Sådan monteres et sandwichpanel på loftet

På byggemarkedet blev der ikke introduceret sandwichpaneler for længe siden, som allerede havde fået offentlig anerkendelse. De bruges ikke kun til at arrangere ydersiden, men også til indersiden af ​​ethvert rum (kun på billedet ser vi mulighederne for en sådan finish). Fastgør sådan moderne dækning med dine egne hænder på mange måder, som også tilbydes af erfarne fagfolk. Loftet, der er udstyret med dette lærred garanterer ikke kun en lang driftsperiode, men også stor funktionalitet. Belægninger kan arrangeres ikke kun på væggene, men også på loftet.

fordele

Moderne sandwichpaneler adskiller sig i en række fordele, at andre efterbehandlingsmaterialer ikke kan "prale". Lad os prøve at overveje alle fordelene ved denne dækning:

 1. Fremragende beskyttelse mod fugt. De er ikke bange for fugt, hvilket betyder, at de kan udstyres helt i ethvert rum, for eksempel i en garage i et privat hus.
 2. Holdbarhed. Da belægningen ikke påvirkes af eksterne faktorer, kan de bruges i temmelig lang tid. Derudover er den meget modstandsdygtig over for maling - de vil ikke falme i solen og vil ikke vaske af under rengøringsprocessen.
 3. Let at bruge. At løse det vil ikke være svært selv for uerfarne "bygherrer". Af denne grund er der næsten ingen grund til at kontakte specialister.

Panelvalg

Sandwichcoating er præsenteret i et stort udvalg, hvilket kan føre til forvirring. Alligevel bør du være opmærksom på et enkelt farveskema og følgelig gøre det endelige valg (under hensyntagen til design af rummet). Fastgør panelerne med dine egne hænder er lige så nemt som at indsamle børns terninger. Dette arbejde kan gøres helt alene, som løser mange problemer for forbrugeren. Fastgørelsesdækning præsenteret på video og fotos i vores artikel, de vil hjælpe dig med at gøre alt det nødvendige arbejde korrekt.

Forberedende arbejde

Hvis du beslutter dig for at installere et sandwichpanel, vær ikke bange, men udfør det forberedende arbejde. Først måler vi rummet. Hvis du pynter loftet, så måler vi så tæt som muligt på overfladen. Hvis arrangementet udføres på væggene i rummet, er det bedre at måle hver væg separat. Således får vi fire par målinger. Derefter bestemmer vi den nødvendige farve og går til butikken for at handle.

Samlingsarbejde

Begynd at montere sandwichpanelene på loftet:

 • Først og fremmest skal du sørge for, hvor flad vi er.

Det er vigtigt, at loftet har en flad overflade (bjælker), da fladernes fladhed og den yderligere dannelse af huller og andre uregelmæssigheder afhænger af denne indikator.

 • Det første panel er fastgjort i hjørnet af væg og loft.

Dette er som regel det venstre fjerneste hjørne (hvis man ser på værelset fra hoveddøren). I nogle tilfælde kan der være ændringer, da nuancer af belægning kan kræve dette.

 • Belægninger er fastgjort til hinanden i mindst afstand.

Måske er dette et ganske vigtigt stadium. Det skal bemærkes, at det er nødvendigt at montere et sandwichpanel i den mindste afstand fra hinanden. De endelige resultater afhænger af det.

 • Vi bruger byggemateriale - fugemasse.

Det er vigtigt at bemærke, at fastgørelsen af ​​belægningen til loftet skal ledsages af et fugemasse. Det vil tillade at fjerne det dannede rum og lukke hullerne korrekt, der kan skabe en "vind" i rummet.

Loftet, der er lavet korrekt, vil glæde dig med dets udseende. Desuden bemærker eksperter, at for at skære panelerne (selvfølgelig, hvis der er et bestemt behov for dette), er det nødvendigt at købe en fintandet sav, fordi det vil udføre alt arbejde på et højt niveau og ikke vil være i stand til ved et uheld at "skade" og beskadige belægningen.

For at opsummere

Det er vigtigt at sige, at sådanne lofter ikke kun kan yde teknisk support, men også ekstern skønhed (se på billedet). Derudover kan loftet, som denne belægning er installeret, prale af muligheden for at installere yderligere lyskilder, dvs. belysningsenheder. Transform dit hjem med et sandwichpanel!

Sådan monteres et sandwichpanel: alle nuancer og detaljer i processen

Teknologien til at samle forskellige strukturer fra sandwichpaneler har selvfølgelig sine egne nuancer afhængigt af, hvad det egentlig skal være (garage, hangar, fabriksgulv eller boligbyggeri), men generelt er ordren og princippet om arbejde omtrent det samme. Denne artikel vil diskutere de vigtigste faser af samlingen af ​​sådanne bygninger, samt nogle af deres funktioner.

Grundforberedelse

Der er paneler, der ikke kræver montering af rammen, det vil sige selvbærende elementer. For deres installation vil være nok enhed fundament. I de samme tilfælde, hvor sandwichpanelerne ikke er selvbærende, kræves der et fundament. Som regel virker metalrammen som sådan en base. Under samlingen skal du tage højde for en række nuancer:

 • Fundamentet skal være justeret vandret, den maksimale afvigelse må ikke overstige 3 mm;
 • Afstanden mellem de vertikale og vandrette profiler skal svare til panelernes dimensioner med en kant på 5 cm på hver side for at muliggøre glat sammenføjning af elementer og installation af dekorative skærme;
 • Ved brug af træskinner før installation skal de behandles med antiseptiske og brandslukningsforbindelser for at undgå yderligere problemer.

Du kan selvfølgelig selv lave panelerne, men det er bedre at købe færdige, da panelerne fra fabrikken er af høj kvalitet og isolering og lim.

Løftepaneler

Levering til objektet udføres af lastbiler i den såkaldte transportpakke, hvoraf stigningen til installationshøjden udføres ved hjælp af specialudstyr - en vakuumløft (kran med sugekopper). I mangel af en sådan mulighed kan en traditionel kran eller en vinsch med tekstilkabler anvendes til dette formål.

I dette tilfælde skal du træffe en række foranstaltninger for at forhindre skade på sandwichpanelerne:

 • Kun bløde linjer bør anvendes;
 • Det er uacceptabelt at fange pakken direkte ved hjælp af slyngerne, specielle bløde puder skal bruges;
 • For at beskytte panellåseelementernes elementer mod skader ved hjælp af slynger, skal du bruge træstænger med en længde på mindst 120 cm, som skal være ensartet placeret øverst og nederst på overpakken;
 • Løft panelerne direkte fra pallen er også forbudt, det er nødvendigt at fjerne dem fra der og trække dem til en plan overflade.

Samlingskæring og boring

Sandwichpaneler skal skæres strengt i vandret retning, og det horisontale niveau af haklinierne skal kontrolleres af bygningens niveau (laser eller vand, men ikke bobleniveau) på begge sider.

