Installation af stræklofter med ujævne vægge

Meget ofte er installationen af ​​stræklofter udført med lette kosmetiske reparationer for at undgå grundig efterbehandling. Plastering og plastering af vægge med henblik på udjævning lover ofte betydelige udgifter og kræver også fuldstændig tømning af rummet. Ofte er væggene færdige med gipsvæg, som løser to problemer på én gang - sparer på gips og hurtig vendingstid.

Er det muligt at montere lofterne, når væggene har ujævne områder?

Ifølge vores observationer er dette spørgsmål af stor bekymring for mange, selvom det slet ikke er, hvad det er værd at bekymre sig om. Endnu vigtigere kan reparationen af ​​væggene give dig mulighed for at spare højde, når du installerer spændingsvævet, men det er i næste artikel.

Flere nyttige artikler

Opførelsen af ​​lofter ved hjælp af strækmateriale opfrisker rummet væsentligt, derfor kan det være en vigtig del af kosmetiske reparationer. Uregelmæssigheder af væggene forstyrrer slet ikke installationsprocessen og påvirker ikke fastgørelsesstyrken. Aluminiumet, som fastgørelsesprofilen er lavet af, antager let form som en krumning og passer under alle omstændigheder tæt på væggen. Med en signifikant krumning, såvel som hvis væggen har form som en halvcirkel (for eksempel et karmvindue), skæres en profil i trin på 1-2 cm for at støde op til en sådan sektion.

Skørt, stik eller klip

Efter at have strækket loftet er der dannet et teknologisk hulrum på ca. 1 cm bredt på fastgørelsesstedet for nettet og væggen. Denne led er normalt lukket med et dekorativt bånd, andre navne er et stik eller en indsats. Indsatsbredden er også 1 cm, afhængigt af afstanden. Med ujævne vægge har stikket også form af en væg og understreger svingningen lidt, men det kan kun mærkes, hvor krumningen er meget stærk. I tilfælde af at denne effekt er vigtig for din opfattelse, vil den korrekte placering af møbler, for eksempel et højt kabinet i stedet for murens største krumning, hjælpe med at slå det.

I så fald er arrangementet af møbler i et sådant format umuligt, og krumningen forstyrrer din opfattelse - så kan du installere en bred sokkel, hvis indlæggets tilstedeværelse ikke forstyrrer dette. Det er vigtigt at tage højde for, at den dekorative sokkel kun limes til væggen og danner kun et tæt anlæg med loftet.

Hvis installationen af ​​soklen ikke bidrager til at løse problemet, eller passer ikke ind i det ønskede design af rummet - så kan du installere et stofstrækloft, som bruger CLIPSA-systemet som en vedhæftning. Tøjduge koster lidt dyrere, men installationen kræver ikke installation af en hætte rundt om omkredsen. Monteringsprofilen af ​​denne type lofter har en synlig del med en bredde på kun 0,5 cm og smelter næsten sammen med væggen og spændingsmaterialet.

Krumningen af ​​væggene er meget mindre mærkbar.

gips papkasser

Der er en anden mulighed for at undgå justering af væggene - dette er installationen af ​​en gipsvæg rundt omkretsen, eller kun på den side, hvor væggen har størst krumning. Men denne mulighed kræver yderligere arbejde og omkostninger.

Ulemper og problemer med stræklofter (del 3)

Klar løsninger fra vores teknikere og håndværkere.

Fortsættelse af vores liste over problemer og ulemper ved stræklofter og mulige løsninger. Listen er udarbejdet på grundlag af virkelige situationer i 17 år af vores arbejde. Umiddelbart bemærker vi, at alle disse problemer kan løses fuldstændigt 100% eller elimineres, vi giver løsningsmetoderne på hvert punkt. Vi vil gerne svare på spørgsmål på vores forum eller via vinduet Fast Connection. Vi vil konsultere og diagnosticere ethvert loft. Adresse - vi vil klare alle, selv det sværeste tilfælde!

