Stræklofter

Et fladt loft er drømmen for enhver ejer. For at gøre denne vandrette overflade ideel, kan du bruge et strækloft. Dette lærred vil skjule eventuelle sømme af plader og basefejl i ethvert rum. En anden ting er, at væggene, der støder op til en sådan overflade, kan være mildt, ikke så perfekt. Og mellem deres overflade og loftet opstår dette grimme hul! Åh ja, der skal være et maskeringsbånd til strækloftet. Hvorfor er det værd at vælge det, men ikke en loftsplint?

Indhold:

Behovet for at installere maskeringstape

Den endelige installation af spændingssystemet er en perimeterfastgørelse af et dekorativt camouflagebånd, der tilvejebringer kamouflage for stødgabene mellem væg- og loftkonstruktionerne. Maskeringstape er monteret i hullet mellem monteringsprofilen og væggen uden påføring af lim. Og arbejdet varer kun et par minutter.

Men hvorfor opstår der stadig et kløft? Du vil tænke en syndig forretning, som om du ikke færdiggør installationen af ​​strækloftet korrekt. Årsagen er imidlertid enkel: spændingsstofet er fastgjort ikke til væggene selv, men til den faste profil. Inde i profilen er der et hulrum, hvori en harpun er indsat med en speciel spatel, som er en stiv kantning af loftet.

Efter installationen er den bare åben og det teknologiske hul i profilen forbliver: spændingsmaterialet trækkes tæt mod dets nærkant fra midten af ​​rummet. Dette er hvor maskeringsbåndet indsættes med en vis indsats.

Camouflagebånd imod loftsplinten

Hovedformålet med at installere dekorative tape til hængende lofter - at skjule det øjenfølsomme hul i nærheden af ​​væggen. Men du kender en anden metode til at skjule alle fejl i dette loft sammen med væggene - loftet sokkel. Selvfølgelig, hvis du vælger ham, skal du være fortrolig med funktionerne i sin installation:

 • Baseboards er kun monteret på væggene. Du kan ikke holde dem direkte på strækloftet: lærredet går i en bølge, og træk, der vibrerer loftets film, vil løsne limsømmene på basispladerne. Derudover er det ikke på forhånd kendt, hvordan den tyndeste film vil reagere på klæbemidlets sammensætning.
 • Det anbefales at vælge loftsplader under klistermærket på væggen med platformens maksimale bredde. Årsagen er allerede nævnt: Baseboardet skal limes udelukkende til en overflade.
 • Hvis du vælger en bred støbning i stedet for en sokkel, bliver problemer med et klistermærke reduceret til et minimum, fordi støbningen oprindeligt var beregnet til udelukkende at fastgøres til væggen.

Loftsplanker er perfekt kombineret med et stretch lærred. Men deres installation er ret specifik. Et maskeringsbånd har en stor fordel over loftplinten: dekorative tape til stræklofter monteret reversibel. Der er ikke så få situationer, når du skal demontere strækloftet, som det kan synes ved første øjekast.

På listen over grunde til demontering af spændingsvævet - fejl i skjulte kommunikationer, den nødvendige udskiftning af rør, oversvømmelse fra de øverste naboer, lukning og andre lednings problemer. Kort sagt skal loftet før eller senere fjernes og installeres igen. Harpoon fastgørelse teknologi af PVC film giver dig mulighed for at gøre dette hurtigt og uden problemer. Masketape til loftet trækkes let ud af profilen og sættes på plads igen.

Men de limede sokkler har en betydelig ulempe mod denne baggrund: under demontering skal de slettes og blot smides væk, og området under klistermærket vil ikke længere være glat. Båndet er meget snævrere end loftsplinten. Selvom du vælger en kontrastfarve, vil båndet reducere det synlige loftområde lidt. Men ifølge området af loftet og gulvet vurderer en person størrelsen af ​​rummet.

Fordele ved camouflage dekorative tape

Den største fordel ved maskeringstape til et strækloft vises, når du ændrer tapetet. Hvis du ønsker at ændre maling eller tapet på væggene, er båndet let at demontere og installeres på samme sted efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen. Og du kan gøre denne procedure flere gange. Maskeringsbåndet skjuler perfekt deformerede områder på væggene, uberørte eller uaftagelige fejl i væggene under loftet. Dette gælder især, når du klæber på overfladen med tapettekstiler eller vinylserier.

Dekorativ indsats bruges også til at maskere leddene mellem flere strakte lærred. Dette vil hjælpe med at give loftet et optisk færdigt udseende. På grund af blødgøringsbåndets plasticitet for et strækloft er det muligt at anvende en stikkontakt i tilfælde af en kompleks form, som er en glat bølget kurve. På anmodning af ejerne kan maskeringsbåndet vaskes sikkert, hvilket vidner om den høje kvalitet af denne tynde kant.

Montering af dekorative camouflagebånd

Maskeringstape til strækloft kan have flere former, som adskiller sig fra hinanden - L-formet, T-formet og F-formet. L-formet maskebånd adskiller sig kun fra den første type ved fastgørelse. Der er ikke flere grundlæggende forskelle. T-formet tape har et anderledes udseende, de to yderste sider er i kontakt med loftrammen og væggen, G-båndet sættes i rammen på rammen, og den anden side hviler på væggen i en vis vinkel. F-Shape Masking Tape bruges sammen med plastikprofiler.

Den mest alsidige er det L-formede maskebånd til et hængende loft. Takket være dens elastik og høj fleksibilitet kan du bruge disse stik på gipsplader. Dette gælder også, når man gemmer overgange på flere niveauer, der har uregelmæssige former - runde eller bølgete. Desuden kan det universelle L-formede tape (væghjørne) bruges med enhver form for profil.

Camouflagebånd til at skjule overgange udføres hovedsageligt fra polymere materialer og giver derfor høj fleksibilitet af resultatet. Ved hjælp af farvestoffer kan du opnå den maksimale dekorative effekt: Markedsområdet byder på farver og graderinger, endda blandede regnbuefarver. Dette giver dig mulighed for at oversætte til virkelighed absolut ethvert designprojekt og harmonisk fuldføre indretningen af ​​rummet.

Når du vælger et dekorativt bånd til et strækloft, anbefales det at være opmærksom på farven. At vælge en stub koger normalt ned til en af ​​3 muligheder.

