korrekt, vil strengen ikke blive synlig.
 3. For at spænde strængerne skal du bruge præhammerede negle eller snoet dowels.
 4. Nu kan du begynde at installere lambrequin. For at gøre processen hurtig, bliver et gardinbånd syet på produktet på forhånd, i hvilket plastikring efterfølgende installeres. Ringene passeres gennem snoren og... alt, arbejdet kan betragtes som færdigt.

Brugen af ​​snoren er meget praktisk med hensyn til installation, men har også en lav omkostning for ekstra materialer.

Anden mulighed

Denne metode er mere problematisk og vil tage lidt længere tid end den ovenfor beskrevne. Hvordan er installationen af ​​lambrequin med tape og træplader:

 • Gardin med lambrequin hænger straks på en dobbelt cornice. Det er nødvendigt at straks give produkterne et smukt udseende, siden da er ændringerne af nogle elementer vanskelige.
 • Efter gardinerne hænger gardinerne, vil dette element blive grundlaget for yderligere fastgørelse. Fra indersiden af ​​gardinet er det nødvendigt at sy et klæbebånd, som efterfølgende ikke vil være helt synligt.
 • Modsat klæbebåndet er det nødvendigt at installere en træplank på tagskægget. Det kunne være et pænt tømmer eller en rund stok, formen af ​​dette element er ligegyldigt.

Dette design gør det ikke kun muligt hurtigt og nemt at fjerne gardinerne, men også om nødvendigt smukt skubbe dem til siden.

Vigtigt råd! Produktet skal vælges under en bestemt type tagskinner. For eksempel vil noget produkt ikke fungere på en rund bund, her skal du vælge et dekorativt element omhyggeligt med steder til fastgørelser. Selvfølgelig kan lærredet i tilfælde af et forkert valg genoprettes alene, men hvorfor spilde for meget tid.

Også, inden du lægger en dobbelt tagbøjler, bør du vide vægten af ​​lærredet. Installation af en lambrequin på en utilstrækkelig stærk base vil resultere i behovet for at genoprette alt arbejde, da en sådan cornice ikke vil vare i lang tid.

Hvordan hænger en pelmet?

Ofte anvendes der i udformningen af ​​vinduesdesign, ud over gardiner, dekorative genstande som lambrequins også. Gennem brugen af ​​disse muligheder virker miljøet mere harmonisk og komplet. I grund og grund er lambrequins hængt over gardinerne. At designe vinduet var rigtig smukt, du skal rette disse produkter korrekt.

Særlige egenskaber

Før du bliver bekendt med metoderne til fastgørelse af lambrequins, er det nødvendigt at forstå, hvad disse produkter er. Tekstil er en af ​​de dekorative elementer af draperi. Dybest set er bælter arrangeret i vandret stilling oven på gardinerne.

Produkterne bruges på massive tætte gardiner, der udsmykker rummelige værelser.

Ofte bruges forskellige elementer til at designe lambrequins selv. Disse omfatter:

Ofte bruges tekstiler som et supplement til klassiske interiører. Det er kendt, at denne tendens skelnes af pretentiøsitet og elsker forskellige dekorative elementer, der er i stand til fuldt ud at understrege det dyre miljø.

I dag er der flere hovedtyper af lambrequins:

 • De mest populære muligheder er bløde modeller, som er nemme at montere. Dybest set anvendes det samme lærred til syning, hvorfra andre vinduesdesignelementer er lavet. Disse lambrequins er fastgjort på gardinerne eller tagene.
 • Men hårde lambrequins har brug for en stærk ramme til fastgørelse. For mere bekvem befæstelse anvendes et element som velcro.
 • En universal type kan kaldes kombinerede modeller, som kombinerer funktionerne i de to tidligere indstillinger. I dette tilfælde anvendes bløde elementer som et supplement til en stiv base.

Sådan hænger du et lambrequin openwork

Det allerførste spørgsmål, der opstår fra kunderne, er "Sådan hænger du openwork lambrequins?".

