Sådan repareres clapboard - 3 muligheder for arbejde

Når man overvejer, hvordan man monterer vægpanelet, anbefaler de fleste anmeldelser kun en mulighed. Vi analyserer så mange som 3 måder, du skal vælge den der bedst passer til dine forhold og sikrer maksimal pålidelighed. Efter at have læst denne anmeldelse, vil du forstå alle nuancer og nemt gøre arbejdet alene.

Hvis alt er gjort korrekt, så er fastgøreren ikke synlig

Monteringsmetoder

Vi vil analysere, hvordan man korrekt fastgør panelet på en træramme på forskellige måder. Hver af dem har sine fordele og ulemper, så læs omhyggeligt alle nedenstående oplysninger.

Mulighed 1 - brug færdige negle

Denne armatur til foring er traditionel og har været brugt i flere årtier, for arbejde har vi brug for specielle pinde med reduceret hætte. Længden skal være sådan, at 2/3 af neglene er inkluderet i baren, de mest anvendte produkter er fra 30 til 40 mm lange. Prisen på 100 gram er 40-50 rubler, så det er også den billigste måde at fastgøre.

Finishing negle - den mest budgetmæssige løsning

Vi vil forstå, hvordan vægpanelet er løst i dette tilfælde:

 • Den første monteringsmulighed er at montere den i en rille, det vil sige i en forsænkning på den ene side, i hvilket tilfælde neglen er hamret i en vinkel på 45 grader og lukket med følgende element. Nedenfor er et diagram over denne teknologi;
Her er bjerget i rillen

 • Det er muligt at fiksere elementerne gennem spidsen, nedenstående er vist, hvordan man korrekt fastgør vægpanelet med negle i dette tilfælde. Her er sømmen også lukket af følgende element, hvilket giver et perfekt udseende til finishen;
Denne metode er endnu enklere, men den er velegnet til materialer med en bred spids.

 • Ved at vælge den mulighed, du vil bruge, kan du begynde at arbejde. Inden vægpanelet fastgøres til væggen, er det nødvendigt at skære elementer af den krævede længde, således at huller på få mm forbliver for at kompensere for deformationer med temperaturfald
 • På den ene side er det første element i hjørnet fastgjort gennem toppen, men vinklen er stadig lukket med en sokkel eller et andet dekorativt element. Fra den anden side er et søm hamret i spidsen eller sporet. Dette gøres meget omhyggeligt for ikke at splitte materialet og ikke beskadige det. På denne måde kan du hurtigt og sikkert dekorere vægge og lofter.
Husk, at når de er fastgjort i rillen, er studsene vinklede

Tip! Negle med en tykkelse på mere end 1,4 mm bør ikke anvendes, da de deler materialet meget oftere.

Mulighed 2 - brug klyaymerov

Det er umuligt at adskille spørgsmålet om, hvordan man fastgør træbeklædning, og ikke mindst klyaymeriet, såkaldte specialbeslag, som sættes på spidsen af ​​elementerne og fastgøres med studs. For clapboard, brug option nummer 4, og til blokhus og efterligning af træ - nummer 5. Produkterne sælges i pakninger på 100 stk. Og koster ca. 50 rubler pr. Pak, der er inkluderet fedter.

Billedet viser tydeligt hvordan monteringen er lavet ved hjælp af klemmer.

Instruktioner til at lave dine egne hænder omfatter følgende trin:

 • For det første beregnes antallet af fastgørelseselementer, de er placeret på hver kant af rammen, du skal multiplicere antallet af kanter af strukturen ved antallet af paneler på vægpanelet;
 • Arrangementet af klemmer med et lodret arrangement af elementer betyder ikke noget, og hvis finishen er vandret, skal de være under;
Det er vigtigt at placere fastgørelserne korrekt.

 • Arbejdsprocessen er meget enkel: vægpanelet er sat på plads, det passer godt med det foregående element, hvorefter klemmerne sættes og fastgøres med små pinde. For at gøre det lettere at score, brug en spacer.

Tip! Hvis du vil give højere fastgørelsesstyrke, så kan du i stedet for pinde bruge selvlukkende skruer til fastgørelse af klemmer, den bedste mulighed er 3x20 mm.

Klyimery kan skrues og skrues

Mulighed 3 - brug af skruer

Hvis du tænker på, hvordan du monterer vægpanelet så sikkert som muligt, er det selvklæbende skruer bedst egnet. Deres brug er forbundet med nogle vanskeligheder, men fikseringens styrke vil være maksimal, og hvis det er nødvendigt, kan finishen demonteres uden at skade, hvilket også er vigtigt.

Til arbejde kommer armaturet med en lille tykkelse ud

Arbejdsstrømmen ser i dette tilfælde ud:

 • I vægpanelets rilleforbindelse bore en 3 mm tykk bore huller i en 45 graders vinkel;
 • Elementet er fastgjort til kassen, tæt forbundet, hvorefter en skrue skrues ind i den. Arbejdet skal udføres meget omhyggeligt: ​​Hætten skal begraves i materialet for ikke at forstyrre dockingen, men samtidig bør du ikke trykke for hårdt, så træet ikke knækker.
I dette tilfælde er nøjagtigheden vigtig.

Ofte stilles spørgsmålet om, hvad der skal løses i PVC-foringen, i dette tilfælde vil alle ovennævnte muligheder gøre. Derudover kan du bruge en enklere løsning - en konstruktion hæftemaskine, den passer perfekt til plastik.

Før du lægger PVC vægpanel op, skal du lægge en hæftemaskine og hæfteklammer op

konklusion

Vi har analyseret alle mulighederne for arbejdet, jo bedre er det at fastgøre vægpanelet, beslutter du, fordi forskellige måder er forskellige i forskellige situationer. For bedre at forstå emnet, se videoen, det viser nogle vigtige punkter klart, og hvis du har spørgsmål, skriv dem i kommentarerne.

Montering og forlygte clapboard

Hvis det er nødvendigt, loftplade i et træhus, er det bedst at bruge clapboard. Dette materiale har ikke blot fremragende tekniske egenskaber, men kan også understrege dets unikke design. Du kan lave et loftbeklædning med dine egne hænder.

Valg af materiale

For at rette installationen af ​​loftet på vægpanelet er det nødvendigt at gøre sig bekendt med egenskaberne ved dets design. Rammen er fastgjort i loftet. Til dette formål kan en metalprofil eller træ anvendes. Montering af rammen er lavet ikke kun omkring omkredsen, men også inden for loftet af loftet.

Hvis du planlægger at lave loftet på vægpanelet, hvoraf et foto vil blive præsenteret nedenfor, med en træprofil, så skal du bruge stænger til at samle rammen. Deres størrelse skal være 4x4 centimeter. For at udsætte rammen på flyet så glat som muligt, er det nødvendigt at bruge trækile. Til dette formål kan plastikkile også anvendes. Korrekt fastgørelse af suspensioner til bunden af ​​loftet kan kun foretages ved hjælp af ankre, der skal købes på forhånd. For at montere stængerne i beslagene skal der anvendes skruer.

Hvis du vælger at bruge en metalprofil, skal du foretage et valg:

 • metalprofil, hvis produktionsmateriale er galvaniseret stål. Kanterne på denne profil skal nødvendigvis rulles, hvilket vil give et højt niveau af stivhed til rammen;
 • suspensioner for profilen;
 • ankre og skruer til metal;
 • forbindelseselementer.

Valget af foring er også et helt afgørende øjeblik. Som et råmateriale til fremstilling af dette efterbehandling materiale kan anvendes:

Lofter lavet af klapplader i et træhus, hvis billeder kan ses i denne artikel, vil se godt ud. Under udvælgelsen af ​​dette materiale er det nødvendigt at tage højde for rummets egenskaber.

Montering af loftet fra vægpanelet udføres ved hjælp af en perforator, en skruetrækker, målebånd, niveau, metal saks, en hammer og en sav til træ. Derfor er alle disse værktøjer nødt til at blive forberedt på forhånd.

