Buede stræklofter

Specialister fra vores virksomhed tilbyder en række tjenester til installation af krumme lofter med kun materialer af høj kvalitet, der sikrer fuldstændig sikkerhed for lokalerne. Vi foreslår at du bliver bekendt med materialerne fra forskellige producenter og priser, herunder installation:

Den bølgelignende geometri, der har buede stræklofter har, er meget stilfuld og smuk. Vores kunder bestiller i stigende grad nøjagtigt "bølgen", hvilket ikke er overraskende i betragtning af den utrolige sofistikering, usædvanlige konfigurationer, evnen til at gennemføre ethvert designidé. Hvad enten vi skal tænke på at bestille "bølgen" for dig, lad os prøve at finde ud af det.

Bølge i loftet

Ved deres design repræsenterer krumme stræklofter to klasser af PVC-filmkompositioner:

 1. De sædvanlige kombinerede forbindelsesstrimler af forskellig farve i et todimensionelt plan
 2. volumen strimler af specielle profiler med en bølge-lignende geometri.

PVC-film kombineret med snoede profilrammer og hjælpekomponenter gør det muligt at anvende selv de mest kreative stilløsninger, der ikke kan implementeres på en anden måde, hvilket er deres største fordel. Den vigtigste, men ikke den eneste.

Varmevarmevåben (eksplosionssikre cylindre)

"MSD" Kina, "Pongs" Tyskland (certificerede originaler)

Find ud af din pris på loftet lige nu!

fordele

 • Evnen til at gennemføre unikke og endda utrolige designløsninger;
 • Lav pris på relativt multi-level kombinerede strukturer, som har omtrent samme geometri og stil;
 • Rumbesparelse på grund af sin visuelle ekspansion;
 • Installation i store områder;
 • Holdbarhed og pålidelighed.

Grænserne for den praktiske gennemførelse af designplanen når man installerer strukturer af en klasse i et todimensionelt plan er indlysende. Bølgelignende sammensætninger har ikke sådanne begrænsninger. I udseende ligner de multi-tierede systemer, og installationen kan udføres i en enkelt-tieret version, hvilket sparer betydelige midler til klienten. Samtidig forbliver udseendet i samme kompleks-kombinerede flertrengede retning, som klienten gerne vil se i hans lokaler.

Med sin struktur øger "bølgen" det visuelle område af loftet, så selv et lille rum vil visuelt se mere ud end det faktisk er. Dette er typisk for andre typer, for eksempel en kombination, men prisen på bølgetak kan være lavere. På grund af egenskaberne ved installationen er sømmen mellem kerneområderne stilet som et designtema, så installation af en sådan sammensætning i store lokaler vil ikke have nogen fejl.

Filmen svejset på denne måde er meget holdbar og kan modstå belastninger, der overstiger parametrene for den flade tekstur.

mangler

Der er næsten ingen udtalt fejl. Under visse omstændigheder er det dog muligt at overveje følgende ulemper:

 1. Behovet for pigge af forskellige bånd, hvilket bidrager til stylisering af sømme og andre handlinger, der er karakteristiske for loddeformede kompositioner;
 2. Hvis vi sammenligner med samme type loftkonstruktioner, vil prisen være lidt højere;

Men som praksis i vores arbejde viser, betragter kunder sjældent det som en ulempe. Den pragt, som denne lydstyrke takkomposition giver er absolut værd at mindst overveje en sådan mulighed for dit værelse.

Vi vil hjælpe dig med at vælge et krøllet loft, taler om de vigtigste og priser. Høring specialist vil tillade dig at bestille installationen og ikke at forveksle.

Typer af buede lofter

Loftets bølgekonstruktion kan laves i forskellige variationer. De vigtigste er:

Unilateralt repræsenterer den sædvanlige film, der er fastgjort på profilen af ​​den tilsvarende form på en væg. Bilaterale fastgjort på to vægge, der konfigurerer højden på højderne og deres nummer.

Ifølge deres struktur kan de være:

 • Konventionelle, der har samme struktur i form, farve og funktionalitet;
 • Kombineret, der forbinder forskellige farver og former.

Med andre ord har de alle de iboende parametre af konventionelle typer af belægninger.

Funktioner måling og styling

Måling af arealet til installation af sådanne loftsystemer er en meget ansvarlig sag, der kræver omfattende erfaring. Samt udarbejdelse af en designplan under hensyntagen til de særlige forhold i et bestemt rum og mange andre faktorer. Samtidig kan omkostningerne ved individuel styling øge mængden af ​​tjenester betydeligt.

Derfor er den bedste mulighed at bestille krøllede bølgeformede stræklofter af færdige teksturer og stilarter, hvoraf fotos kan ses i vores portefølje. Dette vil betydeligt fremskynde installationstiden og spare penge.