Divergensen af ​​sømme, peeling harpunen

Hvis du bestiller stræklofter lavet af vinylfilm, kan du støde på et sådant problem som "sprawling" af svejsninger eller peeling af harpunen (kant af kluden) fra selve lærredet. Nå, hvis der opdages et lignende problem under installationen - vil denne fejl blive elimineret af fabrikanten som en fabrikationsfejl.

Løsninger:
Det er selvfølgelig vanskeligt at give objektive anbefalinger vedrørende manglerne og manglerne hos vores konkurrenter. Cerutti ST-stræklofterne må jo ikke anvende svejsning af klud eller harpuner. Din livserfaring og mere eller mindre tankevækkende undersøgelse af markedet, før du bestiller, vil være den bedste prompter her. Vi forsikrer dig om, at blandt vores konkurrenter er der mange respektable kunder (og selv) virksomheder, mange har fået mange års produktionserfaring og overvåger kvalitetsparametre.

Profil fjernelse fra vægge

Den vigtigste (hvis ikke afgørende) faktor i kvalitetsinstallationen af ​​stræklofter er metoden til fastgørelse af profilen (baguette) til væggene. I betragtning af problemets ekstraordinære betydning sætter vi det på et særskilt punkt.

Ved installation anvendes systemet til ekspansionsboltens skærmskrue. Hvis fastgørelsesprofilen er svag, kan på grund af denne mangel på strækloft danne en fold på dette sted, og der kan forekomme revner mellem væggen og loftet.

Løsninger:
Der skal udvises omhyggelig opmærksomhed på dette problem i forbindelse med udvælgelsen af ​​installationsorganisationen. Professionelle virksomheder bekymrer sig om kvaliteten af ​​installationen, overvåger overholdelse af installationsteknologi.

Hver dowel skal fastgøres sikkert til væggen. Hvis der skrues i skruen, bliver det klart, at dybden ruller eller dingler, så skal du lave huller ved siden af ​​problemområdet og rette den nye dowel. I tilfælde, hvor væggen er løs, kan den f.eks. Være i et gammelt hus, hvor væggene ikke er blevet repareret, og der skal presses steder med svag profilfastgørelse til væggen med hjørner eller tæpper - de er fastgjort med en kant på loftet, den anden presses mod væggen.

I sjældne tilfælde kan en konstant spænding på profilen forårsage et lille mellemrum mellem loftet og væggen (op til 2-3 mm). Næsten altid, så små huller påvirker ikke styrken af ​​fastsættelse af loftet, deformer ikke det, så det vil være nok at bruge akryl til maskering.

Buede vægge

Nå, når lejligheden er lavet frisk reparation, fjernes væggene og overfladen er glat.

Men hvad hvis stræklofterne ikke er en komplet reparation og en kosmetisk opdatering? Faktisk betyder dette ofte kun krydsfiner tapet på de gamle vægge og rækkefølgen af ​​stræklofter for at skjule manglerne i det gamle revnede loft.

Ikke altid med væggene selv og her kan der opstå et potentielt problem - det nedhængte loft vil lægge vægt på krumningen og uregelmæssighederne på væggene.

Løsninger:
Først og fremmest må vi forstå, at strækloftet ikke helt kan skjule fejlene i buede vægge, men det er opgaven med at strække lofter at sikre fornyelsen af ​​loftet. Ikke desto mindre er der teknikker, der tillader, om ikke at skjule, så i det mindste glatte, "niveauer ud" væggens krumning.

Lugt og allergi

Ikke alle byggematerialer er sikre for mennesker. Og blandt stræklofterne er der sådanne producenter af råvarer, der ikke følger miljøvenlighed. Den lave købspris på PVC-film skaber en usund spænding på markedet.

Løsninger:
Stoflofter af ethvert mærke (herunder CeruttiST) har hverken lugt eller skadelige komponenter. Men kinesiske stoffer dukkede op på markedet, deres bredde er ikke mere end fire meter, og de har en ubehagelig lugt.

