Loftbeslag til projektoren: funktioner og typer

For at udstyre et visningsområde i et boligområde eller uddannelsesområde er det nødvendigt at placere multimedieprojektoren korrekt. Og det bedste sted for ham bliver overheadzonen. Og til dette har du brug for et loftbeslag til projektoren, hvor udstyret er sikkert og sikkert fastgjort.

Loft holder til projektor fast stang længde

Placeringen af ​​videoudstyr under loftet bør nås fra to positioner på én gang:

 1. Æstetik og faciliteter;
 2. Sikkerheden af ​​mennesker på værelset.

Sikkerhedsproblemet skyldes, at vægten af ​​nogle modeller af projektorer overstiger 20 kg. Følgelig skal den pålidelige sikring af en sådan tung belastning udføres præcist ud fra disse overvejelser.

Funktioner af denne type vedhæftning

Lad os se på, hvad er beslagene til projektorer i loftet, og hvordan man vælger den rigtige mount.

Monter projektoren på en lang stang

Før du går til butikken til beslaget, skal du finde ud af parametrene for visningsområdet. Og de afhænger af:

 1. Loft højder i rummet;
 2. Skærmstørrelse;
 3. Projektorens vægt.

Forskellige "vægt" kategorier af videoprojektorer

Til reference: vægten af ​​projektørens lyseste model overstiger ikke 4 kg. Mens massen af ​​professionelt projektionsudstyr kan nå 80-100 kg.

Og først efter det kan du bestemme, hvilken type beslag der hjælper med at sikre projektoren i loftet. Faktum er, at loftmonteringssystemerne uden undtagelse er designet til:

 1. En vis vægt af videoudstyr;
 2. En vis højde af fastgørelse i forhold til loftets overflade;

Parametrene til beregning af stangens længde under loftsprojektoren

Tip: Hvis du beslutter dig for at installere en indendørs skærm til en projektor under loftet, fokuser du derefter på simple konstruktioner af parentes uden stænger og teleskopskinner. Tross alt vil skærmens øverste kant altid være modsat projektoren. Og på den måde vil du ikke betale for unødvendige varer.

Loft projektor skærm med skjult installation

Med hensyn til vægt indikerer producenterne på de fleste modeller af parentes maksimal tilladt vægt. Dette er den belastning, som produktet er i stand til at modstå under driften (se TV-loftbøjle, installationsindstillinger).

Tip: Du skal vælge de modeller, hvis styrke overstiger projektorens vægt med 20%. Hvis f.eks. Vægten af ​​videoudstyr er 15 kg, skal der vælges modeller med parametre - 15-20 kg. Og du bør ikke tage en model, hvor vægten ligger i området 10-15 kg eller 20-25 kg. I det første tilfælde er der risiko for en brudt beslag, og i det andet betaler du simpelthen det overskydende beløb.

Typer af parenteser

Ud over forskellene i vægt er der en opdeling af beslag til loftfastgørende videoprojektorer i følgende typer:

 1. Med en fast længde (afstand) til loftet;
 2. Med justerbar længde (shtangovy type).

Enkel beslag

Beslag med fast afstand

Den type faste beslag er den enkleste. Med det kan du enkelt og sikkert klare projektoren til loftet.

Til installation skal du vælge et sted i loftet og montere en monteringsplade. For at gøre dette skal du bruge elementerne i "hurtig installation" eller ankerbolte, hvis projektorens vægt overstiger 20 kg (se PVC-loftsplint: installationsfunktioner).

Den anden del af beslaget skal fastgøres til projektoren ved at fastgøre tappene med bolte til specielle punkter på sagen og tilslut hele konstruktionen under loftet.

Sådan installeres projektoren i loftet: Fastgør det justerbare knudepunkt

Stangtype

Stangtype er igen opdelt i:

 1. Typesetting designs;
 2. Teleskopiske strukturer.

Som regel omfatter typebetegnelsen af ​​beslagets design køb af grundlæggende komponenter:

 1. Installation metalplade, der giver dig mulighed for at vedhæfte hele konstruktionen til loftet;
 2. Justerbar projektormontering med drejeledning;
 3. Tilslutningselementer.

Med hensyn til baren og dens længde giver producenterne mulighed for selvstændigt valg af køberen. Ved at måle afstanden fra loftet til projektoren indendørs, kan du nemt vælge en bar af passende længde, der sælges separat.

Rundstang til loftbeslag

De er af to typer:

Deres valg afhænger kun af købernes æstetiske præferencer.

Loftbeslag til teleskop projektor projektor

Det teleskopiske monteringssystem indeholder i første omgang dette element i sættet, udstyret med en fastgørelsesanordning. Installering af projektoren på loftoverfladen reduceres til at indstille den nødvendige bomlængde og tilslutte udstyret til strømkilden (se Gipspladestrukturer på loftet - design og installation).

Hvad du skal vide, når du vælger en beslag

Til dato er der i salg mange modeller af loftbeslag, som tilbydes i en eller anden konfiguration. Kendskab til de tekniske parametre i dit værelse og vægten af ​​udstyret, kan du nemt vælge retningen for søgninger.

Du bør dog også forstå, hvilke ekstra funktioner du har brug for, og hvilke du måske godt nægter. Trods alt er prisforskellen mellem de næsten ensartede parenteser ret betydelige, og skyldes netop tilstedeværelsen af ​​yderligere muligheder:

 1. Justering af stangens hældningsvinkel i forhold til den vertikale akse;
 2. Roterende mekanisme til montering af projektoren (360 grader).

Hvis du planlægger at montere beslaget på et fladt loft og udsende videoen i en retning, skal du vælge modeller uden de angivne noder. De vil koste dig meget billigere.

Hjælpemidler

Efter at have udstyret et visningsområde, for eksempel en hjemmebiograf, accepterer mange ejere af videoprojektorer at lægge op med det informative "mørke" under filmudstillinger. Derfor købes det ofte for sådanne værelser et ur med en justerbar projektor i loftet, hvoraf oplysningerne:

 1. Interfererer ikke med at se film;
 2. Visuel - bare løft dit hoved for at se den aktuelle tid.

Varianter af enheder, der projicerer information til loftet

Det samme i popularitet som uret med tidsprognos og loftprojektoren i den stjerneklar himmel. I rum, der er designet til visning af widescreen-film, kan en sådan lette armatur organisere en behagelig afslappet atmosfære.

Stjernehimmel til hjemmebiografer

Og ikke kun til hjemmebrug anvendes disse elektroniske enheder. De vil også være nyttige i klasseværelserne og sætte eleverne i stand til bedre opfattelse af undervisningsmateriale.

Konklusioner: Loftet har vist sig at være en del af det moderne design, når loftet har været åbnet og som en måde at frigøre plads på. Og samtidig har den ikke mistet sine hovedfunktioner - et pålideligt og sikkert monteringssystem, der rummer tunge videoudstyr på loftet.

Sådan vælges en beslag til projektoren

Købte en projektor hjem for at se nye film med din familie? Er der behov for at udstyre skolelokale med nyt udstyr? Ønsker du at installere en stærk projektor i publikum til præsentation af præsentationer? Great! Men så viser det sig, at det ikke er nok bare at vælge og købe en projektor. For komfortabel visning er det nødvendigt at installere det korrekt, og sammen med det vanskelige valg af projektoren selv er opgaven at vælge den rette beslag til den i overensstemmelse med egenskaber, installationssted og opgaver udført.

