Fastgørelsesgardiner på rundkornet

Der er mange faktorer, der kan påvirke gardinernes hængning. For at gardinerne skal se smukke ud og give elegance og charme til hele indretningen, er det ikke bare nødvendigt at omhyggeligt vælge form og stof, men også at spore, hvad gardinerne vil hænge på, samt hvilke tilbehør der vil dekorere dem. Før du hænger lærredet, bør du omhyggeligt gøre dig bekendt med alle mulige monteringsmuligheder. Udseendet af gardinerne og deres levetid afhænger af dette. I denne artikel vil vi overveje spørgsmålet om, hvordan man hænger gardinerne på gardinstangen med ringe, hvilke andre muligheder er der fastgørelsesanordninger.

Typer af cornices

Der er mange forskellige traditionelle og moderne muligheder for fastsættelse af gardiner. For at vælge den bedste måde skal du studere problemet mere detaljeret. Cornices betragtes som den mest almindelige monteringsmulighed. De kommer i forskellige former, materialer, design og med forskellige monteringsmuligheder.

Så de traditionelle typer af vedhæftede filer er som følger:

 • Stangen i form af en stang er en klassisk kronkage i produktionen af ​​hvilke materialer som plast, træ eller metal kan anvendes. Eaves baren er fastgjort på væggen ved hjælp af særlige beslag. Som regel har den flere guider, hvor du kan hænge gardiner, pelmets og tyll på samme tid. Ringe til montering er ofte let at interagere med overfladen uden at forhindre gardinernes bevægelse.
 • Cornice i form af en streng - normalt brugt, når du skal hænge lette typer stof, for eksempel nylon, nylon eller organza. Hvis du hænger på sådanne kurver tyngre stoffer, så kan det med tiden sænke. Typisk har cornice-strengen en eller flere rækker. De er gode til værelser med loftslofter, til børns værelser eller køkkener.
 • Baguette cornices ser meget smukke ud, men kun på betingelse af at de vælges efter skabelsen af ​​de vigtigste indre af rummet. De bør blande sig harmonisk med den overordnede atmosfære. Baguetten er som regel lavet af plastikbånd eller træplank, der er indrettet efter farve, tekstur af stoffet og rummets overordnede design.

Det er vigtigt! Ved valg af tagskærmer skal der lægges særlig vægt på styringssystemer. De skal være nemme at bruge og pålidelige.

Udover det traditionelle er der moderne systemer af taggrunde, blandt hvilke er:

 • Profil - deres designs er varierede. De er baseret på et system af guider til løbere. Deres installation kan udføres både på væggen og på loftet. Profilkroner er ofte dekoreret med en hætte.
 • Fleksibel - denne polymer metalstrukturer. På grund af deres fleksibilitet er de gode til udsmykning af vinduer, fremhævning af baldakiner og udsmykning af nicher. De er variable, kan fastgøres til enhver form for loft og vægge.
 • Teleskopisk - indstilles, når der ikke er mulighed for at bore væggene eller monteringsbeslagene. De er fastgjort mellem to vægge ved hjælp af særlige afstandsstykker med fjedre inde i stangen.

Det er vigtigt! Et stort udvalg af cornices giver alle slags gardiner med pålidelige fastgøringsmekanismer, mens de har fremragende dekorative og funktionelle kvaliteter.

Typer af fastgørelsesgardiner

Forskellige versioner af tagskæggene har forskellige typer fastgørelsesgardiner. Nogle af dem udfører kun en funktionel rolle, mens de ofte forsøger at skjule sig fra øjnene. Men der er dem, der har bemærkelsesværdige dekorative kvaliteter. Så sker der fastgørelsesgardiner:

 • Ringe - bruges hovedsagelig på runde hjørner. De er ret nemme at klare, da de frit glider over overfladen. Ringe kan sys til stoffet eller lægge på ekstra kroge før ophængning, hvilket er meget mere praktisk.
 • Kroge - meget komfortabel og funktionel. Den øverste del af krogen er indsat i styret, og selve lærredet klæber sig til den nedre del af løkken. Kroge er meget stærke og kan modstå selv tunge typer af stoffer.
 • Klemmer - kan være krabber, klip eller krokodiller. De kan bruges som separate fastgørelsesanordninger, og i tandem med kroge og ringe. Fastgøring i form af et klip gør det muligt at justere lærredets længde og skabe yderligere folder.
 • Loopsne er syet med gardiner og kan kun bruges med runde cornices. Deres ulempe er, at for suspension af gardiner skal du demontere tagskæggene. For at undgå dette kan du sy til knapphuller.
 • Eyelets er todelt ringe, der bruges til at lave huller i stoffet. De er fastgjort på runde hjørner. De er placeret i den øvre del af lærredet på lige stor afstand fra hinanden og danner smukke folder.

Det er vigtigt! I færd med at installere fastgørelsesanordninger til gardiner, er det nødvendigt at overveje den type af cornice, som gardinerne vil hænge på, såvel som dets materiale og farve.

Hvordan man hænger gardiner?

Vinduesprocessen er ikke den nemmeste og har brug for særlig viden og færdigheder. Det er meget vigtigt, at du hænger gardinerne på. Ved at vælge måder at hænge gardiner på, er det nødvendigt at tage hensyn til faktorer, der kan påvirke hvor meget gardinerne vil se smukke ud og hvor godt de passer ind i det overordnede interiør. Blandt disse faktorer er:

 • Indretningens stil.
 • Vinduernes størrelse.
 • Se cornice.
 • Teksturens struktur, kvalitet og densitet.

Der er mange forskellige tricks, hvor du kan visuelt udvide eller reducere vinduerne og rummet som helhed. For eksempel gardiner hang på brede vinduer vil se godt ud, mens for smalle vinduer persienner er mere passende. Når man laver gardiner, er det nødvendigt at overveje antallet af folder på dåserne og bølgefrekvensen. Takket være dem ser gardinerne mere smukke og elegante ud. Fold og bølger kan justeres med den afstand, hvor kroge er placeret.

Det er vigtigt! Bemærk venligst at foldene på gardinerne skal udføres, før de placeres på vinduerne.

Tips til smukt at hænge gardinerne i lejligheden

Almindelige lejligheder har ofte ikke en stor størrelse af området, samt tilstedeværelsen af ​​rummelige vinduer. Ved hjælp af professionelle tricks i forhænget hænger, kan alle give et værelse skønhed og visuelt udvide et lille rum. Blandt de grundlæggende principper i udsmykningen af ​​vinduer er følgende:

 • Brug gardinerne til at fremhæve vinduet - det kan gøre rummet mere rummeligt og lyst.
 • Placer cornice højt - så du øger visuelt lofterne, og rummet bliver visuelt større.
 • I indretningen skal du bruge den overordnede stil. Suspension af malerier udfører også, afhængigt af deres stil.
 • Uanset hvilke værelser gardinerne er hængt i, skal du overveje størrelsen af ​​rummet og de funktioner, den udfører. For eksempel kan du i en stor hal hænge dåser af tykt, dyrt stof, dekorere dem med lambrequins, dekorative kvaster og bølger.

