Suspenderet stol til loftet: fra valg til montering

Swing i høj grad bestemme legepladsens tiltrækningskraft. I landet er svingninger af alle mulige typer, samt gyngestole og hængekøjer, øjeblikkeligt et yndlingssted, ikke kun for børn, men også for voksne.
Designere har længe bemærket dette krav, med det resultat at en hængende stol til boligen blev født.

Sving i lejligheden

Børns version ligner et plastikstol på tovene og er designet til små børn. Den voksne version er designet til mindst 100 kg og er meget populær.

Ifølge sin struktur er hængestolen en sammensætning af en sving og en gyngestol. Fra det første objekt, arvede det evnen til at svinge, fra den anden - kompaktitet og materialer til fremstilling. Du kan vedhæfte strukturen til loftet, hvis vi taler om bundbundet eller til stativet.

Lejlighed - designet til brug i lokaler, som er fremstillet af materialer, der er ustabile for frost, regn og temperatur ekstremer. Deres størrelser er små.

Have - kan installeres i rummet, hvis plads tillader det, men også med succes fastgjort til træet, til bygningens eller gulvets ydre bjælker. Materialer anvendes mere resistente - kunstig rotting, metal og så videre. Billedet viser en variant af smedejern.

Når du vælger et design, skal du være opmærksom på lastkapaciteten. Vævede produkter kan modstå belastninger på op til 100 kg, akryl - op til 200.

Suspended stol: klassificering

I løbet af halvandet og halvdelen af ​​produktets eksistens har designere udviklet en række forskellige muligheder: fra klassisk til ultramoderne og elegante - Fritidsområder af forretningssteder tilbyder ofte denne version af afslapning. Klassificerede produkter til en række forskellige egenskaber.

form

Hængekøje - kan enten være en kurvstol af traditionel form eller en blødere version der ligner en hængekøje. Ryggen er som regel dannet højt, men det sædvanlige design med nakkestøtter er også muligt.

En kugle eller boble er oftest lavet af gennemsigtig plastik og bruges i interiøret af nutidige stilarter. Det ligner en kugle med et fjernt segment, som vist på billedet.

Cocoon - sæde, lukkede vægge på tre sider. De mest spektakulære udseende muligheder er kurv, med et mønster af tynde farvede vinstokke.

Drop-formet - de mest lukkede modeller. De ligner form af en pære eller en dråbe, hvor en rund åbning er lavet. Produktet er populært i børnehaven, hvor et lille barn kan bruge stolen som vugge til dagtidssøvn.

At fastgøre modellen på forskellige måder, og nogen af ​​dem tillader installationen med egne hænder.

Loftsmontering - monteret på bundloftkrogen, til hvilket produktet er suspenderet. Installation til lofter er ikke mulig. Med denne type fastgørelsesstol kan du svinge frem og tilbage til siden og endda diagonalt.

Fastgørelse til stativet - Producenter producerer specielle stativer på cirkulære platforme, hvor produktet er monteret. Denne mulighed er mere mobil, den kan flyttes rundt i stuen eller udføres på terrassen.
Axial - i dette tilfælde skal stolen fastgøres til loftet og til gulvet. Denne mulighed er mere sikker og bruges til børn.

Materialer til produktion

Rattan og vin er klassiske muligheder. Letvægts, behagelig, attraktiv, perfekt kombineret med klassiske og middelhavsstil. Kunstig rotting er modstandsdygtig over for fugt, og bruges til haven hængende møbler.
Træ - bruges mindre ofte, fordi strukturen er mere massiv.
Smedet metal - normalt bruges til gade modeller.
Strikvarer - perfekt til hængekøjer. Disse er muligheder for rustikke og etniske interiører.
Plast - akryl, plexiglas og lignende. Den ubestridte favorit er gennemsigtig, hvilket gør det uundværligt for high tech, techno og futurism stilarter.

Sådan monteres en hængende stol

1. Loftkrog - Metoden er kun implementeret i de tilfælde, hvor det drejer sig om konkrete, ikke-hule gulve eller slidstærkt loft. I sidstnævnte tilfælde udføres fastgørelsen til bjælkerne. Arbejd let at gøre det selv.

Hvis overlapningen er hul, brug andre metoder.

2. Fastgørelse dæk - det er installeret på et fragment af bundloftet eller rundt om rummet i rummet og tjener til at fordele belastningen. Produktet er monteret på dækket.

3. Kemisk anker - polymerpasta indsættes i loftets hulrum med en byggesprøjte, og derefter installeres de nødvendige fastgørelser. Efter størkning fastgør sammensætningen fast elementerne.

Suspended stol til loftet - typer og funktioner af modeller

Den mest traditionelle model af hængende stole er en variation med montering i loftet. Dette giver nogle vanskeligheder, men resultatet vil være berettiget. Delight husholdninger hyggeligt "reden" for et behageligt ophold.

Funktioner af hæmmede loftsstole

Sæder suspenderet fra loftet, er der en række funktioner:

 • Et stort udvalg af modeller. De vil variere i form, design, materialer. Alle de er kun forenet ved fastgørelsesmetoden;
 • Fremragende gynger udskiftning. I et lille boligproblem med svingningerne opstår kanten. I dette tilfælde dræber du to fugle med en sten. Dit barn vil være ret, og det oprindelige element af møbler i huset vil dukke op;
 • Komfortabel ferie med minder fra barndommen. Det vil være godt i enhver alder;
 • Et korrekt ophængt sæde tåler store belastninger;
 • Aftageligt blødt sæde vil gøre afslappingsprocessen mere behagelig.

Ikke alle funktioner er behagelige:

 • Modeller er ikke egnede til huse af gammel konstruktion. Hvis du er i tvivl om lofternes pålidelighed, er det bedre at vælge en stol med en suspension til baren med det samme.
 • En række byggearbejder vil være påkrævet. Ingen aflyste boringen af ​​plader, cementering af suspensionen og dekorative maskering;
 • Stolen mister mobiliteten helt. Flyt det til et andet sted vil ikke fungere. Dette er for upraktisk.

Fremgangsmåder til montering af ophængsstolen til loftet

Der er flere måder at sikre en hængekroge på:

 • Cementering. Metoden er velegnet til plader med tilstedeværelse af indre hulrum. Din opgave er at beregne det og bore pladen nøjagtigt på dette sted. Du kan gøre dette ved lyd. Derefter presses cementpræparatet i hulrummet under anvendelse af en konstruktionssprøjte. Dette kan være en færdiglavet kemisk opløsning eller enhver hærdningspasta. Suspensionen med den øvre krog presses ind i den friske sammensætning. Stolen kan kun hænges efter fuldstændig tørring af både bindemidlet og den dekorative finish;
 • Skærmbærer Hvis den tidligere metode ikke passer dig, og pladen ikke kan styrkes, skal du lave langsgående eller tværgående dæk af metalprofiler. Deres vigtigste opgave er at overtage lasten og distribuere den jævnt. Designet er ikke særlig attraktivt. Prøv at forkæle det med falsk eller gipsvæg;
 • Stråle suspension. Den nemmeste løsning. Caisson type lofter sørger for tilstedeværelsen af ​​indvendige lejebjælker. Det er til hende og fastgør stolen. I dette tilfælde er mobiliteten delvist bevaret. Stolen kan demonteres eller flyttes uden konsekvenser.

Ingen af ​​de eksisterende metoder kan anvendes i nærværelse af et monteret strakt eller ophængt loft.

Modeller af hængende loftsstole

Suspended stole varierer i forskellige former for et interiør for enhver smag:

 • Æg / kugle. Dette er en afkortet halvkugle af regelmæssig eller lidt langstrakt form. Standarddybden er 50 cm. Stole med en sektion på 2/3 kan nå 85 cm dybde. Suspenderet strengt lodret. Designet til en person. Giv en komplet anmeldelse
 • Cocoon. Denne stol er mere som et "hus" og vil skjule dig fra nysgerrige øjne. Rammen kan være af enhver form, men den vil altid være lukket. Kun et lille "smuthul" giver dig mulighed for at komme ind. Selvom indgangen kan leveres med et gardin eller en dør. En god måde at finde privatliv på i en stor familie. Forskell i større dimensioner;
 • Hængekøje. Denne type af rammeløse tekstilstole. De kan hænge i form af en dråbe (kanterne samles på et tidspunkt) eller på en trekantet "hænger" (hanger 2). Mest elsket af børn for bekvemmelighed og blødhed. De er noget mellem et camping telt, en sving og en hængekøje. Bunden er sædvanligvis forseglet med en speciel indsats.

