Installation af den vandrette stang

Installation af den vandrette stang
fra 800 rubler!

Føreren kommer indenfor
1 time eller praktisk tid!

og få 10% rabat
til efterfølgende arbejde!

Den vandrette stang er et sportsudstyr i form af en tværstang på stativer til øvelse af styrkeøvelser. Installation af den vandrette stang i lejligheden skal udføres af eksperter, da fejl ved vurderingen af ​​vægens tilstand eller valg af fastgørelsesmetode kan medføre skade under træning på projektilet.

Domashny Masters firmaet etablerer alle typer vandrette stænger: væg, loft, naddverny, svejset, glidende. Virksomhedens medarbejdere er udstyret med specialværktøjer, moderne udstyr og forbrugsvarer af høj kvalitet. Vi har information om tilstanden af ​​væggene i lejlighederne i den gamle boligmasse og kender egenskaberne ved de materialer, hvorfra moderne lejligheder bliver bygget. Under hensyntagen til væggenes funktioner sikrer sikkerheden, pålideligheden og holdbarheden af ​​installationen af ​​en bar af enhver type.

Montering af vandret stang på væggen

Ved installationen af ​​stangen på væggen tager virksomhedens medarbejdere hensyn til de grundlæggende krav til installationen af ​​dette projektil i forhold til vægge, loft og andre objekter i rummet:

 • afstand fra tværstang til loft - ikke mindre end 32 cm
 • længdehøjde højde - højde x 1,28;
 • Standard øvelser bør ikke forstyrre vægge, døre eller møbler.

Ved bedømmelsen af ​​væggen, som den vandrette bjælke vil blive fastgjort til, overvejer mestrene:

 • type væg (bærer er en væg eller partition);
 • vægtykkelse;
 • Tilstedeværelsen af ​​elektriske ledninger i væggen.

Medarbejdere i virksomheden installerer kun vandrette stænger på de bærende vægge med en tykkelse, der er meget større end længden af ​​ankeret eller ankeret, uden skjulte elektriske ledninger. Dette sikrer en pålidelig fastgørelse af den vandrette stang uden trussel om at bryde væggen og atletens sikkerhed - beskyttelse mod mekanisk skade eller elektrisk stød.

Sådan hænger du en vandret stang på væggen

For at hænge den vandrette stang på væggen bruger virksomhedens ledere særlige fastgørelseselementer med øget pålidelighed: ankre til gennem installation med en længde på 80 mm og en diameter på 10-12 mm. Den vandrette bjælke fastgøres kun på en mursten eller betonvæg. Vægge af mindre holdbare materialer og mindre pålidelig fastgørelse tåler ikke regelmæssig intens belastning.

Medarbejderne i virksomheden sikrer perfekt vandret positionering af tværstangen, som sikrer en jævn fordeling af belastninger, når du udfører styrketræning.

Når du installerer stangen på væggen, udfører medarbejderne følgende operationer:

 • bestemme højden på den vandrette stang
 • markér fastgørelsespunkter på væggen (ved hjælp af et niveau);
 • installere dowels;
 • Opret en vandret stang ved hjælp af ankre eller selvskærende skruer.

Priser for installation af vandret bar

Omkostningerne ved at installere en vandret stang er fra 800 rubler pr. Enhed. Den endelige pris påvirkes af barens designfunktioner og kompleksiteten af ​​arbejdet.

Virksomheden "Home masters" i Moskva vil sikre en sikker og pålidelig installation af den vandrette bar i lejligheden. For at anmode om en vandret barinstallation, ring +7 (499) 394-66-58. Vi garanterer et højt serviceniveau og rimelige priser for hele rækken af ​​tjenester.

Vandret bar i lejligheden.

Det eneste, jeg forstod nøjagtigt i tankegangen var, at jeg måtte hænge det på balkonen. Resten vidste ikke engang hvordan og hvad de skulle gøre. At tage sagen op, fandt nogle interessante detaljer.

Men først - i hvad jeg var her endnu engang uretfærdigt heldig.

 1. Til salg var i stand til at finde næsten alt hvad du behøver.
 2. Han sagde ikke noget til nogen, og derfor fratog ingen mig og forstyrrede ikke.
 3. Jeg laver alle ting og langsomt, ikke sparsommelig tid, afsat flere dage (aftener) til denne virksomhed.
Nå, Zarathustra. tilgivet mig igen.

Vandret bar

Valgte lang tid, og i lang tid kunne ikke beslutte. Der var en tanke om at gøre den vandrette bjælke selv. Det ser ud til at være lidt arbejde her - tag et stykke vandrør og fiks det på en eller anden måde på væggen. Også i garagen var der en krom tilbage fra en metal seng - også, hvad er ikke en mulighed? Jeg besøgte også ideen om at købe en bar fra en barbell. Jeg tænkte også på de svenske trapper mv. Da jeg endelig indså, at det kun var nødvendigt at hænge en vandret stang på balkonen (på grund af det høje loft og den friske luft, hvilket er vigtigere end mange mennesker tror), begyndte beslutningen at modne og begyndte at udforske onlinebutikker.

Generelt blev de første "raids" lavet for længe siden. Som det så mig så - ud af inaktiv nysgerrighed. Jeg så hvad der er til salg, foregav og. glemte et par måneder. Derefter vendte han igen tilbage til disse tanker, igen søgte han netbutikker for det, han havde, og kastede igen. Ved at se en vandret stang på gaden - nærmede sig ham, målte hans hænder (bredere, allerede), forsøgte at hænge.

Generelt var det sidste valg denne klar (og ikke hjemmelavet) simpel vandret stang uden chips, som tværstænger, foringer eller hak (se billede).

Denne vandrette bar pulverlakering - moderat glat. Den er lavet af meget tykt metal, uden det mindste antydning af, hvad der vil "spille", forskyde, bøje osv. Design og belægning giver indtryk af pålidelighed og holdbarhed. Jeg kunne godt lide det. :) Og jeg indså også (allerede da jeg købte det), at jeg selv selv næppe kunne have gjort noget som dette.