 1. Båndet, der har farven på strækloftet, gør den synlige visuelle del af loftet lidt mere.
 2. Båndet, som har en farve, der ligner klangens vægge, gør væggene igen til gengæld højere.
 3. Båndet med en kontrastfarve til begge overflader skaber en klar visuel kant på loftet. Det ser smukt ud, men kun med væggenes ideelle geometri: Kontrastgrænsen vil kun understrege nogen af ​​deres kurver.

Set ud fra teknikken til at installere maskebånd til stræklofter er der ingen forskel for typer af stik. Under alle omstændigheder skal båndet presses med moderat indsats ind i rillen. Disse specielle steder i konstruktionen af ​​strækloftet, der er beregnet til fastgørelse af båndet, hedder slot-stik. Når du monterer maskeringsbåndet, kan du ikke kun slippe af med det tekniske mellemrum mellem væggen og stramningsdukken, men også du vil undgå ophopning af snavs i dette hul.

Monteret dekorative tape til hængende loft omkring omkredsen af ​​rummet. Under arbejdet er der ingen grund til at bruge limstrukturer. For at gøre sømmen jævnt på væggen, skal båndet installeres i en vinkel på mindre end 90 grader, det ekstra tryk, som er placeret på væggen, bidrager til at øge styrken af ​​hele konstruktionen. Hvis du har brug for det, kan du fjerne båndet til genbrug ved at indsætte kantningen på dets oprindelige sted.

Således er installering af maskeringstape valgfrit, men vi anbefaler det stærkt! Forladelse af hende uhensigtsmæssigt af økonomiske grunde. Det samme gælder for sparer tid - båndkantene kan tændes i et par minutter, hvilket næsten ikke har nogen virkning på spændingsstofets installationstid. Derfor er det fornuftigt at bestille et hængende loft med en dekorativ indsats for at få det til at se helt og smukt ud.

Maskeringstape til stræklofter: et alternativ, typer og valg

Så glitter det nye blanke loft i solens strålings stråler. Installatørerne er væk, affaldet er rengjort... Men hvad er dette mellemrum mellem loftets overflade og væggen? Åh ja, efter at have lagt et tapet skal der indsættes et maskeringsbånd til stræklofter. Stop ved det eller foretrækker en loftsplint?

Lad os finde ud af mere om denne ubeskrivelige plastikprofil.

Hvorfor er hullet?

Årsagen er enkel: strækloftets lærred er fastgjort til selve væggen, men til profilen fastgjort på den. Hvilket har selvfølgelig en vis tykkelse. Ikke kun det: der er et hulrum inde i profilen, hvor en harpun er indsat under installationen med en speciel spatel - en stiv kantning af loftet.
Efter installationen (se Installation af stræklofter - for at gøre det selv eller til at betro til fagfolk) forbliver det meget teknologiske hul i profilen åben: lærredet strækkes tæt tæt på sin nærmeste kant fra midten af ​​rummet. Det maskeringsbånd til stræklofter er indsat i det med en vis indsats.

Det ligner en plastikprofil med en fast harpun og uden camouflagebånd i sektionen.

alternativ

Hovedformålet med, at dekorative tape til stræklofter er monteret, er at skjule et sløret hul i nærheden af ​​væggen. Men vi kender også engang til at skjule alle fejlene i samlingen mellem loftet og væggen - loftsplinten.

Selvfølgelig er der i tilfælde af et strækloft flere funktioner i sin installation:

 • Soklen er kun monteret på væggene. Det er umuligt at klæbe det til strækloftet: lærredet går i en bølge, og et træk, der vibrerer loftsfilmen, løsner limsømmerne på soklen. Derudover ved du ikke på forhånd, hvordan det tyndeste loftsstof vil reagere på klæbestoffets sammensætning.
 • Det er nødvendigt at vælge en loftsplint med en maksimal bredde af området under klistermærket på væggen. Årsagen er allerede nævnt: lim bundkortet vil kun have en overflade.
 • Hvis der i stedet for en sokkel vælges en bred støbning, reduceres antallet af problemer med klistermærket til et minimum. Støbningen blev oprindeligt designet til montering kun til væggen.

Loftstiften er perfekt kombineret med et strækloft. Men installationen er ganske specifik.

Tip: Hvis du flytter støbeformen eller soklen 10 centimeter ned fra loftfladen og lægger LED-strimlen i den, kan du få en meget effektiv skjult loftsbelysning. Strømforsyningen er bedre at tage ud af nichen under loftet: det er ret tungt og mærkbart opvarmet under drift.

Typer af tape

Lad os dog vende tilbage til bånd. Hvad kan de lide?

 • T-formet tape fremstilles sædvanligvis af relativt stift polyvinylchlorid. Det bruges ofte i forholdsvis flade vægge, herunder fliser eller porcelæn stentøj.

Billedet viser dimensionerne i millimeter. Som du kan se, har kantens kant en ret lille bredde.

 • L-formet (L-formet) bånd, det er også et væghjørne, bliver normalt blødere. Det er traditionelt brugt til at dække kløften mellem loftet og væggen med betydelige uregelmæssigheder.

Det ligner et væghjørne.

 • Båndet til separatoren indsættes i en speciel profil, der forbinder (eller adskiller - hvordan man ser) to tilstødende dele af loftet. Separatoren bruges, når to eller flere dåser med en anden farve, tekstur eller når rummets rum ikke tillader at montere loftet som en enkelt helhed.

Faktum er, at med et areal på mere end 40-50 kvadratmeter er der risiko for at sænke loftet under egen vægt.

Fra installationssynspunktet er maskeringstape til stræklofter af alle typer ikke forskellige. I alle tilfælde presses den ind i rillen med moderat kraft. Om nødvendigt er båndet let at fjerne og genbruge.

farve

Når man vælger et bånd, bliver der selvfølgelig lagt vægt på dens farve.

Valget kommer normalt ned til en af ​​tre muligheder.

 1. Ribbon farve stretch loft gør det synlige visuelle loftareal lidt mere.
 2. Ribbon-farvede vægge til gengæld gør vægge lidt højere.
 3. Båndet med kontrastfarve til begge overflader skaber en klar visuel kant på loftet. Det ser smukt ud, men kun med væggenes ideelle geometri: deres kontrast vil kun understrege bøjninger.

Kontrastkantene er spektakulære, men vil understrege den mindste ujævnhed i loftgrænsen. Her er dens anvendelse, du forstår, fuldt ud berettiget.

