Mulighed for montering i loftet

Loftet er et af de vigtigste egenskaber i rummet. Udseendet skal ikke blot være attraktivt, men også beskyttende funktioner. Fastgørelsesisolering til loftet sker ved hjælp af forskellige typer værktøjer og materialer. De vigtigste og mest anvendte af dem anses for at være Minwata, det er hun, der har de fleste fordele ved brugen. I den moderne verden spiller loftet ikke kun en dekorativ rolle, men udfører også en række obligatoriske funktioner, såsom:

Mineraluld

Mineraluld er en fiber fremstillet af tekstiler. Det kan købes i form af ruller eller blokke. Større isolering har en, der er lavet i form af et spor. Det har ikke kun de bedste driftsegenskaber, men det er også meget lettere at arbejde med det.

Sådan repareres isolering til loftet ved hjælp af mineraluld? Lad os forstå dette spørgsmål. Takket være uld bliver det ikke kun muligt at varme, men også for at beskytte rummet mod overdreven støj, da den har fremragende lydisoleringsegenskaber. Direkte installation selv udføres ved hjælp af dowels med en bred hætte. Yderligere midler til stærkere fastgørelse kan tjene som selvdrejende skruer og selvklæbende bånd.

Installationsmanualen indeholder følgende arbejdstrin:

 1. Målinger tages fra det loft, som installationen er påtænkt.
 2. Fremstilling af plader. De skal svare til de foretagne målinger og være fuldstændig ens.
 3. Huller til dowels er boret i loftet. I dette tilfælde er det bedre at bruge plastik.
 4. Med deres hjælp, installation af metalprofiler på bunden.
 5. Mineralisolering anvendes på profilerne.
 6. Efter påføring af mineraluld er hele strukturen fastgjort med dykker.
 7. Arkene er overlappet på toppen. De skal også fastsættes så meget som muligt. Dette kan gøres med træplader og negle, der ligner svampe i udseende. De fik dette navn på grund af deres brede top hat.
 8. Under installationen kan huller og åbninger forblive, som fortrinsvis er fyldt med skum.

Fastgørelse af isolering af mineraluld har sine fordele, såsom:

 • Dette materiale har høje miljøparametre.
 • Det er allergivenligt.
 • Den er holdbar i brug, takket være den høje kvalitet af de anvendte midler.
 • Ikke genstand for deformation.
 • Det er et brandsikkert materiale, der udvider anvendelsesområdet. Ansøgning er mulig selv i bad eller sauna.
 • Høj procentdel af dampgennemtrængelighed.

Et af de vigtige aspekter i installationen er, at når materialet installeres, skal det placeres tæt, men under alle omstændigheder ikke underkastes deformation. Ellers kan det miste sine driftsmæssige egenskaber.

Ved længere driftstid er det ønskeligt at dække overfladen med antisvampemiddel i slutningen af ​​installationsarbejdet. Dette sikrer muligheden for yderligere støvopsamling.

Polyethylen og polyplex

Ud over mineraluld kan fiksering til loftet opnås ved hjælp af andre materialer, såsom:

 • Folieret polyethylen skum. I udseende er det en specielt skummet polyethylen og efterfølgende limet til aluminiumsfolie. Du kan møde en lignende visning i ruller. Deres bredde er standard og når en meter, og tykkelsen kan variere fra en til tyve centimeter.

Den kan bruges både uafhængigt og anvendes i kombination med mineraluld for at forbedre termisk barriere. Denne kombination gør det også muligt at beskytte mod forskellige kræftfremkaldende stoffer, som kan forekomme ved brug af bomuldsuld.

 • Polyplex er resultatet af polystyrenekstrudering. Det kan købes i form af plader med dimensioner på 60 * 120 centimeter. Tykkelsen kan være anderledes: fra en til tyve centimeter. Af fordelene er det muligt at udpege en forøget tæthed, som den har fundet anvendelse på ikke kun i form af isolering, men også en grov base for kittet.

Af ovenstående kan vi konkludere, at begge typer har deres fordele, og deres installation kan udføres uafhængigt. Fastgørelse af polyethylenskum udføres ved limning med speciel lim eller ved anvendelse af dowels, der anvendes i vid udstrækning i konstruktion. Polyplex er fastgjort med dowels eller holdere, der ligner bogstavet P.

Polyfoam og ekspanderet ler

Skummet i dets udseende ligner et skumplastmateriale med en cellulær struktur. Normalt produceres den i en meter pr. Meter og anvendes ikke kun som en intern, men også som en ekstern isolering. Dens tykkelse kan variere fra tyve til hundrede centimeter. Det afhænger af den ønskede type finish. Kan bruges som en base til klæbning af loftet. Et andet træk ved det er evnen til at niveauer overflader med den.

Polyfoam er ikke kun praktisk at bruge, det har også flere fordele, såsom:

 • Har etableret sig som et universelt middel.
 • Lav nok omkostninger. Baseret på denne faktor gør den det mere tilgængeligt for offentligheden.
 • Holdbar til brug.
 • Giver et meget højt pålidelighed for at beskytte rummet.
 • Den har god varmeisolering.

Hoveddelen af ​​claydite er ler, hvorfra den efterfølgende fremstilles. Det ligner bolde, det er nemt for dem at varme på værelset. Princippet om at arbejde med ham er efterfyldning på loftet, så det er kun relevant i private hjem.

Når du isolerer husets tag med udvidet ler, kan du bruge sådanne nyttige instruktioner til at hjælpe med at foretage installationen korrekt. Disse tip omfatter visse handlinger, såsom:

 • Arbejdsprocessen skal begynde direkte med installationen af ​​vandtætning. Valget af midler til det er stort nok, og alle er ideelle til implementeringen af ​​denne proces.
 • Det er nødvendigt at pålægge præfabrikerede spærre og skorsten.
 • For den bedste effekt af dampspærre bør der lægge et lag ler på den.
 • Udvidet ler er lagt i lag på mindst 15 cm. Således er isoleringen signifikant øget.

Udvidet ler har flere fordele, såsom:

 • Det er et af de materialer, der ikke nedbrydes, når tiden går.
 • I andre kan forskellige insekter og små gnavere erhverves. Udvidet ler eliminerer helt denne mulighed.
 • Det betragtes flammefast og brandhæmmende.
 • Ejer god lydisolering.