Udvælgelse af farve stretch loft

installation

Installation af materialet kræver ikke særlig overfladebehandling, hvilket er en betydelig besparelse af tid og penge, fordi udjævning af bunden er en af ​​de mest komplekse og dyre former for plastering. Installationen udføres ved hjælp af en varmepistol, som vil opvarme lærredet og derved stramme det. Processen er ret kompliceret, og kræver ikke kun specialudstyr, men også deltagelse af førsteklasses specialister.

Kvalitet lofter billigt

Har du spørgsmål, kan du ringe til vores firma på nedenstående telefonnummer. Og bestil disse smukke kompositioner til din lejlighed, hus, sommerhus, offentligt rum eller kontor, hvilket gør livet i det mindste lidt smukkere, forskelligt og mangesidet.

Stræklofter med lodning

Når du vil flytte væk fra brugen af ​​lige og vinklede figurer i indretningen, gør rummet unikt - en buet spids af stræklofter vil hjælpe. Denne type dekoration vil være frisk og interessant for ethvert værelse. Og vores firma er glad for at gennemføre din ordre hurtigt og professionelt!

Kombineret strakt lærred: funktioner

Fordelene ved at bruge buede linjer, når du installerer et strækloft:

 • Æstetisk komponent. Denne type design er altid original, skissen kan komme op med kunden selv.
 • Evnen til at kombinere farver, materialer og teksturer.
 • Individuel tilgang - valget af form og ydre karakteristika afhænger af emnet, farveområdet og funktionerne i rummet. Bøjede spike stræklofter kan bruges til både single- og multi-level strukturer.
 • Funktionel komponent. Denne teknik er perfekt til zoneindretninger, og den rigtige kombination af farver og teksturer skaber de nødvendige visuelle effekter.
 • Brugen af ​​yderligere belysningselementer vil kun understrege linjens udtrykkelighed, så designet bliver levende og voluminøst.
 • Det passer til små, lave værelser, da det næsten ikke spiser plads.

Designvariationer

I små værelser, for at bevare højden, er de mest benyttede enkeltsidet buede stræklofter. Forbindelsen kan have en anden form, materialer af forskellige farver og teksturer kan anvendes (for eksempel en kombination af lysmatte og mørkeblanke belægninger). Brug af lak stof vil visuelt udvide rummet.

I store værelser, høje, er valg af design næsten ubegrænset. Det skal kun huskes om den harmoniske kombination med rummets indre og funktioner.

Bestil stræklofter med lodning

Bestil krøllet spændingsstof med lodning kan være hos os, i firmaet Rumer. Vi sælger og installerer spændingsstrukturer i Moskva og Moskva. For hele vores sortiment, samt installation, giver vi garantier: 12 år for materiale og 3 år til installation.

Vi har konstant tilbud og rabatter, ring til os, vi venter på din ordre!

Buet loft installation

Når du på en eller anden måde vil udsmykke indretningen af ​​rummet, kommer fantasi og moderne efterbehandling materialer til redning. For væggene vil alle lækkerier hovedsagelig bestå i at finde originale tapet eller anden form for dekoration.

Med loftet er alt meget mere interessant. Der er mange muligheder for at gennemføre dine ideer. En af dem vil være buede gipsplader lofter.

Særlige egenskaber

Bøjede linjer tiltrækker altid øjet. De giver flyet volumen og tilføjer personlighed til designet. Hvis du ikke kun bruger glatte overflader, men skaber en tredimensionel sammensætning, vil det helt sikkert gøre interiøret unikt.

Gipsvæg giver dig mulighed for at oprette bare sådanne designs - unikke, buede og tredimensionale. Du kan begrænse dig til kun et par bølger, men du kan gøre noget meget kompliceret - materialet er meget nemt at behandle og giver dig mulighed for at bygge næsten enhver form.

Det er enkelheden at arbejde med dette materiale, der gjorde det unikt. Du kan gøre noget derfra, og det er ikke nødvendigt at kontakte specialister for dette. Enhver person vil kunne lære at arbejde med GCR, det er nok at bruge lidt tid på at studere sine grundlæggende egenskaber, og du kan begynde.

Ud over at lette behandlingen, har GCR andre funktioner. Det kan være normalt, fugtbestandigt og endda modstå brænding. I sådanne tilfælde er der specielle, ikke-brændbare modifikationer tilgængelige.

Fordelene ved sådanne beslutninger

Der er mange fordele og krøllede sammensætninger. De passer perfekt i ethvert interiør. De hjælper med til at gøre selv det mest kedelige værelse interessant og kan samles med egne hænder uden at tiltrække andre mennesker.

Evnen til at gøre alt selv er et af de vigtigste træk ved sådanne lofter og en af ​​de vigtige fordele. Selv mange værktøjer er ikke nødvendige - normalt er alt allerede i huset, og du skal købe flere dele til rammen og selve gipsvæggen.

At arbejde med dette materiale og skabe en hængende struktur i loftet er nok af de værktøjer, som enhver "hjemme" mester har:

 • nedstryger
 • Skarp kniv
 • sandpapir
 • skruetrækker

Alt andet kan købes hos nærmeste bygning supermarked, hvor du kan forstå en anden fordel ved sådanne strukturer - de vil koste dig billigt. Selve materialet såvel som komponenter til sammensætningen af ​​sammensætningen er billige.

