Velcro gardiner: typer, funktioner og eksempler på vindue dekoration

Valget af gardiner spiller en vigtig rolle i moderne vinduesindretning. Jeg vil have dem til at være smukke, funktionelle og nemme at bruge. Blandt de sorter, der efterspørges af køberen, er det muligt at skelne muligheder på velcro. Hvad er deres egenskaber og nuancer af valg, lad os kigge nærmere.

Design muligheder

Velcro gardiner er produkter lavet af lette materialer, der er fastgjort ved hjælp af velcro. I dette tilfælde kan produkterne have en anden type design, fra simpelt til specielt. I denne gruppe kan tilskrives modeller med hængsler, velcro, sorter med pelmets, japanske paneler og persienner. Hver type gardin har sine egne egenskaber og forskellige funktionaliteter.

For eksempel omfatter rullede produkter ud over manuel kontrol brugen af ​​fjernbetjeningen. Selv sådanne klud gardiner stramt sår på akslen. De er kompakte og miniature, og besætter kun den del af vinduet, der falder på glasset. På samme tid i åben tilstand har gardinerne næsten ingen huller. Dette er en af ​​de bedste modeller til dato, som erhverver til design af vinduer i forskellige formål rum.

Typer af fastgørelsesgardiner til tagene

Fastgør gardinerne til cornice kan være anderledes. I mange henseender afhænger det af ejerens indstillinger, fordi det er den æstetiske komponent, der normalt er vigtigst. Også den afgørende faktor er typen af ​​cornice.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger?

Fastgørelsesgardiner på afsatsen er et ret vigtigt spørgsmål, fordi det forkerte valg helt kan forkæle indtryk af skønhedens skønhed og indretningen som helhed.

Når man vælger en passende fastgørelsesmetode, styres de ikke kun af rummets generelle stil, men også af tætheden af ​​materie, typen af ​​cornice. For eksempel kan gardiner på snoet kun være på de rørformede taghuler. For gardinstænger, der er fastgjort i loftet, er der kun sådanne metoder som kroge og gardinbånd.

Nogle typer af fastgøring giver dig mulighed for at forlade gardinet lige, andre bidrager til dannelsen af ​​smukke lodrette folder. I nogle værelser foretrækkes strengere muligheder, i nogle enkeltheder anbefales det.

Du skal i forvejen nøjes med at tænke på, hvordan du vil se dit vindue, om der kommer lambrequins, om vinduesdekoration vil være en accent i interiøret, eller om det blot vil supplere det overordnede design. Overvej om bygningen generelt vil være tung eller lys.

Vigtigt er spørgsmålet om finansiering. Nogle af typerne af fastgørelsesanordninger er billige, installationen af ​​andre er ret anstændig, og der kan stadig være andre, der fremstilles af stofklister.

Installationsfunktioner

Alle varianter af tagskæggene er opdelt i to store grupper i henhold til fastgørelsesmetode: loft og væg. Loftsmodeller vælges, når det ikke er muligt at montere en vægkornet. Normalt er skrøbelige gipsplader vægge eller utilstrækkelig plads til en væg cornice begrænsninger for deres installation. Takkonstruktioner vælges også, hvis loftet ikke er højt nok, og det er nødvendigt at visuelt "trække" rummet opad.

For nylig er lofterne blevet populære. De er normalt udstyret med plastbøsninger, som kun kan modstå en vis vægt af gardiner.

I udseende er kløften opdelt som følger:

 • Runde. Varianten ser ud som et rør og findes på markedet i forskellige diametre. Runde cornices er normalt dekoreret med forskellige dekorative tip på hver side. Tubular cornice er lavet af træ, metal, plast.
 • Baguette. De ligner en rektangulær eller figuren rem, som dækker hele "stuffing", pålideligt skjule guiden og kroge. De er lavet af både plastik og dyrebare træer (ret en dyr mulighed).
 • String. Den "yngste" af typer af cornices, det er et metal kabel, som gardinet er monteret. Lavet af metal.
 • Profil. Sådanne taghuller bøjer let, med det resultat at de kan gives nogen form. Efterspurgt buet cornice er lavet lige fra aluminiumsprofilen.
 • Rail (dæk). Designet er udstyret med en rille, hvorpå kuglerne med kroge er fastgjort. I øjeblikket er dæk gardin stænger lavet hovedsageligt af plast.

Hver af disse typer har begge sine fordele og ulemper, som skal overvejes ved valg. Prøv at lære mere information om den valgte cornice at vide om alle styrken og svaghederne i favoritindstillingen.

Interessante muligheder

Hver type gardin kræver et individuelt valg af typen af ​​vedhæftning. Disse typer kan variere. Nogle af dem er velegnet til montering af alle gardiner, andre giver dig mulighed for kun at vedhæfte gardiner eller gardiner. For at kunne bestemme sorten korrekt skal du svare på en række spørgsmål.

Først og fremmest er det logisk at identificere stilistikkens spørgsmål. Hver stil pålægger sine egne begrænsninger for valget af fastgørere. For at få gardinerne til at se smukke og harmoniske, er det nødvendigt at bemærke rummets stilfunktioner som helhed og at vælge i overensstemmelse med dem.

Det er også nødvendigt at notere funktionerne i det materiale, som gardinerne er lavet af. For eksempel ser bomuldsgardiner sig ret underligt, hvis de er fikseret på grommets, men montering på magneter eller gardinbånd er perfekt til dem.

Vinduesfunktioner skal også tages i betragtning. Plastruder er normalt mere moderne kroge og armaturer og træ - traditionelle muligheder.

bånd

Pas på, når du bruger strenge. De er ikke egnede til enhver stil. For eksempel kan i et klassisk værelse, Loft stil, Minimalisme, denne type vedhæftning ikke bruges.

Materiale til fremstilling af strenge kan hentes næsten alle, alt fra tyll og slutter med en fletning. Ofte er de imidlertid fremstillet af samme stof, hvor gardinerne syes.

Båndene kan fastgøres med buer eller enkle knuder, mens de i begge tilfælde ser romantiske og livlige ud. Ofte er valget til fordel for en sådan vedhæftning givet i rustik stil.

Men nogle gange er valget af enhver anden mulighed, snarere end strenge, umulig, som i ovenstående billede. Båndene hjælper med at understrege skønhedens usædvanlige design og ser meget passende ud.

loops

Bandesting passer til ethvert interiør. Raid af romantik og legesyge er fraværende her. Ligesom trækstrengene er sløjferne normalt lavet af samme materiale som gardinerne, men nogle gange er det bedre at vælge et andet stof. Normalt gælder denne regel for børn.

Alle slags dekorative sløjfer er velkomne, for eksempel applikationer. Afhængigt af stilen på rummet er valgt og metoden til dekoration.

Denne type fastgørelse er populær, fordi den er meget praktisk: at hænge gardinerne på hængslerne, skal du bare springe over gardinstangen gennem dem. Loops er døve eller med en fastgørelse. I det andet tilfælde er sløjfen ved bunden udstyret med en velcro eller en knap, så du kan løsne det fra tagskægget uden at fjerne tagskæggene selv.

