Metalprofiler til drejning

Når der er behov for at trimme huset eller vægbeklædningen inde i bygningen, skal det første, som mesteren tænker på, være det materiale, hvorfra rammen skal laves. Valget er generelt ikke stort: ​​træ, plastik og helten i vores materiale - metalprofiler.

Hvor anvendes den galvaniserede metalprofil

Ved hjælp af en metalprofil kan du afslutte enhver væg.

For de fleste forbrugere er metalprofilen kendt som et materiale til fremstilling af rammer til gipsvæg. Faktisk blev han opfundet for dette. Udviklerne tilføjede styrke og udrustede den sædvanlige U-formede profil med flanger langs hæmmen. For at bygge profiler i længden er der specielle forbindelseselementer. Til tilslutning i en ret vinkel anvendes "krabber" eller segmenter er forbundet ved hjælp af en kniv. Fastgøring på væggen sker ved direkte ophæng med selvskærende skruer (hvis væggen er træ) eller dowels (hvis væggen er mursten eller beton).

Udover gipsvæg kan PVC-paneler, sidespor, metalfasader samt næsten alle typer ventilerede facader monteres på en metalprofilramme.

Fordelene ved metalrammen

Rammen vil være stærk og lys.

Metalprofilens kasse har mange fordele i forhold til en ramme fremstillet af træ eller plast. Døm for dig selv:

 • Holdbarhed: Metalet har tjent i årtier, uden at ændre dens egenskaber under nogen klimatiske forhold;
 • Absolut immunitet mod fugt, i modsætning til træ. Galvanisering af metalprofiler beskytter dem på en forsvarlig måde mod rust og ødelæggelse;
 • Brandsikkerhed;
 • lethed;
 • styrke;
 • Nem installation;
 • Standardstørrelser.

Af minuserne kan man måske bemærke, at den høje lydledningsevne. Hvis denne faktor betyder noget, er det nødvendigt at lægge et specielt støjisoleringsbånd på stederne for fastgørelsen af ​​metalprofilen. Der er ikke flere negative kvaliteter af metalprofilen.

Sådan monteres en ramme med dine egne hænder

Rammen kan laves alene

Installationen af ​​en batten til metalprofil sidespor begynder med installation af bakker. Over hele overfladen af ​​væggen skal fastgøres suspensioner for fremtidige profiler, placeres lodret eller vandret (afhængigt af typen af ​​montering). Afstanden mellem profilerne må ikke overstige 600 mm. Ellers kan et stærkt vindstød rive ringen fra rammen. Det optimale antal suspensioner for hver profil er 3-4 stykker.

Hæng benene sammen og sæt måttene på varmeisolerende materiale på slangeknappen, skær det på de rigtige steder og stræk den vindtæt membran.

Ved hjørnerne af væggen skal du rette en profil ad gangen og indstille dem strengt på niveauet. Strek derefter en stærk ledning mellem dem (over, under og i midten) og sæt resten af ​​profilerne i fokus på fyrtrådene og kontroller dig selv med et niveau. Det er praktisk at bruge magnetiske niveauer, når du arbejder med metalprofiler.

Siderne under sidespor er normalt monteret lodret. Men for yderligere stivhed mellem flere lodrette profiler, kan du installere lodrette jumpers fra profilafsnittene. For at gøre dette kan du bruge klip, "krabber".

Du kan lave en bue

Du kan ikke bruge penge på køb af "krabber", men simpelthen skær profilen i en bøjning til en dybde på 20 mm, bøj ​​plankerne i en ret vinkel og fastgør dem med skruer med en pressevasker eller "bugs" til profilens sideflade. Hylden, som blev opnået ved skæring, skal fastgøres til profilen på forsiden med 2 skruer med en pressevasker eller dobbeltboring med en slitter. I sidstnævnte tilfælde vil overfladen være helt flad, da selv en flad pressevask stikker ca. 1 mm ud. Hvis krydset af profilerne ikke falder under fastgørelsen af ​​sidesporet, er et lille fremspring af pressevasken ikke kritisk.

Hvis alt er gjort omhyggeligt, vil det resulterende plan være helt fladt, uanset tilstanden og krumningen af ​​væggen under rammen. Du bliver nødt til kun at fastsætte sidesporet.

På vores hjemmeside kan du finde en video af hvordan man monterer sidespor på en metalprofil. Der er ingen stor forskel på montering på en trækasse, medmindre du skal bruge selvdrejende skruer med en pressevasker med en boremaskine. Resten af ​​kravene er ens: Siderne skal skrues til rammen gennem specielle huller, placer skruerne i midten og ikke dreje skruen en halv omgang for termisk spalte.

Montering af PVC på en metalramme

Montering af plastpaneler på profilen

Det er fornuftigt at bruge en metalprofil til PVC-paneler i værelser med høj luftfugtighed (badeværelse, køkken, balkon eller loggia osv.). Det er, hvor kasserne fra træbaren "vil føre."

Metallprofilen til plastpaneler er samlet på samme måde som til sidespor, med den eneste forskel at profilerne er placeret oftest vandret. Til fastgørelse til væggen anvendes der startende U-formede profiler, som er fastgjort langs omkredsen. Profiler indsættes i dem og sikres med en piercer (så der ikke er nogen uregelmæssigheder fra hylderne på selvlukkende skruer). For yderligere stivhed anvendes direkte suspensioner, 1-3 for hver profil, afhængigt af længden.

Fastgøring af PVC-paneler til metalrammen er kun mulig ved hjælp af skruer med pressevasker, da du ikke vil kunne skyde de sædvanlige beslag til metallen. For ikke at beskadige panelernes kanter skal du bruge en lang smule (hvis det går i stykker, vil du ikke bryde panelet med en skruetrækker).

Metalrammen vil naturligvis koste mere end kasser fra en træbjælke, men du betaler for pålidelighed og holdbarhed, og det er meget værd.

Video på samling af kasser fra metalprofil

På videoen kan du se detaljerne i samlingen af ​​metalrammen.

Profiler til PVC paneler: variationer og funktioner

Vægindretning er en obligatorisk fase af enhver konstruktion. De vigtigste krav til efterbehandling materialer er holdbarhed og praktiske. Det er disse kvaliteter, som PVC-paneler besidder.

Disse produkter kan betjenes både udenfor og inde i bygninger. Men for at kunne betjene dem længe og pålideligt bør de monteres korrekt. Brug derfor en speciel hjælpeprofil til sådanne formål. Det giver dig mulighed for sikkert at fastgøre lærredet uanset retning og fiksering.

