Gardin kroge

Vinduets åbning kan ikke realiseres uden brug af forskellige beslag. Fastgørelser til gardiner - dens vigtige del. Moderne muligheder for at fastgøre gardiner på tagskæggene er meget forskellige, de har alle deres positive og negative sider. Blandt dem er de mest almindelige universelle kroge, der er meget nemme at betjene. Denne hardware har æstetiske og funktionelle kvaliteter. Kroge giver fastgørelse og bevægelse af kludene på tagskægget og kan fungere som selvstændige dekorative elementer.

Hvad hedder de?

De elementer, der er ansvarlige for at fastgøre gardinerne til tagene, kaldes kroge. De er den billigste løsning til at fastgøre gardinet på tagskægget. De er lette at vedhæfte, de er nemme at bruge. Disse fastgørelsesdele er velegnede til ophængning af letvægtsstof.

De kan bruges med et fladt design af tagskægget, mens det er nødvendigt at fastsætte dem på begge sider, så de ikke falder ud under driften.

Der er en anden type dekorative tilbehør - specielle holdere, der bruges sammen med gardin kroge, fastgør gardinet på siderne, åbner vinduet og danner smukke folder.

Særlige egenskaber

Kroge til fiksering af gardiner på cornice sælges individuelt, men nogle gange kan man se et specielt gardinbånd med kroge på den. Det kan simpelthen fastgøres til gardinet. Fastgørelseselementerne her er sikkert fastgjort til en streng, der ikke glider af, så denne løsning er mere pålidelig.

fordele:

 • lav pris - hvis du vælger stykkeindstillingen, kan du købe lige så mange tilbehør som du har brug for, bare beregne det rigtige beløb for gardiner plus ekstra dem. Du kan bruge et gardinbånd, hvis pris er lavt;
 • nem installation - fastgørelsesbeslag vil ikke være svært;
 • pålidelighed - stærke produkter kan vare i lang tid;
 • praktisk - hvis en krog fejler, kan den udskiftes med en ekstra en;
 • Komfort - Praktiske fastgørelseselementer, som om nødvendigt vaskes gardiner fjernes meget hurtigt og nemt.

En funktion af disse elementer er deres alsidighed, de er designet til cornice-strengen og modellen med riller og den klassiske stang med en rund profil. Armaturer har et design, der gør det muligt at bruge kroge til at bevæge sig fra ringene til gardindug.

Det er nødvendigt at vælge kroge, så de tjener i lang tid, men samtidig er de pålidelige. Valget afhænger ofte af typen af ​​cornice: elementer fastgjort til ringene passer til de runde søjler og plastprodukter med hjul til baguette strukturen. Sørg for at bruge låse for at forhindre gardinet i at falde i det mest uventede øjeblik.

Kroge er ofte skjult for øjnene, så de ikke påvirker gardinens indretning i høj grad. De kan bruges i næsten enhver stil og til ethvert værelse.

Ligesom andre typer fastgørelsesanordninger har kroge deres ulemper:

 • behovet for yderligere fastgørelsesanordninger eller specielle taghuller;
 • ikke egnet til tunge gardiner;
 • støjende bevægelse;
 • plastprodukter bryder let.

Afhængigt af designfunktionerne er de vigtigste typer kroge opdelt i:

 • Dekorativt brugt som dekoration gardin sammensætning. Sådanne fastgørelseselementer har et attraktivt og interessant design.
 • Skjulte produkter kan være lavet af plast, metal eller andet materiale, der ikke er tydeligt, fikseren er skjult i gardinerne i gardinerne eller under indretningen af ​​konsollen.
 • Overgangsbestemmelser - disse er låsene, som er forbindelsen mellem løkkerne, grommet, klemmerne og cornice. I bunden af ​​strukturen er der tøjspinde, for hvilke stoffet er fastgjort, og i toppen er en krog, der klæber til ringen.
 • Hovedhagerne fungerer som en uafhængig lås, der ikke kræver et ledsagerelement.
 • De lukkede versioner klikker på plads på tagskægget, hvorefter de frit bevæger sig langs linjen, og derfor sløjferne på gardinerne, som kroge er tilsluttet, ikke kan komme ud. Du kan ikke være bange for at flytte gardinet: det er meget sikkert fastgjort til tagene.
 • De åbne dem er nemme at bruge, det er nemt at lægge gardin eyelets på dem. Hvis det er nødvendigt, kan gardinerne hurtigt fjernes, det er ikke nødvendigt at afmontere corniceen.

Ud over hovedgruppen kan du vælge et dekorativt tilbehør, der fastgør krogen. Dette produkt kaldes også en krog. Sådanne armaturer anvendes til at fastgøre gardinetræet. Deres opgave er at trække materialet til side og danne en afrundet fold.

Udformningen af ​​disse elementer er meget anderledes. Det kan være helt usynligt og understrege al opmærksomhed på smukke tekstiler og uddybe, når de selv spiller rollen som dekoration.

Overfladen af ​​produkter er ofte dekoreret med en række billeder: en blomst, et ornament, et dyrs hoved, en slange, en snegl og meget mere, som design ideer er i stand til. Denne type kroge er monteret på væggen eller vindueshældningen med skruer, samt specielle beslag. I æstetiske termer er der undertiden noget til fælles med designen af ​​tagskægget. Ofte sælges de i sættet.

materialer

Gardin kroge er lavet af forskellige materialer:

 • Plast anses for at være den billigste. Krogene fra det vil ikke være i stand til at modstå gardinerne, som har stor vægt, men de er velegnede til at holde luftgardiner. Den største fordel ved sådanne beslag bliver tavs glidende og glidende gardiner. Men over tid er der slid på plastik, og det fører til deformation og tab af ydeevne.
 • Til fremstilling af metalprodukter ved anvendelse af aluminium, messing, stål. Denne mount anses for at være den mest pålidelige, men de kan ikke klare flerlags gardiner. Sammenlignet med plastik kroge skaber støj under drift. Du skal vælge et kvalitetsmateriale, ellers kan det blive udsat for korrosion.

Kombinationen af ​​plast og metal er nødvendig, så produktet har alle de positive egenskaber af begge materialer på én gang.

 • Plast, jern og metal-plast kroge er designet til at holde lette stoffer og stoffer af medium tyngdekraft. Hvis det er nødvendigt at bruge meget tunge flerlags og volumetriske gardiner i indretningen, kan de kun opbevares af grommets eller hængsler.

