Komfortkrog til rulletæt hvid 20 stk

Vinduets åbning kan ikke realiseres uden brug af forskellige beslag. Fastgørelser til gardiner - dens vigtige del. Moderne muligheder for at fastgøre gardiner på tagskæggene er meget forskellige, de har alle deres positive og negative sider. Blandt dem er de mest almindelige universelle kroge, der er meget nemme at betjene. Denne hardware har æstetiske og funktionelle kvaliteter. Kroge giver fastgørelse og bevægelse af kludene på tagskægget og kan fungere som selvstændige dekorative elementer.

Hvad hedder de?

De elementer, der er ansvarlige for at fastgøre gardinerne til tagene, kaldes kroge. De er den billigste løsning til at fastgøre gardinet på tagskægget. De er lette at vedhæfte, de er nemme at bruge. Disse fastgørelsesdele er velegnede til ophængning af letvægtsstof.

De kan bruges med et fladt design af tagskægget, mens det er nødvendigt at fastsætte dem på begge sider, så de ikke falder ud under driften.

Der er en anden type dekorative tilbehør - specielle holdere, der bruges sammen med gardin kroge, fastgør gardinet på siderne, åbner vinduet og danner smukke folder.

Særlige egenskaber

Kroge til fiksering af gardiner på cornice sælges individuelt, men nogle gange kan man se et specielt gardinbånd med kroge på den. Det kan simpelthen fastgøres til gardinet. Fastgørelseselementerne her er sikkert fastgjort til en streng, der ikke glider af, så denne løsning er mere pålidelig.

fordele:

 • lav pris - hvis du vælger stykkeindstillingen, kan du købe lige så mange tilbehør som du har brug for, bare beregne det rigtige beløb for gardiner plus ekstra dem. Du kan bruge et gardinbånd, hvis pris er lavt;
 • nem installation - fastgørelsesbeslag vil ikke være svært;
 • pålidelighed - stærke produkter kan vare i lang tid;
 • praktisk - hvis en krog fejler, kan den udskiftes med en ekstra en;
 • Komfort - Praktiske fastgørelseselementer, som om nødvendigt vaskes gardiner fjernes meget hurtigt og nemt.

En funktion af disse elementer er deres alsidighed, de er designet til cornice-strengen og modellen med riller og den klassiske stang med en rund profil. Armaturer har et design, der gør det muligt at bruge kroge til at bevæge sig fra ringene til gardindug.

Det er nødvendigt at vælge kroge, så de tjener i lang tid, men samtidig er de pålidelige. Valget afhænger ofte af typen af ​​cornice: elementer fastgjort til ringene passer til de runde søjler og plastprodukter med hjul til baguette strukturen. Sørg for at bruge låse for at forhindre gardinet i at falde i det mest uventede øjeblik.

Kroge er ofte skjult for øjnene, så de ikke påvirker gardinens indretning i høj grad. De kan bruges i næsten enhver stil og til ethvert værelse.

Ligesom andre typer fastgørelsesanordninger har kroge deres ulemper:

 • behovet for yderligere fastgørelsesanordninger eller specielle taghuller;
 • ikke egnet til tunge gardiner;
 • støjende bevægelse;
 • plastprodukter bryder let.

Afhængigt af designfunktionerne er de vigtigste typer kroge opdelt i:

 • Dekorativt brugt som dekoration gardin sammensætning. Sådanne fastgørelseselementer har et attraktivt og interessant design.
 • Skjulte produkter kan være lavet af plast, metal eller andet materiale, der ikke er tydeligt, fikseren er skjult i gardinerne i gardinerne eller under indretningen af ​​konsollen.
 • Overgangsbestemmelser - disse er låsene, som er forbindelsen mellem løkkerne, grommet, klemmerne og cornice. I bunden af ​​strukturen er der tøjspinde, for hvilke stoffet er fastgjort, og i toppen er en krog, der klæber til ringen.
 • Hovedhagerne fungerer som en uafhængig lås, der ikke kræver et ledsagerelement.
 • De lukkede versioner klikker på plads på tagskægget, hvorefter de frit bevæger sig langs linjen, og derfor sløjferne på gardinerne, som kroge er tilsluttet, ikke kan komme ud. Du kan ikke være bange for at flytte gardinet: det er meget sikkert fastgjort til tagene.
 • De åbne dem er nemme at bruge, det er nemt at lægge gardin eyelets på dem. Hvis det er nødvendigt, kan gardinerne hurtigt fjernes, det er ikke nødvendigt at afmontere corniceen.

Ud over hovedgruppen kan du vælge et dekorativt tilbehør, der fastgør krogen. Dette produkt kaldes også en krog. Sådanne armaturer anvendes til at fastgøre gardinetræet. Deres opgave er at trække materialet til side og danne en afrundet fold.

Udformningen af ​​disse elementer er meget anderledes. Det kan være helt usynligt og understrege al opmærksomhed på smukke tekstiler og uddybe, når de selv spiller rollen som dekoration.

