Måder at fastsætte isolering til loftet

Loftet spiller rollen som ikke kun opdelingselementet mellem gulvene, men har også en opvarmning og lydisoleringsfunktion. Til isolering af loftet ved hjælp af forskellige materialer og værktøjer: polyethylen skum, udvidet ler, mineraluld, skum. Overvej hvordan du klargør isoleringen til loftet og funktionerne i hvert af ovenstående materialer.

Mineraluld

Det vigtigste og mest populære råmateriale til isolering er mineraluld, som har det største sæt positive kvaliteter. Det er en tekstilfiber, færdiggjort i form af blokke eller ruller. Men den bedste præstation har uld, som er lavet i form af et spor. Minwatu er let at montere på loftoverfladen, det har også fremragende lydisoleringsfunktioner.

Lad os overveje mere detaljeret hvordan man laver mineralulden i loftet. Installationen udføres ved hjælp af dykker med en bred hætte. Som en ekstra fastgørelse anvendes skruer og klæbebånd. Derudover skal du bruge: et målebånd, en skarp kniv, en hæftemaskine, træplader, en metalprofil. Montering af mineraluld på loftet sker i følgende trin:

 • måle loftets dimensioner ved hjælp af et målebånd
 • forberede plader af mineraluld i mængden af ​​loftets passende størrelse
 • bore huller til plastdykninger i loftoverfladen;
 • foretage installation af metalprofiler til bunden;
 • kogte plader af mineraluld er placeret på profiler;
 • designet er fastgjort med dowels;
 • Til støtte mineraluld anvendes træplader eller tråd strækket mellem loftbjælkerne;
 • de resterende slots er fyldt med skum.

Opvarmning af loftet med mineraluld har flere fordele:

 • Materialet er ret miljøvenligt;
 • forårsager ikke allergier
 • har lang levetid
 • ikke deformeres
 • det er kendetegnet ved brandsikkerhed, derfor er mineralulden også egnet til opvarmning af saunaen;
 • har høj dampgennemtrængelighed.

Før montering af mineralulden i loftet skal det bemærkes, at det skal placeres tæt på loftet, men samtidig undgå mulig deformation. For at forlænge levetiden for en sådan varmelegeme er det nødvendigt at dække loftet med antisvampemiddel.

Læs mere om vores artikel om isolering af loftet med mineraluld.

Polyplex og skum

Opvarmning af loftet kan ske ved hjælp af folie polyethylen eller polyplex. Det første materiale er skummet polyethylen kombineret med metalfolie. Den findes i salg i form af ruller, hvis standardbredde er 1 m. Materialets tykkelse varierer fra 1 til 20 cm. Polyethylen kan anvendes uafhængigt eller kombineret med mineraluld for at opnå maksimal varmeisolering. Denne kombination vil give beskyttelse mod kræftfremkaldende stoffer, der kan forekomme i mineraluld.

Polyplex optrådte som et resultat af polystyren skum ekstrudering. I butikkerne fordeles den i form af ark 60 cm bred og 120 cm lang. Dens tykkelse kan være op til 20 cm. Hovedfordelen ved materialet er, at den har en høj densitet og dermed gør det muligt at anvende det som grundlag for puttying..

Nu skal vi svare på spørgsmålet om, hvordan man kan lave isoleringen på loftet. Montering af polyethylen udføres ved at klæbe den i loftet med monteringslim eller fastgøres med dowels. Polyplex er monteret i loftet med lignende dowels eller specialholdere.

Polyfoam og ekspanderet ler

Skummets struktur ligner skumplastmateriale med en cellulær struktur. Ofte forekommer det i form af firkantede plader med dimensioner på 1 m × 1 m. Det er særegent, at det bruges ikke kun som en indre isolering, men også som en ekstern. Tykkelsen af ​​skummet varierer fra 20 til 100 cm. Det bruges også som grundlag for kittet. Ved isolering af skumloft fra indersiden er det i stand til perfekt at justere overfladen. Dette materiale har flere andre fordele:

 • universel;
 • har en lav pris;
 • holdbar;
 • pålidelige;
 • giver et godt niveau af varmeisolering.