Hvad skal man vælge?

For at forstå, hvad der er værd at holde på - lad os reducere vores konkurrenter i en retfærdig kamp og overveje deres fordele og ulemper.

bånd

 • Først og fremmest: dekorative tape til hævede lofter monteret reversibelt. Situationer, hvor strækloftet skal demonteres, er ikke så sjældent, som det kan synes.

Listen over årsager omfatter fejl i skjult kommunikation, udskiftning af rør (herunder varmeledninger i rum), kortslutninger og andre ledningsproblemer, oversvømmelse ovenfra... Kort fortid kan loftet muligvis fjernes og geninstalleres.

Harpoon monteringsmetode giver dig mulighed for at gøre dette uden problemer. Båndet er let at trække ud af profilen og derefter indsætte på plads. Men den limede sokkel skal slids og smides væk.

Nogle gange kræver strækloft demontering. I det mindste at dræne vandet.

 • Båndet er meget snævrere end loftsplinten. Selv når du vælger en kontrastfarve, vil den reducere det synlige loftområde meget lidt. Men det er netop af gulvområdet og det loft, som menneskesyn vurderer størrelsen af ​​rummet.
 • Fordelen ved båndet er manglen på en sokkel mod dens baggrund: Demontering af loftet betyder, at soklen skal afskæres og... smides væk. Glat pude under klistermærket vil være væk.
 • Men den store bredde af soklen er ikke altid en ulempe. Det kan skjule et meget bredere hul og maske betydelige uregelmæssigheder.

sokkel

Tip: hvor vægge har små hulrum, gentager plinten ikke sin form, men limes til spalten, som derefter sættes i (se Gipsloftplint: installationsvejledning).

 • Den største fordel ved loftsplinten er allerede nævnt: det giver dig mulighed for at gøre loftet fremhævet nedenunder. Samtidig er rummet visuelt lavet meget højere (se Hvordan vælger du en loftsplint: materiale, farve og form).

Monter loftsplinten lige under loftet, læg belysningen i det - og rummet vil ændre sig.

konklusion

På hvilken mulighed for at stoppe - du skal først og fremmest tage stilling til dine æstetiske præferencer. Husk: Det ultimative mål med enhver reparation er at bringe glæde til ejeren af ​​huset. Succeser i reparation!

Sådan installeres maskeringsbånd på stræklofter

Enhver ejer af huset ønsker at have et perfekt fladt loft, så valget af mange stop på strækstrukturer. Spændingsvævet vil skjule eventuelle overfladefejl og vil se bedre ud end mange finishmaterialer. Men efter at hele konstruktionen er installeret, bliver der et mellemrum mellem loftets kant og væggen. For at skjule det skal du installere maskeringstape. Men hvorfor er det værd at vælge det, men ikke et standardloft?

Har du brug for maskeringstape installation

Camouflage tape til stræklofter er installeret efter processen med montering af strukturen uden påføring af lim. Afstanden mellem elastikbanen og væggen stammer fra det faktum, at materialet er fastgjort til specielle profiler, inden for hvilke der er hulrum. At det bliver synligt efter installationsprocessen. For at skjule det skal du bruge specielle indsatser. Hvis du forlader strukturen uden dette element, vil det se ufærdigt ud. Installering af indsatsen er som nødvendigt som skabelse af soklen ved installation af trægulve.

Valg mellem maskeringstape og loftlister

Efter installation af strukturen kan nogle have tænkt på at installere en standard loftplint. Men før du bør overveje funktionerne i dens anvendelse:

 1. Soklen er kun monteret på væggene. Det betyder at holde et sådant element ville være upåliteligt. På grund af dette skal du købe en meget bred sokkel.
 2. Dette element gør det vanskeligt at reparere strækstoffets design. Når du udskifter spændingen af ​​lærredens ejer af lejligheden, skal du løsne alle nederdelene.

Det er værd at bemærke, at i en sådan sag er det bedre at vælge en støbning, som er indrettet til fastgørelse til væggen. Fordelen ved den pågældende vare er, at det efter at have monteret maskeringstape til et strækloft kan fjernes let. Dette kan være nødvendigt under udskiftning af kommunikation over lærredet eller i tilfælde af oversvømmelse af lejligheden ovenfra.

På grund af den nemme installation kan camouflageindsatsen installeres på kort tid uden at have evner til at arbejde med spændingsstrukturer. Dette element trækkes let ud under reparationen.

Hvis du installerer loftsplinter, skal de efter demontering kastes væk. I et sådant tilfælde vil det være nødvendigt at fjerne ufuldkommenhederne på vægoverfladen efter arbejdet. Når du bruger en camouflageindsats, kan alle disse problemer undgås.

Fordelen ved dette produkt over bordpladen er, at den er fleksibel, så selv når den er monteret i nærheden af ​​en ujævnt væg, er den let at installere uden at der opstår fejl på overfladen.

Plusser maskeringstape

For ikke at tvivle om, at det for en spændingsstruktur er bedre at bruge maskeringsbånd, bør du overveje deres fordele:

 1. Nem installation. Til installation skal du blot sætte indsatsen ind i rillen og fastgøre den.
 2. Kompakthed. I modsætning til den dekorative kantning for stræklofterne er tapeet ikke i stand til synligt at reducere strukturen, da det efter installationen bliver en udvidelse af overfladen.
 3. Alsidighed. Denne funktion er, at indsatsen kan bruges til spændingsstrukturer fra forskellige producenter.
 4. Et stort antal modeller af forskellige farver og former. Selv i mangel af et bånd af en bestemt farve, kan produktet males uafhængigt.
 5. Evne til at bruge mere end én gang. Loftplinten efter demontering kan udskiftes med en ny, og skærmens udseende og form forbliver den samme, selv efter langvarig brug.
 6. Fleksibilitet. Denne fordel bidrager til installation af bånd, selv på de steder, hvor spændingsvævets linje ikke er glat.
 7. Tæthed i kontakt med væg og loft. På grund af dette forhindrer indsatsen forekomsten af ​​støv i spalten og bidrager til bevarelsen af ​​indbyggernes sundhed i lejligheden.
 8. Små omkostninger. I modsætning til dyre lister og baseboards er camouflageindsatsen billig, men dette påvirker ikke dens kvalitet. At installere et sådant element behøver ikke at købe lim, hvilket også bidrager til at spare penge.
 9. Dekorativt element. På trods af enkeltheden og anvendeligheden af ​​sådanne produkter kan de supplere det indre, hvis ejeren af ​​lejligheden vælger den rigtige farve.
 10. Pålidelighed. På grund af at indsatsen er lavet af elastisk materiale, kan den tjene i lang tid og beholde sit oprindelige udseende. Det betyder, at selv efter flere år det ikke falder ud af rillen og vil holde så tæt som det gjorde under installationen.