Opvarmning ovenfra

Opvarmning indebærer en række forskellige måder at fastsætte isolering på. Til dato er der to typer:

Den øverste giver isolering fra loftet i huset, hvilket er helt relevant for private hjem. Processen omfatter en række handlinger som:

 1. Det første skridt betragtes som arkivering på bjælkerne.
 2. Isolering lægning.
 3. Derefter udføres direkte lægning af isoleringsmaterialet.
 4. Finalen står overfor. For hende kan du bruge bestyrelsen. Dette gøres for at bevæge sig frit rundt om loftet på loftet.

Fordelen er, at du kan bruge enhver form for isolering, selv i løs form, såsom ekspanderet ler. En vigtig funktion, som du bør være opmærksom på, når du lægger på, er at under selve processen er det meget vigtigt ikke at forlade tomt rum.

Uanset hvilken måde, vil installationen kræve værktøjer som:

Bundisolering

Et sådant syn indebærer direkte selve processen fra bunden af ​​loftet selv. Materialer lavet i ruller eller skrå er ideelle til ham.

Denne metode anses for vanskeligere og tidskrævende. Processen selv omfatter følgende faser af arbejdet:

 1. Det er nødvendigt at montere ved hjælp af en arkivering.
 2. Hvis det ikke kunne implementeres, er det muligt at øge bjælkerne, som installeres senere.
 3. Hvis det er lavet ved hjælp af skum, er selve processen meget forenklet. Det kan simpelthen limes til loftet. Men efter det, for at forbedre pålideligheden er det nødvendigt at fastsætte de dowels, der er beregnet til disse typer arbejde.
 4. Efter monteringsprocessen kan loftet selv, hvis dets tilstand kræver det, dekoreres ved hjælp af malingsmetoden eller ved anvendelse af kit.

For at gøre dette kan du selv gøre det. Hovedkriteriet er tilstedeværelsen af ​​enten en ophængsramme eller specialfremstillede fastgørelser.

Med lavt lofthøjde er det bedre at vælge folieret polyethylen. Profiler, som efterfølgende fastgøres, kan være lavet af metal eller træ. Efter gennemførelsen af ​​isolering efter ønske kan loftet indrettes på forskellige måder, hvis hovedmål er at male eller installere et strækloft.

Til dato er der et stort udvalg af isoleringsmaterialer, der kan spare ikke kun varme i dit hus, men også give god støjisolering, hvilket er meget vigtigt i højhuse eller murhuse.

Varmt loft - garanti for sundhed og komfort

Bevarelse af varme i huset - en af ​​prioriteterne for en behagelig og sund livsstil. Et system med "varme gulve" bruges til at spare varme fra neden, og forskellige plastkonstruktioner bruges til at forhindre, at varmen kommer ud gennem væggene og vinduerne. Men det er især vigtigt at eliminere varmetab gennem loftet. Og fordi der gennem midten af ​​rummet rummer omkring tredive procent af varmen (på grund af konvektionens virkning), og fordi manglen på isolering fører til dannelse af kondensat på det (på grund af temperaturforskelle på begge sider af loftet) og en stigning i luftfugtigheden i rummet, hvilket betyder til udseendet af svamp og skimmel.

Skummet har ingen dampgennemtrængelighed. Derudover er dette materiale let at installere og ret budgetmæssig mulighed for effektiv isolering.

Fastgørelsesisolering til loftet kan udføres både ovenfra (fra loftet) og nedenfra (i rummet).

Hvis det af en eller anden grund er umuligt at isolere loftet ovenfra, så er det bedst at anvende nedenstående ikke-frie strømningsmaterialer (udvidet ler, savsmuld) til isolering nedenunder.

 • polyfoam (ekspanderet polystyren). Den er produceret i form af kvadrater med en størrelse på 1 × 1 m og en tykkelse på 2 til 10 cm. Den er ikke-hygroskopisk (dæmpes ikke), hvilket betyder at termisk isolering ikke ændres, når fugtighedsniveauet svinger. Det er let at klare ved hjælp af lim til loftets udkast, hvorfor det også bruges som mellemliggende isolering til ophængsrammerne;
 • mineraluld (glasuld, basaltuld, økologi og andre sorter). Kommer i form af ruller (tæppe) og baler (blokke). I rulletypen kan den ene side af mineralulden være dækket af folie, hvilket øger effekten af ​​termisk isolering. Fastgørelse til loftet udføres ved hjælp af træ eller metalrammer lavet af profiler. Billigere end polyfoam ved samme gode varmeisolering. Miljøvenlig, da mineralfibre ikke udsender skadelige stoffer. Den har høj brandsikkerhed og bevarer alle dens egenskaber, når temperaturen falder. Det er ikke underkastet rådneri og er ikke en yngleplads for insekter;
 • folieret polyethylenskum - skummet polyethylen indsat på aluminiumfolie. Fås i ruller med en bredde på 100 cm og en tykkelse på 1 til 20 mm. Ofte anvendes tynd isolering i kombination med mineraluld for at hæve termisk barriere og beskytte mod kræftfremkaldende stoffer, som kan komme fra nogle typer uld. Det er bekvemt at fastgøre ved hjælp af lim og byggespidser;
 • polyplekser. Få det fra polystyren, ved ekstrudering (skubbe gennem en særlig form for polymersmelte). Den er produceret i ark på 60 × 120 cm i tykkelse fra 1 til 20 cm. Den har en øget tæthed og bruges derfor ofte som varmelegeme og som base for loftets tømmer. Kan fastgøres med dowel svampe eller U-formede holdere.

Isolering bund: hvordan man monterer

For at skabe en ramme af profiler på tværs og langsgående plan fremstiller de celler, der fastgøres til loftet med negle, klumper eller skruer.

For enhver isolering skal enten en særlig vedhæftning eller en ophængsramme. Den nemmeste måde er at fylde rummet mellem de hængende og hovedlofterne med en termisk isolator. På denne måde er det hensigtsmæssigt at reparere isolering i høje værelser. For værelser med et lille rum er det mere hensigtsmæssigt at bruge skumplast eller polystyren, hvis plader limes til loftet med almindelig fliseklæbemiddel og derefter for større styrke, skruer med specielle bygningsknopper.

I betragtning af populariteten af ​​sådan isolering som mineraluld, på grund af dets holdbarhed, miljøvenlighed, stabilitet i brand og lave priser, vil vi fokusere mere på dens loftinstallation.

Arbejdsfaser

Ordningen med isolering af loftet med mineraluld.

Vi bruger mineraluld i form af plader, træbjælker (metalramme kan være) og plader af gipsvæg.

