Instruktioner til fastsættelse af vandrette stænger og stænger

I denne lille instruktion vil vi afsløre nogle få hemmeligheder for dig - hvordan man korrekt og sikkert fastgør en vandret stang eller stænger på væggen og ikke gør EXTENT HOLES på samme tid.

Takket være dine råd og tips har vi færdiggjort vores instruktioner til montering af vores produkter på væggen.

Nu består det af følgende dele:

For at komme i gang skal du:

 • Partner - 1 stk. (ønskeligt men ikke nødvendigt)
 • Blyant - 1 stk.
 • Konstruktionsniveau - 1 stk.
 • Konstruktion målebånd 2 m. - 1 stk.
 • Hammer - 1 stk.
 • Boremaskine - 1 stk.
 • Bærende - 1 stk.
 • Boremaskiner med en pobeditovy tip - 2 stykker: til dia. 6 mm - til "roughing" huller, den anden øvelse med 10 - til ankerbolte eller 12 mm - til dowels.
 • Skiftenøgle på "13"
 • Finmalet fil - 1 stk.
 • Støvsuger - 3 stk. (Joke).
 • Oliemaskine / solsikke - 5 g.
 • Clay PVA - 20 g.
 • Stort ark papir (A1 format)
 • Kontorstifter - 5 stk.

Endelig er den efterlængte pakke med vores produkt hjemme hos dig, og du glæder dig til, hvordan du vil teste din styrke og vores sportsudstyr. For at gøre dette, lad os gå videre til første fase.

Udpakning af produktet

Før forsendelse forsøger vi at pakke vores produkter så sikkert som muligt for at undgå ridser og beskadigelse af belægningen under transport. Pakken indeholder som regel metalværk, neoprenhåndtag, fastgørelsesbolte.

Trin 1: Skær emballagen langsomt med saks eller en skarp kniv, mens du er forsigtig med ikke at beskadige neoprenpenne og selvfølgelig dine hænder.

Et par ord om samling af produkter.

Før jeg går direkte til emnet for konsolidering, lad mig sige et par ord om samling af strukturer. Faktum er, at mange produkter afsendes delvist adskilt for at reducere omkostningerne ved levering.

Montering af produktet er som regel ikke vanskeligt, men mange har svært ved at trække neoprenhåndtagene på den vandrette stang.

Dette problem løses meget enkelt: Tag den mest almindelige SOAP, vask den ene hånd ordentligt, og brug denne sæbehånd til at vaske det sted, hvor armene krymper. Nu er alt "sidder" på stederne uden alvorlige anstrengelser. Som de siger - "Smør ikke - du vil ikke gå!"

Brug IKKE OLIE til dette formål, især maskineolie, da håndtagene så "vrimler" efter det, og desuden kan nogle typer olier have en ødelæggende virkning på neopren.

HÅNDTER HANDLINGER PÅ DET KOLLEKTE PRODUKT.

Mærkning af vedhæftet fil.

Så dit produkt er forsigtigt monteret, alle bolte og møtrikker er sikkert strammet, det er på tide at markere stedet for boring af huller. For at gøre dette skal du have et stort ark papir - A1-format eller et stykke gammelt tapet. Papiret i dette tilfælde vil spille rollen som en "skabelon".

Trin 2: Spred dette ark papir på gulvet og læg den allerede monterede vandrette stang (parallelle stænger) oven på den. Udsæt produktet smidigt og markér med en blyant / markør de steder, hvor du skal lave huller:

Trin 3: Nu er det din opgave at sikre dette papirark på væggen i den rigtige højde med klare knapper eller tape. Sørg for at kontrollere ved hjælp af byggeniveauet (ved at fastgøre det på arket), om produktet vil hænge nøjagtigt til HORIZON, og ikke i forhold til loftet eller gulvet.

Dette er nødvendigt for jævnt at fordele vægten mellem højre og venstre hånd. Ellers risikerer du uforholdsmæssigt at udvikle dit muskuloskeletale system.

Hvis du har målt alt 7 gange og besluttet, at skabelonen hænger ret jævnt - BEMÆRK IKKE OP.

Trin 4: Med en skarp, robust genstand (søm, øl, bor), lav små "bukser" nøjagtigt i midten af ​​fremtidens hul. Prøv om muligt at overveje tilstedeværelsen af ​​skjulte ledninger, fittings, hulrum og andre "overraskelser".

Derefter kan et ark papir fjernes fra væggen. Sørg for at være opmærksom på vægens styrke, fordi pålideligheden afhænger primært af pålideligheden af ​​væggen, som du skal hænge sportsudstyr på. Væggen skal være stærk nok.

Tip: Vi anbefaler at hænge produkterne på VÆGGENE af mursten, blokke af sten, beton og andre holdbare materialer. Indvendige vægge kan ikke altid modstå belastningen.

Valg af fastgørelsesdele.

Hvis den hardware, du har købt hos os, har den følgende egenskaber:

Dowel bolts:

 • Diameteren af ​​jernbolten - 8 mm, længde - 100 mm, en nøglefærdig hætte på "13"
 • Diameteren af ​​nylonindsatsen - 12 mm, længde - 80 mm.

Dowelhullet skal være 12 mm i diameter og 100 mm dybt. Forveksles ikke af, at jernbolten er 20 mm længere end nylonindsatsen.

En del af denne "lager" vil gå til tykkelsen af ​​baren og skiven

5-6 mm, resten af ​​"lageret" er nødvendigt for fuldstændigt at "åbne" nylonindsatsen. Glem ikke, at boltens ende har en konisk form, som skal gå ud over kapronen.

DUBEL - designet til begyndende mestre. Ved hjælp af dem kan du reparere produkter på næsten alle vægge, herunder fra tæt gips og shell rock.

Ankerbolte

ANCHOR (ekspansion anker bolte) - designet til mestre med erfaring. Denne type vedhæftning har stærkere dowels, forudsat at alt er gjort korrekt.

Det er dog værd at lave en lille fejl under installationen - og dit PRODUCT kan DROP off selv fra en lille belastning. Ankre er kun designet til stærke, faste vægge. Vores ankerbolte har følgende egenskaber:

 • Diameterne på stifterne - 8 mm, nøglefærdige møtrik på "13"
 • Diameteren af ​​afstandsstykket - 10 mm, længde - 75 mm.

Således skal det færdige hul for ankeret være 10 mm i diameter, mindst 75 mm dybt.

Bor huller meget omhyggeligt!

Trin 5: Nu er det tid til at bore den "BLACK HOLE". De er boret med en størrelsesorden mindre borediameter end diameteren af ​​dowel / ankeret (for dowels med en diameter på 12 mm kan et groft hul bores med en borediameter på 6-8 mm).

Tip: Til borevægge af beton, cement, mursten er det ønskeligt at have en hammerboremaskine eller en boremaskine med slagfunktion. Boremaskiner til sådanne formål skal tages med pobedit lodning.

Forsøg at holde stansen vinkelret på væggen så meget som muligt, bare pas på, at hullerne ikke bliver for dybe. Hvis alt gik godt - gå til scenen med boring NET HOLE (ønsket diameter).

