Kroge, klip, ringe

Gardin tilbehør, nemlig forskellige kroge, klip, ringe, er en integreret del, når du opretter originale tøj til vinduer. De vil medvirke til præcist at hænge det færdige produkt på tagskægget og skabe folder, hvis de ikke er forsynet med hjælp af specielle bånd, giver nem bevægelse på alle overflader og organiserer adgang til vinduet til enhver tid uden stor indsats.

Kroge og klip til gardiner i dag kan købes af forskellige typer af materialer, metal, træ og plast, deres farveskærme er også forskellige og interessante, velegnet til enhver form for stof. Oftest sælges disse enheder i sæt, der omfatter fra ti til hundrede stykker, i nogle butikker kan de købes individuelt. Omkostningerne til kroge er lave og giver kunderne et stort og overkommeligt valg.

Kroge, klip til gardiner er separate elementer i indretningen, de er forskellige i farver, størrelser og design. Hook skyderen giver dig mulighed for nemt at flytte stoffet på tagskægget, det er usynligt, hvilket giver et godt udseende til gardinerne. Du kan også hente kroge og åbne type, de er oftest udstyret med ringe, der er fastgjort til den runde cornice, hvilket skaber speciel lysstyrke for produkterne.

Gardin kroge

At skabe en smuk gardinsammensætning kræver en lige ansvarlig holdning til absolut alle dets elementer. Og selvfølgelig vælges hver af dem i nøjagtig overensstemmelse med formålet og svarer i stil med den generelle baggrund. Selv om fastgørelsesanordninger normalt ikke kommer i øjnene, udbetales en tilstrækkelig stor opmærksomhed til dem. Uden tvivl er en af ​​hovedkomponenterne kroge til gardiner.

Med direkte hjælp fra dette tilbehør fastgøres stofene direkte til tagene. Det teknologiske design af kroge til gardiner er utrolig forskelligt. I den enkleste form repræsenterer de to kroge, hvoraf de øverste kroge på gardinringen og de nederste kroge, gennem løkker syet på lærredets overkant eller på et specielt gardinbånd, fastgør gardinerne.

Kroge er normale og med højdejustering af lærredet; designet til lys gardiner eller tunge draperingsstoffer. Krogene er fastgjort til tagskæggene enten gennem ringe til gardiner eller takket være specielle ruller, der bevæger sig ind i riller langs skinnen. Kroge er normalt lavet af plast. I farver er de hvide, gennemsigtige eller sammenfaldende med et antydning af en cornice.

Sortimentet af internetbutikken "World of Manufactory" indeholder de mest forskellige versioner af disse enheder. Her kan du vælge og købe enhver kroge til gardiner helt billigt til overkommelige, tilstrækkeligt lave priser. Og takket være vores levering kommer din ordre hurtigt til den angivne adresse.

Kroge, klip, ringe

Lever den 12. september

Rusland; 1,2 cm × 1,2 cm × 2,7 cm; Plast.

Lever den 12. september

Lever den 12. september

Lever den 12. september

Kunst mønster; Kina; 2,4 cm × 1,1 cm; Metal.

Lever den 12. september

Lever den 12. september

Kunst mønster; Kina; 3 cm × 1,5 cm × 1,5 cm; Metal.

Leveres den 12. september (ekstra gebyr)

Gamma; Kina; 3,5 cm × 1 cm × 1,5 cm; Plast.

Lever den 12. september

Kunst mønster; Kina; 10 cm × 7 cm × 1 cm; Plast, metal.

Lever den 12. september

Lever den 12. september

Lever den 12. september

Kunst mønster; Kina; 3,3 cm × 2,3 cm; Metal.

Lever den 12. september

Kunst mønster; Kina; 3,2 cm × 3,2 cm × 0,3 cm; Plast.

Lever den 12. september

Lever den 12. september

Kunst mønster; Kina; 3,5 cm × 3,5 cm × 0,2 cm; Metal.

Lever den 12. september

Lever den 12. september

Kunst mønster; Kina; 4,2 cm × 2,3 cm × 1 cm; Metal.

Lever den 12. september

Kunst mønster; Kina; 2,3 cm × 2,3 cm; Metal.

Lever den 12. september

Lever den 12. september

Lever den 12. september

Bestil nu!

