Sådan repareres profilen til gipsvæg og hvilke kløfter

Ved installation af lette ophængte konstruktioner, brug dowel-negle - færdige fastgørelsesdele. De er let og hurtigt monteret i væggen, og hylder, malerier, spejle, lamper osv. Er hængt på dem. De bruges i vid udstrækning til reparation og efterbehandling, f.eks. Ved installation af gipsplader.

Tips til valg

Dowel-neglen består af to elementer: en dowel, som er indsat i et hul i væggen, og et søm, som er drevet ind eller skruet ind i dowel med en tråd på stangen. Hætten har som regel en slids under en Phillips skruetrækker. Polypropylen dykker er velegnet til montering i opvarmede rum, nylon - kan modstå frysetemperaturer, så de kan endda bruges udendørs.

Du kan bruge en dowel-negle til beton, mursten og skum beton, det hele afhænger af dowel design. Ifølge dette princip skelnes mellem følgende typer.

 • Spacers - fastgøres ved at udvide ærmet i hullet, dets relief overflade begrænser bevægelsen af ​​dowel.
 • Universal - er monteret i hullet på bekostning af knuden, som dannes under vridning.

Køb dowel-negle, være opmærksom på deres størrelse. Diameteren kan være fra 5 til 8 mm - jo større er den, de tungere genstande, der kan modstå fastgørelser. De mest almindelige dowel negle til fastgørelse af profilrammen af ​​gipsplader i betonstørrelse 6x40.

Spidsens længde kan være fra 40 til 120 mm - jo længere tid er det jo mere pålideligt vil det være at holde den ophængte struktur. Overvej også antallet af fastgørelsesdele i pakken og foretag et valg baseret på den kommende mængde arbejde. Hvis du har brug for en historie om en hylde og flere billeder, nok emballage til 6 - 10 stykker. Når du skal reparere en masse varer, er det bedre at tage produkter med en margin, for eksempel 100-150 stk.

Dowel-negle til gips

Anvendelse af gipsvæg bør du vælge fastgørelsesanordningerne. Fra denne faktor afhænger ikke blot styrken af ​​strukturen, der skabes, men også udseendet, strukturens levetid, dets tekniske egenskaber - om det er muligt at vægte den givne struktur med forskellige objekter. Til montering af ramme GKL. Typen og antallet af udvalgte dykkelspidser afhænger af typen af ​​ramme, de valgte profiler, de adskiller sig i tykkelsen af ​​det materiale, de er fremstillet af, væggens og loftets materiale. (Skumbeton, skalsten, beton, mursten osv.)

Til montering af metalrammen købes ikke kun skruer, men også dowel-negle. Disse fastgørelsesdele skaber styrken af ​​hele rammen til gips. For at bruge disse fastgørelsesanordninger skal du være fortrolig med deres egenskaber. Misbrug kan påvirke metalrammen negativt.

Dowel-negle klassificering

For at købe en dowel-negle bør overveje faktorer:

 1. Anslået belastning på fikseren, på selve overfladen.
 2. Bunden, hvor sømhinden skal monteres, er beton, mursten.
 3. Overflade - loft, væg.

Fikseren er ikke-ensartet og kommer i forskellige størrelser og strukturer.

Installationsforskelle

Afhængigt af dybdenes design bør neglene betjenes med forskellige værktøjer.

Manuel fastgørelse af dowel-nail - den bruger 2 typer dowel-negle med en anden struktur. Negle uden tråde køres ind med en konventionel hammer. Med gevind - du skal bruge en skruetrækker til indskruing eller en skruetrækker.

Fastgørelse af byggevåben. For denne type installation anvender dowel-negle med en metal muffe. De er lavet med forventning om større vægt.

Størrelser af dowel-negle

Fastgørelsen er lavet i forskellige størrelser. Afhængigt af fokus skal købes dowel-nail størrelse kræves. Fastgørelsesanordninger er markeret med to tal: den første viser diameteren, den anden - låsens længde.

Tekniske indikatorer for dowel-negle

Ifølge indikatorerne producerede GOST 28457-90 dowel-negle. De behandles - hårdhed 53-56HRC. Men kan have en afvigelse på 51 / 5HRC.

 1. Stangen kan snoet ved fabriksindstillinger: med en længde på 50 mm. - 0,1 mm krumning længde mere end 50 mm. - 0,15 mm.
 2. Neglen bør ikke være rystet eller revnet. Spiken skal være skarp, hvis sløvheden er 0,8 mm. - det anses for uegnet
 3. På kanten af ​​neglene er alsidighed muligt.
 4. Der kan være en puck på neglen. Ved hendes skift er der brug for en kraft på 0,3 kN

Dowel negle er lavet med et zink anti-korrosionslag. Det må ikke være mindre end 6 mikron.

Hvad er et dowel-wedge metal

Denne fastgørelse hedder ankerkile-metallen. Den er lavet af metal. Ordet "anker" er oversat som "anker".

Metal gipsplader til gipsvæg har en anden installationsteknologi. Den bevægelige del af fastgørelsesorganet drives ind med en hammer, på grund af hvilken en dowel er klemt ind i overfladen.

Ifølge GOST er der lavet 2 typer metalduge til gipsvæg: 6/40 og 6/60, hvor 6 er diameteren i mm. 40 (60) er længden i mm. Ankerkile i pakker er til salg - 100, 200 stk.

Hvordan scorer en metal dowel wedge hurtigt slag, se videoen.

Kileankers egenskaber

Kileanker er lavet af galvaniseret stål eller rustfrit materiale. Brugt karbonstål, zinkbelagt hvid eller gul. På ankerets hoved er der en producentens mærke, der angiver densiteten af ​​det anvendte metal.

I grund og grund er disse metal kile fastgørelsesorganer lavet til fastgørelse profiler eller bøjler til bunden og anbefales anbefalede fastgørelsesdele.

Ankerkile er lavet i form af en metalstang. I den ene ende er der en låsehætte, og på den anden er et kileformet stop. Ved montering anbringes et anker i hullet, og dets bevægelige del er hamret. I dette tilfælde adskiller kilerne sig i forskellige retninger og derved fastgør fikseren i loftet. Ankerkile er karakteriseret ved særlig pålidelighed af fastgørelse til basen.

