Montering af loftmontering til tv

Fastgørelse af tv'et til loftet kan være meget bekvemt af forskellige årsager, men en af ​​hovedårsagerne er, at det er en god måde at spare plads på i rummet.

Typer af videoudstyr og loftbeslag

De vigtigste typer udstyr, der i øjeblikket bruges til forbrug af videoindhold, er computerskærme, traditionelle kinescoper samt moderne LCD-tv'er, plasma- og LED-paneler. De er monteret på forskellige beslag designet specielt til disse enheder.

Taket TV-beslag med kinescopes er et robust og pålideligt design, som består af følgende elementer: en metalramme, der omfatter hele tv-apparatet, en platform, hvor enheden er installeret, og et system, der giver dig mulighed for at vippe skærmen for nem visning.

Begyndende med beslag til LCD-tv'er, vises mange forskellige og bekvemme designs. Disse fastgørelsessystemer anvendes i indkøbscentre, lufthavne og andre virksomheder. Skærme vejer endnu mindre end LCD- og LED-paneler, for ikke at nævne billedrørene, og det giver dig mulighed for at lave beslag til dem lette og strukturelt komfortable og øge deres evne til at blive placeret på forskellige overflader.

Uanset hvilken type udstyr, kan monteringssystemerne være af flere typer:

 • Fast loft mount refererer til de mest enkle og økonomiske mekanismer. Dette system sikrer tv'et på plads.
 • Hældet beslag på loftet. Skærmen kan vippes ved at ændre synsvinklen.
 • Swing-tilbøjelige. Denne mulighed, hvor skærmen ikke kun kan vippes, men også roteres i forskellige retninger, synes selvfølgelig mere interessant, men den har en begrænsning: den kan bruges med en skærm på højst 40 tommer.
 • En anden mulighed - drejelig indtrækbar. Ud over de allerede nævnte funktioner kan skærmen gøres nærmere eller længere afhængigt af publikumets placering.
 • Den mest komfortable til brugerens multifunktionelle loftsløft til tv og andre modeller af den nyeste generation med elektrisk drev og på betjeningspanelet.

Et sådant system giver dig mulighed for at justere TV-apparatets position på en hvilken som helst bekvem måde, uanset hvor du er i rummet, skjule skærmen i tilfælde af ubrugelighed eller "nå" den med en enkelt knap. Dette kan være en meget bekvem og effektiv løsning på kontorpladsen.

Fabrikanter tilbyder også systemer til montering i loftet på to eller flere tv'er, til brug af sådanne beslag til kommercielle formål - i butikker, apoteker mv.

De fleste af de moderne systemer består af to dele - hvoraf den ene er monteret på loftet og den anden - på bagsiden af ​​skærmen.

Nuancerne af valg

For at hente beslaget skal du overveje følgende data:

 1. Skærmens diagonale og vægten af ​​tv'et, som skal korreleres med den maksimale belastning af den valgte beslagsmodel. Allerede fra dette tidspunkt er det klart, at beslaget skal købes, når tv'et allerede er tilgængeligt for at vælge et monteringssystem under det og ikke omvendt. Hvis udstyret er større end den maksimale belastning, der er vist til fastgørelse, vil den tjene mindre, og der er altid en risiko for, at den ikke tåler, går i stykker og falder sammen med en dyr skærm.
 2. Type system - mange beslag er universeltype, men der er også modeller, der kun er designet til bestemte typer udstyr, det er nødvendigt at afklare, før de køber.
 3. Har du brug for evnen til at rotere og vippe skærmen, og i så fald, hvilken hældningsvinkel er der brug for.
 4. Højdejustering og selve højden, som kan variere fra 50 til 3000 mm
 5. Typen og størrelsen af ​​fastgørelseselementer - standardmodellen VESA eller en anden, der skal vælges til tv'et.
 6. Beslagsmateriale. Stål eller aluminium modeller er meget mere pålidelige end plastholdere.
 7. Loftsmateriale. Ikke alle fjernsyn er egnede til montering på for eksempel loftet - gipsvæg modstår ikke tung belastning. Hvis du planlægger at placere fjernsynet i loftet, er det bedre at beregne selv før du køber udstyr, hvordan loftet tåler alt.
 8. Ved køb er at kontrollere tilgængeligheden af ​​den nødvendige hardware og garanti. Du kan også vælge model, hvis sæt indeholder en speciel beskyttelsesboks til ledninger.

Installation montering

Montering af bjerget vil være meget afhængig af, hvad det er knyttet til. Men før du installerer skal du vælge et sted for tv. Det mest hensigtsmæssige vil være, hvis fjernsynet er placeret i nærheden af ​​stikkontakten, men det er vigtigt at beregne for ikke at påvirke ledningerne, når du installerer systemet. Et andet vigtigt punkt - ved siden af ​​skærmen bør ikke åbne ud af døren eller andre elementer i interiøret, hvilket kan skade teknikken.

Fastgørelse af tv'et til loftet af beton er en nem at bruge proces. Sekvensen af ​​handlinger vil være som følger:

 • Mærkning af steder til huller.
 • Udvælgelse af fastgørelsesdele. Den mest pålidelige løsning - ankerbolte.
 • Boring af huller, der falder i diameter med boltens diameter. Huller skal bores til en dybde svarende til længden af ​​ankeret.
 • Bolt fastgørelse.
 • Montering af beslaget og tilspænding af skruerne.
 • Ledning og montering af ledninger (kittet indeholder ofte specielle beskyttelsesbokse til denne opgave).
 • Vedhæftning af videoudstyr og vedhæftning til ledningerne.
 • Juster højden, vinklen og, hvis der er en tur.

Installation på et hæftet loft vil blive sværere:

 • For det første er der foretaget opmærkning til fastgørelsesanordninger.
 • Små huller bores for at bestemme, at der ikke er nogen metalprofil bag borepladsen bag gipspladen.
 • Yderligere åbninger øges.
 • Afsnit af polypropylenrør indsættes i hullerne og danner bøsninger. Anbefalet diameter er 20 mm.
 • Beton er boret for at producere huller med en diameter af ankerbolte, der vil blive anvendt yderligere (Bolte skal nedsænkes i beton op til 50-60 mm)
 • Bolte installeres og tråde forkortes.
 • Nu kan du holde ledningerne i kassen og montere monteringsbeslaget.
 • Udstyret er tilsluttet og konfigureret.

