Liana til tørring af tøj: montage- og monteringsvejledning

Mange har balkoner og loggier, hvor linnet tørres på de gamle måder. Mistresses strækker hele længden af ​​tøjlinjen, tøjspidserne hænger eller hænger sammen osv. Dette ødelægger betydeligt æstetikken i hele rummet. Og hvad kan vi sige i de tilfælde, hvis balkonen eller loggia var veludviklet og har et moderne design! I sådanne tilfælde er det nødvendigt at "Liana" til tørring af tøj. Dette er et specielt design, der ikke tager meget plads og vil blive perfekt kombineret med indvendig altan eller loggia.

Tørretumbler "Liana": designfunktioner og fordele

"Liana" er en teknisk simpel, brugervenlig tørretumbler, der kan installeres i ethvert rum. Denne tørretumbler fik sit navn på grund af dets udseende - loftkonstruktionen, som flere ledninger til justering passer på vægoverfladen passer til, tillader sænkning af ledninger med linned til forskellige niveauer.

Hvordan arbejder en lofttørrer?

Generel oversigt over konstruktionen: Flere plast- eller metalrør med en speciel belægning, der beskytter mod korrosion. Rørene kan have forskellige størrelser - fra 50 cm til 2 meter. Disse rør kan om nødvendigt sænkes til forskellige højder, som er reguleret på en særlig blok, som er monteret på den tilstødende væg. Dette letter i høj grad hængende tøj - ikke stå på afføring eller nå loftet. Om nødvendigt kan du sænke røret til båndets niveau.

Multi-level design giver ikke blot brugervenlighed, men giver dig også mulighed for hurtigt at tørre tøj. Cascading arrangementet på flere niveauer giver hurtigere tørring.

fordele

De vigtigste fordele ved "Liana" til tørring af tøj på balkonen er:

Det ligner et loft tørretumbler Liana i det indre af balkonen

 • Evne til at udholde stor vægt. Designet giver dig mulighed for at hænge selv en stor mængde linned - strækkabler giver dig mulighed for at modstå meget vægt;
 • Udseende. "Liana" ser meget pænere ud end almindelige reb på en balkon eller loggia, der passer fint ind i ethvert interiørdesign;
 • Enkelhed af et design og nem installation. For at installere creepers kræves der et minimum af værktøjer og en lille instruktion, som er fastgjort til hver enhed.

Et naturligt spørgsmål opstår: er der nogen ulemper ved denne lofttørrer? Ifølge mange vurderinger af mennesker kan vi tegne følgende konklusion: Der blev ikke fundet væsentlige mangler. Nogle brugere har noteret sig kompleksiteten af ​​installationsprocessen. Af hensyn til retfærdighed bemærker vi, at sådanne kommentarer hovedsagelig kommer fra kvinder. For vores besøgende, hvem er bestemt interesseret i alle nuancer for at arrangere balkoner og loggier, er installationen sandsynligvis ikke kompliceret.

Vigtigt: På trods af at Lianas vaskerumtørrer er i stand til at modstå en masse vægt, bør du ikke "overdrive" dette - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg linned på hver stang.

Komplet sæt tørretumbler "Liana"

Denne tørretumbler er teknisk simpelt, som det fremgår af et lille antal komponenter:

 • Bærebeslag - 2 stk.
 • Kontrol sidebeslag;
 • Stænger til linned (sæt);
 • Ledninger til hver stang (2 stk.).

Arranger en balkon eller loggia? Læs vores artikel om design af loggia kombineret med værelset. I den finder du forskellige designideer og mange fotos om dette emne.

Og om bokse til balkon blomster læs her. Gennemgang af materialer og anbefalinger til udvælgelse.

Ikke alle ejere vælger lofttørrere. Nogen foretrækker gulv- og vægtørretørrere, deres egenskaber er præsenteret i en særskilt artikel.

Sådan installeres en lofttørrer

Vi nævnte, at nogle værktøjer er nødvendige til installation. Og her er en lille liste:

 • Puncher. Det er bedre at ikke bruge en boremaskine - den er ikke så pålidelig som en perforator, hvor du kan lave huller ikke kun i efterbehandlingmaterialet, men også i betonbunden. Kittet skal have en boremaskine til 6 mm (under standardstørrelsen af ​​selvlukkende skruer til fastgørelse af strukturen).
 • Roulette og markør. Selvom der ikke er brug for lange og komplicerede målinger, er det nødvendigt at foretage de enkleste målinger (markering på bunden, mærkning af fastgørelsespunkter, fastgørelsespunkt).
 • Fastgørelsesanordninger - skruer og nylon dowels. Standard dowel størrelse er 5 mm, selvdrejende skrue er 3,5-4 mm.
 • Skruetrækker. Kræves for fastsættelse af fastgørelsesanordninger.

Lad os nu gå videre til den direkte installation af Liana tørretumbleren:

Installationsskema af loftet tørretumbler

 1. Erhvervet "Liana" skal pakkes ud og fjernes fra emballagebeslagene.
 2. På loftet holder parentes hele strukturen. Vi tager dem, anbringer dem til loftet på de rigtige steder og gør de tilsvarende mærker på overfladen med en markør.
 3. Huller bores på præmærkede punkter.
 4. Beslagene er fastgjort med selvdrejende skruer, hvorefter stik monteres på toppen.
 5. Fastgørelsesbeslaget fastgøres på væggen ved hjælp af de samme skruer. Du kan vælge vilkårlig højde og placering - det vigtigste er, at du kan nå det.

Billedet viser, hvordan du tørrer tørretumbleren korrekt.

 • Ledninger, der følger med stænger, føres gennem rullerne i højre beslag. En lang ledning passerer gennem venstre beslag.
 • Derefter føres både den lange og den korte ledning gennem højre beslag.
 • Enderne af de to ledninger føres gennem fastgørelseshætter på fastgørelsesbeslaget for at kunne indstille den øverste eller nederste position.
 • På samme måde er "Liana" faste og andre stænger.
 • Vigtigt: På trods af de medfølgende monteringsvejledninger anbefaler vi, at du læser instruktionerne i kittet. Det er muligt, at den tørretumbler, du har købt, kan have lidt forskellige installationsfunktioner.