Før du skærer, skal du sørge for, at linjerne er korrekte, da ordsprog om syv gange er meget relevant i dette tilfælde. Metalet skal skæres først, isoleringen - den anden.

Som værktøj skal du bruge en bandsave eller cirkelsag med specielle dyser til at skære metal eller elektrisk stiksav.

De to første valgmuligheder er at foretrække, da det er ret svært at holde fremadrettet retning, når man skærer med et stiksav. Det er bedre at ikke bruge vinkelslibberen (kværn), for selv i den tyndeste enhed er hastigheden sådan, at der opstår et højtemperaturmiljø ved skæringspunktet, hvilket kan medføre, at varmeren tændes.

Derudover mister metallet sin modstand mod udseendet af korrosion i stedet for virkningen af ​​kværnen. Til boring af huller til fastgørelsesanordninger skal du bruge en konventionel øvelse, mens du arbejder, og ikke glemme at fjerne chips fra elementernes overflade. Paneler dækket med et skede af træ eller polyvinylchlorid skæres med samme stiksav eller konventionelle håndsav med mellemstore mellemstande.

Installation af væg sandwich paneler

I processen med at samle vægge i sandwichpaneler er den primære opgave at undgå forvrængninger og unøjagtigheder i leddene. Om nødvendigt kan panelerne skæres direkte på stedet ved hjælp af sabersave (således er dør- og vinduesåbninger for eksempel organiseret). Efter færdiggørelsen af ​​vægmonteringen skal alle leddene ikke kun fyldes med monteringsskum, men også dækkes med ekstra dekorative elementer, som samtidig udfører en beskyttende funktion, der forsvarer disse ret sårbare punkter fra penetrationen af ​​atmosfærisk fugt.

Fastgørelsespaneler til understruktur

Som praksis viser, kan installationsgrupper fra flere arbejdstagere, der har lette mobilkraner, samle store vægarealer i en forholdsvis kort periode. Men når man ansætter sådanne hold, skal man huske på, at installatørerne af sandwichpaneler skulle have til deres rådighed ikke kun specialudstyr, men også en imponerende oplevelse.

Vandret monteringstilvalg

1. Stålstolpe ifølge det tekniske design
2. Flerlagspanel (60,80, 100);
3. Butt strip;
4. Stik til varmtvalset bolt eller til koldbøjning;
5. Stik (med trin

Den vandrette metode til montering af sandwichpaneler anvendes i tilfælde, hvor afstanden mellem rammens rammekolonner ikke overstiger 6 meter. Under montageprocessen placeres væggene af panelet oven på hinanden, og en af ​​enderne er fastgjort til søjlen.

Fordelen ved denne metode er, at tætningen af ​​leddene sikres af selve elementernes vægt, og der dannes et kontinuerligt hudlag udenfor og indeni, som ikke kræver yderligere efterbehandling, og kan f.eks. Straks males med et færdiglag af facadefarve eller dækket af tapet indefra.

Lodret montering

1. Wall multi-layer panel (60,80,100);
2. Trapezformet profil ifølge arkitektonisk design
3. Tagdækning ifølge arkitektonisk design
4. Planck;
5. Planck;
6. Unilateralt nitte aluminium - stål (med et trin

300 mm);
7. Vandtæt polyurethan pakning eller
polyurethanskum;
8. Formet pakning til trapezformet profil;
9. Vanddræningssystem ifølge filialprojektet;
10. Tilpassede elementer.

Paneldamlinger i lodret pladeplacering

1. Stålbolt acc. tehn. projektet
2. Flerlagspanel (60,80,100);
3. Stik til varmtvalset bolt eller til koldbøjning.

Hjørne sandwich sandwich paneler

1. Stålbolt acc. tehn. projektet
2. Flerlags panel (60,80,100)
3. Tilslutning t01 til varmvalset bolt eller t02 til koldbøjning
4. HVOR eller B04 ydre hjørnestrimmel
5. Den indvendige hjørnebøjle B05
6. Ensidet nitte Al / Fe (med en tonehøjde

300 mm)
7. Vandtæt polyurethan pakning eller
polyurethanskum

Tilslutning af et plastikvindue med et panel. Lodret afsnit

1. Flerlagspanel (60,80, 100);
2. Plast vindue produktion-System Sp. z oo.
3. lavvande
4. Tæt nitte (i trin

300 mm);
5. Vandtæt polyurethan pakning eller polyurethan skum;
6. Forseglingsmasse.

I tilfælde af lav konstruktion (fra 3 til 6 m) anbefales det at anvende en lodret metode til montering af sandwichpaneler, der kun er fastgjort til styretak og gulvprofiler, mens de fastgøres stift sammen.

Fordelen ved denne forbindelsesmetode er, at den resulterende struktur ikke kun har god styrke og stabilitet, men også at den mangler de såkaldte koldbroer, og det behøver ikke yderligere isolering, hvilket i sidste ende fører til omkostningsbesparelser. Den vertikale installationsmetode kræver heller ikke konstruktion af stilladser.

Montering af tagpaneler

Tagdækket går efter samlingen af ​​væg sandwich paneler, hvilket er ret logisk. Hvis længden af ​​hældningen er mindre end 12 meter, er det bedre at bruge faste ark i arbejde, hvilket vil medvirke til at reducere mængden af ​​arbejde. Især er der ingen grund til at forsegle de vandrette sømme.

I tilfælde af, at tagpanelerne vil blive installeret i flere rækker, skal stedet for deres ledning afbrydes. Som regel fremstilles et snit af den nederste hud og fyldstoflaget på panelet, som er monteret på toppen, af størrelsen af ​​overlapningen. Overlapningen selv skal være:

 • 30 cm eller derover, hvis hældningen på taghældningen er inden for 10 °
 • 20 cm, hvis taget er mere skrånende.

Det skal huskes, at det vigtigste ved montering af tagpaneler er at sikre tæthed i leddene i længderetningen.

For at opnå det, er sporene til forbindelseslåsene lige før installationen af ​​panelerne fyldt med silikonebaseret forseglingsmiddel, og efter montering behandles fikseringskonstruktionerne af panelerne med specielle fugtighedsbestandige beskyttende blandinger.

Kombinationen af ​​tagpaneler med høj korrugering Overlapp tagpaneler. Begynd installationen Overlapp tagpaneler. Afslutning af installationen

Sandwich panel mount

Lidt højere i artiklen var nævningen af ​​nogle typer af rammer for strukturer lavet af sandwichpaneler, forskellige i materialet til fremstilling. Derfor vil fastgørelseselementer for hver af dem være din egen. Ikke kun rammens bæreevne og levetid, men også udseendet afhænger af det korrekte valg af fastgørelsesmateriale.