Læs omhyggeligt denne artikel, og du vil forstå, hvor nemt, nemt og nemt at bruge openwork modulære lambrequins. Du kan nemt hænge openwork-modulerne på tagskægget og når som helst du kan fjerne dem og dreje dem til en anden kontrast side. Efter alt er alle vores produkter tosidede. (Men om denne funktion i en anden nyttig artikel). Og nu om den lette installation af openwork (krøllet eller skåret) lambrequins på forskellige cornices og ikke kun.

Metode 1. Loft plastdæk (med sving og uden) eller aluminiumsprofilafskærmninger. Vi hænger på en-to-tre:

Trin 1: Lim den hårde linden til ydersiden af ​​tagene.

Selvklæbende tape (velcro) med et limlag i et sæt til din pelm. Du skal fjerne beskyttelsesfilmen fra den hårde del og holde den på tagskægget.

Trin 2: Lim den bløde lind på den forkerte side af pelmet.

Den bløde del af linden med klæbende lag er også komplet med din pelmet. Du skal fjerne beskyttelsesfilmen fra den bløde del og lim (uden at trække) på den forkerte side af lambrequin.

Trin 3: Forbind linsens to sider.

Du behøver ikke mere end 10 minutter til at begynde at nyde den magiske forvandling af dit hjem!

Metode 2. Det samme loft plastdæk (med sving og uden), kun med en smuk baguette, som du ikke ønsker at gemme sig bag lambrequin.

I dette tilfælde limes limen på indersiden af ​​baguetten og på bækkenet - på ansigtet.

Tip: i dette tilfælde anbefales det at holde den bløde side af kalk (velcro) på baguetten og den hårde side på lambrequinens overflade. Således bliver en hård lind rettet i modsat retning fra gardinerne og vil ikke trække på dem.

Lambrequin er meget lys, så det bærer ikke nogen belastning på baguetten.

Metode 3. Loft niche. Hængende loft gipsplader eller niche under tagene i strækloftet.

Dette er på en eller anden måde en universal mount til lambrequin. Her kan du bruge metode 1, stikker en linde på enden af ​​loftdækket. Og du kan bruge metode 2, hvor en linde i stedet for en dekorativ baguette kan limes til en træbjælke (som i diagrammet), på hvilke fastgørelsesanordninger til loftinstallation er tilsluttet.

Det er vigtigt: og inden du bestiller openworken, er det nødvendigt for dig selv at bestemme muligheden for at montere lambrequin i en niche. Da, når den er monteret på tagene selv, vil en del af åbningselementet være gemt bag dybden af ​​nicheen.

Metode 4. Smedet og plastrør.

Fjern beskyttelsesfilmen fra klæbemiddelunderlaget på den hårde del af klæbebåndet. Lim linden til tagene. Lim den bløde del af klæbebåndet på den forkerte side af lambrequin (det har også et klæbende lag), og tilslut derefter de to dele af kalk.

På sådanne hjørner er der små udragende dele på stederne for fastgørelse af rørholdere. Pinden linden, som vist på billedet, hopper over rørfittingspunkterne. På grund af tykkelsen af ​​klæbebåndet vil forskellene i kanten af ​​overfladen næsten udjævne. Læg ovenfra en lambrequin, hvorpå den bløde linde allerede er klistret.

Metode 5. Smedet og plastrør. Lambrequin kan også hænges på hængsler.

Nogle gange accepterer kunderne ikke at lime linden på tagskægget (selv om linden ikke vil ødelægge det). I dette tilfælde kan du tilbyde en variant af openwork elementer på sløjferne.

Designelementet i dette åbent element gjorde det muligt at lave separate sløjfer uden et solidt ansigt. Derudover "vi" omgåede "en stor holder til et rør på en plastrunde korset.

