Projektionsskærmmontering

Vi tilbyder høj kvalitet lærred projektionsskærm til en pris på 25.000 rubler med særlige garantier for kvalitet.

Hvem har brug for projektionsskærme i Moskva?

 1. Du afholder løbende konferencer, seminarer, koncerter, taler og andre materialer.
 2. Du skal organisere at se en film eller dine favoritbånd (så er projektionsskærmen til biografen absolut værd).
 3. Du er ansvarlig for kvaliteten af ​​uddannelse på universitetet eller skolen, du vil øge effektiviteten af ​​rapportmaterialet til studerende.
 4. Du forhandler konstant med forretningspartnere og potentielle kunder, så det er vigtigt for dig at interessere dem og præsentere produktet eller tjenesten i et gunstigt lys.
 5. Du hører rapporter (eller gør dem) om rapporter om virksomhedens finansielle aktiviteter. Det er vigtigt for dig at præsentere alt i visuel form.
 6. I mange andre tilfælde, når du arbejder med grafiske materialer, fotografier, film, præsentationer og mange andre.

Hver projektionsskærm til en projektor præsenteret i vores onlinebutik er en integreret del af effektiv kommunikation og billed af høj kvalitet.

Hvorfor skal du vælge disse projektionsskærme til privat eller kommerciel brug?

 1. Komforttilpasning og brug. Projektionsskærmvæggen tager ikke meget plads, men giver dig samtidig mulighed for at nyde et højkvalitetsbillede.
 2. Materialets kvalitet: Det tåler ydre påvirkninger, tjener i lang tid.
 3. Valget af enhver størrelse: fra små skærme til hjemmebrug til store genstande til seriøse præsentationer, kommercielle begivenheder.
 4. Valg og yderligere løsninger. Eksempelvis er projektionsskærmen med det elektriske drev efterspurgt.
 5. Komfort ved transport. Der er produkter, der let kan rulles under transport, og samtidig påvirkes kvaliteten af ​​dem ikke.
 6. Overfladekvalitet. Det "blinker ikke", "mørkere" og "lyser ikke" billedet.

Prisen på projektionsskærmen?

Omkostningerne afhænger af mange faktorer. Men i vores online butik finder du fremragende løsninger til kontor, hjem, uddannelsesinstitutioner til en pris på 25.000 rubler. Til denne pris får du en manuel skærm Elite Skærme M120XWH2 med en skærmdiagonal på 120 tommer og vejer mere end 10 kg. Dette er et design, der er egnet til seriøse præsentationer og taler.

Der er dog flere professionelle løsninger i produktserien Kronstein.ru: For næsten 260.000 rubler tilbyder vi en Elite Screens ITE126XW3-E14 skjult monteringsskærm med 126 "diagonale og fantastiske funktionelle egenskaber.

Se i kataloget, og du vil kunne finde noget interessant for dine behov og budget. Og om nødvendigt er vores konsulenter altid klar til at hjælpe, besvare spørgsmål om udvælgelse, bestilling, installation, levering - generelt spørgsmål vedrørende udstyret.

Hvorfor købe en projektionsskærm fra os?

 1. Vi tilbyder de bedste prisfremskrivningsskærme til detail- og engroskunder.
 2. Vi garanterer en professionel tilgang til dine ønsker og behov.
 3. Vi har arbejdet siden 2009, og du kan finde anmeldelser om os ikke kun på det officielle websted, men også på andre populære websteder.
 4. Vi samarbejder med enkeltpersoner og kommercielle virksomheder i hele Rusland, vi tager selv spørgsmål vedrørende levering.
 5. Vi tilbyder en fleksibel prispolitik.

Ring 8-800-555-22-97, og vi vælger projektionsskærmen af ​​din drøm!

Projektorbeslag

Beslag til projektoren giver en fremragende mulighed for at placere din projektor på en sådan måde, at den optimale billedstørrelse og den bedste synsvinkel opnås. Du vil være i stand til fuldt ud at integrere projektoren i dit hjemmemiljø, frigøre plads og bare optimere rummet rundt.

For at opnå den optimale billedstørrelse og placere projektionsenheden korrekt, anvendes en beslag til projektoren. Med det vil du være i stand til at udstyre dit hjemmiljø bedst og optimere det omgivende rum.

Vi tilbyder dig en universel loftmontering til projektionsudstyr fra førende producenter. Beslagets funktioner inkluderer justerbare vippe- og drejfunktioner. Enheden kan modstå store belastninger. Praktisk design giver nem installation.