Men inden du installerer maskeringsbåndet på strækloftet, skal det huskes, at dets ulempe er manglende evne til at passere gennem de skjulte ledninger.

Montering af camouflagebånd

Den største fordel ved et sådant camouflageelement er, at det er fastgjort uden limens hjælp og derfor ikke beskadiger loftet og væggens overflade. En sådan dekorativ indsats kan også anvendes, når man skjuler leddene mellem flere baner af en spændingsstruktur.

Båndet kan have flere former, da en vinkel kræver et g-formet produkt og en indsats mellem flere blade - en T-formet. Den første navngivne type er den mest universelle, da den endda kan bruges som et stik til gipspladerlofter.

For at installere båndet er det nok at overveje sin struktur og afgøre hvilken side der skal indsættes i profilen. På sådanne elementer er der hak, som er indrettet til at forbinde med fremspringene af plastelementet i strækloftet. Det betyder, at det er let at gætte hvilken side der skal indsættes. I tilfælde af en sammenføjning mellem flere baner af en spændingsstruktur er indsættelse også let. Til dette skal du foretage installationen af ​​to skærme næste. Efter inspektion af båndet trykkes den simpelthen ind i mellemrummet mellem væggen og loftet med en tynd, men ikke skarp genstand.

I butikker, der sælger stræklofter og komponenter til dem, kan du finde mange muligheder for farver af sådanne dele, så du kan vælge dem for enhver skygge af overfladen. Typisk købes indsatser under væggenes farve, da deres fold er under loftplanet. Men der er produkter, der er lavet i to farver.

Typer af bånd

Maskeringstape til strækloft kan bestå af 3 typer:

 1. T-formet. De bruges til installation i huller ved siden af ​​flade vægge.
 2. L-formet. Denne type bruges til vægge med uregelmæssigheder, så alle modeller er lavet af fleksibelt materiale. Under installationen gentager de væggenes relief.
 3. Tilslutningsbånd anvendes i tilfælde, hvor du skal skjule afstanden mellem de dækkede strækloftsklude.
 4. Bånd af forskellige former. Sådanne produkter gentager bøjningerne af spændevævet.

Hvordan vælger du en farve

Før du køber et camouflagebånd, skal du bestemme den ønskede farve, ellers vil forbindelsen mellem væggen og loftet se mindre attraktivt ud. Hvis du vælger dette element af samme farve som loftet, vil dette bidrage til den visuelle udvidelse af rumrummet. Denne teknik skal bruges, hvis rummet er lille.

I nærværelse af et lavt loft vælges båndet for at matche vægternes farve for visuelt at "forlænge" dem. Du kan også bruge kontrasterende farver, men du skal vælge mellem dem, der allerede er brugt i interiøret. Hvis loftet består af flere lærred, kan du vælge et produkt med en kontrastfarve og dermed opdele rummets rum i flere zoner.

I tilfælde af at strækloftet er en overflade med et billede, kan det fremhæves med mørke indlæg, hvilket giver følelsen af ​​at billedet er i en ramme. Når du demonterer produktet, skal du forsigtigt trække det ud af profilen for ikke at beskadige det uden at trække det. Gør pludselige bevægelser, du kan beskadige lærredens strækloft.

Efter at have gennemgået muligheder for camouflagebånd forbliver det kun at vælge den passende model til en bestemt rumstil. I dette tilfælde kan du ikke bekymre dig om det faktum, at indsatsen vil ødelægge udseendet af rummet, fordi hvis du kan lide det, kan det nemt erstattes af en anden.

Maskeringstape til stræklofter: Formål og typer

Stræklofter bruges nu i mange værelser. Dette er en praktisk og praktisk løsning. I de fleste tilfælde er det ikke nok bare at montere loftet, du skal dekorere det langs kanterne, så du ikke kan se de grimme sprækker.

Faktum er, at strækloftets lærred er fastgjort ikke på selve væggen, men på profilen fastgjort til det, er der derfor opnået et lille mellemrum. Her kommer den såkaldte loftsplint, som hjælper med at dække kløften og ændre loftets udseende.

Hvad er det for?

Loftsplade, ifølge alle herrer - dette er en god tilføjelse til strækloftet, som hjælper med at dække alle fejlene. Du kan bruge et fuldgyldigt efterbehandlingselement og et enkelt maskeringstape. Både en og de andre typer af finish har deres egne fordele og ulemper.

Plinten er det færdige element, som kan ødelægge alt. Det kan ikke limes direkte til loftet, fordi materialets overflade kan gå i en bølge og i koldt vejr og helt trække sig tilbage.

Det er også værd at bemærke, at PVC-stoffet kan reagere meget negativt på klæbemidlets sammensætning. Nogle typer af selvklæbende korrosionsskum.

Men enkle maskeringsbånd har mange fordele:

 • Dette materiale er det nemmeste at installere. Selv en person, der foretager reparationer for første gang hjemme, kan klare fastgørelsen af ​​sådant materiale. Båndet er selvklæbende, så der er ikke behov for at desuden købe lim.
 • Kompakthed. Faktum er, at stræklofterne er ret massive i sig selv, så de bør ikke suppleres med brede og tætte bånd langs kanterne. Men et tyndt maskeringsbånd vægter ikke strukturen. Det er næsten usynligt og tjener også som en visuel fortsættelse af loftoverfladen.
 • Alsidighed. Det er ligegyldigt fra hvilken fabrikant loftet, det kan suppleres med ethvert maskeringstape, der er til rådighed.
 • Stort udvalg. Der er mange forskellige farver og former for bånd, som giver dig mulighed for at eksperimentere med indretning og udstyre alt som du vil. Men hvis den ønskede skygge i butikken eller på stedet ikke blev fundet, kan båndet males. Materialet afviser ikke maling og ser godt ud efter sådan behandling.
 • Genanvendelig. Fortrinsvis kan maskeringsbånd anvendes flere gange. Hvis du undlader at sikre indsætningen første gang, kan du fjerne den og prøve igen. Og når strækloftet er demonteret og installeret nyt, kan det tilføjes med alle de samme indsatser.