Du kan bestille varer, der er mærket med Partnervarer særskilt, uden at ringe minimumsbeløbet i dit område (10 000 rubler). Læs mere

Nu bruger du ikke alle funktionerne på webstedet.

I dine browserindstillinger er dataudveksling med cookies og lokal lagring deaktiveret, hvilket kan føre til forkert drift af webstedet.

Gardin kroge

Vinduets åbning kan ikke realiseres uden brug af forskellige beslag. Fastgørelser til gardiner - dens vigtige del. Moderne muligheder for at fastgøre gardiner på tagskæggene er meget forskellige, de har alle deres positive og negative sider. Blandt dem er de mest almindelige universelle kroge, der er meget nemme at betjene. Denne hardware har æstetiske og funktionelle kvaliteter. Kroge giver fastgørelse og bevægelse af kludene på tagskægget og kan fungere som selvstændige dekorative elementer.

Hvad hedder de?

De elementer, der er ansvarlige for at fastgøre gardinerne til tagene, kaldes kroge. De er den billigste løsning til at fastgøre gardinet på tagskægget. De er lette at vedhæfte, de er nemme at bruge. Disse fastgørelsesdele er velegnede til ophængning af letvægtsstof.

De kan bruges med et fladt design af tagskægget, mens det er nødvendigt at fastsætte dem på begge sider, så de ikke falder ud under driften.

Der er en anden type dekorative tilbehør - specielle holdere, der bruges sammen med gardin kroge, fastgør gardinet på siderne, åbner vinduet og danner smukke folder.

Særlige egenskaber

Kroge til fiksering af gardiner på cornice sælges individuelt, men nogle gange kan man se et specielt gardinbånd med kroge på den. Det kan simpelthen fastgøres til gardinet. Fastgørelseselementerne her er sikkert fastgjort til en streng, der ikke glider af, så denne løsning er mere pålidelig.

fordele:

 • lav pris - hvis du vælger stykkeindstillingen, kan du købe lige så mange tilbehør som du har brug for, bare beregne det rigtige beløb for gardiner plus ekstra dem. Du kan bruge et gardinbånd, hvis pris er lavt;
 • nem installation - fastgørelsesbeslag vil ikke være svært;
 • pålidelighed - stærke produkter kan vare i lang tid;
 • praktisk - hvis en krog fejler, kan den udskiftes med en ekstra en;
 • Komfort - Praktiske fastgørelseselementer, som om nødvendigt vaskes gardiner fjernes meget hurtigt og nemt.

En funktion af disse elementer er deres alsidighed, de er designet til cornice-strengen og modellen med riller og den klassiske stang med en rund profil. Armaturer har et design, der gør det muligt at bruge kroge til at bevæge sig fra ringene til gardindug.

Det er nødvendigt at vælge kroge, så de tjener i lang tid, men samtidig er de pålidelige. Valget afhænger ofte af typen af ​​cornice: elementer fastgjort til ringene passer til de runde søjler og plastprodukter med hjul til baguette strukturen. Sørg for at bruge låse for at forhindre gardinet i at falde i det mest uventede øjeblik.

Kroge er ofte skjult for øjnene, så de ikke påvirker gardinens indretning i høj grad. De kan bruges i næsten enhver stil og til ethvert værelse.

Ligesom andre typer fastgørelsesanordninger har kroge deres ulemper:

 • behovet for yderligere fastgørelsesanordninger eller specielle taghuller;
 • ikke egnet til tunge gardiner;
 • støjende bevægelse;
 • plastprodukter bryder let.

Afhængigt af designfunktionerne er de vigtigste typer kroge opdelt i:

 • Dekorativt brugt som dekoration gardin sammensætning. Sådanne fastgørelseselementer har et attraktivt og interessant design.
 • Skjulte produkter kan være lavet af plast, metal eller andet materiale, der ikke er tydeligt, fikseren er skjult i gardinerne i gardinerne eller under indretningen af ​​konsollen.
 • Overgangsbestemmelser - disse er låsene, som er forbindelsen mellem løkkerne, grommet, klemmerne og cornice. I bunden af ​​strukturen er der tøjspinde, for hvilke stoffet er fastgjort, og i toppen er en krog, der klæber til ringen.
 • Hovedhagerne fungerer som en uafhængig lås, der ikke kræver et ledsagerelement.
 • De lukkede versioner klikker på plads på tagskægget, hvorefter de frit bevæger sig langs linjen, og derfor sløjferne på gardinerne, som kroge er tilsluttet, ikke kan komme ud. Du kan ikke være bange for at flytte gardinet: det er meget sikkert fastgjort til tagene.
 • De åbne dem er nemme at bruge, det er nemt at lægge gardin eyelets på dem. Hvis det er nødvendigt, kan gardinerne hurtigt fjernes, det er ikke nødvendigt at afmontere corniceen.