Det er vigtigt! Hvis stuen ikke er stor, så vil enkle gardiner med et geometrisk mønster, som rummet bliver visuelt øget for, være mere passende.

Gardiner til soveværelset er bedst at tilføje tyl - dette vil gøre rummet mere behageligt og behageligt at sove. Og i køkkenet i dag er det meget fashionabelt at bruge romerske gardiner - de er smukke, koncise, funktionelle og passer perfekt ind i ethvert interiør.

Videooptagelser

For at gardinerne skal være smukke og harmonisk komplementere indretningen, bør du overveje alle måder at hænge gardinerne på og vælge den mest succesfulde. Når man laver vinduer, er det nødvendigt at følge reglen om harmonisk kombination af alle dekorative og funktionelle elementer.

Fremgangsmåder til fastgørelse af gardiner til tagene

I vores hjem har gardiner, gardiner, gardiner eller gardiner en meget vigtig funktionel rolle. Ved deres arbejdsprincip skal de alle bevæge sig og flytte fra hinanden, sådan en handling gør det muligt for dem at udføre bjergene.

Metoder til fastgørelse af gardiner til tagene:
 • slips,
 • loop,
 • snørehuller,
 • løbegang,
 • fletning,
 • ringe
 • magneter.

Gardiner med bånd

En af de typer fastgørelsesgardiner til guiden er stofstrenge. De kan fremstilles af ethvert stof, bånd eller blonde. Sådanne bånd kan være i tone med gardinerne selv eller med kontrasterende nuancer, ideel til lysgardiner lavet af naturlige stoffer. Måder at binde disse monteringer kan også variere, for eksempel på en bue eller en knude.

Hængslede gardiner

En af mulighederne for fastgørelse af gardiner er stofsløjfer. Igen kan sløjfer holdes for at passe til gardinerne selv eller være i modsætning til dem. Du kan også bruge forskellige længder og bredder af løkkerne. De kan gøres solide, det vil sige syet i gardinen selv. Denne type fastgørelse af gardiner er kun egnet, når gardinet let fjernes. Hvis der ikke er en sådan mulighed, gøres fastgørelserne aftagelige ved hjælp af forskellige fastgørelsesanordninger, f.eks. Knapper eller knapper.

Eyelet Gardiner

Med denne metode til fastgørelsesgardiner, skæres tagbøjlerne på gardinerne gennem specielle runde huller i lærredet. De er gode til tunge gardiner, da disse huller er stærke, og fastgørelserne modstår gode belastninger. Hvis de tidligere muligheder har evnen til at tørre, forøger ringene levetiden på bøsningen, og på grund af den ensartede placering af grommets på stoffet danner gardinet de samme og lige striber.

Gardiner på snoet

Muligheden for fastgørelsesgardiner, der bruger stoffet selv uden yderligere forbindelser, kaldes en snor. Sådanne gardiner er lydløse, fordi de ikke har ekstra dele fra andet materiale, der kan udstille lyd, når de gnides mod gardinet. Der kan anvendes muligheder, når de øverste gardiner er indpakket og syet, først forlader plads til det fremtidige tagrør med en margen, eller en strimmel af andet materiale, der allerede er færdigsyet syet under røret, syes.

Gardiner på et bånd

Metoden til fastgørelse gardiner bruger toppen af ​​fletningen. For sådanne gardiner bliver nødt til at stamme op på en klud, mere end de andre gardiner, hver anden. Ved hjælp af fletning får du et stort antal små folder på dit gardin. Kun i denne form for fastgørelse af gardiner kan du opnå et stort antal og mindste størrelser af folder, ved hjælp af et bånd kan du justere deres størrelse og antal.

Gardiner på ringene

Ofte sælges gardinerne med færdige ringe, det er kun at sy til gardinfastgørelserne. Disse gardiner er nemmest at fremstille fra gardinmonteringsmulighederne. Med den korrekte placering af fastgørelsesdele på lærredet, vil du være i stand til at skabe folder, ikke værre end ved hjælp af syede ringe.

Magnetophæng

Magnetiske monteringer er velegnede til alle gardinemodeller, med sådanne monteringer muligvis forskellige originale gardiner.

Typer af fastgørelsesgardiner til tagene

Gardinernes udseende og funktionalitet afhænger ikke kun af deres kvalitet og fremstillingsmateriale, men også om hvordan de fastgøres over vinduet. I de fleste tilfælde er de fastgjort til loftet eller væggrænserne. Denne metode er uden konkurrence og har ingen tilsvarende analoger. Men der er flere muligheder for montering af gardiner direkte på skinnen. Forkert valgt fiksering kan negere alle gardinernes tiltrækningskraft og forstyrre indretningens stilistiske enhed. Derfor, før du går til butikken for de gardiner du kan lide, bør du bestemme, hvordan de vil blive monteret på tagskægget.

Hvilke typer fastgørelsesanordninger bruges oftest til gardiner

Fastgørelsesanordninger til gardiner til bjergene er valgt ud fra designet af tagbøjler, tæthed, tekstur og stoffarver samt funktionerne i gardinmodellen. Derudover skal man, når man vælger dem, tage højde for rummets indvendige stil. Hovedtyperne af skruer til gardiner er som følger:

Overvej dem mere detaljeret.

Gardiner med bånd

Slips ser godt ud på alle typer stofgardiner med undtagelse af japansk og fransk. For de førstnævnte er de for legende og romantiske, og sidstnævntes design er for mættet med jakobsmuslinger, og sådanne vedhæftede filer overbelaster deres udseende.

Gardiner med slips tilføje et strejf af romantik, lethed og luftighed til indretningen.

Du kan lave bånd fra noget: bånd, fletninger, snore. Det hele afhænger af designers smag og fantasi. Binde dem i knuder eller buer. Det skal tages i betragtning, at strækningerne skal være stærkere og tykkere end gardiner og tyl til gardiner, der er fremstillet af tykt og tungt stof. Ellers vil de ikke opretholde deres vægt og vil hurtigt rive.

Ofte sys sømmen af ​​samme stof som gardinerne. På billedet er gardinsætet, hvor båndene og gardinerne til gardinerne er lavet af samme materiale som gardinerne.

Hængslede gardiner

Hængslede gardiner ser passende og harmoniske ud i både strenge klassiske og avantgarde interiørtyper og i rum af ethvert funktionelt formål. Hængslerne passer til alle typer gardiner. Sådan en bjerg kan findes selv på japanske og romerske modeller.

Hængsler kan være lakoniske eller dekoreret med gardin tilbehør, syet statisk eller knap, knapper eller tape.

Lygterne kan ligesom sømmerne laves af andre tekstilmaterialer: bånd, fletninger, snore, snore. Men oftere syes de af samme stof som gardinerne eller fra et ledsagende stof. At bruge denne mount er meget praktisk. For at hænge gardinerne, bare passere gennem hængslet bar gardinstang.

