Gardin kroge

Vinduets åbning kan ikke realiseres uden brug af forskellige beslag. Fastgørelser til gardiner - dens vigtige del. Moderne muligheder for at fastgøre gardiner på tagskæggene er meget forskellige, de har alle deres positive og negative sider. Blandt dem er de mest almindelige universelle kroge, der er meget nemme at betjene. Denne hardware har æstetiske og funktionelle kvaliteter. Kroge giver fastgørelse og bevægelse af kludene på tagskægget og kan fungere som selvstændige dekorative elementer.

Hvad hedder de?

De elementer, der er ansvarlige for at fastgøre gardinerne til tagene, kaldes kroge. De er den billigste løsning til at fastgøre gardinet på tagskægget. De er lette at vedhæfte, de er nemme at bruge. Disse fastgørelsesdele er velegnede til ophængning af letvægtsstof.

De kan bruges med et fladt design af tagskægget, mens det er nødvendigt at fastsætte dem på begge sider, så de ikke falder ud under driften.

Der er en anden type dekorative tilbehør - specielle holdere, der bruges sammen med gardin kroge, fastgør gardinet på siderne, åbner vinduet og danner smukke folder.

Særlige egenskaber

Kroge til fiksering af gardiner på cornice sælges individuelt, men nogle gange kan man se et specielt gardinbånd med kroge på den. Det kan simpelthen fastgøres til gardinet. Fastgørelseselementerne her er sikkert fastgjort til en streng, der ikke glider af, så denne løsning er mere pålidelig.

fordele:

 • lav pris - hvis du vælger stykkeindstillingen, kan du købe lige så mange tilbehør som du har brug for, bare beregne det rigtige beløb for gardiner plus ekstra dem. Du kan bruge et gardinbånd, hvis pris er lavt;
 • nem installation - fastgørelsesbeslag vil ikke være svært;
 • pålidelighed - stærke produkter kan vare i lang tid;
 • praktisk - hvis en krog fejler, kan den udskiftes med en ekstra en;
 • Komfort - Praktiske fastgørelseselementer, som om nødvendigt vaskes gardiner fjernes meget hurtigt og nemt.

En funktion af disse elementer er deres alsidighed, de er designet til cornice-strengen og modellen med riller og den klassiske stang med en rund profil. Armaturer har et design, der gør det muligt at bruge kroge til at bevæge sig fra ringene til gardindug.

Det er nødvendigt at vælge kroge, så de tjener i lang tid, men samtidig er de pålidelige. Valget afhænger ofte af typen af ​​cornice: elementer fastgjort til ringene passer til de runde søjler og plastprodukter med hjul til baguette strukturen. Sørg for at bruge låse for at forhindre gardinet i at falde i det mest uventede øjeblik.

Kroge er ofte skjult for øjnene, så de ikke påvirker gardinens indretning i høj grad. De kan bruges i næsten enhver stil og til ethvert værelse.

Ligesom andre typer fastgørelsesanordninger har kroge deres ulemper:

 • behovet for yderligere fastgørelsesanordninger eller specielle taghuller;
 • ikke egnet til tunge gardiner;
 • støjende bevægelse;
 • plastprodukter bryder let.

Afhængigt af designfunktionerne er de vigtigste typer kroge opdelt i:

 • Dekorativt brugt som dekoration gardin sammensætning. Sådanne fastgørelseselementer har et attraktivt og interessant design.
 • Skjulte produkter kan være lavet af plast, metal eller andet materiale, der ikke er tydeligt, fikseren er skjult i gardinerne i gardinerne eller under indretningen af ​​konsollen.
 • Overgangsbestemmelser - disse er låsene, som er forbindelsen mellem løkkerne, grommet, klemmerne og cornice. I bunden af ​​strukturen er der tøjspinde, for hvilke stoffet er fastgjort, og i toppen er en krog, der klæber til ringen.
 • Hovedhagerne fungerer som en uafhængig lås, der ikke kræver et ledsagerelement.
 • De lukkede versioner klikker på plads på tagskægget, hvorefter de frit bevæger sig langs linjen, og derfor sløjferne på gardinerne, som kroge er tilsluttet, ikke kan komme ud. Du kan ikke være bange for at flytte gardinet: det er meget sikkert fastgjort til tagene.
 • De åbne dem er nemme at bruge, det er nemt at lægge gardin eyelets på dem. Hvis det er nødvendigt, kan gardinerne hurtigt fjernes, det er ikke nødvendigt at afmontere corniceen.

Ud over hovedgruppen kan du vælge et dekorativt tilbehør, der fastgør krogen. Dette produkt kaldes også en krog. Sådanne armaturer anvendes til at fastgøre gardinetræet. Deres opgave er at trække materialet til side og danne en afrundet fold.

Udformningen af ​​disse elementer er meget anderledes. Det kan være helt usynligt og understrege al opmærksomhed på smukke tekstiler og uddybe, når de selv spiller rollen som dekoration.

Overfladen af ​​produkter er ofte dekoreret med en række billeder: en blomst, et ornament, et dyrs hoved, en slange, en snegl og meget mere, som design ideer er i stand til. Denne type kroge er monteret på væggen eller vindueshældningen med skruer, samt specielle beslag. I æstetiske termer er der undertiden noget til fælles med designen af ​​tagskægget. Ofte sælges de i sættet.

materialer

Gardin kroge er lavet af forskellige materialer:

 • Plast anses for at være den billigste. Krogene fra det vil ikke være i stand til at modstå gardinerne, som har stor vægt, men de er velegnede til at holde luftgardiner. Den største fordel ved sådanne beslag bliver tavs glidende og glidende gardiner. Men over tid er der slid på plastik, og det fører til deformation og tab af ydeevne.
 • Til fremstilling af metalprodukter ved anvendelse af aluminium, messing, stål. Denne mount anses for at være den mest pålidelige, men de kan ikke klare flerlags gardiner. Sammenlignet med plastik kroge skaber støj under drift. Du skal vælge et kvalitetsmateriale, ellers kan det blive udsat for korrosion.

Kombinationen af ​​plast og metal er nødvendig, så produktet har alle de positive egenskaber af begge materialer på én gang.