Særlige egenskaber

Dekorere PVC vægpaneler i dag praktiseres ganske ofte. Dette skyldes, at materialet er godt forarbejdet og ikke er bange for eksponering for fugt. Fastgørelse af sådanne produkter udføres på den tidligere fremstillede ramme. Dette design suppleres med en speciel monteringsprofil. Udadtil ser disse produkter anderledes ud, afhængigt af formålet med strukturen.

Ved hjælp af denne profil løses flere grundlæggende opgaver på én gang.

 • Giver ekstra strukturel styrke. Dette er vigtigt, hvis systemerne er monteret udenfor huset. Korrekt lukkede slidser forhindrer indtrængen af ​​store mængder fugt og minimerer også risikoen for vindeksponering til panelerne selv.
 • At skabe en dekorativ effekt. Leddene i panelerne kan ikke gnides perfekt jævnt, hvilket fører til dannelse af revner. Derfor hjælper profilen med at skjule disse mangler og skaber en unik ekstern arkitektur af strukturen.

Profil til PVC paneler er lavet af forskellige materialer.

 • Plast. Denne type produkt er ganske almindelig. Afviger i holdbarhed og enkel installation. Det skal også fremhæve de lave produktionsomkostninger, hvilket førte til dens brede distribution. Næsten altid er denne profil brugt til indendørs arbejde. Plast er let at male, som giver dig mulighed for at give det forskellige nuancer. Men den mest almindelige farve er hvid.
 • Metal. Metalprofilen er meget mindre almindelig. Materialet er slidstærkt og unikt design. Aluminium- eller stålkonstruktioner tåler tæthed uden for klimaet. Men med plastpaneler bruges den kun til at skabe slidstærke eller designer overflader.

Nogle producenter kan tilføje farve til profilen efter kundens ordre. Således er det let at supplere det grundlæggende design af et værelse eller en facade med disse bygningskonstruktioner.

Profilen er et af hovedelementerne til installation af plastpaneler. Dens brug gør det muligt hurtigt og præcist at justere alle elementer i det plan, du har brug for. Men overfladen af ​​væggene eller loftet er ikke altid helt glat.

Derfor bruger i dag forskellige typer af profiler til organisering af sådanne systemer.

 • U-formet. Også disse strukturer kaldes start. De installeres inden installationen på hver væg. Produkterne er beregnet til at lukke panelernes ender. Ofte er de fastgjort omkring omkredsen af ​​døråbninger eller vinduesrammer. Størrelsen af ​​disse produkter kan variere over en bred vifte (10 mm, 12 mm osv.).
 • F-formet. Teknisk set er disse elementer installeret på samme steder som i den tidligere version. Men her kan en sådan profil blive mere kaldt finish, da brugen giver en dekorativ finish til strukturen efter installationen.
 • H-formet. Denne type profil er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​to indre riller på modsatte sider. Den forbinder og bruges, når en lamell skal suppleres med en anden. Dette sker, når panelets længde ikke er tilstrækkelig til fuldt ud at dække husets væg. Dockingprofiler er de mest alsidige og ofte efterspurgte.
 • Hjørner. Disse elementer er installeret i lederne af de to paneler. Docking hjørner er af flere typer: eksterne, interne, dekorative og universelle. Formen på denne profil er helt anderledes. Nogle produkter er udstyret med flere slots, som gør det muligt at bruge dem i forskellige hjørner.

Vinkelstørrelser kan variere fra 10x10 mm til 50x50 mm. Der skal lægges særlig vægt på universelle produkter. For at bruge dem i et bestemt plan skal du bare bøje strukturen i den retning, du ønsker. Men samtidig er det umuligt at anvende dem gentagne gange for at løse forskellige problemer.

Alle hjørner er også udstyret med specielle riller, hvor panelerne kan placeres til en bestemt dybde. Ved hjælp af sådanne konstruktioner er det muligt at opnå en perfekt flad vertikal overflade uden forvrængninger.

 • Sokkel. De er ikke klassiske profiler. Brug dem til at lukke leddene mellem panelerne tæt på gulvet. Dette giver dig mulighed for at skabe en jævn overgang, mens du dekorerer overfladen. I de fleste tilfælde er de lavet af plastik. Der er mange ændringer på markedet, der adskiller sig fra design og anvendelighed.
 • Reiki. Strukturer bruges til at oprette støtteelementer. Kan suppleres med forskellige fastgørelsessystemer. De bruges ikke så ofte, da de ikke er obligatoriske elementer.

Alle typer profiler kan være plast eller metal. I de fleste tilfælde bruger aluminium, men der findes andre typer produkter. Dette giver dig mulighed for at vælge varer efter dit design.

Hvordan vælger man?

Profil til PVC-paneler bruges ganske ofte. Der er mange modifikationer af sådanne produkter på markedet i dag, men alle er beregnet til at løse et enkelt problem.

Når du køber dette produkt, bør du overveje flere faktorer.

 • Profilvisning. Her er det vigtigt at overveje kun det sted, hvor dette produkt vil blive brugt. Hvis du kun skal finer en del af overfladen uden hjørner og åbninger, så har du kun brug for startelementer, der ligger rundt om omkredsen. Nogle gange skal du bruge og dekorative plader.
 • Design. Der skal lægges særlig vægt på materialets farve. I dag producerer mange virksomheder en hvid profil, der passer til forskellige stilarter af interiører. Men hvis du har brug for farvede varer, så kan du finde dem i forskellige specialbutikker eller købe dem på bestilling.
 • Materiale. Producenter tilbyder ikke meget valg her. I de fleste tilfælde skal du vælge mellem metal eller plast. Det er vigtigt at analysere kun kvaliteten af ​​selve produktet. Hvis du planlægger at bruge en plastikprofil på gaden, bør du give præference til en, som er i stand til at modstå frost uden at miste sine styrkeegenskaber.
 • Tekniske parametre. Særlig opmærksomhed her er kun betalt til bredden af ​​rillen, som vil omfatte et plastpanel. Brug ikke en for smal profil, da det over tid kan blive ubrugeligt. Bredden af ​​rillen er næsten altid standard, da alle paneler er produceret til en størrelse.

Hvis du har købt ikke-standardændringer af lamellerne, skal du kontrollere, om profilen passer til dem.

installation

Installation af profiler til PVC-paneler er ikke en vanskelig opgave. Næsten alle kan klare det. Før du vedhæfter hjælpelinjerne, skal du udføre flere forberedende trin.

