Vi hænger et køkkenskab på monteringsskinnen

Hængeskabe er en integreret del af moderne køkken. Og ikke kun nu, men i fortiden var brugen af ​​denne type møbler populær. Det er ikke svært at gætte hvorfor.

Først behøver du ikke at bøje sig ned eller squat for at få opvasken. For det andet besidder hængeskabe den øverste, næsten ubrugte del af rummet, så det passer godt ind i køkkenets overordnede indretning. Brug af hængende skabe i køkkenet er godt og nødvendigt. Hvad kan forhindre det i at gøre?

Det store problem var, og for nogle er det stadig at hænge kabinetterne på væggen. Tværtimod afhænger skæbnen af ​​de skåle, som de sætter i dem, og nogle gange familiens sikkerhed, af, hvordan man gør dette. Man kan forestille sig et køkkenskab, der er revet fra hængslerne, fyldt med tunge, keramiske retter. Derfor er pålidelighedens tillid af særlig betydning.

Siden Sovjetunionens dage har meget ændret sig. I dag har næsten alle familier en hammerboremaskine eller slag. I stedet for negle og træ chopik, kom montering dowels. På trods af denne fremgang er kabinetter nogle gange stadig brudt. Årsagerne er forskellige: en skrøbelig mur, dårlige kvalitet dowels, dårlig montering på kabinettet selv, og så videre.

Men der er en måde at ikke indgå i antallet af disse "heldige", der har et kabinet sammenbrudt. Dette er en ret ny måde at montere vægskabe på, ved hjælp af specielle baldakiner og monteringsskinne.

Hvad er skurene til hængende skabe og hvordan er de bedre end dowels eller ankre?

Baldakinen er en kroge indlejret i et plastikhus med justerbare skruer, der giver dig mulighed for at ændre hældningen vandret og lodret. Du kan perfekt justere det allerede hængende skab.

En anden fordel ved disse skure er evnen til at hænge en række af skabe på en monteringsplade. Dette fremskynder selve processen og gør det muligt at arrangere alle skabe på samme niveau.

Hvis det er nødvendigt (for eksempel at reparere køkkenet), fjerner kabinettet ikke være svært. Du skal bare løsne skruerne og hæve den lidt. Alt er simpelt, praktisk og pålideligt, da afdækningsetui er fastgjort ikke til kanten af ​​kabinettet fra slutningen, men dybt indeni under toppladen. Han ser ud til at understøtte kabinettet af kabinettet med sin krop.

Baldakiner er af forskellig producent, kvalitet og pris. Køb bedre med en massiv tykk metalkrog. Hvis kabinettet ikke er tungt, kan baldakiner bruges billigere.

Overvej eksemplet på, hvordan man hænger et skab i køkkenet ved hjælp af en monteringsskinne

Fra de værktøjer, du har brug for:

 1. Impact boremaskine eller hammerboremaskine.
 2. Flere dykker med en diameter på 10 mm og en længde på mindst 6 mm.
 3. To skur og monteringsplade.
 4. Sakse til metal eller stiksav.
 5. Boret på beton med en diameter på 10 mm.
 6. Boremaskiner 4 og 2 mm.

Canopy fastgørelse

Forbered et skab til montering af baldakiner. For at gøre dette skal demonteres bagvæggen, hvis den ikke fjernes. Normalt er den lavet af fiberboard. Vi sætter en baldakin inde i sagen og ser, at dens overdel passer godt til kabinettet.

Krogen, når den frigives, skal strække sig ud over kabinettet med 4 mm.

Bor et 4 mm borehul til montering af baldakin.

Vi borer ikke det andet hul til fastgørelse af baldakinen, men passerer gennem en 2 mm boremaskine til skrue i skruen.

I praksis anvendes skruer i to fastgørelsesanordninger, men for større pålidelighed blev det besluttet at anvende en gennemskrue og en møtrik. Ulempen ved denne metode er, at skruehovedet på siden af ​​kabinettet vil være synligt. Men selv med almindelige skruer vil kabinettet ikke brydes.

Når hullet er klar, skal du sætte delene fast med en skrue gennem skiverne.

Klem ikke dem stramt for ikke at ødelægge baldakinen.

I det andet hul strammer vi skruen.

Vi gør det samme fra den modsatte side.

Skur er "venstre" og "højre", og de skal indsættes i overensstemmelse hermed.

På sagen er der en etiket med bogstaverne "L" og "R".

Når vi har sikret baldakinerne på kabinets sidevægge, lukker vi fiberboardets bagvæg med panelet og skærer udkøringspunkterne af kroge. Dette kan gøres både med saks til metal og med en regelmæssig stiksav.

Panelet spidses til kroppen med tynde negle.

Montering af monteringsbjælken

Skabet er forberedt, vi bestemmer monteringshøjden på monteringspladen. Det skyldes, at afstanden fra vasken eller bordet til bunden af ​​kabinettet i køkkenet skal være 500 - 600 mm. Hvis denne værdi er mindre end 450 mm, kan kabinettet forstyrre arbejdet på køkkenbordets arbejdsflade. Overvej værtenes vækst og dybden af ​​kabinettet. Når vi har besluttet denne værdi, tilføjer vi den til afstanden fra kabinens nedre kant til kroge. Dette vil være monteringshøjden på monteringspladen.

Marker den beregnede værdi med en markør på væggen, anbring en plank på dette niveau og markér steder til boring af huller.

Standardstrimlen har en længde på 2000 mm, og hvis du planlægger at hænge en række frysere, behøver du ikke klippe den. I tilfælde af at to frysere fjernes på afstand, skærer vi stykker af den ønskede længde. For at redde remmen kan den brydes i flere dele, så den kun sikres på det sted, hvor krogen vil være.

Det første hul er bedre at lave fra en af ​​kanterne. Dernæst, uden at klemme skruen, sætter vi stangen på niveauet, og efter at have valgt den optimale værdi, laver vi et mærke på den anden side og i midten.

Vi sænker baren og borer huller på markeringen.

Vi sætter plastikhuller i hullerne og skruer skruerne gennem stangen.

Kontroller niveauet og pålideligheden af ​​fastgørelsen. Løft kabinettet og læg sine kroge på monteringsbjælken.

Det er fortsat at justere hældningen af ​​de tilsvarende balderskruer. Dette kan gøres med en Phillips skruetrækker. Når arbejdet er færdigt, kan du sikkert lægge skålene op, markiserne dækker pålideligt sin vægt.

Relaterede artikler:

Denne artikel indeholder to forholdsvis enkle metoder til at slippe af med revner dannet på en akrylbordplade.

Tips og ideer til reparation af køkkenet - det er vigtigt ikke at glemme, hvilke materialer der er bedre at bruge, hvordan og hvad man skal vælge møbler og apparater til køkkenet.

En lille foto rapport af køkkenets arrangement 9 kvm. fastgjort til huset.

Køkken renovering kræver særlig opmærksomhed på de anvendte materialer. Hvilken tapet at vælge til køkkenet, så de passer til stil og kriterier.

Artiklen diskuterer en pålidelig og æstetisk måde at installere en standard tørretumbler på for retter i et skab af ikke-standardstørrelser.

Møbler og inventar

Alle moderne køkken sæt har i komplette sæt hængslede tilfælde. De giver dig mulighed for at spare plads, har en god kapacitet. Ligger i øjenhøjde, er disse skabe meget nemme at bruge og er altid fyldt med et stort antal ting, hvilket skaber en alvorlig belastning på de monterede mekanismer. Derfor er det meget vigtigt at producere pålidelige og højkvalitetsfastgørere af kabinettet til væggen.

