Mesterens tilfælde er bange: hvordan man løser lysekronen til loftet

Valget af belysning til lejligheden skal tages ansvarligt. Når man køber en armatur, skal man først og fremmest finde ud af, hvordan man korrekt sætter lysekronen op i loftet og tilslutter det korrekt til elnettet.

Obligatoriske forberedende aktiviteter

For at klare opgaven og gøre alt rigtigt, skal du forberede værktøjerne, så der ikke er noget i vejen for installationen af ​​lysekronen på loftet:

 • brug for en tilstrækkelig højde stige (du kan gøre bordet);
 • manuel elektrisk boremaskine eller perforator;
 • tænger og trådskærere eller sideskærere (fra elektrisk stød skal håndtagene være isolerede);
 • Forskellige skruetrækkere (inklusive indikatorfunktion);
 • rullebånd;
 • flere monteringsblokke (med en margen) for trådklemmer;
 • den nødvendige hardware, hvorpå installationen af ​​lysekronen i loftet vil blive lavet.

Før du løser loftkronen, skal du læse instruktionerne for at tilslutte den til lysnettet. Normalt giver den en detaljeret beskrivelse af alle operationer, så der bør ikke være nogen særlige vanskeligheder for en mester, der er lidt vidende om elektricitet.

Typer og metoder til fastgørelse

Valg af din lampe, stadig i butikken, skal du være opmærksom på vedhæftede metoder.

Moderne loftlamper er tilgængelige med flere foreslåede armaturer til lysekronen:

 • en løkke på lampens armatur, som giver dig mulighed for at installere den til loftkrogen. Dette er en af ​​hovedtyperne af fastgørelse loftslysekroner. I dette tilfælde bør basen være så stærk som muligt, for eksempel betongulve.
 • Monter loftkroner i beslaget eller en speciel monteringsplade. Med denne lukning er belastningen fra lampens vægt opdelt i flere forskellige punkter. Beslaget er fastgjort til loftet med dowels med selvdrejende skruer skruet ind i dem. I dette tilfælde bør lysekronens vægt ikke overstige 1,5-2,0 kg.
 • et tværsnit eller dobbelt vinkelret stang gør det muligt at hænge lampen ved siden af ​​loftet, for eksempel et lysekrone-loft. Trækstangen er ikke meget forskellig fra beslaget, bortset fra at bjerget udføres i flere punkter, og belysningsanordningen kan have en stor masse.
 • pålidelig dvutavrovny platform til fastgørelse af massiv heavyweight lysekrone. Giver mulighed for at udføre armatur på flere punkter.

Installationsarbejde på lampens ophæng giver normalt ikke meget problemer. Normalt skal du ved hjælp af skruer fastgøre lysekronerne for at fastgøre lysekronerne på loftet. Diameteren på de selvlukkende skruer skal svare til størrelsen af ​​hullet på monteringspladen, de må ikke være kortere end 4 cm i længden og ikke længere end 6 cm.

Efter at have overvejet typer og metoder til fastgørelsesanordninger, kan du bestemme, hvordan du skal installere lysekronen i loftet korrekt, uden unødvendige og ubehagelige konsekvenser.

Loftkrogmontering

Normalt monteres en krog til fastgørelse af belysningsanordninger under byggearbejde. I dette tilfælde, før du hænger lysekronen i loftet, skal du kontrollere dens styrke.

For at kontrollere, at en belastning svarende til vægten eller lidt tungere end lysekronen er suspenderet fra den indstillede krog. Hvis den sikrede last ikke er flyttet, kan du sikkert hænge lysekronen på plads. Hvis monteringskrogen er flyttet, og endnu mere faldet ud, kan du selv udføre installationen.

Til dette har du brug for:

 • perforator gør det nødvendige hul (hvis det ikke har været);
 • Et korrekt valgt metalanker eller en sammenfoldelig dowel med en ring indsættes i den. Det skal passe tæt til den indvendige overflade af det borede hul;
 • det er nok at skrue en slidstærk selvdrejende skrue ind i træloftet.

Dette er den enkleste metode til at beskrive, hvordan du vedhæfter en lysekrone til et loft.

Hvis loftet er trimmet med gipsplader eller et spændingsstof er installeret, kan fiksering af lysekronerne på en krog blive mere kompliceret.

Gipspladerplader er ret holdbare, så det er værd at overveje de små nuancer at fastsætte en lille armatur direkte på selve materialet.

 • Massen af ​​den vedlagte armatur bør ikke overstige 6 kg;
 • Det er værd at være opmærksom på, at når du udskifter lamper, er det muligt at beskadige arkene eller ved et uheld trykke på en lavhængende lampe med din hånd.

Derfor er det nødvendigt at tænke på belysningen af ​​rummet og lægge et hul i materialet under den monterede krog ved montering af loftet på gipsplader.

Hvis dette ikke var tilfældet, kan du hænge lysekronen på foråret eller en speciel sommerfugl, der er installeret i det borede hul. Dowel'en skal strammes med en særlig møtrik, og sommerfuglbøjlen strammes med en skrue til kliket. Alle fastgørelsesanordninger skal være forsynet med en stang eller krog, som er fastgjort til lysekronen.

Når du installerer et strækloft, skal du på forhånd sørge for, hvordan du løser lampen. Det skal huskes, at den strakte lærred ikke kan tjene som en fastgørelsesbase til lysekronen. Montering af strækloftet, arbejderne, inden du skærer hullet til fastgørelse af armaturet, lim termisk ring på forhånd. Hvis dette ikke er gjort, vil det være umuligt at hænge lysekronen til loftet, da det strakte lærred vil rive. Gennem det skårne hul ledes forbindelsesledninger.

Med denne mulighed skal du først hænge lysekronen på krogen og derefter tilslutte de elektriske ledninger, hvorefter fastgørelsespunktet er dækket med en dekorativ hætte på lampen.

Video instruktioner til montering af lysekrone på krogen

Montering med monteringsplade

Før du løser lysekronen til loftet med en monteringsplade, er det nødvendigt at:

 • Prøv det sted, hvor det skal hænge. Samtidig skal armaturens dekorative komponenter, der dækker fastgørelsesstedet og ledningerne, passe tæt til loftet;
 • hvis det er midten af ​​rummet hvor den monterede krog er placeret, så skal den bøjes, men ikke skæres. Måske i fremtiden, med den efterfølgende udskiftning af lamper, er det stadig nyttigt.
 • mærkning sker under monteringspladen. Til dette formål påføres stangen til loftet og omsluttes med en blyant, så de vedhæftede elementer ikke forstyrrer forbindelsen til elnettet. Planlæg borepladser. Plastdykninger føres forsigtigt ind i de borede huller. Plastik skal være ribbet, hvilket forhindrer det i at løsne over tid og begynder at falde ud af reden.
 • Ved hjælp af skruer eller selvdrejende skruer fastgøres fastgørelsesbjælken til loftet.
 • Efter montering af forbindelsestrådene påføres en skål eller et andet dekorativt element på den installerede plank, der kombinerer forbindelseshullerne.
 • de drejer hele strukturen med dekorative møtrikker, hvorefter du kan skrue i pærerne og installere loftlamperne eller andre komponenter i lampen.

Det er værd at bemærke, at det kan være svært at hænge en lysekrone til loftet alene. For at forbinde ledningerne har brug for en hånd. Derfor, når armaturet tilsluttes lysnettet, holder en person lysekronen, den anden beskæftiger sig med ledninger.