Strenge sløjfer, syet af samme stof som gardiner med gardiner, understreger skønheden i de dybe drapede folder på gardinerne. Hængslene på sløjferne ser især godt ud på tynde runde hjørner. bagt mælk og perfekt til et vindue i børnehaven

Eyelet Gardiner

Gardinerne på grommets betragtes som et af de mest alsidige og stilistisk tænkte designmuligheder for vindue- og døråbninger. Grommets er metal-, plast- eller træringe, der rammer hullerne i den øverste del af gardinerne eller gardinerne, hvorigennem et rund cornice rør passeres. Samtidig er selve hullet næsten umærkeligt, og det ser ud til, at tagskægget går direkte gennem stoffet.

For gardiner på grommets er en ædel lakonisk enkelhed karakteristisk, og deres design fokuserer på tekstilens struktur og farve.

Bedst af alt ser gardinerne på grommets i klassiske, ikke for romantiske eller moderne, men ret strenge interiører. De kendetegnes af selv dybe folder, behøver ikke massedrækkerier og yderligere detaljer i form af svagov og lambrequins.

Grommets er lige så gode til både glatte og trykte gardiner. Når grommets matches med gardinerne, ser det ud til, at tagskærerne gennembler stoffet. Det ser meget imponerende ud. Øjnene kan ikke kun strækkes på corniceen, men kan også sløjfe gennem dem som på et japansk gardin i dette billede.

Gardiner på snoet

Gardiner på snoet - en type lige gardiner eller gardiner. De adskiller sig fra andre modeller ved tilstedeværelsen i lommetunnelens øverste del. For at hænge sådanne gardiner over et vindue, skal en rundstang eller en snorkornlinie passeres gennem en lomme (snor). Denne mount er let at gøre sig selv, og det ser sødt og simpelt ud.

Gardiner på snoet er usandsynligt at være passende i et strengt og prudish interiør, men i romantiske eller "rustikke" indretningstilstande som shebbi-chic, Provence, Middelhavet, etnisk land passer perfekt. Desuden er trækstangen en af ​​de få monteringer, som er perfekt til gardiner, hang på loftet og buede vinduer samt til gardinerne i stil med "cafe".

Til lette, korte køkkengardiner kan snoet være en ideel løsning. Fold på sådanne gardiner på grund af fastgørelserne er altid hyppige, små, hvilket ser særligt godt ud i en romantisk og delikat indstilling. chik og fransk provence som i dette billede

Gardiner på et bånd

Gardiner på flettet (gardinbånd) - en god mulighed for dem, der ikke har erhvervserfaring, ønsker at sy sammen storslåede gardiner med komplekse folder. Sådanne fastgørelsesanordninger er egnede til både profil og runde gardinstænger, herunder med et sæt ringe. Gardinbånd sælges i alle butikker.

Princippet om bånd til gardiner er, at ledningerne strækkes over hele sin længde kan formes på gardiner folder af enhver frekvens og dybde

Ved hjælp af fletningen er det muligt at samle gardinerne i lige og dybe folder, efterligne manuel foldning eller små og hyppige pladderstykker fremstillet af maskinen. Den første ser bedst ud på tykke draperingsstoffer, den anden - på gardinet eller letvægts silke. Gardiner på et bånd er passende i ethvert interiør, og på trods af at de ser ganske selvforsynende og dekorative, kombineres de ofte med lambrequins, perekida og svagami.

Enhver cornice er egnet til en sådan vedhæftning: rund (som i billedet), snit, snor og valg afhænger kun af indretningens koncept. Med hjælp af gardinbåndet er det meget bekvemt at danne hyppige fine folder på stoffet. i form af kopper I dette billede er gardingardinet næsten umærkeligt. Gardinerne på fletningen ser ud til at svæve i luften og ser meget imponerende ud.

Gardiner med kroge, klip og tøj

Gardiner på kroge og klip (tøj, krokodille), måske den mest traditionelle og velkendte for os. Tidligere blev sådanne armaturer kun fremstillet af metal. I dag er de lavet af slidstærk, fleksibel plastik. Princippet om drift af alle disse monteringer er det samme. Krogespidser kroge eller magneter er fastgjort på ringe eller metal eller plast looper, der er spændt på en runde eller strengede taggrunde, som holder gardinerne på tagene.

Sådanne fastgørelser kan være næsten usynlige og kan fungere som et selvstændigt dekorativt element.

For nylig er magnetiske klemmer også blevet meget populære. De ser meget dekorative ud, har ikke brug for løkker eller gardinbånd som kroge, og med dem er der ingen risiko for at lægge en pust på stoffet, hvilket ofte sker ved fastgørelse af gardiner med tøjspidser. Designet af alle typer af sådanne monteringer er meget forskelligt. Derfor kan du under enhver indretningstilstand altid finde en passende mulighed.

Ringe - konstante ledsagere af runde taggrunde. Sådanne traditionelle fastgørelser er ideelle til klassiske interiører. Sommetider er der ikke brug for en cornice på en sådan måde: Det er nok at køre flere dekorative negle ind i væggen. For at danne lige og symmetriske folder er kroge placeret i samme afstand fra hinanden.

Fastgørelsen af ​​gardiner "krokodiller" fik deres navn på grund af udseendet, vagt minder om mundingen af ​​det eponymous reptil. De er metal eller plastic tøjnåle med tænder, hvilket giver et stramt og ret stærkt greb. Tøjspidser er fastgjort til de runde cornices ved hjælp af de ringe, der følger med dem i sættet.

Krokodiller var stadig populære hos vores bedstemødre og anses med rette for at være veteraner blandt gardinstænger.

Sådanne klip kendetegnes ved fastsættelse, som ikke kræver yderligere huller eller sløjfer, er bekvem og nem at bruge og giver mulighed for at justere gardinens længde (stoffet behøver ikke at blive skåret, men snarere bøje det ovenfra) såvel som frekvensen og dybden af ​​folder. Desuden er de i stand til at holde store vægte og kan bruges på gardiner af tæt tungt stof. Den eneste mangel på klip med skarpe tænder - Krokodilklædespidsen kan efterlade en stramning på stoffet eller klemme huden på dine hænder. For at forhindre dette sker, skal du bruge dem omhyggeligt og trække gardinerne glat og uden pludselige bevægelser.

For at finde ud af, hvor mange tøjklemmer du har brug for til et bestemt gardin, skal du dividere bredden ved at træde mellem klemmerne og tilføje en.

Dybden af ​​folder afhænger af krokodil fastgørelsesskema på gardiner og deres antal. Jo oftere klædespidserne er fikseret, jo finere er de og omvendt, desto større er afstanden mellem klip, jo dybere og mere ekspressive. For eksempel ved at installere tøjnåle hver 10 cm får du folder 5 cm dyb, hver 15 cm - 7,5 cm.