Der er flere regler, der skal følges ved montering af paneler:

 • Fastgørelsesstedet på fastgørelsesanordningen må ikke være for tæt på elementets kant, minimumsafstanden er 50 mm;
 • Eventuelle fastgørelsesanordninger skal installeres strengt vinkelret på den forreste overflade af sandwichpanelet, der er fastgjort, dette har direkte indflydelse på forbindelsens pålidelighed;
 • Ved brug af selvskærende skruer, der har en gummiforseglingsskive, skal de strammes, indtil de kommer i fuld kontakt med arbejdsfladen, men samtidig er det nødvendigt at undgå alvorlig deformation af vaskemaskinen, hvilket vil medføre, at forbindelsen er tynd.

Beregning af antallet af monteringsmateriale

Beregning af antallet af fastgørelsesanordninger - spørgsmålet er ikke inaktivt, og ikke kun arbejdets hastighed afhænger af dets rigtighed (der skal ikke være nedetid, når der mangler fastgørelsesanordninger), men også manglende overbelastning (ekstra fastgørelsesanordninger er absolut ikke nødvendige).

Derfor skal sådanne beregninger udføres af en erfaren designer. Nedenfor er tabeller, hvor du kan beregne den omtrentlige mængde fastgørelseselementer, der kræves.

Sandwich panel behandling

Eventuelle handlinger i forbindelse med behandling af sandwichpaneler er direkte afhængige af materialet i deres fremstilling, såvel som det materiale, hvorfra understøtningselementerne i rammen er fremstillet. Paneler, der er blevet forurenet under transporten, må ikke vaskes med rengøringsmidler, der indeholder sure, slibende og alkaliske komponenter.

En lige snit til en pålidelig forbindelse kan opnås ved hjælp af en cirkelsav. Ved kontaktpunkterne af panelerne med beton søjler med en vandret installationsmetode skal der anvendes selvklæbende tape, som også fungerer som tætningsmateriale. Efter færdiggørelse af montering af vægge og blod fra paneler anbefales det at være belagt med en beskyttende forbindelse, fx med almindelig emalje.

Funktioner ved installation og vedligeholdelse af overfladen

Sammenfattende ovenstående er det nødvendigt at bemærke en række funktioner ved installation og pleje af dette materiale. Så for eksempel før du fortsætter med installation af vægge, er det nødvendigt at sikre pålidelig isolering af de nederste sandwichpaneler mod fugtindtrængning fra bygningens fundament.

Det første lag skal lægges bitumen karton (tagmateriale), og på toppen af ​​det - et lag mineraluld. Bredden af ​​denne "lagdelte kage" bør overskride bredden af ​​væggen af ​​panelerne med 10 mm på hver side, og lægningen af ​​mineraluld skal gøres på en sådan måde, at den fuldstændigt fylder rillerne på bundpladerne.

Den beskyttende belægning på sandwichpanelerne, som anvendes under fremstillingsprocessen, er temmelig ustabil, derfor skal installationen være særlig forsigtig. Efter at konstruktionen er afsluttet under driften af ​​bygningen, er det nødvendigt at inspicere overfladen af ​​panelerne regelmæssigt, og hvis der opdages skade, skal du genoprette det ved hjælp af specielle reparationsfarvestoffer.

Forureninger fjernes let med en mellemhård børste dyppet i sæbevand. Fabriksbeskyttelsesfilm bør fjernes umiddelbart efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet, men dette bør kun ske i tørt og køligt vejr.

Tegning montering sandwich paneler

Se på rigtige tegninger af fastgørende SIP paneler (sandwichpaneler).

Loft sandwich paneler

Indsendt af xxxSnoop, 12. september 2011 i gipspladerlofter

Udvalgte indlæg

For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

Du skal være en registreret bruger for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig i vores fællesskab. Det er meget nemt!

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

Eller log ind med en af ​​disse tjenester.

Google anbefaler

Vores anbefalinger

Sådan skæres hængsler i indvendige døre.

Sano offentliggjorde en artikel i School of Repair, 15. juni 2007, artikel

Gipsplade loftsinstallation

andral udgav et emne i gipspladerlofter, 17. januar 2005, emne

Gas samling pistol HILTI GX 120

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument and Equipment, 11. marts 2012, artikel

Hjemmelavet beklædning på kværnen til en diamantkop eller børste

FugenFührer skrev en blogindlæg på FugenFührer Blog den 13. februar 2017, blog indlæg

Trådløs hammerboremaskine TE 30-A36

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 29. april 2013, artikel

Testtests savner SCW 22-A og SCM 22-A

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 24. december 2012, artikel

Hvor bedst kan du lave en gipspladspartition

Sander har udgivet et emne på Work with Drywall, 3. marts 2005, emne

Sommerhus i skoven: Som kunstner forvandlede Igor Shubin skovplottet. Layfkhaki til sommerboere

KGB udgivet en artikel i Country House, Dacha, 28. august, artikel

Loftpaneler: fordele, krav og anbefalinger til brug, beregninger og nødvendige værktøjer, installation

I dag er der mange efterbehandling materialer til loftet, der giver folk mulighed for at skabe unikke interiør design. Særlig anerkendelse begyndte for nylig at bruge vægpaneler på loftoverfladen.

Dette materiale har ikke kun et smukt udseende, men skjuler også helt ujævnhederne af belægningen.

Viser fantasi, du kan skabe et helt unikt design.

Materialeoversigt

Sikkert vil enhver person, der tænker på at købe noget materiale, vide mere om det. Selvfølgelig kan dette læres af salgsassistenten, men ikke alle bygherrer har medarbejdere fuldstændige oplysninger.

Fordele ved panelerne

Populariteten af ​​dette eller det pågældende materiale skal skyldes en række årsager.

I tilfælde af loftpaneler er dette den bredeste liste over fordele, som disse paneler besidder.

 • Konstruktion paneler er ret lys, som de tillader brug i konstruktion af små dekorative strukturer eller multi-niveau fundament.
  Dette giver dig mulighed for at skabe unikke strukturer, der vil skille sig ud positivt og forråde et smukt udseende til dit hjem.

Belysningsarmaturer kan let indbygges i pvc loftspaneler.

 • Derudover skal det bemærkes, at de tekniske egenskaber ved plastpaneler til loftet tillader arbejde på et hvilket som helst tidspunkt af året.
  Dette skyldes, at de ikke kræver lufting. Dette gælder især for beboere i de nordlige regioner, hvor det meste af året er lave temperaturer.
 • Loftet på sandwichpanelerne monteres ret let med skruer. De fastgør paneler på metalstrukturer og giver en solid loftsstruktur.
  Dette system, i modsætning til hævede lofter, tillader installation selv for personer uden særlige færdigheder.
 • Konstruktion paneler er ret lys, som de tillader brug i konstruktion af små dekorative strukturer eller multi-niveau fundament.
  Dette gør det muligt at skabe unikke strukturer, der vil skille sig ud positivt og forråde et smukt udseende til boligen.
 • Det skal bemærkes og det faktum, at loftkonstruktionen af ​​vægpaneler har en bred vifte af nyttige præstationsegenskaber.
  For det første er det et højt levetid uden tab af udseende. For det andet er varme- og lydisoleringen smuk. For det tredje kan det nemt afmonteres og installeres igen.