Soderazhnie:

Valg af kabinets højde

Før du begynder at fastsætte vægskabe på væggen, skal du vælge højden for deres montering korrekt. Det er bestemt på grundlag af hovedkriteriet - væksten af ​​ejer af køkkenet. I gennemsnit er afstanden ca. 50-60 cm fra bordpladen til bunden af ​​vægskaberne. Ifølge GOST er denne værdi 45 cm.

I tilfælde af, at der stilles vægplade på plads over køleskabet eller over den høje ovn, bestemmer højden af ​​disse elementer det ønskede niveau af kabinetter.

Eksisterende kabinetmonteringsmekanismer

Brugen af ​​moderne fastgørelsesudstyr forenkler det arbejde, der er forbundet med hængslet af køkkenskabe. Det giver dig mulighed for at fjerne små fejl i anvendelsen af ​​markup og øger styrken af ​​hele strukturen. Samtidig kræves der meget lidt arbejde, og alt arbejde kan udføres uafhængigt uden hjælp.
Til montering af kabinettet på væggen, anvendes hovedsagelig specialfremstillet skinne og enhed, som kaldes et hængsel.

Hitch er udstyret med en krog, der er fastgjort indefra til kabinets sidevæg og forbliver usynlig fra siden.

Monteringsplade

Den første måde er at montere på monteringspladen.

Fordelene ved denne metode:

 • Alt arbejde kan udføres af en person, da der ikke er behov for kabinetstøtte, når markeringen er færdig. Dette letter i høj grad opgaven, og giver dig også mulighed for at hænge frysere med høj præcision;
 • Takket være de specielle justeringsskruer kan kabinets placering ændres ved at gøre dem højere og lavere, såvel som tættere på eller væk fra væggen. Denne mekanisme gør det muligt at nøjagtigt justere kabinettet, hvilket er ret vanskeligt, og når man bruger konventionelle hængsler, er det ikke altid umuligt;
 • Der er specielt lavede hak på hængslet på kabinettet, som du nemt kan justere længden af;
 • al den nødvendige installation kan udføres selv når køkkenforkladen allerede er tilsluttet;
 • ingen grund til at bruge en grænse til justering
 • ret simpelt at gøre ikke kun installation på skinnen, men også at demontere. I grunden tager hængslet af køkkenskabe på denne måde ikke mere end 1,5 timer.
 • først og fremmest den høje pris for hele kittet, som omfatter monteringsskinne og hængsler. Men dette er ikke et alvorligt problem, da en masse tid er reddet som følge heraf;
 • En anden ulempe ved denne fremgangsmåde er, at der på grund af kabinets løse pasform til væggen er et lille mellemrum i den øvre del.

Møbler hængsler

Den anden metode er mere tilgængelig, men vil tage mere tid, og derudover vil der være behov for yderligere assistance. Det vil bruge hængsler og fastgørelsesdele.

For det første bestemmes den øvre grænse, og en vandret linje tegnes langs længden af ​​alle kabinetter, der skal hænges.

Så bestemmer niveauet nøjagtigheden af ​​dens form (der er tilfælde, hvor resultatet er forvrænget på grund af ujævn sex).

Det første punkt er markeret på den modtagne linje, et hul er lavet ved hjælp af en perforator eller en boremaskine og fastgørelsesanordninger er installeret. Derefter tages et skab og suspenderes midlertidigt for at bestemme placeringen af ​​det næste fiksering med absolut præcision. I dette tilfælde bør man ikke styre kun en linje trukket, men ensartetheden af ​​kabinettet selv skal kontrolleres efter niveau.

Hele den videre proces er ens. Når alle kabinetter er tilsluttet og deres placering kontrolleres af niveau, kan du begynde at forbinde dem med møbler skruer mellem dem. Den sidste fase af arbejdet er installationen af ​​en forbindende dekorativ cornice, som skrues til den øvre base med skruer.


Nu er det kun at hænge facaderne, montere hylderne, se om dørene virker normalt, og om nødvendigt korrigere unøjagtigheder ved hjælp af justeringsskruerne. Hele processen kræver koncentration og god opmærksomhed, såvel som en sparsom assistent, uden hvis hjælp det er ret vanskeligt at beregne den nødvendige afstand for fastgørelser korrekt.

Bagvægskabsdesign

Arbejdets gang på hængslet afhænger direkte af designet af bagvæggen af ​​vægskabene.


I det første tilfælde fastgøres bagvæggen til negle og har ikke udsparinger. Derfor monteres den øvre del ikke tæt på monteringspladen, og kabinettet kommer ud med en skråning. For at undgå dette skal der være plads i bunden af ​​kabinettet, hvilket svarer til monteringspladens bredde. For at gøre dette kan du negle en tynd skinne eller beregne højden af ​​hængslet på en sådan måde, at den "gik" til køkkenforkladen. I sidstnævnte tilfælde skal der fastgøres fastgørelsesanordninger, når køkkenforkladen er installeret.

I det andet tilfælde er bagvæggen fastgjort med en forsænkning.

Dette design er mere bekvemt, fordi det giver dig mulighed for at hænge dem ikke kun i en overlapning på køkkenforkladen, men også ende til ende. Men når du installerer frysere uden overlapning, er det vigtigt, at forklædet er ideelt placeret nøjagtigt, da selv en lille forspænding straks kommer i øjnene.

Sådan monteres kabinettet på væggen ved hjælp af monteringspladen

Forberedende arbejde

 • Det er ønskeligt, at væggene er jævnt justeret;
 • hvis arbejdet er udført i hjørnet køkkenet, skal vinklen dannet af væggene være nøjagtigt 90 grader;
 • alt arbejde på ledninger, placering af stikkontakter for udstødning, resultaterne af de øvre lamper bør udfyldes;
 • Du bør også straks forberede den mur, hvormed skabene skal hænge. Den skal males eller dækkes med tapet og fastgør køkkenforkladen. Da det er yderst vanskeligt at gøre alt med installerede frysere.

instrumenter


For at hænge køkkenskabe på plads skal du have følgende værktøjer:

 • bor - kan være elektrisk eller manuel. Det er nødvendigt til boring af huller til fastgørelsesanordninger. Hvis du skal arbejde på støttevæggen, skal du bruge en hammerboremaskine eller bore med en sådan funktion;
 • niveau;
 • målebånd;
 • skruetrækker;
 • en hammer;
 • klemmer - et hjælpeværktøj, som vil være nødvendigt, hvis du ønsker at forbinde kasserne til hinanden for at skabe effekten af ​​soliditeten af ​​hele strukturen;
 • hvis installationen vil blive lavet på et anker, vil der være behov for en skiftenøgle på passende vis;
 • Nå selvfølgelig, at du skal forberede det nødvendige antal fastgørelsesdele. For at fastgøre hængslerne til kabinetterne er der behov for skruer (som regel færdiggør fabrikanter dem med vægmonterede frysere). For at fastgøre den monterede samlestang til væggen, skal du bruge skruer med dowels. Hvis det ønskes, kan du købe specielle bånd til fastgørelsesskabe til hinanden.

Sådan monteres kabinettet på væggen - trin for trin instruktioner

Først og fremmest ved hjælp af justeringsskruer er det nødvendigt at fastsætte kroge i mellemposition. Derefter fastgøres de indvendigt på sidevæggene på en sådan måde, at krogen kun vil se ud med 2-3 millimeter og kunne let klæbe fast i fastgørelseslinjen.
Nu kan du begynde at anvende markeringen på væggen. I dette tilfælde skal du følge de grundlæggende regler:

 • hvis placeringen af ​​vægskabe afhænger af store køkkenapparater eller høje genstande, så skal de på markeringstidspunktet placeres på deres steder;
 • Når det er monteret på monteringsskinnen, skal du på forhånd vide, om kabinetterne overlappes på køkkenforkladen eller ikke desto mindre tæt på det;
 • Fastgørelsespladen skal være placeret 3-4 cm under sektionens overkant. For at kunne beregne denne afstand korrekt, er det nødvendigt at fastgøre stangen til kabinets bagvæg på en sådan måde, at den monteres på væggen. Så vil det tydeligt ses, hvor mange centimeter der skal tages i betragtning ved anvendelsen af ​​den endelige mærkning.


