Fastgør stempelposen til loftet - 4 designs og deres egenskaber

I denne gennemgang forstår vi, hvordan du vedhæfter en punch taske til loftet. Jeg har i mange år praktiseret forskellige kampsport og har slået pærer af forskellige størrelser. Fra min egen erfaring kan jeg sige, at et sportsudstyr, der falder under en træning, kan forårsage skader værre end en reel modstander, især hvis det er tungt.

Derfor, hvis du vil hænge strukturen i et hus eller en lejlighed og gøre det sikkert, skal du læse alt, hvad der er skrevet nedenfor, og vælg hvilken type arbejde der passer bedst til din sag.

På billedet: montering på loftet er en af ​​de mest praktiske.

Typer af monteringer

Til at begynde med skal vi beskæftige os med de faktorer, der påvirker valget af et bestemt fastgørelseselement, så det ville være lettere for dig at orientere dig, jeg samlede alle oplysningerne i et bord.

Ved arbejde med projektilet på bjerget er der ekstra belastninger, glem ikke det

Mulighed 1 - Ankerbolt med krog

Denne type fastgørelsesmiddel adskiller sig i tilgængelighed og en bred vifte af størrelser, du vil nemt finde den rigtige løsning i enhver hardware butik. Den er velegnet til stærke armerede betonfundamenter og bruges til bokseposer på op til 40 kg. Vi vil forstå, hvad der er nødvendigt for arbejdet:

Det er alt hvad du behøver for at arbejde.

 • Tasken selv med bjerget, hvis der ikke er nogen bjerg, skal du gøre det selv;
 • Karabiner, bedre selvlåsende. Med det kan du meget hurtigt og nemt fjerne strukturen og hænge den på plads. Dette er især praktisk for små værelser, hvor du skal fjerne tasken, når den ikke er i brug;
 • Et stykke kæde er nødvendigt for at hænge strukturen. Længden af ​​stykket afhænger af lofternes højde og den ønskede placering af elementerne. Tag en kæde med koblingenes størrelse, så de lægges på ankerkrogen, så du nemt kan justere pærens højde.
 • Ankerbolt med krog, diameteren skal være 12 mm, og længden af ​​arbejdsdelen 80-100 mm. Det er ret nok til pålidelig fastgørelse af en pære.

Fra værktøjet har vi brug for en puncher med en boremaskine med en diameter på 12 mm, vi vil lave huller til ankeret med det.

Du kan erstatte kæden med et stærkt nylon reb, men i dette tilfælde er det bedre at tage ankeret med en ring, og ikke med en krog, jeg kan godt lide denne mulighed mindre på grund af tovets egenskaber at svinge og strække.

Dette anker er mere bekvemt, når du bruger tove.

Lad os nu håndtere arbejdsgangen, først vises et kort diagram, og under alle trin beskrives mere detaljeret:

Processen er ret simpel, det vigtigste er at gøre alt pålideligt.

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​pæren, oftest skal du styres af den aktuelle situation og tilpasse sig situationen. Men hvis der er en mulighed for at gøre alt rigtigt, så husk et enkelt råd - der skal være en ledig plads på 2 meter rundt om pæren i alle retninger;
 • Boringen udføres forsigtigt, så sørg for, at perforatoren er placeret nøjagtigt i en lodret linje, ellers vil ankeret være forkert. For ikke at forveksle med dybden, sæt et stykke elektrisk tape eller maskeringstape på boret som en guide;

Hvis du kommer i hulrummet første gang, skal du bore et andet hul ved siden af ​​det. Der er tilfælde, hvor du skal lave 3-4 huller, indtil du kommer til det rigtige sted af armeret betonplade.

I hulrummet anker vil ikke holde, skal du komme ind i jumperen

 • Ankeret skal indsættes i hullet, indtil det stopper, oftest under ringen er der et fremspring eller en skive. Derefter skal du spænde afstandsdelen, det kan gøres på to måder: Hvis der er en møtrik i designet, skal den strammes med en nøgle, og hvis du har en simpel indstilling, skal du rulle ankeret, indtil det er fastgjort i betonen. Ingen tilbageslag er uacceptabel, konstant løsning under brug vil hurtigt løsne fastgørelsesanordninger;

Her er anker monterings teknologi

 • Endelig er en pære hængt på krogen, alt er simpelt, det vigtigste er at finde den i den ønskede højde.

Hvis du er bekymret for, at pæren kan hoppe ud i kæden og hoppe i dine arme, så kan du bruge en forbedret version af ankeret med en svingkrog. Den har en form, der forhindrer fikseren i at glide, selv med en betydelig svingning af strukturen.

Denne mulighed fjerner eventuelle overskydende beløb.

Mulighed 2 - specielle loftmonteringer

Hvis du har et projektil på over 40 kg, er det fornuftigt at bruge et specielt loftmontering til en boksekasse. Oftest er produktet en plade med fire huller i hjørnerne og en ring i midten.

Denne mulighed er i stand til at modstå betydelig vægt.

Hovedforskellen fra den ovenfor beskrevne variant er, at vi vil fastgøre elementet ikke ved et, men på fire punkter øger dette betragteligheden betragteligt. Ankerbolte med en diameter på 10-12 mm og en længde på 80-100 mm anvendes til arbejde.

Instruktioner til at lave dine egne hænder ser sådan ud:

 • Først skal du bestemme den optimale placering af mounten. Her skal du følge ovenstående anbefalinger.
 • Mærkning af fastgørelsespunkter er en vigtig, men enkel del af arbejdet. Du skal bare læne beslaget mod loftet, og ved hjælp af en blyant laver du mærker ved hullernes placering;
 • Boringen er lavet med en perforator, arbejde omhyggeligt og forsøg at holde elværktøjet lige. Det vigtigste - at begynde at arbejde præcist på etiketten, hvis du bevæger dig, er det ikke et faktum, at du kan indsætte et anker i hullerne;
 • Beslaget er fastgjort til loftet, ankerboltene sættes i det i rækkefølge og strammes. For ikke at dreje pladen, er det bedre at først stramme de to elementer diagonalt, og derefter de to andre er det vigtigt at fastsætte strukturen så sikkert som muligt, idet fastgørelsesstyrken afhænger af den;
 • Det sidste er en pære, og designet kan bruges til det tilsigtede formål.

En sådan bjerg for pærer i loftet kan modstå store belastninger.

Hvis pærens størrelse er meget stor, skal du købe forstærkede parenteser af stor størrelse, de kaldes krabber til en bestemt form. De giver dig mulighed for at hænge sportsudstyr, der vejer 100 kg eller mere og er meget pålidelige. Der er ændringer, der registreres ikke på 4, men på 8 ankre er dette den mest pålidelige type produkter.

