Vælg og installer et loft tørretumbler på balkonen

Hver værtinde er bekendt med problemet med at tørre tøj på trods af de foreslåede tørrers mangfoldighed. Til gulv og væg muligheder har ofte ikke nok plads i lejligheden. Tørring af tøj på ydersiden af ​​balkonen med reb eller fiskelinjer er kun god i godt vejr, og selv det udelukker ikke, at støv på nyvasket tøj sættes op.

Den bedste løsning på dette problem ville være at købe og installere et lofthængende tørretumbler på balkonen.

Fordelene ved lofttørrere

Lofttørrere er et par barer fra en metalprofil eller holdbar plastik, som bevæger sig ved hjælp af to beslag med ruller. Mens de hænger tøj, går de ned og derefter går op. Dette opnås ved at justere ledningen kastet over rullen.

Så hvad er det godt med en lofttørrer? Her er blot nogle af dens fordele:

 1. Let at installere.
 2. Beholder ikke det nyttige område på en balkon og er ret kompakt.
 3. Det har en lille størrelse og æstetisk udseende.
 4. Opretholder en temmelig stor belastning, op til 15 kg.
 5. På grund af at tørretumbleren er under loftet tørrer tøjet hurtigt.
 6. Du kan tørre ting på enhver højde.
 7. Let at bruge.
 8. Det er installeret på ethvert loft dekoration, det være sig træ, plast eller gips.
 9. Ubegrænset brugstid.

Valg af et loft tørretumbler

Før du køber denne type tørretumbler måles bredden og længden af ​​balkonen. Dette vil hjælpe dig med at vælge en tørretumbler af optimal størrelse. Længden af ​​lofttørrer er normalt fra 1 til 2,5 meter. Det er især vigtigt at tage hensyn til afstanden mellem loftet og den øvre kant af rammen af ​​den glaserede altan, så vinduet åbnes frit, mens tørretumbleren er oprejst.

Hver tørremodel er designet til en bestemt vægt, så vær opmærksom på de maksimale belastningsindikatorer, kontroller fastgørelsessikkerheden.

Tørretumbler med runde tværbjælker foretrækkes end med reb eller fiskelinje, fordi de tillader at undgå krøller på tøj. Og den maksimale belastning på en polystyrenkern er op til 2,5 kg.

Når du køber en tørretumbler, skal du kontrollere dens fuldstændighed. Afhængig af loftdækningen på din balkon kan du købe selvdrejende skruer til en mere sikker vedhæftning og dowels - negle eller ankerbolte.

Hvordan man laver reparationer til balkoner og loggier og gør dem til et hyggeligt sted, fortæller vores artikel.

Alt om aluminiumsglasloggier kan du læse her.

Denne vejledning hjælper med at gøre sving garage døre på egen hånd.

Installation af loftet tørretumbler

Hvis du kan bruge en boremaskine og en skruetrækker, er det ikke svært at installere en lofttørrer.

 1. Forbered en del af loftet og den tilstødende balkonvæg, fjernelse af støv og snavs.
 2. Vælg et sted at installere tørretumbleren med hensyn til vinduer og døre. Lofttørrer bør ikke forstyrre deres åbning.
 3. Læs vejledningen, der fulgte med tørretumbleren, da nogle gange kan der være nogle små forskelle, når du installerer tørretumbler fra forskellige producenter.
 4. Fastgør loftbøjlerne til loftet og lav et blyantmærke på loftet gennem hullerne i beslagene. Afstanden mellem beslagene skal være lig med længden af ​​skinnerne på tørretumbleren.
 5. Bor huller i de symmetriske markerede punkter for dykker eller træstænger ("fingre"), hvorpå skruerne skrues fast.
 6. Fastgør beslagene med ruller med dykker eller skruer til loftet. For loftet af monolitisk armeret beton er det bedst at anvende ankerbolte. Dette vil sikre større pålidelighed af fastgørelsen af ​​tørretumbleren.

Som du kan se, vil installationen af ​​tørretumbleren på balkonen tage lidt tid, men det vil tjene dig i lang tid, hvilket eliminerer alle de ulemper, der er forbundet med tørring af tøj.

Installation af et loft tørretumbler på balkonen

Beboere af byer før eller senere står over for spørgsmålet: hvordan og hvor man skal tørre vasketøjet. For de fleste er installationen af ​​en lofttørrer en værdig vej ud.

Og hvis løsningen af ​​problemet virker enkel og indlysende, så har processen med at vælge tørremekanismen og installationsteknologien nogle nuancer. Så hvad skal du tænke på, før du køber og installerer en lofttørrer.

Valg af tørretumbler

Vægmonteret teleskoptørrer

Tøjlinjerne strækker sig over lejligheden er langt væk. Moderne hardwareforretninger tilbyder et udvalg af forskellige tilbehør til tørring af tøj. Blandt dem er:

 • udendørs folding tørretumbler;
 • vægtørring med teleskopmekanisme;
 • lofttørringssystemer vinstokke.

I nedenstående tabel overvejer vi de vigtigste fordele og ulemper ved hver type tørretumbler.

Før du fortsætter med installationen af ​​tørretumbler-lianen, er det nødvendigt at tage en grundig tilgang til valget af et sted til installationen og på grundlag af det at købe mekanismen af ​​lianen med de nødvendige dimensioner.

Det er netop fordi sammenhængen mellem fordele og ulemper ved en liana tørretumbler er den mest optimale, installationen af ​​denne lofttørrer i bylejligheder er et varmt emne i dag.

Sådan vælger du det rigtige sted til installation

Balkon ideel til installation af tørretumbler

Det er nødvendigt at bestemme på det rum, hvor det er planlagt at tørre tøj i fremtiden, før de køber en liana. I bund og grund er lofttørrere enkle beslagdesigner, hvorigennem flere tove passerer. Hovedbeslagene er monteret i loftet, højdejusteringssystemet er monteret på sidevæggen.

Når du vælger et installationssted, skal følgende punkter overvejes:

 • Værelset skal være godt ventileret.
 • Når de sænkes, må tovene ikke forstyrre åbningen af ​​vinduer og døre;
 • Det er værd at undgå installation af tørring for linned på et falskt loft eller en overflade fra HL.

Øvelse viser, at det mest bekvemme sted til tørring af tøj, der passer i alle henseender - er en loggia eller balkon.

Efter at stedet er valgt, skal du bestemme længden af ​​mekanismen under hensyntagen til detaljerne ved at åbne alle vinduer og døre. Creepers sælges i forskellige længder fra 50 cm til 2 m. Tørretumbler leveres normalt med:

 • ledninger;
 • 5 rør af den specificerede længde (plast, galvaniseret eller malet metal);
 • 2 beslag monteret på loftet;
 • vægbeslag til fastgørelse af rebens højde.

Liana på balkonen er monteret i lang tid, så en grundig tilgang til kvaliteten af ​​de købte varer. Det er værd at vælge tørring af den russiske eller europæiske produktion.