Hvor er det umuligt at montere hævede lofter?

Det anses at stræklofter - dette er en af ​​de mest bekvemme metoder til at afslutte loftet. Men i det tilfælde, hvor projektet giver mulighed for komplekse loftsstrukturer, kan kunden støde på en situation, hvor det er umuligt eller vanskeligt at sætte stræklofter.

Selv fraværet af faste vægge eller manglende evne til at fastsætte loftet på væggene, for eksempel granitfliser, bliver ikke en hindring.

Det umulige at installere opstår, når det på grund af designfunktionerne er umuligt at få adgang til arbejdsområdet, hvor loftet er fastgjort.

Løsninger:
De mest almindelige tilfælde er følgende to situationer.

I det første tilfælde (ægte billede) udsatte kunden installationen af ​​stræklofter for det sidste trin af arbejdet, med et team af dekoratører præ-assembled en ledge ("balkon") fra GCR. I denne konstruktion vil det være vanskeligt at installere ALLE stræklofter, da pladsen til arbejde ikke tillader en pålidelig fiksering - der er simpelthen ikke nok plads til at bruge værktøjet.

Hvis kunden først foretog installationen af ​​loftet, ville dette ikke skabe hindringer for yderligere arbejde med fastgørelse af gipsplade.

Den eneste mulighed er at installere tømmeret og fastgøre lærredet på det, men det grove betonloft bliver synligt i dybden, hvilket gør denne mulighed næsten uacceptabel.

Vigtigt: Når man planlægger komplekse strukturer, er det nødvendigt at koordinere arbejdssekvensen med alle entreprenører: med teamet af dekoratører og med installatører af stræklofter. I denne situation skal du først strække loftet og derefter færdiggøre installationen af ​​ark

I det andet tilfælde (i diagrammet) er situationen næsten ens: Et strækloft skal monteres, inden gipskornene fastgøres, ellers vil installationen være umulig.

Arbejdspladsen efter installationen af ​​stucco er praktisk taget fraværende, og loftet kan ikke sættes.

Stretchloft på ujævne vægge

Ofte strækker lofter under en ansigtsløftning, mens væggene ikke er justeret. Mange er bekymrede over spørgsmålet: er det muligt at installere et strækloft på ujævne vægge?

Bøjede vægge og hæftet loft, hvordan man skal være?

Nogle gange efter installationen af ​​strækloftet synes det visuelt, at rummet i rummet er forvrænget: rummet er bredere på den ene side og snævrere på den anden. Dette problem opstår ofte, når loftet er installeret på et niveau, og væggene er kurver eller et ujævnt gulv. Oftest findes den i huse, der er krympet eller i gamle bygninger.

Ideelt set skal loftinstallationen udføres med et niveau. Der er dog undtagelser. For eksempel store forskelle i højden af ​​de vigtigste (beton) loftet. Ved installation af strækloft er 10 cm eller endog 19 cm rumhøjde tabt.

Normalt, når forskellen er 3-5 cm. En sådan lille krumning er praktisk taget ikke synlig visuelt. Det betyder at installation efter niveau er tilladt.

Hvordan visuelt skjule uregelmæssigheder af væggene og loftet. Tips fra en ekspert.

Hvad skal man overveje, når man installerer i et ujævnt rum

Hvad skal kunden være opmærksom på mesteren inden montering af strækloftet på ujævne vægge?

 • I nærværelse af et vindue, forudsat at de ikke har til hensigt at ændre vindueskonstruktionen eller flere døre, orienterer håndværkere sig ofte til deres øvre kant. I dette tilfælde skal loftet være parallelt med hældningen. Når det gamle vindue skal udskiftes, er loftet monteret på et niveau.
 • Du bør tænke på en mulig vinduesdekoration. Hvis gardinerne er hængt, skal du styres ud over alt til niveauet over vinduet.
 • Arrangement af møbler. I tilfælde af placering nær væggen af ​​sengen eller bordet, installeres loftet er ikke tilladt på niveauet. Dette påvirker ikke visuel opfattelse. Men hvis der er installeret et højt kabinet, vil uregelmæssigheder mellem kabinettet og loftoverfladen umiddelbart ses.