Fremstillingsmaterialer

De mest foretrukne materialer til fremstilling er:

 • Væv fra naturlige materialer. Det kan være rotting, ung pil, raffia. Disse stole er meget smukke. Opretholde op til 150 kg vægt;
 • Macrame. En nylon eller silke ledning fungerer som en base. Metoden giver dig mulighed for at dekorere en stol med kvaster, frynser, fletninger, snoet fletninger;
 • plast;
 • Akryl. Modstår op til 200 kg belastning. Det er helt gennemsigtigt. Ikke-ridsefast
 • træ;
 • Bløde metaller eller ledninger fra dem. De mest dekorative muligheder i gummieret kappe;
 • Tekstiler. Den skal være tæt, stærk, bestandig mod strækning uden deformation.

Regler for montering af ophængsstolen til loftet gør det selv

Overvej processen med at hænge trin for trin:

 • Det er tilrådeligt at starte med en vurdering af loftets tilstand af arkitekter. At have en beslutning er en stor del med hensyn til sikkerhed;
 • Vælg et sted. Vedhæftningspunktet skal tillade fri placering af sædelegemet med en margin af svingamplitude. Det vil tage meget ledig plads rundt. I nærheden bør der ikke være andre hængende genstande, selv med lav vægt (lysekroner). Tidligere boring kunne have bidraget til dannelsen af ​​mikroskader i pladen;
 • Hule kerneplader er en standard type loft. Suspensionspunktet skal falde sammen med hulrummet. Så du får mulighed for at styrke loftet på dette sted;
 • Hulet af den krævede diameter er boret;
 • Med en konstruktionssprøjte pumpes et polymeranker eller en anden cementholdig forbindelse ind i hulrummet til svigt;
 • Indsæt straks den øvre krog;
 • Fjernet overskydende opløsning;
 • Ankeret tørrer ifølge instruktionerne, indtil det er helt indstillet. Normalt ca. 2 - 3 dage;
 • Putty og gips holdes rundt om krogen. Maskering bør tørre;
 • Ved siden af ​​krogen er der fastgjort ring med fjeder, fjederkæde og stolen selv.

Brug ikke dobbelte stole med et par suspensioner til lejligheder i fleretages bygninger. Monter heller ikke nogle stole i nærheden. Dette er kun tilladt for store træbjælker i et privat hus. Pladen kan begynde at knække eller smuldre. Resultatet kan være konflikter med naboer og dyre reparationer.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Lænestole ophængt i loftet er et af de egenskaber ved et moderne interiør, der er designet til at gøre et hjem hyggeligt og give det komfort. De opfandt sådanne originale møbler ikke i går, men midt i forrige århundrede i Danmark.

I de sidste årtier har denne idé fundet beundrere ikke kun i deres hjemland, men for længe siden krydsede de europæiske grænser. I dag hængende stol, som de siger, "i trend."

Ser man på de fotografier, der er citeret som eksempler, vil alle gerne have sådan en genstand i deres hjem. Hvor praktisk og praktisk det er, kan du se ved at se videoen i denne artikel.

Strålende enkelhed

Taler om hængende stole, kan du bruge de mest entusiastiske epithets. De er trods alt ikke kun yderst enkle og praktiske i hverdagen, men også i stand til at blive et ornament og en accenterende detaljer i ethvert interiør.

Lav vægt; strømlinet form åbent arbejde bevægeligt design, fastgørelse sig til loftet med en blok eller kæde - alt dette kan tilskrives de utvivlsomme fordele ved sådanne møbler.

Uanset hvor simpelt begrebet disse produkter er, adskiller de sig stadig i fastgørelsesmetode, materialet til fremstilling og selvfølgelig i design. Hvad angår materialet, så er det måske den mest organiske og populære, der kan betragtes som rattan. Det er derfor, vi vil fortælle om det lidt mere detaljeret.

Hvad væver produkter fra

Hvilken slags materiale er rattan?

Faktisk er det en slags tropisk vinplante kaldet rattan. Det betragtes som den længste plante på jorden, har en tynd og glat stamme.

I udseende ligner stængerne stok, men i sammenligning med det har de meget større styrke. Hvad der ellers er meget værdifuldt: Tykkelsen af ​​denne creeper er ensartet over næsten hele længden.

 • Trods det faktum, at dets trunk i naturen kryber i en lige linje, bøjer den let, så du kan skabe enhver konfiguration. Folk har længe værdsat alle disse vidunderlige egenskaber og begyndte at bruge rattan til at lave møbler. Hvad angår hængende stole, er materialets lave vægt særlig vigtig her - primært fordi de er suspenderet fra loftet.
 • Energi Rattan beslægtet med naturligt træ. Det påvirker mest positivt et menneskes trivsel og humør, stimulerer og endda antages at styrke immunforsvaret. Anyway, i en rattan stol kan du slappe af og endda sove. Der er muligheder i form af ophængte lounges, hvoraf man ser på billedet ovenfor.
 • Alt dette er fint, men en ting er dårlig: Rattan vokser ikke i vores land, hvilket betyder, at prisen er langt fra demokratisk. En naturlig rattan stol, selv lavet i Kina, kan koste mindst 45.000 rubler.
 • Af denne grund bliver kundernes præferencer oftere givet til produkter fremstillet af kunstig rotting. Dette er en slags plastik, men fordi produktet ud af det vil koste halv pris - inden for 23.000 rubler. I udseende kan de være vanskelige at skelne mellem, da plastens strås farve og tekstur fuldstændigt kan efterligne naturmateriale. Se på billedet ovenfor og se selv.

Af den måde foretrækker mange mennesker plast til tekstiler. En sådan stol kan være fuldstændigt vævet analogt med gryder, kun på en stiv ramme fremstillet af træ-, metal- eller akrylstænger. Og det kan være en hængekøje, lounger eller sving. Alle vælger hvad de kan lide og i henhold til deres midler såvel som i overensstemmelse med rummets område og konceptet for dets design som helhed.

Konstruktive sorter

Den rækkevidde, der tilbydes i dag til forbrugernes opmærksomhed, er simpelthen enorm. Suspended stol kan se helt anderledes ud: at være lukket på alle sider eller omvendt for at være en slags gennemsigtig boble. Det kan have en dråbeformet eller ægformet form, en "nøddeskal" konfiguration, halvdele af en kugle eller et sneglehus.

 • Generelt er flyvningen af ​​designideer ikke begrænset til noget, det er kun vigtigt at integrere en eller anden mulighed korrekt i interiøret. For eksempel passer rotting eller kurveprodukter perfekt til landsstil, Provence, hytter. Udsmykning af et værelse i mere moderne stil kræver noget usædvanligt.
 • I dette tilfælde ser akrylbobleformede boblestole mest harmoniske ud. Stole, gryder, vævet af tekstiltråde, ideel til ethvert etnisk interiør: Afrikansk, Skandinavisk, Rustik, Middelhavet. Hvis vi mener, at suspenderede stole som regel produceres i små partier, kan eksklusivitet siges at være garanteret.
 • Forresten, i rummet er det ikke nødvendigt at have kun en ophængt stol. Hvis området tillader det, kan der være flere. Til salg kan du se et sæt af tre pladser, og et sådant køb er altid billigere. Med hensyn til belastningerne beregnes den i gennemsnit på 100 kg. Men gennemsigtige akrylbobler, mærkeligt nok, tåler præcis to gange belastningen.

Sædenes dybde kan være anderledes, i overensstemmelse med denne indikator, og du skal allokere plads til den. Plus, det svinger, hvilket betyder, at det omgivende rum ikke bør være rodet op. Desuden vil vores instruktioner fortælle dig, hvordan du monterer loftsstolen med dine egne hænder.

installation

Beton gulve eller træ bjælker - kun til dem kan fastgøres suspenderet fra loftet stol. Det er umuligt at installere dette møbel på et eksisterende loft. Hvad skal man gøre, hvis man virkelig vil have et falskt loft og en stol?