Funktioner af rammemonteringen

Ligesom alle suspenderede belægninger skal bøjede lofter af gipsvægge kræve montering af bunden, på hvilken ydersiden vil blive fastgjort. Der vil være flere nuancer, der adskiller sådanne sammensætninger fra standardopløsninger.

Basen er bedst at samle fra profilen PP 27/60. Det passer perfekt, da det bliver nødvendigt at lave udskæringer på overfladen af ​​delen. De er nødvendige for at bøje elementet for at opnå den ønskede krumning.

For pålideligt at rette den buede del på overfladen af ​​overlapningen anvendes de sædvanlige direkte suspensioner. Hvis deres standardlængde ikke er nok, kan den let ændres med en forlængerindsats.

Installation af tværgående strukturelle elementer udføres ikke i overensstemmelse med de accepterede regler, men under hensyntagen til kurvens krumning. Alle dele skal fastgøres sikkert uden at hænge overalt.

Nuancer af fastgørelse gips

Først og fremmest bliver det niveau af det fremtidige loft, som ligger over alle andre, nødvendigvis syet. Det er til ham senere, at den buede del af rammen på det næste niveau vil blive fastgjort.

Den buede del fastgøres med skruer gennem det hemmede gipsplader.

Hvis der på det sted, hvor det er nødvendigt at skrue skruen, er der ingen profil, er det nødvendigt at lægge en beklædning på bagsiden, i hvilken skruen vil blive skruet. Du kan bruge et stykke krydsfiner, trimprofil eller et lille stykke fiberboard. Det er nødvendigt, at skruen skrues ikke ud af gipsvæggen.

At bøje HL på to måder: "tør" og "våd". Begge bruges i forskellige situationer. Den første mulighed er bedre at bruge til mere buede linjer, og den anden - når bøjningsradien ikke er for stor.

Materialets tykkelse betyder også noget. Jo tykkere arkene, jo mindre bøjningsradiusen kan opnås ved "våd" metoden. Dens kerne er, at overfladen af ​​arket er punkteret med en nålevalse eller andet tilgængeligt værktøj, hvorefter pladen fugtes med vand.

Efter at være blødgjort af virkningerne af vand bliver GCL mere formbar. Alt har dog en grænse, og man må ofte ty til en mere radikal teknologi - den "tørre" metode. Det indebærer at skære på overfladen af ​​den bøjede del, hvilket gør det muligt at bøje sig frit til den ønskede krumning.

De resulterende uregelmæssigheder i efterbehandling elimineres ved plastering og plastering. Dette er en behandlingsindstilling, der bruges til at skabe de mest komplekse sammensætninger.

Nogle designs ser meget komplicerede ud, men i virkeligheden er ganske enkle at samle.

Der er også det modsatte indtryk - det ser simpelt ud, men i praksis er det ret svært at samle noget sådan. Under alle omstændigheder kan du selv vælge den mulighed, der vil se præcis som du har brug for og samtidig. Det vil være let nok at samle dig selv.

Hvis du ønsker det, kan du lave helt unikke buede lofter med dine egne hænder fra gipsvæggen. Og til dette behøver du kun omhu, nøjagtighed og minimal erfaring med værktøjer. Resten vil afslutte din fantasi.

"Indlæser... En god fantasi redder ofte underholdende mennesker. Når man tager op til reparationen af ​​en lejlighed, ønsker en kreativ person ikke at være enig med standarddesignmulighederne for vægge og lofter. Jeg vil have noget mere frisk og original.

Heldigvis er der masser af ikke-standardiserede ideer. For eksempel kan du måske tro at loftet på gipsplader ikke blot var glat, men indeholdt noget uventet. En sådan løsning kunne være en bølge af gipsplader, som, som det ses på billedet af GCR lofter i artiklen, forbedrer indtryk af rummets design som helhed.

Ganske vist er det ikke nemt at lave en sådan overflade, men måske har du brug for lidt mere tålmodighed og indsats. Hvad skal vi håndtere, når vi laver en krøllet konstruktion, herunder en bølge? Lad os se.

Design funktioner

Et godt værktøj og en forståelse af procesens intricacies giver dig mulighed for at regne med et positivt resultat, selvom du selv beslutter at installere buede gipslofter.

Den buede gipsplankloftkonstruktion skelnes af følgende:

 • udsøgt og raffineret skønhed
 • evnen til at dæmpe eller forstærke lyde til en vis grad på grund af dens form
 • evnen til at skabe usædvanlige lys og ikke-standard primære belysningsordninger;
 • evnen til at ændre opfattelsen af ​​meget store og små rumområder.