For at danne lige og symmetriske folder er brugen meget enkel og modtagelse. Gardinet er foldet i halv bredde og fastgjort på det 3 krokodille (eller markér de steder, hvor de vil blive fastgjort med skræddersyet kridt) - en i midten, to langs kanterne. Derefter foldes hver halvdel igen i halvdelen og fastgøres ved krokodils fold. Disse handlinger fortsætter indtil kludespidserne løber tør.

Clothespins klip "Cylinder" og "Cobra" - populære nyheder på markedet

For nylig har Cobra og Cylinder clamps været til salg. De arbejder på samme princip som krokodiller, men på grund af manglende tænder skelnes de af mere blid fiksering. Disse klip er garanteret ikke at forlade på gardiner, de ser meget kreative ud, men er ikke egnede til tunge stoffer og bruges kun på lysgardiner og gardiner fra tyll, organza og slør.

Vi har kun nævnt de vigtigste metoder til fastgørelse gardiner til taggrunde. Næsten alle kan kombineres med hinanden, hvilket gør interessante og originale kombinationer. For eksempel behøver grommets ikke at blive strenget på tagskægget. Du kan køre bånd eller strenge gennem dem og binde dem på linjen og tilføje romantik til grommen. På samme måde ser alternering på et gardin af snore og sløjfer ikke ud Der er mange muligheder, og deres valg afhænger kun af designerens fantasi.

Typer af fastgørelsesgardiner til tagene

Fastgør gardinerne til cornice kan være anderledes. I mange henseender afhænger det af ejerens indstillinger, fordi det er den æstetiske komponent, der normalt er vigtigst. Også den afgørende faktor er typen af ​​cornice.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger?

Fastgørelsesgardiner på afsatsen er et ret vigtigt spørgsmål, fordi det forkerte valg helt kan forkæle indtryk af skønhedens skønhed og indretningen som helhed.

Når man vælger en passende fastgørelsesmetode, styres de ikke kun af rummets generelle stil, men også af tætheden af ​​materie, typen af ​​cornice. For eksempel kan gardiner på snoet kun være på de rørformede taghuler. For gardinstænger, der er fastgjort i loftet, er der kun sådanne metoder som kroge og gardinbånd.

Nogle typer af fastgøring giver dig mulighed for at forlade gardinet lige, andre bidrager til dannelsen af ​​smukke lodrette folder. I nogle værelser foretrækkes strengere muligheder, i nogle enkeltheder anbefales det.

Du skal i forvejen nøjes med at tænke på, hvordan du vil se dit vindue, om der kommer lambrequins, om vinduesdekoration vil være en accent i interiøret, eller om det blot vil supplere det overordnede design. Overvej om bygningen generelt vil være tung eller lys.

Vigtigt er spørgsmålet om finansiering. Nogle af typerne af fastgørelsesanordninger er billige, installationen af ​​andre er ret anstændig, og der kan stadig være andre, der fremstilles af stofklister.

Installationsfunktioner

Alle varianter af tagskæggene er opdelt i to store grupper i henhold til fastgørelsesmetode: loft og væg. Loftsmodeller vælges, når det ikke er muligt at montere en vægkornet. Normalt er skrøbelige gipsplader vægge eller utilstrækkelig plads til en væg cornice begrænsninger for deres installation. Takkonstruktioner vælges også, hvis loftet ikke er højt nok, og det er nødvendigt at visuelt "trække" rummet opad.

For nylig er lofterne blevet populære. De er normalt udstyret med plastbøsninger, som kun kan modstå en vis vægt af gardiner.

I udseende er kløften opdelt som følger:

 • Runde. Varianten ser ud som et rør og findes på markedet i forskellige diametre. Runde cornices er normalt dekoreret med forskellige dekorative tip på hver side. Tubular cornice er lavet af træ, metal, plast.
 • Baguette. De ligner en rektangulær eller figuren rem, som dækker hele "stuffing", pålideligt skjule guiden og kroge. De er lavet af både plastik og dyrebare træer (ret en dyr mulighed).
 • String. Den "yngste" af typer af cornices, det er et metal kabel, som gardinet er monteret. Lavet af metal.
 • Profil. Sådanne taghuller bøjer let, med det resultat at de kan gives nogen form. Efterspurgt buet cornice er lavet lige fra aluminiumsprofilen.
 • Rail (dæk). Designet er udstyret med en rille, hvorpå kuglerne med kroge er fastgjort. I øjeblikket er dæk gardin stænger lavet hovedsageligt af plast.

Hver af disse typer har begge sine fordele og ulemper, som skal overvejes ved valg. Prøv at lære mere information om den valgte cornice at vide om alle styrken og svaghederne i favoritindstillingen.

Interessante muligheder

Hver type gardin kræver et individuelt valg af typen af ​​vedhæftning. Disse typer kan variere. Nogle af dem er velegnet til montering af alle gardiner, andre giver dig mulighed for kun at vedhæfte gardiner eller gardiner. For at kunne bestemme sorten korrekt skal du svare på en række spørgsmål.

Først og fremmest er det logisk at identificere stilistikkens spørgsmål. Hver stil pålægger sine egne begrænsninger for valget af fastgørere. For at få gardinerne til at se smukke og harmoniske, er det nødvendigt at bemærke rummets stilfunktioner som helhed og at vælge i overensstemmelse med dem.

Det er også nødvendigt at notere funktionerne i det materiale, som gardinerne er lavet af. For eksempel ser bomuldsgardiner sig ret underligt, hvis de er fikseret på grommets, men montering på magneter eller gardinbånd er perfekt til dem.

Vinduesfunktioner skal også tages i betragtning. Plastruder er normalt mere moderne kroge og armaturer og træ - traditionelle muligheder.

bånd

Pas på, når du bruger strenge. De er ikke egnede til enhver stil. For eksempel kan i et klassisk værelse, Loft stil, Minimalisme, denne type vedhæftning ikke bruges.

Materiale til fremstilling af strenge kan hentes næsten alle, alt fra tyll og slutter med en fletning. Ofte er de imidlertid fremstillet af samme stof, hvor gardinerne syes.

Båndene kan fastgøres med buer eller enkle knuder, mens de i begge tilfælde ser romantiske og livlige ud. Ofte er valget til fordel for en sådan vedhæftning givet i rustik stil.

Men nogle gange er valget af enhver anden mulighed, snarere end strenge, umulig, som i ovenstående billede. Båndene hjælper med at understrege skønhedens usædvanlige design og ser meget passende ud.

loops

Bandesting passer til ethvert interiør. Raid af romantik og legesyge er fraværende her. Ligesom trækstrengene er sløjferne normalt lavet af samme materiale som gardinerne, men nogle gange er det bedre at vælge et andet stof. Normalt gælder denne regel for børn.

Alle slags dekorative sløjfer er velkomne, for eksempel applikationer. Afhængigt af stilen på rummet er valgt og metoden til dekoration.