Men hvad er beslagene til projektorer og hvordan de adskiller sig fra hinanden, vi overvejer.

Installationssted

Valget af et muligt sted for projektoren bestemmes af konfigurationen af ​​det specifikke rum, hvor det vil blive installeret, størrelsen af ​​skærmen og egenskaberne ved den allerede købte enhed. Det vil sige, at projektorens parametre indstiller et lille udvalg af muligheder, og allerede fra dem vælges et muligt sted afhængigt af rummets geometri, og derudover bestemmes den passende type montering på baggrund af dette. Nogle gange sker det den anden vej - den specifikke installationsplacering er afgørende, og derefter vælges projektormodellen og skærmens størrelse for den (for den). Således er kombinationen af ​​installationsstedet, projektorens model og typen af ​​beslag konstant, og en ændring i en vil sandsynligvis ændre resten.

Hvis projektoren allerede er købt, er det nødvendigt at kende flere tekniske egenskaber ved selve installationen, for at den er korrekt installeret. Den første er projektionsafstanden (projektionsforhold). Det er altid angivet i enhedens egenskaber og viser, hvad afstanden til skærmen er nødvendig for den valgte rammestørrelse. Brugermanualen giver normalt en tabel over de tilgængelige optimale billedstørrelser afhængigt af afstanden. For de fleste projektorer er projiceringsforholdet variabelt inden for bestemte grænser ved hjælp af optisk eller digital zoom, og det gør det muligt at indstille enheden lidt længere og tættere eller omvendt uden at flytte projektoren, ændre zoomniveauet. (Det skal huskes, at digital korrektion, i modsætning til optisk, reducerer billedets skarphed).

Hvis brugerhåndbogen er gået tabt eller uforståeligt, leverer de fleste projektorprofiler visuelle regnemaskiner, som du kan finde ud af afstanden til skærmen i en given skala.

Den anden parameter, du behøver at vide, er forskudt, den viser projektionen (skift) af fremspringet langs lodret i forhold til linsen (med en desktopinstallation - op med loftet ned).

Dernæst bestemmer vi nuanserne i rummet, som: hvilken side af skærmen skal installeres (billedet er fodret til en uigennemsigtig skærm fra siden af ​​seeren eller fra bagsiden til bagprojektionsskærmen), hvilken type loft er der i rummet (beton, ramme, spænding og e) A; er der nogen forhindringer i strålingsvejene (lysekroner, klimaanlæg, lofthøjdeovergange); er der mulighed for at falde af enheden på grund af handling af kæledyr eller børn; Er der en stærk opvarmning af de mest populære projektormodeller, der tages i betragtning, når man vælger et installationssted?

Hvis projektoren ikke på grund af rummets karakter kan placeres vinkelret på skærmen, og du planlægger at installere over (under) og / eller til højre (til venstre) i forhold til midten, skal du bruge den vertikale eller vandrette korrektion i rammegenometrien, som de nyeste modeller har, og som gør det muligt at korrigere keystone forvrængning på skærmen, ændring af placeringen af ​​sine fire hjørner.

Hvis intet beregnet installationspunkt passer ind i rummets design, mens andre går ud over projektorens rækkevidde, for eksempel for tæt som i interaktive tavler eller for langt som i konferencelokaler og derefter for at ændre projektionsafstanden, skal du købe yderligere langfokus eller kortfokus linse.

Installationsstedet vil således unikt bestemme installationsoverfladen (loft, væg, hylde) og følgelig den type beslag.

Beslagstyper

En af de mest populære typer af fastgørelsesdele. Den bruges som stationær indstilling, hvis skærmrummet er permanent, og projektoren selv overføres ikke til præsentationer til forskellige steder. Det er også nødvendigt at udelukke småbørn og kæledyrs påvirkning på projektorhuset selv, og på ledninger og kabler, der fører til det, kan en voksen også træde på eller snuble over ledningen og få enheden til at falde.

Den samme faste løsning, som i det foregående tilfælde, anvendes, når projektoren skal fastgøres til væggen på grund af lysekronernes tilstedeværelse, lyskilder, et flerniveau eller et lavt loft eller det kunstneriske design af sidstnævnte. Velegnet til montering på vægge lavet af massivt træ, beton eller betonblokke. Da den optiske akse forskydes, og ganske væsentligt, skal projektormodellen kunne kompensere for keystoneforvrængning.

Motoriserede elevatorer til projektorer bruges til skjult installation af enheden i et falsk loft. Ofte bruges de i kontor-, administrative og industrielle lokaler, hvor der er plads eller en niche til installation af mekanismen (selvom der også produceres ultra-tynde modeller med en højde på 30-40 cm). Til brug i hjemmet er der normalt en sådan mekanisme, der bruges til at bevare rummets design stil. Løftemekanismen kan være en wireworm eller en orm, etc.

Den mest almindelige type af vedhæftning (position), da det vil tillade at bruge nogle bekvemme møbler som erstatninger. I denne udførelsesform giver den en meget hurtig installation og evnen til at bevæge sig med skærmen til et andet punkt i rummet for hurtigt at søge efter den bedste billedkvalitet. En sådan mulighed kan være nødvendig, herunder for en hurtig ændring af position på forskellige tidspunkter af dagen, hvis sollys trænger ind i rummet eller et udkast fra et åbent vindue, klimaanlæg eller fan bølge skærmen. Denne installation er også nødvendig, hvis projektoren selv bruges som mobil til præsentation af forretningsprojekter i forskellige lokaler.

Udvælgelseskriterier efter pris.

Da omkostningerne ved beslagene øges, kan projektorernes vægt, som de understøtter, øges, yderligere justeringer vises i form af vippevinkler, rotation (eller begge på én gang), stangen bliver justerbar, og længden ændres over stadig større grænser, hvorved beslaget selv bliver universal med muligheden for fastgørelser På væggen og i loftet øges kvaliteten af ​​håndværk og montage.

Beslag

I modsætning til fjernsynsophæng med standardiserede dimensioner mellem monteringshullerne (VESA) til projektorer på grund af den unikke kombination af fastgørelsespunkter i hver model er designet enten til en bestemt beslag produceret af samme producent eller til en universel, det vil sige, hvor platformens ben (såkaldt "edderkop") til forbindelse med enheden har et uendeligt antal mulige stillinger og fastgørelsespunkter. Uanset den unikke projektor på universalmonteringen efter skift og sving vil der være en tilsvarende position for fastgørelsespunkterne. Tilsvarende gør fabrikanterne af projektorer overflødige mulige vedhæftede punkter, det vil sige nogle af dem (en eller to) forbliver simpelthen ubrugte. Benens mobilitet er også nødvendig for at balancere enheden og dens tyngdepunkt i forhold til beslaget korrekt. Det er også nødvendigt at huske på, at projektorens linser sædvanligvis er placeret tættere på soklens sidevæg, og symmetriens midterpunkt og den optiske akse (linse) vil ikke være de samme.
Forbindelsen i sig selv er ikke svært - Alle nødvendige beslag (skruer, skruer, dykker) leveres med projektoren. Ved brug af en universal fastgørelse er det kun nødvendigt at centrere enheden, så ingen af ​​hjørnerne opvejer, og kun derefter forsigtigt reparere alle skruerne og dreje dem hele vejen.