Forberedende arbejde

For at væggen på loftet skal kunne ses, skal billedet i det indre ses her, monteres af højeste kvalitet, det er nødvendigt at udføre det forberedende arbejde korrekt. Klædningsplanken kan helt blokere loftet, men før det er nødvendigt at fjerne den gamle finish helt fra loftet. Ellers vil den drysses over tid, hvilket vil påvirke kvaliteten af ​​installationsarbejdet negativt.

Hvis der er revner eller andre problemområder i loftet, skal de fjernes uden fejl. Ofte anvendes i dette tilfælde plasteringsmetoden. For at dræbe den skadelige mikroflora og udelukke muligheden for at sprede sig til panelet i fremtiden, er det nødvendigt at udføre behandlingen af ​​loftsbeklædningen. Til dette formål er den mest almindeligt anvendte antifungal sammensætning.

Processen med isolering af et loftbelægning sker simpelthen ved hjælp af special mineraluld. I så fald kan isoleringen bruges i rum med høj luftfugtighed, så under indflydelse af fugt, det kan sænke. Derfor er det fastgjort, hvor der anvendes polypropylentråd. Garnet er fastgjort til træpladerne ved hjælp af en konstruktionsstifter.

På toppen af ​​isoleringen kan der laves dampspærre lag. Dens installation udføres med en grov side til isolationslaget. Loftet på vægpanelet i lejligheden, hvis billede kan ses på vores hjemmeside, vil have et attraktivt udseende i temmelig lang tid, hvis det forberedende arbejde er udført korrekt.

Det er nødvendigt at gå videre til installationen af ​​rammen først efter fuldstændig forberedelse af loftdækket.

Egenskaber af monteringsramme

Før opklæbning af loftklappladen, montering af en speciel ramme. I så fald er loftet monteret uden en batten, så vil alle uregelmæssigheder være synlige for det blotte øje.

Montering af metalrammen er:

 • måling af højden af ​​rummet i hvert hjørne og detektering af det laveste punkt i loftet. Det er nødvendigt at trække sig tilbage 5-10 centimeter. Denne indikator er loftniveauet
 • installation af udgangsmetallprofilen omkring væggenes omkreds. Profilen er fastgjort med dowels;
 • Monteringsprofilhængeren udføres til selve loftet. Næste er bøjning ned de faste suspensioner.
 • Fastgørelse af lathingens hovedprofiler til startprofilen og suspensionerne.
 • kontrollere niveauet af arrangementet af alle elementer af rammen og dens resterende fastgørelse.

Sådanne rammer anvendes i vid udstrækning i værelser med et højt fugtindhold, da de er modstandsdygtige over for dens virkninger og deformation.

Mere egnet til at dække loftet er en ramme af træ. I tilfælde af at dine planer ikke omfatter at sænke loftet, kan fastgørelsen af ​​stængerne foretages direkte til den.

I første omgang er det nødvendigt at fastgøre beslagene til loftet, som stænger vil blive plantet i fremtiden. For at stængerne skal holde så tæt som muligt, er det nødvendigt at bruge en byggepistol.

hovednavn

Den sidste fase af installationen af ​​et hæftet loft er installationen af ​​foring. Metoden til montering af dette loftdæksel er direkte afhængig af dets egenskaber. Til montering af tyndt træforing eller beklædning af plast skal du bruge klemmer. Disse er tynde hæfteklammer, der sættes på i en fordybning. Med deres hjælp er foringen lavet til kassen. Disse anordninger er ikke i stand til at beskadige overfladematerialet, hvilket har en gavnlig effekt på hudens udseende.

I så fald skal vægpanelet være tungt, så det skal monteres på en åben måde. Til dette formål anvendes negle, som har små hætter i diameter, men dette kan påvirke loftets udseende negativt. Negle kan også hamres ind i fodsporene, hvis der er en forskydning af profilen.

Monter loftet på vægpanelet, foto i interiøret nedenfor, du kan nemt gøre det selv. I første omgang skal du trimme vægpanelet til loftets størrelse. Det anbringes på et af hjørnerne af loftet. I dette tilfælde skal rammestyrene være vinkelret på vægpanelet. Placering af panelet udføres på en sådan måde, at dens spids vender til hjørnet.

Oprindeligt lavet tilpasning foring. Til dette formål anvendes byggeniveauet. Fastgørelse af panelet på rammen kan foretages på en af ​​de valgte metoder. Dernæst skal du tage den næste liner og indsætte den i sporet, som du allerede har rettet. Næste er indretningen af ​​vægpanelet og fastgør den på nøjagtig samme måde som den første strimmel blev monteret. Ved hjælp af denne ordning er det nødvendigt at dække hele loftet.

Det sidste stadium af klapplankens loftbeklædning er installationen af ​​loftsplinten. Dens fastgørelse er lavet på samme måde som fastgørelsen af ​​vægpanelet.

Du kan nemt montere loftet fra vægpanelet med dine egne hænder. Det er nødvendigt at udføre alt arbejdet i streng rækkefølge og så præcist som muligt. video

Sådan fastgøres vægpanelet til loftet og video-trimmen

Glaseret balkon eller loggia, der har behov for indretning ikke mindre end værelset. Ofte anvendes foring som en loftsfinish. Der er mange variationer af sådanne produkter, og de fleste af dem bruges som beklædning på en balkon. Foring er populært for dets praktiske, holdbarhed, nem installation og et stort udvalg af former, farver og typer af materiale. Vores artikel vil forklare, hvordan man vælger et passende produkt, samt hvordan man monterer vægpanelet i loftet.

Valget af træforing til loftet til altanen

Hvis du beslutter dig for at skære loftet på altanen clapboard, så skal du undersøge sorterne af dette materiale for at vælge den rigtige løsning.

Der er sådanne typer af paneler til salg:

 • metalprodukter;
 • foring fra MDF;
 • plast paneler;
 • trævarer.

Hvis du dækker altanloftet, kan du vælge enhver type paneler. Alle er velegnede til en loggia eller balkon. Oftest er loftoverfladen i dette rum hæmmet med træklapbræt. Pinepaneler eller produkter fra andet nåletræ er egnede til dette formål.

Overvej klassen af ​​træ. Hvis du sænker loftet på balkonen med lavkvalitets clapboard, skal du desuden male overfladen, niveauet og malingen for at give belægningen et æstetisk udseende.

Det er vigtigt! Separat bør det siges om euroforingen. Disse er produkter af højeste klasse, der ligner en typisk klapbræt, men meget højere end dens egenskaber og er lettere og hurtigere at montere.

Metoder til fastgørelse af vægpanelet til loftet

Der er flere måder at montere paneler på loftoverfladen. Valget af denne eller den pågældende metode afhænger af loftets fladhed på balkonen og på den anvendte type materiale.

Limmontering

Fastgørelse af vægpanelet til loftet på en klæbende måde er kun mulig, hvis der anvendes plastikplader, og overfladen er flad. Men denne fastgørelsesmetode anvendes ganske sjældent på grund af dens upålidelighed.

Fordelene ved denne monteringsmetode:

 • hurtig og nem installation
 • spare plads højde;
 • inden fastgørelsen af ​​vægpanelet til loftet er der ingen grund til at konstruere en ramme.

Til limning af paneler med flydende negle. Klæbemidlet spredes på overfladen af ​​materialet med en notet trowel og presses tæt på loftoverfladen.

Det er vigtigt! Når man bruger limfastgørelsen til en betonbase, er der ingen mulighed for yderligere at varme loftets overflade.

Montering af foring på rammen

Rammefastgørelsessystemet anvendes mere ofte. Samtidig udføres loftslibning under panelet på balkonen. Til fremstilling af rammen tages træstænger eller metalprofiler. Valget af rammemateriale afhænger ikke af den anvendte type paneler.

Til fremstilling af trækasser ved anvendelse af følgende materialer:

 • beslag eller bøjler til fastgørelse til loftoverfladen;
 • træstænger med en sektion på 40x40 mm fra tørt træ af nåletræer;
 • ankre til fastgørelse af suspensioner i loftet
 • Selvdrejende skruer til montering af stænger.