Udvidet ler er lavet af ler, i udseende ligner det bolde. Princippet om montering af udvidet ler på loftet er at hælde det på loftet på loftet. Derfor er denne metode til isolering kun gældende for private hjem. Men samtidig har det følgende fordele:

 • nedbrydes ikke
 • brandsikre og brandsikre;
 • eliminerer muligheden for insekter og gnavere i materialet;
 • har god lydisolering;
 • vandtæt og frostbestandig;
 • har god varmeoverførsel
 • har en overkommelig pris.

Hvis du har til hensigt at isolere dit loft med udvidet ler, skal du være opmærksom på følgende anbefalinger:

 1. Før der lægges claydite skal der tages hensyn til det vandtætlag, som materialet skal hældes på.
 2. Den første til obkladyvat spærre og skorsten.
 3. For at kunne levere højkvalitets termisk isolering skal det ekspanderede lerlag være mindst 16 cm.

Typer af isolering og hvordan det udføres

Installation af isolering på loftet er produceret på to måder: over og under.

Opvarmning ovenfra

Opvarmning ovenfra giver placering af en varmelegeme på et loft. Denne mulighed er bedst for private hjem. Isætning af isoleringsmateriale fra toppen er som følger:

 • Rens overfladen på loftet af alt overskud og snavs også;
 • lægge vandtætningsmateriale;
 • Udfør placeringen af ​​det isolerende materiale;
 • fuldføre alle ansigter, normalt for dette brug bestyrelsen.

Denne metode er god, fordi du kan isolere loftet med enhver form for isolering, selv bulk type. Desuden vil muligheden for isolering ovenfra ikke besætte boligens rum under loftet, som det er tilfældet ved fastgørelse af materialet nedenunder.

I processen er det vigtigt at sikre, at isoleringsmaterialet er jævnt fordelt over overfladen, og at hulrummen ikke dannes nogen steder.

Bundisolering

Opvarmning nedenunder eller indefra indebærer fastsættelse af isolering til loftet fra bunden af ​​loftoverfladen. Til dette formål vil materialer produceret i ruller, ark eller bjælker fungere bedst. Opvarmning af loftet under betragtes som mere tidskrævende og vanskeligt. Sådan repareres isolering til loftet på denne måde, vi overvejer yderligere:

 • gøre fast med arkivering;
 • Hvis størrelsen af ​​eksisterende bjælker ikke er nok, skal du øge dem til det ønskede niveau; i nogle tilfælde, når der ikke er nogen bjælker, skaber de en ramme;
 • en metalprofil er fastgjort til væggene;
 • fiks de forberedte lag af isolering til loftet med dykker mellem bjælkerne eller rammeelementerne;
 • dekorere loftet med beklædning, gips eller maling.

For at lette installationen af ​​isolering til loftet indefra, er det bedre at vælge skumisolering til isolering. Det kræver ikke kompliceret arbejde at reparere det på loftet. Det er nok til at klæbe skummet med lim og for større styrke rette det med dowels flere steder.

Profiler kan bruges både metal og træ. Hvis loftet er lavt, er det bedre at bruge folieret polyethylen til isolering.

Hvad er forskellig isolering af forskellige typer lofter

Fastgørelse af isolering til loftet indefra kan variere afhængigt af selve loftets materiale. For eksempel, hvis du har brug for at isolere loftet på beton, skal du ikke kun bruge et passende materiale og et sæt fastgørelsesanordninger, men også en hammerboremaskine. Ved installationens begyndelse behandles overfladen med en primer og ledningerne ledes under lamperne. En perforator i betonfladen borer huller til dowels, som efterfølgende vil holde isoleringen. Derefter samles rammen, som materialet vil stole på, og fastgør det til loftet, gør lægningsisolering. Fastgør ark til loftet med plastikskiver. Hvis mineraluld anvendes til isolering, så for at det ikke slynges, bliver tråden eller garnet også trukket under den og også dækket af film for at tilvejebringe fugtbeskyttelse. Afslut processen med at afslutte loftet.