 1. Vandtætningslaget, hvilket som helst isoleringsmateriale (film, perga osv.) Er fastgjort af en hæftemaskine til det hårde underlag af loftet. Canvas film stele i overlapningen af ​​nogle få centimeter.
 2. Montering af ramme, træ eller metal, er fastgjort med perforator og dowels.
 3. Lægning af mineraluld: Vi limer plader af uld til loftet ved hjælp af flislim (sikrer hurtig vedhæftning af overfladen af ​​loft og uld).
 4. Vi lægger vandtætningsmateriale over isoleringen igen.
 5. Vi installerer gipspladerlofter med selvlukkende skruer.

Værktøj og materialer undtagen uld:

 • kniv, håndsav, hammer;
 • skruer, skruer;
 • Bulgarsk, elektrisk boremaskine, skruetrækker;
 • konstruktion hæftemaskine (fix film til loftet);
 • vandtætningsfilm, træbjælker eller metalprofiler, gipsvæg, polyurethanskum.

For enhver ejer, der ved, hvordan man holder værktøjer i sine hænder, er det helt muligt at isolere loftet i sit hus alene. Og indse din smag, og spar budgettet!

Måder at fastsætte isolering til loftet

Loftet spiller rollen som ikke kun opdelingselementet mellem gulvene, men har også en opvarmning og lydisoleringsfunktion. Til isolering af loftet ved hjælp af forskellige materialer og værktøjer: polyethylen skum, udvidet ler, mineraluld, skum. Overvej hvordan du klargør isoleringen til loftet og funktionerne i hvert af ovenstående materialer.

Mineraluld

Det vigtigste og mest populære råmateriale til isolering er mineraluld, som har det største sæt positive kvaliteter. Det er en tekstilfiber, færdiggjort i form af blokke eller ruller. Men den bedste præstation har uld, som er lavet i form af et spor. Minwatu er let at montere på loftoverfladen, det har også fremragende lydisoleringsfunktioner.

Lad os overveje mere detaljeret hvordan man laver mineralulden i loftet. Installationen udføres ved hjælp af dykker med en bred hætte. Som en ekstra fastgørelse anvendes skruer og klæbebånd. Derudover skal du bruge: et målebånd, en skarp kniv, en hæftemaskine, træplader, en metalprofil. Montering af mineraluld på loftet sker i følgende trin:

 • måle loftets dimensioner ved hjælp af et målebånd
 • forberede plader af mineraluld i mængden af ​​loftets passende størrelse
 • bore huller til plastdykninger i loftoverfladen;
 • foretage installation af metalprofiler til bunden;
 • kogte plader af mineraluld er placeret på profiler;
 • designet er fastgjort med dowels;
 • Til støtte mineraluld anvendes træplader eller tråd strækket mellem loftbjælkerne;
 • de resterende slots er fyldt med skum.

Opvarmning af loftet med mineraluld har flere fordele:

 • Materialet er ret miljøvenligt;
 • forårsager ikke allergier
 • har lang levetid
 • ikke deformeres
 • det er kendetegnet ved brandsikkerhed, derfor er mineralulden også egnet til opvarmning af saunaen;
 • har høj dampgennemtrængelighed.

Før montering af mineralulden i loftet skal det bemærkes, at det skal placeres tæt på loftet, men samtidig undgå mulig deformation. For at forlænge levetiden for en sådan varmelegeme er det nødvendigt at dække loftet med antisvampemiddel.

Læs mere om vores artikel om isolering af loftet med mineraluld.

Polyplex og skum

Opvarmning af loftet kan ske ved hjælp af folie polyethylen eller polyplex. Det første materiale er skummet polyethylen kombineret med metalfolie. Den findes i salg i form af ruller, hvis standardbredde er 1 m. Materialets tykkelse varierer fra 1 til 20 cm. Polyethylen kan anvendes uafhængigt eller kombineret med mineraluld for at opnå maksimal varmeisolering. Denne kombination vil give beskyttelse mod kræftfremkaldende stoffer, der kan forekomme i mineraluld.

Polyplex optrådte som et resultat af polystyren skum ekstrudering. I butikkerne fordeles den i form af ark 60 cm bred og 120 cm lang. Dens tykkelse kan være op til 20 cm. Hovedfordelen ved materialet er, at den har en høj densitet og dermed gør det muligt at anvende det som grundlag for puttying..

Nu skal vi svare på spørgsmålet om, hvordan man kan lave isoleringen på loftet. Montering af polyethylen udføres ved at klæbe den i loftet med monteringslim eller fastgøres med dowels. Polyplex er monteret i loftet med lignende dowels eller specialholdere.

Polyfoam og ekspanderet ler

Skummets struktur ligner skumplastmateriale med en cellulær struktur. Ofte forekommer det i form af firkantede plader med dimensioner på 1 m × 1 m. Det er særegent, at det bruges ikke kun som en indre isolering, men også som en ekstern. Tykkelsen af ​​skummet varierer fra 20 til 100 cm. Det bruges også som grundlag for kittet. Ved isolering af skumloft fra indersiden er det i stand til perfekt at justere overfladen. Dette materiale har flere andre fordele:

 • universel;
 • har en lav pris;
 • holdbar;
 • pålidelige;
 • giver et godt niveau af varmeisolering.

Udvidet ler er lavet af ler, i udseende ligner det bolde. Princippet om montering af udvidet ler på loftet er at hælde det på loftet på loftet. Derfor er denne metode til isolering kun gældende for private hjem. Men samtidig har det følgende fordele:

 • nedbrydes ikke
 • brandsikre og brandsikre;
 • eliminerer muligheden for insekter og gnavere i materialet;
 • har god lydisolering;
 • vandtæt og frostbestandig;
 • har god varmeoverførsel
 • har en overkommelig pris.

Hvis du har til hensigt at isolere dit loft med udvidet ler, skal du være opmærksom på følgende anbefalinger:

 1. Før der lægges claydite skal der tages hensyn til det vandtætlag, som materialet skal hældes på.
 2. Den første til obkladyvat spærre og skorsten.
 3. For at kunne levere højkvalitets termisk isolering skal det ekspanderede lerlag være mindst 16 cm.

Typer af isolering og hvordan det udføres

Installation af isolering på loftet er produceret på to måder: over og under.