 • Plast, jern og metal-plast kroge er designet til at holde lette stoffer og stoffer af medium tyngdekraft. Hvis det er nødvendigt at bruge meget tunge flerlags og volumetriske gardiner i indretningen, kan de kun opbevares af grommets eller hængsler.

Hvis ingen af ​​mulighederne af en eller anden grund ikke kan lide, kan du lave originale gardin kroge fra improviserede midler.

 • Papirclips. Prøv at bruge dette brevpapir til fastgørelse af gardiner. Det usædvanlige udvalg af klip gør det muligt at gøre noget unikt. For eksempel kan du fastgøre den ene med den anden, det er interessant at bøje for at finde en usædvanlig farve.
 • Pins. Sy tilbehør varierer også i en række. Dekorative stifter er altid til salg. Kreative designere hænger gardiner på dem. Prøv det og dig.
 • Wire. Krogen kan være lavet af almindelig ledning. For at gøre dette bøjer den figurativt og danner holderen selv og derefter dekoreret med perler, perler, blomster eller andet materiale eller dekorative elementer.

Der er mange muligheder for at lave dekorative produkter til fastgørelsesgardiner fra hvad der er i huset. Det vigtigste - manifestationen af ​​fantasi og vilje til at eksperimentere.

Sådan hænger du?

Det er nødvendigt at hænge gardiner i betragtning af forskellige typer af design. Eaves, som gardiner er sat på ved hjælp af kroge, sker flere typer:

 • smedet;
 • loft;
 • aluminium;
 • bay vindue;
 • snor;
 • rake gamle og nye prøve.

Der er mange muligheder for fastsættelse af gardiner på tagskægget. Blandt dem, gardin kroge - den mest almindelige mulighed. De er vedhæftet af ringe og fungerer også som uafhængige fastgørelser.

Den mest almindelige anvendelse af dette fastgørelseselement med profilskærerne, de er monteret på væggen og i loftet. Det er muligt at bruge kroge til at fastgøre stoffet på bølgelængden, de er velegnede til runde modeller.

Fixing gardiner med et gardin tape i forestillingen er ekstremt enkel. Et tape er fastgjort til kanten af ​​gardinet, som har stærke tråde i en eller to rækker. De udfører rollen som eyelets. Kroge hænger til dem, gemmer sig bag stoffets folder, da fletningen strammer stoffet, skaber lige lodrette foldninger, og deres niveau af pomp kan justeres.

Funktioner fastgørelseskroge med gardinbånd:

 • ideel til fastgørelse af gardiner til den åbne side;
 • universal mount, lige så velegnet til de fleste typer gardiner;
 • rimelig pris;
 • meget lang levetid.

Vægløse gardiner, der ikke blokkerer adgangen til balkonen, som vil være i stationær tilstand, skal sikres med gennemsigtige plastik kroge. De er normalt syet til gardinbåndet. På loftmodeller af cornices, som er et dæk, vil den eneste mulige fastgørelse til gardiner være kroge med en rulle.

Nogle gange, for at sikre kroge, syes de direkte på stoffet. Sådanne klæder skal vaskes sammen med tilbehør. Hvis kroge er plastik, så sker der ikke noget forfærdeligt, fordi plasten ikke reagerer på vand. Det er bedre ikke at sy stålkroge, men brug en anden metode til fastgørelse til gardinet. Metal kan oxideres i vand og pletter stof med rust, hvilket vil være svært at slippe af med.

Sådan hænger gardinerne på corniceen, se følgende video

På hvilken afstand til mount?

For at draperes smukt draperet, bør den optimale afstand mellem de tilstødende kroge være 10 centimeter. Det beviser i praksis, jo flere centimeter mellem kroge, jo dybere og mere ekspressive den lodrette foldes på gardinet, og omvendt, den lille afstand mellem fastgørelserne gør gardinerne mindre ekspressive. Hæng dog ikke kluden på kroge, som er for sjældne. Stoffet vil blive grimt, og det ser altid sjusket ud.

 • På det buede vindue. Fastgøring med kroge kan bruges uden tagene. For nylig er denne teknik blevet meget populær på grund af sin originalitet. Normalt er det vant til at dekorere et buet vindue. For at hænge gardinet på en lignende måde, er det nødvendigt at installere specielle dekorative eller almindelige husholdnings kroge til tøj over åbningen oval på afstand fra hinanden. Så hænger løkkerne på gardinet på kroge i forskellige højder. Denne mount er sikker, den kan modstå selv meget store gardiner.

Gardin kroge

Gardin Kroge - Arter og Formål

Gardin og gardin kroge er enheder, hvis design funktion gør det muligt gardiner gardiner til frit at bevæge sig langs tagskægget, strenge eller bay-rail skinner. At repræsentere kunderne et stort udvalg af fastgørere giver producenterne mulighed for at vælge dem til enhver version af gardinerne.

klassifikation

Gardin kroge er opdelt i henhold til følgende kriterier:

 • Lås type - klik eller åben.
 • Funktionelt - sving / ikke-drejelig; i form af et klip, snegl eller krokodille. Sidstnævnte har to steder til at stikke og snappe.
 • Materiale - plast eller metal. Lavet af plast har den mest forskelligartede farvepalet (hvid, brun, gennemsigtig, beige). Metallisk farvet nikkel, krom, sølv. Når man vælger dem, tages der hensyn til gardinens tæthed og vægt.
 • Designfunktion - til montering på båndet, øjenlåg, loopede elementer.

Funktioner og formål

Hvis vi overvejer mere detaljeret, er krokodiller eller klip f.eks. Klip, hvis indre platform er udstyret med tænder. Clinging til gardin, de fast holder kanten, efterlader strukturen af ​​stoffet intakt og intakt.

Gardiner, i den øverste del af hvilket et bånd er syet med færdige sløjfer, er hængt på enkle kroge eller med en drejemekanisme. Plastfittings er den mest økonomiske mulighed. Sådanne kroge er lette at ændre, når de ødelægger individuelle enheder; de bevæger sig stille og er usynlige, når de ses.

Til fastgørelse af tunge portier anvendes metalhooks oftest. Til deres produktion anvendes legeringer af forskellige typer (aluminium, nikkel, stål). De har høj styrke, de er holdbare og nemme at betjene.

