Krøllede stræklofter i Moskva

Fotos, priser, kampagner, anmeldelser af buede lofter
Priserne gælder ved bestilling af lofter på mere end 30 m2

Bøjet strækloft i stuen S = 10,1 m 2

inkluderet:

område 10,1 m 2

hjørneforarbejdning 5 stk

PVC profil 14 m

fabrikat. huller 3 stk

maskeringsbånd 14 m

Pris før 09/09/2018

Strekk loft ordning

Billeder af buede stræklofter

Eksempler på installerede lofter med anmeldelser og priser

Sømløs loft
15 m 2

 • Tøj MonLange M7001 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Loft (2 niveauer)
48 m 2

 • Tøj MonLange S7057 (3.50)
 • Tøj MonLange S7020 (5,40)
 • Tillæg for installationskompleksitet
Se alt

Pokrov, SNT Vaternaya Gora

Tredimensionelt loft
113 m 2

 • Tøj MonLange L7088 (3.50)
 • Buet baneforarbejdning
 • Hjørnebehandling
Se alt

Sømløs loft
23 m 2

 • Tøj MonLange M7001 (5,40)
 • Hjørnebehandling
 • Buet baneforarbejdning
Se alt

Aktier på stræklofter i Moskva fra 1. september til 30. september

Salg af klæder Mon Lange og L'ete i Moskva

50% rabat på sømløse dåser af den nye generation Mon Lange (Belgien) og premium luksus sengetøj L'ete (Frankrig)

Strekak til 299 rubler / m 2

Specialtilbud til stræklofter af Pinpai varemærker (hvidmåtte og hvid satin) og de Miel (hvidglans). Skynd dig! Tilbuddet er begrænset.

Buede stræklofter

Specialister fra vores virksomhed tilbyder en række tjenester til installation af krumme lofter med kun materialer af høj kvalitet, der sikrer fuldstændig sikkerhed for lokalerne. Vi foreslår at du bliver bekendt med materialerne fra forskellige producenter og priser, herunder installation:

Den bølgelignende geometri, der har buede stræklofter har, er meget stilfuld og smuk. Vores kunder bestiller i stigende grad nøjagtigt "bølgen", hvilket ikke er overraskende i betragtning af den utrolige sofistikering, usædvanlige konfigurationer, evnen til at gennemføre ethvert designidé. Hvad enten vi skal tænke på at bestille "bølgen" for dig, lad os prøve at finde ud af det.

Bølge i loftet

Ved deres design repræsenterer krumme stræklofter to klasser af PVC-filmkompositioner:

 1. De sædvanlige kombinerede forbindelsesstrimler af forskellig farve i et todimensionelt plan
 2. volumen strimler af specielle profiler med en bølge-lignende geometri.

PVC-film kombineret med snoede profilrammer og hjælpekomponenter gør det muligt at anvende selv de mest kreative stilløsninger, der ikke kan implementeres på en anden måde, hvilket er deres største fordel. Den vigtigste, men ikke den eneste.

Varmevarmevåben (eksplosionssikre cylindre)

"MSD" Kina, "Pongs" Tyskland (certificerede originaler)

Find ud af din pris på loftet lige nu!

fordele

 • Evnen til at gennemføre unikke og endda utrolige designløsninger;
 • Lav pris på relativt multi-level kombinerede strukturer, som har omtrent samme geometri og stil;
 • Rumbesparelse på grund af sin visuelle ekspansion;
 • Installation i store områder;
 • Holdbarhed og pålidelighed.

Grænserne for den praktiske gennemførelse af designplanen når man installerer strukturer af en klasse i et todimensionelt plan er indlysende. Bølgelignende sammensætninger har ikke sådanne begrænsninger. I udseende ligner de multi-tierede systemer, og installationen kan udføres i en enkelt-tieret version, hvilket sparer betydelige midler til klienten. Samtidig forbliver udseendet i samme kompleks-kombinerede flertrengede retning, som klienten gerne vil se i hans lokaler.

Med sin struktur øger "bølgen" det visuelle område af loftet, så selv et lille rum vil visuelt se mere ud end det faktisk er. Dette er typisk for andre typer, for eksempel en kombination, men prisen på bølgetak kan være lavere. På grund af egenskaberne ved installationen er sømmen mellem kerneområderne stilet som et designtema, så installation af en sådan sammensætning i store lokaler vil ikke have nogen fejl.

Filmen svejset på denne måde er meget holdbar og kan modstå belastninger, der overstiger parametrene for den flade tekstur.

mangler

Der er næsten ingen udtalt fejl. Under visse omstændigheder er det dog muligt at overveje følgende ulemper:

 1. Behovet for pigge af forskellige bånd, hvilket bidrager til stylisering af sømme og andre handlinger, der er karakteristiske for loddeformede kompositioner;
 2. Hvis vi sammenligner med samme type loftkonstruktioner, vil prisen være lidt højere;

Men som praksis i vores arbejde viser, betragter kunder sjældent det som en ulempe. Den pragt, som denne lydstyrke takkomposition giver er absolut værd at mindst overveje en sådan mulighed for dit værelse.

Vi vil hjælpe dig med at vælge et krøllet loft, taler om de vigtigste og priser. Høring specialist vil tillade dig at bestille installationen og ikke at forveksle.

Typer af buede lofter

Loftets bølgekonstruktion kan laves i forskellige variationer. De vigtigste er:

Unilateralt repræsenterer den sædvanlige film, der er fastgjort på profilen af ​​den tilsvarende form på en væg. Bilaterale fastgjort på to vægge, der konfigurerer højden på højderne og deres nummer.

Ifølge deres struktur kan de være:

 • Konventionelle, der har samme struktur i form, farve og funktionalitet;
 • Kombineret, der forbinder forskellige farver og former.

Med andre ord har de alle de iboende parametre af konventionelle typer af belægninger.

Funktioner måling og styling

Måling af arealet til installation af sådanne loftsystemer er en meget ansvarlig sag, der kræver omfattende erfaring. Samt udarbejdelse af en designplan under hensyntagen til de særlige forhold i et bestemt rum og mange andre faktorer. Samtidig kan omkostningerne ved individuel styling øge mængden af ​​tjenester betydeligt.