Hvis boringen var i færd med at blive boret, gik den langt til siden, "faldt" ind i væggen eller hvilede mod noget ikke-boret (som forstærkning). I dette tilfælde skal du se på omstændighederne og antallet af allerede borede huller - du skal muligvis "skifte" lidt til siden.

Boring af efterbehandling huller skal næres meget ansvarligt. Husk at dowels samt et anker skal gå ind i det færdige hul meget tæt - ideelt er de hamret ind med lyse hammer slag. Prøv derfor ikke at hælde et hul med en større diameter end diameteren af ​​dowel / ankeret.

Sørg for at være opmærksom på hullernes dybde - de skal være dybe nok, og på samme tid må fastgørelseselementerne ikke "falde igennem".

Tip: For at gøre det lettere at styre hullets dybde måles den ønskede afstand fra boreens ende og mærke med en markør.

Trin 6: Efter at de færdige huller er klar - tænd støvsugeren og træk forsigtigt det resterende støv ud af dem.

Installation af produktet på væggen

Fastgørelse med dowels:

Trin 7: Nu hvor de pæne, glatte, rene huller er klare, er det tid til at begynde at fastsætte produktet på væggen.

Så nogle af SECRETS fastsætter vandrette stænger, barer og alle ting med dowels:

 • Frigør smøremiddelstykkens plastikdel med PVA-lim, smør lidt lim på hullernes RYKKE vægge selv, nu smække hammerne let ind i hullerne med lette slag (husk at de skal sidde meget tæt). Gør alt pænt - ikke pletter væggene med lim.
 • Giv limen en dag til tørring (svært at udholde, men det skal gøres).
 • Kontroller omhyggeligt kvaliteten af ​​gevindet på jernboltene for tilstedeværelsen af ​​forskellige barbs. Hvis du finder nogen, skal du omhyggeligt klippe dem med en lille snitfil.
 • Så limen er allerede tør, der kommer et efterlengtet afgørende øjeblik. Smør trådenes tråde med enhver type olie (du kan endda fløde), spørg partneren om at holde den vandrette stang og / eller stænger og begynd at forsigtigt stramme klinkerne, indtil den stopper.

Tip: Hvis alle jer pludselig overdone og borede et eller flere huller mere end normen - fortvivl ikke. Før du "kemiserer" med lim og dykker, indsæt et par tandstikkere, godt eller kampe i dette hul. Denne vanskelige teknik gør det også muligt for dowels at sidde tæt i hullerne.

Montering med ankre

Til en snack var der kun jern, skinnende ankre.

Endelig vil vi fortælle dig nogle hemmeligheder for at fastgøre noget ved hjælp af ankre. Faktisk er disse hemmeligheder meget enkle:

 1. Væggen skal være lavet af holdbare materialer (beton / mursten).
 2. Hullet skal være indeni uden støv.
 3. Ankeret skal være så tæt som muligt i hullet.
 4. Det er meget vigtigt at mærke kraften ved at stramme ankeret - overdriv det ikke.

Med dette vil vi nok afslutte vores historie. Spørgsmål, forslag, send via feedback formularen. Foto og video rapporter på [email protected]

epilog

Hvis du alle læser omhyggeligt 5 gange, gennemsyret af denne teknologi og lavet en til en i henhold til denne instruktion, så har du alt som i Vasnetsovs eventyr:

"The Century Hangs Den Horisontale Bar - Springer ikke!
Og århundredet vil stå - rør ikke! "

Ja, jeg glemte næsten. Hvis du har arbejdet med en partner - glem ikke at takke ham - giv mig mulighed for at udføre flere enkle øvelser, og først efter at teste produktet for styrke.

En stor anmodning: Vi vil være oprigtige og meget taknemmelige for dig, hvis du sammen med dine produkter sender os en lille billedrapport til denne vejledning! Nå, for en god, velegnet video med kommentarer, vil du helt sikkert give dig en gave!

Kroge til fastgørelse af den vandrette stang

Kroge til fastgørelse af den vandrette stang kan være nyttig, hvis du planlægger at udstyre i lejligheden eller privathuset flere steder til træning eller når du flytter til sommersæsonen til landet. For ikke at fjerne de "oprindelige" sløjfer, der risikerer skade på væggen eller løsner monteringshullerne, er det nødvendigt at købe et ekstra sæt kroge til fastgørelse af den vandrette stang.

Tekniske specifikationer

Disse kroge er lavet af armeret stål med en tykkelse på 2 mm og er i stand til at modstå belastninger på op til 250 kg. Størstedelen af ​​vandrette stangpresser er designet til en sådan belastning, så du vil ikke kunne lave en fejl med en bærende kapacitet.

Kroge til fastgørelse af en vandret stang har to åbninger til ankre, der gør det muligt pålideligt at fastgøre en krog i en forudbestemt position.

Omkostninger til 1 krog.

Sættet kræver 4 kroge - to til positionen af ​​stængerne, to til pressens position.

Installation af ekstra sløjfer til vandrette stænger

Kvaliteten af ​​træningen afhænger af den korrekte installation af løkkerne. Kroge til fastgørelse af den vandrette stang monteres parvis: Det øverste par er beregnet til positionen "vandret stang", den nederste - til "stængerne". De øverste og nederste par skal indstilles på samme afstand.

Højden vælges fra positionen af ​​stængerne, således at fødderne ikke rører gulvet med den indledende position på stængerne, samtidig med at du føler dig komfortabel med at tage fat i tværstangen fra gulvet.

Hvis stangen vil blive brugt af flere personer af forskellig højde, anbefales det at installere individuelle kroge til fastgørelse af stangen til hver bruger. Dette tillader ikke at forstyrre før hver træning med fjernelse og installation af sløjfer. For det første, med hyppig demontering af kroge spredes hullerne og som følge heraf vil kroge ikke holde fast. For det andet tager samle- / adskillelsesprocessen tid, som du kan bruge på træning.

For at få yderligere råd, kontakt os på nogen måde bekvemt for dig.

Horisontal bar hjem: Køb eller gør dig selv?

Den vandrette stang er et alsidigt sportsudstyr, hvor du effektivt kan træne flere store muskelgrupper på én gang og øge den samlede styrke. Arbejde med egen vægt er en effektiv, populær og overkommelig metode til træning. Hvis du installerer en vandret stang derhjemme, kan du med succes træne i hjemmet og udføre forskellige øvelser med egen vægt i baren.

Typer af vandrette stænger

Afhængigt af konstruktion og vedhæftningsmetode er der følgende typer vandrette stænger:

Væg vandret bar

Konstruktionen af ​​stangen foreslår lodret montering på væggen med ankerbolte (i to, nogle gange på fire steder). Pålidelig mulighed for hjemlig vandret bar. Fastgørelse til væggen giver strukturen stabilitet.

Væggen vandret bar kan kun monteres på en solid væg af beton eller mursten. Det er umuligt at installere en sådan vandret stang på tynde træsorter eller gipsplader.