  Almindelige installationsfejl

  Ofte begynder begyndere fejl, der efterfølgende fører til en krænkelse af "Liana" integriteten eller til dens demontering. Følgende fejl er mest almindelige:

  • Gør forkerte beregninger. Dette fører til overdreven eller utilstrækkelig spænding på stængerne. For at løse problemet skal du målte korrekt inden du installerer tørretumbleren.
  • Forkert valg og installation af fastgørelsesdele. Meget ofte er der situationer, hvor skruerne er fastgjort i væggen, ikke er dybt nok, eller deres diameter passer ikke til hullets diameter. For at løse problemet er det nødvendigt at vælge den korrekte diameter på bor og skruer. Under boringen til 6 mm er det nødvendigt at vælge de dowels af samme størrelse, der passer godt ind i hullet.
  • Brug af dowel-negle. Designet, der er fastgjort af disse elementer, vil vare bogstaveligt til den første tørring og derefter falde sammen under linnens vægt.

  Hvordan vælger man en lofttørrer?

  Selvfølgelig skal du først og fremmest, når du vælger en tørretumbler, være opmærksom på balkens eller loggias dimensioner. Afhængig af størrelsen kan du vælge tørring af forskellige længder.

  Vi anbefaler dig at bruge disse anbefalinger, når du vælger lianas til tørring af tøj:

  • Før du køber, skal du læse instruktionerne, som angiver den maksimale vægt, der kan modstå "Liana".
  • Du skal vælge et design, hvis dimensioner ikke forhindrer åbning af vinduer på balkonen eller loggia.
  • Lofttørrere kan laves af forskellige materialer - aluminium, stål eller slidstærk plastik. Mange vælger straks til fordel for aluminium - det er lettere og synes mere holdbart. Stålmetalstrukturer er dog mere pålidelige og er belagt med en særlig polymer eller maling, der forhindrer muligheden for at pletter vasketøjet.

  Og selvfølgelig kan du ikke ignorere oprindelseslandet. Kinesiske tørretumbler er lavet af lav kvalitet plast, som ikke er i stand til at modstå en masse vægt. Den bedste mulighed er enten indenlandske eller europæiske design.

  Loft tørretumbler liana foto

  I dette afsnit inviterer vi dig til at se på billederne på emnet i vores artikel "Sådan installeres en vaskemaskine" Liana ": Instruktioner". Alle billeder er klikbare.

  Vælg og installer et loft tørretumbler på balkonen

  Hver værtinde er bekendt med problemet med at tørre tøj på trods af de foreslåede tørrers mangfoldighed. Til gulv og væg muligheder har ofte ikke nok plads i lejligheden. Tørring af tøj på ydersiden af ​​balkonen med reb eller fiskelinjer er kun god i godt vejr, og selv det udelukker ikke, at støv på nyvasket tøj sættes op.

  Den bedste løsning på dette problem ville være at købe og installere et lofthængende tørretumbler på balkonen.

  Fordelene ved lofttørrere

  Lofttørrere er et par barer fra en metalprofil eller holdbar plastik, som bevæger sig ved hjælp af to beslag med ruller. Mens de hænger tøj, går de ned og derefter går op. Dette opnås ved at justere ledningen kastet over rullen.

  Så hvad er det godt med en lofttørrer? Her er blot nogle af dens fordele:

  1. Let at installere.
  2. Beholder ikke det nyttige område på en balkon og er ret kompakt.
  3. Det har en lille størrelse og æstetisk udseende.
  4. Opretholder en temmelig stor belastning, op til 15 kg.
  5. På grund af at tørretumbleren er under loftet tørrer tøjet hurtigt.
  6. Du kan tørre ting på enhver højde.
  7. Let at bruge.
  8. Det er installeret på ethvert loft dekoration, det være sig træ, plast eller gips.
  9. Ubegrænset brugstid.

  Valg af et loft tørretumbler

  Før du køber denne type tørretumbler måles bredden og længden af ​​balkonen. Dette vil hjælpe dig med at vælge en tørretumbler af optimal størrelse. Længden af ​​lofttørrer er normalt fra 1 til 2,5 meter. Det er især vigtigt at tage hensyn til afstanden mellem loftet og den øvre kant af rammen af ​​den glaserede altan, så vinduet åbnes frit, mens tørretumbleren er oprejst.

  Hver tørremodel er designet til en bestemt vægt, så vær opmærksom på de maksimale belastningsindikatorer, kontroller fastgørelsessikkerheden.

  Tørretumbler med runde tværbjælker foretrækkes end med reb eller fiskelinje, fordi de tillader at undgå krøller på tøj. Og den maksimale belastning på en polystyrenkern er op til 2,5 kg.

  Når du køber en tørretumbler, skal du kontrollere dens fuldstændighed. Afhængig af loftdækningen på din balkon kan du købe selvdrejende skruer til en mere sikker vedhæftning og dowels - negle eller ankerbolte.

  Hvordan man laver reparationer til balkoner og loggier og gør dem til et hyggeligt sted, fortæller vores artikel.

  Alt om aluminiumsglasloggier kan du læse her.

  Denne vejledning hjælper med at gøre sving garage døre på egen hånd.

  Installation af loftet tørretumbler

  Hvis du kan bruge en boremaskine og en skruetrækker, er det ikke svært at installere en lofttørrer.

  1. Forbered en del af loftet og den tilstødende balkonvæg, fjernelse af støv og snavs.
  2. Vælg et sted at installere tørretumbleren med hensyn til vinduer og døre. Lofttørrer bør ikke forstyrre deres åbning.
  3. Læs vejledningen, der fulgte med tørretumbleren, da nogle gange kan der være nogle små forskelle, når du installerer tørretumbler fra forskellige producenter.
  4. Fastgør loftbøjlerne til loftet og lav et blyantmærke på loftet gennem hullerne i beslagene. Afstanden mellem beslagene skal være lig med længden af ​​skinnerne på tørretumbleren.
  5. Bor huller i de symmetriske markerede punkter for dykker eller træstænger ("fingre"), hvorpå skruerne skrues fast.
  6. Fastgør beslagene med ruller med dykker eller skruer til loftet. For loftet af monolitisk armeret beton er det bedst at anvende ankerbolte. Dette vil sikre større pålidelighed af fastgørelsen af ​​tørretumbleren.

  Som du kan se, vil installationen af ​​tørretumbleren på balkonen tage lidt tid, men det vil tjene dig i lang tid, hvilket eliminerer alle de ulemper, der er forbundet med tørring af tøj.

  Liana - en praktisk tørretumbler til bybalkoner

  På trods af de mange vaskemaskiner med tørring og specialudstyr anses den naturlige tørring af tøj, sengelinned og håndklæder som mest velegnede og derfor korrekte. Til hængende ting skal du bruge praktiske enheder. En af dem - "liana" til tørring af tøj på altan, terrasse eller loggia - er praktisk, pålidelig, billig, du kan købe i en hardware butik, installere det selv, reparere det om nødvendigt eller gøre det selv.