På billedet ovenfor hængte vi også det centrale tracery element på hængslerne, men med vendinger. Derudover var der en meget interessant effekt på cornice. Til højre er et gardin på grommen, der har en kam på 4 cm over taggrænserne, og til venstre er der sløjfer, som er 4 cm under tagene. Gardinet virker ikke, dvs. lukker ikke om natten. Bærer en dekorativ funktion.

Metode 6. Smedet og plastrør. Usynlige sløjfer.

Hængslerne kan være gemt bag lambrequin vendt.

Til dette limes et blødt klæbebånd (kardborrelås) til lambrequins sømide side på en limbase. Og i form af løkker, med regelmæssige intervaller (højst 10 cm), er der fastgjort et stift klæbebånd, men nu uden limbase. Hun vil skørt vores runde cornice.

Lambrequin er let, så det vil ikke sakke. Sørg for, at alle moduler hænger sammen.

Metode 7. Smedet eller plastrør. Samtidig installation af et gardin og åbent lambrequin på et rør.

Ja, svært, men muligt. Og da openwork elementerne vejer næsten ingenting - det er helt rigtigt.

Vigtigt punkt: gardinet vil være stationært. dvs. gardinet vil ikke bevæge sig natten over, men vil kun udføre en dekorativ rolle.

Vi hænger gardinen på tagene. Vi draperer (vi indsamler) et gardin på længde nødvendigt for dig på taggrene.

På indersiden af ​​openwork-modulet lim den bløde del af klæbebåndet (borrelås) på klæbebasen.

Selvklæbende tape (velcro) i et sæt af din lambrequin.

Vi laver improviserede sløjfer fra den hårde del af klæbebåndet (velcro) uden limbase. For større bekvemmelighed lim dem i en vinkel på 45˚. Disse sløjfer vil bøjes rundt om tagrøret mellem de ringe, som gardinet hænger på.

Alt. Lambrequin sikret. Nu er du nødt til at fastsætte gardinens kam, således at bækkenet ikke børstes.

Derudover er det tilrådeligt at hænge sådanne åbningselementer som dekorative japanske paneler eller panelgardiner med termoapplikation i en snor, på dekorative hængsler, at anvende specielle lameller som for japanske gardiner og også at bruge en café-type gardinstang. I nogle tilfælde vil det være tilstrækkeligt at klæbe klæbebåndet til vinduesåbningen.

Vælg din mulighed for at montere openwork lambrequin og bestil dit luksuriøse openwork telefonisk. +375 (44) 479-92-43 Vel, +375 (29) 501-40-74 MTS fra 9.00 til 21.00, undtagen weekender. Ansøgninger via kurvbutikken accepteres dagligt.

Sådan fastgøres bækkenet på tagene med dine egne hænder

Lambrequin er et dekorativt element i designet af vinduets øvre del. Denne del er foran gardiner og tyll. Ved hjælp af lambrequin kan du skjule tagskægget, som ikke adskiller sig i visuel appel, det er muligt at ændre vinduets proportioner. Således bliver vinduet ikke kun smukt, men også et komplet udseende. Ikke underligt, at brugen af ​​lambrequin ved udsmykning af lokalet bliver stadig mere populært.

Tilstedeværelsen af ​​gardiner indebærer meget ofte tilstedeværelsen af ​​en hård lambrequin (der er stadig blød og kombineret).

Lambrequins er lavet af de samme stoffer, der bruges til at syge stof eller gardiner. De bedste produkter er fremstillet af lette stoffer, organza eller gennemsigtige slør. For at give kompositionens kompletthed anvendes tilbehør som podhvaty, børster, pomponer, dekorative snore.

Lambrequin er fastgjort til specialskinnerne på tagskægget. Sådan arbejde er ikke anderledes ved enkelhed, så det er ikke nok bare at gå ud og købe en lambrequin, du skal også installere denne type draperi. Så hvordan man laver en pelmet, hvilke færdigheder har du brug for, hvilke materialer skal du bruge? Hvad er monteret pelmet?

For at sikre lambrequin på tagskægget skal du have følgende:

 1. Hård lambrequin.
 2. Lofter til gardiner.
 3. Gardin tape
 4. Sticky tape.

Hvordan er monteringsprocessen?