Ud over hovedgruppen kan du vælge et dekorativt tilbehør, der fastgør krogen. Dette produkt kaldes også en krog. Sådanne armaturer anvendes til at fastgøre gardinetræet. Deres opgave er at trække materialet til side og danne en afrundet fold.

Udformningen af ​​disse elementer er meget anderledes. Det kan være helt usynligt og understrege al opmærksomhed på smukke tekstiler og uddybe, når de selv spiller rollen som dekoration.

Overfladen af ​​produkter er ofte dekoreret med en række billeder: en blomst, et ornament, et dyrs hoved, en slange, en snegl og meget mere, som design ideer er i stand til. Denne type kroge er monteret på væggen eller vindueshældningen med skruer, samt specielle beslag. I æstetiske termer er der undertiden noget til fælles med designen af ​​tagskægget. Ofte sælges de i sættet.

materialer

Gardin kroge er lavet af forskellige materialer:

 • Plast anses for at være den billigste. Krogene fra det vil ikke være i stand til at modstå gardinerne, som har stor vægt, men de er velegnede til at holde luftgardiner. Den største fordel ved sådanne beslag bliver tavs glidende og glidende gardiner. Men over tid er der slid på plastik, og det fører til deformation og tab af ydeevne.
 • Til fremstilling af metalprodukter ved anvendelse af aluminium, messing, stål. Denne mount anses for at være den mest pålidelige, men de kan ikke klare flerlags gardiner. Sammenlignet med plastik kroge skaber støj under drift. Du skal vælge et kvalitetsmateriale, ellers kan det blive udsat for korrosion.

Kombinationen af ​​plast og metal er nødvendig, så produktet har alle de positive egenskaber af begge materialer på én gang.

 • Plast, jern og metal-plast kroge er designet til at holde lette stoffer og stoffer af medium tyngdekraft. Hvis det er nødvendigt at bruge meget tunge flerlags og volumetriske gardiner i indretningen, kan de kun opbevares af grommets eller hængsler.

Hvis ingen af ​​mulighederne af en eller anden grund ikke kan lide, kan du lave originale gardin kroge fra improviserede midler.

 • Papirclips. Prøv at bruge dette brevpapir til fastgørelse af gardiner. Det usædvanlige udvalg af klip gør det muligt at gøre noget unikt. For eksempel kan du fastgøre den ene med den anden, det er interessant at bøje for at finde en usædvanlig farve.
 • Pins. Sy tilbehør varierer også i en række. Dekorative stifter er altid til salg. Kreative designere hænger gardiner på dem. Prøv det og dig.
 • Wire. Krogen kan være lavet af almindelig ledning. For at gøre dette bøjer den figurativt og danner holderen selv og derefter dekoreret med perler, perler, blomster eller andet materiale eller dekorative elementer.

Der er mange muligheder for at lave dekorative produkter til fastgørelsesgardiner fra hvad der er i huset. Det vigtigste - manifestationen af ​​fantasi og vilje til at eksperimentere.

Sådan hænger du?

Det er nødvendigt at hænge gardiner i betragtning af forskellige typer af design. Eaves, som gardiner er sat på ved hjælp af kroge, sker flere typer:

 • smedet;
 • loft;
 • aluminium;
 • bay vindue;
 • snor;
 • rake gamle og nye prøve.

Der er mange muligheder for fastsættelse af gardiner på tagskægget. Blandt dem, gardin kroge - den mest almindelige mulighed. De er vedhæftet af ringe og fungerer også som uafhængige fastgørelser.

Den mest almindelige anvendelse af dette fastgørelseselement med profilskærerne, de er monteret på væggen og i loftet. Det er muligt at bruge kroge til at fastgøre stoffet på bølgelængden, de er velegnede til runde modeller.