Hvis ingen af ​​mulighederne af en eller anden grund ikke kan lide, kan du lave originale gardin kroge fra improviserede midler.

 • Papirclips. Prøv at bruge dette brevpapir til fastgørelse af gardiner. Det usædvanlige udvalg af klip gør det muligt at gøre noget unikt. For eksempel kan du fastgøre den ene med den anden, det er interessant at bøje for at finde en usædvanlig farve.
 • Pins. Sy tilbehør varierer også i en række. Dekorative stifter er altid til salg. Kreative designere hænger gardiner på dem. Prøv det og dig.
 • Wire. Krogen kan være lavet af almindelig ledning. For at gøre dette bøjer den figurativt og danner holderen selv og derefter dekoreret med perler, perler, blomster eller andet materiale eller dekorative elementer.

Der er mange muligheder for at lave dekorative produkter til fastgørelsesgardiner fra hvad der er i huset. Det vigtigste - manifestationen af ​​fantasi og vilje til at eksperimentere.

Sådan hænger du?

Det er nødvendigt at hænge gardiner i betragtning af forskellige typer af design. Eaves, som gardiner er sat på ved hjælp af kroge, sker flere typer:

 • smedet;
 • loft;
 • aluminium;
 • bay vindue;
 • snor;
 • rake gamle og nye prøve.

Der er mange muligheder for fastsættelse af gardiner på tagskægget. Blandt dem, gardin kroge - den mest almindelige mulighed. De er vedhæftet af ringe og fungerer også som uafhængige fastgørelser.

Den mest almindelige anvendelse af dette fastgørelseselement med profilskærerne, de er monteret på væggen og i loftet. Det er muligt at bruge kroge til at fastgøre stoffet på bølgelængden, de er velegnede til runde modeller.

Fixing gardiner med et gardin tape i forestillingen er ekstremt enkel. Et tape er fastgjort til kanten af ​​gardinet, som har stærke tråde i en eller to rækker. De udfører rollen som eyelets. Kroge hænger til dem, gemmer sig bag stoffets folder, da fletningen strammer stoffet, skaber lige lodrette foldninger, og deres niveau af pomp kan justeres.

Funktioner fastgørelseskroge med gardinbånd:

 • ideel til fastgørelse af gardiner til den åbne side;
 • universal mount, lige så velegnet til de fleste typer gardiner;
 • rimelig pris;
 • meget lang levetid.

Vægløse gardiner, der ikke blokkerer adgangen til balkonen, som vil være i stationær tilstand, skal sikres med gennemsigtige plastik kroge. De er normalt syet til gardinbåndet. På loftmodeller af cornices, som er et dæk, vil den eneste mulige fastgørelse til gardiner være kroge med en rulle.

Nogle gange, for at sikre kroge, syes de direkte på stoffet. Sådanne klæder skal vaskes sammen med tilbehør. Hvis kroge er plastik, så sker der ikke noget forfærdeligt, fordi plasten ikke reagerer på vand. Det er bedre ikke at sy stålkroge, men brug en anden metode til fastgørelse til gardinet. Metal kan oxideres i vand og pletter stof med rust, hvilket vil være svært at slippe af med.

Sådan hænger gardinerne på corniceen, se følgende video

På hvilken afstand til mount?

For at draperes smukt draperet, bør den optimale afstand mellem de tilstødende kroge være 10 centimeter. Det beviser i praksis, jo flere centimeter mellem kroge, jo dybere og mere ekspressive den lodrette foldes på gardinet, og omvendt, den lille afstand mellem fastgørelserne gør gardinerne mindre ekspressive. Hæng dog ikke kluden på kroge, som er for sjældne. Stoffet vil blive grimt, og det ser altid sjusket ud.

 • På det buede vindue. Fastgøring med kroge kan bruges uden tagene. For nylig er denne teknik blevet meget populær på grund af sin originalitet. Normalt er det vant til at dekorere et buet vindue. For at hænge gardinet på en lignende måde, er det nødvendigt at installere specielle dekorative eller almindelige husholdnings kroge til tøj over åbningen oval på afstand fra hinanden. Så hænger løkkerne på gardinet på kroge i forskellige højder. Denne mount er sikker, den kan modstå selv meget store gardiner.

Gardin kroge: typer og metoder til fastgørelse gardiner

Smukke flydende gardiner er udsmykningen af ​​ethvert hus eller lejlighed. I arrangementet med boliger står mange over for køb af ikke kun smukke og elegante gardiner, men også en cornice og en måde at fastgøre gardiner på.

Valget af et bestemt sæt afhænger ikke kun af indretningens stil, men også på den ønskede effekt. En af de mest populære typer fastgørelsesgardiner er kroge.

På en fotofunktionelle fastgørelse til gardiner med klemmerne, der forhindrer tab

Varianter, funktioner og fordele

I dag er variationer af fastgørelseselementer til gardiner, der er mange, så vælg det rigtige under et bestemt interiør er ikke svært.

Hovedtyperne af fikseringsgardiner er:

 • ring;
 • Kroge clips;
 • Klip;
 • Tøjsløjfer og bånd;
 • fletning;
 • snørehuller;
 • Løbegang.

Valget af en bestemt type afhænger af tilgængeligheden af ​​stangen, metoden til fastgørelse til væggen eller loftet, stilistisk indretning, samt ønskene fra husets ejer. Men de mest almindelige er små låsekroge. I dag ser vi på deres hovedtyper og måder at fastgøre gardiner på.

Plast kroge er den mest populære måde at hænge gardiner på

Typer af kroge

Kroge til loftkorn er den nemmeste, mest overkommelige og alsidige type gardinhængende. Der er et stort antal variationer i designet af denne type fastgørelsesdele.

Alle af dem kan opdeles i to grupper:

 • Skjult. Normalt kommer de med en flad cornice. De er lavet hovedsageligt af plast og er små i størrelse, så med gardiner hængt, er de næsten usynlige under stoffet eller dekorationspanelet.

Skjulte kroge er små.

 • Dekorative. Disse fastgørelsesdele har et usædvanligt design og original form. De er synlige, når de hænger gardiner, og er også en del af det indre af en lejlighed eller et hus.

Unikke produkter til fastgørelse af gardiner

Fastgørelseselementer er også opdelt i forskellige typer afhængigt af materialet.