Den første ting du skal købe i butikken er en cornice, der har den passende størrelse. Med hensyn til længden afhænger alt af ejerens præferencer. Nu i loftet er det nødvendigt at lave en markering, huller bores på samme sted. Sæt stikkene forsigtigt ind i disse huller. Cornice er stift fast, skruer snoet på den.

Ordningen om at fastgøre lambrequin til tagene ved hjælp af velcro.

Hvordan tilsluttes lambrequin på tagskægget med tape? Dens klæbende del skal limes til ydersiden af ​​tagskægget, så alt er sikkert fastgjort, skal du bruge lim.

Nu er det nødvendigt at fastgøre den bløde del af båndet til den forkerte side af den hårde lambrequin, for dette skal du bruge en hemmelig søm, alt dette er gjort, så den eksterne tiltrækningskraft ikke forkæles. Du kan bruge tråde til dette, men en simpel fiskelinje er også velegnet, som på grund af dets gennemsigtighed ikke er synlig og dermed ikke tilsidesætter den generelle æstetik. Lambrequin er fastgjort til cornice så tæt som muligt, for dette er det nødvendigt at forbinde de to sider af båndet.

Hvis loftet til gardinerne er dekoreret med en spektakulær baguette (som sker meget ofte), så skal sådan skønhed uden tvivl ikke forringes. Den bløde del af båndet skal syes forsigtigt til pelmets forside. Med hensyn til sin klæbende side skal den limes til den forkerte side af baguetten. Det er nødvendigt at forbinde de to dele af baguetten, hvilket resulterer i en usædvanlig elegant drapering.

I tilfælde af at der anvendes en rørformet eller smedet cornice, men du stadig vil vedhæfte lambrequin til corniceen, skal du bruge en speciel montering (i de fleste tilfælde er det realiseret separat). Før du starter en sådan installation, skal du først se i katalogerne for at få en ide om, hvordan alt ser ud i huset. Hvis du installerer tagbøjlerne til lambrequin i karet eller i loftet, skal du bruge en fleksibel profil. Det vil være placeret bag en smedet cornice. Det er fastgjort på profilen, som også købes, fastgøres alt sammen med tape eller tape.

Nyttige anbefalinger

Hvis du har brug for at lave lambrequin-soften, skal du bruge et band til dette.

Ceiling cornice assembly scheme.

For at gøre alt pænt, på forsiden skal kroge af plast fastgøres til tagskæggene. Derefter skal de sy tape for at hænge gardiner. Derefter hænges alt på kroge og udjævnes. Det anbefales at placere kroge med den maksimale nærhed til hinanden, så der er ingen grund til at frygte sagging.

Hvis lambrequin er rettet direkte oven på tagskægget, så ser det ud til, at gardinerne stammer fra loftet. Hvis en sådan enhed har en stor vægt, er der sandsynligheden for at sænke i tilfælde, hvor tape anvendes. I den henseende bør velcro-velcro anvendes, takket være, lambrequin hænger jævnt og ikke sag.

En sådan proces er således ikke vanskelig. Og resultatet, som vil blive opnået i slutningen, vil uden tvivl venligst. Det skal bemærkes, at vinduet, som er dekoreret med dette dekorative element, altid ser originalt og attraktivt ud end en almindelig åbning med standardgardiner. Hvis et kompetent valg er lavet (den mest egnede model er valgt, og stoffets farve er valgt korrekt), så er det muligt at opnå, at rummets proportioner ændrer sig visuelt. Hvis bjerget er højt, øges vægge og lofter højde visuelt. Hvis den er bred og rager langt ud over vinduets sidevægge, udvides grænserne således.

Ved hjælp af lambrequins får rummet et elegant udseende, meget få mennesker vil argumentere for, at atmosfæren af ​​varme og komfort i huset er vidunderligt. Desuden kan hele installationen gøres manuelt.