Fixing gardiner med et gardin tape i forestillingen er ekstremt enkel. Et tape er fastgjort til kanten af ​​gardinet, som har stærke tråde i en eller to rækker. De udfører rollen som eyelets. Kroge hænger til dem, gemmer sig bag stoffets folder, da fletningen strammer stoffet, skaber lige lodrette foldninger, og deres niveau af pomp kan justeres.

Funktioner fastgørelseskroge med gardinbånd:

 • ideel til fastgørelse af gardiner til den åbne side;
 • universal mount, lige så velegnet til de fleste typer gardiner;
 • rimelig pris;
 • meget lang levetid.

Vægløse gardiner, der ikke blokkerer adgangen til balkonen, som vil være i stationær tilstand, skal sikres med gennemsigtige plastik kroge. De er normalt syet til gardinbåndet. På loftmodeller af cornices, som er et dæk, vil den eneste mulige fastgørelse til gardiner være kroge med en rulle.

Nogle gange, for at sikre kroge, syes de direkte på stoffet. Sådanne klæder skal vaskes sammen med tilbehør. Hvis kroge er plastik, så sker der ikke noget forfærdeligt, fordi plasten ikke reagerer på vand. Det er bedre ikke at sy stålkroge, men brug en anden metode til fastgørelse til gardinet. Metal kan oxideres i vand og pletter stof med rust, hvilket vil være svært at slippe af med.

Sådan hænger gardinerne på corniceen, se følgende video

På hvilken afstand til mount?

For at draperes smukt draperet, bør den optimale afstand mellem de tilstødende kroge være 10 centimeter. Det beviser i praksis, jo flere centimeter mellem kroge, jo dybere og mere ekspressive den lodrette foldes på gardinet, og omvendt, den lille afstand mellem fastgørelserne gør gardinerne mindre ekspressive. Hæng dog ikke kluden på kroge, som er for sjældne. Stoffet vil blive grimt, og det ser altid sjusket ud.

 • På det buede vindue. Fastgøring med kroge kan bruges uden tagene. For nylig er denne teknik blevet meget populær på grund af sin originalitet. Normalt er det vant til at dekorere et buet vindue. For at hænge gardinet på en lignende måde, er det nødvendigt at installere specielle dekorative eller almindelige husholdnings kroge til tøj over åbningen oval på afstand fra hinanden. Så hænger løkkerne på gardinet på kroge i forskellige højder. Denne mount er sikker, den kan modstå selv meget store gardiner.

Gardin kroge og ringe

Fastgørelsesgardiner er valgt afhængigt af deres formål. Jo mere luftige og lettere gardinerne er, desto mere dekorative skal gardinerne være.

Kroge til gardiner kan let påføres i løkker og uden problemer fastgøres til bunden. Der er specielle kroge fastgjort til gardinerne med klip. Klip til gardiner med ringe indsats gør det muligt at justere gardinens længde, hvilket er muligt at bøje sig til den ønskede værdi.

Gardinringe glider let over tagskæggene og sikrer komfortabel betjening af gardinerne. De kan også omfatte klemmer i deres design.

Kroge, klip, ringe

Fordele Varer Club

Onlineshop Guds Club tilbyder at købe forskellige produkter i afsnittet "Hooks, clips, rings" med levering i Moskva, Skt. Petersborg, Krasnodar, Rostov-til-Don, Nizhny-Novgorod, Tula og andre byer i Rusland.

 • Store billeder i kataloget hjælper dig med at træffe det rigtige valg.
 • Vi sælger produkter til engrospriser, så vareomkostningerne i afsnittet "Kroge, clips, ringe" er altid lavere end konkurrenternes. Vores firma har et fleksibelt rabatkort, hvilket gør prisen på varer uanstændigt billigt.
 • Online Store Goods Club kan levere din ordre i hele Moskva og Rusland, for mere information om leveringsbetingelserne læses på siden: Betaling og levering.

Hvis du har spørgsmål, ring venligst til os i Moskva: +7 (495) 132-36-24 eller brug det gratisnummer for opkald i hele Rusland + 7-800-200-87-59.

Gardin kroge: hvad sker der, hvor meget der er brug for og hvordan man hænger gardiner på dem

Før du hænger godt på gardinerne, skal du tage højde for mange nuancer, herunder hvordan man retter dem på corniceen. Trods alt afhænger ikke kun design, men også funktionaliteten af ​​malerierne herom. Gardiner på kroge i denne forbindelse, en af ​​de mest bekvemme og alsidige løsninger. Men for at kunne afhente dem korrekt skal man gøre sig bekendt med hele rigdommen af ​​sortimentet og finde den mest egnede mulighed for en bestemt sag.