Metalrammen er fremstillet ved hjælp af følgende materialer:

 • anker og skruer;
 • profil suspensioner;
 • forbindelseselementer;
 • metal loftprofiler.

Teknologi liggende foring på loftet på balkonen

Efter at have overvejet de forskellige muligheder for færdiggørelse af lofter og vægge af loggia clapboard, vender vi os til undersøgelsen af ​​installationsteknologi. Da rammemetoden til fastgørelse af foring fra træ eller plast bruges mere ofte, vil vi overveje rækkefølgen af ​​installation af denne mulighed for efterbehandling.

Overfladebehandling, værktøj og materialer til arbejde

Inden du monterer trævægspanelet i loftet, skal du forberede loftoverfladen. Værker er i denne rækkefølge:

 1. Sørg for at demontere den gamle belægning. Det handler om andre paneler, gamle foring eller plastfliser. Rengøring af den gamle maling er ikke nødvendig.
 2. Hvis der er revner og huller i loftet, er de forseglet for at reducere varmetab i rummet og beskytte det fra træk. At forsegle revnerne ved hjælp af cementmørtel.
 3. Loftoverfladen skal beskyttes mod skader af svampe og andre mikroorganismer. For at gøre dette behandles det med antiseptiske formuleringer.
 4. Bundloftet kan isoleres med materialer som penofol eller izolon. Ellers lægges isoleringen imellem bjælkenes battefter efter installationen.

Til arbejde, lager op på følgende materialer og værktøjer:

 • Punch;
 • laser eller vand niveau
 • skruetrækker;
 • oplevede;
 • en hammer;
 • hacksav eller metal saks;
 • konstruktion hæftemaskine;
 • selvskærende skruer;
 • anker;
 • vægpaneler.

De nødvendige komponenter til fremstilling af den ramme, vi har nævnt ovenfor.

Rammontering

På dette stadium konstruerer vi en balkon loft kasse. Sekvensen af ​​indramningen er som følger:

 1. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau finder vi den nederste vinkel på loftoverfladen. Fra det udsætter vi den afstand, hvormed loftet falder. Denne værdi afhænger af højden af ​​vinduerne i rummet og typerne af vinduesprofiler. Det nye loft skal ikke falde under grænsen for den øverste vindues profil.
 2. Ved hjælp af niveauet overfører vi det opnåede mærke til de øvrige hjørner af rummet og slår af linjen på væggene. Langs denne linje løser vi vejprofiler eller -stænger til vægoverfladen. Til fastgørelse brug dowels.
 3. Ophængt i loftet til montering af loftsprofiler eller stænger. I nogle tilfælde, hvis den højde, hvorpå loftet falder, er lille, kan du undvære brugen af ​​suspensioner og fastgøre profilerne (stængerne) direkte på loftet.
 4. Vi monterer loftsprofiler eller -stænger på suspensionerne ved hjælp af skruer. Ved hjælp af niveauet kontrollerer vi den horisontale installation af rammen. Inden vægpanelet fastgøres til loftet, skal du hænge bøjlerne, så de ikke forstyrrer montering af panelerne.

Opvarmning muligheder

Inden vægpanelet monteres i loftet, lægges varmeisoleringsmaterialet mellem rammen for at øge rumkomforten og beskytte mod træk og kulde. Ud over isolering af bundloftfladen kan isoleringsmaterialet lægges i mellemrummet mellem kappeprofilerne.

Basaltplader, mineraluld, polystyrenskum eller skum anvendes som termisk isolering. Mellem stykkerne i batten er det mere bekvemt at lægge bløde plader end stift skum eller polystyrenskum. Ved anvendelse af mineraluld skæres materialet ud med en reserve, så det passer godt til rammeskinnerne og på en sikker måde beskytter den mod kulde.

Montering af beklædning på loftet

Lad os nu tale om, hvordan man korrekt fastsætter vægpanelet til loftet. Sekvensen for installation af panelerne er som følger:

 1. Det første element skæres til den ønskede længde og indstilles således, at dens spids er rettet mod væggen, hvorfra installationen begynder.
 2. Fastgør elementet til kassen på en passende måde (vi vil diskutere yderligere valg af fastgørelsesmetode).
 3. Herefter monteres det næste panel med en kam i sporet af det tidligere vedhæftede element og fastgøres også til kassen.
 4. Skær det sidste element til den ønskede bredde på siden af ​​rillen og monter den på loftet.
 5. Efter det skal du installere loftlisterne rundt om balkonens omkreds.

Metoder til fastgørelse af vægpanelet

Der er flere måder at fastgøre huden på kassen på:

 • Ved hjælp af special klyaymerov. Disse elementer gør det muligt at reparere panelet uden at beskadige dets krop uden revner og chips. Derudover bliver fastgørelseselementerne gemt. Kleimer er et metalelement med en tand til fastgørelse af lamellen (indsat i sporet af brættet) og huller i bunden til fastgørelse til kassen.
 • Tungelementer fastgjort til rammen med tynde søm. De køres ind i elementets spalte i en vinkel, så sømmen passerer gennem brættet og låses ind i spærestangen. Hætten på elementet er indlejret i panelets krop, så det ikke forstyrrer spidsen af ​​det efterfølgende produkt. Ulempen ved denne monteringsmetode er risikoen for revner og beskadigelse af huden.
 • Plastpaneler er meget lette, så de er fastgjort med en byggestifter. Konsolet drives ind i rillen på plads over rammestyrene.

Sådan monteres vægpanelet i loftet - videoinstruktion nedenfor:

Nu ved du, hvordan du skal færdiggøre loftet på altanen clapboard. Hvis installationsprocessen udføres med overholdelse af teknologi, så dækker loftet dig ikke et år. Loftet, der holdes af eurolining, behøver ikke særlig pleje, kan modstå temperaturændringer og høj luftfugtighed.

Teknologi til installation af foring på loft

Måske den mest almindelige metode til loftsplettering i dag er clapboard trim. Ved korrekt installation finder overfladen af ​​loftet en helt flad, glat overflade. Lad os se nærmere på, hvordan du selv laver en sådan installation.

Foring er en træplade, hovedsagelig lavet af fyrretræ, som bruges som et beklædningsmateriale til loftet, vægge og facader.

Valg af materiale til rammen

Før vi kommer på arbejde, lad os beslutte, hvilke materialer vi har brug for:

Først og fremmest, før du monterer foringen, er det nødvendigt at danne en ramme til at adskille loftets arbejdsflade på bunden og øge styrken af ​​hele konstruktionen. På toppen af ​​denne ramme og foring vil blive monteret. Rammen skal være lavet af metal eller plast loftsprofiler. Også ofte brugt træ barer. Hvilket materiale du skal vælge, bestemmer du.

Men når du vælger, overvej nogle nuancer. For fugtholdige rum, f.eks. Et badeværelse, er træet ikke egnet, det er bedre at bruge plastik eller metal. Derfor bliver det bedre at vælge installationen af ​​plastforing. I soveværelset eller stuen er helt acceptabelt brugen af ​​træstænger. Træet er lettere og hurtigere at installere.

Materialer og værktøjer

For alt arbejde har du brug for værktøjer som:

Nødvendige værktøjer til installation af foring.

 • skruetrækker og hammerbor
 • en hammer;
 • konstruktion niveau, fortrinsvis laser eller i det mindste reglen;
 • nedstryger;
 • målebånd;
 • saks til metal;
 • bygnings hjørne

Hvis du beslutter dig for at lave en ramme af træ, så er stængerne 20x40 mm, 40x40 mm, 50x50 mm perfekt til dette. I dette tilfælde behøver du ikke ekstra materialer til installation af rammen. Til vedhæftning kan du bruge både et anker og skruer på et træ, og dowels vil gøre.