Enkel og billig detalje

Deres største ulempe er deres usikkerhed og skrøbelighed. De er kun egnet til hængende tyl og lysgardiner på væg eller loft.

Metal fastgørelsesanordninger - praktisk, funktionel og alsidig fastgørelse af gardiner på stangen

Men når du flytter på baren udsender sådanne fastgørere en karakteristisk høj lyd. Derudover er deres største ulempe den høje pris sammenlignet med den foregående type.

Afhængigt af designet er der to typer kroge:

 • Lukket. For at fjerne gardinerne fra stangen er det nødvendigt at trække strengen helt ud;
 • Open. På sådanne fastgørelsesdele er det let at hænge gardiner og fjerne dem om nødvendigt.

Låseelementerne kan være grundlæggende og forbigående. I det andet tilfælde fungerer kroge som et led mellem grommen og stangen.

Fordele ved at bruge

Klemmer-kroge er en fremragende design options gardiner, fordi de har følgende fordele:

 • Med lethed er der spændt på en bar af en flad form;
 • Fiks stoffet perfekt;
 • Alsidig, som i harmoni med andre muligheder fastgørere.

Vær opmærksom!
Ved brug af kroge til hængende gardiner er det nødvendigt at tage sig af specielle klemmer.
De vil ikke tillade dem at komme ud af baren og forhindre gardiner og tyll fra at kollapse pludselig.

Eaves med klemmer - en pålidelig løsning til en smuk og sikker vinduesdekoration med tekstiler

Kroge uden cornice

For nylig er gardiner på kroge uden kronblade særligt populære inden for indretning. De bør tildeles i en særlig gruppe, fordi de ikke kun giver plads til lysstyrke, originalitet og individualitet, men har også høj funktionalitet.

For at gøre dette kan specielle dekorative eller almindelige husholdningsfrakkehænder anvendes, og der skal tilvejebringes små huller på tyllen for at hænge stoffet.

Denne type indretning ser meget stilfuld og kreativ ud, men det er ikke praktisk at bruge. Faktisk er det i dette tilfælde umuligt at åbne vinduet helt og frigøre det fra gardinerne (for eksempel når vaskebriller). Hver gang du skal fjerne dem helt.

Interessant og usædvanligt design af vinduet uden en stang

Kompetent valg

Valgmuligheder for design af kroge på markedet meget. Men hvordan man vælger den rigtige?

Der er ingen specifik instruktion til dette, du bør styres af flere kriterier:

 • Vægt og type stof
 • Stangtype;
 • Loop størrelse;
 • Indretning og stilistisk design af rummet;
 • Intensiteten af ​​brugen af ​​gardiner (daglig åbning og lukning).

Men hvordan man hænger kroge på loftet cornice? For at gøre dette, skal du fjerne holderne og placere skyderne i det formede stik, inden du fastsætter det i loftet. Det vigtigste er at sikre, at de skarpe elementer af fastgørelseselementer blev rettet i en retning.

Gardin kroge - den oprindelige måde

I fremtiden vil det være lettere at hænge gardiner på kroge. Når man vælger antallet af fiksere, er det nødvendigt at fortsætte med stoffets vægt og kvalitet. Hvis gardinet er tungt, er det tilrådeligt at vælge et stort antal kroge.

Du kan nemt fastgøre krogen på tagskægget med dine egne hænder. Det kræver ikke erfaring, viden eller færdigheder. Det vigtigste er en pæne udførelse af alle handlinger, så at festerne senere ikke beskadiger gardinerne.

Resumé af

I dag er der mange muligheder for at fastgøre gardiner til tagskæggene, som har deres egne fordele, funktioner til brug og ulemper. Men den mest almindelige, alsidige og nemme at bruge er låsekroge.

Smukke og æstetiske designgardiner supplerer rummets design

Du er interesseret i at lære mere information om design af kroge, så se videoen i denne artikel.

Metoder til fastgørelse af gardiner til tagene - typer kroge

Hver type tagplader kræver sin egen type vedhæftning. Tunge gardiner skal forsynes med stærke og pålidelige fastgørelser, lette og vægtløse gardiner - luftige og uklare. Enhver form for fastgørelsesgardiner skal give dem attraktivitet og understrege stil.

Du kan endda gøre uden fastgørelsesdele. Kastet over luftvejsskærmens udseende ser meget imponerende ud, dette gardin kan gives enhver vilkårligt indviklet form. Der er forskellige typer af fastgørelsesgardiner til tagene.

Fastgørelsesgardiner på blokkene

Blokke bruges ofte til at fastgøre gardiner til tagskægget. Disse er små øreringe, der følger med en ledning. Anvendelsen af ​​dekorative klip kræver ikke længere lus med løkker, og gør det også muligt at bøje gardinerne i overensstemmelse med rummets højde. Deres ulempe ligger i den kendsgerning, at de som regel ikke er lette at fastgøre på cornice selv.

På de dekorative klip de kun hænger lys tule, er de usandsynligt at modstå tunge gardiner. Hvis det dog er nødvendigt med deres hjælp, er det nødvendigt at hænge tunge gardiner, så dekorative klip bør skiftes med runde ringe, hvilket vil styrke bjerget. Sammen med mekaniske klip kan du bruge magnetiske.

Fastgørelsesgardiner med klip

Klemmer er plastik eller metalklips, udstyret med en understøtningsklemme, der består af to planer placeret modsat hinanden.

Udformningen af ​​sådanne klip er designet til at respektere gardinematerialet, dog ikke på deres store vægt. Der er mange slags klip. Metalprodukter med tænder kaldes ofte krabber eller krokodiller.

Gardiner på ringene

Også en bekvem form for fastgørelsesgardiner til tagene, som giver nem bevægelse af gardiner og deres sikre fastgørelse, er metal- eller plastringe. Diameteren af ​​deres hul er lidt større end diameteren af ​​tagbøjlen.

Som hovedregel skal tagene have et cirkulært tværsnit. Ringe giver stor lethed og bekvemmelighed ved at flytte gardinet. Ulempen ved denne vedhæftning i kombination med en trækornet er forekomsten af ​​ridser, og med et metal en - støj fra glidende gardiner.

Gardin kroge

Kroge er spændt, spændt på kanten af ​​stolpen og gardiner, der holder lærredet til hullerne, der tidligere er syet i det eller forberedte sløjfer. Specielt gode glidende og nemme plastik kroge, udstyret med ruller, der bevæger sig langs en speciel rille af loftet cornice. Disse kroge kan efterlades på gardinerne, selv når de vaskes.