De tjener i lang tid, med tiden deformerer ikke og mister ikke deres visuelle attraktivitet.

 • Brugervenlighed. Det er fleksibelt og kan installeres, selv hvor det er svært at nå. På samme tid passer materialet lige over for overfladerne: både til loftet og til væggen. Dette er praktisk ikke kun ud fra et æstetisk synspunkt, men også fordi støv ikke akkumuleres i spalten.
 • Lav pris. Hvis du sammenligner med dyre lister og baseboards, så er denne mulighed billigere. Kvaliteten af ​​prisforskellen påvirker ikke. Plus er båndet limet uden brug af lim, som også sparer penge.
 • Pålidelighed. Båndet er lavet af et elastisk materiale, der ikke strækker sig over tid, så det forsvinder ikke, selvom der er høj fugtighed eller pludselige temperaturændringer i rummet.

Den eneste væsentlige ulempe er, at maskeringsbåndet ikke skal monteres oven på hætten. Derudover kan under det ikke være skjulte ledninger.

Maskeringstape bruges af håndværkere til at gøre krydset af loftet med væggen usynlig, og designet som helhed ser mere æstetisk ud. Indsætet giver dig mulighed for at skjule og søm, som forbliver, samt forskellige uregelmæssigheder. Og hvis du vælger et bredt maskeringsbånd, vil det tillade dig at skjule selv sådanne fejl som dårlig hængende tapet eller dårligt malede vægge.

Desuden kan der ikke opsamles støv på grund af størrelsen af ​​et sådant bånd i rummet mellem loftet og væggen. Denne form for forurening spilder altid udseendet på rummet.

arter

Dekorative camouflageindsatser, der anvendes i reparationsprocessen, kan være forskellige. De giver dig mulighed for at arbejde med lofter i forskellige konfigurationer, og hver gang for at få et tilfredsstillende resultat.

T-

De er lavet af polyvinylchlorid. Dette er et hårdt materiale, der er fordelagtigt at bruge på overflader foret med porcelænstentøj eller almindelige fliser. På grund af deres styrke og pålidelighed bruges de til at dække hullerne mellem loftet og væggen.

L-formet

Denne mulighed kaldes også væg hjørner. De er ret elastiske, ligesom gummi, og som regel bruges til at forklare nogle virkelig problematiske områder. For eksempel for ujævne overflader eller dybe huller.

De bruges også i hjørner, hvor det er så svært at nå.

F-tape

Disse indlæg er monteret således, at det ikke blot lukker afstanden mellem væggen og strækloftet, men også pladsen på profilen, der er afdækket af lærredet. Det er behageligt og æstetisk.

Den øverste del af en sådan hætte hviler mod bunden af ​​væggen, og på profilen fastgøres indsatsen ved hjælp af specielle antenner. Et sådant bånd er bredt nok, og derfor vælger det det værd at finde en smuk version, der godt vil komplementere den kreative idé, der er udformet i det valgte rum.

Separat er det værd at bemærke, at på trods af de små forskelle er disse typer af maskeringsbånd ikke særlig forskellige. Installationsprocessen er den samme her. For at rette båndene skal du blot trykke dem ind i rillen og anvende meget lidt indsats.

Hvis noget gik galt, og der opstod en slags fejl under vedhæftningsprocessen, kan du nemt fjerne delen og indsætte den igen.

Derudover vil det være muligt at fjerne det efter loftet er demonteret. Hvis der f.eks. Er ledningsproblemer, kan loftet dekorative tape genbruges, når der installeres et nyt loft.

Dette er meget gavnligt, fordi de klassiske bundplader, der er limet til væg- og loftoverfladen efter demontering, ikke længere kan bruges.

farve

Den store farve skala af maskeringsbånd gør det muligt at arbejde med dekoration af ethvert interiør. Du kan vælge en passende skygge, som enten smelter sammen med strækloftets bund og bliver næsten umærkelig, eller tværtimod vil skille sig ud mod en almindelig baggrund og give rummet en vis individualitet.

Uanset stilen, hvor rummet er dekoreret, kan det suppleres med farvet dekorativt bånd til loftet. Det vil give designet af loftet af originalitet og singularitet.

Det antages, at det lyse maskeringsbånd er en god måde at arbejde på udvidelsen af ​​rummet. Farvede indlæg øger højden af ​​væggene og udvider loftet. Hvis du vælger en klar kontrastindsats, vil grænsen blive mærkbar. I dette tilfælde skal du arbejde med båndet meget omhyggeligt for at undgå eventuelle fejl, der kan ødelægge alt.

Hvis der er uregelmæssigheder eller ægteskab, så vil et lyst maskeringsbånd kun understrege det.

Som regel maskerer omkredsen af ​​rummet maskerende bånd af samme farve for ikke at forstyrre harmonien. Hvis selve loftet består af dele af forskellige nuancer, vil der være behov for flere indsatser af forskellige farver, som organisk vil supplere hver zone i rummet.

Tips til valg

Ud over en række loftsplinter og dekorative ledninger er der et stort antal forskellige underarter af maskeringstape. Derfor skal du tage højde for visse punkter for at kunne vælge nøjagtigt den type indsatser, der passer til stil og tekstur.

Først og fremmest er det værd at huske at båndet skal være let at installere og praktisk. Alle varianter af disse stik er af høj kvalitet og kompatible med forskellige typer materialer, så pas på, at indsatsen vil ødelægge bunden af ​​loftet, og du bliver nødt til at genoprette reparationen.

Du skal være opmærksom på, hvordan den passer i størrelse. Ellers vil indsatsen ikke lukke hullet eller vil se grimt ud, som om reparationen blev efterladt ufærdig.

Det er vigtigt at tage højde for funktionerne i strækloftet. Det kan være rundt, firkantet, lagdelt eller endda buet. Afhængigt af loftets udseende er det værd at samle dekorative indlæg, som fastgøres let. For eksempel, når du arbejder med rektangulære eller firkantede lofter, er det tilrådeligt at finde L-formede bånd, som er sikkert fastgjort og giver dig mulighed for at udfylde hjørnerne godt og forhindre støv og snavs i at samle sig på disse steder.