 • Overfladejustering. I første omgang analyseres vægge eller lofter for skader. Hvis overfladerne har store revner eller dråber, er det ønskeligt at fjerne dem ved hjælp af særlige blandinger. Dette er vigtigt, hvis panelerne i fremtiden planlægger at montere direkte oven på væggen uden ekstra rammer.
 • Konstruktion kasser. Selv en træramme, som nemt kan understøtte vægten af ​​disse produkter, vil være velegnet til plastpaneler. Men du kan designe den fra specielle metalstrukturer.

Profilmonteringsalgoritmen består af flere på hinanden følgende trin.

 • Installation af startelementer. De er placeret rundt omslutningen af ​​overfladen (loft, væg). Det er vigtigt at placere de modsatte strukturer i en sådan stilling, at de er i samme plan. Hvis dette ikke er gjort, kan der ske skev, hvilket vil påvirke panelerne selv og deres dekorative udseende. Fastgørelse af startprofiler udføres ved hjælp af beslag eller specielle skruer. Det er vigtigt at indstille dem korrekt i vandret og lodret. Installation af paneler i fremtiden afhænger af det.
 • Montering af hjørneelementer. I dette tilfælde skal du bruge både interne og eksterne elementer. I de fleste tilfælde kan de fungere som startere. De kan fastsættes på samme princip som den foregående type.
 • Fastgørelse af interne mellemprofiler. Systemer af denne type installeres på vægge, der er for lange, hvor det er umuligt at finde et panel af den ønskede størrelse.

Plastpaneler kan udvides eller kontraheres, når temperaturen falder. Derfor er det nødvendigt, at når der er installeret i en profil, er der et lille mellemrum mellem væggen og materialet. Det er ønskeligt at tage det i betragtning ved udformningen af ​​hele systemet. Før du monterer alle profiler, er det tilrådeligt at vælge retningen af ​​lægplader.

Under installationen er det nødvendigt at måle omhyggeligt for ikke at få fejl. Dette er især vigtigt for guiden og mellemprofilen. Hvis du skal montere flere referencelinjer langs væggen med sådanne strukturer, så er det bedre at gøre dette konsekvent. Ikke alle erfarne specialister vil kunne gøre det med det samme.

Bemærk venligst at du kan vedhæfte profilen ikke kun med hæfteklammer, men også holde den fast i basen. Især ofte praktiseres dette med plastiske elementer, som let kan fastgøres af forskellige polymere sammensætninger.

Når profilens ramme er dannet, kan du fortsætte med installation og fastgørelse af panelerne. Teknologien til installation vælges individuelt og afhænger kun af eksterne forhold. I de fleste tilfælde skal du bare indsætte enden af ​​produktet i profilsporet. Derefter er panelet justeret og naglet eller limet til rammen.

Profilen til PVC-paneler er universelle produkter, der gør det muligt ikke kun at fremskynde installationen, men også for at forlænge hele systemets levetid. Det er meget vigtigt at vælge dem til en bestemt konstruktion, der er fastgjort til loftet eller vægge. For at opnå en holdbar og solid overflade er det desuden tilrådeligt at stole på alt installationsarbejde til erfarne og dokumenterede specialister.

For at installere PVC-paneler på loft og vægge, se følgende video.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

vægge

Plastvægspaneler er en lavbudget måde at raffinere og forbedre bolig-, kontor- og offentlige rum. Vedligeholdelsen af ​​belægningen er ikke kompliceret: belægningen vaskes med vand og pulvere, den er kemisk resistent, den tilhører gruppen af ​​materialer med moderat brandfare, skaber ikke et miljø til udvikling af skimmelsvampe, bedbugs, kakerlakker og barkbille. Høj fugtmodstand gør det muligt at bruge paneler i brusere, badeværelser, køkkener og offentlige steder. Den største fordel ved plast vægpaneler - de er monteret selv på buede vægge. Belægningen af ​​dette materiale forvandler rummet, tilføjer æstetik og svarer til den moderne indflydelse af mode.

Indholdsfortegnelse:

Typer af plast, dekorative, vægpaneler

 • Der er to typer paneler: til interne og eksterne behov. Den ydre forskel mellem arten er næppe mærkbar. Den væsentligste forskel er materialets sammensætning og kvalitet.
 • Udvendige paneler har en mere slidstærk struktur, som er modstandsdygtig over for UV-stråler og temperaturændringer.
 • Paneler til indendørs arbejde - har en høj grad af miljøvenlighed, varmeledningsevne.

Materiale af begge typer bruges til at beskytte mod støj og kulde. Farveopløsningen har hele spektret af spektret. Udvalget af farver til interiøret er ikke svært.

Pris væg plast paneler fra $ 3 per m2. Omkostningerne ved efterbehandling af plastpaneler fra $ 1 pr. Meter.

Montage muligheder for plast vægpaneler

Til montering af vægpaneler bruger ikke mange arbejdstimer. De placeres hurtigt på den forberedte kasse. Et værelse med et samlet vægareal på 40 m2 er færdig om 3-4 timer. Hovedtiden brugt til fremstilling af kasser op til 10-20 timer.

Lathing - et specielt fundament, styrken og kvaliteten af ​​dens base påvirker belægningens levetid. Metoden bruges til vægge med krumning af overfladen, dårlig gips, grimt fundament. I tilfælde hvor det er nødvendigt at ligge mellem væggen og afslut ledningerne. Kommunikation eller efterbehandling lydisolerende materiale.

Kassen er lavet af træstænger 40x40 mm:

 • Fastgørelse af beklædningen til lodrette vægpaneler sker på et vandret plan. Den grundlæggende regel for montering af drejning er at observere vinkelret på den installerede finish.
 • For at undgå deformation af panelerne af en hvilken som helst objektiv årsag, opretholder afstanden mellem stængerne op til 500 mm.
 • Fastgørelsesstænger til bunden er lavet med skruer.
 • For at udvide holdbarheden er den vedlagte kasse belagt med en fugtighedshæmmende og flammehæmmende blanding.

Fastgørelse af vægplastplader på batten:

 • Montering af paneler lavet fra hjørnet af rummet.
 • Det første panel er sat til "kam" i hjørnet.
 • I rillerne borede huller til skruer.
 • Fastgør panelet til kratens selvdrejende skruer.
 • Installer det andet panel. Karmens top dækker rillen først og maskerer skruerne, som er fastgjort til kassen.
 • Den endelige indretning er færdig med baseboards, fileter, hjørne lameller.
 • De er fastgjort til vægpaneler med skruer eller flydende negle.