Hvorfor på balkonen?

Ikke kun fordi der er frisk luft, som spiller en afgørende rolle for kroppen (måske endnu vigtigere end noget andet). Faktum er, at balkonen er det eneste sted i lejligheden hvor loftet er højere. Det betyder, at den vandrette bjælke i sig selv kan hænge så høj, at du ikke kan bøje dine knæ, når du hænger på den.

Og selvfølgelig - du skal hænge over altanen døråbningen, så du ikke kun kan hænge, ​​men også frit tale med dine fødder. :)

Fastgørelse vandret bar - valget af metode

Det var det sværeste, fordi Jeg var bange for, at jeg ikke ville beregne fastgørelseselementerne, og den vandrette stang ville trække ud af væggen (og jeg ville kreme). Derfor studerede jeg alle mulige muligheder i lang tid. Situationen blev forværret af, at der i de købte vandrette stænger i overdelen kun var to monteringshuller (højre og venstre) - hovedbelastningen ville trods alt falde på dem. De nederste huller spiller kun en støttende rolle. Diameteren af ​​hullerne - 10 mm, og det syntes mig, at dette ikke er nok. Desuden, når du hænger, ville det være dejligt at svinge fra side til side. I nogle tilfælde vil næsten hele vægten falde på den ene side (det er faktisk - på en bolt / stud).

Desuden var væggen, hvor den vandrette stang skulle fastgøres, lavet af hul mursten, og de nederste huller hvilede mod en betonbjælke (som passerer over vinduet og over balkondøren). dvs. Hovedbelastningen falder på den hule mursten (som er øverst), men de nederste huller (som er i betonbjælken) kan laves bare overfladiske (senere blev det klart, at det ikke ville arbejde at bore bundhullerne i bjælken, men mere på nedenunder).

Efter at have gennemgået de sædvanlige plastikknolder forstod jeg generelt, at jeg ikke stole på dem, på trods af at de er ganske lange, og der er nok af dem. Omkring samme grund, for de øvre huller, faldt jeg ankerboltene. Det er ikke kendt, hvilken del af mursten dens ende vil falde (og hvis i hulrummet?), Og det vides ikke, hvordan mursten vil opføre sig generelt.

Selv om den nedre, støttende monteringer, det sædvanlige anker, tilsyneladende - den bedste mulighed.

I processen med at søge efter muligheder kom jeg på tværs af en såkaldt. "kemisk anker" (undertiden kaldes det undertiden "kemisk dowel", og på engelsk vil det være "injektionsanker"). Dette er en meget interessant mulighed, især for mursten med hulrum. Hullet er fyldt med en særlig blanding (blandedyser på ballonen er engangs!), Som omslutter f.eks. Stiften helt ind i hullet, fylder hele hullet, klemmer lidt ud og fryser derefter. Senere rejste jeg en sag til at røre denne blanding efter størkning - det bliver så hårdt som en sten (mere herom mere detaljeret nedenfor). Til mursten med hulrum Der er tilvejebragt et specielt maskerør / muffe (tilsluttet i den ene ende), som er indsat i hullet før blandingen bliver fodret og holder blandingen presset ind i hulrummet inden i mursten (selvom gennem maskecellerne det stadig er delvis presset, men ganske lidt, og dette er kun frivilligt styrker hele strukturen). På internettet kan du finde en masse oplysninger, billeder og endda en video dedikeret til kemiske ankre.

Af en eller anden grund kunne jeg ikke straks finde disse masker eller fastgørelsesrør til et kemisk anker (jeg fandt det senere, da det var for sent), og det ramte det endelige valg af monteringsmetoden på en anden mere pålidelig måde.

Så blev beslutningen truffet - den sidste mulighed, hvor han stoppede - for at bryde gennem hovedvæggen (fra balkonen til værelset) og skubbe lange pinde gennem hullerne (senere beklagede jeg, at jeg gav mig så let, men til sidst viste alt for det bedste - om dette er lidt lavere).

Forresten har jeg en smal balkon, og boret med en perforator hvilede mod vinduet modsat (bare i de døde, som held havde det) - det blev ikke afbrudt. Jeg skulle allerede adskille vinduet og fjerne glasset, men så begyndte en strålende ide på mig :), og jeg gennemboret en del af hullet med en kort boring med samme diameter, og så indsatte den største langboring i dette hul, plantede en perforator på den (lige nok plads der er stadig et par centimeter mellem slaghåndtaget og balkonglaset) og afsluttet hullet påbegyndt af den korte bur.

BTW. Da jeg allerede havde slået hullerne med en lang øvelse og havde forberedt alt, så jeg i en af ​​bygningsforretningerne på salg af netklemmer til kemiske ankre (og selve blandingen i ballonen samt et eksempel på montering i en mursten på en stativ - der berørte jeg det og følte stenen blandingens hårdhed). Men det var for sent :). Men der var ikke noget at fortryde, fordi en cylinder med en blanding af kemiske anker omkostninger omkring $ 20, mesh klemmer-rør er heller ikke meget billige. selvom det er en skam :), vil jeg stadig gerne prøve denne teknologi i aktion.

Generelt blev alt besluttet, hullerne blev stanset og jeg begyndte at studere studsene.

studs

Da jeg kom til nærmeste hardware butik for at se, hvad de var, begyndte tvivl at sejre igen. Vil M10 gevindstangen modstå den krævede belastning?

Og så klatrede jeg igen på internettet (efter at have omskrevet adressen på leverandørens hjemmeside fra butiksharpækkenetiketten).

Det viser sig, at næsten alle de bolte, der sælges i hardwareforretninger, har en stålkvalitet på 4.

Normalt er styrkeklasse angivet med to tal med en prik mellem dem (for eksempel "4,8"). Det første tal er styrke, det andet er "fluiditet". For detaljer, send til søgemaskinen :). Jeg kan kun sige, at styrkeklasse 4 betyder, at den ultimative trækbelastning er 40kgs / mm2 (til beregninger resumé ultimativ styrke, kan du også have brug for formlen for et cirkelområde S = r 2, hvor = 3,14; r = radius, hvorfra du skal huske at trække trådens tråd tilbage).