Gardiner på snoet

Et gardin er en strimmel buet og splinteret langs gardinens overkant og monteret langs gardinens diameter. Det bruges oftest til dekoration af vinduer, hvor gardinerne forbliver ubevægelige. Gardinet giver gardinerne et romantisk udseende.

Brug af snor til gardiner

En anden type fastgørelsesgardiner er strenge. De er kendetegnet ved elegance og er derfor ikke egnede til kontorer og andre lokaler, der kræver officiel beskæftigelse.

Strængerne ligner støttebånd bundet i buer. De er den perfekte løsning til landlig interiør. Hvis du laver foldene og samler gardinet med et specielt gardinbånd, får du indtryk af en ægte blonder.

Fastgørelsen af ​​gardinerne på grommen

Denne type fastgørelse af gardiner er en ring lavet af plast eller metal.

Kornet skubbes gennem hullerne i grommets, som danner glatte smukke lodrette folder på gardinerne, kaldet folder. Gardiner fastgjort til grommets er mest velegnede til et moderne interiør i minimalistisk stil på grund af deres eksterne enkelhed, strenge funktionalitet og anvendelighed. Ørnene beskytter gardinens stof mod slid, fordi de ikke kommer i kontakt med gardinmaterialet.

Cornice hængsler

Hængsler er den ældste måde at lave gardiner på. De syes til toppen af ​​den gemte del af gardinduet og fastgøres på krogenes kroge. Denne fastgørelsesmetode er blevet forbedret og udviklet.

I stedet for sløjfer begyndte de at bruge brede hæfter, såkaldte strimler af stof, syet til toppen af ​​gardinerne. Dette indebærer anvendelse af gardinstof til fremstilling af sådanne strimler. Stang gardin stang er indsat i staverne og fastgjort til beslagene.

2013-08-01 Typer af fastgørelsesgardiner til basen Bedømt af Vash-Remontik.ru på

Aug 01

. Hver type tagplader kræver sin egen type vedhæftning. Tung gardiner skal være forsynet med stærke og pålidelige fastgørelser, lette og vægtløse gardiner - luft. Hver type af cornice kræver sin egen fastgørelse. Tung gardiner skal forsynes med stærke og pålidelige fastgørelser, lette og vægtløse gardiner - luft. Vurdering:

Et af de vigtigste elementer i at skabe en unik atmosfære i dit hjem er gardiner. Næsten enhver design ide kan nemt bringes til liv takket være det bredeste udvalg af gardin stænger og armaturer til gardiner på markedet i dag.

Og for det meste bestemmer typen af ​​fastgørelsesdele og gardinskinner til gardiner stort set den stil, i hvilken du kan lave gardiner. For eksempel er det ret svært at sætte gardiner med lambrequins på den snorede cornice. Og de nu populære canvases med grommets kan ikke tilpasses til profilen eller baguette lister.

Tænker gennem indretningen skal du omhyggeligt nærme vinduesdesignet. Og før du køber en cornice, er det nødvendigt at bestemme modellen og bestemme præcis, hvordan gardinerne vil blive knyttet til det.

Typer af cornices

En strengede tagskinne er en metalstreng strækket mellem to beslag fastgjort til en væg eller et loft. Længden af ​​en sådan cornice kan let justeres til parametrene for et værelse eller et vindue, resten af ​​snoren er simpelthen afskåret.

Dæk cornice er en plastikprofil med en eller flere riller til kroge. Det er normalt fastgjort til loftet. Let trimmet til den ønskede størrelse.

Profillisten har også en rille til kroge, men den er lavet af metal. Ofte single-row. Dens store fordel er evnen til at give en buet form, for eksempel til et karnevindue eller en halvcirkelformet væg.

Rammeformning cornice strukturelt ligner dækket, men har på forsiden af ​​dekorative strimler. Kan fastgøres både til loftet og til væggen. Der er plast og metal, single-row og multi-row.

Stangen kan være træ, plast eller metalrør. Det hviler på loftet eller vægbeslagene. Bar med dekorative tips og beslag er allerede en indretning.

kroge

Kroge kan bruges til at fastgøre forskellige gardinmodeller til forskellige typer gardinstænger. De er ret nemme at bruge:

 • de glider let langs guiderne;
 • de kan let fjernes, hvis du vil give gardinerne rene.

Kroge kan bruges sammen med gardinbåndet. I dette tilfælde behøver de ikke at sy sløjfer på gardiner eller opfinde ekstra fold.

Afhængigt af typen af ​​tagplader anvendes plast eller metal kroge.

plast

Kroge af plast leveres komplet med profil og baguette lister, samt med plastdæk. De er ganske billige og nemme at bruge, der passer til mange typer gardiner.

Men de har et par ulemper:

 • gardiner på plastik kroge kan ikke se særligt attraktivt, især hvis profilen eller dækket ikke er dekoreret;
 • Plastkroge er ikke egnede til tunge gardiner, fordi fastgørelseselementerne begynder at glide svagt langs styrene, og krog af dårlig kvalitet er også i stand til at bøje sig under deres vægt.

metal

Metal kroge mere holdbar og pålidelig fastgørelse til gardiner end den tidligere version. De kan bruges som uafhængige fastgørelsesanordninger, og kan kombineres med andre former for fastgørelse, fx med ringe eller grommets.

Afhængigt af metalkrogernes form er disse holdere egnede til næsten alle typer gardinestænger.

ringe

En af de mest populære måder at fastgøre gardiner kræver nogle betingelser til bunden, for eksempel brugen af ​​ringe.

Deres største fordel kan kaldes evnen til nemt at bevæge sig langs de høje gardiner. De kan have forskellige diametre. Lav ringe af metal, plast eller træ.

Den mest praktiske og holdbare er metalringe. Men i kombination med metalbjælken kan lygten ledsages af for høje lyde. Fastgørelsesgardiner til ringene på flere måder: Sy, brug kroge eller tøjspidser (krokodiller).

Med kroge

Ringe med kroge er mest bekvem at bruge til gardiner lavet med gardin tape. Kroge kan fjernes eller integreres med ringen, metal eller plast.

sy

I nogle tilfælde er det praktisk at sy ringe direkte til gardinet. Dette letter i høj grad processen med at fjerne og hænge dem på tagskægget. Det er praktisk at bruge små plastringe til lysgardiner eller tyll, der er ophængt fra baren.