Metoder til fastgørelse gardiner: grommets, snor, hængsler, bånd, fletninger, ringe.

Det overvældende flertal af gardiner er knyttet til klassiske hjørner, og denne metode har praktisk talt ingen analoger og konkurrenter. Men mulighederne for at fastgøre gardinerne til bunden kan variere: grommets, snor, hængsler, fletninger, bånd - hver af dem er velegnet til en eller anden type gardin, der hver især giver gardiner appel, hver har sin egen stil accent. Det er i metoderne til fastgørelse af gardinerne til skinnen, som vi er i dag og vil forsøge at forstå.

Gardiner med bånd

Gardiner med bånd er lavet af næsten alle typer stof og er fastgjort til cornice ved at binde bånd og snore på en knude eller bue. I tilfælde af fremstilling gardiner med strenge af tykt og tungt stof, er det ønskeligt at gøre strengene på gardinerne tykkere og bredere. Denne teknik gør det muligt for strenge at modstå en stor vægt af gardiner. Denne fastgørelsesmetode er ideel til lette vægtløse gardiner af naturlige stoffer af lys nuancer eller blomstermønstret gardiner - bånd og buer supplerer og understreger vægten af ​​sammensætningen. Gardiner med bånd kan findes i teenagepiger, i køkkenet eller i soveværelset - de vil bringe et strejf af romantik, lys og lethed til hvert værelse.

Gardiner med bånd i indretningen:

Hængslede gardiner

Hængslede gardiner har i den øverste del af lærredet, de såkaldte dekorative hængsler, hvorved gardinet hænger på cornice. Hvis du manuelt skal binde hvert bånd med gardiner, er det meget lettere at hænge gardinerne på løkkene på corniceen. Hængslede gardiner er fortjent populære i både klassisk og moderne interiør. Antallet af løkker beregnes således, at de kan holde vægten af ​​gardinet. Disse gardiner kan dekorere vinduerne i børnehaven, soveværelse, køkken, stue - de er helt universelle. Individualiteten af ​​hver sådan gardin kan give sløjfer, der også kaldes pata eller sløjfer. Sløjferne kan være "døvede" (begge ender af sløjfen er fastgjort til toppen af ​​gardinet og sløjfen åbnes ikke). Hvis gardinet nemt fjernes fra tagskægget eller løsnes, fastgøres fastgørelsesbåndene (velcro), knapper eller knapper. Du kan lave sløjfer i samme stof som gardinerne eller fra et lignerstof. Løkkenerne kan have forskellige bredder (fra 5 til 20 cm) - det hele afhænger af stilen på rummet. Hængslede gardiner kan bestå af en eller flere lærred og på grund af den færdige top kræver ingen lambrequin.

Gardiner på hængsler i det indre:

Sådan hænger du en pelmet på en dobbelt cornice

Vi samler en lambrequin på et klæbemiddel på 3 minutter.

OBS: Fastgørelse til gardiner bør ikke forstyrre vinduets åbning, den kan placeres 5 cm over vinduesrammen, men ikke mindre. Og mængden af ​​fjernelse af strukturen fra væggen er forpligtet til ikke at påvirke vindueshåndtag, opvarmning batterier, vinduer roterende mekanismer.

Montering lambrequin - montage på baren.

Vores websted giver et omfattende udvalg af videoer, der visuelt demonstrerer forskellige muligheder for rulleskodder. Den omfattende liste vist på denne ressource giver dig mulighed for at vælge den ønskede type og farve. Gardiner i form af ruller varierer i nuancer, længde, format og materialer. Kigger gennem videoerne på denne side, kan du vælge det rigtige produkt som sidste etape af et interiør.

Valsede gardiner viser tydeligt evnen til at komme med ekstraordinære designmuligheder til fornyelse af boliger og kontorlokaler.