Plastophæng til gardiner og gardiner er normalt af to typer: åben eller lukket. Kroge med snap mekanisme glider ikke ud af sløjferne og er praktiske til gardiner, som som regel gentager eller forskyder sig. Åben-type fastgørelsesanordninger er bekvemme, idet de er nemme at fjerne fra hængslerne (før vask) og hænger.

I online hypermarkedet er Stash et stort udvalg af dette gardin tilbehør. Her kan du billigt købe kroge til gardiner i detailbutikken til de mest overkommelige lave priser og vælge en bekvem måde at levere en ordre på.

Gardin kroge: typer og metoder til fastgørelse gardiner

Smukke flydende gardiner er udsmykningen af ​​ethvert hus eller lejlighed. I arrangementet med boliger står mange over for køb af ikke kun smukke og elegante gardiner, men også en cornice og en måde at fastgøre gardiner på.

Valget af et bestemt sæt afhænger ikke kun af indretningens stil, men også på den ønskede effekt. En af de mest populære typer fastgørelsesgardiner er kroge.

På en fotofunktionelle fastgørelse til gardiner med klemmerne, der forhindrer tab

Varianter, funktioner og fordele

I dag er variationer af fastgørelseselementer til gardiner, der er mange, så vælg det rigtige under et bestemt interiør er ikke svært.

Hovedtyperne af fikseringsgardiner er:

 • ring;
 • Kroge clips;
 • Klip;
 • Tøjsløjfer og bånd;
 • fletning;
 • snørehuller;
 • Løbegang.

Valget af en bestemt type afhænger af tilgængeligheden af ​​stangen, metoden til fastgørelse til væggen eller loftet, stilistisk indretning, samt ønskene fra husets ejer. Men de mest almindelige er små låsekroge. I dag ser vi på deres hovedtyper og måder at fastgøre gardiner på.

Plast kroge er den mest populære måde at hænge gardiner på

Typer af kroge

Kroge til loftkorn er den nemmeste, mest overkommelige og alsidige type gardinhængende. Der er et stort antal variationer i designet af denne type fastgørelsesdele.

Alle af dem kan opdeles i to grupper:

 • Skjult. Normalt kommer de med en flad cornice. De er lavet hovedsageligt af plast og er små i størrelse, så med gardiner hængt, er de næsten usynlige under stoffet eller dekorationspanelet.

Skjulte kroge er små.

 • Dekorative. Disse fastgørelsesdele har et usædvanligt design og original form. De er synlige, når de hænger gardiner, og er også en del af det indre af en lejlighed eller et hus.

Unikke produkter til fastgørelse af gardiner

Fastgørelseselementer er også opdelt i forskellige typer afhængigt af materialet.

Enkel og billig detalje

Deres største ulempe er deres usikkerhed og skrøbelighed. De er kun egnet til hængende tyl og lysgardiner på væg eller loft.

Metal fastgørelsesanordninger - praktisk, funktionel og alsidig fastgørelse af gardiner på stangen

Men når du flytter på baren udsender sådanne fastgørere en karakteristisk høj lyd. Derudover er deres største ulempe den høje pris sammenlignet med den foregående type.

Afhængigt af designet er der to typer kroge:

 • Lukket. For at fjerne gardinerne fra stangen er det nødvendigt at trække strengen helt ud;
 • Open. På sådanne fastgørelsesdele er det let at hænge gardiner og fjerne dem om nødvendigt.

Låseelementerne kan være grundlæggende og forbigående. I det andet tilfælde fungerer kroge som et led mellem grommen og stangen.

Fordele ved at bruge

Klemmer-kroge er en fremragende design options gardiner, fordi de har følgende fordele:

 • Med lethed er der spændt på en bar af en flad form;
 • Fiks stoffet perfekt;
 • Alsidig, som i harmoni med andre muligheder fastgørere.

Vær opmærksom!
Ved brug af kroge til hængende gardiner er det nødvendigt at tage sig af specielle klemmer.
De vil ikke tillade dem at komme ud af baren og forhindre gardiner og tyll fra at kollapse pludselig.

Eaves med klemmer - en pålidelig løsning til en smuk og sikker vinduesdekoration med tekstiler

Kroge uden cornice

For nylig er gardiner på kroge uden kronblade særligt populære inden for indretning. De bør tildeles i en særlig gruppe, fordi de ikke kun giver plads til lysstyrke, originalitet og individualitet, men har også høj funktionalitet.

For at gøre dette kan specielle dekorative eller almindelige husholdningsfrakkehænder anvendes, og der skal tilvejebringes små huller på tyllen for at hænge stoffet.

Denne type indretning ser meget stilfuld og kreativ ud, men det er ikke praktisk at bruge. Faktisk er det i dette tilfælde umuligt at åbne vinduet helt og frigøre det fra gardinerne (for eksempel når vaskebriller). Hver gang du skal fjerne dem helt.

Interessant og usædvanligt design af vinduet uden en stang

Kompetent valg

Valgmuligheder for design af kroge på markedet meget. Men hvordan man vælger den rigtige?

Der er ingen specifik instruktion til dette, du bør styres af flere kriterier:

 • Vægt og type stof
 • Stangtype;
 • Loop størrelse;
 • Indretning og stilistisk design af rummet;
 • Intensiteten af ​​brugen af ​​gardiner (daglig åbning og lukning).

Men hvordan man hænger kroge på loftet cornice? For at gøre dette, skal du fjerne holderne og placere skyderne i det formede stik, inden du fastsætter det i loftet. Det vigtigste er at sikre, at de skarpe elementer af fastgørelseselementer blev rettet i en retning.

Gardin kroge - den oprindelige måde

I fremtiden vil det være lettere at hænge gardiner på kroge. Når man vælger antallet af fiksere, er det nødvendigt at fortsætte med stoffets vægt og kvalitet. Hvis gardinet er tungt, er det tilrådeligt at vælge et stort antal kroge.

Du kan nemt fastgøre krogen på tagskægget med dine egne hænder. Det kræver ikke erfaring, viden eller færdigheder. Det vigtigste er en pæne udførelse af alle handlinger, så at festerne senere ikke beskadiger gardinerne.

Resumé af

I dag er der mange muligheder for at fastgøre gardiner til tagskæggene, som har deres egne fordele, funktioner til brug og ulemper. Men den mest almindelige, alsidige og nemme at bruge er låsekroge.