Det er muligt at "blande" de forskellige gardiner med hinanden, hvilket resulterer i en meget interessant effekt som i ovenstående billede.

snørehuller

Dette er en universel form for fastgørelse, der passer helt til ethvert interiør. Grommets holder stoffer af enhver tæthed godt, mens gardins øvre kant ikke deformeres, men delikat foldes i ensartede samlinger.

Vinduesporte og gardiner er fastgjort på grommets for at afgrænse det indvendige rum. Denne mount ser meget elegant og beskeden ud, mens den udviser en lys accent i hele interiøret.

Cringles kan indskrives i ethvert interiør afhængigt af indretningen af ​​stoffet selv. For eksempel passer et dekoreret gardin på grommet perfekt ind i det provencalske interiør.

løbegang

Gardinet er en "lomme", hvorigennem tagene er passeret. Gardinens top er ubetydelig.

Ofte kan du finde gardiner på snoet, da denne type fastgøring er bedst egnet til let tynde stoffer. Tunge gardiner med snoetrør må ikke findes, da de ikke anvendes i klassiske interiører såsom barok eller rokoko.

Ofte hænger gardinerne på vingerne i rustikke interiører. Denne fastgørelsesmetode anvendes også til fastgørelse af gardiner "cafe" som i billedet.

fletning

Oftere kan du finde en sådan navngivning af en webbing som et gardinbånd. Det er fastgjort fra indersiden af ​​gardinerne, så du kan justere deres bredde. En af fordelene ved gardinbåndet er, at efter vask er sådanne gardiner ikke nødvendigt at "tilpasses" igen til størrelsen af ​​tagene. Samtidig er den samme kvalitet en minus: Strygning af gardinerne på bandet er ikke særlig praktisk.

Tæppetape giver dig mulighed for at hænge gardinerne på kroge og fastgøre dem på dækkene. Passer også til montering og andre typer gardinstænger.

Normalt er gardinerne på flettet hængt i flere rækker: tyll, gardiner, pelmetri. Billedet viser en af ​​disse muligheder.

ringe

Siden sovjetiden var gardinerne på ringene meget populære, og ikke uden grund. Denne type er ikke værre end grommets, men giver dig samtidig mulighed for at vælge ringe eller kombinere dem med hinanden, for eksempel, hvis værelset er lavet i Boho-Chic stil.

Oftest bruges ringene i Techno-stilrummet, men du kan også finde dem i det klassiske interiør (eksempel på billedet). Ringe, syet til gardinerne, kræver helt sikkert evnen til at fjerne gardinet helt. Bedste af alt, de ser på en rørformet cornice.

magneter

Fastgør gardinerne med magneter er et alternativ til den sædvanlige fastgørelse med kroge. I dette tilfælde spiller magneten samme rolle som velcro til hængslerne: det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at fjerne gardinerne fra tagskæggene. Valget af forskellige muligheder her er enormt. Du kan give fortrins til næsten usynlige fastgørelsesdele, og du kan foretrække dekorative magneter dekoreret med rhinestones. Afhængig af stemningen, som skal skabes i rummet, vælges også magneter.

Bedste af alt ser gardinerne på magneterne på den moderne snorede cornice. Denne kombination ser meget stilfuld ud. Billedet viser cornice og magneter, lavet i et tema.

Ofte magnetiske monteringer komplementere klip til gardiner af samme design.

Klip, kroge, tøjspidser

Som sædvanlig blev gardinerne fastgjort med denne type fastgørelse. Til dato er tøj og clips lavet af både metal og plast. De er meget ubelejlige at bruge, fordi de ødelægger gardinens stof og efterlader puffer på det. For et tyndt stof er denne type vedhæftning kategorisk upassende, med eksisterende alternativer, hvor det er mere logisk at vælge magneter som en vedhæftning.

Klip, tøj og kroge vælges som fastgørelsesdele, når værtinden gør gardinerne på egen hånd. Gør det nemt nok. Billedet viser muligheden for at fastgøre gardinerne ved hjælp af tøjspidser.

Hvordan til at dekorere brugerdefinerede vinduer?

I huse eller lejligheder er det ikke ualmindeligt at finde vinduer af andre former end de rektangulære.

Nu meget almindelige panorama åbninger. Hvis indstillingen med traditionelle glidende gardiner ikke appellerer til dig, skal du være opmærksom på timeglasstullen. Den er velegnet til både lige og skrå vinduer. Ved hjælp af tyll, monteret på lignende måde, kan du dekorere døren, fordi den er monteret direkte på rammen på specielle hjørner.

Trekantede vinduer er normalt lavet ved hjælp af plissede persienner. Denne type kaldes så, fordi det er et ark specielt behandlet stof, trykket i form af et accordeon. Plisserede persienner kan stables i enhver form, herunder en fan. De er fastgjort med dobbeltsidet tape.

Velcro gardiner til altanen og ikke kun

Opnåelsen af ​​videnskab og teknologi inden for fastgørelse af balkon gardiner er konstant i en tilstand af dynamik. En klar bekræftelse på dette er en innovativ type af fikseret tekstilgardinstof ved hjælp af borrelås, såkaldte velcro gardiner. Moderne samfund - folk er praktiske, derfor udseendet af klassiske romerske gardiner med en bekvem fastgørelse i form af tape er et værdigt tegn på stil og mode, modernitet og praktisk.

Portieres uden en cornice?

Historisk, vinduerne - husets øjne. Ikke mindre vigtigt mission til at udføre gardiner, gardiner, gardiner og gardiner. De er sjæle i familiens ildsted. Derfor er det meget vigtigt, at denne uundværlige egenskab af hvert hus udfører den mest indbyggede funktionalitet i dem.

På den ene side fyldte det rummet med en atmosfære af varme, komfort og hygge, og på den anden side skabte det sikkerhedseffekten af ​​hele hjemmet. Det er vigtigt, at deres dekorative komponent suppleres med funktionalitet.

Moderne gardiner er meget forskellige i stil, design, farve og stofbaseret. Af den eksisterende mangfoldighed involverer de fleste af de eksisterende dåser fastgørelse med brug af en cornice. Men hvad med om design ideer ikke giver en cornice, eller er der simpelthen ikke noget område at installere det?

Nogle gange sker det, at det er svært at vælge en passende tagbøjle til stilen på rummet. Men ønsket om at skabe enhedens ånd og integriteten af ​​hele territoriumets image - fra stuen til balkonen, for at udfylde alt med en atmosfære af komfort og hygge er så stor, at søgningen efter et passende armatur til gardiner ikke er svært. At gøre indretningen af ​​balkonen uden brug af tagruterne i dag er enkel.

Velcro gardiner - en gave for dem, der er tæt laconic enkelhed. Denne type af vinduesramme har længe været en forholdsvis stabil popularitet. Og alt dette takket være en forening af det klassiske system af gardinetæppet med et praktisk og funktionelt formål:

 • kræver et minimeret rum (ikke sørg for beslaglæggelse af overskydende område ved tilslutning)
 • let operationel komponent
 • forskellige modeller;
 • nem installation
 • bare slettet, straks tørre
 • holdbar tjener.