Ved installation af stræklofter skal bunden til fastgørelse af båndet installeres på forhånd. Dette kan være en almindelig træblok, den nødvendige tykkelse, som før montage af lærredet er fastgjort til loftet, og derefter monteres en strimmel på den.

Det er nødvendigt at overveje, hvordan du installerer belysningsarmaturet korrekt på gipspladens loft. Det er allerede blevet bemærket, at med en lille vægt af lysekronen kan den fastgøres direkte til arkene. Med en mere massiv version af lampen skal du være opmærksom på et ekstra substrat i form af en stang eller en metalprofil, som monteringsbjælken monteres på.

Du kan korrekt hænge lysekronen på krydsstykket eller I-bjælken på samme måde som ved monteringsbjælken. Det er værd at overveje, at denne mulighed giver mulighed for tunge armaturer, så du skal tage klumper og skruer med større længde og diameter.

Du kan nemt montere lysekronen i loftet med dine egne hænder. Det vigtigste er at forberede det nødvendige materiale og værktøjer, studere de vedhæftede tilslutningsanvisninger og konstant have en assistent.

Måder at installere armaturer på loftet

I arbejdet i ethvert elektrisk kredsløb er der altid opmærksom på stabiliteten og kvaliteten af ​​installationen. Belysningssystemer, især dem, der ligger over hovedet, skal fastgøres sikkert i bygningens kraftelementer og opbevares i dem, når de udsættes for belastninger af forskellige typer.

De mest almindelige metoder til at installere armaturer i loftet kan opdeles ved brug:

på industrielle produktionsfaciliteter

i boligområder.

Funktioner af industriel belysning

I laboratorier, workshops, workshops skal lyset ensartet belyse hele arbejdsområdet. For at gøre dette skal du ofte bruge store fluorescerende lamper, som fordeles i rækker i en bestemt højde.

Metoden til fastgørelse kan være anderledes. Enkelt udstyr er mere bekvemme at fastgøre direkte på loftets overflade.

Den høje højde og behovet for at rumme et stort antal sådanne lyskilder skaber dog visse vanskeligheder under installationen og deres efterfølgende vedligeholdelse.

Derfor er det mest anvendte kabelsystem. Producenter producerer endda specielle designs af kabelkabler og ledninger til sådanne belysningsinstallationer.

Et sådant system til placering af armaturer gør det muligt at frigøre loftet fra at montere yderligere strukturer på det og bringe lyskilder tættere på arbejdspladsernes overflader.

Ved denne metode skabes der en ekstra belastning på de vægge, hvor fastgørelsesanordningerne er installeret. Bygninger lavet af betonplader har sædvanligvis en øget sikkerhedsmargin og modstår de kræfter der påføres dem godt. En mur af skumblokke eller mursten har egenskaber. De skal testes for deres evne til at modstå indsatsen af ​​det spændte kabel og om muligt bruge bærerkolonner til disse formål.

En af mulighederne for tilslutning af kabelsystemet er vist på billedet nedenfor.

Der er en adapter og strammer med en krog, som kablet er tændt på. Området af vaskemaskinen, der ligger mellem stiften og væggen, er det ønskeligt at vælge mere. Nogle gange for at jævnt fordele belastningen på vægplanet i stedet for skiverne, installeres metalplader eller hjørner.

Måder at installere armaturer på loftet i boligområder

Loftets design, materiale og tykkelse påvirker metoden til installation af kunstige lyskilder på den.

Betonlofter

Fastgørende ledning

I bygningsbygningerne i den gamle bygning tog bygherrer i stedet for installationen af ​​lampen på loftet ikke kun de elektriske ledninger, men også et stykke ståltråd for at installere lysekronen. Armaturhuset blev suspenderet på dette bygningselement.

Elektrikerne havde kun brug for at forbinde ledningerne fra lysekronen til de elektriske ledninger gennem krydsekassen og luk krydset med en dekorativ beskyttelseshætte.

krog

Den samme metode virker i de fleste moderne bygninger. Kun her kan lysekronens placering, udarbejdet af bygherrerne, ikke altid tilfredsstille ejerne kreative hensigter, som har besluttet at lave den oprindelige designløsning til belysning af værelset.

I dette tilfælde for at hænge lysekronen på et nyt sted, er det nødvendigt at fastsætte krogen. Denne fastgørelse med forskellige måder at montere på loftet kan findes i salg.

Krogen med en dowel har den mest enkle design og installationsmetode, men er velegnet til lofter lavet af betonplader. Det er nødvendigt at bore et hul i dem med en diameter svarende til tykkelsen af ​​dykkeren til den fulde dybde af dens indgang.

Derefter drives dybden ind i hullet, og derefter skrues krogen fast. Da han flyttede, sprængte han dykkernes monteringsplader og klæbte det fast i betongpladens hul.

Monteringskonsol

Denne type fastgørelse ligner installationen af ​​en krog med en dowel, kun pladen er fastgjort i det mindste på to steder med selvdrejende skruer med dowels. Hullerne på lysekronens krop indsættes i stifterne, og de dekorative fastgøringsmøtrikker skrues på dem.

Mange moderne lysekroner, især dyre design med LED-lamper, bånd og fjernbetjening via radiokanalen via fjernbetjeninger, er charme skabt til montering i loftet netop ved denne metode. Og monteringsbeslaget selv er inkluderet i apparatets sæt.

Husmesteren, der besluttede at installere en sådan lampe, selv på stedet af den gamle lysekrone, bliver nødt til at bore nye huller og montere en monteringsbeslag nær el-ledningens udgang fra loftet, som vist på billedet ovenfor.

Letvægter

Den tynde understøtningsstruktur af bygningselementer tillader ikke at montere fastgørelseselementer i den til fuld dybde. Til et sådant loft anvendes en installation baseret på indsættelse af en fikseringsplade gennem hele tykkelsen af ​​loftet og fastsættelse af den på ydersiden. Til dette formål anvendes:

1. Fastgør kroge med drejestop eller plader;

2. aflange bolte med trykbræt.

Den anden monteringsmulighed er noget enklere, men den kan kun bruges, hvor det er muligt at sætte monteringsbolten ind i loftåbningen fra oversiden. Denne metode er oftest tilgængelig under byggeri af en bygning kun på bestemte stadier af konstruktion, og efter at have lagt oven på yderligere byggematerialer taber en sådan mulighed.

Hangers til fastgørelse af armaturer med pivot fastgørelsesanordninger giver dig mulighed for at komme ud af denne situation.

Deres kroge er lavet af flade plader, hvor der er boret et hul og en svingakse med bevægelige stop er indsat. De kan rotere lodret langs aksen, når krogen sættes opad gennem et hul i loftet og derefter placeres vandret og begrænser sænkning af dette kraftelement med krogen nede.

Drejepladen i denne position er placeret på begge sider af hullet og fastholder sin overfladekrog i loftet. Flytestop fungerer forskelligt. Deres design har en simpel låsemekanisme, der forhindrer yderligere rotation af elementerne omkring omdrejningsaksen.

Trælofter

Den nemmeste måde at fastgøre en lampe på er baseret på at skrue en speciel krog med en skrue med selvlukkende skrue ind i loftet træ, således at skruens længde ikke kun passerer gennem dekorationskortet, men også viser sig at være skruet ind i understøtningsbjælkens materiale.

I dette tilfælde opnås den maksimale fastgørelsesstyrke af lysekronen.

Fastgørelse af små lysarmaturer kan skrues direkte til brættet med selvlukkende skruer med en længde på 25 ÷ 35 mm.