Overfladen af ​​produkter er ofte dekoreret med en række billeder: en blomst, et ornament, et dyrs hoved, en slange, en snegl og meget mere, som design ideer er i stand til. Denne type kroge er monteret på væggen eller vindueshældningen med skruer, samt specielle beslag. I æstetiske termer er der undertiden noget til fælles med designen af ​​tagskægget. Ofte sælges de i sættet.

materialer

Gardin kroge er lavet af forskellige materialer:

 • Plast anses for at være den billigste. Krogene fra det vil ikke være i stand til at modstå gardinerne, som har stor vægt, men de er velegnede til at holde luftgardiner. Den største fordel ved sådanne beslag bliver tavs glidende og glidende gardiner. Men over tid er der slid på plastik, og det fører til deformation og tab af ydeevne.
 • Til fremstilling af metalprodukter ved anvendelse af aluminium, messing, stål. Denne mount anses for at være den mest pålidelige, men de kan ikke klare flerlags gardiner. Sammenlignet med plastik kroge skaber støj under drift. Du skal vælge et kvalitetsmateriale, ellers kan det blive udsat for korrosion.

Kombinationen af ​​plast og metal er nødvendig, så produktet har alle de positive egenskaber af begge materialer på én gang.

 • Plast, jern og metal-plast kroge er designet til at holde lette stoffer og stoffer af medium tyngdekraft. Hvis det er nødvendigt at bruge meget tunge flerlags og volumetriske gardiner i indretningen, kan de kun opbevares af grommets eller hængsler.

Hvis ingen af ​​mulighederne af en eller anden grund ikke kan lide, kan du lave originale gardin kroge fra improviserede midler.

 • Papirclips. Prøv at bruge dette brevpapir til fastgørelse af gardiner. Det usædvanlige udvalg af klip gør det muligt at gøre noget unikt. For eksempel kan du fastgøre den ene med den anden, det er interessant at bøje for at finde en usædvanlig farve.
 • Pins. Sy tilbehør varierer også i en række. Dekorative stifter er altid til salg. Kreative designere hænger gardiner på dem. Prøv det og dig.
 • Wire. Krogen kan være lavet af almindelig ledning. For at gøre dette bøjer den figurativt og danner holderen selv og derefter dekoreret med perler, perler, blomster eller andet materiale eller dekorative elementer.

Der er mange muligheder for at lave dekorative produkter til fastgørelsesgardiner fra hvad der er i huset. Det vigtigste - manifestationen af ​​fantasi og vilje til at eksperimentere.

Sådan hænger du?

Det er nødvendigt at hænge gardiner i betragtning af forskellige typer af design. Eaves, som gardiner er sat på ved hjælp af kroge, sker flere typer:

 • smedet;
 • loft;
 • aluminium;
 • bay vindue;
 • snor;
 • rake gamle og nye prøve.

Der er mange muligheder for fastsættelse af gardiner på tagskægget. Blandt dem, gardin kroge - den mest almindelige mulighed. De er vedhæftet af ringe og fungerer også som uafhængige fastgørelser.

Den mest almindelige anvendelse af dette fastgørelseselement med profilskærerne, de er monteret på væggen og i loftet. Det er muligt at bruge kroge til at fastgøre stoffet på bølgelængden, de er velegnede til runde modeller.

Fixing gardiner med et gardin tape i forestillingen er ekstremt enkel. Et tape er fastgjort til kanten af ​​gardinet, som har stærke tråde i en eller to rækker. De udfører rollen som eyelets. Kroge hænger til dem, gemmer sig bag stoffets folder, da fletningen strammer stoffet, skaber lige lodrette foldninger, og deres niveau af pomp kan justeres.

Funktioner fastgørelseskroge med gardinbånd:

 • ideel til fastgørelse af gardiner til den åbne side;
 • universal mount, lige så velegnet til de fleste typer gardiner;
 • rimelig pris;
 • meget lang levetid.

Vægløse gardiner, der ikke blokkerer adgangen til balkonen, som vil være i stationær tilstand, skal sikres med gennemsigtige plastik kroge. De er normalt syet til gardinbåndet. På loftmodeller af cornices, som er et dæk, vil den eneste mulige fastgørelse til gardiner være kroge med en rulle.

Nogle gange, for at sikre kroge, syes de direkte på stoffet. Sådanne klæder skal vaskes sammen med tilbehør. Hvis kroge er plastik, så sker der ikke noget forfærdeligt, fordi plasten ikke reagerer på vand. Det er bedre ikke at sy stålkroge, men brug en anden metode til fastgørelse til gardinet. Metal kan oxideres i vand og pletter stof med rust, hvilket vil være svært at slippe af med.

Sådan hænger gardinerne på corniceen, se følgende video

På hvilken afstand til mount?

For at draperes smukt draperet, bør den optimale afstand mellem de tilstødende kroge være 10 centimeter. Det beviser i praksis, jo flere centimeter mellem kroge, jo dybere og mere ekspressive den lodrette foldes på gardinet, og omvendt, den lille afstand mellem fastgørelserne gør gardinerne mindre ekspressive. Hæng dog ikke kluden på kroge, som er for sjældne. Stoffet vil blive grimt, og det ser altid sjusket ud.

 • På det buede vindue. Fastgøring med kroge kan bruges uden tagene. For nylig er denne teknik blevet meget populær på grund af sin originalitet. Normalt er det vant til at dekorere et buet vindue. For at hænge gardinet på en lignende måde, er det nødvendigt at installere specielle dekorative eller almindelige husholdnings kroge til tøj over åbningen oval på afstand fra hinanden. Så hænger løkkerne på gardinet på kroge i forskellige højder. Denne mount er sikker, den kan modstå selv meget store gardiner.