Næste punkt er producentens valg. Nu sælger mange mærker alt, hvad der er nødvendigt til konstruktion, herunder maskeringstape. Derfor kan du sikkert gøre dig bekendt med flere firmaers sortiment på én gang og vælge den mulighed, der passer dig både i kvalitet og i pris og selvfølgelig i udseende.

Det er udseendet for mange, der spiller den vigtigste rolle, når man vælger en finish. Det er svært at give specifikke råd, fordi alle vælger hvad han kan lide og passer til det valgte interiør.

Der er imidlertid en række punkter, der anbefales ikke at blive ignoreret. Så hvis du f.eks. Har brug for at gøre loftet mere visuelt bredere, skal du bruge lysindsatser til dette formål uanset farvets ydeevne. Men farveindsatserne giver dig mulighed for at spille på kontraster og skabe noget helt usædvanligt.

Jo klarere overgangen og jo lysere farverne er, desto mere interessant ser billedet ud generelt.

Typer af kanter på plader til ophængt loft og ophængt system

Til Armstrong hævede lofttegler er der tre slags kanter, der giver dig mulighed for at give et anderledes udseende til loftet. Nedenfor vil vi give oplysninger om hver af kanterne. Vi giver ikke anbefalinger eller rådgiver, hvilken kant i hvilke tilfælde der skal bruges, dette valg er op til designeren eller efter din smag.

 1. Den mest almindelige kant af BOARD (bestyrelsen) i AMF-kataloget (AMF) er SK 15/24 afhængigt af bredden af ​​det anvendte system i OWA-kataloget (OVA) - S 3 til 24 mm og S 15 til 15 mm.

Som nævnt ovenfor er det mest almindelige ophængningssystem - T-24. Oftest bruges den til brædder med en kant BOARD, såvel som TEGULAR.
Et mindre almindeligt suspensionssystem er T-15. Oftest bruges den til plader med en MICROLOOK kant, samt med en BOARD kant.

Det skal bemærkes, at betegnelsen T optrådte, fordi suspensionssystemets profil danner et omvendt bogstav "T".

Firmaet Armstrong (Armstrong) - er systemet Prelude T-24,
firmaet OWA (OVA) - OWAconstruct T-15/24
Selskabet Knauf AMF (AMP) - System C (system C)
firmaet UDG (UHS) - systemet DONN T-24

Men i Rusland er de mest populære lavprisophængssystemer af indenlandske producenter Lyumsvet, Albes, RKTM og Arcade. Suspenderede systemer Lyumsvet, Albes, RKTM er fremstillet af tyndere materialer, sammenlignet med DONN, Prelude og Arcade systemer. Derfor anbefaler vi at bruge dem til lofter i økonomiklasse, nemlig Bajkal (Baykal) og Oasis (Oasis) fra Armstrong, Filigran (Filigran) og Orbit (Orbit) fra AMF (AMF), Taurus (Taurus) fra OWA (OVA) også med billige kinesiske plader med en tykkelse på 8-10 mm.

Derudover har Armstrong, såvel som andre producenter, ophængningssystemer af andre typer. For eksempel er en af ​​de mest almindelige typer et skjult fjedringssystem til metalophængede lofter. Armstrongs orkale klemplader er monteret på en skjul, der er skjult, og i den russiske producent har Lyumsvet en SKY 600 plade, som også er monteret på selen og gemmer den.

Typer af kanter af Armstrong loftfliser

Kanter af plader Armstrong.

Armstrongplader til lofter fremstilles med forskellige typer kanter. Takfladens geometri giver dig mulighed for at skabe forskellige designlofter og helt eller delvis skjule profilerne på ophængningssystemet.

Typer af kanter Armstrong.

Armstrong loftfliser katalog (ARMSTRONG) har et filter til valg af loftpaneler i henhold til den valgte kant og andre tekniske egenskaber.

På internettet kan du finde en masse information relateret til Armstrong-lofter, men i denne artikel ønsker vi at snakke om typer af kanter på Armstrong loftfliser. Vi mener, at disse oplysninger ikke vil være overflødige og "hackneyed" fordi Ofte forveksler nogle mennesker typebetegnelsen af ​​kanten af ​​pladen med navnet. Fra tid til anden stilles vores ledere et spørgsmål på telefonen: "Har du en armstrong microlook komfur?" Eller "kan du købe en tegelovn?". Der er flere fliser med tegul- eller mikroluk kanter, når man bestiller et loft, er det derfor nødvendigt at skelne mellem betegnelsen for kanten og loftpladens navn.

Edge Board (bestyrelse)

Pladen med en sådan kant har rektangulære kanter og er beregnet til montering på et ophængningssystem, der er kendt for alle med en bredde på 24 mm. Overfladen af ​​det monterede loft er fladt.

Ved installation af sådanne plader anvendes den sædvanlige vinkelprofil 19x19mm eller 19x24mm.

Tegular Edge (Tegular)

kanterne af pladen med en sådan kant ser ud som et skridt. Plader med Tegular kant er konstrueret til montering på et konventionelt ophængningssystem med en bredde på 24 mm. Hvis der er installeret plader med en sådan kant, vil suspensionen se "forsænket" i loftets plan.
Ultima Tegular-pladen har en projektionsstørrelse på 8 mm, ikke 6,5 mm

Ved installation af sådanne plader anvendes væglister til plader med Tegular-made Armstrong kanter eller PLL A6 / A8 hjørneprofiler.

MicroLook Edge (Microluk)

kanten af ​​Microluk er visuelt ligner kanten af ​​Tegular, ser ud som et skridt, men den væsentligste forskel er, at pladerne med denne kant er designet til at blive monteret på et 15 mm bredt ophængningssystem. På loftet vil det monterede ophængningssystem se "forsænket".

Ved installation af sådanne plader anvendes væglister til plader med Microlook-kant produceret af Armstrong eller PLL A6 / A8 hjørneprofil

Edge MicroLook BE (Microluk BI)

Edge Vector (Vector)

På plader med denne type kant findes der specielle riller på begge sider.
Mere om pladerne med sådan kant Du kan læse artiklen på vores hjemmeside. For nylig er loftfliser med denne kant mere populært, hvilket ikke er overraskende, installationen er enkel, men udseendet af loftet ser mere attraktivt og usædvanligt ud! Plader med sådanne kanter er designet til montering på Preludeophængssystemet med en bredde på 24 mm. Det ophængte system i monteret form er skjult ved pladernes kanter og synes visuelt at være "halvt skjult", mens det er let at adskille de enkelte paneler og få adgang til loftrummet.