Under hensyntagen til alle disse anbefalinger er der ved hjælp af et niveau tegnet to linjer ud fra hjørnet af køkkenet. Af disse viser en bjælke den øverste kant af den hængslede skinne, og den anden angiver toppen af ​​skabene.
Tip: For at bestemme kabinens vandrette placering er det bedst at bruge niveauet, og ikke at måle afstanden fra loftet eller gulvet, da der senere kan opstå fejl. Selvom der er sikkerhed for, at loftet eller gulvet er tilstrækkeligt højt, er det ikke værd at risikoen, ellers bliver du nødt til at genoprette alt arbejdet igen.

Den øverste kant af stangen presses til de forberedte linjemarkeringer (lavere) og gør det nødvendige antal mærker til hullerne til montering.

Hvis væggene er stærke og har en god lejepapacitet, er det muligt at opdele skinnen i små stykker på 15 cm, og hver af dem skal installeres nøjagtigt på de steder, hvor skurene skal være placeret. Men hvis der endda er den mindste tvivl i vægternes styrke, skal du ikke dele skinnen, men tværtimod fastsætte den mere støt med flere fastgørelsesdele.

Yderligere med et bor i en bestemt diameter, laves et lille hul forsigtigt i væggen for at installere skinnen. Nedenfor er et par grundlæggende anbefalinger:

 • Du kan ofte støde på et sådant problem, når boren i begyndelsen af ​​boringen ser ud til at hoppe. For at eliminere dette ubehag laves der små huller på borepladserne. De er lavet ved hjælp af en hammer slag på stansen eller i hans fravær på et stærkt negle;
 • hvis det er værd at lave et hul med en lidt mindre diameter, når borevæggen smuldrer, og derefter udvide den med en boring af den rigtige størrelse. Det er således meget mere præcist;
 • At måle dybden af ​​boringen, den forberedte dowel er taget, påført boren, og den nødvendige afstand gemmes nøjagtigt. Hvis hullet allerede er lavet, og det var sving at hamre dyvelen ind i det, så skal du sørge for at der er nok dybde. For dybt et hul vil gøre arbejdet ubehageligt;
 • Det er ret vanskeligt at bore et hul i en betonvæg, selv ved hjælp af en boremaskine med spids spids. Derfor, i mangel af et slag, vil du have brug for et par blide slag med en hammer på stansen;
 • Under arbejdet skal der lægges særlig vægt på de steder, hvor ledningerne passerer.

Derefter føres dykkerne forsigtigt ind i hullerne, og der monteres en monteringsskinne på fastgørelserne. På den er der ved hjælp af et hængsel monteret skabe. Deres position er reguleret af skruerne, med hvilke de monterede mekanismer er udstyret.

For at skabe effekten af ​​kabinettet i hele væggen, skal du tæt forbinde dem med hinanden. For at gøre dette skal de fastgøres parvis med klemmer, der starter fra hjørneskabet. For ikke at forkæle deres overflade, skal der placeres en trækile mellem kabinettet og klemmen.

Derefter bores der et hul mellem de indbyrdes forbundne kabinetter under snittet. Når man ved boring på spånplader ofte dannes chips.

For at forhindre dette problem skal du anvende en af ​​følgende to metoder:

 • På steder, hvor boret går, er det nødvendigt at trykke stærkt ned på træbaren (jo tættere jo bedre).
 • For det første bliver et tyndere gennemgående hul boret, og med en boring med den ønskede diameter udvides den på begge sider.

På denne monter færdiggøres vægskabene, det er kun at installere hylderne, fastgøre dørene og justere dem med skruer, der ligger på hængslerne.

Fastgørelse køkkenskabe til baren og andre hængende muligheder

Køkkenvæggen er opdelt ikke kun i sektioner, men også i 2 separate baser, gulv og væg, og for det andet skal eventuelle suspensioner være så pålidelige som muligt. Der er flere monteringsmuligheder, og så ser vi på de mest effektive, herunder installation og brug.

Inden køkkenenheden monteres på væggen, skal der foretages markering under hensyntagen til alle funktionerne i den øvre bund. Faktum er, at alle modeller er noget anderledes i størrelse, og i nogle tilfælde er forskellen i størrelse ret betydelig. Dette refererer til både den samlede højde af kabinetterne, som normalt observeres for alle væggenheder i enheden, og spændene mellem hylderne såvel som deres dybde. Desuden har de sidste 2 værdier den største indvirkning på brugbarheden af ​​den øvre base. Lad os se på nogle få eksempler.

Den mest effektive løsning til køkkenmøbler er sektioner på 3 hylder med en dybde på højst 30 centimeter. Desuden bør højden af ​​hver spænding være sådan, at den kan nå gennemsnitsniveauet uden at benytte hjælpemidler i form af en stol eller især trinladdere. Hvad angår de øverste hylder, kan de også laves i den direkte adgangszone eller venstre i en højde, der overstiger højden af ​​en person med en arm forlænget opad, tilbagetrukket til sjældent brugte redskaber. I dette tilfælde må kabinens nedre plan ikke blande sig med at læne over arbejdsfladen, der er beregnet til madlavning, med bordpladeens standardhøjde.

Før du går videre til installationen af ​​køkkenskabe, er det nødvendigt at lave en markering.

For at øge kapaciteten i de suspenderede sektioner kan du selvfølgelig gøre dem så dybe som muligt, op til halv meter, idet de hver især har givet 4 hylder opdelt i sektioner. Forøgelsen af ​​det indre rum opnås dog ved at begrænse adgangen til det. Faktum er, at hængende køkkenskabe under øjenhøjde ikke er den bedste løsning, da dette vil reducere brugervenlighed af arbejdsområdet. Især hvis køkkenvægens "forklæde" bruges til at hænge ekstra redskaber og tallerkener. Og hængende højt betyder, at de to øverste hylder er uden for rækkevidde på en gang.

På basis af GOST er minimumshøjden på kabinets nedre plan over bordpladen 45 centimeter, hvor dybden er mindre end 30 centimeter. Dette giver dig mulighed for at bruge klippeområdet komfortabelt og samtidig lade plads til mikrobølgeovn og el-kedel. Men den mest behagelige højde for en person med gennemsnitshøjde er 60 centimeter med samme bredde af bordpladen. Den anbefalede højde på mellem- eller anden bundhylde med brugerens vækst fra 155 til 160 centimeter må ikke overstige 175 centimeter, så den hævede hånd når hele separationsdybden. Med en stigning i intervallet 160-170 centimeter skal mellemhyllen være i en højde på 190 centimeter og med en rækkevidde på 175-190 centimeter - højst 2 meter.

Det vigtigste, du bør være opmærksom på, før du installerer køkkenskabe, er, om væggene er lige nok i rummet. Faktum er, at der kan være en vis afvigelse fra flyet, og bøjningen, umærkelig ved første øjekast, er ret let at opdage ved hjælp af et laserniveau og en lodret linje. Baseret på, hvordan væggen er flad, og du bør vælge metoden til fastgørelse af skabe. Der er 2 måder at installere - hårdt ved hjælp af stålhjørner eller plader og på bevægelige bøjler til køkkenskabe. Den første mulighed er kun mulig, når skruerne skrues til forskellige dybder, så kappene er på samme linje, og den bedste løsning er at montere dem på hængsler. Det er i grunden foretrukket, at overfladen er justeret, især hvis hjørnerne betragtes som fastgørelsesanordninger.