Gardin kroge: hvad sker der, hvor meget der er brug for og hvordan man hænger gardiner på dem

Før du hænger godt på gardinerne, skal du tage højde for mange nuancer, herunder hvordan man retter dem på corniceen. Trods alt afhænger ikke kun design, men også funktionaliteten af ​​malerierne herom. Gardiner på kroge i denne forbindelse, en af ​​de mest bekvemme og alsidige løsninger. Men for at kunne afhente dem korrekt skal man gøre sig bekendt med hele rigdommen af ​​sortimentet og finde den mest egnede mulighed for en bestemt sag.

Gardin kroge - deres funktioner

Der er mange måder at hænge gardiner på bjergene, men gardin kroge er den mest almindelige. Vi taler om de elementer, der er monteret på ringen og på de enkelte monteringer. Oftest bruges de på profil, monteret på væg- eller loftkornet, men hvis det er nødvendigt, kan du også finde en passende mulighed for runde eller snor modeller.

Hook montering kan bruges uden taggrene, for dette skal du rette særlige væghooks i en vis afstand fra hinanden, for eksempel nedenfor er et par billeder af denne metode til hængning. Denne mulighed er den ideelle løsning i tilfælde, hvor det er planlagt at hænge et lysgardinet, der ikke vil blive flyttet under brug.

Plast og plast kroge er i stand til at holde et stof af lys og mellemvægt. Når du laver vinduesåbninger med tunge draperier, er det bedre at bruge metal kroge, hvor du sætter øjenlågene på gardinerne eller sømhullerne på dem.

Den største fordel ved denne lukning er, at kroge på lærredet nemt og smidigt bevæger sig langs hele længden af ​​cornice i begge retninger. Hvis det er nødvendigt (hvis gardinerne skal vaskes), kan de let fjernes, og hvis krogen går i stykker, kan den let udskiftes med en ny.

Sådan monteres på gardinet

Krobene er normalt fastgjort til et specielt bånd, der tidligere er syet til den øvre kant af banen, hvor der allerede er tilvejebragt løkker til dette formål. Curtain tape kroge medfølger ikke i sættet, men de kan altid findes i specialbutikker. Sådan monteres fletningen beskrevet i følgende video:

Nogle gange (for det meste blev denne metode brugt omkring 20-30 år siden) de blev sløjret direkte på gardinet, helt øverst uden at bruge et bånd. I dette tilfælde er det ønskeligt at forstærke den øverste del af gardinet med en yderligere smal (2-3 cm bred) strimmel af stof. Den eneste betingede ulempe ved denne metode er omhyggelighed og monotoni at sy et tilstrækkeligt stort antal kroge.

Hvor meget det er nødvendigt at feje sløjfer eller bruge dem på båndet, løses individuelt. Den optimale afstand mellem kroge er 10 cm. Jo større den er, jo dybere foldene på gardinerne vil være, når de trækkes, og omvendt, jo mindre afstanden mellem sløjferne og dermed de mindre kroge, desto mindre ekspressive foldene bliver.

Vi tilbyder også videoen nedenfor om, hvordan du laver krogen på gardinbåndet, inden du hænger gardinerne på loftet cornice:

Når cornice er en loftskinne, bliver fastgørelsen af ​​gardiner på kroge den eneste mulige. Kroge til loftkanterne kommer normalt ikke sammen med et dæk. De købes særskilt, indsættes i et bånd og derefter spidses ind i tagene selv som i videoen:

klassifikation

Gardin og gardin kroge på væg og loft cornices er kendetegnet ved materialet til fremstilling og design. Til deres fremstilling brug:

 • høj kvalitet plast;
 • metal (hovedsagelig messing, aluminium og stål);
 • metal-plast er et moderne kompositmateriale.

Plastikoptioner er velegnede til gardiner af let og mellemvægt. Ud over budgettet blandt produkterne af denne type priser har de en anden utvivlsom fordel - lydløshed, når de flytter på tagskægget. Men over tid slides plastikhager ud og mister deres form, hvilket medfører en overtrædelse af den samlede sammensætning. Det skyldes glidning af gardinerne fra sløjferne på grund af deformation af kroge.

Kroge til gardiner i badeværelset, du kan vælge enten plastik eller metalplast og metal, forkromet udefra som i billedet nedenfor.

Metal kroge til gardiner er dyrere, men også mere pålidelige. De deformeres ikke under driften og fastgør tæppet tætsluttende, så det ikke glider ned. Deres ulempe er støj. Derudover er kendetegnene ved denne fastgøring meget afhængig af metalets kvalitet. Hvis monteringen er lavet af billige råmaterialer eller i strid med teknologi, vil de ruste med tiden og ødelægge gardinerne, der er hængt på dem. Det er bedre at give produkter fra metaller med anti-korrosionsbelægning.

Metal-plast er et optimalt materiale med hensyn til pris og kvalitet. Det kombinerer fordelene ved de to tidligere typer og har ikke deres ulemper. Kroge til metal-plastgardiner er dyrere end plastprodukter, men billigere end metal, de er helt stille og holder deres form perfekt til hele driftsperioden.

