Fastgør stempelposen til loftet - 4 designs og deres egenskaber

I denne gennemgang forstår vi, hvordan du vedhæfter en punch taske til loftet. Jeg har i mange år praktiseret forskellige kampsport og har slået pærer af forskellige størrelser. Fra min egen erfaring kan jeg sige, at et sportsudstyr, der falder under en træning, kan forårsage skader værre end en reel modstander, især hvis det er tungt.

Derfor, hvis du vil hænge strukturen i et hus eller en lejlighed og gøre det sikkert, skal du læse alt, hvad der er skrevet nedenfor, og vælg hvilken type arbejde der passer bedst til din sag.

På billedet: montering på loftet er en af ​​de mest praktiske.

Typer af monteringer

Til at begynde med skal vi beskæftige os med de faktorer, der påvirker valget af et bestemt fastgørelseselement, så det ville være lettere for dig at orientere dig, jeg samlede alle oplysningerne i et bord.

Ved arbejde med projektilet på bjerget er der ekstra belastninger, glem ikke det

Mulighed 1 - Ankerbolt med krog

Denne type fastgørelsesmiddel adskiller sig i tilgængelighed og en bred vifte af størrelser, du vil nemt finde den rigtige løsning i enhver hardware butik. Den er velegnet til stærke armerede betonfundamenter og bruges til bokseposer på op til 40 kg. Vi vil forstå, hvad der er nødvendigt for arbejdet:

Det er alt hvad du behøver for at arbejde.

 • Tasken selv med bjerget, hvis der ikke er nogen bjerg, skal du gøre det selv;
 • Karabiner, bedre selvlåsende. Med det kan du meget hurtigt og nemt fjerne strukturen og hænge den på plads. Dette er især praktisk for små værelser, hvor du skal fjerne tasken, når den ikke er i brug;
 • Et stykke kæde er nødvendigt for at hænge strukturen. Længden af ​​stykket afhænger af lofternes højde og den ønskede placering af elementerne. Tag en kæde med koblingenes størrelse, så de lægges på ankerkrogen, så du nemt kan justere pærens højde.
 • Ankerbolt med krog, diameteren skal være 12 mm, og længden af ​​arbejdsdelen 80-100 mm. Det er ret nok til pålidelig fastgørelse af en pære.

Fra værktøjet har vi brug for en puncher med en boremaskine med en diameter på 12 mm, vi vil lave huller til ankeret med det.

Du kan erstatte kæden med et stærkt nylon reb, men i dette tilfælde er det bedre at tage ankeret med en ring, og ikke med en krog, jeg kan godt lide denne mulighed mindre på grund af tovets egenskaber at svinge og strække.

Dette anker er mere bekvemt, når du bruger tove.

Lad os nu håndtere arbejdsgangen, først vises et kort diagram, og under alle trin beskrives mere detaljeret:

Processen er ret simpel, det vigtigste er at gøre alt pålideligt.

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​pæren, oftest skal du styres af den aktuelle situation og tilpasse sig situationen. Men hvis der er en mulighed for at gøre alt rigtigt, så husk et enkelt råd - der skal være en ledig plads på 2 meter rundt om pæren i alle retninger;
 • Boringen udføres forsigtigt, så sørg for, at perforatoren er placeret nøjagtigt i en lodret linje, ellers vil ankeret være forkert. For ikke at forveksle med dybden, sæt et stykke elektrisk tape eller maskeringstape på boret som en guide;

Hvis du kommer i hulrummet første gang, skal du bore et andet hul ved siden af ​​det. Der er tilfælde, hvor du skal lave 3-4 huller, indtil du kommer til det rigtige sted af armeret betonplade.

I hulrummet anker vil ikke holde, skal du komme ind i jumperen

 • Ankeret skal indsættes i hullet, indtil det stopper, oftest under ringen er der et fremspring eller en skive. Derefter skal du spænde afstandsdelen, det kan gøres på to måder: Hvis der er en møtrik i designet, skal den strammes med en nøgle, og hvis du har en simpel indstilling, skal du rulle ankeret, indtil det er fastgjort i betonen. Ingen tilbageslag er uacceptabel, konstant løsning under brug vil hurtigt løsne fastgørelsesanordninger;

Her er anker monterings teknologi

 • Endelig er en pære hængt på krogen, alt er simpelt, det vigtigste er at finde den i den ønskede højde.

Hvis du er bekymret for, at pæren kan hoppe ud i kæden og hoppe i dine arme, så kan du bruge en forbedret version af ankeret med en svingkrog. Den har en form, der forhindrer fikseren i at glide, selv med en betydelig svingning af strukturen.

Denne mulighed fjerner eventuelle overskydende beløb.

Mulighed 2 - specielle loftmonteringer

Hvis du har et projektil på over 40 kg, er det fornuftigt at bruge et specielt loftmontering til en boksekasse. Oftest er produktet en plade med fire huller i hjørnerne og en ring i midten.

Denne mulighed er i stand til at modstå betydelig vægt.

Hovedforskellen fra den ovenfor beskrevne variant er, at vi vil fastgøre elementet ikke ved et, men på fire punkter øger dette betragteligheden betragteligt. Ankerbolte med en diameter på 10-12 mm og en længde på 80-100 mm anvendes til arbejde.

Instruktioner til at lave dine egne hænder ser sådan ud:

 • Først skal du bestemme den optimale placering af mounten. Her skal du følge ovenstående anbefalinger.
 • Mærkning af fastgørelsespunkter er en vigtig, men enkel del af arbejdet. Du skal bare læne beslaget mod loftet, og ved hjælp af en blyant laver du mærker ved hullernes placering;
 • Boringen er lavet med en perforator, arbejde omhyggeligt og forsøg at holde elværktøjet lige. Det vigtigste - at begynde at arbejde præcist på etiketten, hvis du bevæger dig, er det ikke et faktum, at du kan indsætte et anker i hullerne;
 • Beslaget er fastgjort til loftet, ankerboltene sættes i det i rækkefølge og strammes. For ikke at dreje pladen, er det bedre at først stramme de to elementer diagonalt, og derefter de to andre er det vigtigt at fastsætte strukturen så sikkert som muligt, idet fastgørelsesstyrken afhænger af den;
 • Det sidste er en pære, og designet kan bruges til det tilsigtede formål.

