Tørretumbler på badeværelset - Komfortable stilarter til enhver plads på 76 fotos

Sengetørrer til badeværelset, hver kvinde skal tørre sit tøj efter vask.

Nogen bruger funktionen til at tørre tøj i vaskemaskiner, nogen hænger ting på batteriet.

Til dato kommer kommercielt tilgængelige design, der giver dig mulighed for at gøre processen praktisk og effektiv.

Varianter af linned tørretumbler

Tørretumblerne varierer i form af konstruktion og fastgørelsesmetode til overfladen.

Tørretumbleren er monteret i loftet, designet er en metalstang, suspenderet ved hjælp af en rullemekanisme og reb. Monteret under loftet.

Alternativt kan du sænke hver bar ned, hænge linned og løfte op. Dette design kan modstå omkring 20 pund af rå linned.

Tørretumbleren med loftsmontering passer til høje værelser samt små værelser med standardlofter.

Vægmonteret tørretumbler:

Stang - dette design af tørretumbleren er monteret på en af ​​væggene, handlingsprincippet svarer til tørretumbleren med fastgørelse til loftet. Velegnet til tørring af produkter fremstillet af uld samt de produkter, der ikke anbefales at folde for at undgå deformation.

Rope - det har en bred fordeling. Det har evnen til at kontrollere spændingen af ​​rebet og manglen på regulering af deres højde. Lavhængende vasketøj gør det sværere at bruge badeværelset, og overplacering af tovene vil tvinge dig til konstant at bruge en stol.

Console - egnet til brug, du skal skubbe den vedhæftede i form af en accordeon stang. Denne formular er egnet til små badeværelser. Efter tørring af linnedet foldes det og sneges tæt mod den vedhæftede væg. Tillader dig at øge det anvendelige område betydeligt.

Den er ideel til tørring af små genstande (håndklæder, T-shirts, børnetøj), men det er ikke praktisk at tørre store ting (sengetøj, tæppe).

Gulvmonteret tørretumbler

Tørretumbleren er installeret på gulvet. Ved udfoldning har en stor arbejdsflade. Det kan installeres i ethvert rum med ledig plads. Den folder let og bevæger sig fra hinanden.

Kan fjernes i et smalt rum. Gulvmonterede tørretumbler tager lidt plads, når de foldes. I et lille rum kan en sådan tørretumbler tage hele det ledige rum op.

Elektrisk drevet tørretumbler

For personer med begrænset tid er en elektrisk tørretumbler ideel. Den positive side er evnen til hurtigt at tørre tøj, men ikke egnet til alle typer stoffer.

Nogle stoffer bliver let deformeret af overophedning og mister deres æstetiske kvaliteter. Levetiden for sådanne stoffer reduceres hurtigt.

Tørring af ting på batteriet

Forskellige tørre tøj ved hjælp af temperatur. Yderligere installation er ikke påkrævet. Linnedet er bare hængt på batteriet.

Store ting tørre på batteriet er svært, men er ideel til små ting.

Med denne type tørring er det nødvendigt at omhyggeligt behandle produkter, der kræver temperatur.

Tørre ting i badet

Med denne type tørring er valgt design, hvilket er let at installere og fjerne.

Det optager badets arbejdsflade, men frigør plads på gulvet. Når du anbringer en sådan tørretumbler på badeværelset, vil det være umuligt at bruge det.

Hvordan bestemmer man designet til tørring af tøj?

Når du vælger en tørretumbler, skal du selvfølgelig bestemme, hvor og hvordan du nemt kan tørre ting.

Er det bekvemt for dig at tørre dem i badeværelset, har du nok plads til tørring i stuen, eller er det muligt at flytte tørretumbleren til altanen - alt dette afgør det typiske design af tørretumbleren.

Hvis du foretrækker at tørre ting i små satser, behøver du ikke at vælge en stor gulvtørrer.

Hvis du bor i en lille lejlighed, er konsol- eller lofttørrere bedre egnet, da de ikke vil tage meget plads når de foldes. Gulvtørrere bruges bedst i rummelige værelser.

Ved valg af tørretumbler skal der lægges vægt på det materiale, der anvendes i konstruktionen.

På grund af den konstante høj luftfugtighed skal metalstrukturen behandles med en rustfrit stålforbindelse. Du kan vælge en rustfrit stål tørretumbler. Sådan en tørretumbler vil tjene dig i lang tid og vil ikke miste sit udseende.

Alle fittings tørretumbler bør udføres godt. Fastgørelsesanordninger og hængsler bør holde tørretumbleren godt på overfladen eller i udfoldet tilstand. Spændetov skal have en glat overflade.

Når man vælger en bestemt tørretumbler, er det nødvendigt at tage hensyn til badeværelsens egenskaber og tilstedeværelsen af ​​ledig plads i den. Korrekt valgt tørretumbler vil dekorere badeværelset.

Vægmonterede Vaskemaskiner: Et overblik over moderne modeller

Problemet med at tørre tøj er altid meget akut, især for beboere i flere etager eller dem, der er trange i rummet og ikke har balkon eller loggia. Vejen ud af en vanskelig situation var tørretumbler. De kommer i forskellige designs og størrelser, divideret med type.

Egenskaber og fordele

For at træffe det rigtige valg, når du køber en tørretumbler, skal du først beslutte dig for dens modifikation og kende monteringsstedet for bygningen, da der skal være en fri tur til den. Krævede er vægmonterede tørretumbler. Disse foldeindretninger er komfortable, funktionelle og optager ikke stort rum, hvilket er vigtigt under forhold, når der ikke er nogen balkon, og badet er lille.

Vægkonstruktionen til tørring af tøj er et glidende system, der er fastgjort med skruer eller negle.

Vægmonterede tørretumblere har deres egne egenskaber og fordele.

 • Kompakthed. Den lille størrelse på enheden passer nemt ind i ethvert rum, selv det mindste.
 • Funktionalitet. Vægkonstruktioner har et stort udvalg, produkterne foldes, skjules, sænkes.
 • Høj grad af styrke.
 • Immobilitet, på grund af hvilken vasken ikke falder fra tørretumbleren, som for eksempel i gulvvarianterne.
 • Vandmodstand. Plast- og stålkonstruktioner er ikke bange for regn og sne.
 • Nem installation. Du kan selv installere produktet, det er nok at have et minimumsværktøj til rådighed og en halv time fritid.
 • Enkelheden af ​​applikationen kræver ikke, at vægtørret kræver særlig afgang.
 • Den lange driftsperiode til brug for bestemmelsesstedet.
 • Praktisk og pålidelig.
 • Modstand mod temperatur ekstremer.
 • Udseende, der giver dig mulighed for at se godt ud i et indvendigt bad, balkon, loggia.
 • Overkommelige prissegment.

Derudover er metalvæg tørretumbler dækket af et specielt beskyttende lag, der forhindrer ætsende processer. Også under tørring på dette design kan du bruge tøjbøjler og færdiggør produktet med kroge.