Opvarmning ovenfra

Opvarmning ovenfra giver placering af en varmelegeme på et loft. Denne mulighed er bedst for private hjem. Isætning af isoleringsmateriale fra toppen er som følger:

 • Rens overfladen på loftet af alt overskud og snavs også;
 • lægge vandtætningsmateriale;
 • Udfør placeringen af ​​det isolerende materiale;
 • fuldføre alle ansigter, normalt for dette brug bestyrelsen.

Denne metode er god, fordi du kan isolere loftet med enhver form for isolering, selv bulk type. Desuden vil muligheden for isolering ovenfra ikke besætte boligens rum under loftet, som det er tilfældet ved fastgørelse af materialet nedenunder.

I processen er det vigtigt at sikre, at isoleringsmaterialet er jævnt fordelt over overfladen, og at hulrummen ikke dannes nogen steder.

Bundisolering

Opvarmning nedenunder eller indefra indebærer fastsættelse af isolering til loftet fra bunden af ​​loftoverfladen. Til dette formål vil materialer produceret i ruller, ark eller bjælker fungere bedst. Opvarmning af loftet under betragtes som mere tidskrævende og vanskeligt. Sådan repareres isolering til loftet på denne måde, vi overvejer yderligere:

 • gøre fast med arkivering;
 • Hvis størrelsen af ​​eksisterende bjælker ikke er nok, skal du øge dem til det ønskede niveau; i nogle tilfælde, når der ikke er nogen bjælker, skaber de en ramme;
 • en metalprofil er fastgjort til væggene;
 • fiks de forberedte lag af isolering til loftet med dykker mellem bjælkerne eller rammeelementerne;
 • dekorere loftet med beklædning, gips eller maling.

For at lette installationen af ​​isolering til loftet indefra, er det bedre at vælge skumisolering til isolering. Det kræver ikke kompliceret arbejde at reparere det på loftet. Det er nok til at klæbe skummet med lim og for større styrke rette det med dowels flere steder.

Profiler kan bruges både metal og træ. Hvis loftet er lavt, er det bedre at bruge folieret polyethylen til isolering.

Hvad er forskellig isolering af forskellige typer lofter

Fastgørelse af isolering til loftet indefra kan variere afhængigt af selve loftets materiale. For eksempel, hvis du har brug for at isolere loftet på beton, skal du ikke kun bruge et passende materiale og et sæt fastgørelsesanordninger, men også en hammerboremaskine. Ved installationens begyndelse behandles overfladen med en primer og ledningerne ledes under lamperne. En perforator i betonfladen borer huller til dowels, som efterfølgende vil holde isoleringen. Derefter samles rammen, som materialet vil stole på, og fastgør det til loftet, gør lægningsisolering. Fastgør ark til loftet med plastikskiver. Hvis mineraluld anvendes til isolering, så for at det ikke slynges, bliver tråden eller garnet også trukket under den og også dækket af film for at tilvejebringe fugtbeskyttelse. Afslut processen med at afslutte loftet.

Montering af træ på loftet er meget lettere. Hvis overlapningen sker langs bjælkerne, er deres bredde sædvanligvis nok til at fylde hullerne mellem dem med isolering. Hvis loftets overflade er flad, skal du bygge rammen.

Opvarmning af loftet er meget vigtigt i dag i mursten og panelhuse. Valget af isoleringsmaterialer er meget stort. At kende deres fordele og ulemper, samt funktioner i, hvordan man kan lave isolering i loftet, kan du nemt vælge den bedste løsning for dig selv.

Sådan repareres mineralulden i loftet

Isolering af stenuldsløfter

Fordele og ulemper ved varmeisolering af stenuldslofter, muligheder for at placere en isolator på gulvet, reglerne for valg af materiale, arbejdsteknologi.

 1. Funktioner af varmeisolering
 2. Fordele og ulemper
 3. Isoleringsteknologi
  • Forberedende arbejde
  • Valg af stenuld
  • Installation fra indersiden
  • Ligger udenfor

Opvarmning af loftet med stenuld er en billig måde at forhindre varmen i at lekke gennem loftet, og installere det fra indersiden eller uden for rummet. Arbejdets kvalitet afhænger af kompetent udførte operationer, så i artiklen vil vi se på reglerne for placering og vedhæftning af en isolator til en overflade i forskellige situationer. Ved hjælp af vores anbefalinger vil du være i stand til at undgå unødige økonomiske omkostninger og almindelige fejl under isolering.

Funktioner af varmeisolering stenuld lofter

Stenuld er en fibrøs isolator lavet af basalt. For at forbedre egenskaberne ved dets sammensætning injiceres forskellige stoffer, herunder hydrofobe. Materialet er ret løs, mættet med et inert stof, som ikke tillader varme at passere igennem.

Isolere loftet på grund af stor luftlækage gennem loftet, som kan nå op til 20%. Dette produkt anvendes i følgende tilfælde: hvis i loftet er dårligt beskyttet mod kulde; hvis loftet på palæet ikke er isoleret hvis lejligheden er på øverste etage og det er fugtigt; hvis støjende naboer bor over.

Loftet er isoleret på to måder: inde og udefra (fra loftet). Den anden metode er mere bekvem og økonomisk. Det er tilladt at montere isolatoren nedenunder, hvis rummet har en tilstrækkelig højde til at rumme den. Til opvarmning fra siden af ​​rummet anvendes bomuldsuld, dekoreret som plader, fra siden af ​​loftet - i form af ruller. Tykkelsen af ​​arkene varierer fra 10-100 mm. Om nødvendigt kan du stable dem i to rækker.

Materialet absorberer fugt godt, så opvarmning "kage" omfatter vandtætte materialer - polyethylen eller polypropylen film.

Fiber kan påvirke en person negativt, så følg sikkerhedsretningslinjerne under arbejdet:

 • For at undgå hudirritation skal du bære tyk, langærmet tøj og handsker. Brug briller og åndedrætsværn for at beskytte dine øjne og åndedræt. Skift tøj efter arbejde.
 • Hold produktet væk fra børn.
 • Værelset bør ikke være mad.
 • Sørg for, at gevindet af isolering ikke spredes gennem hele huset. Fjern rester af materialet i tide.
 • Det siges ofte, at vata er meget farligt, men denne erklæring er ikke sandt. Moderne teknologier isolerer helt belægningen fra boligarealet, og det vil ikke bringe nogen problemer.

  Fordele og ulemper ved varmeisolering af stenuld

  Det fibrøse materiale har unikke egenskaber, som det betragtes som det bedste blandt midler med tilsvarende formål.