Typer af kroge til gardiner skelnes og afhænger af deres design. De er:

 • Lukket og åbent. Det er hurtigere og lettere at hænge gardiner på åbne modeller, men der er en mulighed for, at stoffet glider af krogen, for eksempel hvis du trækker det kraftigt. Lukkede kroge er udstyret med en lås. På grund af dette glider sløjferne ikke af deres buede dele. Praktisk, når de vasker, behøver de ikke at fjernes fra gardinet.
 • Skjult eller dekorativt. Dekorative kroge til tagbøjlerne anvendes i tilfælde, hvor indretningskonceptet kræver eller tillader tilstedeværelsen af ​​ekstra tilbehør, der gør opmærksom på gardinerne. Men stadig er standardfastgørelserne, der ikke er synlige, skjult i stoffets folder eller under konsollen, mere populære.
 • Transient og større. Hovedmodellerne er dem der tjener som en selvstændig direkte mount. Adapterkroge løser de sammenlåsende hængsler, klip, grommets og bruges hovedsagelig på runde hjørner.

For ikke at ødelægge gardinens præsentable udseende med mulig deformation eller korrosion af kroge anbefales det at udskifte dem hvert andet år.

Hvilke nuancer skal være opmærksomme på, når de vælger

Ved at vælge kroge til gardiner og gardiner skal du overveje deres overholdelse:

 • vægt gardin sammensætning;
 • hyppigheden af ​​dens funktion (bevæger sig eller hænger permanent);
 • gardin design og interiør generelt;
 • loop størrelse;
 • type af cornice.

Før du hænger gardinerne, bør du først og fremmest finde ud af, hvor længe de varer, uden at bryde og deformere og holde lærredet sikkert i den ønskede position. Derudover er det nødvendigt at tage højde for typen af ​​tagskæggene. For eksempel er produkter fastgjort til ringe perfekte til runde hjørner, mens bøhmiske konsoller bedre kan suppleres med plastik kroge, der er beregnet til gardiner med ruller.

På gardin tilbehør uden specielle behov for at spare er ikke det værd. Det ser ud til, at bjerget - en lille smule, men det kan negere alle bestræbelser på at designe et harmonisk miljø. På trods af at kroge er meget bekvemme og alsidige, inden du vælger dem eller en anden måde at hænge gardinerne på cornice på, skal du tænke over hele gardinets sammensætning og dets korrespondance med dens generelle indretningstilstand.

Egenskaber, fordele og ulemper ved dæk gardin skinner til gardiner

Blandt de forskellige suspensioner til gardiner er det særskilt muligt at skelne mellem skinnehoveder. Oftest kaldes de "dækhuler" på grund af designfunktionerne. Dette er en meget bekvem montering til gardiner, som på grund af dets design kan fastgøres både på væggen og i loftet, hvilket er meget bekvemt.

Fordelene ved løsningen

En af de vigtigste fordele ved loftbøsningerne er manglen på et mellemrum mellem loftplanet og selve suspensionen. Gardiner, der vil blive hængt på en sådan suspension, vil være meget længere end i tilfælde af vægbeklædning gardiner. Dette øger visuelt højden af ​​rummet.

Derudover giver standard dobbeltside dæk gardin stang dig mulighed for at hænge på en gang og tykke gardiner og lys gennemskinnelig i en ideel afstand fra hinanden i samme plan. Hvis du bruger et tre-træk dæk, kan du hænge tre rækker af gardiner på samme tid.

Suspensionen, som er en plastplade med slidser, hvor kroge til hængende gardiner bevæger sig, er meget let at fastgøre begge til loftet og fastgøre på væggen. Når der monteres på væggen, anvendes specielle beslag, og de anvendes ikke til loftplacering.

Gardinfarve er normalt hvid. Dette er en universel løsning, der giver dig mulighed for at installere sådanne gardiner i ethvert interiør. For at give individualitet kan du bruge et dekorativt overlæg, som er monteret på ydersiden af ​​enheden og kan dekoreres i forskellige farver.

En vigtig fordel ved sådanne løsninger er evnen til at modellere suspensionen "af sig selv". Dette er muligt takket være det modulære design - om nødvendigt kan du købe hjørneindsatser eller forbinde to lameller sammen, hvilket øger strukturens samlede længde. Hvis du bruger afrundede eller buede dele, kan du oprette løsninger af forskellige former - fra enkle, med afrundede kanter til kompleks, buet "slange".

En anden fordel i treasuryen af ​​sådanne beslutninger vil være lav pris. Plastdele er billige og kan købes hos enhver hardware butik. Hvis det er nødvendigt, kan du købe yderligere strukturelle elementer for at skabe din egen individuelle suspension.

mangler

Den eneste ulempe ved sådanne indretninger vil være deres begrænsning af vægten af ​​de anvendte gardiner. Selvom plastik er meget holdbar, har det stadig belastningsbegrænsninger. Ellers har denne løsning ingen ulemper.