Hvis metalrammen vælges, vil følgende materialer desuden blive brugt:

 • til bunden af ​​rammen - cd-profilen;
 • at skabe en omkreds - UD profil;
 • krabbe-fastsættelse;
 • U-formede monteringer;
 • skruer til metal.

For at rette materialet, herunder hvis der anvendes plastforing, til en træ- eller plastramme, kan du også have brug for:

 • konstruktion hæftemaskine;
 • negle;
 • klip;
 • fiskeri linje eller reb;
 • skruer med pressevasker.

Korrekt installation af rammen

Før du begynder at arbejde, skal du finde det laveste sted loftet. Fra det gør vi en måling ned ad væggen, ca. 10 cm, i slutpunktet sætter vi det første mærke. Så markerer vi også alle 4 hjørner af loftet ved hjælp af bygningens niveau. Rammerne vil blive installeret i henhold til disse markeringer.

Installering af tømmerramme

Ordningen af ​​enheden af ​​en træramme til foring.

Lad os begynde at overveje muligheden for at installere rammen ved hjælp af træstænger. Først og fremmest behandle alle træelementer med brandhæmmende og antiseptisk. De parallelle stænger skal fastgøres på en sådan måde, at de er rettet vinkelret på retningen af ​​den fremtidige foring. Hold afstanden mellem stængerne i området fra 50 cm til 1 m. Nederste del af træstængerne skal være parallelle med gulvet, brug et niveau eller en regel for udjævning.

Ved først at fiksere 2 barer i forskellige dele af rummet, prøv ikke at klare dem tæt på væggen, lad et hul på ca. 10 cm. For hver 60 cm loft fastsætte stangen med et anker eller en dowel. Et andet punkt: Resterne af træet kan bruges som skåle til at sætte dem på steder, hvor tømmeret ligger bag loftet. Næste trin. Strek linjen mellem stængerne lige over gulvet. Alt, det glatte grundlag er klar, nu er det muligt at foretage installation af alle andre stænger.

Yderligere styrker vi. For at øge niveauet af strukturelle styrke, er jumpers installeret mellem hovedstængerne. De kan laves af stykker af samme bar. Mål afstanden mellem hovedstøtterne med en meter, skær stykker af den ønskede længde og fastgør dem i midten af ​​loftet - hopperne er klar. Misbrug ikke sådanne jumpers, og det ekstra materiale forbruges til dig til noget. Sæt dem kun, hvor en stor belastning antages. Ofte er det placeringen af ​​belysningen på rammen.

Metal ramme installation

Skema af metalrammen til foring.

Lad os nu se på, hvordan en metalprofilramme er installeret til montering af plastbeklædning i loftet, selvom det ikke kun kan anvendes til plastforing, men også til træ. Ifølge metoden til installation er metalrammen ikke meget forskellig fra den tidligere metode til montering af en træramme.

Vi laver også en linje langs væggenes omkreds og fastgør UD-profilen med dowels. Så er det nødvendigt at lave 2 styre-cd-profiler i overensstemmelse med det samme princip som beskrevet i eksemplet med træstænger. U-formede fastgørelseselementer fastgøres til loftprofilen i trin på en halv meter. Resten af ​​profilerne fastgøres strengt langs den strakte fiskelinie.

Med krabbefastgørelsen fixer vi jumpersne, hvor det er nødvendigt. Inden du endelig installerer vægpanelet, udfør alle de nødvendige ledninger - Internet, belysning. Lad hængslerne være på steder, hvor ledningerne til belysning vil blive vist efter installationen af ​​beklædningen

Clapboard trimning proces

Her kommer vi til det vigtigste - hvordan man laver clapboard-beklædning. Foring af MDF eller træfast er monteret nøjagtigt det samme.

Der er flere typer træforing:

 1. Standard.
 2. Amerikaner.
 3. Bloker huse.
 4. Softline.
 5. Landhauz.

Hvilket materiale du skal bruge, bestemmer du.

Det valgte materiale er skåret i længden svarende til afstanden mellem rummets vægge, men lidt kortere, ca. 5 mm. Dette er nødvendigt for at danne huller i loftet. De vil spare loftet fra termisk udvidelse.

Først skal du installere en beklædning af vægpanelet til loftet, fiks det langs hele længden til styrestrålerne. Overhold et 3 mm mellemrum mellem væggen og det materiale, der skal lægges. Nu, fra forsiden, begynde at lægge alle de efterfølgende. De bør indstilles som i en vinkel, så sporet let kom ind i låsen på den forrige strimmel. Så du får et stærkt greb på alle ark. Det ville være rart ved hjælp af en speciel gummihammere for at tjekke enderne af hele den installerede strimmelforing.

Spik de modsatte sider af strimlerne eller fastgør med skruer til rammestyrene. Hvis du vælger indstillingen med skruer, skal du bore små huller for at undgå at opdele vægpanelet under fastgørelsen.

Er vigtigt. Når du monterer linerne på loftet, skal du straks tage hånd om hullerne til ledningerne, så det vil være yderst vanskeligt.

Metoder fastgørelsesforing.

Når alle ark er installeret, skal du køre den sidste strimmel ind i låsen mellem væggen og det nærliggende klapbræt ved hjælp af kiler fra klapbrætstriberne. Hvordan laver man en kile? Det er nødvendigt at tage et ark af foring og trimme hele længden, brug en kniv til dette. På hele længden af ​​arket gøres et snit udefra og indvendigt.

Derefter, med en lille indsats, afbryde strimlen. Denne metode er perfekt til MDF, og også hvis plastforing anvendes. I tilfælde af et træ array er lidt mere kompliceret. Skal bruge et stiksav eller hacksav.

Sidste trin

Hvis du beslutter dig for at bruge PVC-paneler, eller hvis du har plastforing, skal du bruge den samme metode som når du lægger træbeklædning.

Installationen af ​​plastvægpanel er identisk med fremgangsmåden beskrevet for træ.

Men inden du installerer det første ark, fastgør du den U-formede rille omkring omkredsen. Du skal bruge det for at skjule alle de yderste ender af vægpanelet. Denne rille kan tjene som en del af soklen.

Når hele foringen er fast, er det ikke værd at slappe af, det er ikke alt. Nu skal du lukke kløften på hele loftets omkreds. Til disse formål vil en dekorativ sokkel eller hjørner perfekt henvende sig. Deres fastgørelse gøres bedst med flydende negle, men du kan bruge skruer og klip. Nu kan du slappe af og sige at arbejdet på loftet er afsluttet.

Headliner clapboard

Det moderne marked tilbyder en lang række forskellige materialer til loftindretning. Nogle foretrækker stræklofter, andre konstruerer suspenderede gipsplader. Men i dag vil vi tale om clapboard - hvordan man vælger et materiale, der passer til loftet, hvordan man konstruerer en batten og hvordan man udfører installationen. Dækning af loftet med klapbræt er en meget besværlig opgave, så du bør henvende dig til problemet med det fulde ansvar.

Headliner clapboard gør det selv

Funktioner af valget af foring til loftet

Når lining kun forstod træversionen af ​​dette materiale, men på det moderne marked kan du finde flere variationer på én gang. Ved valg af en bestemt type materiale skal der tages hensyn til personlige ønsker, økonomiske muligheder, mål og egenskaber i lokalet.

Moderne beklædning er lavet af:

 • tømmer;
 • polyvinylchlorid (PVC);
 • presset hardboard (MDF).

Lad os se nærmere på hver af sorterne.

Hvad gør foring

Trævægspanel

Det fremhæver naturligvis det "naturlige" design i rummet. En sådan foring er helt sikker og kan bruges i ethvert rum, og prisen på materialet afhænger af den specifikke type træ, der anvendes til fremstilling. Til disse formål bruger de som regel alder, cedertræ, asp, gran, eg, lærk og så videre.

Pine boards er kendetegnet ved fremragende antiseptiske egenskaber, som forklares af udstøbte harpikser, som giver materialet lignende egenskaber. Disse harpikser beskytter træets overflade fra skimmel og meldug. En anden fordel er, at fyrretræet i sin natur har få knuder, hvilket igen påvirker kvaliteten af ​​ydeevnen.