Hvis loftet er indstillet på et niveau, og derefter ved hjælp af et målebånd til måling af forskellige dele af væggen, kan aflæsningerne afvige. Dette kan ikke kaldes lavkvalitetsarbejde af installatører. Snarere er gulvet ujævnt.

Når det ikke er muligt at montere strækloftet i henhold til reglerne, skal mesteren være enig med kunden om muligheden for installation ikke i overensstemmelse med niveauet. Arbejdere gør et mærke og viser, hvad der vil være højdeforskellene. En anden mester skal sige, hvordan man installerer et strækloft på buede vægge.

Loft højdejustering

For at rette op på situationen kan niveauet markeres og med en orientering på det for at lave små indrykk. Her stræber efter at opnå optimal visuel effekt.

Med en alvorlig forspænding stiger vinklerne uanset niveauet.

Niveauet kan ikke bruges. Når der markeres under et strækloft, er indsnit fra betonloftet lavet ens.

Ujævne vægge er i stand til at levere mange problemer til installatører og kunder. Før arbejdet påbegyndes, skal arbejdstagerne informere kunden om de sandsynlige vanskeligheder og nuancer, der skyldes forskelle i lofthøjder.

Beslutningen om, hvordan man laver installationen: med eller uden et niveau, laves af kunden. En klausul om dette bør fremgå af en supplerende aftale med serviceaftalen. Så det vil være muligt at undgå uoverensstemmelser mellem kunden og besætningen, der udfører installationsarbejdet.

Juster krumningen af ​​væggene efter loftinstallationen

Krumning af væggene - dette er ikke grunden til afvisning af strækloftet. Selvfølgelig kan det være bedre at niveauere væggene, inden du strækker loftet. Du vil have et lige strækloft og buede vægge, billedet, lad os sige, er ikke meget smukt. Selvom dette er din virksomhed, forhindrer væggens krumning ikke i hvert fald håndværkerne til at lave loftet kvalitativt.

De kan synkroniseres visuelt efter installation af strækloftet som følger. Lim polyurethan skørt på speciel lim. På hullerne vil plinten løbe glat og fylde "hullerne" mellem soklen og væggen med kittet, hvorved visuelt fejl vil udjævne. Som følge heraf forklæder loftsplinten visuelt og glatter væggenes krumning ved overgangen til strækloftet.

Skørt kan ikke limes til strækloftet, kun til vægoverfladen. Og hvis du pludselig skal skifte baseboard, så bliver loftet ikke beskadiget. Til stræklofter er det bedre at vælge en basisplade, hvis bunddel (den der er fastgjort til væggen) er bredere end toppen - det skyldes monteringens egenart. Og det er bedre, hvis soklen er lavet af letvægtsmateriale.

Sommetider vægge er justeret efter installationen af ​​stræklofter. Imidlertid skal den øverste del af væggen, hvor profilen skal monteres, udjævnes før installationsarbejdet. Ellers risikerer du at bryde filmen.

Sådan limes og males en filet under loftet

Under alle omstændigheder kan kun fagfolk fortælle, hvordan man bedst kan installere et hæftet loft og justere væggene! Deres erfaring og rig praksis vil stadig koste dig mindre end forkælet byggeri og efterbehandling materialer og tid brugt på omarbejde. Efter at have bestilt stræklofter på buede vægge fra en erfaren entreprenør, kan du være sikker på at i sidste ende får du et veletableret strækloft.