En sådan bjælke modstår de højeste belastninger uden problemer, så længe loftet er stærkt

Endelig, hvis der ikke sælges nogen inventar i din by, så kan du komme ud af situationen ved blot at hænge en pære på 4 ankre med en ring. Jeg kan godt lide denne mulighed, fordi 4-punktsmonteringen holder pæren meget sikkert, og den svinger meget mindre.

Fire ankre med en ring tåler enhver pære

Mulighed 3 - sving kroge

Nu forstår vi, hvordan vi holder en pære på træets loft. Denne metode er velegnet til stærke baser med pålidelige bjælker, det er i dem, som vi vil blive vedhæftet. En svingkrog eller en skruering vil blive brugt til arbejde, vælg elementer med en tykkelse på mindst 8 mm, de vil give den nødvendige fastgørelsespålidelighed.

Det ligner en svingkrog med udskåret træ

Arbejder ved fastgørelse udføres i følgende rækkefølge:

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​sportsudstyret. Det er vigtigt, at du fastgør til strålen, hvis de passerer åbent, så er der ingen problemer, men hvis de sys op, skal du finde ud af, hvor man skal bore et hul. Hvis du savner det, skal du genoprette arbejdet.

I åbne bjælker fastgøres meget lettere

 • Med hensyn til boring, til arbejde har du brug for en boremaskine med en diameter på 2-3 mm mindre end krogens størrelse, og muligheden er velegnet til metal, hvis der kun er nok længde. Boringen udføres forsigtigt, prøv at holde boret lodret;
 • Krogen skrues ind i træet til det ønskede niveau, hvis materialet er holdbart, så holder fastgøreren meget, meget sikkert. Så kan du hænge en pære, alt er gjort på samme måde som altid.

Mulighed 4 - gennem fastgørelse

Nu forstår vi, hvordan vi løser pæren, hvis loftets pålidelighed giver anledning til visse bekymringer, og du er ikke sikker på, at du vil falde i bjælken eller at den vil understøtte vægten af ​​et sportsprojektil. Der er ingen færdige løsninger, og du skal selv lave fikseren. Nedenstående billede viser samlingen som en samling, lad os se på hvilke dele det består af:

Her skal en sådan knude være bygget for at sikre pålidelighed på et træloft.

 • Nummeret markerede nødder, de har brug for 3 stykker, to på toppen og en på bunden. Ved hjælp af to møtrikker elimineres deres afskruing over tid;
 • En dobbel er markeret med en plade, hvis størrelse kan variere over et bredt område, desto større er det, jo større er området for støtte på overfladen, og jo bedre belastningen fordeles på loftet.
 • Tre markerede galvaniserede stud M12, det er denne størrelse sikrer systemets pålidelighed, men det er ikke tungt. Længden afhænger af tykkelsen af ​​pladen og kan være fra 30 centimeter;
 • De fire er markeret med en bred spændeskive, den er placeret i bunden og er nødvendig for at lægge vægt på øjet og ikke lade det presses ind i overfladen;
 • Den fem markerede ringmøtrik, såkaldt ring, hvor der er en gevinddel for at spænde bolten eller studen. Naturligvis skal tråden være M12;
 • For sikker og hurtig løsning af tasken på foden, kan du ikke gøre uden karabinen, dens størrelse er valgt, så du nemt kan bruge designet.

Denne mulighed kan anvendes på gipspladerlofter på træbaser, når du skal gå gennem tomrummet. Det vigtigste er at bore et gennemgående hul og vælge den optimale længde af studen, det er bedre at købe det med en margin og skære det på plads. Prisen på en sådan knude er ret demokratisk, det koster mindre end den færdige beslag.

Lad os nu finde ud af, hvordan man hænger en pære fra loftet med dette design:

 • Først og fremmest skal du bestemme placeringen af ​​din taske, og det gøres først indendørs. Dernæst skal du klatre ind i loftet og forlade assistenten i rummet, han burde banke med en moppe eller holde fast på det valgte sted, så du kan finde vej rundt og finde det nødvendige område;
 • Derefter skal du finde strålen tættest på det valgte sted, det er nemt at lave på loftet, du skal rengøre eller flytte isoleringen, og alt bliver klart. Derefter vælger du et bestemt borested og strækker en forlængerledning til at forbinde en elektrisk boremaskine til loftet.
 • For at arbejde har du brug for en borlængde på mindst 200 mm, og oftere mere, fordi du skal gå gennem både strålen og loftbeklædningen, og der kan være en rudekappe, en ramme til efterbehandling og selve færdigmaterialet. Det er bedre at tage et snap med en margen, diameteren skal være 1-2 mm større end diameteren af ​​studen, jeg brugte 14x400 mm varianten, det var bare nok til praktisk arbejde;

Uden en lang øvelse i dette tilfælde kan det ikke

 • Arbejdet udføres forsigtigt, du behøver ikke at trykke for hårdt, så du kan bryde boringen. Fra tid til anden er det muligt at tage et snap-in for at frigøre det fra savsmuld og afkøle det, hvis træet er tørt, bliver boringen opvarmet tilstrækkeligt stærkt;

Klar hul kommer fra loftet til stuen

 • Næste skal du indsætte en pin i hullet. På trods af at vi brugte lidt mere, passer det gevindede element tæt sammen, og det kan være nødvendigt at hamre det ind for at sætte det ind i enden. Gør dette meget omhyggeligt for ikke at beskadige trådens ende, ellers kan du ikke lokke møtrikken på den, studen skal komme ud af loftet med 4-5 centimeter;
 • Først og fremmest skal du fastgøre øjet til bunden. For at gøre dette skal du først lægge en bred vaskemaskine, så vind ringen, og på toppen af ​​det skal du låse møtrikken for at opnå ekstra pålidelighed. Det er helt ret simpelt, hvis stiften ikke er nok, så kan dens position korrigeres;
 • På oversiden placeres en plade først, hvorefter en møtrik skrues på stiften for at stramme den så meget som muligt, kan du holde det gevindforsynede element med tænger. Den anden møtrik strammes for at låse den første og for at fjerne fastgørelsen af ​​fikseren under belastninger, hvilket er meget vigtigt i vores tilfælde;

Denne mount til al sin enkelhed er meget pålidelig

Det er muligt at hænge en pære på det færdige øje, og selv en stor stråle vil være mere end nok til at modstå belastningen.