Suspenderede lofter

At oprette dem bruger:

PVC bord;

strækmaterialer fra syntetiske stoffer eller film.

Disse materialer kan ikke modstå vægten af ​​de fleste lamper og deformeres under påvirkning af den påførte belastning. Derfor er specielle tekniske løsninger brugt til at rumme belysningskilder.

Lysekrone mount gennem hævede lofter

Tunge armaturer suspenderes på en solid betonbase af loftpladen ved hjælp af monteringsovergangsstrukturer, der er designet til at overføre lysekronens vægt til bundloftet og placeringen af ​​lyskildens bund i suspensionens plan.

Monteringsadapterens tykkelse vælges i overensstemmelse med den afstand, der er skabt fra basisfladen til det nedre plan af det hængende loft. Måderne ved montering af lysekrone og adapteren kan være forskellige, men de skal sikre styrken af ​​strukturen og dens dekorative udseende.

Som regel udføres sådanne arbejder under installationen af ​​loftet. Det er ret vanskeligt at lave en tung lysekrone på en allerede færdig og hængende ophængt struktur, og i nogle tilfælde er det problematisk.

Montering af spotlights i loftet af PVC boards

Små kilder til lys til at skabe lokal belysning er produceret på basis af halogen, energibesparende fluorescerende eller LED lamper med patron design tilpasset til at blive placeret i special armaturer.

De belastninger, der er skabt af dem, er meget mindre end dem, der stammer fra lysekronens vægt. Af denne årsag anvendes lette adapter-design. Konventionelle perforerede galvaniserede jernbånd er egnede til deres fremstilling.

De bøjer godt og giver dig mulighed for at vedhæfte enhver form til bjerget. Samtidig sikrer styrkeegenskaberne for den skabte struktur sin pålidelige og langsigtede drift.

Montering af spotlights i loftet af gipsplader

Styrken af ​​gipsplader af forskellig tykkelse muliggør fastsættelse af lyskilder for materialet i det hængende loft og ikke til hovedplanets basisplan.

Ved installation af lampen accepteres følgende sekvens af værker:

ledninger til elektronisk patron på hovedloftet inden installation af suspenderet;

boring huller på steder af fittings af patron fittings;

komprimering af monteringsfjedrene og indsættelse af lampen inde i det spalte hul.

De dekorative dæksler på patronen dækker enderne af det slidsede hul, og beslagene med fjedre holder sikkert vægten i gipsloftet.

Montering af spotlights i loftet

Det udstrakte lofts strakte stof eller film tillader ikke at oprette belysningskilderne i den. For at installere dem skal du bruge en speciel enhed.

Factory mount består af to dele. En af dem er skruet med skruer til hovedloftets overflade, og den anden, der er baseret på justeringsbeslag og skruer, giver dig mulighed for at indstille niveauet af lampen på spændingsmaterialets plan. Det er ønskeligt at placere det i en afstand på 6 ÷ 7 cm fra bundfladen.

Ledningernes længde er valgt, så du nemt kan tilslutte patronen, taget ud af ventilen.

På den strakte lærred i stedet for kontakt med den universelle platform limet gennemsigtig slidbane termisk ring. Efter limet tørrer stoffet inde i ringen. Gennem hullet opstår ledningerne, og patronen er forbundet med dem. Den monterede lampe indsættes i strækloftet og er fastgjort med fjederlåse.

At udføre alt arbejde med installation af lamper på loftet kræver opmærksomhed og nøjagtighed, som er tilvejebragt af viden om teknologi og visse praktiske færdigheder udviklet i forbindelse med professionelle værktøjer og elektriske apparater.

Montering loftslys. Montering på kroge, stang eller tværsnits, forsænket lys. Demontering af gamle apparater

Når alle bygge- og efterbehandlingsarbejder er færdige, og det er tid til at dekorere rummet, er det første, du skal gøre, at forbinde og installere loftlamper. Ligegyldigt hvilken slags armaturer du vælger, kan du selv gøre det.

Lysekrone mount til loftet

Et sådant behov kan opstå ikke kun efter reparation, men også i tilfælde af at du simpelthen beslutter at skifte lampen eller flytte den til et andet sted. For ikke at se efter mesteren, ikke at vente på hans ankomst og endnu en gang ikke at betale store penge til simpelt arbejde, er det bedre at finde ud af, hvordan man monterer lampen og sætter den på plads.

Måder at montere loftlamper

Alle loftlamper er opdelt i ophængt, overhead og forsænket. Og monteringsmetoden til loftets overflade er anderledes (se. Montering af en lysekrone til et strækloft med egne hænder).

Hængende på en krog

I tidligere år var dette nok den eneste måde at installere loftlys på. Fordi de fleste blev suspenderet, og ingen vidste noget om de indlejrede. I hvert værelse i lejligheden i midten af ​​loftet var der et hul, hvorfra ledninger kigger og en metalkrog monteret i loftet. På denne krog og hængt en lampe eller lysekrone.

Denne fastgørelsesmetode er relevant i dag for hængende lamper på en metalstang eller ledning. Efter tilslutning af forsyningskablerne til armaturet, er hullet med en krog i loftet dækket med en dekorativ base til lysekronen.

Hvis der ikke er sådanne kroge i din lejlighed, eller hvis de ikke er placeret, hvor de er nødvendige, kan du selv installere dem.

 • Bor et hul i loftet med en perforator. Den skal placeres i nærheden af ​​det punkt, hvor strømkablet er tilsluttet.
 • Kør en plastikhane ind i hullet.
 • Skru den gevindskårne krog ind i dybden.

Advarsel! Hvis lampen er tung og massiv, skal du bruge en ankerkrog i stedet for dowel.

Ankerkrog og lysekrone monteringsskema

 • Før du monterer lampen og hænger den på plads, pakk krogen med flere lag elektrisk tape eller sæt et PVC-rør på det. Dette er nødvendigt for at eliminere krokekontakt med lampens metalelementer.

Hvis du allerede har et loftsloft, skal du først bore et rundt hul med en boremaskine med en særlig krone, og så bore over loftet for at installere krogen (se Kontorloftlys: typer og metoder til fastgørelse). I dette tilfælde bør kronens diameter være mindre end diameteren af ​​lampens dekorative glas, og krogen skal være lang nok til at passere gennem rummet bag det hængende loft og fastgøres sikkert i loftet.

Rådet. Hvis lampen er lille og lys, kan monteringen af ​​en loftslampe på et loftsloft udføres med en sommerfuglkrog, hvis "vinger" åbner ud over loftets overflade og holder den fast.

Monter på baren eller krydsstykket

De fleste moderne loftarmaturer er monteret på en lath, crosspiece eller anden flad base med specielle monteringsbolte.

Installation til lampens loft er som følger:

Fastgørelsesordningen på baren

 1. Monteringspladen påføres på loftet på et givet sted. På dens overflade gennem monteringshullerne anbringes etiketter.
 2. Afhængigt af loftets materiale bores et hul eller huller i det langs markerne i boret eller perforatoren.
 3. Fastgørelsesplade er fastgjort til loftet med dowel-negle.
 4. Inden du installerer loftlamperne til stangen, er de forbundet til lysnettet, der forbinder ledningerne.
 5. Lampen er slidt på boltene monteret i baren og sikret med dekorative møtrikker. Samtidig er både ledningerne og strimlen selv skjult af lampens bund.

Den sidste fase af fastsættelse af lysekronen

Med hensyn til montering på et hængende eller strækloft er der indbygget specialindlejrede elementer af metalprofiler eller træstænger under dem (se. Loft fra en bar: vi efterligner et træhus i en bylejlighed). Hvis dette ikke er gjort, bliver installationen af ​​lampen til loftet i de fleste tilfælde umuligt.