  Balkon "liana": design funktioner

  Til salg kan du finde lofttørrere, "lianas" til tøj på balkonen og vægmodeller af forskellige størrelser.

  Vægmonteret version

  Designet er enkelt og er en kombination af vandrette tværstænger og robuste snore, som man kan betjene. Crossbars er hule stænger af metal med anti-korrosionsbelægning eller plastik. Deres længde varierer fra 0,5 m til 2 m, men modeller af størrelser 1,5 m, 1,9 m, 2 m er mere almindelige på markedet.

  Plastik er godt, fordi det har en let vægt, men dens styrke er ikke altid bekræftet. Over tid kan stængerne revne, deformere og gulte. Aluminiumtværn er lidt tungere, men stærkere. De mest pålidelige og holdbare stålstænger, men de skaber en ekstra belastning på ledningerne, som slides hurtigere ud.

  Billeder af arbejdere knuder "liana" på balkonen

  Hovedbelastningen falder på to stålbeslag fastgjort med skruer på loftet eller væggen. Ruller sættes i beslagene for at gøre det lettere at justere ledningerne. Sterke kapron snørebånd, på hvilke stænger er spændt, er samlet og fastgjort på ét sted - på væggen ("kam").

  Ordningen "creepers" med skinnerne ned

  Manuel kontrol. For at sænke den vandrette stang ned, løsnes låsen og forlænger arbejdsledningen. Stangen er reduceret til en højde, der er praktisk til hængende tøj. Derefter strammes ledningen og fastgøres - tværbøjlen stiger med tingene mod loftet. Som følge heraf skaber klæder eller plader ikke hindringer for bevægelse, da de er i et godt, normalt ikke-involveret område.

  Hemmeligheden om populariteten af ​​en simpel tørretumbler

  En af de største fordele ved liana tørretumbleren er, at den kan hænge på balkonen, terrassen, i gangen eller endda på badeværelset. I næsten alle lejligheder i byen (med sjældne undtagelser) er der en balkon eller loggia, der ofte bruges som plads til tørring. Takket være den fritflydende luft tørrer tøjet hurtigere, tørrer ikke ud og forbliver frisk.

  "Liana" i arbejdsstilling - med krydsstangen sænket

  • Komfortabel brug og sikkerhed. Til hængende ting behøver ikke bænke eller stiger - bare sænk tværstangen ned, og vend tilbage til stedet.
  • Praktisk enhed, attraktivt design. Den installerede "liana" rummer ikke pladsen, ser mere elegant ud end en strakt wire eller reb.
  • Evne til at modstå tunge belastninger. Den maksimale vægt, som fabrikanten anbefaler, er angivet i instruktionerne. For plastprodukter - 5-7 kg, til metalprodukter i gennemsnit - op til 12 kg. Hvis vaskemaskinen er designet til en belastning på 5 kg, er hele sættet linned let at placere og tørre ad gangen.
  • Nem installation. Enkle design og klare installationsinstruktioner giver dig mulighed for at lave installation selv uden guider. Der kræves et minimum af værktøjer, og fastgørelseselementer leveres.

  En anden fordel, som passer til økonomiske ejere - lav pris. I online-butikker og økonomiske markeder præsenteres et stort udvalg af indenlandske modeller, fra enkle til 400-450 rubler. op til mere behagelig og holdbar for 1100-1500 rubler. Importerede analoger er dyrere - op til 2400 rubler, men den høje pris er ofte ikke berettiget og dikteret af mærket.

  "Liana" blok type - tværstangen fastgjort til rammen

  Glem ikke om enhedens vedligeholdelighed. Hvis kernen går i stykker eller ledningen slettes, kan de udskiftes med produkter, der passer til deres egenskaber.

  Anbefalinger til installation af "creepers"

  Købere har normalt ingen spørgsmål om, hvordan man hænger en "liana" på balkonen eller på badeværelset, da installationspakken er forsynet med detaljerede instruktioner, der beskriver handlingerne og diagrammerne. Men for at enheden skal tjene i lang tid, og det var praktisk at bruge det, skal du følge reglerne, som også anbefales af producenten eller din egen erfaring.

  Valg af et praktisk sted

  Hvis området på badeværelset tillader det, kan der installeres en tørretumbler der. Imidlertid lider indvendige rum ofte utilstrækkelig ventilation, og tørringsprocessen vil ikke finde sted hurtigt nok. I badeværelserne, og så overskredes fugtighedsniveauet, kan den konstante tilstedeværelse af vådt tøj forårsage støvvækst.

  Populær, men ikke den bedste løsning - "liana" over badeværelset

  Traditionelle steder at installere tørretumbleren "liana" - en balkon eller loggia. Udenfor byen kan de med succes erstattes af en terrasse, en veranda eller endda en havepavillon - steder hvor tøjvask er delvist placeret ude i luften, men beskyttet mod regn.

  Når man vælger et installationssted, er det nødvendigt at kontrollere pålideligheden af ​​væggene eller loftet - overfladerne hvor beslagene skal monteres. Hvis loftet er beklædt med plastpaneler, skal du fjerne dem og installere boliglånene fra træstængerne. Træbeklædningen opretholder vægten af ​​produktet med hængende tøjvask, men det kan også styrkes om nødvendigt.

  Forberedelse af produkter og værktøjer

  Ved valg af "creepers" være opmærksom på styrken af ​​stænger, snore, fastgørelseselementer og ruller. Det er bedre at give fortrins til producenter, der længe har været involveret i fremstilling af tørretumbler og har flere modeller i deres arsenal.

  Det er bedre at nægte billige kinesiske tilbud. Ifølge brugerfejl deformeres tværstangen og "kammen" af plastik af lav kvalitet hurtigt, og rullerne flyver ud af rillerne.

  Mislykkede købsindehavere mislykkedes hurtigt

  Ud over det nye produkt vil der kræves værktøjer. Hvis væggene på balkonen er mursten eller beton, er en hammerboremaskine eller en borer nyttig. Resten af ​​sættet er universelt til alle overflader:

  • skruetrækker, skruetrækker;
  • et målebånd, en blyant, en firkant til mærkning;
  • konstruktion kniv eller saks;
  • tænger, hammer.

  Du har brug for en trinladder eller en stabil afføring, da beslagene er monteret i høj højde, på loftet eller på væggen (lige under loftet).

  Et sæt improviserede værktøjer fra udlejeren

  Før installationen skal du kontrollere det komplette sæt tørretumbleren. Hvis nogle genstande ser upålidelige ud, skal de udskiftes med det samme. I stedet for korte skruer kan du bruge længere, hvis holderne skal fastgøres med klumper i beton eller mursten.