Montering af træ på loftet er meget lettere. Hvis overlapningen sker langs bjælkerne, er deres bredde sædvanligvis nok til at fylde hullerne mellem dem med isolering. Hvis loftets overflade er flad, skal du bygge rammen.

Opvarmning af loftet er meget vigtigt i dag i mursten og panelhuse. Valget af isoleringsmaterialer er meget stort. At kende deres fordele og ulemper, samt funktioner i, hvordan man kan lave isolering i loftet, kan du nemt vælge den bedste løsning for dig selv.

Hvordan tilsluttes mineraluld til loftet?

God dag til alle!

Udtænkt til at lave lydisolering loft. Jeg læser konfu. Jeg tror, ​​at de 5 watt vil være nok til at dempe lyden af ​​tv'et. Huset er gammelt, mursten.

På loftet, et strækloft lavet af vinylfilm.

Spørgsmål: Hvordan vedhæftes bomuldsuld til loftet? Ler arbejde? Hvis ja, hvordan?

Jeg ved ikke om limen. Men fastgjort til væggene af bomuldsuld med specielle dowels med en bred plastikhætte.
Se her "> (anden bundposition)

Bedre gennem gitteret :-)

Og mere om nettet.
Mesh materiale, fastgørelse til profiler?

Og et andet spørgsmål. Minvatu nødvendigvis tæt? I et stykke tid kan du bo i et rum, hvor loftet er beklædt med mineraluld, men ikke lukket ved noget? eller er det dårligt?

maske til glasfiberbaseret forstærkning, eller det er nemmere at lave måtter af n, e film inde i wadding (forstærkede film er ønskeligt) ved kanterne af filmen fastgøres med en hæftemaskine og fastgørelseselementer til loftet - plastikdåse med en hat 50 mm (der er forskellige længder)

Vanadium skrev:
I et stykke tid kan du bo i et rum, hvor loftet er beklædt med mineraluld, men ikke lukket ved noget? eller er det dårligt?

IMHO, bedre ikke. Selvom det ikke er skadeligt, i det mindste ubehageligt. Stykkerne af mineraluld vil flyve og skabe en følelse af scabies.

2 vanadium
Det tror jeg også
i plastposer skal du sørge for at sætte og forsegle
eller termozvukoizol kan vedhæfte, han har en beskyttende kappe
">

Vanadium skrev:
Og et andet spørgsmål. Minvatu nødvendigvis tæt? I et stykke tid kan du bo i et rum, hvor loftet er beklædt med mineraluld, men ikke lukket ved noget? eller er det dårligt?

Nah, luk ikke. køb en god visp - fej det af gulvet. og en blød klud - tør dine små barns ansigter ud.

Imidlertid er tætheden af ​​ofre for svækkelse i dette forum ikke reduceret.

Skriv hjem dig selv:
2 vanadium
Det tror jeg også
i plastposer skal du sørge for at sætte og forsegle
eller termozvukoizol kan vedhæfte, han har en beskyttende kappe
">

Har dette termo-lydsystem bedre lydabsorberende egenskaber end almindelig miniuld på byggemarkeder?

YourOK skrev:
Nah, luk ikke. køb en god visp - fej det af gulvet. og en blød klud - tør dine små barns ansigter ud.

Imidlertid er tætheden af ​​ofre for svækkelse i dette forum ikke reduceret.

Den selvstændige lærer? Petrosyans laurbær giver ikke hvile?

Vanadium skrev:
Den selvstændige lærer? Petrosyans laurbær giver ikke hvile? Vil du gå på x.. med din vittighed

en enklere fyr ville sende dig der med din mineraluld.
Jeg vil ikke - du vil gå, hvis du kontakter hende.

ps Jeg er til din fordel, du er ikke dum.

YourOK skrev:
en enklere fyr ville sende dig der med din mineraluld.
Jeg vil ikke - du vil gå, hvis du kontakter hende.

ps Jeg er til din fordel, du er ikke dum.

Hvis du kender noget og har noget at dele, så kan du udtrykke det på en rolig og velgørende måde. Men du får ære og respekt.