Nødvendige værktøjer

For at udføre et komplet udvalg af installationsarbejde på loftkonstruktionen af ​​gipsplader, og derefter bølgerne i loftet, skal du have med dig følgende værktøj:

 1. Ladder trinladder.
 2. Puncher.
 3. Skrepprofil.
 4. Prosekatel huller.
 5. Planer for gipsvæg.
 6. Manuel fræsning.
 7. Nåle rulle.
 8. Monteringsstøtte.
 9. Hammer.
 10. Skruetrækker sæt.
 11. Roulette, blyant og firkant.
 12. Byggekniv med et sæt udskiftelige knive.
 13. Kniv til skæring af gips.
 14. Skruetrækker.
 15. Sakse til metal.
 16. Vinkelslibemaskine (bulgarsk).

Fremstillingsramme

Fremhæv hovedpunkterne i installationsprocessen:

 1. Grundlaget for loftet med krøllede former er lavet af softwareprofilen 60/27. Kromlinjemængden af ​​metalelementerne opnås ved at påføre kværn af kværn på siderne af profilen. Denne procedure gør det muligt at bøje det til den ønskede vinkelværdi.
 2. Profilen, som allerede har fået den ønskede form, er fastgjort til loftet på metalhængende elementer. Når længden af ​​suspensionen ikke er nok, kan den forlænges med en anden suspension eller en speciel stift.
 3. Rammens tværgående elementer er monteret i en afstand på 30-40 cm fra hinanden med en henvisning til krumningen. To-niveau stik er meget praktiske.
 4. Først og fremmest sømmes det første loftniveau, idet der tages højde for det faktum, at GCR ikke skal gå ud over grænserne for figuren.
 5. Når markeringen er afsluttet, fastgøres en buet profil på pladerne på første niveau med et trin på 15 cm

Buet loftinstallationsteknologi

Hovedproblemerne med at lægge gipsvæg på buede overflader medfører, at det er nødvendigt at give de enkelte segmenter af gipspladen den rette form. Dette kan gøres ved at anvende to forskellige teknologier, der giver gipspladerne den ønskede bøjningsradius. Før du begynder arbejdet med bøjning, skal du lave de relevante skabeloner, med en lidt reduceret radius, snarere end på rammens struktur selv.

Wet type bøjning teknologi

I dette tilfælde anvendes en nålevalse, med hvilken små udsparinger er lavet på gipspladens kompressible side.

Derefter lægges pladen med vand og anbringes på skabelonen. Efter et stykke tid på grund af gipsens evne til at bøje godt, når det er vådt, har gipsvæggen form af et mønster. Her er nogle mere relaterede anbefalinger:

 • Til fremstilling af radiale og krøllede elementer er det bedre ikke at bruge gipsplader med en bredde på mere end 60 cm;
 • Den mindste bøjningsradius for et gipsplader afhænger af dens tykkelse. Hvis du arbejder med gipsplader med en tykkelse på 9 mm, vil minimale radius være 50 cm, og hvis gipspladens tykkelse er 12 mm - 1 m;
 • det våde fragment skal tørre ud i en sådan tilstand for at stabilisere formen.

Tør bøjningsteknologi

Tør teknologi giver mulighed for at skabe bøjninger med meget små radii, og når man bruger forstærket gipsplader, tillader det helt at forlade brugen af ​​mønstre til bøjning af ark. Forstærkede gipsplader er stærkere end normalt og bøjes godt efter den tørre metode, så de har en tykkelse på kun 6,5 mm.

Den tørre teknologi skelnes mellem følgende finesser:

 • Når man bruger denne metode er fleksibel gips, er manuel manuel brug. Hele længden af ​​pladen på den påtænkte konvekse side er nødvendig for at gøre udskæringer og nedskæringer;
 • Når formningen er færdig, skal den side, der indeholder slidserne, primeres og udfyldes;
 • almindelig gipsvæg skal forstærkes yderligere med et serpy-net;
 • allerede klar ark fastgøres til en ramme. Når der arbejdes med et højt kompleksitetsniveau, kan denne mulighed blive næsten den eneste installationsmulighed;
 • Fastgørelseselementer på rammen udføres efter at alle dele er lavet.

Når emnerne er klare, kan de løftes på en stativ og skrues på plads med skruer fra midten til kanterne. Behandling af kanterne af individuelle elementer i GCR er et fly.

Nu, for at din bølge i loftet skal se endnu mere overbevisende, skal du kvalitativt forsegle alle sømme, behandle overfladen med kitt, sand og maling.

Læs også: Gipsplade halvcirkel i loftet.

