Oversigt over loftstænger med loftmontering

Daglig motion er nøglen til sundhed og en slank, fit figur. For at holde dig i form er det ikke nødvendigt at gå på gymnastiksalen, træne i parken eller købe dyrt træningsudstyr. Den enkleste og mest økonomiske løsning til regelmæssige træningsprogrammer kan være en loftbjælke, som er helt muligt at installere på et hvilket som helst bekvemt sted i en lejlighed eller et hus.

Typer af vandrette stænger til hjemmet

Moderne sportsudstyr butikker har mange modeller af hjem vandrette barer. Valget af denne enhed afhænger af typen af ​​vedhæftning, den tilladte belastning, og også for hvilke øvelser den er beregnet til. Disse produkter fremstilles i fabrikker og opfylder moderne standarder for kvalitet og sikkerhed, så deres pris kan være ret høj.

Loft vandrette barer til hjemmet har flere sorter:

 • Standard. Designet til pull-ups som smalt og bredt greb.
 • For et bredt greb. Den øgede længde på tværs og ekstra håndtag giver dig mulighed for at udføre øvelser med et bredere greb.
 • Til neutralt greb. Udstyret med en ekstra enhed til denne type greb.
 • Med vægt på pressen. Den mest multifunktionelle model, der kombinerer evnen til at udføre øvelser både på arme og skuldre og på pressen.

Ud over modeller med loftmontering til brug i huset og lejligheden kan du også overveje følgende muligheder for vandrette stænger:

 • Afstandsdør. Det mest almindelige design, der er installeret i døråbningen.
 • Spacer interstitial. Designet af den vandrette stang ligner døren, men denne model er designet til montering i gangene mellem væggene.
 • Hængslet. De har specielle suspensioner for nem montering på væggen eller sportskomplekserne.

Hvad ankre til at hænge en vandret stang

Hvis du installerer en vandret stang i loftet, bør du tage højde for den maksimale pålidelighed af dette design, da belastningen på den bliver ret stor. Den vigtige rolle i dette spilles af kvaliteten af ​​de vandrette stangdele og egenskaberne af det materiale, som det er fremstillet af. Men det vigtigste er pålideligheden af ​​ankre, ved hjælp af hvilken denne struktur er fastgjort til loftet og som tager hele den samlede vægt. Til disse formål anvendes specielle ankre, som kan være mekaniske eller kemiske.

Mekaniske ankre. De har et simpelt design, der er baseret på en mekanisk ærme. For at installere et sådant anker i et betonloft, er det nødvendigt at bore et hul i hullet svarende til hylsterets diameter og indsætte et anker i det og derefter hamre det ind, indtil det stopper. Ved hjælp af en skruenøgle er det nødvendigt at stramme møtrikken for at løsne ærmet.

Kemiske ankre. I modsætning til mekaniske analoger sikrer disse ankre fastgørelsessikkerhed, selvom der er hulrum i hullet. Forskellen er, at i stedet for en metalhylster anvendes et specielt klæbemiddel baseret på epoxy eller polymerharpiks. Limen hældes i hullet for 2/3 af dens volumen, hvorefter det er nødvendigt at skrue bolten ind i den og fjerne overskydende limmasse. Ankeret er klar til brug på en dag.

Montering af den vandrette stang på loftet

Efter en passende model af baren blev købt, kan du fortsætte til sin installation i loftet. Først skal du finde det mest bekvemme sted at installere i lejligheden. Træningsrummet skal være fri for fremmedlegemer, og loftoverfladen skal være flad. Ingen suspenderede strukturer kan modstå så stor vægt, så installationen skal kun udføres på en betonbase.

Når du vælger stedet for at installere strukturen, bør du også overveje højden af ​​rummet og afstanden fra den vandrette stang til loftet. Disse parametre skal vælges således, at højden på tværstangen over gulvet er ca. 2,2 meter, og afstanden fra loftet er højst 50 cm. Langtangstens længde skal være mindst 1,5 meter.

For at installere stangen i loftet er der brug for følgende værktøjer:

 • Puncher;
 • Betonboring;
 • ankre;
 • nødder;
 • Skruenøgle;
 • Hammer.

Ved hjælp af en perforator med en boremaskine af passende diameter for ankerets diameter, laves huller i loftoverfladen. For at installere den vandrette bar er nok fire huller. Det er nødvendigt at bore så forsigtigt som muligt for ikke at falde i ledninger eller metalbeslag.

Hvis de findes, er det bedre at bore et nyt hul nogle få inches fra den forrige. Mekaniske eller kemiske ankre med en diameter på mindst 10 mm kan anvendes til fastgørelsesstrukturer.

Sådan laver du et loft vandret bar med dine egne hænder

Loft vandret bar, kan du købe allerede klar eller bygge dine egne hænder. Til fremstilling kræver der ikke specialværktøj eller dyre materialer, og installationen på loftet svarer til installationen af ​​det færdige produkt. Pålideligheden af ​​designet af den hjemmelavede vandrette stang er direkte afhængig af materialet på tværstangen. Metalrøret er i stand til at modstå en hel del vægt, og trætværet er kun egnet til relativt små belastninger.

Den vandrette stang til huset er lavet af følgende materialer:

 • Metal tværstang eller robust træstængel;
 • Stærk reb med en tykkelse på mindst 8 mm
 • Brandkarbiner, 2 stk.
 • Ankerbolte med ringe, 2 stk.