Det lykkedes mig at finde gennem internettet et firma, der solgte sådanne studs, men fra stål med en styrkeklasse på 8 (to gange mere end en konventionel stud!). Heldigvis blev de endda overtrukket - galvaniseret. En sådan stud har et specielt gult mærke på enden. Det koster $ 4 (for en 2 meter). Jeg købte det.

På måden I det samme firma, hvor jeg tog hårnålen op, blev jeg fortalt, at de har studs med en styrkeklasse på 10 (!), Desværre uden belægning. Men de var ikke i det øjeblik og ønskede ikke at vente. Derudover forsikrede sælgeren mig om, at sådanne studs kun anvendes, hvor der allerede er ekstremt uoverensstemmende belastninger. Senere, da alt var allerede færdigt, lærte jeg, at det var muligt at se efter sådanne pinde i autoforretninger.

På samme sted købte jeg store brede skiver med et 16 mm hul tykt stål og lidt mindre - med en huldiameter på 10 mm.

Installation af den vandrette stang

Vandret stanghøjde

Højde blev valgt på gaden vandrette stænger, som ikke var for høje og ikke for lave. Det var vigtigt ikke at hæve din vandrette stang for højt, fordi hvis du pludselig vil trække dig selv op (og ikke bare hænge), anbefales det ikke at slå hovedet mod loftet.

I praksis resulterede dette i noget som følger. Hvis du står under stangen på hele sålen (i tøfler) og hæve dine hænder (begge!) Præcis op uden anstrengelse, derefter fra fingerspidserne af de åbne palmer til den vandrette stang forbliver omkring 5 cm. Hvis, fortsætter med at stå på sin eneste, Begynd at strække fingrene til den vandrette bjælke, så næsten ved de maksimale stretchende hænder op, bare rør midt på tværstangen med fingerspidserne.

På samme tid, hvis du hviler dit hoved på loftet modsat den vandrette stang, så er tværstangens akse modsat dæmpningen under clyca i bunden af ​​nakken (over brystet).

Hvis det er vigtigt for en person at trække op først, så kan du hænge en vandret stang lige under (for eksempel 5 centimeter) stige højere i den øverste position, men i den nederste position skal du bøje knæene lidt for ikke at røre gulvet. Det var vigtigt for mig at hænge godt :) uden at røre gulvet for at strække rygsøjlen så meget som muligt, så jeg valgte muligheden så højt som muligt uden at ofre sagen, hvis du pludselig ønskede at trække op.

I antal ser min version sådan ud: fra den øvre kant af tværstangen (ikke aksen, men kanten!) Til loftet - nøjagtigt 30 cm.

Øverste huller

De øverste huller er de vigtigste. På toppen af ​​bjerget, faktisk har hele belastningen. Det var derfor, jeg ledte efter en stud med en høj klasse af styrke, og derfor blev jeg stærkt genforsikret ved at installere gennem-studs gennem hele væggen. Men hvis jeg valgte muligheden for et kemisk anker, så ville det også være ret pålideligt.

Jeg var nødt til at tage ud to beklædningsplader for at bære en hovedvæg fra balkonen på steder med fastgørelser. Væggen var en kurve, og derudover måtte jeg på nogle steder lægge skiver.

Fra siden af ​​lejligheden - gips og tapet. I begyndelsen var mine planer at lægge en metalbøjle fra siden af ​​lejligheden mellem de øvre huller, men så besluttede jeg at gøre med de store indkøbsvogne, der tidligere var købt. Dette gjorde det muligt at lave små udskæringer på tapetet, fjerne en pænt lille gipsplader til mursten, indsæt de store ovennævnte tunge skiver og vende det indskårne tapet tilbage, skjul vedhæftningspunktet så langt som muligt og efterlader kun stifterne af hårnåle.

Det er meget vigtigt at indstille indløbene (fra den side, hvor den vandrette bjælke selv er) nøjagtigt på niveau. Jeg brugte et langt niveau (1 m. Lang). Jeg mærkede først et øvre hul (boret til en dybde på ca. 10 cm), satte en vandret stang, satte et niveau på det og med en spidspenne satte en prik mod det andet øvre hul. På grund af det faktum, at perforatoren i en knusende mursten ikke er let at opretholde nøjagtigheden, skete der dog en vis hældning - et hul viste sig at være 2 mm lavere. Men hængende på den vandrette bar blev det heldigvis ikke følt.

Det faktum at ved udgangen kom jeg til bjælken inde i lejligheden (om hvilken ikke mistænkte, da jeg begyndte at bore) og ikke ramte ankeret i den i begge huller, når det bores, betyder det kun, at jeg bare var heldig.

Så først skal du indsætte hårnålen og derefter skære den af.

Det er bedre at skære hårnålen til hvert gennemgående hul separat. fordi hvis du laver dem samme længde med fokus på et af hullerne, kan stykket af studen til andet hul være kortere / længere, fordi væggen er af forskellig tykkelse.

Boreens diameter 10 mm (og stud M10). Derfor er det indsat med vanskeligheder. Jeg var nødt til at hamre ind med en tung hammer, der slog omhyggeligt i den udragende ende (så var jeg nødt til at male forsigtigt med en hammer med en hammer).

Indsat fra indersiden (fra siden af ​​rummet). Før det gik jeg flere gange med en boremaskine og indsatte en støvsuger i hullet.

Da der var en anden bjælke på indersiden af ​​væggen (heldigvis blev den boret relativt let, fordi boret blev fastgjort med et hul, som han tidligere havde lavet i mursten), måtte vi desuden gennem en kort bor 12 mm i diameter gennem denne indvendige stråle og derefter "rengør" hele hullet med en 10 mm lang boremaskine.

En velsignelse i forklædning - denne interne stråle fjernede endelig spørgsmålet om behovet for at installere en forstærkende metalbjælke mellem hullerne på bagsiden (fra siden af ​​lejligheden), da styrken af ​​denne stråle gjorde det muligt at gøre med store skiver og mindre over dem (se billede af skiverne ovenfor).