En sådan bjerg for pærer i loftet kan modstå store belastninger.

Hvis pærens størrelse er meget stor, skal du købe forstærkede parenteser af stor størrelse, de kaldes krabber til en bestemt form. De giver dig mulighed for at hænge sportsudstyr, der vejer 100 kg eller mere og er meget pålidelige. Der er ændringer, der registreres ikke på 4, men på 8 ankre er dette den mest pålidelige type produkter.

En sådan bjælke modstår de højeste belastninger uden problemer, så længe loftet er stærkt

Endelig, hvis der ikke sælges nogen inventar i din by, så kan du komme ud af situationen ved blot at hænge en pære på 4 ankre med en ring. Jeg kan godt lide denne mulighed, fordi 4-punktsmonteringen holder pæren meget sikkert, og den svinger meget mindre.

Fire ankre med en ring tåler enhver pære

Mulighed 3 - sving kroge

Nu forstår vi, hvordan vi holder en pære på træets loft. Denne metode er velegnet til stærke baser med pålidelige bjælker, det er i dem, som vi vil blive vedhæftet. En svingkrog eller en skruering vil blive brugt til arbejde, vælg elementer med en tykkelse på mindst 8 mm, de vil give den nødvendige fastgørelsespålidelighed.

Det ligner en svingkrog med udskåret træ

Arbejder ved fastgørelse udføres i følgende rækkefølge:

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​sportsudstyret. Det er vigtigt, at du fastgør til strålen, hvis de passerer åbent, så er der ingen problemer, men hvis de sys op, skal du finde ud af, hvor man skal bore et hul. Hvis du savner det, skal du genoprette arbejdet.

I åbne bjælker fastgøres meget lettere

 • Med hensyn til boring, til arbejde har du brug for en boremaskine med en diameter på 2-3 mm mindre end krogens størrelse, og muligheden er velegnet til metal, hvis der kun er nok længde. Boringen udføres forsigtigt, prøv at holde boret lodret;
 • Krogen skrues ind i træet til det ønskede niveau, hvis materialet er holdbart, så holder fastgøreren meget, meget sikkert. Så kan du hænge en pære, alt er gjort på samme måde som altid.

Mulighed 4 - gennem fastgørelse

Nu forstår vi, hvordan vi løser pæren, hvis loftets pålidelighed giver anledning til visse bekymringer, og du er ikke sikker på, at du vil falde i bjælken eller at den vil understøtte vægten af ​​et sportsprojektil. Der er ingen færdige løsninger, og du skal selv lave fikseren. Nedenstående billede viser samlingen som en samling, lad os se på hvilke dele det består af:

Her skal en sådan knude være bygget for at sikre pålidelighed på et træloft.

 • Nummeret markerede nødder, de har brug for 3 stykker, to på toppen og en på bunden. Ved hjælp af to møtrikker elimineres deres afskruing over tid;
 • En dobbel er markeret med en plade, hvis størrelse kan variere over et bredt område, desto større er det, jo større er området for støtte på overfladen, og jo bedre belastningen fordeles på loftet.
 • Tre markerede galvaniserede stud M12, det er denne størrelse sikrer systemets pålidelighed, men det er ikke tungt. Længden afhænger af tykkelsen af ​​pladen og kan være fra 30 centimeter;
 • De fire er markeret med en bred spændeskive, den er placeret i bunden og er nødvendig for at lægge vægt på øjet og ikke lade det presses ind i overfladen;
 • Den fem markerede ringmøtrik, såkaldt ring, hvor der er en gevinddel for at spænde bolten eller studen. Naturligvis skal tråden være M12;
 • For sikker og hurtig løsning af tasken på foden, kan du ikke gøre uden karabinen, dens størrelse er valgt, så du nemt kan bruge designet.

Denne mulighed kan anvendes på gipspladerlofter på træbaser, når du skal gå gennem tomrummet. Det vigtigste er at bore et gennemgående hul og vælge den optimale længde af studen, det er bedre at købe det med en margin og skære det på plads. Prisen på en sådan knude er ret demokratisk, det koster mindre end den færdige beslag.

Lad os nu finde ud af, hvordan man hænger en pære fra loftet med dette design:

 • Først og fremmest skal du bestemme placeringen af ​​din taske, og det gøres først indendørs. Dernæst skal du klatre ind i loftet og forlade assistenten i rummet, han burde banke med en moppe eller holde fast på det valgte sted, så du kan finde vej rundt og finde det nødvendige område;
 • Derefter skal du finde strålen tættest på det valgte sted, det er nemt at lave på loftet, du skal rengøre eller flytte isoleringen, og alt bliver klart. Derefter vælger du et bestemt borested og strækker en forlængerledning til at forbinde en elektrisk boremaskine til loftet.
 • For at arbejde har du brug for en borlængde på mindst 200 mm, og oftere mere, fordi du skal gå gennem både strålen og loftbeklædningen, og der kan være en rudekappe, en ramme til efterbehandling og selve færdigmaterialet. Det er bedre at tage et snap med en margen, diameteren skal være 1-2 mm større end diameteren af ​​studen, jeg brugte 14x400 mm varianten, det var bare nok til praktisk arbejde;

Uden en lang øvelse i dette tilfælde kan det ikke

 • Arbejdet udføres forsigtigt, du behøver ikke at trykke for hårdt, så du kan bryde boringen. Fra tid til anden er det muligt at tage et snap-in for at frigøre det fra savsmuld og afkøle det, hvis træet er tørt, bliver boringen opvarmet tilstrækkeligt stærkt;