Medium i kompleksitet og en bekvem løsning ville være at montere beslaget under montering af loftet. I dette tilfælde monteres alle ledninger, der er nødvendige for driften af ​​udstyret først. På stedet, der er beregnet til fastgørelse af udstyret, fastgøres en pakning, hvis rolle kan udføres, for eksempel ved en træstang med en tykkelse svarende til afstanden fra betonpladen til loftet af det ophængte loft.

Derefter installeres loftet selv med fjernelse af ledninger udenfor. Holderen er monteret på en træpakning med ankerbolte og fjernes under den endelige efterbehandling. Derefter kan du allerede installere, konfigurere og tilslutte tv'et.

Er det muligt at montere og montere beslaget direkte på gipsvæggen?

Teoretisk er dette muligt. Men selvom vi taler om to lag med gipsvæg og de stærkeste og mest pålidelige dowels, får vi en ret skrøbelig struktur, og der er risiko for at blive efterladt uden tv og blive såret. Derfor er det værd at gøre alt efter teknologien for at opnå et pålideligt resultat.

Online butiksbeslag til udstyr

Flat-tv har næsten helt erstattet modellen med en CRT. Nye generationer af tv bliver mere og mere, og det medfører visse problemer under installationen. Montering på et standardstativ er ubelejligt af mange grunde: indfangning af stort rum, fare for mekanisk skade, umuligheden af ​​korrekt placering af fjernsynsplader i forhold til øjenhøjde osv. Den bedste udvej er at købe et loft tv-mount.

Loftmontering til fjernsynet. Den samme drejemekanisme er imidlertid fastgjort ikke til væggen, men til loftet. TV er monteret på røret af den ønskede længde. Sådanne løsninger har ikke kun en udpræget højteknologisk stil, men giver dig også mulighed for at skjule ledningerne inde i det hule rør.

For at vælge den rette beslag til et LCD-tv, er det ikke nok bare at definere dets funktioner: det er også nødvendigt at tage hensyn til belastningens vægt, overensstemmelse med VESA-standarden, materiale osv. Husk, at det er kvaliteten af ​​beslaget, som helt afhænger ikke kun af synskomfort, men også på tv-tilstanden. Derfor anbefaler vi at du udfører udvælgelse og installation af fastgøring af kvalificerede specialister. Kontakt os - vi ved alt om beslagene til tv, og vi kan installere dem bogstaveligt talt i årevis!

Loftmonteringer til tv

Loftsbeslag til fjernsyn er bekvemme monteringer, der gør det muligt at reparere skærmen i en vis afstand fra loftet. Du kan købe kvalitetsbeslag med en garanti fra producenten i vores online butik.

Hvad tilbyder vi?

Kataloget præsenterer moderne teleskopiske modeller med evnen til at rotere og vippe skærmen, hvilket giver den mest nøjagtige kontrol og bekvemmelighed, når du ser fjernsyn.

Du kan købe en dobbeltsidet beslag designet til at lave to skærme samtidigt. Et sådant produkt er udstyret med adapterplader med ekstra huller, hvilket gør det muligt at montere andre beslag.

Til salg er modeller til små skærme og store beslag, der kan modstå en imponerende vægt af teknologi. Du kan bestille mønstre af sort, grå og sølv nuance - det universelle design er en anden fordel ved moderne beslag.

Loftbeslag har følgende funktioner:

 1. i deres fremstilling ved anvendelse af højkvalitets og holdbare materialer;
 2. Sikker fastgørelse til loftet med specielle fastgørelsesdele;
 3. evnen til at bevæge skærmen i forskellige retninger og til forskellige højder;
 4. evnen til at fastgøre en række forskellige tv-apparater på én gang.

For at bestille armaturer, ring vores butik.

Montering af fjernsynet i loftet: monteringsdetaljer

Moderne lejlighed renovering eller et landhus er i stigende grad fyldt med interessante, ikke-standardiserede løsninger. Mange af beslutningerne dikteres af ønsket om at spare plads. Dette gælder placeringen af ​​møbler samt forskellige teknikker. Overvej hvordan man monterer fjernsynet til loftet alene uden at ringe til specialister.

Fordele ved loftfastgørelse

Du har besluttet at spare plads, og du skal derfor installere et loft tv-montage med dine egne hænder. Først og fremmest skal du vide, hvilke fordele en sådan installation vil give:

 • ledninger kan være skjult under loftet;
 • usædvanlig placering af fjernsynsmodtageren kan bruges til at skelne lokalerne i zoner;
 • ingen grund til at shtabirovat vægge og lofter.

Ceiling mount TV ser godt ud i små studiolejligheder, hvor der ikke er nogen begrænsninger på væggene.

Udformningen af ​​de fleste parenteser er sådan, at tv'et for nemheds skyld kan roteres i enhver retning.

Egenskaber ved valg af montering

For at vælge et loftmontering til tv skal du fokusere på følgende punkter:

 1. vægt og diagonal af fjernsynsmodtageren
 2. loft højde og materiale;
 3. bekvemmelighed, når du bevæger dig rundt i lokalet, efter at du har installeret konstruktionen på loftet.

Hvis der ikke er hængende eller spændingsbelægninger på loftfladen, er det ikke svært at montere beslaget.

Men det er en helt anden ting, når der allerede er en kompliceret, på flere niveauer ophængt loftkonstruktion i rummet.

Vær opmærksom på følgende egenskaber ved valg:

 • Vælg kun modeller af stål eller aluminium. Beslag med plastikbeslag er kortvarige og usikre;
 • Kontroller tilgængeligheden af ​​garantiperioden for køb ved køb, samt et sikkerhedscertifikat.

Vær opmærksom på beslagene med fjernbetjeningen.

Loftmonteringstyper

Inden du vedhæfter tv'et til loftet, skal du have en ide om de forskellige konstruktioner af parenteser. På salgsmodeller er der mulighed for at fastsætte forskellige tv-modeller.