Faktorer der påvirker strukturstyrken

For at ankerkilen har en lang holdbarhed, såvel som bevarelse af styrke, er der nogle faktorer, som påvirker disse indikatorer:

 1. Ankerkile er drevet ind i bunden, som ikke har hulrum. Således vises fastgørelsesstyrken.
 2. Ved øget fugtighed vil betonbasen konstant absorbere fugt, hvilket kan forårsage for tidlig korrosion af metalet.
 3. Hvis basen, hvor ankerkilen er monteret, konstant er under tryk (bevægelse, vibration), vil kile snart springe ud.
 4. Hvis en bevægelig del, en stang, forbliver over overfladen, betyder det, at ankeret ikke er fuldt åbnet. Samtidig er servicelivet begrænset.
 5. Træk ikke fastgørelserne af kemiske løsninger. De vil ødelægge fikseren.

Sammenligningstabel, som du kan bestemme fastgørelsen af ​​ankerkilefastgørelsen på:

Separat skal det bemærkes, at i forbindelse med brandsikkerhed skal alle suspenderede strukturer fastgøres med metalkiler med ankre.

Base til dowel-nails og anker-kile

For at fastgøreren skal have en lang levetid, skal du vide, hvad basen skal være:

 1. Forstærket beton loft - plader i lejlighedsbygninger.
 2. Beton - gulvet i lejligheden eller hældt beton i et privat hus.
 3. Solid mursten. Der er flere typer af dette materiale: keramik, silikat, klinkersten. Hvert materiale har sin egen tæthed, afhænger af fastgørelsens varighed. Sådant materiale kan opstå i private bygninger.
 4. Skumbetonblokke. I mangel af et hulrum i dem er det nødvendigt at kende densiteten af ​​skumblokken.

Dowel-nails, anker-kiler er ikke monteret i en træbase, samt i skumblokens vægge og andre hule materialer. Da afstandselementerne ikke bliver fastgjort til bunden, men hovedsageligt i et vakuum, som ikke giver den krævede styrke.

Sådan monteres det korrekt på vægprofilen

Før du fastgør en metalprofil til en væg, skal du have et sæt værktøjer og materialer:

Profil - styrprofilen er hovedsageligt galvaniseret. Det giver pålidelighed i det skabte design. Beregningen foretages ved hjælp af en online regnemaskine eller alene. Materiale skal tages med en margen.

Dowel negle til profilfastgørelse - til en 6/40 fyldig væg. Hvis basen er et træ, så er 25mm fjedre anvendelige.

Bor med 6 mm boremaskine. og skruetrækker. Før du bruger elektriske værktøjer, er det nødvendigt at beregne belastningen på ledningerne.

Saks til skæring af metal. I forbindelse med montering af styringsprofilen er det nogle gange nødvendigt at lave et snit på et metalprodukt eller at skære det.

Monteringsguide profil

Til installation af styringsprofilen kræves en forberedt overflade med klar markering. Hvordan fikses profilen til væggen? Installationen udføres i følgende rækkefølge:

 1. Først og fremmest bliver guideprofilen anvendt til markeringen (linjen kan gå både indefra og udefra - afhængigt af de nuancer der opstår)
 2. Næste på profilen vil du markere steder for fremtidige fastgørelsesdele. Det er grundlæggende nødvendigt at trække sig op til 15 cm fra profilens kant. fra den første og så videre - hver 25cm.
 3. I mangel af huller i profilen fremstilles de selvstændigt. Selvom der er data markeret steder af planten, skal det ifølge mastrene være præcis midt i hullerne for at gøre en til styrken af ​​strukturen.
 4. Borens diameter skal være 6 mm og dens længde 50 mm. hvis boret er længere, skal du markere grænsen på den, det er nemt at lave det med tape eller tape.
 5. En plastik dowel er indsat i hullet lavet både i bunden og i profilen. Han hamrede på plads med en hammer. Dette skal gøres omhyggeligt, da det kan blive deformeret under installationen. Så bliver plastikdelen ubrugelig.
 6. Efter montering af den første plastdel af stikket med en skruetrækker er der monteret en gevindspik. Jo dybere neglen er inkluderet i komponenten, desto mere er det afsløret at fastgøre alle fastgørelsesanordninger med specielle tendrils.
 7. Hvis profilen er længere end nødvendigt, skæres den med metal saks.
 8. Hvis du skal skærpe profilen, kan du bruge specielle udvidelser.
 9. I slutningen af ​​profilerne trækker du tilbage 15 cm i hver ende og fastgør dowel-neglene.

Sæt ikke skruetrækken i høj hastighed, for ikke at køre neglen mere end at sætte ind i flyet, mens du bøjer profilen.

Styringsprofilen er en integreret del af hele metalværket til gipsvæg, så dets fiksering skal være stærk, høj kvalitet.

Fastgørelse af profilen på loftet eller fastgørelse af rammerne af væggene under gipsplade er ens i deres teknologi.

Montering af suspensioner til loftet for gipsvæg

Hvad er monterede suspensioner til gipsvægskonstruktion? Mange vil svare på dette spørgsmål "apply dowel-nails." Dette er forkert, fordi suspensionen tager fat på hele gipsloftets belastning. Når hængende tyngdekraft over tid stiger, stikker spidsen ikke op og ud af overfladen. Resultatet er en sænkning og deformation af det hængende loft. Ifølge eksperter er den bedste fiksering ankerkilen. Sådan monteres suspensioner for profilen? For styrken af ​​den opførte konstruktion er metalkileankeret, 6/40 i størrelse, fastgjort i suspensionens sidevinkler. Installationen udføres som følger:

 1. Et hul med en diameter på 6 mm er lavet i loftet efter den påtænkte markering. Huldybden er 40 mm.
 2. Dette hul er fri for støv (du kan blæse det selv).
 3. En suspension er fastgjort til hullerne.
 4. I suspensionens øjne og hullet indsættes hele vejen anker kile.
 5. Efter den sædvanlige hammer stikker en pind. Med hvert slag kommer han strammere til betonoverfladen. Dette antyder, at ankerelementets elementer strækkes i forskellige retninger, hvorved hele fikseren fastgøres.

Installation af et anker tager 10 sekunder. Sådan fixering af suspensioner er den mest holdbare sammenlignet med brugen af ​​dowel-negle.

På hvilken afstand til mount suspensions for profilen? Fra suspensionerne afhænger det direkte af styrken af ​​loftet på gipspladen. Suspensioner er monteret på en markeret linje beregnet til loftprofilen. På denne linje er hver 40-60 cm. Anker-kilesuspensionerne fastgjort. Afstanden afhænger af det materiale, der bruges til at lave suspensionen. Hvis metallet er tyndt, vil afstanden være 40 cm.