Men det er værd at huske på, at metalringe ikke er tilrådelige at sy til gardinerne, for efter den første vask kan de forekomme korrosion.

Med klip (krokodiller)

Krabbe ringe passer til næsten alle gardin modeller. For at bruge dem er der ikke behov for at sy et specielt bånd på gardinerne eller for at lave sløjfer.

Nogle gange bare nok til at stikke i øvre kant af lærredet. De er meget bekvemme at skyde. Men ligesom alle typer fastgørelsesgardiner har de nogle ulemper.

For det første ser metalpinde i den øverste del af gardinerne ikke altid æstetisk glædeligt ud. For det andet kan spor af krokodiltænder forblive på tynde materialer eller jacquardstof, især hvis gardinerne ofte flyttes fra hinanden.

snørehuller

Eyelets er ikke for ingenting er en populær mulighed for fastsættelse af gardiner og gardiner. Med deres hjælp kan du nemt skabe bløde ensomme folder på stoffet. Gardinet har en attraktiv gulv til loft udsigt.

Det er bekvemt at fjerne gardiner med en sådan armatur. Den største fordel ved sådanne fastgørelsesdele er muligheden for fremstilling af gardiner fra tunge tætte stoffer. Gardinerne på grommen kan ikke ved et uheld afskæres.

Et rigt udvalg af størrelser og farver giver dig mulighed for at vælge dem til ethvert interiør. Men hvis du sammenligner alle metoderne til fastgørelse af gardiner fra et økonomisk synspunkt, så er dette et af de dyreste. Desuden anvendes øjenlåg ikke til lys og blonde stoffer.

Farven på grommets bør være i harmoni med farve og tekstur af taggrene.

løbegang

Gardinet er nok den nemmeste måde at bære gardiner på på en bar. Det kræver ikke ekstra materialer eller tilbehør, og derfor kontante injektioner. Sy et gardin med et snorbånd nogen med minimal færdighed i at klippe og sy.

Kulisku kan udføres både på tætte gardiner og på en gennemsigtig organza. I begge tilfælde vil det se meget elegant ud.

Ulempen ved denne fastgørelsesmetode er den lave mobilitet af malerierne. Derfor bruges det oftest til fremstilling af tyl eller gardiner med pickup. En anden ulempe kan kun kaldes deres anvendelighed til stængerne.

Hængsler og bånd

Ligesom trækstrengen kræver løkkerne og strængene oftest ikke brug af nogen beslag.

Som regel er de lavet af samme materiale som selve gardinet. Klem det er ikke svært, og det er ikke nødvendigt at bestille sådanne gardiner i studiet. Men selv for professionelle produkter sådan en model er prisen sjældent for høj.

I moderne ekstravagante interiør, såvel som i børnenes værelser, kan du se gardiner, hvis løkker er lavet af forskellige materialer ved hjælp af forskellige dekorative elementer. Så løkkene selv kan være lavet af garn, læderbælter, bånd og fletning, og knapper, velcro, spænder og meget mere bruges til dekoration.

Gardiner på hængsler har de samme ulemper som med snoet. For at gøre det lettere at flytte lærredet og skubbe løkken, skal det gøres ret lang og ikke for bred.

Velcro tape

Nogle typer gardiner er fastgjort til tagene med velcro tape. For eksempel er et sådant bånd syet i den øverste del af de romerske og japanske gardiner, rullegardiner til plastruder.

Gardinestang med velcro tape kan laves på bestilling, og du kan lave dig selv med en lille indsats og bruge et minimum af materialer.

Ofte er lambrequins fastgjort til borrelås til plastdæk. For at gøre dette skal du pre-one af de dele af båndet, der er fastgjort til forsiden af ​​tagskægget på væskepik eller akrylforsegling.

Korrekt udvalgt metode til fastgørelse af gardinerne til tagskægget vil ikke kun give dig mulighed for nemt at justere niveauet af naturligt lys i rummet, skjule fra nysgerrige øjne og skabe en original indretning på vinduerne. Men det vil også forlænge taggernes liv og holde gardinerne intakte. Derfor er det vigtigt, før du køber tagskæggene, grundigt overvej muligheder for åbning af vinduesdesign.

Fastgørelsesgardiner på gardinet udføres ved hjælp af forskellige metoder. Nogle gange bruges der til dette formål elementer som ringe eller kroge, men også ganske ofte er der meget usædvanlige og meget smukke versioner af sådanne monteringer.

Inden du vælger en form for fastgørelse, er det værd at overveje, hvad gardinen selv vil være, såvel som tagskæggene der passer til det, for at undgå unødige fejl. I dag, i en specialbutik, kan du købe ikke kun traditionelle modeller af væglister, men også dens lofttyper modeller. Fastgørelsesanordninger til sidstnævnte type tagskinner kan afvige væsentligt fra de traditionelle.

For eksempel til plastmodeller er visse kroge flotte. Letvægts tulleprodukter, der er i stand til at modstå næsten enhver cornice og til tyngre gardiner, skal du have en mere holdbar og pålidelig løsning. Til gardiner af rulletype anvendes specielle strimler, her vil den sædvanlige glimmer ikke virke.

Typer af fastgørelsesgardiner

Der er mange forskellige typer fastgørelsesgardiner, de mest populære blandt dem er følgende elementer:

 • Øjer. En sådan form for fastgørelse af gardiner til tagene repræsenterer forskellige plast- eller metalringe, der igen er fastgjort på gardinmaterialet. Gennem sådanne ringe strækkes strengen eller tagene. Denne type tilknytning, til dato, er den mest populære. Sådanne ringe behøver ikke nødvendigvis at have en standard rund form, men ofte er der fastgørelseselementer, der er lavet i form af forskellige former.
 • Monteringsgardiner ved brug af snørebånd. Denne metode til fastgørelse gardiner, bruges kun til træ eller metal cornice, væg eller loft sorter. For at implementere det skal du bruge tråde såvel som en almindelig symaskine. Skæring af materiale fra stof udføres under hensyntagen til den nødvendige bøjning. Derefter syes stoffet sammen, og der opnås en ejendommelig lomme, hvorigennem senere slettes taket. Metoden er ret enkel, der er en god mulighed for at gøre det selv.
 • Ofte anvendte metoder til montering af klare gardiner til tagskægget med elementer af brug af blonder. Braid, det anses for at være bånd eller strimler af klud, mens materialet er valgt ret tæt, det mest almindelige bånd af hvidt materiale. Sådanne bånd skal syes til den øverste del af gardinet, mens strækgarnene ikke kan røres, ellers er der risiko for, at hele gardinet bliver beskadiget under efterfølgende drift. Denne mulighed for fastgørelsesgardiner til dine tagflader, gælder kun på nogle specielle modeller af vægmonterede gardiner.
 • Magnetiske snaps. Denne form for fastgørelsesanordninger kan supplere det behagelige udseende af gardiner. Det er en lille loop af tilstrækkeligt høj kvalitet og stærkt materiale. Oftest er denne montering lavet i form af en metal ledning eller snor, hvortil små magnetiske låse er fastgjort. Tæppebasiset af gardinet passeres mellem disse snaps i enhver ønsket højde. Eventuelle huller eller hængsler behøver ikke yderligere fremstilling. Med denne fastgørelsesmetode kan du hænge gardiner af let og mellemstof. Tungt lærred, med denne slags vedhæftning, kan ikke hænge. Stofgardiner, meget let fjernet til vask. Den tilsvarende løsning er velegnet både til sædvanlige og til specielle taggafler.
 • Blokke og klip. Ofte bruges blokke til at hænge lette stoffer. Lignende fittings leveres sammen med tagskæggene. Forfastgørelser hænges på tagskægget, hvorefter kluden er fastgjort til dem. Brug ikke denne type fastgørelse til tunge gardiner. Da de ikke kan modstå vægten af ​​tunge draperier. Klemmer leveres også sammen med tagene. Sådanne monteringsmuligheder består af adskillige komponenter, præsenteret i form af en klemplatform, med to plan. En variant af fastgørelsesdele, der anvendes til lette stoffer, på snorede eller almindelige rørformede hjørner.

Hvad skal man overveje, når man monterer gardiner

Når du lægger gardiner på enhver form for kronblade, du foretrækker, er det værd at overveje nogle nuancer, der ikke kun vedrører det valgte materiale til gardiner, men også hele mekanismen i den efterfølgende installation af gardinerne. Det er nødvendigt at tage højde for, at næsten alle gardiner er forskellige i deres udseende såvel som i deres konstruktion. Yderligere strukturelle elementer er rettet mod at forenkle produktets funktion.

Alle brugte gardinstænger til gardiner skal opdeles i flere separate grupper, nemlig:

 • Loft-enheder, der fastgør det til loftet.
 • Vægprodukter, de installeres direkte over den valgte vinduesåbning.
 • Produkter, der bruges til dørbuer.
 • Produkter til karrevinduer findes sjældent, de installeres direkte over vinduet.

Det er også nødvendigt at opdele alle taggerne efter nogle principper:

 • Profil. Sådanne produkter fremstilles hovedsageligt af plast eller metal. I sådanne tagblade anvendes der specielle stier langs hvilke gardinerne bevæger sig. Ofte er mekanismen i sig lukket med dekorative strimler.
 • Cane. Denne form er især en type gardin, som udelukkende er monteret på loftets overflade ved hjælp af parenteser.
 • Stringskovler, repræsenterer ofte et produkt, hvor der er strakte strenge, hvorigennem gardinerne bevæger sig. Denne fastgørelsesmetode er kun beregnet til lysgardiner, for eksempel fra et materiale som tyl.

Monteringsfunktioner

Også, når man vælger en fastgørelse af gardiner direkte på tagskægget, er det værd at overveje sådanne øjeblikke som:

 • En variation af et sådant tilbehør som en cornice, brugen af ​​en række forskellige fastgørelseselementer, dens designform og de tilstødende egenskaber.
 • En række gardiner, deres vægt, såsom grommets eller kroge, er ikke egnet til alle typer stof.
 • Det overordnede indre af rummet. Det er værd at være opmærksom på designbeslutningen på dit værelse for at vælge den bedste og mest passende løsning, der vil være behageligt at passe ind i hele miljøet.
 • Det er også nødvendigt at tage højde for et øjeblik, hvor ofte gardiner åbner og lukker. Nogle gardiner indebærer ikke sådan brug. Her anvendes specielle typer fastgørelseselementer ofte.

Vi startede emnet fastgørelsesgardiner i første del af artiklen, hvor vi analyserede metoder som strenge, sløjfer, øjenlåg og ringe. Men der er mange flere muligheder, og i dag vil vi tale om resten, efter at have analyseret deres stilistiske tilhørsforhold og fordele og ulemper ud fra et praktisk synspunkt.

løbegang

Gardinet er en elementær fastgørelsesmetode, da der ikke er brug for ekstra materialer, bortset fra selve gardinens stof. Dens top er indpakket og syet og danner en slags tunnel, hvor stangen fra tagskægget er indsat. I nogle tilfælde sys trækstangen fra et separat stykke stof.

Denne monteringsmulighed ser meget enkel ud, men den lille konstruktion giver det en romantisk stemning. Velegnet til lyse landstile (Provence og Chebbi-chic), samt til elegante stuer og soveværelser i Art Deco og moderne stil. Det er mere bekvemt at bruge med lysgardiner, men snoet kan modstå alle gardiner.

Fordele: lette gennemførelse og lave omkostninger; pålidelig fastgørelse af gardinerne opretholder den store vægt; stille.

Minusser: Gardinens bevægelse på tagskægget er svært; Mount tager meget plads, ikke kompakt - det er svært at åbne gardinerne helt; svært at lægge gardiner på tagskægget.

Band (gardin tape)

Band syet til toppen af ​​gardinerne på den forkerte side.

Det er en gardinspændingsmekanisme, der danner mange små lodrette folder. Fletningen kan have en eller to rækker af fastgørelseselementer, så du kan vælge om stoffet lukker tagene eller ej. Et gardin med en fletning kan hænge på gardinestangen både ved at strække på barbell og ved hjælp af kroge.

Style. Gardiner med mange pletter og rige på pletter er perfekte til luksuriøse klassiske interiører i en stue eller spisestue.

Fordele: Passer til gardiner af enhver tyngdekraft; enkle og billige fastgørelsesdele; stærk dekorativ effekt;

Minusser: På grund af hyppige samlinger er det nødvendigt at tage stoffets bredde 1,5-2 gange mere end det område, der skal lukkes; Det er svært at sætte et gardin på tagbøjlen.

kroge

Kroge - en bekvem måde at hænge lige gardiner på. De er af to typer: Metal kroge sys til gardinet på bagsiden og holder det sikkert på tagene.