Barens installationsproces begynder med at lave to huller i loftet under forankringerne. Yderligere bolte twist mod stop, så karbiner indsættes i ringene ved deres base. Derefter føres tau gennem riflerne, som tværstangen er fastgjort til. Til metalrøret fastgøres tovene enten gennem specielt fremstillede huller eller ved hjælp af svejsede hængsler. På en træ tværstang, er tovene fastgjort på specielle riller og desuden spikret.

Hvordan laver man den vandrette stang til loftet?

Vandret bar på loftet

For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt. Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig. For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

Processen til fastsættelse af den vandrette stang

Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet". Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks. To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet. Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

Vægmontering

Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

Hvad er der brug for for dette?

 • Metalrør eller træstængel.
 • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
 • Anker med en ring i enden.
 • Et par karbiner.

Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

 • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
 • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

Konklusion om emnet

Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form. At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

Sådan fastgøres en vandret stang til loftet

Takstangen er et simpelt men meget effektivt middel til at opnå en slank figur og en fit atletisk krop. En sådan simpel simulator, der er installeret hjemme, giver dig mulighed for at gøre på ethvert passende tidspunkt og uden betydelige finansielle investeringer. Det er ikke nødvendigt at bruge store penge på at besøge sportscentre og fitness klubber. Træning kan nemt arrangeres hjemme.

Hvis du vil holde sådanne klasser regelmæssigt på en vandret stang, er du sandsynligvis interesseret i, hvordan du korrekt løser den vandrette stang til loftet. Det er ikke så svært, og du kan nemt gøre det selv. En lille indsats - og i dit hjem vil der være en simpel og meget effektiv simulator til regelmæssig fysisk anstrengelse.

Monteringsfunktioner

Så hvis du vil rette den vandrette bjælke til loftet, anbefaler vi dig at læse denne artikel omhyggeligt og se de indsendte billeder og videoer. Før du installerer et sådant design, skal du sørge for at dit loftdække er egnet til dette. Den vandrette stang kan næppe installeres på et hængende eller ophængt loft (hvis du har en sådan belægning derhjemme, er det bedre at rette den vandrette stang på væggen). Alle andre moderne typer finishmaterialer tillader fuldt ud installation af sådant sportsudstyr.

For at udføre et sådant arbejde skal du bruge følgende sæt af værktøjer og tilbehør:

 • Puncher og borer med nødvendig diameter.
 • Specielle ankerbolte.
 • Møtrik og skruenøgle.
 • Hammer.

Sådan et simpelt udvalg af værktøjer vil helt sikkert blive fundet i alle hjem. Med deres hjælp bliver det meget nemt at montere den vandrette stang til loftet, og du vil nemt klare denne opgave med dine egne hænder.

Arrangementets rækkefølge

Først og fremmest skal du korrekt bestemme stedet for fremtidige træningsprogrammer. Tænk omhyggeligt, hvor det er værd at montere en sådan struktur. Det er nødvendigt, at du har plads nok til klasser, og intet vil forstyrre dig. Det er ønskeligt at give tilstrækkelig afstand til gulvet (mindst 2,2 m). Længden af ​​tværstangen selv skal ideelt set være mindst en og en halv meter.

Når du beslutter dig for et sted og udfører de nødvendige beregninger, kan du komme til arbejde. Bor et hul til ankerbolten. Det vigtigste er at handle meget omhyggeligt og omhyggeligt. Prøv ikke at falde i armaturen eller det tomme rum. Hvis du ved et uheld kommer ind i et tomt område, skal du bedre lave et nyt hul.

Fastgør metalkonstruktionen til loftet ved hjælp af et anker. Fire bolte er tilstrækkelige. En sådan mount vil være ret stærk og pålidelig. Som det ser ud, kan du se på billedet. Ankre er i stand til at yde mere effektiv fixering end dowels eller andre fixings. Hvis du planlægger at bruge kemiske ankre, skal du fylde det færdige hul med et specielt klæbemiddel. Til disse formål er egnet konstruktion epoxy eller polymer harpiks. Herefter skrues ankeret så dybt og tæt som muligt. Rester af harpiks eller lim skal tørres straks, indtil de er tørre. Når limen hærder helt, kan den vandrette stang hænges til loftet med møtrikker. For mere information om limens eller harpiks egenskaber og tørretiden kan du læse på pakken (hver sammensætning har sine egne egenskaber og anvendelsesmåder).

Hvis du bruger mekaniske ankre, behøver du ikke anvende lim. Denne mount er skabt ved at kile i ærmet. Bor et hul i den ønskede størrelse, og sæt et anker i det og kør det til enden. Stram møtrikken. Ankerets ende skal kile på ærmet og fastlåse fast i loftoverfladen.

Som du kan se, er der intet svært i sådan arbejde. Med en lille indsats vil du være i stand til at skabe en fremragende simulator til effektiv sports træning.

Monteringsvejledning til loftstangen til hjemmet

Det er ingen hemmelighed, at kun de, som regelmæssigt bruger tid til sportsøvelser, kan have en smuk stram figur. Jogging i parken, sportsudstyr på stadion, besøge en fitness klub - alt dette giver et effektivt resultat, men ikke altid praktisk for travle mennesker. Den ideelle løsning i dette tilfælde er loftet bar, som kan installeres i lejligheden og engageres i et roligt hjem miljø til enhver tid.

Sådan hænger du en vandret stang på loftet

Hvis du beslutter dig for at købe et loft vandret bar til dit hjem, vil det ikke skade for at lære at installere det korrekt.