Krøllede stræklofter i Moskva

Fotos, priser, kampagner, anmeldelser af buede lofter
Priserne gælder ved bestilling af lofter på mere end 30 m2

Bøjet strækloft i stuen S = 10,1 m 2

inkluderet:

område 10,1 m 2

hjørneforarbejdning 5 stk

PVC profil 14 m

fabrikat. huller 3 stk

maskeringsbånd 14 m

Pris før 09/09/2018

Strekk loft ordning

Billeder af buede stræklofter

Eksempler på installerede lofter med anmeldelser og priser

Sømløs loft
15 m 2

 • Tøj MonLange M7001 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Loft (2 niveauer)
48 m 2

 • Tøj MonLange S7057 (3.50)
 • Tøj MonLange S7020 (5,40)
 • Tillæg for installationskompleksitet
Se alt

Pokrov, SNT Vaternaya Gora

Tredimensionelt loft
113 m 2

 • Tøj MonLange L7088 (3.50)
 • Buet baneforarbejdning
 • Hjørnebehandling
Se alt

Sømløs loft
23 m 2

 • Tøj MonLange M7001 (5,40)
 • Hjørnebehandling
 • Buet baneforarbejdning
Se alt

Aktier på stræklofter i Moskva fra 1. september til 30. september

Salg af klæder Mon Lange og L'ete i Moskva

50% rabat på sømløse dåser af den nye generation Mon Lange (Belgien) og premium luksus sengetøj L'ete (Frankrig)

Strekak til 299 rubler / m 2

Specialtilbud til stræklofter af Pinpai varemærker (hvidmåtte og hvid satin) og de Miel (hvidglans). Skynd dig! Tilbuddet er begrænset.

Hvad er buede stræklofter?

Lofter med buede detaljer i designet er meget populære blandt designere. De kan fremstilles på forskellige måder og ved hjælp af forskellige materialer, men det mest enkle og bekvemme at lave buede stræklofter. De installeres hurtigt, er ikke for dyre og ser meget godt ud.

arter

Spændingsbelægninger kan være meget forskellige. Forskelle er i både farveskemaet og materialets tekstur. Belægningen selv kan fremstilles enten af ​​PVC-film eller fra et tekstilstof, der har undergået særlig behandling. Alle disse faktorer kan påvirke udseendet og egenskaberne ved det færdige produkt.

Imidlertid kan ikke kun materiale og farve variere. Når du installerer en buet struktur, kan du bruge flere niveauer, forskellige teksturer eller endda kombinere dem sammen.

Hvis værelset ikke giver dig mulighed for at lave et multi-lagdelt loft, kan du oprette en kombineret løsning af to forskellige typer lærred. Sammensæt en matt finish og blank film. Sådanne efterbehandlingsmuligheder er velegnede til lave værelser.

Du kan gøre det samme, men med belægningens farver. At kombinere flere forskellige farver i et loft er en god idé til at dele et værelse i flere funktionelle områder. En del af loftets overflade kan skelnes af en mørkere skygge eller farve og en anden zone med lettere toner. Samtidig er den buede spids af stræklofter lavet så usynlig, at det skaber følelsen af ​​et enkelt lærred, som i billedet nedenfor.

Hvis du vil gøre bøjningen volumetrisk, så kan spændingsbelægningen bruges i dette tilfælde. Installationen vil ligner en gipsvægs konstruktion - der vil også blive monteret en speciel ramme her, til hvilke specielle buede profiler der skal fastgøres for at fastgøre den spændte bane.

Volumetriske design kan laves af enhver form. Det er ikke nødvendigt at begrænse de sædvanlige alle bølger eller afrunding. Strækfilmen giver dig mulighed for at skabe helt unikke kompositioner.

ansøgning

Naturligvis skal du i hvert tilfælde vælge din egen type belægning og type loftdesign. Men alle de mest populære modeller har meget til fælles. Se bare på de buede stræklofter på billederne nedenfor for at få en generel ide om, hvordan de kan se i interiøret.

For høje værelser er der ingen særlige krav til loftets konstruktion. Men du bør ikke blive båret væk, du kan få noget for pompøst og smagløst. Alt skal gøres i moderation.

På loftsfladen af ​​lave værelser er der tværtimod mange restriktioner. Det bør ikke være dekoreret for mørke toner. Bulk design er også bedre ikke at bruge. Undtagelsen vil være to niveauer lofter, som du kan visuelt give rummet mere volumen.

De blanke belægninger viste sig godt i sådanne steder. De afspejler alt under, hvilket giver flyet en spejl effekt. På grund af dette vil værelset virke meget højere.

Det matte plan reflekterer lyset godt nok, men kun hvis det er malet i lyse farver. For mørke rum er det bedre at bruge hvide eller blå nuancer.

Fremhæv dit badeværelse eller køkken hjælper sorte stretchfilm. De skaber en meget interessant optisk illusion - det ser ud som om der er et mørkt spejl overhead.

Egenskaber ved beregninger

De buede linjer på loftet tilføjer personlighed og charme til værelset. Sådanne løsninger har dog nogle funktioner, der skal tages i betragtning. For det meste gælder dette for foreløbige beregninger og målinger.

Den enkleste løsning ville være at overlade alt til en professionel fra firmaet, der vil installere et sådant loft. Men mange ønsker at måle alt på egen hånd. For at gøre dette er der en særlig instruktion, der forklarer, hvordan man måler det buede strækloft alene.

Det er nødvendigt at udarbejde en skitse af det påtænkte produkt på et ark papir. Præcis overholdelse af skalaen er ikke nødvendig - vigtigst af alt, forekomsten af ​​alle elementerne i loftet på skissen. Baseret på en sådan skitse registreres alle måledata.