Nederste huller

De nederste huller, selvom de ikke bærer hovedbelastningen, men kun støtter designet er også meget vigtige.

Desværre var de modsat bjælken, og da jeg begyndte at bore dem, viste det sig, at de var lige foran forstærkningen (se billedet nedenfor).

Herefter havde jeg en pause i processen i en uge - jeg rådede med hvem jeg kunne, inkl. med venner, eksperter og internettet :). Meningerne var forskellige (at afbryde anklageren eller ej), men i sidste ende stoppede han på, at det er yderst farligt.

Et par dage tænkte jeg på, hvordan man løste problemet og stoppede på, hvad der var nødvendigt i opbygningen af ​​den vandrette stang for at bore yderligere huller, der ville passere over bjælken, men ikke foran mursten, men i cementforbindelsen mellem mursten og bjælken. Dette betød, at du skal markere hullerne af sted, fordi sømmen er ikke engang. Som et resultat viste sig et af de nederste huller at være lidt højere, det andet - lavere. Jeg malet over hullets kanter i den vandrette stang, så den ikke ville ruste.

Nedenfor på billedet kan du se, hvad den vandrette bar ser ud efter at det ekstra hul er boret modsat cementleddet (hvor ankerholderen er bedre end i den hule mursten).

Det er umuligt at overvinde møtrikkerne - det er nok nok til at stramme med lidt indsats siden Der er ikke behov for en stærk stramning, og på en lang jumper kan den være meget reflekteret.

Måder at fastsætte loftet vandret bar i lejligheden

Loftet bar er en enhed til sport, som er tilgængelig for næsten alle. Denne simulator kan købes hos en specialbutik eller gøre dig selv. Enheden giver dig mulighed for at udføre daglige øvelser for at holde din krop i form derhjemme.

Varianter af vandrette barer til hjemmet

I øjeblikket er der mange sorter af loftet barer. Takket være en bred vifte kan alle selv vælge den ideelle simulator. Den vandrette bjælke kan være:

 1. Vægmonteret. Dette design er faste ankerbolte på væggen. Ved valg af en sådan simulator tages der ikke blot hensyn til den tilladte belastning, men også til skulderlængden og afstanden fra vægoverfladen til tværstangen.
 2. Afstandsstykke. En sådan vandret stang er etableret i døråbninger. Installation af en sådan simulator medfører ikke nogen problemer. Men efter demontering af strukturen i dørkamrene er der huller.
 3. Afstand mellem væggene. Simulatoren af ​​denne type er installeret i smalle gange. Forankringsbolte bruges til fastsættelse.
 4. Hængslet. Simulatoren er fastgjort til vægstænger eller andet sportsudstyr.

Hvis svage vægge

Hvis huset har svage vægge, kan du installere en loftbjælke.

Beton- eller gipsskillevægge er ikke i stand til at modstå tunge belastninger under intensive erhverv. Som et resultat kan sådanne vægge simpelthen knække. Loftet vandret bar er ikke kun egnet til dem, der har et loft eller en struktur lavet af gipsvæg.

Hvad skal du installere

Loft vandrette barer til hjemmet - dette er den perfekte løsning til dem, der har tynde vægge. Hvad kræves for at installere strukturen? Liste over værktøjer og hardware:

 1. Borren med den tilsvarende diameter.
 2. Puncher.
 3. Ankerbolte med en diameter på 10 til 12 mm.
 4. Møtrik og skruenøgle.
 5. Hammer.

Om nødvendigt kan strukturen installeres uafhængigt. Det skal bemærkes, at denne proces kræver visse færdigheder og nøjagtighed. Det er nødvendigt at etablere en vandret stangvæg og et loft korrekt.

Installationsproces

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme placeringsstedet for bygningen.

Det skal være praktisk at øve. Det er ikke nødvendigt at placere en vandret bar nær interiøret. Med intensive studier kan du bryde noget.

Hang simulatoren skal være i en højde på ikke mere end 2,2 meter fra gulvet. Fra overfladen af ​​loftet struktur bør placeres i en afstand på 35 til 40 centimeter. Længden af ​​tværstangen skal være en og en halv meter.

Til at begynde med bør der laves huller i loftet ved hjælp af en perforator.

Det er værd at overveje at der er hulrum i betonggulvene såvel som forstærkningselementer. Det er bedre ikke at falde ind i dem. Hvis dette sker, er det værd at bore et nyt hul.

For at reparere simulatoren kræves 4 ankerhardware. Sådanne fastgørelsesanordninger er konstrueret til montering af strukturer på overfladen af ​​sten, mursten og beton. Ankerbolte kan modstå ganske store belastninger.

Kemisk ankre anvendelse

Det forbliver ved hjælp af hardware og nødder bør fastsættes loft vandret bar. Om ønsket kan simulatoren sikres med kemiske ankre.

For at gøre dette skal de færdige huller fyldes til to tredjedele af den specielle sammensætning. I dette tilfælde er det værd at bruge en polymerharpiks eller epoxylim. Efter en dag, når sammensætningen hærder, kan du rette loftbjælken med møtrikker.

Anvendelse af mekaniske ankerbolte

Hvis strukturen er fastgjort ved hjælp af mekanisk anker hardware, er det ikke nødvendigt at bruge en speciel klæbemiddelsammensætning. Fastgørelsesprincippet for sådanne bolte er helt anderledes end det for kemiske. Pålidelig fiksering opnås på grund af kæden af ​​hardware inde i hylsteret på navet.

For at installere strukturen skal du bore huller på den ønskede diameter og derefter rense dem.

Gennem den del der er installeret på loftet, skal du skubbe ankerbolten. Det er nødvendigt at hamre i en hardware, indtil møtrikken i sin ende hviler mod den faste del af den vandrette stang. I dette tilfælde skal du være forsigtig.