Monteringsplade til vægmonterede køkkenskabe kan bruges med en relativt lille bøjning af væggen. Faktum er, at en speciel rille, hvorpå justerbare suspensioner klamrer sig let kan deformeres med en stærk krumning af planken langs basisaflastningen. I dette tilfælde er kabinettet ophængt på reguleringssystemer med små fremspring, der vender nedad og passer præcist ind i spaltesporet. Således klamrer den øvre base simpelthen og holdes af sin egen vægt. Men det er nødvendigt at hæve låsen lidt, og det vil bryde sammen med indholdet. I den henseende er hjørnerne og pladerne med ører til en skrue stadig ret populære: den første fastgør køkkenbunken, de andre riller giver heller ikke mulighed for at bryde boksen.

Så vi talte kort om stramme fastgørelseselementer, men deres største ulempe er vanskeligheden ved at tilpasse sig langs en linje, især hvis hullerne i hjørner eller hængsler er lavet på forskellige niveauer, hvilket oftest er tilfældet. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at foretage omhyggelige målinger for hvert hul lodret i forhold til gulvet og vandret fra nærmeste hjørne af rummet. Til hængslet hængsler kan du kun bruge skruer eller negle, hvis hætter passerer ind i låsene, det vil sige, at ankerboltene i dette tilfælde ikke længere er gældende, eller du skal skrue det lige igennem hullet og holde hyldekabinet. Pladen til fastgørelse af vægskabe eliminerer alle disse ulemper ved, at den er monteret på væggen i køkkenet adskilt fra bøjler, som er monteret direkte på kassen og derefter klæber til en speciel rille.

Stangen skal kun fastgøres til den justerede væg.

Ulemperne ved denne type fastgørelse af den øvre køkkenbase indbefatter de ovenfor nævnte problemer med vægens krumning. Baren kan kun monteres på en forberedt, jævnt overflade. Imidlertid forhindrer intet at skære det i flere dele, hvis det skyldes uregelmæssigheder, der er for store til at fjerne dem, og samtidig er det muligt at anvende den beskrevne fastgørelse af køkkenskabe på en metalbjælke. Ofte indeholder kittet allerede et stykke skåret i stykker, i dette tilfælde er det nok bare at slå af linjen på væggen efter niveau og i henhold til markeringerne fastsætte alle segmenterne, du kan endda med små huller mellem dem. Således er dette design kendetegnet ved alsidighed i forhold til længden af ​​ophængningsbasis og rummets størrelse.

Planken har oftest specielle indskæringer, som giver dig mulighed for at opdele det i separate dele uden at skulle skære, men kun ved at trykke og bryde ved folden.

Det er værd at udtrykke 2 mere indlysende "minus" brugen af ​​lameller, som du uundgåeligt skal stå over for. Den første er prisen. Hele systemet med suspensioner, herunder ankerbolte eller dowels, eller specielle skruer med patroner til gipsvægge, vil koste et meget håndgribeligt beløb for budgettet sammenlignet med sløjfer eller hjørner. Du kan spare lidt ved at tage en kortere bar og opdele den i segmenter efter antallet af suspensioner. Den anden ulempe er hældningen af ​​de hængende kabinetter i forhold til lodret på grund af at lamellen rager over planet. Du kan rette det ved at indsætte en smal strimmel fiberboard i bunden af ​​bagvæggen af ​​hver boks. Du kan også hænge køkkenet ved glideskabe lige under forkanten af ​​forkladen, som går ud af hældningen.

Efter alt det forberedende arbejde er skabet simpelthen hængt i baren.

Lad os opsummere. På trods af suspensionens tilsyneladende skrøbelighed er det svært at forestille sig, at det ville forekomme, at nogen forsøger at løfte det allerede sikkert hævede skab og smide det af linjen. Men bekvemmeligheden ved denne metode til fastsættelse af den øvre base er utvivlsomt. Det er nok at forstærke metalprofilstrimlen vandret strengt ved hjælp af flere skruer eller dowels afhængigt af væggen. Næste bøjler er monteret på bokseskabet. Og endelig er de færdige dele af køkkenvæggen hævet og simpelthen hængt på baren, en efter en, i træk flyttet til det allerede faste skab. Og hvis det er nødvendigt at trykke tæthedsens bagvæg tættere på væggen eller omvendt, skal du flytte den tilbage, det er nok til at justere suspensionerne ved at dreje skruerne. Alt dette kan gøre en person, og det er ikke nødvendigt at være professionel.

Disse møbler har som regel et dekorativt plastikhus, inden for hvilket justeringsmekanismen er skjult. Udenfor kan man kun observere skruerne på justeringsskruerne. Derudover er der gennemgående huller i kroppen, forstærket indeni med metalplader, der er inkluderet i blokeringsmodulets blok. Imidlertid er nogle modeller udelukkende fremstillet af metal, hvilket adskiller dem med højere styrke og dermed pris. Og med eventuelle eksterne forskelle indeholder designet altid hoveddelen, hvor kabinetterne er hængt - en bar med kroge i enden, som er forbundet inde i sagen med justeringsskruerne.

Suspensionen er sædvanligvis en plastikpose, indenfor hvilken er placeret justeringsmekanismen

Den bevægelige mekanisme giver suspensionen en vis frihed til at bevæge klemstangen frem og tilbage og op og ned, med hovedamplituden i den anden vektor ved ende med kroge. Således kan du ved hjælp af skruernes drejning forlænge hængeren fra sagen med 2 centimeter og justere kabinettens højde i højden inden for 22 millimeter. Dette er mere end nok til at ignorere nogle af uregelmæssighederne på væggen og samtidig få den perfekte position til at hænge hvert skab på køkkenvæggen i forhold til sine naboer.

Som regel har den øvre bund af køkkenenheden ud over sidevæggene af spånplader eller MDF også den bageste, som normalt er lavet af et tyndt ark af MDF eller fiberplade. Det kan fastgøres både over kanterne af siden, top- og bundpaneler og i specielt fremstillede riller, som faktisk ikke spiller en særlig rolle ved montering af suspensionerne. Hovedreglen ved mærkning til beslag er, at dens krop skal sænkes i kassen, så der er et hul på 5 millimeter fra kanten af ​​panelets bagkant. Selv om der er en bagvæg ikke forsænket i rillerne, er krogpladens bevægelsesfrihed tilstrækkelig til at glide ud og fange i baren til hængende køkkenskabe.

For at installere bøjlerne skal du først lave snit i bagvæggen, og lige til bredden af ​​kroge. Som regel er det nok at fjerne områderne i de øverste hjørner af bagsidearket, dimensioner 35x55 millimeter under hensyntagen til tykkelsen af ​​side og toppaneler. Disse værdier kan dog være forskellige afhængigt af materialet til fremstilling af skabe. Køkkenskabe er fastgjort til væggen på en bar, så du skal foretage en foreløbig måling af den samlede længde af alle sektioner af den øvre base. Baseret på den opnåede værdi beregnes længden af ​​profilstangen, som dog kan opdeles i små segmenter, som vi tidligere sagde, for at spare.