Hørvægs vandret stang

Muligheden for vægkørsel, hvor fastgørelsen af ​​den vandrette stang udføres i hjørnet mellem to vinkelrette vægge. Vinkelpositionen giver dig mulighed for at skabe ekstra plads til praktikanten ved hjælp af vinklen.

Naddverny vandret bar

Den vandrette stang er monteret over døråbningen. Således kan trænerens legeme og ben gå gennem døråbningen, mens de udfører forskellige øvelser.

Vandret bar i døråbningen

Den mest populære indstilling hjem vandrette barer. En døråbning bruges til træning, som læreren har tilstrækkelig plads både foran og bagved. Sådanne vandrette stænger er dog ofte upålidelige. Selv om den vandrette stang i døråbningen er i stand til at modstå 130-150 kg, anbefales det ikke at udføre komplekse øvelser, især øvelser i hovedet. På grund af at begge ender af den vandrette stang går dybt ind i dørkarmen, er det nogle gange svært at vurdere den reelle pålidelighed af den vandrette stang. Over tid kan træet deformeres, og strukturen er pålidelig. Fastgørelse direkte til en beton eller murvæg er mere pålidelig end til en dørkarme.

Der er to typer vandrette stænger i døråbningen:

Vandret bar

Fastgjort af en indre spacerfjeder. Sådanne vandrette stænger gør sædvanligvis aftagelige. Normalt kan det modstå vægten af ​​en voksen, men på grund af ukorrekt installation, opbygning under træning eller overdreven belastning kan brydes.

Glidende vandret stang

Fastgjort af inddragelige teleskoprør. Den er fastgjort med ankerbolte, og det betragtes derfor mere pålideligt end udvidelse.

Vandret stang i åbningen mellem de to vægge

Analog af baren i døråbningen, men baren er ikke monteret i dørkarmen, men direkte til væggene. Ikke alle værelser har mulighed for en sådan installation, men hvis der er en sådan mulighed, så er dette et godt sted for en vandret stang.

Loft vandret bar

Horisontale stænger fastgjort til loftet svarer på mange måder til vandrette stænger med væganlæg.

Loft vandrette stænger er de mest forskellige design, fra de mest enkle til mere komplekse, hvilket indebærer muligheden for at stramme forskellige greb.

Vandret bar kombineret med barer

Effektiv integreret projektil, der gør det muligt for dig at udvide mulighederne for træning betydeligt, tilføje til pull-ups også push-ups på søjlerne.

Hvad kan du lave en vandret bar

Det mest pålidelige materiale til fremstilling af den vandrette stang er metal (stål er ønskeligt). Der er eksempler på en vellykket gennemførelse af en træbjælke, og der er endda hele svenske vægge af træ med indbygget vandret bar, men hvis du ikke er en professionel snedker, der kender træ og træbearbejdning, fokuser du derefter på den vandrette vandrette bar.

Til fremstilling af hjemmet anvendes vandrette stænger ofte metalrør (vand eller gas) samt forskellige vinkler til rør, så du kan skabe et pålideligt og funktionelt design af rørene. I enden af ​​rørene skæres en tråd, så røret kan skrues i et hjørne, når den vandrette stang samles. I nogle tilfælde bruges røret uden en tråd, som en almindelig plank, som er monteret i døråbningen.

Den bedste og mest pålidelige måde er dog at svejse en funktionel og pålidelig vandret stang af metaldele med et rør, som et niveau for stramning, stålprofiler og hjørner for at skabe høj kvalitet og pålidelig fastgørelse.

Horisontal stang og parallelle stænger-tryk i det private hus eller lejlighed

For seriøse og komplette træningsøvelser er den bedste mulighed at få en kombineret vandret stang, der omfatter stænger og rygstøtte til pumpning af pressen.

Det er en god mulighed for dem, der foretrækker at oprette et træningsapparat til sig selv, baseret på deres egne behov og præferencer. Og også for dem, der har adgang til svejsemaskinen, udstyr til skæring af metal, metalrør og profiler. Hvis det ønskes, kan du altid bruge en specialists tjenester til at skære eller svejs metaldelene på den vandrette stang. Du kan kontakte metalbearbejdningsværktøjet til opskæring og svejsning af metal. Materialets pris er minimal (25-30 $ - 900-1000 rubler) i forhold til det færdige produkt i en sportsforretning, så det giver mening at arbejde hårdt og lave en vandret bar alene.

Det skal bemærkes, at oprettelsen af ​​en sådan vandret stang er ret omhyggeligt og tidskrævende arbejde, hvilket kræver målingsnøjagtighed og nøjagtighed af udførelse. Først og fremmest er det nødvendigt at udvikle en tegning af den fremtidige vandrette bar eller at bruge en allerede klar en (tegninger af enhver sportsudstyr er bredt repræsenteret på internettet).

En simpel tegning til en vandret stang med parallelle stænger er vist på billedet nedenfor.

At oprette en vandret bjælke vil have brug for

1. Stålrør med en diameter på 30 mm:

2. Stålprofil 30 x 30 mm:

3. Stålplade:

140x120x5 mm - 1 stk.

300x70x5 mm. - 2 stk.

Det er nødvendigt at svejse alle de forberedte metaldele ind i strukturen vist på tegningen. Derefter er designet ønskeligt at male. Så kan du begynde at skabe en blød ryg og armlæn. For at gøre dette skal du bruge et spånplader eller krydsfiner, gummihåndtag til den vandrette stang og stænger (du kan købe den på internettet eller bruge elektrisk tape i stedet, indpakning omkring de steder, der skal tages, så den vandrette stang ikke glider ud af dine hænder), skumgummi og et par kvadratmeter læder. Fra spånpladen skal du skære brædder, der passer til form og størrelse for ryglæn og armlæn, så lim et lag skumgummi og luk et laklæder, der kan fastgøres med "Moment" lim eller med en kraftig hæftemaskine, hvis der er en.

Dette design vejer omkring 15 kg. Hvis det ønskes, kan du øge grebens bredde eller andre parametre.

En sådan vandret stang er aftagelig og indebærer muligheden for montering på to forskellige måder: til træning på stængerne og til træning på stangen.

Vandret bar i døråbningen

Hvis det ovenfor beskrevne arbejde med metal virker for kompliceret, kan det begrænses til den enkleste løsning - at lave en vandret vandretur i døråbningen.

Det optimale materiale til organisering af baren i døråbningen er et stålrør med en diameter på 30-40 mm. Når du vælger og trimmer røret, skal længden tages med en lille margen for at gøre monteringen. For korrekt beregning af rørets længde skal du tilføje 40 mm til bredden af ​​døråbningen.

Den enkleste måde at fastholde røret i døråbningen på er at lave fire udskæringer på begge sider af røret og derefter skære to parallelle blade på hver side og i de to andre bor et hul til ankerbolten og bøj det 90 grader. Disse kronblade bliver bunden til den vandrette bjælke. Gennem de borede huller, ved hjælp af bolte, er den vandrette stang monteret i døråbningen.