Loftbeslag type giver dig mulighed for nemt at bevæge dig rundt i rummet, dreje og vippe tv'et, hvor det er bekvemt.

På virksomhederne anvendes mere holdbare specialbeslag. Bygningerne er modstandsdygtige over for høj luftfugtighed i lokalerne og er i stand til at modstå store belastninger.

Loft suspension til tv kommer i følgende typer:

Monteringsfunktioner

Når du monterer loftbeslaget med dine egne hænder, bør du overveje tilstanden af ​​det eksisterende loftdæksel. Hvis loftet er beton eller lavet af træ, er det nok at bore hullerne med en perforator, indsæt dowels, og fastgør holderen med skruer.

Ved installation af strækloft er alt meget mere kompliceret. Før montering skal beslaget udføre en delvis demontering af loftet. Så at overlappe monterede realkreditlån til forbindelse med beslaget. På spændbelægningen laves huller, forstærket med metalringe. Gennem dem etablere en bar.

For at installere tv-beslaget på loftet af gipsplader skal du overholde følgende punkter:

 • når fjernsynsmodtagerens masse er op til 5 kg, er det nok at fixe dyvel-sommerfuglene;
 • en tungere enhed vil kunne holde fast, hvis den er fastgjort på metalrammen på den ophængte konstruktion.

Pas på: Borens diameter skal være perfekt udvalgt til boring af huller. Fastgørelsesanordningerne skal passe tæt og ikke dreje.

Det er ønskeligt, at fjernbetjeningen til loftet blev udført inden installation af et spændingsloft. Hvis du ikke vil gøre endda en delvis demontering for at skjule ledningerne, så kan du lave en dekorativ kasse af gipsplader.

Nogle eksperter anbefaler tilbehør til indehaveren at købe separat. Det er således lettere at finde en barbell af den ønskede farve og størrelse.

Trin for trin

Ved montering af vippebøsningen til loftet inden montering af hængslet dæksel, skal du udføre følgende trin:

 • vi samler alle nødvendige ledninger, og vi sender dem mellem et ophængt dæk og en overlappende plade;
 • træstænger (realkreditlån) på fastgørelsesstedet
 • vi monterer plader fra gipsplader, der tidligere har frigivet ledninger fra under dem;
 • Beslaget er fastgjort med ankerbolte.

Det sidste trin er at installere en tv-modtager og konfigurere den.

Hvis spændedækslet blev installeret, før du købte en drejelig loftmontering til fjernsynet, skal du bruge følgende anbefalinger, når du installerer holderen:

 1. sørg for, at der ikke er profiler i stedet for at bore huller til bolte;
 2. Gennem de borede huller skrues op til stoppet ved at trimme rør af polypropylen med samme diameter. Så skal de skæres til loftet
 3. Betongulve bores gennem skruede rør;
 4. bolte, spændeskiver er installeret, overskydende del af gevindet fjernes;
 5. nu føre ledninger.

Loftmonteret monteret, venstre for at indstille tv'et.

Fastgørelse på en betonoverflade

Den nemmeste måde at installere en loftsmonteret elevator på et fjernsyn er på et betongulv. Du skal udfylde følgende installationsaktiviteter:

 1. markeringspunkter for fiksering
 2. Forbered ankerbolte med den ønskede diameter og længde
 3. Bor hullerne gennem dybden af ​​fastgørelseselementerne, så diameteren - gennem tykkelsen;
 4. fastgør møtrikkerne
 5. når der er en ekstra tråd over møtrikkerne, skal den skæres;
 6. udføre ledninger.

Installer TV'et i en passende vinkel og i den ønskede højde.

Indehavere på offentlige steder

Fjernsynssystemer installeres ikke kun i boliger og lejligheder. Loftet TV-lift bruges til forskellige offentlige steder: på togstationer, kontorer, forskellige venteværelser.

På offentlige steder er tv-indehavere kendetegnet ved specielle indtrækningsrør til let visning af et stort antal mennesker.

Typer af indehavere

Fås i forskellige modeller af beslag til tv, fastgjort i loftet. En række designs afhænger af typen af ​​tv-modtager:

 • til modeller med kinescope;
 • under computer skærme
 • til flydende krystal og plasma paneler.

Visse typer af strukturer har forskelle:

En af fordelene ved at installere loft-tv-holdere er tilstrækkelig lufttilførsel, som fjerner varmen. Temperaturregimet styres således naturligt, hvilket bidrager til udstyrets lange levetid.

Moderne tv-holdere er fleksible og kan rotere enheden i forskellige retninger for nem visning. Skærmen kan drejes 180 grader. Og holderen kan placeres selv midt i rummet, og det vil ikke være en hindring for bevægelse.

Af de mangler i loftbøjlerne kan kun en kaldes - den kan ikke installeres i værelser med lave lofter.

Tips

For at hænge fjernsynet korrekt fra loftet, og ved yderligere brug af holderen ikke har nogen problemer, brug følgende tips:

 • Før du installerer holderen, skal du sørge for kabeldiameteringen til det påtænkte område på forhånd.
 • grundigt beregne længden af ​​stangen;
 • Kontroller sikkerheden og pålideligheden af ​​hele konstruktionen af ​​loftarmaturet til tv'et.
 • Kontroller, at det elektriske kabel ikke passerer på fastgørelsesstedet.
 • Monter ikke holdere i lukkede nicher. Luftventiler skal have adgang til luften;
 • når du justerer højden, styres af øjenhøjde;
 • For sikker visning skal fjernsynet være i en afstand på mindst 2,5 meter (med en 32-tommers diagonal);
 • hvis enheden vejer mere end 25 kg, tag en assistent
 • Tv-tilslutning foretages efter færdiggørelsen af ​​strukturen.

Med en betonpladebelægning som holder til en fjernsynsmodtager, vil en universel model gøre.

Installation af holdere til to enheder

I nogle værelser af offentlig type er det nødvendigt at installere to tv-apparater på parentesen på én gang. I denne situation bliver belastningen større henholdsvis, alle indstillinger skal afvises af dobbeltindikatorer.