  Montering af tørretumbler i loftet

  Installation foregår i 5 faser:

  1. Preliminær markering. Ved hjælp af et målebånd og en blyant skal du markere placeringen af ​​parenteserne og derefter lave huller til dowels.
  2. Monteringsbeslag. Det er vigtigt at observere afstanden mellem dem, ellers vil der være problemer med højdejustering.
  3. Fastgørelsesholder "kam" på væggen. Dette er et "kontrolpunkt", så det skal være på et tilgængeligt sted, men i en afstand fra de parenteser, der er angivet i vejledningen.
  4. Skære kapron ledningen (reb) i det krævede antal stykker (fra 5 til 7).
  5. Montering af stænger, træk og låsekabler, fastgørelsestilbehør.

  Monteringsvejledningen til forskellige modeller kan variere, så fortsæt strengt i henhold til instruktionerne, og observere intervallerne mellem de enkelte dele.

  Tørretumbler klar til installation

  Monter ikke lofttørreren på en overflade med spotlights eller i umiddelbar nærhed af svingåbningen.

  Mulige installationsfejl

  Overvej de monteringsfejl, der måtte opstå på grund af arbejde fra en uerfaret mester. For eksempel begynder begyndere ofte den nemme måde at bruge negle i stedet for skruer. Hvis det er nødvendigt at udskifte dele, trækkes negle ud med vanskeligheder. I dette tilfælde kan produktet blive beskadiget, og selvskærende skruer kan let skrues af med en skruetrækker.

  Installation ved døren er ikke den bedste ide; Vasketøjet vil forstyrre bevægelsen.

  Markeringenes unøjagtighed truer med det faktum, at efter test af tørretumbler er det nødvendigt at demontere og derefter geninstallere beslagene og holderen. Utilstrækkelige spændingsledninger vil føre til at krydset slynges, og unødvendigt - til manglende evne til at sænke dem ned.

  Uberetet plads til installation truer også med at geninstallere. De huller, der gøres, vil ødelægge udseendet af væggene eller loftet, og deres forklædning - et ekstra spild af tid og kræfter.

  Nyttig video af tørretumbleren

  Montering af tørretumbler Polsk produktion på badeværelset:

  Anbefalinger til installation på plastforing:

  Video instruktioner til installation af "liana" på balkonen:

  Praktisk i brug "liana" er en god og økonomisk assistent til husmødre. Sengetøj vaskes i gennemsnit 2-3 gange om ugen, hvilket betyder, at tørretumbleren bliver optaget hele tiden. Meget mere komfortabel, når linnedet hænger højt fra loftet og ikke blander sig i at flytte på balkonen. Almindelige tove vil ikke give denne bekvemmelighed.

  Liana til tørring af tøj på balkonen: tørretumblerens design, reglerne for installation og drift

  Hvor tørre underbukser beboere tør? I de fleste tilfælde - på din egen balkon eller loggia. For at gøre dette skal du strække tovene, som ødelægger udseendet på balkonen og ikke altid er praktisk at bruge, og hængende tøj tager meget plads og bliver ofte snavset. I dag kan dette problem løses meget lettere ved hjælp af kompakte og brugervenlige tørreapparater.

  Liana til tørring af tøj på altanen

  Indhold trin for trin instruktioner:

  Typer og modeller af tørretumbler

  Udvalget af design designet til tørring af tøj i moderne butikker er meget stort: ​​de kan være eksterne, interne, glidende, væg- og lofttørrere, som hver især har sine egne fordele og ulemper.

  Hvis balkonen er lille, vælger lejlighedsejere ofte foldnings-, væg- eller loftkonstruktioner for at spare plads. Foldningsmodeller er ret kompakte og installeres umiddelbart inden tørring af tøj, og efter drift kan de hurtigt foldes og fjernes. Ulempen ved sådanne tørretumblere er, at de optager meget plads, når de udfoldes. Derudover er nogle af dem ustabile, og under vaskens vægt kan man simpelthen vælte over.

  Tørretumbler på væggen på balkonen

  Vægmonterede tørretumbler fås i flere versioner, men inertiale og teleskopiske (konsol) modeller er mest velegnede til små rum. Tromle tørretumbler er en tromle med sår tov og en bar med kroge, som rebene er fikset. Det vil sige, hvis tørretumbleren ikke er nødvendig, kan tovene vikles på tromlen, så de ikke tager plads og forstyrrer passagen. Den største ulempe: over tid strækker tovene og sagen.

  Konsol eller teleskoptørrere ligner metalharmonikaer, som er fastgjort til væggen og fremstilles om nødvendigt. Sådanne designs er imidlertid kun egnet til små familier, da det er umuligt at hænge meget linned på dem.

  Ifølge husmødre er de mest bekvemme og nemme at bruge design kaldet "Liana". De får deres navn fra det oprindelige udseende - de ligner virkelig klatreplanter.

  Liana til tørring af tøj - foto

  Hvad er tørretumbleren "Liana"?

  Loft eller vægmonteret tørretumbler "Liana" er en struktur bestående af plast- eller metalcylindre med antikorrosionslængde fra 50 cm til 2 m. De fastgøres af ledninger til en speciel enhed udstyret med ruller, så elementernes højde kan justeres. En sådan anordning giver en række fordele, som almindelige tove eller andre strukturer ikke har.

  Loft tørretumbler, 5 linjer

  Et godt alternativ til almindelig tøjlinje.

  Et rebholder er fastgjort til en af ​​væggene.

  Designfordele

  1. Brugervenlighed. Før du hænger linnedet, kan lamellerne sænkes til taljeniveauet (dette eliminerer behovet for at udføre farlige stunts på en skammel eller stol) og derefter hæve dem igen til loftet, så tingene ikke forstyrrer passagen. Derudover kan linnestængerne blive kaskaderet, hvilket gør tøjets tørret meget hurtigere.
  2. Evne til at modstå tung vægt. "Liana" giver dig mulighed for samtidigt at tørre et stort antal ting, uanset deres vægt, uden at bekymre dig om, at designet vil sænke eller bryde. På et design kan du hænge alt tøjet fra en standard vaskemaskine med en belastning på 5 kg.
  3. Attraktivt udseende. Tørretumbleren ser meget bedre ud end sænket tove eller gamle ledninger og ødelægger ikke det indre af rummet. Vådt ting på loftet kan placeres, så de ikke tager meget plads eller forstyrrer passagen.