Takket være den elegante og funktionelle projektorbøjle kan du oprette et harmonisk rumdesign. Dele, der anvendes i konfigurationen, tillader at opnå en lav friktionskoefficient, hvilket giver en jævn bevægelsesvirkning. Fastgørelsessystemet sikrer pålideligheden af ​​projektionsenheden.

Gør parenteser og stativer til ordre

Online butik Kronmaster.ru tilbyder dig en unik service til fremstilling af et produkt efter kundens ønske samt modernisering af vores produkter baseret på vores egen produktion, udstyret med moderne udstyr:

- laser metal skære maskine fremstillet i tyskland
- bøjningsudstyr lavet i Slovakiet
- højteknologisk værksted til maling og tørring
- værktøjsmaskiner og andet udstyr

Og så har du en ide, vi er klar til at bringe det til liv.
Først skal du:

- udarbejde opgaver, dvs. beskrive funktionaliteten af ​​det fremtidige produkt
- Angiv hvilket udstyr der skal bruges til publikationen (for eksempel: hvis dette tv rapporterer mærket og modellen nøjagtigt)
- Hvis det er muligt, lav en tegningsskitse af produktet eller hent et billede ens.
- Forlad en telefon

"Send information til os via e-mail" eller via knappen "Lav en ordre"
Oplysninger sendes til designafdelingen. Designeren vil kontakte dig for at præcisere detaljerne, og derefter passerer tegningen til produktion.

Produktionstid:
- nemme udgaver - op til 7 hverdage
- mere kompliceret - op til 14 hverdage

Vi anbefaler at se på fotogalleriet, som vi har lavet for at bestille produkter.

Skrivebordsstativ til to skærme med diagonaler fra 15 til 26 tommer

Skrivebordsstativ på en rund base til en skærm med diagonaler fra 15 til 26 tommer

Gulvstativ på en rund base til tv med diagonaler op til 65 tommer

Gulvstand til 6 skærme

Gulvstativ til lys multimedie projektor Casio XJ-A245

Moderne multimedieprojektorer bliver lysere og mere kompakte, de kræver ikke længere massive, tunge strukturer til deres installation. Et eksempel er Casio XJ-A245 projektoren med dimensioner på 297x43x210 mm og en vægt på kun 2,3 kg - udførelsen af ​​lysstyrke og elegance.

En hylde til et stort videokamera til en stationær skærm

Arm til 3 skærme med installation på en søjle

Ordren er lavet til en natbar i en af ​​Moskvas biografer. En del af dette projekt var, at det var nødvendigt at montere konsolrammen på den dekorative gips-kartonvæg af en tykk kolonne (Ø800 mm), for hvilken der blev udviklet specielle koblingsfælge (ikke vist på figuren). Den samlede vægt af strukturen holdt sammen med monitorerne var ca. 100 kg. Resultatet oversteg alle forventninger (se billede)!

Skrivebordsstativ til to små skærme

Gulvinformationsstand til iPad

 • Højden på racket - 1100 mm (iPad er placeret på niveauet for den gennemsnitlige persons bælte);
 • Computeren er beskyttet af et anti-vandal kabinet;
 • En tykk stålplade beskytter stativet mod at vende om;
 • Lejerør med en diameter på 51 mm kan være lavet af rustfrit eller malet (sort, grå) stål;
 • Stativet er udstyret med magasiner til brochurer og brochurer;
 • Det er muligt at fremstille stativet til kundens størrelse, herunder desktopversionen;

Skrivebordsstativ til en lille skærm

Vægbeslag til multimedie projektor skærm

(Alle størrelser bestemmes af kunden)

Loftbeslag til en eller to skærme med en kasse til elektronisk udstyr

Ved ordre fra en af ​​handelsvirksomhederne i Moskva i juni 2012 fremstillede vi PlasmaLong beslaget med en kasse til systemenheden af ​​elektronisk udstyr.

Beslag til LCD eller plasma i en niche

Dette design har ikke brug for kommentarer. Anmodninger om fremstilling af beslaget til installation af et LCD- eller plasma-tv i nichen mellem værelserne kommer til os regelmæssigt. Her er en af ​​de mulige muligheder.

