Online butiksbeslag til udstyr

Flat-tv har næsten helt erstattet modellen med en CRT. Nye generationer af tv bliver mere og mere, og det medfører visse problemer under installationen. Montering på et standardstativ er ubelejligt af mange grunde: indfangning af stort rum, fare for mekanisk skade, umuligheden af ​​korrekt placering af fjernsynsplader i forhold til øjenhøjde osv. Den bedste udvej er at købe et loft tv-mount.

Loftmontering til fjernsynet. Den samme drejemekanisme er imidlertid fastgjort ikke til væggen, men til loftet. TV er monteret på røret af den ønskede længde. Sådanne løsninger har ikke kun en udpræget højteknologisk stil, men giver dig også mulighed for at skjule ledningerne inde i det hule rør.

For at vælge den rette beslag til et LCD-tv, er det ikke nok bare at definere dets funktioner: det er også nødvendigt at tage hensyn til belastningens vægt, overensstemmelse med VESA-standarden, materiale osv. Husk, at det er kvaliteten af ​​beslaget, som helt afhænger ikke kun af synskomfort, men også på tv-tilstanden. Derfor anbefaler vi at du udfører udvælgelse og installation af fastgøring af kvalificerede specialister. Kontakt os - vi ved alt om beslagene til tv, og vi kan installere dem bogstaveligt talt i årevis!

Tips til montering af projektor i loftet

At organisere kvalitet fritid derhjemme er ret reel. En glimrende løsning på dette problem kan være brugen af ​​et hjemmebiograf. Ved at installere en projektor i loftet kan du til enhver tid skabe den magiske atmosfæren i biografen og nyde billed og lyd af høj kvalitet.

Denne moderne enhed blev trygt i mange områder af livet.

Ingen er overrasket over brugen af ​​projektoren på en skole eller universitet, under præsentationer, udstillinger eller kurser. Arrangørerne af festligheder, helligdage og fester værdsatte fordelene ved dette udstyr. Hvis du beslutter dig for at arrangere et hjemmebiograf, vil det være meget mere bekvemt at se film, fotos og videoer.

I hjemmet skal projektorens placering være bekvem og sikker for alle familiemedlemmer.

Der er to muligheder for montering af et stativ: på væggen og i loftet. Med hensyn til sikkerhed er det bedre at montere projektoren i loftet. Fordelene ved denne monteringsmulighed er indlysende.

Enheden optager ikke det vitale rum i rummet, du kan gemme det ved hjælp af indretningen. Og vigtigst af alt - skærmen til projektoren kan placeres hvor som helst i rummet. Det er rimeligt at købe et andet sæt ledninger og kabler, hvis du skal flytte enheden til et andet sted.

Sådan hænger du en projektor på loftet

Højdeberegning og designvalg

Suspension til projektorloftet er en metal- eller plastkonstruktion. Den består af flere elementer, hoveddelen er baren. Dette er den del der regulerer projektorens installationshøjde.

Ud over stangen indeholder loftmonteringen en monteringsplade og en monteringsplatform. Ved hjælp af pladen er enheden sikkert fastgjort til loftet. Projektoren er placeret direkte på platformen.

Valget af vedhæftet fil kan ikke være tilfældigt. I dette tilfælde skal du tage højde for alle de nødvendige parametre, nemlig projektorens vægt og holderens længde.

Stativet til projektoren skal have en sikkerhedsmargen for at kunne modstå den krævede belastning. Og også, du skal i forvejen overveje, hvad højden på skærmen vil være, og højden af ​​rummet. Eksperter anbefaler at montere projektoren i en sådan højde, at dets niveau falder sammen med skærmens øverste kant.

Samlingsarbejde

Inden du installerer projektoren i loftet, skal du læse instruktionerne og udarbejde de nødvendige værktøjer. Enheden er fastgjort i loftet med dykker og skruer.

Det er praktisk at lave huller med en perforator, især hvis loftet er beton. I tilfælde af et gipsplankloft skal anordningen være fastgjort til en metalprofil og ikke til selve pladen. Som følge heraf skal strukturen være sikkert og sikkert fastgjort til loftet.

Projektor loftmontering

Sådan rengøres ledningerne for ikke at ødelægge udseendet af rummet?

Ideelt set skal der være plads til kabler på reparationsfasen. Under byggearbejder er der anbragt en kanal i loftet, og ledningerne er lagt i det i overensstemmelse med reglerne. I dette tilfælde passer projektoren godt ind i rummet og bliver endda dens højdepunkt, hvis monteringen er original.

Gunstig situation, hvis loftet er lavet af gipsplader eller suspenderet Armstrong. I rummet mellem bunden og det hængende loft vil alle kommunikationer og stikkontakter skjule sig perfekt.

Hvis reparationen i lejligheden allerede er lavet, og ovenstående valgmuligheder ikke er egnede, kan du fjerne ledningerne i kabelkanalerne. Denne metode er ikke særlig vellykket af æstetiske årsager, men den er enkel og sikker.

Når du opsætter projektoren, skal du bestemme hvilken overflade billedet skal projiceres på. Hvid væg, tegnepapir, ark, projektionsskærm ser hvid ud - hvad er forskellen mellem dem?

Skærmbilledet til projektoren har unikke reflekterende egenskaber, der giver dig mulighed for at vise billedet så præcist som muligt. Andre overflader mangler disse egenskaber. Derfor er det nødvendigt at bestemme valg af skærm.

Video: Sådan vælges en projektor til hjemmet

Video: Installation af projektoren

Typer af projektionsskærme

Når du vælger en skærm til en projektor, skal du vide, hvad de er. Grundlæggende er skærmbillederne af to typer:

 • stationære
 • mobil (bærbar)
 • Stationær vægskærm - pålideligt holdbart design. Skærme af denne type kan være spænding og rulle.

  Spændingsskærmen er fastgjort til rammen af ​​forskellige materialer og er altid i udvidet position. Velegnet til rum, hvor projektoren bruges kontinuerligt. Ulempen ved skærmen er, at det er umuligt at kollapse og skjule det.

  Rulleskærm er mere praktisk derhjemme.

  Det kan rulles op og udfolde sig lige før du ser det. Flere enkle modeller implementeres manuelt ved hjælp af en fjedermekanisme. Men for større komfort skabte de en skærm til en loftsmonteret projektor med et elektrisk drev.

  Designet er let at styre med fjernbetjeningen. Med et enkelt tryk på en knap er skærmen let aktiveret og klar til at vise billedet. På samme måde fjerner det elektriske drev hurtigt det om nødvendigt uden at distrahere publikum ved arrangementet.

  Mobile canvases er karakteriseret ved lav vægt og evne til at skifte positioner. De mest populære skærme på stativet.

  Imidlertid er brugen af ​​sådanne strukturer i trange forhold forbundet med ulemper. Skærmen kan ved et uheld slippe nogen fra husstanden eller kæledyr. Der er fare for at beskadige overfladen.