For at fiksere metalstrimlerne er et mærke nok i den ønskede højde, hvorefter vi ved hjælp af et niveau får en vandret linje, hvorigennem vi borer huller til fastgørelseselementer. For sidstnævnte foretrækkes ankerbolte eller dowels til en betonbase og kun ankerbolte til en murvæg. Til gipsvæg - skruer med specielle klemklemmer. Hvis armaturet til køkkenskabe til væggen er opdelt i segmenter, er de begge fastgjort med to bolte eller skruer. Nu forbliver det kun at holde krogene på spændene og justere boksenes højde ved hjælp af skruer og minimere afvigelsen af ​​bagvæggen. Før du monterer kabinettet, skal du sørge for, at kroge forlænges til en tilstrækkelig længde, så kassen ikke går i stykker på krogen.

Fastgørelse køkkenskabe på baren med egne hænder

Hængslede bollards kan spare plads i køkkenet og udvide det nyttige område af headsettet. Det er yderst vigtigt at lave højkvalitets og holdbar fastgørelse af køkkenskabe på baren, fordi de skaber en stor belastning på væggen og fastgørelserne.

Monteringsmuligheder

Anvendelsen af ​​innovative fastgørelseselementer forenkler i høj grad installationen af ​​det øverste niveau. Det gør det muligt at fjerne små fejl i markeringen. Højkvalitets montering øger styrken af ​​hele headsettet. Installationsprocessen kræver ikke stor indsats, og alt arbejde kan udføres af en person.

Til montering af de øverste sokkler på væggen anvendes specielle monteringsstrimler og armaturer til køkkenskabe, kaldet hængsler. Et hængsel er en krog, som er fastgjort på sidevæggen af ​​kabinettet indefra. Således er bjerget usynligt udefra.

Hængdehøjde

Inden du begynder at installere de øverste køkkenmoduler, skal du korrekt vælge den højde, hvor de skal placeres.

Dens værdi bestemmes ud fra højden af ​​den person, der oftest vil bruge headsettet. Modulerne skal placeres i en sådan højde, at du let kan nå mindst bundhyllen i vægskabet.

Afstanden mellem bordpladen og nedre del af piedestalerne på væggene skal være 50-60 cm. Hvis de hængende møbler er placeret over køleskabet, er højden lig med nederste niveau af kabinets hængsel.

Forberedende foranstaltninger

Før du starter arbejdet, skal du forberede de vægge, som installationen er lavet på. De skal være glatte. Hvis der skal installeres en vinkelt køkkenaggregat, skal det sikres, at vinklen dannet af væggene er nøjagtigt 90 °.

Før du installerer møblerne, skal du gøre alt elektrisk arbejde, mærkeudtag, armaturer mv. Det er nødvendigt at færdiggøre udsmykningen af ​​væggen, hvorpå kabinetterne skal placeres. Det skal være pre-pokleit tapet eller maling, bygg køkkenforklæde. Efter installationen af ​​møbler vil det være meget sværere at lave reparationer.

Nødvendige værktøjer og materialer

For at udføre højkvalitetsarbejde ved installation af et køkkenaggregat, især vedlægningen af ​​skabe, skal du have en række værktøjer og materialer med dig:

 • skruetrækker, boremaskine eller hammerbor
 • bygning niveau;
 • en hammer;
 • målebånd og blyant;
 • klemmer er et valgfrit værktøj, som kan være nødvendigt for at forbinde flere piedestaler sammen for at give strukturen en effekt af soliditet;
 • ankerfastgørelse kræver en skiftenøgle;
 • en række skruer og dowels (du kan købe bånd til at forbinde frysere med hinanden);
 • lath for fastgørelse (dæk).

Installationsvejledning

Fastgørelse køkkenskabe begynder med installation af kroge. De er fastgjort med justeringsskruer. Elementerne er fastgjort på kabinets vægge på en sådan måde, at de ser ud 3-5 mm og kan fastgøres på monteringsskinnen. Derefter skal du begynde at markere på væggen. Disse noter vil danne grundlag for det fremtidige arbejde. Når du anvender dem, skal du følge følgende regler:

 • Hvis monterede moduler er placeret over højt gulvskabe eller indbyggede apparater, skal de placeres på plads under mærkning.
 • Hængslede moduler fastgør overlappende på køkkenforkladen eller tæt på den.
 • Monteringsskinnen skal være 3-5 cm under den øverste kant af det vægmonterede skab. For korrekt beregning af afstanden skal du lægge stangen på bagsiden af ​​møbelmodulet på monteringsstedet på væggen.

Efter at have tegnet mærket, gør boringen huller i væggen for at installere planken. For nemheds skyld skal du lave overfladiske forsænkninger inden for fremtidige huller.

Hvis man begyndte at smuldre muren, skal man først lave et hul med mindre diameter og derefter udvide den med en stor boremaskine. Dybden af ​​hullerne skal svare til længden af ​​dowels. Når du arbejder, skal du tage hensyn til ledningens placering, så du ikke ved et uheld rører det med en boremaskine.

Dowels drives forsigtigt ind i hullerne. På fastgørelsesorganer sættes stangen. På den ved hjælp af et hængsel fastgøres den øverste række. Placeringen af ​​køkkenskabet på væggen kan justeres let med justeringsskruerne.

Når fastgørelsen af ​​kabinettet til skinnen er afsluttet, er de enkelte moduler forbundet til hinanden for at skabe en strukturel integritetseffekt. Dette gøres ved at fastgøre individuelle bollards med klemmer. Klemmer, der skal installeres i retning af hjørneskabet.

For at forhindre, at væggene i den øverste del falder under tryk, er trækile placeret mellem dem og klemmen. Gennem de tilstødende vægge i vægskabene i køkkenet bores huller i hvilke monteringsskruerne skrues. Herefter kan klemmer fjernes.

Pålidelighed af monteringsstrimlen til vægskabe

Jeg bestilte en gave til jubilæet - jeg bestilte et køkkenaggregat. Køkkenet var stort, der var mange moduler, der er ingen problemer med bundskabene, men de øverste skal fastgøres til baren, som vi ikke gjorde før, og min mand anser denne struktur for meget upålidelig i betragtning af at det øverste kabinet og så har en anstændig vægt. Vær venlig at rådgive, hvem har kabinetterne så hængende, er et sådant fastgørelsessystem pålideligt? Og måske på en eller anden måde sikre skabe, og så hvordan man kan falde sammen om natten

På den sidste lejlighed hang kabinettet på baren i 5 år. Ved demontering var der ikke engang et antydning om, at hun planlagde at kollapse. I den nye lejlighed hang på den.

Hvad er godt med denne rem - hvis du er forvirret af pålidelighed, kan du bruge så mange dowels som du finder det passende - mindst hver 5. cm. Og med den sædvanlige fastsættelse af kabinetter på bøjler er det kun 2 dowels for hvert skab.

Men vi lavede også dowels til strimlen med en hastighed på 2 stk. Pr. Skab.

Natalia57 skrev:
og hvordan man kan falde sammen om natten

Nej, dette er virkelig den mest pålidelige og bekvemme måde:
1 - Du kan endda holde hele stangen med dowels.
2 - Hangere kan fastgøres til hver lodret væg af kabinettet.
3 - Hvis væggen er dårlig (ikke en monolith), placerer jeg et anker med skiver i nærheden af ​​ophængspunkterne, og mellem dem - dykkerne omkring 40 cm. Når køkkenet hænger - det er en belastning "på skåret" og ikke på "gapet", så der er ingen grund til bekymring.