Anvendelsesområde

Portier og gardiner med velcro håndter helt op til opgaven så meget som muligt for at mørke rummet. Denne effekt opnås på grund af fraværet af en lysstråle mellem væggen og selve gardinet. Det er med rette funktionelt og praktisk at anvende en lignende fastgørelse af gardiner i lokaler, hvor det er nødvendigt at lukke vinduer om dagen. Selvfølgelig er balkonen det førende område, hvor vinduer er lavet ved hjælp af borrelås. Men ikke mindre hyppigt er tilfældet, når velcro trækker gardinerne ud:

 • børnelokale;
 • soveværelse;
 • loggia;
 • sommer køkken, terrasse;
 • lysthus.

"Sticky" gardiner: hvad er?

Velcro taglister til fastgørelse af gardinerne er ikke længere knowhow, så fremstillingsvirksomheder tilbyder et bredt udvalg af design gardin stof. Ofte kan du finde følgende typer velcro gardiner:


Enheden af ​​klassisk højtidelighed og moderne modernitet er mulig, hvis romerske canvases hænges på balkonen. Det er ikke udelukket brugen af ​​sådanne portiere og i interiøret i stil med high-tech, minimalisme. Elegance af foldene tiltrækker og fascinerer.


Denne type gardinduvaser understreger meget subtly vindueslinjen. Ideel mulighed - når vinduer på en balkon eller en loggia udfører ruller af samme størrelse. Denne tilgang til designet gør det muligt at justere lysniveauet i rummet.

 • I østkørsel. Måske den japanske og asiatiske retning.
 • Klæder på hængsler, der er fastgjort med tape.

Særlige Gardiner: Velcro Loops

Visuelt kan gardinerne på hængsler med velcro ikke skelnes fra gardiner, der har en døvmontering. Velcro usynlig på grund af egenskaberne ved fastgørelsen - båndet er fastgjort på hængslerne på den forkerte side. Det lader til, at eyelets synes at være fastgjort på en klæbrig rygning. Hængende gardiner med velcro af dette design, rummet giver en anden karakter, mystisk og unik.

Tekstilbase af specielle gardiner

Materialet til gardiner, gardiner og gardiner på et klæbebånd i japansk stil eller i stil med orientalske rødder bør være tilsvarende lys, med lethed, der falder ned. Den mest egnede stofbase til deres fremstilling kan være:

 • linned;
 • økologisk bomuld;
 • bambus;
 • Jacquard;
 • satin.

Det er muligt at tilføje syntetiske fibre og polyestergarn til naturlige stoffer. Slugter oftest på velcro i steder i kontakt med støv, fugtighed, sod og forskellige atmosfæriske emissioner. Dette skyldes den lette pleje af dem. Sådanne gardiner vaskes simpelthen, hurtigt rengøres. Når man vælger, tages der naturligvis hensyn til rummets egenskaber. For eksempel er den ideelle mulighed for at dekorere en balkon en sol blind til velcro vinduer, for at gå ud til en loggia, en balkon, et sommer køkken - tyll på vinduerne.

Farver: Hvad er vigtigt?

Valg af farve til stof, som senere bliver grundlaget for velcro gardiner, er det vigtigt at være opmærksom på følgende positioner:

 • Gardinens design bør ikke være i modstrid med boligens grundlæggende stil (brug landsdækkende gardiner på balkonen, hvor den klassiske stil hersker i rummet - en katastrofe).
 • Tekstilstofets tone og farve skal være mættet. Det er ønskeligt, at deres tone var i samme rækkevidde.
 • Det er muligt at bruge til en ramme af vinduer på en balkon af et slør med billedet af historiske begivenheder, geometriske figurer. Gardinerne med stiliserede billeder af naturelementer ser ganske interessante ud.

Sådan fastgøres velcro gardiner

 • Eaves på plastikvinduer.

Det er nemt og praktisk. Denne type fastgørelse er ikke i strid med integriteten af ​​plastikkonstruktionen, hvilket ikke påvirker glasenhedens garantiservice.

 • Fastgør gardiner på væggen.
 • Fastgør gardinerne på en træplade.

Pleje ordentligt

Regler for pleje af gardiner på et klæbrigt grundlag er først og fremmest afhængig af basestoffet:

Velcro gardiner - en stilfuld og praktisk løsning i det indre (50 fotos af nye produkter)

Gardiner på vinduerne har altid været og forbliver et vigtigt og smukt element i komfort i huset eller i et hvilket som helst andet rum. Moderne designværktøjer kan gøre dem interessante og egnede til alle typer vinduer.

En sådan indretning er den velkendte velcro.

Velcro tekstil velcro, der består af to dele klæber til hinanden, hovedsagelig anvendes som et fastgørelsesmiddel til tøj og fodtøj, og nu har det fået stor popularitet i fortiden af ​​gardin design.

Tværtimod gør brugen af ​​velcro som en kobling af materialer i de mest komplekse og interessante designkompositioner lettere at arbejde på syning og betjening af gardiner.

Resume af artiklen:

Monteringsmetode

I dag er velcro meget udbredt til fastgørelse af gardiner til et bredt udvalg af gardinstænger eller direkte på plastikvinduer. Den hårde del af velcroen, i form af små kroge, limes til tagskægget selv, og den bløde er syet på kanten af ​​gardinerne, hvor lærredet skal forbindes.

På grund af dets unikke, klæber velcro tæt gardiner.

Der er flere måder at fastgøre tekstil kardborrefastgørelsesanordninger på tagskægget, afhængigt af det materiale, hvorfra tagskærmen eller andre enheder er lavet:

Velcro kan fastgøres til træ og plastikskiver ved hjælp af en møbler hæftemaskine (hæfteklammer), en limpistol (lim) og skruer.

Velcro fastgøres til metal cornices med lim, men kun lim skal være af bedste kvalitet.

Fastgør gardinerne uden tagbøjler ved hjælp af velcro helt mørkere rummet selv om dagen, da de ikke efterlader et mellemrum mellem gardinet og væggen. Derfor er de ideelle til børns værelser og soveværelser, hvor det til tider er nødvendigt at gøre rummet så mørkt som muligt.

Ved hjælp af denne fastgørelsesmetode hænges gardinerne på væggen, på hver separat glasdel af rammen, en træbjælke.

Dybest set er velcro gardiner uden taggrunde hængt i landehuse, landehuse, balkoner, havehuse, hvor de kan laves hurtigt og nemt og vigtigst med egne hænder.

Fordelene ved tekstilbånd

Velcro gardiner på plastikvinduer giver interiøret et moderne og stilfuldt udseende. Hvis du ønsker det, kan du selv arrangere vinduets design, da denne type vedhæftning ikke kræver meget dygtighed og indsats.

Design og stil af velcro gardiner kan være meget forskelligartede:

 • Japanske velcro paneler;
 • Romersk eller rullegardiner;
 • Velcro hængsel gardiner.