Derfor er den bedste mulighed at bestille krøllede bølgeformede stræklofter af færdige teksturer og stilarter, hvoraf fotos kan ses i vores portefølje. Dette vil betydeligt fremskynde installationstiden og spare penge.

Udvælgelse af farve stretch loft

installation

Installation af materialet kræver ikke særlig overfladebehandling, hvilket er en betydelig besparelse af tid og penge, fordi udjævning af bunden er en af ​​de mest komplekse og dyre former for plastering. Installationen udføres ved hjælp af en varmepistol, som vil opvarme lærredet og derved stramme det. Processen er ret kompliceret, og kræver ikke kun specialudstyr, men også deltagelse af førsteklasses specialister.

Kvalitet lofter billigt

Har du spørgsmål, kan du ringe til vores firma på nedenstående telefonnummer. Og bestil disse smukke kompositioner til din lejlighed, hus, sommerhus, offentligt rum eller kontor, hvilket gør livet i det mindste lidt smukkere, forskelligt og mangesidet.

Buet loft installation

Når du på en eller anden måde vil udsmykke indretningen af ​​rummet, kommer fantasi og moderne efterbehandling materialer til redning. For væggene vil alle lækkerier hovedsagelig bestå i at finde originale tapet eller anden form for dekoration.

Med loftet er alt meget mere interessant. Der er mange muligheder for at gennemføre dine ideer. En af dem vil være buede gipsplader lofter.

Særlige egenskaber

Bøjede linjer tiltrækker altid øjet. De giver flyet volumen og tilføjer personlighed til designet. Hvis du ikke kun bruger glatte overflader, men skaber en tredimensionel sammensætning, vil det helt sikkert gøre interiøret unikt.

Gipsvæg giver dig mulighed for at oprette bare sådanne designs - unikke, buede og tredimensionale. Du kan begrænse dig til kun et par bølger, men du kan gøre noget meget kompliceret - materialet er meget nemt at behandle og giver dig mulighed for at bygge næsten enhver form.

Det er enkelheden at arbejde med dette materiale, der gjorde det unikt. Du kan gøre noget derfra, og det er ikke nødvendigt at kontakte specialister for dette. Enhver person vil kunne lære at arbejde med GCR, det er nok at bruge lidt tid på at studere sine grundlæggende egenskaber, og du kan begynde.

Ud over at lette behandlingen, har GCR andre funktioner. Det kan være normalt, fugtbestandigt og endda modstå brænding. I sådanne tilfælde er der specielle, ikke-brændbare modifikationer tilgængelige.

Fordelene ved sådanne beslutninger

Der er mange fordele og krøllede sammensætninger. De passer perfekt i ethvert interiør. De hjælper med til at gøre selv det mest kedelige værelse interessant og kan samles med egne hænder uden at tiltrække andre mennesker.

Evnen til at gøre alt selv er et af de vigtigste træk ved sådanne lofter og en af ​​de vigtige fordele. Selv mange værktøjer er ikke nødvendige - normalt er alt allerede i huset, og du skal købe flere dele til rammen og selve gipsvæggen.

At arbejde med dette materiale og skabe en hængende struktur i loftet er nok af de værktøjer, som enhver "hjemme" mester har:

 • nedstryger
 • Skarp kniv
 • sandpapir
 • skruetrækker

Alt andet kan købes hos nærmeste bygning supermarked, hvor du kan forstå en anden fordel ved sådanne strukturer - de vil koste dig billigt. Selve materialet såvel som komponenter til sammensætningen af ​​sammensætningen er billige.

Funktioner af rammemonteringen

Ligesom alle suspenderede belægninger skal bøjede lofter af gipsvægge kræve montering af bunden, på hvilken ydersiden vil blive fastgjort. Der vil være flere nuancer, der adskiller sådanne sammensætninger fra standardopløsninger.

Basen er bedst at samle fra profilen PP 27/60. Det passer perfekt, da det bliver nødvendigt at lave udskæringer på overfladen af ​​delen. De er nødvendige for at bøje elementet for at opnå den ønskede krumning.

For pålideligt at rette den buede del på overfladen af ​​overlapningen anvendes de sædvanlige direkte suspensioner. Hvis deres standardlængde ikke er nok, kan den let ændres med en forlængerindsats.

Installation af tværgående strukturelle elementer udføres ikke i overensstemmelse med de accepterede regler, men under hensyntagen til kurvens krumning. Alle dele skal fastgøres sikkert uden at hænge overalt.

Nuancer af fastgørelse gips

Først og fremmest bliver det niveau af det fremtidige loft, som ligger over alle andre, nødvendigvis syet. Det er til ham senere, at den buede del af rammen på det næste niveau vil blive fastgjort.

Den buede del fastgøres med skruer gennem det hemmede gipsplader.

Hvis der på det sted, hvor det er nødvendigt at skrue skruen, er der ingen profil, er det nødvendigt at lægge en beklædning på bagsiden, i hvilken skruen vil blive skruet. Du kan bruge et stykke krydsfiner, trimprofil eller et lille stykke fiberboard. Det er nødvendigt, at skruen skrues ikke ud af gipsvæggen.

At bøje HL på to måder: "tør" og "våd". Begge bruges i forskellige situationer. Den første mulighed er bedre at bruge til mere buede linjer, og den anden - når bøjningsradien ikke er for stor.

Materialets tykkelse betyder også noget. Jo tykkere arkene, jo mindre bøjningsradiusen kan opnås ved "våd" metoden. Dens kerne er, at overfladen af ​​arket er punkteret med en nålevalse eller andet tilgængeligt værktøj, hvorefter pladen fugtes med vand.

Efter at være blødgjort af virkningerne af vand bliver GCL mere formbar. Alt har dog en grænse, og man må ofte ty til en mere radikal teknologi - den "tørre" metode. Det indebærer at skære på overfladen af ​​den bøjede del, hvilket gør det muligt at bøje sig frit til den ønskede krumning.

De resulterende uregelmæssigheder i efterbehandling elimineres ved plastering og plastering. Dette er en behandlingsindstilling, der bruges til at skabe de mest komplekse sammensætninger.

Nogle designs ser meget komplicerede ud, men i virkeligheden er ganske enkle at samle.

Der er også det modsatte indtryk - det ser simpelt ud, men i praksis er det ret svært at samle noget sådan. Under alle omstændigheder kan du selv vælge den mulighed, der vil se præcis som du har brug for og samtidig. Det vil være let nok at samle dig selv.