Bøjede vægge og hængende loft

Hvad er afstanden mellem den buede væg og profilen? Et eller andet sted sagde nogen, at loftsplinten, så denne sokkel bliver en kurve derefter (da væggen og profilen danner en vinkel). Nogen strækker lofter på buede vægge, deler erfaringer, hvilke nuancer skal overvejes, hvad du kunne lide eller ikke kunne lide
PS Jeg justerer ikke indstillingen med justering af vægge

Det er unødvendigt at niveauere væggen alt, det er nødvendigt at justere kun krydset til den fremtidige spænding. Der er ingen andre måder.

Bøjede vægge og lofter

Bøjede vægge og lofter

Sædvanligvis installeres loftslofter under en mindre renovering, hvorved man forsøger at slippe af med nogle efterbehandlinger - udjævning af væggene. Mange mennesker er bekymrede over spørgsmålet: Hvad skal man gøre, hvis der er ujævne vægge i lokalet, hvor installationen af ​​strækloftet er planlagt? Tværtimod involverer den kosmetiske renovering af rummet oftest kun krydsfiner tapet, og ikke hele komplekset af værker på væggene.

Dette vil naturligvis skabe nogle ekstra vanskeligheder ved installationen, men der er ikke noget forfærdeligt, umuligt.

Krumme vægge sænker måleprocessen lidt. Det udføres med maksimal opmærksomhed og nøjagtighed. Erfaring og professionalisme af måleren spiller en vigtig rolle her, da der også er sådanne tilfælde, hvor buede vægge kan provokere udseendet af rynker på lærredet. Derfor er måleprocessen meget vigtig, ikke kun for højkvalitetsmontering af lofter, men også til fremtidig drift.

Efter at strækloftet er installeret, indsættes en speciel dekorative hætte (indsats) i det teknologiske hulrum (mellem væg og loft), som dækker eventuelle uregelmæssigheder på grund af væggens krumning.

Hvis denne indstilling ikke passer dig, kan du bruge en loftsplint. Det kan maske og glatte overgangen fra væggene til strækloftet. Hvis du planlægger et selvstændigt maleri af soklen, gør det bedre, indtil det er fastgjort - så du vil helt sikkert redde det nye loft fra forurening. Plinten er dog noget svært at demontere lærredet, hvis det er nødvendigt. Derefter skal det fjernes, og efter demontering af strækloftet geninstalleres. Skørt kan ikke limes til strækloftet, kun til vægoverfladen. Og hvis du pludselig skal skifte baseboard, så bliver loftet ikke beskadiget. Til stræklofter er det bedre at vælge en basisplade, hvis bunddel (den der er fastgjort til væggen) er bredere end toppen - det skyldes monteringens egenart. Og det er bedre, hvis soklen er lavet af letvægtsmateriale.

Sommetider vægge er justeret efter installationen af ​​stræklofter. Den øverste del af væggen skal dog justeres før installationen. Ellers er der risiko for at beskadige filmen eller gøre målingsproceduren meget arbejdskrævende og tidskrævende.
Under alle omstændigheder kan kun fagfolk fortælle, hvordan man bedst kan installere et hæftet loft og justere væggene! Deres erfaring og rig praksis vil stadig koste dig mindre end forkælet byggeri og efterbehandling materialer og tid brugt på omarbejde. Efter at have bestilt stræklofter på buede vægge i vores firma, kan du være sikker på at i sidste ende får du et veletableret strækloft.

Stræklofter på buede vægge

Kan strække lofter installeres på ujævne vægge eller er det bedre at pre-level dem? Virksomheden "Arina - hævede lofter" ophænger lofter på buede vægge, hvis du vil, men det er bedre at foretage en forberedelse af væggene.

Firmaet "Arina - hævede lofter" vil gennemføre installationen af ​​loftsbelægninger fremstillet af stof, PVC, samt lofter på flere niveauer. Vores firma beskæftiger kun ansvarlige og kompetente medarbejdere, der er statsborgere i Den Russiske Føderation.