 • Hvis du laver en primær udsmykning af lokalerne eller f.eks. Reparation og renovering af interiøret, skal du først beslutte dig for fastgørelsesstedet og derefter konstruere loftet: stræk (se. Stretchloft med belysning: hvordan man opretter et uforglemmeligt interiør), gipsplader, modulære - og hvad noget! I dette tilfælde er produktet fastgjort til loftet, men designet af det hængende loft skal slå sin placering. Vi giver et eksempel på designet af et sådant loft under.
 • For lejligheder er naturligvis den hængende stol ikke særlig velegnet. Problemet er i det lille torv af værelser og i den lave højde af værelserne. Det maksimale du har råd til er en lille enkelt stol, og så som regel i børnehaven. Men i private huse er der hvor man kan vende: lofterne er høje, værelserne er rummelige!
 • Derudover kan du hænge produktet på terrassen, i lysthuset eller under en baldakin - og nyd friluftsaktiviteter. Naturligvis skal bjælkerne, som det fastgøres til, være konstrueret til en tilsvarende belastning. Forresten er overlapning ikke så pålidelig i den henseende, da det kan virke som en uvidende person.
 • Sagen er, at der er hulrum i den, og monolitens tykkelse er kun 4 cm. Dette er ikke nok til at modstå hundrede og især to hundrede kilo last. Derfor anvendes de såkaldte kemiske ankre som fastgørelsesanordninger til tunge genstande. Hvad er essensen af ​​en sådan tilknytning? Forankring udføres på samme måde som reparation af beskadigede betonstrukturer.
 • For at gøre dette skal du bruge en to-komponentpasta. Den består af: kemisk masse, lavet på basis af polymerharpikser og hærder. Bland disse komponenter umiddelbart inden brug. Ved hjælp af en monteringspistol sættes den ind i hulrummet, hvor den fryser, den danner en solid forbindelse med beton.
 • Ved montering er et hul forboret, fyldt med en kemisk forankringsforbindelse, hvorefter den nødvendige hardware skrues ind uden at vente på at den størkner helt. Fabrikantens instruktion regulerer den tid, der skal gives til ankeret til hærdning. Det kan være en eller fem timer.
 • Efter den angivne tid på krogen kan du hænge en stol og sidde i den. Bæreevne af et kemisk anker er meget højt, og 200 kg for dem er langt fra grænsen. Det er muligt kun at trække en sådan fastgørelse sammen med et overlap, så tag det og lad dig ikke bekymre dig om det.

Installation kan også udføres på en speciel samleskinne. Som regel er dette en metalprofil, strækket for at fordele belastningen over hele loftet eller fastgjort langs omkredsen.

De dekorerer dækket med hule polyurethanbjælker, som i øvrigt passer harmonisk ind i private huse.

Fastgør den hængende stol til loftet

Vi skulle takke Danmarks folk for at opfatte hængende stole i midten af ​​forrige århundrede. Nu er de blevet en "trend" og bruges ofte i forskellige caféer, hvilestuer i it-virksomheder, loungeområder. Igennem at sørge for, at alt genialt er enkelt, kan du også koble en hængende stol til loftet på din yndlingsterrasse. Den "voksne" version kan nemt opretholde 100-150 kg og er nem at installere manuelt.

Hvad er disse stole lavet af?

Hængende pære - du kan ikke spise! Og i vores tilfælde hænger en usædvanlig konstruktion fra loftet. Du kan komme ind i det med dine arme og ben, tag din yndlingsbog og slappe af effektivt. Når du ser håndlavede lænestole, kommer de mest entusiastiske metaforer til at tænke på:

 • Kompakt vægt og dimensioner.
 • Strømlinet "rum" form.
 • Enkelhed og bekvemmelighed.
 • Bliver en accenterende detaljer.

Måske er det mest almindelige materiale, der anvendes til fremstilling af sådanne stole, rotan. Faktisk er det en tropisk creeper, stærk nok og pålidelig. Det er den længste plante på planeten, der har en slank og tynd bagage.

Udvendigt ser rattan ud som et røde, men det er meget stærkere. Det bøjer let, hvilket gør det muligt at oprette næsten enhver konfiguration fra rattan. Herunder en komfortabel lænestol.

Materialets energi er det samme som for naturligt træ. Det har en positiv effekt på en persons trivsel og humør, forfrisker og forbedrer endda immuniteten.

Og hvor sødt sover i en sådan stol!

Overvej at rattan i vores land ikke vokser. Derfor kan omkostningerne til det færdige produkt næsten ikke kaldes demokratisk. Alternativt kan kunstig armrottning findes på markedet. Køb vil koste dig to gange billigere, de eksterne forskelle er næsten umærkelige. Hver bruger vil være i stand til at vælge en indstilling, der fuldt ud tilfredsstiller hans behov og vil være en værdig udsmykning af værelset.

For hvilket interiør at købe?

 1. I flere år er de gennemsigtige "babbler" blevet betragtet som højdepunktet i den højteknologiske stil. Vi fokuserer på plastik og nikkelbelagt metal.
 2. Men hvad med den franske Provence og land? Det er her, at kurvemøbler føles som en fuldverdig elskerinde. Du er velkommen til at vælge hængende stole af enhver form og design. Tilladte og stofvalg, men afrundede.
 3. Både den gennemsigtige "Bubble" og en mini-hængekøje fremstillet af stof vil kunne klare sig med moderne. Et nøgleelement ved sådanne møbler er et fængende, lyst design.
 4. Det skal forstås, at lejligheden i den klassiske stil og en eksotisk lænestol i suspenderet tilstand ikke er den mest ideelle tandem. I barok og rocaille-stil er "wicker" tilladt, men det er ønskeligt at komplementere det med lakkerede elementer.
 5. Loft er sådan en loftsstil, hvor hængende hængekøjer fremstillet af stof eller strikket med egne hænder vil være passende.
 6. I moderne moderne økologiske og etniske stilarter styrer en flettet kokon og en imponerende hængekøje bolden.
  Stolen er normalt 45-55 centimeter. Sfæriske modeller er dybere, men de optager også mere plads - omkring 85 centimeter.

Funktioner monteret til loftet

Selv i betragtning af de høje omkostninger, vil jeg stadig tildele penge til køb af en suspenderet stol. Sagen er smuk, atmosfærisk, original. Der er kun en ting tilbage - at rette det korrekt på loftpladen. Lad os finde ud af, hvordan man gør dette, for ikke at falde på gulvet ved første brug.

En solid base på loftet - dette er en garanti for kraftig montering. Ideelt set bør det være en loftplade. Men stræk eller ophængt lofter til installation er slet ikke egnede.

Der er tre effektive metoder til fastgørelse af stolen til loftet:

 1. Ved hjælp af et kemisk anker. Såkaldt speciel polymerpasta, som injiceres i hulrummet med en byggesprøjte. For et stykke tid forbliver sammensætningen blød og hærger først. Efter hærdning fastgøres ankeret tæt.
  Ankerets bæreevne er anstændigt, og selv 200 kg er ikke grænsen for det. Sandsynligheden for, at bjerget vil blive revet, har tendens til at være nul. Så du kan sikkert holde fast ved konstruktionen af ​​lofthvelvet og ikke bekymre dig om pålidelighed.
 2. Kroge, blokke og andre fastgørelsesmaterialer. Metoden ligner den første, algoritmen for handlinger er den samme. Du skal bore loftet, fylde hullerne med den valgte forbindelse, fikse blokkene eller krogen.
 3. Når det ikke er muligt at forstærke loftet, kan der bruges en skærm eller et specielt dæk. For at installere dem anvendes en metalprofil, som gør det muligt at fordele belastningen jævnt. Træk dækket gennem loftet, monter monteringen. Til dekoration af understøtningsstrukturen kan du bruge de falske lys.

Det er ønskeligt, at der efter installationen foran stolen ikke stod noget, og alle brydbare genstande blev fjernet væk. Hvem ved med hvilken amplitude du pludselig vil svinge!

Suspended modeller har brug for plads. Jo mere af det, desto bedre.

Der er ingen tvivl om, at lænestolen ophængt fra loftet med egne hænder, som syntes at være frosset i vægtløshed, vil være en behagelig overraskelse for dig og dine gæster. På den ene side er fornøjelsen virkelig ikke billig, på den anden side - det giver en masse positive følelser. Og det er op til dig at afgøre, om den hængende stol vil blive et hjørne af ensomhed eller blive en charmerende "opmærksomhedsmagnet".