Jeg tror, ​​at den, der arbejdede med mineraluld, er bedre opmærksom på alle konsekvenserne. Yurok har det rigtigt. Det var derfor, at jeg helt overgav ideen om at varme sommerhuset med mineraluld og valgt skumplast. Ja, og mineralulden er også anderledes. og så flyver partikler, og selv fra hvad kafnyannoy Ursa er værre.

WoTSoN skrev:
maske til glasfiberbaseret forstærkning, eller det er nemmere at lave måtter af n, e film inde i wadding (forstærkede film er ønskeligt) ved kanterne af filmen fastgøres med en hæftemaskine og fastgørelseselementer til loftet - plastikdåse med en hat 50 mm (der er forskellige længder)

Tak for svaret.

Fortæl mig, hvor mange plastikdukker har du brug for, dvs. hvor ofte holder de dem?

Skriv hjem dig selv:
2 vanadium
Det tror jeg også
i plastposer skal du sørge for at sætte og forsegle
eller termozvukoizol kan vedhæfte, han har en beskyttende kappe
">

Jeg har lige set og sammenlignet lydabsorptionsegenskaberne hos denne uld med en mineraluldshumonet. Sidstnævnte er meget bedre egenskaber.

adamthe ant skrev:
Jeg tror, ​​at den, der arbejdede med mineraluld, er bedre opmærksom på alle konsekvenserne. Yurok har det rigtigt. Det var derfor, at jeg helt overgav ideen om at varme sommerhuset med mineraluld og valgt skumplast. Ja, og mineralulden er også anderledes. og så flyver partikler, og selv fra hvad kafnyannoy Ursa er værre.

dvs. produkter af ufuldstændig polymerisering af styren og dets nedbrydning i den operation, du er ligeglad med?
Eller har du lagt ekstruderet polystyrenskum?

Jeg sammenlignede ikke de egenskaber, som jeg synes er ensbetydende med
Høringen vil være den samme, med samme tykkelse

adamthe ant skrev:
Jeg tror, ​​at den, der arbejdede med mineraluld, er bedre opmærksom på alle konsekvenserne. Yurok har det rigtigt. Det var derfor, at jeg helt overgav ideen om at varme sommerhuset med mineraluld og valgt skumplast. Ja, og mineralulden er også anderledes. og så flyver partikler, og selv fra hvad kafnyannoy Ursa er værre.

Fra uld (Ursa, Rokvula mv.) Flyver støv, som ikke passerer gennem dampspærren, og gas kan udstråle fra skummet, som er beskyttet, hvorfra det er meget vanskeligere. Problemet med bomuld kun, når det lægges (hvis dampspærren er lagt). IMHO.

2ac_52:
Jeg ved stadig ikke, hvilken af ​​dem der ekstruderes. Jeg sætter en, som Knauf skar godt, og der er en, der hopper ved skæring af bolde. Hvilken af ​​dem ekstruderes?

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Loftet i lejligheden eller i huset tjener ikke kun til at adskille gulvene. Dette strukturelle element udfører også varme- og lydisoleringsfunktioner. Og de afhænger igen af ​​det materiale, hvor overlapningen er lavet. Forskellige metoder kan øge dem betydeligt, hvilket reducerer varmetabet fra rummet med 40-50% af de oprindelige værdier.

Disse metoder og materialer, der anvendes til termisk isolering, vil blive diskuteret i denne artikel.

Top mount

Denne metode anvendes primært i private hjem med en kold loftsrum eller ikke opvarmet mansard. I byhuse i højhuse er sådan næppe muligvis ikke mulig - loftet på din lejlighed er gulvet i naboerne, der bor ovenfor. Men nogle gange kan du forhandle med dem, især hvis de stadig planlægger reparationer, og alt arbejde vil blive betalt af dig.