  Bemærk. På trods af at "Liana" kan modstå ethvert linned, er det ikke nødvendigt at misbruge denne nyttige ejendom - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg på hver bar.

  Hvordan vælger man en tørretumbler?

  Anbefalinger til valg af tørretumbler til altan

  At designe tjente sin ejer trofast, skal du være opmærksom på nogle vigtige punkter, når du vælger. Den første er det materiale, hvorfra rørene er lavet (plastik er meget billigere, men metal er mere pålideligt). Hvis tørretumbleren er købt til en stor familie, anbefales det at vælge rustfrit stål - det er stærkere end aluminium, og desuden bliver tøjet ikke snavset, selvom det øverste anti-korrosionslag er slettet.

  Vælg en stærk tørretumbler

  Snorene skal være tykke nok, ellers kan de bryde under linnens vægt. Derudover er det nødvendigt at være opmærksom på længden af ​​den struktur, der er angivet i instruktionerne, og sørg for, at den passer på det valgte sted.

  Hvordan vælger man et kvalitetsprodukt

  Hvad angår oprindelseslandet, er det bedre at nægte produkter fremstillet i Kina - sådanne tørretumblere er af ringe kvalitet og kan hurtigt gå i stykker.

  Plastdele vil gå i stykker, hvis belastningen er for stor

  Dårlig plastholder

  Endelig skal du, inden du køber, kontrollere varernes emballage, hvis det er brudt, skal du købe et andet design.

  Installationsvejledning til Liana Dryer

  På trods af at installationen af ​​strukturen er en nem proces, skal ejeren vælge det rigtige sted, få nogle værktøjer og også følge de trinvise instruktioner.

  Trin et. Vælge et sted

  Det er bedst at installere "Liana" på de glaserede balkoner eller loggier. Ellers vil tørring af vasketøjet medføre alvorlig ulejlighed, da det om vinteren konstant fryser, så det anbefales at finde et passende sted i lejligheden. Designet og ting der hænger på, bør ikke forstyrre husholdninger og gæster, eller for meget være tydeligt, det vil sige den bedste mulighed er et badeværelse eller omklædningsrum (i ekstreme tilfælde - en stue eller et soveværelse), undtagen værelser med lofter eller suspenderede strukturer. Hvis det er umuligt eller for svært at fastgøre strukturen i loftet, anbefales det at vælge en vægindstilling.

  Vælg det rigtige sted for tørretumbleren.

  Tørretumbleren skal installeres, så det ikke forstyrrer åbningen af ​​døre eller vinduer. Derudover skal man huske på, at vand kan dryppe fra det våde vaskeri, så det er bedre at sprede en film eller en engangs ble under den.

  Trin to. Vi forbereder alt, hvad du har brug for

  Følgende elementer er inkluderet i pakken af ​​tørretumbleren "Liana":

  • to transportblokke;
  • sidelåsebeslag;
  • strimler (cylindre) til hængende tøj i et standard sæt på 5 stk.
  • 2 ledninger til hver af cylindrene (en lang, til rullebeslag og en kort, som skal fastgøres på beslaget).

  Tørretumbler inden installation

  Det anbefales, at alle dele af strukturen straks tages ud af pakken og lægges ud, så de er ved hånden. Derudover vil installationen have brug for følgende værktøjer:

  • målebånd, lang lineal eller målebånd;
  • perforator (til trægulve) eller borer (til beton og mursten);
  • skruetrækker;
  • fastgørelsesanordninger (ankre, dykker eller skruer) til størrelsen af ​​boret;
  • en blyant.

  For at få et pålideligt design, og ikke mange huller i loftet, bør du ikke installere tørretumbleren "for øje", men snarere tage enkle foreløbige målinger.

  Trin tre. Installation af tørretumbler

  Tørretumbler Installation Procedure

  Når du har lavet de nødvendige værktøjer, kan du fortsætte direkte til installationsprocessen, som ser sådan ud.

  Tørretumbler til altanen

  I ethvert hus fra tid til anden skal du vaske tøj. Når vasken tog væk fra kvinder (og for det meste var de engageret i dette arbejde) en masse fysisk styrke og tid. I dag ser hele processen meget enklere ud, ingen betragter vaskemaskinen eksotisk længere. Nu er det en almindelig husholdningsapparater, som kan erhverve de fleste mennesker.

  I dag er der et akut vaskeproblem, og yderligere handlinger - det vaskede vaskeri skal tørres, men det er ikke altid nemt at gøre under forholdene i en byhusbygning.

  Du kan selvfølgelig strække tovene selv i køkkenet, selv i korridoren, selv i stuen (og mange gør), men en sådan tilgang gør apartment til noget ikke klart, men ikke i en hyggelig bolig. Fugtigheden, der stiger under tørring af tøjet, påvirker negativt mikroklimaet i lejligheden, og selv tørring af ting, der tørrer i rummet, vil kun skade.

  De lejere af højhuse med balkon eller loggia var heldige, fordi tørretumbler er den bedste mulighed for en byboer. Men i et begrænset område vil jeg gerne arrangere et rekreativt område og tildele plads til opbevaring af ting (nødvendigt, men sjældent).

  I dag kan dette problem løses takket være tørretumblerne på balkonen, som er til salg i et stort sortiment.

  Egenskaber og fordele

  Hvis vi taler om de vigtigste fælles fordele ved balkon tørretumbler, så er det selvfølgelig en mulighed for at spare plads på balkonen og redde boligareal fra unødvendig fugt.

  Derudover har hver specifikke type tørretumbler også individuelle fordele:

  Wall balkon tørretumbler

  Dette er en ret kompakt og funktionel enhed, der er nem at bruge og nem at installere.

  Loft monteret

  Dette design er designet til en stor belastning. Arbejdsområdet ved lofttørrer er stort nok, du kan tørre tøj i store størrelser (for eksempel sengelinned). Dette er en fantastisk mulighed for at frigøre plads i rummet.

  Suspenderet konstruktion

  Det er nemt at installere en sådan balkon tørretumbler, det er let at transportere og justere, og der vil være en hel del linned på den.

  ekstern

  Dette er tilfældet, når tøjet tørrer hurtigt og godt, blæst af brisen, det vil være rart at lugte og optager ikke pladsen til altanen eller loggia overhovedet.

  Sammenfoldeligt design

  Kompakt tørretumbler med justerbare længder og bredder, efter at tøjet er tørret og taget af. På denne "accordeon" type enhed kan tøjet tørres og når tørretumbleren er foldet. Oftest hænger hendes husmødre på håndklæder, der fra tid til anden kræver tørring.