Fastgørelsesafstand af direkte suspensioner på blonder

Det er tilladt at bruge dowels, når der oprettes en kasse på loftet. Dette design gør ikke dowel-nail tyngre på grund af den lave vægt af drywall-boksen.

Afstandsfastgørelsesophængninger til væggen

Video Sådan monteres suspensionen korrekt

Installationsfunktioner

Under installationen af ​​wall dowel-negle til væggene kan der opstå visse vanskeligheder. For at undgå dette bør du gøre sig bekendt med visse nuancer:

 1. Når du installerer i en mur, skal du bestemme placeringen af ​​dowel-neglen. Hvis fastgøreren falder på grænsen (i opløsning) mellem murstenen, er der stor sandsynlighed for, at den vil hoppe ud. Da opløsningen kan smuldre.
 2. Før du borer væggen, skal du sikkert vide, at ledningerne i de elektriske ledninger ikke passerer der. Ellers vil der forekomme en kortslutning.
 3. Hvis metalbeslag passerer gennem væggen, vil dette også påvirke hullet negativt.
 4. For korrekt at montere en dowel-negle, skal du lave huller med en diameter på samme måde som en dowel (6mm.).
 5. Bør væggen med lav hastighed, så materialet fra overfladen ikke kommer ud i ét stykke, således dannes et stort hul.
 6. Når du kører en dowel, vil den begrænsende manchet ikke tillade fikseren at falde i hullet. Derfor bør du forsigtigt hamre dyvelen.

Nyttige tips

Hvis hullet er stort og dowel ikke holder, kan du rette det på følgende måder:

 • nær stram skruen
 • Bør så vidt muligt en stor diameter med valget af den tilsvarende dowel;
 • Indsæt en plastikdåse og læg noget byggeskum ind der. I løbet af natten vil det øge, tryk plastikdelen og hærde. Først da kan et negle skrues ind og overskydende skum fjernes;
 • klem de flydende negle ind i hullet;
 • indsæt en dowel-søm i plastens del af hullet, påfør gips. Det tørrer natten over, efter at du har skruet et søm.

Det er bedre at bruge en jernankerkile på en loftkonstruktion til et ophængt loft, fordi i tilfælde af brand det ikke smelter, men har en metalstruktur. Og for pålidelig fastgørelse af direkte loftsophæng er dette den bedste måde at holde strukturen på.

Men hvis loftet er nivelleret med gipsvæg i det gamle panelhus, så kan du anvende plastikspidser. Det er bedre klemt og holder metalrammen.

Desuden skal du gøre dig bekendt med de typer dowels til at fastgøre direkte på arket GKL.

Sådan monteres suspensioner for profilen: loft, væg, sidespor

Før reparationsarbejde er der mange forberedende faser. Og så at alt går på eget kursus, skal du først tænke over alt til mindste detalje. Hvad vil der være placeret, hvor, hvilke forbrugsvarer vil være nødvendige.

Hvis lofterne i henhold til planen skal være lidt sænket og nivelleret, skal skillevæggen laves, væggene skal udjævnes eller bygningens udvendige skal færdiggøres. Således at sådanne ansigter varer i mange årtier og ikke mister sine fysiske egenskaber, vælger de ofte værker med profiler. De er fastgjort til overfladen med suspensioner.

Hvis reparationen skal udføres alene, er det nødvendigt at behandle suspensionerne mere detaljeret, således at loftet ikke på et tidspunkt ville falde sammen og væggene ikke ville gå. Til fælles kaldes profilunderstøtninger.

De er vant til at styrke noget, i dette tilfælde en metalprofil, og dermed giver de en permanent position, de er i stand til at opretholde profilerne uden muligheden for deres forskydning. Støtte eller suspensioner anvendes i konstruktion til montering af lejemønstre i de forskellige planer. Det vigtigste er, at ved at bruge dem vil det være muligt at skifte indsatsen eller belastningen fra et punkt af strukturen til et sæt understøtninger eller til fundamentet. Profilhængere kan forlænges. Materialer til byggeri bruger forskellige, afhængigt af hvad der vil blive yderligere knyttet til profilerne, hvad vil deres vægt og størrelse være.

Sådan monteres suspensioner for profilen til loftet

I dag er der flere muligheder for at afslutte loftet. Hvis et loft blev valgt, for eksempel fra gipsvæg, vil der være brug for profiler og suspensioner, samt skruer til fastgørelse. I dette arbejde vil bygningsaffaldet være mindst, og fra færdiggørelsen skal du kun smøre gips. Det er vigtigt at følge alle reglerne for korrekt at fastgøre gimbalen til profilen. Vær sikker på at vide præcis, hvordan du monterer suspensionerne på profilen.

Gipsplankloftets popularitet ligger i prisen på emnet, og også gipspladerne er ret lette i vægt, tynde og behagelige at arbejde i loftet. De kan nemt bore en skruetrækker. Arbejdet foregår forholdsvis hurtigt. Men før det er det nødvendigt at skabe en absolut holdbar og sikker konstruktion, så den ikke knækker. Du skal omhyggeligt følge alle faser og vide præcis hvordan man monterer profilbøjler:

 1. bør grundigt kontrollere installationsdesignet;
 2. Sørg for at overholde projektet, glem ikke at lægge ledningerne;
 3. lægge materialet til lydisolering behørigt
 4. forsøge at forsegle GCR leddene, så de ikke bliver synlige i fremtiden.

Det bør sikres, at gipsvæggen er fastgjort så tæt som muligt og køb de rigtige skruer for at fastgøre suspensionen på gipsvægsprofilen. Skruerne skal igen flushes med gipsvægens overflade, den maksimale rille er 1 mm. Ark skal være i starten uden nogen skade.

Når profiler lægges i en lige linje, tages suspensionerne lige. De er fastgjort til det oprindelige loft, fundamentet med metalanker. Nylon dowel neglen er kun egnet til fastgørelse til vægge. Med det rigtige valg af dowels og installation af profiler på dem, vil de være i stand til at modstå ekstreme belastninger. Du kan forsøge at hænge på dem, og de vil være på plads og holde profilen fast. De besvarer også alle brandsikkerhedsproblemer. Når du vælger, hvad der skal fastgøres til Knauf-profilen, skal du derfor vide de præcise dimensioner af selvdrejende skruer.

Også i bygningsforretningerne findes suspensioner eller elementer til regulering i form af to parallelle stænger, der er forbundet med en bevægelig stang. De anvendes i tilfælde af flere niveauer, hvis det er installeret på loftet, hvis der er mange defekte steder på fundamentet.