Vælg denne metode af forskellige årsager:

 • Først og fremmest fordi det er den enkleste og mindst arbejdskrævende: det er nok at simpelthen lægge isolering på lofterne ovenpå uden fastgørelse;
 • Den anden grund er bevarelsen af ​​lofternes højde i isolerede rum. Varmeisolerende materialer, afhængigt af typen og metoden til installationen, kan reducere dem med 5-20 cm eller mere.
 • Endelig er valget af termiske isoleringsmaterialer langt mere isoleret, da det er muligt at bruge ikke kun plader og ruller, men også massesammensætninger: udvidet ler, savsmuld, tør jord osv. Deres pris er normalt meget lav, og i tilfælde af naturlig isolering, såsom tørre blade eller mos, koster det slet ikke noget.

Dette er den mest almindelige mulighed. Kendelsesordren er som følger:

Sådan repareres isolering på loftet

Sådan fastgøres isolering til loftet

 • Vælge isolering til dit hjem
 • Fastgør isolering til loftet

Landstedet kræver altid yderligere opvarmning, fordi varmen her er meget mindre end i lejligheden. Det er derfor, at begyndelsen af ​​koldt vejr skal forberedes som det skal.

For dem, der bor i private hjem, bør du passe på isoleringen af ​​loftet.

Samtidig er det nødvendigt at varme ikke kun gulv og vægge, men også loftet.

Du skal kende processen med at installere isolering til loftet, samt en ide om, hvilket materiale du skal vælge. Så hvad skal man lave i loftet og hvordan man gør det selv?

Vælge isolering til dit hjem

Før du begynder at varme loftet, skal du beslutte dig for materialet.

Først skal du vælge isoleringsmaterialet, med hvilket isoleringsprocessen vil blive udført. Det foreslås at overveje flere sådanne, da hver af dem har en række både positive og negative sider. Dette er helt naturligt. Hovedvalgskriteriet er husets individuelle karakteristika samt klimatiske indikatorer.

Mineraluld er det mest populære materiale til varmeisolering. Minvat er i stand til at tolerere temperaturer ikke lavere end - 35ºС. For de fleste regioner vil denne indikator være tilstrækkelig, men der er områder, hvor termometeret falder godt under denne figur. I dette tilfælde vil det være nødvendigt at passe på noget andet end mineraluld. For eksempel tåler det alvorlig frost-keramzitobeton.

Dem, der vælger mineraluld til isolering og skal montere den i loftet, bør vide lidt om dette materiale. Det er lavet på mineralsk basis af fiber af kunstig oprindelse. Sammensætningen af ​​mineraluld indeholder dolomit, kalksten og basalt. Minvat er ret stærkt og holdbart materiale.

Polyfoam - en anden kæmper for rollen som isolering til loftet. Denne varmer er lavet af skum, der er fremstillet af plast. Det er godt fastgjort til næsten enhver overflade, det er let at bruge. Udover de varmeisolerende egenskaber har den også god lydisolering.

Det næste materiale er penozol, der repræsenterer flydende skum. Det er billigt, men i installation er problematisk. Uden mesterens hjælp kan det ikke. Det bruges normalt til opvarmning af store overflader.

Det mest miljøvenlige materiale er ecowool lavet af cellulose.

For nylig foretrækker nogle at bruge ecowool, som, som navnet antyder, er meget miljøvenligt. Den er baseret på cellulose, og økologen selv er en fin fiber af træ. Ecowool opnås ved genbrug af affaldspapir. Denne varmelegeme installeres ved hjælp af guiden. Uafhængigt er dette gjort meget vanskeligt. Det antages, at økologien snart vil overvinde mineraluldens popularitet.

Slaget uld anses for ikke at være et meget godt materiale sidst. Og der er meget konkurrence med denne skadelige isolering.

Hvilken af ​​de ovennævnte at vælge og hvad man skal fastgøre er forretningen af ​​alle.

Der skal lægges særlig vægt på mineraluld, da det er det mest populære materiale til isolering, desuden er omkostningerne ret lave, og alt arbejde og fastgørelse kan nemt og uden problemer udføres alene.