Typer af design

Til dato er der mange variationer af vægtørrere. Nogen passende glidende design, og nogen foretrækker en foldningsenhed.

Fabrikanter tilbyder kunderne følgende typer vægvariationer:

 • elektriske;
 • reb;
 • "Harmonika".

Derudover er der flere andre arter, der er mindre efterspurgte af en række årsager.

Glidebørster - den perfekte balance mellem omkostninger og funktionalitet. En sådan model kan bevæge sig og bevæge sig fra hinanden. I skiftet position kan tørretumbleren fungere som en håndklædeholder. Designet giver et stort antal spændingsstrenge. Fastgjort til væggen i enhver højde ved hjælp af et specialpanel.

Fordelene ved designet er dets styrke, anvendelighed, kompaktitet og evne til at modstå en stor belastning.

Skydevægge tørretumbler er af to typer:

 • træghed, modstå en belastning på 5-6 kg;
 • cantilever, modstå en belastning på 8-10 kg.

Konsolmodellerne er noget dyrere end inerti, men de er mere praktiske og holdbare.

Sammenfoldelig tørretumbler er en struktur bestående af to små paneler og tovværk. Pladerne er oftest lavet af plastik. Tørretumbleren er fastgjort under loftet - et panel modsat det andet, og de er forbundet med strammede reb. Om nødvendigt overføres et panel til det andet, således at strukturen samles, og rebene skjules automatisk inde i panelet.

Sådanne strukturer kan udvikle sig både i længde og i bredde. Modellen kan have op til seks reb. Sådanne produkter tilhører det billige prissegment, de er nemme at betjene, men den maksimale belastning de kan modstå er 7 kg. Sengelinned på sådanne tov vil ikke være i stand til at tørre.

En foldetørrer er ideel til små bade og balkoner, da det ikke tager meget plads. Når strukturen ikke bruges, stiger den simpelthen op, tæt på væggen. Sådanne indretninger er overkommelige. De kan være plastik, metal, træ, i forskellige farvevariationer, spiller ofte en dekorativ rolle.

Elektriske tørretumbler er en moderne tilgang til tørring af tøj. De er installeret på badeværelset. Sådanne indretninger er funktionelle, fordi de udover tørring også anvendes som et håndklædeholder og en indretning til opvarmning. Enheden drives fra elnettet, så værelset skal være forsynet med en stikkontakt og god ventilation, så der ikke er overskydende luftfugtighed.

Mange modeller suppleres med et sensorisk kontrolsystem, rebene opvarmes til en temperatur på 50-60 grader. Bygningens længde er som regel en meter og kan modstå belastninger på op til 15 kg.

Derudover er der mange andre typer vægmonterede tørretumbler, for eksempel en enhed med en multi-level suspension eller et reb model, som kan folde. Det er bedre at vælge reb enheder til tørring med syntetiske ledninger, da de er fugtighedsbestandige, gnider ikke, de danner ikke plak og svampe.

Populære er også modeller-akkordioner, som er nemme at bruge, kompakte og tjener som en ideel enhed til tørring af små tøj. For store balkoner og badeværelser egnet tørretumbler "elevator", en karakteristisk træk, som er den højeste grad af styrke, på grund af dette, kan enheden modstå belastninger op til 25 kg.

De fleste moderne tørretumbler har et automatisk rebstrammesystem, hvilket er meget bekvemt. Mange producenter fremstiller modeller, der er udstyret med f.eks. Kroge eller en glidende hylde, ruller eller klemmer.

Dimensioner

Størrelserne på tørretumbler til linned kan være meget forskellige, alt afhænger af modellen. Hvis badet eller balkonen er lille, så er det bedre at købe en smal struktur, hvis bredde er 50 eller 60 cm, og hvis området tillader det, kan du købe indstillingen med en bredde på en meter eller mere.

Når du køber, skal du tage højde for det faktum, at sengelinned ikke kan placeres på smalle tørretumbler, de er beregnet til at hænge små ting. Det skal også bemærkes, at jo smalere tørretumbleren, de mindre reb eller kviste vil være i strukturen.

materialer

I dag tilbyder producenterne kunder forskellige designs til tørring af tøj, som er lavet af forskellige materialer. Tørretumbler kan være lavet af stål, plast, træ, aluminium eller bare reb.

Ståltørrere har ofte en krom finish. Det giver produktet æstetisk appel.

Fordelene ved forkromede stålkonstruktioner er:

 • høj grad af styrke;
 • lang operationel periode
 • smuk glans;
 • pålidelighed;
 • modstandsdygtighed mod korrosionsprocesser.

For at opretholde glans og visuel appel er det nødvendigt at bruge specielle vaskemidler til rengøring og pleje.

Plastikdesign til tørring af tøj - de mest populære enheder. De har mange fordele.

 • Modstandsdygtighed overfor korrosionsprocesser.
 • Rimelig pris.
 • Lav vægt.
 • Bred vifte af produkter.
 • Nem pleje. Til rengøring og vask behøver du ikke specialværktøj.
 • Plastplader forlader ikke folder på tøj, der er tørret.
 • Må ikke danne pletter på ting.

Desuden bliver moderne plast ikke gul med tiden og passer perfekt ind i ethvert badeværelse eller balkoninteriør.

Aluminiumskonstruktioner er ideelle til dem der mangler penge.

På trods af lave omkostninger har sådanne designs nogle fordele:

 • lille vægt;
 • nem installation og nem vedligeholdelse.

De er designet til tørring af en lille mængde linned.

Rope tørretumblere - den mest enkle og budget. Når du køber dem, skal du være opmærksom på materialet i fremstillingstov, syntetisk anses for at være holdbart og pålideligt.

Trættørrere er holdbare, attraktive og pålidelige. Men når man køber, skal man huske på, at trækonstruktioner ikke tåler et fugtigt miljø, så producenter af højkvalitetsprodukter behandler altid deres overflade med specielle beskyttelsesmidler.

Der er også kombinerede design, der bruger flere typer materialer, for eksempel aluminium og stål. På grund af kombinationen bliver produktet billigere. Den mest pålidelige er design fra metal og plast. Basen er metal, og de enkelte elementer er plastik.

Producentoversigt

Der er mange producenter af vægmonterede tørretumbler, vi vil overveje de mest kendte, eftertragtede og velbeviste virksomheder.