Forbereder at installere den vandrette bjælke

Før du køber et sportsprojektil, skal du sørge for, at loftoverfladen i rummet er egnet til installation. Straks skal det bemærkes: Spændings- og ophængningsstrukturer er ikke en mulighed, da de ikke vil være i stand til at modstå en sådan belastning. Næsten alle andre typer materialer giver mulighed for at etablere en vandret stang.

Til installationsarbejde skal du i forvejen udarbejde visse tilbehør og værktøjer. Disse omfatter:

 • boreren, perforatoren af ​​de passende størrelser;
 • ankre;
 • en hammer;
 • nødder;
 • nøglerne.

Arbejdsordenen

Under installationen af ​​den vandrette linie skal du følge den angivne rækkefølge af handlinger.

 1. Vælg et sted på loftet for montering. Det skal være praktisk at øve. Det er bedre at der er nok ledig plads omkring det, og unødvendige genstande interfererer ikke under træningen.
 2. Overhold de anbefalede afstande: afstand fra loftet - ca. 40 cm, placeringshøjde - ca. 2,2 m fra gulvet. Eksperter anbefaler at vælge en tværstang med en længde på mindst 1,5 m.
 3. Bor et hul i loftet med den ønskede diameter for ankerboltene ved hjælp af et hul. Samtidig skal du være meget forsigtig med, at boret ikke falder ind i armaturen eller i det hule sted. Hvis der pludselig er sket en sådan hændelse, er det bedre at lave et nyt hul, lidt afvigende fra den mislykkede åbning. At installere loftet vandret bar for huset er nok til 4 ankre.

Dette burde være kendt!
Til installationen af ​​den vandrette stang er det bedre at vælge ankre, hvis diameter er 10-12 mm. Denne tykkelse på monteringsboltene gør montering mere pålidelig og høj kvalitet, hvilket er meget vigtigt for sikkerheden i løbet af klasserne. Denne type fastgørelsesanordninger er velegnet til loftoverflader med sten, beton, mursten.

Forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre

Installationen af ​​den vandrette stang til loftet vil variere lidt afhængigt af hvilken type anker du vælger.

Ved anvendelse af kemiske ankre skal du have en speciel klæbemiddelsammensætning, som er baseret på polymer eller epoxyharpiks.

For at montere ved hjælp af et kemisk anker skal du:

 • to tredjedele af det forberedte hul fyldt med lim;
 • skru skruen helt fast;
 • Fjern forsigtigt resterende lim;
 • give klæbemiddelsammensætningen tørre fuldstændigt i løbet af dagen;
 • installer en vandret stang på loftmonteringen.

Dette er interessant!
Den største fordel ved kemiske ankre er, at de gør det muligt at udføre installation selv hvor hule skillevægge finder sted. Det er i dette tilfælde, bør du ikke bekymre dig om boret falder ind i tomrummet. Det eneste punkt er, at ved en sådan udvikling af begivenheder vil det være nødvendigt at bruge flere fastgørere.

Det er meget lettere at arbejde med mekaniske ankre:

 • lav et hul med den ønskede diameter og rengør den fra støv og snavs;
 • indsæt den del, der skal installeres i ankeret;
 • hamre ankeret med lys hammer slag, indtil møtrikken hviler på denne del;
 • Stram møtrikken med en skruenøgle.

Mekaniske ankerbolte giver også en pålidelig fastgørelse af projektilet, det er næsten umuligt at fjerne dem fra betonbasen.

Loft vandret bar med egne hænder

I sportsbutikkerne er der et ret stort udvalg af vandrette stænger til loftet. De er ret dyre, så hvis dit budget er begrænset, bør du prøve at lave en tværstang med dine egne hænder.

Til dette har du brug for følgende materialer:

 • tyk trækrog eller metalrør;
 • ca. 3 meter reb (dens diameter skal være mindst 8 mm);
 • to ankerbolte med en ring (diameter - 12 cm);
 • et par brandgeværer.

Fastgør rebet til røret på to måder.

 1. Pass igennem hullerne i røret.
 2. Fastgør med kroge eller ringe svejset til begge ender af røret.

Tip!
Hvis du beslutter dig for at bruge en træstængel som en tværstang, er det bedre at strække tovet i specielle riller, der er lavet rundt om kanterne. Det kan også søges med små negle.

Installationen selv er ret simpel:

 • to åbninger er boret;
 • ankre er indsat i dem
 • Karbiner er installeret i ankerringene;
 • et reb passeres gennem karabinerne for at holde tværstangen.

Loft vandrette barer - en fantastisk måde at opretholde fysisk kondition på. Efter at have brugt lidt tid på deres installation, kan du øve hver dag til enhver tid optimalt for dig lige hjemme. Resultatet er en smuk og stærk krop uden ekstra omkostninger til at gå i gym og fitness klubber.

Loft bar i lejligheden: typer og beskrivelse af montering

Loft vandrette barer er en simulator, der er tilgængelig for alle. Konstante øvelser på den vandrette bar derhjemme har en god indflydelse på dannelsen af ​​en smuk figur.

I den varme årstid i parken kan du ofte se folk involveret i sport. Alle vil se godt ud og være i form før svømmesæsonen. Den mest populære øvelse på gaden trækker op.