Den første er at måle de lige sektioner i overensstemmelse med tegningen. Så fortsætter de med at måle kurverne, og her opstår der mange vanskeligheder - det er ikke kun nødvendigt at måle kurvens radius, men også at beregne nogle få lineære dimensioner.

Hver kurve er opdelt i flere lige sektioner, hvis længde afhænger af kurvens størrelse. Hvis længden ikke overstiger 120 centimeter, er den brudt i stykker på 30 centimeter og en rest. I tilfælde af et længere buet fragment vil længderne være 50 centimeter plus den resterende afstand.

Til hver bøjning er det nødvendigt at tegne mindst to diagonaler fra den modsatte retvinkel. Deres størrelser vil gøre det muligt at reproducere det nødvendige loft med tilstrækkelig nøjagtighed.

Det er ret svært at gøre alt dette alene, og det er endnu sværere at ikke lave fejl. I betragtning af at dette kan påvirke udseendet af det færdige produkt, er det bedre at ikke risikere det og lade dette arbejde gå til specialister.

Buede stræklofter

Når du vælger en bestemt type loftdesign, uanset om det er gipsvæg eller installation af spændingstøj, kan du designe næsten enhver form for konstruktion. Hvis dit loft er delvist dekoreret med gipsplader, men samtidig vil du bruge og installere strækstofet, overlade denne opgave til vores specialister!

Selvom gipsvæggen har en ikke-standard form, er dens hjørner afrundet, det vil ikke på nogen måde forstyrre installationen af ​​PVC-plader. Baguetten fastgøres nøjagtigt omkring gipsvæggenes omkreds, den vil blive givet den nødvendige form, og lærredet bliver således strakt langs det. En usædvanlig og stilfuld løsning vil se ud med brugen af ​​matt gipsvæg og blankt strækloft i kontrastfarve samt brug af fotoudskrivning på lærredet.

Denne side er informativ og referencemæssig og er under ingen omstændigheder et offentligt tilbud. Kontakt venligst virksomhedens ledere for priser og lagerbetingelser.

Buede stræklofter

Ved udformningen af ​​moderne interiører anvendes flere og flere ikke-standardiserede buede overflader. Stræklofter, til fremstilling af hvilken teknologien med glat buede linjer anvendes, er ingen undtagelse. I dag er krøllede lofter utroligt populære blandt førende designere, da de giver mulighed for at skabe noget, der ikke er standard og ikke bruger typiske firkantede former.

Priser fra 1750 gnid / m2 med installation

Ifølge produktionsteknologien er der 2 typer krøllede lofter:

 • Enkelt (enkelt niveau). Når to spændingsbaner af forskellige farver er forbundet med hinanden, er teksturerne langs en buet linje (på samme niveau). Denne indstilling bruges normalt til værelser, hvis højde ikke tillader fremstilling af et flertallet loft. Således opnås den visuelle effekt af dets tilstedeværelse ved dannelse af belægninger fra forskellige typer stoffer (for eksempel kombinationen af ​​matte og glatte teksturer). Så der er en krøllet spids af klæder af forskellig farve og tekstur på specielle maskiner (spidsen er umærkelig, hvorfor lærredet har et solidt udseende). Hvis du sammenligner denne version af loftet med almindelig monokrom, er det mere effektivt, selvom tabet af højde forbliver det samme (op til 3 cm).
 • Vanskeligt (multi-level). Ved brug af to eller flere geometriske niveauer ved at installere ekstra baguette fastgørere. Bøjede bølgende stræklofter er de mest almindelige og kan have samme krumningsradius eller vekslende (symmetriske eller svagt buede bølger). Bølger lavet af glatte duker af to eller tre nuancer, som er tæt på deres kombination, ser ret effektive ud. Hvis et kranklinet loft på flere plan har form som en hvælving, anvendes denne regel som regel til en jævn overgang til væggen.

Hvis du har planlagt at købe et krøllet strækloft billigt, så kan de laveste priser i hovedstaden findes i firmaet "Stroy Service". Vores virksomhed indtager en ledende position på markedet for produktion og installation af alle typer lofter og direkte samarbejde med førende filmproducenter, og manglen på behovet for at arbejde med forhandlere giver os mulighed for at danne de mest gennemsigtige lave priser på produkter fra producenten.

Billeder af buede stræklofter

Hvilke værelser er installeret buede stræklofter?

Bøjede stræklofter på grund af forskellige former er virkelig universelt efterbehandling materiale og kan installeres i en række værelser. Ved hjælp af sådanne lofter kan du nemt føje til den kreative atmosfære i et værksted eller en salon, blødgøre situationen i et stramt kontor eller kontor, dekorere stuen eller huset.

Det skal bemærkes, at på grund af krøllede former kan man fokusere på en bestemt stil indenfor indretning. Hvis det er korrekt at vælge formen af ​​et krøllet loft, så kan det effektivt kombineres med rummets generelle stil, eller det kan blødgøre de strenge linjer i en bestemt indretning. Installation af buede lofter er relevant i tilfælde af børnelokaler (ved hjælp af lyse farver eller påtrykning af fotoudskrivning på et af loftets niveauer).