Montering af spændingsstof på buede vægge

Monteringsspændingsstof er et afgørende reparationsstadium. Ujævne vægge kan være et problem ved installation af hævede lofter:

 1. Inden du installerer spændeklude, skal du justere væggene omkring omkredsen af ​​rummet med mindst 30 cm. Dette vil gøre den visuelle overgang fra film til væg mindre synlig, og det gør det også lettere at udføre foreløbige målinger.
 2. En god løsning til buede vægge er installationen af ​​en gipspladekasse omkring omkredsen. I dette tilfælde vil det være muligt at bruge en PVC indsats, der maskerer hullerne. Med buede vægge er brugen problematisk.
 3. Med buede vægge kan du kun bruge en sokkel. Det kan glatte overgangen og maskere fejlene. Hvis du skal midlertidigt demontere lærredet, vil det ikke være meget bekvemt - du skal fjerne soklen et stykke tid. Derfor bør bundpladen ikke limes til loftsdugen - det er bedre at fastgøre det på væggen med flydende negle.

Vægnivellering

Behandlingen af ​​væggene afhænger af, hvad de er dækket af. Det udføres ifølge følgende algoritme:

 1. Det er nødvendigt at fjerne det gamle efterbehandlingslag.
 2. Det er nødvendigt at fjerne alle defekter af væggene med gips og gips.
 3. Udførelse af komplekse kit.
 4. Gennemførelsen af ​​primervæggene for at styrke deres overflade.

Det anbefales ikke at niveauere væggene efter installationen af ​​strækmaterialet - dette kan plette strækloftet.

Vægjusteringsmetoder:

 1. For at perfekt justere væggene, passende specielle bakker, som er en slags niveau. På grund af det faktum, at under planets opstilling stiger sit plan noget, er det umuligt at justere væggene, når strækloftet er installeret.
 2. For i det mindste at glatte ud de mest ujævne steder kan du justere væggene og hjørnerne.

Hvis du ofte bruger redecorating, kan du lim tapet på undersiden af ​​strækloftet. Dette hjælper ikke med at beskadige dens dækning.

Firmaet "Arina - stræklofter" udfører installationen af ​​spændeklude i følgende rækkefølge:

 1. Du forlader en anmodning.
 2. Vores specialist forlader dig.
 3. Budgettering, indgåelse af kontrakten.
 4. Direkte udførelse af installationsarbejdet.

Firmaet "Arina - stræklofter" udfører installationen af ​​spændeklude af forskellige konfigurationer.

Hvor er det rentabelt at købe stræklofter i dronningen?

Stræklofter i dronningen - et tilbud fra vores firma. Vi sælger lofter af berømte producenter, der giver garanti på deres produkter. Sådanne designs udvider visuelt rummet. Dette giver p.

Stræklofter at bestille

Hvis du har brug for at strække lofter for at bestille, skal du kontakte firmaet "Arina - stræklofter." Vores eksperter installerer stretch PVC-stoffer, tekstillofter og produkter på flere niveauer.

Bøjede vægge og hængende loft

Udvalgte indlæg

Opret en konto eller log ind for at skrive en kommentar.

Kommentarer kan kun forlade registrerede brugere.

Opret en konto

Tilmeld dig en ny konto i vores fællesskab. Det er nemt!

Log ind

Har du en konto? Log ind.

Senest set 0 brugere

Ingen registreret bruger ser denne side.

De bedste artikler på IABs hjemmeside

Beslægtet indhold

 • Alle aktiviteter
 • vigtigste
 • Idéer til dit hjem
 • Hovedforum
 • Bøjede vægge og hængende loft

Du er professionel
arkitekt eller
en designer?

BII. Reparation og dekoration

Du er professionel
arkitekt eller
en designer?