Professionel metode til fastgørelse af plastvægpaneler

Denne metode bruges af installatører til installation i offentlige eller kontorer lokaler. Essensen af ​​metoden:

 • Installationen af ​​indretningens afrundningselementer til kassen er lavet. De er fastgjort med skruer.
 • Panelerne er foldet bue og indsat i sporene af elementerne.
 • Panelerne holdes øverst og nederst, og resten af ​​området forbliver ubundne.

Hurtig installationsmetode giver dig mulighed for at afslutte arbejdet om 1-2 timer i et rum med et samlet areal på 45 m2 vægge. Denne metode anvendes kun til vægplastpaneler med høj karakteristik af elasticitet og bøjningsstyrke.

Montering af vægplader af plast med bygningsbeslag

Metode til glatte, glatte overflader. Bygningsbeslaget går let ind i vægmaterialet og kræver ikke stor indsats.

 • Niveauet markerer den nøjagtige position af panelet langs koordinataksen. Det markerer den vinkel, hvorfra installationen skal gå.
 • På linjen drives i hæfteklammer, antallet på ikke mindre end 4 enheder. For høje vægge er det anbefalede nummer 6-9 stykker.
 • Hæfteklammer er fastgjort med negle. Markering af negle er valgt af den størrelse og udragende del af beslaget.
 • Hjertet af det første panel skal gå i beslagene.
 • Det andet panel lægges i sporet af den første.
 • En linje er planlagt til at installere parenteser til det tredje panel.
 • Yderligere installation fortsætter ifølge ordningen beskrevet ovenfor.

Sådan installeres vægplastplader med klæbemidler

Metoden bruges til glatte vægge, uden specialværktøj. Klæbemidlet bruges til at påføre væggen.

 • Væg tidligere kittet, affedt overfladen og lad det tørre.
 • Til absorption af opløsningen og fugtigheden af ​​væggene behandles med en primer, den passende destination.
 • Bred klæbemiddelsammensætning ifølge instruktionerne på pakken.
 • Påfør overfladen af ​​væggen med en rulle, børste eller sprøjtepistol.
 • Lav en ren overflademærkning lodret og vandret.
 • Dæk området med flydende lim.
 • Et panel er fastgjort til et lag lim, presset imod den angivne tid på emballagen til indstilling med substratet.
 • Belæg den næste sektion under det andet panel.
 • Tilslut panelsporet i ryggen.

Metoden gør det muligt at undlade montering af paneler med selvdrejende skruer.

Til placering på væggen med plastpaneler, dekorative og funktionelle hylder, gør hængerne på forhånd rede til fastgørelser i trækvæggen og ikke på overfladen. Hul er lavet så dybt som muligt. Derefter hænges hanken eller skruen. På plastoverfladen er der markeret med et lille kerneområde til udtagning af fastgørelseselementer.

Sådan monteres plastvægpaneler på en metalprofil

Fordelen ved installation på metalprofiler:

 • Profilens kasse er ikke genstand for deformation i modsætning til træstrålen.
 • Omkostningerne ved metalprofilen er lavere end prisen på et kvalitets træmateriale.
 • En profil med parametre med høj stivhed er fremstillet af profilen.
 • Metalkasse klare store belastninger lodret og vandret.

Metalprofiler er tilgængelige i forskellige størrelser til lodrette og vandrette applikationer.

Beregning af profiler til kasser

Fra sortimentet vælges en bestemt type profil, og derefter beregnes mængden.

Beregningseksempel for en væg 2,75x6,0 m:

 • Afstanden mellem stativerne antages at være 50 cm.
 • Til installation har du brug for følgende mængde: 600/50 + 1 stk. = 13 enheder.
 • Længden af ​​standardprofilen er tre meter. For emner fra standardlængden afskåret med 25 cm, få lameller med en længde på 275 cm
 • Professionel profilskæring foretages efter indstilling af nulniveauet og bestemmelse af højdeforskellen på hver overflade.

Det er ikke nødvendigt at spare for at gøre afstanden mellem styrene på 1 meter. Jo større afstanden mellem gitterene er, jo mindre stivhedsparameteren for strukturen som helhed. For vægge i boligområder og ofte besøgte offentlige lokaler er en ideel, tidsafprøvet afstand 500 mm. Langere afstand står til brugs- og husstandsudvidelser.

 • Beregningen af ​​vandrette komponenter udføres tilsvarende, kun højden på 275 cm erstattes af standardprofillængden - 300 cm: 2 x (300/50 + 1) = 14 enheder.
 • Fra gulvet til vandrette guider opretholdes en afstand på 50 cm. Fra midten af ​​væggen og til loftet opretholdes en afstand på 25-30 cm.

Skær ikke straks det anslåede antal guider. Det bør skæres, da arbejdet skrider frem. Det vil ikke være muligt at rette emner på 2,75 m med en højdeforskel i rummet.

Fyldning af purlinen fra profilen

 • Vejledningstakprofilen er installeret.
 • Profilen er fastgjort til betonfladen med dykker mindst på fire steder. Den anden profil er installeret ende-til-ende med den første. Påmindelse: længden af ​​væggen er 6 m, længden af ​​standardprofilen er 3 meter. For loftet skal 2 enheder.
 • Profiler er justeret med høj nøjagtighed. Den fremtidige vægs æstetiske design afhænger af deres installation.
 • En lommelygte er fastgjort til de vedhæftede loftsskinner. At bryde lodret udføres mindst tre karakterer.
 • De indstillede markeringer styrer på gulvfladen.
 • Profilen er fastspændt på trægulvet med skruer eller dowels. Det er uafhængigt af den øverste belægning til betonggulvet: linoleum, laminat, PVC-flise, profilen er fastgjort på samme måde som loftinstallationen.
 • Som resultat af arbejdet opnås to trug: en øverst, den anden i bunden. De anslåede 13 enheder af stativene indsættes i disse trug.
 • Mærkning er lavet med kridt.
 • En lommelygte er vedhæftet ved installationspunktet. Mål længden af ​​stativet.
 • Et stykke målt længde skæres med metal shears fra en standard profil.
 • Læg let på profilen, sæt segmentet i guiderne, tilpasse lodret visuelt. En mere nøjagtig justering udføres af niveau.
 • Til skruer skal der anvendes skruer. Skruetrækker producerer en binding. Ved hver guide bruger 2-3 enheder af fastgørelseselementer.