Denne type fastgørelse er populær, fordi den er meget praktisk: at hænge gardinerne på hængslerne, skal du bare springe over gardinstangen gennem dem. Loops er døve eller med en fastgørelse. I det andet tilfælde er sløjfen ved bunden udstyret med en velcro eller en knap, så du kan løsne det fra tagskægget uden at fjerne tagskæggene selv.

Det er muligt at "blande" de forskellige gardiner med hinanden, hvilket resulterer i en meget interessant effekt som i ovenstående billede.

snørehuller

Dette er en universel form for fastgørelse, der passer helt til ethvert interiør. Grommets holder stoffer af enhver tæthed godt, mens gardins øvre kant ikke deformeres, men delikat foldes i ensartede samlinger.

Vinduesporte og gardiner er fastgjort på grommets for at afgrænse det indvendige rum. Denne mount ser meget elegant og beskeden ud, mens den udviser en lys accent i hele interiøret.

Cringles kan indskrives i ethvert interiør afhængigt af indretningen af ​​stoffet selv. For eksempel passer et dekoreret gardin på grommet perfekt ind i det provencalske interiør.

løbegang

Gardinet er en "lomme", hvorigennem tagene er passeret. Gardinens top er ubetydelig.

Ofte kan du finde gardiner på snoet, da denne type fastgøring er bedst egnet til let tynde stoffer. Tunge gardiner med snoetrør må ikke findes, da de ikke anvendes i klassiske interiører såsom barok eller rokoko.

Ofte hænger gardinerne på vingerne i rustikke interiører. Denne fastgørelsesmetode anvendes også til fastgørelse af gardiner "cafe" som i billedet.

fletning

Oftere kan du finde en sådan navngivning af en webbing som et gardinbånd. Det er fastgjort fra indersiden af ​​gardinerne, så du kan justere deres bredde. En af fordelene ved gardinbåndet er, at efter vask er sådanne gardiner ikke nødvendigt at "tilpasses" igen til størrelsen af ​​tagene. Samtidig er den samme kvalitet en minus: Strygning af gardinerne på bandet er ikke særlig praktisk.

Tæppetape giver dig mulighed for at hænge gardinerne på kroge og fastgøre dem på dækkene. Passer også til montering og andre typer gardinstænger.

Normalt er gardinerne på flettet hængt i flere rækker: tyll, gardiner, pelmetri. Billedet viser en af ​​disse muligheder.

ringe

Siden sovjetiden var gardinerne på ringene meget populære, og ikke uden grund. Denne type er ikke værre end grommets, men giver dig samtidig mulighed for at vælge ringe eller kombinere dem med hinanden, for eksempel, hvis værelset er lavet i Boho-Chic stil.

Oftest bruges ringene i Techno-stilrummet, men du kan også finde dem i det klassiske interiør (eksempel på billedet). Ringe, syet til gardinerne, kræver helt sikkert evnen til at fjerne gardinet helt. Bedste af alt, de ser på en rørformet cornice.

magneter

Fastgør gardinerne med magneter er et alternativ til den sædvanlige fastgørelse med kroge. I dette tilfælde spiller magneten samme rolle som velcro til hængslerne: det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at fjerne gardinerne fra tagskæggene. Valget af forskellige muligheder her er enormt. Du kan give fortrins til næsten usynlige fastgørelsesdele, og du kan foretrække dekorative magneter dekoreret med rhinestones. Afhængig af stemningen, som skal skabes i rummet, vælges også magneter.

Bedste af alt ser gardinerne på magneterne på den moderne snorede cornice. Denne kombination ser meget stilfuld ud. Billedet viser cornice og magneter, lavet i et tema.

Ofte magnetiske monteringer komplementere klip til gardiner af samme design.

Klip, kroge, tøjspidser

Som sædvanlig blev gardinerne fastgjort med denne type fastgørelse. Til dato er tøj og clips lavet af både metal og plast. De er meget ubelejlige at bruge, fordi de ødelægger gardinens stof og efterlader puffer på det. For et tyndt stof er denne type vedhæftning kategorisk upassende, med eksisterende alternativer, hvor det er mere logisk at vælge magneter som en vedhæftning.

Klip, tøj og kroge vælges som fastgørelsesdele, når værtinden gør gardinerne på egen hånd. Gør det nemt nok. Billedet viser muligheden for at fastgøre gardinerne ved hjælp af tøjspidser.

Hvordan til at dekorere brugerdefinerede vinduer?

I huse eller lejligheder er det ikke ualmindeligt at finde vinduer af andre former end de rektangulære.

Nu meget almindelige panorama åbninger. Hvis indstillingen med traditionelle glidende gardiner ikke appellerer til dig, skal du være opmærksom på timeglasstullen. Den er velegnet til både lige og skrå vinduer. Ved hjælp af tyll, monteret på lignende måde, kan du dekorere døren, fordi den er monteret direkte på rammen på specielle hjørner.

Trekantede vinduer er normalt lavet ved hjælp af plissede persienner. Denne type kaldes så, fordi det er et ark specielt behandlet stof, trykket i form af et accordeon. Plisserede persienner kan stables i enhver form, herunder en fan. De er fastgjort med dobbeltsidet tape.

6 måder at fastgøre gardiner på en rund cornice bar

Vinduesdekoration er en kreativ opgave og ret kompliceret. Udover det faktum at du skal vælge et stof, tænk over sammensætningen og stilen af ​​fremtidige gardiner, skal du også være opmærksom på en sådan nyansering som metoden til fastgørelse af gardinerne til kantene.

Typer af cornices

Gardinskinner kan klassificeres efter forskellige kriterier. For eksempel er der loft- og vægkroner, hjørner til glidende og løfte gardiner mv.

Blandt de forskellige hjørner til glidende gardiner kan man skelne mellem følgende typer: flerkryds profilkroner (aluminium og plast), stænger og stænger-strenge. Følgelig bestemmer den valgte type af cornice metoden til fastgørelse af gardiner til den.

I denne artikel vil vi overveje alle måder at fastgøre gardinerne på cornice-bar med cirkulært tværsnit.

Hook Rings

Ringe med kroge var specielt populær, før profilrammebelægningerne var på markedet, men selv nu er denne fastgørelsesmetode stadig almindelig. Hooks holder bare fast i løkkerne på gardinbåndet. Hvorfor gemme en smuk, tekstureret taggrænse? Fremhæv sin skønhed med klassiske gardiner på ringene.

Ringe med clips

Ringe kan leveres ikke med kroge, men med små klip (de såkaldte "krokodiller"). Denne fastgørelsesmetode er egnet til gardiner af lette stoffer siden Klip kan ikke modstå vægten af ​​tunge gardiner. Dette er en attraktiv løsning til et hyggeligt køkken, hvor vinduerne vil blive dekoreret med tynde gardiner eller gardiner-cafe. Fjernelse og hængning af gardinerne skal du være forsigtig med, at clipsens tænder ikke ved et uheld beskadiger stoffet.

loops

Loops kan være af forskellige bredder, konfigurationer og farver; De kan vælges (på knapper, knapper, velcro) eller omvendt "døv" (når begge ender af sløjfen er fastgjort til gardinerne). Ifølge designerens idé kan de fremstilles af et stof, der er forskelligt fra gardiner (for eksempel i kontrastfarve) eller dekoreret med ekstra elementer - buer, kunstige blomster mv.

