Sådan fastgøres tagene på væggen: Fordele og ulemper ved væg- og loftmodeller, nuancerne i installationen

Intet giver trøst i ethvert rum som gardiner og gardiner, som ikke kun fungerer som indretning, men også beskytter husejere fra nysgerrige øjne og for stærkt sollys. Derfor, før hver person fuldfører reparationen i hans hus, vil der helt sikkert være et problem efter eget valg.

Men sådanne dekorative tilbehør alene på vinduerne vil ikke være i stand til at holde, så du skal stadig købe dem cornices, der er specielt designet til dette formål. Og udvælgelsen til det indre af sådanne indretninger er ikke mindre vigtigt, for hvis de tager det forkerte valg, kan de ødelægge hele billedet.

Wall cornice - en klassiker, som igen er i trend.

Men når man køber taggrunde, er det ikke nok at være opmærksom på deres design og hvilket materiale de er lavet af, fordi de også adskiller sig i fastgørelsesmetoden. Nogle er designet til at blive hængt fra loftet og andre til væggen.

Tip!
Profil- og snorskårer er konstrueret til montering kun i loftet, men stangen - til vægplaner.
Der er også universelle tagbøjler, såsom baguette og jernbane.
De kan fastgøres både i lofter og på vægge.

Fordele og ulemper ved væg og loft taggrunde

Metal væg cornice ser godt ud, hvis du har brug for at understrege, for eksempel, moderne stil i rummet.

Ceiling cornices, selvfølgelig, har deres positive aspekter. For eksempel kan du med hjælp fra dem skjule fejlene i lofterne, øge rummet visuelt og endda deres lave pris, og en række farver i plastikmuligheder kan tiltrække boligejer.

Ikke desto mindre er der sådanne ulemper som:

 • umuligheden af ​​installation på et strækloft (uden et særligt udstyret sted);
 • upraktisk at bruge nærbelysningsarmaturer;
 • installation vanskeligheder undertiden gøre denne type af tagger helt uinteressant.

Også sådanne anordninger kan ikke lide deres ensartethed, hvilket ikke kan siges om væglisterne, der produceres i en ret omfattende designløsninger.

Lofter af plastik, som som regel altid har et monotont design.

De er ikke kun plastik, men også fra dyre skove, hvilket er meget praktisk, når du skal vælge et design, for eksempel til møbler.

Derudover har de følgende fordele:

 • Relativ let installation (hvis du kender alle nuancer, kan du selv gøre det);
 • en række former (afrundet, rektangulær og så videre);
 • mulighed for fastgørelse til væggen i nicher
 • stofbesparelser til gardiner og gardiner;
 • mere respektabelt udseende.

Vægskærme af træ fremhæver perfekt de raffinerede møbler af samme materiale.

Med andre ord kan væggardinstænger installeres i enhver situation og sandsynligvis fordi de stadig er klassikere af genren, når de opretter et eller andet rumdesign. Nu kan de, der er enige herom, forstå, hvordan man laver tæppestænger på væggen, samt lære om de små, men nyttige hemmeligheder af denne proces.

Vær opmærksom!
Foruden loftslister kan væganaloger også have flere rækker, så hvis du skal hænge gardiner, gardiner og lambrequins, så bør dette ikke være et problem, når du vælger den anden mulighed.

Processen med montering af væggitter og nyttige tricks

Vigtige ting

Hvert enkelt tilfælde har sine egne nuancer, og fastgørelsen af ​​kanten af ​​gardiner til væggen er ikke en undtagelse. Desuden er nogle små ting ikke mindre vigtige grundlæggende regler, så også de må ikke gå glip af. Så hvad skal du vide, når du vælger og installerer en væggardinstang til gardiner?

Lad os sortere alt i orden:

 1. For en perfekt visuel opfattelse af de hængende taggrunde og gardiner skal denne enhed vælges, så den stikker ud over vinduets sidegrænser på mindst 15-25 cm.

Den korrekte placering af væg cornice i forhold til vinduet.

 1. Til samme formål er det bedre, hvis corniceen er suspenderet fra et loft på 10-20 cm fra loftet, afhængigt af dets højde og vinduesarrangement.
 2. Hvis længden af ​​væggrænserne overstiger 2 m, er det nødvendigt at tilføje yderligere beslag til det i midten, når du installerer, hvilket gør det muligt at holde det mere pålideligt og ikke så godt.
  For eksempel kan det være en cornice med fastgørelse til modsatte vægge - normalt har sådanne muligheder en længde på 3 meter eller mere. De bruges oftest i tilfælde, hvor 2 korte hjørner ikke kan forbindes i henhold til æstetiske standarder, men du skal stadig gardinere både vinduerne og væggen langs hele længden.
  I modsætning til de korte typer, der er fastgjort til væggen direkte over vinduet, fastgøres beslagene på de lange tagskiver på modstående planer. Men på trods af forskellene i længden er vedhæftningsprincippet ens.
  Forresten har begge muligheder alle ekstra beslag monteret kun på væggen over vinduet.