Ved dobbeltinstallation er det nødvendigt at observere afstanden mellem installationspunkterne for fjernsyn. Det kan være 400 ved 400 mm eller 400 ved 200 mm.

Når du holder to enheder på én gang, er holderens design også indstillelig i højden, hældningsvinkel. Skærme kan roteres.

TV-mount til loftet

Der er sandsynligvis et tv i hvert moderne hus.

Tidligere var placeringen ret traditionel og antog kun installation på et specielt skab eller et andet møbelobjekt. I dag tager mange designere en ikke-standard tilgang og en flyvning kreativ fantasi, når de vælger et sted til tv. For eksempel er det meget populært i dag at lave tv'et i loftet. Dette giver interiøret en helt ny, frisk og usædvanlig lyd, og det synes desuden at være meget behageligt og praktisk.

Denne type design er udbredt i dag. Den bruges primært i forskellige lokaler, f.eks. I universitetslokaler, i lufthavne og togstationer, i caféer, restauranter, butikker og andre offentlige steder, især de steder, hvor store koncentrationer af mennesker ofte observeres. Men det er ret overkommeligt og passende sådan design og i private hjem og lejligheder.

Dette giver dig mulighed for at spare plads, hvilket er meget vigtigt i lokalerne i et lille område. Derudover vil tv'et, der er monteret på loftet, se meget stilfuldt og moderne (som det ser ud, kan du se på billedet).

Monteringsfunktioner

I stuer kan du hænge fjernsynet i loftet, først og fremmest ved hjælp af specielle monteringsbeslag og specialsystemer med drejemekanisme (se billede). Disse modeller er de mest praktiske og praktiske, fordi du kan se film og programmer fra hvor som helst i rummet.

Fastgørelse af en sådan struktur er ikke så svært, det vigtigste er at tænke korrekt gennem alle detaljerne i installationen. Inden du køber et vedhæng til et tv, skal du bestemme, hvilke materialer dit loft er lavet af, hvad er rummets højde, enhedens masse og diagonalen på skærmen.

Hvis du kender alle disse indikatorer, kan du nemt finde den rigtige mount, som vil kunne hænge tv'et. Som regel angives de relevante data på pakken af ​​et beslag, hvorpå du bliver guidet, når du vælger den krævede model.

Af særlig betydning er typen af ​​belægning installeret i dit hjem.

Hvis der installeres konventionelle plader i rummet, vil det være meget nemt at montere en sådan ophængt konstruktion. Det vil være nok at bore et par huller til fastgørelsesdele, fastsætte beslagene, bringe forbindelsesledningerne ind i den vertikale stang og tilslut den til fastgøreren. Hvordan er installationen af ​​dette design, kan du se på billedet.

Hvis loftet i dit værelse har en anden kompleks struktur, bliver det lidt vanskeligere at hænge tv'et op. Måske bør du overveje at installere en monteringsstruktur, mens du reparerer værelset.

Så du kan tænke på funktionerne i den fremtidige installation og gøre monteringen til loftet meget sikkert, praktisk og pålideligt. Et sådant design i dag er meget vigtigt og er meget populært både i udstyr til forskellige offentlige bygninger og strukturer og i arrangementet af private boliger.

TV loft i det indre af rummet

Ofte i moderne interiør kan du se et fjernsyn i loftet, som giver dig mulighed for at slippe af med behovet for at tildele et specielt skab eller et sted på bordet. Ud over at spare på boligareal opnås også en æstetisk effekt på denne måde, fordi elegante tynde plasmaer ikke kun ser meget usædvanlige ud i dette tilfælde, men kan også udfolde sig i den retning, der er bedst til visning i hvert enkelt tilfælde. Denne tilgang til installation af fjernsyn kan ikke betragtes som revolutionerende, for ikke så længe siden var der en bremse på deres vægmonteringer: gennem den naturlige udvikling af designideer flyttede bjerget gradvist til loftet, hvilket i høj grad blev lettet af fremkomsten af ​​nye ultralette tv-modeller.

Fordele ved loftmontering

Før du hænger fjernsynet fra loftet, bør du forstå fordelene ved et sådant værelse design.

Først og fremmest er det nødvendigt at udelukke designernes modernitet, især da de er ret fleksible til den efterfølgende modernisering. Dette gør det muligt at harmonisk passe dem ind i ethvert interiør. På samme tid er det i modsætning til vægmontering ikke nødvendigt med væg- og loftsskærning, især hvis installationen foregår på et loft på flere niveauer: i dette tilfælde vil al kommunikation være i stand til at rumme inden i dens hulrum.

Også ved hjælp af denne metode er det muligt at nemt og enkelt organisere et rekreativt område, især når det gælder at placere store områder. Dette forklarer, hvorfor boligstudier ofte afregnes på denne måde. Anvendes i dette tilfælde gør de bevægelige beslag det muligt at installere tv'et, så betragteren ikke føler sig ubehag ved nogen synsvinkel.

Sådan repareres fjernsynet til loftet

Beslag til montering af fjernsynet i loftet

Hvis du vil hænge fjernsynet i loftet, skal du først og fremmest vælge den mest egnede hardware. Beslag til forskellige typer tv'er er til salg - plasma, med LCD-skærm og elektronstrålerør. Derudover kan loftbeslagene konstrueres til en eller to fjernsynsapparater, med eller uden mulighed for at justere ophængningsstangen.

I denne henseende er motoriserede monteringer særdeles bekvemme, hvor både højden og fikseringsvinklen på tv'et kan variere. Der er også såkaldte. "Elevatorer", der kan skjule en hængende skærm inde i loftet struktur. For at vælge et tv-beslag til loftet, skal du overveje følgende kriterier:

 1. Indikator for den maksimale vægt, som konstruktionen modstår.
 2. Den maksimale størrelse af tv'ets diagonale, understøttet af denne beslag.

Monteret på et betonloft

Fastgøring af tv-beslaget med hænderne til betonbase er ret simpelt.

Marker punkterne i de fremtidige fastgørelsesdele, du bør vælge anker type bolte af den mest optimale længde og diameter. Ved boring af huller er det vigtigt at maksimere pasningen mellem hullernes dybde og diameter til længden og tykkelsen af ​​de forberedte bolte. Når møtrikkerne er fastgjort, er boltene i deres positioner klemt, og de gevindskårne dele, der rager ud over grænserne for møtrikkerne, er afskåret.