Ud over at installere projektoren er det nødvendigt at installere skærmen korrekt, hvilket dog kræver detaljeret og vægtet dækning i en separat artikel.

Tips til montering af projektor i loftet

At organisere kvalitet fritid derhjemme er ret reel. En glimrende løsning på dette problem kan være brugen af ​​et hjemmebiograf. Ved at installere en projektor i loftet kan du til enhver tid skabe den magiske atmosfæren i biografen og nyde billed og lyd af høj kvalitet.

Denne moderne enhed blev trygt i mange områder af livet.

Ingen er overrasket over brugen af ​​projektoren på en skole eller universitet, under præsentationer, udstillinger eller kurser. Arrangørerne af festligheder, helligdage og fester værdsatte fordelene ved dette udstyr. Hvis du beslutter dig for at arrangere et hjemmebiograf, vil det være meget mere bekvemt at se film, fotos og videoer.

I hjemmet skal projektorens placering være bekvem og sikker for alle familiemedlemmer.

Der er to muligheder for montering af et stativ: på væggen og i loftet. Med hensyn til sikkerhed er det bedre at montere projektoren i loftet. Fordelene ved denne monteringsmulighed er indlysende.

Enheden optager ikke det vitale rum i rummet, du kan gemme det ved hjælp af indretningen. Og vigtigst af alt - skærmen til projektoren kan placeres hvor som helst i rummet. Det er rimeligt at købe et andet sæt ledninger og kabler, hvis du skal flytte enheden til et andet sted.

Sådan hænger du en projektor på loftet

Højdeberegning og designvalg

Suspension til projektorloftet er en metal- eller plastkonstruktion. Den består af flere elementer, hoveddelen er baren. Dette er den del der regulerer projektorens installationshøjde.

Ud over stangen indeholder loftmonteringen en monteringsplade og en monteringsplatform. Ved hjælp af pladen er enheden sikkert fastgjort til loftet. Projektoren er placeret direkte på platformen.

Valget af vedhæftet fil kan ikke være tilfældigt. I dette tilfælde skal du tage højde for alle de nødvendige parametre, nemlig projektorens vægt og holderens længde.

Stativet til projektoren skal have en sikkerhedsmargen for at kunne modstå den krævede belastning. Og også, du skal i forvejen overveje, hvad højden på skærmen vil være, og højden af ​​rummet. Eksperter anbefaler at montere projektoren i en sådan højde, at dets niveau falder sammen med skærmens øverste kant.

Samlingsarbejde

Inden du installerer projektoren i loftet, skal du læse instruktionerne og udarbejde de nødvendige værktøjer. Enheden er fastgjort i loftet med dykker og skruer.

Det er praktisk at lave huller med en perforator, især hvis loftet er beton. I tilfælde af et gipsplankloft skal anordningen være fastgjort til en metalprofil og ikke til selve pladen. Som følge heraf skal strukturen være sikkert og sikkert fastgjort til loftet.

Projektor loftmontering

Sådan rengøres ledningerne for ikke at ødelægge udseendet af rummet?

Ideelt set skal der være plads til kabler på reparationsfasen. Under byggearbejder er der anbragt en kanal i loftet, og ledningerne er lagt i det i overensstemmelse med reglerne. I dette tilfælde passer projektoren godt ind i rummet og bliver endda dens højdepunkt, hvis monteringen er original.

Gunstig situation, hvis loftet er lavet af gipsplader eller suspenderet Armstrong. I rummet mellem bunden og det hængende loft vil alle kommunikationer og stikkontakter skjule sig perfekt.

Hvis reparationen i lejligheden allerede er lavet, og ovenstående valgmuligheder ikke er egnede, kan du fjerne ledningerne i kabelkanalerne. Denne metode er ikke særlig vellykket af æstetiske årsager, men den er enkel og sikker.

Når du opsætter projektoren, skal du bestemme hvilken overflade billedet skal projiceres på. Hvid væg, tegnepapir, ark, projektionsskærm ser hvid ud - hvad er forskellen mellem dem?

Skærmbilledet til projektoren har unikke reflekterende egenskaber, der giver dig mulighed for at vise billedet så præcist som muligt. Andre overflader mangler disse egenskaber. Derfor er det nødvendigt at bestemme valg af skærm.

Video: Sådan vælges en projektor til hjemmet

Video: Installation af projektoren

Typer af projektionsskærme

Når du vælger en skærm til en projektor, skal du vide, hvad de er. Grundlæggende er skærmbillederne af to typer:

 • stationære
 • mobil (bærbar)
 • Stationær vægskærm - pålideligt holdbart design. Skærme af denne type kan være spænding og rulle.

  Spændingsskærmen er fastgjort til rammen af ​​forskellige materialer og er altid i udvidet position. Velegnet til rum, hvor projektoren bruges kontinuerligt. Ulempen ved skærmen er, at det er umuligt at kollapse og skjule det.

  Rulleskærm er mere praktisk derhjemme.

  Det kan rulles op og udfolde sig lige før du ser det. Flere enkle modeller implementeres manuelt ved hjælp af en fjedermekanisme. Men for større komfort skabte de en skærm til en loftsmonteret projektor med et elektrisk drev.

  Designet er let at styre med fjernbetjeningen. Med et enkelt tryk på en knap er skærmen let aktiveret og klar til at vise billedet. På samme måde fjerner det elektriske drev hurtigt det om nødvendigt uden at distrahere publikum ved arrangementet.

  Mobile canvases er karakteriseret ved lav vægt og evne til at skifte positioner. De mest populære skærme på stativet.

  Imidlertid er brugen af ​​sådanne strukturer i trange forhold forbundet med ulemper. Skærmen kan ved et uheld slippe nogen fra husstanden eller kæledyr. Der er fare for at beskadige overfladen.

  Mobil skærm på et stativ

  Bemærk, at uanset hvilken type skærm du vælger, vil yderligere muligheder i form af automatisk betjening af enheden skabe de mest komfortable forhold, når du ser film og anden video.

  Ur med projektor

  Fremskridt i verden af ​​husholdningsapparater og elektronik er forbløffende. I den moderne menneskes liv er der en række gadgets til at lette og forbedre det. For nylig blev der set en anden elektronisk nyhed - et ur med en projektor i loftet.

  Video: fordelene ved ure med en projektor

  Et projektionsklokke er en enhed, der er i stand til at gengive billedet af et urskive på en hvilken som helst overflade, herunder loftet.

  Oplysningerne overføres ved hjælp af lysdioder. Det er praktisk at bruge enheden både om natten og om dagen - fremspringet er altid klart. Watch med en projektor - et godt køb for mennesker med dårlig syn, da de forventede tal er store.

  Fabrikanterne af dette "mirakel af teknologi" har givet et stort antal yderligere funktioner, hvorved uret bliver en vigtig hjælper i hverdagen. Det mest anvendte vækkeur, som har funktionen af ​​ventende tid.