3d paneler til loftet - det perfekte "våben" i hænderne på designeren

 • Flowpaneler behøver ikke yderligere efterbehandling. Dette kan betydeligt reducere kontant- og tidsomkostningerne ved reparationer.
 • De kan endda bruges i fødevarevirksomheder eller medicinske institutioner. Dette skyldes, at der i deres fremstilling anvendes materialer, som ikke reagerer med aggressive kemikalier og ikke er udsat for biologiske virkninger (svampe, skimmel osv.).
 • Endelig kan den sidste fordel kaldes det faktum, at lofterne på moderne vægpaneler er meget billigere end de fleste lignende materialer.

Krav og anbefalinger til brug

På trods af sin alsidighed er paneling ikke altid muligt.

Derfor, før du vælger dette materiale, skal du gøre dig bekendt med en slags kontraindikationer:

 • Det anbefales ikke at bruge paneler i rum, hvor temperaturudsving på mere end 25 grader overholdes.
 • Hvis panelerne til loftet og væggene blev opbevaret ved en temperatur under 10 grader, skal de opbevares i to dage ved stuetemperatur.

Tip: Hvis du har til hensigt at bruge panelerne i et rum med høj luftfugtighed, skal du lave udskæringer i kassen for at give ventilation.

 • Slagene skal være i en afstand på højst 50 cm. De skal placeres vinkelret på panelerne selv. Det vil sige, at hvis panelerne til lofter er anbragt lodret, skal batten af ​​batten placeres vandret og omvendt.
 • Med et lodret arrangement af panelerne er det nødvendigt at starte installationen fra venstre hjørne af nogen af ​​væggene, der bevæger sig til højre. Dette vil gemme billedet.

Beregninger og nødvendige værktøjer

instrumenter

Til installationen af ​​loftet skal du bruge følgende værktøjer:

 • Elektrisk boremaskine med en borer passende i størrelse til dowels.
 • Elektrisk sav med vulkanitskive.
 • Bygningsniveau for at kontrollere tætheden af ​​loftet og væggene.
 • Skruetrækker.
 • Mitre.
 • Hacksave til metal eller træ.
 • Byggekniv.
 • Sakse til metal.
 • Hæftemaskine pistol.
 • Doboynik og hammer.
 • Trappestige.
 • Tang.
 • Styrtdykke.
 • Blyant.
 • Roulette.
 • Gon.
 • Cord.
 • Styrtdykke.

Inden du sætter panelet i loftet, er det nødvendigt at foretage beregninger. For at gøre dette skal du først tegne en loftsordning efter den valgte skala og anvende parallelle linjer langs den ene side. De vil være linjer til markering af monteringsprofilen for det hængende loft.

Den generelle plan for loftet på panelerne

Den optimale afstand mellem profiler er 50 cm. På den baggrund er det nemt at beregne det nødvendige antal metalprofiler.

Det er vigtigt at huske! Montering af lofterne på panelerne, kan du forhindre fejl, så det er bedst at købe materiale med en margen på 10-15%.

For en profil, der er installeret omkring omkredsen, er der normalt taget en hård UD-profil, og til montering af tværgående strimler en CD-profil, da den er lettere. Det krævede antal paneler er endnu nemmere at beregne.

Det er nødvendigt at beregne loftets areal og opdele det med det nummer, der er angivet på pakken med panelerne - dette vil resultere i det krævede antal pakker af materiale.

montering

Når værktøjer og materialer er forberedt, kan du begynde at besvare spørgsmålet om, hvordan man lægger panelerne på loftoverfladen. Det skal straks siges, at denne proces er ret simpel, og næsten enhver person kan klare det.

Det er meget vigtigt at rette profilerne nøjagtigt, da loftets ensartethed vil afhænge af dette

Denne kendsgerning har stort set forudbestemt populariteten af ​​dette materiale.

 1. For det første er det nødvendigt at bestemme monteringspanelernes retning, og fastgør træpladerne med en afstand på 30-40 cm på dette plan.
  De skal vedhæftes strengt vinkelret på retningen af ​​fremtidige paneler.
 2. Efter at guideprofilen er installeret, er det nødvendigt at indsætte og fastgøre det første panel i rillen og efterlade et hul på ca. 5 mm.
  Derefter skal du sørge for, at panelet installeres perfekt glat, da det vil afhænge af det, hvor glat taket på plastpaneler vil vise sig. Når panelet har vedtaget en "model" tilstand, er det nødvendigt at fastgøre sin monteringskant til skinnen.

Langsomt, trin for trin (som Lego barnekonstruktøren), skal du rette alle panelerne.

 1. Dernæst skal du indsætte det andet panel i sporet af den første og fastgøre sin monteringskant på samme måde som det første panel. Alle andre dele monteres ved hjælp af en identisk metode. Det sidste panel skal afkortes lidt og indsættes af den anden side.

Mulige nuancer

Hvis det er planlagt at installere ophængte elementer til loftet, er det nødvendigt at installere en ekstra kasse på deres vedhæftede steder. Dette skyldes, at panelets standardlofter tåler en belastning på højst 1 kg.

Tip: Brug ikke slibemidler til at rengøre loftet, da de kan beskadige belægningen.

Hvis det sidste panel til loftet blev forkortet ujævnt - ingen big deal. Materiale defekter vil være helt skjult af loftet sokkel, det vigtigste er, at der ikke bør være for store amplitudes, da loftet vil "gå".

For at installere belysningsarmaturer er det nødvendigt at skære det nødvendige hul med en konstruktionskniv eller elektrisk stiksav. Meget meget at tænke på placeringen af ​​sådanne elementer på forhånd.

Panellofter anvendes ikke kun i boligområder, men også for eksempel på loggier

I værelser med høj luftfugtighed anbefales det at foretage yderligere behandling. Det er især muligt at behandle kassen med et antiseptisk middel, og kun så læg panelet i loftet. Dette forhindrer dannelsen af ​​forskellige organiske formationer (svamp, skimmel, korrosion osv.).

Denne historie om loftpanelerne kan udfyldes. Som det kan ses fra denne artikel, er deres installation ret simpel. Det vigtigste er ikke at glemme reglen om tre "T": Nøjagtighed, Tålmodighed og Diligence.

Fastgøring af sandwichpaneler til metalrammen

CIP (Structural Insulation) panel har en trelags struktur, der ligner en almindelig sandwich. Derfor er navnet faktisk.

Yderlaget er lavet af slidstærkt materiale:

 • orienteret strand bord;
 • fibrolitovy plade;
 • gipsplader;
 • gipsfiberplader krydsfiner;
 • almindelig krydsfiner plade;
 • plast;
 • stål.