Vandret bar i lejligheden

"Horisontal bjælke til husets loft"

Ikke alle har tid og mulighed for at spille sport på gaden. En anden ting - at etablere en pålidelig loftsbjælke, og hver gang forbi den trækker. Det tager dig ikke mere end et minut, men med hyppige tilgange vil effekten ikke vare lang tid.

Efter et år med klasser kan du udføre komplekse styrkeøvelser.

Typer af vandrette stænger i hjemmet

 • Loft vandrette barer - ved hjælp af bolte fastgjort til loftet. Der er også justerbare og modeller med forskellige gribere.

"Marboo: loft bar - 30 cm fra loftet"

Horisontal bar marbo loft: seks mh d008 grabs - denne model af vandret bar skiller sig ud separat. Dette er et højkvalitets sportsudstyr til huset fra den polske producent. Et stort antal yderligere krydsninger giver dig mulighed for at lave alle slags øvelser. Stål af høj kvalitet med sprøjtning og gummihåndtag gør dig ikke bekymret for erhvervets sikkerhed.

 • Væg - fastgjort til væggen med ankerbolte. De vigtigste egenskaber ved valg: afstanden fra tværstangen til væggen, længden og den tilladte belastning.

Væg vandrette barer er opdelt i flere typer:

 1. Classic - til pull-ups bredt og smalt greb.
 2. Med et bredt greb - der er ekstra håndtag på siden, for at øge længden af ​​tværstangen.
 3. Med et neutralt greb - har ekstra tværstang til et neutralt greb.
 4. Med parallelle stænger og vægt på pressen - en multifunktionel mulighed.
 5. Spacers - installeret i døråbningen. Det er let at installere en sådan vandret stang, men så vil der forblive huller på jambs.
 6. Mellemrummet mellem væggene - monteret på væggene i en smal passage på ankerboltene.
 • Suspenderet - monteret på Sveriges væg eller andre sports komplekser.
 • Derudover er der kombinationer af vandret stang og brædder.

Fastgørelse af den vandrette stang til loftet

Den bedste mulighed i gamle huse ville være at fastgøre en vandret stang til loftet. Gips og tynde betonvægge modstår ikke intens undersøgelse og vil knække eller endda kollapse (se. Gipslofter, hvad er det?). Denne mount er ikke kun egnet til dem, der har et suspenderet eller hæftet loft i lejligheden.

Vi skal bruge

 • Perforator og borer med den ønskede diameter
 • Ankerbolte
 • hammer
 • Skiftenøgle og møtrik

"Ankerbolt til beton"

 1. Først skal du bestemme stedet, tænke over, hvor det vil være bekvemt at gøre, for ikke at forstyrre andre og ikke at bryde tingene rundt.

Det er tilrådeligt at hænge en vandret stang til en højde på 220 cm fra gulvet. Fra loftet skal være en afstand på 35-40 cm, for ikke at ødelægge det. Længden af ​​tværstangen anbefales fra 1,5 meter.

 1. Bor et ankerbolt hul. Det vigtigste er ikke at falde i forstærkning eller tomhed, da der er runde tomme hulrum inde i betonggulvene (se Armstrong Loftflise: parametre og funktioner). Det er bedre at bore et nyt hul, hvis du falder ind i et tomt område.
 2. Horisontal bjælke i loftet, vi vil montere med ankerbolte. 4 ankre vil være tilstrækkelige. Denne type fastgørelse er designet til beton, mursten, sten og tåler tunge belastninger.

Tip! Brug ankerbolte med en diameter på 10-12 mm. Ankre vil holde en vandret bar meget bedre end dowels.

 1. Hvis du bruger kemiske ankre - skal det borede hul fyldes med en 2/3 klæbemiddelforbindelse - epoxy eller polymerharpiks. Skru derefter ankerbolten helt ned og fjern eventuelt limrester. Når limen hærder (ca. en dag), kan du feste stangen til loftmonteringen med møtrikker. For detaljer, læs instruktionerne for lim. Fordelen ved sådanne ankre er, at de kan monteres selv i hule vægge, for eksempel i mursten.

"Fastgørelse kemisk anker"

 1. Ved anvendelse af mekaniske ankre er lim ikke påkrævet. Funktionsprincippet for en sådan fastgørelse er krumningen af ​​boltbøsningen inde i hullet.

Bor og rengør hullet i den ønskede diameter. Sæt derefter ankeret i hullet gennem den monterede del og kør den ind, indtil møtrikken hviler mod den del, der skal fastgøres. Stram møtrikken, men overdriv den ikke. Som et resultat vil ankerets ende kile på ærmet og sikkert passe ind i betonen (se Væg og loftets samling: hvordan man vælger den rigtige loftsplint).

"Fastgøringsankerbolt"

Det er det! En vandret stang med en loftsmontering vil ikke optage ekstra plads og vil aldrig falde af ankre. De er næsten umulige at trække ud af beton, det bliver lettere at skære kværnen.

Ophængt vandret stang gør det selv

Hvis du ikke har evnen og lyst til at købe en færdiggjort vandret bar, så kan du selv gøre det.