Ankerets anden ende, der rammer en beton eller mursten, vil kile. Takket være dette er simulatoren sikkert fastgjort. På denne måde kan du rette loftloftet forstærket.

Hjem / Komponenter og tilbehør / Design / Loft bar - hvordan man vedhæfter det og kan det laves af dig selv?

Den vandrette bjælke er den enkleste måde at holde din krop i anstændig form.

Du kan installere det på mange steder i lejligheden. Ofte placeres den i døråbningerne, men denne placering vil ikke tillade brugen af ​​den vandrette bjælke til fulde - der er ikke nok ledig plads i højden. Det bedste sted hvor du kan placere loftet bar vil være en væg eller loft overflade.

Typer af vandrette stænger

Denne simulator kan variere ikke kun i stedet for vedhæftet fil. Der er flere typer af simulatoren, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Standard. Velegnet til at stramme både bredt og smalt greb
 • For et bredt greb. Denne enhed er egnet til mere seriøs træning, da den har ekstra håndtag på siderne, der øger grebens bredde
 • Den mest multifunktionelle type - med vægt på tryk og parallelle stænger. Velegnet til seriøs træning
 • Vandret bar med afstandsstykke. Normalt denne type installation enten mellem væggene, sikring af projektilet med ankerbolte, eller - i døråbningen
 • Hængslet. Denne type vandret stang er hængt med specielle armaturer på vægstængerne og kan fjernes om nødvendigt.

Alle disse typer af simulatorer fremstilles i fabriksforhold og opfylder alle standarder, der er vedtaget i sportsverdenen. Men hvis projektilet er nødvendigt ikke til professionel træning, men blot at trække et par gange om dagen? Er det virkelig nødvendigt for dette at lægge flere tusind rubler ud for et par stykker af jern, der vil blive boltet til loftet?

Afgangen er som altid. Du kan ikke købe det færdige produkt, og lave en loftsstang med egne hænder. Med hensyn til funktionalitet vil en sådan vandret stang være lidt ringere end fabrikken, men dens hovedfunktion er evnen til at trække op, den vil udføre.

Et sådant sportsudstyr fremstillet af skrotmaterialer er ikke egnet til intensiv og seriøs træning. Det er nødvendigt at holde kroppen i god form og ikke mere.

Hvad er nødvendigt for selvproduktion

Selvfremstillet loft vandret bar, selvfølgelig, er kun egnet til brug derhjemme. I fitnesscentrene og andre steder, hvor du kan træne, bør en sådan enhed ikke installeres.

For at gøre det har du brug for meget få værktøjer og materialer:

 • Rørmetal eller træstængel, som tjener som tværstang. Hvis der vælges en træmulighed, er det nødvendigt at sikre sig, at det vil klare de forventede belastninger.
 • Et par ankerbolte med hængsler eller ringe - til fastgørelse til loftet
 • Flere brand rifler
 • Snorer til ophængning med en diameter på ca. 8 millimeter
 • boremaskine
 • Markør eller blyant til mærkning
 • Målebånd

De nævnte materialer og værktøjer vil være nok til at opbygge en simpel taksimulator. Der vil ikke være væsentlige materielle omkostninger, og ingen særlige færdigheder vil være nødvendige for at samle en sådan enhed.

Naturligvis skal du forstå, at for betydelige belastninger at bruge sådanne enheder næppe giver mening - de kan let brydes.

I dette tilfælde er det bedre at bestille fremstillingen af ​​simulatorsvejseren. Det vil være lidt dyrere, men prisen vil stadig være mindre end butiksprisen. Styrken af ​​de svejsede vandrette stænger vil blive meget stærkere.

making

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan røret eller træstangen skal løses. Metal er fastgjort på en måde, og trædele kan fastgøres på en anden måde.

Hvis du bruger træ, skal belastningen på en sådan vandret stang være lille. For at forhindre at tauet glider fra tværstangen under brug af projektilet, er det nødvendigt at lave udsparinger langs sine kanter, der ikke tillader, at tovet glider af.

I tilfælde af et metalrør kan du passere tovet gennem det. Det kan gøres forskelligt - bor huller ved dets kanter, hvor rebet bliver gevind og fastgjort udenfor.

Kæder kan også bruges som et hængende element. I dette tilfælde kan du kun bruge en jernstang. Træ kan bryde, hvis det er boret for at reparere kæden.

Kæder, som et reb, kan simpelthen trådes gennem et rør, eller man kan bore huller i de borede huller, indsætte bolte gennem kædelens yderste led. Derefter fastgøres to møtrikker på boltene - en vil fastgøre kæden, og den anden gør det ikke muligt at slappe af, idet rollen som en låsemøtrik udføres.

Til loftet på projektilet er ophængt med ankerbolte.

De bliver nødt til at forberede huller. Her er en nyttig puncher. Men for det første er det nødvendigt at markere loftet.

Der skal bemærkes to punkter, hvor ankre vil blive skruet ind. Til dem, ved hjælp af brandkarbiner, er enten et reb eller en kæde fastgjort, hvortil en vandret stang fastgøres.

Den enkleste loft vandrette stang kan nemt laves med hånden. Praktisk taget kræves der ingen alvorlige værktøjer, og materialerne vil være væk lidt. Designet viser sig at være ret pålideligt, hvis et metalrør anvendes som tværstang.

Træbjælker modstår mindre belastning, men, og for at gøre en sådan detalje, meget lettere. Under alle omstændigheder vil selvproduktion hjælpe med at spare mange penge.

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

Vandret bar på loftet

For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt.

Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig.

For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

Processen til fastsættelse af den vandrette stang

Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

 • Puncher.
 • Hammer.
 • Skruenøgle.
 • Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet".

  Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks.

  To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet.

  Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form.

  At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Kommentarer og anmeldelser til materialet

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Instruktioner til fastsættelse af vandrette stænger og stænger

  I denne lille instruktion vil vi afsløre nogle få hemmeligheder for dig - hvordan man korrekt og sikkert fastgør en vandret stang eller stænger på væggen og ikke gør EXTENT HOLES på samme tid.