Hvis du ønsker det, kan du lave helt unikke buede lofter med dine egne hænder fra gipsvæggen. Og til dette behøver du kun omhu, nøjagtighed og minimal erfaring med værktøjer. Resten vil afslutte din fantasi.

"Indlæser... En god fantasi redder ofte underholdende mennesker. Når man tager op til reparationen af ​​en lejlighed, ønsker en kreativ person ikke at være enig med standarddesignmulighederne for vægge og lofter. Jeg vil have noget mere frisk og original.

Heldigvis er der masser af ikke-standardiserede ideer. For eksempel kan du måske tro at loftet på gipsplader ikke blot var glat, men indeholdt noget uventet. En sådan løsning kunne være en bølge af gipsplader, som, som det ses på billedet af GCR lofter i artiklen, forbedrer indtryk af rummets design som helhed.

Ganske vist er det ikke nemt at lave en sådan overflade, men måske har du brug for lidt mere tålmodighed og indsats. Hvad skal vi håndtere, når vi laver en krøllet konstruktion, herunder en bølge? Lad os se.

Design funktioner

Et godt værktøj og en forståelse af procesens intricacies giver dig mulighed for at regne med et positivt resultat, selvom du selv beslutter at installere buede gipslofter.

Den buede gipsplankloftkonstruktion skelnes af følgende:

 • udsøgt og raffineret skønhed
 • evnen til at dæmpe eller forstærke lyde til en vis grad på grund af dens form
 • evnen til at skabe usædvanlige lys og ikke-standard primære belysningsordninger;
 • evnen til at ændre opfattelsen af ​​meget store og små rumområder.

Nødvendige værktøjer

For at udføre et komplet udvalg af installationsarbejde på loftkonstruktionen af ​​gipsplader, og derefter bølgerne i loftet, skal du have med dig følgende værktøj:

 1. Ladder trinladder.
 2. Puncher.
 3. Skrepprofil.
 4. Prosekatel huller.
 5. Planer for gipsvæg.
 6. Manuel fræsning.
 7. Nåle rulle.
 8. Monteringsstøtte.
 9. Hammer.
 10. Skruetrækker sæt.
 11. Roulette, blyant og firkant.
 12. Byggekniv med et sæt udskiftelige knive.
 13. Kniv til skæring af gips.
 14. Skruetrækker.
 15. Sakse til metal.
 16. Vinkelslibemaskine (bulgarsk).

Fremstillingsramme

Fremhæv hovedpunkterne i installationsprocessen:

 1. Grundlaget for loftet med krøllede former er lavet af softwareprofilen 60/27. Kromlinjemængden af ​​metalelementerne opnås ved at påføre kværn af kværn på siderne af profilen. Denne procedure gør det muligt at bøje det til den ønskede vinkelværdi.
 2. Profilen, som allerede har fået den ønskede form, er fastgjort til loftet på metalhængende elementer. Når længden af ​​suspensionen ikke er nok, kan den forlænges med en anden suspension eller en speciel stift.
 3. Rammens tværgående elementer er monteret i en afstand på 30-40 cm fra hinanden med en henvisning til krumningen. To-niveau stik er meget praktiske.
 4. Først og fremmest sømmes det første loftniveau, idet der tages højde for det faktum, at GCR ikke skal gå ud over grænserne for figuren.
 5. Når markeringen er afsluttet, fastgøres en buet profil på pladerne på første niveau med et trin på 15 cm

Buet loftinstallationsteknologi

Hovedproblemerne med at lægge gipsvæg på buede overflader medfører, at det er nødvendigt at give de enkelte segmenter af gipspladen den rette form. Dette kan gøres ved at anvende to forskellige teknologier, der giver gipspladerne den ønskede bøjningsradius. Før du begynder arbejdet med bøjning, skal du lave de relevante skabeloner, med en lidt reduceret radius, snarere end på rammens struktur selv.

Wet type bøjning teknologi

I dette tilfælde anvendes en nålevalse, med hvilken små udsparinger er lavet på gipspladens kompressible side.

Derefter lægges pladen med vand og anbringes på skabelonen. Efter et stykke tid på grund af gipsens evne til at bøje godt, når det er vådt, har gipsvæggen form af et mønster. Her er nogle mere relaterede anbefalinger:

 • Til fremstilling af radiale og krøllede elementer er det bedre ikke at bruge gipsplader med en bredde på mere end 60 cm;
 • Den mindste bøjningsradius for et gipsplader afhænger af dens tykkelse. Hvis du arbejder med gipsplader med en tykkelse på 9 mm, vil minimale radius være 50 cm, og hvis gipspladens tykkelse er 12 mm - 1 m;
 • det våde fragment skal tørre ud i en sådan tilstand for at stabilisere formen.

Tør bøjningsteknologi

Tør teknologi giver mulighed for at skabe bøjninger med meget små radii, og når man bruger forstærket gipsplader, tillader det helt at forlade brugen af ​​mønstre til bøjning af ark. Forstærkede gipsplader er stærkere end normalt og bøjes godt efter den tørre metode, så de har en tykkelse på kun 6,5 mm.

Den tørre teknologi skelnes mellem følgende finesser:

 • Når man bruger denne metode er fleksibel gips, er manuel manuel brug. Hele længden af ​​pladen på den påtænkte konvekse side er nødvendig for at gøre udskæringer og nedskæringer;
 • Når formningen er færdig, skal den side, der indeholder slidserne, primeres og udfyldes;
 • almindelig gipsvæg skal forstærkes yderligere med et serpy-net;
 • allerede klar ark fastgøres til en ramme. Når der arbejdes med et højt kompleksitetsniveau, kan denne mulighed blive næsten den eneste installationsmulighed;
 • Fastgørelseselementer på rammen udføres efter at alle dele er lavet.

Når emnerne er klare, kan de løftes på en stativ og skrues på plads med skruer fra midten til kanterne. Behandling af kanterne af individuelle elementer i GCR er et fly.

Nu, for at din bølge i loftet skal se endnu mere overbevisende, skal du kvalitativt forsegle alle sømme, behandle overfladen med kitt, sand og maling.

Læs også: Gipsplade halvcirkel i loftet.