Suspended stole til loftet - indvendige fotos: kurv, futuristisk, måder at fastsætte

Hej kære læsere! I dag, fuld af alle slags ultramodern bygning, efterbehandling og dekorative materialer, kan du nemt genskabe et utroligt elegant interiør.

Men nogle af de indvendige detaljer, som nu opfattes som innovationer, har deres rødder i det ikke fjerne, men stadig forbi. Og i dag vil vi overveje en så god indvendig detalje som en hængende stol, i dette tilfælde er det velkendte ordsagn om "alt nyt godt glemt gammelt" helt passende.

Hvem designet den hængende stol?

Den første suspenderede svingstol blev udviklet af en fremtrædende designer fra Danmark - Nanna Ditzel, og da stolens model lignede et æg, døbt designeren det "æg" - et æg. Denne betydningsfulde begivenhed fandt sted i 1957, og allerede i 1968 genskabede en finsk designer ved navn Eero Aarnio en plastisk lænestol med sfærisk form.

Hvad er de hængende stole?

Dette er en lænestol, der ofte er fremstillet af slidstærk kurve, raffia, rotting eller plastik. Dette produkt er fastgjort på en speciel krog eller beslag til loftoverfladen eller loftstrålen, med undtagelse af stolemodeller med metalbasis, som strukturen generelt er fastgjort til. En sådan model kaldes mobil, da den til enhver tid kan flyttes til et andet sted eller endda overføres til det næste rum.

I øjeblikket er ophængte stole opdelt i flere typer:

 1. Med hovedfastgørelse til loftet;
 2. Bærbar (på en stabil platform);
 3. Fast (fast til loft og gulv);
 4. Swing (kun fastgjort i loftet eller i mobilstanden);
 5. Wicker hængende stol (rattan, kurv, bambus, raffia);
 6. Plast (transparent eller tonet);
 7. Tekstil, men med en træ- eller plastramme.

Hvor kan man købe hængende stol?

Du kan gå til møbelforretninger, der tilbyder kreative modeller af møbler til sine kunder. Desuden bør du se nærmere på netbutikker eller bestille individuelle produkter i de afdelinger, der arbejder under ordren.

Hvor skal man placere hængende stole i interiøret?

Denne stol er så alsidig, at den vil se lige så godt ud i stuen, soveværelset, spisestuen, køkkenet og børnehaven. Desuden kan denne stol sikkert anbringes på altanen eller verandaen.

Hvis vi taler om stuen, så kan en lignende stol markeres et sted i hjørnet, i umiddelbar nærhed af traditionelle stole og sofaer. Hertil kommer, at placeringen af ​​sådanne stole i umiddelbar nærhed af vinduerne er af særlig relevans, hvilket giver dig mulighed for at beundre udsigten i en beroligende rytme af en sving.

Suspenderet stol til at give.

Ifølge dens design, vil en sådan stol ikke afvige fra sine rumbrødre, den væsentligste forskel er det materiale, hvorfra det er lavet. Enig, konstante temperaturændringer og vejskift kan simpelthen ikke påvirke det ustabile materiale positivt.

Derfor er det bedre at købe en suspenderet rottestole til udendørs havehuse, terrasser og terrasser, og eksperter anbefaler, at man foretrækker kunstig rotting, som i sine egenskaber tåler forskellige naturfænomener. Sandt om vinteren, bør sådanne stole stadig bringes i et overdækket, ikke blæst og ikke fugtigt rum.

Et par tips om at vælge hængende stole til hjemmet:

✓ Ophængt gyngestol bør kombineres i stil med rummets overordnede design, for eksempel vil kurvstolen passe perfekt ind i landet eller Provence, og fusionen vil lægge vægt på plastmodellen;

✓ Det er bedre at købe en plastikstol i køkkenet, uden unødvendige detaljer (det er lettere at rengøre det);

✓ I et lille rum er det bedre at købe en kompakt ophængsstol;

✓ Forsøg at placere den ophængte struktur på en sådan måde, at den ikke forstyrrer den fri bevægelighed rundt i lokalet;

✓ Når du vælger en stol, skal du ikke glemme, at den ikke bare skal være smuk, men også komfortabel.

Flere eksempler på hængende stole:

Kære læsere, har du en hængende gyngestol hjemme? Venter på din tilbagemelding, og glem ikke at abonnere på at modtage de seneste nyheder fra webstedet "Komfort i huset".

Typer af hængende stole

Slip de mest forskellige modeller og design. De kan være lavet af træ, metal, rattan, kurve, gennemsigtig plastik. Der er modeller, som du kan gøre selv uden problemer.

 1. Stolen swing. Fastgørelsen udføres på to punkter. På grund af dette svinger designet i samme plan. Der er bløde modeller (hængekøje stol) eller på en stiv ramme:
  • Grundlaget for den første mulighed er et blødt stof eller et vævet stof, der er let at sy, væve med makrameteknik eller hækling - enderne af kluden er fastgjort til den tværgående stang med 4 linjer, og den er allerede suspenderet fra loftet eller benbenet;
  • Den anden mulighed er en stiv ramme fremstillet af akryl, plast, træ, rattan eller metal i form af en bøjle dækket af en blød base.
 2. Stole rede. Grundlaget for designet består af 2 stærke bøjler. Modellen har en flad bund og lave sider, der er vævet over med en ledning, reb eller bundet med stærke tråde.
 3. Stol-kokonen (æg) adskiller sig fra sine modstykker i dens større nærhed, ofte op til 70%. Bag- og sidefladerne er høje og forbundet over hovedet. Den stive ramme er flettet med et egnet materiale eller beklædt med stof. Varianter af denne model - en kurvstol og en stolsdråbe - en ideel mulighed for et barns værelse.

Suspended stole af forskellige former - galleri

Stol-kokonen er et mere lukket design, hvis sider og ryg er forbundet over hovedet

Kompakt benstol er let at flytte til et behageligt sted.

Stol kurv vil være passende på gaden og terrassen

En almindelig stol uden ben, suspenderet af to støtter, tjener som en gynge og et hvilested.

Stolen-kokonen på benet behøver ikke at være lukket

Suspended stol drop vil blive et rigtigt hjem og skjule fra nysgerrige øjne

Stolen svinget på grund af de særlige vedhæftede gynger i samme plan

Teknikker og materialer af dekoration

Sådanne stole har normalt en stiv ramme og et sæde af forskellige materialer.

 1. Klud. Tilgængeligt og let at arbejde materiale, hvis densitet og styrke er valgt ud fra den påtænkte belastning. Egnet regncoat stof, presenning. Stolen til børn fra gamle jeans med lommer og nitter ser originalt ud.
 2. Strikket stof. Håndværkere, der ved at strikke eller hækle, kan bruge deres evner til at oprette en originalstol fra almindelige eller flerfarvede tråde.
 3. Macrame. Vævning fra en stærk ledning vil ikke kun vare i lang tid, men også give en særlig farve til ethvert interiør.
 4. Vine, rotting. Lænestole lavet af miljøvenlige materialer vil dekorere ethvert interiør, men der kræves specielle færdigheder til at arbejde sammen med dem. Derudover vokser rotting i vores land ikke.

Dette er interessant! Usædvanligt og meget slidstærkt materiale til lænestol - en tråd af plastflasker. Denne stol bliver ikke våd, ikke deformeret, den kan hænges på gaden.

Ramme materiale

Stolen kan laves af forskellige materialer.

 1. Gymnastic hoop. Passer kun til et børnesæde, for en voksen er dets styrke ikke tilstrækkelig, da tværsnitsdiameteren er 16 mm, og for stolens ramme har du brug for 2 gange mere.

Fra metalpladen kan du lave en ramme til en barnestol

 • Metal rør. Produktet fra det bliver stærkt, men tungt - ikke mindre end 7 kg. Til fremstilling vil der være brug for rørbøjningsudstyr.

  Fra røret kan du bygge rammen af ​​en simpel hængende stol, men til arbejdet skal du have specialudstyr

 • Træ. Designet vil være holdbart, letvægts, miljøvenligt. Da materialet absorberer fugt og revner i solen, skal træet behandles med imprægnering til udendørs lænestole. Dette beskytter materialet mod råtning.