Ordning for montering og installation af tørretumbler

Efter køb af tørring skal du læse installationsanvisningerne i produktet. Det beskriver hvordan man monterer og hvordan man installerer lofttørrer korrekt. Til dette har vi brug for flere specialværktøjer:

 1. Stepladder for bekvemmeligheden af ​​at arbejde i loftet. I standardlejligheder kan du nogle gange komme sammen med en stabil afføring.
 2. For at fastsætte beslagene i loftet skal du bore huller til skruer eller ankre.
 3. Forbered en markør eller blyant med et målebånd på over 2 meter til mærkning.
 4. Dowels og fastgørelsesdele kræves størrelse.
 5. Skruetrækker eller skruetrækker til fastgørelse af skruer.

Se typiske trinvise instruktioner om, hvordan man anbringer en lofttørrer. Før du begynder at indsamle, skal du kontrollere fuldstændigheden og forberede de nødvendige værktøjer.

 • beslag på loftet og markere stedet for boring med en markør. Afstanden mellem beslagene skal svare til længden af ​​rørene med en fejl på op til 70 mm;
 • vi borer huller i de udpegede steder og indsætter dowels. Vi fastgør beslaget til loftet med dowels hamret i og fikseres med skruer. (Hvis dekorative covers er inkluderet i sæt, så lukker vi skruerne med dem);
 • i retning af at spænde reb på væggen, fastgør beslaget for at fastgøre suspensionens højde. Det er bedre at fastholde beslaget på niveauet af værtinde arm bøjet i albuen;
 • fastgør rulleklammerne til beslagene. Gennem rullerne på den fjerne beslag slår snore. Ved den lange ende af ledningen (bunden) sætter vi stangen på. Og spring begge sider gennem rullen i nærheden af ​​beslaget;
 • fastgør enderne sammen i hætter for at justere niveauet af stangens højde. Se videoen til installation af tørretumbleren:

Afhængig af producenten kan stadierne afvige, men ikke betydeligt. Under alle omstændigheder, inden du udfører arbejde, anbefales det at kontrollere fuldstændigheden og kende til instruktionen.

Et par enkle tips

Inden du installerer en tørretumbler på en balkon, loggia eller opbevaringsrum, læs nogle enkle installations- og driftsvejledning.

 1. Liana tørretumbler kan modstå en stor belastning, men du bør ikke hænge mere end 2,5 kg vådt linned på en ledning. I dette tilfælde vil loftet tørretumbler vare meget længere, og du behøver ikke at udføre reparationer og finde ud af, hvordan du laver vinet.
 2. Når du vælger skruer, skal du vedhæfte beslagene til loftet, så du foretrækker produkter med større længde, så du ikke opkastes med en stor lastmontering.
 3. Det installerede og monterede loft tørretumbler tager absolut ikke plads. Men når du bruger det, skal rørene være kaskade for at øge tørringsforholdet. Derfor, inden du hænger vinstokken på balkonen, skal du sørge for, at tøjet på tovene kan placeres stille uden at røre interiøret. For detaljer om montering og installation af tørretumbleren, se denne video:

I de centrale og nordlige regioner i landet, når man beslutter sig for at vælge den rigtige tørretumbler, er det vigtigt at huske, at på grund af de lave vintertemperaturer, bør temperaturer ikke installere produkter som liana på uglazed balkoner.

Liana til tørring af tøj: montage- og monteringsvejledning

Mange har balkoner og loggier, hvor linnet tørres på de gamle måder. Mistresses strækker hele længden af ​​tøjlinjen, tøjspidserne hænger eller hænger sammen osv. Dette ødelægger betydeligt æstetikken i hele rummet. Og hvad kan vi sige i de tilfælde, hvis balkonen eller loggia var veludviklet og har et moderne design! I sådanne tilfælde er det nødvendigt at "Liana" til tørring af tøj. Dette er et specielt design, der ikke tager meget plads og vil blive perfekt kombineret med indvendig altan eller loggia.

Tørretumbler "Liana": designfunktioner og fordele

"Liana" er en teknisk simpel, brugervenlig tørretumbler, der kan installeres i ethvert rum. Denne tørretumbler fik sit navn på grund af dets udseende - loftkonstruktionen, som flere ledninger til justering passer på vægoverfladen passer til, tillader sænkning af ledninger med linned til forskellige niveauer.

Hvordan arbejder en lofttørrer?

Generel oversigt over konstruktionen: Flere plast- eller metalrør med en speciel belægning, der beskytter mod korrosion. Rørene kan have forskellige størrelser - fra 50 cm til 2 meter. Disse rør kan om nødvendigt sænkes til forskellige højder, som er reguleret på en særlig blok, som er monteret på den tilstødende væg. Dette letter i høj grad hængende tøj - ikke stå på afføring eller nå loftet. Om nødvendigt kan du sænke røret til båndets niveau.

Multi-level design giver ikke blot brugervenlighed, men giver dig også mulighed for hurtigt at tørre tøj. Cascading arrangementet på flere niveauer giver hurtigere tørring.

fordele

De vigtigste fordele ved "Liana" til tørring af tøj på balkonen er:

Det ligner et loft tørretumbler Liana i det indre af balkonen

 • Evne til at udholde stor vægt. Designet giver dig mulighed for at hænge selv en stor mængde linned - strækkabler giver dig mulighed for at modstå meget vægt;
 • Udseende. "Liana" ser meget pænere ud end almindelige reb på en balkon eller loggia, der passer fint ind i ethvert interiørdesign;
 • Enkelhed af et design og nem installation. For at installere creepers kræves der et minimum af værktøjer og en lille instruktion, som er fastgjort til hver enhed.

Et naturligt spørgsmål opstår: er der nogen ulemper ved denne lofttørrer? Ifølge mange vurderinger af mennesker kan vi tegne følgende konklusion: Der blev ikke fundet væsentlige mangler. Nogle brugere har noteret sig kompleksiteten af ​​installationsprocessen. Af hensyn til retfærdighed bemærker vi, at sådanne kommentarer hovedsagelig kommer fra kvinder. For vores besøgende, hvem er bestemt interesseret i alle nuancer for at arrangere balkoner og loggier, er installationen sandsynligvis ikke kompliceret.

Vigtigt: På trods af at Lianas vaskerumtørrer er i stand til at modstå en masse vægt, bør du ikke "overdrive" dette - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg linned på hver stang.

Komplet sæt tørretumbler "Liana"

Denne tørretumbler er teknisk simpelt, som det fremgår af et lille antal komponenter:

 • Bærebeslag - 2 stk.
 • Kontrol sidebeslag;
 • Stænger til linned (sæt);
 • Ledninger til hver stang (2 stk.).

Arranger en balkon eller loggia? Læs vores artikel om design af loggia kombineret med værelset. I den finder du forskellige designideer og mange fotos om dette emne.

Og om bokse til balkon blomster læs her. Gennemgang af materialer og anbefalinger til udvælgelse.

Ikke alle ejere vælger lofttørrere. Nogen foretrækker gulv- og vægtørretørrere, deres egenskaber er præsenteret i en særskilt artikel.

Sådan installeres en lofttørrer

Vi nævnte, at nogle værktøjer er nødvendige til installation. Og her er en lille liste:

 • Puncher. Det er bedre at ikke bruge en boremaskine - den er ikke så pålidelig som en perforator, hvor du kan lave huller ikke kun i efterbehandlingmaterialet, men også i betonbunden. Kittet skal have en boremaskine til 6 mm (under standardstørrelsen af ​​selvlukkende skruer til fastgørelse af strukturen).
 • Roulette og markør. Selvom der ikke er brug for lange og komplicerede målinger, er det nødvendigt at foretage de enkleste målinger (markering på bunden, mærkning af fastgørelsespunkter, fastgørelsespunkt).
 • Fastgørelsesanordninger - skruer og nylon dowels. Standard dowel størrelse er 5 mm, selvdrejende skrue er 3,5-4 mm.
 • Skruetrækker. Kræves for fastsættelse af fastgørelsesanordninger.