  I dette tilfælde vil du aldrig vågne op på arbejde. Derudover kan uret inkludere en kalender, der angiver dag, måned, år og ugedag. I løbet af timer kan du gemme vigtige datoer og fødselsdage for slægtninge.

  I dyrere modeller kan der indbygges en radio, et termometer og et barometer.

  De nyeste måleapparater hjælper folk, hvis velvære afhænger af vejrforholdene. Den ubestridelige fordel ved enheden er, at du kan vælge projektionens farve og størrelsen på tallene. Det skal bemærkes, at røde tal er bedst opfattet.

  Vælg et ur er bedst baseret på deres behov.

  Enig, det giver ingen mening at betale for mange ekstra funktioner ved kun at bruge uret til det tilsigtede formål. Når du køber, skal du kontrollere udstyret, der skal være en adapter på lager Det beskytter enheden, når strømmen er slukket.

  For kun et par år siden handlede projektorer kun som et pålideligt værktøj, der demonstrerede video eller præsentationer på konferencer, seminarer og andre offentlige arrangementer. I dag erhverver nogle moderne beboere sådant udstyr for at skabe en rigtig biograf derhjemme. For en klar fremvisning af billedet på skærmen er det vigtigt at finde det rette sted for de tekniske midler, og derefter at få et pålideligt loft eller vægmontering til en sådan projektor.

  Om nødvendigt kan du installere projektoren på en væg eller et loft.

  Når du har en loftsprojektor til rådighed, kan du organisere en rigtig moderne biograf derhjemme, hvor hver seer vil blive forsynet med et komfortabelt sæde på en stol eller sofa. Når man ser film i denne tilstand, er brugerne utroligt tilfredse, fordi demonstrationen ledsages af fremragende kvalitet og billede og lyd.

  Monteringsteknik

  Efter det første skridt mod at skabe en hjemmebiograf er foretaget, er projektoren købt og leveret til destinationen, er det nødvendigt at reflektere over, hvordan du opsætter projektoren, nogle små dele til projektoren, skal du sørge for at købe.

  Nå, når et teknisk værktøj købes inden reparationer. Også, der er ingen problemer med, hvordan man kan hænge projektoren i loftet, hvis det på tidspunktet for reparation længe før købet af tekniske midler, ejerne stadig forudså sandsynligheden for at erhverve projektoren, så tage sig af oprettelsen af ​​en mini-zone, orienteret mod loftet montere projektoren.

  Hvis du er blandt dem, der har et par år siden ikke drømme om at købe en sådan anordning, og nu er i et dilemma, ikke at vide, hvordan man korrekt installerer projektoren, så vil det være nyttigt at gennemgå anbefalingerne fra dem, der allerede har gjort på denne måde.

  I første omgang skal du besøge en handelsinstitution for at vælge den passende hardware til loftprojektoren. I butikken kan du tilbyde flere typer beslag, som adskiller sig fra hinanden på flere måder.

  Først og fremmest bør du bestemme hvilket materiale du gerne vil se loftet beslag. Ofte bruger brugerne metal- eller plaststrukturer, selvom det er muligt at købe træmodeller.

  Konsollen, som hjælper med at montere projektoren, består af tre komponenter:

  Særlig opmærksomhed er vigtigt at betale for modifikation af platformen, som kan fokusere på en specifik model af projektoren og kan være universel. Hvis du får en beslag med en universel platform, kan du installere ikke kun en projektor, ledsaget af nogen vægt og konfiguration, men også montere et tv.

  Hvordan vil du retfærdiggøre til sælger i en butik, der bestemt model af konsollen er ideel til montering af projektoren i loftet med hænderne, ikke falde for sådanne arrangementer, og personligt undersøge overfladen, gør en eksakt match fastgørelsespunkter på topdækslet og armen område.

  Da monteringen til projektorvæggen eller loftet skal fastgøres en gang, og ikke deltager i udførelsen af ​​sådanne manipuleringer konstant, er det vigtigt at være opmærksom på modifikationen af ​​stangen. Nå, hvis det er underlagt uhindret justering. Desværre har ikke alle modeller sådanne egenskaber, så det er på forhånd vist at bestemme, i hvilken højde et teknisk værktøj skal fastgøres, så billedet senere skal kvalitativt reflekteres på skærmen uden at blive forvrænget.

  Erfarne brugere fokuserer på at montere projektoren på væggen eller på loftet, kan du købe et komplet sæt, men du kan købe hver del separat, og dermed optagning hvad din forståelse er bedst egnet til din projektor.

  Lad det øjeblik ikke bekymre dig om, at loftet i rummet ikke ledsages af en vandret overflade. Ved at købe en speciel adapter kan projektoren endda monteres på et loft bestående af bjælker eller kuppelformet.

  Principper for installation

  Så efter det forberedende arbejde er afsluttet, når erhvervet alle de nødvendige ingredienser, som formår at sikkert montere projektoren i loftet eller på væggen, kan du roligt gå videre til anbefalingerne undersøgelse som at fastgøre projektoren i loftet.

  Vejledningen til installation af projektoren i loftet har flere muligheder, som adskiller sig fra hinanden afhængigt af loftet i dette rumrum. Der er dog stadig generelle tips. Især bør man først bore huller i loftet, indsætte dowels i dem, og senere begynder monteringsstedet at blive fastgjort med skruer.

  Desværre kan de overordnede æstetik af loftet plads forringes på grund af hængende tråd, hvis der forventes ikke at udføre reparationsarbejde under som formår at skjule ledningerne i særlige riller dannet på loftet eller på væggen. I dette tilfælde skal købe hardware butik i kabelkanalen, at indføre i det wiren og fix forsigtigt loftet.

  Selvfølgelig er det nemt at finde ud af, hvordan man løser projektoren til loftet, hvis den er suspenderet, selvom der i dette tilfælde er nogle små hemmeligheder.

  Gipsplankloft

  Hvis din lejlighed har et gipsplankloft, kan du også sikkert fastgøre den fremspringende enhed på den. Men i dette tilfælde er det vigtigt at tage højde for projektorens samlede vægt. Hvis kun vægten af ​​enheden ikke overstiger fem kilo, så kan du sikkert fastgøre beslaget direkte på gipsstrukturerne selv.

  Desværre, hvis projektoren ledsages af en mere imponerende vægt, så skal du gøre ellers. Du kan sætte fastgørelseselementer på rammelementerne. Find dem vil være nemt, hvis du bruger en magnet.

  Du kan også bore et sted i gips og rette projektoren direkte på loftet. Kun i dette tilfælde vil det være nødvendigt, efter færdiggørelsen af ​​installationen arbejde, at gøre en indsats for at fylde hullet, der er dannet, dekorere det med improviserede midler. En god mulighed ville være at købe polyurethan lister og dekorere tekniske fejl med hende.

  Kassette loft

  Hvis dit loft er en type modulopbygning, vil du være i stand til at undgå mange problemer, herunder blot at gemme alle ledninger, hvilket sikrer høj æstetik i loftrummet.

  At være interesseret i, hvordan man korrekt fastsætter beslaget til det modulære loft, er svaret ret nemt at finde. Ligeledes kun ved egne kræfter til at udføre en sådan installation.