Køb buet strækloft i vores virksomhed. fordele

Virksomheden "Stroy Service" leverer sine tjenester på markedet i Moskva og regionen i over 18 år. I årenes løb har medarbejderne i virksomheden fået stor erfaring, hvilket er nøglen til højtydende professionalisme af alle produktions- og installationsarbejder.

Vi tilbyder vores kunder de gunstigste betingelser for samarbejde:

 • De laveste priser for hævede lofter i Moskva;
 • Certifikater af kvalitet (brand og hygiejne);
 • Den officielle indgåelse af kontrakten
 • Kvalitetssikring (3 år til installation og 15 år for lærred);
 • Afgang af installationsholdet (op til 300 km fra byen);
 • Gratis tjenester gager;
 • Gratis rådgivning support til spørgsmål fra vores ledere.

Installation af et buet strækloft udføres ved hjælp af professionelt udstyr og materialer af europæisk kvalitet. Installation af PVC lofter ved hjælp af gasflasker fra Norge RAGASCO. Stoflofter installeres uden brug af gasbalanceudstyr ("kold" teknik).

I vores virksomheds katalog ud over buede stræklofter finder du altid:

 • PVC lofter standard teksturer (glossy, matte, satin), såvel som usædvanlige strukturer ( "marmor", "stil", "glans", "Suede", "metallic", etc.).
 • Stoflofter.
 • Multi-niveau, kombineret og farvet lofter.
 • Lofter med tegning af en kunstliste og en fotoudskrivning.
 • "Gennemsigtig", "lysblokerende", "akustisk", "bakteriedræbende" og andre typer stræklofter.

Hvis naboerne oversvømmede dig og strækloftet mistede sin tidligere æstetiske appel, vil vores herrer kunne eliminere eventuelle fejl og genskabe det naturlige udseende til loftet. Derudover kan du i vores firma bestille en ordre til at udvikle et unikt loftdesign og bruge tjenester fra et servicecenter.

Grund af de høje lydisolering egenskaber plader "Shumostop C-2', kan skabe akustisk komfort i alle rum (virkning støjniveauet reduceres med så meget som 20 dB end krævet SNP). Også meget vigtigt punkt er loftets modstand til udvikling af skimmel og meldug. Hvis loftet er installeret i et rum med høj luftfugtighed, bør du derfor bestille sin behandling med speciel imprægnering.

Prisen på buede stræklofter

Hvis du er interesseret i prisen på krøllede stræklofter med installation, beregnes det i hvert enkelt tilfælde individuelt af vores firmaets ledere. Ved beregning af prisen på et buet loft tages der hensyn til følgende funktioner:

 • Metrisk område og lofthøjde;
 • Funktioner af basen dækning;
 • Mængden af ​​materiale, der kræves
 • Brugt type belysning;
 • Tilstedeværelsen af ​​hjørner og bypass rør;
 • Kompleksiteten af ​​design og andre punkter.

I dag leverer Stroy Service imponerende rabatter på næsten alle typer stræklofter. Desuden har virksomheden rentable kampagner, der giver dig mulighed for at købe loftet endnu billigere, samt modtage værdifulde præmier.

Buede lofter

service beskrivelse

Loftpriser

Vil du installere et buet strækloft? Du kan gøre det i "Outline" til de laveste priser! Omkostningerne til virksomhedens tjenester er designet til kunder, der er vant til at få det bedste resultat uden ekstra omkostninger.

Bøjede lofter - suspenderede strukturer af forskellige konfigurationer, lavet af bøjningsprofiler og PVC-film. Materialet er meget simpelt i forarbejdning, så du kan nemt lave næsten alle, selv de mest komplekse former. Bøjede lofter ser godt ud i stuen, soveværelset og børnenes værelse.

Fordelene ved buede lofter:
• Forskellige designmuligheder - konvekse og tredimensionale elementer, buede linjer, glatte overgange mv.
• nem installation - for at installere strukturen har du brug for et minimum af værktøjer;
• uhøjtidelig pleje - overfladen rengøres af snavs og støv ved hjælp af en normal våd svamp;
• Modstand mod ultraviolet stråling;
• Lang levetid.

Bøjede lofter er en fantastisk mulighed for radikalt at omdanne selv det mest kedelige rum, hvilket giver det en stilistisk personlighed. Afhængigt af personlige præferencer kan du bestille både et lakonisk og komplekst design. Ved opbygning af en overfladisk overflade anvendes forskellige typer PVC-film, der er forskellige i farve og tekstur. Kombinationen af ​​kontrasterende farver og brugen af ​​fotoprint ser meget fed og original ud.

Etaper af installation af hævede lofter:

 1. Måling af rummet.
 2. Designudvikling;
 3. Valget af materialer og belysningsudstyr.
 4. Fremstillingsramme og PVC materialer.
 5. Installationsdesign.