Til reference. Fastgør lampen på loftet af gipspladens loft, hvis du kommer ind i metalrammen. Den sædvanlige magnet vil hjælpe med at finde den. Et strækloft kan delvist demonteres for at installere realkreditlån.

Montering af forsænket armaturer

Spotlights er blevet meget populære i det seneste. De kom til os sammen med falske lofter og fik os til mere kompetent at løse problemet med belysning i hvert værelse. Hver sådan lampe giver et lille lys, men deres fordel er, at antallet af punkter i loftet kan være noget, og de kan placeres som du vil.

Hvis du er interesseret i at beregne antallet af loftlamper korrekt, skal du styre den følgende regel: En 20-watt armatur skal placeres på 1 kvadratmeter af rummet (se loftslysekroner til en hal: reglerne for valg og design). Hvis lampen har en kapacitet på 60 W, er det nemt at beregne, at det vil være nok til 3 kvm.

Advarsel! Denne regel fungerer, hvis du kun beregner antallet af spotlights. Hvis der er andre lyskilder i rummet udover dem, kan deres antal reduceres.

Placeringen af ​​armaturerne er planlagt inden installationen af ​​loftet. Ledninger er trukket til fikseringspunkterne, og hvis loftet er strakt, er der monteret monteringsringe på de givne punkter.

Forberedelse til installation af strækloft med indbyggede lys

Når et nyt loft er installeret, er installationen af ​​loftlysene som følger:

 1. Ifølge den tidligere udarbejdede plan for placering af lamper skal du markere punkterne i deres installation i loftet.
 2. Tag en boremaskine med en krone af passende diameter, sæt borekronen på mærket og bor et rundt hul i overfladen. Glem ikke, at den skal være lidt mindre end lampens dekorative ydre del.

Rådet. Det er bedre at lave huller i loftet på gipsvæggen før starten af ​​puttying og efterbehandling.

 1. Tilslut armaturklemmerne til ledningerne og test dens drift ved at tænde lyset.
 2. Klemme op fjederklip, drukne lampen ind i loftet.

Montering af en spotlight

Lamperne er bygget på samme måde i strækloftet, men hullerne i det er ikke boret, men skæres ud med en kniv inde i en specielt limet varmebestandig ring.

Sådan demonteres den gamle lampe

Hvis du i stedet for den gamle lysekrone ønsker at hænge en ny og moderne, skal du bestemme, hvordan du fjerner den gamle lampe. Dette gøres endnu nemmere end at installere en ny.

 1. Afbryd spændingen til lysekronen.
 2. Hvis lysekronen er suspenderet, skrues fast klemskruen under det dekorative glas og glider det ned.
 1. Skru ledningerne ud af klemmen og fjern lampen fra krogen.
 2. Hvis lysekronen sendes, skal du skrue de dekorative møtrikker, der er placeret på bunden, og holde lysekronen, tag ledningerne af.
 3. Skru montagestrimlen ud af loftet.

Hvis lampen er stor og tung, vil det ikke være nemt at arbejde alene. Bed nogen om at hjælpe dig, eller inden du begynder at arbejde, fjern alle dekorative elementer (armaturer, vedhæng) fra lampen og skru lyspærerne af. Før du demonterer loftlyset, skal du også sørge for strømafbrydelse.

Hvis du i stedet for et vedhæng installerer et opladet armatur, vil en krog, der stikker ud af loftet, forstyrre dig. Det skal skrues af. Hvis krogen blev lagt i pladen og monteret på tværs i den, skal den skubbes opad, indtil tværstangen er i lodret stilling. Derefter vil det let falde ud med en krog.

konklusion

Som du kan se, er det meget enkelt at fastsætte lampen på loftet. Du skal kun ringe til guiden, hvis du ikke er sikker på, at du kan klare den korrekte forbindelse til strømnettet.

Hvordan kan jeg vedhæfte lysekronen til loftet?

For at hænge lysekronen i loftet skal du finde ud af, hvilken type montering der er monteret på belysningsenheden, og om det kan gøres på den del af loftet, hvor du planlægger at hænge det.

Forskellige typer af fikseringer er til rådighed for forskellige typer lysekroner.

Typer af fastgørelse lysekroner

Der er flere måder at løse lysekronen på loftet. Bestem hvilken af ​​dem der passer til hver enkelt sag afhængigt af typen af ​​belysningsenhed:

Hook. Denne type montering, som montering på krogen, er den mest pålidelige og mest almindelige. Det er lavet enkelt: Et hul med passende bredde er lavet i betonpladen af ​​loftet, i hvilken en metalkrog er skruet, en lampe er hængt på den. Fordelene ved denne metode er indlysende: det vil være meget nemt at udskifte belysningsarmaturen med en anden, foruden afstanden mellem lysekronen og loftet er godt skjult i lysekronens glas sammen med ledningerne.

Fastgørelse af en lysekrone med en krog er den nemmeste måde.

Monteringsplade. Denne type vedhæftning indebærer at hænge lysekronen på en speciel tynd strimmel boltet tæt på loftet. Dette er en mere kompliceret proces end hook installation. Men det har sine fordele: med hjælp er det muligt at hænge lampen tæt på loftet, som gør det muligt at sikre, at ledningerne er sikkert gemt.

Montering med plank er mere kompliceret, men har sine egne fordele.

Cross bar. Det er en robust montering. En sådan lath kan modstå tunge og massive lysekroner, da dens tykkelse og korsets form forbedrer pålideligheden betydeligt.

Krydset montage passer til massive lamper og lysekroner

Wall sconces og armaturer er monteret på skruer eller negle direkte på væggen. Til dette formål er der specielle huller på sagen, og fastgørelsesmaterialer indgår sædvanligvis i sættet.

Fastgørelse af ovenlys

Overheadlys er meget populære, fordi de skaber spotbelysning. Med sin hjælp er det nemt at opdele rummet i zoner og fremhæve accenter i interiøret. Installationen af ​​sådanne lamper er som regel lavet i loftet med gipsplader eller på loftslofter, og de installeres også ofte i kabinetter og hylder.

Stedet for fastsættelse af spot-overliggende armaturer bestemmes på forhånd.

Alle ledninger er skjult bag loftet, og derfor er det ikke synligt. Hovedlysets krop er også ofte skjult, hvilket gør udseendet af loftet meget pænt.

Montering af suspenderede lysekroner til forskellige typer lofter

For at feste krogen eller strimlen ind i betonloftet er det bedre at først indsætte et anker i det borede hul, som fastgør skruen i det, takket være specielle afstandsstykker, der ikke tillader metallet at glide ud af betonen.

Trælofter er mere komfortable, da det er nok at skrue i en skrue med en tråd i dem, fordi den holder fast. Overlygter er også velegnede til sådanne lofter, da du kan skære et hul af passende størrelse i træet.

Hvis det er nødvendigt at fastsætte armaturet på lofter, skal man huske på, at en tynd spændbelægning ikke vil opretholde en lille vægt, da den gradvist vil deformere. En fremragende måde ud af denne situation er at klare lysekronen på en træplank boltet til en betonplade under loftet. Flere oplysninger om hvordan man installerer armaturer på stræklofter findes her.