Til dette har vi brug for:

 • Metallisk rør eller tyk stængel.
 • Statisk reb 3 meter. Diameter 8 mm.
 • Ankerbolt med ring, 10-12, 2 stk.
 • 2 brandkarbiner
 • boremaskine

"Billige vandret bar gør det selv"

Gør vandret bar

 1. Bestem hvilken slags vandret bar du vil gøre - med en eller to understøtninger. Den anden mulighed vil være mere bæredygtig.
 2. Hvis du beslutter dig for at lave en pålidelig vandret stang til huset til loftet på et metalrør, skal du beslutte, hvordan du fastgør tovet til røret - bor gennem huller eller svejsesløkker.
 3. Hvis vi laver en mulighed for træ til en lille belastning, så skal du skære små riller, så tovet ikke glider af. Du kan bare søm det til håndtaget med små nelliker.
 4. Dernæst borer vi huller til ankre og fastgør dem. Til dem vedhæfter vi karbiner, hvorpå repet vil hænge.

Fordelen ved denne vedhæftning er, at du hurtigt kan ændre den vandrette stang til ringe eller endda en sving til børn.

Måder at fastsætte loftet vandret bar i lejligheden

Loftet bar er en enhed til sport, som er tilgængelig for næsten alle. Denne simulator kan købes hos en specialbutik eller gøre dig selv. Enheden giver dig mulighed for at udføre daglige øvelser for at holde din krop i form derhjemme.

Varianter af vandrette barer til hjemmet

I øjeblikket er der mange sorter af loftet barer. Takket være en bred vifte kan alle selv vælge den ideelle simulator. Den vandrette bjælke kan være:

 1. Vægmonteret. Dette design er faste ankerbolte på væggen. Ved valg af en sådan simulator tages der ikke blot hensyn til den tilladte belastning, men også til skulderlængden og afstanden fra vægoverfladen til tværstangen.
 2. Afstandsstykke. En sådan vandret stang er etableret i døråbninger. Installation af en sådan simulator medfører ikke nogen problemer. Men efter demontering af strukturen i dørkamrene er der huller.
 3. Afstand mellem væggene. Simulatoren af ​​denne type er installeret i smalle gange. Forankringsbolte bruges til fastsættelse.
 4. Hængslet. Simulatoren er fastgjort til vægstænger eller andet sportsudstyr.

Hvis svage vægge

Hvis huset har svage vægge, kan du installere en loftbjælke.

Beton- eller gipsskillevægge er ikke i stand til at modstå tunge belastninger under intensive erhverv. Som et resultat kan sådanne vægge simpelthen knække. Loftet vandret bar er ikke kun egnet til dem, der har et loft eller en struktur lavet af gipsvæg.

Hvad skal du installere

Loft vandrette barer til hjemmet - dette er den perfekte løsning til dem, der har tynde vægge. Hvad kræves for at installere strukturen? Liste over værktøjer og hardware:

 1. Borren med den tilsvarende diameter.
 2. Puncher.
 3. Ankerbolte med en diameter på 10 til 12 mm.
 4. Møtrik og skruenøgle.
 5. Hammer.

Om nødvendigt kan strukturen installeres uafhængigt. Det skal bemærkes, at denne proces kræver visse færdigheder og nøjagtighed. Det er nødvendigt at etablere en vandret stangvæg og et loft korrekt.

Installationsproces

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme placeringsstedet for bygningen.

Det skal være praktisk at øve. Det er ikke nødvendigt at placere en vandret bar nær interiøret. Med intensive studier kan du bryde noget.

Hang simulatoren skal være i en højde på ikke mere end 2,2 meter fra gulvet. Fra overfladen af ​​loftet struktur bør placeres i en afstand på 35 til 40 centimeter. Længden af ​​tværstangen skal være en og en halv meter.

Til at begynde med bør der laves huller i loftet ved hjælp af en perforator.

Det er værd at overveje at der er hulrum i betonggulvene såvel som forstærkningselementer. Det er bedre ikke at falde ind i dem. Hvis dette sker, er det værd at bore et nyt hul.

For at reparere simulatoren kræves 4 ankerhardware. Sådanne fastgørelsesanordninger er konstrueret til montering af strukturer på overfladen af ​​sten, mursten og beton. Ankerbolte kan modstå ganske store belastninger.

Kemisk ankre anvendelse

Det forbliver ved hjælp af hardware og nødder bør fastsættes loft vandret bar. Om ønsket kan simulatoren sikres med kemiske ankre.

For at gøre dette skal de færdige huller fyldes til to tredjedele af den specielle sammensætning. I dette tilfælde er det værd at bruge en polymerharpiks eller epoxylim. Efter en dag, når sammensætningen hærder, kan du rette loftbjælken med møtrikker.

Anvendelse af mekaniske ankerbolte

Hvis strukturen er fastgjort ved hjælp af mekanisk anker hardware, er det ikke nødvendigt at bruge en speciel klæbemiddelsammensætning. Fastgørelsesprincippet for sådanne bolte er helt anderledes end det for kemiske. Pålidelig fiksering opnås på grund af kæden af ​​hardware inde i hylsteret på navet.

For at installere strukturen skal du bore huller på den ønskede diameter og derefter rense dem.

Gennem den del der er installeret på loftet, skal du skubbe ankerbolten. Det er nødvendigt at hamre i en hardware, indtil møtrikken i sin ende hviler mod den faste del af den vandrette stang. I dette tilfælde skal du være forsigtig.

Ankerets anden ende, der rammer en beton eller mursten, vil kile. Takket være dette er simulatoren sikkert fastgjort. På denne måde kan du rette loftloftet forstærket.

Hjem / Komponenter og tilbehør / Design / Loft bar - hvordan man vedhæfter det og kan det laves af dig selv?

Den vandrette bjælke er den enkleste måde at holde din krop i anstændig form.