Elegante løkker bliver højdepunktet i de mest simple gardiner, du behøver ikke engang at lukke denne skønhed med en pelm. Ellers kan sløjfer forklæbes ved at sy dem fra den forkerte side af lærredet.

bånd

Som bånd anvendes strimler af stof, hvorfra gardiner syes, såvel som alle slags bånd, snørebånd, snore. Afhængigt af hvordan knuden er bundet eller buen, vil gardinerne se romantisk ud, røre eller tværtimod - bevidst uforsigtigt. Denne metode er særligt god til at fastgøre tynde lysgardiner, monofoniske eller blomstretryk.

snørehuller

Grommets er runde, lige imod hinanden huller i stoffets overdel, forstærket med specielle metal- eller plastringe. Gennem disse huller og passerer tagskægget. Cringles ser ret æstetisk glædeligt ud, de er ikke slående, de hjælper til at danne pæne, lige folder på gardinerne. Eyelet gardiner er særligt passende i et simpelt, moderne interiør.

løbegang

Gardinet skjuler en væsentlig del af tagskægget, fordi baren går lige gennem ærmet øverst på gardinerne, og i billedet kan du se snoet med en lille frill på toppen. Gardiner på snoet er universelle, de passer ind i næsten ethvert interiør.

Så alle de beskrevne metoder til fastgørelsesgardiner er nyttige i tilfælde, hvor du ønsker at forlade taggene i syne. Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at et elegant træ eller for eksempel smedet cornice med udskårne tips og beslag skal være korrekt slået og accentueret. Når den bruges i den rigtige stilretning, vil sådan en lys detalje kun tilføje charme og sandhed til det skabte interiør.

Sådan hænger gardiner på bjergene med ringe

Hvordan hænge gardiner på loftet cornice?

Gardiner er den seneste spektakulære touch i designen af ​​rummet, så deres valg bør kontaktes så kompetent og ansvarligt som muligt. Tunge lange gardiner eller vægtløse beskårne gardiner, pompøse østrigske og franske gardiner eller lakoniske japanske gardiner. det er op til dig. Afhængig af antallet af gardiner, skal deres vægt og stil du vælge de passende gardinstænger. Hvert taghul indebærer en bestemt form for fastgørelse (øjenlåg, ringe, kroge, klip). Derfor skal dette tages i betragtning, inden du hænger gardinerne på loftet. Som et resultat heraf skal tagskægget og gardinerne supplere hinanden og passe ind i lejligheden.

Hvordan hænge gardiner på loftet cornice?

Først skal du forstå, at hvert design af loftet cornice til gardiner indebærer en bestemt type vedhæftning. Så i de stramme tagskærter er stoffets holdere miniatureklip, i tagene med en rund bund, holderne er ringe, og baguettekornene har holdere. Lad os prøve at finde ud af, hvordan du kan hænge gardinerne på de anførte loftkanter.

 1. Kroge. Anvendes i profilafskærmninger og udfører funktionen af ​​løbere. Til at begynde med er det nødvendigt at sy til gardinet et specielt bånd med snørebånd, der fungerer som løkker. Herefter skal kroge hænge på sløjferne på båndet på samme afstand. Vedhæftet til gardin kroge er gevindskåret ind i spalten i tagskægget.
 2. Ring. Velegnet til tunge og tunge gardiner. Opdelt i to typer: aftagelige plastringe og grommets. Plastringe leveres komplet med dekorative klip, der holder gardinet, mens ringene sættes i en rund cornice. I modsætning til plastikringe er eyelets fastgjort til et elastikbånd på gardinet. Gardin passer direkte ind i ringen.
 3. "Crocodiles" eller klip. Sådanne klip anvendes i stængeraksler samt et fastgørelsesorgan i ringene. Efter montering af loftet til taggardiner sættes krokodiller på snoren / ringen og et gardin er fastgjort til dem.

Ofte i design af et værelse, forsømmer vi indretningens udseende og design. Og det er forgæves, da det er hun der kan gøre en klar accent i interiøret. På de typer af moderne indvendige døre beskriver vi nedenfor.

Fans af stilfulde og innovative løsninger i interiøret vil helt sikkert sætte pris på tapetet med 3d effekt, så du kan skabe illusionen af ​​tredimensionale mønstre. Alt om 3d tapet i designet vil fortælle artiklen.

På trods af den høje pris for materialer til moderne reparation, er nøglerollen i interiøret spillet af sådanne detaljer som tekstiler og tilbehør. I artiklen fortæller vi dig, hvordan du hænger gardiner smukt.

Ved hjælp af dekorative paneler kan du nemt omdanne dit interiør efter anerkendelse, hvilket skaber en elegant klassiker eller ultramoderne moderne. På typer af vægpaneler og muligheder for deres anvendelse vil fortælle artiklen.

Tilføj til favoritter

Sådan hænge gardiner: en anmeldelse af arter

Selv det mest moderne indretning vil ikke se komplet, hvis vinduerne ikke er dekoreret med smukke gardiner. De skaber en hyggelig atmosfære og beskytter visuelt rummet fra nysgerrige øjne. Derudover regulerer gardiner mængden af ​​sollys ind i rummet. For at gardinerne skal kunne udføre deres grundlæggende funktioner, er det nødvendigt at hænge dem på vinduesåbningen ved hjælp af en cornice. Hvordan man korrekt fastsætter gardiner på tagskægget, så de har et smukt udseende og dekorere rummet?

Typer af taggrunde design

For at vælge den rigtige cornice skal du overveje følgende faktorer:

 • Tekstillagering, tilstedeværelsen af ​​lambrequins.
 • Gardinvægt
 • Fremgangsmåden til montering af tagene.

Samtidig kan gardiner være nat - for at skabe en behagelig atmosfære til hvile og dekoration - at dekorere rummet.

Hvis du planlægger at dekorere vinduet med et gardin, tule og lambrequins, købes et tre-trins design. Hvis det er planlagt at hænge kun tyl og gardiner på vinduet, så skal tagene være to-bane.

Ifølge fastgørelsesmetoden er mønstre:

Loftet cornice

I dag er den mest almindelige form for gardinstænger loftkonstruktionen. Sættet indeholder sædvanligvis skruer og dowels, der kræves til fastgørelse. Installation af tagskæggene udføres af disse elementer langs strukturens kanter. Hvis du planlægger at bruge flere lag gardiner, så kopieres monteringen i den midterste del af tagene. Bemærk, at fastgørelsesanordningerne på ingen måde forstyrrer glat gardinernes glidende bevægelse, så det er pålideligt, at strukturen kan sikres med nogle få dowels. Efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet, gå til hængende tyll og gardiner.