  Mobil skærm på et stativ

  Bemærk, at uanset hvilken type skærm du vælger, vil yderligere muligheder i form af automatisk betjening af enheden skabe de mest komfortable forhold, når du ser film og anden video.

  Ur med projektor

  Fremskridt i verden af ​​husholdningsapparater og elektronik er forbløffende. I den moderne menneskes liv er der en række gadgets til at lette og forbedre det. For nylig blev der set en anden elektronisk nyhed - et ur med en projektor i loftet.

  Video: fordelene ved ure med en projektor

  Et projektionsklokke er en enhed, der er i stand til at gengive billedet af et urskive på en hvilken som helst overflade, herunder loftet.

  Oplysningerne overføres ved hjælp af lysdioder. Det er praktisk at bruge enheden både om natten og om dagen - fremspringet er altid klart. Watch med en projektor - et godt køb for mennesker med dårlig syn, da de forventede tal er store.

  Fabrikanterne af dette "mirakel af teknologi" har givet et stort antal yderligere funktioner, hvorved uret bliver en vigtig hjælper i hverdagen. Det mest anvendte vækkeur, som har funktionen af ​​ventende tid.

  I dette tilfælde vil du aldrig vågne op på arbejde. Derudover kan uret inkludere en kalender, der angiver dag, måned, år og ugedag. I løbet af timer kan du gemme vigtige datoer og fødselsdage for slægtninge.

  I dyrere modeller kan der indbygges en radio, et termometer og et barometer.

  De nyeste måleapparater hjælper folk, hvis velvære afhænger af vejrforholdene. Den ubestridelige fordel ved enheden er, at du kan vælge projektionens farve og størrelsen på tallene. Det skal bemærkes, at røde tal er bedst opfattet.

  Vælg et ur er bedst baseret på deres behov.

  Enig, det giver ingen mening at betale for mange ekstra funktioner ved kun at bruge uret til det tilsigtede formål. Når du køber, skal du kontrollere udstyret, der skal være en adapter på lager Det beskytter enheden, når strømmen er slukket.

  For kun et par år siden handlede projektorer kun som et pålideligt værktøj, der demonstrerede video eller præsentationer på konferencer, seminarer og andre offentlige arrangementer. I dag erhverver nogle moderne beboere sådant udstyr for at skabe en rigtig biograf derhjemme. For en klar fremvisning af billedet på skærmen er det vigtigt at finde det rette sted for de tekniske midler, og derefter at få et pålideligt loft eller vægmontering til en sådan projektor.

  Om nødvendigt kan du installere projektoren på en væg eller et loft.

  Når du har en loftsprojektor til rådighed, kan du organisere en rigtig moderne biograf derhjemme, hvor hver seer vil blive forsynet med et komfortabelt sæde på en stol eller sofa. Når man ser film i denne tilstand, er brugerne utroligt tilfredse, fordi demonstrationen ledsages af fremragende kvalitet og billede og lyd.

  Monteringsteknik

  Efter det første skridt mod at skabe en hjemmebiograf er foretaget, er projektoren købt og leveret til destinationen, er det nødvendigt at reflektere over, hvordan du opsætter projektoren, nogle små dele til projektoren, skal du sørge for at købe.

  Nå, når et teknisk værktøj købes inden reparationer. Også, der er ingen problemer med, hvordan man kan hænge projektoren i loftet, hvis det på tidspunktet for reparation længe før købet af tekniske midler, ejerne stadig forudså sandsynligheden for at erhverve projektoren, så tage sig af oprettelsen af ​​en mini-zone, orienteret mod loftet montere projektoren.

  Hvis du er blandt dem, der har et par år siden ikke drømme om at købe en sådan anordning, og nu er i et dilemma, ikke at vide, hvordan man korrekt installerer projektoren, så vil det være nyttigt at gennemgå anbefalingerne fra dem, der allerede har gjort på denne måde.

  I første omgang skal du besøge en handelsinstitution for at vælge den passende hardware til loftprojektoren. I butikken kan du tilbyde flere typer beslag, som adskiller sig fra hinanden på flere måder.

  Først og fremmest bør du bestemme hvilket materiale du gerne vil se loftet beslag. Ofte bruger brugerne metal- eller plaststrukturer, selvom det er muligt at købe træmodeller.

  Konsollen, som hjælper med at montere projektoren, består af tre komponenter:

  Særlig opmærksomhed er vigtigt at betale for modifikation af platformen, som kan fokusere på en specifik model af projektoren og kan være universel. Hvis du får en beslag med en universel platform, kan du installere ikke kun en projektor, ledsaget af nogen vægt og konfiguration, men også montere et tv.

  Hvordan vil du retfærdiggøre til sælger i en butik, der bestemt model af konsollen er ideel til montering af projektoren i loftet med hænderne, ikke falde for sådanne arrangementer, og personligt undersøge overfladen, gør en eksakt match fastgørelsespunkter på topdækslet og armen område.

  Da monteringen til projektorvæggen eller loftet skal fastgøres en gang, og ikke deltager i udførelsen af ​​sådanne manipuleringer konstant, er det vigtigt at være opmærksom på modifikationen af ​​stangen. Nå, hvis det er underlagt uhindret justering. Desværre har ikke alle modeller sådanne egenskaber, så det er på forhånd vist at bestemme, i hvilken højde et teknisk værktøj skal fastgøres, så billedet senere skal kvalitativt reflekteres på skærmen uden at blive forvrænget.

  Erfarne brugere fokuserer på at montere projektoren på væggen eller på loftet, kan du købe et komplet sæt, men du kan købe hver del separat, og dermed optagning hvad din forståelse er bedst egnet til din projektor.

  Lad det øjeblik ikke bekymre dig om, at loftet i rummet ikke ledsages af en vandret overflade. Ved at købe en speciel adapter kan projektoren endda monteres på et loft bestående af bjælker eller kuppelformet.

  Principper for installation

  Så efter det forberedende arbejde er afsluttet, når erhvervet alle de nødvendige ingredienser, som formår at sikkert montere projektoren i loftet eller på væggen, kan du roligt gå videre til anbefalingerne undersøgelse som at fastgøre projektoren i loftet.

  Vejledningen til installation af projektoren i loftet har flere muligheder, som adskiller sig fra hinanden afhængigt af loftet i dette rumrum. Der er dog stadig generelle tips. Især bør man først bore huller i loftet, indsætte dowels i dem, og senere begynder monteringsstedet at blive fastgjort med skruer.

  Desværre kan de overordnede æstetik af loftet plads forringes på grund af hængende tråd, hvis der forventes ikke at udføre reparationsarbejde under som formår at skjule ledningerne i særlige riller dannet på loftet eller på væggen. I dette tilfælde skal købe hardware butik i kabelkanalen, at indføre i det wiren og fix forsigtigt loftet.

  Selvfølgelig er det nemt at finde ud af, hvordan man løser projektoren til loftet, hvis den er suspenderet, selvom der i dette tilfælde er nogle små hemmeligheder.