Sådan monteres suspensionerne for profilen til væggen

Teknologi montering profil til væggen er forskellig fra den foregående. For at gøre dette skal du købe suspensioner kaldet krokodille. De er u-formede. Til at begynde med skal du på væggen kortlægge de steder, hvor skruerne vil blive snoet i fremtiden. Hvis væggen er gammel eller træ, udføres arbejdet med skruer og en skruetrækker, hvis der er en mursten eller betonvæg, så kan du ikke undgå perforator og nagel i visse størrelser (60 til 40 eller 60 til 50).

Teknologien til montering af en sådan suspension til væggen:

 1. Hvis der allerede er markeringer på væggen, er suspensionen placeret således, at det vandrette hul i midten stikker en linje på væggen i halvdelen. En vandret linje passeret gennem monteringshullerne;
 2. nu skal vi bemærke, hvor hullerne vil være. Og nu skal du bore dem, den ønskede diameter - 6 mm.
 3. Dernæst skal du vedhæfte krokodillen til væggen, dowels indsættes i hullerne. De kan hamres. Og det er fortsat at hamre negle ind i dowels.

Sådan monteres suspensioner for profil under sidespor

Når bygningens udvendige mål er planlagt, er der to muligheder for montering af modstående materiale: på lim eller på profiler. Stærkere og længere sigt vil være den anden mulighed. Fastgørelsen af ​​metalprofilen skal være stærk og pålidelig. Montering af suspensioner til sidespor er som følger.

Fastgørelse til ydersiden af ​​bygningen udføres ved hjælp af metalbøjler. Tynd plade, altid galvaniseret, med specielle huller til skruer. De vil give dig mulighed for at justere afstanden mellem den og profilen, mellem væggen og profilen. Suspensionernes sider foldes og danner en U-form. Nu skal du sætte ophænget med en skrue på væggen. Dowels er påkrævet. Næste er monteret profil.

Lektion 03. Sådan repareres profilen til gipsvæggen til væggen (ramme)

I dag lærer vi at lave en gips profil på en væg. Med andre ord, i denne artikel vil vi helt opbygge en metalramme, som vi senere vil montere store plader gipsvæg på.

Sådan repareres profilen til gipsvæg på væggen. krokodiller

Spørgsmålet om, hvordan man løser profilen til gipsvæggen på væggen, begynder med fastgørelsen af ​​U-formede suspensioner, i almindelig perlance - krokodiller. I den foregående lektion markerede vi på væggen de steder, hvor krokodillerne selv ville blive fastgjort med disse:

Hvis væggen er gammelt træ eller er lavet af gips, skal ophængene til væggen fastgøres med en skruetrækker og skruer på træet. Hvis væggen er beton eller mursten, så skal du vedlægge bøjlerne på væggen, skal du have en punch og nagler 60x40 eller 60x50.

Så tag ophænget og placere det mod væggen, så den centrale lodrette markeringslinie løber nøjagtigt i midten af ​​suspensionen (som om den opdeles i to dele), og den vandrette går gennem hullerne i suspensionen, hvorigennem vi monterer ophænget på væggen:

Markér med en byggepennestreng (felt-tip pen, markør) to mærker for fremtidige huller. Herefter borer vi disse huller med en boremaskine med en diameter på 6 mm:

Efter hullerne er boret, tager vi ophænget, dykkerne, sætter ophænget på væggen og indsætter dykkerne i de borede huller. Hammer dowels med en hammer. Og så hæver vi neglene ind i dowelsne selv. Den første suspension er fast:

Yderligere fastsætter de samme suspensioner de andre suspensioner:

Vi fortsætter med at studere emnet: Sådan fixes profilen til gipsvæggen på væggen.

Når alle suspensioner er løst, er det nødvendigt at kontrollere deres pålidelighed. For at gøre dette skal du bøje suspensionen fra en lige position til en U-formet og svinge lidt op og ned.

Hvis suspensionen svinger, skal du rette den. For at gøre dette kan du hamre en anden dowel i det ekstra hul i gimbalen ved at bore et hul i væggen med en perforator. Du kan også gå på tricket: tag en skrue og omhyggeligt pakke den i dybden med en skruetrækker:

Hvis det er nødvendigt, kan du stramme en anden skrue tæt på. Skruen virker på kileprincippet og brister et hul. Som følge heraf ophører suspensionen med at hænge ud.

Tegning af omkredsen under ledeprofilerne

Derefter kan du gå videre til fremstilling af rammen. Den første ting du skal slå af omkredsen under guideprofilen. Dette vil kræve en lodret linje, en blyant, et målebånd, en huggetråd (et snitkabel - jeg har beskrevet det i detaljer i den sidste artikel). Først kontrollerer vi væggen til lodret. Fastgør toppen af ​​lodret til et vilkårligt punkt på væggen:

Den nederste del må ikke røre gulvet, der skal være et lille hul på en halv centimeter.

Så på to punkter (tættere på loftet og tættere på gulvet) anvender vi målebåndet på væggen for at bestemme, hvor blokering er. Vi måler en målebånd og måler 5 cm fra væggen (lige ved loftet) og markere et punkt i loftet. Vi har brug for 5 cm, da der stadig er isolering mellem væggen og væggen. Uden isolering ville det være nok 3-3,5 cm:

Derefter tager vi en rørledning og anbringer den med den ene ende (tråd) til dette markerede punkt i loftet, sænk vægten ned og derved overføre dette punkt til gulvet. Det vil sige, vi stopper vægten under, så den ikke svinger og markerer præcis det samme punkt på gulvet lige under vægkanten:

Flytter til den anden ende af denne væg. Og i samme rækkefølge udfører vi de samme handlinger: Marker 5 cm fra væggen i loftet, sænk røret til gulvet, stop synderen, så den ikke svinger og forsigtigt lægge en prik under spidsen af ​​sinken.

Og så slår vi ved hjælp af hakketråden efter vores mærker (hakketråden spiller rollen som en lang linjal, hvor vi trækker en lang, ret linje på mærkerne):

En lige linje skal danne sig på loftet fra den ene kant af væggen til den anden.

Det er nødvendigt at forsøge at afstryge tråden i enden af ​​den ene og den anden kant, da det efterfølgende vil være nødvendigt at overføre mærkerne til sidevæggene. Efter at have slået loftet, gå til gulvet og slå også af (på gulvet får vi også en lige linje). Vi overfører mærkerne til siderne ved hjælp af en blyant eller en spidspen. Når mærkerne er overført til siderne strækker vi tråden og vi slår af:

Omkredsen under ledeprofilerne er markeret. Nu bliver det mere eller mindre klart, hvordan man løser profilen til gipsvæg på væggen.