 • Leifheit. Tysk producent, hvis produkter er af moderne design og høj kvalitet. Dette er et premium segment. Tørretumbler af dette mærke skelnes af pålidelighed, god styrke, stål af høj kvalitet, hvorfra konstruktionerne fremstilles. Strængernes længde starter fra to meter.
 • Melicone. Den italienske producent af vægarmaturer til tørring af tøj på værelset. Brandet kombinerer pålideligt europæisk kvalitets- og italiensk design. Produkterne er kendetegnet ved holdbarhed, pålidelighed, miljøvenlighed og forskellige designs. Aluminium tørretumbler er altid dækket med et specielt lag, der beskytter linned mod kontakt med metal.
 • Gimi. Velkendt italiensk producent af forskellige produkter og tilbehør til hjemmet. I hans arsenal er der mange designs til tørring af tøj. Karakteristiske egenskaber ved produkterne er ergonomi, kompaktitet, funktionalitet, miljøvenlighed, bekræftet af specielle certifikater, nem installation og drift. Ofte anvendes til fremstilling af metal og plast.
 • Dogrular. Russisk producent af tørretumbler af forskellige modifikationer. De er lavet af plast, aluminium og rustfrit stål. Modstandsdygtig over for mekanisk beskadigelse og korrosion.
 • Granchio. Tørretumbler af dette italienske mærke er kendetegnet ved kompakte design, holdbarhed, moderne design og specielle holdbare mekanismer, der sikrer uafbrudt drift af produktet.
 • Comfort Alumin. Tørretumbler hviderussisk produktion. Et kendetegn ved mærket er udgivelsen af ​​universelle modeller. De er som regel fremstillet af aluminium, plast og rustfrit stål i et bredt dimensionelt gitter. Konstruktionerne bruger en mekanisme til at hæve og sænke det hængte vaskeri.
 • Zalger. Tysk mærke, der kombinerer høj kvalitet og klarhed af model linjer. Alle produkter er holdbare, pålidelige, dekoreret uden overdreven pretentiøsitet. Virksomheden har specialiseret sig i alle typer tørretumbler.
 • Marta. Virksomheden producerer husholdningsartikler, som omfatter alle typer tørretumblere, der er karakteriseret ved holdbarhed. Ved fremstilling af brugt rustfrit stål med en speciel belægning, der forhindrer mekanisk beskadigelse og korrosion. Det ideelle forhold mellem pris og kvalitet.
 • Foppapedretti. En italiensk producent, der ved fremstilling af produkter foretrækker træ, kombinerer det perfekt med metal og plast. Alle design er miljøvenlige, holdbare og pålidelige. I arsenalen af ​​vægtørrere er der mange muligheder for foldning af design.

Omkostningerne ved en enhed til tørring af tøj varierer fra 500 til 50.000 rubler afhængigt af design, materiale og funktionalitet.

Bedømmelserne om de ovenfor nævnte producenter er positive, da de alle bruger højteknologisk udstyr og materialer af høj kvalitet i deres produktion under hensyntagen til kravene fra den moderne køber - miljøvenlighed, holdbarhed, moderne design, kompaktitet og antibakterielle belægninger.

Hvordan vælger man?

For at vælge den rigtige vægmonterede tørretumbler skal du overholde visse anbefalinger.

 • Bestem den belastning, der antages. Det er bedre at købe design, som tåler tunge belastninger, så sengelinned, håndklæder, sengetæpper og andre tunge genstande kan tørres.
 • Nøjagtigt forstå, hvor strukturen vil blive installeret.
 • Vælg fastgørelsestype under hensyntagen til materialet til fremstilling af lejemuren, på hvilken enheden til tørring af tøj vil blive fastgjort. Væggene, som fastgørelsen af ​​kraftige strukturer er tilladt, skal være mursten eller beton.
 • Vær opmærksom på materialet i produktet. De stærkeste og mest holdbare stål og aluminium armaturer overvejes. Designet skal have en høj grad af modstand mod fugt. Hvis enheden er monteret på balkonen, skal den være frostbestandig.
 • Vær særlig opmærksom på rebet, for på den ene side er naturlig ledning miljøvenlig, men på den anden side er syntetisk mere slidstærk og holdbar.

Derudover er det nødvendigt at være opmærksom på afstanden mellem stængerne (tovværk), fordi jo mere det er, vil den bedre og hurtigere tørring af linned forekomme. Hvis afstanden er lille, vil tøjet passe tæt sammen, og tørringen vil vare lang tid, det skyldes dårlig luftcirkulation.

Du kan ikke købe design med klare ridser, især med metalanordninger, da rust vil dukke op i deres plads og efterlade mærker på vasken. Det anbefales heller ikke at købe tørretumbler, hvor stængerne fastgøres ved svejsning, fordi der udvikles korrosion hurtigt på disse steder. I højkvalitetsdesign er vedhæftningspunkter gemt under plastikkappe, som forhindrer dannelse af puffer og huller på tøj.

Sortimentets sortiment og en bred vifte af farver giver dig mulighed for at købe en tørretumbler, som vil være i harmoni med flisen i badeværelset, fliser på altanen og alt andet efterbehandling.

Placeringseksempler

Den vægmonterede tørretumbler kan placeres på badeværelset, på loggia eller på balkonen.

 • I sidstnævnte tilfælde kan designet monteres på sidevæggen. Dette er optimalt, fordi de fleste tørretumbler bevæger sig fremad, hvilket betyder, at det kan rumme en stor mængde vaskeri. Meget praktisk til glidende og foldende design.
 • Små tørretumbler er monteret på balkonen under vinduet, men så vil de ikke have plads til at bevæge sig fremad.
 • Praktisk placering af tørretumbleren er væggen, hvor udgangen til balkonen er placeret. Udendørsmodeller skal være modstandsdygtige mod ekstreme temperaturer.
 • En multi-level tørretumbler vil se godt ud på en loggia, da rummet i dette rum er større end en standard balkon eller badeværelse. Trægmodeller anses for at være de mest populære som balkontørrere, især hvad angår pladsbesparelse.
 • På badeværelset kan du hænge produktet af ethvert design og størrelse. Det hele afhænger af rummet. Yderligere betingelser for placering er kun nødvendige for en elektrisk tørretumbler, fordi der er brug for en udgang og et godt ventilationssystem.
 • Ofte placeres strukturen på væggen, hvor badekarret står, så i tilfælde af dårligt presset vaskeri løber vandet ikke ned i gulvet. Tørretumbleren installeret under loftet ser bedst ud, hvis det selvfølgelig tillader det.
 • Små tørreapparater ser godt ud over batteriet, det bidrager til hurtig tørring.
 • Rope tørretumbler er monteret langs lokalerne, fastgjort på modsatte vægge.

Og balkon modeller af tørretumbler og design til et badeværelse har en række ligheder. De kan installeres på væggen med en hvilken som helst finish (plast, træ, metal eller gips). Det eneste, der skal gøres på forhånd, er at udføre blokforstærkning ved hjælp af en profil og reparere den med selvdrejende skruer.

I den næste video vil du se, hvordan man laver en vægfoldningstørrer med egne hænder.

Tørring i badeværelset - mere end en simpel markedsoversigt

Heldigvis, takket være udseendet af vaskemaskiner, blev den automatiske vask af tøj let, man kunne sige dagligdags forretning. Men selv om mange moderne modeller har en tørringsfunktion, foretrækker de hemmelige hustruer at tørre tingene separat, kun ved hjælp af let-spin-funktionen. Tøjvask er trods alt meget vanskeligt at stryge efter maskintørring. I denne gennemgang vil jeg fortælle dig, hvad der tørrer tøj til badeværelset og ikke kun til badeværelset, og vi vil tale om kriterierne for at vælge og installere sådanne enheder med egne hænder.