Smukke og æstetiske designgardiner supplerer rummets design

Du er interesseret i at lære mere information om design af kroge, så se videoen i denne artikel.

Kroge, klip, ringe

Gardin tilbehør, nemlig forskellige kroge, klip, ringe, er en integreret del, når du opretter originale tøj til vinduer. De vil medvirke til præcist at hænge det færdige produkt på tagskægget og skabe folder, hvis de ikke er forsynet med hjælp af specielle bånd, giver nem bevægelse på alle overflader og organiserer adgang til vinduet til enhver tid uden stor indsats.

Kroge og klip til gardiner i dag kan købes af forskellige typer af materialer, metal, træ og plast, deres farveskærme er også forskellige og interessante, velegnet til enhver form for stof. Oftest sælges disse enheder i sæt, der omfatter fra ti til hundrede stykker, i nogle butikker kan de købes individuelt. Omkostningerne til kroge er lave og giver kunderne et stort og overkommeligt valg.

Kroge, klip til gardiner er separate elementer i indretningen, de er forskellige i farver, størrelser og design. Hook skyderen giver dig mulighed for nemt at flytte stoffet på tagskægget, det er usynligt, hvilket giver et godt udseende til gardinerne. Du kan også hente kroge og åbne type, de er oftest udstyret med ringe, der er fastgjort til den runde cornice, hvilket skaber speciel lysstyrke for produkterne.

Kroge, klip, ringe

Lever 11 september

Rusland; 1,2 cm × 1,2 cm × 2,7 cm; Plast.

Lever 11 september

Kunst mønster; Kina; 6,4 cm × 3,5 cm × 0,5 cm; Metal.

Lever 11 september

Lever 11 september

Lever 11 september

Kunst mønster; Kina; 2,4 cm × 1,1 cm; Metal.

Lever 11 september

Kunst mønster; Kina; 3 cm × 1,5 cm × 1,5 cm; Metal.

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Gamma; Kina; 3,5 cm × 1 cm × 1,5 cm; Plast.

Lever 11 september

Kunst mønster; Kina; 3,3 cm × 2,3 cm; Metal.

Lever 11 september

Kunst mønster; Kina; 10 cm × 7 cm × 1 cm; Plast, metal.

Lever 11 september

Lever 11 september

Lever 11 september

Kunst mønster; Kina; 3,2 cm × 3,2 cm × 0,3 cm; Plast.

Lever 11 september

Lever 11 september

Lever 11 september

Kunst mønster; Kina; 4,2 cm × 2,3 cm × 1 cm; Metal.

Lever 11 september

Kunst mønster; Kina; 3,5 cm × 3,5 cm × 0,2 cm; Metal.

Lever 11 september

Kunst mønster; Kina; 2,3 cm × 2,3 cm; Metal.

Lever 11 september

Lever 11 september

Kunst mønster; Kina; 7 cm × 3,5 cm × 0,2 cm; Metal.

Lever 11 september

Bestil nu!

Du kan bestille varer, der er mærket med Partnervarer særskilt, uden at ringe minimumsbeløbet i dit område (10 000 rubler). Læs mere

Nu bruger du ikke alle funktionerne på webstedet.

I dine browserindstillinger er dataudveksling med cookies og lokal lagring deaktiveret, hvilket kan føre til forkert drift af webstedet.

Sådan vælges kroge til gardiner - et overblik over plastik, metal og dekorative med priser

Det er ikke nemmere at vælge tilbehør til huset end smukke møbler. Selv de dyreste gardiner og gardiner kan ødelægge interiøret, hvis du har købt uegnede kroge til gardiner, der ikke holder et gardin eller ikke passer med tagskægget. Hvad er forskellene mellem plastik og metalprodukter, hvilken type lås er bedre, og hvordan man vælger et sådant fastgørelseselement korrekt?

Typer af kroge til gardiner

Hvis du ikke tidligere har oplevet spørgsmålet om valg af denne genstand, er det sandsynligt, at de fleste kroge med hensyn til funktionalitet og udseende er de samme for dig. Det vigtigste er at holde gardinerne og ikke fange øjet, medmindre de ikke har lyse dekorative elementer, der supplerer interiøret. Eksperter har dog tendens til at tro på, at denne fastgørelsesdel af gardinerne skal vælges korrekt. Det første skridt er at finde ud af, hvad der er kroge til gardiner, tunge gardiner og tynde gennemsigtige gardiner på badeværelset.

De kan opdeles efter flere parametre; der er ingen ensartet klassificering:

 • Produktionsmateriale - plast eller metal. Valget afhænger af stoffets vægt, som produkterne kan modstå og på den ønskede holdbarhed.
 • Udseende - skjult eller dekorativt. Sidstnævnte kan have fængslende farver, store genstande. Skjult er tabt i folderne og er skabt af uklare materiale.
 • Lås type - åben eller lukket. De sidste eksperter kalder det mere pålideligt, men det er lettere at arbejde med åbne dem, især hvis gardinet er bredt, og du tager det ofte af.
 • Funktionalitet. Der er kroge til gardiner, der ikke er fastgjort til gardinerne, men til båndet, sløjfen, grommen.

Typer af kroge

Hver type af cornice (tynd streng, cylindrisk rør, orielskinne) og hver type materiale fremsætter sine egne krav til fastgørelseselementet. Før du tror, ​​køb kroge til gardiner i online-butikken eller omgå hele byen, skal du gøre dig fortrolig med de vigtigste muligheder, som tilbehørsproducenter tilbyder.

plast

Den billigste løsning er plastik. Blandt deres fordele er letheden af ​​fastgørelseselementet selv, lydløshed i bevægelse. Plastringe kan dog kun modstå meget tynde stoffer med en minimums- og gennemsnitsvægt, og de bør bruges omhyggeligt, fordi de bryder hurtigt. De fleste af elementerne i dette materiale er skjult, fordi de ikke har en særlig attraktion. Prøv disse muligheder:

 • Weaver;
 • pris - inden for 40-160 s. til 10 stk.
 • skjult vare med et simpelt design;
 • fordel - evnen til at købe mængder af flere 10, valget af forskellige former, højdejustering;
 • Minus - St. Petersborgs butik, men der sker levering via post.
 • Gamma;
 • Køb 1 stk. vil koste 1,5 p;
 • plast snegl krog, åben lås, vægt - 1 g;
 • På grund af designfunktionerne holder kun lysgardiner dette element.

metal

Styrken af ​​et sådant produkt er væsentligt højere end for plastik, men den faktiske levetid bestemmes af det specifikke materiale. Tilbehør kan være lavet af messing, aluminium, stål. Minus metal kroge - når der køres vil der være en lyd, der kan være irriterende. Strengen, som fastgørelsesorganet bevæger sig bevæger sig ofte, ud af friktion.