  Dets vigtigste fordele er:

  1. Meget lav varmeledningsevne, som skaber et behageligt indendørs miljø.
 • Høj dampgennemtrængelighed tillader overlapning at trække vejret.
 • Basalt uld til loftet er let, let at skære, hvilket reducerer installationstiden betydeligt. Arbejdet kan udføres uafhængigt.
 • Det brænder eller udsender ikke giftige dampe, når de opvarmes. Separate modifikationer smelter ikke selv ved en temperatur på 1000 grader. Ofte anvendes i brandfarlige områder.
 • Lav pris sammenlignet med andre prøver.
 • Lav fugtabsorption.
 • Stenuldens lofter er fuldt økologiske.
 • Anvendelsen af ​​produktet øger lydisoleringen af ​​gulve i højhuse. Sådanne egenskaber tilvejebringer tilfældigt anbragte tråde.
 • Omkostningerne ved stoffet er lavere end andre varmelegemer.
 • Isolator har en holdbarhed på mere end 100 år.
 • Brugere bør være opmærksomme på de problemer, der nogle gange opstår under driften af ​​lokalerne, isoleret med bomuld:

  • Skrupelløse sælgere kan sælge produkter med lav kvalitet med en høj procentdel af toksiske elementer.
 • Efter isolering reduceres afstanden mellem gulvet og loftet.
 • Fibre kræver beskyttelse mod fugt. Ved installation af dårlig kvalitet efter et år taber produktet 40% af de isolerende egenskaber.
 • Teknologi installation stenuld på loftet

  Isolering refererer til komplekst arbejde og kræver overholdelse af operativsekvensen. Afvigelse fra teknologi vil føre til udseendet af kolde og fugtige broer, dannelsen af ​​sort skimmel.

  Forberedende arbejde

  Før isolering af loftet med stenuld skal du kontrollere det for defekter og fjerne fejl. Isolatoren er ikke bange for uregelmæssigheder mindre end 3 mm, mere alvorlige mangler skal fjernes.

  På overfladen udføres værkerne som følger:

  1. Rengør loftet fra dekorative belægninger og gips.
 • Brug støvsugeren til at samle støv og snavs.
 • Skrab de områder, der er beskadiget af skimmelsvamp og svamp, tør med varm luft og behandle med antiseptisk.
 • Fjern fedtpletter med opløsningsmidler. Den sidste indikation kan ikke udføres, hvis vandtætningsfilmen anvendes.
 • Sprækker i betonplader fylder med cementmørtel.
 • I trækonstruktioner skal du fylde spalten med en caulk. Hvis hullerne er store - trække og skum.
 • Behandle hele træoverfladen med specielle midler, der beskytter den mod ild, rotting og beskadigelse af insekter. Påfør lagene skiftevis efter tørring af den forrige.
 • Kontroller fraværet af fastgørelseselementer og andre elementer, der kan beskadige vandtætningen.
 • Valg af stenuld

  Kogens komponenter skal være af høj kvalitet. For ikke at tvivle på det købte produkt, kontroller sådanne øjeblikke:

  • Opbevaring af stenuld til loftet. Den ideelle mulighed er at opbevare produktet i et tørt rum.
 • Hvis ballerne er udendørs, skal du sørge for at de er pakket i forseglet originalemballage.
 • Købe ikke et vådt produkt, efter tørring returneres de isolerende egenskaber ikke.
 • Køb produkter fra en enkelt producent. Vata forskellige virksomheder adskiller sig i egenskaber.
 • Brug ikke en brugt isolator.
 • For at undgå forfalskninger, se efter prøver af dokumenterede virksomheder.
 • Til varmeisolering, køb produkter med følgende tekniske egenskaber:

  1. Densitet. Ikke mindre end 80 g / m 3. Jo højere værdi jo større er den mekaniske belastning, belægningen kan modstå. Værdien er relevant for isolering fra loftet.
 • Termisk ledningsevne koefficient. I intervallet 0,036. Det karakteriserer uldens evne til at bevare varmen. Jo lavere værdien er, desto mere håndgribelig er effekten.
 • Størrelse. For at lette installationen indefra skal isoleringen være 500 × 1000 eller 600 × 1200 mm. Til udendørs brug spiller størrelsen ikke en særlig rolle.
 • Pladetykkelse Ikke mindre end 40 mm. Det afhænger af materialets stabilitet før høj temperatur.
 • Installation af basalt uld inde fra rummet

  Teknologien til isolering af loftet med stenuld afhænger af metoden til fastgørelse af materialet. Fra siden af ​​rummet er isolatoren fastgjort ved flere metoder:

  1. Lægning i rammen. Det bruges, hvis det er planlagt at lave et falsk loft under det. Rammen er monteret af træstænger på 40 × 40 mm eller metalprofiler, der anvendes til fastgørelse af gips. Valget af materiale til batten afhænger hovedsageligt af værtsens økonomiske levedygtighed, men metalprodukter varer længere. Hvis du planlægger at bruge tømmer, skal du behandle dem med antiseptika, på trods af at designet er inde i rummet. Genforsikring igen gør ikke ondt.
 • Montering på klæbemidlet. Stenuld kan fastgøres med speciel lim beregnet til fibrøse materialer eller universelle løsninger, fx flislim. Denne mulighed anvendes, hvis der ikke er vandtætningsfilm, samt i tilfælde af strækloft. Stoffet skal være vandtæt, med gode klæbende egenskaber. Som en del af tilstedeværelsen af ​​mikrofiber. Når du vælger et stof, skal du overveje det materiale, hvorfra gulvet er bygget. Lim til beton og træ bruges anderledes.
 • Fastgørelse med diskstik. Anvendes til yderligere fastgørelsesplader. Ved brug af fastgørelsesanordninger skal du overveje følgende anbefalinger: skruelængden skal give mulighed for at komme ind i gulvet mindst 6 cm tag metalstang Brug en dowel med et termisk hoved, som vil fjerne udseendet af kolde broer.
 • Proceduren for anvendelse af batten er som følger:

  • Fastgør rammen til loftet, og placér lamellerne parallelt med vinduet. Afstanden mellem dem skal være 1-2 cm mindre end isoleringens bredde. Isolatoren er blød, efter at den lægges, vil den tage hele rummet op og lukke kassen. Forbind rammens elementer mellem hjørnerne og selve strukturen - med dowels.
 • Kontroller, at skinnernes bundflader er i samme vandrette plan. Hvis loftet er ujævnt, skal du bruge perforerede bøjler til at fastgøre gipspladen for at udligne batten.
 • Inden du lægger stenuld i loftet, skal du dække stængerne med en vandtæt film, helst et bredt ark. Hvis det er nødvendigt, lav en lille overlapning på de tilstødende stykker og lim joderne med metalliseret tape. Læg lærredet under lamellerne, ru side op.
 • Fastgør arkene til brædderne med en byggestift. Hængende kanter skæres ikke. Filmen kan ikke lægges, hvis rummet er tørt.
 • Placer pladerne i cellerne, om nødvendigt klipp dem med en kniv. For pålidelighed fastgør du prøverne med pladepropper, 5 stk. Hver. på 1 plade. Bemærk at stenuld ikke kan efterlades komprimeret, som hun mister sine egenskaber.
 • Luk isoleringen nedenunder med en dampspærrefilm, der tillader luft at passere igennem og beholder damp. Hvis membranen er dobbeltsidet, skal det metalliserede lag placeres på siden af ​​rummet, så varmen reflekteres tilbage i rummet. Membranledene skal forsegles forsigtigt med tape.
 • Monter det hængende loft, saml det i overensstemmelse med de generelle anbefalinger for hver type loft. Det er ønskeligt at skære bunden af ​​konstruktionen med gipsplader, sammen med bomuldsuld vil de skabe en alvorlig hindring for lækage af varm luft.
 • Ved anvendelse af folierede prøver kan vandtætningsfilmen fra siden af ​​rummet ikke lægges. Fastgør materialet med folie nedad.
 • Hvis pladerne holder fast, skal du udføre følgende handlinger:

  1. Sørg for, at overfladen er klar til påføring.
 • Forbered en løsning. Hvis limen sælges tørt, tag pulveret og vandet i de proportioner, der er angivet i instruktionerne, og bland. For at forbedre kvaliteten skal du bruge en boremaskine med lav hastighed. Blandingen er klar til brug, hvis den har en ensartet konsistens uden klumper og sæler. Sluk for boringen i 5 minutter, og bland derefter opløsningen igen. Værktøjet skal bruges hurtigt, ellers vil det miste sine kvaliteter. Det er muligt at anvende limstrukturer, hvis indendørs temperatur er inden for + 5 + 30 grader.
 • Påfør lim til panelet med en flad spatel og gnid i fibrene. Efter at have behandlet hele overfladen, applicer opløsningen igen og spred den jævnt med en hakket trowel. Lagtykkelse - inden for 1 cm.
 • Løft enheden og tryk den fast mod loftet.
 • På samme måde lim de resterende plader. Når du installerer, skal du kontrollere, at der ikke er huller mellem arkene. Justeringen af ​​pladens position kan udføres inden for 10 minutter.
 • Lad fri plads nær lygter: lamper uden luftbevægelse udbrænder hurtigt.
 • Tips, når du arbejder med dowels:

  • Hold ikke hårdvaren for dyb, det er ikke tilladt at drukne hætter mere end 1 cm.
 • Det er tilladt at hamre i dowels med en luftpistol. Ved hjælp af et specielt værktøj fremskynder installationen og reducerer mængden af ​​affald.
 • Til pålidelighed kan pladerne fastgøres med klumper 24 timer efter, at materialet er limet.
 • Læg stenuld på loftet udenfor

  Det er nemt at lægge stenuld udenfor, der er ikke behov for en stige, og du behøver ikke stå med dine hænder op. Anvend denne metode i tilfælde, hvor rummet allerede er blevet gennemgået.

  Til arbejde, køb rullet materiale: det er billigere, det passer hurtigere, efter installationen opnås mindre ledd.

  Sekvensen af ​​værker er som følger:

  1. Inden isolering af loftet med basalt uld skal du rengøre affaldet fra loftet. Hvis der er en undergulv, demonter den.
 • Mellem strømbjælkerne skal du rette stængerne og skabe celler, der måler 40 × 40 cm. De er nødvendige for dannelsen af ​​støttefladen, så ulden ikke falder ned. Forbind elementernes kasser mellem hjørnerne. Rammen kan ikke laves, hvis loftet ikke er suspenderet, men hårdt, for eksempel er det en almindelig gulvplade.
 • Dæk lamellerne med en dampspærrefilm med en overlapning på væggene og tilstødende stykker og fastgør dem med tape. Det anbefales at sætte polystyren på membranen, det vil øge effekten af ​​dampspærre til tider.
 • Læg isolatoren mellem loftbjælkerne og skær tæt ved væggen. Plader til overfladen kan ikke løses. Efter 15 minutter returnerer materialet sin oprindelige form og størrelse. Sørg for, at der ikke er nogen afdækkede områder på overfladen.
 • Dæk isolationen med en dampisolator overlappende væggene og tilstødende stykker. Junction tapebånd. Undlad at forsvinde dampspærren ved isolering af gulvdæk. Hvis der kommer vand på gulvet i øverste etage, kan det lække ned og ødelægge isolatoren.
 • Fastgør membranen til skinnerne med bygningsbånd.
 • Udfør installationen af ​​undergulvet fjernet i den indledende fase af arbejdet. Du kan ikke dække stenuldens gulve, det er nok at montere det enkleste design for at bevæge sig med understøtningen på gulvbjælkerne.
 • Kombineret isolering indebærer isolering af loftet inde og ude. Det bruges normalt i specialiserede lokaler, hvor det er nødvendigt at opretholde høje temperaturer i lang tid. For bygninger med forbedret varmeisolering er der saunaer, dampbad, bad.

  Sådan isoleres loftet med stenuld - se videoen:

  Stenuld er lavet af naturligt miljøvenligt materiale. Hvis du gjorde isoleringen korrekt, vil du nyde varmen og komforten i huset i mange år.

  Kan du lide denne artikel? Del det med dine venner gennem sociale! Hvis du bruger kun 10 sekunder af din tid på to klik på den sociale netværksknap, hjælper du vores projekt. Tak!

  Relaterede nyheder

  Sådan repareres isolering til loftet

  Processen med opvarmning af rummet er ikke kun vigtigt for alle boliger og boliger, men også et komplekst system. Loftet skal ikke kun udgøre en dekorativ funktion for forbrugerne, men også en beskyttende, isolerende, støjfunktion.