Der er en anden måde at fastgøre røret i døråbningen, hvor du kan gøre uden at skære røret. For at gøre dette er det nødvendigt at fastgøre to metalhjørner til døråbningen, forboring 4 huller i dem (2 huller til fastgørelse til døråbningen og 2 for fastgørelsesbeslaget, som holder røret i stationær tilstand) på de steder, hvor den vandrette stang slutter, vil blive placeret. Hjørnerne skal være indrettet således, at røret kan lægges på hjørnerne og fastgøres i en stabil tilstand. Røret er fastgjort med specielle fastgørelsesbeslag med gevind til møtrikker på enderne (kan købes på byggematerialemarkedet). Denne metode til montering af den vandrette stang er den nemmeste og kræver minimal arbejde på metalen.

Der er andre måder at fastgøre den vandrette stang i døråbningen på, for eksempel at fastgøre røret i spalten af ​​stangen fastgjort til væggen.

Hvordan man laver en bænk til pressetilbudet, læses her.

Der er mange dokumenterede måder at organisere en vandret bar derhjemme, lige fra det enkleste til det mest komplekse. En person, der ønsker at træne med sin egen vægt på den vandrette stang og parallelle stænger, har mulighed for at lave de nødvendige skaller alene og installere dem hjemme.

Med et minimumsbudget og en kompetent tilgang kan du lave en kvalitets vandret stang, som ikke er ringere end sportsudstyr, der sælges i specialbutikker.

Tegninger af vandrette stænger

video

Videoen viser den enkleste budgetmetode til at oprette en vandret bar for en voksen og et barn.

Vandret bar: hjem, gade, til pumpe og gymnastik - muligheder, ordninger, fremstilling

Blandt atleter og gymnastikere, afladere og håndværkere, kan du finde en sjov legetøj - en turnstile bar. I en privat samtale indrømmer ejerne: det hele begyndte med hende, det ville være sjovt at vende om på samme måde. Vi ledte efter en passende tværstang, da - Ungdom og Ungdom, flid, udholdenhed, en god sport.

Men selv uden drømme om mesterskaber og olympiader og i voksenalderen vil en vandret bar hjælpe med at opretholde et sundt hjerne i en sund krop. Det er den mest tilgængelige af sportsudstyr, men med temmelig rigelige muligheder; jo mere at sportsbjælken - den vandrette bjælke - kan gøres selvstændigt og være involveret i det derhjemme.

Bemærk: Alle sportsudstyr er ikke et objekt til intuitiv selvskabelse. Overtrædelse af denne regel truer med at gøre ondt. Derfor, hvis du ikke har mulighed for korrekt at beregne dimensionerne på delene, skal du vælge materialet og samlingsteknologien for dem, og derefter udføre omfattende tests, du skal nøjagtigt følge de viste prøver.

På en note

Pålidelig prototype, værktøjer, arbejdskompetencer og mindst et hjørne i garagen under workshoppen - nøglen til succes. Men for at lave en god vandret bar med egne hænder, skal du huske på følgende:

 • Svejsesømmene bliver ikke løs, men når parametrene for de operationelle belastninger overstiger grænseværdierne og / eller uønskede eksterne påvirkninger, er de tilbøjelige til at pludselig ødelægge.
 • Mekaniske belastninger er koncentreret i hjørnerne af strukturer.
 • Et firkantet rør er stivere end en rund med en diameter på en kvadratisk diagonal, der er lavet af samme materiale med samme vægtykkelse, men hvis materialets styrke er overskredet, bliver kvadratrøret skarpt knust, og den runde en bukker ofte ret jævnt.
 • Træet til dele, der bærer de vigtigste vekslende belastninger, er uegnet af en række årsager, med få undtagelser.

Hvordan disse omstændigheder tages i betragtning i praksis, ser vi nærmere på eksempler på færdige produkter.

Umiddelbart for årsagen

Tegninger af en hjemmelavet vandret stang med evnen til at udføre grundlæggende øvelser til pressen, velkendte i runet, er vist i fig. Hemmeligheden om dens popularitet er i tilgængeligheden af ​​materialer, gennemtænkt design og dimensioner (for mere på dem se nedenfor), svarende til den gennemsnitlige antropometri for hjemme fysiske kulturelskere i Den Russiske Føderation. Dette projektil er hængt til væggen på parentes-kroge som dem på stien. Fig., Men under kvadratrøret. For at bevare væggen er det ønskeligt at klæbe overfladerne i kontakt med det med gummi med en tykkelse på 3-5 mm. Svejsesømme er markeret med rødt.

Hjemmelavede vandrette barstænger trykker på

Vandret bar på stien. Fig. Det kunne godt være prototypen fra den forrige, men den var lavet af et rundt sømløst rør af krom-nikkel stål, noget som 79HXC. Mad rustfrit stål er ikke godt, det er skrøbeligt! Det specielle materiale gjorde det muligt at reducere stiverne og dele af delene, hvilket gjorde denne vandrette stang mere æstetisk og lettere (14 kg mod 18). Men for sin fremstilling kræver en solid oplevelse af svejseren. Bemærk venligst, at bøjningsradiusen på beslagene på indersiden er 0,2 mm mindre end rørets diameter: dette med omhyggelig brug garanterer en tilbageslag i 3-5 år.

Tegninger vandrette stangstænger trykker fra et runde rør

Bemærk: For håndtag i begge tilfælde, se nedenfor.

Hvad handler det om?

Både han og de andre projektiler er en væg vandret bar af typen af ​​tværbøjle-parallel-presse: på denne kan man lave nogle øvelser uden at flytte benene. Men deres grundlæggende sæt er ret omfattende (se i slutningen), det giver dig mulighed for at holde formen hjemme: i stangens stilling, som til venstre på figuren, kan du skubbe op på vægten og holde vinklen med eller uden sakse, som i midten, udfør en række pull-ups til 3 greb: bred, medium og smal.

Enhed og størrelser på en vandret stangstang trykker på

Den grundlæggende størrelse af de vandrette stangstænger - tryk for at vælge ved køb eller omregning af prototypeens størrelse for sig selv er afstanden mellem enderne af håndtagene under det brede greb (110 cm til højre i figuren): For at fordelene ved klasserne skal være maksimale, skal det være lig med personens svinghjuls størrelse cm figur i fig. Hvis der er flere atleter i en familie, er det største svinghjul den største. De øvrige dimensioner varierer forholdsmæssigt, bortset fra højden af ​​armene under grebet på stængerne; størrelse 12 cm i fig. Når du læser yderligere, skal du også bemærke, at alle størrelser kan tilpasses i forhold til basen.

Flere muligheder giver gulv vandret bar 3 i 1, se næste. Figur: Støtter til bænkpress giver dig mulighed for at tilføje en lang række øvelser. Imidlertid er enkle gulvgående vandrette stænger 3 i 1 (tre stillinger fra venstre til højre i figuren) ikke beregnet til brug i boligområder, da for deres rette stabilitet, en pålidelig fastgørelse til gulvet og en bæreevne på overlappende fra 400 kgf / kvm. m, mens dens norm for boliger er 250 kgf / kvm. m.