Buede stræklofter

Når du vælger en bestemt type loftdesign, uanset om det er gipsvæg eller installation af spændingstøj, kan du designe næsten enhver form for konstruktion. Hvis dit loft er delvist dekoreret med gipsplader, men samtidig vil du bruge og installere strækstofet, overlade denne opgave til vores specialister!

Selvom gipsvæggen har en ikke-standard form, er dens hjørner afrundet, det vil ikke på nogen måde forstyrre installationen af ​​PVC-plader. Baguetten fastgøres nøjagtigt omkring gipsvæggenes omkreds, den vil blive givet den nødvendige form, og lærredet bliver således strakt langs det. En usædvanlig og stilfuld løsning vil se ud med brugen af ​​matt gipsvæg og blankt strækloft i kontrastfarve samt brug af fotoudskrivning på lærredet.

Denne side er informativ og referencemæssig og er under ingen omstændigheder et offentligt tilbud. Kontakt venligst virksomhedens ledere for priser og lagerbetingelser.

Hvad er buede stræklofter?

Lofter med buede detaljer i designet er meget populære blandt designere. De kan fremstilles på forskellige måder og ved hjælp af forskellige materialer, men det mest enkle og bekvemme at lave buede stræklofter. De installeres hurtigt, er ikke for dyre og ser meget godt ud.

arter

Spændingsbelægninger kan være meget forskellige. Forskelle er i både farveskemaet og materialets tekstur. Belægningen selv kan fremstilles enten af ​​PVC-film eller fra et tekstilstof, der har undergået særlig behandling. Alle disse faktorer kan påvirke udseendet og egenskaberne ved det færdige produkt.

Imidlertid kan ikke kun materiale og farve variere. Når du installerer en buet struktur, kan du bruge flere niveauer, forskellige teksturer eller endda kombinere dem sammen.

Hvis værelset ikke giver dig mulighed for at lave et multi-lagdelt loft, kan du oprette en kombineret løsning af to forskellige typer lærred. Sammensæt en matt finish og blank film. Sådanne efterbehandlingsmuligheder er velegnede til lave værelser.

Du kan gøre det samme, men med belægningens farver. At kombinere flere forskellige farver i et loft er en god idé til at dele et værelse i flere funktionelle områder. En del af loftets overflade kan skelnes af en mørkere skygge eller farve og en anden zone med lettere toner. Samtidig er den buede spids af stræklofter lavet så usynlig, at det skaber følelsen af ​​et enkelt lærred, som i billedet nedenfor.

Hvis du vil gøre bøjningen volumetrisk, så kan spændingsbelægningen bruges i dette tilfælde. Installationen vil ligner en gipsvægs konstruktion - der vil også blive monteret en speciel ramme her, til hvilke specielle buede profiler der skal fastgøres for at fastgøre den spændte bane.

Volumetriske design kan laves af enhver form. Det er ikke nødvendigt at begrænse de sædvanlige alle bølger eller afrunding. Strækfilmen giver dig mulighed for at skabe helt unikke kompositioner.

ansøgning

Naturligvis skal du i hvert tilfælde vælge din egen type belægning og type loftdesign. Men alle de mest populære modeller har meget til fælles. Se bare på de buede stræklofter på billederne nedenfor for at få en generel ide om, hvordan de kan se i interiøret.

For høje værelser er der ingen særlige krav til loftets konstruktion. Men du bør ikke blive båret væk, du kan få noget for pompøst og smagløst. Alt skal gøres i moderation.

På loftsfladen af ​​lave værelser er der tværtimod mange restriktioner. Det bør ikke være dekoreret for mørke toner. Bulk design er også bedre ikke at bruge. Undtagelsen vil være to niveauer lofter, som du kan visuelt give rummet mere volumen.

De blanke belægninger viste sig godt i sådanne steder. De afspejler alt under, hvilket giver flyet en spejl effekt. På grund af dette vil værelset virke meget højere.

Det matte plan reflekterer lyset godt nok, men kun hvis det er malet i lyse farver. For mørke rum er det bedre at bruge hvide eller blå nuancer.

Fremhæv dit badeværelse eller køkken hjælper sorte stretchfilm. De skaber en meget interessant optisk illusion - det ser ud som om der er et mørkt spejl overhead.

Egenskaber ved beregninger

De buede linjer på loftet tilføjer personlighed og charme til værelset. Sådanne løsninger har dog nogle funktioner, der skal tages i betragtning. For det meste gælder dette for foreløbige beregninger og målinger.

Den enkleste løsning ville være at overlade alt til en professionel fra firmaet, der vil installere et sådant loft. Men mange ønsker at måle alt på egen hånd. For at gøre dette er der en særlig instruktion, der forklarer, hvordan man måler det buede strækloft alene.

Det er nødvendigt at udarbejde en skitse af det påtænkte produkt på et ark papir. Præcis overholdelse af skalaen er ikke nødvendig - vigtigst af alt, forekomsten af ​​alle elementerne i loftet på skissen. Baseret på en sådan skitse registreres alle måledata.

Den første er at måle de lige sektioner i overensstemmelse med tegningen. Så fortsætter de med at måle kurverne, og her opstår der mange vanskeligheder - det er ikke kun nødvendigt at måle kurvens radius, men også at beregne nogle få lineære dimensioner.

Hver kurve er opdelt i flere lige sektioner, hvis længde afhænger af kurvens størrelse. Hvis længden ikke overstiger 120 centimeter, er den brudt i stykker på 30 centimeter og en rest. I tilfælde af et længere buet fragment vil længderne være 50 centimeter plus den resterende afstand.

Til hver bøjning er det nødvendigt at tegne mindst to diagonaler fra den modsatte retvinkel. Deres størrelser vil gøre det muligt at reproducere det nødvendige loft med tilstrækkelig nøjagtighed.

Det er ret svært at gøre alt dette alene, og det er endnu sværere at ikke lave fejl. I betragtning af at dette kan påvirke udseendet af det færdige produkt, er det bedre at ikke risikere det og lade dette arbejde gå til specialister.

Kurve strækloft. Billeder og installationsvejledning

Stræklofter med buede elementer i moderne interiør bruges ofte. De har høje dekorative kvaliteter. På de billeder, der præsenteres på internettet, ser kurve-strækloftet altid originalt og stilfuldt ud. Dette design giver dig mulighed for at opnå forskellige visuelle effekter, at opdele rummet i funktionelle områder og lægge vægt på de vigtigste detaljer. Desuden kan krøllede lofter blive den vigtigste "højdepunkt" af hele interiøret. De installeres hurtigt og giver dig mulighed for at få et perfekt fladt loftrum.