For det meste efterspørgsel blandt forbrugere er klassiske modeller:

 • OLEXDECO;
 • lav pris - 600 p. I den officielle online butik beregnes leveringsomkostningerne individuelt;
 • lavet af stål med forkromet, letvægt, højde - 3,1 cm, skjult type;
 • Ifølge vurderinger og vurderinger er dette den ubestridte leder blandt metal kroge, der sælges i pakker på 100 stk.

Det er fornuftigt at overveje kroge og klip:

 • White Fox;
 • pris - 293 s. til 12 stk.
 • langstrakt ringform
 • Blandt fordelene - et flot design, letvægts, godt kombineret med tynde stoffer.

Til klip

Dette element skaber ikke en forbindelse mellem sløjferne og gardinet. Det er beregnet til at fungere som et fikseringsmiddel til gardinerne, der er afsat, ofte tykke. Sådanne kroge kan dog spille den samme rolle som dekorative grommets, der holder tunge gardiner åbne. Ofte udføres de i form af en spiral, vægmonteringen, fremstillingsmaterialet - metal eller træ. Plast giver ikke mening at overveje, fordi tunge gardiner han ikke vil holde.

 • Decolux;
 • Prisen afhænger af designet, varierer fra 60 til 350 p.
 • kvalitet materialer, belægning klassiske farver;
 • Blandt fordelene er et stort udvalg af størrelser og designs.

Hvis du ser på klassiske spiralbeslag, vil denne mulighed gøre:

 • Protos;
 • omkostninger - 1200-1400 s., afhængigt af størrelsen;
 • fra metal med en holdbar guldstøvning;
 • Den eneste ulempe er prisen, som er for høj selv for et kvalitetsprodukt.

Til shower curtain

Hovedkravet for møbler, som holder gardinerne i badeværelset, er modstandsdygtighed over for fugtig luft og vand, der regelmæssigt falder på dem. Eksperter anbefaler brugen af ​​plastelementer, fordi Du skal kun hænge lys polyethylen eller vævet stof. Disse muligheder er til salg på de fleste butikker med produkter til badeværelser:

 • White Fox;
 • 419 r. til 12 stykker;
 • rustfrit stål, stort;
 • Den største ulempe er, at prisen ikke er for budget, låsen er åben, så gardinet kan glide af under en akavet bevægelse.
 • Duschy;
 • 67 r. til 12 stykker,
 • Plast langstrakte split ringe-kroge;
 • Produktet er stærkt, universelt i diameter, glider nemt langs holderens brede skinne.

Til gardiner

Hvis gardinerne er fastgjort direkte bag snoren, skal krogen være lille, let og godt glidet. Med tykke lameller er det vanskeligere: Eksperter råder dem til at hænge gardiner ved hjælp af stofsløjfer eller øjenlåg - disse er specielle ringe syet ind i stoffets overdel. Du kan bruge kroge af den skjulte type, som vil holde fast i ringen, hvis det kræves af interiørets stil.

De mest overkommelige muligheder for kroge under gardinerne - i IKEA:

 • riktig;
 • Pakning 24 stk. Værd 150 p.
 • enkel, kombineret med billige krokodille clips i rustfrit stål;
 • designet til smalle tynde strenge, kan bruges selv til gardiner placeret i badeværelset.

I samme IKEA kan du se:

 • Riktyg forked;
 • pakke med 20 stk. Du kan købe til 199 p.
 • galvaniseret stålkrog, som er designet til at skabe samlinger;
 • kan bruges sammen med plastiske sløjfer, som er forsynet med strengen;
 • fra subjektive minuser - produktet kan ikke lide fugt.

Til gardin tape

Med sådan en løsning på spørgsmålet om fastsættelse af gardinerne, lader du din opgave betydeligt, fordi du behøver ikke at lave sløjfer. Tråden, som er placeret på bagsiden af ​​båndet, vil opfylde deres rolle. Til montering kan du bruge klassiske fastgørelsesdele, hovedsagelig af den skjulte type, da båndets placering næsten dækker afstanden fra fastgørelsen til gardinet. Man undrer sig over hvor man kan købe kroge til gardiner, behøver ikke at, fordi Roller er til stede i sortimentet af alle butikker, der sælger møbler.

Kroge til bånd kan vælges fra ovenstående metal / plastik muligheder, eller være opmærksom på:

 • Magellan;
 • rullemekanisme, holdbar plastik, lukket lås type;
 • 1 krog koster 1,5-2 p., Pakker billigere;
 • ideel til gardiner, der er planlagt til at hænge på loftskinnen.

Alternativ fra en stor butik til rådighed i Moskva:

 • Vidga, IKEA;
 • til 24 stk. bliver nødt til at betale 199 p.
 • Kombination af krog og skyder af plast og metal;
 • gardinens bevægelse er lys, du kan endda hænge et bredt bånd;
 • subjektiv minus - parrets mekanisme kræver samling.

Til gardiner på ringe

Den mest anvendte mulighed for fastgørelsesgardiner, der skal hænges på en tykk skinne gardin med ringe, er små skjulte metal eller plastik kroge med et klip i slutningen. Den væsentligste ulempe ved et sådant produkt er, at det er umuligt at anvende det på tynde væv: organza, tulle, tyl osv., Da skarpe tænder, især metal, efterlader mærker.

Du kan se på følgende muligheder:

 • OLEXDECO;
 • Pakningspris fra 100 stk. er 505 p., til rabatter, du kan finde for 249 p.
 • klemmer, malet under forskellige nyanser af metal;
 • kan anvendes på rør fra 16 til 25 typer;
 • ulempen er, at den del, der klæber til ringen, kan strikke af dækslet.