Klar hul kommer fra loftet til stuen

 • Næste skal du indsætte en pin i hullet. På trods af at vi brugte lidt mere, passer det gevindede element tæt sammen, og det kan være nødvendigt at hamre det ind for at sætte det ind i enden. Gør dette meget omhyggeligt for ikke at beskadige trådens ende, ellers kan du ikke lokke møtrikken på den, studen skal komme ud af loftet med 4-5 centimeter;
 • Først og fremmest skal du fastgøre øjet til bunden. For at gøre dette skal du først lægge en bred vaskemaskine, så vind ringen, og på toppen af ​​det skal du låse møtrikken for at opnå ekstra pålidelighed. Det er helt ret simpelt, hvis stiften ikke er nok, så kan dens position korrigeres;
 • På oversiden placeres en plade først, hvorefter en møtrik skrues på stiften for at stramme den så meget som muligt, kan du holde det gevindforsynede element med tænger. Den anden møtrik strammes for at låse den første og for at fjerne fastgørelsen af ​​fikseren under belastninger, hvilket er meget vigtigt i vores tilfælde;

Denne mount til al sin enkelhed er meget pålidelig

Det er muligt at hænge en pære på det færdige øje, og selv en stor stråle vil være mere end nok til at modstå belastningen.

Så du kan hænge posen selv i et gammelt træhus

Andre monteringsmuligheder

Jeg vil kort fortælle dig om to muligheder, som efter min mening synes at være komfortable, selv om det ikke drejer sig om loftet, her er de:

 • En speciel rem med øje giver dig mulighed for hurtigt og meget sikkert at fastgøre pæren eller posen på den vandrette stang. Den vandrette stang kan være placeret i døråbningen, på væggen eller være stationær, det er ligegyldigt. Et simpelt fastgøringsmiddel lavet af et par stålringe og et nylonbælte hænges hurtigt og fjernes om nødvendigt hurtigt;

Den enkleste løsning for dem, der har en vandret stang

 • Den anden mulighed er en stationær vægbeslag, på trods af at et sådant arrangement ikke sikrer, at pæren er egnet til brug, i tilfælde af manglende plads eller et meget svagt loft, kan denne løsning være optimal. Systemet er fastgjort til væggen i en sådan højde for ikke at forstyrre bevægelsen, hvis det er nødvendigt, er pæren hængt på sin plads, andre gange kan den fjernes.

En god løsning til værelser, hvor loftmontering ikke er mulig.

konklusion

Det er umuligt at mestre percussionsteknikken uden at have det rette udstyr, så udsæt ikke køb og montering af pæren og træn dig derhjemme eller i garagen til din fornøjelse. Du skal bare vælge den monteringsmulighed, der passer bedst til dit værelse, og køb derefter alt hvad du behøver og udfør arbejdet i overensstemmelse med de anbefalinger, der er beskrevet ovenfor.

Videoen i denne artikel hjælper med at forstå nogle af nuancerne ved at vedhæfte boksekasser endnu bedre, og hvis du har spørgsmål om dette emne, skal du skrive dem i kommentarerne under denne anmeldelse.

Stativ, beslag og fester

Bag og pære hængende systemer

At være involveret i denne eller den sport, udover skallerne, kan du have brug for ekstra tilbehør. For at udøve kampsport, især boksning, har du brug for specielt udstyr.

Et stativ til en punch taske og en pose taske er en opgørelse, der vil hjælpe dig med at opnå high scores. Racket er ret kompakt og praktisk at bruge, tager ikke op ekstra plads og er helt egnet til brug derhjemme. Materialerne, som designet er fremstillet af, opfylder alle krav og standarder. Du kan nemt finde præcis den model der passer dig.

Du kan ikke gøre uden en platform til højhastigheds pære, hvis du skal håndtere pneumatiske stødposer. Denne enhed giver dig mulighed for at installere dit valgte lager på næsten ethvert praktisk sted. Derudover udvikler arbejdet med højhastighedspærer armmuskler og påvirker deres fysiske tilstand positivt. Ingen af ​​de berømte boxere opnåede succes i deres karriere uden at bruge den.

En boksekonsol er en fastgørelse, der tillader en boks taske monteres på væggen. Det er også meget bekvemt at bruge sådanne dele som skruer til pærer.

For at have en slank krop og et godt helbred er det ikke nødvendigt at være en atlet. Fitness hjemme giver også håndgribelige resultater. Få sportsudstyr og træne, og resultaterne holder dig ikke venter!

Stansesæk til loftet

Før du spørger dig selv, hvordan du installerer en pæremontering på loftet, skal du finde ud af, hvilken slags pære der skal bo i dit hjem. I folkene og pærer og sandsække hedder det samme. Således har vi mindst tre typer stanseposer, som har forskellige krav til deres installation.

 • Taske til test af serielle slag. Normalt er de ganske små og når ikke en masse på 25 kg;
 • Pear streamers. Der er forskellige muligheder her;
 • Klassisk opercake pære. Hendes vægt skal være i forhold til atletens vægt
 • Pneumatisk pære. Heavyweight. Med sin installation er der sandsynligvis store problemer, og bemærkelsesværdig snedig og behændighed vil være nødvendig.

Hvordan hænge en pære på loftet? For at gøre dette er det nok at fylde op med de nødvendige vedhæftninger, værktøjer, estimere vægten af ​​sportsprojektilet og muligheden for at vedhæfte den med yderligere vellykket drift.

Den enkleste af de tilgængelige muligheder er at fastgøre tværstangen mellem dørposterne og allerede hænge en pære på den. Pålidelig, praktisk og ikke nødvendigt at røre rundt i lang tid. Hvis derimod trækkes monteringsstativet op til loftet, er det værd at tinker.

Forstærket beton loft

For standardpærer, der ikke er tungere end 40 kg, er det nødvendigt:

 • Bor et hul 12 mm i diameter i loftet (for at være mere præcis - på det sted, hvor sportsudstyret skal hænge);
 • Indsæt i resultatet af deres arbejde ekspansion anker med en ring. Dette gøres med en hammer. Muffens kegleformede, placeret inde i ankeret under træning vil være i konstant bevægelse. Dens kaotiske bevægelser vil brække ankeret mere og mere sikkert for at rette pæren;
 • Hæng en pære på en krog eller en speciel karabin. Det er meget bekvemt at fjerne projektilet til et afsondret sted efter træning, så det ikke forstyrrer. For små lejligheder og huse er dette især sandt.