Når der udføres arbejde med elektrisk ledninger, er det nødvendigt at slukke for strømmen og kontrollere, at der ikke er en fase på ledningerne ved hjælp af en indikatorskruetrækker. Forskellige producenter har forskellige krav til montering af armaturer. Derfor skal du være opmærksom på de instruktioner, der er vedhæftet dem, og læs anbefalingerne om montering, installation og sikkerhed, før du fortsætter med installationen af ​​lysekroner eller armaturer.

Udstyr til lamper

LED downlights

Den bedste LED lyser til hjemmet

Telefoner:
8 (495) 540-5158
8 (926) 255-7816
email: [email protected]

 • Hjem /
 • Tilbehør til LED lamper
 • / Vedhæng, fastgørelseselementer, stik til lamper

LED armaturer

Kant til LED-lampe SATURN-25

Kant til LED-lampe SATURN-60

BAR-2411-TOUCH-DIMM-12V-knappen

touch, 1 mode

Ring til lamper ELG-PB120

Ring til lamper ELG-PB170

Ring til lamper ELG-PB225

Ring til lamper ELG-PB295

Stik BAR-2411-CONNECTOR-12V

Monteringsring til MS-LPM12 armaturer

Monteringsring til MS-LPM6 armaturer

Indstil BX6060

FX4 Kit

4 + 4 holdere, skruer

FX6 Kit

6 + 6 holdere, skruer

JX4 Kit

JX6 Kit

MX4 Kit

4 + 4 holdere, skruer

MX6 Kit

6 + 6 holdere, skruer

SPX4 Sæt

SX6060 sæt

Patron til E27 lamper med ledning FR-LH128

ledning 1m, 230V, E27

Patron til E27 lamper med ledning FR-LH129

ledning 1m, 230V, E27

SPX-TB-1-suspension

SPX-TB-2 suspension

Suspension SPX120

Suspension SPX140

SPX90 suspension

Sensor BAR-2411-IR-12V

sensor, 3 tilstande

Tilslutningsboks FR-32184

6 IP68-forbindelser

Tilslutningsboks FR-32186

10 IP68-forbindelser

Tilslutningstråd CAB200

ELG-LIN-TROS kabel

DEL I NETVÆRK

Arbejdsplan

Mandag-fredag ​​fra 09,00 til 18,00
Afhentning: fra 11,00 til 16,00

Beslag til armaturer

Konsol til konsollamper KSP-01

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 1 dag;
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Beslag til gadelampe KSP-02

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 1 dag;
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Beslag på parapet KSP-03

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 1 dag;
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Bracket street LED lampe KSP-03-01

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 1 dag;
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Beslag til montering af armaturer KSP-04

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 2 dage
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Beslag til søgelys KSP-05

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 1 dag;
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Arm til installation af KSP-06 lamper

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 1 dag;
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Beslag til lampen på væggen KSP-07

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 1 dag;
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Arm til ZhKU KSP-08 lampen

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 5 dage
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Beslag til lampe KSP-09

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 1 dag;
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Beslag til udendørs belysningslampe KSP-10

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 1 dag;
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Konsol til montering af konsollamper KSP-11

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 3 dage
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Arm til lampen på KSP-12-understøttelsen

 • Den bruges til spotlights og armaturer;
 • Produktionstid - fra 1 dag;
 • Enhver længde (beregne for belastninger gratis);
 • En hvilken som helst farve;
 • Mulig skjult kabel ledninger;
 • Vi sender dig en tegning inden for en time;
 • Pickup eller hurtig levering.
 • Kvalitetssikring - egen produktion
 • levering
 • montering

Vores produktion

Virksomheden "Fashion Designer" har sin egen produktion af produkter i Moskva-regionen. Vi udfører operationel produktion.

Procurement plot

Skæreblanker

 • Jernholdigt metal;
 • Rustfrit stål;
 • Ikke-jernholdigt metal.

Svejseområde

Svejseprodukter

 • Jernholdigt metal;
 • Rustfrit stål;
 • Ikke-jernholdigt metal.

Maleri site

maleri

 • Polymer maleri teknologi;
 • Eventuelle dimensioner af produkter.

Beslag til gadebelysningsarmaturer

Virksomheden "Fashion Designer", en producent af metalprodukter, undersøger konstant markedets behov og producerer kun højkvalitets tekniske og tekniske produkter. Således henviser parenteserne til sådanne produkter, for hvilke der er en konstant høj efterspørgsel.

design

Virksomheden "Fashion Designer" beregner den maksimale tilladte belastning for hver enkelt beslag, uanset hvad det er nødvendigt for vores kunder. Tværtimod, hvis beslaget vil blive brugt på gaden, hvor der er vindstød, nedbør og lignende, er det bedre at vide på forhånd, hvilken slags belastning det vil modstå.

Alle beslag til armaturer kan opdeles i:

husstand, som bruges i hverdagen (i en lejlighed, hus, på gaden inde i den private ejendom);

industrielle og sociale formål (til belysning, hængende informationsstande eller lamper til spotbelysning - på publikationsvægge, i produktion osv.).

Hvis vi taler om brugen inde i huset eller lejligheden, så søger kunderne og bestiller fra os fremstilling af følgende varer:

 • beslag til lampen;
 • konsol til konsollamper;
 • beslag til lamper på væggen;
 • beslag under lampen;
 • beslag justerbar til konsol lampe;
 • svingbar beslag til lampe;
 • beslag til lampen KS;
 • beslag til montering af konsollamper;
 • beslagfastgørelse LED-lampe.

Hvis en kunde bestiller beslag til brug udenfor hjemmet, for eksempel i fremstillingsvirksomhed eller til belysningsannoncer, så producerer vi oftest:

 • Beslag til gadelampe;
 • Arm til lampen på en støtte;
 • Beslag til lampen til gadebelysning;
 • Arm til brugslampe;
 • Beslag til udendørs belysningsarmaturer;
 • Bracket street LED lampe.

Så de beslag, vi fremstiller, er i henhold til deres design inddelt i:

Beslag opsætning

Vores firma fremstiller beslag til udendørs belysningsarmaturer i følgende versioner:

 • På væggen (kan være nødvendigt i tilfælde, hvor andre muligheder er vanskelige at gennemføre);
 • På parapet (egnet, hvis det er nødvendigt at være opmærksom på denne særlige parapet);
 • På sokkel (oftest brugt til at oprette skilt og bannere);
 • På et billboard (bruges til punkt eller retningsbelysning på billboards eller bannere).

Det er muligt at føre elektriske ledninger inde i hver beslag - hvis du planlægger at bruge belysningen af ​​den struktur, som den vil blive fastgjort til.

Vi udfører farvning af produkter ved hjælp af pulverfarvning; Vi anvender metoden til varmt og koldt galvaniseringsprodukter.

Gør beslag til brugerdefinerede lamper

Leder du efter hvor man laver beslag til lamper til ordre, hvordan man laver en tegnebøjle? Du er på det rigtige sted! Udfyld ordresedlen på vores hjemmeside eller ring vores ledere. Vi accepterer straks ordren, vi producerer tegninger inden for en time, vi beregner belastningen. Beslag til armaturer - prisen beregnes i en time. Ring og bestil!

LED fastgørelsesbeslag

I mange års arbejde forstår vi: Monteringsbeslag til LED-lamper er et eftertragtet og ønsket produkt.

Derfor handler vi hurtigt: Fra tidspunktet for ordren til udførelsen af ​​tegningerne til dig tager det ikke mere end en time. Udfyld ordreformularen eller opkaldet. Vi vil acceptere ordren - vi beregner - vi vil tegne - vi vil fremstille - vi vil levere - vi vil montere! Hurtig, høj kvalitet, pålidelig.