Hvad er et buet loft?

Streklofter med buede sektioner repræsenterer ofte en multi-level struktur med buede elementer. Det er muligt at lave et sådant loft ved hjælp af en gipsvæg på et af niveauerne, men sådan efterbehandling kræver komplicerede efterbehandling. Derfor benyttes flere niveauer strukturer, hvor hver del er lavet af et spændingsstof.

Som det fremgår af billednettet, kan fladniveauskurve strækloft være lavet af belægninger af forskellige farver og teksturer. Ser meget imponerende kombination af blank med matt eller satin PVC film. Forskellige farvekombinationer giver dig mulighed for at opnå de nødvendige visuelle effekter, for eksempel for at gøre rummet visuelt højere og mere rummeligt.

En sådan udførelsesform for det buede design har mange fordele.

 • Evnen til at skabe lofter med et spektakulært design.
 • Multi-niveau lofter med buede elementer er den mest ekspressive måde at zoning rum.
 • Forskellige loftsniveauer kan udstyres med original LED-belysning.
 • Multi-level design giver dig mulighed for at skjule enhver, endda helt voluminøs subceiling kommunikation.

I værelser med lave lofter, reparationen som hver centimeter tæller, er brugen af ​​strukturer på flere niveauer ikke den bedste løsning. I dette tilfælde kan du installere et loft på et niveau, hvor flere PVC-film, der skæres langs kurven, forbindes ved hjælp af en spids på en HDTV-maskine. Et sådant udstyr giver en solid forbindelse mellem individuelle filmskæringer.

Et enkeltstående krøllet loft, fremstillet af PVC-film af forskellig farve og tekstur, har følgende fordele:

 • lavere omkostninger i forhold til strukturer på flere niveauer;
 • høj hastighed på installationen;
 • maksimal bevarelse af rummets højde
 • originalt design af loftet;
 • plads zoneinddeling og vægt på visse elementer af interiøret.

Også i netværket kan du finde en masse fotos af kurverne af stræklofter, hvis design har brugt opdeling af profiler. Disse baguetter giver dig mulighed for at rette på samme niveau forskellige i tekstur og farve på lærredet.

Varianter af krøllede mønstre

Efter at have valgt en metode, der er egnet til at skabe et krøllet strækloft, er det nødvendigt at bestemme strukturens form. Moderne teknologi giver dig mulighed for at skabe lofter helt enkle og komplekse geometriske former. De mest populære er følgende muligheder:

 • bølgete lofter med forskellige niveauer af krumning af linjer;
 • design i form af et simkort, sø, dam eller blot;
 • lofter i form af forskellige polygoner, rhombusser og cirkler.

Ofte kaldes et buet strækloft en struktur med bølgende elementer. Bølgen kan placeres omkring omkredsen, midten, hjørnet eller en bestemt del af loftet. Bølger kan bestå af stærkt bøjede eller flade elementer. Det hele afhænger af hvilken effekt du vil opnå.

Hvordan laver man et buet strækloft?

Eventuelle kurver hævede lofter, hvoraf mange billeder i store mængder findes i netværket - resultatet af komplekse beregninger og vanskeligt installationsarbejde. Det anbefales at overlade oprettelsen af ​​en sådan struktur til professionelle mastere i AstamGroup selskabet. Vi vil måle rummet, skabe et projekt til den fremtidige konstruktion, producere en profilramme og forberede omslaget på den ønskede farve og tekstur på egen produktion, så vil vi lave en højkvalitets installation af loftet.

Men hvis du beslutter at tage risikoen og færdiggøre installationen selv, skal du gøre dig bekendt med alle finesser af installationen. Først og fremmest er det nødvendigt at måle rummet korrekt og skabe en buet lofttegning. Detaljerede instruktioner kan findes på vores hjemmeside. Så skal du bestille alle de nødvendige materialer og komponenter. For at gøre dette kan du bruge vores bekvemme online butik.

Hvis du beslutter dig for at oprette et strækloft på flere niveauer med krøllede elementer, anbefaler vi at du bestiller fremstillingen af ​​en profilkonstruktion i henhold til dine målinger i AstamGroup-firmaet. I dette tilfælde kan du være sikker på, at skærearkene for hvert niveau af konstruktion svarer til profilrammens størrelse og form.

Montering af et buet loft udføres i overensstemmelse med nedenstående anvisninger.

 • Først og fremmest er vægprofiler fastgjort langs omkredsen af ​​rummet på et tidligere markeret niveau. Derefter bestemmes stedet, hvor det andet niveau af strukturen med buede sektioner vil blive placeret. På dette sted er den færdige profilramme fastsat. For at skabe buede stræklofter bruges specielle profiler med niveauovergang med et harpoon webfixeringssystem. Dette kan være en baguette model PP-75, som giver en trinovergang uden brug af belysning. Billedet har ofte fundet kurver, der strækker lofter med interlevelbelysning. Dette design bruger en kombination af profiler KP-2 og NP-5 eller baguette PL-75. LED stripen forbliver usynlig og giver dig mulighed for at organisere en smuk baggrundsbelysning, hvilket vil gøre de buede sektioner endnu mere ekspressive. For at opnå loftet af den ønskede form, bliver profiler filmet og bøjet.
 • Når du har etableret profiler, kan du begynde at lave realkreditlån til belysningsenheder. Hvis der benyttes LED-belysning på mellemniveau, vil der også være behov for fiksering af LED-båndet og dets tilslutning til strømforsyningen.
 • Derefter kan du begynde at installere loftet. Først strækket lærred nederste niveau design, der ligger tættere på gulvet. Derefter installation af loftets øverste niveau.
 • I næste trin skal du installere belysningsenheder og installere dekorative bånd på steder, hvor der er dannet teknologiske huller.

Derefter kan du prale dine egne billeder af det oprindelige buede strækloft. Hvis du ikke er bekendt med processen med at installere stræklofter, kan det være for kompliceret at oprette en struktur med buede sektioner. I dette tilfælde anbefaler vi ikke at risikere og bestille installationen af ​​loftet i firmaet Astamroup.