Lad os nu gå videre til den direkte installation af Liana tørretumbleren:

Installationsskema af loftet tørretumbler

 1. Erhvervet "Liana" skal pakkes ud og fjernes fra emballagebeslagene.
 2. På loftet holder parentes hele strukturen. Vi tager dem, anbringer dem til loftet på de rigtige steder og gør de tilsvarende mærker på overfladen med en markør.
 3. Huller bores på præmærkede punkter.
 4. Beslagene er fastgjort med selvdrejende skruer, hvorefter stik monteres på toppen.
 5. Fastgørelsesbeslaget fastgøres på væggen ved hjælp af de samme skruer. Du kan vælge vilkårlig højde og placering - det vigtigste er, at du kan nå det.

Billedet viser, hvordan du tørrer tørretumbleren korrekt.

 • Ledninger, der følger med stænger, føres gennem rullerne i højre beslag. En lang ledning passerer gennem venstre beslag.
 • Derefter føres både den lange og den korte ledning gennem højre beslag.
 • Enderne af de to ledninger føres gennem fastgørelseshætter på fastgørelsesbeslaget for at kunne indstille den øverste eller nederste position.
 • På samme måde er "Liana" faste og andre stænger.
 • Vigtigt: På trods af de medfølgende monteringsvejledninger anbefaler vi, at du læser instruktionerne i kittet. Det er muligt, at den tørretumbler, du har købt, kan have lidt forskellige installationsfunktioner.

  Almindelige installationsfejl

  Ofte begynder begyndere fejl, der efterfølgende fører til en krænkelse af "Liana" integriteten eller til dens demontering. Følgende fejl er mest almindelige:

  • Gør forkerte beregninger. Dette fører til overdreven eller utilstrækkelig spænding på stængerne. For at løse problemet skal du målte korrekt inden du installerer tørretumbleren.
  • Forkert valg og installation af fastgørelsesdele. Meget ofte er der situationer, hvor skruerne er fastgjort i væggen, ikke er dybt nok, eller deres diameter passer ikke til hullets diameter. For at løse problemet er det nødvendigt at vælge den korrekte diameter på bor og skruer. Under boringen til 6 mm er det nødvendigt at vælge de dowels af samme størrelse, der passer godt ind i hullet.
  • Brug af dowel-negle. Designet, der er fastgjort af disse elementer, vil vare bogstaveligt til den første tørring og derefter falde sammen under linnens vægt.

  Hvordan vælger man en lofttørrer?

  Selvfølgelig skal du først og fremmest, når du vælger en tørretumbler, være opmærksom på balkens eller loggias dimensioner. Afhængig af størrelsen kan du vælge tørring af forskellige længder.

  Vi anbefaler dig at bruge disse anbefalinger, når du vælger lianas til tørring af tøj:

  • Før du køber, skal du læse instruktionerne, som angiver den maksimale vægt, der kan modstå "Liana".
  • Du skal vælge et design, hvis dimensioner ikke forhindrer åbning af vinduer på balkonen eller loggia.
  • Lofttørrere kan laves af forskellige materialer - aluminium, stål eller slidstærk plastik. Mange vælger straks til fordel for aluminium - det er lettere og synes mere holdbart. Stålmetalstrukturer er dog mere pålidelige og er belagt med en særlig polymer eller maling, der forhindrer muligheden for at pletter vasketøjet.

  Og selvfølgelig kan du ikke ignorere oprindelseslandet. Kinesiske tørretumbler er lavet af lav kvalitet plast, som ikke er i stand til at modstå en masse vægt. Den bedste mulighed er enten indenlandske eller europæiske design.

  Loft tørretumbler liana foto

  I dette afsnit inviterer vi dig til at se på billederne på emnet i vores artikel "Sådan installeres en vaskemaskine" Liana ": Instruktioner". Alle billeder er klikbare.

  Liana til tørring af tøj på balkonen: tørretumblerens design, reglerne for installation og drift

  Hvor tørre underbukser beboere tør? I de fleste tilfælde - på din egen balkon eller loggia. For at gøre dette skal du strække tovene, som ødelægger udseendet på balkonen og ikke altid er praktisk at bruge, og hængende tøj tager meget plads og bliver ofte snavset. I dag kan dette problem løses meget lettere ved hjælp af kompakte og brugervenlige tørreapparater.

  Liana til tørring af tøj på altanen

  Indhold trin for trin instruktioner:

  Typer og modeller af tørretumbler

  Udvalget af design designet til tørring af tøj i moderne butikker er meget stort: ​​de kan være eksterne, interne, glidende, væg- og lofttørrere, som hver især har sine egne fordele og ulemper.

  Hvis balkonen er lille, vælger lejlighedsejere ofte foldnings-, væg- eller loftkonstruktioner for at spare plads. Foldningsmodeller er ret kompakte og installeres umiddelbart inden tørring af tøj, og efter drift kan de hurtigt foldes og fjernes. Ulempen ved sådanne tørretumblere er, at de optager meget plads, når de udfoldes. Derudover er nogle af dem ustabile, og under vaskens vægt kan man simpelthen vælte over.

  Tørretumbler på væggen på balkonen

  Vægmonterede tørretumbler fås i flere versioner, men inertiale og teleskopiske (konsol) modeller er mest velegnede til små rum. Tromle tørretumbler er en tromle med sår tov og en bar med kroge, som rebene er fikset. Det vil sige, hvis tørretumbleren ikke er nødvendig, kan tovene vikles på tromlen, så de ikke tager plads og forstyrrer passagen. Den største ulempe: over tid strækker tovene og sagen.

  Konsol eller teleskoptørrere ligner metalharmonikaer, som er fastgjort til væggen og fremstilles om nødvendigt. Sådanne designs er imidlertid kun egnet til små familier, da det er umuligt at hænge meget linned på dem.

  Ifølge husmødre er de mest bekvemme og nemme at bruge design kaldet "Liana". De får deres navn fra det oprindelige udseende - de ligner virkelig klatreplanter.

  Liana til tørring af tøj - foto

  Hvad er tørretumbleren "Liana"?

  Loft eller vægmonteret tørretumbler "Liana" er en struktur bestående af plast- eller metalcylindre med antikorrosionslængde fra 50 cm til 2 m. De fastgøres af ledninger til en speciel enhed udstyret med ruller, så elementernes højde kan justeres. En sådan anordning giver en række fordele, som almindelige tove eller andre strukturer ikke har.

  Loft tørretumbler, 5 linjer

  Et godt alternativ til almindelig tøjlinje.

  Et rebholder er fastgjort til en af ​​væggene.