Fuld tørretumbler i et stort badeværelse.

Hvilken tørring af sengetøj tilbydes af det moderne marked

Naturligvis for alle producenter af dette produkt er hovedkriteriet brugervenlighed. Men dimensioner af badeværelser i moderne lejligheder kan være helt anderledes.

Hvad der passer til nye bygninger med fri plan, passer ofte simpelthen ikke i Khrusjtjov. Derfor skal du vælge ud fra bestemte forhold.

Wall muligheder

Vægtørring for linned på badeværelset betragtes fortjent som et af de ældste og dokumenterede områder. I øjeblikket kan blandt disse tørretumbler skelnes mellem to førende modeller.

Enheden af ​​den første model i tekniske termer betragtes som mere kompleks. En sådan anordning er en tromle med indbygget fjedermekanisme og låse.

Sæt tromletørret i arbejdsstilling.

Undertøj er hængt på reb her. Den ene ende af disse reb er fastgjort på en monolitisk plank, og den anden er fastgjort til tromlen, skjult i kassen. I en stille tilstand, det vil sige, når intet skal tørres, hænger kassen sammen med den monolitiske plank simpelthen på væggen.

For at bringe en sådan tørretumbler i driftstilstand skal du tage en monolitisk stang og sammen med tovene hekte den på et par beslag fastgjort på den modsatte væg. På dette tidspunkt vil tromlen dreje og frigive rebet til den ønskede længde.

Når stangen er fastgjort på beslagene, vil fjedermekanismen give en stabil spænding af tovene, og så de ikke sættes under belastning, skal tromlen fastgøres med specielle stik og derved sikre en stabil position.

I betragtning af dens kompakte karakter er denne model ganske populær. Sådanne tørreapparater fra gode producenter er i stand til at modstå op til 12-15 kg vådt vaskevægt. Men disse enheder har 2 svage punkter. For det første, hvis du konstant "trækker" tovene, slides de ganske hurtigt ud, selvom det ikke er så slemt, kan du jo erstatte dem.

Værre, forårsmekanismen, spændetovene og låseklemmerne er faktisk under konstant belastning, og hvis fabrikanten har installeret lavkvalitetsfjedre med plastikklip, vil sådan tørring ikke vare længe. Så vidt jeg ved, bryder billige modeller allerede i det første driftsår.

Den anden type vægtørrere er den såkaldte cantilever telescopic eller, mere simpelthen, indtrækbar tørring. De er lavet af metalstrimler og rør. I modsætning til den første mulighed er cantilever-armaturer kun fastgjort til en væg og har ingen fjedre eller klemmer.

Indtrækningskonsol til badeværelset.

Efter min mening er den eneste væsentlige fordel, at sådanne enheder kan prale, kompakt, i foldet tilstand, sådan en tørretumbler vil helt sikkert ikke forstyrre dig. Samtidig er bæreevnen til dette design ikke mere end 5, højst 7 kg. Oftest bruges de ikke til deres tilsigtede formål, men som en almindelig håndklædebøjle.

Der er en anden, figurativt talende arbejder-bonde-version af vægmonterede tørretumblere. Det kan gøres for hånd, men jeg vil fortælle lidt om det.

Liana som anerkendt leder blandt lofttype tørretumblere

For ejere af små badeværelser såvel som i lejligheder med højt til loftet er modellen under det fælles navn Liana til tørring af tøj i badeværelset den bedst mulige måde. Dette ekstravagante navn på tørretumbleren modtog for en overflod af reb og suspenderede ruller.

Liana i loftet.

Loftmodellen "Liana" er virkelig meget praktisk, jeg har ikke hørt, at nogen værtinde skældte denne enhed. Pointen her er, at en metalramme af to guider er monteret på loftet. Ruller er hængt på denne ramme, hvorigennem tauene passeres.

Men linned hænger ikke på rebene, men på metalrør. Træer med ruller er nødvendige for at hæve og sænke metalrør. For nemheds skyld er en konsol fastgjort til væggen, på hvilken toderne af rebene klæber. For mig personligt er dette design mere som en mekanisme til at hæve sejl på yachter.

Nu er sådanne modeller lavet ikke kun i loftet, men også i vægudgaven. Princippet om deres handlinger er absolut det samme. Forskellen er kun i lejeelementerne. Som du sikkert allerede har forstået, er loftet vintret fastgjort til loftet, og i vægudgaven anvendes to sidevægkonsoller.

Wall option Liana.

For et enkelt navn skjuler en ret bred vifte. Længden af ​​rørene i vinstokke ligger fra 50 cm til 2 m. Undervisningen lover at vinstokken i gennemsnit er beregnet til 15-20 kg vægt. Men her skal du se på oprindelseslandet.

Vores håndværkere, såvel som tyske respektable borgere, laver som regel kvalitetsprodukter. Og jeg kan forsikre dig om, at 20 kg er langt fra grænsen der.

Men som for nogle (ikke alle) kinesiske firmaer og umærkede tørretumblere, så uanset den lave pris, vil du bruge pengene forgæves. Tæber vil blive forvirrede, rullerne vil komme ud, og parenteser vil bøjes.

Gulv og bærbar tørretumbler

At liste alle eksisterende gulvmuligheder i en lille anmeldelse er simpelthen ikke realistisk. Næsten alle så sådanne tørreapparater. Den mest populære model i øjeblikket er bærbar foldetørring, som ligner et strygebræt.

Men udover hende er der volumetriske mønstre på hjul, som ofte ikke forstår, men de er meget bekvemme at flytte rundt i lejligheden. Som jeg har set, er alle sådanne tørretumbler lavet af metal.

Multi-level gulvtørrer på hjul.

Jeg kan godt lide dem for deres pålidelighed. Der er ingen reb, ruller eller beslag, alt er meget enkelt, det sædvanlige gitter med tværgående lameller. Hvis en sådan tørretumbler håndteres normalt, vil børnene også få det.

Bicuspid badeværelse tørretumbler.

Hvad angår bærbare modeller, er rækken endnu bredere. Den mest berømte er tørretumbleren, der består af 2 halvdele forbundet med sløjfer i form af en bog.

Det er lavet specielt til brug på badeværelset. Ved kanterne af en sådan tørring er der specielle stop. Du behøver kun at åbne denne "bog" og sætte på badekanten.

På en eller anden måde købte min kone en såkaldt tørretumbler til batterier ved et salg, hvilket betyder varme radiatorer. Den består af 2 buede kroge, der klæber til batteriet, og 5 tværgående rør svejses mellem dem.

Jeg har aldrig mødt et enklere design. Hustru bruger det, når hun tørrer forskellige små ting med sine egne hænder uden at spinde. Først hænger hun tørretumbleren på badet, og efter at tøjet er drænet, sender det hurtigt og billigt til radiatoren.