Levering og installation

På kundens anmodning leverer vi. Vi sender vores egne biler og TC. Derudover kan du bestille installationen af ​​de bestilte produkter fra os.

5 års garanti

Armaturer til armaturer, beslag til armaturer, beslag til armaturer, beslag til armaturer, beslag til armatur på stolpe, beslag til armatur til gadebelysning, beslag til armaturer, beslag til armatur på væg, beslag til lampe, beslag justerbar til konsollampe, beslag til lampe zhku, beslag til lampepris, drejebænk til lampe, beslag til udendørs lamper, kroner Thein for lampe COP, et beslag til montering af konsollen lamper, gade LED-lampe beslag, beslag montere LED-lampe.

Måder at fastgøre lysekronen på strækloftet - monteret på en krog, tværformet plank eller monteringsplade

Hvis det er planlagt at installere et strækstof i stuen, er det i dette tilfælde nødvendigt at tænke på forhånd om fastsættelse af lysekronen til strækloftet. Dette skyldes det store vanskeligheder ved at installere en loftlampe efter installationen.

Filmen på loftets overflade tjener kun en dekorativ funktion, men er under ingen omstændigheder brugt til montering af belysningsenheder. Selv mindre skade på nettet vil få det til at bryde. Derfor er valget af lysekroner og metoden til fastgørelse til stræklofterne en meget vigtig og ansvarlig opgave.

Valg af lysekrone til et strækloft

Inden du vælger en lysekrone til hængelofter, er det nødvendigt at finde ud af betingelserne for dens videre drift. Det skal bemærkes, at overfladen af ​​lærredet ligger umiddelbart over belysningsarmaturet.

Oftest er den lavet af PVC-film med en maksimal driftstemperatur på 600C. Med en stigning i denne indikator vil der forekomme strækning og deformation af stoffet. Derfor bør lampen ikke afgive varme i store mængder direkte tæt på loftet.

Andre faktorer vedrører forskellige typer montering, takets reflektivitet og tilgængeligheden af ​​ledig plads mellem udkast og strækloft. Alt dette skal overvejes, når du vælger lampens optimale model.

Valget af lysekroner er i overensstemmelse med typen af ​​montering.

Til hængende konstruktioner er der monteret en monteringshake, som oprindeligt er installeret i gulvpladen. Overhead lysekroner er monteret ved hjælp af specielle paneler, fastgjort med skruer til præfabrikerede strukturelle elementer. Uden foreløbig forberedelse er det kun muligt at implementere den første mulighed.

Som regel har den klassiske lysekrone flere horn. Når du vælger det, er det nødvendigt at være opmærksom på deres placering og retning.

Hvis der anvendes glødelamper eller halogenlamper i disse armaturer, skal hornene ikke rettes opad. I dette tilfælde vil en opadgående luftstrøm med høj temperatur blive genereret med minimal spredning. Som et resultat bliver loftet meget varmt.

For lyse lamper med en yderligere reflektor vil fokusere strålingen på overfladen af ​​belægningen, der danner mærkbare lyscirkler.

Også alle detaljer i den indre struktur af hornet, reflekteret i en blank finish, vil være synlige. Af stor betydning er den type lamper, der anvendes i lysekroner. Teoretisk kan du bruge enhver lampe, idet du observerer nogle begrænsninger, men i praksis er det ikke altid muligt.

Fordele og ulemper ved de vigtigste kilder til lys

 • Glødelamper - den laveste pris opvejes af urealistisk lav effektivitet. Det meste af den absorberede energi opvarmer simpelthen det omgivende rum. Derfor er disse lamper begrænset til en effekt på højst 60 watt. Mindste afstand til loftet skal være mindst 25 cm, hvilket teknisk set ikke altid er muligt at udføre.
 • Effektiviteten af ​​halogenlamper er kun lidt højere end glødelamper. Halogenmiljøet tillader imidlertid at øge spiralens temperatur signifikant. Spektret af disse lamper er mest identisk med almindeligt dagslys. På grund af den øgede temperatur på pæren er effektgrænsen dog 35 watt.
 • Energibesparende lamper har en relativt høj effektivitet og ret lav varme. Al opvarmning sker hovedsagelig under påvirkning af effektomformeren. Begrænsninger vedrører den øgede fugtighed i lokalerne, da fugt påvirker effektomformeren. En let varmeafgivelse giver dig mulighed for at installere sådanne lamper så tæt som muligt på loftets overflade.
 • Den bedste løsning er lysekroner med LED-lys. De har maksimal effektivitet, minimal varmegenerering og lang levetid, uanset om der tændes og slukkes. Strålens retning kræver ikke reflektorer. Den eneste begrænsning er fjernelse af strømforsyningen fra under strækloftet, for at undgå overophedning og fiasko.

Fastgørelse af lysekronen på krogen

I bybyer monteres monteringshaver til lysekroner i lejepladerne på byggestadiet. De er placeret lige i midten af ​​rummet.

Anvendelsen af ​​disse strukturer i nærvær af lofter som følger:

 • En kontrol af fastgørelsesstyrken udføres, de ledige ender af ledningerne er isoleret. De er midlertidigt bøjet opad for ikke at skade filmbelægningen.
 • Når loftet fjernes betydeligt fra pladen, kompenseres den ekstra afstand med en lille længde af kæden og en ekstra krog fra tykk tråd. En anden mulighed indebærer anvendelse af tømmer af den krævede tykkelse, som er skruet på pladen. I dette tilfælde udføres krogens fastgørelse til bjælken efter at loftet er installeret.
 • Overførsel af en krog til et andet sted er ikke særlig vanskeligt. Det er nødvendigt at bore huller og indsætte plastkugler, hvortil kroge fastgøres. Elektriske ledninger, skjult i et korrugeret rør monteret på en plade, bringes til et nyt sted.
 • Næste er den direkte installation af strækloftet. Efter afkøling og spænding af lærredets overflade bestemmes krogens nøjagtige placering ved berøring og et mærke er lavet.
 • Til filmen skal du lim en plastring med en ydre diameter, der ikke overstiger den dekorative lysekronehætte. Filmen fjernes omhyggeligt fra ringens indre overflade, og den elektriske ledning ledes ud af hullet til ydersiden.
 • Lysekronen skal hænge på krogen, tilslut ledningerne, læg den dekorative hætte på plads, skubbe opad langs stangen, indtil den berører filmen.

Således er det helt muligt at hænge en lysekrone med en krog. Hvis det er nødvendigt at bore huller i gulvpladen, er det nødvendigt at deaktivere rummet helt. I denne periode er det bedst at bruge et trådløst elværktøj eller tilslutte en strømkilde fra dine naboer gennem en forlængerledning.

Montering af lysekronen på monteringspladen

De fleste loftarmaturer er strukturelt fastgjort til loftet ved hjælp af en speciel fastgørelsesmetalprofil udstyret med studs. For det første er hele monteringsstrukturen fastgjort til loftet, så bæres en lysekrone på de udragende stifter og fastgøres ved hjælp af dekorative nødder.

Denne type montering indebærer forudinstallation af træstænger til hovedloftet. Tykkelsen af ​​stængerne er normalt 1-2 mm mindre end afstanden mellem pladen og det spændte lærred. Fastgørelse af søjlerne til hovedloftet udføres ved hjælp af dykker og skruer.

Som det er tilfældet ved brug af en krog, laves et hul i det installerede strækloft, forstærket med en speciel termisk ring.