Installationsmetoder

Ofte er der installeret en tre-trins eller to-rad dæk cornice på loftoverfladen. Dette er en rimelig løsning, der giver dig mulighed for visuelt at give rummet en højde. Installation i dette tilfælde er som følger:

 • På loftet måles afstanden, hvormed suspensionen skal installeres. For at gøre dette er det bedre med brug af en lodret, så du kan styre gardinens position - de bør ikke røre vindueskarmet. Mindste afstanden fra vinduets eller vindueskarmets fremspring til gardinens plan skal være mindst 10 centimeter.
 • Plaststrimlen skæres til vinduets åbning, plus 60 centimeter. Dette vil helt blokere vinduet. Hvis gardinerne er meget voluminøse og fluffy, kan du øge længden med en anden 20-30 centimeter.
 • Huller bores i selve plastremmen. På samme tid bores hullet i en sådan diameter, at skruehovedet passerer igennem det, og i den indvendige del bores et hul med en mindre diameter. Enkeltrækkende dækskærer kan fastgøres ved at bore huller hver 60 centimeter, og hvis der er flere rækker, er det bedre at afkorte denne afstand. I tre- eller fire-rad modeller kan du bore to rækker huller for bedre fiksering. Sommetider sælges sådanne strimler med allerede teknologiske åbninger, hvilket vil lette installationen.
 • Planken påføres den påførte mærkning og på de overlappede markerede steder til boring af huller.
 • Ved hjælp af en perforator bores huller i loftet og dowels indsættes i dem.
 • Suspensionen påføres på stedet og gennem hullerne i den ydre del af planken skrues designet til loftet.

Det er kun at hænge gardinerne og indsætte endekapperne for at forhindre kroge i at glide. I modeller med en dekorativ strimmel skal den også installeres.

Hvis der vælges en cornice med vægmontering, følger installationen et lignende mønster. Forskellen vil være, at beslagene først monteres på væggen. De skal placeres således, at gardins øverste del efter installation er mindst 5 centimeter over vindueslinjen.

Det er også nødvendigt at kontrollere den vandrette installation af strukturen. For at gøre dette er den nemmeste måde at bruge et vand- eller laserniveau. Ved at notere monteringspunktet på den ene side af vinduesåbningen overføres det ved hjælp af disse enheder til den anden side af vinduet. Efter montering af beslagene monterer de cornice selv gennem hullerne boret på de rigtige steder.

Gardin kroge

Gardin Kroge - Arter og Formål

Gardin og gardin kroge er enheder, hvis design funktion gør det muligt gardiner gardiner til frit at bevæge sig langs tagskægget, strenge eller bay-rail skinner. At repræsentere kunderne et stort udvalg af fastgørere giver producenterne mulighed for at vælge dem til enhver version af gardinerne.

klassifikation

Gardin kroge er opdelt i henhold til følgende kriterier:

 • Lås type - klik eller åben.
 • Funktionelt - sving / ikke-drejelig; i form af et klip, snegl eller krokodille. Sidstnævnte har to steder til at stikke og snappe.
 • Materiale - plast eller metal. Lavet af plast har den mest forskelligartede farvepalet (hvid, brun, gennemsigtig, beige). Metallisk farvet nikkel, krom, sølv. Når man vælger dem, tages der hensyn til gardinens tæthed og vægt.
 • Designfunktion - til montering på båndet, øjenlåg, loopede elementer.

Funktioner og formål

Hvis vi overvejer mere detaljeret, er krokodiller eller klip f.eks. Klip, hvis indre platform er udstyret med tænder. Clinging til gardin, de fast holder kanten, efterlader strukturen af ​​stoffet intakt og intakt.

Gardiner, i den øverste del af hvilket et bånd er syet med færdige sløjfer, er hængt på enkle kroge eller med en drejemekanisme. Plastfittings er den mest økonomiske mulighed. Sådanne kroge er lette at ændre, når de ødelægger individuelle enheder; de bevæger sig stille og er usynlige, når de ses.

Til fastgørelse af tunge portier anvendes metalhooks oftest. Til deres produktion anvendes legeringer af forskellige typer (aluminium, nikkel, stål). De har høj styrke, de er holdbare og nemme at betjene.

Plastophæng til gardiner og gardiner er normalt af to typer: åben eller lukket. Kroge med snap mekanisme glider ikke ud af sløjferne og er praktiske til gardiner, som som regel gentager eller forskyder sig. Åben-type fastgørelsesanordninger er bekvemme, idet de er nemme at fjerne fra hængslerne (før vask) og hænger.

I online hypermarkedet er Stash et stort udvalg af dette gardin tilbehør. Her kan du billigt købe kroge til gardiner i detailbutikken til de mest overkommelige lave priser og vælge en bekvem måde at levere en ordre på.

Dækskærme: typer og funktioner ved installationen

Et vigtigt element i hvert værelse er gardiner, men for at hænge dem på det rigtige sted skal du bruge en passende gardinstang. I dag på markedet for produkter er det let at vælge tagene af det ønskede design til forskellige typer gardiner. Særligt populært på nuværende tidspunkt er sådan en slags cornices som et loftdæk. Dette er en skinneafskærmning i form af en plade, der er fastgjort til loftet. Gardiner klæber til dækket ved hjælp af specielle kroge, der er spændt på dækløberne. Du kan hænge forskellige typer gardiner til sådanne gardinstænger, men italienske, østrigske, franske, romerske og japanske gardiner passer bedst sammen med dem.

Ekspertudtalelse

Plastloftlister - Valget af dem, for hvem prioriteten er komfort og enkelhed af vinduesdekoration, og ikke dens dekorative egenskaber. Hvis vores kunder stemmer med sådanne krav, anbefaler vi først og fremmest loftlofter.