Billedet viser, hvordan den korte og lange cornice ser det samme ud i sit design, men forskelligt i dens vedhæftede punkter.

 1. Ved køb af tagskæggene er det ønskeligt, at gardinerne allerede er tilgængelige, da deres vægt skal tages i betragtning med dets tekniske egenskaber. I reglen beskriver instruktionerne i pakkerne af sådanne anordninger den maksimale vægt, de kan modstå.
 2. En sådan indretning til gardiner bør ikke forstyrre vinduet for at åbne og lukke. Dette skal tages i betragtning ved tilslutningen.
 3. Også tagene skal ikke placeres, så gardinerne og gardinerne i fremtiden berører vindueshåndtagene eller falder på varmeapparaterne.

Punkt 6 afhænger helt af beslagets størrelse, og du bør absolut være opmærksom på dens længde, når du køber tagskægget (for kort vil ikke tillade strukturen at stikke ud fra væggen til den ønskede afstand).

 1. Ved markering af de punkter, hvor beslagene skal monteres fra tagskægget, er det bedre at foretage målinger, startende fra loftplanet. Dette skyldes det faktum, at hvis loftet vil have en lille roll, kan brugen af ​​et bygningsniveau til mærkning kun gøre skade, da det vil give det visuelle indtryk af, at strukturen er blevet fastgjort skævt. Selvfølgelig med store forskelle i loftet er det ønskeligt at fjerne sådanne fejl på forhånd.

Trin for trin installation

Trin-for-trin installationsproces vægafskærmninger.

Fabrikanter af disse enheder gør nu alt for at lette deres installation, så fastgørelsesanordninger til klodserne til væggen skal normalt allerede være til stede i sættet. Men hvis det så skete, at det ikke var færdigt, så skal du købe 8 mm ekspansionsdyk og skruer før installationen.

Derudover skal beslag, støtteelementer (konsoller) til dem, gardinstrimler og dekorative kopper medtages i apparatet til disse enheder.

Direkte til installation af tagbøjlerne, bør du forberede sådanne værktøjer som:

 • bor med en konkret boremaskine;
 • roulette hjul;
 • niveau;
 • konstruktion markør;
 • Phillips skruetrækker;
 • trappestige;
 • hammer.

Dette nettingsprincip anvendes som regel til tagskærter, der er fastgjort til modstående vægge (1-beslag, 2-fikseringsskrue, 3-tappingsskrue, 4-dekorative hætter).

Installationsprocessen selv består af følgende trin:

 1. For det første skal du omhyggeligt lave væggenes layout i overensstemmelse med designelementerne på tagbøjlerne. I dette trin, ved hjælp af et målebånd, er alle de steder, hvor støtteelementerne er placeret, markeret med en blyant. Deres ensartethed kontrolleres af niveau.
 2. Ved siden af ​​de markerede steder er der vedhæftede beslag og hullerne i dem til dowels er markerede punkter, hvor boringen vil forekomme.
 3. Derefter er det nødvendigt at bore huller med huller i væggen på de markerede punkter med en boremaskine med en boremaskine til beton, og så skal duerne selv indsættes i dem.

Selvdrejende skruer med ekspansionsstik til fastgørelse af tagene.

 1. Herefter anbringes beslagene skiftevis på væggen og fastgøres sikkert med skruer.
 2. I næste trin skal du dække pladerne, hvor skruerne vil blive synlige. Til dette anbringes en dekorative kasket-kop på disse steder, som yderligere er skruet sammen med en eller flere skruer.
 3. I sidste fase skal du sætte beslagsstativet i hætten og fastgør dette element også med bolte med tandhjul. På disse samme stænger og vil være placeret selv cornice. Desuden kan den forblive enten i fri position, eller den kan også fastgøres med bolte og skruer for pålidelighed.

Skematisk gengivelse af fastgørelsen af ​​tagene til vægplanet.

Vær opmærksom! Afhængigt af designfunktionerne kan fastgørelsen af ​​tagene til væggen til et eller andet plan variere lidt, så du skal navigere allerede på plads. Men under alle omstændigheder er fastgørelsesprincippet meget ens for alle.

Installation nuancer på skrøbelige vægoverflader (gipsvæg, skumbeton)

Princippet om montering af beslag på taggitter på gipspladen væg ved hjælp af dyvel sommerfugle.

Nu er det moderigtigt at skære mure med gipsplader, og i det sidste er skumbetonhuse ikke ualmindelige, så mange kan undre sig over, hvordan man laver gardinstængerne til væggen med løstere og sprøde egenskaber. I sådanne tilfælde er der brugt tricks af erfarne håndværkere.

Så hvis det er meningen at hænge lette gardiner på et letvægtsgardin, så bores huller til dowels på ikke-stive vægge på en sådan måde, at deres diameter er mindst 12 mm. I dette tilfælde bores der først med en tynd bore og derefter med en tykkere.