Generelt finder jeg det svært at tænke på en mere pålidelig måde. Tjek den nemmeste: Skru baren - hang på den. Jeg har en mursten hjemme - så baren klare mig nemt. Og jeg vejer en centner. For analogien, forestil dig en Java-motorcykel, der hænger på væggen. Er enig - dette er et solid køkkenskab?

vi gemt hele linjen, men krogen på kabinetterne er forfærdelige, nogle af disse kasser er mistænkelige, eller jeg er vant til at leve den gammeldags måde og stadig ikke kan vænne sig til de seneste udviklinger i møbelverdenen. Kort sagt, min mand ønsker at gå gennem de øverste hylder at køre skruerne ind i væggen for sikkerheden

Natalia57 skrev:
Hvad er disse kasser mistænkelige

Så vidt jeg husker, har Blum en tilladt belastning på et par suspensioner 130 kg.

Natalia57 skrev:
Kort sagt, manden ønsker lige.

Nå, jeg ville have en mand. Du kan ikke fraråde. Enig. Det bliver ikke værre.

Natalya57, jeg hang også øverst på baren for genforsikring, og fra bunden fastede jeg også hjørnerne i kittet, jeg havde mulighed for at rette stangen på siderne op til 37 cm fra kanterne, alle de samme retter, tunge skab

De fleste af problemerne er ikke fra materialerne, men for hånden. Hængselsplade og kroge til den - en pålidelig moderne hardware. Yderligere belastning deling er tilvejebragt af kryds bånd. Du kan lave et vægpanel / flise fra bunden af ​​skabene - du får ekstra support.
Unødvendige alarmer er en fobi. Jeg har venner, der er bange for balkonens sammenbrud, elevatorens fald i minen osv. På samme tid er der intet som dette sket i min levetid.

Evgendalf skrev:
Du kan lave et vægpanel / flise fra bunden af ​​skabene - du får ekstra support.

For meget. I bunden af ​​skabene er hovedvirkende kraft rettet ikke nedad, men vinkelret på væggen, det vil sige presser den mod væggen. Og på grund af dette omfordeles belastningen fra suspensionerne til dette meget kontaktpunkt med væggen. Så en flisebacking er omtrent den samme som en død poultice.

solo, jeg vil ikke grinde fysik, men jeg er uenig med din mening. Hvis kun fordi gravitationens vektor er fuld, og vektoren "mod væggen" er proportional med faldet af armen fra fastgørelsesstedet. Hvis du bærer rammen på hylden, holder toppen, læner sig mod maven og ligner lidt på dig selv, maven vejer betydeligt mindre, end den trækker ned.

støbte skabe af massiv beton, så noget.
Manden er bestemt den mest elskede og intelligente, men langt fra, at han har den rette uddannelse. og udviklet disse ting skal antages af folk med hjerner.
når det hele er samlet på væggen normalt (læs med "lige arme") og snoet mellem sig selv - det er ret svært for dig selv.

essensen af ​​disse kroge, på grund af hvad de kom op med - for at give evnen (primær) og bekvemmelighed (sekundært) at justere låsenes placering. Selvfølgelig blev vægten af ​​belastningen taget i betragtning.

Jeg vil skræmme:
Forestil dig, men køkkenet er placeret på plast justerbare ben. rædsel, den rædsel. plastik, men hvordan det mislykkes. så jeg foreslår også at tegne piedestaler fra støbt beton.

Sådan tilsluttes køkkenskabe til baren.

Vægskabe er et vigtigt element i køkkensæt. Takket være sådanne møbler vil du spare plads, samtidig er det rummeligt.

Det er værd at huske, at sådanne møbler ofte er de mest fyldte med forskellige i sin sværhedsgrad, men sådanne er nødvendige til fremstilling af fødevarer.

Derfor skal fastgørelsesmekanismerne i køkkenskabe undergå store belastninger. Det er derfor, at pålideligheden og kvaliteten af ​​fastgørelseselementerne på hver del af headsettet på væggen betragtes som en vigtig faktor.

Hængdehøjde

Før du begynder at montere headsettet i en enkelt "væg", skal du beslutte dig for den højde, som møblerne skal hænge på. For at udføre disse manipulationer korrekt skal der laves foreløbige beregninger.

Derudover er det nødvendigt at bestemme den mekanisme, der vil holde en række køkkenskabe.

Det er nødvendigt at bestemme kløften korrekt fra bordpladen til bunden af ​​headsettet. Dette giver primært bekvemmeligheden til ejerne af lejligheden eller huset i brug af møbler.

Ofte bruges GOST til at bestemme denne faktor, og en afstand på 45 cm bruges som hovedværdien, men det er ikke helt sandt.

Kasserne skal placeres på ejerens niveau for at skabe de mest behagelige betingelser for deres brug.

Hovedmålestokken for bestemmelse af højde er ofte husholdningernes vækst.

For personer med mellemhøjde varierer denne værdi fra 55 til 65 cm. Den optimale højde er, at når en person uden eksterne enheder når den højeste hylde og tager det ønskede emne uden at risikere at lade det gå.

Det vigtigste er den komfortable brug af køkkenskabe.

Hvis du ikke planlægger at installere bunden af ​​headsettet eller bordpladen, skal der tages hensyn til beregningerne i tabellen:

Menneskets højde / fikseringshøjde (i centimeter)

 • 155-165 / 175-180
 • 165-175 / 185
 • 175-190 / 200

Det skal huskes: montering af vægskabe er en seriøs procedure, på grund af forkerte beregninger vil alle fejlene være mærkbare.

Lad os kigge nærmere på nogle af de øjeblikke, som vi bliver nødt til at møde under installationen af ​​de hængslede møbler.

Monteringsmuligheder

Der er 2 metoder, hvorved monteringen er lavet til køkkenskabe. Installation udføres:

 1. En linje, det vil sige placeringen af ​​fastgørelseselementet er lige langt fra loftet;

Det betragtes som den mest almindelige type indkvartering. På denne måde kan du nemt låse skabene selv.

Denne metode anvendes meget sjældnere, da implementeringen er meget mere kompliceret end en lineær monteringsordning.

Den første metode er populær i, at til fastgørelse af køkkenskabe kan du kun bruge din egen styrke uden at ty til hjælp udefra.

Valget af indstillinger på grund af antal, størrelse og dybde af vægskabe.

Den anden mulighed for at vedhæfte fixeringsobjekter er mindre almindelig blandt den gennemsnitlige person Alt fordi der er brug af et tag af disse møbler som en ekstra overflade.

Enhver af de foreslåede variationer er perfekt til et værelse med et lille område, og med en stor en.

Og alt, fordi de ikke har nogen virkning på rummets fylde eller kompaktitet.

Når man vælger en metode, ændres kun interiør og design.

Installationsmetoder

Ved at anvende nye armaturer til fastgørelse af moderne køkkenskabe på væggen har en person i høj grad forenklet sit liv, fordi installationen af ​​vægskabe nu er blevet meget lettere. Nyt understøttelsessystem hjælper med at fjerne små fejl i forbindelse med anvendelsen af ​​markup. Derudover tilføjer det stabilitet til hele strukturen.

Derudover behøver du ikke at anvende meget strøm, og ejeren vil selv kunne klare denne opgave.

For at gøre fastgørelsen nødvendig til installation af køkkenskabe, er det nødvendigt at bruge en speciel skinne og hængsel.

Hitch har en krog, takket være den er fastgjort til boksen sidevæg. Samtidig er det helt usynligt.

Der er 2 installationsmetoder:

 1. Et stik på monteringsbjælken;

For at fastgøre kabinettet på væggen, anvendes en specielt forberedt skinne og en anordning kaldet et hængsel.

Loops and fasteners vil blive brugt i denne monteringsmetode.