Fremstilling og installation af stivere

De yderligere stivningsribber, som vægpanelerne installeres på, afskæres, når arbejdet udføres og på stedet for dets udførelse. Installation starter fra væggen. Der er en rille i den første lodrette stand, men ikke i den anden på grund af orienteringen af ​​alle stiverne i en retning. Ifølge den klassiske teknologi er det påkrævet at installere to vertikale indlæg, således at skæret har udseende af to tilsluttede og drejet modsatte bogstaver "P". To profilenheder øger kasseomkostningerne væsentligt og har ingen signifikant effekt på at øge strukturenes stivhed. Med en profil, en kasse, der er stabil og optimal i stivhed.

Et alternativ til den anden guide vil være et hjørne eller snit af en profil på 70-100 mm.

 • Skru et hjørne eller segment på bagsiden af ​​det vertikale rack. Få disken del under forstuderen.
 • Udfør lignende handlinger for alle elementer af kasser.

Teknikken er blevet testet og har vist sin effektivitet ved at skabe lave omkostninger, holdbare skeder.

De vandrette guider er indstillet visuelt uden niveau. Det vigtigste er at indstille de lodrette guider. Ribbenens placering spiller ikke en særlig rolle.

Montering af vægpaneler på profilen

Beregningen af ​​vægplastpaneler. Størrelsen på et standardark er 122x244 cm. Dimensionerne af tastaturerne er mere egnede til det beskrevne eksempel. Vælg et ark med en bredde på 300 mm og en længde på 3000 mm. Den overskydende længde skæres med en hacksav med et fint blad. Længdemålingerne udføres for hvert afsnit for at kunne korrigere uregelmæssigheder og højdeforskelle i lokalet.

 • Montering af panelets ledning fra væggen.
 • Det første panel med pedantisk nøjagtighed indstillet af niveau. Med uforsigtig installation af den oprindelige plade ved enden af ​​væggen er der dannet en kæmpe opbygning, der tvinger til at afmontere alt arbejde udført af sektionen og genoprette det.
 • Det eksponerede panel er fastgjort med skruer til stiveren eller lodret stativ.
 • Indsæt det andet panel i sporet af det oprindelige ark. Vedhæftet.
 • Yderligere handlinger gentages som beskrevet ovenfor.
 • I nærheden af ​​væggen er der normalt dannet en smal slot for hele pladen. Mål bredden af ​​strimlen nær loftet, gulvet og midt i højden. Skær et stykke pap ud. Påfør i mellemrummet, kontroller størrelsen korrekt. Skær panelet halvt og indsæt i spalten.
 • Efter installationen af ​​en væg er panelerne monteret på følgende overflader.

Ugly smalle revner i leddene af panelerne med loft, hjørner og gulvmaskede plast dekorative strimler, bundplader og hjørner. Montering og fastgørelse udføres ved hjælp af specielle låse. Denne metode giver dig mulighed for hurtigt og nemt at demontere elementerne.

Plast vægpaneler, fotokamre med en interessant løsning på indretningen, vil være en guide, når du vælger dit eget projekt.

Sådan repareres plastpaneler - trin for trin instruktioner

Tænker på reparationen, vi vil altid få et glimrende resultat, og samtidig gøre uden unødige omkostninger og opfylde minimumstiden. Et andet vigtigt punkt er, at reparationer ikke forårsager mange problemer, ikke efterlader snavs og ikke i høj grad forstyrrer naboerne.

En fremragende løsning i dette tilfælde ville være installationen af ​​plastpaneler. Vores instruktioner hjælper dig med at forstå, hvordan du fastgør plastpaneler. De er let monteret på væggene eller loftet, og derfor behøver du ikke at overflade overfladen.

Plastpaneler er nemme at rengøre og er ideelle til værelser med høj luftfugtighed (badeværelse, sauna, kedelrum). En række farver og teksturer hjælper med at skabe et unikt og hyggeligt interiør. Til installation af sådanne paneler er nok til at få nogle få værktøjer til rådighed.

Nødvendigt værktøj og forberedende forberedelse

De nødvendige værktøjer til fastgørelse af plastpaneler findes i næsten ethvert hjem:

 • elektrisk boremaskine;
 • hacksav til træ;
 • sakse og hacksav;
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • målebånd, bygningsniveau, blyant eller markør;
 • hammer hæftemaskine;
 • trappestige.

For det første måler du måle arbejdsfladen ved hjælp af et målebånd, så du kan beregne den krævede mængde materialer korrekt.

Overfladen skal være fri for tapet. Hvis panelerne holder fast, skal væggene eller fliserne rengøres fra maling og støv.

Før installation anbefales det at modstå plastpaneler i mindst en halv time ved stuetemperatur. Skynd dig ikke for at fjerne beskyttelsesfilmen inden færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet, det vil hjælpe med at opretholde panelets præsentation.

Funktioner af installation og procedure

Fastgøringspaneler producerer enten direkte på væggen eller på den forberedte på forhånd af kassen. For at blive monteret på væggen skal den være helt flad. Crate er træstænger eller lameller, der skrues til overfladen i en vis afstand fra hinanden. For vægge bør bredden mellem lamellerne ikke overstige 30 - 40 cm, til loftet - højst 30 cm. Lister til beklædningen er monteret på væggen vinkelret i forhold til panelernes retning.

Hvis væggen, hvorpå latherne er fastgjort, er træ eller andet, hvor de selvskærende skruer let kan skrues ind, så er det bedst at bruge dem til fastgørelse af stængerne. Hvis væggen er beton eller mursten, er det bedst at feste stængerne med dowel-negle eller med konventionelle dowels og skruer.


Et eksempel på fastgørelse af kasser under plastpaneler.

Før du kommer på arbejde, skal du forstå, hvordan du korrekt fastgør plastpaneler på væggen.

 • Hvis du beslutter dig for at fastgøre panelerne til kassen med negle, så husk at genanvendelse af materialet vil være umuligt, for sandsynligvis under demontering vil panelets integritet blive overtrådt.
 • Den bedste monteringsmetode er ved hjælp af klemmer.
 • Men brugen af ​​hæfteklammer, der drives ind med en speciel hæftemaskine, er også en god mulighed.
 • En anden god mulighed for montering af paneler er skruer.


De mest almindelige metoder til fastgørelse af plastpaneler.