Du kan installere det på mange steder i lejligheden. Ofte placeres den i døråbningerne, men denne placering vil ikke tillade brugen af ​​den vandrette bjælke til fulde - der er ikke nok ledig plads i højden. Det bedste sted hvor du kan placere loftet bar vil være en væg eller loft overflade.

Typer af vandrette stænger

Denne simulator kan variere ikke kun i stedet for vedhæftet fil. Der er flere typer af simulatoren, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Standard. Velegnet til at stramme både bredt og smalt greb
 • For et bredt greb. Denne enhed er egnet til mere seriøs træning, da den har ekstra håndtag på siderne, der øger grebens bredde
 • Den mest multifunktionelle type - med vægt på tryk og parallelle stænger. Velegnet til seriøs træning
 • Vandret bar med afstandsstykke. Normalt denne type installation enten mellem væggene, sikring af projektilet med ankerbolte, eller - i døråbningen
 • Hængslet. Denne type vandret stang er hængt med specielle armaturer på vægstængerne og kan fjernes om nødvendigt.

Alle disse typer af simulatorer fremstilles i fabriksforhold og opfylder alle standarder, der er vedtaget i sportsverdenen. Men hvis projektilet er nødvendigt ikke til professionel træning, men blot at trække et par gange om dagen? Er det virkelig nødvendigt for dette at lægge flere tusind rubler ud for et par stykker af jern, der vil blive boltet til loftet?

Afgangen er som altid. Du kan ikke købe det færdige produkt, og lave en loftsstang med egne hænder. Med hensyn til funktionalitet vil en sådan vandret stang være lidt ringere end fabrikken, men dens hovedfunktion er evnen til at trække op, den vil udføre.

Et sådant sportsudstyr fremstillet af skrotmaterialer er ikke egnet til intensiv og seriøs træning. Det er nødvendigt at holde kroppen i god form og ikke mere.

Hvad er nødvendigt for selvproduktion

Selvfremstillet loft vandret bar, selvfølgelig, er kun egnet til brug derhjemme. I fitnesscentrene og andre steder, hvor du kan træne, bør en sådan enhed ikke installeres.

For at gøre det har du brug for meget få værktøjer og materialer:

 • Rørmetal eller træstængel, som tjener som tværstang. Hvis der vælges en træmulighed, er det nødvendigt at sikre sig, at det vil klare de forventede belastninger.
 • Et par ankerbolte med hængsler eller ringe - til fastgørelse til loftet
 • Flere brand rifler
 • Snorer til ophængning med en diameter på ca. 8 millimeter
 • boremaskine
 • Markør eller blyant til mærkning
 • Målebånd

De nævnte materialer og værktøjer vil være nok til at opbygge en simpel taksimulator. Der vil ikke være væsentlige materielle omkostninger, og ingen særlige færdigheder vil være nødvendige for at samle en sådan enhed.

Naturligvis skal du forstå, at for betydelige belastninger at bruge sådanne enheder næppe giver mening - de kan let brydes.

I dette tilfælde er det bedre at bestille fremstillingen af ​​simulatorsvejseren. Det vil være lidt dyrere, men prisen vil stadig være mindre end butiksprisen. Styrken af ​​de svejsede vandrette stænger vil blive meget stærkere.

making

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan røret eller træstangen skal løses. Metal er fastgjort på en måde, og trædele kan fastgøres på en anden måde.

Hvis du bruger træ, skal belastningen på en sådan vandret stang være lille. For at forhindre at tauet glider fra tværstangen under brug af projektilet, er det nødvendigt at lave udsparinger langs sine kanter, der ikke tillader, at tovet glider af.

I tilfælde af et metalrør kan du passere tovet gennem det. Det kan gøres forskelligt - bor huller ved dets kanter, hvor rebet bliver gevind og fastgjort udenfor.

Kæder kan også bruges som et hængende element. I dette tilfælde kan du kun bruge en jernstang. Træ kan bryde, hvis det er boret for at reparere kæden.

Kæder, som et reb, kan simpelthen trådes gennem et rør, eller man kan bore huller i de borede huller, indsætte bolte gennem kædelens yderste led. Derefter fastgøres to møtrikker på boltene - en vil fastgøre kæden, og den anden gør det ikke muligt at slappe af, idet rollen som en låsemøtrik udføres.

Til loftet på projektilet er ophængt med ankerbolte.

De bliver nødt til at forberede huller. Her er en nyttig puncher. Men for det første er det nødvendigt at markere loftet.

Der skal bemærkes to punkter, hvor ankre vil blive skruet ind. Til dem, ved hjælp af brandkarbiner, er enten et reb eller en kæde fastgjort, hvortil en vandret stang fastgøres.

Den enkleste loft vandrette stang kan nemt laves med hånden. Praktisk taget kræves der ingen alvorlige værktøjer, og materialerne vil være væk lidt. Designet viser sig at være ret pålideligt, hvis et metalrør anvendes som tværstang.

Træbjælker modstår mindre belastning, men, og for at gøre en sådan detalje, meget lettere. Under alle omstændigheder vil selvproduktion hjælpe med at spare mange penge.

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

Vandret bar på loftet

For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt.

Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig.

For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

Processen til fastsættelse af den vandrette stang

Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

 • Puncher.
 • Hammer.
 • Skruenøgle.
 • Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet".

  Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks.

  To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet.

  Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form.

  At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Kommentarer og anmeldelser til materialet

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Svage vægge? Vi lægger en vandret stang på loftet!