Edge K2C2

Sådanne kanter fremstilles kun på lamellerne. I Rusland er disse loftsplader mindre almindelige end i Europa. På loftspladens lange sider er der spidser af en speciel type, på de to andre sider er der snit. Pladen med denne type kant er beregnet til installation på et skjult hængende system "Z". Når monteret, er ophængningssystemet ikke mærkbart. Ulejligheden ved at bruge plader med denne type kant er umuligheden af ​​at afmontere individuelle plader. For at få adgang til loftloftet er det nødvendigt at demontere alle pladerne i rækkefølge.


Kant SL2

Sådanne kanter udføres kun på lameller. Loftstrimler med denne type kant har specielle aflange riller på to lange sider. Listerne med denne type kant samt pladerne med kanten K2C2 er beregnet til montering på "Z" -ophænget system, mens suspensionssystemet ikke er mærkbart. Men det vigtigste er, at du nemt kan demontere de enkelte strimler og få adgang til loftrummet.


Clip-In Edge

Klip-kanter er kun lavet på metalpladepaneler. Plader med denne kant snap ind i et særligt ophængningssystem. Når monteret, er suspensionen ikke synlig, men om nødvendigt kan separate paneler fjernes.

Lofter af denne type anvendes ofte i medicinske institutioner og især i driftsrum, hvor der er behov for at vaske lofterne med en højtryksvandstråle.
Sådan installeres loftet af denne type på vores hjemmeside.
Men samtidig vil jeg gerne henlede opmærksomheden på dig, hvis du bestiller levering og installation af Orcal Clip In kassetteplade i vores firma, så gælder 10 års producentens garanti for materialerne!


Edge hook-on (hook-on)

Denne type kant udføres kun på metalplader, hvilket gør det muligt for panelet at holde fast i lamellerne i et skjult system. Som følge heraf er det ophængte system umærkeligt, når det monteres. Evnen til at fjerne individuelle paneler og samtidig få adgang til loftrummet bevares.

Varianter af kanter af AMF og Rockfon plader.

Tidligere talte vi om kanten af ​​pladerne til Armstrong-firmaets loft - lederen og forfaderen til Armstrong type loftet.

Der er dog mange producenter af plader til denne type loft, og kanterne, selvom de ikke har nogen grundlæggende forskelle, kaldes forskelligt. I denne artikel vil vi tale om navne på kanterne på pladerne fra producenter af AMF og Rokfon, som også er præsenteret i vores katalog.

Varianter af kanter af AMP plader

AMF KNAUF er den førende producent af loftslofter fra Tyskland. Det producerer paneler med en anden plan: Fra økonomiske muligheder til rådighed for enhver person, med ethvert budget til særlige eller funktionelle lofter, forskellige i forskellige egenskaber og høj pris.

AMF producerer plader med følgende typer kanter: SK15, SK24, VT 15, VT 24, GN, AW. Lad os se nærmere på dem.

1. SK 15/24. Den mest populære og hyppigt anvendte kant af AMP boards kaldes SK. Det er en komplet analog af Armstrong-producentens BOARD-kant. Det vil sige, det har lige glatte kanter. Den eneste forskel fra den "native" Armstrong er tilstedeværelsen af ​​2 varianter af denne kant: SK15 og SK24. Teknisk gør dette det muligt at bruge plader med en glat kant i forbindelse med et system med en tyndere synlig del (system T15). For denne sag har AMF en kant SK15. For et standard T24 ophængningssystem er en AMF plade med en SK24 kant egnet. Det er værd at sige, at Armstrong boards med kanten af ​​bestyrelsen ikke bør bruges sammen med T-15 systemet.

2. VT 24. Kanten af ​​AMF, betegnet VT 24, er en analog af Armstrong-kanten med et trin kaldet TEGULAR. Det er kun egnet til T24-systemet.

3. VT 15. Kanten analog af Armstrongs MICROLOOK er udpeget af fabrikanten AMF VT 15. Den har et indhak i omkredsen af ​​pladen og er monteret på et plademonteret system med en synlig del af 15 mm. Den bruges til dyre modeller af et falsk loft.

4. GN og AW. Disse to kanter er analoge med kanterne af Armstrong Vector. Forskellen i kanter ses på billedet. Monteret loft med denne kant ser det samme ud.

Varianter af kanterne af pladerne Rockfon

ROCKFON er et polsk selskab, der er en del af Rockwool koncernen med virksomheder med hovedkontor i Danmark. Ud over hovedretningen - produktion af lyd- og varmeisolering med fundament i form af stenuld, som er kendt for russiske forbrugere, producerer firmaet plader til hævede lofter. Pladerne er også lavet på basis af mineraluld, hvorfor de ikke blot er dekorative, men også udfører en fremragende lydisoleringsfunktion. Produkter er i særlig efterspørgsel hos indenlandske kunder. Rokfon producerer loftsystemer af sådanne kanter: A15, A24, E15, E24, B, D, G, M, X. De kan klassificeres efter loftets type: Til synlig, halvt skjult og skjult.

Overvej kanterne af loftfliserne Rokfon mere:

1. For et synligt suspensionssystem:

Type A er en analog af kanten af ​​bestyrelsen og SK15 / 24. Direkte på alle 4 sider plade. Passer til synlige fjedringssystemer. Ud fra et synspunkt om adgang til kommunikation er dette den mest fordelagtige mulighed. Det er nemt at installere og demontere det lige så nemt. Der er to typer af denne kant:

 • A15 - monteret på et ophængningssystem med en synlig bredde på 15 mm
 • A24 - til standard systemer med en synlig bredde på 24 mm.

2. For en halv skjult sel:

1. Skriv E-kanter med et fremspring (eller trin). Det er vant til at arbejde med halvt skjulte fjedringssystemer. I dette tilfælde er ophængningssystemet begravet, og pladerne ligger mere stive, og den såkaldte "skygge" -effekt skabes også mellem dem. Der er 2 typer af E-type kanter:

 • E15 - analog af Armstrong Microlook eller AMF VT15
 • E24 - analog af Armstrong Tegular eller AMF VT24.