Så du kan hænge posen selv i et gammelt træhus

Andre monteringsmuligheder

Jeg vil kort fortælle dig om to muligheder, som efter min mening synes at være komfortable, selv om det ikke drejer sig om loftet, her er de:

 • En speciel rem med øje giver dig mulighed for hurtigt og meget sikkert at fastgøre pæren eller posen på den vandrette stang. Den vandrette stang kan være placeret i døråbningen, på væggen eller være stationær, det er ligegyldigt. Et simpelt fastgøringsmiddel lavet af et par stålringe og et nylonbælte hænges hurtigt og fjernes om nødvendigt hurtigt;

Den enkleste løsning for dem, der har en vandret stang

 • Den anden mulighed er en stationær vægbeslag, på trods af at et sådant arrangement ikke sikrer, at pæren er egnet til brug, i tilfælde af manglende plads eller et meget svagt loft, kan denne løsning være optimal. Systemet er fastgjort til væggen i en sådan højde for ikke at forstyrre bevægelsen, hvis det er nødvendigt, er pæren hængt på sin plads, andre gange kan den fjernes.

En god løsning til værelser, hvor loftmontering ikke er mulig.

konklusion

Det er umuligt at mestre percussionsteknikken uden at have det rette udstyr, så udsæt ikke køb og montering af pæren og træn dig derhjemme eller i garagen til din fornøjelse. Du skal bare vælge den monteringsmulighed, der passer bedst til dit værelse, og køb derefter alt hvad du behøver og udfør arbejdet i overensstemmelse med de anbefalinger, der er beskrevet ovenfor.

Videoen i denne artikel hjælper med at forstå nogle af nuancerne ved at vedhæfte boksekasser endnu bedre, og hvis du har spørgsmål om dette emne, skal du skrive dem i kommentarerne under denne anmeldelse.

Pose taske krog

Adresse: Starokonyushenny lane 43

Beslægtede opgaver

Andre opgaver i kategorien "Reparation og konstruktion"

 • Forhandlet pris

En brønd blev gravet ud af 9 ringe - den 07/14/2018 af håndværkere, vandet steg lidt over halvdelen af ​​den første ring og stiger ikke længere. Pumpe resultater gav ikke. Har brug for råd og arbejde, hvad der er nødvendigt.

Elena landsby Ramenskoye Agrokemiske station, landdistrikterne Sofyinskoe, Ramensky distriktet, Moskva-regionen

Nyt skab 2 dør + rack til det (Home Bi-19. 1200 rubler til forsamlingen.

Andrei Veshnyakovskaya gade, Moskva

1 Byg et stelhus med en størrelse på 3x6 m. 2 På skruebunker eller blokke. 3 vægge og gulvisoleret 150 mm. 4 Afslutning af huset ved efterligning af tømmer 5 Indretning af tømmerimitation 6 Taggabel med afgang.

Grigory E. SNT Kirillovka

Hold tapetet i rummet, fjern de gamle.

Kirill P. 11n1 Lunacharsky Avenue, Skt. Petersborg, Rusland

Hang baby swing i lejligheden. mesteren har brug for en stepladder (uden det absolut ingenting), en boremaskine. billedvedhæftning i vedhæftet fil

Stansesæk til loftet

Før du spørger dig selv, hvordan du installerer en pæremontering på loftet, skal du finde ud af, hvilken slags pære der skal bo i dit hjem. I folkene og pærer og sandsække hedder det samme. Således har vi mindst tre typer stanseposer, som har forskellige krav til deres installation.

 • Taske til test af serielle slag. Normalt er de ganske små og når ikke en masse på 25 kg;
 • Pear streamers. Der er forskellige muligheder her;
 • Klassisk opercake pære. Hendes vægt skal være i forhold til atletens vægt
 • Pneumatisk pære. Heavyweight. Med sin installation er der sandsynligvis store problemer, og bemærkelsesværdig snedig og behændighed vil være nødvendig.

Hvordan hænge en pære på loftet? For at gøre dette er det nok at fylde op med de nødvendige vedhæftninger, værktøjer, estimere vægten af ​​sportsprojektilet og muligheden for at vedhæfte den med yderligere vellykket drift.

Den enkleste af de tilgængelige muligheder er at fastgøre tværstangen mellem dørposterne og allerede hænge en pære på den. Pålidelig, praktisk og ikke nødvendigt at røre rundt i lang tid. Hvis derimod trækkes monteringsstativet op til loftet, er det værd at tinker.

Forstærket beton loft

For standardpærer, der ikke er tungere end 40 kg, er det nødvendigt:

 • Bor et hul 12 mm i diameter i loftet (for at være mere præcis - på det sted, hvor sportsudstyret skal hænge);
 • Indsæt i resultatet af deres arbejde ekspansion anker med en ring. Dette gøres med en hammer. Muffens kegleformede, placeret inde i ankeret under træning vil være i konstant bevægelse. Dens kaotiske bevægelser vil brække ankeret mere og mere sikkert for at rette pæren;
 • Hæng en pære på en krog eller en speciel karabin. Det er meget bekvemt at fjerne projektilet til et afsondret sted efter træning, så det ikke forstyrrer. For små lejligheder og huse er dette især sandt.

Det er muligt at fastgøre en pære på en meget tykk nagel (16 mm * 180 mm), men dette gælder mest for konstruktioner på højst 30-40 kg. Derudover vil dowel-neglen aldrig holde fastere end med direkte skrue. Over tid blev han stadig sprængt. I betragtning af de særlige forhold ved drift af et sportsprojektil er der intet unaturligt herom.

Særlige tilfælde

Til særlige, ikke-traditionelle tilfælde er:

 • falsk loft
 • træ loft;
 • meget tung pære;
 • strækker sig, hvilket er fastgjort ikke kun i loftet, men også på gulvet.

Alle disse særlige livsforhold kræver en særlig tilgang og nogle tricks.

I tilfælde af et hængende loft er loftbeslag til en boksekasse ikke fastgjort til gipsvæggen (ellers falder den bare) og i de dybere lag af udkastet. Hvor præcist - du skal fortsætte fra den oprindelige algoritme.

Træloft. For at en sådan belægning skal kunne modstå vægten af ​​strukturen, skal den fordeles. Dette gøres ved hjælp af en speciel platform. Ideelt metal. Det kan være rundt eller firkantet. Det er ikke så vigtigt.

Det vigtigste er dens diameter. I henhold til fysikens love skal det være lidt større i diameter end posens bredde for effektivt at kunne distribuere belastningen. Det er for at gøre dette, skal du først måle pæren og derefter hente en skive af en passende diameter, feste kroge på den (der skal være flere og de skal være jævnt fordelt på forskellige sider) og derefter hænge de kæder, som pæren vil holde. Sådan hænger du en pære fra loftet, så den er kompetent.