Buede stræklofter

Ved udformningen af ​​moderne interiører anvendes flere og flere ikke-standardiserede buede overflader. Stræklofter, til fremstilling af hvilken teknologien med glat buede linjer anvendes, er ingen undtagelse. I dag er krøllede lofter utroligt populære blandt førende designere, da de giver mulighed for at skabe noget, der ikke er standard og ikke bruger typiske firkantede former.

Priser fra 1750 gnid / m2 med installation

Ifølge produktionsteknologien er der 2 typer krøllede lofter:

 • Enkelt (enkelt niveau). Når to spændingsbaner af forskellige farver er forbundet med hinanden, er teksturerne langs en buet linje (på samme niveau). Denne indstilling bruges normalt til værelser, hvis højde ikke tillader fremstilling af et flertallet loft. Således opnås den visuelle effekt af dets tilstedeværelse ved dannelse af belægninger fra forskellige typer stoffer (for eksempel kombinationen af ​​matte og glatte teksturer). Så der er en krøllet spids af klæder af forskellig farve og tekstur på specielle maskiner (spidsen er umærkelig, hvorfor lærredet har et solidt udseende). Hvis du sammenligner denne version af loftet med almindelig monokrom, er det mere effektivt, selvom tabet af højde forbliver det samme (op til 3 cm).
 • Vanskeligt (multi-level). Ved brug af to eller flere geometriske niveauer ved at installere ekstra baguette fastgørere. Bøjede bølgende stræklofter er de mest almindelige og kan have samme krumningsradius eller vekslende (symmetriske eller svagt buede bølger). Bølger lavet af glatte duker af to eller tre nuancer, som er tæt på deres kombination, ser ret effektive ud. Hvis et kranklinet loft på flere plan har form som en hvælving, anvendes denne regel som regel til en jævn overgang til væggen.

Hvis du har planlagt at købe et krøllet strækloft billigt, så kan de laveste priser i hovedstaden findes i firmaet "Stroy Service". Vores virksomhed indtager en ledende position på markedet for produktion og installation af alle typer lofter og direkte samarbejde med førende filmproducenter, og manglen på behovet for at arbejde med forhandlere giver os mulighed for at danne de mest gennemsigtige lave priser på produkter fra producenten.

Billeder af buede stræklofter

Hvilke værelser er installeret buede stræklofter?

Bøjede stræklofter på grund af forskellige former er virkelig universelt efterbehandling materiale og kan installeres i en række værelser. Ved hjælp af sådanne lofter kan du nemt føje til den kreative atmosfære i et værksted eller en salon, blødgøre situationen i et stramt kontor eller kontor, dekorere stuen eller huset.

Det skal bemærkes, at på grund af krøllede former kan man fokusere på en bestemt stil indenfor indretning. Hvis det er korrekt at vælge formen af ​​et krøllet loft, så kan det effektivt kombineres med rummets generelle stil, eller det kan blødgøre de strenge linjer i en bestemt indretning. Installation af buede lofter er relevant i tilfælde af børnelokaler (ved hjælp af lyse farver eller påtrykning af fotoudskrivning på et af loftets niveauer).

Køb buet strækloft i vores virksomhed. fordele

Virksomheden "Stroy Service" leverer sine tjenester på markedet i Moskva og regionen i over 18 år. I årenes løb har medarbejderne i virksomheden fået stor erfaring, hvilket er nøglen til højtydende professionalisme af alle produktions- og installationsarbejder.

Vi tilbyder vores kunder de gunstigste betingelser for samarbejde:

 • De laveste priser for hævede lofter i Moskva;
 • Certifikater af kvalitet (brand og hygiejne);
 • Den officielle indgåelse af kontrakten
 • Kvalitetssikring (3 år til installation og 15 år for lærred);
 • Afgang af installationsholdet (op til 300 km fra byen);
 • Gratis tjenester gager;
 • Gratis rådgivning support til spørgsmål fra vores ledere.

Installation af et buet strækloft udføres ved hjælp af professionelt udstyr og materialer af europæisk kvalitet. Installation af PVC lofter ved hjælp af gasflasker fra Norge RAGASCO. Stoflofter installeres uden brug af gasbalanceudstyr ("kold" teknik).

I vores virksomheds katalog ud over buede stræklofter finder du altid:

 • PVC lofter standard teksturer (glossy, matte, satin), såvel som usædvanlige strukturer ( "marmor", "stil", "glans", "Suede", "metallic", etc.).
 • Stoflofter.
 • Multi-niveau, kombineret og farvet lofter.
 • Lofter med tegning af en kunstliste og en fotoudskrivning.
 • "Gennemsigtig", "lysblokerende", "akustisk", "bakteriedræbende" og andre typer stræklofter.

Hvis naboerne oversvømmede dig og strækloftet mistede sin tidligere æstetiske appel, vil vores herrer kunne eliminere eventuelle fejl og genskabe det naturlige udseende til loftet. Derudover kan du i vores firma bestille en ordre til at udvikle et unikt loftdesign og bruge tjenester fra et servicecenter.

Grund af de høje lydisolering egenskaber plader "Shumostop C-2', kan skabe akustisk komfort i alle rum (virkning støjniveauet reduceres med så meget som 20 dB end krævet SNP). Også meget vigtigt punkt er loftets modstand til udvikling af skimmel og meldug. Hvis loftet er installeret i et rum med høj luftfugtighed, bør du derfor bestille sin behandling med speciel imprægnering.

Prisen på buede stræklofter

Hvis du er interesseret i prisen på krøllede stræklofter med installation, beregnes det i hvert enkelt tilfælde individuelt af vores firmaets ledere. Ved beregning af prisen på et buet loft tages der hensyn til følgende funktioner:

 • Metrisk område og lofthøjde;
 • Funktioner af basen dækning;
 • Mængden af ​​materiale, der kræves
 • Brugt type belysning;
 • Tilstedeværelsen af ​​hjørner og bypass rør;
 • Kompleksiteten af ​​design og andre punkter.

I dag leverer Stroy Service imponerende rabatter på næsten alle typer stræklofter. Desuden har virksomheden rentable kampagner, der giver dig mulighed for at købe loftet endnu billigere, samt modtage værdifulde præmier.