Aktive tørreapparater

Jeg kalder aktive tørreapparater stationære opvarmet håndklæde skinner drevet fra husets varmeanlæg eller fra forsyning af varmt vand. Samt enheder, der kører på el.

Nå er der næsten ikke noget at sige om stationære håndklædestænger, som regel er de monteret en gang, og hvis du ikke sparer pengene og køber et kvalitetsudstyr, bruger du denne tørretumbler til livet.

Hvad angår elektriske modeller, kan de være både stationære og bærbare. Stationære elektriske modeller fra vand er kun forskellige i typen af ​​kølemiddel.

Bærbare modeller er mindre almindelige, men du kan stadig finde dem, hvis du ønsker det. Alle elektriske tørretumbler af samme plan, med samme princip som en oliefyrer, fungerer. Det vil sige, at en speciel olie pumpes inde i det forseglede hus, og brændstofvarmeren er installeret.

De adskiller sig kun fra standardvarmeren i konfigurationen af ​​sagen, her er tværstængerne specielt tilvejebragt til hængende tøj og forbedret beskyttelse mod høj luftfugtighed.

Running model af en stationær elektrisk håndklædestang.

Sådanne elektriske bærbare modeller fra 220V arbejder, deres effekt beregnes således, at temperaturen ikke overstiger 60ºС henholdsvis, det er umuligt at brænde dem.

Hvis du køber en elektrisk model af en badeværelse tørretumbler, uanset om den er stationær eller bærbar, skal du først og fremmest sørge for, at din stikkontakt er udstyret med en jordsløjfe. Badeværelse er vådt, og du bør ikke håbe på russisk "måske", konsekvenserne kan være mere end alvorlige.

Tabel over gennemsnitlige omkostninger ved populære tørretumblere

Tørretumbler på badeværelset

Linen tørretumbler, hvis popularitet er markant forøget, tillader dig at undgå mange ulemper: du behøver ikke at hænge vaskede tøj over hele lejligheden, de tørrer hurtigere, de smuldrer mindre og blander sig ikke. Tørretidens brugervenlighed afhænger stort set af selve designet, dets størrelse, funktionalitet, fremstillingsmateriale.

Tørretumbler på badeværelset

For at vælge den bedste løsning, bør du lære mere om varianterne af tørretumblere, deres fordele og ulemper samt installeringsmetoder.

Varianter af linned tørretumbler

Moderne tørretumbler er præsenteret i en bred vifte - fra standard tværstænger på stativer til elektriske modeller med flere temperaturregimer. De adskiller sig ikke kun i form og størrelse, men også i installationsmetoden. Desuden er hver tørretumbler designet til specifikke belastninger. De fleste modeller er lavet af aluminium, rustfrit stål og plast, selv om træprodukter også er ret efterspurgte.

Billedet loft tørretumbler

Afhængigt af designet kan tørretumbleren installeres på gulv eller sider af badet, monteret på væg eller loft. Det er installationsmetoden, der er det vigtigste kriterium ved valg af model, og for ikke at blive forvekslet er det bedre at studere på forhånd de grundlæggende egenskaber for hver type.

Gulvmodeller

Folding gulv tørretumbler

Gulvtørreren er som regel en folderamme med vandrette stænger eller strakte metalstrenge, hvor vasken er hængt. I den udfoldede form tager tørretumbleren op til en masse plads (specielt design med ekstra moduler), men det giver dig mulighed for bekvemt at placere et stort antal ting. I samlet tilstand overstiger tykkelsen af ​​tørretumbleren ikke 10 cm, og den kan let skubbes mellem badekar og vaskemaskine. I gennemsnit modstår sådanne modeller ca. 20 kg vådt tøjvask, og vægten af ​​selve konstruktionen er ikke mere end 3,5-4 kg.

Gulv Vertikal Tørretumbler

Ud over de standard vandrette tørreapparater, kommercielt tilgængelige multilagmodeller af typen hylder, som også er foldet og udstyret med hjul til nem bevægelse. Når de udfoldes, tager de mindre plads end vandrette og er ideelle til tørring af små ting - undertøj, strømper, trøjer, bluser og så videre.

Tørretumbler i form af hylder

Fordele ved udendørs konstruktioner:

 • brugervenlighed og holdbarhed;
 • lille vægt;
 • fremragende kapacitet;
 • tørretumbleren kan placeres på ethvert passende sted;
 • Du behøver ikke at montere en vedhæftet fil.

Den eneste ulempe ved sådanne tørrere er, at de besætter et brugbart område, og for en lille lejlighed er dette et meget presserende problem.

Vægmodeller

Vægmonteret foldetørrer

Tørretumbler monteret på væggen er meget mere praktisk at bruge. De er hjælpelinjer med tværstænger til hængende tøj. Vægstrukturer er teleskopiske, glidende, med justerbare tværstænger i højden. Der er kompakte modeller med en fjeder tromme i sagen, som giver dig mulighed for at strække strængerne mellem modstående vægge. Hung på toppen af ​​tingene forstyrrer ikke brugen af ​​badeværelset, hvis det kun er strøelse, og efter montering af tørretumbleren passer harmonisk ind i interiøret og gør ikke ømme øjne.

Tørretumbler tørretumbler

 • kompakt størrelse;
 • lethed og bekvemmelighed i drift
 • lav pris;
 • æstetisk udseende.

En sådan inertiel enhed ødelægger ikke det indre af rummet og giver dig mulighed for hurtigt at trække tøjlinjen

 • lille kapacitet;
 • maksimal belastning bør ikke overstige 7-10 kg afhængigt af modellen;
 • Til installation er det nødvendigt at bore væggene.

Suspended modeller

Overhead tørretumbler med bøjler

Ved design ligner lofttørrerne væggen, kun guiderne, som de lægger til loftet. Længden af ​​lamellerne er indstillelig, når du hænger vasketøjet, kan de let sænkes til det ønskede niveau og derefter trækkes op igen. Desuden kan hver tværstang bevæge sig uafhængigt af de andre, hvilket gør driften af ​​tørretumbleren mere praktisk. Sådanne konstruktioner er som regel monteret over badet for at forhindre, at puddene drypper fra det våde vaskeri på gulvet.

Tørretæppe med træplader

 • hængende ting besætter ikke nyttig plads og næsten ikke forstyrrer brugen af ​​badeværelset;
 • tørretumbler har en kompakt størrelse og æstetisk udseende;
 • design er praktisk at bruge.

Ulempen ved sådanne tørrere kan kaldes installationens kompleksitet. Fastgørelser skal være så stærke og pålidelige som muligt, såvel som overlapninger, så hele strukturen ikke falder ned under vægten af ​​våde ting.

Automatisk Elektronisk Tørretumbler

Badekåber

Tørretumbler på badets side

Disse tørretumbler er foldende lysrammer med tynde rør eller strenge. De kan lægges i vandret stilling oven på badet eller vinkles på modsatte sider. At stå ikke glide af, de har specielle plastikholdere. Der er også modeller, der er hængt på siden eller på radiatoren. De er meget små og bruges hovedsagelig til tørring af håndklæder, strømper og undertøj.