Fordelene ved den første mulighed er:

 • Intet behov for hjælp udefra (på grund af hvilket der ikke er behov for at understøtte genstande ved markering), vil det tillade at hænge dem så præcist som muligt;
 • Specielle justeringsskruer gør det muligt at ændre placeringen af ​​køkkenskabe, hvilket bidrager til justering af genstande;
 • Takket være de specielle indskæringer, der er placeret på bredden af ​​prøven, justeres længden.
 • sådan installation er mulig selv i nærværelse af et forklæde;
 • ingen grund til at bruge en kantsten til udjævning
 • nem montering og demontering.

Alt arbejde kan udføres uafhængigt uden hjælp.

Den anden mulighed er mere tilgængelig (den bruger hængsler, såvel som fastgørere), men tager mere tid og kræver yderligere hjælp.

I denne installationsmetode skal du have hjælp.

Uanset mulighederne for arbejdet var der følgende materialer:

 1. Grundlaget for fastsættelse af genstande;
 2. Hængsler til døre;
 3. Elementer der kræves til udformning af kasser;
 4. Negle, skruer;
 5. Indskæring plade;
 6. dæk;
 7. prøve;
 8. Skruer for at installere hængsler.

Materialer og værktøjer, du har brug for.

 1. skruetrækker;
 2. bore;
 3. Langt niveau;
 4. roulette;
 5. styrtdykke;
 6. blyant;
 7. clamp;
 8. Skruenøgle;
 9. Håndskruetrækker;
 10. hammer;
 11. Piercer.

Forberedende foranstaltninger

For at starte processen med installation af køkkenskabe skal du udføre følgende trin:

 • Tilpasning af vertikale vægge, mens man bemærker, at der for et vinkelt køkken er en vinkel på vægkobling på 90 grader (oftest udføres denne proces ved hjælp af gipsvæg, og takket være dette sker justering);
 • Mærkning (dette trin skal udføres ved hjælp af en rørledning, blyant og niveau);

Punkter på det niveau, som køkkenskabe skal monteres på, skal angive den ønskede højde.

Disse øjeblikke vil danne grundlag for det fremtidige arbejde.

Det næste skridt vil være forberedelsen af ​​værktøjer og forbrugsstoffer.

Installationsvejledning

 1. Efter færdiggørelsen af ​​det forberedende arbejde kan du gøre forsamlingen. Når skruerne skrues i, skal du justere kroge i en position og sørge for, at de er på et gennemsnitligt niveau. Baldakiner bør fastgøres i en position. Fremspringet af fastgørelsesdelen (har en krogkonfiguration) skal være 2 mm i forhold til bagvæggen.
 2. Hvis det var planlagt at skære dæk, så er det værd at gøre emnerne.
 3. På de præmærkede væghuller er lavet til fastgørelse af dækket.

I slutningen skal du fastgøre stangen med klumper eller skruer.

Fastgørelse af skabe på foden.

Dørene til test skal lukkes og åbnes flere gange for at forstå, om justering er nødvendig, eller om de er tilsluttet nøjagtigt.

Installation af toppen af ​​møblerne

Den første prioritet er at fastsætte kroge i mellemposition. For at gøre dette skal du bruge justeringsskruerne. Efter dette er det nødvendigt at fastsætte dem indefra på sidevæggene, så krogen er udenfor med 2-3 mm, og muligheden for fiksering på monteringsbjælken er tilvejebragt.

Hængsel design giver dig mulighed for at justere monteringen i højde og dybde.

Den næste fase - tegning markering på væggen. Men for dette at følge en række regler.

 1. I forvejen er det nødvendigt at bestemme, hvordan kasserne skal installeres - tæt på forkladen eller overlappe hinanden.
 2. Placeringen af ​​monteringspladen er lavere med 3-4 cm af sektionens overkant. For den korrekte beregning af denne afstand er det nødvendigt at fastgøre en stang til objektets bagvæg på en sådan måde, at den efterfølgende fastgøres til væggen.

Dette gøres for at få klarhed, så du kan se det antal centimeter, der skal tages i betragtning under den endelige mærkning.

Det næste skridt er at lave huller for at installere skinnen. Her finder du nogle nyttige tips:

 • Hvis boret "hopper", lav små indskæringer med søm eller piercer og hammer;
 • Hvis muren smelter, når den er i gang, så er det til en begyndelse værd at lave et lille hul og derefter reamme det til en acceptabel størrelse;
 • Hvis du har brug for at ændre dybden af ​​boringen, skal du bruge den forberedte dowel;
 • Hvis du har brug for at lave et hul i betonvæggen, men der ikke er nogen perforator, kan du gøre det med en hammer og et slag.

Ledningssteder kræver særlig opmærksomhed.

Ved afslutningen af ​​alle handlinger placeres dowels i hullerne. Næste er installationen af ​​monteringsstrimler på fastgørelsesanordninger. På monteringspladen er låste skabe. For at justere deres position brugte skruer monterede mekanismer.

For at få headsettet til at ligne en enkelt "væg", skal du forbinde dem tæt sammen.

Elementerne er fastgjort med klemmer, der starter fra hjørnet og undgår chipping (i overensstemmelse med ovenstående instruktioner).

Således opnås tilpasningen af ​​kabinets fælles ensemble i et plan.

Det næste skridt er at bore huller mellem tæt monterede dele af headsettet for at sikre dem med skæringsbånd.

I sidste etape er hylderne installeret, dørene er faste.

Egenskaber ved at hænge på gipsvæggen

Det største problem med at fastgøre headsettet på gips er dets manglende evne til at opretholde styrke under store belastninger. Derfor anbefales det ikke at bruge standardfastgørere. Selv den lille vægt af skabet, der er installeret gennem monteringsankeret, kan nemt skade gipspladens foring.

Derfor er det kun tilladt at hænge kun dekorative hylder og malerier på gipsplader vægge.

Hvis headsettet skal fastgøres på en gipspladens overflade, er det nyttigt at have en træbjælke eller en tyk plank, der er fastgjort på væggen takket være ankerboltene.

Sådan hænger køkkenskabe på en monteringsskinne

Designet af køkkenet i dag er slående sort. Der er mange ideer til køkkenmøbler. Hver kvinde søger at skabe en hyggelig atmosfære i huset og især i køkkenet. For værtinden er som en undersøgelse, hvor hun bruger det meste af tiden.

Her har vi morgenmad, frokost, aftensmad, drikke te og kaffe, og indretningen af ​​køkkenet påvirker fuldt ud følelserne ved spisebordet.

Enhver kvinde ved, hvor svært det kan være at skabe hygge i køkkenet, læg alt på plads, hvis der ikke er andre hængende hylder og skabe. Derfor kom de op med køkkenvægge, som omfatter multifunktionelle beholdere, forskellige understøtninger, natborde og vægskabe.

Lad os se på, hvordan man hænger køkkenskabe.

Nødvendige materialer og værktøjer

Disse møbler er vigtige. De sparer plads i køkkenet, har tilstrækkelig kapacitet. De holder mange ting. Derfor er det nødvendigt at producere høj kvalitet og grundigt fastgørelsesanordninger til væggen. Før du begynder at arbejde, skal du forberede materialer og værktøjer:

 1. Base til ankerobjekter.
 2. Facade hængsler.
 3. Elementer der kræves til konstruktion af skabe.
 4. Skruer, negle.
 5. Intersection bånd
 6. Dæk.
 7. Vedhæftninger og skruer til at installere dem.
 8. Bor. Hvis væggen er beton, skal du have en boremaskine med en slagfunktion.
 9. Roulette, blyant, linjal.
 10. Niveau, helst lang.
 11. Skruetrækker, skruetrækker.
 12. Dyser til øvelser, dyser til skruetrækker.
 13. Hammer.
 14. Klemmer, hacksav.
 15. Carob nøgler.