Gardin kroge - deres funktioner

Der er mange måder at hænge gardiner på bjergene, men gardin kroge er den mest almindelige. Vi taler om de elementer, der er monteret på ringen og på de enkelte monteringer. Oftest bruges de på profil, monteret på væg- eller loftkornet, men hvis det er nødvendigt, kan du også finde en passende mulighed for runde eller snor modeller.

Hook montering kan bruges uden taggrene, for dette skal du rette særlige væghooks i en vis afstand fra hinanden, for eksempel nedenfor er et par billeder af denne metode til hængning. Denne mulighed er den ideelle løsning i tilfælde, hvor det er planlagt at hænge et lysgardinet, der ikke vil blive flyttet under brug.

Plast og plast kroge er i stand til at holde et stof af lys og mellemvægt. Når du laver vinduesåbninger med tunge draperier, er det bedre at bruge metal kroge, hvor du sætter øjenlågene på gardinerne eller sømhullerne på dem.

Den største fordel ved denne lukning er, at kroge på lærredet nemt og smidigt bevæger sig langs hele længden af ​​cornice i begge retninger. Hvis det er nødvendigt (hvis gardinerne skal vaskes), kan de let fjernes, og hvis krogen går i stykker, kan den let udskiftes med en ny.

Sådan monteres på gardinet

Krobene er normalt fastgjort til et specielt bånd, der tidligere er syet til den øvre kant af banen, hvor der allerede er tilvejebragt løkker til dette formål. Curtain tape kroge medfølger ikke i sættet, men de kan altid findes i specialbutikker. Sådan monteres fletningen beskrevet i følgende video:

Nogle gange (for det meste blev denne metode brugt omkring 20-30 år siden) de blev sløjret direkte på gardinet, helt øverst uden at bruge et bånd. I dette tilfælde er det ønskeligt at forstærke den øverste del af gardinet med en yderligere smal (2-3 cm bred) strimmel af stof. Den eneste betingede ulempe ved denne metode er omhyggelighed og monotoni at sy et tilstrækkeligt stort antal kroge.

Hvor meget det er nødvendigt at feje sløjfer eller bruge dem på båndet, løses individuelt. Den optimale afstand mellem kroge er 10 cm. Jo større den er, jo dybere foldene på gardinerne vil være, når de trækkes, og omvendt, jo mindre afstanden mellem sløjferne og dermed de mindre kroge, desto mindre ekspressive foldene bliver.

Vi tilbyder også videoen nedenfor om, hvordan du laver krogen på gardinbåndet, inden du hænger gardinerne på loftet cornice:

Når cornice er en loftskinne, bliver fastgørelsen af ​​gardiner på kroge den eneste mulige. Kroge til loftkanterne kommer normalt ikke sammen med et dæk. De købes særskilt, indsættes i et bånd og derefter spidses ind i tagene selv som i videoen:

klassifikation

Gardin og gardin kroge på væg og loft cornices er kendetegnet ved materialet til fremstilling og design. Til deres fremstilling brug:

 • høj kvalitet plast;
 • metal (hovedsagelig messing, aluminium og stål);
 • metal-plast er et moderne kompositmateriale.

Plastikoptioner er velegnede til gardiner af let og mellemvægt. Ud over budgettet blandt produkterne af denne type priser har de en anden utvivlsom fordel - lydløshed, når de flytter på tagskægget. Men over tid slides plastikhager ud og mister deres form, hvilket medfører en overtrædelse af den samlede sammensætning. Det skyldes glidning af gardinerne fra sløjferne på grund af deformation af kroge.

Kroge til gardiner i badeværelset, du kan vælge enten plastik eller metalplast og metal, forkromet udefra som i billedet nedenfor.

Metal kroge til gardiner er dyrere, men også mere pålidelige. De deformeres ikke under driften og fastgør tæppet tætsluttende, så det ikke glider ned. Deres ulempe er støj. Derudover er kendetegnene ved denne fastgøring meget afhængig af metalets kvalitet. Hvis monteringen er lavet af billige råmaterialer eller i strid med teknologi, vil de ruste med tiden og ødelægge gardinerne, der er hængt på dem. Det er bedre at give produkter fra metaller med anti-korrosionsbelægning.