Når du har besluttet på metoden til montering af panelerne, skal du gøre følgende trin:

Først monteres beslagene: det endelige element, en ekstern eller indvendig vinkel. Hvis panelet dækker væggen til loftet, skal du fastgøre loftsplinten på det øverste tømmer.


Tilgængelige typer af tilbehør til plastpaneler.

Sæt panelet i fastgørelsen med en smal monteringshylde. Panelet er fastgjort på siden af ​​den brede monteringshylde med negle eller beslag.

Efter at være sikker på at det første panel er installeret fladt, indsæt den næste, smalle ende i sporet i det foregående panel. Prøv at passe panelerne tæt på hinanden.


Installation af den nødvendige hardware og det første plastpanel.

Det sidste plastpanel, der fuldender rækken, skal du indsætte kraftigt mellem det endelige element og det foregående panel. Hvis panelet skal reduceres i bredden, skal du afskære overskuddet med en kniv, der bevæger sig langs panelet.

Video: Montering af flåder, tilbehør og PVC paneler

Funktioner montering af plastpaneler på væggene

Hvis rummet er tørt og væggene er glatte, kan panelerne monteres direkte på væggen uden at bruge en batten.


Fastgør panelerne til at klæbe direkte til væggene uden at bruge en batte.

I et rum med høj luftfugtighed skal en plast- eller metalmonteringsprofil anvendes som en batten. I dette tilfælde er panelerne fastgjort til skinnerne med specielle klip, hvilket letter installation og demontering af konstruktionen.


Fastgørelsespaneler med plastikprofil med specielle klip.

Udvidelsen af ​​materialet bør overvejes, når temperaturen ændres, så når du justerer panelernes højde, skal du efterlade et lille hul. Hvis der anvendes en bred stang til batten, kan et varmeapparat eller lydisoleringsmateriale placeres i det resulterende rum mellem væggen og panelerne.

Funktioner installation af plastpaneler på loftet

Overvej nu metoderne til fastgørelse af plastpaneler til loftet. Før installationen er det nødvendigt at bestemme afstanden mellem panelerne og loftet. Denne afstand afhænger af typen af ​​belysning. Hvis du planlægger at installere indbyggede lys, skal afstanden være mindst 10-15 cm, så du kan helt skjule ledningerne. Markér lampens steder i forvejen med en blyant, skær hullerne ud og installer belysningen på belysningsenhederne.


Metal drejning til montering af plastpaneler på loftet i badeværelset.

Så udfører du de samme trin som ved installation af panelerne på væggene. I et værelse med et fladt loft kan du uden kasser. Loftsplint før arbejdet påbegyndes, monteres på tre vægge. Brug bygningens niveau til jævn placering af paneler.

Når du installerer plastpaneler i et rum med høj luftfugtighed, skal du fylde loftgabet med silikoneforseglingsmiddel for at opnå fuld vandtætthed.

Nyttige tips til montering af plastpaneler:

1. Skær og bor panelerne, vend med forsiden opad. Brug en hacksav, håndsav eller konstruktionskniv til skæring. Brug altid specielle briller for at beskytte dine øjne.

2. Påfør limen direkte på væggen. Brug glatte linjer til at tegne et gitter, hvilket ikke efterlader tomme områder. Brug kun specialkonstruktion lim "flydende negle".

3. Hammer negle ind i panelet under installationen, pas på ikke at ramme hammeren på overfladen, ellers vil der være buler.

4. Rengør plastpanelene med sæbevand. Brug ikke slibemidler, grove skuremidler eller opløsningsmiddelbaserede rengøringsmidler.

Nu ved du, hvordan du laver plastpaneler på væggen og hvordan man plejer dem. Installation af plastpaneler kræver ikke meget tid og kraft til enhver nybegynder. Ved at vælge dette nemme at installere materiale kan du skabe et unikt interiør med dine egne hænder. Blandt de forskellige paneler, der efterligner sten, træ, papir af forskellige farver, vil du helt sikkert finde en mulighed for din smag.

Sørg for at se på videoen nedenfor, det viser meget klart processen med installation af plastpaneler.

Sådan repareres plastpaneler på væggen - komplet instruktioner

Hvad er måder at fastgøre plastpaneler på væggen? Hvordan vælger du materiale? Hvilke værktøjer har du brug for? Alt dette og trin for trin instruktioner til installation af plastpaneler.

Polyvinylchlorid er et praktisk og slidstærkt materiale. Det er meget brugt til at dekorere overflader af vægge og lofter. Ved hjælp af en lang række af sine nuancer, former og teksturer kan interiøret gøres stilfuldt og smukt. fordele:

 • materiel immunitet mod fugt
 • et simpelt system til fastgørelse af vægpaneler, som er velegnet til begyndere;
 • lang levetid
 • brandsikkerhed;
 • hygiejne;
 • bekvemmelighed i forbindelse med vask og rengøring
 • lave omkostninger;
 • modstand mod skimmel og meldug.

Plastpaneler - billigt og let at installere efterbehandling materiale

Manglen på PVC-paneler - lav slagstyrke. Det er nødvendigt at omhyggeligt kontrollere det leverede byggemateriale og installere det omhyggeligt.

Før installationen er det nødvendigt at forberede værktøjer og hjælpematerialer, der kan hjælpe i arbejdet:

 • til mærkning - et målebånd med en blyant eller en vaskbar markør;
 • til at skære bladet - en hacksav med små tænder;
 • bygningsniveau, plumb;
 • trekant;
 • til behandling af hjørner - plastprofil eller lameller
 • til fastgørelse på overfladen - skruer, dowel-nails, clamps;
 • perforator, skruetrækker;
 • antiseptisk opløsning, fugemasse, lim.

Tilbehør, der skal bruges i processen:

 • ydre og indre hjørner
 • profiler docking, start og F-formet;
 • Sokkel loft og gulv.

For at spare tid, skal du vælge en butik, hvor hele sættet kan købes på samme sted som hovedmaterialet.

PVC-kendetegn er afhængig af producenten. På markedet er paneler fra Europa og Kina. Med hensyn til kvalitet er det overvældende flertal af medlemmerne af den første gruppe. Styrken af ​​panelet afhænger af tykkelsen af ​​væggene og antallet af stive kanter placeret indeni. Optimal ydelse: Tykkelsen af ​​panelets forside er 2-1.5 mm, antallet af forstærkere er 20-29, lamellens samlede vægt er 2-1,7 kg / m2.