Når du har erhvervet alle de krævede materialer, skal du forberede væggene til installation og gøre opmærkning.

Nuancerne i valget af tilbehør til montering

Du behøver ikke at undre sig over, hvordan man skal hænge skabet i køkkenet, for i dag er der et stort udvalg af forskellige tilbehør. Men der er nogle funktioner. Hvis du hænger på en trævæg, er det bedre at bruge hærdet skruer med et skjult halvcirkelformet hoved. Dvuhzakhodnoy skruer og store skridt fortjener opmærksomhed.

Det vigtigste ved valget af fastgørelsesdele er, hvad væggen er lavet af.

Hvis væggen er lavet af mursten eller beton, skal du anvende dykker og stik, ankerbolte, gips og almindelige bolte. For en gipsplademur er det bedre at købe Mollys dowels.

Ved hjælp af moderne fastgørelsesudstyr er det muligt at fjerne mindre unøjagtigheder under mærkning og øge pålideligheden af ​​designet.

Glem ikke at forberede væggene!

Før du hænger på skabene, skal du forberede væggene, mens du laver noget arbejde:

 • Juster bunden godt, da uregelmæssigheder vil påvirke hele forsamlingen negativt.

Brug gips eller gipsplader.

Disse øjeblikke vil danne grundlag for det fremtidige arbejde.

Efter hængende skabe til maling vil væggene være meget problematiske.

Første fase af arbejdet: Hvordan man bestemmer suspensionens højde?

Før du monterer skabene på væggen, skal du korrekt afgøre hængden på hængslet. Ca. mellemrummet mellem bordpladen og undersiden af ​​kabinettet er 50-60 cm og i henhold til GOST - 45 cm. Hvis du installerer kabinetterne over køleskabet eller højovnen, viser deres højde det nødvendige punkt i hængslet.

Størrelsen er påvirket af flere faktorer, men den primære er menneskelig vækst.

Også bør tage højde for kvaliteten af ​​vægpartitionerne. I moderne hjem er det oftest lavet af gipsvæg. I dette tilfælde skal du ikke hænge kabinettet meget højt - væggen kan blive deformeret. I husene i den gamle bygning kan overlap også være forfaldne. Væggene vil ikke bære en sådan vægt og vil smuldre. I dette tilfælde kan møblerne falde, og du bliver nødt til at reparere den eller købe en ny.

For at undgå en tung belastning på gulvet skal du installere hjælpestøtter og metalrammer.

I de fleste tilfælde kan designinnovationer påvirke suspensionens højde. Vi taler om facade kits, hvor alt hvad du behøver er inkluderet i kittet, og det er meget økonomisk.

Vejledningen angiver, hvad suspensionens højde skal være.

Hængende på monteringsbjælken (skinne)

Før du begynder at hænge køkkenskabe, skal du huske på, at der kommer et hul mellem møblerne og væggen. Det er nødvendigt at afstanden var den samme både over og under. Du skal installere en ekstra skinne nederst på kabinettet.

Du kan vedhæfte den i en højde, hvor den nederste del af møblerne kommer ind på køkkenforkladen.

Denne type baldakin har en række positive punkter, hvis du hænger på løkker og kroge. For det første er det meget nemt at lave markeringer til monteringsskinnen, installationen af ​​skabe kan gøres med høj præcision. For det andet kan suspensioner justeres, udover demontering og installation vil være hurtig og nem. For det tredje danner kabinetterne en lige række uden huller. For det fjerde er evnen til at modstå enhver belastning, her fordeles de jævnt.

Du kan selv håndtere dette job.

Men der er flere ulemper ved denne type baldakin:

 • Et sådant kit - hængslet og rake - er ikke billigt. Men det er snarere ikke sådan en alvorlig hindring, for at spare tid er betydelig;
 • Der opstår huller mellem væg og møbler.

På trods af dette anses denne metode for at være den mest acceptable, ifølge enhver mester.

Sådan monteres monteringspladens mekanisme?

For at starte hængende køkkenskabe, skal du montere kroge på møbelens sidevægge. For at gøre dette skal du bruge justeringsskruerne. Krogen skal have et fremspring bag kabinets bagvæg lige så godt, at det kan fange på monteringsskinnen - 2-3 mm. Så laver vi en jævn mærkning, markerer stederne og borer hullerne korrekt. Til arbejde bruger vi en bor og en ordentlig dyse.

Det er vigtigt at huske, at stangen skal være placeret under skabet.

Hvis du vil spare penge, kan du arrangere lamellerne i små segmenter - ca. 10 cm, men kun hvis væggen er tilstrækkelig pålidelig.

Alt arbejde kan udføres uafhængigt uden hjælp.

Vi kører dowels i de forberedte huller, der passer til din type vægge og grundigt fremstiller fastgørelsesbjælkerne. Nu kan du hænge kabinetterne på lamellerne og fjerne alle døre og hylder før det. Så udfører vi en grundig indstilling af modulerne med skruer i suspensionerne. Møblerne er indbyrdes forbundne af et skæringsbånd.

Efter færdiggørelsen kan du vedhæfte en dekorativ cornice, installere hylder og hænge facader.

Nyttige boreværktøjer

En jack i alle handler har altid brug for visse værktøjer til at arbejde i et privat hus, i sommerhuset, i en lejlighed eller i bygningen af ​​huset. Mange af dem bør ikke engang købes, hvis de ikke har brug for permanent brug. For eksempel til boring er der mange forskellige dyser, som i høj grad øger funktionerne på din boremaskine og udvider dem markant.

Overvej nogle enheder til hjælpepotentiale.

For at få præcise huller af betydelig størrelse på tværs i forskellige emner, kan en enhed som en boring og fræsning hjælpe dig med at lave noget fræsning.

Lav en fræsemaskine fra en boremaskine.

Den følgende enhed, som er værd at nævne, er meget dyr, men har den højeste alsidighed. Alle de værktøjer, du har på gården, det være sig knive, skovle, akser, choppere, forskellige øvelser, du vil skarpe ubesværet med en universalskæringsenhed.

Når du køber en borekrone, skal du kontrollere deres kompatibilitet.

Klemholder. Med det kan du reparere boret hvor som helst, bruge det med forskellige slags enheder, brug det som en mini-drejning, slibning, formaling eller slibning og polering.

Holderen til en boremaskine giver hurtig fastgørelse af en boremaskine.

Også til øvelser er alle former for dyser. Disse kan stoppe, der begrænser boredybden, områder med hvilke du kan bore i en vis vinkel eller vinkelret. Der er dyser, der repræsenterer adaptere og forlængere af forskellige designs: offset, vinkel, fleksibel.

Vinkeladapteren til boringen er designet til hånd- og elboringer.

Dyser til skæring af metal vil gøre din boremaskine til et one-of-a-kind værktøj. Nogle ligner metalplader, mens andre har en anden funktion, for eksempel rulleskærer. Dysen, kaldet "cricket", som den skærer gennem metallet.

Den største fordel er, at de ikke forkæler metalbelægningen af ​​metallet.

Der er også andre dyser designet til monotypisk arbejde.

 • At installere aluminiumnitter. Der er forskellige typer af samme størrelse og har udskiftelige ærmer til forskellige kalibre.
 • Dyse i form af et bånd til skruer. Med det sparer du betydeligt tid, arbejder med gipsplader partitioner, eller når du skal reparere andre materialer på skruerne.

Maksimal tidsbesparelse ved seriel skruetræning.

Hun er hans stødknude.

De kan skærpe blyanter, ren fisk, plukke fugle.

Uanset hvilke vedhæftede filer vi bruger, er det vigtigste, at arbejdet er sjovt.