Metal-plast er et optimalt materiale med hensyn til pris og kvalitet. Det kombinerer fordelene ved de to tidligere typer og har ikke deres ulemper. Kroge til metal-plastgardiner er dyrere end plastprodukter, men billigere end metal, de er helt stille og holder deres form perfekt til hele driftsperioden.

Typer af kroge til gardiner skelnes og afhænger af deres design. De er:

 • Lukket og åbent. Det er hurtigere og lettere at hænge gardiner på åbne modeller, men der er en mulighed for, at stoffet glider af krogen, for eksempel hvis du trækker det kraftigt. Lukkede kroge er udstyret med en lås. På grund af dette glider sløjferne ikke af deres buede dele. Praktisk, når de vasker, behøver de ikke at fjernes fra gardinet.
 • Skjult eller dekorativt. Dekorative kroge til tagbøjlerne anvendes i tilfælde, hvor indretningskonceptet kræver eller tillader tilstedeværelsen af ​​ekstra tilbehør, der gør opmærksom på gardinerne. Men stadig er standardfastgørelserne, der ikke er synlige, skjult i stoffets folder eller under konsollen, mere populære.
 • Transient og større. Hovedmodellerne er dem der tjener som en selvstændig direkte mount. Adapterkroge løser de sammenlåsende hængsler, klip, grommets og bruges hovedsagelig på runde hjørner.

For ikke at ødelægge gardinens præsentable udseende med mulig deformation eller korrosion af kroge anbefales det at udskifte dem hvert andet år.

Hvilke nuancer skal være opmærksomme på, når de vælger

Ved at vælge kroge til gardiner og gardiner skal du overveje deres overholdelse:

 • vægt gardin sammensætning;
 • hyppigheden af ​​dens funktion (bevæger sig eller hænger permanent);
 • gardin design og interiør generelt;
 • loop størrelse;
 • type af cornice.

Før du hænger gardinerne, bør du først og fremmest finde ud af, hvor længe de varer, uden at bryde og deformere og holde lærredet sikkert i den ønskede position. Derudover er det nødvendigt at tage højde for typen af ​​tagskæggene. For eksempel er produkter fastgjort til ringe perfekte til runde hjørner, mens bøhmiske konsoller bedre kan suppleres med plastik kroge, der er beregnet til gardiner med ruller.

På gardin tilbehør uden specielle behov for at spare er ikke det værd. Det ser ud til, at bjerget - en lille smule, men det kan negere alle bestræbelser på at designe et harmonisk miljø. På trods af at kroge er meget bekvemme og alsidige, inden du vælger dem eller en anden måde at hænge gardinerne på cornice på, skal du tænke over hele gardinets sammensætning og dets korrespondance med dens generelle indretningstilstand.

Ringe og kroge

Sortiment af metalringe til gardiner

Vores katalog præsenterer produkterne af russiske og udenlandske mærker - høj kvalitet, overkommelig og stilfuld. Den er designet til mange års problemfri drift.

Mange modeller er udstyret med plastforbindelser, der giver lydløs bevægelse langs linjen. Sådanne produkter er uerstattelige i tilfælde af at tagskægget er beregnet til et soveværelse eller en børnehave.

Den russiske producent lægger særlig vægt på fast fastgørelse af plastforbindelser. Du kan være sikker på, at selv efter mange års intensiv brug vil disse elementer ikke falde ud af ringen og vil ikke give dig nogen besvær.

Vi tilbyder også plast løbere til profil gardin stænger. Komfortable og funktionelle bøjler er designet til sikkert at løse gardinens løkker. Takket være dem kan gardinerne let bevæge sig langs loftsskinnen.

Før du køber ringe til gardiner på tagskægget, skal du tage højde for en række faktorer.

 • Rørsektion: Der er modeller til runde og firkantede stænger.
 • Kornets farve: I kataloget findes der produkter af sådanne nuancer som "antik", "matt krom", "stål".
 • Rørdiameter: Der findes modeller, der svarer til tagskinner med en tykkelse på 16 og 25 millimeter.

Hvad angår antallet af ringe, er der som regel 10 fastgørere påkrævet for en løbende måler.

Hvis du har et tab med et valg af en cornice med ringe, skal du forlade dit telefonnummer i online-formularen. Vi ringer tilbage og giver professionel rådgivning. Levering af det valgte produkt i Moskva og regionen er lavet nøjagtigt på aftalt tidspunkt.