Vær opmærksom! Løvtræ er en mulighed, der er mere egnet til indendørs brug, mens blødt træpanel er alsidigt. Enhver foring er dog modtagelig for høj fugtighed, så du skal sørge for korrekt imprægnering og regelmæssig ventilation.

Stadig træforing er klassificeret af kvaliteten af ​​bestyrelsen i fire grupper. Overvej dem.

Træforingsklasser

Tabel. Klassificeringsbeklædning i henhold til kvaliteten af ​​bestyrelsen.

Nogle typer af profiler af naturlig foring

Video - Funktioner af valg af foring

Foring af MDF

Det ligner dens træ modstykke, men det er produceret ved hjælp af en helt anden teknologi (vi taler om at trykke på wood chips). Den største ulempe ved en sådan foring er frygten for fugt: når den kommer i kontakt med materialet, svulmer materialet, dets originale egenskaber og udseende tabes.

Denne mulighed for efterbehandling er mere lig for vægge, selv om de med deres hjælp ofte udfører efterligninger af kolonner i et hus. Fordelene er gode lyd- og varmeisoleringsegenskaber.

Nøglefunktioner i MDF vægpaneler

Vær opmærksom! MDF beklædning af forskellige farver og teksturer kan findes på salg, men det vigtige er, at de let kan kombineres. Endelig er installationsproceduren heller ikke vanskelig.

PVC Foring

God efterbehandling materiale, der er ideel til loftet. Let at installere, men skrøbelig nok (husk at hvis du planlægger at sheathe vægge). Derfor kan PVC-beklædning ikke anvendes, hvor der er stor sandsynlighed for dens deformation eller beskadigelse.

Sådan foring kan være:

I det første tilfælde udgør materialet en holistisk og glat overflade, og sømene mellem panelerne er næsten usynlige. Hvis du bruger foringen med en dedikeret søm, så vil den se på loftet som eurolining. En anden fordel ved PVC-paneler er, at de er uigennemtrængelige for fugt, men kan falme under virkningen af ​​ultraviolet stråling.

Vær opmærksom! Det viser sig, at loftet kan være beklædt med både træplast og plastikplader (polyvinylchlorid).

Farve løsninger plastforing

Beregn mængden af ​​materiale

For at beregne det nødvendige antal foring, skal du vide, hvad dimensionerne af dette beklædningsmateriale er. I overensstemmelse med GOST skal standardbredden på et bord være op til 15 cm, længde - 600 cm og tykkelse - fra 1,2 cm til 2,5 cm.

GOST 8242-88. Detaljer profil af træ og træ materialer til byggeri. Fil, der skal downloades.

Paneler med en tykkelse på mindre end 1,6 cm anvendes til indretning, og vægpaneler fra 1,8 cm tyk anvendes til eksternt arbejde. Hvis du kender størrelserne på pladerne, kan du bestemme deres kvadratstørrelse. Fodbredden er for eksempel 9,5 cm, og længden er 600 cm. I dette tilfælde er det samlede areal på et panel 0,57 m².

For at beregne den krævede mængde materiale divideres loftet med et område af et bord. For eksempel er loftet på 9 m². I dette tilfælde vil beregningerne være som følger:

9 m²: 0,52 m² = 17,3

Så, du har brug for mindst 18 paneler. Men samtidig skal du huske, at bredden af ​​hvert bræt under installationen vil være noget mindre end summen - dette forklares af nuancerne af materialets ridsamling.

Kontrol af de overtagne paneler

Så du valgte type og farve på vægpanelet, beregnet sin mængde. Købt og leveret hjem. Hvad skal man gøre næste? Nu skal du udvide panelet på en flad overflade og overveje dem omhyggeligt. Faktum er, at sælgere ofte sætter flere lavkvalitets eksemplarer inde i pakken. Men dette øjeblik er bedre at tjekke direkte i butikken.

Sådan tørres clapboard og andet tømmer

Dernæst skal du være opmærksom på tørring af vægpanelet (dette gælder kun træpaneler). Produkter fremstillet af MDF og PVC kræver ikke denne procedure. Tørring er nødvendig, så brædderne ikke deformeres. Proceduren skal vare mindst 14 dage, men du kan og mere. Under ingen omstændigheder bør denne regel overses.

Fase nummer 1. Vi forbereder alt, hvad du har brug for

Arbejdet skal begynde med forberedelsen af ​​det nødvendige udstyr; clapboard loft trimning vil kræve:

 • bor eller perforator (for et betonloft skal borens diameter være mindst 6-7 mm);
 • bygning niveau;
 • skruetrækker;
 • målebånd;
 • hacksav eller stiksav (til at skære panelerne; værktøjer egner sig til alle typer vægpaneler).

Værktøj til arbejde med klapbræt

Ud over selve foringen, hvilke egenskaber ved beregningen og udvælgelsen der blev diskuteret ovenfor, vil andre materialer også være påkrævet. Så, for installation af paneler vil have brug for en ramme (drejning), som kan bestå af to typer.

 1. Krat af træ. Den bedste mulighed for hjemmet, fordi det er billigere end metal, og panelerne på det er meget lettere at montere.
 2. Metalkasse. I de fleste tilfælde bruges den til gipsvæg.

Hvis loftsplanken er planlagt i badeværelset, er det bedre at give metalrammen en fortrinsstilling, da der ikke er nogen form for deformation af metal i forhold til høj luftfugtighed, hvilket ikke er tilfældet med træ.

Så hvis rammen er træ, så forbered:

 • træ 4x4 cm (i henhold til loftets areal);
 • selvskærende skruer;
 • beslag;
 • kiler (plast eller træ) til montering af rammen.

Hvis kassen er metal, skal du:

 • metal profil;
 • selvskærende skruer;
 • fastgørelseselementer;
 • ankre;
 • suspension.

Efter forberedelsen af ​​alt nødvendigt og tørring (hvis det er nødvendigt) kan foringen gå videre til arbejde.

Krat på loftet til vægpaneler

Fase nummer 2. Forberedelse af loftet

Trin 1. Fjern det gamle gips, rengør loftoverfladen mod snavs og støv.

Fjernelse af gips fra loftet

Trin 2. Tegn markeringen for konstruktionen af ​​rammen. Forudbestem i hvilken retning beklædningen skal monteres (det anbefales at foretrække den, i hvilken der ikke vil være mellemflader mellem pladerne).

Vær opmærksom! På grund af skrøbelighed af træelementerne skal behandles inden montering af et antiseptisk middel. Men det vil stadig ikke garantere 100% beskyttelse.

Loftslayout for kassen

Trin 3. Hvis vi taler om et privat hus, så skal du lægge mere og isolerende materiale. Installer profilstativene i trin på 50-60 cm, og mellem dem ligger isoleringen. Hvad angår lejligheder, er der ingen grund til at gøre dette.

Trin 4. Bestem først det niveau, hvormed batten er monteret. Bemærk derefter retningen af ​​stængerne. Panelet bør fastgøres strengt vinkelret på strålens retning. Den kan monteres lodret, vandret og diagonalt.

Nu fastgør beslagene i samme afstand fra hinanden. På beslagene fastgør tømmeret fra træet. For at justere niveauet af kasser, brug trækile.

Kassen er installeret meget glat, foderet vil blive fyldt på det. Ellers vil belægningen blive bølget, grimt.

Ordningen af ​​enheden af ​​en træramme til foring

Trin 5. Monter fastgørelseselementer med et maksimalt trin på 50 cm. For eurolining skal tallet være halvt så meget.

Korrekt forberedelse er et meget vigtigt stadium i huden, hvor holdbarheden af ​​hele strukturen afhænger.

Fase nummer 3. Vi monterer vægpanelet på kassen

Installationsproceduren er ikke vanskelig, det kræver ikke særlige færdigheder eller viden. Det anbefales at arbejde med en assistent - i dette tilfælde vil brædderne af enhver længde blive rettet hurtigt og effektivt.