  Designfordele

  1. Brugervenlighed. Før du hænger linnedet, kan lamellerne sænkes til taljeniveauet (dette eliminerer behovet for at udføre farlige stunts på en skammel eller stol) og derefter hæve dem igen til loftet, så tingene ikke forstyrrer passagen. Derudover kan linnestængerne blive kaskaderet, hvilket gør tøjets tørret meget hurtigere.
  2. Evne til at modstå tung vægt. "Liana" giver dig mulighed for samtidigt at tørre et stort antal ting, uanset deres vægt, uden at bekymre dig om, at designet vil sænke eller bryde. På et design kan du hænge alt tøjet fra en standard vaskemaskine med en belastning på 5 kg.
  3. Attraktivt udseende. Tørretumbleren ser meget bedre ud end sænket tove eller gamle ledninger og ødelægger ikke det indre af rummet. Vådt ting på loftet kan placeres, så de ikke tager meget plads eller forstyrrer passagen.

  Bemærk. På trods af at "Liana" kan modstå ethvert linned, er det ikke nødvendigt at misbruge denne nyttige ejendom - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg på hver bar.

  Hvordan vælger man en tørretumbler?

  Anbefalinger til valg af tørretumbler til altan

  At designe tjente sin ejer trofast, skal du være opmærksom på nogle vigtige punkter, når du vælger. Den første er det materiale, hvorfra rørene er lavet (plastik er meget billigere, men metal er mere pålideligt). Hvis tørretumbleren er købt til en stor familie, anbefales det at vælge rustfrit stål - det er stærkere end aluminium, og desuden bliver tøjet ikke snavset, selvom det øverste anti-korrosionslag er slettet.

  Vælg en stærk tørretumbler

  Snorene skal være tykke nok, ellers kan de bryde under linnens vægt. Derudover er det nødvendigt at være opmærksom på længden af ​​den struktur, der er angivet i instruktionerne, og sørg for, at den passer på det valgte sted.

  Hvordan vælger man et kvalitetsprodukt

  Hvad angår oprindelseslandet, er det bedre at nægte produkter fremstillet i Kina - sådanne tørretumblere er af ringe kvalitet og kan hurtigt gå i stykker.

  Plastdele vil gå i stykker, hvis belastningen er for stor

  Dårlig plastholder

  Endelig skal du, inden du køber, kontrollere varernes emballage, hvis det er brudt, skal du købe et andet design.

  Installationsvejledning til Liana Dryer

  På trods af at installationen af ​​strukturen er en nem proces, skal ejeren vælge det rigtige sted, få nogle værktøjer og også følge de trinvise instruktioner.

  Trin et. Vælge et sted

  Det er bedst at installere "Liana" på de glaserede balkoner eller loggier. Ellers vil tørring af vasketøjet medføre alvorlig ulejlighed, da det om vinteren konstant fryser, så det anbefales at finde et passende sted i lejligheden. Designet og ting der hænger på, bør ikke forstyrre husholdninger og gæster, eller for meget være tydeligt, det vil sige den bedste mulighed er et badeværelse eller omklædningsrum (i ekstreme tilfælde - en stue eller et soveværelse), undtagen værelser med lofter eller suspenderede strukturer. Hvis det er umuligt eller for svært at fastgøre strukturen i loftet, anbefales det at vælge en vægindstilling.

  Vælg det rigtige sted for tørretumbleren.

  Tørretumbleren skal installeres, så det ikke forstyrrer åbningen af ​​døre eller vinduer. Derudover skal man huske på, at vand kan dryppe fra det våde vaskeri, så det er bedre at sprede en film eller en engangs ble under den.

  Trin to. Vi forbereder alt, hvad du har brug for

  Følgende elementer er inkluderet i pakken af ​​tørretumbleren "Liana":

  • to transportblokke;
  • sidelåsebeslag;
  • strimler (cylindre) til hængende tøj i et standard sæt på 5 stk.
  • 2 ledninger til hver af cylindrene (en lang, til rullebeslag og en kort, som skal fastgøres på beslaget).

  Tørretumbler inden installation

  Det anbefales, at alle dele af strukturen straks tages ud af pakken og lægges ud, så de er ved hånden. Derudover vil installationen have brug for følgende værktøjer:

  • målebånd, lang lineal eller målebånd;
  • perforator (til trægulve) eller borer (til beton og mursten);
  • skruetrækker;
  • fastgørelsesanordninger (ankre, dykker eller skruer) til størrelsen af ​​boret;
  • en blyant.

  For at få et pålideligt design, og ikke mange huller i loftet, bør du ikke installere tørretumbleren "for øje", men snarere tage enkle foreløbige målinger.

  Trin tre. Installation af tørretumbler

  Tørretumbler Installation Procedure

  Når du har lavet de nødvendige værktøjer, kan du fortsætte direkte til installationsprocessen, som ser sådan ud.

  Tørretumbler "Liana": egenskaber og installationsanvisninger

  De fleste beboere i byområderne rejser sig tørt vaskeri i lejligheden. At udstyre et sted til tørre ting indendørs, ved første øjekast er ganske simpelt. Det skal dog huskes, at den installerede struktur skal være så effektiv og bekvem som muligt, og ikke optage meget plads. Tørretumbler "Liana" er en ideel mulighed selv for små lejligheder. Designspecifikationer og installationsanvisninger vil blive diskuteret mere detaljeret i denne artikel.

  Egenskaber og fordele

  Til tørring af ting i flere etagers byhuse blev der tidligere brugt tovværk, der var fastgjort til jernkonstruktioner på ydersiden af ​​balkonen. Denne mulighed sparer selvfølgelig plads i lejligheden. Imidlertid kan rene ting på en sådan tørretumbler let blive snavset fra støv eller endda falde af tovet. Almindelig tøjlinje kan monteres i rummet. Det er dog ret vanskeligt at arrangere dem optimalt. Hvis rebet vejer for højt, vil det komplicere processen med at hænge og fjerne tøj. På lave steder kan tøj komme i vejen eller blive beskidt, i kontakt med andre genstande i rummet eller på balkonen. Desuden ophobes støvet ret hurtigt på tovene, og det er ikke muligt at fjerne det helt med en simpel, fugtig klud.

  Liana tørringsstrukturen er kendetegnet ved dens kompakte og funktionalitet, som gør det muligt at installere det på badeværelser, på loggier og balkoner næsten tæt på loftet. Hovedelementet i arbejdet med et sådant system er, at små strimler, på hvilke ting er placeret, kan ændre deres position (fald eller stigning).

  Blandt fordelene ved "Liana" tørretumbler er følgende.

  • Efter tørring er der ikke spor tilbage på linnedet, som fra tynde reb eller skov, hvilket ville være vanskeligt at glatte med et jern.
  • Let at pleje. Designet er let at rengøre fra støv og snavs. For at gøre dette skal du tørre det med en fugtig klud. Når du tørrer tøj, kan du være sikker på, at der ikke er nogen beskidte mærker fra tørretumbleren på stoffet.
  • Kompakthed. Enheden kan installeres højt nok, så "Liana" vil være næsten usynlig.
  • Modstand mod tung belastning. Et rør kan klare op til 2,5 kg tøj. Hvis du overholder dette krav og ikke hænger for meget tøj på rørene, vil designet aldrig bryde eller bøje sig over vaskens vægt.
  • Let at bruge. Et sådant system fungerer analogt med en elevator. Ved at sænke lamellerne til et behageligt niveau kan du nemt og hurtigt hænge de vaskede ting uden at komme op på stolen og ikke forsøge at nå det. Når vasken er hængt, stiger planken til den ønskede højde.
  • Rørene stiger ikke alle på én gang, men igen, hvilket minimerer belastningen på hænderne.
  • Ved tørring kan linnestropper installeres i forskellige højder. Kaskade varer tørre meget hurtigere.