Japanske velcro paneler vil appellere til elskere af orientalsk design, sådanne gardiner er perfekt kombineret med moderne højteknologiske interiør. Et kendetegn ved den japanske stil er bevægelsen af ​​stofpaneler ved hjælp af rullebaner placeret i risten.

Princippet om bevægelse af panelerne ligner dørene på garderobeskabe.

Roman gardiner er et bekvemt og elegant designværktøj til drapering af vinduesåbninger. De passer perfekt ind i en bred vifte af stilarter og trends i interiører.

I udvidet form repræsenterer de et lige stykke klud, som om nødvendigt samles på toppen med brede vandrette folder eller ruller i en rulle.

Kontrolmekanismen for de romerske persienner er meget bekvem og nem - tag bare tovet eller brug et specielt elektrisk drev til automatisk at hæve og sænke gardinerne.

Velcro gardiner - navnet på denne model taler for sig selv. Ved hjælp af klæbebånd er kanten af ​​gardinet fastgjort til rullen, hvorefter den senere bliver såret.

Disse modeller er meget enkle og nemme at bruge, ideel til dekoration af køkkenet, loggiaen, badeværelset. Velcro gardiner på vinduerne vil blive værdsat af rene værtinder, fordi de har en hovedfordel - gardinerne er let fjernet og lige så nemt hængt op.

Velcro gardiner på et plast vindue - en nyhed af design ideer (20 billeder)

Der er situationer, hvor det ikke er muligt at dekorere et vindue med almindelige gardiner, eller du vil tilføje noget ukonventionelt og nyt til interiøret. Velcro gardiner kan være en passende løsning, tekstiler er ganske enkelt fastgjort til et plastvindue og skaber ikke problemer med konstant pleje (de fjernes nemt og hurtigt, når det er nødvendigt at vaske).

Den universelle fastgørelse er en velkro tekstil velcro, som mange er bekendt med på grund af tilstedeværelsen af ​​et sådant tilbehør på tøj og fodtøj, hvor det udfører funktionen som en pålidelig lynlås. Et sådant bånd består af to dele, hvor man har en blød bunke, og den anden er udstyret med små kroge med høj klæbeevne. En sådan kobling virker udelukkende på at bryde.

Funktioner af velcro gardiner

Ikke så længe siden blev selvklæbende velcro brugt som et fastgørelsesmiddel til stofgardiner. Utvivlsomt er der bekvemmeligheden af ​​en sådan mulighed, og værtinde værdsat det - du behøver ikke at lide med at sætte mange øjenhår på de små kroge af cornice. Velcro tape kan installeres på tagpladerne på forskellige måder:

 • ved hjælp af lim og metal hæfteklammer af en konstruktion hæftemaskine;
 • direkte monteret på en plastramme og skruet med skruer.

For at hænge gardinerne på vinduerne eller fjerne, skal du lave en simpel manipulation. For at sikre lærredet skal overkanten, på hvilken en del af båndet sys, trykkes, presses mod den anden del af båndstykket, hvorefter de vil være sikkert forbundet med hinanden. Det er endnu nemmere at fjerne gardinet, for det er nødvendigt at trække over en kant og gradvist løsne den øvre del af lærredet fra strimlen med en selvklæbende strimmel.

Typer af gardin design med velcro

Den mest praktiske er de romerske persienner, der er et lige stykke stof i henhold til vinduets åbning. Tekstiler er alsidige og kan om nødvendigt hurtigt stige og falde igennem ledningen og danne pæne vandrette folder i vinduets øvre del. Det klassiske romerske fløjlgardin passer perfekt ind i rummet med forskellige stilarter og retninger.

Den anden version af de populære velcro gardiner er japansk, som fungerer på samme måde som skydedøre i garderobeskabe. Gardinerne er fastgjort på en særlig bevægelig mekanisme - en plade forsynet med et klæbende tape. Denne model af gardiner sørger for tilstedeværelsen af ​​to eller flere strimler af malerier, der optager hele vinduets rum. Men hvis du har brug for at frigøre vinduesåbningen, kan rammerne let bevæge sig i en retning til den ønskede afstand.

Blackout gardiner kan også udstyres med velcro tape, hvilket i høj grad forenkler processen med at bruge og pleje sengetøj. Det enkle borrelås er fastgjort til plastrammens ramme uden vanskelighed. Denne model er egnet til hele sæson eller midlertidig brug.

En variation af rullegardiner er selvklæbende persienner bestående af plisseret bølgepapet tykt papir, der kan have forskellige bredder. Det er umuligt at kollapse et papirark på den sædvanlige måde, derfor foldes den op i form af et "accordeon". Produkterne passer til alle typer og størrelser af vinduer. Installation foretages uden boring med tape. Det tager meget lidt tid at gøre denne slags arbejde. Et bredt udvalg af paletter tilbydes - "Pleated" gardinpapir kan være hvid, beige, blå, turkis, lyserød, fløde og andre nuancer, som giver dig mulighed for at vælge en indstilling, der passer til indretningens og profilens farve.

Velcro er også brugt til traditionelle gardiner, takket være, at de erstattede de døve tekstilsløjfer, der dækker tagskægget, begyndte at blive aftagelige. Denne type hængsler giver dig mulighed for nemt og hurtigt at fjerne gardinerne, hvis du skal vaske dem eller før reparation, og du behøver ikke at adskille tagskæggene. Den ene side af sløjfen er fast syet på lærredet, og den anden er forsynet med et klæbebånd. Ved tilslutning af de to fragmenter skabes der en sikker fastgørelse.

fordele

At vælge tekstilgardiner med velcro er ikke tilfældigt, da hovedårsagen ligger i deres mange fordele. produkter:

 • kendetegnet ved praktiske, relevans og brugervenlighed;
 • harmonisk passer ind i interiøret med enhver stil;
 • ikke forstyrre åbningen af ​​vinduet og ikke optage plads på vindueskarmet;
 • er et moderne element i indretning og dekorere vinduesåbningen på en original måde.

Letvægtsmateriale til gardiner holder klæbebåndet godt limet til rammen, derfor er det undertiden ikke nødvendigt at reparere det med skruer, hvilket krænker rammens og æstetikernes integritet.

Måder at bruge gardiner på selvklæbende tape i interiøret

Rullegardiner og romerske persienner er den ideelle løsning til udsmykning af stuer, køkkener, balkoner og altaner. Til fremstilling af sådanne produkter anvendes tekstiler, og er fastgørelse af gardiner med velcro til vinduesrammen, på væggen, på en træblok, adskilte strimler eller en speciel beslag. Hvis det ikke er muligt at installere en traditionel gardinstang til gardiner, er dette den mest optimale mulighed for hurtigt at løse problemet med vinduets åbning. Fastgørelsesgardiner uden problemer og udført på plastikprofilen.

I boliger og andre rum på plastruderne kan du hænge gardiner af tykke eller gennemsigtige stoffer. Deres valg afhænger af belysningen i rummet: Hvis der er en solrig side, er tykke gardiner, der beskytter godt mod direkte stråler, mere egnede. For værelser hvor solen stort set ikke sker, vil det være nok at arrangere vinduesåbningen med et gennemsigtigt gardin på hængsler med velcro. Udover disse kan du bruge rullegardiner eller romersk persienner, som kun sænkes om natten.