  Vi besluttede at installere en vandret stang på loftet? Vi vil fortælle hvordan man gør det.

  Øjeblikket er kommet, og du har besluttet dig for alvor at slutte dig til sporten eller blot bringe dig selv i "form". Det første, der kom til at tænke på, er installationen af ​​en vandret stang i en lejlighed eller et hus. Butikken har allerede set på væggen vandret bar, det er op til de små at finde et passende sted til det. Efter at have passeret og tappet alle væggene i huset kom du til den konklusion, at der ikke er plads til at lægge en vandret stang. Der er en mur eller tynd eller materialet er ikke det samme, men her forstyrrer sofaen.

  Nogen er endelig kølig ned af varmen og den tidligere crush. Den, der stræber efter at etablere en vandret bar til enhver pris og tage sig af hans helbred, vil begynde at lede efter en vej ud, hvordan man løser dette problem.

  Er der en vej ud? Ja, der er - det er installationen af ​​en vandret stang på loftet eller på en anden måde et loft vandret stang. Men her stiger en anden straks: Hvor pålidelig er det - er en vandret stang på loftet? Hvis du overholder de tre forudsætninger pålideligt og sikkert:

  • For det første overlapningen (dette er både dit loft og gulvet i lejligheden ovenfor), hvor den vandrette stang skal installeres, skal være beton / armeret beton og have tilstrækkelig tykkelse.
  • For det andet skal loftets vandrette bjælke selv have et solidt, bevist design.
  • og for det tredje skal installationen af ​​den vandrette stang kun udføres med de korrekte fastgørelsesdele, som vi overvejer nedenfor.

  Hvad er loftet bar? Normalt er dette en svejset konstruktion, som f.eks. En svejset loftstang "Monolith Crab - 2" med brede og to parallelle kroge eller andre modeller af loftstænger. Der er loftstænger med mulighed for at justere afstanden på tværstangen til loftet (højde fra gulvet) som i vores vandrette bar "Monolith teleskop". Oftest er stangen monteret i loftet på fire punkter, i sjældne tilfælde ved otte. Det vil sige, at hver bærerestangs vandret stang, som direkte forbinder tværstangen til trækker, har to huller til fastgørelse. Vi vil se på processen med montering på fire punkter af suspension.

  Til dette har vi brug for følgende værktøj:

  1. bor SDS + (hammerbor i dette tilfælde er ikke egnet);
  2. en boremaskine til en perforator med en diameter svarende til ankerets diameter
  3. målebånd;
  4. blyant eller markør;
  5. en hammer;
  6. trin-stige, eller et bord (afføring eller stol i de fleste tilfælde vil være lav);
  7. niveau af konstruktion, boble;
  8. skruenøgle eller justerbar skruenøgle eller skruetrækker med en dyse;
  9. e. forlængerledning;
  10. hulborste og støvsuger.

  Som i tilfældet med væggen vandret bar, begynder vi ved at vælge et sted. Den skal have et fladt plan, som skal kontrolleres med et bobleniveau for afvigelse fra horisonten, hvis den er betydelig (mere end 4-5 mm), så er det fornuftigt at finde et andet sted. Konstruktionsniveauet er ønskeligt at have en længde, der ikke er mindre end afstanden mellem de lodrette stolper af den vandrette stang. Prøv også at undgå muligheden for at falde ind i de skjulte ledninger på loftet, der fører fra kontakten til lampen / lysekronen. Når stedet er valgt, trykker vi vandret bar tæt på loftets overflade og laver et eller alle fire punkter til boring. Vi borer det første hul, rengør det meget forsigtigt med slam og støv. Det er bedst at bruge en speciel børste og støvsuger.

  Derefter kan du hamre det første anker med en hammer og vride det lidt ikke helt, så den vandrette stang kan lægges til side omkring det ankeres ankerakse. Vi gennemfører vores lofts vandrette stænger med ankre produceret i Tyskland af Fischer mærke med en diameter på 10 mm, eller med analoger. Og vi anbefaler dig at bruge lignende.

  Efter at have markeret de tre resterende huller, flyt den vandrette stang til siden og bor huller, og rengør og støvsug dem alle inde. Vi reducerer hullerne i den vandrette stang og i loftet, hammer i tre ankre og stramt snoet. Den vandrette stang er klar til brug. Efter en eller to uger skal du kontrollere pålideligheden af ​​ankre og, hvis de har løsnet en smule, skal du bruge en skruenøgle til at stramme. Denne test udføres flere gange om året. Vi håber, at vores råd har hjulpet dig, og baren vil tjene i lang tid.

  P. S.

  • Hvis du rammer riflen, kan du forsøge at "passere" den med en metalboremaskine og derefter med en boremaskine, men det er meget lettere at genborre på et nyt sted.
  • Hvis du falder i et hulrum i loftet, kan du bruge et kortere anker, så dets ekspansionsmekanisme passer ind i betonen, ikke hulrummet, eller som i tilfælde af forstærkning forsøger du at flytte fastgørelsespunkterne.
  • Må ikke anvendes til montering af lofts vandrette stangdykler med bolte eller ramme (vindue) ankre, de er ikke beregnet til sådanne belastninger. Selvfølgelig vil den vandrette bjælke hænge i nogen tid, men hvis du ikke ønsker at være på det "femte punkt" på gulvet med en vandret stang i dine hænder, så skal du ikke eksperimentere.
  • Den optimale diameter af de brugte ankre til montering af loftstangen er 8 - 10 - 12 mm.