Mellem dem placeres det isolerende lag af følgende materialer:

 • polystyrenskum;
 • polyurethanskum;
 • basalt mineraluld;
 • phenol formaldehyd skum;
 • glasuld.

Sandwichpaneler kan klassificeres som væg- og tagdækning. Til gengæld kan i henhold til typen af ​​vægprofil være:

Tagdækning:

 • profileret på den ene side;
 • profileret på begge sider.

De bruges til opførelse af præfabrikerede huse og bygninger på basis af en metalramme. Og på trods af at installationen af ​​panelet kan udføres af næsten enhver voksen uden at tage højde for visse nuancer, kan kvaliteten og levetiden reduceres væsentligt.

Før du installerer produktet

Til højkvalitets og hurtigt installationsarbejde skal der lægges særlig vægt på:

 • kvaliteten af ​​de materialer, som sandwichpanelerne er fremstillet af;
 • monteringsramme;
 • værktøj;
 • understøtningsmaterialer.

Af den grund anvendes den i kommerciel konstruktion:

 • indkøbscentre;
 • industrielle lokaler
 • sportsfaciliteter
 • administrative og kommunale institutioner mv.

Som værktøjer vil du helt sikkert have brug for:

 • niveau;
 • nedstryger;
 • skruetrækker;
 • stiksave;
 • power saw;
 • klemmeindretninger;
 • bore;
 • beslag osv.

Yderligere understøttende materialer omfatter:

 • metal eller plast hjørne;
 • Selvdrejende skruer med pakning;
 • ankerbolte med pakning;
 • plug;
 • fugemasse;
 • forseglingstape;
 • polyurethanskum;
 • mineraluld.

Grundlæggende regler for installation af sandwichpaneler

For at opnå kvalitet, holdbarhed og korrekt udseende af hele strukturen skal følgende regler overholdes under installationen:

 • Arbejderen skal have erfaring i denne type aktivitet;
 • brug egnede værktøjer og materialer
 • Ved læsning, losning og montering af paneler for at undgå traumatiske situationer skal der anvendes specielle gribere og sikkerhedsbånd;
 • For at forhindre deformation og beskadigelse af overfladen af ​​de ydre lag er det nødvendigt at fjerne alt for stor mekanisk påvirkning på panelet;
 • Vær opmærksom på isoleringens kvalitet ved køb, da ukorrekt opbevaring (høj luftfugtighed eller nedbør) kan føre til hævelse og formindskelse af isoleringsmaterialets isolerende egenskaber.
 • Brug ikke værktøj som en mølle, en mølle, gas og elektrisk svejsning, og andre under driften af ​​hvilken den behandlede overflade er meget varm. I tilfælde af sandwichpaneler krænker termisk eksponering anti-korrosionslaget, hvorved materialets levetid reduceres;
 • Fastgørelsen skal ske med forankringsbolte eller selvlukkende skruer med en pakning for at beskytte panelet på steder med installationspåvirkning fra eksterne fjendtlige faktorer;
 • under pauser om natten eller i weekender med et åbent isoleringsmateriale dækket med plastikfilm for at forhindre vand i at komme ind.

Grundforberedelse

Da sandwichpanelerne ikke hører til understøtningsstrukturerne, skal metalrammen først fremstilles korrekt.

Til dette har du brug for:

 • sørg for at den er pålidelig. På trods af at de monterede paneler signifikant øger styrken til hele konstruktionen, falder hovedbelastningen på selve rammen.
 • vandrette tværstænger og lodrette stolper skal være placeret i forhold til hinanden i en afstand svarende til sandwichpanelernes dimensioner.
 • Bredden og højden af ​​spændene skal gøre det muligt at fastsætte CIP'en i en afstand på ca. 5 cm fra deres kanter under hensyntagen til dockingsstedet.
 • Alt metalkonstruktion er forrenset af snavs og dækket af specielle forbindelser, som beskytter mod korrosion.

Installation af væg sandwich paneler

Installation af væg sandwich paneler er opdelt i vandrette og vertikale versioner og udføres fra bunden op fra bunden. For at reducere effekten af ​​vibrationer og samtidig sikre en tæt pasform til støtterammens plan anvendes selvklæbende tape.

Samtidig lægges der særlig vægt på den korrekte vandstrøm. Bredden af ​​støtten må ikke være mindre end 60 cm. I leddene med vindue og døråbninger kræves der ofte skæring af paneler, som udføres med værktøj med ekstremt kold skæring.

Vandret monteringstilvalg

Valget af vandret eller vertikalt monteringsmuligheder afhænger af understøtningsrammens geometriske egenskaber, samt om metoderne til at skære panelmaterialet for at minimere affald. For vandret installation er det således nødvendigt at tilvejebringe en afstand på mindst 2,5 m mellem griberne og 0,4-0,5 m for endeoverhængene.

Installationsprocessen starter med den første række, der er installeret på bunden. For at modstå den korrekte nivelleringsretning af sandwichpanelene er de justerede på de tidligere anvendte risici. Alle formede led og fuger er forseglet med mineraluld eller skum. Brug også silikoneforseglingsmiddel.

Lodret montering

Ved vertikal montering er alle tekniske aspekter helt i overensstemmelse med den tidligere. Den eneste forskel er starten på fastsættelse af sandwichpaneler.

Montering af tagpaneler

Tagpaneler er meget stærkere væg. Derfor er de i stand til at modstå store sne- og vindbelastninger. Taginstallation begynder efter opførelse af vægge og er en mere ansvarlig og kompleks type arbejde.

Derfor tages alle nuancer i betragtning:

 • type tagplader;
 • profil visning;
 • størrelse;
 • knudepunkter;
 • nummeret, placeringen og typen af ​​forbindelsens elementer
 • fastsættelse af knuder;
 • taghældning.

Installationsregler for tagpaneler

Ved installation af tagdækning "sandwiches" følger du normalt disse regler:

 1. For at reducere sandsynligheden for skader på panelerne under opstigningen til "gården" samt deformationen på grund af temperaturmiljøudsving, bør længden ikke overstige 10 m.
 2. For at øge takets styrke bliver den maksimale afstand mellem kørslen udført inden for 2 m.
 3. Den optimale hældning af taget skal være mellem 7 og 15 °.
 4. Stramhed sikres ved at påføre tætningsmiddel på låsernes riller, inden panelerne sammenføjes.

Sandwich panel mount

Styrken og holdbarheden af ​​hele konstruktionen afhænger af de valgte fastgørelsesdele og den måde, de anvendes på.

Derfor er det under installationen nødvendigt at tage hensyn til følgende punkter:

 • Ankerbolte, skruer eller dykker skal montere panelet i en vinkel på 90 °.
 • Afstanden fra fastgørelsesstedet til kanten af ​​sandwichen skal være mellem 50 og 75 mm.
 • Fastgørelsesanordninger med tætningsskiver skal passe meget tæt på panelets overflade, men uden at deformere det.
 • Antallet af fastgørelseselementer skal svare til vægten af ​​sandwichpanelerne, deres dimensioner og geometriske arrangement på rammen samt vejrforholdene i regionen.