  Takket være dine råd og tips har vi færdiggjort vores instruktioner til montering af vores produkter på væggen.

  Nu består det af følgende dele:

  For at komme i gang skal du:

  • Partner - 1 stk. (ønskeligt men ikke nødvendigt)
  • Blyant - 1 stk.
  • Konstruktionsniveau - 1 stk.
  • Konstruktion målebånd 2 m. - 1 stk.
  • Hammer - 1 stk.
  • Boremaskine - 1 stk.
  • Bærende - 1 stk.
  • Boremaskiner med en pobeditovy tip - 2 stykker: til dia. 6 mm - til "roughing" huller, den anden øvelse med 10 - til ankerbolte eller 12 mm - til dowels.
  • Skiftenøgle på "13"
  • Finmalet fil - 1 stk.
  • Støvsuger - 3 stk. (Joke).
  • Oliemaskine / solsikke - 5 g.
  • Clay PVA - 20 g.
  • Stort ark papir (A1 format)
  • Kontorstifter - 5 stk.

  Endelig er den efterlængte pakke med vores produkt hjemme hos dig, og du glæder dig til, hvordan du vil teste din styrke og vores sportsudstyr. For at gøre dette, lad os gå videre til første fase.

  Udpakning af produktet

  Før forsendelse forsøger vi at pakke vores produkter så sikkert som muligt for at undgå ridser og beskadigelse af belægningen under transport. Pakken indeholder som regel metalværk, neoprenhåndtag, fastgørelsesbolte.

  Trin 1: Skær emballagen langsomt med saks eller en skarp kniv, mens du er forsigtig med ikke at beskadige neoprenpenne og selvfølgelig dine hænder.

  Et par ord om samling af produkter.

  Før jeg går direkte til emnet for konsolidering, lad mig sige et par ord om samling af strukturer. Faktum er, at mange produkter afsendes delvist adskilt for at reducere omkostningerne ved levering.

  Montering af produktet er som regel ikke vanskeligt, men mange har svært ved at trække neoprenhåndtagene på den vandrette stang.

  Dette problem løses meget enkelt: Tag den mest almindelige SOAP, vask den ene hånd ordentligt, og brug denne sæbehånd til at vaske det sted, hvor armene krymper. Nu er alt "sidder" på stederne uden alvorlige anstrengelser. Som de siger - "Smør ikke - du vil ikke gå!"

  Brug IKKE OLIE til dette formål, især maskineolie, da håndtagene så "vrimler" efter det, og desuden kan nogle typer olier have en ødelæggende virkning på neopren.

  HÅNDTER HANDLINGER PÅ DET KOLLEKTE PRODUKT.

  Mærkning af vedhæftet fil.

  Så dit produkt er forsigtigt monteret, alle bolte og møtrikker er sikkert strammet, det er på tide at markere stedet for boring af huller. For at gøre dette skal du have et stort ark papir - A1-format eller et stykke gammelt tapet. Papiret i dette tilfælde vil spille rollen som en "skabelon".

  Trin 2: Spred dette ark papir på gulvet og læg den allerede monterede vandrette stang (parallelle stænger) oven på den. Udsæt produktet smidigt og markér med en blyant / markør de steder, hvor du skal lave huller:

  Trin 3: Nu er det din opgave at sikre dette papirark på væggen i den rigtige højde med klare knapper eller tape. Sørg for at kontrollere ved hjælp af byggeniveauet (ved at fastgøre det på arket), om produktet vil hænge nøjagtigt til HORIZON, og ikke i forhold til loftet eller gulvet.

  Dette er nødvendigt for jævnt at fordele vægten mellem højre og venstre hånd. Ellers risikerer du uforholdsmæssigt at udvikle dit muskuloskeletale system.

  Hvis du har målt alt 7 gange og besluttet, at skabelonen hænger ret jævnt - BEMÆRK IKKE OP.

  Trin 4: Med en skarp, robust genstand (søm, øl, bor), lav små "bukser" nøjagtigt i midten af ​​fremtidens hul. Prøv om muligt at overveje tilstedeværelsen af ​​skjulte ledninger, fittings, hulrum og andre "overraskelser".

  Derefter kan et ark papir fjernes fra væggen. Sørg for at være opmærksom på vægens styrke, fordi pålideligheden afhænger primært af pålideligheden af ​​væggen, som du skal hænge sportsudstyr på. Væggen skal være stærk nok.

  Tip: Vi anbefaler at hænge produkterne på VÆGGENE af mursten, blokke af sten, beton og andre holdbare materialer. Indvendige vægge kan ikke altid modstå belastningen.

  Valg af fastgørelsesdele.

  Hvis den hardware, du har købt hos os, har den følgende egenskaber:

  Dowel bolts:

  • Diameteren af ​​jernbolten - 8 mm, længde - 100 mm, en nøglefærdig hætte på "13"
  • Diameteren af ​​nylonindsatsen - 12 mm, længde - 80 mm.

  Dowelhullet skal være 12 mm i diameter og 100 mm dybt. Forveksles ikke af, at jernbolten er 20 mm længere end nylonindsatsen.

  En del af denne "lager" vil gå til tykkelsen af ​​baren og skiven

  5-6 mm, resten af ​​"lageret" er nødvendigt for fuldstændigt at "åbne" nylonindsatsen. Glem ikke, at boltens ende har en konisk form, som skal gå ud over kapronen.

  DUBEL - designet til begyndende mestre. Ved hjælp af dem kan du reparere produkter på næsten alle vægge, herunder fra tæt gips og shell rock.

  Ankerbolte

  ANCHOR (ekspansion anker bolte) - designet til mestre med erfaring. Denne type vedhæftning har stærkere dowels, forudsat at alt er gjort korrekt.

  Det er dog værd at lave en lille fejl under installationen - og dit PRODUCT kan DROP off selv fra en lille belastning. Ankre er kun designet til stærke, faste vægge. Vores ankerbolte har følgende egenskaber:

  • Diameterne på stifterne - 8 mm, nøglefærdige møtrik på "13"
  • Diameteren af ​​afstandsstykket - 10 mm, længde - 75 mm.