Fastgør monteringsbjælken til stangen udføres inden for dette hulles grænser. Herefter bør hullerne i lysekronens bund kombineres med studs, monter bunden og fastgør den med møtrikker. I nogle tilfælde erstattes træblokke med tykk, fugtfast mod krydsfiner med metalben.

Montering af lysekronen på en korsformet stang

Installation af tunge lamper med store dimensioner udføres ved hjælp af en krydsformet monteringsplade. Disse typer af lysekroner har en stor basisdiameter og følgelig et større kontaktområde med loftet. Installation af sådanne strukturer er ret tidskrævende og tager meget længere tid.

I begyndelsen af ​​den indlejrede del er indstillet. Materialet til det er fugt-resistent krydsfiner, fastgjort til loftet med suspensioner.

Denne krydsfinerplatform er fastgjort på et niveau, der svarer til højden af ​​det fremtidige loft. Dens overordnede dimensioner og dimensioner af den korsformede bar bør helt falde sammen. I midten af ​​det forborede hul til elektriske ledninger.

Det skal huskes, at fastgørelsen til et lysekrone med en krydsformet plank er umuligt ved hjælp af kun et hul, da dets dimensioner væsentligt overstiger den maksimale diameter af termisk ring. Derfor er der i tillæg til et stort hul på stederne for fastgørelse af lamellerne fire små huller til fastgørelse af tværstykket. Herefter installeres lysekronen selv.

Hjem / Belysning / Lamper, lysekroner, lamper / Sådan repareres en lysekrone til et strækloft?

Efter at have købt en lysekrone, skal den hænges op. Når du skal vedhæfte noget til standard overlapningen - alt er traditionelt og enkelt. Men installationen af ​​lysekronen på spændedækslet følger ikke den klassiske ordning.

Nogle forberedende forberedelser vil blive påkrævet. Især - hvis armaturet er en speciel rem, der kræver fixering i interfloor overlapning. På forhånd vil det være nødvendigt at konstruere en særlig konstruktion, som vil blive diskuteret senere.

Særlige egenskaber

Før du køber, skal du sørge for, at den valgte model af belysningen passer til brug med "bløde" typer af finish. Nogle af dem anbefales ikke til brug i virksomheder med spændingsstoffer.

Ved installation skal det bemærkes, at intet kan fastgøres til den mest strakte PVC film.

Denne funktion af de spændte belægninger gjorde det muligt at komme op med forskellige indretninger for at lette fastgørelsen af ​​lysekronen til spændende lærred. De er lavet af skrotmaterialer og gør dem helt lette. Som regel gøres dette af de samme herrer, som vil strække loftets stof.

Alt arbejde på opførelse af de nødvendige strukturelle elementer og tilrettelæggelsen af ​​elektriske ledninger skal færdiggøres før spænding på nettet. Når det er fastgjort på plads, vil det være yderst vanskeligt at ændre noget, hvis det overhovedet er muligt.

Derfor er det også nødvendigt at markere på PVC-folie det nøjagtige sted, hvor lyskilden skal placeres. Dette vil komme til nytte, når et hul er lavet til ledninger og ophæng.

Typer af monteringer

For at forstå, hvordan du lægger lysekronen på strækloftet, bør du studere de typer af fastgørelsesanordninger, der bruges til dette. Alle lyskilder kan opdeles i flere grupper - ifølge metoden til fastgørelse af dem til loftet. Der er to hovedgrupper:

 • Hook hook
 • Fastgørelse på en specialstang
 • I den anden gruppe er der flere typer plader, som lampen er skruet på. Fra hvad af dem skal bruge, afhænger af mængden af ​​yderligere arbejde på enhedens monteringer.

  Hvis den valgte model er hængt på en standardkrog, er det ikke meget vanskeligere at installere det end i tilfælde af konventionelle lofter. Det er kun nødvendigt at lave et hul, fastsætte en speciel tætningsring i den og strække suspensionen og den elektriske ledning igennem den.

  Men i de tilfælde, hvor fiksering vil ske ved hjælp af lameller, er der brug for meget flere forberedende tiltag.

  uddannelse

  Først og fremmest er det nødvendigt at forberede en platform, til hvilken montagebeslagene efterfølgende skrues. Normalt er dette et stykke krydsfiner eller en træbar. De hedder "realkreditlån".

  En af mulighederne "pant"

  For forskellige typer tilbehør har du brug for et andet basisområde. Ofte kan du finde den sædvanlige rektangulære plade, som skal fastgøres til loftet med skruer.

  En simpel rektangulær plank vil kræve et meget lille pant, normalt lavet af en træbjælke. Denne type fastgørelsesanordning anvendes til de fleste belysningsarmaturer.

  Krydspladen skal fastgøres med flere skruer, og basen er nødvendig mere. Denne type fittings anvendes til runde og til firkantede og til ovale armaturer. I grund og grund er disse modeller ret massive, så styrken af ​​det forberedte sted skal være passende.

  Efter installation af realkreditlån skal det noteres på lærredet de punkter, hvor skruerne skrues fast. Disse steder skal styrkes med overlejringer eller tætningsringe, ellers vil filmen rive.

  Mange huse har allerede installeret gipspladestrukturer, som du ikke vil give op. De kombineres ofte med "bløde" belægninger. Sammen er disse to typer af finish i perfekt harmoni.

  Men hvis der er planlagt flere lyskilder, hvoraf den ene er placeret på et gipsark, vil det samme sæt af forberedende arbejder være nødvendigt som med de spændte lofter.

  Vigtigt: Gipsplankloft er ikke egnet som base. Vedhæft det tungt lys kan det ikke.

  Når disse operationer er succesfulde, kan du strække PVC-folien.

  Vigtigt: Højden af ​​den indbyggede struktur skal svare nøjagtigt til det strakte stof eller filmens plan.

  Hvis du ikke betaler tilstrækkelig opmærksomhed til dette øjeblik, kan resultatet måske ikke lade sig gøre.

  Montering af fastgørelsesanordninger og installation af lampen

  Så sker alt på samme måde som i traditionelle gulve. Med kun en forskel - skruerne skrues i bunden gennem hullerne i loftet.

  Monteringspladen eller stangen fastgøres til den forberedte base gennem hullerne, der er forstærket med puder i det strakte stof eller folie.

  Lampen selv er suspenderet fra den og fastgjort på plads med dekorative møtrikker. Denne installation af lysekroner i loftet er afsluttet.

  Vigtigt: Hvis LED-belysning er planlagt, bør transformerenheden ikke monteres i rummet over det strakte låg. Det kan blive ret varmt. Det er bedre at tage det uden for dette rum og installere det i enhver passende niche udenfor.

  konklusion

  Som du kan se, er der ikke noget særligt vanskeligt at installere armaturer på de spændte belægninger. Og efter at have fundet ud af, hvordan man løser lysekronen til et stof- eller filmloft, kan næsten alle gøre denne enkle operation.

  Det vigtigste er at tænke over installationsstedet på forhånd og om nødvendigt forberede en speciel platform, som alt vil blive knyttet til.

  Efter installation af strækloftet har de fleste ejere et spørgsmål om montering af armaturer. Efter installation af et strækloft i et rum står mange over for problemet med at montere belysningsarmaturer.

  Hvordan hænge en lysekrone på et strækloft for ikke at beskadige vægbeklædningen? Det skal bemærkes, at dets installation til det sædvanlige loft ikke kræver nogen specielle færdigheder. Men når du installerer denne belysningsstruktur til strækloftet, bør du overveje monteringstyperne samt sikkerhedsteknologien.