Bad tørretumbler

Tørretumbler om bord på et bad

Fordelene ved sådanne tørrere kan kun tilskrives lav vægt og brugervenlighed, for så vidt angår bekvemmelighed og funktionalitet, taber de mærkbart. Mange af disse designs er ikke hængt, de er ikke egnede til tørring af sengelinned. Derudover er der ikke mulighed for at tage et bad, mens tøjet er tørt, da tørretumbleren er placeret direkte over det.

Tørring til sarte emner på badet

Elektriske tørretumbler

Elektriske tørretumbler er ikke mindre efterspurgte end konventionelle, selv på trods af de høje omkostninger. De er uerstattelige, hvis du hurtigt skal tørre en jakke, en varm sweater, et tæppe og andre lignende ting, som under normale forhold tørrer i flere dage. Elektriske modeller er også meget forskellige og kan være gulv, væg, hængende. De fleste af dem er udstyret med termostater, som giver dig mulighed for at vælge den optimale tørretype afhængigt af typen af ​​linned. Der er også tørretumbler med elektroniske timere, hvilket gør det muligt at justere varigheden af ​​enheden. Disse tørretumbler bruger meget lidt elektricitet, arbejder næsten lydløst, modstår belastninger på ca. 15 kg.

Elektrisk foldetørrer

 • hurtig og ensartet tørring
 • brugervenlighed;
 • Når det er foldet, tager tørretumbleren op til et minimum af plads.

Forskellige typer gulvmonterede elektriske tørreapparater

 • høj pris;
 • ekstra energikostnader
 • behovet for at overholde sikkerhedsforskrifterne.

Populære modeller af linnedtørrere

Tørretumbler Gimi Rotor-6

Lofttørrer "Liana"

Tørretumbler Leifheit TELECLIP

Tørretumbler Siena

GIMI ALABLOCK Outboard Tørretumbler

Alcona SBA-A4-FX Elektrisk Tørretumbler

Anbefalinger til valg af tørretumbler

Ved valg af tørretumbler skal der lægges særlig vægt på materialet til fremstilling. De mest praktiske og holdbare produkter betragtes som rustfrit stål. Over tid mister de ikke deres udseende, tåler de største belastninger, må ikke efterlade pletter på ting og gøres rent af plaque.

Rustfrit Stål Tørretumbler

Aluminiumsmodeller med pulverlakering ser også godt ud i starten, men med intensiv brug begynder belægningen at skrælle, og mørke spor af linned forbliver på aluminium.

Aluminiums gulvtørrere

Plastprodukter er de mest overkommelige og attraktive udseende, kun de har et ret begrænset levetid. Ja, og en stor belastning på dem kan ikke være, ellers vil plastikhuset hurtigt gå i stykker. Over tid mister disse tørreapparater deres attraktive udseende, plast bliver gult, slingende strings.

Tørretumbler gulv af plast

Med hensyn til trætørrere med passende pleje kan de tjene meget lang tid. Desuden har sådanne modeller ofte en original form og ser harmonisk ud i badeværelset. Men hvis man skal vaske det ofte og i store mængder, er det bedre at opgive trætørret til fordel for metalet.

Tørretumbler lavet af træ

Den oprindelige foldetørrer træ

Når du vælger, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​forbindelserne, belægningens tæthed, den nemme bevægelse af elementerne. Strenge eller kviste bør ikke være for tykke: Den optimale afstand er 7-10 cm, hvis den er mindre, så tingene berører hinanden og tørrer længere. På tørreapparatets ramme bør der ikke være skarpe fremspring, spor af svejsning, pletter, ruhed. Hvis basen skinner gennem belægningen, er det bedre at nægte et sådant køb - meget snart begynder malingen at skille af.

I en højkvalitets tørretumbler har alle elementer en glat farve, en glat flad overflade, rørene fra enderne lukkes med stik samt leddene. På pakken skal angives udstyr, alle størrelser, vægt, er nødvendige for at være vejledningen til installation.

Mulighed for at installere en tørretumbler på badeværelset

For at installere tørretumbleren i badeværelset kræver ikke særlig viden og færdigheder, så håndtere installationen er ikke svært. Ordren af ​​fastgørelseselementer kan variere lidt afhængigt af produktets design, så før installationen skal du omhyggeligt læse producentens anvisninger. Ofte tages der fejl ved installation af lofttørrere, og derfor overveje mulighederne for deres installation mere detaljeret.

Installation af tørretumbleren "Liana"

Før arbejdet påbegyndes, skal alle dele af tørretumbler spredes ud på bordet og tjekke udstyret. Fastgørelseselementer er normalt inkluderet i kittet, men de er ikke altid pålidelige, og mange håndværkere foretrækker at købe dem separat. Ud over selve tørretumbleren skal du have en blyant, en hammer og en boremaskine med passende boringer - til beton og fliser.

Trin 1. Vælg tørrers optimale placering og sæt mærker på loftet med blyant. For at gøre dette skal du tage beslagene med ruller, anvende dem i loftet og markere punkter gennem monteringshullerne. Beslagene skal være parallelle med hinanden på samme niveau, og afstanden imellem dem skal svare til længden af ​​tørretumblerne.

Trin 2. Bor huller i loftet, blæs støv ud, hammerspidser tæt. Derefter fastgør beslagene med skruer og luk sporene fra fastgørelseselementerne med specielle stik indgår i pakken.

Trin 3. Til væggen parallelt med beslagene, fastgør beslaget til fastgørelse af ledningerne. Den skal placeres ca. i en højde på 1,3-1,5 m fra gulvet, strengt vandret. Fastgørelsen er den samme: Marker punkterne for fastgørelseselementer gennem hullerne, bor, indsæt dykker og skruer i skruer. Hvis væggen er foret med fliser, skal du tage et spydformet bor med pobedit lodning, ellers kan flisen bryde.

Fastgøringsbeslag

Trin 4. Placer forsigtigt ledningerne på en plan overflade, og begynd at fastgøre dem skiftevis til hver stang. For at gøre dette er en stram knude bundet i enden, ledningen er placeret i en rille på stangen, og knuden strammes indad med indsats. Også reparere og alle andre ledninger.

Trin 5. Start samlingen af ​​tørretumbleren. Træk snoren gennem hullerne i begge beslag. Hvis fastgørelsesbeslaget er placeret på højre side, begynder samlingen med venstre beslag og omvendt. Selve ledningen er ikke særlig let at skubbe ind i hullet, så det er nemt at bruge et stykke wire, bøje det i form af en krog eller en lang sløjfe. Den ledige ende af ledningen trækkes gennem to låsehætter.

Trin 6. Den første stang er strammet op, hvorefter den øverste hætte fastgøres med en knude på ledningen og bringes i udskæringen på beslaget. Gentag handlingen med de andre suspensioner, så alle er placeret på samme niveau.