Vægtet version

Hvordan fastgøres en pære til loftet, hvis vægten er 80 kg eller mere? Det er kun nødvendigt at beregne deres handlinger korrekt.

Så her er en grov handlingsplan i dette forsømte tilfælde:

 • Blyant notere det sted, hvor pæren vil blive rettet. Det bør ikke være placeret tæt på væggene og have mindst 4 kvadratmeter ledig plads i diameter;
 • Foranstaltning med et målebånd
 • Vi tager en lodd og svinger den, der måler den tilladte amplitude af svingninger. Om nødvendigt skal du flytte vedhæftningspunktet;
 • Vi plotter 4 huller i loftet, som er bredere end diameteren af ​​pæren. Vi laver huller på bestemte steder, helst med en diameter på 12 mm;
 • Fastgør ankerboltene i hullerne;
 • Vi vedhæfter en karbin. Med højt til loftet eller ønsket om at sænke pæren for nemheds skyld - et par karabiner;
 • Suspension af en pære til en krog på en karbin.

Pære på banneret og på L-formet beslag

Ud over den klassiske version er der stadig mulighed for at fastgøre en taske sand til træning på stræk mellem gulv og loft. I gulvet, som på loftet, er et anker fastgjort, og så er en kæde, der kommer fra posen, fastgjort til den.

Hvis du kan, så skal du bruge gymnastiksalen til at hænge en stødpose. Hvis dette ikke er muligt, skal du tilpasse og glem ikke at loftet for dig er gulvet til naboerne. Øvelse af en uppercut eller evnen til at strejke præcist kan ødelægge folkens psyke.

Nogle udvej til tricks, der lover fred for naboerne, men nogle vanskeligheder med installationen. Brug den L-formede stålbeslag med de markerede huller og fastgør dem på væggene eller tæt på loftet. Vibrationer fra dette mærkbart indsnævret, men risikoen for, at en pære falder ned til siden eller generelt falder sammenbruddet af hele strukturen.

konklusion

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at det er bedre ikke at eksperimentere med kraftige pærer. Hvis du bor i en lejlighed, er det bedst at begrænse dig til små, lette varer, der ikke overstiger 50-60 kg. At fjerne en sådan pære, hvis det er nødvendigt, vil ikke være svært, og oscillerende bevægelser under træningen vil være mærkbart mindre skadelige. Både for dig og for ankre og naboer, der er nødt til at lytte til dine træningsøvelser.

Det vigtigste ved installation af en sportspose er en korrekt valgt taktik, en gennemtænkt handlingsplan og moderering, når man vælger en pære. Ankre og kroge skal købes hos en betroet butik. Med behørig tålmodighed og enkle regler skal alt arbejde ud.

Ankerfastgørelseskrog d-10mm til en boksekasse, pære

beskrivelse

Ankerfastgørelseskrog d-10mm til en boksekasse, pære

Fastgørelse - Ankerkrog til boksekasse, stødpose, lille

Forsendelsesbetingelser:

 • Pickup
 • Levering med kurer
 • Rederi
 • Express Delivery EMS Russian Post

Betalingsbetingelser:

 • Kontant betaling
 • Cashless betaling
 • Bankoverførsel, kontanter eller kortkurve
 • Elektroniske penge og plastikkort

At bestille ankerfastgørelseshake d-10mm til en boksekasse, en pære, udstede ordren på hjemmesiden eller ringe til os

Kontakt os

 • +7 (495) 485-XX-XX. Vis nummer
 • Moskva, st. Dubninskaya, d. 81, of. 19
 • [email protected]
 • http://putisporta.blizko.ru

Virksomhedsoplysninger

Sportsstier

Arbejde siden 1996 Engroshandel og detailhandel med sportsudstyr, sportsudstyr og sportsartikler med massefterspørgsel. Produktion af ikke-standard sportsudstyr til bestilling. Særlige betingelser for fitnesscentre. Levering i Moskva og Rusland.

Betaling og levering

betaling

Kontant betaling

Du kan betale ordren i kontanter til kureren ved modtagelse. Gyldig ved levering med bud i Moskva.

Cashless betaling

Ved bestilling skal du vælge en betalingsmetode som juridisk enhed. Frist for indbetaling af penge: 1-2 dage

Bankoverførsel, kontanter eller kortkurve

Du kan betale for din ordre hos enhver kommerciel bank. For at gøre dette skal du vælge betalingsmetode med Sberbank-kvitteringen, når du bestiller ordren. Indskudsperiode: 1-3 dage. Detaljer for betaling: LLC "SLS GIM" Juridisk adresse 127591, Moscow, ul. Dubninskaya, 81 Faktisk adresse 127591, Moscow, st. Dubninskaya, 81 Tlf. (495) 485-67-11 Tlf. Fax: (495) 485-67-54 TIN 7743525554 KPP 771901001 P / c 407 028 105 000 200 011 82 Bank AKB "AVANGARD" (PJSC) g Moskva K / S 301 018 100 000 000 00201 BIC 044525201 OGRN 1047796258201 OKPO 72769628

Elektroniske penge og plastikkort

accepteres, når du bestiller via hjemmesiden, skal du blot vælge ordrebetaling via PayMaster. På afhentningspunkter accepterer vi betaling med bankkort. Vi accepterer Webmoney, Visa og MasterCard plastkort, når du bestiller på webstedet via PayMaster. Vi accepterer Visa og MasterCard plastikkort på afhentningsstederne i virksomheden.

levering

Pickup

Moskva, ul. Dubninskaya, d. 81 kontor 19 LLC "Sportsveje". med offentlig transport fra m. Petrovsko-Razumovskaya bus nr. 677, til stop "Institute of Steel" fra platformen "LIANOZOVO" til stop "Institute of Steel" med bus nr. 677, nr. 179 eller 3 minutter til fods. Vi arbejder på hverdage fra kl. 9 til 16.30 Moskva: st. Smolnaya 63-B, Extreme indkøbscenter, 1. sal, Pavilion A-18 Sportmagiya telefonsælgere +79152340487 åbningstider fra 10 til 20.30 uden fridage