  Gipsplankloft

  Hvis din lejlighed har et gipsplankloft, kan du også sikkert fastgøre den fremspringende enhed på den. Men i dette tilfælde er det vigtigt at tage højde for projektorens samlede vægt. Hvis kun vægten af ​​enheden ikke overstiger fem kilo, så kan du sikkert fastgøre beslaget direkte på gipsstrukturerne selv.

  Desværre, hvis projektoren ledsages af en mere imponerende vægt, så skal du gøre ellers. Du kan sætte fastgørelseselementer på rammelementerne. Find dem vil være nemt, hvis du bruger en magnet.

  Du kan også bore et sted i gips og rette projektoren direkte på loftet. Kun i dette tilfælde vil det være nødvendigt, efter færdiggørelsen af ​​installationen arbejde, at gøre en indsats for at fylde hullet, der er dannet, dekorere det med improviserede midler. En god mulighed ville være at købe polyurethan lister og dekorere tekniske fejl med hende.

  Kassette loft

  Hvis dit loft er en type modulopbygning, vil du være i stand til at undgå mange problemer, herunder blot at gemme alle ledninger, hvilket sikrer høj æstetik i loftrummet.

  At være interesseret i, hvordan man korrekt fastsætter beslaget til det modulære loft, er svaret ret nemt at finde. Ligeledes kun ved egne kræfter til at udføre en sådan installation.

  Det er muligt at demontere en del af loftkonstruktionen, udføre installationsarbejdet, og returnere kassettemodulerne til samme sted. Med denne form for spændingsloft skal du lave et lille hul, indsætte beslagsstangen gennem det, rette det og derefter dekorere hullet med en plastikring.

  Skærm montering

  Det er ikke overflødigt at tænke på, hvor du planlægger at oprette din skærm bagefter. Kvaliteten af ​​det projicerede billede afhænger af den korrekte placering af skærmen i forhold til den, der er fastgjort på projektorens loft eller væg.

  Forresten er det vigtigt at vælge den rigtige væg, så direkte sollys ikke falder på det, ellers vil de betydeligt nedbryde billedet, så det vil være helt ubehageligt at se videoen.

  Skærmen kan være bærbar.

  I dette tilfælde skal du hele tiden sende det på væggen. Der er sorter af skærmen, der er udstyret med mekanismer, hvorved det let kan hæves og sænkes. Sådanne mekanismer kan fokusere på manuel indgriben og elektronisk kontrol, når skærmen hæves og sænkes ved hjælp af fjernbetjeningen.

  Så, hvis du ønsker at udstyre et værelse, der vil blive brugt som hjemmebiograf, anbefales det først at gøre dig bekendt med forskellige monteringsmuligheder, modeller af projektorer, skærme og først på baggrund af de modtagne oplysninger beslutte, hvad der behøver ikke kun dig, men det passer bedst muligt omgivende rum. Gør det ikke et impulsivt køb, men bevidst at handle, er det muligt at udføre alt arbejdet så effektivt som muligt.

  Alle kan installere et loft eller vægmonteret projektor, hvis han er interesseret i at udføre sådanne manipulationer, hvis han omhyggeligt studerer anbefalingerne, husker og anvender i praksis alle de hemmeligheder, vi tilbyder. Det udførte arbejde vil efterfølgende give dig mulighed for at nyde resultatet, se videoen i en behagelig atmosfære.

  Disse tider er sunket i glemsel, da på projektorens ord malet hukommelsen behersket en akavet indstilling med to ubehagelige hjul og en film, der skreg under showet.

  Eller en heavy metal box, hvor børnene samledes med et synkende hjerte og venter på lyse billeder på væggen. Et moderne apparat er en kompleks installation med store muligheder, uden at det er umuligt at præsentere seminarer, masterklasser eller præsentationer i dag. Ja, og i hverdagen sætter du projektoren i loftet i stand til at se hjemmebiografen så behageligt som muligt eller spille dit yndlingsspil.

  Typer og træk ved fastgørelsesanordninger

  Anvendelsesegnetheden samt sikkerheden for både selve udstyret og børnene i huset afhænger af installationsstedet for installationen med transportpanelet. I øjeblikket er sådanne former for fastgørelse almindelige:

 • Loftsbeslag;
 • Vægbeslag.
 • Eksperter og langt de fleste private brugere kalder loftmonteringen til projektoren den bedste løsning. Selvom det er muligt at installere det, kan det opstå nogle problemer, i modsætning til vægmonteringer, der er monteret uden meget besvær, kan det give et større udvalg af steder til skærmen og sikre, at børn ikke kan klare det.

  Højkvalitetsinstallation afhænger i vid udstrækning af det korrekte udvalg af fastgørelsesdele, og hvordan korrekt monteringsmetoderne vælges.

  Kriterier for valg af beslag til loft

  Valget af fastgørelsesdesign er det vigtigste i hele processen. Styrken af ​​hele installationen, enhedens sikkerhed og dine familiemedlemmer afhænger af hvilken beslag til projektoren i loftet du erhverver.

  Langt størstedelen af ​​sådanne anlæg er lavet af metal, selv om det ønskes, kan du finde træ eller plast sorter. De indbyggede strukturer adskiller sig ikke meget, loftmonteringen består af sådanne detaljer som:

  • Hovedbeklædningspanelet, som er en robust plade monteret i loftet, og hvorigennem stativet er fastgjort.
  • Stangcylinder. Dette er hoveddelen af ​​hele mekanismen. Det har teleskopiske kvaliteter, der gør det muligt at justere loftets højde og ændre det efter behov.
  • Platform til udstyr. Detalje, hvis struktur adskiller typer af fastgørelsesdele. Platformen kan konstrueres til en enkelt projektormodel eller lavet i en universel version, hvis vejledning giver mulighed for installation af en projektor af enhver størrelse. I nogle modeller er der en ændring i platformens hældningshøjde i vandret og lodret plan.

  Går i beslaget, glem ikke at se på enhedens pakkevægt. Denne indikator er det vigtigste valg. Sørg for, at stativparametrene svarer til modelens vægtparametre, og tag højde for loftsvalvets egenskaber.

  Den næste indikator kræves ved valg af matchning af monteringshullerne på projektoren og hullerne på platformen under den. Selv nogle få millimeter kan gøre en gør-det-selv-installation umulig.

  Yderligere, hvad du skal være opmærksom på, er stangcylinderens længde med maksimal løft af platformen. Desværre forlader lofthøjden i mange hjem meget at ønske. Og hvis du har et lavt loft, og du ikke har angivet dette tal, vil din enhed ikke kunne udføre sin hovedfunktion uden at justere skærmen, hvilket kan være ubelejligt eller simpelthen umuligt.

  Erfarne håndværkere giver tips om, hvordan man beregner længden og undgå fejl. At kende højden af ​​rummet, trække fra denne indikator afstanden fra gulvet til skærmen. Acceptabel fejl må ikke overstige 10 cm.