Fast konferencestand til LCD- og plasmaskærme med op til 42 "diagonaler

RackStone PMW40 Conference LCD og Plasma Monitor Stand er lavet på basis af et enkeltrørstativ til RackStone PMW40 LCD-tv og plasma-paneler, men i modsætning til det er udstyret med en vippesvivler, der gør det muligt at vippe skærmen fra en position vinkelret på gulvet til en position parallelt med gulvet.

Tekniske specifikationer

Skærm diagonal - op til 42 "
Tiltvinklen (op) - op til 90 °
Justerbar højde på bærerøret - 700 ÷ 1200 mm
Diameter af lejerørene - 51 mm

Gulv-mobile står under berøringspanelet (berøringspanel)

Ultra Conference Stand, der er baseret på Ultra Conference Solo-standen, har et skærmbeslag, der gør det muligt at dreje bærebøjlen gennem en vinkel på 0 ° ÷ 90 °, dvs. drej skærmen fra et vinkelret parallelt med gulvpositionen, for eksempel for at indstille berøringsskærmen -paneler (berøringspanel)

Tekniske specifikationer

Skærmstørrelse - op til 55 "
Tiltvinklen (op) - op til 90 °
Suspensionshøjde (i midten af ​​skærmen) - 300 ÷ 800 mm
Diameter af lejerørene - 51 mm

Udendørs mobil konference racks

I juni 2012 modtog vi et teknisk projekt til udvikling af gulvholdere til LCD monitorer til at holde konferencer på et rundt (ovalt) bord af cirkulær form fra en af ​​de kommunale distrikter i Moskva.

Tekniske specifikationer

Skærmstørrelse - op til 55 "
Tiltvinklen (op) - til 45 °
Suspensionshøjde (i midten af ​​skærmen) - 300 ÷ 800 mm
Diameter af lejerørene - 51 mm

Væg- og loftbeslag til LCD TV-LCD-Fix

I april 2011 gennemførte vi en privat ordre fra et Moskva IT-selskab til fremstilling af en vægvægsbøjle til et LCD-tv baseret på tv-LCD-var-loftbeslaget. Tanken var at tv'erne (skærme) skulle hænge i vægåbningen og fastgøres til de vandrette loftbjælker. Som følge heraf blev der oprettet et beslag, som modtog det konventionelle navn TV-LCD-Fix, som også kan bruges til at montere et tv i en vinduesåbning eller i en vægåbning, der forbinder to værelser. Alle dens egenskaber (længde, rotation omkring den lodrette akse, landingsdimensioner osv.) Bestemmes af kunden.

Pioneer højttaler vægbeslag

I april 2011 gennemførte vi en privat ordre til produktion af en vægbeslag (2 stk.) Til Pioneer højttalersystemet. Det var bunden af ​​søjlen, der fastlagde formen på den bærende palle, hvor der på kundens anmodning blev boret 3 huller til montering af skruer. Braketten modtog kodenavnet AKP-20. Modellen er lavet af forudbestilling, det er dem. egenskaber svarer generelt til modellen AKP-15.

Loftbeslag til en 15,2 kg multimedie projektor

I marts 2010 modtog vi en ordre fra Moscow Institute of Steel and Alloys til fremstilling af et loftbeslag til en Panasonic PT-DW6300 multimedieprojektor med en vægt på 15,2 kg til hængning på et loft på 5 meter. Som følge heraf blev et design med variabel fjederhøjde fra 1 op til 1,5 m og med justerbar vippevinkel op til + 10 °. Udgifterne til udvikling og produktion beløb sig til - 18000 p., Omkostningerne ved installation - 10.000 p. For detaljer om installation, se side.

Mobil gulvstativ Rackstone PMW-D (Dobbelt) til to store LCD-skærme med vandret layout

Opfylder en ordre fra en af ​​de største IT-udbydere, udviklede og introducerede KronMaster i produktion et Rackstone PMW-D (Dobbelt) gulvstativ til to store LCD-skærme med vandret justering. Designet til specielle anvendelser - fx multi-vinduespræsentationer og informationstavler - stativet har en mobilbase, der gør det muligt at bevæge sig frit på tværs af gulvet, og to PlasmaFlat-typer paller fastgjort på en fælles gård. Alle hoveddimensioner bestemmes af kunden.