Trin 1. Tag det første panel og fastgør det tæt med en spids mod væggen. Det er vigtigt, at pladerne er monteret vinkelret på kassen.

Trin 2. Juster positionen på det første panel med et niveau, og fix det derefter.

Monteringsbeklædning på loftet: instruktioner

Vær opmærksom! Clapboardet kan monteres både på klapperne og på små negle. Den sidste mulighed for fastgørelse kan kun bruges til de værelser, hvor den æstetiske komponent ikke er særlig vigtig.

Installationsprocedure for MDF clapboard

Montering klyimery koster meget mere, fordi du skal bruge penge på deres køb.

Trin 3. Tag det andet panel, stram det ind i sporene på den første og fastgør det i rammens placering.

Trin 4. Fastgør alle andre paneler på samme måde. Det sidste bord må muligvis skæres, så prøv at placere det på den mindst synlige væg. Til træ- og MDF-paneler er det bedre at bruge et stiksav og til plastik - en manuel hacksav. Mål åbninger til kommunikation og belysning under installationen - dette vil medvirke til at undgå fejl.

Vær opmærksom! Hvis du bruger negle til fastgørelse, skal deres hætter skæres med et specielt værktøj. I fremtiden skal vedhæftede punkter være belagt med voks.

Trin 5. Til dekoration af det færdige loftsdæksel, fastgør omkanten af ​​træplinten - de vil helt sikkert skjule slidserne af det trimmet materiale. Du kan også male loftet for at få det til at se endnu smukkere ud. Selv om træforing er ønskeligt at lak og baseboards - mørk plet og lak.

Træ loft sokkel

Sådan skæres en sokkel i loftet: hjørner

Detaljerede instruktioner til skæring af planker (herunder hjørner) findes i denne artikel. Vi anbefaler også at læse om hvordan man visuelt øger loftets højde.

Nyttige tips

Nedenfor er nyttige tips, der kan hjælpe dig i dit arbejde.

 1. Inden lining af loftklappladen skal du kontrollere kommunikation og elektricitet i loftet. Når alt kommer til alt, hvis problemer identificeres ved færdiggørelsen af ​​installationen, er det nødvendigt at fjerne panelet, hvorefter der kan opstå skader på det.
 2. Det er ønskeligt at isolere huset på kontaktpunkterne med de elektriske ledninger.
 3. Til fastgørelse af træforing er det bedre at bruge rustfrit stålfastgørelseselementer, for eksempel kleimery, da de ikke vil ruste. For plastikplader kan der være monteret hardware.

Klyymery til foring

Video - Headliner clapboard gør det selv

Hvor meget er foring?

Omkostningerne til pladerne afhænger af mange parametre, herunder type og type træ, panelernes længde, det udstyr, de blev lavet på osv. På prisforingen kan opdeles i tre store grupper.

 1. Kære. Højkvalitetsmateriale til fremstilling af som anvendes blødt hårdt træ. Sådanne paneler behandles som regel i overensstemmelse med europæiske standarder. Omkostningerne starter normalt fra 310 rubler per kvadrat. m.
 2. Gennemsnitlige. Løvtræ, som koster 215-300 rubler per kvadratmeter. m.
 3. Billige. Det drejer sig om brædder fra nåletræer. Sådanne omkostninger ligger i størrelsesordenen 100-215 rubler per kvadratmeter. m.

Hvis du planlægger at ansætte en specialist til paneler, kan du beregne den omtrentlige pris for hans tjenester. Afslutning af en firkant vil koste omkring 150-350 rubler (den specifikke mængde afhænger af kompleksiteten af ​​arbejdet og masterens kvalifikationer).

Egenskaber ved at passe på clapboard

I tilfælde af træforing til loftet skal du sørge for at træffe yderligere foranstaltninger. For at forlænge træets levetid skal du derfor behandle specielle løsninger, som forhindrer rottning, udvikling af skimmelsvamp og svamp. Disse omfatter imprægnerings- og primerblandinger. Når du vælger et værktøj, skal du se på farven - det skal være det samme som farven på det endelige resultat.

Pas på træ clapboard

Vær opmærksom! Foringen kan også blive gennemblødt med olie eller lakeret eller malet, som nævnt ovenfor. Du kan vælge, hvad der præcist skal behandles i loftet.

For at bevare belægningenes originale udseende tørres støvet så ofte som muligt. Hvis forureningen er startet, og en blød, fugtig klud ikke længere kan klare, skal du bruge specielle behandlingsmidler, der er tilgængelige i et stort sortiment.

Sådan slår du vægpanelet på loftet

Til dekorativ dekoration eller tilpasning af loftoverfladen i boliger og boliger er ideel til moderne beklædningsgenstand - foring af træ, plast eller MDF plader. Installationen af ​​panelerne i sig selv giver ingen særlige vanskeligheder, men hvis du planlægger at udføre arbejdet selv, skal du vide om alle dets komplicationer. Hvad og hvordan man spiker foringen på den tidligere forberedte stativkasse, som kan være lavet af træbjælker eller metalprofiler?

Metoder til fastsættelse af foring

Princippet om fastgørelse af dekorative paneler af forskellige materialer er det samme og udføres i en bestemt rækkefølge. Men den største forskel ligger i valget af fastgørelseselementer, som er valgt til en bestemt type vægpanel. Bruges hovedsageligt negle, skruer, klyaymery (specielle parenteser). Metoder til fastsættelse af foring

Kom i gang, du skal vide, hvordan du spiker foringen på rammens struktur ved hjælp af en bestemt enhed:

 • Spikning i vægpanelet kræver færdigheder og færdigheder. Et pænt udseende kan kun opnås, hvis kappen på fastgørelseselementerne er usynlige. For at skjule dem i rillerne skal du bruge en toiletskål, hvorved neglene er jævnt indsat i skærebrættet. Det er også muligt at bore huller til neglen med en tynd bore for at forhindre træet i at splitte.
 • Skruer og skruer er egnede til fastgørelse af plastfolie. Fastgørelsen indsættes i toppen af ​​brættet, og hætten forbliver flush med spidsen.
 • Klyaymery anvendes ved montering af foring af forskellige typer og tykkelser, så det er meget vigtigt at vælge den rigtige fiksering til højden af ​​"tungen". Armaturet lægges på sporet af brættet og skrues til kassen med skruer eller fastspændt, hvilket betyder, at modstående bord ikke er beskadiget, og selve fastgøreren er usynlig. Til klapplastik eller MDF er Kleimers på 1 / 1,5 / 2 mm højde egnet til eurolining - 3 og 4 mm til træpaneler - 5 mm og blokhus - 6-8 mm. Disse er pålidelige og holdbare fastgørelsesdele, som til deres fremstilling anvendes stål med galvaniseret antikorrosionsbelægning. Denne metode er den mest praktiske, fordi det er muligt at demontere og udskifte uegnede paneler.

Tungt foring fastgjort åbent. Det er bedre at vælge negle med en lille hætte, da de drives ind i brættet udefra. Men i dette tilfælde vil de dekorative belægnings æstetiske egenskaber lide. Vægpanelets design giver dig mulighed for at montere i kassen "sug" - søm gennem rillen. Den mest hensigtsmæssige mulighed er et panel med en forskydningsprofil, hvor den nedre fremspring af rillen er længere end toppen.

Processen af ​​beklædning loftet

Når arbejdsfladen er forberedt, og rammen er monteret i form af træ- eller metalflader (fra profilen), kan du snakke om, hvordan man kan slå foringen. Processen foregår i følgende rækkefølge:

 • Det første bord er installeret på en sådan måde, at siden med spidsen er rettet mod væggen (hjørne). Placeringen af ​​væggen skal indstilles strengt vinkelret på kassen. Hertil kommer, at et bygningsniveau nødvendigvis anvendes.
 • Efter det første bord er fastgjort med skruer, kan du fortsætte med installationen af ​​det andet vægpanel. Sammenføjningen af ​​to paneler udføres i overensstemmelse med torn-sporet princippet. Efter justering er vægpanelet fastgjort på samme måde som den første.