Installation af guideprofiler til gipsvæg

Vi begynder at fastgøre guideprofilerne fra gulvet, da linjen vi slår fra er meget let at trampe. Vi tager guideprofilen (UD eller PPN) 28x27 mm, måler og skærer den ønskede afstand.

Hvis gulvbelægningen er beton, vil der være brug for en punch og dowels til at rette profilen.

Hvis gulvene er træ, er profilen fastgjort med skruer ved hjælp af en skruetrækker.

Vi sætter profiler i spidsen med vores brudte linje på gulvet indad, så kanten af ​​profilen og linjen falder sammen. Vi trykker profilen til gulvet med en hånd, sæt skruen og vrid. Derefter justerer vi profilen, hvis den er flyttet, så linjen er flush med kanten af ​​profilen, leder vi skruen og vridningen.

Vi fastgør skruerne med et trin på 40-50 cm (henholdsvis til betonggulvet skal du fortsætte et godt antal huller: Husk ikke støjende husarbejde!) Dette er princippet om at fastsætte alle guideprofiler. Fuldt fastgør profilen på gulvet, gå til loftet:

Profiler på gulv og loft er faste. Gå til siderne. Vi sætter sideprofilen først i profilen på loftet, og så på gulvet - det er nemmere. Dernæst borer vi huller:

og fastgør profilen til væggen.

Vi gør det samme med den anden side:

Montering af stativprofiler til gipsvæg

Så er guideprofilerne omkring omkredsen rettet. Nu lærer vi hvordan vi løser profilen til gipsvæggen på væggen. For at gøre dette tager vi rackprofiler 60x27 mm (CW eller PS).

Men før du gør dette, skal du afskære hver sådan profil i størrelse. For at gøre dette måler man med målebånd afstanden fra føringsprofilen på loftet til føringsprofilen på gulvet og trække en centimeter fra resultatet.

Dette er for at sikre, at rackprofiler nemt indsættes. Det er mere bekvemt at indsætte det først ovenfra og derefter starte diagonalt nedad:

Efter at den første rackprofil er installeret på plads, tager vi straks fat i det med suspensioner (krokodiller), det vil sige bøje dem og oversætte til U-formet position.

Vi fortsætter til næste rackprofil, vi gør det på samme måde: vi sætter først sin top, så begynder vi diagonalt på bunden og grab det med U-formede bøjler.

Når rackprofilerne er installeret, strækker vi nylongarnet og sætter dem langs flyet. For at gøre dette tager vi installationsprogrammet (skrue med en pressevasker, 4,2x13 mm uden en boremaskine), sæt den i profilen og drej den i profilen ikke til enden:

Vi tager kapron tråd vi starter på skruen, så den holder:

Og dokruchivaem skrue ved lave hastigheder:

Stræk bolden med tråd. Stram behovet for 10-15 cm over suspensioner (krokodiller). Vi strækker tråden, går til den anden sidevæg og drejer også skruen lidt, så strækker vi tråden:

Og drej skruen.
Gå til den øverste række af suspensioner og gør det samme:

Så to strækninger strækkes. Du kan begynde at udstille rackprofiler.

En vigtig nuance!
Du skal indstille profiler fra sidst og derefter alt i orden. Derfor er det vigtigt, at resten af ​​profilerne ikke rører eller trækker tråden. For at gøre dette tager vi to skruer, tryk på profilen og indsæt dem i sidehullerne i den U-formede ophængning for at fastsætte profilen, så profilen ikke når tråden:

Følgende profiler:

Nu forstår du: spørgsmålet om, hvordan du løser profilen til gipsvæggen på væggen, kan du svare på, at det er en ganske lang og pæn procedure, der kræver opmærksomhed og tålmodighed. Men vi vil fortsætte.

Nu er alle profilerne, der går forud for den første profil, fastgjort til væggen. Vi begynder at udstille den første profil. Profilen må under ingen omstændigheder bøje tråden:

Men også han skulle ikke være for druknet i forhold til hende:

Det er optimalt, hvis afstanden mellem tråden og profilen er ca. 1 mm og endnu mindre:

Vi begynder at fastgøre - vi bruger selvdrejende skruer med en pressevask. Vi sætter en skrue på en skruetrækkerbit. Med den ene hånd holder vi profilen, med den anden drejer vi skruen fra siden af ​​profilen gennem hullet i suspensionen:

Det er bedre at ordne prøve midt i profilen.

Vi gør det samme på den anden side af profilen:

Tråd ikke rører profilen optimalt:

På samme måde løser vi alle efterfølgende profiler.

Efter installation er trådene fjernet. Og de fremspringende ender af de U-formede suspensioner er bøjet indad, men dette er under forudsætning af, at væggen ikke vil blive opvarmet. Hvis isolationen ligger mellem profilerne, er det for tidligt at bøje suspensionerne - de vil stadig være nyttige.

Her er en ret detaljeret video om, at der er profiler til gipsvægge:

I dag lærte vi, hvordan vi fikset profilen til gipsvæggen på væggen - vi har en fuld ramme.
Gå ikke langt, for snart venter vi på fortsættelsen af ​​dette fascinerende emne.

Sådan monteres suspensioner for profilen

Profilhængere: sorter, monteringsmetoder

Moderne metoder til færdiggørelse af vægge og lofter kræver oprettelse af en ramme fra en metalprofil. For at gøre strukturen stiv og pålidelig fast, er det nødvendigt at anvende suspensioner. De forbinder profilen og hovedloftet eller væggen. De bestemmer rammens bæreevne.

Suspension lige

Disse er specielle metalplader med perforeringer og skær. De er tynde, lette at bøje, men samtidig holdbare. Ved fremstilling af galvaniseret stål anvendes.

Direkte til væg eller loft fastgørelsesanordninger er knyttet. Så monterer de profilen på dem ved hjælp af specielle metalskruer. Resultatet er et lille mellemrum mellem loftet og væggen og deres dekoration. Her kan du placere al kommunikation, mens de ikke ses og ødelægge designet. Også dette rum kan bruges til at lægge et ekstra lag varme- eller støjisolering. Omslaget må holdes maksimalt 12 cm fra væg eller loft. Der er også forkortede lige suspensioner, i så fald vil afstanden ikke overstige 7,5 cm.

Direkte suspensioner til en profil anvendes normalt i bolig- og boligområder, når det er nødvendigt at sænke loftet lidt eller flytte væggene. For eksempel til udjævning, gipsplader efterbehandling eller ægisolering.