  Træhængende stole kræver særlig behandling for at beskytte materialet mod råtning.

 • Metal rør. Holdbart, letvægts og ikke-ætsende materiale. Ved brug af spirede rør er der ikke behov for at bøje dem. Enderne af segmentet er forbundet med en træ- eller plastindsats og sikret med skruer.

  Metalrør er forbundet til bøjlen med en plast eller træindsats

  Brug ikke til fremstilling af stole gammelt materiale: dette møbel varer ikke længe.

  Hængende gyngestol fra forskellige materialer - galleri

  Suspended stol, bundet med farvede tråde, som børn

  En stol med flere hoops forbundet øverst kan forsynes med et blødt sæde og ryglæn.

  Suspended stol lavet af naturlig eller kunstig rotting er egnet til hjem og gade

  Rygestolen kan ikke kun laves af metalbøjler, men også træbuer

  Hyggelig redenestol kan laves ved hjælp af macrame teknik

  Til fremstilling af denne stol behøver kun 2 hoop

  Lænestol af vævet bøjle i form af en platform - ideel til børn

  Suspenderet stol fra bevægeligt forbundne skinner erstatter traditionel hængekøje

  Træbuer kan også bruges til fremstilling af hængende stole

  Lette og nemme at lave hængekøje til at bevare formen leveres med flere stropper.

  Hængekøje kan fastgøres til sidestængerne først og derefter hænges

  Suspenderet hækstol kocon genopliver interiøret

  Materialet til hængekøjen kan være stof eller strikkede ledninger.

  Nestesædet lavet af macrame kan udstyres med et baldakin

  Stol stol vil være et yndlings paradis for børn

  Suspended stol kan laves af forskellige materialer, for eksempel fra rattan

  Lav en hængende stol med egne hænder

  Suspended stol, lavet for hånd, vil se godt ud i landet eller på verandaen i et privat hus. Den mest enkle at fremstille er en hængekøje stol. Det kan gøres på flere måder fra forskellige materialer, men de mest bekvemme og enkle er macrame eller tekstiler.

  Hængekøje uden ramme

  Til arbejde skal du:

  • tykt stof - 1,5 x 1,5 m;
  • stærk ledning
  • træstang til montering;
  • sy forsyninger.

  Efter at have forberedt alt, hvad du har brug for, fortsæt til samleprocessen.

  1. Lav en krog fra to parallelle sider af stoffet og sy på en skrivemaskine.
  2. Sæt ledningen i den resulterende snor.
  3. Forbind dens ender parvis og fastgør den til stangen, hvor der bores 2 huller. Binde knuderne tæt, så de ikke glider ud.
  4. Bind en slynge til bommen og hæng stolen.
  5. Sæt inden i pude design. Rocking klar.

  Det tager ikke meget tid og penge at lave en hængekøje selv.

  6. Hvis du laver snit i snoren og træk flere ledninger i dem, giver dette stolen den ønskede form.

  Det vil stivne hængekøkkenstolen for at styrke ryggen og sædet med skumgummi

  Swing på en stiv ramme

  For dens fremstilling vil kræve:

  • bøjle med en diameter på 90-95 cm;
  • stærkt stof 3 m langt og 1,5 m bredt;
  • lyn 90-95 cm;
  • stærk ledning eller reb - 10 m;
  • metalringe til fastgørelse af konstruktioner til loftet;
  • interlining;
  • saks;
  • målebånd;
  • sy forsyninger.

  Når alle materialer er forberedt, fortsæt til gennemførelse af stolen.

  1. Fold stoffet i halvdelen og spred den på en flad overflade.
  2. I midten placeres bøjlen, i en afstand på 20-25 cm fra den, mærker omkredsen og forbinder mærkerne med en linje. Skær 2 cirkler.
  3. På et af blankerne laves et snit gennem midten af ​​en længde svarende til diameteren af ​​bøjlen, sy på dette sted en lynlås.
  4. Forbind begge emner søm omkredsen.
  5. Gør klip på færdiggørelsen til at fastgøre rebene 10 cm lang. For at gøre dette skal du folde låget halvt og måle 45 ° C fra foldelinjen i en retning, 30 ° C i de andre sætmærker.
  6. Duplikerer mærkerne i den anden del af cirklen. Afstanden mellem indsnittene i stolens forside skal være større end i ryggen.
  7. Skær gennem båndet.

  Lav et mærke på dækslet og skær hullerne til fastgørelse af tovene

 • Sæt bøjlen sammen med et bånd af sintepon for at fastgøre sømmen.
 • Sæt rammen ind i sagen, fastgør lynlås.
 • Klip ledningen i 4 stk. 2,2 og 2,8 m lang. Fold hvert stykke halvt og fastgør det på en bøjle. For at gøre dette skal du sætte en sløjfe gennem hullet i dækslet, og gennem det, indsæt ledningens ender og stram dem. Lange ledninger skal være foran stolen og kort - i ryggen.
 • Bind en kort og lang ledning på højre side til en ring, til venstre - til den anden. Lav stærke knuder.
 • Hæng ringene på loftet, bjælken eller en tyk gren af ​​et træ udenfor.
 • Indvendigt, læg puder eller sy rundt madras. Så stolen bliver endnu mere behagelig.

  Hængekøjen på den hårde ramme er passende at hænge på gaden

  Instruktioner til at lave rocking fra en hoop-video

  Sådan laver du en flad sædeboks: trin for trin fotos

  Ved at gøre sædet fladt og give strukturen med sider, kan du få et sæde-nest. For en sådan gyngestol skal du:

  • to rør af metal-plast rør med en sektion på 35 mm: til et sæde med en diameter på 70 cm, til en ryglæn - 110 cm;
  • 4 mm tykk polyamidledning - 900 m;
  • slynge eller stærkt reb - 12 m;
  • tykkere ledning for at forbinde sædet og ryggen.

  For at gøre denne stol skal du være i stand til at væve.

  1. Første fletning begge hoops:
   • vind røret med en ledning (det er værd at tage en ledning med en polypropylenkern, da det vil bidrage til en stærkere binding);
   • Træk tråden godt (hver næste drejning skal være lige og tæt på den forrige);
   • Fastgør tråden hver 20. omgang, træk maksimalt og drej den;
   • For større styrke, coat væven med lim.
  2. Ved regelmæssige mellemrum fastgør du med en dobbelt sløjfe på bøjlens fletning segmenterne af den foldede ledning. De skal tage halve længden af ​​bøjlen.

  Fastgør dobbelt ledninger til bøjlen og væv et sæde med et skak

 • Flad knuder i et tavlermønster væve bunden af ​​stolen og fastgør de resterende ender til den frie halvcirkel. Spændingen af ​​snoren under vævning skal være ret stærk. Det er ikke skræmmende, hvis bøjlen er lidt deformeret, formen vil blive genoprettet i fremtiden.

  Til vævning af sæde-nestet, brug en simpel "slips" knude.

 • Tilslut det færdige sæde og ryglænets bøjle, bundet dem til hinanden med en ledning foran konstruktionen.
 • På bagsiden sidder du sammen med sædet og ryglænets bøjle med to træbjælker, der skærer i deres ender til holdbar fastgørelse. Støttebenets længde er valgt i overensstemmelse med den ønskede højde på ryglænet.

  Træstænger er monteret mellem sæde og ryglæn.

 • Sæt ledninger på den øvre ryglænebue og væv fra top til bund. Fastgør resten af ​​ledningerne til sædet og lav en børste.

  Vævning af bagsiden af ​​stolen skal starte øverst

 • Forbind ryglænets øvre bue og sædet med en tykk ledning parallelt med stiverne, og fjern dem.
 • Slips til de færdige design linjer. De skal også udføre i teknikken med macrame ledninger.
 • Hæng stolen.

  Stolen er suspenderet på fire slynger eller ledninger

  Weaving "chess" macrame teknik - video

  Sådan laver du en ægstol hjemme

  En æggestol (kokon) er den sværeste mulighed for en hjemmetræner. Designet er lukket på tre sider, og sidefladerne og ryggen er lukket over hovedet.

  1. Til arbejde kan du bruge metalrør, samle rammens ramme og yderligere buer. For at give ekstra stivhed forstærkes strukturen med flere vandrette buer, elementerne er forbundet med hinanden med skruer.