Fastgør isolering til loftet

For at kunne udføre denne type arbejde skal du bruge følgende værktøjer og materialer:

 • en kniv;
 • nedstryger;
 • en hammer;
 • skruer, skruer, negle;
 • bulgarsk;
 • elektrisk boremaskine;
 • skruetrækker;
 • mineraluld;
 • konstruktion hæftemaskine;
 • træplader (eller gipsvægge) og bjælker;
 • polyurethanskum.

På loftet skal der opbygges en ramme af tømmer, så start at varme.

Først og fremmest skal du tage alle de nødvendige målinger af den ledige overflade. Længere langs loftets omkreds er den såkaldte fordybning lavet. Dette er en slags loftramme. Af den måde skal du tage højde for, at loftet efter opvarmning vil tabe lidt i sin højde.

Rammen skal være lavet af træbjælker og fastgjort med skruer og en boremaskine. Det viser sig en slags niche, som derefter lagde mineraluld. Det er bedre at vælge mineraluld i ruller. For pålidelighed på de nødvendige steder er nettet fastgjort med en byggestifter. Alle sømme forsegles forsigtigt med skum.

Hvis der er en sådan mulighed, så ville det være dejligt at sætte et andet lag isolering. Alt er gjort i henhold til den allerede beskrevne algoritme. Opvarmningsprocessen afsluttes ved behandling af sømme med monteringsskum.

Nu er fordybningen og mineralulden i den lukket ved hjælp af det valgte materiale. Lad det være gips, selvom der ikke er nogen grundlæggende forskel ved valg. Gipsvæg fastgjort til rammen med skruer eller skruer. Isolering til loftet er klar.

Så med egne hænder er det ikke svært, og du kan hurtigt varme loftets loft. På samme tid for termisk isolering kan du tage andet materiale og fastgøre det. Vellykket arbejde! Og lad isoleringen blive en ægte frelse fra kulden.

Varmt loft - garanti for sundhed og komfort

 • Isolering bund: hvordan man monterer
 • Arbejdsfaser

Bevarelse af varme i huset - en af ​​prioriteterne for en behagelig og sund livsstil. Et system med "varme gulve" bruges til at spare varme fra neden, og forskellige plastkonstruktioner bruges til at forhindre, at varmen kommer ud gennem væggene og vinduerne. Men det er især vigtigt at eliminere varmetab gennem loftet. Og fordi der gennem midten af ​​rummet rummer omkring tredive procent af varmen (på grund af konvektionens virkning), og fordi manglen på isolering fører til dannelse af kondensat på det (på grund af temperaturforskelle på begge sider af loftet) og en stigning i luftfugtigheden i rummet, hvilket betyder til udseendet af svamp og skimmel.

Skummet har ingen dampgennemtrængelighed. Derudover er dette materiale let at installere og ret budgetmæssig mulighed for effektiv isolering.

Fastgørelsesisolering til loftet kan udføres både ovenfra (fra loftet) og nedenfra (i rummet).

Hvis det af en eller anden grund er umuligt at isolere loftet ovenfra, så er det bedst at anvende nedenstående ikke-frie strømningsmaterialer (udvidet ler, savsmuld) til isolering nedenunder.

 • polyfoam (ekspanderet polystyren). Den er produceret i form af kvadrater med en størrelse på 1 × 1 m og en tykkelse på 2 til 10 cm. Den er ikke-hygroskopisk (dæmpes ikke), hvilket betyder at termisk isolering ikke ændres, når fugtighedsniveauet svinger. Det er let at klare ved hjælp af lim til loftets udkast, hvorfor det også bruges som mellemliggende isolering til ophængsrammerne;
 • mineraluld (glasuld, basaltuld, økologi og andre sorter). Kommer i form af ruller (tæppe) og baler (blokke). I rulletypen kan den ene side af mineralulden være dækket af folie, hvilket øger effekten af ​​termisk isolering. Fastgørelse til loftet udføres ved hjælp af træ eller metalrammer lavet af profiler. Billigere end polyfoam ved samme gode varmeisolering. Miljøvenlig, da mineralfibre ikke udsender skadelige stoffer. Den har høj brandsikkerhed og bevarer alle dens egenskaber, når temperaturen falder. Det er ikke underkastet rådneri og er ikke en yngleplads for insekter;
 • folieret polyethylenskum - skummet polyethylen indsat på aluminiumfolie. Fås i ruller med en bredde på 100 cm og en tykkelse på 1 til 20 mm. Ofte anvendes tynd isolering i kombination med mineraluld for at hæve termisk barriere og beskytte mod kræftfremkaldende stoffer, som kan komme fra nogle typer uld. Det er bekvemt at fastgøre ved hjælp af lim og byggespidser;
 • polyplekser. Få det fra polystyren, ved ekstrudering (skubbe gennem en særlig form for polymersmelte). Den er produceret i ark på 60 × 120 cm i tykkelse fra 1 til 20 cm. Den har en øget tæthed og bruges derfor ofte som varmelegeme og som base for loftets tømmer. Kan fastgøres med dowel svampe eller U-formede holdere.