Bøjede spike stræklofter med egne hænder: to farver

Tiderne, hvor arrangementet af strækloftet blev anvendt udelukkende, var monokrome lærredene langt væk, og det var muligt at vælge materialet udelukkende efter farve og strukturtype. I moderne designers arsenal findes der alle mulige innovative teknologier, der gør det muligt at omdanne et dekorativt loft til et ægte kunstværk. En af disse teknologier er loddeklude.

Spidsen af ​​stræklofterne i billedet nedenfor viser tydeligt, hvad en spektakulær og unik loftsbeklædning kan opnås ved hjælp af denne teknologi til at arbejde med vinylfilm. Artiklen vil tale om den mest populære form for vinyl med krøllede svejsede sømme til den moderne forbruger.

Spænding buede lærred kan være af forskellige typer. Loft af denne type kan variere i farver, afhængigt af filmens tekstur, arrangeres på et eller flere niveauer.

Lad os gøre bekendt med graden af ​​spændingsdækslet med antallet af niveauer:

 1. En enkeltbelægning med snoede sømme er installeret, hvor det ikke er muligt at bygge et loft fra forskellige niveauer, fx i små værelser. Den buede spids af hævede lofter i dette tilfælde vil skabe en visuel effekt af et højt loft fra flere niveauer. Til dette formål er film med forskellige strukturer normalt loddet sammen: matte med blank, matte med satin. PVC lærred er loddet på specialudstyr og består af flere separate elementer, som kan være af forskellige farver eller forskellige teksturer (foto). Elementerne er monteret på en speciel opdelingsprofil, men der er ingen grund til at bekymre sig - lærredet, syet langs en kurve, visningen i interiøret vil have en solid en;
 2. Strækloft multilevel. Det bølgeformede buede strækloft med lodning (foto) er utrolig populært blandt designere og ejerne af lejligheder. Bølger på lærredet kan bøjes langs den samme radius, alternativt, bøj, være anderledes eller helt symmetrisk. Spike-farver i stræklofter i et multi-level design ser særligt interessant ud, hvis belægningen kombinerer bølger lavet af en film af samme tekstur, fra tre eller fire nuancer tæt på en palette. Hvis du laver et stort antal farvebølger på et loft på flere niveauer, kan du ende med et usædvanligt kuppelformet loft.

Monteret lærred af denne type på en speciel ramme, der er lavet af profilen og desuden beklædt med plader af gipsplader. Når man vælger denne type loft til indretningen af ​​lejligheden, skal man huske på, at rummet efter at have installeret strukturen vil miste omkring 12-15 centimeter i højden.

Spike farver strækker lofter i billedet, og i virkeligheden ser det ud til mere end originalt, giver værelset interiør charme og personlighed. Men for at opnå sådan attraktivitet, skal du arbejde meget og vise særlig omhu og opmærksomhed, når du tager målinger.

Før du måler væggene og betonbunden til installationen af ​​belægningen, svejset langs en kurve, skal du tegne en skitse af dit fremtidige bølgete loft. Alle elementer i den fremtidige dækning skal komme ind på tegningen, og du vil registrere resultaterne af målinger af loft og vægflader på den.

Loftoverflademålinger består af flere trin:

 • først må du måle lige dele af loftet
 • derefter måles krumningsradierne, og lineære dimensioner beregnes.

Den sidste procedure kan ikke kaldes en simpel: du bliver nødt til at lave et gitter med celler på basis. Cellestørrelse bestemmes af kompleksiteten af ​​den fremtidige dekorative belægning. Hvis loftet udelukkende består af bølger og buer, så start markering fra et hvilket som helst statisk punkt - en søjle, en lampe, en stigrør.

Du kan se, hvordan du måler korrekt, gør grid markeringer, samt andre subtiliteter af processen på videobilaget til artiklen.

Processen med splejsning af panelerne er, at under arbejdet vil mesteren kombinere og kombinere en film med forskellig tekstur (foto) eller forskellige farver og lodd dem på samme plan.

Vinylfilm er loddet med højfrekvent strøm, når du behandler nettet på en speciel maskine. Svejsede sømme er kendetegnet ved holdbarhed, og de ser endvidere mere end pæne ud - smukke buede eller lige linjer (foto).

Brugen af ​​svejsede spændingsstoffer i interiøret giver udlejeren følgende fordele:

 1. Evnen til at skabe et ægte originalt og unikt design loftsdæksel;
 2. Installation af lofter af denne type er mange gange billigere end arrangement af flerniveaubelægning;
 3. Evnen til at adskille farven på bølgerummet i visse funktionelle områder. Det skal bemærkes, og høj pålidelighed og holdbarhed af denne type loft. Det svejsede lærred vil ikke miste dets funktionalitet og tiltrækningskraft selv efter et årti af drift.

Det er lidt sværere at montere et loft med en spike end at installere et almindeligt lærred. Processen er mere arbejdskrævende og kræver den største omhu fra installatøren.

Især er det ret vanskeligt at tegne på basis af bølgens korrekte bøjningsradius. Der er også nogle nuancer til at arbejde med rammen, fordi dets elementer også skal formes til en bøjning. Hvis du aldrig har afsluttet installationen af ​​et svejset spændingsstof, er det bedre at ikke risikere det og overlade opgaven til fagfolk.

Nå, hvis du har besluttet dig for at spare på installationen af ​​et buet loftdække - se på den detaljerede video af dens installationsanvisninger, hvor alle stadier af arbejdet vil blive tydeligt vist.

 • Stræklofter i Khrusjtjov - "moderne og klassiske"
 • Sådan monteres enkle stræklofter: fagfolkens hemmeligheder
 • Multilevel stretch lofter Alesi: egenskaber og egenskaber

Læs videre →

Kære forhandlere, og lige begyndt at være involveret i stræklofter, har vi samlet en enkel instruktion til dig: Hvordan måler du strækloftet korrekt, så det kan klippes og laves korrekt i værkstedet? Først skal du forstå, at tegningen af ​​strækloftet er et fremspring af loftet på gulvet. Som om loftet var blevet fjernet og sænket ned til gulvet og cirkuleret.

tegne et loft projektion på et ark papir


Så gå ind i stuen og trække lofterne i loftet så tæt som muligt på proportionerne af det eksisterende under hensyntagen til alle krumninger og vinkler. Derefter skal hvert punkt kaldes et bogstav i det latinske alfabet: A B C D E F G H I J H L M N O P Q R S T V V X Y Z, placer dem med uret.