Den største fordel ved dækkets plastikafskærmninger - beskedne dimensioner. Takket være dem er det den bedste mulighed, når du har brug for en uhyggelig glimmer (med en lille højde i rummet, for effekten af ​​"gardiner fra loftet"). Slatserne er lavet af letvægts PVC, som har en optimal balance af fleksibilitet og styrke og kan modstå vægten af ​​selv tunge gardiner. Installation af "dæk" er tilgængelig for alle ("+" kan monteres på væggen).

Og den vigtigste omstændighed for køberen er, at loftslisterne har den mest overkommelige pris sammenlignet med andre typer vinduedekoration (metal smedet og profil gardinet stænger, rullegardiner og romerske gardiner).

Fordelene ved at bruge loftsplanker

Den største fordel ved denne type fastgørelse til gardiner er, at de er næsten usynlige, hvilket giver dig mulighed for at beundre de smukke farver, usædvanlige tekstur og originalitet af gardiner. En anden vigtig fordel ved loftdæk er effekten af ​​en visuel forøgelse i loftets højde, da den er fastgjort til loftet, stjæler den ikke rummets højde som almindelige hængende kroge.

Typer af loftdæk

Af den type materiale, hvorfra dæk fremstilles, er de af to typer:

 1. Plast - fremstillet af polyvinylchlorid, derfor meget let. De er kendt for høj styrke, stivhed, modstandsdygtighed mod fugt.
 2. Metal - aluminium konstruktion, lys og holdbar. Om nødvendigt kan de males.

Plastskiver på grund af det store udvalg af farver og modeller er mere populære i dag. Derudover skaber de praktisk taget ikke støj, når de flytter og billigere.

Loftsdæk lavet af plastik

Afhængigt af installationsmetoden er loftdækene:

 • Baguette - standard loftslister i form af plastpose, meget praktisk og smukt. De er fastgjort direkte til loftet, så de kan modstå tunge gardiner.
 • Skjult - som er fastgjort bag loftsplinten, hvorved effekten af ​​direkte fald i gardinerne fra loftet skabes. Denne montering gør det muligt for loftdækkene at passe ind i forskellige interiørtyper, uanset om det er klassisk eller moderne high-tech.

Typer af dæk efter antallet af rækker til fastgørelsesgardiner:

 1. Enkelt række - hvor du kun kan hænge en type gardiner. Det bruges hovedsagelig i tilfælde, hvor det er nødvendigt at opdele rummet i forskellige funktionelle områder.
 2. To-rækken - designet til to rækker af stof. Det er mest brugt, fordi det kan hænges med tyll og gardiner - et standard sæt vinduesgardiner.
 3. Tre-træk - et dæk med tre rækker, som bruges, når der i tillæg til tyl og gardiner er nødvendigt at hænge yderligere gardinindretningselementer, for eksempel en pelmet.

Ved design er dæk til lofter lige, buede og buede. Det er ved hjælp af et buet dæk, at du kan opdele rummet med en skærm i form af en buet linje, arrangere et karnapvindue eller hæng en baldakin over barnesenget.

Farven på loftlisterne er standard - hvid og malet. Farve malet kan være nogen, selv farve af sten eller træ.

Funktioner af valget af loftdæksel

Når du køber taggulv, skal du overveje følgende regler for åbning af gardiner med åbninger:

 1. Det er nødvendigt at straks tænke på, hvor mange gardiner eller gardiner, denne kronblade er beregnet til at vælge sin korrekte bredde.
 2. Hvis rummet har lave lofter, kan du ikke bruge en bred cornice til gardiner, men for værelser med højt til loftet er det bedst egnet.
 3. Til den visuelle udvidelse af et lille vindue skal du bruge en bus med en længde på 50 cm større end vinduets bredde, hvis vinduet er for bredt, skal det være lige så langt som vinduet.
 4. Ved at bestemme længden af ​​tagskæggene skal du tage højde for bredden af ​​propperne på kanterne.
 5. Dækets farve kan matches med gardinens farve, så det er mindre mærkbart, eller du kan købe et standardfarvet dæk og derefter male det i en passende farve eller lim den med et specielt dekorativt bånd - en blanding.

Hovedtræk ved installation af loftsdæk

 1. Før installationen skal du kontrollere bundenes ensartethed, det vil sige loftet. Hvis loftet er ujævnt på mindst ét ​​sted, vil dækets ideelt flade overflade ikke holde fast i det, og denne fejl vil være meget mærkbar.
 2. Installationen skal altid begynde med mærkning af arbejdsfladen under dækkens fastgørelse.
 3. Normallængden på cornice er 3 m. Om nødvendigt kan du klippe det nødvendige stykke med en speciel hacksav eller brevpapirkniv. Kanten af ​​kanten skal slibes, så skæringspunktet ikke er synligt. Hvis tagskæggene har brug for mere længde, så brug to stykker.
 4. Dækket er fastgjort til loftet ved hjælp af huller foretaget af producenten i den ved hjælp af en standardhøjde på 0,5 m. Denne montage tåler næsten alle typer gardiner med undtagelse af tunge gardiner. For at øge styrken er det nødvendigt at lave yderligere huller i dækket og reparere det mere pålideligt.
 5. Før monteringen skal du først montere en holder og en stikkontakt i den ene ende af dækket, og sæt kroge på skyderne og luk den anden ende af cornice med samme holder og stik.