Trin 7. Herefter bestemmer du det nederste niveau af stængernes placering, hvor det er bedst at hænge vasketøjet og binde en anden knude. Knuderne trækkes ind i de nederste hætter, og de resterende stykker af ledninger skæres af. Herefter trækkes suspensionerne igen til den oprindelige position.

Installation af tørretumbleren "Fortuna"

"Fortune" -modellen er en konstruktion af metalbeslag med ruller, hvorpå to bevægelige aluminiumsprofiler er monteret. Ved hjælp af en simpel mekanisme og stålkabler kan profiler let hæves og sænkes til den ønskede højde og uafhængigt af hinanden. I profilerne langs hele længden er der specielle huller til bøjlerne, hvor det er bekvemt at tørre tøj.

Beslagene er fastgjort til loftet, og føringsrullen og styreenheden er anbragt på væggen. Først skal du vælge den mest hensigtsmæssige placering af tørretumbleren i forhold til badet, så vandet fra linnedet strømmer direkte ind i det og danner ikke pytter på gulvet. Derefter kan du fortsætte direkte til installationen.

Trin 1. På loftet med en blyant markeres fastgørelsespunkterne for beslagene, 2 hver. De skal danne et rektangel med sider på 1,8-2 m og 0,4-0,6 m. På væggen markerer man også fastgørelsesstedet på styreenheden og føringsrullen strengt langs den samme vertikale linje.

Monteringsruller og styreenhed

Trin 2. Mærkerne er boret med huller af passende dybde, og ved hjælp af ankre fixerer de beslagene med ruller og styreenheden.

Trin 3. Stålkabels ende er forsigtigt trukket ind i holderen (krabbe), en stærk knude er bundet i enden og strammet indvendigt. Træk den anden ende af kablet i plastholderen og foringen, der følger med tørretumbleren, og træk det derefter gennem rullen på modsat side af styreenheden.

Binde en knude og passere ind i en krabbe

Trin 4. Puden trykkes tæt på rullen, fastspændt med en lås op til stopet, og krabben strammes opad, så den hviler fast mod låsen. Derefter føres kablet udefra af dobbeltrullen og gennem styrrullen.

Træk kablet gennem klemmen og puden

Trin 5. På styreenheden skrues låget af, så låseskiven, som er inde, ikke falder ud. Den ledige ende af kablet er gevind gennem denne hætte, foldet i form af en løkke og ledet ud gennem det samme hul. Nu trækkes kablet i modsat retning, men fra indersiden af ​​begge ruller. Samtidig skal dobbeltrullen drejes mod retningen.

Træk kablet gennem rullen

Pinned rulle og kabel trækker

Trin 6. Alternativt fastgør dekorative plader under hver rulle, sæt derefter krabber og juster længden af ​​kablet, så når afstanden mellem styreenheden og midten af ​​sløjfen ikke overstiger 10 cm. Derefter skæres den frie ende af kablet.

Vi strammer rebet med en krabbe

Processen med at trække tove

Trin 7. Midt i løkkeindsatsen låseskiven og hold den med fingrene og stram kablet i hætten. Ved hjælp af håndtaget på styreenheden er kablet let afviklet, så at hætten kan skrues på.

Tørretumbler på badeværelset

Tørretumbleren i badeværelset er en funktionel enhed, der hjælper med at undgå ulemper efter vaskning af ting. Produktets anvendelighed afhænger af design og materiale af fremstillingen. Oplysninger om fordele og ulemper ved forskellige kopier, en gennemgang af populære modeller, bidrager til det korrekte valg af en tøjhanger, der passer til et badeværelse.

Varianter af tørretumbler

Et stort udvalg af tørretumbler er repræsenteret af en lang række modeller, blandt hvilke der er de enkleste enheder i form af tovværk mellem to tværstænger til teknologisk avancerede elektriske prøver med evnen til at justere temperaturen. Design forskelligt i fremstillingsmateriale, metode til installation, er designet til forskellig mængde og vægt af linned. Brugervenlighed i badeværelset afhænger stort set af tørretumblerens form og størrelse.

Ifølge installationsstedet er modellerne opdelt i 4 kategorier:

 • gulv stående;
 • suspenderet i loftet
 • vægmonteret;
 • placeret på siderne af badet.

Når man vælger en tørretumbler på badeværelset, spiller installationsmetoden en afgørende rolle.

Udendørs prøver

Gulvdesign for sengetøj vælges i et rummeligt badeværelse. Oftest er gulvtørretypen lavet i form af en folderamme, der er udstyret med metalstænger eller strygere. I udfoldet tilstand er designet ret besværligt, men det er disse dimensioner, der tillader at hænge en stor mængde vaskeri.

Når den er foldet, er modellen ekstremt kompakt, med en tykkelse på 10 cm, så den passer nemt mellem væggen og vaskemaskinen. Med en dødvægt på højst 4 kg er det muligt at hænge vådt tøj på ca. 20 kg på tørretumbleren.

Produktsortimentet er sædvanligvis repræsenteret ved vandrette strukturer, men der er også flere tierprodukter, der ligner hylder. Foldende tøjbøjler til behagelig bevægelse er ofte udstyret med hjul.

Fordele ved udendørs modeller:

 • holdbarhed;
 • enkel operation
 • let vægt;
 • stor vaskekapacitet;
 • ingen grund til at installere yderligere fikseringer i badeværelset.

Den eneste ulempe er det besværlige design, som ikke går ind i hvert badeværelse, og det vil være svært for hende at finde et sted i en lille lejlighed.

Vægprodukter

Meget mere praktisk i badeværelse vægmonteret tørretumbler, som er produceret i 3 versioner:

 • Klippen. Tørretumbleren er fastgjort på en væg på badeværelset. Ved at hænge tøj falder stængerne let ned og vender tilbage til deres oprindelige positioner. En yderst bekvem model til tørring af uldemner, der kan spredes oven på stængerne og tørres i retret tilstand.
 • Reb. Det mest enkle design af alle eksisterende tørremodeller på badeværelset. En speciel tromle er designet til at justere graden af ​​strengspænding. Stationær installation giver visse ulemper. Hvis du laver produktet lavt, vil vasken forstyrre brugen af ​​badeværelset. Når det er fast i højden af ​​ting, vil det være svært at hænge.
 • Konsol. Tørretumbleren er monteret på væggen på badeværelset, i foldet tilstand er ekstremt kompakt. Når du vil hænge tøj, flyttes designet fra hinanden ved hjælp af en mekanisme, der ligner et accordeon. Ideel til et lille badeværelse, den eneste ulempe er, at det kan tage en lille mængde vaskeri.

Suspended ceiling strukturer

Badeværelset kan udstyres med en lofttørrer, som ved designfunktioner ligner vægmodeller. Tværmodellernes tværstangsramme er højdejusterbar, så hængende tøjvask giver ingen problemer. Hver stang bevæger sig uafhængigt af de andre elementer. Normalt udføres installering af lofttørrere over badet for at undgå plader af vådt tøj på gulvet.