Hvis strækloftet har en meget kompleks og krøllet form, så kan bogstaverne ende, så gentager vi alfabetet, men med indeks 1, for eksempel A1, B1 osv. Og i meget sjældne tilfælde, men undertiden sker det, så bruges indeks 2, 3 og senere.

Hvis strækloftet har form af et kvadrat eller rektangel med fire hjørner, så er alt det enkelt og indlysende. Vi placerer bogstaver A, B, C D i hjørnerne med uret. Vi måler afstanden mellem dem og kalder disse segmenter henholdsvis:
AB =
BC =
CD =
DA =
Men blot måling af alle længder af siderne af et stræk-loft rektangel er ikke nok til at bygge det korrekt i skæreprogrammet. Trods alt vil dit rektangel oftest ikke have helt flade vinkler på 90 grader, og dets parallelle sider vil ikke ideelt falde sammen i længden. Derfor er det desuden nødvendigt at måle en diagonal i form af dit rektangulære strækloft, f.eks. AC eller BD, i dette tilfælde er ligegyldigt.

Nu alt! Det er kun at sende tegningen af ​​loftet til os, og vi vil være i stand til at skære det ud præcis som vi har brug for det.

På trods af at de fleste værelser ved første øjekast ser ret rektangulært ud, viser det sig faktisk, at rummet har mere end fire hjørner. I værelset kan der være en slags gipsplader syet rør eller gardin niche, hvilket vil øge antallet af hjørner med 2 eller mere. Eller rummet kan i første omgang have en kompleks form med en række vinkler (ved første øjekast, lige linjer - 90 grader).

For at kunne måle et sådant strækloft skal du først skitse loftprojektionen på arket med alle fremspring og hjørner, markere hvert hjørne med et latinsk alfabet med uret og divider derefter din komplekse figur i trekanter ved diagonaler. Ca. så, uanset hvor komplekst polygonens form er, kan den altid være repræsenteret som et sæt trekanter.

seksvinkel stregmåling

bygge et polygonalt strækloft


Derefter måler du først alle segmenterne i form af et loft, og måler derefter de tilsvarende diagonaler i form af et komplekst strækloft. Færdig, du kan sende!

Alt er mere eller mindre klart med rektangulære lofter, men hvordan kan du tegne perfekt afrundede sektioner af strækloftet? Algoritmen er omtrent det samme, du går ind i lokalet, tegner den mest præcise og proportional med dit strækloft med alle afrundinger og bump. Derefter opdeles den afrundede side i korte lige sektioner på ca. 25-30 cm lang, hvorefter hvert punkt på loftet tildeles et bogstav i det latinske alfabet i retning med uret.

hvordan man måler et afrundet hængende loft


Alt i alt er ganske simpelt, det vigtigste er omhyggelig udførelse af denne tegning. Jeg beskriver længden af ​​segmenterne, du måler lineære afstande særskilt, og de krøllede alle har samme længde, så du kan skrive dem ned som dette:
AB =
BC =
CD... JK =

måling af krøllet strækloft


Her er en simpel algoritme til konstruktion af et stræklofteskema. Du kan sende til fremstilling :)

Hvis du skal måle et rundt strækloft, så er du utrolig heldig - det er nemmere end nogensinde. Du behøver kun at måle diameteren - det er en akkord (segment), der går gennem midten af ​​din cirkel, det vil sige en cirkel på det bredeste sted. Og skriv kun

måle kun diameteren af ​​det runde strækloft

I tilfælde af et ovalt formet strækloft er der to forskellige måder at måle. Man ligner en måling af afrundede lofter, og den anden er hurtigere, men mere kompleks med hensyn til nøjagtighed. 1. Den første version af måling - som et strækloft med afrundinger - se ovenfor.

Måling af et ovalt loft med mange punkter


2. Den anden version af måling af det ovale strækloft antyder, at det ovale normalt trækkes ved hjælp af to cirkler med forskellige radius. Nogle sider af det ovale er tegnet med en lille radius, mens andre med en stor en. Du skal bestemme ved et øje det sted, hvor en stor radius bliver lille, og der skal du indstille referencepunkter på loftet selv og på din tegning.

oval loftmåling er en hurtig måde


Tja, som sædvanligt at kalde disse punkter med urviserne i det latinske alfabet. Det er i sidste ende en oval med fire referencepunkter. Du skal først måle den direkte afstand mellem punkterne og derefter måle den samme afstand langs kurven og bøje målebåndet.

Og som enhver quadrangle skal din form divideres med en diagonal, hvis størrelse også er noteret på tegningen. Alt er klar, nu bliver din oval bygget så præcist som muligt i programmet.

Men hvordan man måler strækloftet, hvis det ikke kun er en lukket figur, har den stadig en udskæring i midten. Indledningsvis måler du den eksterne form i overensstemmelse med ovennævnte algoritmer, så måler du også den indvendige form.

bygge et loft med et hul i midten


Og så skal du angive afstanden mellem nogle referencepunkter på den ydre form og den indre.

måling af strækloftet med et hak i midten


Din tegning er nu klar til udførelse.

Vi har allerede diskuteret ovenfor, hvordan man opbygger et nedhængt loft, som har nogle afrundede segmenter. Der splittede vi det krumme segment i lige små dele på 25-30 cm og målte deres længde. Men i denne variant får vi nogle gange mange point og bruger meget tid til at måle og bygge et sådant strækloft.

tegning buede stræklofter


Derfor er der en anden måde at bygge komplekse stræklofter med mange buede linjer. Vi vurderer visuelt, hvor en krumningsradius passerer ind i en anden (mindre til større og omvendt), vi sætter kontrolpunkter på disse steder.

hurtig krøllet loftkonstruktion


Endvidere betegner vi alle punkter i form af et strækloft med bogstaver af det latinske alfabet i retning med uret og måler segmenterne først i en lige linje og derefter de samme segmenter i krøllede former. Det vil sige, segmentet AB vil have en størrelse på 75 cm i en lige linje, og langs kurven bliver det samme segment 86 cm. Alt dette er tydeligt markeret på tegningen, og det er klart!

Hvis der er yderligere spørgsmål og problemer, så ring til os - vi hjælper gerne og rådgiver.

Andre videoer om lofter:

Lofts videoer:
Montering demonteres