Isolering bund: hvordan man monterer

For at skabe en ramme af profiler på tværs og langsgående plan fremstiller de celler, der fastgøres til loftet med negle, klumper eller skruer.

For enhver isolering skal enten en særlig vedhæftning eller en ophængsramme. Den nemmeste måde er at fylde rummet mellem de hængende og hovedlofterne med en termisk isolator. På denne måde er det hensigtsmæssigt at reparere isolering i høje værelser. For værelser med et lille rum er det mere hensigtsmæssigt at bruge skumplast eller polystyren, hvis plader limes til loftet med almindelig fliseklæbemiddel og derefter for større styrke, skruer med specielle bygningsknopper.

I betragtning af populariteten af ​​sådan isolering som mineraluld, på grund af dets holdbarhed, miljøvenlighed, stabilitet i brand og lave priser, vil vi fokusere mere på dens loftinstallation.

Arbejdsfaser

Ordningen med isolering af loftet med mineraluld.

Vi bruger mineraluld i form af plader, træbjælker (metalramme kan være) og plader af gipsvæg.

 1. Vandtætningslaget, hvilket som helst isoleringsmateriale (film, perga osv.) Er fastgjort af en hæftemaskine til det hårde underlag af loftet. Canvas film stele i overlapningen af ​​nogle få centimeter.
 2. Montering af ramme, træ eller metal, er fastgjort med perforator og dowels.
 3. Lægning af mineraluld: Vi limer plader af uld til loftet ved hjælp af flislim (sikrer hurtig vedhæftning af overfladen af ​​loft og uld).
 4. Vi lægger vandtætningsmateriale over isoleringen igen.
 5. Vi installerer gipspladerlofter med selvlukkende skruer.

Værktøj og materialer undtagen uld:

 • kniv, håndsav, hammer;
 • skruer, skruer;
 • Bulgarsk, elektrisk boremaskine, skruetrækker;
 • konstruktion hæftemaskine (fix film til loftet);
 • vandtætningsfilm, træbjælker eller metalprofiler, gipsvæg, polyurethanskum.

For enhver ejer, der ved, hvordan man holder værktøjer i sine hænder, er det helt muligt at isolere loftet i sit hus alene. Og indse din smag, og spar budgettet!

Isolering af stenuldsløfter

 • Arthritis og artrose Fælles Cream - Arthrade
 • Midler Bioliposactor mave til slankende i abdomen og lårene
 • Som med creme Upsize for at øge brystet med 2 størrelser derhjemme

Opvarmning af loftet med stenuld er en billig måde at forhindre varmen i at lekke gennem loftet, og installere det fra indersiden eller uden for rummet. Arbejdets kvalitet afhænger af kompetent udførte operationer, så i artiklen vil vi se på reglerne for placering og vedhæftning af en isolator til en overflade i forskellige situationer. Ved hjælp af vores anbefalinger vil du være i stand til at undgå unødige økonomiske omkostninger og almindelige fejl under isolering.

Funktioner af varmeisolering stenuld lofter

Stenuld er en fibrøs isolator lavet af basalt. For at forbedre egenskaberne ved dets sammensætning injiceres forskellige stoffer, herunder hydrofobe. Materialet er ret løs, mættet med et inert stof, som ikke tillader varme at passere igennem.