Rotex-Twin Loftbeslag til to CRT-tv'er

Gamle kinesiske tv'er har endnu ikke tjent deres tid, og kvaliteten af ​​deres image er ikke lavere end LCD- og plasmapanelerne, og de er meget billigere end sidstnævnte. Deres eneste ulempe er den store mængde plads besat. Men med en pragmatisk tilgang kan det minimeres, hvis du bruger vores Rotex-Twin loftbeslag til at hænge to kinesisk-tv'er til loftet. Denne mulighed er mest velegnet til handelslokaler og venteværelser, hvor det er nødvendigt at konstant forsyne besøgende med de nødvendige oplysninger eller simpelthen underholde dem med fjernsynsprogrammer. Modellen vist på billedet er lavet til en bestemt ordre og er designet til at hænge to CRT-tv'er med en skærmdiagonal på 21 "til en højde på 1200 mm fra loftet med en maksimal belastning på 100 kg. Vi giver ikke andre egenskaber og dimensioner, da vi kan lave en lignende beslag til enhver et par tv-apparater med en suspension på den krævede højde. Omkostningerne ved bestillingen afhænger af dens kompleksitet, volumen (antal stykker) og haster og varierer fra 15.000 rubler per en beslag.

Vægfoldsarmen med øget styrke til et tungt plasma eller LCD-panel med en diagonal på over 52 ". Model Plasma-150

Priserne for LCD og plasma paneler falder, mens deres størrelse og vægt stigning. Glade ejere af hjemmebiografer er ikke længere tilfredse med relativt små skærme op til en meter bred - tjen dem med et og et halvt eller mere! Men problemet er: Det bliver lettere at købe et sådant tv, og det er sværere at købe mere installationsplads til det. Hvordan er man i denne situation? Sådan placeres en stor fladskærm på væggen, måske endda at fjerne den i en niche, og ikke bekymre dig om pålidelighedens pålidelighed? Vi fandt en løsning! Vægmonteret foldebeslag med øget styrke til store plasma- eller LCD-paneler Plasma-150 lykkes med at klare denne opgave!

Vægmonteret foldningsbeslag til højstyrke tunge plasma- eller LCD-paneler med diagonal fra 50 til 65 ". Model Plasma-100

Vægbeslaget, som er unikt i sine egenskaber til fastgørelse af tunge plasma- og LCD-paneler med diagonaler fra 50 til 65 "giver størst mobilitet til dit fjernsyn, når de hænger på en væg med egenskaber, der ikke er egnede til sådanne modeller: Tåler belastninger på op til 80 kg (afhængig af materialets og styrken af ​​væggen ) gør det muligt at dreje tv'et op til 180 °, forlænge skærmen fra væggen op til 1200 mm og skifte hældningsvinklen på panelet til 20 °.

Vægbeslag til et plasma-panel eller et LCD-tv med en stor diagonal af universel specialstyrke med rotation og afgang fra væggen. PlasmaStrong model

Denne vægbeslag med særlig styrke er designet til at blive fastgjort på væggen af ​​et stort plasma- eller LCD-panel med en diagonal på op til 60 "og mere (på forespørgsel). Den høje fleksibilitet skyldes de tre bevægelsesfrihedsgrader af støttebøjlen. Det mellemliggende knæ har to rotationsakser, som tillader drej kun skærmen vinkelret på væggen, men bevæg den også parallelt med vægplanet. Hældningsvinklen på bærebøjlen varierer fra 0 til 20 °, hvilket gør det muligt at lave et fladt tv højt over loftet i forholdsvis små deres lokaler.

Vægbeslag til montering af et plasma-panel eller LCD-tv med en stor diagonal universal med rotation fra væggen. Model PlasmaStrong-S

Denne vægbeslag med særlig styrke er en modifikation af PlasmaStrong-beslaget (vises først) og er også beregnet til montering på væggen af ​​et plasma-panel eller LCD-tv med en stor diagonal (op til 60 "). I modsætning til dets forgænger har den imidlertid ikke en mellemliggende bøjning, der gør det muligt at flytte skærmen TV'et er parallelt med væggen. I stedet er bærebøjlen fastgjort direkte til hængselsbøsningen, som sikrer sin rotation rundt om den lodrette akse i en vinkel på ± 15 °. Hældningsvinklen på bærebøjlen kan ændres Jeg var inden for ± 30 °, hvilket gør det muligt at fastsætte et fladskærms-tv højt på loftet i en forholdsvis lille plads.