Ifølge markeringen bores huller til ankre i vægge eller loft. Der er modeller af suspensioner, hvor i midten er der kun 1 hul, er der fra 2. Den anden mulighed er mere pålidelig. Montering i loftet skal kun ske ved brug af metalfastgørere. Nylonpropper kan trækkes ud under belastning. Profilbøjlerne er skruet på vægge eller loft.

Sidene er bøjet ned i 90 ° vinkel. For at kontrollere pålidelighedens pålidelighed kan du trække suspensionerne ned, de må ikke falde uden for deres pladser. Indstil derefter profiler i den ønskede højde. Hvis suspensionerne har "ører", det vil sige en ekstra længde af siderne, skal de bøjes i modsat retning, så de ser indad og ikke forstyrrer pletteringsprocessen.

Suspension med

Sådanne fastgørelsesanordninger i almindelige lejligheder anvendes ikke. Trådbøjler er designet til konstruktioner med en betydelig lofthøjde. For eksempel kan de ses i indkøbscentre, industrielle lokaler, festlokaler.

Traction er en ledning med en diameter på 4 mm. I den ene ende har den en løkke (øje), som bruges til at fastgøre suspensionen til bunden med en ankerbolt. Mindre ofte til disse formål brug skruer. Den anden ende af ledningen er fastgjort i klipset. I dette tilfælde kan suspensionerne for profilen have en længde på 50 og 100 cm. Hvis mindre er nødvendigt, er overskuddet afskåret. På denne måde kan du få enhver højde, du har brug for.

Denne type suspensioner bruges til at arbejde med en cd-profil. Det bruges til at samle rammen under det hængslede loft. Bæreevnen på 1 suspension er 25 kg. Profilen er også fastgjort med klemmer.

Rod suspension

Dette er en solid ståltråd, men i modsætning til den tidligere type er der stadig en fjeder, der forbinder de øvre og nedre dele. Du kan justere længden med stor præcision. Derfor er en sådan suspension særligt populær ved installation af hævede lofter. Det giver dig mulighed for at oprette flerniveau, skrå og kuppelformede strukturer.

Nonius suspension

Forstærket version, der kan bære en stor belastning - op til 40 kg. Dens design er ret simpelt. Det er en kanal med perforerede hylder. Suspensionen består af øvre og nedre dele, som er forbundet med klemmer. På den første er der en fastgørelse til loft bjælker, på den anden - en lås til profil installation.

På grund af det sammensatte design giver nonius-suspensionen dig mulighed for at ændre og vælge den ønskede højde. På det ønskede niveau er begge dele forbundet med en klemme. Hul er placeret ganske ofte, så du kan vælge længden med stor nøjagtighed. Dette er en meget pålidelig suspension for profilen. Prisen for dem vil naturligvis være noget højere. Så en del af nonius suspensionen (øvre eller nedre) koster fra 20 rubler og mere.

De bruges i industrielle virksomheder og i butikker, indkøbscentre, biografhaller og andre dimensionelle lokaler. I boligområder benyttes sjældent, fordi taket på grund af designfunktionerne sænkes straks over en lang afstand.

Sådan monteres suspensioner for profilen

Den generelle opbygning af suspensioner med justerbar længde er ens for alle typer. Indstil først toppen eller trækkraften. Det er fastgjort til loftet med ankre. Derefter er profilen monteret. Suspensioner for profilen er installeret på trækkraften og indsat i profilen. Først efter en sådan foreløbig fastgørelse er valget af ledningens længde og den endelige fiksering af strukturen.

Hjemmelavet suspension

Sommetider af en eller anden grund er fabrikssuspensionerne for profilen ikke egnet eller ikke opfyldt. I dette tilfælde kan du selv gøre fastgørelseselementerne. Det er nødvendigt at tage et stykke profil af den ønskede længde og bøje den i form af bogstavet "G". Bygherrer kaldes også "støvler". Bæreevne og stivhed af en sådan "hjemmelavet" er ikke ringere end fabriksprodukter.

7 legemsdele, der ikke bør røres Tænk på din krop som et tempel: Du kan bruge det, men der er nogle hellige steder, der ikke kan røres. Undersøgelser viser.

Gør det aldrig i kirken! Hvis du ikke er sikker på, om du opfører sig korrekt i en kirke eller ej, så gør du nok ikke den rigtige ting. Her er en forfærdelig liste.

Hvorfor har jeg brug for en lille lomme på jeans? Alle ved, at der er en lille lomme på jeans, men få mennesker spekulerede på, hvorfor han måtte være nødvendig. Interessant nok var det oprindeligt et sted for xp.

Charlie Gard døde en uge før sin første fødselsdag Charlie Gard, et uhelbredeligt barn, om hvem hele verden taler, døde 28. juli en uge før sin første fødselsdag.

10 charmerende stjernebørn, der i dag ser meget anderledes ud, tiden flyver, og en dag bliver små berømtheder voksen personligheder, der ikke længere er genkendelige. Søde drenge og piger bliver til en.

Vores forfædre sov ikke som vi gjorde. Hvad gør vi forkert? Det er svært at tro, men forskere og mange historikere er tilbøjelige til at tro på, at den moderne mand slet ikke sover som hans gamle forfædre. I første omgang.

Sådan monteres profilen korrekt på loftet

I dag er fastgørelsen af ​​en metalprofil til loftet et af de vigtigste stadier i re-decoration af et rum, fordi alle sådanne strukturer, uanset om de har lofter eller gipsplader, har brug for et ophængt system. Oprettelse af et stærkt og solid rammesystem giver dig mulighed for at oprette en perfekt glat partition, der sikkert vil øje med alle billeder.

Rammen af ​​profilen til loftet: Typer af profiler

Selvfølgelig er pålideligheden og holdbarheden af ​​hele loftkonstruktionen bestemt af korrekt installation af rammen.

Grundlaget for næsten enhver ramme konstruktion er brugen af ​​sådanne profiler som:

Det skal tages i betragtning, at profilens standardlængde varierer inden for 4 meter. I tilfælde af at kortere profiler er påkrævet, kan metalrammerne til loftet bestilles fra producenten. At lave en individuel ordre er ikke ualmindeligt i dag. En alternativ mulighed kan også være en plastpladeprofil.