Butikkerne tilbyder en bred vifte af paneler fra Europa og Kina.

Køb ikke, hvis:

 • forstærkere deformeres eller beskadiges
 • uklare linjer på tegningen, slørede kanter;
 • nuancer af paneler fra en stak varierer indbyrdes;
 • ridset overflade;
 • Dimensionerne af segmenterne er forskellige (i dette tilfælde vil fastgørelsen af ​​plastpanelerne til væggen være kompliceret på grund af den løse fiksering).

For at kontrollere, hvor meget materialet er pålideligt, skal du klikke på overfladen med fingeren. Forsiden skal bøje og vende tilbage til sin oprindelige tilstand. Hvis panelet deformeres, indikerer dette, at dets sammensætning indeholder et højt indhold af kridt og en levetid vil være lille.

Beregninger er nødvendige for at undgå overbetaling på grund af yderligere indkøb af materiale. Også tiden er spildt, hvis der ikke er nok byggematerialer. Fastgørelse af PVC-paneler på væggen antyder deres vertikale eller vandrette placering. Valget afhænger af smag præferencer. Beregningen for lodret er som følger:

 1. 1. Vi måler rummet (længden langs omkredsen);
 2. 2. Træk bredden af ​​døren og vinduesåbningerne op.
 3. 3. Del resten med bredden af ​​et panel.

Først skal du måle rummet

Resultatet er antallet af paneler, der er nødvendige for at afslutte lokalet. Til det skal du helt sikkert tilføje et par ekstra enheder, hvis materialet er ved et uheld beskadiget.

Beregning for vandret:

 1. 1. Vi måler rummet i rummet
 2. 2. Træk dør- og vinduesåbningsområdet ud;
 3. 3. Det resulterende tal divideres med arealet af et panel fra det kit, der tilbydes i butikken.

Til den opnåede værdi tilføjer vi 10% - som reserve. Når der installeres vandret, skal materialet skæres, hvilket resulterer i en lille rest i form af stumper.

Under væggenes udsmykning med plast skal du skjule ledningerne til elektricitet. For at gøre dette skal du montere panelet på batten. For at købe den optimale mængde materialer kræves der også beregninger her. Kassen er lavet af metalprofilelementer og strimler af træ.

Til lathing skal du have trælameller og metalprofilelementer.

Fremgangsmåden til beregning af:

 1. 1. Vi måler højden af ​​væggene i rummet;
 2. 2. Det resulterende tal er opdelt af trinnet med at placere skinnerne i den fremtidige kasse (anbefales 50 cm);
 3. 3. Resultatet multipliceres med rummets omkreds - profillængden i løbende målere opnås;
 4. 4. Vi måler højden af ​​hjørnerne i rummet;
 5. 5. Multiplicer med deres nummer - vi får den samlede optagelse af profilen til behandling af hjørnerne;
 6. 6. Vi tilføjer omkredsen af ​​døråbninger og vinduer.

Som følge heraf får du to værdier - længden af ​​lamellerne til batten og vinkelprofilen. Glem ikke at tilføje margin for tilfælde, hvor materialet vil blive beskadiget under installationen.

For værelser med høj luftfugtighed, især badeværelset og badeværelset, er PVC-paneler bedst egnet, fordi de ikke er bange for fugt, svamp og skimmelsvamp. Ved hjælp af moderne indretningsmuligheder kan designen af ​​disse værelser laves stilfuld og koncis uden høje omkostninger. For at gøre dette er det ikke nødvendigt at købe dyre kollektion fliser - brug PVC.

Processen kan præsenteres i tre versioner:

 • ved anvendelse af klæbemidler;
 • Brug af selvskærende skruer;
 • ved hjælp af klemmer.

Lim er egnet til ideelt lige og glatte overflader. Vælg mellem nogen af ​​dem, der sælges på markedet: flydende negle, universal "Moment" eller specialiseret sammensætning til PVC paneler. Lim vil forenkle og reducere omkostningerne ved at reparere et badeværelse, fordi der ikke er behov for at konstruere en batten. Ulempen ved denne mulighed er vanskeligheden ved at udskifte det beskadigede panel med en ny, da det vil blive fastlimet fast på væggen. Det vil være nødvendigt at fjerne det sammen med det ydre lag af vægdekoration, som derefter skal genoprettes.

Med skruer lettere. Muligheden er praktisk til maskering af rør og ledninger. For at fremskynde processen anbefales det at bruge en skruetrækker. Niveau overfladen er ikke påkrævet. Ulempen er nødvendigheden af ​​at oprette kasser bunden fra træplader. Dette er en ekstra omkostning for tid og penge. Inden vægpaneler monteres på klemmerne, skal der monteres en metalbeklædning på væggen.

Inden du installerer plastpanelerne, skal du forberede basen. For at gøre dette skal du grundigt rense væggene, kittet, lad dem tørre og niveauere. Før dette fjernes den gamle belægning helt fra væggen - tapet, flise eller skrælning maling.

Kittet vil godt skjule alle revner, revner og uregelmæssigheder på væggene. Dråbens størrelse er tilladt op til fem millimeter. Hvis plastik limes til dybe pits eller stød, så vil det deformere eller afskalere med tiden. Hvorfor fjerne gammelt cover fra væggen? Den indeholder støv, snavs og fedt. Alt dette vil forstyrre den normale klæbning af klæbebelægningen. Hvis hvidvaskning påføres væggen, vaskes den grundigt, fedtet rengøres ved hjælp af vaskemidler. Derefter påføres primer sammensætning og væggen er justeret.

Lim påføres på bagsiden af ​​panelet.

Instruktioner for trin:

 1. 1. Forberedelse af væggen: Fjern den gamle belægning, rengør, kitt, sand;
 2. 2. Rengør panelets bagside med en fugtig klud, tør det
 3. 3. Påfør lim på bagsiden af ​​byggematerialet ved hjælp af prikkemetoden i trin på 20 mm;
 4. 4. Sæt forsigtigt PVC-panelet på væggen.

Når du bruger flydende negle som klæbemiddel, banker panelet derefter og kommer ud af overfladen i 5-7 minutter. For sammensætningen kræves obvetrivanie. Efter en kort pause vender PVC tilbage til væggen.

Rammeløs metode involverer ikke dannelsen af ​​vinkler. Som finish er foderet velegnet ved hjælp af almindelige plasthjørner. De har ikke slots, så brug transparent silikone til deres installation.