  Og den sidste, ikke mindre vigtige indikator, der skal overvejes, er loftets overflade.

  Standardfastgørelsesanordninger er kun beregnet til vandrette planer. I så fald skal du desuden købe en adapter, hvis du planlægger at installere projektoren i et rum, hvor den øverste bue løber skråt. Med det kan du selvstændigt montere beslaget ikke kun til det skrånende loft, men også til bjælken eller skinnen.

  Den ideelle løsning kan være valg af individuelle fastgørelsesdele, der fuldt ud overholder alle indikatorer på rummet. Mange anerkendte virksomheder med speciale i fremstilling af fastgørelsesanordninger har længe været i færd med at producere ikke-faste kits, men enkelte dele, hvoraf man altid kan lave det nødvendige sæt. Dette omfatter ikke kun valget af rackets elementer under projektorens mærke, men også valg af matchende farve og jævn skygge.

  Montering af loftmonteringer

  Installationen af ​​mekanismen til montering af projektoren skal begynde med bestemmelse af stedet i loftet. På dette tidspunkt skal du tænke på, hvordan kablerne bliver rettet, hvor de vil være, og hvordan de skal forkæle dem.

  Ikke mange ville være enige om at lægge op med ledninger, der hænger ned som creepers i junglen. Praktisk og nem at skjule ledningerne under strækloftet eller dekorative gipspladdetaljer.

  Det er ikke svært at lægge dem omhyggeligt på en træoverflade. Men med materialer som beton eller mursten bliver det nødt til at tinker. Det skal være nødvendigt at male overfladen, og efter at kablerne er lagt i, skal hullerne lukkes.

  Derfor rådgiver eksperter at afbryde installationen for at reparere arbejdet i lejligheden eller montere loftbøjlen samtidig med installation af et ophængt eller strækloft.

  I det tilfælde, hvor projektoren er købt efter færdiggørelsen af ​​alle forbedringsarbejder, er den eneste udvej at købe kabelkanaler. De har et pænt udseende og vil ikke forkæle designen af ​​rummet.

  Monteringsreglerne er de samme for alle typer fastgørelsesanordninger, og afhænger ikke af designfunktioner. Arbejde kræver ikke specielle færdigheder og specialværktøjer. Nok af de enheder, der er tilgængelige i alle hjem.

  • Mærke blyant;
  • Plast dykker;
  • Puncher;
  • Selvdrejende skruer;
  • skruetrækker;
  • Skruetrækker.

  Installationsrack Installationsvejledning

  1. Fjern alle dele fra emballagen, og kontroller, at de passer til hinanden og med projektoren.
  2. Fastgør fastgørelsespanelet til overfladen, og anbring en markør for hullerne. Sørg for at markere gennem hullerne i panelet, ellers kan der være en uoverensstemmelse.
  3. Punch et hul til den ønskede dybde, og installer dowels.
  4. Skru skruerne med en skruetrækker, og skru dem derefter fast med en skruetrækker.

  Egenskaber ved montering på et ophængt loft

  Suspenderede strukturer lavet af gipsplader kan modstå en hel del vægt. I tilfælde af at du har en miniature projektor, og den samlede vægt med beslaget ikke overstiger 5 kg, bør spørgsmålet om, hvordan du hænger projektoren på et hæftet loft, ikke bekymre dig.

  For at installere mere massive modeller skal du finde, hvor metalprofilerne er lagt, og fastgør beslaget til dem. At finde profilstrimlerne er slet ikke svært, en almindelig magnet vil hjælpe i denne sag.

  Du kan også bruge en anden måde, det er at skære et hul i gipsvæggen og rette strukturen på hovedbærepanelet. Denne mulighed synes kun at være mere arbejdskrævende, faktisk udfører arbejde, og det er derfor meget lettere at skjule alle ledninger, og det udskårne hul er let maskeret med polyuretanstik.

  En dowel - en sommerfugl er en meget bekvem og pålidelig montering til montering på hængende modeller. Du skal bore huller, der er nøjagtige i diameter og ordentligt rette installationen.

  Installation til loftet "Armstrong"

  Dette er den mest bekvemme og problemfri udsigt over loftet. Dens kendetegn er de enkelte gipsplader, som simpelthen er indlejret i hovedrammens celler. For at montere bjælken under projektorbeslaget skal du udføre følgende handlinger:

  • Fjern en eller flere plader;
  • Monter stikket nær monteringspladen på beslaget, og tilslut et strømkabel til det, klædt i korrugering;
  • Anbring markeringerne på pladen, hvorved stativets stativ kommer ud, og skær det nødvendige hul i det;
  • Sæt færdige tallerkener til deres retmæssige sted.

  Det eneste ubelejlige punkt er at holde kablet langs væggen.

  Men her kommer kabelkanalen til undsætning. I dag producerer mange producenter sådanne produkter i forskellige farver. Derfor behøver du ikke bekymre dig om at bryde indretningens harmoni.

  Montering af beslaget til strækloftet

  Stræklofter leverer de fleste problemer.

  Det er ikke muligt at montere projektoren til et loft, der allerede er monteret. Dette vil kræve delvis eller fuldstændig demontering. Derfor, hvis du planlægger spændingsmodeller i henhold til designernes hensigt, skal du på forhånd montere beslaget til projektoren.

  Denne procedure vil lette mesterens arbejde, de vil straks kunne bestemme, hvor det er nødvendigt at lave et hul i lærredet, før spændingen udføres.

  Nyttige tips

  Før du handler for et loftmontering:

  • Indstil højden af ​​rummet, hvor projektoren vil blive placeret inden for en centimeter.
  • Skriv ned alle parametre på skærmen og dens placering.
  • Overvej loftets egenskaber og dens kraftfunktioner.
  • Kontroller tilgængeligheden af ​​alle de nødvendige værktøjer i huset.
  • Find ud af diameteren af ​​monteringshullerne på selve projektoren, og tag denne størrelse, når du køber dykker og selvskærende skruer.
  • Find ud af, hvilke dekorative detaljer du skal dække kablet.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Ceiling Monitor Installation

  Specialister fra ZIESTAs tekniske center installerer loftmonitorerne og andet udstyr i bilen. Displays af denne type er beregnet til visning af film, de kan understøtte spil og andre multimediefunktioner. Installation er mulig i ethvert køretøj, hvis loftets højde og kabinens frie plads tillader det. Vi installerer udstyr i minibusser, SUV'er, limousiner og executive-sedans. Du kan vælge en loftsskærm med forskellige dimensioner i det farveskema der passer til dig.

  Omkostninger til service

  Bemærk: Priserne er omtrentlige. Den nøjagtige pris kan kun findes efter inspektion af bilen.

  Et træk ved modellen ER15S er placeringen af ​​udgangene til et USB-flashdrev eller et SD-kort direkte på potten

  Bilmonteringsskærm AVS115 har en indbygget medieafspiller og er udstyret med HDMI, USB og SD.