Sandwichpanelbehandling

Sandwichpaneler adskiller sig fra hinanden afhængigt af produktionsteknologi og råmaterialer. Som en konklusion vil der derfor være behov for forskellige værktøjer til deres behandling.

 • En lige snit af SIP-paneler uden at beskadige beskyttelseslaget kan opnås ved hjælp af håndværktøj eller en rund håndsav.
 • Stål perfekt skåret med en sav eller sakse til metal.
 • Plastbehandlet elektrisk stiksav eller hacksav.

Funktioner ved installation og vedligeholdelse af overfladen

 • Når man vælger typen af ​​sandwichpaneler til huset, er det nødvendigt at forstå betingelserne under hvilke de vil blive brugt, da de vigtigste egenskaber ved visse typer varmeisolatorer (især mineraluld) kan forringes dramatisk fra luftens fugtighed.
 • Installation af mineraluldspaneler skal udføres med åndedrætsværn.
 • Undgå beskadigelse af anti-korrosionslaget.
 • Udfør en rutinemæssig inspektion mindst 1 gang om året.
 • Udskyl kontaminering.
 • For at genoprette det beskadigede beskyttelseslag ved at anvende de passende farvestoffer.

At kende alle nuancer og anvende tekniske anbefalinger ved installation af sandwichpaneler, kvalitet, spektakulært udseende og lang levetid kan opnås ikke kun af en ekspert på dette område, men af ​​enhver udvikler, som ønsker og respekterer sig selv.

Optag navigation

Sandwichpaneler til loftet i private boliger

Sandwichpaneler til loftet i private boliger

I udformningen af ​​et værelse loft dekoration spiller en væsentlig rolle. Udvælgelsen af ​​materialer til udsmykningen afhænger af indretningen af ​​rummet. Vigtige rolle af materialets tekniske egenskaber, betingelserne for installation og selvfølgelig mængden af ​​finansielle omkostninger ved køb af belægning. Udvælgelse af loftmateriale til lokaler uden for beboelse (verandaer, terrasser, lagerhuse, garager, villaer) skal udføres meget omhyggeligt. De skal have øget modstand mod fugt, temperaturforskel, frostbestandighed og et smukt design.

Den bedste mulighed for sådanne lokaler sandwich paneler til loftet. Brugen af ​​dette materiale er en gave til bygherrer. Det er bekvemt, nemt og hurtigt at installere i loftet.
Jeg inviterer dig til gruppen på Subscribe.ru: REPAIR LEJLIGHEDER, NØDVENDIG RÅD, HUS OG FAMILIE

Sanjwich loftspaneler

Hvad er det her?

Sandwichpaneler er rektangulære strimler af plast. De er produceret i standardbredder med forskellige længder.

Sandwichpaneler har en trelagsstruktur. De ydre to ark er lavet af stive materialer (metal, magnesitplade, PVC, spånplader), og mellem dem placeres isolering (polyurethan eller mineraluld), lagene limes sammen ved varmt eller koldt pres.

Til loftet anvendes en sandwich med ydre plastikplader.

Fordele ved panelerne

 • Sandwichpaneler er ikke let vandtætte, de afviser vand.
 • Høj modstand mod temperatur ekstremer. De tolererer fuldt ud lave (vinter) og høje (sommer) temperaturer.
 • Holdbarhed. Paneler påvirkes ikke af eksterne faktorer. De rotter ikke, ridser eller absorberer lugte. Må ikke falme og længe behold et smukt udseende.
 • Nem at rengøre med almindelige rengøringsmidler. Brugen af ​​slibemidler anbefales ikke.
 • Nem installation. Fix på overfladen af ​​panelet er ikke svært. Installation af lameller kan gøres uafhængigt af egne hænder uden at benytte sig af fagfolk.
 • Panelerne fås i et stort sortiment af farver, så du kan designe et unikt og originalt indvendigt rum. Fabrikanter af sandwichpaneler fremstilles selv med efterligning af sten, marmor, træ.

Loftet på sandwichpanelene er ideelt til garager, lagerhuse og andre boliger.

Coating installation

Forberedende arbejde

Før du installerer sandwichpanelerne, skal du måle loftet og bestemme mængden af ​​materiale.

Forbered overfladen til montering af paneler. For at få et kvalitetsglat tak skal du installere niveau guider på gulvet. Som guider kan du bruge metal af forskellige profiler eller træstænger med en tonehøjde svarende til pladernes bredde.

Installation af plader på loftet

Arbejde med en sandwichplade skal være yderst forsigtig - med en stærk mekanisk effekt kan de blive beskadiget. Installation af sandwichpaneler ligner installation af PVC-paneler i loftet.

 • Installationen af ​​lamellerne starter som regel normalt fra indgangens venstre hjørne og bevæger sig til det modsatte hjørne. Du kan starte installationen fra en anden vinkel, hvis det er nødvendigt at overholde bevarelsen af ​​den ønskede farvefarve. Alle stænger har en lås til forbindelse med en buet bar. Ved montering på træførere udføres fastgørelsen ved hjælp af selvdrejende skruer.
 • Det er nødvendigt at fastgøre pladerne med et mindste led. Jo mindre joderne mellem pladerne jo bedre og bedre loftet ser ud.
 • Ved montering af strimler anbefales det at anvende tætningsmiddel. Med det kan du lukke hullerne og det resulterende rum mellem loftet og lamellerne, som kan danne udkast.
 • Det sidste panel skal først tilpasses i størrelse og derefter fastgøres til loftet. Til skæring anvendes enten en fil eller et elektrisk stiksav. Trim skal være omhyggeligt for ikke at deformere stangen. Masters anbefaler at bruge en speciel sav med en fin tand til at passe til plankerne.

Sandwich paneler til loftet af ikke-boligområder, især for garagen, en fremragende mulighed. Disse overflader er praktiske, smukke og holdbare og monteres hurtigt og nemt.

Loft fra skummet PVC (sandwichpaneler)

Har nogen haft nogen erfaring med at skabe et 3x1,5 meter PVC-rumloft? (af dem gør man stadig varme skråninger på plastikvinduer)

Jeg tror at bruge i stedet for gips. Kræver vandbestandighed (ikke fugtighed, nemlig vandmodstand), fordi fra ovenstående levende associative elementer og kan nogle gange kaste noget. Strækloft er ikke en mulighed - Jeg ønsker ikke regelmæssigt at ringe til kundeservicen med en pumpe og en hårtørrer.

Fra minuserne af dette materiale ser jeg dens lavere stivhed, og jeg forstår stadig ikke helt, om det vil fungere.