  Således skal det færdige hul for ankeret være 10 mm i diameter, mindst 75 mm dybt.

  Bor huller meget omhyggeligt!

  Trin 5: Nu er det tid til at bore den "BLACK HOLE". De er boret med en størrelsesorden mindre borediameter end diameteren af ​​dowel / ankeret (for dowels med en diameter på 12 mm kan et groft hul bores med en borediameter på 6-8 mm).

  Tip: Til borevægge af beton, cement, mursten er det ønskeligt at have en hammerboremaskine eller en boremaskine med slagfunktion. Boremaskiner til sådanne formål skal tages med pobedit lodning.

  Forsøg at holde stansen vinkelret på væggen så meget som muligt, bare pas på, at hullerne ikke bliver for dybe. Hvis alt gik godt - gå til scenen med boring NET HOLE (ønsket diameter).

  Hvis boringen var i færd med at blive boret, gik den langt til siden, "faldt" ind i væggen eller hvilede mod noget ikke-boret (som forstærkning). I dette tilfælde skal du se på omstændighederne og antallet af allerede borede huller - du skal muligvis "skifte" lidt til siden.

  Boring af efterbehandling huller skal næres meget ansvarligt. Husk at dowels samt et anker skal gå ind i det færdige hul meget tæt - ideelt er de hamret ind med lyse hammer slag. Prøv derfor ikke at hælde et hul med en større diameter end diameteren af ​​dowel / ankeret.

  Sørg for at være opmærksom på hullernes dybde - de skal være dybe nok, og på samme tid må fastgørelseselementerne ikke "falde igennem".

  Tip: For at gøre det lettere at styre hullets dybde måles den ønskede afstand fra boreens ende og mærke med en markør.

  Trin 6: Efter at de færdige huller er klar - tænd støvsugeren og træk forsigtigt det resterende støv ud af dem.

  Installation af produktet på væggen

  Fastgørelse med dowels:

  Trin 7: Nu hvor de pæne, glatte, rene huller er klare, er det tid til at begynde at fastsætte produktet på væggen.

  Så nogle af SECRETS fastsætter vandrette stænger, barer og alle ting med dowels:

  • Frigør smøremiddelstykkens plastikdel med PVA-lim, smør lidt lim på hullernes RYKKE vægge selv, nu smække hammerne let ind i hullerne med lette slag (husk at de skal sidde meget tæt). Gør alt pænt - ikke pletter væggene med lim.
  • Giv limen en dag til tørring (svært at udholde, men det skal gøres).
  • Kontroller omhyggeligt kvaliteten af ​​gevindet på jernboltene for tilstedeværelsen af ​​forskellige barbs. Hvis du finder nogen, skal du omhyggeligt klippe dem med en lille snitfil.
  • Så limen er allerede tør, der kommer et efterlengtet afgørende øjeblik. Smør trådenes tråde med enhver type olie (du kan endda fløde), spørg partneren om at holde den vandrette stang og / eller stænger og begynd at forsigtigt stramme klinkerne, indtil den stopper.

  Tip: Hvis alle jer pludselig overdone og borede et eller flere huller mere end normen - fortvivl ikke. Før du "kemiserer" med lim og dykker, indsæt et par tandstikkere, godt eller kampe i dette hul. Denne vanskelige teknik gør det også muligt for dowels at sidde tæt i hullerne.

  Montering med ankre

  Til en snack var der kun jern, skinnende ankre.

  Endelig vil vi fortælle dig nogle hemmeligheder for at fastgøre noget ved hjælp af ankre. Faktisk er disse hemmeligheder meget enkle:

  1. Væggen skal være lavet af holdbare materialer (beton / mursten).
  2. Hullet skal være indeni uden støv.
  3. Ankeret skal være så tæt som muligt i hullet.
  4. Det er meget vigtigt at mærke kraften ved at stramme ankeret - overdriv det ikke.

  Med dette vil vi nok afslutte vores historie. Spørgsmål, forslag, send via feedback formularen. Foto og video rapporter på [email protected]

  epilog

  Hvis du alle læser omhyggeligt 5 gange, gennemsyret af denne teknologi og lavet en til en i henhold til denne instruktion, så har du alt som i Vasnetsovs eventyr:

  "The Century Hangs Den Horisontale Bar - Springer ikke!
  Og århundredet vil stå - rør ikke! "

  Ja, jeg glemte næsten. Hvis du har arbejdet med en partner - glem ikke at takke ham - giv mig mulighed for at udføre flere enkle øvelser, og først efter at teste produktet for styrke.

  En stor anmodning: Vi vil være oprigtige og meget taknemmelige for dig, hvis du sammen med dine produkter sender os en lille billedrapport til denne vejledning! Nå, for en god, velegnet video med kommentarer, vil du helt sikkert give dig en gave!

  Montering af vandret stang på væggen

  Vælg pålidelige herrer uden mellemmænd og spar op til 40%!

  1. Udfyld en ansøgning
  2. Få tilbud med priser fra herrerne
  3. Vælg kunstnere efter pris og anmeldelser
  For at bestille installation af en vandret stang

  Vores websted hjælper dig hurtigt med at finde en privat mester eller et team for at udføre reparationer. Du skal blot placere din ansøgning, og inden for få minutter får du tilbud med en pris fra gratis mestere, der er klar til at opfylde din ordre.

  Tjek huset - Moskva, Tatyana Makarova Street, 8

  Feedback om opgaven

  alt er godt hængt, hurtigt, høfligt og rent

  Tjek huset - Lenskaya Street, 18, Moskva, Rusland

  Feedback om opgaven

  Alt gik godt

  Tjek huset - Novinsky Boulevard, 28 / 35s1, indgang 8, Moskva, Rusland

  Feedback om opgaven

  Tjek husets st. Ostrovityanova, Moskva, Rusland

  Feedback om opgaven

  Ruslan ankom, som aftalt, samlet en vandret stang, installerede den. Alt blev gjort hurtigt og professionelt. Jeg anbefaler!