  ERGO ER13S-skærmen er udstyret med USB / SD / HDMI / AV-stik til tilslutning af eksternt medie.

  Bil 15,6-tommers skærm AVS1520T er designet til montering i loftet på bilens interiør.

  Vi arbejder med følgende bilmærker

  Afsluttet arbejde

  Vores certifikater

  Montering af loftmonitorer: vigtige nuancer

  Professionel installation af loftmonitorer udføres under hensyntagen til følgende faktorer:

  • I stedet for montering under loftets polstring skal der være et metal eller krydsfinerark - for dette fjerner vi forsigtigt klædningen og lim den;
  • Fastgør enheden ved hjælp af skruer;
  • kabling udføres gennem loftet og dørkarmen - ledningerne går fra sikringsboksen, så cigaretlighteren forbliver fri;
  • Under installationen er ledningerne altid jordforbundne;
  • det er ønskeligt at gøre installationsstedet på en sådan måde, at føreren ikke lukker udsigten gennem bagspejlet;
  • Hvis det er nødvendigt, forbinder vi skærme til radio, lydsystem.

  Hvorfor skal du kontakte os?

  Installation af loftsmonitor: Nøglefordele

  Installation af en loftsmonitor i en bil giver mange fordele, herunder:

  • et bekvemt installationssted, der ikke anvendes til andre praktiske formål;
  • får en stor skærm visning;
  • futuristisk design giver en zest til den automatiske salon;
  • Afhængig af bilens størrelse kan du vælge en skærm med en stor diagonal;
  • Der er adgang til forskellige stik til tilslutning af ekstra udstyr - fra tv-tuner til afspiller;
  • Mange modeller har en drejemekanisme, som giver et bedre overblik;
  • Når den foldes, tager den et minimum af plads og tiltrækker ikke opmærksomhed;
  • evnen til at vælge en model med et dvd-drev, slots til forskellige typer lagermedier;
  • Praktisk kontrol med fjernbetjeningen for ikke at distrahere føreren fra vejen.

  Vores herrer

  Stol på installationen af ​​skærme til fagfolk

  Hvis du er interesseret i at installere en loftmonitor, så kan du i vores tekniske center bestille installation og købe det relevante udstyr. Når du køber en enhed fra os i onlinebutikken, får du yderligere rabatter og bonusser. Om nødvendigt giver vi professionel rådgivning om valg af skærme, foreslår den optimale diagonale skærmopløsning, behovet for yderligere funktioner. ZIESTA Center er et certificeret installationscenter for produkter fra mange bilproducenter. Derfor tilbyder vi installation uden tab af garanti, garanti og service. Vi gennemfører integrationen af ​​skærme i køretøjets indretning så hurtigt og nemt som muligt.

  Installation i det tekniske center "Ziesta"

  Vores moderne center tilbyder klienten at bruge installationstjenesten til bilmonitorer fra fagfolk. Selvmontering af hovedskærmen er ubelejligt og ret svært, fordi du skal have de nødvendige færdigheder og evner. Masters of the center "Ziesta" overtager alle problemerne med installationen og udfører installationen hurtigst muligt.

  Tillid til vores specialists arbejde, du foretager et valg til fordel for:

  • effektivitet i arbejdet
  • overholdelse af tekniske nuancer
  • installation uden skader på overflader og spor
  • korrekt forbindelse
  • overholdelse teknologi.

  Indbygget skærm - en god mulighed for at passere tiden på vejen. Stol på specialisterne i det tekniske center "Ziesta", som har stor erfaring og al den nødvendige viden. Autocentre "Ziesta" er altid overkommelige priser, høj effektivitet af udførelse og ægte fagfolk!

  Kundeanmeldelser

  Venner donerede en loftmonitor. Det var en skam at installere en gammel bil, men min kone installerede en ny Hyundai. Takket være Ziesta-mastrene for kvalitetsarbejdet gjorde de alt hurtigt og præcist!

  Lang kunne ikke vælge mellem hovedskærm eller universel nakkestøtte. Lederen overbeviste om, at loftet ville være mere praktisk, aftalt, da de også gav rabat på skærmen selv. Tak

  Ceiling mount TV, installationsmuligheder

  Hver dag introducerer det moderne design af lofter og interiør begrebet arkitektoniske stilarter, nye former og materialer i vores liv. Og så velkendte ting som husholdningsapparater har ikke længere plads i møbelvæggen eller på et voluminøst kabinet, fordi der på mode er helt forskellige måder at installere fjernsyns- og videoudstyr på.

  Beslag til LCD-tv i venteværelset

  Primære brugere

  Lad os først se, hvordan populære tv-afspilningsfaciliteter er efterspurgte i samfundet. Tja, for det første er begrebet placering af indvendige emner også ændret i boligområder, hvilket også påvirker fjernsynsudstyr ved at reducere størrelsen.

  Men traditionelle modeller med kinescopes kan også installeres i et helt andet rum - TV-beslaget på loftet giver dig mulighed for at gøre dette så behageligt som muligt.

  Installation valg kinesisk tv ved hjælp af loft mount

  Tip: Når hver kvadratmeter boligareal er dyrt, så ved hjælp af fjernbetjeninger, kan du betydeligt frigøre plads uden at miste pladsfunktionalitet.

  For det andet har fjernsynet længe været brugt meget mere bredt end det oprindeligt var beregnet.

  • Tv-apparater anvendes som informationstavler (venteværelser, lufthavns- og banestationer, banktjenester);
  • Tv'et bruges som demonstration af alle former for reklame (supermarkeder, indkøbscentre);
  • Tv'et bruges som en måde at tiltrække opmærksomhed hos besøgende (barer, cafeterier, tøj og skoforretninger).

  TV som et underholdningselement i fastfoodkæden

  Med andre ord har behovet for et loftmonteret legeme og videoudstyr:

  • Boligområder, der skal frigøre plads uden at ofre funktionalitet og komfort;
  • Kommercielle lokaler, hvor ønsket om at installere parenteser til tv'et dikteres af sikkerhedsmæssige årsager - sådan tv vil ikke være i fare for skade.

  Typer af loftmonteringssystemer Tv-udstyr

  I dag i samfundet til gengivelse af fjernsynsprogrammer og anden videoinformation anvendes tre typer enheder:

  • Kineskopiske fjernsyn;
  • LCD, plasma og LED paneler;
  • Computer skærme.

  Da fastgørelsessystemerne også produceres under hensyntagen til udstyrets tekniske egenskaber:

  • TV-til-loft beslag til montering af kinesiske modeller;
  • loft tv beslag til installation af LCD og LED paneler;
  • beslag til fastgørelse af computerskærme.

  Systemer til CRT-modeller

  Denne type tv er kendetegnet ved store dimensioner og vægt, hvilket tvinger fabrikanter af fastgørelsessystemer til at skabe ganske omfangsrige strukturer, som gør det muligt at være stabilt.