Gulv vandret stang 3 i 1

Ikke desto mindre er det muligt at sætte gulvet vandret stang i lejligheden, hvis du gør det aftageligt som på højre side af figuren: den øverste del med en tværstang er fastgjort til væggen som beskrevet nedenfor, og den nederste er parallelt med stængerne og stopper under "sengen" - til den øverste med bolte eller kroghooks. Så gulvet kan være nogen, belastningen på den vil ikke overstige "bolig" 250 kgf / sq. m, og projektilens nederste del kan fjernes til rengøring eller arbejde i lokalet.

Bemærk: I tilfælde af akut pladsmangel kan den enkleste vandrette bar i døråbningen eller korridoren hjælpe dig med at holde dig i form. Vi vil snakke om disse mere detaljeret senere.

Og hvordan man gør dem?

Nu ved vi nok til at vælge det rigtige design. For at gøre den vandrette bjælke hjemme, er det fortsat at beskæftige sig med materialer og teknologi. Det er muligt, at følgende krav kan synes for nogen at være overflødige, men bemærk at en ret massiv, energisk og veluddannet person kan bruge linjen. Ansvaret for alle mulige uønskede konsekvenser i dette tilfælde vil udelukkende henfalde til producenten, da certificering af selvfremstillet sportsudstyr ved lov er ikke givet, selv om fremstillingen af ​​egen brug og ikke er forbudt.

Om belastninger

Rør og profiler

Til dele af stangen under grebet ved hjælp af stålrør med en diameter på 26-40 mm. For at bestemme det mere præcist skal du måle bredden af ​​håndfladen ved bunden af ​​fingrene og multiplicere med 3,3. Rørene er tykkere eller giver ikke længere pålideligt greb, og træningens effektivitet vil falde. Under hensyntagen til ovennævnte minimumskrav til lejepapacitet bør rørvægtykkelsen fra almindelig strukturstål være fra 2 mm til en vandret stang og fra 3 mm til gade 1 og sømløs fra specialstål - fra 1,5 mm. Det kan ikke være tyndere af hensyn til modstand mod vekslende belastninger, selvom materialet er sværere end kulstof.

Meget gode runde rør til sportsudstyr findes nogle gange i tagene af gamle gardiner og gardiner, men ikke alle. Produkter fra Brezhnev-æraen af ​​stagnation afvises utvetydigt; de er let genkendelige af en tydelig synlig søm og dårlig kvalitet, blæret og flakket, belægning. Men blandt restene af Gorbatsjov-perestrojakonverteringen er fundet sådan, at måske verdens førende intelligens stadig mislykkes på at jage efter deres legeredes hemmeligheder.

Firkantede stålrør til hjemmebane vandrette stænger kan anvendes fra 40x40x2 og til street ones - fra 50x50x3 eller fra 60x60x2. Rackerne af sidstnævnte kan også laves af et rundt rør fra 80x2. Hvis rørene er firkantede, skal de være med afrundede hjørner. Rør med akutte vinkler er konstrueret til tryk indvendigt, f.eks. I rørledninger, og under ekstern belastning er de upålidelige og kan pludselig, uden synlige advarselsskilte, være rynket med en pause.

Horisontale stangstænger trykker i huset

Lad os nu se, hvordan man sikkert kan hænge en vandret stang på væggen, fordi det er hun, der vil være den svage link her. Absolut ikke egnet til hjemme sportsudstyr vægge er svage: fra PHB, skumblokke, blindebinder, luftbeton, træpanelbræt eller komposit (f.eks. SIP-paneler), fra gipsplader eller krydsfiner på rammen mv. Det er også meget uønsket at hænge en vandret stang på stenhovedvægge (bærende) vægge, fordi dette kan forårsage revner i dem. I nogle lande af denne grund er brugen af ​​væg sportsudstyr i hjemmet generelt forbudt. Det vil sige, vi er tilbage med kun beton eller murstenvægge og vægge af tømmer eller logs.

Længdebærende kapacitet af en enkelt fastgørelse til væggen, inkl. bøjning og forskydning bør ikke være mindre end størrelsen af ​​ryggen af ​​en fysisk normalt udviklet voksen mand; dette er omkring 130 kgf. Fra siden, så at sige, fastgørelsesdele, er den forsynet af bolte fra M8 i stålkugleankre. Skruer i plastdyk er absolut ikke egnede! I en solid væg (uden hensyntagen til målets tykkelse) skal ankeret i det mindste sidde (dvs. være lagt i væggen):

 • 120 mm - i en betonvæg.
 • 150 mm - i mursten.
 • 180 mm - i massivt træ af massivt træ (eg, etc.).
 • 220 mm - i væggen af ​​nåletræ eller klæbende træ.

M8 bolt kan stikke ud fra ankeret udenfor med højst 20 mm. Hvis finishtykkelsen plus beslaget overstiger denne værdi, skal du tage fastgørelsesstykkerne af en større størrelse - M10, M12, M16 osv.

Det er fortsat at beregne antallet af vedhæftede punkter. Deres samlede bæreevne bør ikke være lavere end driftsbelastningen på den vandrette bjælke multipliceret med 2,5. For eksempel er den vandrette stang designet til 200 kg. Fastgørelsesmaterialer alle sammen bør holde fra 200x2,5 = 500 kgf. Vi deler med en (130 kgf) bæreevne, vi får 500/130 = 3.846; afrundet til nærmeste større - vi har brug for mindst 4 vedhæftede punkter. Afstanden mellem dem i en mursten eller betonvæg er fra 0,7 anker til væggen.

Suspension højde

Sidste øjeblik før arbejdet på barens produktion - du skal finde installationen (installationen) af dens størrelse i rummet. Over den betingede figur angiver, hvordan man finder den grundlæggende konstruktive størrelse af den vandrette stang 3 i 1; Nedenfor vil vi se på, hvordan de grundlæggende dimensioner af en gadebalk bestemmes ud fra andre former for fathoms. Og endnu en sazhen - regering - vil hjælpe med at finde et passende sted til en vandret vandretur på væggen.

Hvad er en regering fathom er tydelig fra fig. til højre; hævet hånd skal udvides fuldt ud. Det er den enkelte bureaukratiske sazhen af ​​den højeste i familien, der er den optimale højde på tværstangen. De tjekker det ved at måle hovedets højde fra skuldrene til kronen ud over 5-7 cm: afstanden af ​​tværstangen fra loftet skal ikke være mindre end denne værdi. Pludselig rummets højde tillader ikke, det er nødvendigt at sænke den vandrette stang: det er bedre at trække op, strække benene end at trimme temechkomloftet.

Video: Et eksempel på fremstilling af en vægstang

Vandrette stænger i døråbningen

Fælles udformninger af vandrette stænger til døre er vist i fig. Til selvproduktion er de ikke særlig velegnede: Krumme stænger, "horn" skyldes det store forhold mellem armene på armen og høje belastninger, så du skal gøre dem af specialstål. Og pas på - montering kun på bolte. Svejsesømme under sådanne belastninger er upålidelige.