2Vitalych Du forvirrer lidt, PVC-skum er lidt anderledes. "Jeg så, hvordan lofterne af våde værelser er trimmet med PVC-skumplader (6, 8, 10 mm tykke). Det er godt limet stødpude med Kosmofen-klæbemidler. Fastgørelse på en standardramme under g / pap, fastgørelse på samme måde. Skruernes hoveder er anbragt. Overfladen er malet med specialmaling. Du kan lave buet og 3D (opvarmet med hårtørrer) overflade.
Men sandwichpanelet kan kun bruges til små overflader (1,5 * 3,0, 2,0 * 3,0) eller overlappe leddene med stænk.
Igen, montering kun rundt omkretsen, derfor er det nødvendigt at bruge ark med stor tykkelse.

Installation af sandwichpaneler

Følgende retningslinjer for sandwichpanelmonteringsteknologi og design af præfabrikerede bygningsaggregater er af generel anbefalende karakter. Det endelige design af noderne og den tilhørende samlingsteknologi i hvert tilfælde bestemmes af projektdokumentationen.

For at undgå flere bevægelser af paneler på objektet skal de aflastes i nærheden af ​​installationsstedet.

Pakker med paneler skal placeres med en nøgletilslutning af panelet mod væggen, så det ikke er nødvendigt at dreje panelerne over til den anden side under installationen. I emballagepanelerne er arrangeret i rækkefølgen af ​​deres installation, er toppanelet det første, der skal installeres.

Fra emballagepanelet skal fjernes, de kan ikke trækkes eller skubbes. Det er forbudt at stable andre varer eller genstande på panelet. Montering af paneler udføres efter producentens anbefalinger og i overensstemmelse med de detaljerede tegninger af montering af paneler.

Generelle anvisninger for installation af sandwichpaneler.

1. Du skal sikre, at panelernes understøttende strukturer (kolonner, bjælker, fundament) er installeret for at sikre det korrekte niveau af bundne paneler.

2. Det første panel er normalt fast, der starter fra hjørnet af væggen eller taget. I nogle tilfælde kan en anden mulighed angives i projektet. Før du fastgør panelet, skal du sørge for, at panelerne er korrekt understøttet, er placeret med den højre kant (nøgleforbindelse) op, installeres, idet du overholder overfladebelægningens sider.

3. Anbefalet fastgørelse af paneler skal foretages under overholdelse af minimumsafstanden fra panelets kant. Denne afstand skal være mindst 20 mm. Steder med boring fri for metal savsmuld. For at sikre en stram, ikke-udfældningstilslutning skal de anbefalede fastgørelseselementer fastgøres i en ret vinkel på panelets overflade. Den korrekte vinkel på monteringsbolten afhængigt af det panel, der skal monteres, er vist i figuren.

4. Sørg for, at det er tørt og rent, før du påfører et tætningsmiddel på overfladen. Tætningsmidlet påføres jævnt og kontinuerligt.

5. Til skæreplader skal der anvendes en fintandet sav- eller karbidhjuls cirkelsav. Det anbefales ikke at bruge skæreværktøjer, der opvarmer overfladen, f.eks. Slibeskiver. Efter færdiggørelsen af ​​panelskæringen er det nødvendigt at straks skære stedet fra ethvert metal ark.

6. I leddene af panelerne er der et teknologisk kløft mellem isoleringen af ​​tilstødende paneler. For at forhindre bevægelse af luft og damp gennem leddene af panelerne skal de forsegles med polyurethanskum, hermetica mv.

7. Ved fastgørelse af genstande (hylder, lysarmaturer osv.) Til sandwichpaneler skal fastgørelsesstedet forsegles med tætningsmiddel.

8. I nogle tilfælde, hvis det er fastsat i projektdokumentationen, kan der anvendes tætningsbånd på steder, hvor sandwichpaneler fastgøres til metalstrukturer.

Flytter sandwichpaneler under installationen.

1. Paneler kan flyttes manuelt eller ved hjælp af værktøj med specielle grebsmekanismer. Når du fjerner panelet fra emballagen, skal du undgå at bøje panelet.

2. På panelet kan objektet overføres manuelt. Når du overfører panelerne med dine hænder, skal du bruge beskyttelseshandsker og pas på, at panelerne ikke er beskadiget. Det er nødvendigt at være særlig opmærksom på panelernes hjørner og kanter. Paneler skal transporteres oprejst. Det er forbudt at bære dem flade.

3. For at flytte panelerne vandret, brug specialgrebsmekanismer til panelerne. Til montering af et panel er der brug for 2 gribemekanismer. Ved at hæve panelet skal du også bruge sikkerhedsbøjler.

4. For lodret bevægelse af panelerne brug en særlig spændende mekanisme. For at fastgøre fastgørelsesmekanismen i panelet er det nødvendigt at lave huller til placering af understøtningsboltene. Steder til huller skal vælges, så de kan lukkes med stænk. Antallet af boltepunkter til at bære panelet afhænger af tykkelsen og vægten af ​​panelet. Mindst to vedhæftede punkter.

5. For at flytte tagpaneler skal du bruge det samme skema som til den vandrette bevægelse af vægpaneler. I øjeblikket udviklet og anvendt specielle mekanismer til løfte- og monteringspaneler.

Vandret installation af væg sandwich paneler.

1. Et vandtætlag, et tætningsbånd og en U-profil er lagt på fundamentet. Profilen er installeret i en afstand af 8 mm fra panelets understøttende struktur (søjle) og fastgjort til fundamentet. Mineraluld eller polyurethanskum lægges inde i profilen, og et modstående låg er monteret på bunden.

Det skal bemærkes, at andre tekniske løsninger, der fremgår af arbejdsdokumentationen, er mulige.

2. Hvis det fremgår af projektdokumentationen, limes et selvklæbende "Gerlen" -tætningsbånd til understøtningsstrukturen (søjle) for at sikre en sikker og lufttæt fastgørelse af panelerne.

3. For at sikre en tynd tilslutning af panelet med U-profilen, før der monteres det første panel, er tætningsmiddel eller monteringsskum placeret i falsømmen.

4. Anbefalede fascinerende mekanismer og et sikkerhedssele er fastgjort til sandwichpanelerne. Med en stor vind (mere end 10 m / s) løftes panelerne forbudt.

5. For det første er panelerne fastgjort til understøtningsstrukturen ved midlertidig fastsættelse. Kontroller panelets status - er støtteområdet på panelet på understøttende konstruktioner tilstrækkeligt, og om forskydningen (± 3 mm) ikke overskrides i forhold til det vandrette niveau. Hvis panelet er placeret korrekt, er det fastgjort til understøtningsstrukturen ved hjælp af de anbefalede fastgørelsesdele. Bolte skal være mindst 20 mm fra panelets kant.