Det er muligt at fastgøre en pære på en meget tykk nagel (16 mm * 180 mm), men dette gælder mest for konstruktioner på højst 30-40 kg. Derudover vil dowel-neglen aldrig holde fastere end med direkte skrue. Over tid blev han stadig sprængt. I betragtning af de særlige forhold ved drift af et sportsprojektil er der intet unaturligt herom.

Særlige tilfælde

Til særlige, ikke-traditionelle tilfælde er:

 • falsk loft
 • træ loft;
 • meget tung pære;
 • strækker sig, hvilket er fastgjort ikke kun i loftet, men også på gulvet.

Alle disse særlige livsforhold kræver en særlig tilgang og nogle tricks.

I tilfælde af et hængende loft er loftbeslag til en boksekasse ikke fastgjort til gipsvæggen (ellers falder den bare) og i de dybere lag af udkastet. Hvor præcist - du skal fortsætte fra den oprindelige algoritme.

Træloft. For at en sådan belægning skal kunne modstå vægten af ​​strukturen, skal den fordeles. Dette gøres ved hjælp af en speciel platform. Ideelt metal. Det kan være rundt eller firkantet. Det er ikke så vigtigt.

Det vigtigste er dens diameter. I henhold til fysikens love skal det være lidt større i diameter end posens bredde for effektivt at kunne distribuere belastningen. Det er for at gøre dette, skal du først måle pæren og derefter hente en skive af en passende diameter, feste kroge på den (der skal være flere og de skal være jævnt fordelt på forskellige sider) og derefter hænge de kæder, som pæren vil holde. Sådan hænger du en pære fra loftet, så den er kompetent.

Vægtet version

Hvordan fastgøres en pære til loftet, hvis vægten er 80 kg eller mere? Det er kun nødvendigt at beregne deres handlinger korrekt.

Så her er en grov handlingsplan i dette forsømte tilfælde:

 • Blyant notere det sted, hvor pæren vil blive rettet. Det bør ikke være placeret tæt på væggene og have mindst 4 kvadratmeter ledig plads i diameter;
 • Foranstaltning med et målebånd
 • Vi tager en lodd og svinger den, der måler den tilladte amplitude af svingninger. Om nødvendigt skal du flytte vedhæftningspunktet;
 • Vi plotter 4 huller i loftet, som er bredere end diameteren af ​​pæren. Vi laver huller på bestemte steder, helst med en diameter på 12 mm;
 • Fastgør ankerboltene i hullerne;
 • Vi vedhæfter en karbin. Med højt til loftet eller ønsket om at sænke pæren for nemheds skyld - et par karabiner;
 • Suspension af en pære til en krog på en karbin.

Pære på banneret og på L-formet beslag

Ud over den klassiske version er der stadig mulighed for at fastgøre en taske sand til træning på stræk mellem gulv og loft. I gulvet, som på loftet, er et anker fastgjort, og så er en kæde, der kommer fra posen, fastgjort til den.

Hvis du kan, så skal du bruge gymnastiksalen til at hænge en stødpose. Hvis dette ikke er muligt, skal du tilpasse og glem ikke at loftet for dig er gulvet til naboerne. Øvelse af en uppercut eller evnen til at strejke præcist kan ødelægge folkens psyke.

Nogle udvej til tricks, der lover fred for naboerne, men nogle vanskeligheder med installationen. Brug den L-formede stålbeslag med de markerede huller og fastgør dem på væggene eller tæt på loftet. Vibrationer fra dette mærkbart indsnævret, men risikoen for, at en pære falder ned til siden eller generelt falder sammenbruddet af hele strukturen.

konklusion

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at det er bedre ikke at eksperimentere med kraftige pærer. Hvis du bor i en lejlighed, er det bedst at begrænse dig til små, lette varer, der ikke overstiger 50-60 kg. At fjerne en sådan pære, hvis det er nødvendigt, vil ikke være svært, og oscillerende bevægelser under træningen vil være mærkbart mindre skadelige. Både for dig og for ankre og naboer, der er nødt til at lytte til dine træningsøvelser.

Det vigtigste ved installation af en sportspose er en korrekt valgt taktik, en gennemtænkt handlingsplan og moderering, når man vælger en pære. Ankre og kroge skal købes hos en betroet butik. Med behørig tålmodighed og enkle regler skal alt arbejde ud.

Sådan hænger en pære på loftet: tekniske funktioner, installation af en pære til seriel slag, strækmærker og en opercut design

Ønsket om at spille sport er iboende for mange unge. Men ikke alle har tid til at besøge sportssektionerne, hvorfor mange foretrækker at købe stødposer og tasker og udstyre et sted til træning derhjemme. Men ikke alle ved, hvordan man holder en pære på loftet korrekt, så den udfører sine funktioner og ikke skaber problemer.

Boksningstaske med loftmekanisme

Ofte kombinerer filistinerne i samtalen begreberne "pære" og "taske", da begge disse emner er direkte relateret til perkussionsteknologiens arbejde.

Faktisk er disse forskellige sportsudstyr, og afhængigt af sportstypen vælger hver atlet et specifikt tilbehør til træning.

Til reference: Pose taske fik sit navn takket være en genkendelig form. Den er lavet af læder og fyldt med savsmuld, mens posen er en cylinder af læder eller syntetisk materiale af forskellig længde og volumen, fyldt med sand.

Boksesæk i det indre af stuen

Tekniske egenskaber ved sportsudstyr

Afhængigt af målene:

 1. Øvelse af præcision og hastighed af slag
 2. Udvikling af power series (percussion technique);

Til hjemme træning i sportsforretningen får du en taske eller en pære. Og blandt dem er der forskelle. I denne artikel er vi kun interesserede i at hænge en pære og rette den på loftet, da der er forskelle i fastgørelsesmetoderne, som bør drøftes mere detaljeret.