  Det er muligt at demontere en del af loftkonstruktionen, udføre installationsarbejdet, og returnere kassettemodulerne til samme sted. Med denne form for spændingsloft skal du lave et lille hul, indsætte beslagsstangen gennem det, rette det og derefter dekorere hullet med en plastikring.

  Skærm montering

  Det er ikke overflødigt at tænke på, hvor du planlægger at oprette din skærm bagefter. Kvaliteten af ​​det projicerede billede afhænger af den korrekte placering af skærmen i forhold til den, der er fastgjort på projektorens loft eller væg.

  Forresten er det vigtigt at vælge den rigtige væg, så direkte sollys ikke falder på det, ellers vil de betydeligt nedbryde billedet, så det vil være helt ubehageligt at se videoen.

  Skærmen kan være bærbar.

  I dette tilfælde skal du hele tiden sende det på væggen. Der er sorter af skærmen, der er udstyret med mekanismer, hvorved det let kan hæves og sænkes. Sådanne mekanismer kan fokusere på manuel indgriben og elektronisk kontrol, når skærmen hæves og sænkes ved hjælp af fjernbetjeningen.

  Så, hvis du ønsker at udstyre et værelse, der vil blive brugt som hjemmebiograf, anbefales det først at gøre dig bekendt med forskellige monteringsmuligheder, modeller af projektorer, skærme og først på baggrund af de modtagne oplysninger beslutte, hvad der behøver ikke kun dig, men det passer bedst muligt omgivende rum. Gør det ikke et impulsivt køb, men bevidst at handle, er det muligt at udføre alt arbejdet så effektivt som muligt.

  Alle kan installere et loft eller vægmonteret projektor, hvis han er interesseret i at udføre sådanne manipulationer, hvis han omhyggeligt studerer anbefalingerne, husker og anvender i praksis alle de hemmeligheder, vi tilbyder. Det udførte arbejde vil efterfølgende give dig mulighed for at nyde resultatet, se videoen i en behagelig atmosfære.

  Disse tider er sunket i glemsel, da på projektorens ord malet hukommelsen behersket en akavet indstilling med to ubehagelige hjul og en film, der skreg under showet.

  Eller en heavy metal box, hvor børnene samledes med et synkende hjerte og venter på lyse billeder på væggen. Et moderne apparat er en kompleks installation med store muligheder, uden at det er umuligt at præsentere seminarer, masterklasser eller præsentationer i dag. Ja, og i hverdagen sætter du projektoren i loftet i stand til at se hjemmebiografen så behageligt som muligt eller spille dit yndlingsspil.

  Typer og træk ved fastgørelsesanordninger

  Anvendelsesegnetheden samt sikkerheden for både selve udstyret og børnene i huset afhænger af installationsstedet for installationen med transportpanelet. I øjeblikket er sådanne former for fastgørelse almindelige:

 • Loftsbeslag;
 • Vægbeslag.
 • Eksperter og langt de fleste private brugere kalder loftmonteringen til projektoren den bedste løsning. Selvom det er muligt at installere det, kan det opstå nogle problemer, i modsætning til vægmonteringer, der er monteret uden meget besvær, kan det give et større udvalg af steder til skærmen og sikre, at børn ikke kan klare det.

  Højkvalitetsinstallation afhænger i vid udstrækning af det korrekte udvalg af fastgørelsesdele, og hvordan korrekt monteringsmetoderne vælges.

  Kriterier for valg af beslag til loft

  Valget af fastgørelsesdesign er det vigtigste i hele processen. Styrken af ​​hele installationen, enhedens sikkerhed og dine familiemedlemmer afhænger af hvilken beslag til projektoren i loftet du erhverver.

  Langt størstedelen af ​​sådanne anlæg er lavet af metal, selv om det ønskes, kan du finde træ eller plast sorter. De indbyggede strukturer adskiller sig ikke meget, loftmonteringen består af sådanne detaljer som:

  • Hovedbeklædningspanelet, som er en robust plade monteret i loftet, og hvorigennem stativet er fastgjort.
  • Stangcylinder. Dette er hoveddelen af ​​hele mekanismen. Det har teleskopiske kvaliteter, der gør det muligt at justere loftets højde og ændre det efter behov.
  • Platform til udstyr. Detalje, hvis struktur adskiller typer af fastgørelsesdele. Platformen kan konstrueres til en enkelt projektormodel eller lavet i en universel version, hvis vejledning giver mulighed for installation af en projektor af enhver størrelse. I nogle modeller er der en ændring i platformens hældningshøjde i vandret og lodret plan.

  Går i beslaget, glem ikke at se på enhedens pakkevægt. Denne indikator er det vigtigste valg. Sørg for, at stativparametrene svarer til modelens vægtparametre, og tag højde for loftsvalvets egenskaber.

  Den næste indikator kræves ved valg af matchning af monteringshullerne på projektoren og hullerne på platformen under den. Selv nogle få millimeter kan gøre en gør-det-selv-installation umulig.

  Yderligere, hvad du skal være opmærksom på, er stangcylinderens længde med maksimal løft af platformen. Desværre forlader lofthøjden i mange hjem meget at ønske. Og hvis du har et lavt loft, og du ikke har angivet dette tal, vil din enhed ikke kunne udføre sin hovedfunktion uden at justere skærmen, hvilket kan være ubelejligt eller simpelthen umuligt.

  Erfarne håndværkere giver tips om, hvordan man beregner længden og undgå fejl. At kende højden af ​​rummet, trække fra denne indikator afstanden fra gulvet til skærmen. Acceptabel fejl må ikke overstige 10 cm.

  Og den sidste, ikke mindre vigtige indikator, der skal overvejes, er loftets overflade.

  Standardfastgørelsesanordninger er kun beregnet til vandrette planer. I så fald skal du desuden købe en adapter, hvis du planlægger at installere projektoren i et rum, hvor den øverste bue løber skråt. Med det kan du selvstændigt montere beslaget ikke kun til det skrånende loft, men også til bjælken eller skinnen.

  Den ideelle løsning kan være valg af individuelle fastgørelsesdele, der fuldt ud overholder alle indikatorer på rummet. Mange anerkendte virksomheder med speciale i fremstilling af fastgørelsesanordninger har længe været i færd med at producere ikke-faste kits, men enkelte dele, hvoraf man altid kan lave det nødvendige sæt. Dette omfatter ikke kun valget af rackets elementer under projektorens mærke, men også valg af matchende farve og jævn skygge.

  Montering af loftmonteringer

  Installationen af ​​mekanismen til montering af projektoren skal begynde med bestemmelse af stedet i loftet. På dette tidspunkt skal du tænke på, hvordan kablerne bliver rettet, hvor de vil være, og hvordan de skal forkæle dem.

  Ikke mange ville være enige om at lægge op med ledninger, der hænger ned som creepers i junglen. Praktisk og nem at skjule ledningerne under strækloftet eller dekorative gipspladdetaljer.

  Det er ikke svært at lægge dem omhyggeligt på en træoverflade. Men med materialer som beton eller mursten bliver det nødt til at tinker. Det skal være nødvendigt at male overfladen, og efter at kablerne er lagt i, skal hullerne lukkes.