Tekstilfastgørelsen på gardinerne er en enkel detalje, som du kan oversætte ideer uden at købe dyre fabriksfremstillede tilbehør til gardiner. Hvilke stof- eller papirgardiner på en balkon med velcro og i andre værelser er bedre egnede afhænger af vinduesrammens designfunktioner og personlige / personlige ønsker hos hjemmet / kontorets ejere.

Sådan syes velcro gardiner: master klasse

For at rette lærredet på tagskægget nu er det blevet meget nemt. For at gøre dette skal du bruge tekstilfastgørelser - strimler af materiale, der holder stoffet tæt. Hvordan man syer velcro gardiner, hvilke stof muligheder er egnet til fastsættelse og nuancer af indretningen - detaljerede oplysninger er angivet nedenfor.

Smukke Velcro Gardiner

 • Sådan syes velcro gardiner
 • At lave romerske gardiner med lambrequin gør det selv
  • Målinger, skæring og fastsættelse romersk persienner på altanen

  Hvad er velcro gardiner og hvor bruges de?

  Faktisk er kun lambrequins, der ikke kræver konstant bevægelse, egnet til denne definition, og romerske foldede gardiner i interiøret er en lige lige lærred med vinduerne lukkede og smukt draperet om dagen. Velcro-kontakt klæbebånd, der er kendt i skoindustrien, bruges som en klemme på den øvre kant af nettet. Installer disse muligheder i følgende værelser:

  1. I værelser med små smalle åbninger. Foruden velcro gardiner anbefales et andet lag af traditionelt design. Så vil vinduet øges visuelt.
  2. På badeværelset. Stoffet er udvalgt vandafvisende, da romersk gardiner fugt er kontraindiceret.
  3. Til loftsrum, hvor hældningsvinklen ikke tillader brug af traditionel designindretning.
  4. I køkkenerne, sammen med gardiner. Fastgørelse af velcro gardiner udføres både på klappen og i form af loops.
  5. På balkoner og loggier, hvor det er påkrævet, vil det kun isolere sig fra nysgerrige øjne og solens stråler.

  En række muligheder tilbydes af detailhandlere med speciale i salg af gardiner. Enhver tekstur, densitet, farve - er præsenteret for den mest krævende smag. Da den romerske velcro gardiner har den samme, er det vigtigt at vælge kompatibiliteten med resten af ​​interiøret. Vil hjælpe detaljerede instruktioner:

  Farvedefinition

  Afhængigt af rummets størrelse kan de valgte gardiner forøge eller formindske rummet. En mørk tone kan gøre et værelse to gange mindre end normalt, tværtimod vil et lys visuelt skubbe grænserne. I begge tilfælde er farven helt forskellig fra væggenes farve. Det anbefales ikke at bruge ren hvid farve - det vil være aggressivt og vil distrahere opmærksomheden til sig selv uden nogen indeslutninger.

  print

  En bestemt stil - minimalisme eller højteknologi - glæder sig over almindelige lærred, men gardinerne på vinduerne med velcro ser meget mere attraktivt ud, hvis de er dekoreret med et tryk, mønster eller ornament. Orientalsk motiver er for eksempel gode i etnisk design - hieroglyffer, nationale mønstre, fugle og så videre. Land - rustik stil - en traditionel dekoration med blomster, solrige motiver, vegetation.

  klud

  Da romerske persienner med velcro på et plastvindue ikke tåler vask og strygning, vælges stoffet efter denne nyanse.

  Hør - som det mest problematiske materiale er muligt, men samtidig sættes vægtningsmidler ind i folderne, så de ikke mister deres form under vådrensning - det er meget vanskeligt at udglatte sådant materiale. Værelser med aggressive omgivelser - køkken, badeværelse, det er bedre at dekorere med polyester, silke, syntetik. Det er nok at sætte materialet i en beholder med sæbevand og skyll det så, at stoffet bliver rent igen. Velcro til gardiner vil ikke lide. Tør dem på den sædvanlige måde, straks indstillet på vinduerne.

  Sådan syes velcro gardiner

  Først skal du finde ud af, hvordan gardinet bliver fastgjort til vinduet - med eller uden en cornice. Den anden mulighed er bedst egnet til soveværelser og badeværelser, hvor huller er udelukket. I andre rum er det bedre at bruge gardinstænger med velcro. Nu præsenteres de i store mængder, og at finde deres egen version af arbejdet vil ikke være:

  1. Japanske paneler. De er lærred forstærket på en bred cornice til kanten af ​​skyderen, med hvilken de bevæger sig. Derudover kan der være flere af dem, af hvilken som helst farveskala og størrelse, der udfører forskellige funktioner - blindlukning, dæmpning, refleksion af lys, bevarelse af varme. Dette er en fantastisk løsning til en glaseret balkon.
  2. Valsede eller romerske lærred i form af lysgardiner. I kronenes rolle tjener en bar eller åbningsmekanisme. Fastgør sådanne gardiner med stickies, med deres hænder til akslen, som derefter omslutter lærredet. Roller versioner kombineres med traditionelle gardiner, men det er vigtigt at overveje, at de skal være monofoniske.

 • Pelmets. På grund af det faktum, at stoffet fungerer som en dekorativ ramme af vinduet og ikke vil bevæge sig, udføres den i forskellige udgaver - lige lærred, folder, bølger og så videre. Takskæggene med et flypapir til en lambrequin skal være adskilt, ellers vil det ikke give kurs til andre klæder.
 • Klæder på hængsler. Døv eller gennem - de er lavet i form af fastgørelsesdele, der dækker en glat cornice. Installeret i køkkener, badeværelser. Lavet af en række tekstiler, perfekt til landestil. Hængslede gardiner med velcro med egne hænder - den nemmeste mulighed i selvstændig udførelse.
 • Valg uden brug af en cornice har ret til at eksistere - der er lærredet monteret direkte på væggen, forstærket bar eller på hver rammeramme.

  At lave romerske gardiner med lambrequin gør det selv

  Så er valgmuligheden valgt. Det er fortsat at købe stof og relaterede værktøjer. Disse omfatter:

  • Velegnet velcro. Tekstil, der kræver syning eller selvklæbende. Den sidste mulighed er egnet til at styrke gardinerne til balkonen med velcro, uden taggrene. Du behøver ikke at installere holderen, for at ødelægge trærammen eller metalplastikken.
  • Sy tilbehør - saks, tråd, centimeter + symaskine. Hvis der ikke er nogen erfaring, vil pæne håndsting på gardinen gøre arbejdet usynligt.
  • Faktisk stoffet selv. Smalle striber til dannelse af folder, dekorative ringe, snore, ører til dem.
  • Tagene i form af træbehandlet bar. Den er dækket af samme stof som til gardiner, så nøjagtigheden overholdes, og træet vil ikke være i strid med det generelle udseende. Det er muligt at fastgøre et flypapir til gardiner på forhånd.