Til dato er der 3 typer stanseposer, fastgjort til loftet:

 1. Pære (taske) til praktiserende seriel slag;
 2. Pære strækmærker;
 3. Klassisk pære (uppercut);
 4. Pneumatisk pære.

Dobbeltsidet montering til pærens loft og til gulvet med strækmærker

Montering pærer til serielle slag

Denne type sportsudstyr er særligt vanskeligt at installere i et boligområde. Det handler om sin vægt, og det største problem er, at monteringen til stempelposen, der tilbydes i butikker, i de fleste tilfælde er designet til installation i sportsafsnit.

 1. Metalkrogen udstyret med ankeranlæg til montering i overlapninger af armeret beton;
 2. Stål kæde;
 3. Sikkerhedskarbin.

Standard loftmontering til boksekasse

Men for boliger er et sådant fastgørelsessystem ikke altid egnet, fordi lejligheden kan have:

 1. Gipsplader loft strukturer;
 2. Loftet er enten lavet af træ (gamle huse, hytter eller villaer).

I sådanne tilfælde er installationen af ​​en standardmontering umulig på grund af, at belastningen på fastgørelseselementerne under træning nødvendigvis vil medføre ødelæggelse af elementerne i gipsvæggen eller træet.

Til reference: vægten af ​​boksekasser er forskellig, og varierer fra 40 til 120 kg. Stanseposen er lettere og vejer fra 5 kg (til børn) til 25 kg (professionel).

Ikke desto mindre er der en måde at sikre pæren til loftoverfladen sikkert - køb en speciel mount, der er udstyret med en platform til fordeling af pærens vægt over loftets overflade.

Loft pære mount for boligkvarter

For at installere denne mount skal du:

Praktisk loftmontering til pærer på kæder

 1. Perforator eller elektrisk boremaskine med chokdrift
 2. trappestige;
 3. Justerbar eller lågnøgle 12-14;
 4. roulette;
 5. Styrtdykke.

Installationsalgoritmen vil være som følger:

 1. Planlæg et fastgørelsessted på loftet
 2. Mål længden af ​​posen eller pæren;
 3. Ved hjælp af en plumb bob simulerer vi amplituden af ​​posens oscillationer for at bestemme det sikreste vedhæftningspunkt;
 4. Planlæg og bor 4 huller i loftet
 5. Skru de medfølgende ankerbolte med en nøgle;
 6. Vi fastgør et karabin i øjet;
 7. Løft og hæng pæren til serielle slag.

Strekning af pærer

En klassisk pære på strækmærker er en rundformet lædertaske fyldt med savsmuld eller krummegummi og strakt på atletens hoved med gummistropper.

Pære på bannerne

Hvis pærens vægt er lille inden for 5-7 kg, fastgøres pæren til loftoverfladen ved at skrue specielle kroge ind i loftoverfladen og gulvet til at bøje på gummibåndet.

Lad os se nærmere på, hvordan man korrekt fastgør en pære til loftet:

 1. Først borer vi et hul ved hjælp af en perforator i loftet og i gulvet i rummet;
 2. Så sætter vi en plastforing og drejer konstruktionskrogen med uret med knappen;
 3. Fastgør gummistålets spidser på krogen. Alt!

Loftkrog til fastgørelse af hængende elementer

Montering af øvre snit pære

Og endelig en traditionel formet pære i form af en læderpose med savsmuld, suspenderet ved hjælp af en kæde, der er gevindskåret i et øje til loftet.

Klassisk Øvre Pære

Svingninger af en sådan pære under træningen vil være betydelige, hvilket sammen med dens vægt kræver installation af et pålideligt fastgørelsessystem. Ved at anvende en højkvalitets beslag til loftet til en boks taske, vil du være i stand til at beskytte dig mod skade og dit interiør fra utilsigtet ødelæggelse.

Loftmontering til pære

Installation er også enkel:

 1. Markér på loftet borepunkter;
 2. Ved hjælp af en perforator borer vi huller til ankerbolte;
 3. Bolt beslaget og stram dem med indsats;
 4. Vi hænger en pære.

Denne type beslag er egnet til sikring af en pneumatisk pære. I stedet for savsmuld inde i er et gummikammer fyldt med trykluft. Det skelnes fra traditionelle pærer ved en høj vibrationstrøm under slående.

Konklusioner: Købet af en stødpose eller taske til træning i hjemmet er fantastisk. Men du bør også omhyggeligt vælge fastgørelseselementer, så din sportsudstyr ikke brydes ned og ikke beskadiger loftdesignet (installation på et gipsloft anbefales slet ikke). Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Hook løkke til boksekasse EXIGO 7165

 • Simulatorer til funktionel træning og crossfit
 • Multistantsii
 • Bloker strøm simulatorer
 • Multifunktionelle bænke
 • Fri vægt
 • Bænke og bænkbænke
 • Svensk væg
 • Vandrette stænger, parallelle stænger
 • Home tennisborde
 • All-weather tennisborde
 • Miscellanea
 • ketsjere
 • gitre
 • Covers
 • Bolde, bolde
 • Udvidere, seler
 • Bodibary
 • Balanceringsskiver
 • Tovværk, kæder og andet
 • Gymnastiske ringe
 • TRX hængsler
 • Slankende bælter
 • Massage ruller, bolde, pinde
 • Bolde til fitness
 • Mats og tæpper
 • Trænings tasker
 • bøjler
 • Plioboxer (hoppestøtte)
 • Stativer, hjul til push-ups
 • Suit-sauna til vægttab
 • Miscellanea
 • Hop reb
 • Trin platforme
 • Vægtning og vævning veste

Anmod om et opkald tilbage

Forlad os dit telefonnummer, og vi ringer til dig

Indtast din e-mail, og vi vil sende instruktioner om, hvordan du gendanner adgangen til webstedet.