  Strukturelt består sådanne systemer af:

  • Stærk metalramme, hvis størrelse er større end tv'ets mål
  • Metalplatform (da enhederne i denne konfiguration oprindeligt var beregnet til gulvbaseret);
  • Systemet giver dig mulighed for at justere hældningen på tv'et.

  Loftbeslag til kinescope TV

  Systemer til montering af LCD-, plasma- og LED-paneler

  På trods af det hurtige vægttab af moderne tv er vægten af ​​nye modeller ret tung, og derfor vælger man en beslag til et LCD-tv, bør man først være opmærksom på sine tekniske egenskaber.

  Loftsbeslag til LCD-paneler med maks. Belastning op til 200 kg

  For at vælge monteringssystemet skal du først finde ud af parametrene for tv'et, især:

  • Vægt LCD eller plasma panel;
  • Den maksimale diagonale (32, 40, 42, 50, 61);
  • Forankringsstandard (VESA eller andet).

  Og først efter det kan du vælge en beslag til tv'et og begynde at installere det. Hvis det ikke er muligt at finde ud af parametrene på tv'et, kan du købe en universalbøjle til loftinstallationen.

  Den største vanskelighed ved installation ligger i, at ikke altid i de steder, hvor beslaget er installeret, er loftmaterialet en monolitisk struktur (beton eller stål). Meget ofte monteres tv-monteringer på et gipspladens falske loft.

  Reference: Gipsplader har mange fordele. For eksempel er det faktum, at alle ledninger er nemme at gemme, især da mange modeller af parenteser også er lavet med skjult fastgørelse af forbindende ledninger. Men ulempen er altid den samme - en uacceptabel belastning.

  Og hvis der kræves ekstra styrkning på stedet for montering af fjernsynsudstyr, men teknisk set kan det ikke gøres, så vil braketter komme til redning, idet der er specielle adapterplader, der fordeler belastningen på en stor overflade.

  Den mest kendte producent af loftmonteringer, der tilbyder denne metode til løsning af problemet, er firmaet kromax. I sine modeller har platformen til fastgørelse til væggen det største kontaktområde.

  Loftmonteringssystemer til computerskærme

  Dette er måske den nyeste videoudgang, der har brug for et loftmontering. Ofte bruges den i store hypermarkeder, i sportsfaciliteter og medicinske institutioner, hvor der er en betydelig lofthøjde, så du kan vise serviceoplysninger.

  Den lave vægt af skærme gør det muligt at producere beslag i en letvægtsversion, hvilket giver mange muligheder for deres placering på alle overflader.

  Nyttigheden af ​​denne fastgørelsesmetode ligger i det faktum, at:

  • det gør billedet vist på skærmen så tilgængeligt som muligt for visning eller læsning;
  • Pålideligt beskytter udstyret mod risikoen for utilsigtet skade (de tilstedeværende er aldrig sammenflettet i ledninger og tilslutningskabler).

  Loftbeslag til LCD-skærme

  Tips til valg af loftbeslag

  Hvis du vælger et loftmontering til tv, skal du kende til de tekniske egenskaber:

  • klargør tv'ets maksimale vægt
  • Angiv række diagonaler (størrelser for skærme);
  • identificere monteringssystemet
  • tilstedeværelse af højde og vinkeljusteringer mv.

  Bestemmelse af tv'ets monteringssystem for at matche beslaget

  Reference: I modsætning til andre måder at installere fjernsynet giver loftet større luftadgang til varmeafledning. Derfor garanterer det automatisk et stabilt temperaturregime, hvilket positivt påvirker holdbarheden af ​​den elektroniske enhed.

  Loftbeslag til to lukkede tv-apparater

  For store rum kræver der ofte installation af to fjernsyn i henhold til hinanden, skal ophængningssystemet være designet til dobbeltbelastning. Hvis du vælger en beslag til LCD TV, skal du bestemme parametrene for monteringshullerne på tv'et.

  I dag vedtog de fleste tv-producenter VESA-standarden.

  Afstanden mellem monteringspunkterne på tv'et kan være:

  Fabrikanter af parenteser producerer derfor produkter, der opfylder den almindeligt anerkendte standard, som skal angives på emballagen.

  Tekniske egenskaber ved en typisk loftbeslag på pakken

  Konklusioner: Takbeslag er ikke kun bekvemmeligheden ved designløsninger, men også evnen til at frigøre plads betydeligt. Desuden er fjernsynsudstyr mere beskyttet end traditionelt placeret i en suspenderet tilstand.

  Loftbeslag til flade (LCD, plasma) tv og skærme

  Advarsel! Alle loftbøjlerne, der er produceret af os til fladskærme (LCD, plasma) og skærme af GAL-mærket, har øget styrke sammenlignet med lignende prøver fra andre producenter, også udenlandske. Holdbarhed - vores troværdighed! De maksimale tilladte belastninger specificeret i hvert enkelt tilfælde blev beregnet med en sikkerhedsfaktor, der ikke var lavere end 2 ÷ 2,5. Vi kan også lave skræddersyede loftbeslag til fladskærms-tv.

  Loftsbeslag til to fjernsyn NB T5520 er velegnet til LCD- og plasma-tv med diagonal fra 32 til 55 tommer.

  MODEL NB T5520
  Maksimal totalbelastning: 56,8 kg.
  Afgang fra loftet: 1150-2000 mm.
  Tiltvinkel: -2 ° / + 20 °.
  Rotationsvinkel: 360 °.

  Loftbeslag til LCD-paneler med diagonal 32-57 tommer

  MODEL NBT 560-15

  • Afgang fra loftet, mm 725-1530
  • Mål i emballeret stand, mm 669x254x103
  • Diagonal, tommer 32-57
  • Maksimal belastning, kg 68,2
  • Vægt (ikke mere), kg 5
  • Siddemålinger, mm 100x100, 100x200, 200x200, 300x300, 200x400, 400x400, 400x600
  • Drejningsvinkel -30 - +30
  • Hældningsvinkel, grader -5 - +15

  Pris 4450 gnid.

  Loftbeslag til LCD-paneler med diagonal 32-50 tommer

  MODEL NBT 590-15

  • Afgang fra loftet, mm 680-1530
  • Mål i emballeret stand, mm 880x300x150
  • Diagonal, tommer 32-50
  • Maksimal belastning, kg 68,2
  • Vægt (ikke mere), kg 9
  • Siddemålinger, mm 100x100, 100x200, 200x200, 300x300, 200x400, 400x400, 400x600
  • Drejningsvinkel -30 - +30
  • Hældningsvinkel, grader -5 - +15

  Pris 5950 gnid.

  Loftsbeslag til to fjernsyn NB T6030 er velegnet til LCD- og plasma-tv med diagonal fra 32 til 60 tommer.

  MODEL NB T6030
  Maksimal totalbelastning: 56,8 kg.
  Afgang fra loftet: 1650-3000 mm.
  Tiltvinkel: -2 ° / + 20 °.
  Rotationsvinkel: 360 °.

  Loftmontering til TV NB T7030 er velegnet til LCD- og plasma-tv med diagonal fra 32 til 70 tommer.