En sådan sekvens observeres, indtil hele loftoverfladen er syet med klapbræt. I det afsluttende trin er den færdige belægning dannet med en sokkel rundt om omkredsen, som skjuler slidserne og kanterne af den beskårne beklædning.

Fremgangsmåder til montering af foring

Monteringsbeklædning til loft og vægge udføres på tre hovedmåder:

 • Lodret installation. Beklædningsrammens klapbræt løber fra væggen. Brættet er fastgjort til hver skinne i batten ved hjælp af beslag, selvskærende skruer (skruer) eller efterbehandling negle med et lille hoved placeret i en vis hældningsvinkel. Hvis kanten af ​​brættet har utilstrækkelig tykkelse, er det bedre at forborge hullerne for at undgå revner. Alle fastgørelseselementer er skjult af det næste panel.
 • Den vandrette metode indebærer at fastgøre foringen med kammen opad; i en sådan position inde i strukturen vil der ikke være noget kondensat. Når monteret fra top til bund, er der ingen synlige mellemrum mellem strimlerne af beklædningsgenstande. Det første panel er monteret i nærheden af ​​loftet, hvorefter det andet indsættes i rillens bund og fastgøres med negle eller skruer. Den endelige strimmel skæres til bredden og fastgøres i sporet af den foregående (der anvendes en primitiv neglestrikker til dette). Den nederste del er dækket af en sokkel.
 • Diagonal montering. Det første bord er placeret på hjørnet med den efterfølgende fremskridt langs loftets omkreds. Clapboardets ender skæres i en vinkel i henhold til den valgte skitse. Den mest bekvemme mulighed for fastgørelseselementer - kleimery, der sidder på skruerne.

Metoder til fastsættelse af foring

Når overfladen af ​​loftet og væggene bliver helt syet med klapbræt, er det nødvendigt at bruge dekorative elementer til at forsegle de ydre og indre hjørner. Særlige hjørner spidses. De kombinerede muligheder for placeringen af ​​vægpanelet ser originale ud, som giver dig mulighed for at tilføje individualitet til interiøret.

Sådan repareres vægpanelet til loftet

Sådan fastgøres en trævægspanel på loftet Landespørgsmål

Foring er en tynd finerplader af forskellig størrelse, som er fremstillet af genbrugt træ.

Det er meget nemt at rette træbeklædning til loftet

Det er lavet ved at skære kantede brædder. Langs sidekanten af ​​vægpanelet er der en rille, som i høj grad letter arbejdet med at fastgøre pladerne.

Det er et godt miljøvenligt materiale til både intern og ekstern dekoration.

Du kan skelne plankerne efter mange kriterier, i denne artikel vil vi se på typerne af træ og forskellige former for former.

Træklassificering:

Pine bruges oftest, det er både billigt og praktisk at bruge.

Mindre almindeligt anvendt er dyrere hårdttræ (eg, alder). Den dyreste er foring af mahogni. Det er muligt at bruge foring fra:

Klassificering efter form:

1. Foringspanelet har en ret simpel form og ligner form af en almindelig træbjælke.

2. Euro-lining - det adskiller sig fra simpel beklædning med en dybere rilleforbindelse og en stor spidsstørrelse, som er lavet til ventilation og fugt fjernelse fra under foringen selv.

Mere egnet til eksternt arbejde.

3. Foring - Calm bruges normalt til indretning af lokaler (hovedsagelig lofter og vægge). Denne beklædning er god, fordi den ikke har hylde - en forsænkning på forsiden.

· Stort udvalg af priser og farver

· Økologisk naturmateriale

· Godt materiale til lyd- og varmeisolering;

· Plus fordelene ved det valgte materiale (ikke bange for ændringer i temperatur, fugtighed osv.).

· Skal beskyttes mod forskellige svampe og skimmelsvamp

· Sørg for at dække med en beskyttende belægning mindst en gang om året.

· Det er muligt i stedet for at vride til åben lak, men uønskede dampe er mulige.

Interessant video loft trim clapboard

Hvordan man kan dekorere altanen clapboard

 • Puncher;
 • stiksave;
 • Bor med dyser under skruetrækker eller skruetrækker;

1) Mængden af ​​materiale skal omhyggeligt beregnes.

(området i dit loft og det anbefales at tage 15-20% mere materiale).

2) Størrelsen af ​​strålen - 2 til 3 centimeter, afstanden mellem dem - måleren. Dette er grundlaget for hele strukturen.

3) Du bør også købe andre fastgørelsesmaterialer, især hjørner, dowels, skruer. (skruen skal indtaste mindst 3 centimeter og størrelsen af ​​materialer fra 5 til 12 cm.)

4) Fastgørelsesstænger. Vi bor huller til dowels i søjlerne, bare forbered hullerne i loftet.

5) Efter alle stængerne på deres steder og forsigtigt sikret, skal du installere L-formet, de er fastgjort med en byggestifter.

Paneler er også stablet på stængerne ved hjælp af en hæftemaskine.

6) Efter at have fastgjort det første panel, fortsæt til næste. Vær opmærksom på nøjagtigheden af ​​indtastningspladserne.

Og hæftemaskinen skal anvendes straks efter kontrol af alle fastgørelsesanordninger og kontrollere om vægpanelet var godt fastgjort på loftkonstruktionen.

7) Efter arbejdet er du nødt til at rengøre overfladen fra støv. (Let sæbeopløsning med varmt vand).

Interessant! Sommer køkken med pergola, projekter. HER!

Jeg vil gerne tilføje, at clapboard kan klare enhver overflade.

De er let knyttet til negle, skruer eller endda flydende negle. Ved at kende alle de oplysninger, der er givet til dig, kan du nemt lave træbeklædning på din altan, som vil vare i mange år.

Video finish balkon foring

Montazh vagonki

Sådan fikses foringen til loftet, hvis du vælger denne almindelige metode til efterbehandling. Først og fremmest skal det bemærkes, at træprodukter, MDF og plastpaneler anvendes til sådanne formål, og professionel installation gør det muligt at dreje loftoverfladen til et perfekt fladt rum uden udmattende gips.

Videoen i denne artikel tjener som en guide til interesserede husejere, der ønsker at dekorere dem efter deres smag. Hvordan man arrangerer liningstængerne for visuelt at udvide rummets grænser, i længde eller i bredde, er besluttet af ejerne.

Denne type arbejde gør det muligt for enhver industriel ejer at dekorere loftet med egne hænder og ikke kun det.

Typer af foring og anvendelsessted

Efter at have bygget en kasse til boliger, kan vi tale om 1/3 af det udførte arbejde, hoveddelen falder på efterbehandling og enheden af ​​det ønskede interiør. Folkets præferencer er forskellige, såvel som økonomiske muligheder.

Hvordan laver vores ønsker sammen med vores evner? Med henvisning til typer af produkter og steder i deres ansøgning.

 • Fastgørelsen af ​​vægpanelet til loftet afhænger ikke af det materiale, hvorfra det vil blive lavet, og essensen af ​​dets fiksering til overfladen ændres ikke.

OBS: Valget af materiale, som panelet er lavet til at afslutte loftet, bestemmes af driftsbetingelserne.

 • I de våde værelser i badeværelser og køkkener vil plastfodringen vare længere i loftet, selv om produkter fremstillet af træprodukter eller MDF, men monteret på en metalramme, ikke er udelukket.
 • I konventionel forstand indebærer clapboard loftsskæring enhedens ramme.
 • Dens formål er ikke alene at opdele loftets målestok og den uattraktivive base, men også for at få en solid konstruktion med et enkelt plan, afledt af niveauet. Rammen tjener som grundlag for vægmontering efterfølgende, og de nødvendige belysningsanordninger, selvom det blot er en stribe vægpanel direkte på loftet eller vægge. Crate er indrettet entydigt.

Rammeindretning og dens typer

Hvorfor har jeg brug for drejning under vægpanelet?