Derefter skal møtrikkerne fjernes, hæng beslaget og installer de nødvendige ledninger. Strømforsyning og antenne udføres efter installation af fjernsynet i loftet. Som konklusion er en praktisk synsvinkel, rotationsgraden og stangens højde.

Afhængig loftsinstallation

Bedst af alt, hvis ideen om at hænge dit tv kom lige før arrangementet af den suspenderede struktur selv: dette vil i høj grad forenkle installationsarbejdet. Ved opbygning af loftkonstruktionen skal du samtidig lægge tv-kablet oven over det. På fastgørelsesstedet til monteringsbeslaget udføres fastgørelse af indlejrede dele, for hvilke almindelige træstænger passer.

Installation af gipsplader er vigtigt, at man ikke glemmer at fjerne ledningerne. Ankerbolte bruges til fastgørelse af beslaget: Det fjernes sædvanligvis under efterbehandling. Derefter behøver du kun at hænge tv'et og foretage den nødvendige korrektion for at lette visning.

Det er imidlertid meget oftere, at beslutningen om at passe dit fjernsyn til loftet er lavet efter færdiggørelsen af ​​reparations- og efterbehandling. I dette tilfælde har du brug for et trick i de færdige ophængspladens huller med en diameter på 20 mm: før du først skal sørge for, at der ikke er loftprofiler bag borepladsen. Et stykke polypropylenrør sættes ind i hullet og trykker hele vejen ind i gulvpladen. Resten stikker udefra og skæres med loftet.

Gennem dette rør skal du bore en betonplade over den ophængte struktur. Ved valg af borelængde er det nødvendigt at tage højde for afstanden fra pladen til panelet og den nødvendige penetrationsgrad af boret i loftlaget med 5-6 cm: denne afstand vil sikre en pålidelig fastgørelse af ankerbolten. Alle andre procedurer udføres i nøje overensstemmelse med de tidligere fastgørelsesmetoder.

Det er vigtigt at forstå, at når du installerer et tv-beslag på et allerede færdigt gipspladerloft, anbefales det ikke at installere direkte på en gipspladerplade, selvom det er dækket af et tykt lag af efterbehandling.

Selvom du bruger de mest pålidelige fiksere, vil der altid være risiko for sammenbrud af et dyrt husholdningsapparat.

Hvis vi taler om en forholdsvis let model af et tv, kan du prøve at finde et sted med en magnet til at installere en metalprofil ved at forsigtigt lave et hul i fastgøreren. Et firma vil kræve en vis færdighed, og det er bedre at ikke risikere begyndere ved at montere tv-beslaget. Strækloft er udstyret på samme måde som ethvert andet hæftet loft, men for at lave et hul i filmen bliver nødt til at invitere repræsentanter for installatøren. En monteringsløft, der ikke kun suspenderer fjernsynet fra loftet, men også løfter det inde i loftkonstruktionen om nødvendigt, kan kun monteres af fagfolk.

 • Trin af montering af fjernsynet
 • Nogle praktiske monterings sikkerheds tips

Til at begynde med må det siges, at manglen på beboelsesrum ofte dikterer dets forhold. For eksempel er det i tv-apparater blevet en meget fashionabel og ret praktisk måde at hænge dem korrekt fra loftet. Dette giver dig mulighed for at gemme boligområder kvadratmeter, og derudover er meget praktisk.

Du må indrømme, at det er meget behageligt, sidder i en lænestol eller liggende på en sofa, for at se dit yndlings tv-program uden at spænde overhovedet, selvom husholdningerne blinker foran dig frem og tilbage. Et fjernsyn monteret i loftet vil altid være inden for rækkevidde. Og alle er glade!

Ordningen om montering af projektoren til loftet.

Nå, du har købt et helt nyt tv, og nu tænker du på, hvordan du retter det ordentligt til loftet.

Du har to valg: Du kan selv gøre det, eller du kan ringe til en professionel, der vil producere korrekt montering af tv'et på det rette niveau. Den første mulighed vil dog spare dig penge.

Til at begynde med, lad os forsøge at håndtere problemet alene. Til dette har vi brug for:

 • borer (bedre elektrisk);
 • hårdmetalboring;
 • dowels nylon 10 mm;
 • skruer 7 mm;
 • en hammer;
 • dygtighed og lidt opfindsomhed.

Trin af montering af fjernsynet

Monteringsordning for fjernsynet.

Overvej den sværeste løsning, når du har et ophængt loft i dit hus. Det er nødvendigt at bore gennem sin stålprofil. Dette gøres bedst med en elektrisk boremaskine og en karbidboremaskine.

Gør huller i stålprofilen af ​​det hængende loft, vi borer selve betonloftet. Du skal indsætte nylon dowels i de borede huller og hamre dem ind. Det er overflødigt at sige, at hullerne er lavet under loftets fastgørelsesanordninger til fjernsynet, og afstanden mellem dem skal derfor opretholdes.

Det næste trin er at fastgøre et 7 mm tv til loftet med skruer.

Stram skruerne for at gøre det mere sikkert. Derefter skal du samle selve bjerget. Dette er nemt at gøre, da monteringsordningen samt loftværktøjet til fjernsynet altid er knyttet til selve købet.

Nå er det for lille. Nu skal du hænge tv'et på fastgørelseselementer fastgjort til loftet.

Vi anbefaler ikke at gøre det alene. Bed nogen om at hjælpe dig, forsikre dig. TV er ikke billigt.

Han kan glide ud af dine hænder, bryde, og så vil det være meget skuffende for de brugte penge forgæves. Så uden hjælp når montering af fjernsynet i loftet ikke er overflødigt. Og sammen arbejdet sker hurtigere og mere sjovt!

http://youtu.be/yKjsLWLWK8o

Det er stadig at samle den demonterede del af det nedhængte loft, og processen kan betragtes som komplet. Ret forsigtigt alle fragmenterne af det fjernede hængslet loft, så dets integritet ikke kompromitteres.