Denne type konstruktion til fastgørelsesgardiner kan være lavet af plast, træ eller metal. Baseret på navnet er det klart, at vægkornet på billedet er fastgjort til væggen med dowels. For at tekstiler kan hænge på taggen med ringe for at ramme vinduet smukt, skal du vælge et design, der er 50 cm længere end åbningen. Det er vigtigt at holde afstanden fra toppen af ​​vinduet til tagskægget, som skal være mindst 5 cm. Dette er nødvendigt, så gardinerne ikke forstyrrer den uhindrede åbning af dørene. For at forhænget ikke kan røre vinduesrammen og varmesystemet, er det nødvendigt at fastgøre tagene i en afstand på mindst 10 cm fra væggen.

Metoder til fastgørelse af gardiner

Gardiner kan hænges på tagskægget med ringe, der skal fastgøres til købet komplet med kroge. Bemærk at kroge kan bruges separat eller i forbindelse med ringe. Hvis gardinet er hængt på kroge, skal specielle løkker eller gardinbånd syes på den. Denne mulighed er egnet til lette gardiner.

Gardina kan hænges på specielle "krokodiller", der ligner tøjspidser, men på grund af tilstedeværelsen af ​​tænder holder disse elementer sikkert lige tykke stoffer.

På den rørformede cornice kan du hænge gardinerne med øjenlåg. Denne slags metalringe, der indsættes i lærredgardinerne. Cringles giver dig mulighed for at samle stoffet i smukke folder.

Den nemmeste måde at lave dine egne gardiner og tyl med klip på. De ligner meget "krokodiller" uden tænder, men er velegnede til at hænge lette stoffer.

alternativer

Ejere af lejligheder eller private huse er ofte ikke i stand til at vælge de ønskede taghuler, hvilket ikke kun giver dig mulighed for at hænge gardiner, men også organisk passer ind i indretningen. Hvordan i dette tilfælde at dekorere vinduerne med gardiner med egne hænder? Eller forlader værelset uden gardiner?

Den nemmeste metode til at hænge gardinerne uden en cornice er at fastgøre linjen med to negle drevet ind i siderne af vinduet. Gardiner er fastgjort til en sådan selvfremstillet konstruktion ved hjælp af krokodiller, originale tøjnåle eller klip.

Hvis denne indstilling ikke er egnet, kan du bruge romerske persienner på billedet. De er gode, fordi de kan fastgøres direkte til vinduesrammen ved at sy syklisk til tøj. I dette tilfælde er en del fastgjort til rammen og den anden til gardinet.

Ikke mindre enkel og original måde at hænge gardiner på - brug tøj kroge. De er anbragt over vinduets åbning i en række og syet til gardinerne i løkken. Selvfølgelig vil denne metode ikke passe nogen kroge. I et sådant tilfælde er der brug for smukke elementer, som ikke kun holder gardinerne, men vil også supplere designet af rummet på en original måde.

Sådan vedhæftes gardinerne uden tagbøjlerne, der præsenteres i videoen.

Sammenfattende bemærker vi, at det er muligt at dekorere vinduet med gardiner, enten ved hjælp af tagskæggene eller på alternative måder. Med forbehold af anbefalinger fra designere med hensyn til valg af tekstiler og dekorative fastgørelseselementer, kan du opnå en unik effekt, som vil skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i rummet.

Sådan hænger du tulle på tagene

Lys gardiner af tyll, organza eller chiffon supplerer de mere tætte uigennemsigtige gardiner og giver rummet et mere æstetisk udseende. Nogle modeller af gardiner giver generelt ikke mulighed for at hænge gardiner uden tyll. Sådanne gardiner forstyrrer ikke lysets indtrængning, men spredes det og gør det blødere og mere glædeligt for øjet. Mindre almindeligt anvendte tættere gennemsigtige eller uigennemsigtige typer stof, som kan regulere intensiteten af ​​naturligt lys.

Letvægts chiffongull

Valget af stofindstillinger til gardiner er fantastisk, forskellige typer varierer i graden af ​​gennemsigtighed, lærredets stivhed, farven, tilstedeværelsen af ​​mønsteret og andre egenskaber. Samtidig er et smukt stof endnu ikke en garanti for, at gardinet vil se attraktivt og harmonisk ind i indretningen af ​​rummet. Meget afhænger af evnen til korrekt at kombinere og hænge tyll og gardiner.

Typer af cornices

Hvilke gardiner vil ligne i det indre af rummet, afhænger først og fremmest af den valgte model af corniceen, dens placering i forhold til vinduesåbningen og metoden til fastgørelse af tylen. Ved fastgørelsesmetode er cornicesne opdelt i to typer:

 • Vægmonteret. Monteret på væggen over vinduet. Det er vigtigt at observere afstanden til vinduesåbningens øverste kant - når vinduet åbnes, bør det ikke berøre gardinskinnen til tyl. For at hænge cornice på væggen, kan du bruge skruer, konsoller eller konsoller.
 • Loft. Vedhæftet til loftets overflade med skruer, giver dig mulighed for at dekorere vinduesåbningen og væggen langs hele sin højde, hvilket ikke giver noget hul på toppen.

Fastgøring til stræklofter og gipsplader har nogle funktioner: Under strækloftet i monteringsfasen er der monteret en træbjælke, som fastgørelseselementerne er lavet på, og fastgørelsen til gipspladerne skelnes ved brug af ekspansionshuller ("mollis") for at forhindre nedfald.

Til indretning af vinduesåbninger placeret i en niche er cornices installeret vinkelret på vinduets åbning.

Også gardinstænger adskiller sig i metoden til fastgørelse af gardinerne:

 • String. Designet til installation på en metalstreng eller en række gardiner af lette stoffer, med tiden svækker spændingen af ​​strengen, hvilket fører til hængende gardiner.
 • Profil. Lavet af plast eller aluminium profil. I den nederste del af profilen er der flere (fra en til tre) rækkerrækker, hvori de indsætter det krævede antal kroge (kroge til loftkorn er forsynet med profilen) til fastgørelse af banen. For at hænge tyllen på kan krogen bruge et gardinbånd med færdige øjenlåg. Til dannelse af buede strukturer opnår desuden vinkler ved 45 ° eller 90 °.
 • Baguette. Ved handlingsprincippet adskiller de sig ikke fra profilkornene, men de har et mere ædelt design.
 • Runde. Fastgørelsesanordninger er monteret på en rund stang.

Til opbygning af nogle typer løfte gardiner anvendes andre afskærmninger, der adskiller sig i metode og fastgørelsessted (tagene til stofgardiner er en lukket kasse med løftemekanisme og kan monteres på en væg- eller vindueprofil). Til installation af romerske, østrigske og franske løfte gardiner med fransk cornice, udstyret med en kæde for at justere lærredet.