  Vi opvarmer boligen

  Det er muligt at reparere isolering på flere måder, som tilbydes af eksperter og professionelle byggefirmaer til deres forbrugere. Minvat bruges som hovedvarmemateriale. Et eksempel på dette materiale er præsenteret på billedet i vores artikel. Det er vigtigt at bemærke, at nedenstående video viser, hvordan man bedst kan lave isolering til loftet på et hus eller lejlighed. Fastgørelsen sker som regel ved hjælp af færdige materialer og værktøjer: klumper, selvklæbende skruer, selvklæbende bånd og andre.

  Vedhæftningsmetode

  Hvis du beslutter dig for at holde fastgørelsesmaterialet kaldet "Minvata", skal du tænke på, hvordan og hvilken metode du skal bruge. Så lad os begynde at arrangere isolering på loftet (billedet viser denne proces).

  Umiddelbart skal det bemærkes, at den mest almindelige metode er fastgørelsesprocessen ved hjælp af en dowel med en bred hætte. Et sådant loft vil vise sig ikke kun varmt, men støj fra naboerne vil ikke trænge ind i din lejlighed.

  Samlingsarbejde

  Overvej hvordan man reparerer isoleringen:

  1. Vi forbereder plader af mineraliseret varmelegeme, i henhold til de nødvendige parametre. Forudgifter til at foretage målinger af den øverste del af rummet. Bemærk at måleprocessen skal laves så tæt som muligt på loftet, så du får de mest præcise data under hensyntagen til alle krumninger og andre uregelmæssigheder.
  2. På loftdelen er det nødvendigt at lave specielle huller med den ønskede diameter. Som regel anvendes plastikdukker, som kan vælges i hardwareforretningen.
  3. Nu holder vi en metalprofil, hvorpå belægningen og den nyudviklede mineraluldsvarmer vil blive afholdt.
  4. Installer mineralulden, hvorefter vi også skærer huller på overfladen. Plastdykninger giver dig mulighed for at fastgøre de nødvendige efterbehandling materialer.
  5. Vi styrker ark af en varmelegeme. Det er værd at bemærke, at det på dette tidspunkt er nødvendigt at overholde alle størrelser.
  6. Brug derefter træplader og negle - svampe. De er bedre end alle andre monteringsmuligheder vil udføre alle funktionerne.
  7. Polyuretanskum hjælper om nødvendigt til at udfylde alt rum og andre former for uregelmæssigheder, der måtte opstå under arbejdet.

  Vi har gjort alt arbejdet, så isoleringen af ​​mineralulden er sikkert fastgjort til toppen af ​​rummet. Vi gør opmærksom på, at det vil omdanne dit loft i en sådan grad, at du simpelthen ikke vil finde problemer og andre mangler i lang tid.

  Fordelene ved mineraluld

  Selvfølgelig ved at vælge isolering i loftet, er det vigtigt at vælge det materiale, der svarer til alle parametrene i standard og høj kvalitet. Så vi har mineraluld. Hvad får vi til sidst?

  Til at begynde med er det værd at bemærke en sådan indikator: mineralulden har høje miljøparametre. Som følge heraf kan vi beskytte os fuldstændigt mod mulige allergiske reaktioner. Desuden er en sådan isolering karakteriseret ved muligheden for at samle støv. Hvis loftet og dets overflade behandles grundigt med svampemidler, så varer det i et dusin år. Selvfølgelig har moderne producenter udviklet andre typer isolering, men de skelnes af deres pris, kvalitet og andre faktorer.

  Har en god boligisolering!

  Sådan isoleres loftet i et privat hus

  Minvat til loftet: Vælg metode til montering af isolering

  Vejrforholdene i en kort sommerperiode og en langvarig kølig vinter tyder på brugen af ​​yderligere varmeisolering til opførelse af huse. Det internationale byggemarked er mættet med forskellige varmelegemer, men eksperter anbefaler at bruge mineraluld som et økonomisk og effektivt materiale. Termisk isolering til fundamentets udsmykning, vægge eller gulve adskiller sig i dets egenskaber, så overvej hvad mineralulden er bedre for loftet og hvilke metoder til isolering der er.

  Karakteristika for mineraluld

  På grund af sine tekniske egenskaber og bekvem til installation blev mineraluldsstørrelsen ikke kun populær blandt professionelle bygherrer, men også blandt ejere af private huse og lejligheder interesseret i isolering af lokaler.

  Praktisk taget er alle materialets kvaliteter vigtige for at opretholde varmen i lejlighederne:

  • miljøvenlighed
  • brandmodstand
  • vandtæthed;
  • lydisoleringsegenskaber;
  • modstandsdygtighed mod slid, råtning.

  Valset mineraluld - den bedste mulighed for loftisolering

  Det optimale sæt af nyttige egenskaber er tilvejebragt af den unikke struktur af mineraluld, som ikke har nogen analoger blandt industrielle termiske isoleringsprodukter. Det eneste negative er den høje grad af fugtabsorption, men med korrekt installation af panelerne mister den sin relevans. For at beskytte mod kondensering er ruller og måtter dækket af et vandtæt lag - tynd uigennemtrængelig folie. I fravær af beskyttende folie kompenseres det af et yderligere lag af polyethylenfilm og glassin, som virker som en dampbarriere.

  Når du bruger folieret mineraluld, kan du spare på køb af vandtætning

  Blandt den brede vifte af produkter er det vanskeligt at bestemme hvilken mineraluld at vælge loftet i lejligheden, og hvilke - til isolering af et privat hus. Faktisk er den nemmeste måde at fokusere på typen af ​​emballage og lagtykkelse. Normalt produceres produkter i form af måtter, ruller (rullede plader) og cylindre. Sidstnævnte type anvendes til isolering af ventilationsrør, måtter - til ekstern isolering af fundamentet og gulvet i kælderen, så ruller er mere egnede til boliger.

  Isoleringstykkelsen på 50-100 mm passer til lejligheder i højhuse, og hytter kræver tykkere og mere tætte ruller - 150-200 mm i tykkelse, da uopvarmede loftsrum oftest findes over stuer.

  Oversigt over producenten

  Nu er det nemt at købe produkter af enhver konstruktion, og mineralulden til loftet er ingen undtagelse. Mest sandsynligt, i supermarkedet vil du blive tilbudt flere muligheder, der adskiller sig lidt fra hinanden.

  Frimærker, kendt for fremragende kvalitetsprodukter og er førende på markedet for varmeisoleringsprodukter:

  • Knauf (Knauf - internationalt selskab);
  • Isover (Isover - International koncern af virksomheder "Saint-Gobain");
  • Technonicol (russisk selskab);
  • Ursa (Ursa - et datterselskab af den spanske gruppe Uralita);
  • Rokvul (international koncern af virksomheder med center i Danmark).