Det er alt!

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Tag ansvaret for processen med at fastgøre tv'et i loftet, da det påvirker din sikkerhed og din husstands sikkerhed.

For at undgå ulykker på grund af tv-faldet skal du omhyggeligt kontrollere driftssikkerheden af ​​forbindelserne og styrken af ​​suspensionen af ​​hele konstruktionen. Det er især vigtigt at kontrollere pålideligheden af ​​loftfæstninger til tv, hvis du har små børn i huset. Disse tomboys er i stand til meget, og ofte er deres tricks usikre.

Overvej også alle mulige muligheder for "røveri" på tv'et af dine kæledyr. Pludselig vil din elskede kat tage en tur "i højden". Kort sagt skal fjernbetjeningen til loftet udføres i overensstemmelse med alle sikkerhedsforskrifter for driften.

Hvis du er en jack i alle handler, så uden problemer løse opgaven. Men det kan være, at du ikke har tid til dette på grund af stærk beskæftigelse, eller du er ikke fan af at arbejde med et bor under loftet. Bare rolig! Professionals vil gøre alt for dig selvfølgelig til et gebyr for deres tjenester.

Men det har også sine fordele. Ved at overlade arbejdet til herrene frigør du dig selv fra unødvendige byrder og kan gøre dit daglige arbejde. Derudover kan du være helt sikker på at arbejdet udføres på det rette niveau i overensstemmelse med alle sikkerhedskrav og så hurtigt som muligt.

http://youtu.be/UrYrNg78uiI

Det er mere korrekt at stole på specialisterne af den simple grund, at alle skal gøre sine egne ting: Skomageren skal bære støvler, og kageproducenten skal bage sine støvler.

Uanset hvor godt du ejer værktøjerne, vil specialisten stadig eje dem meget mere professionelt. Derudover kan erfarne herrer rådgive dig om, hvordan du vælger det rigtige sted til at hænge tv'et, så solens direkte stråler ikke falder på det, og kvaliteten af ​​billedet på skærmen forringes derfor ikke. Og endelig ønsker vi at ønske dig et behageligt ophold på den blå skærm, interessante udsigter og godt humør.

 • pikabu.ru
 • ceilingspro.ru
 • sotdelkoi.ru
 • 1popotolku.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Loftmonteret fjernsyn

Loftmontering til tv med en diagonal på 37-55 "

Farve: sort, sølv, hvid (valg: rustfrit stål +6000 rubler)

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *.

Max VESA 690 * 420 (eller for at bestille mere)

Skjult kabelkanal.

Fittings inkluderet.

Afstand fra loftet til diagonaler til 55 "

4 00-500 mm pris 4 tons 500 rubler.

600-1000 mm pris 4t 900 rubler.

800-1400 mm pris på 5 tons 300 rubler.

1200-1800 mm pris på 5 tons 600 rubler.

Afstand fra loftet til diagonaler fra 55-75 "

500-600 mm pris 6t 700 rubler.

600-1000 mm pris 6 tons 900 rubler.

800-1400 mm pris 7t 300 rubler.

1200-1800 mm pris 7 t 600 rubler.

Mulighed: hævet flange + 1000 gnid.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Produktionsselskabet Allegri er den russiske leder i produktion af stativer, stande og tilbehør til fjernsyn og Hi-Fi udstyr.

Loftplade (stanglængde 1200-1800 mm) til fjernsyn med en diagonal på 37-55 tommer.

Drej 360 grader. Tilt til 30 *.

Max VESA 690 * 420

Højdejustering ± 20cm.

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Rustfrit stålrør + 6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering (stanglængde 800-1400 mm) til fjernsyn med en diagonal på 37-55 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *.

Max VESA 690 * 420. (For at bestille mere)

Højdejustering ± 20 cm.

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rør rustfrit stål + 6000rub.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering (stanglængde 600-1000 mm) til tv med diagonal på 37-55 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *.

Max VESA 690 * 420. (For at bestille mere)

Højdejustering ± 20cm.

Skjult kabelkanal.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rør rustfrit stål + 6000rub.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering til tv med en diagonal på 32-60 ".

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 45 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Sølv loftbeslag til et tv med en diagonal på 32-60 ".

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 45 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Loftmontering til tv med en diagonal på 32-70 ".

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 56 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Loftmontering til tv med diagonal 32-70 "sølv.

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 56 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Loftmontering til tv med en diagonal på 32-57 "

Afstand fra loft 717-1584 mm

Holdbarheden og pålideligheden af ​​tv-loftbøjlen opfylder de højeste kvalitetsstandarder.

Fittings inkluderet.

Loftplade (stanglængde 1200-1800 mm) til tv med diagonal på 55-85 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Ceiling mount (bar længde 800-1400 mm) til tv med en diagonal på 55-85 inches.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering (stanglængde 600-1000 mm) til tv med diagonal på 55-85 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Ceiling mount (bar længde 500-600 mm) til tv med en diagonal på 55-85 inches.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering til tv med en diagonal på 15-42 "

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 200 * 200. Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Afstanden fra loftet til diagonaler til 42 ":

 1. 300-400 mm pris 4t 300 rubler.
 2. 600-1000 mm pris 4 tons 700 rubler.
 3. 800-1400 mm pris 4 tons 950 rubler.
 4. 1200-1800 mm pris på 5 tons 300 rubler.

Mulighed: Falsk flange +1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftbeslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering til tv med en diagonal på 15-42 "

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 200 * 200. Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Afstanden fra loftet til diagonaler til 42 ":

 1. 300-400 mm pris 4t 300 rubler.
 2. 600-1000 mm pris 4 tons 700 rubler.
 3. 800-1400 mm pris 4 tons 950 rubler.
 4. 1200-1800 mm pris på 5 tons 300 rubler.

Mulighed: Falsk flange +1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftbeslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Tech Tochka.ru

Kontakt os

Din indkøbskurv er tom.