Vores eksperter vil producere høj kvalitet og effektiv installation af loftet Abris under hensyntagen til alle ønsker hos kunden. Kyndige håndværkere vil altid yde deres hjælp til at vælge det optimale design specifikt til dit værelse. Stol på dette arbejde til professionelle, du får et æstetisk og harmonisk interiør, der vil glæde dig i mange år!

Buede stræklofter

Bøjede stræklofter er meget smukke og spektakulære design, der passer til enhver form for lokaler. Ved installation og installation er de enkle, deres omkostninger er tilgængelige, og de ser unikt ud. Hvis du vil installere et buet strækloft, råder vi dig straks til at kontakte specialister i branchen for at spare tid, indsats og penge.

For det første vil de være i stand til korrekt at udarbejde et projekt, som de vil udføre deres arbejde på. For det andet vil du kun blive tilbudt materiale fra dokumenterede producenter. Varianter og muligheder for at skabe krøllede stræklofter, der er en stor mængde, kan de laves af både PVC og tekstil tekstiler. Både typer af materiale og deres tekstur kan let kombineres med hinanden. Dette giver dig mulighed for at øge antallet og variationen af ​​modeller flere gange.

Hvis du planlægger at oprette en to-tierstruktur, kan du bruge et mat og blankt lærred. Denne tilgang er ideel til værelser med lavt loft. Denne form for arbejde er lavet med farvede belægninger. Det er meget vigtigt at vælge de rigtige nuancer for at kunne kombinere dem for at opdatere værelset. Hvis du vil lave en voluminøs version, kan du oprette en struktur, der i sig ligner modellen af ​​gipsvæg. I første omgang vil der blive oprettet en ramme, på hvilken selve weben allerede er fastgjort.

Den store fordel er, at du kan lave et loft, der vil modtage de mest utrolige krøllede former, bølger, afrunding. Ved anvendelse af en spændingsfilm virker dette muligt. Husk at skabe et usædvanligt loft, det er ønskeligt at undgå prangende lysstyrke, fordi det meget ofte grænser til smagløsthed. Når du opretter et design, skal du overveje både stilen på rummet og dens formål. Det er bedst at bare konsultere en specialist på forhånd.

Stræklofter

+7 (495) 66-44-815

Buede stræklofter

Buede stræklofter

Krøllede stræklofter er mønstre fra PVC film og bøjningsprofiler, som indeholder en kompleks geometri af former og linjer. De kan være helt utrolige konfigurationer, det er ikke overraskende, at denne type loft gradvist spredes blandt dem, der ønsker at vende deres hjem eller noget andet rum til noget særligt og individuelt.

Strækloft i form af bølger i poolen

Bøjede lofter, selvfølgelig, det er helt muligt at designe og fra andre materialer. Tidligere blev sådanne strukturer fremstillet af f.eks. En metalprofil eller gipsplader, men i en række parametre er de signifikant dårligere end krumme lofter af PVC-film.

Polyvinylchloridbelægning i kombination med kurvede profiler samt støtteholdere vil tillade at gennemføre de mest kreative ideer, såsom forskellige bølger og konvekse elementer og mange andre.

Bøjet loft på kontoret

Det er muligt, at webs i den krøllede spændingsstruktur kombineres med billedudskrivning og lette kupler, flydende moduler og tredimensionale objekter, og alt dette kan kombineres med hinanden og komplementere hinanden.

Dette er ikke engang en enkelt struktur, det er en hel kombination af flere strukturer underlagt en design idé eller tankegang. Denne kombination kan indeholde:

 • loft på PVC-film, på et niveau, der kombinerer flere forskellige farver, teksturer, buede pigge eller kombinationer deraf;
 • hvælvede og buede strukturer på flere niveauer;
 • PVC lofter med kuplede og volumetriske elementer.
Stretchloft i form af en kuppel Wavelignende strækloft i et kontorlokal Wavelignende strækloft i et kontorlokale

Det bølgelignende design af et buet loft kan være ensidig og tosidet. I den første udførelsesform bøjes profilen i form af en bølge og fastgøres til en væg, og bølgerne er kun placeret på den ene side af lærredet, mens bøjeprofilen er fastgjort på to vægge, hvilket gør det muligt at ændre antallet af bølgekamre og ændre deres højde.

Usædvanligt stræk loft design

Bøjede lofter har alle fordelene ved stræklofter:

 • et stort antal designmuligheder med mindst et stort antal muligheder for farver, former og teksturer;
 • PVC film er elastisk og holdbar;
 • dannelsen af ​​kondensat og især støv er usandsynligt;
 • PVC film er resistent over for fugt og ultraviolet stråling, dvs. brænder ikke ud;
 • lang levetid.
Bølge loft i poolen

For dem der vil være altid og i alt individuelt og originalt, der ønsker at bringe noget nyt og ekstraordinært ind i deres liv, der vil glæde år efter år, bør du give din præference til krumme stræklofter.