  Hvis vi taler om udendørs tørretumbler, som er monteret udenfor balkonområdet og bagved det, så er den vigtigste fordel naturligvis, at det ikke lader til balkonpladsen overhovedet. Enheden er en konsolkonstruktion af to profiler fastgjort på balkonen og strenger strækket imellem dem.

  Måske vil det under nogle betingelser være en bekvem løsning, som ikke kan siges om indenlandske forhold. Der er ulemper med dette design, og de er meget vigtige:

  • fra balkonerne i lejlighederne, der ligger oven over din, ligesom fra husets tag kan noget falde (og ofte falder) og tænder dit vaskede vasketøj;
  • hvis naboer nedenunder er rygere med rygning på balkonen, og under huset er der også en kørebane, så vil du ikke se nyt linned - det vil få en ubehagelig lugt efter sådan tørring;
  • du vasket og gik på arbejde, og efter en time eller to dårligt vejr brød ud, vinden steg og det begyndte at regne...
  • Dine smukt vaskede ting, der er pænt hængt på ydersiden af ​​tørretumbleren, vil stadig ikke blive en dekoration til din balkon, snarere - tværtimod.

  Så det viser sig, at denne mulighed stadig ikke er den bedste, og du bør tænke på andre, mere praktiske for vores virkeligheder - tørretumblerne placeret inde i balkonen og ikke udenfor.

  hængslet

  At bruge en sådan tørretumbler er meget praktisk og praktisk. For funktionen af ​​det vil være ret begrænset plads. Lofttørrere er opdelt i følgende hovedtyper:

  liana

  Det er aluminiumsprofiler, der er fastgjort til loftet, og et reb er forbundet med dem ved hjælp af ruller, som passerer gennem en plastikstang. For at hænge vasketøjet, kan lamellerne sænkes og hæves igen for at tørre.

  Løftning udføres ved hjælp af en ledning, som er fastgjort på kammen, placeret på væggen. Installation skal ske med forventning om, at vasken ikke rører gulvet.

  Designet ligner en vægmodel af en balkon tørretumbler. Fastgørelse udføres på loftet på balkonen, og løftemekanismen er placeret på væggen.

  Det er muligt at tørre tøj ved brug af en lofttype tørretumbler uden at indtage en nyttig balkon område.

  Sådan installeres

  Fordelene ved altaner i loftet til linned kan også tilskrives den enkelhed, som de er monteret på. Hele strukturen er gennemtænkt, og du kan bogstaveligt talt installere den på cirka ti minutter. Desuden behøver du ikke at invitere herrer til at installere, og det er også en pengebesparelse.

  Den eneste hindring under installationen af ​​tørretumbleren kan være uegnet til montering på den overflade. Hvis beton - der opstår ingen problemer med installationen, men hvis betonen er lukket med en slags finishmateriale, så er der specielle fastgørelser.

  Med væg-til-loft balkon tørretumbler bliver mægtige lektier bare en behagelig oplevelse. Ja, og selve apparaterne ser originale ud, ikke kun de slingende reb, hvorfra sjælen bliver deprimerende og ubehagelig.

  funktionalitet

  Balkon tørretumbler til tøj i dag er valgt af mange husmødre, fordi det er en virkelig nyttig ting i hverdagen. Nu, ikke kun takket være vaskemaskinen, men også takket være en sådan tørretumbler, med vask og tørring af tøj, var der næsten ingen problemer. Alt kan gøres meget hurtigt, praktisk talt uden at spilde tid og energi på denne proces, og i lejligheden vil der hverken være høj luftfugtighed eller vådt tøjvask overhovedet.

  enhed

  Designet af altantæpper er ganske enkelt og samtidig holdbart, lavet af aluminium, relateret til ergonomiske materialer. Der er en vis del af modellerne, der er baseret på plastik, men sådanne anordninger er ikke ringere end aluminium i styrke og funktionalitet.

  Designet er fastgjort med metalbolte, hvilket giver endnu mere pålidelighed til hele enheden og komfortabel betjening (designet er samlet og demonteret på få minutter).

  Stedet hvor strukturen vil blive installeret, vælger ejerne sig selv, så du kan opdele balkens rum til et rekreativt område og et arbejdsområde. Om vinteren, hvis du ikke vil vaske tøjet (selvom det lugt så godt med ozon), så kan tørretumbleren installeres på badeværelset.

  Vægmonteret

  Dette design er tilgængeligt i to typer: foldning og stationær.

  • Sammenfoldelig. Dette design til tørring af tøj er en rem, der styrkes med beslag. Desuden kan sådanne strimler foldes ikke kun i længde, men også i bredde - det afhænger af den valgte model.
  • Stationær. Arrangeret dette design er ret simpelt. Den vægmonterede balkon tørretumbler har to lameller, som er fastgjort på væggen parallelt med hinanden, såvel som reb eller metal stænger (på sådanne løst tunge ting kan tørres).

  Det betragtes som den stærkeste fastgørelse af stål, fordi det er i stand til at modstå ganske store belastninger. Kravet til skinner er som følger: De skal være fast skruet på bunden og være på samme niveau.

  Hvad er fordelene ved vægmonterede balkon tørretumbler? Deres fordele er som følger:

  • De er bekvemme i drift og mobil (designet kan bruges til dette særlige tilfælde - til tørring af vådt tøjvask og i andre tilfælde er det i en ikke-fungerende stilling);
  • for en sådan kompakt tørretumbler vil det tage en smule plads i det smalle rum på balkonen, og i den foldede inoperative position er dens nærhed næsten umærkelig, og der vil ikke være nogen hindringer for bevægelse på balkonen;
  • Denne enhed er meget holdbar, takket være det materiale, hvorfra det er lavet, og derfor er i stand til at modstå en forholdsvis høj belastning;
  • det er en holdbar enhed, der ikke vil blive påvirket af langvarig udsættelse for høj luftfugtighed
  • dette produkt skader ikke familiens budget, fordi dets værdi er ret overkommelig for de fleste købere;
  • Om nødvendigt kan spændingen af ​​reb eller stænger justeres, såvel som mellemrummet mellem dem;
  • produktet sælges i flere versioner, så tørretumbleren kan vælges nøjagtigt til størrelsen på en bestemt balkon.

  Generelt er den vægmonterede tørretumbler på balkonen i mange henseender meget bekvemt for enhver husmor, men selv om der ikke var en mangel, er det den eneste ting, det er ikke beregnet til tørring af tunge ting. Under indflydelse af en stor belastning vil kablet simpelthen bøjes, og tørretumbleren bliver ubrugelig. Men for let linned er dette design bare perfekt.