  Stolcoconen kan fastgøres til et loft eller et metalstativben

 • Den færdige ramme er flettet med en snor ved macrame teknik, beklædt med en klud eller hæklet.

  Hækling eller macrame med farvede tråde vil tilføje et festligt kig på stolen-kokonen.

 • Enhver, der ved, hvordan man arbejder med et træ, er rammen let at skære ud af tykk krydsfiner.

  Stolen af ​​stolen lavet af krydsfiner eller træ er ikke kun holdbar, men også miljøvenlig.

  Børnesæde cocoon lavet af stof

  For børn kan stolen-kokonen syes af stof. Det tager ikke meget plads, vil organisk passe ind i indretningen og ikke være traumatisk.

  Stolen-kokonen fremstillet af stof vil glæde børn, det er nemt at sy det selv

  For at gøre det skal du:

  • 2 meter tæt stof 1,5 m bredt
  • lyn;
  • pude eller oppustelig ballon;
  • sy forsyninger.

  Teknikken til at lave en kokon er enkel, det vigtigste er at følge instruktionerne.

  1. Afløb fra stoffet:
   • 2 cirkler med en diameter på 60 cm;
   • 4 trekanter 121 cm høje og 46 cm brede (lav bunden af ​​trekanten lidt afrundet);
   • tape 2 m lang og 24-26 cm bred
  2. Fold båndet i halve længde, lav et snit til indsættelse af en lynlås (50 cm lang) og sy den op.
  3. Sy en kegle fra trekanter.
  4. Sy den første runde del til bunden af ​​keglen, så den forreste side er indeni.
  5. Strik båndet med lynlås og anden cirkel (dette er den nederste del af det færdige sæde), og fastgør det derefter til den første cirkel, der tidligere er syet til bunden af ​​keglen (det vil sige til den øverste del af sædet). Glem ikke at kombinere ansigterne.
  6. Fjern den færdige pose gennem hullet med lynlås.
  7. Lav en elliptisk snit langs en af ​​de horisontale sømme af keglen, den vil tjene som indgangen til "huset". Bearbejd det skårne skrå eller tape.
  8. Gennem en slids med lynlås indsættes en pude eller et oppusteligt kammer i sædet.
  9. Hæng tasken, bundet eller syet til den.

  For at sikre monteringen skal du binde ledningen korrekt

  I stedet for en pude eller et oppusteligt kammer kan du sætte en bøjle i bunden af ​​stolen, så får du en drop stol.

  Stol stol drop - budget "træhus" for børn og voksne

  Sådan laver du en baby cocoon stol - video

  Monter den suspenderede rocking til loftet, rack, stråle

  For eventuelle suspenderede strukturer er hoveddelen en pålidelig fastgørelse. Det afhænger af sikkerheden hos dem, der vil bruge stolen. Der er flere monteringsmuligheder:

  • til loftet
  • til et rackben
  • til en gren af ​​et træ eller en stråle (til gaden).

  Hvis rummet er et hæftet loft, så installeres monteringen vil være problematisk. I dette tilfælde skal du montere strukturen, inden du fastsætter loftet, eller du skal købe et specielt stående ben.

  Overvej forskellige installationsindstillinger.

  1. Du kan bore et hul i betonloftet, installere et kraftigt anker med en krog i det for at hænge strukturen. Til salg er der specielle kits bestående af et anker, krog og kæde. Fastgørelsesanordninger skal modstå en vægt på mindst 120 kg.

  Loftanker skal modstå en vægt på mindst 120 kg

 • Hulrum i loftet gennem hullet skal fyldes med en særlig løsning af højstyrkepolymerer - kemiske ankre. Sådanne sammensætninger sælges i rør til opbygning af sprøjter. Så i hullet skal du indsætte ankeret og vente en dag, indtil sammensætningen er helt tør.

  Kemisk sammensætning vil holde bunden, hvis der er hulrum i loftet

 • Til lofter med faste loftsbjælker, eller til terrasser og gader, er boltning passende.

  Kan boltes til loftstrålen

 • For et nedhængt loft skal du købe en specialophæng, der har en beslag, der er fastgjort til betonloftet og går gennem loftet. Krogen er skruet fast på den.

  Monteringsbeslaget er monteret på betonloftet, så er krogen skruet fast

 • Strings er bundet med en stærk knude til en trægren.
 • Standben kan købes i butikken. Det er praktisk, fordi stolen ikke er fast permanent på ét sted og kan flyttes, og om nødvendigt kan den adskilles og transporteres.
 • Tegning står for at lave egne hænder

  Den enkleste rack-ben-ophængsstol gør det rigtig godt.

  1. Træhyllen består af kun 5 dele, men uden specialudstyr kan det ikke fremstilles, alle dele er bøjede.

  Hvis du er dygtig i at arbejde med træ, kan du nemt lave et ståben selv

 • Den mest almindelige mulighed er en metalholder. Til fremstillingen vil der være brug for et metalrør, rørbøjningsudstyr og svejsning.

  Metal rack er holdbart og stabilt, tåler tung vægt

 • En simpel version af metalstativet: designet kræver ikke komplekse tegninger og specielle færdigheder.

  Til stabilitet er en simpel metalholder fastgjort til en lodret stang med en kæde eller et kabel.

  For fuldt ud at slappe af er det ikke nødvendigt at bruge store penge. Hvis du kreativt nærmer sig sagen, vil resten ikke kun slappe af i en hængende stol, men også processen med dens fremstilling. Et produkt vil medføre lovlig stolthed.

  • potolokspec.ru
  • shkolaremonta.org
  • uytvdome.ru
  • postroika.biz

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Ophængt stol til loftet - komfort og originalopløsning i en flaske

  Siden oldtiden elskede folk at svinge på alle mulige svingninger. Årsagen til dette fænomen ligger i den kendsgerning, at dimensional wiggle på et underbevidst niveau virker på vores psyke som en af ​​de mest kraftfulde pacifiers. Ikke underligt, at suspenderede stole, der optrådte i midten af ​​det tyvende århundrede, øjeblikkeligt blev fremmet og stadig forbliver populære. I denne gennemgang vil vi diskutere valgtypernes valgfinesser og lovgivningen om placeringen af ​​disse møbler. Og selvfølgelig vil jeg fortælle dig, hvordan du laver den hængende stol til loftet med dine egne hænder.

  Original suspension til hjemmet.

  Suspended stol - en revolution i design eller ændring af den gamle

  Da den danske designer Nanna Ditzel, der var berømt på det tidspunkt, forelagde verden i 1957 en ægformet stol, der er fastgjort til loftet, blev hele designer beau monde overrasket af beundring.

  I slutningen af ​​tresserne, nemlig i 1968, så verden den nye avantgarde skabelse af designeren fra Finland Eero Aarino, den såkaldte "Bubble". Lænestol, lavet i form af en gennemsigtig plastikbold og igen suspenderet fra loftet.

  Hængende kurve ved havet.

  Hvis man ser på udviklingen af ​​design i denne retning, så vil du opdage, at de hængende stole ikke kun fastholder stor popularitet, de er faktisk blevet en fuldt udbygget separat niche. Men køb af en sådan stol er ikke så simpelt som det kan synes ved første øjekast. Når alt kommer til alt, langt fra hvert interiør passer det og om dette vil vi tale videre.

  Hvilke sæder tilbyder markedet nu?

  En smuk stol suspenderet fra loftet tiltrækker straks øjet med dets originalitet. Derfor, før du køber det, vil det ikke være overflødigt at finde ud af, hvilket produktsortiment på det nuværende marked der generelt er til stede:

  • Det antages, at den første blev suspenderet stolen til loftet. Mere præcist, ikke engang strikket, i ordets rigtige forstand, men vævet. Nu er sådanne konstruktioner lavet af piletræer og rotting. I kølvandet på den generelle entusiasme for naturlige materialer var sådanne produkter i øjeblikket blandt ledere af salget. Selvfølgelig kan du ikke kalde dem originale, kurvemøbler har været kendt i lang tid, men for at fortælle sandheden ser de luksuriøse ud og er ikke for ingenting kaldet klassikerne af genren;

  En simpel version af et kurvdesign.

  Nu produceres 2 typer kurvemøbler, der er produkter fra naturlig og kunstig rotting. I udseende er de ikke meget forskellige, men hvis du køber en stol til haven, er det bedre at tage plastik. Fordi naturlig rotan er en blid ting og næppe egnet til gaden, plus prisen for den er næsten 2 gange højere.