2. Skriv L-kanter med L-formet dybt forsænket kant. Monterede lofter af paneler med denne type kant skjuler størstedelen af ​​loftsystemets profil. Kun en smal søm vil være synlig. Panelerne er egnede til demontering og genmontering, og giver derfor adgang til loftloftet.

3. skriv M-kantet kant og dybt skåret. Hun, såvel som den forrige, skjuler næsten hele profilen af ​​ophængningssystemet, men profilen er dybt forsænket og på grund af dette svækker en interessant effekt af loftet. Pladerne kan let demonteres og give adgang til tagloftet.

3. Kanter til skjult ophængningssystem.

1. Skriv B-plader med et lille trin uden analoger. Denne kant anvendes, når det er nødvendigt at fastgøre panelerne direkte på loftet, dvs. installationshøjden er minimal. Adgang til loftrummet er ikke til rådighed. Denne kant er meget sjælden og er lavet til ordre.

2. Skriv D - analog kant Vector. Paneler med forskellige fremspring til montering på et skjult ophængningssystem. For at panelerne skal give nem adgang til interceilrummet, har de desuden kanter C fra de to anti-skridende ender og fra de andre to - D.

3. Type G-plader med denne kant anvendes, når der ikke er mulighed for at sænke loftet. Til deres monteringsklip anvendes G, som kan monteres enten direkte på trækloftet eller eventuelle konstruktioner på loftet. I denne udførelsesform er der ingen adgang til mellemrummet på grund af manglende evne til at demontere pladerne. Loftet ser monolitisk ud.

4. Skriv X-plader med kant X, hvilket giver udseendet af et monolitisk loft. På grund af den dybe udskæring i enderne af pladen er suspensionen næsten helt skjult. Loftet ser monolitisk ud. Om nødvendigt kan du demontere pladerne og få adgang til mellemrummet.

Vores ledere er til enhver tid klar til at besvare alle dine spørgsmål om typer af kanter hos forskellige producenter og for at hjælpe med udvælgelsen af ​​de nødvendige Armstrong-loftfliser. De fleste af de plader, vi har på lager, og materialer under ordren, leverer vi til dig på kortest mulig tid.

Hvis du har spørgsmål, bedes du ringe eller email [email protected]

Typer af kanter af loftfliser hængende loft Armstrong

I denne artikel vil vi tale om typer kanter af loftplader Armstrong. Vi besluttede at afsætte en særskilt artikel til dette emne, da folk ofte forvirrer kanttyper med Armstrongs loftnavne. Og generelt ville det ikke være overflødigt at finde ud af mere detaljerede oplysninger om et sådant populært loft.

Kanttyper

Tegular Edge (Tegular)

Kanten af ​​pladen med en sådan kant ser ud som et skridt. Plader med Tegular kant er konstrueret til montering på et konventionelt ophængningssystem med en bredde på 24 mm. Hvis der er installeret plader med en sådan kant, vil suspensionen se "forsænket" i loftets plan.

Ultima Tegular-pladen har en projektionsstørrelse på 8 mm, ikke 6,5 mm.

Edge Board (bestyrelse)

Pladen med en sådan kant har rektangulære kanter og er beregnet til montering på et ophængningssystem, der er kendt for alle med en bredde på 24 mm. Overfladen af ​​det monterede loft er fladt.

Afhængig af typen af ​​plade kan dens tykkelse være fra 12 til 25 mm.

MicroLook Edge (Microluk)

Kanten Mikroluk visuelt ligner Tegulams kant, ligner et trin, men den største forskel er, at plader med en sådan kant er konstrueret til at blive monteret på et 15 mm bredt ophængningssystem. På loftet vil det monterede ophængningssystem se "forsænket".

Edge Vector (Vector)

På pladerne med denne type kant er der specielle riller på begge sider.

For nylig er loftfliser med denne kant mere populært, hvilket ikke er overraskende, installationen er enkel, men udseendet af loftet ser mere attraktivt og usædvanligt ud! Plader med sådanne kanter er designet til montering på Preludeophængssystemet med en bredde på 24 mm. Det ophængte system i monteret form er skjult ved pladernes kanter og synes visuelt at være "halvt skjult", mens det er let at adskille de enkelte paneler og få adgang til loftrummet.

Edge MicroLook BE (Microluk BI)

En anden mulighed microluk kant. Plader med denne type kant har skridtkanter og er konstrueret til at blive monteret på Silhouette-ophængningssystemet. Loftets overflade er flad, når den er monteret.

Edge K2C2

Sådanne kanter udføres kun på lamellerne. I Rusland er disse loftsplader mindre almindelige end i Europa. På loftspladens lange sider er der spidser af en speciel type, på de to andre sider er der snit. Pladen med denne type kant er beregnet til installation på et skjult hængende system "Z". Når monteret, er ophængningssystemet ikke mærkbart. Ulejligheden ved at bruge plader med denne type kant er umuligheden af ​​at afmontere individuelle plader. For at få adgang til loftloftet er det nødvendigt at demontere alle pladerne i rækkefølge.

Kant SL2

Sådanne kanter udføres kun på lamellerne. Loftstrimler med denne type kant har specielle aflange riller på to lange sider. Listerne med denne type kant samt pladerne med kanten K2C2 er beregnet til montering på "Z" -ophænget system, mens suspensionssystemet ikke er mærkbart. Men det vigtigste er, at du nemt kan demontere de enkelte strimler og få adgang til loftrummet.

Clip-In Edge

Disse kanter er kun lavet på metalpladepaneler; plader med denne kant snap sig ind i et særligt ophængningssystem. Når monteret, er suspensionen ikke synlig, men om nødvendigt kan separate paneler fjernes. Lofter af denne type anvendes ofte i medicinske institutioner og især i driftsrum, hvor der er behov for at vaske lofterne med en højtryksvandstråle. Sådan installeres loftet af denne type på vores hjemmeside. Men samtidig vil jeg gerne henlede opmærksomheden på dig, hvis du bestiller levering og installation af Orcal Clip In kassetteplade i vores firma, så gælder 10 års producentens garanti for materialerne!

Edge hook-on (hook-on)

Denne type kant udføres kun på metalplader, som gør det muligt at klæbe panelet til lamellerne i et skjult system. Som følge heraf er det ophængte system usynligt, når det monteres. Evnen til at fjerne individuelle paneler og samtidig få adgang til loftrummet bevares.