Væghylde til cd'er og dvd'er

Enhver musik elsker eller video mand ved hvad der virker, det er praktisk at placere i lejligheden en samling af hans yndlings cd'er eller dvd'er. Og sagen er ikke engang i mangel af ledig plads, men i mangel af forslag på det russiske marked for rummelige, men ikke omfangsrige og holdbare racks (hylder) til cd'er. Gå til enhver lyd- og videobutik - hvad vil du se? Et stort antal plast, i bedste fald, træ, hylder og stativer til 20, 50, 100, 300 og endda 500 cd'er. Der er meget færre tilbud til DVD-hylder, og de er ubelejlige, med sektioner til tykke kasser, hvor to tynde kasser ikke passer, at holde en tynd i sektionen er uøkonomisk, og der er simpelthen ingen ikke-sektionelle. Problemer begynder, når din cd- og dvd-samling, der hele tiden udvides, vil nå flere hundrede stykker. Prøv at kombinere de foreslåede hylder i et stort rack - og du vil forstå, hvad det handler om. Vi besluttede at udfylde dette hul og udviklede et elegant, rummeligt og samtidig ikke-klumpet nærvægsstativ til opbevaring af et stort antal cd'er og dvd'er. Den foreslåede mulighed bør betragtes som et indledende modul til konstruktion af et stativ til dine specifikke forhold.

Loftbeslag til kinescope-tv med en skærmdiagonal på 31 tommer

På ordre fra en af ​​de russiske firmaer udviklede vi og inden for en uge udførte loftkonstruktionens konstruktion til et meget stort CRT-tv (med en 31-tommers diagonal) i metal. Et sådant beslag kan installeres i handelsgulvet i et stort supermarked, venterum på en togstation eller lufthavn.

Metal rack til computer og andet kontorudstyr

Denne rack (mobil arbejdsplads) til din computer blev udviklet og bestilt for sig af en af ​​vores medarbejdere. Designets hovedideer er pladsbesparende (sammenlignet med bordet), bevægelsesfrihed i rummet og nem adgang til stikene.

Original loftmontering til projektor

Når man planlægger at installere lyd- eller videoudstyr, støder brugerne ofte på ikke-standardmæssige betingelser for installationen, og derfor opstår der et alternativ: Tilpasning af kommercielt tilgængelige monteringsanordninger (beslag, reoler, suspensioner) til disse forhold, som undertiden er yderst vanskeligt eller endog umuligt at opnå. eller bestil individuel fastgøring under hensyntagen til egenskaberne ved et bestemt rum.

I begyndelsen af ​​2007 blev vi kontaktet af et Moskva firma med en anmodning om at lave et loftbeslag til en tung multimedieprojektor under specifikke installationsforhold.

Montage til projektorer

Hvor kan jeg hente en ordre? - Moskva, st. Suschevsky aksel. 5, s. 20, td Savelovsky, 2. sal, pavillon N-10. Du kan få råd, kende tilstedeværelsen eller afklare status af ordren via telefon. Savelovskaya 8 (965) 242-1458

Hvad er tidsplanen for butikken? - Levering af ordrer er lavet man-lør fra 10.30 til 19.00, hele weekenderne. Advarsel! Kontroller i forvejen tilgængeligheden af ​​varer ved afhentning, da nogle varer opbevares på lager. Leveringstid fra lager 1-3 dage

Jeg lavede en ordre, men ingen kalder mig. Hvornår vil min ordre blive behandlet? - Bestilbearbejdning foregår man-lør fra 10.30 til 19.00, søn weekender. Efter modtagelsen af ​​ansøgningen kontrollerer chefen tilgængeligheden af ​​varer og bekræfter ordren via telefon eller post.

Hvor meget er fragt i Moskva? - Levering i Moskva inden for Moskva Ringvej 300 rubler, uden for 600 rubler, afhængigt af km. I nærværelse af varer i butikken udføres levering samme eller den næste dag. Hvis varerne skal flyttes fra lageret, øges leveringstiden med en dag (ekskl. Weekender og helligdage)

Betalingsform - Ved afhentning Savelovsky og ved levering af kurer, kan du kun betale for kontanter. Pris for juridiske personer ved bankoverførsel + 5% (minimumsbeløb ved bankoverførsel 3000 rubler)

Jeg er fra en anden by. Kan jeg bestille levering og hvor meget vil det koste? - Levering til regionerne gennemføres kun via transportselskabet SDEC til 100% forudbetaling. Efter at have bestilt ordren bekræfter lederen tilgængeligheden af ​​varer via telefon eller post og sender en faktura til betaling. Når betalingen er modtaget, sender vi din ordre inden for 1-2 dage (ekskl. Weekender og helligdage).