Sådan hænger du tulle på tagene

Alle de angivne muligheder er velegnede til installation af tyl, men metoden til fastgørelse af lærredet til tagene kan variere afhængigt af fastgørelsesmekanismen. Du bør også tage højde for tylens lave tæthed, så for de fleste metoder til fastgøring til stoffets øverste kant syer de et gardinbånd med færdige sløjfer eller en strimmel tykt stof.

 1. Ved hjælp af stofsløjfer. For nemheds skyld er den ene ende af sløjfen fastgjort til stoffet med velcro eller knapper. Denne metode er velegnet til montering på en snor eller rund cornice.
 2. Gardin tape med øjenlåg gør det nemt at hænge gardinerne på loftet cornice eller på træ ringe til cornice. Plast eller metal kroge indsat i eyelets gør det muligt at hænge gardinerne på gardinskinnen med ringe. Kroge til tagbøjlerne giver dig muligheden for at danne folder af forskellige størrelser. For dette formål vælges afstanden mellem øjenlågene på gardinbåndet eksperimentelt.
 3. Fastgørelse til stangen ved hjælp af snoret kræver ikke brug af ekstra dele. For at hænge gardinerne på snoet, foldes den øverste kant af tyllen til den ønskede længde og sys på en symaskine. En bærestang er gevind gennem hullet. På forsiden af ​​det foldede stof er der dannet et snor for gardiner, som om ønsket kan gives en halvcirkelformet form. Den eneste ulempe ved denne metode er vanskeligheden ved at bevæge stoffet langs stangen og hurtig slid med hyppig anvendelse.
 4. Ved hjælp af klip eller "krokodiller" (et tøj til gardiner med tænder på stingstedet) kan du hænge gardiner på en gardinstang med ringe eller på snor.
 5. Grommets - en original og smuk måde at installere på. Plast- eller metalringe anbringes på lærredet; i tilfælde af tyll er en dekorativ strimmel af tykt stof hæmmet. Denne metode giver dig mulighed for nemt at fjerne og lægge tyl på, og giver også en ensartet indretning af lodrette folder af samme størrelse og dybde.
 6. Med hjælp af magneter. Stoftape, ledning eller ledning er fastgjort i form af en loop ved hjælp af magneter. Samtidig er stoffet ikke beskadiget, nemt fjernet, og ved at ændre afstanden mellem magneterne, kan du justere bredden og dybden af ​​folderne. Derudover er den dekorative dekoration af magneterne en ekstra dekoration. Enkelheden ved denne metode giver dig mulighed for at hænge tyl til nogen.

Originale design muligheder

En række design af tyl giver dig mulighed for at anvende forskellige måder at designe, afhængigt af design af rummet, dets formål, udseendet af gardiner og personlige smag:

 • I smalle rum hænger tulle korrekt med vandrette striber. I værelser med lave lofter - med lodret. I de såkaldte "brønde" (små værelser med for højt loft) - hængepel på tyl. På denne måde kan du kompensere for manglerne i layoutet.
 • Brug af organza giver dig mulighed for helt at ændre vinduets design. Typerne af dette stof skelnes af et usædvanligt udseende: Et lærred er lavet med glitter, frostet, med sammenlægning af metalliske tråde og andre muligheder. Virkningen af ​​"kameleon", hvor organza ændrer farve afhængigt af synsvinklen, vil sikkert tiltrække gæsterne. Et sådant design vil skabe en festlig ferie atmosfære.
 • Brugen af ​​spacer foråret cornice gør det muligt at hænge tyllen i køkkenet lige i vinduesåbningen uden at beskadige skråningerne. For at ændre placeringen af ​​et sådant design, skal du hænge eller fjerne kluden til vask i minutter.
 • Ved hjælp af greb kan du justere tylens højde, dybden af ​​folderne og hænge tyl og gardiner smukt og skabe en enkelt asymmetrisk sammensætning.
 • Tulle er let at arbejde på, så det er ret nemt at give en fancy form til bundkanten eller snoet. Den nederste kant kan skæres i form af en halvcirkel og hule åbent blonder, og interessant dekoreret figurgardin er ret i stand til at udføre dekorative funktioner af lambrequin.
 • I kombination med de sædvanlige gardiner eller i stedet for dem anvendes en muslin, et gardin bestående af individuelle bomuldstråde.
 • Kombinationen af ​​stoffer i forskellige farver giver dig mulighed for at hænge tule smukt i soveværelset. På samme tid, i betragtning af at gennemsigtige eller gennemskinnelige stof anvendes, ved krydderierne af lærredene, vil indførelsen af ​​farver danne en anden farve.

Tulle Smykker

Der er mange måder at dekorere gardinet ved hjælp af yderligere elementer, der er lavet af skrotmaterialer eller købt i specialbutikker, der sælger tilbehør til syning. Valget af smykker afhænger af hostess præferencer, den eneste betingelse er indretningens vægt - for tunge genstande på let stof vil se ud af sted, uden for deres vægt vil tulle hænge på de mest upassende steder.

En fælles variant af smykker er skabelsen fra stoffets rester af dekorative blomster, pomponer eller buer.

Også på lærredet kan du anvende applikation, broderi eller sy små lommer - denne mulighed giver gardin individualitet og er praktisk til brug i køkkenet eller i børnehaven. Nu ved du, hvordan du hænger tulle smukt.

Tro, hej! Der er mulighed for at hænge gardinerne først på kroge, og kun derefter på tagene. Med denne metode har taggene et loft eller en "streng" med maksimal spænding. Hvad laver vi? Den første krog vi lægger på tæppet af gardinbåndet som sædvanligt. Vi passerer den anden til 10 cm, og i samme krog trådter vi det næste øje gennem 5 cm, hvorved der opnås en lav krølle på krogen. Den tredje krog er den sædvanlige enkeltløkke, den fjerde er igen to, og så på hele lærredets bredde: Afstanden mellem kroge er 10 cm, mellem øjenlågene på en krog er 5. Vi hænger gardinplettet gardin på tagskægget. Gardin med perfekte folder og ingen steder slap! Du kan tage andre afstande mellem eyelets og kroge, som du vil, men princippet om "skygge mod sags" bør forblive det samme.

 • altan
 • badeværelse
 • Typer af gardiner
 • Stue
 • dekoration
 • planteskole
 • hall
 • tagudhæng
 • køkken
 • pelmets
 • snørehuller
 • Syværksteder
 • soveværelse
 • stilarter
 • tekstiler
 • farve
 • Vælg et gardin og tyll til hallen - helt let!
 • Sådan gardin gardiner bruger tape: en guide til begyndere
 • Se hvor nemt det er at hente tylgardiner
 • Kombinationen af ​​farver: gardiner i farverne på tapetet - muligheder for godt design
 • Bilgardiner på sidevinduerne gør det selv
 • Maj 2016
 • April 2016
 • Januar 2016
 • December 2015
 • November 2015