  • Hårde plastprodukter besætter deres egne, og en ret betydelig niche på markedet. Den ovennævnte gennemsigtige bold "Bubble" ser helt sikkert meget oprindelige ud, men for at være ærlig slutter dens værdighed der, for hvordan du ikke spiser det med puder, og det er ikke så behageligt at sidde der. Men i denne niche er der en masse andre faste produkter fremstillet i henhold til menneskelig anatomi. Plastik kan være både gennemsigtig og farvet. Disse er ikke kun smukke, men også meget komfortable, og vigtigst af alt, relativt billige produkter;
  • Bløde strikkede eller kludstole er den mest overkommelige og forresten ganske bekvem variant af suspenderede strukturer. Ideen er latterligt enkel - sådanne mønstre kopieres fra almindelige, velkendte hængekøjer. Kun de er lidt mindre og monteret under sædet;

  Tøjsædet hængekøje.

  • Hvilestolen, der er lavet i form af en kokong, hvor du kan gemme sig og hvile let, har været kendt i mindst 200 år. Men i dette tilfælde blev rammen styrket, og hele strukturen blev suspenderet fra kablet. Denne beslutning har pustet nyt liv i disse møbler og gjort det utrolig populært hos mennesker, der værdsætter privatlivets fred. Faktisk er en person i en sådan lænestol 75% lukket fra omverdenen, hvilket giver en illusion af sikkerhed og i kombination med dimensionel rocking beroliger;
  • Den såkaldte dråbe er normalt købt til arrangement af børns værelser. Groft sagt er det sådan en stor taske, skræddersyet som et hus og suspenderet fra loftet. Børn i den kan lege i timevis, og pengene brugt på en sådan lænestol er mere end kompenseret af det oprigtige taknemmelighed for dit barn og de stille timer, mens dit barn er lidenskabelig med at lege i hans personlige hængende hus.

  Wicker drop til børnehaven.

  De fleste af de ovennævnte strukturer kan ikke kun hænge fra loftet. Nu disponible stole, suspenderet på en slags seng, designen har de samme, men disse møbler er mere mobile, fordi ikke hver etage kan modstå suspensionen. Plus, amplitude rocking på rammen er meget mindre, hvilket er nogle gange vigtigt.

  Hvilket interiør passer til en sådan stol

  Udseendet af disse møbler er imponerende, og efter at være blevet ejer, vil du helt sikkert blive betragtet som en person med en delikat smag. Men ikke haste for at løbe til butikken eller bestille varer med levering. Ikke det faktum, at en sådan stol passer specielt til dit interiør.

  Metal suspenderet struktur.

  • Så accepterer de strenge klassikere kategorisk ikke sådanne friheder. Selvfølgelig gøres der forsøg på at tilpasse den suspenderede version til denne type design. Men de var alle begrænset til fortolkningen af ​​klassiske møbler. Med andre ord er den almindeligt accepterede version af stolene ophængt fra loftet, hvor der altid er en behagelig ryg og træ armlæn. Interessant nok er der ikke lige kurvemøbler her helt, endsige plastik;
  • Barok, rocaille eller rococo tilhører også klassiske stilarter, men swing er allerede tilladt i dem. Selvom der i hvert fald ikke er plads til plast, alle slags kokoner eller kurvestole. Men i disse stilarter er produkter fra naturligt træ velkomne, hvor ryggen, rigt dekoreret med openwork udskæringer, tiltrækker med pompøs lakeret skinne.
   Igen er kunstnerisk smedning meget udbredt i disse stilarter, men du ved, at den smedede metalstol selv ikke står op til hvert loft, så disse modeller bliver ofte færdige med senge;

  Landversion af hængende stole.

  Hvis du er tilhænger af de ovennævnte klassikere og ønsker at få en ophængt stol, skal du være opmærksom på, at suspensionen, det vil sige kæderne selv, hummock eller noget andet materiale, er et separat, fuldt designelement. De er ikke lavet til at skjule, tværtimod forsøger kraftelementerne at isolere og dekorere hver for sig.

  • Den moderne stil er så mangefacetteret, at i sine forskellige grene kan du faktisk finde nogen form for suspenderede strukturer. Det eneste træk, der skelner moderne, er et optræde af lyse farver. Det er derfor, at en lys kurvkocon, en gennemsigtig boble og en mini hængekøje kan komme godt sammen her. Hovedkravet for sådanne møbler er et lyst og opsigtsvækkende design;
  • I landet og fransk Provance regerer kurvemøbler traditionelt. Stolen her kan have nogen form og design, det vigtigste er, at det var kurv. Vævsmønstre er også til stede, men det er ønskeligt, at de har en afrundet form. I Provence, nogle gange kan du stadig finde en smedet suspension. Men det er udelukkende monteret på en personlig seng;

  Bærbar suspenderet kokon.

  • I den nyoprettede miljø såvel som i etniske stilarter gælder et strikt forbud kun for plastik. Med andre materialer kan du trygt eksperimentere. En imponerende hængekøje, en flettet kokon og endda en kluddråbe eller et trædråbe suspenderet fra loftet ville være ret passende;
  • Gennemsigtig Bubble er blevet betragtet som kongen af ​​højteknologisk stil i årtier. På trods af det faktum, at skaberne af denne stil placerer den som en temmelig afslappet og moderne ånd, har den ikke mindre begrænsninger end i de strenge klassikere. Kun i dette tilfælde er dominansen af ​​plastik, nikkelbelagt metal og alle mulige fancy former tværtimod velkommen;
  • Moderne loft er også ganske interessant. Generelt er loftet en loftsstil og strikkede tøj og hængekøjer er mest passende for ham. Det passer godt i denne indvendige dråbe, men igen kluden. Vævning fra vinstokken i denne stil bruges ikke, men den gennemsigtige "boble" vil være ret passende.

  Kompetent valg af stol

  Originalitet, skønhed og usædvanligt udseende er flot, men det er meget vigtigere at være sikker på produktets styrke. Sådanne stole er faktisk ofte suspenderet lidt højere end almindelige møbler, og hvis al denne skønhed kollapser, kan konsekvenserne være uforudsigelige.

  Når du vælger en sådan ophængt stol, bør du først og fremmest overveje den maksimale bæreevne af produktet. Naturmaterialer er bestemt smukke og prestigefyldte, men for eksempel kan modeller, der er vævet fra piletræer eller naturlig rotter, ikke modstå mere end 120 kg.

  Disse samme modeller, der kun er fremstillet på en metalramme, tåler op til 150 kg belastning. En personlig hængekøje eller kurv bundet til en makrame lavet af stærkt reb kan tåle op til 100 kg, selvom dobbeltsæder kan "løfte" mere.

  Hvis du ikke tager højde for smedejernsstolene, anses lederen for bæreevne blandt produktionsmodeller at være Bubble. Moderne hård plast kan klare op til 200 kg vægt.

  Original plastkokon.

  I dette tilfælde taler vi om den statiske belastning på materialet. Men glem ikke den dynamiske belastning.
  Det er faktisk en ting, når stolen er suspenderet i stuen, hvor svingamplituden som regel ikke overstiger en halv meter. Og et helt andet børnelokale. Der kan børn bruge denne møbler som en fuld sving.

  Lad os nu tale om suspensionen selv. Sådanne møbler kan hænges fra loftet, monteret på forlængelser mellem to modstående vægge og baseret på din egen seng eller støtte kolonne, kan du ringe dette design anderledes.

  På finesser af suspension til loftet, vil vi tale lidt senere. Men når du vælger, skal du huske at den stærkeste og mest pålidelige fortjenes, betragtes som en suspension på rammen.

  Du får et mobildesign, der ikke er bundet til et bestemt sted. Plus, belastningen kapacitet af dette design er normalt meget højere. Det eneste problem er, at prisen på en stol med en seng vil være højere med 3-4 tusind rubler.

  Buble til en familieferie.

  Af stor betydning er det materiale, som støtterammen er fremstillet af. Så køber en kurvvogn eller rattan stol, er det bedre at vælge en model baseret på en metalramme. Interessant nok, hvad angår omkostninger, er de praktisk taget ikke forskellige fra modeller på en træramme, fordi rammen selv ofte er skjult af vævning og ikke synlig, men sådanne stole vil blive stærkere.