  Men som alle tørretumbler har dette design sine ulemper. Det er værd at bemærke, at ulemperne ved "Liana" primært er forbundet med en bestemt model og producent af produktet.

  Ifølge kundeanmeldelser har dårlige kvalitetsprodukter følgende ulemper:

  • rebene hopper ud af rullerne, så du skal bandage disse elementer manuelt;
  • plastdele brydes hurtigt ned;
  • i tilfælde af ukorrekt installation design fejler hurtigt.

  Tørretumbler "Liana" fås i to versioner: loft og væg. Når man vælger en model, er det værd at overveje, hvilken overflade hovedbelastningen vil være på. Loft muligheder indebærer en belastning på loftet. Spændings- og fjedringsstrukturer kan ikke modstå meget vægt.

  I dette tilfælde skal der monteres en metalstøtte i form af specielle vinkler i loftet. Imidlertid er en sådan understøtning installeret inden afslutningen af ​​loftet.

  Når typen af ​​modstående materiale ikke er i stand til at modstå store belastninger, og der ikke findes metalhjørner til fastgørelse af strukturen, er det bedst at bruge en vægmodel.

  Væg "Liana" adskiller sig kun fra loftmodellen i vejen for fastgørelse. Konsoller, hvor hele systemet vil blive understøttet, i dette tilfælde vil blive fastgjort til væggen.

  dimensioner

  På det moderne marked kan du finde tørreapparater "Liana" i forskellige størrelser. På mange måder afhænger parametrene af producenten. Produktets bredde varierer sædvanligvis fra 1,4 til 2 meter. Hvad angår længden af ​​rørene og selve designet, kan der være et stort antal forskellige muligheder. Den mest almindelige minimumslængde er 1,3 m. Standardmålene omfatter også følgende: 140 cm; 150 cm; 160 cm; 170 cm; 180 cm; 190 cm; 200 cm

  Men den mest kompakte løsning er tørretumblere med en længde på 50 centimeter. Den maksimale størrelse af "Liana" er 3 meter.

  materialer

  Til fremstilling af visse dele af tørretumbleren "Liana" kan producenterne anvende forskellige materialer. Kvaliteten og pålideligheden af ​​strukturen som helhed vil afhænge af dette. De cylindre, som linned er placeret på, kan være lavet af metal eller plast. Metalrør har et beskyttende korrosionslag.

  Det mest pålidelige materiale i dette tilfælde er rustfrit stål. Stålrør kan modstå den største stress i forhold til aluminium eller plastdele. Lige så vigtigt er kvaliteten af ​​det materiale, som tovet blev fremstillet af. Tynde tove er ikke i stand til at sikre pålideligheden af ​​hele strukturen på det rette niveau.

  Reservedele

  Tørretumbler "Liana" er en væg- eller loftsstruktur af lille størrelse, som består af flere enkle dele.

  Systemet indeholder følgende elementer:

  • Et par metalholdere med ruller;
  • metal eller plast rør, der spiller rollen som bøjler til vådt tøjvask;
  • monteringsbeslag
  • loft eller vægkonsol;
  • reb (strenge);
  • caps.

  Plast- eller metalcylindre kan være 0,5 til 3 meter lange. Deres antal kan variere. Sættet har sædvanligvis 4-5 bar. Hvert rør er udstyret med to tove af forskellige længder. En lang streng passerer gennem en rulle på en speciel holder. Gennem den anden rulletid passerer både lang og kort ledning.

  Hele systemet er fastgjort til væg- eller loftkonsolerne, som er grundlaget for hele strukturen. I enderne af tovene fikseres specielle hætter, som giver dig mulighed for at hæve og sænke røret til det ønskede niveau. Ved montering af konstruktionen er det vigtigt at observere den mindste tilladte afstand fra gulvet (1,2 meter), som cylinderen kan synke.

  Ikke alle detaljer i designet kan let udskiftes med nye. For eksempel, hvis en rulle fejler, skal du udskifte hele skinnen eller hele konstruktionen.

  Hvordan vælger man?

  På trods af at "Liana" betragtes som et pålideligt design til tørring af tøj, er visse modeller ikke den bedste kvalitet. Når du vælger en enhed, skal du omhyggeligt undersøge produktets egenskaber. Afstanden mellem cylindrene (rørene) skal være ret stor. Ellers vil ting på de tilstødende planker forveksles med hinanden.

  Længden af ​​rørene kan være op til to meter. Man bør huske på, at jo længere cylindrene og designet som helhed er, jo større er sandsynligheden for, at tørretumbleren vil deformere fra de belastninger, der genereres under drift.

  Når du vælger et passende design, bør du overveje installationen af ​​tørretumbleren. Dimensioner af Liana vil afhænge af størrelsen af ​​rummet, så det anbefales at forud måle området. Det er også nødvendigt at sikre, at tørretumbleren ikke forstyrrer den frie åbning af døre eller vinduer.

  Det er også vigtigt at tage højde for det materiale, hvorfra rørene og skruerne blev lavet. Plastdele hurtigste svigt. Aluminiumstrukturer er den bedste løsning til vægt og pålidelighed. Stålprodukter skaber en sår belastning på vægge eller lofter, men sådanne tørretumbler er mest holdbare.

  Modeller af tørretumbler "Liana" kan have et andet antal rør inkluderet. Desuden afhænger typen af ​​cylinder af den maksimale vægt af tøj, der kan modstå varen.

  Tørretumblerens kvalitet afhænger af producenten af ​​produktet. Design fremstillet i Kina er ikke holdbart og pålideligt. Når man køber et produkt fra en model fra Kina, er det bedre at afvise. Det er nødvendigt at give præference "Lianam" fra indenlandske eller europæiske producenter.

  Populære modeller

  På trods af at rækkevidden af ​​tørretumbler "Liana" er ret stor, har nogle ændringer fået særlig popularitet. Dette skyldes kvaliteten af ​​designet.

  Blandt de populære modeller er:

  • Gimi Lift 160 og Gimi Lift 200;
  • Luminarc Liana 1.4;
  • Comfort Alumin 1,5 m og Comfort Alumin 2,5 m;
  • Dogrular SP1505.

  Tørretumbler Italiensk produktion Gimi Lift har en ret høj pris sammenlignet med lignende produkter fra andre producenter. Prisen skyldes den høje kvalitet af de materialer, der anvendes til fremstilling og konstruktion som helhed. Cylindre er lavet af stål, der er dækket af et beskyttende lag af epoxypulver. Uanset længden af ​​rørene er den maksimale belastning, som Gimi Lift-tørretumbleren kan modstå, 12 kg.

  Model Luminarc Liana 1.4 er produceret af et fransk selskab. Prisen på tørretumbleren er meget lavere end prisen på varemærket Gimi. Men med hensyn til teknisk ydeevne er Luminarc Liana 1.4 ikke ringere end kammerater fra andre producenter. Hovedmaterialet til fremstilling af en sådan struktur er stål. Model Luminarc Liana 1.4 fås i et komplet sæt med fem stænger. Den maksimale belastning på tørretumbleren kan være op til 12 kg.