 • For at undgå hudirritation skal du bære tyk, langærmet tøj og handsker. Brug briller og åndedrætsværn for at beskytte dine øjne og åndedræt. Skift tøj efter arbejde.

Det siges ofte, at vata er meget farligt, men denne erklæring er ikke sandt. Moderne teknologier isolerer helt belægningen fra boligarealet, og det vil ikke bringe nogen problemer.

Fordele og ulemper ved varmeisolering af stenuld

Det fibrøse materiale har unikke egenskaber, som det betragtes som det bedste blandt midler med tilsvarende formål.

 1. Meget lav varmeledningsevne, som skaber et behageligt indendørs miljø.

Brugere bør være opmærksomme på de problemer, der nogle gange opstår under driften af ​​lokalerne, isoleret med bomuld:

 • Skrupelløse sælgere kan sælge produkter med lav kvalitet med en høj procentdel af toksiske elementer.

Teknologi installation stenuld på loftet

Før isolering af loftet med stenuld skal du kontrollere det for defekter og fjerne fejl. Isolatoren er ikke bange for uregelmæssigheder mindre end 3 mm, mere alvorlige mangler skal fjernes.

 1. Rengør loftet fra dekorative belægninger og gips.

Valg af stenuld

Kogens komponenter skal være af høj kvalitet. For ikke at tvivle på det købte produkt, kontroller sådanne øjeblikke:

 • Opbevaring af stenuld til loftet. Den ideelle mulighed er at opbevare produktet i et tørt rum.

Til varmeisolering, køb produkter med følgende tekniske egenskaber:

 1. Densitet. Ikke mindre end 80 g / m 3. Jo højere værdien er, desto mere mekanisk belastning kan belægningen modstå. Værdien er relevant for isolering fra loftet.
 • Læs om Virgin Star Cream Gel for at indsnævre vagina
 • Sådan taber du med 20 kg - rigtige anmeldelser af Guarchibao

Installation af basalt uld inde fra rummet

Teknologien til isolering af loftet med stenuld afhænger af metoden til fastgørelse af materialet. Fra siden af ​​rummet er isolatoren fastgjort ved flere metoder:

 1. Lægning i rammen. Det bruges, hvis det er planlagt at lave et falsk loft under det. Rammen er monteret af træstænger på 40 × 40 mm eller metalprofiler, der anvendes til fastgørelse af gips. Valget af materiale til batten afhænger hovedsageligt af værtsens økonomiske levedygtighed, men metalprodukter varer længere. Hvis du planlægger at bruge tømmer, skal du behandle dem med antiseptika, på trods af at designet er inde i rummet. Genforsikring igen gør ikke ondt.

Proceduren for anvendelse af batten er som følger:

 • Fastgør rammen til loftet, og placér lamellerne parallelt med vinduet. Afstanden mellem dem skal være 1-2 cm mindre end isoleringens bredde. Isolatoren er blød, efter at den lægges, vil den tage hele rummet op og lukke kassen. Forbind rammens elementer mellem hjørnerne og selve strukturen - med dowels.

Hvis pladerne holder fast, skal du udføre følgende handlinger:

 1. Sørg for, at overfladen er klar til påføring.

Tips, når du arbejder med dowels:

 • Hold ikke hårdvaren for dyb, det er ikke tilladt at drukne hætter mere end 1 cm.

Læg stenuld på loftet udenfor

Det er nemt at lægge stenuld udenfor, der er ikke behov for en stige, og du behøver ikke stå med dine hænder op. Anvend denne metode i tilfælde, hvor rummet allerede er blevet gennemgået.

 1. Inden isolering af loftet med basalt uld skal du rengøre affaldet fra loftet. Hvis der er en undergulv, demonter den.

Sådan isoleres loftet med stenuld - se videoen:

Stenuld er lavet af naturligt miljøvenligt materiale. Hvis du gjorde isoleringen korrekt, vil du nyde varmen og komforten i huset i mange år.