  Stenuld, fremstillet på basis af basaltsten og glasuld, som fremstilles efter behandling af kvarts sand og glasproduktionsaffald, vil også være egnet til isolerende lofter.

  Diagram af en af ​​varianterne af loftsgulve

  Sådan opvarmes loftet

  Installation af loftfliser skal lægges særlig vægt på, fordi isoleringen fra den forkerte placering af huset på loftet mistede sine isolerende egenskaber - i løbet af det første år forringes egenskaberne med ca. 40%.

  Udover isolering skal du bruge værktøjer og fastgørelsesdele:

  • skruer, plast fastgørelsesdele, negle;
  • sæt af counter-rack;
  • metalprofil med suspensioner;
  • shuruprvert;
  • målebånd; hammer;
  • kontorkniv med et tyndt blad;
  • lim til isolering.

  Den korrekte beregning af materialet produceret direkte i butikken, hvis du sender data på overfladeområdet.

  Lægning af isolering på metalprofilen af ​​det hængende loft

  Instruktioner for intern isolering

  Intern isolering udføres oftest i bylejligheder. Vær opmærksom på, hvordan du laver mineralulden i loftet: Det obligatoriske trin er konstruktionen af ​​rammen.

  De vigtigste faser af arbejdet:

  • Oprettelse af kasser af metalprofil til ophængte lofter eller plader. Profilen har visse standarder, og for en træramme er plader med et tværsnit på 30 x 100 mm eller 40 x 200 mm velegnede - jo tyngre de varmeisolerende plader jo mere kraftfulde rammen. Profilskinner er fastgjort til loftet med dykker på bøjlerne, afstanden imellem dem er ca. 55-60 cm (mest praktisk til læggeplader).

  Opvarmning af loftet i et privat hus på en trækasse

 • Fastgørende vandtætning (ved brug af simpel mineraluld). Den tykke film skæres i strimler, lidt længere end bredden af ​​intervallerne mellem lamellerne - 65-70 cm. Til fastgøring til træbasis ved hjælp af tynde modstænger og søm, til metalprofilen - selvskærende skruer.
 • Lægning af isolering. Minwatu fastgjort på to måder: en konstruktion hæftemaskine eller med en speciel lim. Samtidig er dampspærren også monteret, hvilket er den øverste. Pergamin anses for at være en god dampisolator; lim til mineraluld er egnet til at fastgøre den.

  En af metoderne til at lægge isoleringsplader - på bjælker

 • Styrkelse af termisk isolering tværgående lameller. Som et resultat af arbejdet skal der være en stabil, holdbar 3-lags "tærte" uden huller mellem pladerne.
 • Fra bundsiden er plader af gipsplader fastgjort til profilen, helt dækker den varmeisolerende pude. Resultatet er en opvarmet ophængt struktur, som senere er udstyret med lamper og dekoreret i overensstemmelse med designprojektet.

  Stages ekstern isolering

  Til ekstern isolering skal der have loftsrum uden for boligen. Processen med at lægge mineraluld er lettere end med internt arbejde, og tager mindre tid, fordi mineralulden er fastgjort ikke til loftet, men til gulvet.

  Overhold følgende procedure:

  1. Vi dækker hele området på loftsbunden med et lag glasin, der lægger lak overlappende (10-15 cm er nok). Leddene er tapet eller forstærket med scotch tape. Effektiviteten af ​​dampspærren vil stige flere gange, hvis den styrkes med ark med 5 cm skum.
  2. Vi sætter den rullede mineraluld af standarden på 150-200 mm. Vi sørger for, at der ikke er huller mellem pladerne. Hvis rullerne på den ene side er dækket af folie, slutter isoleringsprocessen der. Arkene skal placeres således, at folien er på toppen. Materialet er fastgjort med strimler, det anbefales ikke at gennemføre isoleringen med negle direkte.
  3. Over en simpel mineraluld (uden folie) strækker vi en tyk film (du kan bruge et drivhus), fikser det med lameller. Vi lim alle led og samlinger med dobbeltsidet eller almindeligt tapet.

  Ekstern opvarmning af mineraluld - læggeplader på loftet

  Gulvet lægges oven på ethvert tilgængeligt materiale: spånplader, krydsfiner, brædder. Nogle gange er der også behov for yderligere tagdækning. Termisk isolering udføres på samme princip som muligheden for lejligheder, men med et forbehold - i stedet for en kraftig ramme, sprækker de tilstrækkeligt let modstanderne.

  Kombineret metode til opvarmning

  Termisk isolering af loftet på begge sider i beboelsesejendomme er yderst sjældent. Det er normalt nødvendigt at udstyre værelser, hvor varme opretholdes i lang tid: dampbad, saunaer, bade. Nogle gange er dobbelt isolering vigtig i boliger med uregelmæssig eller opvarmning af ovnen. Hvilken isolering der skal vælges, eller hvordan man laver mineralulden i loftet, ved du allerede, er det fortsat at vælge arbejdsordre: du kan starte med ekstern og intern isolering.

  Resultaterne af isoleringen af ​​boliger er straks bemærkelsesværdige - det bliver varmt, tørt og behageligt i huset.

  Kan du lide denne artikel? Del det

  • Hvordan kan du selvstændigt rette lysekronen på lofterne af forskellige designs
  • Sådan vælges og installeres lamper til lofter
  • Funktioner af loftet fluorescerende belysning
  • Udvælgelse og placering af spotlights i et strækloft
  • Lamper til skjult belysning: muligheder for forskellige typer lofter
  • Hvad kan træ træ loft i et privat hus
  • Kondensat på kælderloftet - hvad skal man lave
  • Food moth: måder at ødelægge hvide orme på loftet
  • Loftslamper: søger den perfekte boligindretning
  • Udvælgelse og installation af loftsplint til PVC-paneler

  Ved en fejl at klæde loftet i stedet for glasfiber med en tæthed på 25 erhvervet.

  Jeg vil sy loften i huset med en efterligning af et 20 mm tykt træ.

  Hej Jeg ønsker at lave et rillet gulv i lejligheden. Nu betonens højde.

  • Montering af grilyato loft
  • Sådan monteres Armstrong loftsophæng
  • Armstrong loftmontering
  • Spejl loft installation
  • Installation af en ventilator i et falskt loft