Vandrette stænger i industrielle døråbninger

Endnu værre er situationen med belastningerne på bjerget til væggen. Der når forholdet mellem skuldrene (10-15): 1, og der opstår enorme belastninger, og væggen på dette sted er som regel svækket. Hvis hovedsporteren i hjemmet glemmer at fjerne den vandrette stang, skal den svage halvdel lukke døren og derefter ikke længe før skaden: Ved installation / fjernelse af jern under 20 kg viser vægten uundgåeligt at være overhead. Generelt er hjemme horisontale stænger af denne type mere en marketing kneb.

Mislykkede måder at fastgøre baren på væggene og loftet

Mere nyttigt og sikkert mere pålidelig vil være en hjemmelavet vandret stang, der er installeret i døråbningen eller korridoren i trykket eller på sideholdere. Der er visse finesser. For det første vil en aftagelig tværstang (nakke) indsat i de U-formede lommer (til venstre i figuren) uundgåeligt give en tilbageslag. Det er ubelejligt og ikke meget nyttigt at gøre, når linjen går i hånden, men værre, skarpe, øjeblikkelige belastninger overføres til bygningskonstruktioner. Nå, de er ikke designet til dem. Hårdt loftfiksering (center) er ikke meget bedre; mand-atleten er ikke en lysekrone. Og det er absolut uacceptabelt blød mount med koncentrationen af ​​belastninger til højre.

Pålidelige fastgørelse af vandrette stænger i åbningerne

Amatørdesignet vandret stang i åbningen er vist i pos. 1 billede Træklejer - 5 mm stålplade. Evnen til at fjerne halsen er forsynet med en langstrakt slids i den ene ende; selve linjebjælken er kortere end åbningens bredde. De langsgående riller i burene på installationsaggregaterne giver et tæt greb på nakken, når de skrues. Betingelserne for pålideligheden af ​​dette design er som følger:

 1. Fra slutningen af ​​den aflange spalte til halsens kant - fra 30 mm;
 2. Slidserne i buret skal gå ud over skruehullernes bagkant, men ikke mere end 3-4 mm;
 3. De faste kanter af den indstillede hals skal stige ud over indersiden af ​​slidserne i burene med mindst 30-40 mm.

Ulempen ved dette design - "patroner", der rager ud fra væggene ca. på 120 mm. Designet med tværsnivlemøtrikkerne (pos. 2) reducerer rækkevidden af ​​fastgørelsespunkter til 50-60 mm, men stikker stadig ud, og de gevindskårne stifter er mere traumatiske end klip fra rørafsnittene.

Udformningen af ​​en vandret stang i en blænde, optimal på mekanik og ergonomi - med fastgørelse af en grib på bjælkerne, pos. 3. "Selvdrejende skrue" vises der betinget, faktisk er det en bolt fra M12 i ankeret, der er begravet i beton i mindst 130 mm. Fordelen ved denne vedhæftning er også, at værktøjet ikke er nødvendigt til montering / fjernelse af halsen: gevindet af skrueenderne er ret i den ene ende og den venstre i den anden ende. For at installere halsen på plads skal skruerne fjernes, indtil de hviler lidt på bjælkerne og drejer tværstangen for hånden. Bare overdriv det ikke: Fastgørelsen er "død" og med et lille twist; hvis en sund onkel vil følge med sine "klør", så i en time skal den vandrette stang fjernes af en kværn. Manglen på et system til bonka - kræver ganske komplekst drejearbejde.

Bemærk: En aftagelig fastgørelse af den vandrette stang i åbningen med klemmer i hjørnerne er mulig, men udsigten - se højre i fig. Monter tværstangen på stærke træbosser (venstre og midt), der er egnet til folk, der vejer op til 60-65 kg - unge, kvinder. Og tværlinjen på den vandrette stang kan ikke fjernes, med en standard døråbningshøjde på 190 cm skaber stor ulejlighed.

Håndværk metoder til fastsættelse af den vandrette bar i døråbningen

Og børn!

Generelt er den vandrette bar for voksne i åbningen, som de siger, en palliativ. En anden ting - nybegyndere krepryshi. Statiske belastninger fra dem er mindre end voksne henholdsvis vægt og dynamisk - en størrelsesorden, fordi her er kvadratet af den øjeblikkelige hastighed af bevægelige dele af kroppen. Derfor er det tilladt at fastgøre en børns vandrette stang i døråbningen direkte til dørens ramme, og dens understøtningsstruktur skal være lavet af slidstærkt hårdttræ.

Børns vandrette bar - den svenske mur i døråbningen

Ordningen og tegningerne af barnets vandrette stang af denne type kombineret med svenske vægge er vist i fig. Rør - stål 20x1,5; trædele - eg bord fra 20 mm. Tilstrækkelig styrke og pålidelighed leveres af et stort antal vedhæftede punkter. Designet og forholdet mellem dimensionerne af detaljerne i installationsnoderne giver dig mulighed for at udføre nogle gymnastiske øvelser.

Om håndtag

Stærke og tætte håndtag af hjemmelavede vandrette stænger opnås fra varmekrympbare rør (HER) med en diameter på 20-30% mere end rørets yderdiameter. Solgt her i radio og el-butikker; De sætter sig ned for at varme op den hjemlige hårtørrer ved fuld effekt. Et lag med siddende TUT har en tykkelse på ca. 1,5 mm; Der kan være flere lag. Bølgepap kan fås ved hjælp af smalle ringe fra samme HER. Generelt billig og munter.

Vandret bar på gaden

Street vandret bar med mulighed for gymnastik øvelser er et ret komplekst system, der tager meget plads, se fig. Det viser også, hvordan dens grundlæggende dimensioner bestemmes. Dybden til beton er minimum tilladt Faktisk bør det være mere end den normative frysedybde på ikke mindre end 0,2 m. Kæder er nødvendige til dæmpning af jerks; kabler med stor brug vil ikke stå.

Installationsskema med udendørs gymnastisk vandret stang med forsinkelser

Tegning af vandrette stang vandrette stænger trykker 3 i 1

I huset eller i en lille gård i et privat hus kan du sætte en vandret stang 3 i 1. Dens struktur og hovedmål er angivet i Fig. til højre. Designet giver dig mulighed for at udføre og nogle svingøvelser, især hvis du fjerner dorsalvægten, men i frisk luft vil du gerne have porazmyatsya mere grundigt. Er det muligt at bygge i et begrænset område en ægte gymnastic vandret bar uden forsinkelser, kæder, lanyards, komplekse forbinder knudepunkter, mange brønde? Ja, hvis vi overvejer oplysningerne om mekanik og styrke givet i starten.