Alternativ mangler en stor ulempe:

 • OLEXDECO;
 • en pakke med 10 ringe koster 630 p.
 • lavet af metal, malet guld eller sølv, ringe i tandem med kroge tager væk behovet for at kigge efter, hvor man kan købe kroge til tagskægget med en rund tyk batte;
 • elementer er ikke adskilt, hvilket forhindrer forhænget ved at falde ved et uheld
 • subjektiv minus er dyrt: et standardvindue kræver 2-3 pakker.

Sådan vælges kroge til gardiner

Fikseren kan endda bestilles via internettet, men først skal du beregne, hvor mange stykker du har brug for (hvis du ikke køber en stor pakke). Det første skridt er imidlertid at studere klassificering af kroge og evalueringen af ​​gardinemateriale og gardindesign. Eksperter giver nogle tips:

 • For tunge stoffer anbefales store tykke ringe med metal kroge, da Plastiske små genstande, især skjulte, vil blive deformeret under brug.
 • I børnehaven bør hængende gardiner på kroge med klip ikke være, fordi hvis du ved et uheld trækker stoffet, falder det på barnet eller går i stykker: Foretrækker den klassiske C-formede.
 • Du bør ikke få et aftageligt bånd af metal kroge, hvis du planlægger at vaske dine gardiner, fordi Fastgøreren selv vil begynde at ruste, og der kommer grimme pletter på stoffet. Gardiner med sådanne kroge kan kun rengøres.
 • Hvis du vælger metalelementerne, skal du omhyggeligt overveje udseendet. Aluminium er let, godt beskyttet mod korrosion, billig, men ikke for holdbar. Messingvarianter ser ofte ud til at være attraktive på grund af deres farve (ligner guld), de er ikke udsat for korrosion, de er holdbare, hvis de indeholder en stor mængde kobber. Stål - budget, vælg produkter fra dette materiale skal omhyggeligt.
 • Den mest pålidelige - fra det kombinerede materiale: dvs. kombination af plastik med metal.

video

anmeldelser

Næsten alt tilbehør blev købt billigt i Leroy Merlin, der ofte falder på lager og salg. Plastringe blev sat i badeværelset til en latterlig pris - 80 rubler. til 12 stk. har været i 5 år. For tykke gardiner i køkkenet - ringkroge med klipslås, også billigt og ser godt ud i bronze. Vanskeligheder hovedsagelig ved valget af ringen til rørets diameter.

Alle tre badeværelser tog C-format ring-kroge. Materialet bemærkede ikke forskellen, stærk plastik er ikke værre end metal, men billigere. Formularen er mere bekvem end den klassiske, der er ingen risiko for utilsigtet at rive gardinet af, det er lagt på lettere end på en lille krog. Den samme type blev optaget i stuen, kun fra metal: som erstatning for klassiske ringe.

De skure hele Moskva for at finde gode kroge til gardiner: de ledte efter, hvad de skulle lægge på tunge nat gardiner, og hvordan man fikser den vigtigste tynde tyl. For sidstnævnte tog de et sæt ringe og skjulte plastik kroge til dem (pakning rubler til 200 omkostninger), og for tunge brokade - gardin tape og metal ringe loddet med en hemmelig krog nedenfor.

Vi hænger gardinet på kroge uden en cornice - design ideer

Gardiner på kroge uden tagplader - Den originale og ukomplicerede version af vinduesdesignet i køkkenet, stuen eller soveværelset. På væggen over vinduet er der fastgjort en række kroge, hvor gardiner er hængt med øjenlåg. Ulempen ved denne metode er manglende evne til at bevæge gardiner. Men det kan kompenseres for at bruge tacks og sidegardinholdere. Ellers er det en pålidelig og praktisk monteringsmulighed, og i tilfælde af ikke-standard vinduesåbninger - ofte den eneste. Det giver dig mulighed for at oprette en række kompositioner: det kan være et let tylgardin, blonder strikket gardiner, et sæt flyvende silke gardiner eller tunge multi-lag gardiner med lambrequin.

Kroge og løkker

Kroge bør vælges ud fra, at de skal løse to problemer: funktionelle og dekorative. Deres vigtigste funktion er at holde gardinet, så du bør overveje stoffets vægt, antallet af webs, størrelsen og materialet i sløjferne. Til tunge og tunge gardiner passer mangelags muligheder med store kroge, til lyse tule gardiner - lille, elegant. Krogens design skal stemme overens med rummets stil som helhed. Du kan bruge almindelige tøj kroge, vælge dem i størrelse og stil eller specielle buede kroge til gardiner.

Hængsler på gardiner kan slids eller syes. Store spalte huller med grommets ser spektakulære ud på tykke gardiner. Syningsløjfer er mere alsidige og passer til alle gardiner. De kan være lavet af satinbånd, dekorere basen af ​​løkken med en bue eller en rose. Braid, forskellige ledninger, metal, plast, træringe er også egnet materiale til sløjfer. Du kan bruge ringe eller plastløkker med klip, så de behøver ikke at sy. Generelle krav til hængsler: De skal være stærke, holde fast gardinet på krogen og passe harmonisk ind i vinduets design.

Hvis det er planlagt at bruge ekstra tilbehør i kompositionen (barrettes, magneter, klip, kroge og kroge til gardiner), skal de også vælges i overensstemmelse med den valgte stil af vindue og rumindretning generelt.

Installation af gardiner

For at hænge gardinerne uden taggrunde, har du brug for følgende værktøjer og materialer: en blyant, målebånd, borer, dowels, skruer eller skruer, skruetrækker, niveau, hammer, negle.

Før du begynder at installere gardiner direkte, er det tilrådeligt at tegne en skitse af den fremtidige vinduesdekoration. Dette kan gøres uafhængigt eller ved hjælp af en designer. Skissen vil gøre det muligt at visualisere produktets stil, samt at bestemme placeringen og det nødvendige antal punktfikseringer. Ofte placeres fastgørelseselementerne over vinduet i en lige linje, buet eller langs konturen af ​​en ikke-standard åbning.

Dernæst bør du forberede gardinerne. På den øvre kant skal du markere sløjfernes steder. Så, hvis slidserne er slidsede, skal du klippe dem og klippe kanterne (installer eyelets). Ved syning af sløjfer kan du sy hver for sig eller fastgør den til båndets kant og danner sløjfer derfra på markerede steder.