Levering med kurer

Forsendelsesomkostninger: Fra 300 til 500 rubler afhænger af ordrenes vægt.
Vi vil helt sikkert være enige med dig på en bekvem leveringstid, og vores kurer kommer frem til den fastsatte tid (vi fastsætter et interval på 3 timer, for eksempel fra kl. 13.00 til 16.00). Over Moskva - som regel inden for en arbejdsdag fra datoen for modtagelse af ordren. Levering udføres fra kl. 13.00 til 20.00 på arbejdsdage. Først, mindst 1 time før kurirens ankomst, vil butikschefen ringe til dig og være enig med dig på kørens ankomsttidspunkt. Advarsel! Uden forudgående aftale med klienten, ankomsttidspunkt for kureren og muligheden for at acceptere ordren COURIER LØS IKKE! Omkostningerne ved kurertransport i Moskva inden for Moskvus ringvej er mindre end 15.000 rubler til 10 kg 300 rubler mindre end 15.000 rubler fra 10 til 30 kg. 400 rubler mindre end 15.000 rubler over 30 kg. 500 rubler mere end 15 000 rubler til 30 kg. gratis mere end 15 000 rubler over 30 kg. Kontraktmæssigt for Moskva-regionen: Levering til indgangen med betaling på stedet ved modtagelse. Levering i Moskva inden for Moskva Ringvej plus 30 rubler. for 1 km. fra Moskva Ringvej,

Rederi

Leveringsomkostninger: ifølge takster af indkøbscenter + 300-500 rubler
Udgifterne til levering til transportvirksomheden svarer til omkostningerne ved levering i Moskva

Express Delivery EMS Russian Post

Forsendelsesomkostninger: ved EMS Russian Post-tariffer

Beslag og stå for boksekasser

Topsalg

anbefales

Beslag og stå for boksekasser

Opgaven af ​​stativ til boksning af tasker er at sikre projektilet. I betragtning af den store vægt af stødposen skal boxningsprojektilbeslaget og stativet selv være holdbart, stabilt og beskyttet mod skader.

Produkterne er baseret på slagfast stål. Valget af potentielle købere tilbyder muligheder for installation på gulvet, på væggen eller i loftet. Den optimale løsning til hjemmebrug er et stativ understøttet af en tung base. Sådanne modeller kan suppleres med holdere til hængende frie vægte og aflange understøtninger. På grund af manglen på behovet for kompleks installation ødelægger standen til en pose ikke interiøret og begrænser ikke en atletes evne.

Ønsker du at købe kvalitetskonstruktioner og fastgørelsesdele uden overbetaling? Tjek priserne på webstedet Vivasport.ru, og bestil de bedste produkter med levering i Moskva og Rusland!

 • Træningscykler
 • løbebånd
 • Ellipsetræner
 • Roeremaskiner
 • stepmaskiner
 • Vibrerende massageapparater
 • Ski simulatorer
 • Crossfit kardiovaskulære maskiner
 • Simulatorer til funktionel træning og crossfit
 • Multistantsii
 • Bloker strøm simulatorer
 • Multifunktionelle bænke
 • Fri vægt
 • Bænke og bænkbænke
 • Svensk væg
 • Vandrette stænger, parallelle stænger
 • Gribber, skiver, låse
 • håndvægte
 • håndvægte
 • Sticks
 • Stativ til nakke, skiver og håndvægte
 • Home tennisborde
 • All-weather tennisborde
 • Miscellanea
 • ketsjere
 • gitre
 • Covers
 • Bolde, bolde
 • Dummies til boksning
 • Bokse tasker
 • Handsker til boksning og kampsport
 • Boksebeskyttelse
 • Beslag og stativer til poser
 • Udvidere, seler
 • Bodibary
 • Balanceringsskiver
 • Tovværk, kæder og andet
 • Gymnastiske ringe
 • TRX hængsler
 • Slankende bælter
 • Massage ruller, bolde, pinde
 • Bolde til fitness
 • Mats og tæpper
 • Trænings tasker
 • bøjler
 • Plioboxer (hoppestøtte)
 • Stativer, hjul til push-ups
 • Suit-sauna til vægttab
 • Miscellanea
 • Hop reb
 • Trin platforme
 • Vægtning og vævning veste
 • Vægtløftningshandsker
 • Bælter, håndledbånd
 • båndet
 • Gribeskudder
 • Gravity Boots
 • Manchetter, benstropper
 • sele
 • Tryk hængsler
 • Kalipre: knæpuder, albuebukser, bandager mv.
 • magnesia

Anmod om et opkald tilbage

Forlad os dit telefonnummer, og vi ringer til dig

Indtast din e-mail, og vi vil sende instruktioner om, hvordan du gendanner adgangen til webstedet.

Indtast dit telefonnummer, og vi vil ringe for at blive enige om adresse og leveringstidspunkt. Denne type ordre giver ikke en rabat på 2%. For at få rabat - klik på "Bestil med rabat" og derefter "Checkout"

Fastgøring til stødpose

Fastgørelsen af ​​en boksekasse og stødposen skal modstå projektilvægten, slagets kraft, give projektilet en vis bevægelsesamplitude og svarer til typen af ​​træning.

Ved udøvelse af kombinationsserier anvendes lavere slag og udholdenhedens udholdenhed ved en høj tempo, boksesække. De er fastgjort til loftet. Beslag til poser vælges afhængigt af vægt. Med en vægt på mindre end 40 kg kan du bruge en beslag med et anker, med større vægt er specielle platforme med fire ankre mere pålidelige. Det anbefales at give ledig plads inden for en radius på 2 m rundt posen.

Til projektilet er ikke snoet, er det ønskeligt at bruge en drejelig monteringsmodel. Med kraftige slag fra bunden er der risiko for, at taskerne glider af krogen. Derfor er fastgørelse med en ring sikrere for en atlet. Loftsringe og kroge er velegnede til hængende stødpose.

Wall brackets spare plads og er velegnet til korte løb med rytmiske slag. Også vægmontering er praktisk at bruge hjemme. Til pålidelighed er de ikke mindre end loftets muligheder.

Realboxing.ru har alt hvad du behøver for at fastgøre boksesække og stødposer:

 • drejelige loftbeslag med en og fire ankre;
 • vægbeslag med fjernelse af 60 og 90 cm;
 • Fastgørelsesanordninger beregnet til vægt op til 500 kg.

Eksperter vil altid fortælle dig, hvilken type vedhæftning der er bedre at vælge under hensyntagen til posen eller pæremodellen, formålet med træning og rumskarakteristika. Vi leverer varer i hele Rusland, accepterer flere betalingsmuligheder.