Den første er ingen svejsning. Mikrorack i rustne sømme gør deres pludselige ødelæggelse under belastning meget sandsynligt, og baren er lastet, når der er en person på den. Bolteforbindelser vil løsne, men halsen, klanken og ryggen vil fortælle dig i tide hvad du skal inspicere og reparere. Den anden er ingen vinkler eller folder. Nakken skal være en konsol, med en lille afgang slutter. Belastningen løber væk fra de punkter, hvor stativene møder stangen i konsollen, og designet vil være ret pålideligt. For at slukke jerks med intensive øvelser i enderne af konsolerne, kan du svejses på 3-5 kg. Den tredje er søjlerne (rør fra 80x80x3 eller fra 100x3 runde) med grommets 300x300 mm og tykkelse fra 6 mm.

Hvordan den udendørs / gårdhave gymnastiske vandrette stang er arrangeret uden forsinkelser, fremgår det af fig. Beton - på mindre end 120 cm. Under boltens hoveder fra M12 blev der anbragt skiver fra 30x2; det samme under møtrikkerne, og under dem de samme - kilerøringer (Grover's skiver eller bare dyrkere). Det er ikke nødvendigt at blokere møtrikkerne, med masser typisk for gymnastik øvelser, det er bare ekstra dele og arbejde.

Enhed street gymnastic vandret bar uden forsinkelser

Video: Et eksempel på at installere en vandret bjælke

Og hvad skal man gøre på det?

Øvelser på sportsudstyr - dette er en separat stor verden. Men for startere, se videoen om grundlæggende øvelser på en hjemmevæg vandret bar:

Video: øvelser i baren i lejligheden

Behandle reklameindsatser, som du ønsker, men øvelserne der vises korrekt. Og som du kan se, kan der meget gøres på en sådan uhøjtidelig skal, så et sundt sind bor i en sund krop.

Fastgørelseselementer til den vandrette bar i Moskva

For at vælge den rigtige størrelse skal du bruge størrelsestabellen [http://workoutshop.ru/help/sizes/].

Til montering af hjemmesimulatorer skal vandrette stænger og stænger bøjes på væggen.

Prisen er for 1 stk. Omkostningerne ved et sæt af 4 kroge - 600 rubler.

Til montering af hjemmesimulatorer skal vandrette stænger og stænger bøjes på væggen.

Et særpræg ved væggen vandret bar "Sports sæson" er tilstedeværelsen af ​​en beslag til fastgørelse af en boks taske. Det kan hænge på et af tre steder. Double-gage vandret bar med regelmæssige øvelser på det vil give dig mulighed for hurtigt at give kroppen de rette reliefs, udviklet.

Hooks-parentes, valgmuligheder for Quad grip vandret stang til montering på svenske væg En mulighed for Quad grip vandret stang gør det muligt at hænge det på en svensk væg med en indvendig bredde mellem sidevægge på mindst 65,5 cm

Atletiske løkker er designet til at udføre forskellige øvelser i baren. Hjælper med at træne mavemusklerne uden at spænde nedre ryg. også

Styrketræningsøvelser kræver fra den maksimale beregning og derfor uden hjælpemidler, for eksempel vil baren ikke komme forbi. At have håndkroge til den vandrette stang kan praktiseres på den i meget længere tid og nå det maksimale.

SPORTIZATSIYA.RF Engroshandel og detailhandel

Væg vandret bar med ekstra tværstang til tryk Stål, all-svejset konstruktion tåler 250 kg, ståltykkelse 3 mm. Fastgjort til væggen ved 4 point. Fastgørelsesanordninger i sæt Glanspulverbelægning modstandsdygtig over for stød og ridser. Det påføres ved hjælp af varmebehandling.

Den vandrette stang med justerbar længde "træning" er meget praktisk at bruge - den er designet til at passe til de mest almindelige størrelser af døråbninger. Simulatoren er hurtigt og sikkert fastgjort i dørets lige tryk, og for pålidelighed er den udstyret med et fastgørelsesorgan.

Den vandrette stang er en hjemmebaseret øvelsesmaskine til træning af musklerne i hele kroppen, hvilket også vil være nyttigt for rygsøjlens helbred, fordi visum på tværs i en afslappet tilstand reducerer trykket af de intervertebrale diske og bidrager til dannelsen af ​​en smuk og sund kropsholdning. Thurn.

Måder at fastsætte loftet vandret bar i lejligheden

Loftet bar er en enhed til sport, som er tilgængelig for næsten alle. Denne simulator kan købes hos en specialbutik eller gøre dig selv. Enheden giver dig mulighed for at udføre daglige øvelser for at holde din krop i form derhjemme.

Varianter af vandrette barer til hjemmet

I øjeblikket er der mange sorter af loftet barer. Takket være en bred vifte kan alle selv vælge den ideelle simulator. Den vandrette bjælke kan være:

 1. Vægmonteret. Dette design er faste ankerbolte på væggen. Ved valg af en sådan simulator tages der ikke blot hensyn til den tilladte belastning, men også til skulderlængden og afstanden fra vægoverfladen til tværstangen.
 2. Afstandsstykke. En sådan vandret stang er etableret i døråbninger. Installation af en sådan simulator medfører ikke nogen problemer. Men efter demontering af strukturen i dørkamrene er der huller.
 3. Afstand mellem væggene. Simulatoren af ​​denne type er installeret i smalle gange. Forankringsbolte bruges til fastsættelse.
 4. Hængslet. Simulatoren er fastgjort til vægstænger eller andet sportsudstyr.

Hvis svage vægge

Hvis huset har svage vægge, kan du installere en loftbjælke.

Beton- eller gipsskillevægge er ikke i stand til at modstå tunge belastninger under intensive erhverv. Som et resultat kan sådanne vægge simpelthen knække. Loftet vandret bar er ikke kun egnet til dem, der har et loft eller en struktur lavet af gipsvæg.

Hvad skal du installere

Loft vandrette barer til hjemmet - dette er den perfekte løsning til dem, der har tynde vægge. Hvad kræves for at installere strukturen? Liste over værktøjer og hardware:

 1. Borren med den tilsvarende diameter.
 2. Puncher.
 3. Ankerbolte med en diameter på 10 til 12 mm.
 4. Møtrik og skruenøgle.
 5. Hammer.

Om nødvendigt kan strukturen installeres uafhængigt. Det skal bemærkes, at denne proces kræver visse færdigheder og nøjagtighed. Det er nødvendigt at etablere en vandret stangvæg og et loft korrekt.

Installationsproces

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme placeringsstedet for bygningen.

Det skal være praktisk at øve. Det er ikke nødvendigt at placere en vandret bar nær interiøret. Med intensive studier kan du bryde noget.

Hang simulatoren skal være i en højde på ikke mere end 2,2 meter fra gulvet. Fra overfladen af ​​loftet struktur bør placeres i en afstand på 35 til 40 centimeter. Længden af ​​tværstangen skal være en og en halv meter.

Til at begynde med bør der laves huller i loftet ved hjælp af en perforator.

Det er værd at overveje at der er hulrum i betonggulvene såvel som forstærkningselementer. Det er bedre ikke at falde ind i dem. Hvis dette sker, er det værd at bore et nyt hul.

For at reparere simulatoren kræves 4 ankerhardware. Sådanne fastgørelsesanordninger er konstrueret til montering af strukturer på overfladen af ​​sten, mursten og beton. Ankerbolte kan modstå ganske store belastninger.