IVD.ru-webstedet er et førende internetprojekt dedikeret til genopbygning og indretning af boliger. Hovedindholdet på webstedet er arkivet af bladet "Idéer i dit hus" - eksklusive forfatterartikler, højkvalitets illustrationer, praktiske råd og lektioner. Et team af fagfolk arbejder på projektet i tæt samarbejde med kendte designere, arkitekter og førende forlagseksperter.

På vores hjemmeside kan du finde omfattende designløsninger; se detaljerede markedsanmeldelser af byggematerialer, møbler, maskiner og udstyr; sammenligne dine egne ideer med design projekter af førende arkitekter; Direkte chat med andre læsere og redaktører på forummet.

Er du en professionel arkitekt eller designer?

UNEVEN WALLS - CURVE CEILING

Der er tilfælde, hvor rummet efter rummet er blevet forvansket visuelt. Det ser ud til at værelset på den ene side allerede. Dette problem opstår ofte, når installationen udføres på niveauet, men væggen er ujævn (den ene side ovenfor), eller gulvet er ujævnt. Det gælder især for huse, der er krympet eller for gamle bygninger. Hvordan skal man være i dette tilfælde, og hvad skal man være opmærksom på kundeguiden involveret i installationen?

Ifølge reglerne for loftet installationen skal udføres på niveau. Men der er undtagelser. For eksempel betydelige forskelle i væggenes højde. Hvis du monterer loftet, kan du tabe 10, og nogle gange 19 cm i højden af ​​rummet.

Hvad skal man overveje, når man installerer i et ujævnt rum?

Hvor stærk vil falde. Hvis forskellen er 3-5 cm, er dette normen. Visuelt er denne forvrængning næsten ubetydelig. Kan monteres på niveau.

Tilstedeværelsen af ​​et vindue. I nærværelse af et vindue styres montører ofte til sin øvre kant, hvis du ikke har planer om at ændre vinduesdesignet. Loftet skal gå parallelt. Hvis vinduet er gammelt, og det er planlagt at erstatte det, er loftet monteret på niveau.

Mulig vinduesindretning. Du bør også overveje, om vinduet vil blive dekoreret. Hvis du planlægger at hænge gardiner, skal du også fokusere på niveauet over vinduet.

Placeringen af ​​møblerne. Hvis der er et bord eller en seng nær væggen, kan loftet monteres off-level. Dette påvirker ikke visuel opfattelse af resultatet. Men i tilfælde af at der installeres et højt kabinet, vil uregelmæssigheder straks mærkes.

Overvej også, at hvis loftet er monteret på et niveau og derefter med et målebånd til måling af forskellige dele af væggen, kan resultaterne afvige. Dette er ikke en indikator på, at installationsteamet har dårlige resultater. Mest sandsynligt er værelset ujævnt gulv.

Hvis det er umuligt at installere loftet i henhold til reglerne, koordinerer masteren med kunden muligheden for at installere ikke i henhold til niveauet. Installatører gør et mærke og viser kunden, hvad højdeforskellene vil være. Du bør også forklares, hvordan installationen vil blive udført.

Sådan justeres lofthøjden

For at rette op på situationen kan du lave et mærke på niveauet og fokusere på det, lave små indrykk. Samtidig stræber efter at opnå den bedste visuelle effekt.

I tilfælde af en betydelig skævhed hæves vinklerne uanset niveauet.

Du kan generelt eliminere niveauet. Når der markeres fra hovedloftet, udføres lige indrykninger.

Ujævne vægge kan være et reelt problem for både installatøren og kunden. Derfor skal masteren fortælle kunden om de mulige nuancer, der er forbundet med forskelle i niveauet af lofthøjde, før man går videre til installationen af ​​et strækloft.

Den endelige beslutning om, hvordan installationen skal udføres: efter niveau eller ej, foretages af kunden. Dette er foreskrevet i den supplerende aftale til serviceaftalen, som vil bidrage til at undgå tvister i fremtiden.

Strækloft og ujævne vægge

Sokora firma tilbyder beboere i Orenburg en stræk loft enhed, på trods af krumning af væggene til overkommelige priser.