  Suspenderet mulighed

  Mange husmødre er af den opfattelse, at bedre end et vægdesign, tørretumbler ikke eksisterer og ikke kan eksistere, men måske er de meget forvekslede, og her er hvorfor. Faktum er, at alt, som du ved, er kogniseret ved sammenligning, og trods alt er alle endnu ikke bekendt med fordelene ved den overliggende balkon tørretumbler.

  Denne opfindelse kan sikkert kaldes genial, selv om dens design er enklere og simpel og er baseret på enkle love af mekanik. Hvis det er specifikt, består de hængslede produkter af plastrør med stærke tove strakt ind i dem. Rørene er et system med loftmontering og sænket reb.

  Skinnen er let sænket til den ønskede højde, fyldt med våde tøj og igen, trækker tovet, det kan let sendes og fastgøres i den ønskede højde.

  stationære

  Den klassiske enkle mulighed: væggen er fastgjort så mange kroge som du har brug for, og for dem beklæder tøjlinjen. Den nødvendige spænding kan altid justeres, og kroge forbliver altid i en position. I princippet er en sådan anordning også praktisk taget ikke i besiddelse af plads og er egnet selv for begrænset plads. Der er mange husmødre, der tror, ​​at dette særlige system af tørretumbler er den mest pålidelige.

  Til modstandere af en hængende loftkonstruktion er balkonhængere opfundet, som kan fjernes fra kroge, når vasken tørres.

  glidende

  Dette design betragtes som en af ​​de mest populære i dag og den mest overkommelige.

  I glidende version er der kun to dele, og de er fastgjort i loftet i den rette afstand fra hinanden. I en sådan del er kablerne skjult, så at kablerne trækkes til den anden del, når det er nødvendigt, og fastgøres på den med et specielt fastgørelsesorgan.

  Når tørringen er færdig, kobles kablet fra fastgøreren og vender tilbage til den første del på princippet om et målebånd.

  Installation af tørretumbler

  For at installere en tørretumbler behøver du kun at vælge den type, der er praktisk for dig:

  • glidende - princippet om drift af en sådan konstruktion som "målebånd", når der ikke er linned, kan strengene foldes,
  • foldning - foldet i længde og bredde, og lavet i form af lameller,
  • "Liana" - giver dig mulighed for at tørre tøj på forskellige niveauer på grund af at hver streng falder og stiger.
  Fordelene ved lofttørrere
  • mere ledig plads i lejligheden,
  • skader ikke interiørdesignet og forstod næsten ikke,
  • plads til mere vaskeri
  • tørring tager mindre tid, fordi tøjet er øverst,
  • at hænge tøj, er du kun nødt til at sænke tørretumbler og der er ingen grund til at bruge en stol eller trinladder.

  Det er meget nemt at bruge en sådan enhed - hvis du skal hænge noget, skal du bare sænke en af ​​bøjlerne og frigøre ledningsholderen. Når du har hængt vasketøjet, skal den samme ledning trækkes, løft den til det ønskede niveau for at tørre. Spærren indsættes igen i en speciel plads på højdejusteringen.

  Forskellige monteringsmetoder

  Under navnet "liana" kan den gemmes som en loftsversion af tørretumbleren og med en vægmontering. Derudover er der ingen særlige forskelle mellem dens forskellige ændringer, men det er vigtigt at vælge installationsmuligheden.

  Nogle gange er det bare ikke muligt at installere en sådan ting i loftet. For eksempel - når spændedækslet er lavet, men realkreditlån ikke er installeret. Ja, og nogle andre typer af finish er ikke så let at montere tørretumbleren.

  I sådanne tilfælde skal du vælge vægversionen. Det adskiller sig fra versionen med montering i loftet, kun det sted, hvor beslagene med ruller vil blive monteret.

  Nogle gange har udstyr til tørring med denne fastgørelsesmetode en begrænsning af belastningen. Det bør afklares, før du køber, hvor meget en bestemt model kan modstå.

  Installation af et loft tørretumbler på balkonen

  Beboere af byer før eller senere står over for spørgsmålet: hvordan og hvor man skal tørre vasketøjet. For de fleste er installationen af ​​en lofttørrer en værdig vej ud.

  Og hvis løsningen af ​​problemet virker enkel og indlysende, så har processen med at vælge tørremekanismen og installationsteknologien nogle nuancer. Så hvad skal du tænke på, før du køber og installerer en lofttørrer.

  Valg af tørretumbler

  Vægmonteret teleskoptørrer

  Tøjlinjerne strækker sig over lejligheden er langt væk. Moderne hardwareforretninger tilbyder et udvalg af forskellige tilbehør til tørring af tøj. Blandt dem er:

  • udendørs folding tørretumbler;
  • vægtørring med teleskopmekanisme;
  • lofttørringssystemer vinstokke.

  I nedenstående tabel overvejer vi de vigtigste fordele og ulemper ved hver type tørretumbler.

  Før du fortsætter med installationen af ​​tørretumbler-lianen, er det nødvendigt at tage en grundig tilgang til valget af et sted til installationen og på grundlag af det at købe mekanismen af ​​lianen med de nødvendige dimensioner.

  Det er netop fordi sammenhængen mellem fordele og ulemper ved en liana tørretumbler er den mest optimale, installationen af ​​denne lofttørrer i bylejligheder er et varmt emne i dag.

  Sådan vælger du det rigtige sted til installation

  Balkon ideel til installation af tørretumbler

  Det er nødvendigt at bestemme på det rum, hvor det er planlagt at tørre tøj i fremtiden, før de køber en liana. I bund og grund er lofttørrere enkle beslagdesigner, hvorigennem flere tove passerer. Hovedbeslagene er monteret i loftet, højdejusteringssystemet er monteret på sidevæggen.

  Når du vælger et installationssted, skal følgende punkter overvejes:

  • Værelset skal være godt ventileret.
  • Når de sænkes, må tovene ikke forstyrre åbningen af ​​vinduer og døre;
  • Det er værd at undgå installation af tørring for linned på et falskt loft eller en overflade fra HL.

  Øvelse viser, at det mest bekvemme sted til tørring af tøj, der passer i alle henseender - er en loggia eller balkon.

  Efter at stedet er valgt, skal du bestemme længden af ​​mekanismen under hensyntagen til detaljerne ved at åbne alle vinduer og døre. Creepers sælges i forskellige længder fra 50 cm til 2 m. Tørretumbler leveres normalt med:

  • ledninger;
  • 5 rør af den specificerede længde (plast, galvaniseret eller malet metal);
  • 2 beslag monteret på loftet;
  • vægbeslag til fastgørelse af rebens højde.