  Derfor rådgiver eksperter at afbryde installationen for at reparere arbejdet i lejligheden eller montere loftbøjlen samtidig med installation af et ophængt eller strækloft.

  I det tilfælde, hvor projektoren er købt efter færdiggørelsen af ​​alle forbedringsarbejder, er den eneste udvej at købe kabelkanaler. De har et pænt udseende og vil ikke forkæle designen af ​​rummet.

  Monteringsreglerne er de samme for alle typer fastgørelsesanordninger, og afhænger ikke af designfunktioner. Arbejde kræver ikke specielle færdigheder og specialværktøjer. Nok af de enheder, der er tilgængelige i alle hjem.

  • Mærke blyant;
  • Plast dykker;
  • Puncher;
  • Selvdrejende skruer;
  • skruetrækker;
  • Skruetrækker.

  Installationsrack Installationsvejledning

  1. Fjern alle dele fra emballagen, og kontroller, at de passer til hinanden og med projektoren.
  2. Fastgør fastgørelsespanelet til overfladen, og anbring en markør for hullerne. Sørg for at markere gennem hullerne i panelet, ellers kan der være en uoverensstemmelse.
  3. Punch et hul til den ønskede dybde, og installer dowels.
  4. Skru skruerne med en skruetrækker, og skru dem derefter fast med en skruetrækker.

  Egenskaber ved montering på et ophængt loft

  Suspenderede strukturer lavet af gipsplader kan modstå en hel del vægt. I tilfælde af at du har en miniature projektor, og den samlede vægt med beslaget ikke overstiger 5 kg, bør spørgsmålet om, hvordan du hænger projektoren på et hæftet loft, ikke bekymre dig.

  For at installere mere massive modeller skal du finde, hvor metalprofilerne er lagt, og fastgør beslaget til dem. At finde profilstrimlerne er slet ikke svært, en almindelig magnet vil hjælpe i denne sag.

  Du kan også bruge en anden måde, det er at skære et hul i gipsvæggen og rette strukturen på hovedbærepanelet. Denne mulighed synes kun at være mere arbejdskrævende, faktisk udfører arbejde, og det er derfor meget lettere at skjule alle ledninger, og det udskårne hul er let maskeret med polyuretanstik.

  En dowel - en sommerfugl er en meget bekvem og pålidelig montering til montering på hængende modeller. Du skal bore huller, der er nøjagtige i diameter og ordentligt rette installationen.

  Installation til loftet "Armstrong"

  Dette er den mest bekvemme og problemfri udsigt over loftet. Dens kendetegn er de enkelte gipsplader, som simpelthen er indlejret i hovedrammens celler. For at montere bjælken under projektorbeslaget skal du udføre følgende handlinger:

  • Fjern en eller flere plader;
  • Monter stikket nær monteringspladen på beslaget, og tilslut et strømkabel til det, klædt i korrugering;
  • Anbring markeringerne på pladen, hvorved stativets stativ kommer ud, og skær det nødvendige hul i det;
  • Sæt færdige tallerkener til deres retmæssige sted.

  Det eneste ubelejlige punkt er at holde kablet langs væggen.

  Men her kommer kabelkanalen til undsætning. I dag producerer mange producenter sådanne produkter i forskellige farver. Derfor behøver du ikke bekymre dig om at bryde indretningens harmoni.

  Montering af beslaget til strækloftet

  Stræklofter leverer de fleste problemer.

  Det er ikke muligt at montere projektoren til et loft, der allerede er monteret. Dette vil kræve delvis eller fuldstændig demontering. Derfor, hvis du planlægger spændingsmodeller i henhold til designernes hensigt, skal du på forhånd montere beslaget til projektoren.

  Denne procedure vil lette mesterens arbejde, de vil straks kunne bestemme, hvor det er nødvendigt at lave et hul i lærredet, før spændingen udføres.

  Nyttige tips

  Før du handler for et loftmontering:

  • Indstil højden af ​​rummet, hvor projektoren vil blive placeret inden for en centimeter.
  • Skriv ned alle parametre på skærmen og dens placering.
  • Overvej loftets egenskaber og dens kraftfunktioner.
  • Kontroller tilgængeligheden af ​​alle de nødvendige værktøjer i huset.
  • Find ud af diameteren af ​​monteringshullerne på selve projektoren, og tag denne størrelse, når du køber dykker og selvskærende skruer.
  • Find ud af, hvilke dekorative detaljer du skal dække kablet.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Alt om installation og reparation
  lofter med egne hænder

  Den mest hensigtsmæssige placering af projektoren er i loftet: det giver dig maksimal frihed til at vælge placeringen af ​​skærmen. Men for at installere det på det rigtige sted er det nødvendigt at vælge den rigtige armatur til projektoren og rette den ordentligt under hensyntagen til designet.

  Projektor i huset

  Når vi beslutter at installere et hjemmebiograf eller en interaktiv set-top-boks, tænker vi til tider endelig om, hvordan du hænger en projektor og en holder, og hvilken type mount der skal vælges. Dette spørgsmål opstår i princippet ikke, hvis projektoren er beregnet til præsentationer og derfor skal være mobil.

  Men i lejligheden er det bedre for ham at straks finde et fast sted og stå op for at sikre en stabil position og skjulte ledninger af strøm- og signalkabler. Et sådant sted er loftet: der vil projektionsinstallationen ikke forstyrre nogen. Og du vil være rolig, at børn ikke ved et uheld vil bryde det, og hvis de får fat i ledningerne, vil de ikke slippe kæledyr.

  Selvfølgelig berører en projektionsenhed mobiliteten: Du kan ikke længere fjerne den og flytte den til et andet rum eller tage det med dig til dacha (selv om det er muligt med et andet sæt ledninger). Men hvis du beslutter dig for at give et helt rum til et hjemmebiograf, har udstyret det i overensstemmelse med alle reglerne, så er denne mulighed den mest korrekte.

  Monteringsvalg

  Loftet fastgørelsesanordninger til projektionsinstallationen er metal, i det mindste - plast eller træstruktur.

  Beskrivelse af byggeri

  Designet består af følgende elementer:

  • Monteringspladen er en platform med huller, hvorigennem strukturen er fastgjort til toppen.
  • Bommen er hoveddelen, der giver projektorens nødvendige indrykning fra flyet. Bommen er som regel justerbar i længden, så du kan variere projektorens højde.
  • Platform til montering af projektoren. Denne designdetalje kan være universel, egnet til montering af forskellige enheder, herunder små CRT-tv'er. Og kan være beregnet til en bestemt type projektionsinstallation.

  Der findes forskellige typer fastgørelsesanordninger - med justerbare og uregulerede bomme, med mulighed for montering både på loftet og på væggen, designet til lette bærbare eller massive projektorer. Nogle af dem giver dig mulighed for at ændre enhedens position ikke kun i højden, men også for at rotere den og vippe den i forskellige vinkler til vandret.