  Det anbefales, at lysekronen installeres i et rum, hvor der er højt til loftet.

  Det er nødvendigt, at strukturens kanter ikke er for lave.

  Alle mestere råder til korrekt at vælge farven på loftet, fordi taket på grund af belastningen på materialet med høj temperatur kan mørke eller endda deformere. Men hvilken model er bedre at vælge?

  Lys udvælgelseskriterier

  Når man vælger belysningsudstyr til et strækloft, skal man tage højde for egenskaberne ved dets design.

  Når du vælger en lampe, bør du overveje flere funktioner:

  1. Når du vælger en base til en takkroner, bør du ikke købe et design med en metalbase, så loftet ikke udsættes for opvarmning.
  2. For at forhindre skader på loftet er det vigtigt at sikre, at der ikke er skarpspidsede elementer på lysekronen.
  3. Placeringen af ​​lamperne fra lærredet skal være 35-40 cm.
  4. Det anbefales at foretrække modeller, hvor der er flere lygter med lav effekt.

  Hvis du vælger en lysekrone til et værelse med et højt loft, skal du købe en model, hvor der er flere niveauer.

  Sådan installeres en lysekrone på et strækloft

  Der er flere muligheder for fastsættelse af belysningsarmaturet på det hængende stof. Men når du vælger en metode, bør du tage højde for rummets egenskaber og de individuelle præferencer hos lejeren.

  For at hænge en lysekrone anbefales det at anvende metoderne:

  1. Hook. Brugen af ​​denne metode anses for at være den mest populære og pålidelige løsning. Desuden kan installationsdesignet udføres med en konventionel krog (anker). Sommetider er krogen svejset til pladen, og derefter fikseres den på gulvet.
  2. Monteringsplade. Mount med denne metode er velegnet til kompakte lysekroner, der har en lille størrelse. Næsten altid pladen er en komponent del af lysekronen, der købes. Og der er også specielle fastgørelsesdele eller klemmer.
  3. Indstillingsbjælken er krydsformet. Denne mount er ofte også en af ​​komponenterne i belysningsdesignet af mellemstørrelse.
  4. I-bjælke bar. Det kan hænge tunge lamper eller have overordnede dimensioner.

  Der er flere måder at hænge en lysekrone på. Det vigtigste - at gøre alt rigtigt og ikke beskadige spændingsmaterialet

  Når du har valgt den rigtige lysekrone og vælger den ønskede montering, skal du sørge for at installere strukturen korrekt.

  Men er det muligt at selvstændigt fastgøre lysekronen? Det skal bemærkes, at ved brug af specielle instruktioner bliver hele arbejdsprocessen ikke et problem. Det er dog værd at starte installationen af ​​profilen før reparationsarbejde med strækloftet.

  Installation af lysekronen på strækloftet med en krog

  Når den profil, der er nødvendig for at installere strækloftet er fast, forbliver det at fastgøre fiskelinjen.

  Dette materiale tager to stykker, de skal monteres i modsatte hjørner af rummet og skærer i midten.

  Krydsningspunktet er stedet at hænge lysekronen.

  Før du begynder at installere lysekronen, skal du slukke for hele rummet.

  Yderligere arbejde udføres i overensstemmelse med almindeligt accepterede instruktioner:

  1. For det første skal du desaktivere rummet.
  2. Ved hjælp af et anker eller dowels skal du fastgøre en krog. Det er vigtigt, at enden af ​​delen ikke ligger under linjen.
  3. Den næste fase af arbejdet vil strække lærredet. Derefter skal du vente 24 timer, og kun derefter fortsætte til yderligere arbejde.
  4. Hvor det er planlagt at fastsætte lærredet, skal der fastgøres en speciel plastisk termisk ring (du skal bruge lim). Denne del er nødvendig for at beskytte materialet.
  5. Når limen tørrer ud, skal et hul skæres i ringen for at få ledningerne.
  6. På sidste trin af arbejdet skal du vedhæfte lysekronen til krogen og installere en hætte til at skjule ledningerne.

  Masters anbefaler at vælge en ring, der er mindre i diameter end lysekronehætten. Efter at have installeret elementet, der svarer til lampens størrelse, kan du ikke bekymre dig om æstetik.

  Montering af lysekroner i loftet ved hjælp af monteringspladen

  Dem, der planlægger at installere pladen til lampen på strækloftet med egne hænder, anbefales at have mindst minimale kompetencer ved sådan installationsarbejde. Dette er nødvendigt for ikke at beskadige spændevævet.

  Efter at have valgt en sådan vedhæftning er det nødvendigt at forberede i forvejsstænger (2 stykker), hvis tværsnit er 25 cm 2 og længden er 30 cm.

  Montering af monteringspladen kan udføres uafhængigt. Hovedforretningen er at gøre alt konsekvent og med yderste omhu for ikke at skade strækloftet.

  Installationen udføres i overensstemmelse med følgende rækkefølge:

  1. Barer er fastgjort til bundloftet (du skal bruge dowels eller et anker). Hvis der er et stort hul til montering af nettet, kan metalopskæringer anvendes.
  2. For at udføre ledningerne i stængerne skal der være huller. De er lavet med en boremaskine.
  3. Det er nødvendigt at fastsætte det punkt, hvor det er planlagt at reparere lysekronen, hvorefter arbejdet med installationen af ​​strækloftet begynder.
  4. Så skal du limme den termiske plastikring, hvor du planlægger at trække ledningerne. Og efter fuldstændig tørring er et hul lavet, designet til at trække dem ud.
  5. En vigtig betingelse for korrekt drift er fjernelse af grøder fra pladen, samt slibning af alle skarpe hjørner ved brug af sandpapir.
  6. Pladen skal fastgøres med skruer i termisk ring.

  Når alt det nødvendige arbejde er gjort, skal du hænge lysekronen og fastgør en speciel stik meget tæt på lærredet.

  Sådan vedhæftes en lysekrone på en korsformet stang

  Det skal bemærkes, at fastgørelsesanordninger ved hjælp af en krydsformet plank, og når en I-bjælke anvendes til fastgørelse, er identisk.

  Før arbejdet på belysningsstrukturens vedhæftning er påbegyndt, er det nødvendigt at forberede et krydsfinerlag med en tykkelse på 1-1,3 cm.

  Installationen af ​​lysekronen på strækloftet ved hjælp af en krydsformet strimmel kan udføres uafhængigt, men det kræver, at du er yderst opmærksom og præcis.

  For at indstille cross-baren har du brug for:

  1. På det fremtidige lærredsniveau er krydsfiner fastgjort i hjørnerne, hvorefter et hul til ledninger er skåret i det.
  2. Så er strækloftet fastgjort, og en plastisk termisk ring limes i stedet for hullet.
  3. Når limen tørrer her, skal du også klippe et hul til ledningerne, hvorefter fiksering af lysekronen udføres ved hjælp af en lamel. Arbejdet anses for at være afsluttet efter fastsættelse af dekorative hætte.

  Sådan hænger du en lysekrone på et strækloft (video)

  Fastgørelse af en lysekrone i et rum, hvor der er et strækloft, vil ikke være et problem selv for en nybegynder. Det er kun nødvendigt at vælge det rigtige belysningsdesign og følge instruktionerne så præcist som muligt, ikke at glemme sikkerhedsreglerne. Og ofte tager installationsarbejdet ikke meget tid, og med deres højkvalitets ydeevne vil rummet få en hyggelig og behagelig atmosfære.

  • electric-220.ru
  • elquanta.ru
  • wikipotolok.com
  • homeli.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.