Når du klipper rundt om stikkontakterne, skal du skære huller til dem. Lav de nødvendige mål og marker det sted, hvor du vil lave en udskæring. Under arbejdet er det nødvendigt at slukke for el.

Plinths er installeret sidst. Selvdrejende skruer bruges til dette - ved hjælp af dem er materialet fastgjort til væggen, før hullerne bores. Samlingsområderne mellem lamellens segmenter er fyldt med silikoneforsegling eller konventionelt monteringsskum. Dette skal gøres, så fugt ikke falder under plastfladen af ​​den fornyede væg.

Det moderne marked tilbyder universelle klæbemidler:

 • Moment of crystal;
 • Clayberite 636;
 • Emfikol 34012A.

Til PVC-paneler kan du vælge universelle klæbemidler

De er velegnet til PVC-fastgørelsesdele uden professionel hjælp. Eksperter bruger lim til plastik. Den grundlæggende valgregel - køb i en specialbutik. På denne måde beskytter du dig mod køb af falsk eller penge udløbet. Hvis du beslutter dig for at købe lim til PVC på markedet, skal du være opmærksom på fremstillingsdatoen og udseendet af pakken. God kvalitet lim vil give:

 • hurtig indstilling med overflader;
 • lang og pålidelig fiksering
 • modstand mod temperatur ekstreme, fugt, frost.

For at fikse plasten anbefales det ikke at anvende smeltepunkt. Til dette formål kan du som ekstraudstyr tage et ikke-ekspanderende fugemasse, frigivet på basis af polyurethanskum. Det har plasticitet og klæber godt til vægpanelet.

Ofte såkaldt. "Forklæde" i køkkenet er lavet ved hjælp af udvidet ler eller flise. Men du skal kunne lægge fliser. Dem, der ikke ønsker at bruge penge på mesterens opkald og har tillid til deres evner, kan udstyre køkkenet ved hjælp af PVC-paneler. Moderne versioner af plast succesfuldt efterligner dyre samlinger af keramiske fliser.

Nemt at installere køkkenpanel forklæde

Teknologi "i rummet" kræver ikke brug af drejning, klæbemiddelsammensætning og specielle fastgørelsesanordninger. Den er velegnet til små køkkener, hvor arbejdsområdet er dækket af et panelark. Trinvise instruktioner:

 1. 1. Placér panelet på bordpladen med underkanten, skær materialet i overensstemmelse med de ønskede dimensioner af det foreslåede "forklæde";
 2. 2. Sæt den øverste del bag ophængsskabet, så det pålideligt trykker arket mod væggen; fiksering kan forbedres med parentes;
 3. 3. Fastgør panelets nederste del ved hjælp af en sokkel - den skal fastgøres sikkert på bordpladen, det er bedre at vælge en massiv og holdbar mulighed for gulvet.

Fordelen ved denne metode er, at "forkladen" til enhver tid nemt kan ændres til en anden.

Før dækket skal væggen rengøres, men uden alvorlig udjævning af overfladen. Redecorating et badeværelse, badeværelse eller køkken kræver yderligere behandling af vægge med en antiseptisk sammensætning og vandtætning.

I rum med høj luftfugtighed anbefales en metalramme.

Til fremstilling af kasser taget træstænger 2x2 cm. For værelser med høj fugtindhold - bade og brusere - anbefales metalelementer. Før du bruger træmateriale, tørres grundigt for at undgå mulig deformation. Barer behandles med antiseptisk. Hvis du vælger at bruge metal, skal du vælge et profilelement, der er mærket UD (hoveddelen af ​​konturen) og cd (konturstyringer).

Oprettelse af kasse design skal begynde med opmærkning. Først definerer vi det lavere niveau - det kan være på gulvet eller højere, afhængigt af design ideen. Den nederste sokkel installeres her. Som et vartegn, tag den mest fremtrædende del af muren - det bestemmer battenes overordnede indsnit. Når du arbejder med træ, skal du tilføje 2-3 mm til indrykket. Dette skal gøres, fordi Træ selv under den ubetydelige indflydelse af fugt er deformeret.

Så bestemmes den øverste linje af batten og laterale niveauer. Til nivellering af toppen og bunden skal du bruge bygningens niveau, til siderne - plumb. Fastgørelse er lavet på direkte suspensioner. Skruer er arrangeret i trin på op til 25 cm på træ og op til 15 cm på metal. Stænger fastgjort først omkring kanterne og derefter til midten. Med dette undgås uregelmæssigheder og unøjagtigheder.

Efter montering af top-, bund- og sidespor fortsæt til installationen af ​​intern. Dette gøres under hensyntagen til valget af lamellernes type arrangement - lodret eller vandret. Derefter fastgøres lamellerne i forhold til de indre skinner vinkelret.

Rørene skal være under gitterrammen.

 1. 1. Monter lister - ekstern, intern (hjørne, bund, top);
 2. 2. Fastgør det første panel og reparer det ved hjælp af en klyaymer (lamellens kanter går ind i den øverste og nederste profil);
 3. 3. Det andet panel indsættes i den første låses spor, ligeledes fast, og så videre;
 4. 4. Sæt materialet til væggen.
 5. 5. Vi fastgør det sidste panel, idet der tages højde for at det passer godt ind i hjørnet.

Hvis der er rør i rummet, der skal skjules bag panelerne, er kassen dannet med en sådan konto, at de vil være under rammen. Yderligere hjørner vil blive påkrævet. Tællere, ventilkraner og andre elementer, der skal åbnes med jævne mellemrum, kan skjules bag en dekorationsdør. For at gøre dette skal panelet til guiden være "plantet" på små sløjfer.

Vælge og installere PVC paneler i badeværelset, badeværelset, i køkkenet, følg reglerne:

 • Du bør ikke kombinere plast med dyre efterbehandling materialer - sten, flise, granit, det vil se smagfuldt;
 • For små værelser skal du vælge paneler med lys nuancer eller med fotoudskrivning;
 • for værelser med høj luftfugtighed passer glatte materialer; Udtalt og dyb tekstur vil kræve konstant rengøring, ellers vil der opstå en skimmelsvamp eller svamp;
 • Når du vælger paneler, skal du holde dig til det samlede ensemble og farveskemaet i indretningen.

Plastpaneler er et unikt moderne produkt, som du kan oprette utrolige billeder med. Har en lille fantasi, vil du være i stand til at gøre dit hjem unik og original. Undersøg de foreslåede instruktioner og fortsæt med at reparere!