Nu skal du markere stedet under kroge. De kan fastgøres både direkte til væggen og til træplanken, som skrues over vinduet. Den anden metode er mere praktisk, hvis stoffet er tungt og vinduet har en lige øvre kant. Ved en hvilken som helst metode til installation er der først trukket en linie, hvor armaturerne vil blive placeret. For at opbygge en vandret linje skal du bruge et niveau. For at kunne vælge afstanden mellem kroge, skal du beslutte, om der skal bruges folder og gardiner på gardinerne. Hvis gardinerne er lige og lige, skal afstanden mellem kroge svare til afstanden mellem sløjferne.

For at få et let slag af stoffet mellem fastgørelserne, skal afstanden mellem kroge være mindre end mellem løkkerne. Hvis det er nødvendigt, kan du lave lodrette folder som følger. Spred gardinet på gulvet. Læg folderne Langs gardinens øverste kant skal du sætte en stang (bånd osv.) Og markere det på de steder, hvor sløjferne vil være. Om nødvendigt skal du flytte mærket på væggen.

Så skal du installere kroge i overensstemmelse med markeringen. Direkte til væggen oftest er de fastgjort med dykker med skruer. Hvis skinnen bruges, så klemmes kroge på den eller skrues med skruer. Skinnen skal forsvarligt fastgøres til væggen med et par dykker og skruer. Anvendelsen af ​​dobbeltsidet tape, lim til fastgørelse af fastgørelser garanterer ikke deres pålidelighed. Imidlertid kan denne montering bruges, hvor du ikke kan være fastspændt eller fastgjort kroge. For eksempel, hvis der er behov for at vedhæfte gardinerne direkte til rammen på balkonen, veranda. I dette tilfælde skal du sikre dig, at kun lysgardiner er hængt på krogen.

Når kroge er sikkert fastgjort til væggen, er gardinerne hængt fra hængslerne på dem.

kroge

Gardin kroge er repræsenteret i kataloget af vores butik i et stort udvalg, som giver dig mulighed for at vælge det nødvendige for dig i henhold til funktionalitet, stil eller farve og skabe et ægte originalt interiør.

Hook med stor spindevalse

Diameteren af ​​rullen er 1 cm, krogens fulde længde er 2,7 cm, krogbredden er 1,1 cm.

Hook med en spinderulle lille

Rullediameter - 0,8 cm, fuld kroglængde - 2,7 cm. Bredde - 0,8 cm

Rullende krog med afskårne kanter

Valsens diameter - 8 mm. Kroge længde - 2,7 cm

Loftet cornice hook

Krogenes længde er 2,7 cm. Kroppenes øvre diameter er 1,1 cm.

Hook "snegl" metal 3,3 cm

Fuld kroglængde - 3,3 cm.

Hook "snail" plast hvid

Fuld kroglængde - 3 cm.

Hook plast gennemsigtig tyk 3,8 cm med lås

Kroge længde - 3,8 cm. Meget holdbar krog.

Hæk plast gennemsigtig 3,6 cm med en lås

Kroge længde - 3,6 cm. Meget holdbar krog.

Hæk plastfarve med et fastgørelsesmiddel

Kroge længde - 3,3 cm.

Hook kvadratisk plast hvid

Størrelse: 17 x 18 mm

Hook rektangulær plast hvid
Kroge med ikke-spinde rulle plast hvid (6 mm tykk)

Rullediameter - 1,2 cm. Rulletykkelse 6 mm. Klippet roterer ikke.

Størrelse: 2,8 cm (fuld længde)

Hook med en ikke-spinde rulle plast hvid (tykkelse på 9 mm)

Valsens diameter er 1,1 cm. Valsens tykkelse er 9 mm. Klippet roterer ikke.

Størrelse: 2,3 cm (fuld længde)

Gardin kroge

Gardiner af passende farve og tekstur er det vigtigste element for at skabe et harmonisk interiør. Oprindeligt indrettede vinduer er i stand til at understrege fordelene ved rummet, for at sløre nogle unøjagtigheder, der er lavet under designet. Men for de perfekte gardiner er det også nødvendigt at vælge de rigtige tilbehør og tilbehør. Gardin kroge - universale fastgørelsesanordninger, sikkert holde gardiner og gardiner på tagskægget. Den øverste del af krogen er fastgjort på tagskægget, og den nederste er indsat i gardinetapeens øje.

Kroge - metal og plast - hold godt godt i begge lysgardiner og i flere lag tunge gardiner! Derudover er det ikke nødvendigt at fjerne krogen fra gardinbåndet selv ved vask, da det er bekvemt af designet.

Der er mange sorter og konfigurationer af kroge (herunder ikke-standardvalg), men plastik (polycarbonat eller polyacetal) og metal er kendt for de fleste forbrugere. Plast gardin kroge er konsekvent populære på grund af deres enkelhed og brugervenlighed, en række farver, former og størrelser samt en overkommelig pris. Hvis du foretrækker gardin kroge lavet af elastisk og elastisk termoplastisk polyacetal, kan du være sikker på høj slidstyrke af produkter, som vil vare lang tid.

Snap kroge er nok en af ​​de mest praktiske løsninger. Gevindet gennem en løkke af gardinbånd, lukker en sådan krog som en pin, så du sikkert kan klare gardinet.

Et stort udvalg af dekorative og funktionelle tilbehør til gardiner: kroge, øjenlåg, ringe, magneter samt tilbehør, der præsenteres i Irma-Lace online-butikken, hjælper med at give dit hjem en unik stil for at skabe et virkelig originalt og spektakulært interiør!

Gardin kroge til gardiner

Fastgørelsesgardiner er valgt afhængigt af deres formål. Jo mere luftige og lettere gardinerne er, desto mere dekorative skal gardinerne være.

Kroge til gardiner kan let påføres i løkker og uden problemer fastgøres til bunden. Der er specielle kroge fastgjort til gardinerne med klip. Klip til gardiner med ringe indsats gør det muligt at justere gardinens længde, hvilket er muligt at bøje sig til den ønskede værdi.

Gardinringe glider let over tagskæggene og sikrer komfortabel betjening af gardinerne. De kan også omfatte klemmer i deres design.