  Det er vigtigt at vælge beslag - holdere til lambrequin, en dekorativ mekanisme til åbning og lukning af rullegardiner og så videre.

  Målinger, skæring og fastsættelse romersk persienner på altanen

  Det forberedte stof glattes med et strygejern til præcis skæring og ligger på segmenter svarende til vinduets eller sashens bredde under hensyntagen til sømagten, lommens bredde til foldene og vægtningen. For lambrequin er det vigtigt at bestemme antallet af folder og ifølge denne måling båndet. Efter at have skåret gardinernes emner på balkonen med en velcro, efter at de har bøjet stoffet, trækkes de ud.

  Nu, for at lave romersk persienner på sømiden, marker steder for indsættelse af lameller og formlommer, parallelt med at styrke plastikringerne til fremtidige ledninger. Sy kardborrel til stof har brug for blød del af båndet. Fast er fastgjort til den befæstede bar med en møbler hæftemaskine. På baren fylder de 4 ører - 3 for hver foldetråd, den sidste til fastgørelse af hele systemet.

  Ledninger føres gennem ringene og fastgør hver knude eller sløjfe. Alle reb er ført ud til tagskægget og fastgjort på fjerde øre, der danner vinkelrette lige linjer med lærredet. Fra den glatte position vil det afhænge af skønheds- og problemfri actiongardinerne. Det forbliver at styrke tagskægget med velcro over vinduet og gardinerne er klar.

  Nu skal du sy kardborre til pelmet. Til båndet, langs den øvre kant, fastgøres de udskårne sløjfer, som igen er fastgjort fast fra indersiden. Derefter foldes stoffet kun, hvilket skaber den nødvendige clearance, og den valgte cornice føres gennem løkkerne. Den er monteret på monteringer eller beslag.

  Arbejdet er klar, du kan hænge velcro gardiner, lykønske dig selv og beundre!

  Velcro gardiner

  Moderigtigt sartmodel: Gennemsigtig romersk gardin af let tyndt materiale. Dekoreret med et nuværende tryk med cirkler. I nærvær af muligheder med velcro eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højden er angivet med hensyn til løkkerne. Velegnet til vask, ikke påkrævet.

  Gennemsigtig japansk gardin af materialet med en lille glans. Levering inkl. tilbehør. Velcro eller velcro eller loop fastgørelsesanordninger - bare pakke ud, hænge og klar! Dimensioner = Dimensioner af materialet. Højde på loop. Skal vaskes. Nem pleje.

  Gennemsigtig japansk gardin af materialet med en lille glans. Levering inkl. tilbehør. Velcro eller velcro eller loop fastgørelsesanordninger - bare pakke ud, hænge og klar! Dimensioner = Dimensioner af materialet. Højde på loop. Skal vaskes. Nem pleje.

  Romersk gardin af gennemsigtigt tyndt materiale. Den nederste del er fastgjort og fastgjort af velcro. Tilgængelige modeller med hvid og grøn bund. Der er muligheder for fastgørelse til velcro og skinne eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højde dekret.

  Moderigtigt sartmodel: Gennemsigtig romersk gardin af let tyndt materiale. Dekoreret med et nuværende tryk med cirkler. I nærvær af muligheder med velcro eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højden er angivet med hensyn til løkkerne. Velegnet til vask, ikke påkrævet.

  Japansk gardin af høj kvalitet jacquard med et trendy mønster. Et valg af 2 nuværende farver. Fastgjort med velcro og spids på tagskægget. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Nemplejeligt materiale vaskbart. Levering inkl. vægt bar.

  Gennemsigtig japansk gardin af tyndt letvægts materiale, der ikke kræver særlig pleje. Dekoreret med et trendy print. Monteret på stangen med velcro. Pakken indeholder et vægtningsmiddel til bundkanten. Størrelsen er lig med materialets størrelse.

  Gennemsigtig japansk gardin af materialet med en lille glans. Levering inkl. tilbehør. Velcro eller velcro eller loop fastgørelsesanordninger - bare pakke ud, hænge og klar! Dimensioner = Dimensioner af materialet. Højde på loop. Skal vaskes. Nem pleje.

  Transparent gardin med vævet zigzag mønster. Stilfuld model i naturligt design. Sættet vejer også for bundkanten. Bundet til dæk og velcro. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Egnet til vask, kræver ikke særlig pleje.

  Materialebehandling ved hjælp af Devoret-teknikken: transparente og tætte effekter danner et geometrisk mønster. Fastgjort med velcro tape på tagene. Levering med vægtbjælke.

  Gennemsigtig japansk gardin med tværgående striber og lys glans. Levering inkl. tilbehør. Velcro Velcro fastgørelse på taggafler eller hængsler - bare pakke ud, hænge og klar! Dimensioner = Dimensioner af materialet. Højden er vist på. loop. Til.

  Moderigtigt sartmodel: Gennemsigtig romersk gardin af let tyndt materiale. Dekoreret med et nuværende tryk med cirkler. I nærvær af muligheder med velcro eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højden er angivet med hensyn til løkkerne. Velegnet til vask, ikke påkrævet.

  Romersk gardin af gennemsigtigt tyndt materiale. Den nederste del er fastgjort og fastgjort af velcro. Tilgængelige modeller med hvid og grøn bund. Der er muligheder for fastgørelse til velcro og skinne eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højde dekret.

  Japansk gardin af høj kvalitet jacquard med et trendy mønster. Et valg af 2 nuværende farver. Fastgjort med velcro og spids på tagskægget. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Nemplejeligt materiale vaskbart. Levering inkl. vægt bar.

  Moderigtigt sartmodel: Gennemsigtig romersk gardin af let tyndt materiale. Dekoreret med et nuværende tryk med cirkler. I nærvær af muligheder med velcro eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højden er angivet med hensyn til løkkerne. Velegnet til vask, ikke påkrævet.

  Det gennemsigtige japanske gardin lavet af høj kvalitet jacquard. Dekoreret med et klassisk mønster i to farver. Kræver ikke særlig pleje, egnet til vask. Monteret på stangen med velcro. Inkluderet er en vægtstang til bundkanten.

  Moderigtigt sartmodel: Gennemsigtig romersk gardin af let tyndt materiale. Dekoreret med et nuværende tryk med cirkler. I nærvær af muligheder med velcro eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højden er angivet med hensyn til løkkerne. Velegnet til vask, ikke påkrævet.

  Modest monokromatisk romersk gardin Leya fra et behageligt at pleje slør med dekorative folder på kanten. Monteret på skinneskovlen ved hjælp af borrelås. Dimensioner = Materialets dimensioner (ca. Højde / bredde). 100% polyester. Højde / bredde ca.

  Moderigtigt sartmodel: Gennemsigtig romersk gardin af let tyndt materiale. Dekoreret med et nuværende tryk med cirkler. I nærvær af muligheder med velcro eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højden er angivet med hensyn til løkkerne. Velegnet til vask, ikke påkrævet.