Ønsker du at vælge et produkt i lang tid nu?
Vi ringer dig tilbage i åbningstiden!

Vores konsulent ringer til dig og henter dine varer personligt.
For at gøre dette skal du forlade dit telefonnummer.

kroge

Gardin kroge er repræsenteret i kataloget af vores butik i et stort udvalg, som giver dig mulighed for at vælge det nødvendige for dig i henhold til funktionalitet, stil eller farve og skabe et ægte originalt interiør.

Hook med stor spindevalse

Diameteren af ​​rullen er 1 cm, krogens fulde længde er 2,7 cm, krogbredden er 1,1 cm.

Hook med en spinderulle lille

Rullediameter - 0,8 cm, fuld kroglængde - 2,7 cm. Bredde - 0,8 cm

Rullende krog med afskårne kanter

Valsens diameter - 8 mm. Kroge længde - 2,7 cm

Loftet cornice hook

Krogenes længde er 2,7 cm. Kroppenes øvre diameter er 1,1 cm.

Hook "snegl" metal 3,3 cm

Fuld kroglængde - 3,3 cm.

Hook "snail" plast hvid

Fuld kroglængde - 3 cm.

Hook plast gennemsigtig tyk 3,8 cm med lås

Kroge længde - 3,8 cm. Meget holdbar krog.

Hæk plast gennemsigtig 3,6 cm med en lås

Kroge længde - 3,6 cm. Meget holdbar krog.

Hæk plastfarve med et fastgørelsesmiddel

Kroge længde - 3,3 cm.

Hook kvadratisk plast hvid

Størrelse: 17 x 18 mm

Hook rektangulær plast hvid
Kroge med ikke-spinde rulle plast hvid (6 mm tykk)

Rullediameter - 1,2 cm. Rulletykkelse 6 mm. Klippet roterer ikke.

Størrelse: 2,8 cm (fuld længde)

Hook med en ikke-spinde rulle plast hvid (tykkelse på 9 mm)

Valsens diameter er 1,1 cm. Valsens tykkelse er 9 mm. Klippet roterer ikke.

Størrelse: 2,3 cm (fuld længde)

Gardin kroge

Gardiner af passende farve og tekstur er det vigtigste element for at skabe et harmonisk interiør. Oprindeligt indrettede vinduer er i stand til at understrege fordelene ved rummet, for at sløre nogle unøjagtigheder, der er lavet under designet. Men for de perfekte gardiner er det også nødvendigt at vælge de rigtige tilbehør og tilbehør. Gardin kroge - universale fastgørelsesanordninger, sikkert holde gardiner og gardiner på tagskægget. Den øverste del af krogen er fastgjort på tagskægget, og den nederste er indsat i gardinetapeens øje.

Kroge - metal og plast - hold godt godt i begge lysgardiner og i flere lag tunge gardiner! Derudover er det ikke nødvendigt at fjerne krogen fra gardinbåndet selv ved vask, da det er bekvemt af designet.

Der er mange sorter og konfigurationer af kroge (herunder ikke-standardvalg), men plastik (polycarbonat eller polyacetal) og metal er kendt for de fleste forbrugere. Plast gardin kroge er konsekvent populære på grund af deres enkelhed og brugervenlighed, en række farver, former og størrelser samt en overkommelig pris. Hvis du foretrækker gardin kroge lavet af elastisk og elastisk termoplastisk polyacetal, kan du være sikker på høj slidstyrke af produkter, som vil vare lang tid.

Snap kroge er nok en af ​​de mest praktiske løsninger. Gevindet gennem en løkke af gardinbånd, lukker en sådan krog som en pin, så du sikkert kan klare gardinet.

Et stort udvalg af dekorative og funktionelle tilbehør til gardiner: kroge, øjenlåg, ringe, magneter samt tilbehør, der præsenteres i Irma-Lace online-butikken, hjælper med at give dit hjem en unik stil for at skabe et virkelig originalt og spektakulært interiør!

Ringe til cornice i Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på ringe til tagskægget i butikkerne i Moskva

På stedet kan du vælge ringe til tagbøjlerne ifølge egenskaberne, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Moskva online-butikker. Det er nemt at købe ringe til tagbøger billige (inklusiv på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Moskva.