Følgende materialer er nødvendige til montering af tagskinne:

 • Cap - skjuler den indvendige del af tagene på siderne.
 • Lås - begrænser gardinens bevægelse i skovlens plan.
 • Drej - giver dig mulighed for at runde enden af ​​tagene til væggen.
 • Kroge - gardiner klamrer sig til dem.
 • Dekorative knapper - skjul installationsstedet.
 • Dekorative bånd - tjener som et element i udsmykning af sidedelen af ​​tagskægget.
 • Skruer og dowels - hold dækket på loftet.

Tilbehør til dæk til gardiner

Loftsdæk vil være en god løsning til ethvert værelse. Nem installation, holdbarhed, pålidelighed og et stilfuldt udseende, erobre enhver person, der bruger denne slags cornice i det indre af hans hus.

Dækskærme: typer og funktioner ved installationen

I forbindelse med reparation af en lejlighed er der ofte tilfælde, hvor en standard cornice af en rund form ikke passer af forskellige årsager: et radiatorrør, en bred vindueskarm mv. En dækskinne (skinne), der fastgøres til loftet, hjælper med at komme ud af denne situation, hvilket betyder monter på enhver passende afstand fra vinduet.

Plast gardin stænger - praktisk og billig

fordele

Ceiling cornices har flere fordele:

 • lavet af materialer af høj kvalitet (plastik);
 • Afviger i særlig holdbarhed, giver den nemme bevægelse;
 • Skift ikke form under langvarig drift og lad op til hundrede kilo;
 • bruges i værelser på terrasser, det vil bidrage til at udvide rummet;
 • På grund af dækpladens lethed og holdbarhed er to-, tre-rads fiksering af forskellige typer gardiner (organza, tykt tyl, gardiner mv) muligt;
 • evnen til montering på forskellige typer af loft (normalt, spænding eller suspenderet);
 • væg og loft fastgørere giver dig mulighed for visuelt at forstørre rummet;
 • rimelig pris;
 • bred vifte af farver.

Billeder af jernbane konstruktion

Design funktion

 1. Designet er en plastik niche, som er monteret i overensstemmelse med princippet om designeren i en bestemt rækkefølge.
 2. Eaves dæk er udstyret med specielle riller til kroge, der tjener som holdere til gardiner og plastikpropper, som fastsætter og begrænser glidning.
 3. Skinneafskærmningsmekanismen er fastgjort til væg eller loft ved hjælp af beslag, skruer og dykker.
 4. Korrekt monteret dækmekanisme kan modstå de tungeste gardiner eller gardiner.

Tilbehør til taggrene

Tip!
For at skabe en mere komfortabel brug af strukturen kan du udstyre den med en glidemekanisme, som både kan være elektronisk og mekanisk.

 1. Komplet med dækkemekanismen leveres:
  • plastrulle kroge;
  • prop;
  • endehætter til profilen;
  • fastgørelsesanordninger.

Tip!
Hvis designen ser visuelt simpel ud, kan den ydre del være dekoreret med et dekorativt element, og enderne skal lukkes med en rem eller venstre åben.

Nem og nem installation

Busbar taggrunde er:

 • hule;
 • med træ fyldstof.

Tip!
Til montering af loftets tagkonstruktion anvendes et dæk, både med og uden fyldstof, og til montering af en vægafskærmning plade anbefales det kun at anvende en plastikkonstruktion med fyldstof.

Tilbehør og tilbehør til klassiske væglister

I dette afsnit foreslås tilbehør og komponenter til runde klassiske gardinstænger til gardiner med U-busbjælke af metaltulle.

Sortiment af tilbehør til væggardinstænger: Træbeslag til skinnebjælker, skinnebeslag til gardinstænger med PVC komplette sæt, Træendæksler til gardinstænger med en diameter på 28 mm, Dekorative plastender til metalgardinstænger med 28 mm diameter, Gardinstænger til trægardiner, Ringe plast til rudeafskærmninger med plastikbeslag, plastikgardin kroge til tagringene, PVC-kroge til metaltullejern U-bus n klassisk klassisk cornice, "crocodile" tøjnåle til gardinringe af cornice, tøjskive clips med hjul til gardin tulle metal U-bus, ende plastikstik til gardin tyll U-bus, PVC-beslag holdere til gardin skinne tulle U-bus, plastik tulle metal skinner U-skinne takskinner til forbindelsen til samlingen, tagskærer plastik stikkontakt skinner til forbindelsen til leddet.

Tilbehør til vægkornet med en U-bus fås i et stort sortiment, du kan købe komponenter og tilbehør til cornices til de laveste priser.

Loftdæksetilbehør

Vi inviterer dig til vores stand på udstillingen Heimtextil Russia 2018!

Alle farver på rullegardiner og Blackout minirollo er til salg!

Valsede gardiner Imani i ny farve!

Glade's delikate samling - nu rulleskøjter!

Alle farver på rullegardiner og Blackout minirollo er til salg!

Valsede gardiner Imani i ny farve!

Glade's delikate samling - nu rulleskøjter!

Denne sæson tendens er tropiske planter! Nu rull og mini roll!

Vi inviterer dig til vores stand på udstillingen Heimtextil Russia 2018!

Skynd dig at købe til en rabat!

Særlige priser på soveværelset tekstiler - sengetæpper og dekorative puder!