  Liana på balkonen er monteret i lang tid, så en grundig tilgang til kvaliteten af ​​de købte varer. Det er værd at vælge tørring af den russiske eller europæiske produktion.

  Ordning for montering og installation af tørretumbler

  Efter køb af tørring skal du læse installationsanvisningerne i produktet. Det beskriver hvordan man monterer og hvordan man installerer lofttørrer korrekt. Til dette har vi brug for flere specialværktøjer:

  1. Stepladder for bekvemmeligheden af ​​at arbejde i loftet. I standardlejligheder kan du nogle gange komme sammen med en stabil afføring.
  2. For at fastsætte beslagene i loftet skal du bore huller til skruer eller ankre.
  3. Forbered en markør eller blyant med et målebånd på over 2 meter til mærkning.
  4. Dowels og fastgørelsesdele kræves størrelse.
  5. Skruetrækker eller skruetrækker til fastgørelse af skruer.

  Se typiske trinvise instruktioner om, hvordan man anbringer en lofttørrer. Før du begynder at indsamle, skal du kontrollere fuldstændigheden og forberede de nødvendige værktøjer.

  • beslag på loftet og markere stedet for boring med en markør. Afstanden mellem beslagene skal svare til længden af ​​rørene med en fejl på op til 70 mm;
  • vi borer huller i de udpegede steder og indsætter dowels. Vi fastgør beslaget til loftet med dowels hamret i og fikseres med skruer. (Hvis dekorative covers er inkluderet i sæt, så lukker vi skruerne med dem);
  • i retning af at spænde reb på væggen, fastgør beslaget for at fastgøre suspensionens højde. Det er bedre at fastholde beslaget på niveauet af værtinde arm bøjet i albuen;
  • fastgør rulleklammerne til beslagene. Gennem rullerne på den fjerne beslag slår snore. Ved den lange ende af ledningen (bunden) sætter vi stangen på. Og spring begge sider gennem rullen i nærheden af ​​beslaget;
  • fastgør enderne sammen i hætter for at justere niveauet af stangens højde. Se videoen til installation af tørretumbleren:

  Afhængig af producenten kan stadierne afvige, men ikke betydeligt. Under alle omstændigheder, inden du udfører arbejde, anbefales det at kontrollere fuldstændigheden og kende til instruktionen.

  Et par enkle tips

  Inden du installerer en tørretumbler på en balkon, loggia eller opbevaringsrum, læs nogle enkle installations- og driftsvejledning.

  1. Liana tørretumbler kan modstå en stor belastning, men du bør ikke hænge mere end 2,5 kg vådt linned på en ledning. I dette tilfælde vil loftet tørretumbler vare meget længere, og du behøver ikke at udføre reparationer og finde ud af, hvordan du laver vinet.
  2. Når du vælger skruer, skal du vedhæfte beslagene til loftet, så du foretrækker produkter med større længde, så du ikke opkastes med en stor lastmontering.
  3. Det installerede og monterede loft tørretumbler tager absolut ikke plads. Men når du bruger det, skal rørene være kaskade for at øge tørringsforholdet. Derfor, inden du hænger vinstokken på balkonen, skal du sørge for, at tøjet på tovene kan placeres stille uden at røre interiøret. For detaljer om montering og installation af tørretumbleren, se denne video:

  I de centrale og nordlige regioner i landet, når man beslutter sig for at vælge den rigtige tørretumbler, er det vigtigt at huske, at på grund af de lave vintertemperaturer, bør temperaturer ikke installere produkter som liana på uglazed balkoner.

  Installation af tørretumbler på balkonen

  Efter omdannelsen af ​​loggiaen eller balkonen, som sørgede for et behageligt tidsfordriv i det renoverede rum, er det tilrådeligt at skabe de mest praktiske forhold for husets indbyggere. Dette gøres lettere ved tørretumbler på balkonen, som er installeret under loftet, og tillader værtinden at hænge ud en stor mængde linned uden at optage meget plads.

  Installation af et loft tørretumbler

  Et af de mest almindelige designs til tørring af tøj er modellen "Liana" lavet i Italien. Enheden er en stiv ramme med lameller og ledninger strækket fra dem, som føres gennem en rullemekanisme.

  Praktisk hængende tøj sikres takket være en speciel armatur monteret på væggen på et behageligt niveau for kunden. Holderen holder lamellerne under loftet, indtil ledningerne frigives. Fastgørelsesbeslaget er fastgjort med ankerbolte til væggen i en højde på 1,2-1,5 m fra gulvet. Stangen hæves med samtidig fastgørelse af ledningen i kammen først, efter at vasken er hængt.

  Loftet tørretumbler på linned på balkonen er lavet af materialer af høj kvalitet med pulverlakering, hvilket sikrer holdbarhed og slidstyrke af belægningen. Før du bruger tørretumblerne anbefales det at tørre med en fugtig klud. Den maksimale belastning på en polystyrenkern er tilvejebragt i en mængde på 2,5 kg. Hvis du følger reglerne for driften, er enhedens levetid ubegrænset

  Fordele ved at bruge

  Næsten enhver loggia eller balkon kan installeres lofttørrer "Liana". Størrelsen af ​​enheden kan være 1,5-2 m og dens valg afhænger af størrelsen af ​​balkonen selv. Undtagelserne er de værelser, hvor der er skabe i begge ender.

  Installation af tørretumbler på loggia, balkonen har mange fordele:

  • bruger ikke det nyttige område
  • giver højkvalitets tørring af linned
  • adskiller sig i den lange driftstid takket være plastik af høj kvalitet
  • garanterer brugervenlighed
  • Vaskeri kan være på en hvilken som helst valgt højde
  • passer perfekt ind i det indre af enhver loggia
  • Enheden har en kompakt størrelse
  • tørretumbler er lavet med et æstetisk udseende, der ikke tiltrækker opmærksomhed
  • lofttørrere interfererer ikke med åbningen af ​​vinduesblade
  • med korrekt installation ikke forstyrre den frie bevægelighed af balkonen
  • linned og tøj placeret under loftet tørre ud hurtigere
  • Du behøver ikke at nå til vasken, bare sænk enheden til den ønskede højde

  Virksomheden "Universal" hjælper med at gøre tørringen af ​​linned på balkonen eller loggia til en behagelig oplevelse, hvilket eliminerer alle mulige ulemper og reducerer tiden for tørring af tøj. Vores eksperter vil lave en hurtig installation af tørretumbleren, vil give alle de nødvendige råd og besvare alle dine spørgsmål.