Indtast dit telefonnummer, og vi vil ringe for at blive enige om adresse og leveringstidspunkt. Denne type ordre giver ikke en rabat på 2%. For at få rabat - klik på "Bestil med rabat" og derefter "Checkout"

Ankerfastgørelseskrog d-10mm til en boksekasse, pære

beskrivelse

Ankerfastgørelseskrog d-10mm til en boksekasse, pære

Fastgørelse - Ankerkrog til boksekasse, stødpose, lille

Forsendelsesbetingelser:

 • Pickup
 • Levering med kurer
 • Rederi
 • Express Delivery EMS Russian Post

Betalingsbetingelser:

 • Kontant betaling
 • Cashless betaling
 • Bankoverførsel, kontanter eller kortkurve
 • Elektroniske penge og plastikkort

At bestille ankerfastgørelseshake d-10mm til en boksekasse, en pære, udstede ordren på hjemmesiden eller ringe til os

Kontakt os

 • +7 (495) 485-XX-XX. Vis nummer
 • Moskva, st. Dubninskaya, d. 81, of. 19
 • [email protected]
 • http://putisporta.blizko.ru

Virksomhedsoplysninger

Sportsstier

Arbejde siden 1996 Engroshandel og detailhandel med sportsudstyr, sportsudstyr og sportsartikler med massefterspørgsel. Produktion af ikke-standard sportsudstyr til bestilling. Særlige betingelser for fitnesscentre. Levering i Moskva og Rusland.

Betaling og levering

betaling

Kontant betaling

Du kan betale ordren i kontanter til kureren ved modtagelse. Gyldig ved levering med bud i Moskva.

Cashless betaling

Ved bestilling skal du vælge en betalingsmetode som juridisk enhed. Frist for indbetaling af penge: 1-2 dage

Bankoverførsel, kontanter eller kortkurve

Du kan betale for din ordre hos enhver kommerciel bank. For at gøre dette skal du vælge betalingsmetode med Sberbank-kvitteringen, når du bestiller ordren. Indskudsperiode: 1-3 dage. Detaljer for betaling: LLC "SLS GIM" Juridisk adresse 127591, Moscow, ul. Dubninskaya, 81 Faktisk adresse 127591, Moscow, st. Dubninskaya, 81 Tlf. (495) 485-67-11 Tlf. Fax: (495) 485-67-54 TIN 7743525554 KPP 771901001 P / c 407 028 105 000 200 011 82 Bank AKB "AVANGARD" (PJSC) g Moskva K / S 301 018 100 000 000 00201 BIC 044525201 OGRN 1047796258201 OKPO 72769628

Elektroniske penge og plastikkort

accepteres, når du bestiller via hjemmesiden, skal du blot vælge ordrebetaling via PayMaster. På afhentningspunkter accepterer vi betaling med bankkort. Vi accepterer Webmoney, Visa og MasterCard plastkort, når du bestiller på webstedet via PayMaster. Vi accepterer Visa og MasterCard plastikkort på afhentningsstederne i virksomheden.

levering

Pickup

Moskva, ul. Dubninskaya, d. 81 kontor 19 LLC "Sportsveje". med offentlig transport fra m. Petrovsko-Razumovskaya bus nr. 677, til stop "Institute of Steel" fra platformen "LIANOZOVO" til stop "Institute of Steel" med bus nr. 677, nr. 179 eller 3 minutter til fods. Vi arbejder på hverdage fra kl. 9 til 16.30 Moskva: st. Smolnaya 63-B, Extreme indkøbscenter, 1. sal, Pavilion A-18 Sportmagiya telefonsælgere +79152340487 åbningstider fra 10 til 20.30 uden fridage

Levering med kurer

Forsendelsesomkostninger: Fra 300 til 500 rubler afhænger af ordrenes vægt.
Vi vil helt sikkert være enige med dig på en bekvem leveringstid, og vores kurer kommer frem til den fastsatte tid (vi fastsætter et interval på 3 timer, for eksempel fra kl. 13.00 til 16.00). Over Moskva - som regel inden for en arbejdsdag fra datoen for modtagelse af ordren. Levering udføres fra kl. 13.00 til 20.00 på arbejdsdage. Først, mindst 1 time før kurirens ankomst, vil butikschefen ringe til dig og være enig med dig på kørens ankomsttidspunkt. Advarsel! Uden forudgående aftale med klienten, ankomsttidspunkt for kureren og muligheden for at acceptere ordren COURIER LØS IKKE! Omkostningerne ved kurertransport i Moskva inden for Moskvus ringvej er mindre end 15.000 rubler til 10 kg 300 rubler mindre end 15.000 rubler fra 10 til 30 kg. 400 rubler mindre end 15.000 rubler over 30 kg. 500 rubler mere end 15 000 rubler til 30 kg. gratis mere end 15 000 rubler over 30 kg. Kontraktmæssigt for Moskva-regionen: Levering til indgangen med betaling på stedet ved modtagelse. Levering i Moskva inden for Moskva Ringvej plus 30 rubler. for 1 km. fra Moskva Ringvej,

Rederi

Leveringsomkostninger: ifølge takster af indkøbscenter + 300-500 rubler
Udgifterne til levering til transportvirksomheden svarer til omkostningerne ved levering i Moskva

Express Delivery EMS Russian Post

Forsendelsesomkostninger: ved EMS Russian Post-tariffer

Boksesækkeholder (beslag), loftmontering til pære

For en fuldvokset træning af den fremtidige boxing mester er der simpelthen en stødpose eller taske. Dette projektil hjælper ikke kun med at levere et slag, for at gøre det stærkere, hurtigere og mere præcist, men også til at udføre følgende opgaver:

 • Fald i kroppens fedtmasse og styrkelse af alle muskler i kroppen;
 • At arbejde med en pose er aerob og kardiovaskulær, hvilket betyder at din krop efter en sådan træning bliver mere fit og slank (dette er vigtigt for dem, der ikke er engageret i boksning, men tilbringer tid til stødposen til en generel forbedring i fysisk kondition);
 • Træning med dette projektil involverer hele legemets og musklerne og ledbåndets arbejde.
 • Forbedrer koordination, balance, reaktion og klarhed i bevægelser.