6. Efter montering af det første panel fortsættes panelerne i overensstemmelse med designskemaet til montering af panelerne. På understøttende strukturer mellem panelernes lodrette sømme skal der være et hul på ca. 20 mm. Mellemrummet mellem panelernes kanter er fyldt med monteringsskum eller mineraluld.

7. Panel fastgørelsespunkter er dækket af en beskyttende profil. Den gensidige overlapning af profilerne med hinanden afhænger af profildesignet og dens anvendelse og skal være mindst 0,5 cm. I nogle tilfælde, hvis dette er angivet i designdokumentationen, er forbindelsespunkterne i beskyttelsesprofilen med panelet forseglet yderligere ved hjælp af et tætningsmiddel.

Lodret installation af sandwichpaneler: udvendige vægge.

1. Kontroller grundniveauet. Tolerancen af ​​det første panel fra lodret niveau må ikke overstige ± 3 mm. Installer de nødvendige specielle elementer - kælderen vandtætning, forseglingstape, U-profil, mineralulds pakning. Tallene viser panelets understøtning på fundamentet og på mellemstøttene.

Det skal bemærkes, at andre tekniske løsninger, der fremgår af arbejdsdokumentationen, er mulige.

2. På stederne for fastgørelse af panelerne til understøtningsstrukturerne, kontrolleres værdien af ​​referenceområdet. Størrelsen på understøtningsplatformen afhænger af sandwichpanelets tykkelse og betingelserne for dens drift. Referencens mindste størrelse bestemmes i projektdokumentationen og skal være mindst 20 mm.

3. Udfør installation af paneler i henhold til projektinstruktionerne. Brug spændende mekanismer designet til lodret installation af paneler.

4. Kontrollér panelets lodrethed, sørg for, at jojdene er korrekte. Ved hjælp af de anbefalede fastgørelsesdele skal du udføre fastgørelsespaneler.

5. Monter det næste panel. Indvendige sømme af lodrette samlinger gør lufttæt.

6. Fortsæt installationen af ​​panelerne, kontroller regelmæssigt panelernes vertikale tilstand.

7. Installer alle nødvendige sikkerhedsprofiler. Profilerne er sammenkoblet med en fælles overlap på mindst 0,5 cm. I de tilfælde, der er fastsat af projektet, forsegles leddene af profilerne med panelet ved hjælp af et tætningsmiddel eller et Gerlen-tætningsbånd.

Lodret installation af sandwichpaneler: skillevægge

1. Monter en loftmonteringsprofil på den ene side af væggen, der skal monteres. Brug en lodret linje til at bestemme sted for vedhæftning af den nederste profil. Profilen er fastgjort med et fastgørelsesorgan, der svarer til fundamentmaterialet.

2. Monter det første vægpanel. Først understøtter understøtningspanelets nederste kant, så panelets øvre kant vippes, indtil den hviler mod loftprofilen. Paneler op til 5 m lange kan monteres uden brug af løfteplatform.

3. Kontroller panelernes lodrethed. Om nødvendigt udføres korrektionen af ​​det lodrette panel.

4. Panelet er fastgjort til gulvet og til loftprofilen ved hjælp af selvdæmpende stik.

5. Monter det næste panel. For at sikre en stram vertikal forbindelse mellem panelerne skal du bruge Quick Grip værktøjet eller tilsvarende, stramme spændingspaneler.

6. Den øverste søm i leddet er fyldt med mineraluld eller polyurethanskum. På den anden side af panelet er der monteret profiler af lofter og gulve.

Fastgørelse af paneler i lodrette skillevægge strukturer - først er profiler fastgjort til loftet og gulvet i strukturen for at understøtte en overflade af sandwichpanelet. Når panelet er installeret, er det fastgjort til gulv- og loftsprofiler. Løs profiler på den anden side af panelet. Det er muligt at anvende forskellige typer profiler og løsninger til lodret fastgørelse af paneler til partitionstrukturer. Disse profiler til fastsættelse af paneler fremstilles og tilbydes for hver specifik ordre.

Loftinstallation.

1. For at hæve loftpanelene er det bedst at bruge en løfteplatform, der er udstyret med specielle understøtninger til understøttelse af panelerne. For at beskytte panelernes overflader mod beskadigelse (ridser på overfladen) skal overfladen af ​​understøtningen i kontakt med panelets overflade være dækket af et blødt materiale, såsom teknisk filt.

2. Hævede loftsplader understøttes på støtteprofilen af ​​hævede lofter og skrues til profilen med selvdæmpende bolte.

3. For at fastholde hvert næste panel med den forrige, skal du bruge hjælpeværktøjet Quick Grip eller dets tilsvarende.

4. Ekstra sømme på panelerne er forseglet med mineraluld eller skum. For stabiliteten af ​​panelerne til ekstreme sømme over panelet skrue metalplade.

5. For at sikre en tæt tilslutning af beskyttelsesprofilen med overfladen af ​​panelet, inden der påføres splat, tætningsmiddel eller Gerlen tape eller lignende påføres det.

Ved opbygningen af ​​hævede lofter er panelerne fastgjort til de understøttede profiler af de hævede lofter. Profilens tykkelse bestemmer afhængigheden ved beregning af belastningen på panelet. Profilerne fastgøres til understøtningsstrukturen ved hjælp af et hængslet system. Metoden til at løse det hængslede system afhænger af typen af ​​understøttende struktur og beregningen af ​​belastningen på panelet. Panelerne er fastgjort til understøtende profiler af hængende lofter med boring selvdækkende bolte, og krydset er dækket med skarver.

Installation af tag sandwich paneler.

1. Det er nødvendigt at sørge for, at tagstøttens konstruktioner (bjælker) er på det krævede niveau, taget har den nødvendige hældning, afstanden mellem støtterne (løber, bjælker, krog) overstiger ikke designet.

2. I de tilfælde, der er planlagt af projektet, for at sikre en sikker forbindelse, limes en limtætningstape på alle metalflader ved siden af ​​panelet.

3. For at flytte tagpaneler skal du bruge det samme skema som til den vandrette bevægelse af vægpaneler. Hvis tagkonstruktionens bæreevne tillader det, er det tilladt at lægge og placere en pakke af paneler på tagkonstruktionen, når du bruger tagpaneler med polystyrenskum.

4. Kontroller nøjagtigheden af ​​placeringen af ​​panelerne. Ved brug af de anbefalede fastgørelsesanordninger monteres panelet på understøtningsstrukturen.

5. Monter det næste panel. De indvendige led i forbindelsen af ​​panelerne gør det tæt og lufttæt - panelets forbindelse er forseglet med tætningsmiddel og monteringsskum.

6. Udfør rulningen af ​​panelernes generelle forbindelse. Den samlede forbindelse mellem de dobbeltvalsede paneler giver effektiv beskyttelse mod udfældning i leddene og forhindrer panelerne i at blive varme.

7. Installer alle nødvendige beskyttelsesprofiler - på højderammen på taget, cornice, på kanten af ​​bygningens tag samt på regnvandets afløb.