Kemisk ankre anvendelse

Det forbliver ved hjælp af hardware og nødder bør fastsættes loft vandret bar. Om ønsket kan simulatoren sikres med kemiske ankre.

For at gøre dette skal de færdige huller fyldes til to tredjedele af den specielle sammensætning. I dette tilfælde er det værd at bruge en polymerharpiks eller epoxylim. Efter en dag, når sammensætningen hærder, kan du rette loftbjælken med møtrikker.

Anvendelse af mekaniske ankerbolte

Hvis strukturen er fastgjort ved hjælp af mekanisk anker hardware, er det ikke nødvendigt at bruge en speciel klæbemiddelsammensætning. Fastgørelsesprincippet for sådanne bolte er helt anderledes end det for kemiske. Pålidelig fiksering opnås på grund af kæden af ​​hardware inde i hylsteret på navet.

For at installere strukturen skal du bore huller på den ønskede diameter og derefter rense dem.

Gennem den del der er installeret på loftet, skal du skubbe ankerbolten. Det er nødvendigt at hamre i en hardware, indtil møtrikken i sin ende hviler mod den faste del af den vandrette stang. I dette tilfælde skal du være forsigtig.

Ankerets anden ende, der rammer en beton eller mursten, vil kile. Takket være dette er simulatoren sikkert fastgjort. På denne måde kan du rette loftloftet forstærket.

Hjem / Komponenter og tilbehør / Design / Loft bar - hvordan man vedhæfter det og kan det laves af dig selv?

Den vandrette bjælke er den enkleste måde at holde din krop i anstændig form.

Du kan installere det på mange steder i lejligheden. Ofte placeres den i døråbningerne, men denne placering vil ikke tillade brugen af ​​den vandrette bjælke til fulde - der er ikke nok ledig plads i højden. Det bedste sted hvor du kan placere loftet bar vil være en væg eller loft overflade.

Typer af vandrette stænger

Denne simulator kan variere ikke kun i stedet for vedhæftet fil. Der er flere typer af simulatoren, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Standard. Velegnet til at stramme både bredt og smalt greb
 • For et bredt greb. Denne enhed er egnet til mere seriøs træning, da den har ekstra håndtag på siderne, der øger grebens bredde
 • Den mest multifunktionelle type - med vægt på tryk og parallelle stænger. Velegnet til seriøs træning
 • Vandret bar med afstandsstykke. Normalt denne type installation enten mellem væggene, sikring af projektilet med ankerbolte, eller - i døråbningen
 • Hængslet. Denne type vandret stang er hængt med specielle armaturer på vægstængerne og kan fjernes om nødvendigt.

Alle disse typer af simulatorer fremstilles i fabriksforhold og opfylder alle standarder, der er vedtaget i sportsverdenen. Men hvis projektilet er nødvendigt ikke til professionel træning, men blot at trække et par gange om dagen? Er det virkelig nødvendigt for dette at lægge flere tusind rubler ud for et par stykker af jern, der vil blive boltet til loftet?

Afgangen er som altid. Du kan ikke købe det færdige produkt, og lave en loftsstang med egne hænder. Med hensyn til funktionalitet vil en sådan vandret stang være lidt ringere end fabrikken, men dens hovedfunktion er evnen til at trække op, den vil udføre.

Et sådant sportsudstyr fremstillet af skrotmaterialer er ikke egnet til intensiv og seriøs træning. Det er nødvendigt at holde kroppen i god form og ikke mere.

Hvad er nødvendigt for selvproduktion

Selvfremstillet loft vandret bar, selvfølgelig, er kun egnet til brug derhjemme. I fitnesscentrene og andre steder, hvor du kan træne, bør en sådan enhed ikke installeres.

For at gøre det har du brug for meget få værktøjer og materialer:

 • Rørmetal eller træstængel, som tjener som tværstang. Hvis der vælges en træmulighed, er det nødvendigt at sikre sig, at det vil klare de forventede belastninger.
 • Et par ankerbolte med hængsler eller ringe - til fastgørelse til loftet
 • Flere brand rifler
 • Snorer til ophængning med en diameter på ca. 8 millimeter
 • boremaskine
 • Markør eller blyant til mærkning
 • Målebånd

De nævnte materialer og værktøjer vil være nok til at opbygge en simpel taksimulator. Der vil ikke være væsentlige materielle omkostninger, og ingen særlige færdigheder vil være nødvendige for at samle en sådan enhed.

Naturligvis skal du forstå, at for betydelige belastninger at bruge sådanne enheder næppe giver mening - de kan let brydes.

I dette tilfælde er det bedre at bestille fremstillingen af ​​simulatorsvejseren. Det vil være lidt dyrere, men prisen vil stadig være mindre end butiksprisen. Styrken af ​​de svejsede vandrette stænger vil blive meget stærkere.

making

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan røret eller træstangen skal løses. Metal er fastgjort på en måde, og trædele kan fastgøres på en anden måde.

Hvis du bruger træ, skal belastningen på en sådan vandret stang være lille. For at forhindre at tauet glider fra tværstangen under brug af projektilet, er det nødvendigt at lave udsparinger langs sine kanter, der ikke tillader, at tovet glider af.

I tilfælde af et metalrør kan du passere tovet gennem det. Det kan gøres forskelligt - bor huller ved dets kanter, hvor rebet bliver gevind og fastgjort udenfor.

Kæder kan også bruges som et hængende element. I dette tilfælde kan du kun bruge en jernstang. Træ kan bryde, hvis det er boret for at reparere kæden.

Kæder, som et reb, kan simpelthen trådes gennem et rør, eller man kan bore huller i de borede huller, indsætte bolte gennem kædelens yderste led. Derefter fastgøres to møtrikker på boltene - en vil fastgøre kæden, og den anden gør det ikke muligt at slappe af, idet rollen som en låsemøtrik udføres.

Til loftet på projektilet er ophængt med ankerbolte.

De bliver nødt til at forberede huller. Her er en nyttig puncher. Men for det første er det nødvendigt at markere loftet.

Der skal bemærkes to punkter, hvor ankre vil blive skruet ind. Til dem, ved hjælp af brandkarbiner, er enten et reb eller en kæde fastgjort, hvortil en vandret stang fastgøres.

Den enkleste loft vandrette stang kan nemt laves med hånden. Praktisk taget kræves der ingen alvorlige værktøjer, og materialerne vil være væk lidt. Designet viser sig at være ret pålideligt, hvis et metalrør anvendes som tværstang.

Træbjælker modstår mindre belastning, men, og for at gøre en sådan detalje, meget lettere. Under alle omstændigheder vil selvproduktion hjælpe med at spare mange penge.

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

Vandret bar på loftet

For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt.

Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig.

For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

Processen til fastsættelse af den vandrette stang

Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

 • Puncher.
 • Hammer.
 • Skruenøgle.
 • Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet".

  Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks.

  To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet.

  Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form.

  At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Kommentarer og anmeldelser til materialet

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.