  Romersk gardin af gennemsigtigt tyndt materiale. Den nederste del er fastgjort og fastgjort af velcro. Tilgængelige modeller med hvid og grøn bund. Der er muligheder for fastgørelse til velcro og skinne eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højde dekret.

  Modest monokromatisk romersk gardin Leya fra et behageligt at pleje slør med dekorative folder på kanten. Monteret på skinneskovlen ved hjælp af borrelås. Dimensioner = Materialets dimensioner (ca. Højde / bredde). 100% polyester. Højde / bredde ca.

  Modest monokromatisk romersk gardin Leya fra et behageligt at pleje slør med dekorative folder på kanten. Monteret på skinneskovlen ved hjælp af borrelås. Dimensioner = Materialets dimensioner (ca. Højde / bredde). 100% polyester. Højde / bredde ca.

  Romersk persienner med skiftende gennemsigtige og uigennemsigtige striber. Farvede for- og bagsider. I nærvær af muligheder med velcro og skinne eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højden er angivet med hensyn til løkkerne. Sættet indeholder tilbehør. Pr.

  Gennemsigtig japansk gardin af materialet med en lille glans. Levering inkl. tilbehør. Velcro eller velcro eller loop fastgørelsesanordninger - bare pakke ud, hænge og klar! Dimensioner = Dimensioner af materialet. Højde på loop. Skal vaskes. Nem pleje.

  Gennemsigtig romanblind med faktisk print. Inkluderet hardware. Modellen er monteret på velcro og skinne. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Egnet til vask, kræver ikke særlig pleje.

  Dobbelt romersk blind "Ancona". Ledig fastgjort til rammen med klip og klistermærker - ingen grund til at bore og skrue i skruerne. Smal stang til gardiner (diameter ca. 19 mm). Kombinationen af ​​transparente og uigennemsigtige strimler af stof giver dig mulighed for at justere belysningen af ​​værelserne.

  Romersk persienner "Xanten". Meget rentabel! Transparent gardin af et slør med en farvegrænse. Trekantet bund med kvast. A: på velcro tape: fastgjort til tagbøjle eller vinduesramme (kun af kunstige materialer), B: hængslet (højde: på hængsler). Delicate.

  Romersk persienner "Ravenna". A: på velcro tape til fastgørelse til en cornice eller vinduesramme (kun plast), B: hængslet (højde inkl. Hængsler). Fittings inkluderet.

  Gardin "Tanaro", 2 stk. Gennemsigtigt farvet slør med et mønster af "hængsler" i tone. A: på velcro tape, B: på hængsler (højde, herunder hængsler). Fittings inkluderet

  Blackout gardin, som også er i stand til at absorbere lyde og isolere varme. Fremstillet af velour præget på forsiden. Vægt - 250 g / kvm. Fastgøres på en korrugeret fletning - pakk bare op, hæng og klar! Dimensioner = Dimensioner af materialet (s.

  Romersk blind "venedig". Gennemsigtig silkeagtig taft med et originalt mønster på bundkanten. A: på velcro tape til fastgørelse på en cornice eller vinduesramme (kun fra kunstige materialer), B: på hængsler (højde, herunder hængsler). Fittings inkluderet.

  Denne gardin afspejler østens korthed og minimalisme. Modellen er lavet af tykt gennemskinnelig cambric med luksuriøs print. Pakken indeholder en vægtstang, et dæk med glidere. Let at hænge på vinduet takket være tape.

  Gennemsigtig japansk gardin med tværgående striber og lys glans. Levering inkl. tilbehør. Velcro Velcro fastgørelse på taggafler eller hængsler - bare pakke ud, hænge og klar! Dimensioner = Dimensioner af materialet. Højden er vist på. loop. Til.

  Romersk gardin "Pattani" fra My Home er lavet af høj kvalitet materiale og dekoreret med et fashionabelt gennemsigtigt mønster i form af grene. Flere monteringsmuligheder tilbydes. A: Velcro tape til fastgørelse til cornice eller vinduesramme (kun fra pl.

  Romersk persienner med skiftende gennemsigtige og uigennemsigtige striber. Farvede for- og bagsider. I nærvær af muligheder med velcro og skinne eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højden er angivet med hensyn til løkkerne. Sættet indeholder tilbehør. Pr.

  Gennemsigtig japansk gardin med tværgående striber og lys glans. Levering inkl. tilbehør. Velcro Velcro fastgørelse på taggafler eller hængsler - bare pakke ud, hænge og klar! Dimensioner = Dimensioner af materialet. Højden er vist på. loop. Til.

  Romersk blind Tayma. Gennemsigtigt slør med et flerfarvet bølget mønster. Fast uigennemsigtig kant på bunden. A: Velcro tape til fastgørelse til cornice eller vinduesramme (kun af kunstige materialer). B: hængslet (højde inklusive hængsler). Fu.

  Romersk gardin af gennemsigtigt tyndt materiale. Den nederste del er fastgjort og fastgjort af velcro. Tilgængelige modeller med hvid og grøn bund. Der er muligheder for fastgørelse til velcro og skinne eller hængsler. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højde dekret.

  Romerske persienner. "Barito", 1 stk. Interessant gardin af det originale gennemsigtige materiale med et gennemsigtigt mønster. Ved valg: På et bånd-flypapir til et kort eller en vinduesramme (kun fra kunstige materialer); på sløjfer (højde, herunder sløjfer). Tilbehør.

  Japansk gardin af høj kvalitet jacquard i en trendy stil med en gennemskinnelig effekt. Et valg af 2 nuværende farver. Fastgjort med velcro og spids på tagskægget. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Nemplejeligt materiale vaskbart. Levering inkl. vejet.

  Et gennemsigtigt japansk gardin af tyndt materiale, dekoreret med et fashionabelt print af de nuværende hyggelige farver. Egnet til vask, kræver ikke særlig pleje. Monteret på stangen med velcro. Pakken indeholder et vægtningsmiddel til bundkanten. Størrelsen er lig med størrelsen.

  Romersk blind "venedig". Gennemsigtig silkeagtig taft med et originalt mønster på bundkanten. A: på velcro tape til fastgørelse på en cornice eller vinduesramme (kun fra kunstige materialer), B: på hængsler (højde, herunder hængsler). Fittings inkluderet.

  Stilfuld og praktisk! Lys og moderne glidende gardiner kommer med en guide og en rulle, hvilket gør installationen på vinduet utrolig simpelt og hurtigt. På grund af vægten nedenfor vil modellen ikke miste sin form selv med stærke vindstød. Gardiner.

  En elegant romersk gardin af et let gennemsigtigt slør er dekoreret med et "Waves" mønster. Materialet dæmper stærkt sollys og beskytter mod nysgerrige øjne. Højdejusterbar med sidekabel. Hængslet (A) eller klæbebånd (B). Recom.

  Gennemsigtig romersk gardin med tværgående striber og lys glans. Levering inkl. tilbehør. Fastgørelse på vinduesrammen på tagskæggene, fastgør båndet til kroge (ikke inkluderet i levering) og hængende på dækket. Dimensioner = Materialets dimensioner (ca. Højde / bredde).