  Afgang til huset - Moskva, Svetlogrsky passage

  Feedback om opgaven

  Master punktlig (ankom minut for minut). Præcis. Det virker hurtigt. Priserne er lave. Absolut anbefale.

  Tjek huset - Yerevan street, Moskva, Moskva

  Feedback om opgaven

  Føreren gjorde alt hurtigt og pænt, han forseglede muren - det blev nyt))) den vandrette bjælke hang på støttevæggen, så væggene ikke ville bryde mere))) Mange tak!

  Afgang til huset - Belozerskaya ul., 5, Moskva, Rusland, 127543

  Feedback om opgaven

  Alt er fint, hurtigt og professionelt, jeg gik til butikken og købte alt selv. foreslog en løsning.

  Tjek huset - Moskva, Suzdal 12k4

  Feedback om opgaven

  Den vandrette stang er hængt, alt er godt og pålideligt

  Afgang til huset - Molodyozhnaya Street, 60, Khimki, Moskva Region, Rusland

  Feedback om opgaven

  Alt er gjort til tiden og perfekt.

  1. Sammenlign vilkår og vælg det bedste.
  2. Kun feedback fra interesserede fagfolk
  3. Spild ikke tid med at kommunikere med formidlere

  Hvis du skal installere den vandrette stang på væggen, skal du bestille mesterens tjenester, der er registreret på hjemmesiden YouDo. Du kan ringe til en specialists hus fra Moskva eller Moskva. Kunstnere, der kan ringe ud af byen, er registreret på Yuda.

  Hvad er en specialists hjælp til?

  Montering af baren på væggen skal udføres af en erfaren mester. En specialist, der er registreret på Yuda, vælger et passende sted til installation af tværstangen og sikrer strukturen forsvarligt. Forkert installation kan føre til, at den vandrette stang kollapser i det mest ubelejlige øjeblik, og dette er fyldt med ubehagelige konsekvenser for helbredet.

  På YouDo finder du herre med høje vurderinger og positive anmeldelser. Du vil også se eksempler på montering af vandrette stænger og andet gymnastikudstyr. Du kan kontakte vores udøvere og præcisere eventuelle detaljer ved hjælp af den interne chat.

  Hvordan passerer tværstangen?

  Den vandrette stang kan installeres på forskellige måder, og den mest egnede af dem er valgt afhængigt af projektilens og væggenes egenskaber. YouDo kunstner vil sikre, at monteringsoverfladen er:

  • holdbar
  • bærer
  • fri for skjulte ledninger

  Vores specialister installerer tværstænger hovedsageligt på mursten eller betonvægge - Gipsplader er for skrøbelige og er ikke egnede til intensiv eksponering.

  Montering af stangen på væggen foregår i flere faser:

  • produkt samling
  • mærkning på vedhæftningsstedet
  • boring huller til dowels eller ankre
  • installation af træ

  YouDo-kunstneren installerer en vandret stang i lejligheden, så det er bekvemt for dig at gøre øvelserne (trække op, strække rygsøjlen osv.). Han vil hænge skallen på det rette niveau under loftet, på et sted, hvor møbler ikke vil forstyrre dig. Den vandrette stang kan fastgøres på den frie væg, i hjørnet eller over døråbningen - afhængigt af konstruktionstypen.

  Hvis du ikke har købt en vandret stang, skal du kontakte vores specialist om tværstangens størrelse og diameter. Hvis du havde en mislykket installation af den vandrette stang på væggen, vil YouDo Performer forsigtigt adskille og genoprette skallen korrekt.

  Installationstid

  Masters registreret på YouDo, udfør ordrer så hurtigt som muligt. En kvalificeret specialist installerer stangen på bare en time. Varigheden af ​​installationen kan afhænge af:

  • type tværstang
  • det materiale, hvorfra huset er bygget (nogle gange kan det tage ekstra tid at finde faste beton eller mursten)

  Du kan bestille tjenester fra et installatør, der er registreret i Uda, til enhver passende tid. Tjenesten er tilgængelig døgnet rundt, og vi har også kunstnere, der leverer tjenester i dit område og arbejde, herunder om aftenen og i weekenderne.

  Udgifter til mestere

  På YouDo finder du eksperter med overkommelige priser. Kunstnere Yuda kan installere en vandret stang i en lejlighed til en pris, der er omkring 20% ​​lavere end andre firmaers takster. Hvis du vil spare endnu mere, skal du bestille tjenester fra en privat mester: Specialister, der samarbejder med et firma, sætter en højere pris for deres arbejde på grund af overheadomkostninger.

  Også størrelsen af ​​prisen påvirkes af:

  • mesterens bedømmelse på stedet og hans kvalifikationer
  • vanskeligheden ved at installere den vandrette stang
  • haster med ordren

  Du kan finde ud af, hvor meget det koster at installere en hjemlig vandret bjælke fra prislisterne fra Yuda-kunstnere. Prislister udgives i deres profiler sammen med personlige oplysninger.

  Hvordan bestiller du YouDo?

  For at invitere skibsføreren til huset skal du placere ansøgningen på YouDo. Informer om det, at du skal oprette en vandret bjælke, og angiv også følgende data:

  • type tværstang (hjørne, loft, væg, naddvernaya osv.)
  • den dag, hvor det vil være bekvemt for dig at være vært for vores performer
  • acceptabel installationsomkostninger (du kan angive det prisklasse, du har til hensigt at mødes, så vil guiden svare på ansøgningen med lignende priser)

  Når ansøgningen er offentliggjort, vil du blive skrevet af specialister, der er klar til at komme og installere et projektil i lejligheden i den nærmeste fremtid. Vælg blandt dem en guide, der passer til dig på professionelt plan og til en pris.

  Specialister registreret på YouDo, garanterer kundeservice på højeste niveau. Efter at have bestilt vores performers ydelser, vil du være tilfreds med resultatet: installationen af ​​en vandret stang på væggen vil blive udført hurtigt og effektivt.