  I flettede kurvestole er en stor indflydelse på prisen lavet af kompleksiteten af ​​vævning. Så åbentvævning af piletræer vil være meget dyrere end et glat lærred af de samme vinstokke. Det samme kan siges om træstole, træskæring der er værdsat højere. Men i produkterne bundet med reb, kompleksiteten af ​​parring næsten ingen effekt på priser.

  Som sædvanlig er prisen meget afhængig af mærket. Så de dyreste stole, traditionelt produceret af italienerne. Budgetnichen afholdes af kineserne.

  Forresten, blandt de kinesiske varer, nu er der ret anstændigt i kvalitets lænestole. Men det mest optimale pris / kvalitetsforhold i de malaysiske og indonesiske hængende stole.

  Den oprindelige stol i forretningsstilen.

  Hvis du leder efter et produkt via World Wide Web, så forsøg med at køre ind i søgningen sammen med den traditionelle forespørgsel "hængende stole" en sådan anmodning som "swing chairs". Mange producenter placerer disse møbler som produkter til haven og haven.

  I vores marked betragtes Ikea-varemærket som en af ​​de mest kendte distributører af sådanne møbler. Repræsentative kontorer i dette firma er i de fleste større byer i Rusland og selvfølgelig på netværket.

  Et ret bredt sortiment af højkvalificerede stole er præsenteret i "Yuterra" og "Kit-Market" -kæderne, de skal søges i afsnittene af havemøbler.

  Den berømte "Bubble" er bedre at bestille fra de officielle repræsentanter for virksomheden, da dette produkt er patenteret, og de fakes, der nogle gange findes, har ofte en ret lav kvalitet.

  Et par ord om prissætning

  Paletten af ​​hængende stole på markedet i dag er ganske varieret, men fra de forskellige produkter er der tre hovedretninger. Dette er plast, kurve og strikmøbler.

  Plast stol i form af en strikket kurv.

  Leder af salg i højteknologisk stil og andre techno-stilarter har været den velkendte "Bubble" i flere årtier nu. Omkostningerne ved denne berømte sæbeboble svinger i området fra 45 til 77 tusind rubler. I dette tilfælde afhænger det af leverandøren.

  En ret ekstravagant stol lavet af basaltfiber fra MAFFAM udgør nu en værdig konkurrence på en gennemsigtig bold. I øjeblikket er den mest populære form for basalt stol cocoon. Prisen for det starter fra 35 tusind rubler.

  Lænestol fra "MAFFAM".

  Den anden brede retning er fletninger. I denne niche konkurrerer Kina, Indonesien og Malaysia med hinanden, selv om vores producenter også langsomt kommer ind på dette marked. Udgifterne til naturlige vinstokke varierer fra 23 til 47 tusind rubler. En kunstig stang, med andre ord plast, vil koste dig 11-25 tusind rubler.

  Strikkede og klædestole, som regel, er lavet i form af en hængekøje eller kurv. Der er selvfølgelig andre modeller, men de er meget sjældne og er oftest lavet til ordre. Denne niche er den mest demokratiske i værdi, loftet her er 5 tusind rubler, og hvis du sætter et mål, kan du finde en stol for tusind og en halv.

  En af de nemmeste strikede designs.

  Men nu har der været meget dyre modeller blandt de strikte stole. De er placeret som vævning af polyamid eller nylon tråde. Så prisen på den nu populære "Cartagena" -model starter fra 25 tusind. Men den lige så populære personlige swing "Aruba" vil koste mere end halvdelen af ​​prisen på 11.500 rubler.

  Model "Aruba" i landet.

  Det naturlige træ blandt ophængte stole betragtes som en eksklusiv og prisen på den er ret høj. Så for den enkleste model, der består af flere træbuer og et par puder, bliver du nødt til at lægge ud fra 19 tusind. Og hvis du ønsker at købe en lakeret stol med åbent opskæring, skal du forberede mindst 45 tusinde rubler.

  Blandt de hængende stole er hjemmelavede produkter ikke så almindelige, som de tilhører højtbelastede strukturer, og for at gøre dem med egne hænder, skal du tinker retfærdigt, det er ikke en skammel for dig at slå ned. Her vil instruktionerne være mere komplicerede.

  Strikket suspension på rammen.

  I et af de fremtidige materialer vil jeg tale detaljeret om hvilke modeller og vigtigst af alt, hvordan du selv kan lave en sådan stol. I mellemtiden, som jeg lovede, lad os tale om selvstændig suspension af stolen til loftet.

  Hvordan kan du hænge en stol selv?

  Da jeg først fandt problemet med udsættelse for loftet, kiggede jeg, såvel som dig, kære læser først og fremmest på publikationerne om dette emne på netværket. I de fleste af dem blev der givet en meget "slidt" og ret kontroversiel opskrift.

  Komposit til kemisk anker.

  Overalt skrev de om brugen af ​​det såkaldte "kemiske anker". For dem, der ikke ved det, kaldes det kemiske anker ikke ankerbolten, men installationsteknologien. Et almindeligt anker er taget der, men for at klare det i hullet er dette hul fyldt med en særlig pasta, som efter stivning fastgør bolten ordentligt.

  Fast er bestemt en god en. Men problemet er, at på en ankerbøsning, uanset hvor kraftig det kan være, kan du kun hænge stolen på en monolitisk betonbjælke. Og i en standardbylejlighed er der simpelthen ingen sådanne bjælker under loftet.

  I flere etagers bygninger er lofterne hule betonbundsplader og vægtykkelsen overstiger ofte ikke 40 mm. Hvad angår hytter og private huse, er enten de samme gulvplader monteret der, eller lofterne er baseret på kraftige træbjælker.

  Fabriks sæt til suspension tung design.

  Da jeg var nødt til at hænge en stolsdråbe i børnehaven, vidste du, at der ikke var nogen risiko for at være med suspensionens styrke. Jeg brugte selvfølgelig det kemiske anker, men ikke kun en.

  Til montering tog jeg en firkantet metalplade 5 mm tykk, med en sidestørrelse på 300 mm. Boret det i midten og i alle fire hjørner. I midten sikrede jeg fast og sikrede rembolt. Og hullerne i hjørnerne var beregnet til ankerfastgørelsesbolte.

  Siden på bagsiden af ​​arket havde jeg et skaft af en rembolt med en låsemøtrik, der udstikker, kunne pladen ikke være fastgjort til loftet. Jeg løste dette problem simpelthen. Først måler jeg skaftet, og så skår 4 metaldyser af denne størrelse.

  Rembolt til loftophæng.

  Disse rør, fastgjort på ankerstål ved de fire hjørner af pladen, mellem pladen og loftet. Som følge heraf er bjerget blevet så nødvendigt i dette tilfælde stabilitet. Så var det kun nødvendigt at bore 4 huller i gulvpladen, indsprøjt fiksepastaen i dem og køre i ankeret.

  Min stol selv er suspenderet fra en kæde. Og for at skjule, ærligt, ikke et meget æstetisk design på loftet, tapede jeg det med dekorative loftdekorationer lavet af skumplast. De koster en krone og ser godt ud.

  Anker i en monolitisk betonbjælke.

  Med hensyn til suspensionen på træloftbjælker er kemiske ankre her ude. I dette tilfælde er det bedst at bruge en solid metal klemme, der fuldstændig omslutter bærestrålen.

  Da den maksimale belastning på en sådan stråle kan overstige 200 kg. Det er ønskeligt, at båndets bredde fra en sådan krave ikke var mindre end 50 mm, og metallet er taget fra en tykkelse på 3 mm. Tykkelsen af ​​den samme stråle starter kun fra 100 mm. Den mest egnede mulighed her er en suspension på en afrundet log, den er en størrelsesorden stærkere end et simpelt træ.

  Kraver til at hænge på træbjælker.

  konklusion

  Tøv ikke med, en stol, der er fastgjort til loftet, bliver en sand udsmykning af dit hjem, haven eller haven. Nu er sådan et vidunder sjældent, og det er rigtig dejligt at hvile på en sådan lænestol. Fotoet og videoen i denne artikel indsamlede yderligere materiale på suspensionsstrukturerne. Hvis du har spørgsmål, lad dem stå i kommentarerne, snak.