  MODEL NB T7030
  Maksimal totalbelastning: 56,8 kg.
  Afgang fra loftet: 1650-3000 mm.
  Tiltvinkel: -2 ° / + 20 °.
  Rotationsvinkel: 360 °.

  Kort loftbeslag til LCD-tv eller plasma-panel med diagonal fra 32 "til 48"

  MODEL PlasmaLong-mini
  Maks. belastning - 50 kg.
  Justerbar skærmbøjle (center) - 850-1400 mm (i trin på 50 mm).
  Landingsdimensioner for skærmen (VESA monteringsformat) - 75x75, 100x100, 200x200, 300x300. 400x400 mm.
  Vinklen på bærebøjlen er op til 20 °.

  Drejebøjle i niche til LCD-tv eller plasma-panel (specialfremstillet)

  MODEL PP-100
  Til diagonaler fra 15 "til 55".
  Pallens drejningsvinkel - 360 °.

  Halv loft drejearm til LCD TV eller plasma panel (specialfremstillet)

  MODEL PP-300
  Til diagonaler fra 15 "til 55".
  Pallens drejningsvinkel - 360 °.

  Kort loftbeslag til LCD-tv eller plasma-panel med diagonal fra 37 "til 55"

  MODEL PlasmaLong

  Pris 5900 gn.

  Maks. belastning - 60 kg.
  Justerbar skærmbøjle (center) - 1100 ÷ 1800 mm (8 stillinger med en hældning på 100 mm).
  Pallet vippevinkel - 20 °.
  Pallens drejningsvinkel - 360 °.

  Varmelængde loftbeslag til LCD TV eller plasma panel med diagonal fra 46 "til 65" universal

  MODEL PlasmaLong = 65

  Pris 7900 gnid.

  Maks. belastning - 60 kg.
  Justerbar skærmbøjle (center) - 1000 ÷ 1600 mm (i trin på 50 mm).
  Pallet vippevinkel - 30 °.
  Pallens drejningsvinkel - 360 °.

  Dual loftbeslag til LCD-tv eller plasma paneler med store diagonaler (op til 55 ")

  MODEL PlasmaLong-Twin

  Pris 7900 gnid.

  Maks. belastning - 100 kg.
  Justerbar skærmbøjle (center) - 1200-1900 mm (7 stillinger med et trin på 100 mm).
  Justerbar afstand mellem bærebjælker over bredden (ved monteringshullernes centre) - 250-800 mm.
  Vinklen på bærebøjlen er op til 20 °.

  Loftbeslag til LCD-paneler med diagonal 32-60 tommer

  MODEL NBT 3260

  • Diagonal, tommer 32-60
  • Maksimal belastning, kg 45,5
  • Landingsmål, mm 100x100, 200x200, 200x400, 400x400, 400x600
  • Hældningsvinkel, grader -1 - +15
  • Drejningsvinkel -20 - +20
  • Justerbar skærmbøjle (center), mm 945-1445

  Pris 7450 gnid.

  Loftbeslag - videovæg til 4 LCD-paneler med diagonal 40-55 tommer

  MODEL PlasmaLong-55-4X-H

  • Diagonal fra 40 "til 55".
  • Standard til montering af skærmen VESA 200х200,200х100,300х200,300х300,400х200,400х300,400х400,600х400.
  • Maks. belastning - 120 kg.
  • Justerbar skærmbøjlehøjde (center) - 1000-1600 mm (i trin på 100 mm).
  • Vinklen på bærebøjlen er op til 30 °.
  • OBS! Ifølge kundens ønske kan beslaget laves i forskellige længder.

  Prisen er 59500 gnid.

  Loftsbeslag til LCD-tv og skærme

  MODELLER TV-LCD900, TV-LCD1200
  To grader af frihed.
  Maks. belastning - 25 kg.
  Pallehældningsvinkel - 15 °.
  Pallens drejningsvinkel - 180 °.
  Afstanden fra loftet til midten af ​​pallen er 600 mm, 900 mm, 1200 mm.

  Loft DVD

  Ved at installere et loft-dvd i kabinen på din bil vil du og dine passagerer lyse op langt, gøre bilen mere komfortabel og prestigefyldt. I så fald vil du, hvis du leder efter, hvor i Moskva bestiller installationen af ​​et loft-dvd i en bil, så vil priserne på StyleGarage glæde dig over dets tilgængelighed ved konstante garantier for højkvalitetsarbejde. Måske overvejer du at lave din egen tuning. Beslutningen om at gøre til dig, men vi anbefaler at overveje de faktorer, der er angivet nedenfor.

  Hvorfor skal du henvende sig til fagfolk

  • Høringer om valg af enheden. Dette gælder også kompatibiliteten af ​​platformen til montering med huller i tagkonstruktionen og det optimale valg af diagonalen (monitor 7-12 tommer for en almindelig bil og 15-20 tommer for en SUV eller minivan). Diagonalens størrelse påvirker ikke kun komforten ved visning, men også evnen til at bruge bakspejlet.
  • Hvis platformen ikke er kompatibel med den loftmonterede montering, installeres en specialplade, som skal passere nøjagtigt mellem forstærkningerne. Nogle gange er de forstærkende elementer placeret i en betydelig afstand eller er helt fraværende. Ofte er det i installationen af ​​arbejdet nødvendigt at løse problemet med auto lukker. Alt dette kræver en professionel løsning.
  • Behovet for forudgående demontering af loftbeklædningen og alt, hvad der skaber hindringer for ekstern adgang til kraftstrukturen.
  • Svær forbindelse til maskinens strømforsyning, hvilket sikrer pålidelighed og sikkerhed under arbejdet.

  Fordele ved loft DVD

  Bestil tjenester for at installere og konfigurere loftet DVD i bilen og få:

  • Muligheden for at nyde på lange ture med dine yndlingsfilm.
  • En næsten umærkelig i foldet tilstands multimediesystem, der ikke kræver ekstra plads.
  • Evnen til at afspille videoafspiller fra forskellige medier - disk eller via USB.
  • Prestigefyldte og smukke salonbiler.

  Vi ønsker at henlede opmærksomheden på, at omkostningerne ved installation og tilslutning af loftdvd'er til biler i vores installationscenter starter fra... gnidning. Dette er en af ​​de bedste tilbud på Moskva-markedet med konsekvent høj kvalitet af det endelige resultat.

  Monteringsvejledning til loftprojektorbeslag

  For at montere et hjemmebiograf i en lejlighed eller et privat hus er det ikke nødvendigt at have et tv. Til disse formål, egnet og loft projektor. En moderne projektor giver ikke kun god billedkvalitet, men har også tilstrækkelig kompakthed, der gør det muligt at skjule det under loftet på et værelse og sikre det med en speciel enhed - en beslag.