For at sådanne træninger ikke bliver farlige, skal der lægges særlig vægt på at fastgøre en stempelpose eller stødpose, som har to typer:

 • På væggen ved hjælp af særlige beslag;
 • Til loftet, den såkaldte forankring, er denne metode også relevant, hvis du vil hænge et projektil på en vandret stang.

Online butik Sportaim tilbyder dig et stort udvalg af forskellige monteringer. Du kan vælge hvad der passer til dig, afhængigt af vægt og type pære (taske), der bruges til boksning.

Sådan hænger du en boksekasse - praktiske tips

Enhver kontakt idræt før eller senere står over for behovet for at købe et grundlæggende sportsudstyr til kampsport træning - en boks taske. Men at købe et sådant projektil er halvdelen af ​​kampen. Når alt kommer til alt, opstår næsten et øjeblik et andet spørgsmål - hvordan man kan hænge en boksekasse i en lejlighed? Og selvom du har et privat hus, løser dette ikke alle problemerne.

Spørgsmålet om, hvordan man hænger en stødpose korrekt, er meget vigtig, for hvis træningsposen falder i løbet af træningen, kan atleten blive alvorligt skadet. I bedste fald vil møblerne lide. Teoretisk kan du tænke på mange monteringsmuligheder, men det mest enkle og indlysende er følgende.

Ankerkrog

Dette er den mest bekvemme metode til at hænge en boksekasse i et hus eller lejlighed. Du skal købe en speciel ankerbolt med en krog. Et hul er boret i loftet, et anker er indsat i det. Det er alt - nu kan du hænge en stødpose til krogen. Denne metode kræver minimale omkostninger og fra kraften - 10 minutter, men det har alvorlige ulemper.

Ved at hænge en stempelpose i huset med et anker vil du ikke give dig garanteret solid konstruktion. Hvis posens vægt overstiger 60 kg, og du udfører regelmæssig træning, kan ankeret hurtigt løsne.

Gennem mount

Hvis du har adgang til øverste etage, kan du hænge stempelposen fra loftet og få et design af absolut styrke. For at gøre dette skal du bore gennem loftet og køre den samme bolt med en krog ind i hullet. En fast metal pakning er installeret under bolten på øverste etage, hvilket ikke tillader det at "falde igennem."

Ved hjælp af denne metode kan du hænge boksestasker med en specifik vægt under 100 kg og endnu mere. Sværhedsgraden ligger i, at hvis du bor i en højhus, er det usandsynligt, at naboerne ovenfra vil give dig mulighed for at udføre sådanne manipulationer. Men så kan du hænge en stødpose på loftet i et privat hjem.

Fastgørelse til tværstangen

Denne mulighed er optimal, hvis det ikke er muligt at bruge loftmonteringen (f.eks. Hvis du har stræklofter i din lejlighed). For det første er der monteret en metal-tværstang i døråbningen, hallen eller hjørnet af rummet. Faktisk til denne tværstang du og fastgør projektilet. Dette er en ret pålidelig løsning, der giver dig mulighed for at finde svaret på spørgsmålet om, hvordan du hænger en boksekasse i en lejlighed.

Men vi må ikke glemme, at pæren vil blive udsat for kraftige dynamiske virkninger. Hvis projektilet er meget tungt, kan fiksering af tværstangen ikke modstå belastningen. Men hvis tværstangen er monteret i væggen, så er det virkelig muligt at hænge selv den tyngste slagpose.

L-formet profil

Ved hjælp af denne metode kan du hænge en stødpose på gaden, i næsten ethvert praktisk sted. Alt du behøver er en væg og en profil af den passende form. Du kan bruge muligheden for alle kendte mønstre, som er knyttet til vægstængerne i gymnasiet.

L-formet profil giver dig mulighed for at bruge et projektil af enhver vægt. Dette design garanterer næsten hundrede procent beskyttelse mod enhver kritisk situation, fordi profilen er fastgjort til væggen vandret, og tyngdekraften sætter tryk på pæren i et lodret plan. Her kommer fysikken til vores redning.

Muligheden for at hænge en stødpose i huset til en speciel profil har en professionel ændring. I hallerne til kampsport bruger man ofte specielle rammer, der monteres langs hele væggen på flere steder. Men med hensyn til suspensionen af ​​sådanne projektiler må vi ikke glemme endnu en ting. Det er meget vigtigt at bestemme i hvilken højde at hænge en stødpose.

Det niveau, hvor pæren skal placeres, skal gøre det muligt for atlet at "håndtere" hele projektilens overflade med slag. Faktisk er der ingen standard suspension for højden af ​​en punch taske. Alt er bestemt på basis af atletens individuelle kvaliteter. Der er trods alt understridige krigere, og der er meget høje. I dette tilfælde bestemmer hver person på hvilken højde at hænge en stempelpose hjemme. Under alle omstændigheder vil længden af ​​kablet, hvorpå posen vil hænge, ​​altid ændres, det er nemt.

Sådan hænger en pære på loftet: instruktioner

I livets vanvittige rytme har mange ikke nok tid til at besøge fitnesscentre, men ikke desto mindre vil jeg gå ind for sport. Og mange foretrækker at udstyre et sted at øve sig hjemme, købe bokse sportsposer og stødposer. Men du skal også vide, hvordan du skal hænge udstyret korrekt, så det opfylder dets formål uden problemer.

Læs også

Selvom i samtaler meget ofte "pære" og "taske" har samme betydning, er det i virkeligheden helt forskellige projektiler, og hver atlet har sit eget tilbehør til træning, alt efter sporten.

Til reference: Pose taske fik sit navn i forbindelse med den genkendelige formular. Den er lavet af læder og savsmuld i form af fyldstof. En taske er en cylinder lavet af læder eller højkvalitets syntetisk materiale, det kan have forskellige længder og mængder, og sand fungerer som fyldstof.