Positive aspekter ved at installere et loft tørretumbler i et badeværelse:

 • Linnedet vejer kompakt og rummer lidt ledig plads.
 • Den lille størrelse giver et tørretæpper æstetisk udseende.
 • Komfortabel drift.

Kompleksiteten af ​​installationen - en nøgle ulempe ved suspenderede modeller. Fastgørelsesstyrken skal være særlig opmærksom på designen i badeværelset er ikke brudt under vægten af ​​hængende tøj.

Det bedste sted at installere er et badeværelse med højt til loftet.

Badeværelsesarmaturer

Tørretumbleren består af en lysramme med spændte strenger eller tynde rør. Designet er solidt og foldet. Nogle modeller sætter på badet i en vinkel, andre er faste på siderne.

Plastklip forhindrer glide. Anvendelsesområde - tørring af små ting, produktet er beregnet til tørring af håndklæder, undertøj eller sokker.

Plus opkøb i badeværelset af en tørretumbler:

 • lav vægt;
 • kompakthed;
 • brugervenlighed.

Der er to ulemper - manglende evne til at tage et bad under tørring og manglen på plads til at hænge klare ting.

Elektriske modeller

De høje omkostninger ved elektriske modeller er ikke en hindring for efterspørgslen blandt forbrugerne. Hovedformålet med at købe en elektrisk model er at tørre en tyk trøje, varm jakke eller et hyggeligt tæppe på kort tid. Blandt de elektriske tørretumblere er der en bred vifte af, hvordan man installerer modellen. Køb i badeværelset ophængt, væg- eller gulvkonstruktion - alle beslutter på baggrund af rummets optagelser.

En væsentlig del af el-tørretypen er udstyret med en termostat. Avancerede modeller giver dig mulighed for at vælge den passende tørretype, idet du tager hensyn til typen af ​​linned. Timeren er ansvarlig for varigheden. De vigtigste egenskaber ved enheden:

 • økonomisk strømforbrug
 • ingen støj i badeværelset, når den er tændt
 • designet til tørring af tøj op til 15 kg;
 • operation er ikke svært;
 • linnedet tørrer jævnt og hurtigt.
 • Når det er foldet, er designet kompakt.

En begrænsning for køb af elektriske tørretumbler i badeværelset kan være den høje pris på produktet og de ekstra omkostninger ved elektricitet under brug.

Valgfunktioner

Et vigtigt kriterium ved valg af tørretumbler på badeværelset er materialet til fremstilling. En beskrivelse af egenskaberne giver en ide om fordele og ulemper ved hvert produkt:

 • Rustfrit stål. Bly af kvalitetsegenskaber. Badeværelsestrukturen er holdbar, bevarer sin oprindelige udseende i lang tid, er i stand til at modstå betydelige belastninger, der er ingen risiko for at få stygge pletter på linned, pladen er let fjernet.
 • Aluminium. Beskyttelse ved pulverbelægning ser attraktiv ud, men med hyppig brug skales af. Bare aluminium på tørretumbleren fremkalder mørke mærker på tøjvask.
 • Plast. Lavpris og æstetisk udseende - de vigtigste fordele ved tørretumbler i badet. En kort servicetid er en væsentlig ulempe. Plastkonstruktioner er ikke konstrueret til intensiv belastning og svigtes hurtigt under den overordnede persons vægt. Over tid erhverver overfladen af ​​plastrøreren en gul farvetone, strengene sager.
 • Træ. Opstår, når der arrangeres et badeværelse tørretumbler sjældent. For lang service er det værd at tage sig af regelmæssig kompetent afrejse. Fordelene ved løsningen - æstetisk udseende på grund af den oprindelige form.

Udover materialet til fremstilling, skal du, når du vælger et tørretumbler, være opmærksom på andre egenskaber ved produktet. Strukturens holdbarhed påvirkes af leddets kvalitet og den lette bevægelse af de enkelte dele. For metalprodukter kontrolleres belægningsdensiteten for at undgå udseendet af mørke mærker på linned. Hvis basen skinner igennem, er det bedre at finde en anden mulighed. I et sådant tilfælde vil malingen hurtigt afpille.

Det optimale mellemrum mellem strængerne er fra 7 til 10 cm, med et nærmere arrangement linnedet tørrer længere. Fraværet af skarpe fremspring på rammen, ruhed og spor af svejsning - en anden betingelse for erhvervelse af en tørretumbler på badeværelset.

Egnet kopi til køb:

 • Rammeoverfladen er glat
 • alle elementer er ensfarvede
 • rørets ender er beskyttet med stik;
 • Tørretumbleren er suppleret med et informationsblad, der angiver den tilladte vægt af linnedet, størrelsen og konfigurationen af ​​strukturen;

Hvis du køber en vægmonteret eller vægmonteret tørretumbler i badeværelset, skal du kontrollere installationsvejledningen.

Gennemse populære modeller

Præsenteret en lille del af det bredeste område vil hjælpe med at navigere med valg af design i dit eget badeværelse.

Tørretumbler Gimi Rotor-6. Montage af budgetmodellen udføres på væggen med skruer eller dowels. Produktet fra den italienske producent er egnet til små badeværelser. Udstødningsdesignet giver sengetøj på 6 strimler, holder vægt til 10 kg. Tauens længde er 3,6 m, efter tørring tager de startpositionen automatisk.

Meget populær tørretumbler "Liana", som er monteret i loftet. Det enkle design er udstyret med 5 strenge, for hvilke der kan foretages en separat justering. Den tilladte belastning pr. Bane når 2,5 kg, længden af ​​modellerne varierer fra 1,3 til 2,0 m.

Folding gulv design Siena passer til ejere af et rummeligt badeværelse. Tørretumbleren indeholder 3 tørringszoner. Letvægt 2 kg og kapacitet - de vigtigste fordele ved modellen. At hænge op en stor mængde linned hjælper 18 stænger, som tåler en total belastning på op til 20 kg. Dimensioner unassembled 55/112/180 cm. Tørretiden folder hurtigt og bliver så kompakt og kan opbevares på et hvilket som helst passende sted.

Blandt de elektriske modeller fortjener Alcona SBF-A4-FX opmærksomhed. Monteret i loftet med ankerbolte. Den elektroniske styreenhed, tilstedeværelsen af ​​en desinficerende UV-lampe, gør dens funktion ekstremt funktionel. Den minimale effekt på 120 watt. Den præsenterede el-tørretumbler tåler vægten af ​​vådt vaskeri 30 kg, rørets samlede længde er 8,2 m.

Tænker på at købe en funktionel tørretumbler på badeværelset, de bestemmer det rette sted til installation. Hvad der er vigtigt er materialet til fremstilling, styrke af forbindelseselementerne, farvekvaliteten. De tænker over strukturens optimale dimensioner og den nødvendige belastning, som den skal modstå.