Disse fester er typisk kombineret med ringe, som vi beskrev i første del af artiklen, eller vælge en lukket cornice med et dæk eller en flad cornice. Den anden type kroge - lille plastik. De bruges altid med lukkede taggrunde og hænger på det, gardinet lægges på kroge ved hjælp af syede øjne.

Style. Da kroge er skjulte i de fleste tilfælde, påvirker de ikke gardinens udseende og kan bruges i enhver stil og til ethvert rum, som de valgte ringe eller gardinstænger passer til.

Fordele: universalitet - evnen til at bruge med enhver form for gardiner; slidstyrke af metalversionen; bare hænge på tagskægget uden at fjerne det.

Ulemper: behovet for yderligere fastgørelsesanordninger eller en speciel tagskinne; ikke egnet til tunge gardiner; mounts bevæger sig lydigt langs tagskægget; plastik kroge bryde let.

klip

Klip eller "nippers" holder gardinet ved at klemme stoffet og tænderne. Nogle specielle fastgørelser på gardinet i sig selv er ikke nødvendige, klipene placeres direkte på ledgen. For at fastgøre tængerne selv er der brug for ringe eller indendørs kørelys med et dæk.

Den mest moderne version af klip - magnetisk. Med dem er gardinet meget nemt at hænge, ​​og de ser dekorative ud. Magneter holdes på tagskægget ved hjælp af løkker.

Når du bruger en indendørs cornice, er det han, der sætter stilen, som normalt er den nemmeste at passe ind i moderne minimalistiske interiører. Brugen af ​​"tænger" i det åbne kan være et stykke interiør med retro og vintage stilarter. Magnetiske klip indretning techno og hi-tech.

Fordele: let at hænge gardinet; alsidighed; det er muligt at fastsætte den fold, der kræves til drapering.

Minusser: Kun egnet til ikke meget tunge, men tætte væv - et tyndt gardin vil let rive, hvis det trækkes; kræver yderligere montering eller specielle taghuler; støjende.

For at gøre gardinerne endnu smukkere, har vi forberedt noget til dig: "9 interessante ideer om curbing for gardiner med egne hænder".

Billeder: ihousepict.com, chantiki.com, gidshtor.ru, robbiewalden.com

 • vash-remontik.ru
 • loveshtory.com
 • ishtory.ru
 • kvartblog.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Loftsstoler kroge

Wall cornice (i sort og guld version) bruges til hængning af vævet materiale: gardiner, gardiner, gardiner. Monteret på væggen (loft) med standardfastgørelsesanordninger. Designet består af to stænger af forskellig diameter, som hver er.

Rullekrog til plastikhorns Comfort. Fastgør gardinerne på tagene. Rullen, som er en del af produktet, roterer frit i dækket, selv under vægten af ​​gardinet og giver således let og stille bevægelse af gardinet langs styrene.

Løberen til profilhornet KS-farven er hvid. Standardløbets løbere er 10 stk. Pr. 1 løbende meter.

Eaves fra K-stil

Eaves fra K-stil

Supplerende sæt kroge til taggen standarden, orion, twist. Inkluderet 100 stk.

Dækbredde 77mm. Kroge, prop, dowels og skruer er inkluderet. Når du installerer, kan du trimme tagene til den ønskede længde. Køb tagplader loft plast dobbelt række kan være til standard gardin vinduer gardiner og tyl. I dette tilfælde er den foreslåede ka.

Dekorativ aluminiumsprofil ST-2005. Ideel til produktion af forskellige bøjede former. Profilen og tilbehør er præsenteret i følgende farver hvid, uigennemsigtig sølv, m

Eaves fra K-stil

Aluminium profilaksler til gardiner 1 række. Løbere, kroge, stik og lofter monteret maks. længden er ikke begrænset. Profilhøjden er kun 23-25 ​​mm. Loftsstolpe til gardiner kan monteres både på loftet og på væggen. (købte vægbeslag.

Aluminiumsprofil Spor dobbelt række anvendes som en linje til fastgørelse af lys og mellemgardiner, hvor der grundlæggende er 2 linjer i 1 boks. Med loftmontering

Eaves fra K-stil

Fleksibel gardinstang giver dig mulighed for at hænge gardinerne i enhver åbning af kompleks form. Kronen er fastgjort til loftet. Inkluderet: Fleksibel profil længde 3,6 meter løbere klip Kroge 36 stk 36 pcs ender hætter 6 stykker af loftsbeslag 10pc dyvler / skruer stykker 10/10

DS profil cornice hvid er ideel til loftmontering. Moderne stilfuld form. Profilfarve er hvid, mat sølv. Grundlæggende nyt bevægelsessystem til svævefly n

Eaves fra K-stil

Et simpelt, holdbart tape-type system, som ideelt kombinerer horisontal fleksibilitet og vertikal stivhed, hvilket gør det muligt at bruge en række tæthed gardiner og give designet den nødvendige form og konfiguration.

Størrelse (længde): 312 cm Rørdiameter: Standard Eaves materiale: Aluminium Eaves type: Enkelt række tagbøsninger Eaves form: Direkte tagbøjler Produkttype: Profil (Dæk) Fastgørelse: Wall takskinner, Loftet tagger Funktion: Elektrode Tilbehør: Motor, fjernbetjening, p.

Kroge til gardiner Kosiness 20 stk. Pr. Pakke. Farven er hvid. Anvendes til fastgørelse af gardiner på tagskæggene. Fremstillet i Rusland.

Takene til gardiner af en sølvfarvet skygge udføres i minimalistisk design. Ser godt ud i det moderne interiør i soveværelset, køkkenet eller studeren. Designet er monteret på væggen (4 fastgørelsesdele). Produktet er en rustfrit stål bar med øjenlåg fra s.

Emhætten er et tilbehør, der supplerer corniceen og gør den mere æstetisk. Bag båndet er der kroge, ringe og andre fastgørelsesdele. Produktet er lavet af plastik, modstandsdygtigt over for mekaniske belastninger og overholder alle miljøstandarder. Det er godt.

Profil single-row gardin stænger '' Atlant '' er en universel og høj kvalitet løsning til ethvert værelse. De er lavet af aluminium og pulverlakeret. Kroge, der er inkluderet i sættet, bevæger sig frit og uhindret i riller Disse kroge kan være stedfortræder.