Projektor skærm beslag

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsbeslag til projektorer. I sortimentet af enheder af tre typer:

Den beslag, der bruges til bekvem installation af projektoren, skal give en pålidelig fikseringsteknik. Vi har præsenteret billige kinesiske tilbehør af populære mærker: Classic Solution, Digis, ScreenMedia, Wise, etc.

Sådan vælges en beslag

Hvis du skal købe en beslag til projektoren, skal du overveje egenskaberne:

 • vippevinkel;
 • rotationsvinkel;
 • maksimal mulig vægtbelastning.

Ved hjælp af justeringer for højde, hældning og rotation opnår du den ideelle position af udstyret i rummet. Afhængig af modellen varierer projektorens hældning fra 4 til 30 grader, og drejningsvinklen varierer fra 10 til 360. Udstyret til væg eller loft vejer mellem 10 og 20 kg. Monteringsudstyret har også æstetisk værdi: det giver dig mulighed for at skjule elektriske kabler.

Fastgørelsesanordningerne til køretøjer præsenteret i kataloget ledsages af detaljerede beskrivelser og interaktive billeder. Dette forenkler udvælgelsen. For spørgsmål, kontakt online konsulent eller bestil et opkald tilbage.

Vi laver parentes til ordre!

Ud over beslagene, der er masseproduceret i store partier, kan vi også fremstille visse typer produkter til ordre. Så på forespørgsel kan vi øge eller nedsætte knæets længde (afgang fra væggen) ved beslagene, hvor plastdæksler ikke anvendes, ændre afstanden til loftet ved loftbøjlerne, skift arrangement og diametre af monteringshullerne på pallerne til LCD-tv og skærme mv. n.

Takket være vores pilotproduktion, der er baseret på en af ​​de første og mest avancerede russiske fabrikker til produktion af beslag, har vi desuden mulighed for at fremstille en beslag til individuelle ordrer. Produktet vil blive skabt fra start til slut, specielt til dig og bragt af vores eksperter for at imødekomme dine krav; Desuden får du mulighed for selvstændigt at deltage i oprettelsen af ​​en ny model i henhold til tegningerne fra dig.

Ved produktion af eksklusive modeller og produkter til individuelle ordrer ledsager vi ordren fra begyndelsen - dens accept - til levering eller levering af det færdige produkt til forbrugeren, og vi deltager aktivt i alle faser af produktfremstillingsprocessen: inkl. Vi udvikler teknisk dokumentation, vi koordinerer projektet med teknologier af pilotproduktion, vi kontrollerer ydeevnen for metalarbejde, drejnings- og svejsearbejde, kvalitet og fuldstændighed af et produkt.

Her er nogle af de eksempler på modeller, der er lavet af os til private ordrer. Alle kan tilpasses til dine driftsbetingelser, både i størrelse og modstandsbelastning.

Leveringstid for individuelle ordrer er 7-14 hverdage.

Skærmmontering

Kvaliteten af ​​billedet, publikumets komfort og selv deres sikkerhed afhænger af korrektheden af ​​montering af projektorskærmen. Vi har alt, hvad du behøver for at installere en almindelig vægkonstruktion, reparere den på grommen eller udføre andet installationsarbejde.

Vi tilbyder virkelig overkommelige priser for hele produktudvalget, samt levering af specifikke fastgørelsesdele til ordren. Ring lige nu og bestil de originale monteringer til skærmen til virkelig gunstige priser fra firmaet "VEGA": +7 (495) 580-6926.

Installation af videoprojektionsskærmen

Når du installerer en projektionsskærm og en videoprojektor i et rum, er det nødvendigt at overholde visse krav til deres relative positionering, hvilket giver mulighed for at opnå den maksimale billedkvalitet.

Korrekt afhente hardware til projektoren, og hvis det er nødvendigt for skærmen, hjælper vores specialister dig.

Vores specialister er også klar til at udføre installationen af ​​skærmen og videoprojektoren.

Projektionsskærmmontering

Loft- og vægmonteringssystemer

Installation med mulighed for vandret forskydning

Moderne fastgørelsesanordninger giver dig mulighed for sikkert at installere skærmen på væggen eller i loftet; Robuste understøttende ben giver grundlaget for bærbare og mobile skærme; anti-trapeal stænger kompensere for mulige billedforvrængninger.

Takket være et interessant design og en attraktiv finish kompletterer skærmens monteringer indretningen, hvilket medfører elementer af teknisk æstetik.