Sådan afhenter og sikres en stødpose

Beslutningen om at gå ind for sport ikke kun på gaden og i sportsklubben, men også i hjemmet er meget prisværdigt og kræver installation af specielle enheder. Selvfølgelig er der ikke så meget plads i lejligheden, men på trods af dette lykkes nogle mennesker at passe flere simulatorer ind i rummet, en vandret stang og hænge en stødpose. Det handler om det nyeste sportsudstyr, og vores videre diskussion vil gå.

Fastgøring af poser til loftet afhænger af deres vægt.

Interessant at vide! Nogle mennesker kalder også pære en "taske", men det er ikke helt korrekt, da disse to projektiler er noget forskellige fra hinanden. Det er sædvanligt at sy en pære af godt læder og fyld det med savsmuld, mens en taske kaldes en cylindrisk form en enhed til at praktisere slag fremstillet af syntetisk eller læder og fyldt med sand.

Tekniske egenskaber ved sportsudstyr

For hvilket formål satte projektilet sig

 • Til polering nøjagtighed, samt hurtigheden af ​​strejker.
 • Forbedring af percussionsteknologien, det vil sige en række strømafbrydelser.

I sportsforretningerne kan du finde flere typer pærer af enhver størrelse og vægt. Der er 4 typer skaller, som også har nogle forskelle i fastgørelsesmetoden til loftet.

Typer af boksepærer

 1. Små poser til polering af serielle slag, sådanne anordninger er relativt små og når ikke 25 kg.
 2. Til udvikling af reaktionen, hastighed og nøjagtighed af slag, anvendes pærer på strækmærker.
 3. Uppercut pære er valgt i forhold til atletens vægt.
 4. Tung pneumatisk pære. For at installere denne projektil vil kræve en masse indsats og bemærkelsesværdige færdigheder. Det er med denne type pærer, at der opstår vanskeligheder, når de placeres i en lejlighed, da ikke hvert loft kan modstå en sådan belastning.
Tyngdeposer bruges bedst i store rum.

Fastgørelsesmetoder, såvel som skallerne selv, er også flere:

 • Direkte til loftet.
 • Placeringen af ​​projektilet mellem gulvet og loftet, ved hjælp af særlige strækmærker.
 • Hvis pæren er børn eller bare små, er det tilladt at rette det på den vandrette stang, hvis du har en derhjemme.

Montage muligheder afhængigt af typen af ​​loft og pære type

Fastgørelse til loftet af armeret beton

Hvis en pære, der vejer op til 40 kg, passer til dig, så gør vi det for sin armatur:

 1. På loftet, præcis det sted, hvor det er planlagt at placere sportsudstyret, borer vi et hul med en diameter på 12 mm.
 2. I hullet dannes ved hjælp af en hammer, anker ekspansionsbolten med ringen. Inde i ankeret er der en lille ærme i form af en kegle, under træning vil den være i kontinuerlig bevægelse. Randomiteten af ​​bevægelsen af ​​ærmet vil bidrage til udvidelsen af ​​ankeret, hvorved sportsudstyret på overfladen bliver mere og mere holdbart. Glem ikke at stramme anker nøglen korrekt.
 3. En særlig metalkrog eller karabiner er normalt fastgjort til ankeret, og derefter projektilet selv, som takket være denne fastgørelse altid kan fjernes og fjernes og om nødvendigt hænges op igen. Det er muligt at fastgøre en pære på en krog både ved hjælp af en kæde og et stærkt reb. For små lejligheder vil det være meget bekvemt, er det ikke!

Kæder til fastgørelse af pærer til krogen

Interessant at vide! I stedet for bolte kan du bruge tykke dowels, men denne fastgørelsesmetode vil ikke være så stærk som den ovenfor beskrevne, så det vil helt sikkert løsne med tiden. Fastgørende neglestykker, der kun gælder for pærer med lav vægt.

Særlige fastgørelsesmuligheder

I nogle tilfælde bør pærer fastsættes på en anden måde, idet sådanne undtagelser omfatter:

 • Suspenderede lofter.
 • Lofter af træ.
 • Sportsudstyr over 40 kg, det er tungt.
 • Behovet for særlig strækning, som er fastgjort til loftet og til gulvet.

For hver af undtagelserne er der nogle tricks, som du absolut skal vide og tage højde for, hvis du har til hensigt at omhyggeligt spille sport lige i lejligheden.

Suspenderede lofter

Hvis der i rummet, hvor pærens placering er planlagt, er lofterne suspenderet, er konsollen til posen eller pæren fastgjort til gipsvæggen, men til hovedloftet ifølge den ovenfor beskrevne fremgangsmåde.

Trælofter

Ved trælofter bliver monteringsprocessen lidt anderledes. For at forhindre loftet i at falde fra hinanden efter din regelmæssige træning, er det nødvendigt at fordele vægten af ​​strukturen gennem en speciel metalplatform af enhver form. For at gøre dette skal du først vælge det sikreste sted for vedhæftning ved at simulere amplituden af ​​pærens vibrationer med en lodret linje. Derefter bor hullerne til ankerboltene på de steder, der er markeret på forhånd, og skru derefter i forankringerne med en nøgle.

Nyttige oplysninger! I henhold til fysikens lovgivninger skal den diameter, som platformen har for den kvalitative fordeling af lasten, være noget større end den sportslige projektils bredde. Det betyder, at det først og fremmest er vigtigt at måle pæren, og derefter fortsætte til udvælgelsen af ​​et egnet sted.

Heavy Sportsudstyr

For fiksere bør pærer over 80 kg gøre dette:

 1. For sådanne pærer har du brug for så meget plads som muligt, da de skal være placeret væk fra væggene og have en diameter på ca. 4 m. ledig plads.
 2. Måling af en pære, plumb vi kontrollerer den mulige amplitude af oscillationer af projektilet på det rigtige sted, om nødvendigt, ændre mærket.
 3. Vi planlægger og borer 4 huller med en diameter på 12 mm i loftet, idet afstanden mellem hullerne skal være bredere end projektilens diameter.
 4. Dette efterfølges af fastgørelsesankre.

Beregn forsigtigt vibrationernes amplitude af tunge pærer, før de placeres

Fastgørelsesposer på beslag og beslag

Udover den traditionelle mulighed kan du lave træningsposen mellem lofterne og gulvet. Her skal du sikre ankre til overfladen af ​​gulvet såvel som til overfladen af ​​loftet ved hjælp af de ovenfor beskrevne metoder, hvorefter pæren klæber til krogen ved hjælp af kæder.