Disse er yderligere bestræbelser på arrangement, tid og penge. Fordelene ved denne fase af arbejdet kan ikke overvurderes, især i tilfælde, hvor der er mærkbare fejl på loftets overflade.

Det faktum, at lofterne knækker i leddene af pladerne og gipset er oppustet på dem. For det første er det ikke nogen hemmelighed for nogen. Omkostningerne ved at montere foringen uden ramme på disse overflader vil koste mere. Listen over typer kasser er begrænset til en lille liste, som de siger "en, to og fejlberegnede", så vi vil analysere de vigtigste.

Træprodukter i rammen

 • Træstænger ved bunden af ​​rammen er arrangeret efter deres egne regler. Arbejdet begynder med forberedende markering. Til dette bestemmes det mindste mærke i loftet, og et punkt er indrykket 6-10 cm fra det ned ad væggen.
 • Denne størrelse projiceres på alle vægge for at få en kontrollinje omkring omkredsen af ​​rummet. På den bliver enheden af ​​en ramme kontrolleret.

OBS: Før træning behandles træprodukter med brandhæmmende mod skadedyr, putrefaktive processer, for at forbedre brandsikkerheden og antiseptisk.

 • Rammen er monteret på plads i loftet vinkelret på beklædningen af ​​vægpanelet. Afstanden mellem stængerne varierer mellem 40 og 60 cm, hvis rammen er lavet til plastpaneler og 60-100 cm til træprodukter.
 • Monteringen af ​​stængerne udføres strengt parallelt med gulvet langs deres underflade og i samme plan med de øvrige stænger. Kontrol sker ved vandstand.
 • Instruktioner og eksperter anbefaler at man starter rammens arrangement med 2 barer, som er fastgjort på modsatte sider med en afstand på 10-15 cm fra væggen. Niveaukalibrering udføres ikke kun ved kanterne, men også i midten af ​​bjælken, hver 60 cm Fastgjort til loftet med slagskruer, dykker eller ankre. Mellem baren og loftet skal der ikke være ledig plads, den er fyldt med træplader, impaled fra restene af de samme søjler.
 • Efter at have etableret således stænger, mellem dem langs bundkanten er der trukket en fiskelinie til reference.
 • Designet er endnu ikke klar til montering af vægpanel, fordi det skal styrkes.
Kompleks loftslayout og ramme layout
 • Pålideligheden af ​​designet øges, når jumperen er monteret mellem hovedstængerne på steder med øget belastning på rammen. Sådanne zoner er som regel fastgørelsespunkter for lamper. På dette stadium kan vi antage, at rammen er forberedt til installation af panelerforing.

Metal profil i rammen

 • Rammen, som er baseret på metalprofilen, er bygget efter de samme regler som træet, vil kun antallet af indkøb af forbrugsstoffer udvides noget. Du skal købe en UD-profil for at opbygge en omkreds. Grundlaget for rammen vil være en cd-profil, alle produkter er monteret på krydset "krabber", U-formede fastgørere, på skæringerne selv af to typer. "Loppen" har en spidsboring og anvender skæringen med et gennemboret hoved til arbejde på metal.
 • UD-profilen er fastgjort langs den tilsigtede omkreds, derefter fastgøres de to første ekstrem-cd-profiler med en afstand på 10-15 cm fra væggen. Placeringen vælges vinkelret på vægpanelet. Fastgørelsen udføres med U-formede elementer hver 40-60 cm. De resterende profiler installeres langs en fiskelinie eller reb, idet de observerer samme mål som ved arbejde med en træbjælke. Rammen styrkes af hoppere ved hjælp af kryds "krabbe".
 • Inden vægpanelet monteres, kontrolleres ledningsbelysningen til belysning, og ledninger trækkes på de udpegede steder, eller der opstår sløjfer, der let fjernes efter behov.

Afslut linie

Sådan repareres vægpanelet til loftet, hvis valget faldt på træpaneler eller MDF?

Glæder sig over det øjeblik, at deres installation er identisk:

 • Strimlerne af det forberedte materiale skæres i samme længde. Der fremstilles striber, hvis længde er lig med størrelsen mellem væggene minus 5 cm. En mindre længde er nødvendig for at skabe et hul i tilfælde af termisk udvidelse af materialet.

OBS: Ideelt er parallelle vægge vanskelige at finde i lejligheder, derfor er det bedre at forberede hvert panel til et bestemt installationssted.

 • Vægpanelets første beklædning er fastgjort på begge sider og langs hele længden, er der et mellemrum på 3-5 cm tilbage til væggen.
 • Næste panel skubbes ind i låsen af ​​den foregående strimmel i en lille vinkel og passer tæt ved siden af ​​den. Med en gummihammere udføres om nødvendigt lyspodning på panelets ende.
 • Når man beslutter, hvordan man monterer vægpanelet i loftet, overvejes 2 muligheder - enten negle eller skærer sig selv med en pressevask. Hvad er forskellen? Skærerne selv skrues ind i de forborede huller for ikke at hugge materialet. Negle skal slås med doboy for at undgå skader på forens forside med en hammer.
 • Den anden side af panelet er fastspændt eller skruet fast med det valgte fastgørelsesorgan til rammestyret for den nedre kant.
 • Sætet af loftpanelforing er afbrudt ved at lave de tilsvarende huller til forsyningskablerne. Ellers vil det være umuligt at gøre dette uden at beskadige forsiden.
 • Billedet viser tydeligt, at den sidste strimmel presses ind i slottet ved hjælp af små kile, der drives ind mellem væggen og panelet. Normalt skæres den sidste strimmel langs hele længden, fordi det er svært at beregne afstanden til hele strimlen, og hvorfor?
 • Når plastforingen opstår, opstår der spørgsmålet om, hvordan du fikser foringen på loftet og lægger det korrekt. Geniale alt er enkelt, og plastprodukter stables på samme måde som tidligere produkter, idet man observerer alle hullerne.
 • Nogle nuancer af arbejdet i forbindelse med installationen af ​​forsiden. Her er det nødvendigt at tilvejebringe en U-formet rille rundt om loftets omkreds for at dække de yderste ender af alle strimlerne.
 • Sporet er ofte et sammenfoldeligt design af L-formede produkter eller tjener som en integreret del af soklen. Forskellen er i det næste punkt, en af ​​dem er fast, inden den bliver færdig, den anden snaps efter, afhængigt af købsvalget.

I den sidste fase af clapboard loftsskæring er fastgørelsen af ​​en dekorativ sokkel eller hjørne langs hele omkredsen medtaget for at forbedre hullerne mellem væggen og klappbrættet. Fastgørelsen af ​​soklen er lavet med flydende negle, klip, skærer sig selv.

Nyd udsigten til det nye loft fortsætter fra tanken om, at der ikke er behov for at udføre yderligere efterbehandling og afslutte arbejdet med dette.

Sådan monteres vægpanelet i loftet?

Af alle de eksisterende metoder til afslutning af loftet er clapboard trim et af de mest populære. Let at installere, praktisk og attraktivt udseende - ikke alle dens fordele ved en sådan belægning.

Derudover er det ret nemt at lave et loft ud af vægpanelet med egne hænder, især hvis der er en loyal assistent i nærheden. Således kan du omdanne dit hjem uden ekstra omkostninger og på kortest mulig tid. I vores mesterklasse vil vi vise, hvordan du monterer vægpanelet på loftet. Til indretning af værelset brugt træ, plast eller MDF paneler. Men den mest overkommelige og enkle løsning er loftfyldstofet med plastklapplade. Da PVC-belægningen har vandafvisende egenskaber, kan de bruges i badeværelset og i køkkenet uden frygt for udseendet af fugt og svamp. Nu hvor vi har besluttet på materialet, fortsætter vi med arbejdet. Til dette har vi brug for:

 • PVC beklædning;
 • metalprofiler til kasser;
 • klyaymery;
 • skruer med en tynd hue;
 • skruetrækker;
 • bygning niveau.