 • vigtigste
 • beslag
 • TV-brackets loft 15 "-70"

Du kan betale online:

Stillinger 1 til 12 af 18

Hældning (grader): 20

Belastning (kg): op til 30

Rotation (grader): 180

Type beslag: loft

VESA monteringsstandard: 75x75 mm, 100x100 mm

Afstand fra loft: fra 600-850 mm

Hældning (grader): 15

Belastning (kg): op til 30

Drej (grader): 360

Type beslag: drejelig, loft

Farve: Sort, Grå

VESA monteringsstandard: 200x100 mm, 200x200 mm

Loftafstand: 727 mm

Regelmæssig pris: 3.000,00 rubler.

Specialpris 2 500,00 gn.

Hældning (grader): 15

Belastning (kg): op til 25

Rotation (grader): 180

Type beslag: loft

VESA monteringsstandard: 75x75 mm, 100x100 mm, 200x200 mm

Afstand fra loft: fra 603-853 mm

Hældning (grader): 20

Belastning (kg): op til 30

Rotation (grader): 180

Type beslag: loft

VESA monteringsstandard: 100x100 mm, 200x100 mm, 200x200 mm

Afstand fra loft: fra 625-875 mm

Hældning (grader): 25

Belastning (kg): op til 50

Drej (grader): 360

Type beslag: loft

VESA monteringsstandard: 200x200 mm

Afstand fra loft: fra 560-910 mm

Valgfrit: Juster skærmen vandret ± 7 °

Hældning (grader): 15

Belastning (kg): op til 30

Drej (grader): 360

Type beslag: drejelig, loft

Farve: Sort, Grå

VESA monteringsstandard: 200x100 mm, 200x200 mm, 300x200 mm, 300x300 mm, 400x200 mm, 400x300 mm, 400x400 mm

Loft TV Mount

Loftbeslag gør det muligt at hænge tv'et i loftet, hvis du har svage vægge, og plasmaet er tungt. Eller du skal sikre resultattavlen for en bred vifte af besøgende. Afhængigt af holderens design er displayet monteret på den ene eller begge sider. Loftbeslag har evnen til at justere i alle planer, det er bekvemt at indstille en behagelig synsvinkel. Kommunikationskablerne af kabler er inde i suspensionstangen, skjult fra visning, beskyttet mod eksterne påvirkninger. Sikkerheden, holdbarheden af ​​forbindelserne og den rene udseende sikres.

Når du vælger en holder, anbefaler vi dig at overveje:

 • VESA standard (afstand mellem monteringshuller på bagsiden af ​​Led-panelet lodret og vandret). Denne parameter er standardiseret. Angives i specifikationerne.
 • maksimal belastning eller tilladt belastning. Se beskrivelse af suspensionen.

Udvalget af loftmonteringer opdateres løbende. Der er nye modeller af kendte producenter og loftbeslag til nye, men velkendte mærker. For at imødekomme kundernes ønsker forsøger vi at tilbyde en minimumspris for det højeste kvalitetsprodukt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 • Sorter efter:
 • Kundevurdering
 • Topsalg
 • pris
 • navn
 • Dato tilføjet
 • På lager
TV-beslag op til 65 "VLK Trento-61

Loftmontering til 2 fjernsyn med en skærmdiagonal på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget op til 35 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 800 - 1770 mm, nedadgående vinkel 15 °, op 15 °, vinkel rotation ± 30 °. VESA (mm): 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV mount op til 48 "Arm Media LCD-1600

Loftmontering til en tv-skærm med en diagonal på mellem 38 og 122 cm, belastningen på beslaget til 55 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 1060-1560 mm, nedadgående vinkel på 25 °, op 0 °, drejevinkel ± 90 °. VESA (mm): 100x100, 200x100, 200x200. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion.

TV-mount op til 48 "Armmedie LCD-1650

Loftmontering til 2 fjernsyn med en diagonal skærm på mellem 15 og 48 tommer (38 - 122 cm), belastningen på beslaget op til 2 x 45 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 1060-1560 mm, nedadgående vinkel 20 °, op 5 ° Drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x100, 200x200. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion.

TV-mount op til 65 "Armmedie LCD-1700

Loftmontering til et tv med en skærmdiagonal på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget til 55 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 1060 - 1560 mm, nedadgående vinkel på 25 °, op 0 °, drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-mount op til 65 "Armmedie LCD-1750

Loftmontering til 2 fjernsyn med en skærmdiagonal på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget op til 2 x 45 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 1060-1560 mm, nedadgående vinkel 20 °, op 5 ° Drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-mount op til 65 "Armmedie LCD-1800

Loftmontering til et tv med en diagonal skærm på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget til 50 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i intervallet 560 - 910 mm, nedadgående vinkel på 25 °, op 0 °, drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-mount op til 65 "Armmedie LCD-1850

Loftmontering til 2 fjernsyn med en skærmdiagonal på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget op til 2 x 45 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i intervallet 560 - 910 mm, nedadgående vinkel 20 °, op 5 ° Drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-mount op til 90 "Armmedie LCD-3050

Loftmontering til 2 fjernsyn med en skærmdiagonal på 32 - 90 tommer (81-229 cm), belastningen på beslaget op til 2 x 45 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 2500 - 3000 mm, nedadgående vinkel 20 °, op 5 ° Drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-mount op til 65 "Armmedie LCD-1500

Loftmontering til et tv med en skærmdiagonal på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget til 50 kg, afstanden fra loftet er justerbar i området 1010 - 1480 mm, nedadgående vinkel på 15 °, op 0 °. VESA (mm): 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-beslag op til 75 "Kromax Cobra-4

Loftmontering til et tv med en skærmdiagonal på mellem 38 og 190 cm, belastningen på beslaget til 65 kg, afstanden fra loftet kan justeres i intervallet 815 - 1215 mm, nedadgående vinkel 10 °, op 5 °, drejevinkel ± 40 °. VESA (mm): 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Kabelkanal. Universal monteringssystem.

Loftbeslag til to tv'er OMB New Lift

Monter til to fjernsyn med maksimal totalvægt på op til 75 kg til loftet. Justerbar afstand fra loftet fra 600 mm til 1000 mm. For at fastgøre tv'et i beslaget, er der brug for en ekstra adapter, som IKKE er inkluderet i pakken.