  Tørretumbler Hviderussisk produktion Comfort Alumin er mest almindeligt i to versioner, størrelsen på 1,5 og 2,5 meter. Begge modeller fås i 5-cylindrede konfigurationer. Afstanden mellem cylindrene er 10 centimeter. Den maksimale tilladte belastning på konstruktionen er 10 kg. Sådanne modeller er lavet af plast og aluminium.

  Modellen af ​​russisk produktion Dogrular SP1505 er designet til montering i loftet. Vægten af ​​strukturen er 2,1 kg, og den maksimale tilladte belastning er 10 kg. Tørretumbleren er lavet af plast og aluminium. Modellen har et attraktivt design, god kvalitet og lav pris.

  Montagevejledning

  Installation af "Liana" er ikke en vanskelig proces. For at samle strukturen er det nok at studere monteringsskemaet og installationsvejledningen, som nødvendigvis skal angives på produktemballagen.

  For at installere tørretumbleren skal du bruge følgende værktøjer og armaturer.

  • Puncher. Alternativt vil en elektrisk boremaskine gøre. Dette værktøj er nødvendigt for at bore et lille antal huller i væggene eller loftet. Det er nødvendigt at bore ikke kun et lag af efterbehandling, men også en bund af beton eller andet materiale.
  • Målebånd og sort bly blyant. Ved hjælp af et målebånd foretages de nødvendige målinger. Blyantmærker på væggen eller loftets overflade til fastgørelse af strukturen.
  • Fasteners. Ofte kommer de allerede med en tørretumbler.

  Tørretumbler til altanen

  I ethvert hus fra tid til anden skal du vaske tøj. Når vasken tog væk fra kvinder (og for det meste var de engageret i dette arbejde) en masse fysisk styrke og tid. I dag ser hele processen meget enklere ud, ingen betragter vaskemaskinen eksotisk længere. Nu er det en almindelig husholdningsapparater, som kan erhverve de fleste mennesker.

  I dag er der et akut vaskeproblem, og yderligere handlinger - det vaskede vaskeri skal tørres, men det er ikke altid nemt at gøre under forholdene i en byhusbygning.

  Du kan selvfølgelig strække tovene selv i køkkenet, selv i korridoren, selv i stuen (og mange gør), men en sådan tilgang gør apartment til noget ikke klart, men ikke i en hyggelig bolig. Fugtigheden, der stiger under tørring af tøjet, påvirker negativt mikroklimaet i lejligheden, og selv tørring af ting, der tørrer i rummet, vil kun skade.

  De lejere af højhuse med balkon eller loggia var heldige, fordi tørretumbler er den bedste mulighed for en byboer. Men i et begrænset område vil jeg gerne arrangere et rekreativt område og tildele plads til opbevaring af ting (nødvendigt, men sjældent).

  I dag kan dette problem løses takket være tørretumblerne på balkonen, som er til salg i et stort sortiment.

  Egenskaber og fordele

  Hvis vi taler om de vigtigste fælles fordele ved balkon tørretumbler, så er det selvfølgelig en mulighed for at spare plads på balkonen og redde boligareal fra unødvendig fugt.

  Derudover har hver specifikke type tørretumbler også individuelle fordele:

  Wall balkon tørretumbler

  Dette er en ret kompakt og funktionel enhed, der er nem at bruge og nem at installere.

  Loft monteret

  Dette design er designet til en stor belastning. Arbejdsområdet ved lofttørrer er stort nok, du kan tørre tøj i store størrelser (for eksempel sengelinned). Dette er en fantastisk mulighed for at frigøre plads i rummet.

  Suspenderet konstruktion

  Det er nemt at installere en sådan balkon tørretumbler, det er let at transportere og justere, og der vil være en hel del linned på den.

  ekstern

  Dette er tilfældet, når tøjet tørrer hurtigt og godt, blæst af brisen, det vil være rart at lugte og optager ikke pladsen til altanen eller loggia overhovedet.

  Sammenfoldeligt design

  Kompakt tørretumbler med justerbare længder og bredder, efter at tøjet er tørret og taget af. På denne "accordeon" type enhed kan tøjet tørres og når tørretumbleren er foldet. Oftest hænger hendes husmødre på håndklæder, der fra tid til anden kræver tørring.

  Hvis vi taler om udendørs tørretumbler, som er monteret udenfor balkonområdet og bagved det, så er den vigtigste fordel naturligvis, at det ikke lader til balkonpladsen overhovedet. Enheden er en konsolkonstruktion af to profiler fastgjort på balkonen og strenger strækket imellem dem.

  Måske vil det under nogle betingelser være en bekvem løsning, som ikke kan siges om indenlandske forhold. Der er ulemper med dette design, og de er meget vigtige:

  • fra balkonerne i lejlighederne, der ligger oven over din, ligesom fra husets tag kan noget falde (og ofte falder) og tænder dit vaskede vasketøj;
  • hvis naboer nedenunder er rygere med rygning på balkonen, og under huset er der også en kørebane, så vil du ikke se nyt linned - det vil få en ubehagelig lugt efter sådan tørring;
  • du vasket og gik på arbejde, og efter en time eller to dårligt vejr brød ud, vinden steg og det begyndte at regne...
  • Dine smukt vaskede ting, der er pænt hængt på ydersiden af ​​tørretumbleren, vil stadig ikke blive en dekoration til din balkon, snarere - tværtimod.

  Så det viser sig, at denne mulighed stadig ikke er den bedste, og du bør tænke på andre, mere praktiske for vores virkeligheder - tørretumblerne placeret inde i balkonen og ikke udenfor.

  hængslet

  At bruge en sådan tørretumbler er meget praktisk og praktisk. For funktionen af ​​det vil være ret begrænset plads. Lofttørrere er opdelt i følgende hovedtyper:

  liana

  Det er aluminiumsprofiler, der er fastgjort til loftet, og et reb er forbundet med dem ved hjælp af ruller, som passerer gennem en plastikstang. For at hænge vasketøjet, kan lamellerne sænkes og hæves igen for at tørre.

  Løftning udføres ved hjælp af en ledning, som er fastgjort på kammen, placeret på væggen. Installation skal ske med forventning om, at vasken ikke rører gulvet.

  Designet ligner en vægmodel af en balkon tørretumbler. Fastgørelse udføres på loftet på balkonen, og løftemekanismen er placeret på væggen.

  Det er muligt at tørre tøj ved brug af en lofttype tørretumbler uden at indtage en nyttig balkon område.

  Sådan installeres

  Fordelene ved altaner i loftet til linned kan også tilskrives den enkelhed, som de er monteret på. Hele strukturen er gennemtænkt, og du kan bogstaveligt talt installere den på cirka ti minutter. Desuden behøver du ikke at invitere herrer til at installere, og det er også en pengebesparelse.

  Den eneste hindring under installationen af ​​tørretumbleren kan være uegnet til montering på den overflade. Hvis beton - der opstår ingen problemer med installationen, men hvis betonen er lukket med en slags finishmateriale, så er der specielle fastgørelser.