Fastgør lambrequin til tagene

DU ER HER: HJEM

SØG PRODUKT AF ARTIKEL:

FABRIKSGALLERI

NYE PRODUKTER

NYHEDER

Lambrequins (du finder billedet på siderne på vores hjemmeside) har været meget populære i ganske lang tid. Lambrequin giver vinduet et færdigt udseende, forvandler det og dekorerer gardiner. Men bare gå og køb en pelmet - det er stadig halvdelen af ​​kampen. Hovedarbejdet er at gøre installationen af ​​denne type draperi.

Så, for at hænge en pelmet, skal du have følgende materialer: gardinstænger til loft, hård pelm, klæbende tape og gardin tape.

1. Først skal du købe i butikken taket af den størrelse du har brug for. Du kan vælge, hvor længe det vil være. Marker loftet og bor hullerne. Indsæt dowels. Fastgør tagskæggene og stram skruerne på den.

2. Hard lambrequin mount med tape. Lim den klæbrige del på ydersiden af ​​tagskæggene med lim.

3. Sy den bløde del af båndet ind på lambrequin med en hemmelig søm, for ikke at ødelægge skønheden. I stedet for tråd kan du tage en tynd linje. Fastgør bækkenet tæt ved at forbinde begge sider af båndet.

4. Sommetider er loftsstængerne udstyret med en luksuriøs baguette. Selvfølgelig kan denne skønhed ikke skjules. I dette tilfælde sys den bløde del af båndet til pelsens forside. Og klæbrig - hold dig til den forkerte side af baguetten. Forbind begge dele og få en elegant drapering.

5. Hvis du har købt smedejern eller rørformet cornice, men i øvrigt vil du hænge en lambrequin på den, skal du have en speciel montering, der sælges separat. Se på forhånd på disse fotos på billedet for at forestille dig installationsprocessen. Ved hjælp af en fleksibel profil skal du installere tagbøjlerne til lambrequins i loftet eller i karetruden. Det vil være placeret bag den smede cornice. Fastgør lambrequins på en yderligere købt profil ved hjælp af tape eller tape.

6. Soft lambrequin kan fastgøres med tape. For at gøre dette skal du vedhæfte plastik kroge på forsiden af ​​gardinstængerne. Til lambrequin sy tape til gardiner. Hæng pelmen på krogen og flad den. Det er bedre at placere kroge tæt på hinanden for at undgå at lambrequin sænkes.

Faktisk er der intet svært i denne proces. Og resultatet vil helt sikkert glæde dig. Vinduet, dekoreret med lambrequin, ser altid mere fordelagtigt ud end den sædvanlige åbning med enkle gardiner. Lambrequins giver rummet et mere elegant udseende, hvilket giver en atmosfære af komfort og varme.

Eaves til en lambrequin

Når du vælger en cornice til lambrequin, er det værd at overveje nogle af de funktioner, vi overvejer i denne artikel.
Da der er nogle typer lambrequins, afhænger valget af cornice direkte af hvilken lambrequin vi vælger.

Eaves til en blød lambrequin

Den bløde lambrequin består af draperier lavet af tykt eller blødt stof, der kombineres ovenfra med gardinbånd. I forskellige fortolkninger bliver båndet syet enten direkte på disse gardiner eller på et hårdt duplikeret bælte. Den bløde lambrequin kan hænges på alle taggrunde, det er en universel, blødt og uhøjtidelig type lambrequin, og giver dig derfor mulighed for at vælge alle yndlingsskærme. Der er kun få anbefalinger vedrørende korrekt design af bælte og gardinbånd til lambrequin.

Ceiling cornice til blød lambrequin

Lad os sige, at du valgte et åbent loft cornice til en lambrequin. Sådan installeres loftet cornice kan findes her.
I dag er det den mest populære at bruge cornice af relativt overkommelig værdi og god funktionalitet. I færdigfremstillede bælter bliver gardinbåndet som regel symmet snævert, og som følge heraf får du dette udseende visuelt: loftet, profilen af ​​corniceen, den åbne krog og først så pelmen. Alle kroge og cornice kan ses, er ikke et æstetisk billede sandt?