  Loft projektor beslag enhed

  Installation af projektoren til loftet er den mest almindelige måde at montere denne enhed på, fordi den giver dig mulighed for at placere skærmen på ethvert tilgængeligt sted i rummet. For at rette projektoren på loftet og rette den i den rigtige vinkel, er det nødvendigt at vælge en beslag til den. Denne enhed er ofte lavet af metal, selv om der også er modeller af plast eller træ.

  I nogle tilfælde fremstiller fabrikanterne beslag specielt designet til en bestemt model. For alle de andre er der brugt et passende loftbeslag til parametrene, som består af tre hoveddele:

  • Monteringsplade Det er en metalplade, hvorigennem loftbjælken passerer. Monteret direkte til loftet på værelset.
  • Rod. Denne del bruges til at indstille projektorens højde. Med teleskopbeslag kan du ændre projektorens afstand fra loftet i det af fabrikanten fastsatte område.
  • Platform. Det er designet til at rumme det nødvendige udstyr og har specielle vedhæftede filer. I mange tilfælde er dette kun en stand under projektoren, men i nogle modeller giver platformen dig mulighed for at placere enheden i en vis vinkel eller endda i lodret stilling.

  Valg af beslag og installation forberedelse

  Når du køber et loftmontering til projektoren, skal du overveje følgende parametre:

  • Videoprojektorens masse. Beslaget skal modstå vægten af ​​alt udstyr, der er installeret på det, så før du køber skal du læse instruktionerne og finde ud af den maksimale tilladte vægt for denne model.
  • Længden af ​​monteringsbjælken. Før du køber, skal du på forhånd måle rummets højde og projektorens planlagte højde for at beregne den nødvendige længde af beslagarmmen.
  • Placeringen af ​​hullerne på platformen. Monteringshullerne på projektoren og platformen skal være helt identiske.
  • Parametrene i loftet. Standardophænget er beregnet til montering på en flad, vandret overflade. For loftsgulve og skrånende lofter, ud over beslaget, skal du have en særlig adapter.

  Når fastgørelsesindretningen er valgt, kan du påbegynde det forberedende arbejde. For at gøre dette skal du omhyggeligt studere instruktionerne til videoprojektoren og bestemme det mest hensigtsmæssige sted at installere det. Derefter fastgøres beslagets monteringsplade i loftet og markerer monteringshullernes centre. Ud over det kommende installationssted er det nødvendigt at lægge alle nødvendige kommunikationer. Du bør også udarbejde et sæt nødvendige værktøjer på forhånd:

  • Punch eller bore;
  • Skruetrækker eller skruetrækker;
  • Selvdrejende skruer;
  • dyvler;
  • hersker;
  • Blyant.

  Montering på beton eller træloft

  Den nemmeste og alsidige måde at montere beslaget på for en videoprojektor er at montere den på et beton eller træloft. Installationsprocessen består i at bore huller under dowels med en perforator (til beton) eller en boremaskine (til træ). Derefter sættes duker ind i hullerne, og monteringspladen på beslaget monteres på dem ved hjælp af skruer.

  Det er let at fastsætte beslaget på betonloftet, men hvordan kan du skjule alle forsyningslinjerne? Hvis lokalerne er boliger og reparationer ikke er lavet i det, ville den eneste løsning være at fastsætte specialbakker for kabel- eller kabelkanalerne til loftet. De ødelægger rummets æstetik meget mindre end ledningerne og sikrer deres pålidelige beskyttelse.

  Hvis værelset er ved at blive repareret, vil en af ​​udgangene i denne situation være at spore kablet i loftoverfladen, og efter lægningen skal den være dækket af modstående materiale.

  Denne metode er ret arbejdskrævende og lang, så projektormonteringen er normalt kombineret med installationen af ​​yderligere ophængte strukturer i loftet, som gør det muligt at gemme kommunikation i underloftrummet.

  Gips loft installation

  Installering af projektoren på gipspladens loft er også ret simpel og udføres på samme måde: huller bores i loftet, specielle dowels til gipsplader drives ind i dem og beslaget er fastgjort på dem. Et standardark gipsvæg kan dog kun modstå de strukturer, hvis samlede vægt ikke overstiger 5 kg.

  Hvis du planlægger at installere en tungere enhed, er loftbøjlen kun monteret på metalramprofiler, som kan findes under loftet med en magnet. Du kan også installere i loftet, hvilket er den vigtigste understøttende struktur. For at gøre dette, skal du i forsiden af ​​gipspladen forsigtigt klippe et hul og montere monteringspladen med klap og skruer på betonloftet.

  Denne metode giver dig mulighed for at rette udformningen af ​​enhver masse, men det skårne hul skal forklare eller otkorirovat.

  Armstrong loftmontering

  Armstrongloftet er også en gipspladerkonstruktion, men adskiller sig fra brugen af ​​plader af samme størrelse, som simpelthen indsættes i metalrammens celler. Hængning af projektoren på et loft af denne type er endnu nemmere, da loftet kan adskilles og monteres på få minutter.

  Fjernelse af en eller flere plader, skal du først samle stikkontakten for at forbinde projektoren og tilslut strømkablet til det. Dernæst skal du bore huller i bæreloftet til montering af beslag og feste monteringspladen. Så i skiven, hvor stativet passerer, skæres hullerne til fastgørelseselementer og ledninger. Derefter passerer hullerne gennem alle de strukturelle elementer, og pladen er installeret i sin celle.

  Stramme loftmontering

  Filmloft er en af ​​de mest almindelige typer af hævede lofter, og giver dig også mulighed for at skjule alle forsyningskommunikationer inden for underloftrummet. Imidlertid vil det ikke være så nemt at installere en projektor. Hvis fastgørelsen til loftet udføres inden installationen af ​​spændingsstrukturen, skal boliglånene installeres på forhånd på bundloftet. Så i PVC-kluden på det sted, hvor stangen skal passere, er det nødvendigt at lave huller og lave metalringe på dem. Derefter gennem hullerne i det strakte loftmonterede stativ.

  Hvis konstruktionen af ​​strækloftet allerede er monteret, er det nødvendigt at demontere den, som kun kan udføres af specialister til montering af beslaget. Dette giver dig mulighed for at indstille realkreditlån og udføre en lignende aktionsrækkefølge. Derfor skal strækloftet inden installationen på forhånd forudse muligheden for fremtidig installation af videoprojektoren.

  Montering af loftskærm

  En anden enhed, der er nødvendig for at sikre tilstrækkelig lysstyrke og klarhed i billedet, er skærmen til projektoren. Loftskærmen er monteret på loftfladen på samme måde som beslaget til videoprojektoren afhængigt af designparametrene. Sådan installeres skærmen ved hjælp af en lignende enhed, der gør det muligt at rette hele konstruktionen på loftet med skruer.

  Hvis installationen af ​​skærmen er planlagt til at blive udført sammen med installationen af ​​et gipsplankloft, vil en skærm med et elektrisk drev være en god løsning i denne situation. Hvis du laver en speciel niche til det, så kan en sådan skærm være helt sammenbrudt og i loftet bliver det næsten umærkeligt.