Pære strækket fast på gulvet og til loftet

konklusion

Det er vigtigt at bemærke, at for lejligheder er det stadig bedre at vælge små skaller for ikke at skræmme de naboer, der bor omkring dig under dine træningsprogrammer, og uforvarende bryde ikke noget i rummet. Og alligevel bør alle bolte, ankre og andre armaturer kun købes i pålidelige og specialiserede butikker for at undgå skader og skader.

Boxing Gear

Shop Rocky-Shop tilbyder et bredt udvalg af skaller til boksning. På stedet kan du købe professionelle projektiler af høj kvalitet (pærer, træningsposer, makivaras, poter), der gør din træning så effektiv som muligt.

Valg af projektil til træning

Produkter præsenteret i butikken Rocky-Shop, egnet til fitnesscentre og træningspladser. Du kan også bruge dem til at designe et hjem sports hjørne. Små pærer og poser giver dig mulighed for at udstyre dit personlige træningscenter med alt nødvendigt udstyr.

I kataloget Rocky-Shop finder du sådanne skaller til boksning:

 • hastighed pærer;
 • trænings tasker;
 • væg puder;
 • vandfyldte poser og mannequiner;
 • sparring mannequins;
 • træningsstationer
 • fester og platforme.

Ved at bestille et sæt, vil du give dig alt, hvad du behøver for at øve forskellige angreb og metoder til kamp. Så, for at forbedre opercuts, tilbyder vi billige vægpuder. Træningsposer hjælper med at forbedre teknikken for direkte og sidebeslag.

Forøg hastigheden og kraften af ​​indflydelse, du kan, ved hjælp af pneumatiske pærer. Vi anbefaler også, at du holder øje med sparring mannequins og vandfyldte poser. Denne fortegnelse vil hjælpe med til at udarbejde en række strejker og bekæmpelsesteknikker (strangling, grappling eller kaste) korrekt.

I kataloget Rocky-Shop finder du udstyr af høj kvalitet til træning af børn. Babypærer og hængende tasker hjælper dit barn med at lære det grundlæggende at bokse og øve sig hjemme.

Kvalitet først

Enhver bokse projektil er underlagt aggressiv mekanisk påvirkning. Lav kvalitet inventar i dette tilfælde fejler hurtigt: strakt, revet. Produkterne, der præsenteres i kataloget Rocky-Shop, er lavet af kunstigt og ægte læder af høj kvalitet, hvilket sikrer deres elasticitet, langsigtet formbevarelse. Holdbarheden af ​​sportsudstyr bidrager også til højkvalitets multi-line sømme og en kombination af materialer.

Hvis du vil lykkes i boksning eller bare søger en måde at holde sig i form - vælg udstyr til træning i butikken Rocky-Shop. Undersøg kataloget og hent det nødvendige lager og tilbehør. Kontakt os for at bestille.

Pålidelig montering til pærer i loftet

Mount for pærer i loftet gør det muligt at udstyre simulatoren i lejligheden for konstant at holde dig i form. Boksningstasker og poser er for nylig blevet meget populære, og mange mennesker vil have dem i deres lejlighed.

Opgaven er fuldstændig løst med hensyn til deres store valg i sportsbutikker, og derfor ville det ikke være svært at erhverve det projektil du kan lide. Problemet opstår, når man forsøger at sikre det i et beboelsesområde. I princippet er spørgsmålet om, hvordan man løser projektilet, løst simpelt nok, og alt kan gøres for hånd, og overholder anbefalingerne.

Nødvendighed af arrangementet

Som du ved, er stødposen en simulator til at praktisere stød. Ved første øjekast stiller en sådan simpel enhed frem en række specifikke krav i forbindelse med valg af placering og pålideligheden af ​​dens montering. Det er nødvendigt at bemærke disse nuancer:

 1. Det er nødvendigt at udelukke enhedens fald ved enhver kraft og intensitet af strejker, inkl. til fods.
 2. En cirkulær tilgang til simulatoren og fri cirkulær bevægelse med et par meter tilbagetog bør gives.
 3. Ved den maksimale amplitude af svingning bør pæren ikke røre vægge og genstande.

Ved installation af projektilet er det nødvendigt at tage højde for sådanne funktioner: typen af ​​loft, projektilens masse og dens type, projektilens størrelse og den maksimale amplitude af dens afvigelse. Når man beslutter at hænge en pære på loftet, er det nødvendigt at tage højde for den lave mekaniske styrke af lofter og trælofter, tilstedeværelsen af ​​hulrum i betonplader, muligheden for gradvis løsning af strukturen under drift. Vi skal passe ikke kun om simulatorens pålidelighed og sikkerhed, men også om den mulige skade, det kan bringe til loftet.

De vigtigste parametre i et bokse-projektil er vægt og størrelse. Dets hovedtyper kan sondres:

 • træningspære: har en lille størrelse og vægten overstiger ikke 24-25 kg;
 • en pære på strækmærker: den største forskel er at fastgøre både til loftet og til gulvet;
 • klassisk version eller uppercut pære: projektilens vægt er i gennemsnit 40-60 kg;
 • boks taske: vægtet projektil af betydelig størrelse.

Nødvendigt værktøj

Når du installerer en stødpose med dine egne hænder, skal du tage dig på forhånd om det værktøj, der skal bruges:

 1. Punch;
 2. elektrisk boremaskine;
 3. en hammer;
 4. svensknøgle;
 5. skruetrækker;
 6. tænger;
 7. målebånd;
 8. linje;
 9. dybdemåler;
 10. vernier tykkelse

Fastgørelsesmuligheder

For at sikre stanseposen er det bedre at bruge en standard loftfiksering, som måske har et andet design.

De mest almindelige er fastgørelsesdele, der kan vedhæfte en pære til loftet:

 • Ankerbolt med krog. Klarankere er tilgængelige i forskellige størrelser og er designet til forskellige belastninger. Det er kun nødvendigt at bestemme den faktiske belastning korrekt. Med deres hjælp, monteret loft mount til pærer, der vejer op til 45-50 kg.
 • Speciel fastgørelse til en boksekasse. Designet til at holde et projektil med en vægt på mere end 50 kg. Det mest almindelige design i form af en plade med en central ring. Fastgørelse af pladen til loftet er tilvejebragt af 4 ankerbolte med en diameter på ca. 10-13 mm og en længde på 9-12 cm. Ved at skabe fire fastgørelsespunkter øges apparatets styrke betydeligt.
 • Swing mount. En sådan anordning giver dig mulighed for at lave en stødpose på et træloft, men for dette er den mest holdbare stråle defineret i loftet. Designet indeholder en svingkrog og en skruering. Tykkelsen af ​​elementerne er mindst 8-9 mm.
 • Pass-through mulighed. Hvis det er nødvendigt at hænge en meget tung projektil, eller hvis der er tvivl om styrken af ​​fastgørelsessamlingen, sikres fastgørelsen ved at bore gennem hele tykkelsen af ​​loftet. Der anvendes en holdbar krog, som er fastgjort fra ydersiden af ​​loftet. Til denne type fastgørelse bruges der normalt hjemmelavede dele.