Perfekt glatte vægge er en slags luksus, som ikke mange mennesker har. De fleste kunder er meget bekymrede: Kan du installere et strækloft med ujævne vægge og hvordan det vil se ud. Vi besvarer disse almindelige spørgsmål i vores artikel.

At være eller ikke at være loftet med buede vægge

Vores håndværkere har stor erhvervserfaring, og ingen problemer for dem er en hindring. Vi installerer let installationen af ​​strækloftet, så vi kan hjælpe med at visuelt skjule fejlene på væggene.

Spændingsstrukturens hemmelighed ligger i profilen af ​​aluminium, som kan tilpasse sig enhver deformation af overfladen. PVC canvases har en bemærkelsesværdig evne til at strække sig, så installationen vil være ideelt selv på den forberedte base.

Ved væsentlige krumninger eller vægge i form af en halvcirkel skæres en profil i 1-2 cm trin, så loftet passer godt til væggen.

Krumningen af ​​væggene forstyrrer ikke installationen af ​​strækloftet. På grund af den ideelle overflade af lærredet er rummets geometri visuelt korrigeret.

Plinter, stik og klip på vagt for skønhed

Vi regnede med, at det hængende loft er en passende mulighed for ujævne vægge. Nu skal vi bestemme hvordan man forbedrer udseendet af strukturen, så ingen vil gætte på fejlene i rummet.

Ved ubetydelige krumninger passer et stik eller en hætte ind i mellemrummet mellem loftet. Den har en bredde på op til 1 cm, den er matchet i farver til lærredet og næppe mærkbar. Dette design giver dig mulighed for visuelt at afgrænse rummets geometri.

Hvis det ser ud til, at dette ikke er nok, foreslår vi at vedlægge brede stifter til væggene. Det er umuligt at fastgøre en ramme til loftoverfladen, men den passer godt til loftets overflade, og et behageligt udseende garanteres.

Ikke tilfreds med nogen mulighed? Overvej metoden af ​​stof stof. Klipsystemet anvendes som et fastgørelsesmiddel og har en synlig del halv en centimeter bred. Krydset af lærredet er næsten fusioneret og danner en jævn overgang.

Vores eksperter skjuler fejlagtigt fejlene i rummets geometri, du kan se selv i deres evner:

Vil jeg være i stand til at justere loftet og væggene selv (se)?

Jeg skal justere væggene og loftet. Kan du fortælle os om, hvordan man gør det, hvad der er nødvendigt for dette, og er det virkelig muligt for mig at gøre det selv, ja, en anden fyr vil hjælpe, men han er ikke speciel i denne sag?

Det er meget arbejdskrævende aktivitet, og så er der behov for at vide, hvordan væggen kurver, og om at gøre det muligt, da jeg var nødt til at sætte den profil, som at fastgøre gipsplader, men på grund af dette jeg gjorde lydisolering og nu naboerne ikke kan høre. Dvs. afstanden mellem væggen og den hyproskopiske tilstoppede min. bomuldsuld Tilpasningen af ​​loftet ikke se pointen, og nem at installere Glossy lofter med forsænkede armaturer, og et nedhængt loft kan afhente gesims og lyset fra lamperne vil blive reflekteret fra det. Hele fornøjelsen af ​​små penge og omkostninger, men jeg kender ikke dine detaljer. I princippet er det muligt for jer to bare at læse og spørge hvordan man gør det. Væggene kan udjævnes, hvis de ikke er meget bøjede med kittet, men kun så skal du øve og spørge, hvordan man rører, hvad man skal sætte og hvordan. Tænk klare og erfaringerne er ikke for meget, vil være i stand til at lære en masse om reparation og som du kan og ved hjælp af hvilke dekorere lejligheden (dekorative barer på batteriet, blanke loftet, smukke lister reflekterende lamper mv, interisuet, vil ikke være overflødig