Sådan repareres profilen i loftet: Forberedende arbejde

Inden du vedhæfter profilen til loftet, skal du udføre nogle foreløbige arbejder, som er som følger:

 • Ved erhvervelsen af ​​de nødvendige værktøjer til montering af profildesign.
 • Ved bestemmelse af mængden af ​​materialer, der kræves, samt beregning af afstanden fra gulv til loft og overflade af loftoverfladen.

 • Bestemmelse af valget af fastgørelsesdele.
 • Sådan fikseres profilen til loftet

  Hvad angår de grundlæggende værktøjer, der skal udføres i forbindelse med arbejdet for at plotte profilens position med maksimal nøjagtighed, kan den skitseres i følgende liste:

  • skruetrækker;
  • bygning niveau;
  • sporstof;
  • en blyant
  • saks til metal eller perforator;
  • fly eller speciel kniv;
  • målebånd;
  • gon.

  En foreløbig vurdering af hele overfladen gør det muligt at finde alle de nødvendige elementer, hvilket gør det muligt at montere profilen på loftet. Så når du monterer systemet i et ikke-standardrum, skal du muligvis have særlige monteringer. Se også: "Fastgørelse af persienner til loftet: installation uden specialist."

  Det skal også tages i betragtning, at valget af fastgørelsesdele vil afhænge af det materiale, hvorfra bundens overflade er lavet. For overflader, der er lavet af sten, vil det være nødvendigt at købe et anker. For lofter af mursten eller beton skal du vælge en dowel på 40 mm, med en diameter på 6 mm. På tætte overflader, såsom silikatblokke, er det værd at passe på at købe større dykker.

  Med hensyn til trægulve kan rammen af ​​profilerne på loftet fastgøres med skruer.

  Sådan fastgøres profilen til loftet: overfladebehandling

  I anden fase er det nødvendigt at forberede en arbejdsflade til dette:

  • Vi måler alle dimensioner af basispladen for at installere en ophængt struktur.
  • Vi markerer hele loftoverfladen for at fastgøre monteringsophænget.

  Derudover giver markeringen dig også mulighed for at bestemme højden af ​​loftet. Ved brug af en sådan struktur i et værelse med et lavt loft kan profilstrukturen monteres direkte på bundbunden.

  Det er også nødvendigt at være opmærksom på, at højden af ​​hele strukturen nødvendigvis skal være større end belysningskommunikationens højde. Hvis lamperne stadig er større, skal loftet sænkes med ca. 7 cm.

  Ved anvendelse af markeringen bestemmes det laveste punkt, det er det der angiver overfladens højde. Derefter markerer vi ved hjælp af en almindelig blyant de samme punkter langs loftets omkreds i en afstand af 40 cm. Dernæst tegner vi linjer vinkelret på hinanden, hvilket resulterer i en alternativ placering af mærker til fastsættelse af suspensioner.

  Sådan repareres profilen til loftet, video detaljer:

  Sådan fastgøres profilen til loftet

  Når du har installeret den nødvendige markering, kan du fortsætte til selve installationen. Ifølge rummet, der er markeret med et bygningsniveau eller laser, er profiler fastgjort en efter en. Et vigtigt skridt i arbejdet er oprettelsen af ​​profilens hjørnesamling. Fra det ydre synspunkt er fastgørelsen af ​​profilen ikke meget forskellig fra sammenføjningen af ​​sokkler, men der er visse forskelle.

  Til højkvalitets hjørnesamling bør du planlægge et gulv en centimeter fra bunden af ​​skinnen. Og på det sted, hvor låsen er placeret, skæres af i en vinkel på 45 grader.

  Hvad angår de værktøjer, du skal købe for at kunne vide, hvordan du løser profilen til loftet, kan de være:

  • Klippemetal hacksav;
  • Metal cirkulær sav;
  • Regelmæssig kniv, hvis PVC-profil anvendes.

  Derefter er det nødvendigt at fastgøre profilpladerne langs hele overfladen af ​​overfladen, idet der konstant henvises til bygningens niveauer. Normalt varierer standardafstanden mellem profiler på loftet med beton eller mursten indenfor 8 cm, og til fliser eller metaloverflader - 12 cm (læs også: "Fastgør fjernsynet til loftet: en moderne løsning").

  Med hensyn til hvordan man løser de indvendige profilvinkler, vil "Tooth" harpunen hjælpe her. Med det er det nødvendigt at løse floderne inden for 3 mm, og ved hjælp af en harpun "Klip" i en afstand af 9 mm fra hjørnerne. Afstanden til fastsættelse af de ydre hjørner er 2 mm for "Tanden" og 5 mm for "Clips".

  Derefter skæres alle unødvendige dele af profilen af ​​i en vinkel på 45 grader og trækker sig ned fra bunden med 5 cm. For at løse problemet med, hvordan man laver et loft fra en profil, skal man også huske at i hjørneafsnittene af profilen skal du gå en lille afstand inden for 1 cm Derudover anbefaler mange eksperter at starte installationsprocessen fra hjørne dele af strukturen og derefter montere de lige sektioner.

  Forlad feedback:

  Hvordan man laver et loftsloft med en profilramme

  I dag er det hængende loft meget populært og efterspurgt, fordi det er pålideligt og slidstærkt. Til montering af det hængende loft anvendes særlige lange længdeelementer - metalprofiler. På grund af pulveraflejringen af ​​aluminiumprofilen bliver den bestandig mod fugt og andre negative virkninger af eksterne faktorer.

  Profiler til hængende loft

  Profil - ståltape. Den er meget tynd, dens tykkelse er ca. 0,6 mm. Længden af ​​elementet kan være anderledes (fra 300 til 400 cm). For at det skal være hårdt, laves en særlig langsgående korrugering på sine vægge.

  Der er 3 typer profil:

  Inden du begynder at installere loftfliser, skal du først installere profilerne

  Bearing profil er nødvendig for at understøtte understøttende struktur. Pakken indeholder en speciel lås, som er nødvendig for en fast forbindelse af 2 elementer (overlapning). Hver transportørprofil har slidser, der er designet til tværgående profiler.

  Hjørneindstillinger er nødvendige for at arrangere de ydre hjørnesamlinger for at beskytte dem mod enhver mekanisk påvirkning. Udgifterne til vinkelprofilerne bestemmes af rummets omkreds, hvor installationen af ​​ophængningsstrukturen udføres.

  Det er vigtigt! I en hvilken som helst video begynder de kun at installere loftfliser, efter at installationsarbejdet og de færdige processer er afsluttet.

  De tværgående profiler indsættes i spalterne og skubbes ind så langt de går. Der er også låse i deres ender. Gennem dem giver en yderligere grad af stabilitet, styrke af hele rammen.