Aspect Sky-3 TV mount op til 42 "

Loft TV-beslag Aspect Sky-3. Tv diagonal 26 - 42 tommer, maksimal belastning 30 kg, afstand fra loftet 608 - 858 mm, tiltjustering ± 20 °, rotation justering ± 90 °. For at bruge denne tv-beslag skal de vandrette og vertikale afstande (VESA) mellem monteringshullerne på skærmens bagside svare til en af ​​følgende værdier (i mm): min 75x75 - maks 400x400.

iTECH CELB-221 TV-mount op til 42 "

Loft TV Mount iTECH CELB-221. Tv diagonal 23 - 42 tommer, maksimal belastning 30 kg, afstand fra loftet 1050 - 1620 mm, tiltjustering ± 20 °, drejestilling ± 180 °. For at bruge denne mount til fjernsynet skal de vandrette og vertikale afstande (VESA) mellem monteringshullerne på skærmens bagside svare til en af ​​følgende værdier (i mm): min 75x75 - max 200x200.

iTECH CELB-44NXL TV-mount op til 47 "

Loftmontering iTECH CELB-44NXL. Tv'ets diagonale er 23 - 47 tommer, den maksimale belastning er 40 kg, afstanden fra loftet er 960 - 1800 mm, vippejusteringen er 12 °, drejningsindstillingen er 180 °. VESA, mm 75x75, 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400.

Uniteki Q2-44 TV-beslag op til 50 "

Loftsmontering. VESA Standard: 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x400. Afstand fra loft: 490 - 790 mm. Belastning: 55 kg. Rotér: 360 °. Hældning: 15 °.

Uniteki 1480 TV-mount op til 26 "

Loftsmontering. VESA Standard: 75x75, 100x100. Afstand fra loftet: 440 - 790 mm. Belastning: 20 kg. Drej: 180 °. Hældning: 15 °.

Holder PR-102 TV-mount op til 65 "

Loftmonteringsholder PR-102. Tv diagonal 32 - 65 tommer, maksimal belastning 90 kg, afstand fra loftet 561 - 950 mm, tiltjustering 10 °, 360 ° rotation justering. VESA, mm 200x200, 200x300, 300x300, 400x400

iTECH CELB-54L TV mount op til 55 "

Loftmontering iTECH CELB-54L. Tv diagonal 32 - 55 tommer, maksimal belastning 50 kg, afstand fra loftet 1060 - 1560 mm, tiltjustering, -20 - 5 grader, 180 ° rotation justering. VESA, mm 200x200, 300x300, 400x400

NB T7030 TV-mount op til 70 "

Tagmontering NB T6030. Tv'ets diagonale er 32-70 tommer, den maksimale belastning er 56 kg, afstanden fra loftet er 1650 - 3000 mm, vippejustering, -20/2 grader, 360 ° rotation justering. VESA 200x100, 200x200, 300x300, 400x400, 600x400

NB T6030 TV-mount op til 65 "

Tagmontering NB T6030. Tv diagonal 32 - 65 tommer, maksimal belastning 56 kg, afstand fra loftet 1650 - 3000 mm, tiltjustering, -20/2 grader, 360 ° rotation justering. VESA 200x100, 200x200, 300x300, 400x400, 600x400

NB T5520 TV mount op til 55 "

Tagmontering NB T5520. Tv diagonal 32 - 55 tommer, maksimal belastning 56 kg, afstand fra loftet 1150 - 2000 mm, tiltjustering, -20/2 grader, 360 ° rotation justering. VESA 200x100, 200x200, 300x300, 400x400, 600x400

Uniteki Q1-44R TV mount op til 46 "

Loftmontering UNITEKI Q1-44R. Tv'ets diagonale 32 - 46 tommer. VESA Standard: 400-400,400-300,300-300. Afstand fra loft: 46-79 cm. Belastning: 56 kg. Rotér: 360 °. Hældning: 10 °.

Uniteki M1420 TV mount op til 47 "

Loftsmontering UNITEKI M1420. Tv'ets diagonale 32 - 47 tommer. VESA Standard: 400-400,400-300,300-300. Afstand fra loft: 50-1 m. Belastning: 56 kg. Rotér: 360 °. Hældning: 15 °.

NB T3260 TV mount op til 60 "

Tagmontering NB T3260. Tv diagonal 32 - 60 tommer, maksimal belastning 45 kg, afstand fra loftet 945 - 1445 mm, tiltjustering, -2 -2 grader, drejestilling 360 °. Max VESA: 600x400 mm. Kabelkanal: Indermontering. Fastgørelseselementer leveres

Omnimount SCM TV mount op til 42 "

Loftmontering Omnimount SCM. Tv diagonal 23 - 42 tommer, maksimal belastning 90 kg, afstand fra loftet 584 mm, tiltjustering, 30 grader, 180 graders rotation justering.

NB T560-15 TV-mount op til 57 "

Loftmontering NB NBT560-15. Tv diagonal 32 - 57 tommer, maksimal belastning 65 kg, afstand fra loftet 725 - 1530 mm, tiltjustering, grader -5 - 15, rotation justering, grader 60. Fastgørelseselementer leveres

Tv-beslag til 40 "Kromax Cobra-1

Loftmontering KROMAX COBRA-1. Tv-diagonalen er 15 - 40 tommer (38 - 102 cm), den maksimale belastning er 30 kg, afstanden fra loftet er 550 - 850 mm, hældningsvinklen er ± 15 °, drejningsvinklen er ± 90 °. VESA (mm): 75 x 75, 100 x 100, 200 x 100, 200 x 200. Pålidelig stålkonstruktion. Indbygget kabelkanal. Fall beskyttelse. Dekorativt loft trim. Kompatibel med STAR serie parentes.

Arm Media LCD-1000 TV mount op til 37 "

Loftmontering til et tv med en diagonal på 15 - 40 tommer (38 - 102 cm), op til 30 kg, afstand fra loftet 500 - 850 mm, tiltjustering ± 20 °, drejestilling 190 °. VESA (mm): 75 x 75, 100 x 100, 200 x 100, 200 x 200. Indbygget kabelkanal. Fall beskyttelse. Dekorativt loft trim.