  Romersk persienner "Tanaro". Gennemsigtigt hvidt slør med et mønster af "hængsler" i tone. A: velcro tape til tagskægget, B: hængslet (højde, herunder hængsler)

  Gennemsigtig creme stof "hør". A: på velcro tape til fastgørelse til en cornice eller vinduesramme (kun plast), B: hængslet (højde inkl. Hængsler). Fittings inkluderet.

  Romersk persienner "Xanten". Meget rentabel! Transparent gardin af et slør med en farvegrænse. Trekantet bund med kvast. A: på velcro tape: fastgjort til tagbøjle eller vinduesramme (kun af kunstige materialer), B: hængslet (højde: på hængsler). Delicate.

  Romersk persienner "Dimona", 1 stk. Gennemsigtig creme Roman gardin med lige bundkant, lyse striber. A: Romersk gardin med velcro tape til fastgørelse til taggrunde, B: Roman gardin med hængsler (højde inklusive hængsler). Inkluderer monteringsudstyr.

  Gennemsigtige romerske persienner, dekoreret med en stilfuld digital print. Sættet indeholder tilbehør. Tilgængelig mulighed med et flypapir og en lath eller med sløjfer. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Højden er angivet med hensyn til løkkerne. Egnet til vask, kræver ikke særlig pleje.

  Romersk persienner "Ravenna". A: på velcro tape til fastgørelse til en cornice eller vinduesramme (kun plast), B: hængslet (højde inkl. Hængsler). Fittings inkluderet.

  Blødt gardin af blandet materiale med bomuldsindhold. Lågnøgle striber med skiftende lys og mørke toner. Fastgjort med velcro og spids. Inkluderet tilbehør. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Velegnet til vask.

  Gennemsigtig japansk gardin af materialet med en lille glans. Levering inkl. tilbehør. Velcro eller velcro eller loop fastgørelsesanordninger - bare pakke ud, hænge og klar! Dimensioner = Dimensioner af materialet. Højde på loop. Skal vaskes. Nem pleje.

  Japansk gardin lavet af høj kvalitet jacquard med en gennemskinnelig effekt. Et valg af 2 nuværende farver. Trendy langsgående grafisk design. Fastgjort med velcro og spids på tagskægget. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Let at pleje materiale, vi kan.

  Romersk persienner "Ravenna". A: på velcro tape til fastgørelse til en cornice eller vinduesramme (kun plast), B: hængslet (højde inkl. Hængsler). Fittings inkluderet.

  Gennemsigtig japansk gardin af tyndt letvægtsmateriale. Dekoreret med et digitalt print af friske forår farver. Egnet til vask, kræver ikke særlig pleje. Monteret på stangen med velcro. Pakken indeholder et vægtningsmiddel til bundkanten. Størrelsen er.

  Romersk gardin "Pattani" fra mit hjem vil bringe indretningen i harmoni og elegance i det orientalske maleri. Lavet af højkvalitets materiale. Moderigtigt gennemsigtigt mønster i form af grene kompletterer design af et moderne rum. Nesko tilbydes.

  Blødt gardin af blandet materiale med bomuldsindhold. Lågnøgle striber med skiftende lys og mørke toner. Fastgjort med velcro og spids. Inkluderet tilbehør. Størrelsen er lig med materialets størrelse. Velegnet til vask.

  Det gennemsigtige japanske gardin lavet af høj kvalitet jacquard. Dekoreret med et klassisk mønster i to farver. Kræver ikke særlig pleje, egnet til vask. Monteret på stangen med velcro. Inkluderet er en vægtstang til bundkanten.

  Romersk gardin "Pattani" fra My Home er lavet af høj kvalitet materiale og dekoreret med et fashionabelt gennemsigtigt mønster i form af grene. Flere monteringsmuligheder tilbydes. A: Velcro tape til fastgørelse til cornice eller vinduesramme (kun fra pl.

  Romersk persienner "Xanten". Meget rentabel! Transparent gardin af et slør med en farvegrænse. Trekantet bund med kvast. A: på velcro tape: fastgjort til tagbøjle eller vinduesramme (kun af kunstige materialer), B: hængslet (højde: på hængsler). Delicate.

  Romersk persienner "Carlow". Gennemsigtig organza med elegant broderi. Lige kant. A: på velcro tape til fastgørelse til en cornice eller vinduesramme (kun af kunstige materialer), B: hængslet (højde inkl. Hængsler). Tilbehør til montering i sættet. Tape-l.

  Romersk blind "venedig". Gennemsigtig silkeagtig taft med et originalt mønster på bundkanten. A: på velcro tape til fastgørelse på en cornice eller vinduesramme (kun fra kunstige materialer), B: på hængsler (højde, herunder hængsler). Fittings inkluderet.

  Materialebehandling ved hjælp af Devoret-teknikken: transparente og tætte effekter danner et geometrisk mønster. Fastgjort med velcro tape på tagene. Levering med vægtbjælke.

  Romersk persienner "Bacoli". Gennemsigtig almindelig jacquard med lidt ornament. Lige nederste kant. A: på velcro tape til fastgørelse til en cornice eller vinduesramme (kun plast), B: hængslet (højde inkl. Hængsler). Fittings inkluderet.

  En elegant romersk gardin af et let gennemsigtigt slør er dekoreret med et "Waves" mønster. Materialet dæmper stærkt sollys og beskytter mod nysgerrige øjne. Højdejusterbar med sidekabel. Hængslet (A) eller klæbebånd (B). Recom.

  Gennemsigtig creme stof "hør". A: på velcro tape til fastgørelse til en cornice eller vinduesramme (kun plast), B: hængslet (højde inkl. Hængsler). Fittings inkluderet.

  Modest monokromatisk romersk gardin Leya fra et behageligt at pleje slør med dekorative folder på kanten. Monteret på skinneskovlen ved hjælp af borrelås. Dimensioner = Materialets dimensioner (ca. Højde / bredde). 100% polyester. Højde / bredde ca.

  Opret dit eget unikke interiør, vær særlig opmærksom på valget af gardiner, fordi de ofte er de første til at fange øjet. Romersk gardin fra mit hjem adskiller behageligt materiale med tekstur af "under bomulden" og lysglans. Det rene stof er smukt.

  Modest monokromatisk romersk gardin Leya fra et behageligt at pleje slør med dekorative folder på kanten. Monteret på skinneskovlen ved hjælp af borrelås. Dimensioner = Materialets dimensioner (ca. Højde / bredde). 100% polyester. Højde / bredde ca.

  Romersk gardin "Pattani" fra My Home er lavet af høj kvalitet materiale og dekoreret med et fashionabelt gennemsigtigt mønster i form af grene. Flere monteringsmuligheder tilbydes. A: Velcro tape til fastgørelse til cornice eller vinduesramme (kun fra pl.

  Roman gardin af ædle gennemsigtige organza med originale tone-på-tone striber vil understrege indretningens elegance. Velcro tape til montering på tagskægget eller vinduesrammen lavet af plast. En delikat vask ved en temperatur på op til 30˚є anbefales.