  Fordelene ved et hængende loft på en metalramme

  Rammen af ​​loftet opstår oftest ved hjælp af metalprofiler. Dette skyldes muligheden for deres installation i ethvert rum. Dette materiale er ikke bange for et højt fugtindhold. Galvaniseret stål giver beskyttelse mod de negative virkninger af kemikalier, syre, ild og vand.

  Mange ved installation af et hængende loft foretrækker at vælge en ramme af metalprofiler, fordi det let kan fastgøres til både beton- og træloftet

  Med en metalrammeinstallation er arbejdet meget nemmere. Fordelen ved dette element:

  • god fleksibilitet
  • muligheden for at skære;
  • tager enhver passende form.

  Det er vigtigt! Fra metalprofiler skabes rammer til flerniveau og buede lofter. På grund af dette design gives en eksklusiv formular.

  Træ eller metal ramme falsk loft

  Ved installation af konstruktionen er det vigtigt, at det nedhængte loft tjener i lang tid. Det er bedst at reparere det ikke på træplader, men på metalprofiler. De sidstnævnte elementer har dog en ulempe, når de sammenlignes med træstænger. Deres omkostninger er betydeligt højere.

  Når du vælger en ramme til dit loft, bør du overveje dets kvalitet og holdbarhed.

  Træloftet i de resterende parametre er ringere end metal. Sidstnævnte mulighed kan tjene i lang tid på grund af disse fordele:

  • arbejdskraftintensitet
  • slidstyrke;
  • maksimal styrke.

  Enhver med de nødvendige værktøjer kan montere en suspenderet struktur. For at resultatet skal være positivt og for at værre værterne i lang tid, skal du følge rækkefølgen af ​​alle værker.

  Det er vigtigt! Layout og montering udføres på forskellige måder, det afhænger af mange parametre.

  Karakteristika for hængende loft med træramme

  Træudgaven af ​​rammen er fordelagtig, fordi træet er et bekvemt materiale. Derfor er det nemt at arbejde med ham. Omkostningerne ved søjlerne er lave. Et andet plus er, at hele processen kan gennemføres på kort tid.

  Manglen på træprodukter i materialets ustabilitet til fugt. Dette materiale behøver ikke bruges i bygninger med høj luftfugtighed.

  Trærammen er en enklere og mere budgetmæssig mulighed for at installere et loft på loftet.

  Ved kontakt med vand forvandler materialet, svulmer. På grund af dette er der revner, forskellige fejl på belægningen lavet. For at slippe af med et sådant problem bruger mesteren trækomponenter, som er imprægneret med en særlig forbindelse.

  Kriterier for udvælgelse af træelementer:

  1. Foretrukne tørret materiale.
  2. Fugtighedsniveauet af materialet skal være ca. 13%.
  3. Størrelsen af ​​hver stang for at få rammebasen skal være 4 til 4 mm.

  Det er vigtigt! Ved hjælp af træstænger vil det ikke være muligt at samle buede strukturer, der er meget populære i moderne ruminteriør. Men buede metalprofiler vil være egnede.

  Forberedelse til montering af skinner til hængende loft

  Hvis du omhyggeligt følger anbefalingerne, kan du montere ethvert loft med egne hænder. Start med markering. For at gøre dette skal du finde det laveste punkt på overfladen. Det bestemmes visuelt eller præcist ved hjælp af måleinstrumenter. Det er vigtigt at finde ud af, hvor højt loftrummet er. Dernæst danner markeringen på omkredsen.

  Du kan selv installere det hængende loft, det vigtigste er at omhyggeligt læse anbefalingerne for installation af det.

  Trinplanmontering består af følgende elementer:

  1. Vælg den retning, hvorpå hovedprofilerne skal lægges.
  2. Mellemrummet mellem de enkelte profiler er valgt, så det er 4-5 cm.
  3. Parallelle linjer anvendes på loftoverfladen, som er nødvendige for at installere styrene. Afstanden, hvor de nærmeste bøjler fra væggene er placeret, må ikke overstige 8 cm.
  4. Fastgør hovedprofilerne til basen. Det er nødvendigt at lave specielle mærker til deres installation.
  5. Markér overfladen for at installere hjælpeelementer.

  Det er vigtigt! Efter at have udført disse manipulationer er det muligt at opnå en foret loftoverflade med vejledende linjer. Efterfølgende arbejde afhænger af det valgte design.

  Installation af vejledninger til hængende loft

  Loftprofiler er monteret omkring omkredsen. Til montering af brugte skruer eller dowel-negle. Valget bør foretages på baggrund af typen af ​​vægbase Fastgørelse udføres i 5 cm trin.

  For at beskytte strukturen mod deformation er det nødvendigt at holde et bånd på alle elementerne, der tjener som tætningsmiddel. Den limes til den side, der kommer i kontakt med væggen. Ved at udføre denne manipulation vil det være muligt at lave god lydisolering i rummet.

  For at sikre rammen i loftet, skal du bruge skruer af høj kvalitet.

  Derefter udføres installation af guideprofiler:

  1. Snitlængdeprofiler med saks.
  2. Lim ind i hver af væggene.
  3. Fordel jævnt over loftoverfladen.

  Med hinanden udføres forbindelsen af ​​profiler ved hjælp af metalskruer. Når du klarer at klare alle detaljer og fastgør dem sammen, vil du have en loftsramme forberedt til efterfølgende efterbehandling.

  Det er vigtigt! På grund af den lille størrelse af skruerne blev kaldt: "loppe" eller "bugs". I længden er de ca. 1 cm.

  Sådan monteres suspensioner for profilen til loftet korrekt

  Før du begynder, skal du vide, hvordan du korrekt monterer suspensioner GKLV. Til hængende loftsophæng monteret i de indre åbninger. Derefter skal hver montering trækkes ned. Hvis der udføres en betydelig belastning på dem, vil der ikke være forsinkelser.

  Suspenderet gipsplankloft vil justere loftoverfladen og skjule sine væsentligste ulemper

  Nogle håndværkere foretrækker at montere suspensionerne på de ydre huller. I dette tilfælde skal du trække ned med et forsøg på hvert "øre". Hvis der er en forspænding med pendlerne, vil det ikke forårsage skade.

  Det er vigtigt! Det vigtigste er, at under lejeelementerne var det endelige fly.

  Installation af et hæftet loft (video)

  I betragtning af disse tips forstår enhver mester, hvilken profil han skal vælge for designet. Hvis du følger disse tips, gør alt korrekt, så er der ingen problemer under reparationsprocessen.