  Valgmuligheder

  Hvis du vælger loftsfastgørelseselementer til projektoren, skal du fokusere på følgende parametre for selve enheden og den overflade, den skal monteres på:

  • Projektorens vægt. Mounten skal være konstrueret til den specificerede belastning.
  • Placeringen af ​​monteringsspalterne på projektoren og på beslaget. Selvom loftmonteringen til en projektionsinstallation er universel, skal du sørge for, at de matcher.
  • Stanglængde Justerbare søjler har også mindste og maksimale længde grænser, så du skal på forhånd bestemme hvor højt du vil være at hænge skærmen, samt kender rummets samlede højde for at bestemme den ønskede længde af stangen.

  Til reference! Projektionsinstallationen skal monteres på omtrent samme højde som skærmens øverste kant eller interaktive bord. For at beregne længden af ​​stangen skal du trække skærmens højde og afstanden fra den til gulvet fra den samlede højde af rummet. Tolerancen er 5-10 cm.

  • Design. Loftmontering til projektorer er normalt designet til standard vandrette overflader. Hvis du vil installere udstyr på loftet eller i et andet rum med skrånende skrånende lofter, skal du desuden købe en speciel adapter. Der er også adaptere til fastgørelse til bjælker eller skinner.

  Ved at vælge loftmonteringer til en projektionsinstallation er det meget bekvemt at købe alle dele separat: Vælg en bjælke med ønsket længde og farve, den mest egnede monteringsplade og selve monteringen. Mange producenter producerer sådanne "designere", der giver dig mulighed for at montere en sådan mount, hvilket er nødvendigt nøjagtigt i dit tilfælde.

  Montering montering til projektoren

  Nu, i orden om tricks ved montering på forskellige overflader.

  Grundlæggende principper

  Loftbeslag, uanset deres type, monteres på den mest almindelige måde:

  • Perforator huller er boret.
  • Dowels indsættes i hullerne.
  • Skruerne skrues ind i dykkerne gennem hullerne i monteringspladen.

  Det ser ud til at intet kompliceret i, hvordan man vedhæfter en projektor til loftet, nej. Men det er kun, hvis loftet i lejligheden er beton eller træ, og beboerne er tilfredse med typen af ​​ledninger.

  Du er enig i, at det ikke vil være meget behageligt at overveje et sådant billede. Så hvad skal vi gøre for at forhindre ledninger og stikkontakter i at ødelægge det overordnede udseende af et omhyggeligt gennemtænkt interiør?

  Ideelt set skal installationen af ​​projektoren planlægges i reparationsfasen, når det er muligt at skjule alle de uattraktive dele bag det ophængte eller spændte loft, skal det arrangeres i en konkret port til kabler.

  Hvis beslutningen om at købe projektoren og installere den på loftet blev lavet efter reparationen, skal du nøje overveje, hvordan man gør det.

  Fastgørelse til betonloftet

  Hvis der ikke er noget ønske om at genoprette reparationen, kan du løse problemet med, hvordan man monterer projektionsinstallationen på loftet af beton på en enkelt måde: Skjul ledningerne i kabelkanalen og monter den på udgangsstedet.

  Monter til loftet af gipsplader

  Suspended lofter lavet af gipsplader er en ideel måde at skjule enhver kommunikation, herunder strøm og signalkabler til tilslutning af projektoren. Under dem kan du også arrangere en stikkontakt, hvis du er sikker på at den er pålideligt beskyttet mod fugt og lækage ovenfra.

  Men hvordan tilsluttes en projektor til loftet, hvis den allerede er monteret, puttied og malet?

  Hvis din enhed har en vægt på op til 5 kg, kan du bruge specielle dowels-sommerfugle til montering af ophængsbeslaget, som åbner bag gipspladen, når selvskærende skruer skrues ind i dem.

  Hvis projektoren er massiv nok, kan fiksene kun laves i metalrammen, som gipsvæggen var monteret på. Du kan registrere det med en magnet.

  En anden mulighed er at installere et lille hul i gipsvæggen og fastgør projektionsinstallationen til loftet (beton). Denne mulighed kræver dog den efterfølgende udsmykning af hullet i gipsvæggen, for eksempel ved at klæbe en polyurethanudgang til den.

  I enden af ​​monteringsbeslaget skal du stadig skjule ledningerne. Dette kan ske enten ved brug af en kabelkanal eller ved at arrangere en dekorativ kasse fra samme gipsvæg eller træbjælker i loftet.

  Armstrong loftmontering

  Sådanne lofter adskilles af anordningen af ​​den synlige ramme, i hvilke celler pladerne er indlejret. De kan nemt fjernes og installeres på plads, så projektoren er let at montere.

  Det er kun nødvendigt at fjerne et par plader og fastgør beslaget og stikkontakten, til hvilket strømkablet skal føres i korrugeringen.

  Derefter skæres et hul til en stang i loftpladen, hvorigennem ledningerne trækkes ned for at forbinde projektionsinstallationen. Desværre, hvis væggene allerede er færdige, skal du forbinde kablet til netværket efter at du går ud fra under loftet, og det skal skjule i kabelkanalen.

  Stramme loftmontering

  Eventuelle manipulationer med strækloftet skal udføres af specialister. Når installationen af ​​projektoren er kendt før installationen, er panthaverne fastgjort til bundloftet, som panelet er skruet på. Hvis længden af ​​stangen tillader det, kan du gøre uden pant.

  Derefter brændes et hul i lærredet på boliglånet og forstærkes med en særlig ring. Baren føres ud gennem dette hul. Hvis spændtoppen allerede eksisterer, skal installationen af ​​projektionsanlægget delvist demonteres og erstattes i stedet for beslaget til bundloftet. Nu ved du hvordan man vælger en armatur til projektorloftet, og hvordan man monterer det på overfladen. Vi håber artiklen var nyttig og informativ til dig.

  Installation af projektoren i loftet - valg og installation af parentes gør det selv

  En af parenteserne

  Overfladen af ​​loftet - den bedste mulighed for installation af projektoren i ethvert rum. Dette sikrer maksimal frihed til at bestemme placeringen for installationen af ​​et multimediesystem. Og for at det dyre udstyr skal kunne fastgøres sikkert, er der en holdbar og bekvem enhed - et loftbeslag til projektoren.

  Fordele og ulemper ved installation af projektorer på loftet

  Tilgangen til at organisere et hjemmebiograf, der giver plads til placeringen af ​​en billedoversætter på loftet i et rum, har flere ubestridelige fordele:

  1. Projektoren vil ikke besætte opholdsrummet og gøre det vanskeligt at bevæge sig rundt i lokalet. Uheldigvis klamrer sig til ledningerne, vil barnet ikke bryde det og ikke tabe kæledyret.
  2. Enheden kan installeres i en speciel dekorativ niche, som vil fremhæve rummets originale design.

  Tip! Stationære arrangement af skærmen og projektoren giver dig mulighed for at slippe af med behovet for periodisk justering af billedet.

  Imidlertid berøver loftmonteringen i nogen grad mobilitetsanordningen. Samtidig vil det ofte være ubelejligt at fjerne projektoren og bruge det andetsteds.

  Tip! At have et ekstra sæt kabler og strømforsyning ledninger vil tillade, at udstyr flyttes om nødvendigt.

  Og alligevel, hvis du er involveret i at organisere en familiebiograf i et separat rum, så er der ingen bedre måde end loftmontering af projektoren.