Den dobbelte rækkeholder er en dekorativ loftkonstruktion, der anvendes til montering af en metal cornice. Består af et fastgørelsesniveau og grundlaget med to halve ringe af forskellig diameter. Holderen er lavet af en metallegering, der er korrosionsbestandig.

Jamb med loftdækket til gardiner

Kommentarer

Fortæl mig, har du fundet en løsning på problemet? Vi reparerer lige nu og bygherrer gjorde det samme crap (((scouring internettet på jakt efter en mirakel låse, men kunne ikke finde det. Hvad kom du til?

Jeg sympatiserer ((Vi rediger hele fragmentet i forhold til den æstetiske lidelse af grimhed, forarbejdet på en eller anden måde gik ubemærket, i halvanden time lykkedes det. Jeg forsøgte at rette det med improviserede metoder hele tiden)

Tak for svaret. Allerede købt et stykke nye dæk. Find tid og erstat

Jeg har også et sådant spørgsmål, selv om hullet er i slutningen, men åbningen af ​​gardinerne og hatten er ikke en mulighed. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre

Først fordel krogene over hele længden, så de konvergerer i midten, og sæt derefter propperne. Sandt nok vil de ikke åbne som de burde ((der er en anden mulighed-tulle som det er skrevet ovenfor for at hænge, ​​og gardinerne har et hul i midten.

nej. Enten skift eller sæt en kasket og måles med det faktum, at gardinerne ikke bevæger sig til enden

Se også

Piger, hjælp ud. I går bestilte hvide stræklofter. Hvid cornice fastgjort direkte til loftet. Jeg havde læst sådanne emner og tænkte, måske gardinerne vil se grimme.. kroge vil hænge rundt. Vis billeder bedes, måske vil alt ikke vise sig så slemt. Hvad skal jeg gøre? måske alle.

Dd! Piger! Jeg beder om råd om hvilket loft cornice skal vælge. Rummets bredde er 4,99 m, hvilket betyder at bestille eller klippe. Hvad skal man overveje, for ikke at gå glip af? Taket vil blive gemt, da jeg forstår det, er det nødvendigt at se loftdækket. De er plastik og aluminium.

Kan du venligst fortælle mig, hvilken cornice er bedre at hænge, ​​loft eller væg? Væggene kender allerede fordele og ulemper, men hvordan er situationen med loftet? Er der ulemper i deres brug, hvor tæt er de skruet sammen.

Piger, fortæl mig! Jeg besluttede at ændre cornice, jeg vil købe et loft, men jeg har et Gibcocorton hæftet loft, kan jeg montere cornice på det, og vil det stå gardinerne.

God aften, piger. Jeg har brug for råd fra smart needlewomen))) Jeg kan godt lide gardinerne i Ikea, men der er to MEN. Den første er grommets. Jeg har et loftet cornice, så det skal være på kroge. Det viser sig, at du skal trimme? Og den anden er dette.

Fortæl mig venligst, kan nogen have erfaring i denne sag. Jeg vil gerne lave et loftkornet, sådan er det muligt at klæbe loftplinten til loftgardinet, som i billedet? har kgo sådan.

Piger! Fortæl mig, hvordan man skjuler loftkanten. Jeg troede, at alt ville lukke med gardiner, men corniceen er alligevel synlig og ser ærlig pornografisk ud.) Jeg ved, at det var nødvendigt fra begyndelsen fra GCR på disse steder for at sænke lidt.

Fortæl mig hvordan man korrekt installerer et plastloft cornice i en skjult niche under et gipsplankloft? Jeg kigger på forskellige muligheder: Cornice er fastgjort direkte til loftet, så det spidses på en slags træbjælke. Hvordan og sikkert? Vinduet er stort.

1.Girls, fortæl mig hvad slags loftsstænger er gode? (i den sidste lejlighed købte vi et loftskovl i Leroy - sådan en bred plank, der skrues til loftet. Og seks måneder senere faldt han sammen med gardinet) Soveværelset vil have et tag på loftet.

Jeg har for nylig syet de første gardiner i mit liv som dette, men af ​​en eller anden grund lukkede loftet ikke med en lambrequin, det dobbelte brede bånd burde være lukket, men det viste sig sådan (foto nedenfor). hvad kan jeg gøre?

Hvordan hænge gardiner på loftet cornice?

Gardiner er den seneste spektakulære touch i designen af ​​rummet, så deres valg bør kontaktes så kompetent og ansvarligt som muligt. Tunge lange gardiner eller vægtløse beskårne gardiner, pompøse østrigske og franske gardiner eller lakoniske japanske gardiner, bestemmer du. Afhængig af antallet af gardiner, skal deres vægt og stil du vælge de passende gardinstænger. Hvert taghul indebærer en bestemt form for fastgørelse (øjenlåg, ringe, kroge, klip). Derfor skal dette tages i betragtning, inden du hænger gardinerne på loftet. Som et resultat heraf skal tagskægget og gardinerne supplere hinanden og passe ind i lejligheden.

Hvordan hænge gardiner på loftet cornice?

Først skal du forstå, at hvert design af loftet cornice til gardiner indebærer en bestemt type vedhæftning. Så i de stramme tagskærter er stoffets holdere miniatureklip, i tagene med en rund bund, holderne er ringe, og baguettekornene har holdere. Lad os prøve at finde ud af, hvordan du kan hænge gardinerne på de anførte loftkanter.

 1. Kroge. Anvendes i profilafskærmninger og udfører funktionen af ​​løbere. Til at begynde med er det nødvendigt at sy til gardinet et specielt bånd med snørebånd, der fungerer som løkker. Herefter skal kroge hænge på sløjferne på båndet på samme afstand. Vedhæftet til gardin kroge er gevindskåret ind i spalten i tagskægget.
 2. Ring. Velegnet til tunge og tunge gardiner. Opdelt i to typer: aftagelige plastringe og grommets. Plastringe leveres komplet med dekorative klip, der holder gardinet, mens ringene sættes i en rund cornice. I modsætning til plastikringe er eyelets fastgjort til et elastikbånd på gardinet. Gardin passer direkte ind i ringen.
 3. "Crocodiles" eller klip. Sådanne klip anvendes i stængeraksler samt et fastgørelsesorgan i ringene. Efter montering af loftet til taggardiner sættes krokodiller på snoren / ringen og et gardin er fastgjort til dem.