  Horisontal bjælke på loftet: Sådan hænger du dine egne hænder

  Mange moderne mennesker har tendens til at gøre mere sport. Da der ofte ikke er tid nok til dette, bliver det ofte umuligt at gå i gymnastiksalen. Hvordan skal man være? Hvorfor ikke lave et sådant gymområde hjemme? Det tager ikke meget plads, men udfører sin funktion fuldt ud.

  Et af de mest almindelige "træningsværktøjer" er den vandrette bar - en overkommelig løsning for mange. Det kan trods alt også bygges med egne hænder. Hvis du konstant engagerer, kan du danne en attraktiv figur. Og for dette behøver du bare at udføre øvelserne korrekt.

  Vandret bar derhjemme

  Hvis der er en opfattelse af, at en sådan enhed i lejligheden kun forkerter indretningen, for at afvise dette, kan du se et billede, der tydeligt viser, hvordan det ikke ødelægger, men supplerer den komfortable placering af objekter. Efter alt er den vandrette bjælke bedst at installere under loftet. For det første vil det være mindre mærkbart. Og for det andet at gøre så meget mere praktisk end ved at placere produktet i døråbningen. For høje mennesker er dette særligt værdifuldt.

  Barens effektivitet derhjemme er svært at overvurdere. På et hvilket som helst passende tidspunkt kan du hoppe på det og gøre et par pull-ups. Og tid vil blive brugt på et minimum, og fordelene vil være maksimale. Det vigtigste - glem ikke at varme op musklerne før du trækker op. Du ser ud, og efter et år med regelmæssige træningstræninger vil muskeludligning dukke op, og niveauet af kontrol af din krop vil nå helt forskellige højder.

 • Loft. En fælles mulighed for hjemmebrug.
 • Vægmonteret. Når du vælger en sådan vandret stang, bør du overveje afstanden fra væggen til røret, såvel som dens længde og den mulige belastning, den kan modstå.

  Væg er igen:

 • "Classic" - giver dig mulighed for at trække op med et bredt og smalt greb.
 • Med et bredt greb - suppleret med håndtag på kanterne.
 • Med neutralt greb - udstyret med rør til neutralt greb.
 • Multifunktionelt - har barer og støtte til at pumpe op pressen.
 • Spacers - til installation i døråbningen.
 • Hængslet. Kan monteres på et element. For eksempel stænger væggen.

  Fastgjort til loftet

  Dette er en universel mulighed. Og det eneste tilfælde, hvor det ikke kan anvendes, er tilstedeværelsen af ​​en suspenderet eller spændt loftkonstruktion.

  værktøjer

  procedure

  Først bestemmer vi stedet for fastsættelse af den vandrette stang. Dette bør være en zone væk fra folk, der går forbi, samt værdifulde ting.

  Afstanden fra loftet er ønskeligt at holde omkring 40 cm. Barens længde - mere end 1,5 meter.

  Vi laver en montering, markér de steder, hvor der ved hjælp af en perforator med en boremaskine med den ønskede diameter laves huller.

  Det bør tage højde for ledningens ledning for ikke at beskadige det. Fire bolte er nok til at ordne strukturen. Dette er nok til at modstå betydelige belastninger.

  Hvorfor bruge ankre? De vil simpelthen holde konstruktionen mere kvalitativ end almindelige dowels.

  I butikkerne i dag kan du finde kemiske ankre. Først påføres klæbemidlet på hullet lavet af 2/3. Yderligere skrues bolten. Overskydende lim skal straks fjernes. Så skal du vente på, at limen størkner, og det drejer sig om 24 timer, hvorefter du kan rette den vandrette stang. Denne løsning er særligt vigtig, hvis der under boringens tomhed konstant kommer over tomrum.

  Mekaniske ankre kræver ikke brug af lim. Det er nok at lave et hul i den ønskede diameter, fastgør en vandret stang, indsæt et anker og stram møtrikken.

  Når fastgørelsen af ​​konstruktionen på loftet er færdig, forbliver det kun at teste det. For det første skal det gøres omhyggeligt, og så gradvist øge belastningen for at kontrollere fastgørelsens pålidelighed.

  Lav den vandrette bjælke selv

  Vandret bar kan laves med egne hænder.

  Et metalrør med praktisk diameter anvendes som en tværstang - det skal være bekvemt at tage det. Også brugt reb, ankerbolte, to karbiner og en hammerboremaskine.

  procedure

  Det er bedre at reparere tovet på to steder, så det bliver mere pålideligt. Huller er boret til dette.

  I tilfælde af at det ikke er et metalrør, der anvendes, men en træpol, bliver der lavet udsparinger i to ender for reb. Til pålidelighed kan du fastgøre studs.

  Det er stadig at lave huller i loftet for at sikre strukturen med ankre. Vi vedhæfter karbiner til dem for at hænge rebet. Et sådant design vil tillade at hænge ikke kun den vandrette bjælke, men også sige en sving til børn.

  Ingen installationsproblemer

  Som du kan se, bør der ikke være problemer med at installere en vandret stang i loftet, især hvis du nøje overvejer billedet og også gennemgår videoen. Derudover vil der ikke opstå særlige vanskeligheder selv ved selvstændig oprettelse af denne enhed. Man må kun være særlig opmærksom på styrken af ​​dens fixering. Og resten er simpel.