Sådan vælges kroge til gardiner

Hvis tidligere metal kroge til gardiner var den eneste form for fittings, nu kan du hente eventuelle fastgørelsesdele til tyll og gardiner. Brugen af ​​plastikbeslag reducerer vægten af ​​hele strukturen betydeligt, foruden polymerens kroge til gardiner, der ikke korroderer, skal deres originale udseende bevares gennem hele driftsperioden.

Har kroge til gardiner

Kroge, klip til gardiner er et separat dekorativt element. Lad os tale om hvilke kroge til gardiner, der er bedst at købe, og hvordan man hænger gardiner på disse enheder.

Ved valg af kroge til fastgørelsesgardiner er det vigtigt at tage hensyn til stoffets særlige egenskaber, mønsterets design og gardinernes design.

Disse kroge er en bekvem type tilbehør, der bruges til at fastgøre gardiner på cornice.

Gardinens glidekroge er anbragt på en sådan måde, at stoffet bevæger sig let og smidigt rundt om hele tagene.

Hvis det ønskes, kan du først syge krogen til gardinbåndet og derefter fastgøre det færdige gardin på snoren. Kroge, der bruges til fastgørelse af gardiner, har særlige træk, som fortjener særlig opmærksomhed.

Nyttige tips om, hvilken slags gardinkroge der er bedst at bruge, hvilken afstand der skal tages imellem dem, samt mange andre nyttige tips, alt dette kan ses i det foreslåede videofragment.

Blandt de positive egenskaber ved gardin kan kroge noteres deres pålidelighed og lave omkostninger. Du kan købe det nødvendige antal fastgørelsesdele, ikke glemme køb af flere fastgørelsesdele som reservedele.

Disse fastgørelsesdele er nemme at installere, nem at bruge. På grund af den lange levetid kan du ikke bekymre dig om pålideligheden af ​​det design, der bruges til at dekorere vinduesåbningen.

Også blandt fordelene ved denne type fastgørelsesanordninger til gardiner, noteres udskiftelighed. I tilfælde af at et af kroge går i stykker, er det muligt at udskifte det med et nyt fastgørelseselement i løbet af få minutter uden at fjerne loftet.

Hvis disse fastgørere vælges forkert, for eksempel for stor, er der en alvorlig disharmoni i hele gardinkombinationen, vil penge og indsats blive spildt.

Specifikke træk ved kroge til fangst

I øjeblikket er der mange muligheder for montering af modeller, som har deres egne karakteristiske egenskaber, udfører visse funktioner. For at forstå, hvordan man vælger disse elementer af gardinarmaturer korrekt, lad os overveje deres hovedtyper.

De kroge, som dekoratører bruger som pickup til gardiner, har et dekorativt formål.

Afhængigt af typen af ​​vedhæftning er der følgende typer af sådanne enheder:

 • skjulte modeller. De er fremstillet af sådant materiale, hvilket næsten ikke kan mærkes til andre. Udformningen af ​​en sådan krog er sådan, at den let kan skjules under glitterens eller den dekorative folder af corniceen.
 • plasttyper. Sådanne modeller er ikke egnede til tunge draperier, men er ideelle til lysgardiner og gardiner. Ud over den mindste vægt, som de karakteristiske egenskaber af denne type, noterer vi muligheden for deres stille bevægelse langs tagene. Som et par ulemper ved plastik kroge, kalder professionelle designere deformation, der glider fra tagskæggene.
 • Metal fastgørelsesanordninger. De anbefales af professionelle designere til tykke og tunge gardiner. Producenter tilbyder metal kroge i rustfrit stål, messing, aluminium. De er ikke egnede til værelser med høj luftfugtighed, da de over tid vil blive udsat for atmosfærisk korrosion. Derudover skal manglerne af metalfastgørere fremhæve og
 • ubehagelig støj, der høres, når de bevæger sig langs tagene.

Fabrikanter af gardinsystemer producerer i øjeblikket nye typer kroge, som er resultatet af at kombinere flere materialer, hvilket gør det muligt at eliminere alle ulemperne ved metallet fuldstændigt, og kvaliteten af ​​de fremstillede fastgørelsesdele til gardiner kan forbedres betydeligt.

Nyttige tips

Når man vælger den type gardin kroge, er det også vigtigt at overveje størrelsen af ​​sløjferne, gardinens vægt og en slags cornice.

For eksempel vil lysgardiner, som altid vil være placeret i en position, gøre gennemsigtige plastik kroge. For at gøre dem usynlige for andre forsøger designere at sy dem til gardinbåndet.

Gardin dekoration

Når du vælger gardiner til et værelse som et køkken, bliver du nødt til at arbejde hårdt. Det er vigtigt at tage højde for mange forskellige nuancer for at opnå det ønskede resultat. Hvis køkkenet har en temmelig beskeden størrelse, anbefaler fagpersoner at hente lysgardiner fra organza eller tulle i køkkenet.

Hvis du vælger de rigtige fastgørelsesdele til dem, vil gardinerne se harmoniske og smukke, de bevarer de naturlige folder og linjer.

For eksempel kan du ved at fastgøre tyll vælge transparente kroge, der ikke "ser ud" ud under gardinerne. Når du vælger fastgørere, er det selvfølgelig vigtigt at stole på din egen smag, men det er bedre at bruge råd fra fagfolk for ikke at forkæle det overordnede indtryk af billedet skabt på køkkenvinduet.

konklusion

Hostesses er ivrige efter valget af gardiner til vinduer, de forsøger at tænke gennem billedet, at vælge sådanne gardiner, der harmonisk passer ind i billedet skabt i rummet. For at køkkenvinduet eller vinduet åbnes i stuen for at blive en ægte udsmykning af værelset, er værtens stolthed, skal du tage en ansvarlig tilgang til udvælgelsen af ​​fastgørelsesdele til tyl og gardiner.

Afhængigt af om den smedede, aluminium-, lofts- eller snorridestang vælges til fastgørelse på vinduet, vælges krogenmodellerne også.

Ægte nåler foretrækker at skabe fure til gardiner med egne hænder. For eksempel, bevæbnet med en hæklet, tråd, fantasi, kan du lave pæne sløjfer til fastgørelse af sløret, som absolut ikke kan ses af mennesker. Når du henter den tråd, du har brug for farve, kan du oprette et ægte kunstværk på dit vindue.