  Med væg-til-loft balkon tørretumbler bliver mægtige lektier bare en behagelig oplevelse. Ja, og selve apparaterne ser originale ud, ikke kun de slingende reb, hvorfra sjælen bliver deprimerende og ubehagelig.

  funktionalitet

  Balkon tørretumbler til tøj i dag er valgt af mange husmødre, fordi det er en virkelig nyttig ting i hverdagen. Nu, ikke kun takket være vaskemaskinen, men også takket være en sådan tørretumbler, med vask og tørring af tøj, var der næsten ingen problemer. Alt kan gøres meget hurtigt, praktisk talt uden at spilde tid og energi på denne proces, og i lejligheden vil der hverken være høj luftfugtighed eller vådt tøjvask overhovedet.

  enhed

  Designet af altantæpper er ganske enkelt og samtidig holdbart, lavet af aluminium, relateret til ergonomiske materialer. Der er en vis del af modellerne, der er baseret på plastik, men sådanne anordninger er ikke ringere end aluminium i styrke og funktionalitet.

  Designet er fastgjort med metalbolte, hvilket giver endnu mere pålidelighed til hele enheden og komfortabel betjening (designet er samlet og demonteret på få minutter).

  Stedet hvor strukturen vil blive installeret, vælger ejerne sig selv, så du kan opdele balkens rum til et rekreativt område og et arbejdsområde. Om vinteren, hvis du ikke vil vaske tøjet (selvom det lugt så godt med ozon), så kan tørretumbleren installeres på badeværelset.

  Vægmonteret

  Dette design er tilgængeligt i to typer: foldning og stationær.

  • Sammenfoldelig. Dette design til tørring af tøj er en rem, der styrkes med beslag. Desuden kan sådanne strimler foldes ikke kun i længde, men også i bredde - det afhænger af den valgte model.
  • Stationær. Arrangeret dette design er ret simpelt. Den vægmonterede balkon tørretumbler har to lameller, som er fastgjort på væggen parallelt med hinanden, såvel som reb eller metal stænger (på sådanne løst tunge ting kan tørres).

  Det betragtes som den stærkeste fastgørelse af stål, fordi det er i stand til at modstå ganske store belastninger. Kravet til skinner er som følger: De skal være fast skruet på bunden og være på samme niveau.

  Hvad er fordelene ved vægmonterede balkon tørretumbler? Deres fordele er som følger:

  • De er bekvemme i drift og mobil (designet kan bruges til dette særlige tilfælde - til tørring af vådt tøjvask og i andre tilfælde er det i en ikke-fungerende stilling);
  • for en sådan kompakt tørretumbler vil det tage en smule plads i det smalle rum på balkonen, og i den foldede inoperative position er dens nærhed næsten umærkelig, og der vil ikke være nogen hindringer for bevægelse på balkonen;
  • Denne enhed er meget holdbar, takket være det materiale, hvorfra det er lavet, og derfor er i stand til at modstå en forholdsvis høj belastning;
  • det er en holdbar enhed, der ikke vil blive påvirket af langvarig udsættelse for høj luftfugtighed
  • dette produkt skader ikke familiens budget, fordi dets værdi er ret overkommelig for de fleste købere;
  • Om nødvendigt kan spændingen af ​​reb eller stænger justeres, såvel som mellemrummet mellem dem;
  • produktet sælges i flere versioner, så tørretumbleren kan vælges nøjagtigt til størrelsen på en bestemt balkon.

  Generelt er den vægmonterede tørretumbler på balkonen i mange henseender meget bekvemt for enhver husmor, men selv om der ikke var en mangel, er det den eneste ting, det er ikke beregnet til tørring af tunge ting. Under indflydelse af en stor belastning vil kablet simpelthen bøjes, og tørretumbleren bliver ubrugelig. Men for let linned er dette design bare perfekt.

  Suspenderet mulighed

  Mange husmødre er af den opfattelse, at bedre end et vægdesign, tørretumbler ikke eksisterer og ikke kan eksistere, men måske er de meget forvekslede, og her er hvorfor. Faktum er, at alt, som du ved, er kogniseret ved sammenligning, og trods alt er alle endnu ikke bekendt med fordelene ved den overliggende balkon tørretumbler.

  Denne opfindelse kan sikkert kaldes genial, selv om dens design er enklere og simpel og er baseret på enkle love af mekanik. Hvis det er specifikt, består de hængslede produkter af plastrør med stærke tove strakt ind i dem. Rørene er et system med loftmontering og sænket reb.

  Skinnen er let sænket til den ønskede højde, fyldt med våde tøj og igen, trækker tovet, det kan let sendes og fastgøres i den ønskede højde.

  stationære

  Den klassiske enkle mulighed: væggen er fastgjort så mange kroge som du har brug for, og for dem beklæder tøjlinjen. Den nødvendige spænding kan altid justeres, og kroge forbliver altid i en position. I princippet er en sådan anordning også praktisk taget ikke i besiddelse af plads og er egnet selv for begrænset plads. Der er mange husmødre, der tror, ​​at dette særlige system af tørretumbler er den mest pålidelige.

  Til modstandere af en hængende loftkonstruktion er balkonhængere opfundet, som kan fjernes fra kroge, når vasken tørres.

  glidende

  Dette design betragtes som en af ​​de mest populære i dag og den mest overkommelige.

  I glidende version er der kun to dele, og de er fastgjort i loftet i den rette afstand fra hinanden. I en sådan del er kablerne skjult, så at kablerne trækkes til den anden del, når det er nødvendigt, og fastgøres på den med et specielt fastgørelsesorgan.

  Når tørringen er færdig, kobles kablet fra fastgøreren og vender tilbage til den første del på princippet om et målebånd.

  Loft tørretumbler til balkonen af ​​typen "Liana" - hvordan man vælger den ideelle løsning og installerer den på egen hånd

  Loft tørretumbler til balkoner - en god løsning for begrænset plads. Designet optager ikke et brugbart sted, det er meget praktisk i drift og har en stor kapacitet. Det vigtigste er at vælge den bedste løsning og installere den korrekt. Det er det, vi vil snakke om i denne artikel, bare læs det, og du forstår emnet perfekt.

  På billedet: Vineudformningen er sådan, at det i foldet tilstand næsten ikke finder sted.

  Hvad du skal vide, når du vælger og installerer

  Loftet tørretumbler på balkonen skal opfylde en række krav, så du bør ikke få den første tilgængelige mulighed. Du skal gøre alt rigtigt og tage højde for alle nuancer for at finde den perfekte modifikation af tørring. Forlad ikke besparelser, det har længe været kendt, at den lave pris oftest er en indikator af samme kvalitet.

  Tørretumbler valg

  Vi vil begynde overvejelsen fra dette aspekt, da det er meget vigtigere end det forekommer ved første øjekast.

  Det er vigtigt at bruge alt ledigt rum med den maksimale fordel, så selv før købet skal du foretage nogle forberedende trin:

  • Først og fremmest målinger af din balkon for at forstå klart, hvor meget plads du har. Naturligvis skal du måle det ledige rum i loftet, da det er der, at strukturen vil blive placeret;

  Målinger er lavet ved hjælp af konstruktion roulette.