Tekniske egenskaber besiddet af sportsudstyr

Afhængigt af målet:

 1. Udviklingen af ​​håndangreb for hastighed og nøjagtighed;
 2. Øvelse af percussion teknologi (power series);

Til træning i hjemmet, købes en pære eller taske i en sportsbutik og fastgøres til loftet i rummet. Der er forskellige metoder til at fastgøre disse sportsudstyr til loftet. Der er 3 kendte typer stempelpose:

 1. På strækmærker;
 2. Taske beregnet til seriel slag;
 3. Klassisk pære (uppercut);
 4. Pneumatisk pære.

Installation af pæren beregnet til seriel slag.

Montering af denne type sportsudstyr i et beboelsesområde er ret vanskeligt, da loftmonteret solgt i butikker hovedsagelig er beregnet til sportsafsnit.

 1. Metalkrog med ankerinstallationssystem;
 2. Sikkerhedskarbin;
 3. Stålkæde.

Et sådant fastgørelsessystem er som regel ikke egnet til en lejlighed variant (loftet kan enten være lavet af træ eller gipsplader), da ikke alle lofter vil modstå.

Til reference: En stempelpose kan veje fra 40 kg til 120 kg. Meget lettere stødpose - 5 kg (til børn), professionel op til 25 kg.

Men der er en måde at sikkert fastgøre en pære på loftet - dette er en speciel montering med en platform, som fordeler pærens vægt over loftets overflade.

For at installere denne mount skal du bruge værktøjet:

 1. Bor med percussionstilstand eller perforator;
 2. Taster (12-14 justerbare eller hængslet), trinladder;
 3. Otvesik;
 4. Roulette.

Algoritme til installation:

 1. På det rette sted til fastsættelse markere punktet;
 2. Mål projektilens længde
 3. Vi beregner det sikre monteringssted ved hjælp af en rørledning simulerende amplitude af projektiloscillationerne;
 4. Vi mærker og så borer fire huller i loftet;
 5. Vi skruer i ankerbolte;
 6. Vi sætter en karbin på øjet;
 7. Vi hænger en skal.

Monter pæren på bøjlerne

Pærestrækmærker (klassisk) - en taske, normalt af rund form, lavet af læder og fyldt med savsmuld. Det er hængt på gummi seler, som regel på hovedets niveau.

Normalt, da en pæres vægt er 5-7 kg, er den fastgjort til loftet ved hjælp af kroge, som derefter fastgøres på gummibånd.

Pæren fastgøres så korrekt:

 1. En perforator udøver et hul i loftet;
 2. En speciel plastindsats indsættes og en kroge skrues ind;
 3. Afslut med fastgøring på krogene på spidserne på gummistangen.

Montering af øvre snit pære

Øvre Pæren udviser en lædertaske med savsmuld, som er ophængt ved hjælp af en kæde i øjenet i loftet.

Da fluktuationerne i denne pære vil være signifikante under træningen, kræves et pålideligt vedhæftningssystem. Ved at anvende en god kvalitet loftbeslag, vil du redde dig selv fra skade.


Loftmontering til pære

Installation er ret simpelt:

 1. På loftet af borepunktet;
 2. Brug en perforator, bor huller til ankerbolte;
 3. Bolt beslaget og stram dem med en kraft;
 4. Hæng en pære.

Denne type beslag er velegnet til pneumatiske pærer. De i stedet for savsmuld er et gummikammer, som er fyldt med trykluft. Fra de sædvanlige (traditionelle) pærer er det kendetegnet ved en stor amplitude af vibrationer fra strejkerne.

Konklusioner: Køb en stødpose eller en pose til træning. Du bør være opmærksom på skruerne for at undgå problemer i form af et revet sportsprojektil. Vi håber, efter vores råd, vil du være i stand til at træffe det rigtige valg.

Boxing Gear

Shop Rocky-Shop tilbyder et bredt udvalg af skaller til boksning. På stedet kan du købe professionelle projektiler af høj kvalitet (pærer, træningsposer, makivaras, poter), der gør din træning så effektiv som muligt.

Valg af projektil til træning

Produkter præsenteret i butikken Rocky-Shop, egnet til fitnesscentre og træningspladser. Du kan også bruge dem til at designe et hjem sports hjørne. Små pærer og poser giver dig mulighed for at udstyre dit personlige træningscenter med alt nødvendigt udstyr.

I kataloget Rocky-Shop finder du sådanne skaller til boksning:

 • hastighed pærer;
 • trænings tasker;
 • væg puder;
 • vandfyldte poser og mannequiner;
 • sparring mannequins;
 • træningsstationer
 • fester og platforme.

Ved at bestille et sæt, vil du give dig alt, hvad du behøver for at øve forskellige angreb og metoder til kamp. Så, for at forbedre opercuts, tilbyder vi billige vægpuder. Træningsposer hjælper med at forbedre teknikken for direkte og sidebeslag.

Forøg hastigheden og kraften af ​​indflydelse, du kan, ved hjælp af pneumatiske pærer. Vi anbefaler også, at du holder øje med sparring mannequins og vandfyldte poser. Denne fortegnelse vil hjælpe med til at udarbejde en række strejker og bekæmpelsesteknikker (strangling, grappling eller kaste) korrekt.

I kataloget Rocky-Shop finder du udstyr af høj kvalitet til træning af børn. Babypærer og hængende tasker hjælper dit barn med at lære det grundlæggende at bokse og øve sig hjemme.

Kvalitet først

Enhver bokse projektil er underlagt aggressiv mekanisk påvirkning. Lav kvalitet inventar i dette tilfælde fejler hurtigt: strakt, revet. Produkterne, der præsenteres i kataloget Rocky-Shop, er lavet af kunstigt og ægte læder af høj kvalitet, hvilket sikrer deres elasticitet, langsigtet formbevarelse. Holdbarheden af ​​sportsudstyr bidrager også til højkvalitets multi-line sømme og en kombination af materialer.

Hvis du vil lykkes i boksning eller bare søger en måde at holde sig i form - vælg udstyr til træning i butikken Rocky-Shop. Undersøg kataloget og hent det nødvendige lager og tilbehør. Kontakt os for at bestille.