forankring

Fast på loftet på simulatoren skal være behagelig og sikker. Denne betingelse er opfyldt, når du foretager en pæn og korrekt installation af alle fastgørelsesanordninger. Hver type monteringsstruktur har sin egen specifikke installation. Forankring er monteret under følgende forhold:

 • Hulet til ankerbolten trænger gennem et hul, og værktøjet skal gå lodret ind. Den nødvendige huldybde anbefales at noteres direkte på boret. Man bør huske på, at når en betonplade falder ind i hulrummet, vil der blive boret et nyt hul (og så videre, indtil et hul er boret i monolitten).
 • Ankerbolten indsættes i den dannede slot, indtil den stopper, og derefter spændes afstandsstykket. Normalt bryder standardankre på to måder: Stram møtrikken med en skruenøgle eller stram selve forankringsbolten. Fastgørelsen af ​​elementet skal være meget stærk, selvom det mindste spil ikke er tilladt.
 • Fastgørelsen af ​​ophængningselementerne til fastgørelsesorganet udføres ved hjælp af selvskærende karbiner.
 • Forankring bolt med en diameter på mindst 12 mm og en arbejdsområde længde på 90-120 mm bruges til fastgørelse af en stødpose.

Installation af andre systemer

Princippet om at installere en specialplade til ophængning af en tung boksekasse adskiller sig ikke fra det foregående tilfælde. Det er imidlertid nødvendigt at bore ikke en, men 4 huller til et anker med en diameter på 8-10 mm. Det er vigtigt at markere loftet præcist, for hvilket der pålægges en plade, og hulmønsteret er markeret.

For at fastgøre selve pladen er alle 4 ankre indsat, og så undgås skævt, de skiftes skiftevis. Det er bedst at feste de to bolte diagonalt først.

Ved installation af specielt tunge bokseposer med en vægt på mere end 100 kg kan der anvendes plader med 8 huller.

Installationen af ​​simulatoren på et træloft udføres bedst ved hjælp af sving-type kroge, som omfordeler belastningen, så den vertikale komponent reduceres. Til fastgørelse af pæren er den mest holdbare, letbelastede stråle. Et hul er boret i det, som er 2-4 mm mindre end diameteren af ​​den indskruede del af krogen. Dette sikrer fastgørelsen af ​​fastgøreren "i spænding".

En gennemgående fastgørelse anvendes, når det overlappende materiale ikke er stærkt nok, for eksempel i tilfælde af et ophængt loft. Du kan anbefale denne teknologi installation stødpose. Gennem hele tykkelsen af ​​loftet bores et hul i hvilken en stud er gevindforsynet i begge ender. Diameteren af ​​stiften er ikke mindre end 10-12 mm.

En plade med en krog eller ring til ophængning af projektilet er installeret nedenfor. Det er bedst at skrue rembolten ind i pladen. Den er fastgjort til stiften med en skive og en møtrik. En vaskemaskine er installeret på ydersiden af ​​loftet, hvilket er signifikant større end hullets diameter og 2 møtrikker. Anvendelsen af ​​tvillingmøtrikker eliminerer risikoen for afvikling under drift af simulatoren.

Stempletaske i sin egen lejlighed bliver en populær øvelsesmaskine, så du kan bevare fysisk kondition. Du kan installere det alene, men helst ved hjælp af standardfiksere. Et sådant projektil kan kun betjenes med sin korrekte og pålidelige fastgørelse, især på loftet.

Sådan repareres mount for pærer selv?

---- Artiklen er publiceret på reklamationsrettigheder ----

At købe en stødpose til huset er kun halvdelen af ​​succesen. Den anden er at fastgøre den korrekt og sikkert. De fleste butikker tilbyder denne service til et lille tillæg, men hvis du beslutter dig for at gøre installationen selv, skal du læse nogle standardregler og begrænsninger.

Hvad skal loftet være?

Først og fremmest skal du kigge på dit loft og sørge for, at det er rigtig velegnet til fastgørelse af en taske på den. Hvis du har et træloft, skal du fordele lasten ved at hænge pæren ikke på en, men på flere parenteser på én gang. Det er bedre at arrangere dem i en cirkel, hvis diameter skal overstige selve posens diameter.

Hvis du har et hæftet loft i dit hjem, skal bracket monteres i dybere lag og ikke på gipsvæggen selv, som simpelthen ikke modstår en sådan belastning og sammenbrud.

Forstærket betonloft - ideelt til fastgørelse af en stempelpose. Men selv her er der en regel: Det anbefales, at vægten af ​​et sportsprojektil ikke overstiger 40-60 kg.

Handlingsalgoritme

Så, hvordan man laver en pære, der vejer op til 60 kg i loftet? Lager på alle de nødvendige værktøjer og begynde:

 • Bor et hul med en diameter på 12 mm med en boremaskine (på det sted, hvor du planlægger at hænge pæren).
 • Brug en hammer, indsæt et spaceranker med en ring (til pærer 40-60 kg) eller en tykk dowel-nail (til pærer på op til 40 kg).
 • Hæng posen direkte på ankeret eller en speciel karabiner.

Hængende karbin på ankeret er en ideel løsning for ejere af små lejligheder. Du vil være i stand til at skyde en pære hver gang efter træning og derved spare plads.

Sådan monteres en vægtet pære?

Hvad skal man gøre, hvis en stødpose vejer over en standard 60 kg? I dette tilfælde vil dens montering kræve stor indsats:

 • Vælg omhyggeligt et sted for projektilet. Omkring skal forblive mindst 4 kvadratmeter.
 • Bor 4 huller på 12 mm hver i loftet. Deres omkreds skal overstige selve boksens diameter.
 • Sæt ankre i hullerne.
 • hænge en karabiner på ankre, eller endda nogle få.
 • På karbinen (e) låses pæren.

Der er også forskellige andre måder at fastgøre en boksekasse på: Til loftet og gulvet på samme tid, til væggen, til dørkarmen. Men den ovenfor beskrevne algoritme for installationshandlinger garanterer dig den maksimale pålidelighed ved at fastgøre et sportsprojektil. Og dermed en mere sikker og effektiv træning.

---- Artiklen er publiceret på reklamationsrettigheder ----