  • Dernæst skal du finde ud af, om tørretumbleren vil forstyrre åbningen af ​​vinduer, det tager mindst 5 cm plads, og hvis rammen er fuld af balkonen, kan der opstå problemer. I sådanne tilfælde er det lettere at vælge et kortere design, således at mindst en ramme åbnes bredt, eller hvis bredden er tilstrækkelig, skal du flytte strukturen tættere på væggen, så den ikke forstyrrer vinduet;

  For at undgå dette skal du tage alle målinger på forhånd.

  • Når alle parametrene er kendt, kan du stort set bestemme tørrens optimale størrelse og se efter en bestemt mulighed, der passer til din situation.

  Her er et eksempel på størrelsen af ​​en af ​​fabrikanterne. Tabellen indeholder alle de nødvendige oplysninger om produkter.

  Nu skal vi beskæftige os med specifikke aspekter, der skal tages i betragtning ved valg af klarhed, jeg har designet dem i form af et bord.

  Men selvom du ikke ved noget, så bare inspicere alle elementerne, skal de ikke blive beskadiget, maling skal påføres jævnt. Kvalitetsmetal er altid vægtigt, så hvis designet er for let, så forlader dets styrke meget at ønske

  Se altid på etiketten, en seriøs producent angiver alle vigtige oplysninger. Hvis etiketten er almindelig og trykt med fejl, har du sikkert en billig kinesisk version.

  Omkostningerne ved tørretumbler afhænger af deres størrelse og varierer over en bred vifte. Mere eller mindre god kvalitet valgmuligheder koster fra 400 rubler og derover, prisen kan nå op til et og et halvt tusinde, hvis vi taler om de største muligheder.

  Installationsanbefalinger

  Lofttørrere på balkonen med alle dens fordele har en ulempe - en ret kompliceret installation. Hvis du i andre tilfælde bare skal vedhæfte strukturen, så skal du selv montere hele strukturen, når du installerer vinen med dine egne hænder. Der er intet svært i arbejdet, du bør forstå systemet og følg grundigt alle anbefalingerne beskrevet nedenfor.

  Ud over at tørretumbleren sætter sig selv, har vi brug for følgende:

  • Dowel til installation, oftest brugt opsætningsstørrelse 6x40 eller 8x45 mm, er dette ret nok til pålidelig fastgørelse af strukturen i beton. Hvis dit loft er beklædt med træ, så skal du bruge skruer ca. 4 cm lange til arbejde.

  Dowels giver en enkel og sikker pasform

  • Puncheren med boret, hvilken diameter svarer til størrelsen af ​​ekspansionsboltskærmene, der anvendes ved installationen derfra, og boringen er valgt. Værktøjet kan lejes, det er i det mindste uklogt at købe det for fire hullers skyld, da det koster flere gange mere end selve tørringen;
  • Til målinger skal vi have en målebånd på 3 meter, og til mærkning af arbejde har vi brug for en blyant.

  Overvej nu installationsprocessen, loftet tørretumbler til vask på balkonen er installeret i henhold til denne algoritme:

  Arbejdet består af mange små faser.

  • For at starte, frigør rummet og sæt et bord eller en stige, som vil være bekvemt at arbejde med. Du skal forstå, at hvis du ikke forbereder værelset, så i færd med installationen kan du blive skadet;
  • Udpakning af tørretumbler foretages for at kontrollere, om alle komponenter er inkluderet. Du skal have stænger og tovværk (de kan allerede være indsat i rørene, eller de kan gå separat), to fastgørelsesbeslag og en fastgørelsesbjælke på væggen. Læg blot alle komponenter ud, så du ikke kigger efter elementer, når du arbejder;

  Kontroller for fuldstændighed, før du starter arbejdet.

  • Dernæst skal du markere placeringen af ​​beslagene, afstanden mellem dem skal være lig med længden af ​​tværbjælkerne, skal du bare mærke på loftet på de rigtige steder. Herefter monteres loftsbeslag og hullerne er markeret. Det er også nødvendigt på den ene side at markere fastgørelsesstedet for strimlen, i hvilket snoren skal fastgøres, den skal være placeret i en højde på 120-150 cm fra gulvet;
  • Boring tager ikke meget tid, hvis du har et godt slag og en pålidelig skruer til beton. Til reference, lim båndet på borekronen for at se, hvor dybt hullerne skal laves. Hvis basen er træ, så skal der ikke bores huller, skal du bare mærke i fastgørelsespunkterne;

  Hold stansen vinkelret på overfladen

  • For det første sættes dykkerne ind og hamres helt, hvorefter du kan fastgøre beslaget, indsætte en skrue i hullet og hamre eller vride det. Vægpladen er fastgjort på samme måde. Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet skal du kontrollere pålideligheden af ​​fixering, elementerne skal holdes fast og ikke forskydes, selv med stor indsats;
  • Nu skal du strække ledningen gennem tværstangen, hvis dette ikke er gjort på fabrikken. Processen er nemmest at udføre ved hjælp af en ledning, hvortil ledningen er fastgjort og trukket gennem røret. Det er simpelt, du skal bare tilpasse dig;

  Trækker ledningen gennem rullen på beslaget

  • Ledningen skal placeres således, at den på den ene side er længden to gange mere end den anden. En lang ledning trækkes gennem den lange rulle, og gennem midten bliver to toder trukket - både lange og korte. Alt er vist i diagrammet, du skal placere alle tværstængerne på denne måde, længden af ​​enderne kan justeres efter at trække;

  Det er enkelt, hvis du forstår nuancerne ved at trække ledningen

  • Nu skal du fastgøre kappen, for det første element sættes på, hvorefter tværstangen sættes i den øverste position og en knude er bundet på ledningen på det rigtige sted. Derefter sættes den anden hætte på, tværstangen sænkes til et bestemt niveau, og elementet er fastgjort på det krævede sted. I ord kan det ikke være meget klart, men du kan nemt finde ud af det, når du holder ledningen og hatten i dine hænder.

  Du skal bare knytte en knude, så hatten er placeret på det rigtige sted af ledningen

  Bare rolig, hvis du sætter tværstangen ujævnt, kan du til enhver tid binde bundtet, alt er enkelt, og det er umuligt at ødelægge noget. Sørg for at læse alle de anbefalinger, som vejledningen giver, det kommer altid sammen med hinanden. Det skal have detaljerede diagrammer, der hjælper dig med at forstå processen til mindste detalje.

  Systemet skal falde til en passende højde for dig, især da det er meget nemt at justere tværstangernes position

  konklusion

  Balkon loft tørretumbler giver dig mulighed for at spare plads, hvilket er så lidt i bymæssige lejligheder, og dette er dens største fordel. Videoen i denne artikel viser arbejdsprocessen visuelt, så du endnu bedre kan forstå alle dens detaljer. Hvis du har spørgsmål til emnet, er du velkommen til at skrive dem i kommentaren "width =" 640 "height =" 360 "frameborder =" 0 "allowfullscreen =" allowfullscreen ">

  konklusion

  Balkon loft tørretumbler giver dig mulighed for at spare plads, hvilket er så lidt i bymæssige lejligheder, og dette er dens største fordel. Videoen i denne artikel viser arbejdsprocessen visuelt, så du endnu bedre kan forstå alle dens detaljer. Hvis du har spørgsmål om emnet, så tøv ikke med at skrive dem i kommentarerne nedenfor.