Loftsdæk - typer og monteringsmetoder

Loftdækket er en type gardineskinne til gardiner i form af en let holdbar plade. Det er beregnet til fastsættelse af forskellige typer gardiner (organza, tyl, gardiner og andre). Dette produkt bruges i områder, hvor du skal udvide rummet (terrasse, værelse).

Hvis væggen på grund af skrøbelighed ikke tåler det tunge gardin med tagskægget, eller vinduerne er for tæt på loftet, er det eneste valg til montering i disse tilfælde loftet.

Variationer af gardindæk og indvendige anvendelser

Alle har længe vidst, at gardiner er et ornament til ethvert rum. Til præcis montering er det nødvendigt at hente dæk af høj kvalitet til gardiner. Når du vælger, bør du overveje en række faktorer:

 • Profilen, hvorfra produktet fremstilles, skal være enkelt og sikkert.
 • tagskæggene skal være i harmoni med indretningens generelle stil og passer ind i dens farveområde;
 • gardinens materiale og hvor meget de vil skabe, tages i betragtning ved valg af det.

Loftdæk varierer i formål og størrelse, farve design, metode til fastgørelse af tagbøjlerne og de materialer, de er fremstillet af. For eksempel er træ egnet til alle typer gardiner, de er meget holdbare, de ser smukke ud i enhver indretningstilstand, pålidelig i drift.

Metalprodukter til gardiner er lavet af aluminium, da dette materiale er ret holdbart, for let og har en lang levetid. Aluminium dæk godt komplementere tyl gardinet og modstå tunge gardiner. De kan hænge lambrequins. Disse tagger i klassisk stil interiør er meget harmoniske.

Plastdæk er lavet af slidstærk plastik. De installeres meget enkelt og kan holde en påtagelig byrde, på trods af at den er meget lys. Nyd stor popularitet på grund af den fremragende kombination af kvalitet og pris.

Dækkets dæk er også forskelligt:

 1. String - Produkter med metalstrenge, der holder gardinerne. Normalt brugt fra en til tre streng rækker, og måske mere.
 2. Runde - disse taggrunde, der udfører dekorative funktion, lukkes ikke af et gardin. De er lavet af plastik, metal (smedejern, messing), farvet eller malet træ.
 3. Profilerede in-line produkter er en plastikbuss til gardiner eller en to-trins aluminium gardinstang.
 4. Baguette - en udsmykning til dækket, der kaldes en baguette bar.

Typer af cornices ved installationsmetode

Ifølge monteringsmetoden er disse produkter opdelt i 3 typer: loft (kun monteret på loftet), væg (monteret kun på væggen), universal (kombinerer de to foregående typer). De afviger i størrelse, selv om der er nøglekriterier for fremstilling af dæk:

 • single row overhead dæk, der er lavet af plast;
 • Eaves-dækket to-rækken er beregnet til to rækker af stoffer: det er muligt at hænge op, for eksempel portier og tyl.
 • loft tre-rækken produkter: de har 3 rækker, som gør det muligt at hænge ud på samme tid lambrequin, gardiner og tyl.

Eaves dæk to-rækken er mere funktionel end single-row. Hule loftsdæk anvendes til lette stofgardiner og til tunge, med træfyldning. Sætet af loftsdækkede dæk omfatter: et dæk (hovedelementet til tagskægget), rulleskinner (klemme og kroge, hvor gardinerne er hængt), stik til dæk, en prop (begrænser bevægelsen af ​​rulleløber), drejningselementer, vinkler (kantdrejningselementer) og kantelement. Dæk cornice giver kontrol på 3 mulige måder: manuelt, ved hjælp af en ledning (trækker på ledningen indlejret i cornice) og fjernbetjening (ved hjælp af en fjernbetjening).

På taggen af ​​denne type ser gardinerne af følgende typer godt ud:

 • Italiensk - ikke helt forskudt, samlet ledninger og bånd;
 • Fransk - lavet af tyll eller silke;
 • Romerske - lige canvaser opdelt i lige dele, der ligner persienner;
 • Østrigsk - indsamlet af båndet øverst;
 • Kinesisk - linnedække falder helt sammen med størrelsen af ​​vinduesåbningen.

Metoder til fastgørelse af gardinstænger

Gardinebussen kan installeres både på væggen og i loftet. Til montering på væggen er der brug for specielle beslag, og designet er fastgjort til loftet med dowels. For at fastgøre produktet til gardiner til betonloftet, skal du placere det i en afstand på 5-10 cm (i det mindste) fra vindueshåndtaget eller vindueskarmets kant til parallelt med vinduet. Dette er nødvendigt for ikke at rive gardinet, som kan fange på batteriet eller en skarp del af vinduet.

Plastdæk har præmonterede monteringshuller. Afhængigt af gardinernes sværhedsgrad bør de være tættere på hinanden. Og på tre-træk eller fire-rad brede dæk anbefales det at bore huller i 2 rækker. For det første laves der et hul i loftet på det sted, der tidligere var markeret i overensstemmelse med midten af ​​dækket, så er dækprofilen fastgjort med en dowel. Derefter bores huller på loftet, der svarer til installationen og fastgør tagene.

Gardinestænger på bøjler eller beslag er installeret på næsten samme måde. Med et træloft kan skruer bruges i stedet for dowels. Aluminiumsgardinskinnen til gardiner er fastgjort på samme måde som plastik.