  Suspension mount design

  I bund og grund er loftbeslag til projektorer lavet af metal. Nogle gange er de lavet af plast eller træ.

  Lad os se på de grundlæggende designelementer i parenteser:

  1. Platform - designet til at rumme videoudstyr. Denne enhed kan være universel, egnet til forskellige elektroniske og andre enheder.
  2. Bommen er den vigtigste detaljer, som du kan ændre afstanden fra projektoren til loftoverfladen.
  3. Monteringspanelet er en speciel platform med huller, hvorigennem bygningen er forbundet med loftet.

  Moderne producenter tilbyder højkvalitets og holdbare projektorholdere, komplet med justerbar eller ureguleret bom. Du kan vælge en bestemt model af beslaget, f.eks. En mount til acer projektor eller andre producenter.

  Du kan købe en universal holder, der passer til både bærbare og store enheder. Og de fleste af de modeller, der blev frigivet i de seneste år, giver dig mulighed for at styre projektorens position i rummet.

  Valg af beslag til projektoren

  Hver projektor har sin egen beslag

  Når du vælger en monteringsenhed til installation af projektoren, skal du fokusere på parametrene, også under hensyntagen til loftoverfladenes tilstand:

  1. Vægten af ​​projektionsenheden - beslaget skal svare til designbelastningen, som er angivet i de vedlagte dokumenter til udstyret.
  2. Placeringen af ​​hullerne til forbindelsen - selvom du har købt en universalholder, skal du sørge for, at alle tilslutninger af elementerne i projektionssystemet passer perfekt.
  3. Justerbar monteringsbjælkelængde - foretag alle beregninger i forvejen og afgøre i hvilken højde skærmen vil blive placeret. For at finde ud af, hvilken størrelse bar du skal installere, skal du vide præcis højden på det udstyrede rum og placeringen af ​​skærmens overflade.

  Grundlaget for installation af loftsbeslag

  Egenskaber ved montering på forskellige overflader

  Uanset fabrikantens typer eller mærke er loftholdere monteret på standard måde:

  1. Bor huller i loftet med et slag.
  2. Indsæt dowels.
  3. Monter holderens monteringsplade og fastgør den med selvlukkende skruer.

  Denne metode er imidlertid kun egnet til beton eller trælofter.

  Funktioner af installationsarbejde på hævede lofter

  Montering montering til projektoren

  Før montering af strækloftet til bundloftet er pantpladerne fastgjort, som er forbundet med bunden af ​​beslaget. Under montageprocessen fremstilles der specielle huller i lærredet og forstærkes med metalringe. Gennem disse indgange indstilles linjen.

  Hvis der allerede findes et spændedæksel, så skal du installere loftmonteringen til projektoren, og du skal delvist demontere nettet. Også pantsætninger er monteret, alle operationer beskrevet ovenfor udføres. I sidste fase er spændingsloftet fastgjort på plads.

  Tip! Manipulationer med spændingsstrukturer kræver tilstedeværelse af specialister!

  Installation af holderen på loftet af gips

  Suspended gipsvæg konstruktioner er en fantastisk måde at skjule alle former for kommunikation, herunder de nødvendige til at forbinde et projektionsapparat. Hovedreglen - de skal give pålidelig beskyttelse mod indtrængning af fugt.

  I dette tilfælde kan du have et spørgsmål - hvordan man vedhæfter en projektor, hvis loftets overflade allerede er fyldt og malet?

  1. Hvis enheden til overførsel af billedet ikke vejer mere end 5 kg, kan du under installationen bruge dyvel-sommerfuglene.
  2. Hvis projektoren er mere massiv, er den kun fastgjort til metalrammen - den grundlæggende ophængte loftsstruktur af gipsplader.

  Vær opmærksom! Bor huller, sørg for at værktøjets diameter er valgt korrekt. Fastgørelsesanordninger bør medtages i gipsvæggen så tæt og uden at dreje.

  Montering montering til projektoren på lofterne "Armstrong"

  Montering montering til projektoren på lofterne "Armstrong"

  Strukturelt kendetegnes disse ophængningssystemer af en bærerrammeindretning, der er synlig udefra. Detaljer om en dekorative dækning er simpelthen lukket i de tilsvarende celler.

  For at fjerne eller installere fliser og paneler "Armstrong" behøver du ikke gøre nogen væsentlig indsats. I dette tilfælde er montering af projektoren til loftet ekstremt hurtig og nem:

  1. Fjern midlertidigt nogle få plader.
  2. Fastgør holderen og det udløb, som strømkvalitetsledningen er tilsluttet.
  3. I et af loftelementerne skar et hul til kabler og stænger, tag dem ud.
  4. Sæt komfuret på plads.

  Organisering af kommunikation i det indre

  Hvad synes du - hvad skal der gøres for at sikre, at ledningerne og stikkontakterne ikke ødelægger indtryk af at være i en hjemmebiograf? Korrekt skal installationen af ​​en videoprojektor planlægges på scenen af ​​reparationsaktiviteter.

  I dette tilfælde får du mulighed for at skjule alle de skæve detaljer:

  • til ophængte eller ophængte loftsstrukturer
  • direkte i betonen, som du skal lave sporene i, hvor du installerer kablerne.

  Tip! Hvis du skal installere udstyret i et værelse med skrånende eller skrånende lofter, kræves der en ekstra adapter til installation.

  Det er sværere, hvis du har købt projektoren, efter at du har gennemført reparationen i rummet, men du vil stadig lave en loftsinstallation. I dette tilfælde er en grundig analyse af den mulige løsning af problemet nødvendigt. For eksempel kan du skjule ledningerne ved at lave en dekorativ gipspladkasse på loftet eller ved hjælp af en træ falsk stråle.

  Vær opmærksom! Projektoren skal fastgøres på omtrent det samme niveau, hvor skærmens øverste kant vil blive placeret.

  I processen med at købe et loftbeslag anbefaler eksperter, at de køber alle dele og elementer separat. På trods af den tilsyneladende inkonsekvens af denne henstilling er denne fremgangsmåde meget praktisk.

  Se for dig selv - færdiggør monteringssystemet selv, du kan finde stangen i den ønskede farve, størrelse og design.

  Tips og anbefalinger i afslutning af artiklen.

  For at installationen af ​​projektoren på loftet skal kunne gå igennem korrekt, og du ikke har nogen problemer, skal du:

  1. Før alle kabler til det valgte installationsområde på forhånd.
  2. Beregn den ønskede stanglængde præcist. For at gøre dette trækker du højden af ​​skærmen og afstanden fra lærredet til gulvfladen fra den samlede højde af rummet.
  3. Bestem præcis, hvor hjemmebiografen skal installeres med udstyr. Dette vil medvirke til at beregne den afstand, der skal bruges til at skifte linjer og strømforsyningssystemer.
  4. Læs detaljeret specifikationerne for en bestemt videoprojektormodel. Dette vil gøre det muligt for dig at forstå ordrenes rækkevidde og omfang.

  Vi håber, at de anbefalede tips og anbefalinger hjælper dig med at gennemføre et sæt aktiviteter til arrangering af hjemmebiograf. Alligevel kan ikke alle ejere prale af at have et sådant værelse, for ikke at nævne dets uafhængige design.