Det er bedre, hvis der anvendes flere typer øvelser, og denne proces vil forekomme meget omhyggeligt og gradvist i 3-4 trin til den nødvendige diameter. Endvidere indsættes ikke en sædvanlig dowel i det borede hul, men et fastgørelsesorgan i form af en sommerfugl, større i diameter, som, når den er skruet ind, er i stand til at åbne som sådan. Dette vil gøre det muligt for ham bedre at holde fast på gipsvæg eller skumbeton.

Billede af skruer med dowel butterfly.

For tunge strukturer med massive gardiner kan denne fastgørelsesmetode imidlertid ikke give denne pålidelighed, da disse materialers skrøbelighed ikke vil tillade, at dowel og skruen holdes under for høj belastning.

Derfor er det her først nødvendigt at fastgøre metalbjælken eller træbjælken til flyet, og kun derefter fastsætte beslagene på dem.

Endelig

Hængende gardiner på specielle enheder, der skal fastgøres til væggardinet.

Når du installerer tagskægget, skal du ikke glemme at hænge enhederne til gardiner og gardiner på det, ellers vil der ikke være mening i et sådant design. Nå, de, der har brug for yderligere oplysninger om dette emne, kan se videoen i denne artikel.

Sådan repareres loftet cornice. Klassificering og udvælgelse. Installation til loftet, på beslagene, til gipsvæggen, væggen og strækstof

Moderne loftet cornices er designet til at fastgøre forskellige gardiner, gardiner, tyl, og på samme tid er næsten usynlige bag deres stof. Krydsene er oftest lavet af polyvinylchlorid af høj kvalitet (PVC). Designet består af et hult dæk med flere arbejdslinjer. Hvis du beslutter dig for at installere en sådan enhed i rummet - læs vejledningen om, hvordan du løser loftet.

Plastloft cornice

Vær opmærksom! En vigtig parameter for plastdæk er vægten af ​​alle stoffer, og i tilfælde af tunge gardiner kan designet bryde, bare ikke opretholde deres vægt.

Fastgørelsesloft tagskinner

Klassificering af plastloftlister

Ved design

 • Enkelt række
 • Dobbelt række
 • Tre-rækken.
 • Fire rækker.

Designelementer til taggafler

Ved fastgørelsesmetode

 1. Gennem hullerne i corniceen.
 2. På parenteser og på suspensioner.

Vælge en plastisk cornice

Foreløbige målinger af fastgørelsespunktet

Når du vælger et design, skal du ikke bare fortsætte med udseendet, som selvfølgelig skal kombineres med rummets indvendige løsning, men også fra den måde, hvordan du lægger loftet på loftet.

Da installationen foregår på vægge eller lofter, skal det korrekte valg af monteringsmuligheder foretages i et tidligt stadium.

Inden du vælger et design, og studerer anbefalingerne om, hvordan du reparerer loftlisterne, skal du foretage målinger af parametrene i vinduesåbningen og bestemme, hvilken slags gardiner du planlægger at hænge på.

For rigtigheden af ​​dette trin skal du overveje følgende punkter:

 1. Fastgørelse af tagene til væggen må ikke forstyrre åbningen af ​​vinduet. For at gøre dette er det nok at arrangere det 5 cm over vinduets åbning.
 2. Mængden af ​​fjernelse af tagene fra væggen skal gøre det muligt for gardinerne at hænge på det for ikke at røre ved vindueshåndtagene, vindueskarmets kant og batteriet.

Det er vigtigt! Hvis du planlægger at bruge multi-lag gardiner, så tages alle målinger fra laget nærmest vinduet.

For nem brug skal du vælge længden af ​​tagskæggene, så du kan åbne vinduesåbningen helt ved at skubbe gardinerne. Det antages, at afstanden fra enderne af tagene til vindueskråningerne skal være 30-40 cm.

Selvfølgelig afhænger bredden og densiteten af ​​de forskellige gardiner, afhængigt af placeringen af ​​vinduet, såvel som dine præferencer, af denne værdi.

Cornices monteret i loftet

Hvordan man vælger materiale og design af taggrene

For tunge gardiner skal du bruge gardinstænger af slidstærk plastik og metal. Monter sådanne strukturer gennem hullerne i dækket.

Hvis du ved, hvor mange lag stof du planlægger at bruge, så vælg et dæk med det samme antal arbejdspor. For eksempel, hvis det vil være tykke gardiner, tule og lambrequin, så skal du finde ud af, hvordan du løser de tre rækkede loftslister.

Installationsvejledning eave til loftet

 1. Kend længden af ​​cornice, skær den i længden, ved hjælp af en firkant og en hacksav til metal. Saml strukturen, sæt krumme dele eller krogpropper på enden af ​​cornice, hvis cornice er lige.

Skær tagskæggene med en hacksav

Hul til fastgørelse af tagskæggene

 1. Bor et specielt hul i midten af ​​cornice med to øvelser med forskellige diametre.
  Begynd at bore et hul i fronten af ​​strukturen med en stor bor, hvis diameter gør det muligt at lukkehætten dækker flush i overfladen af ​​cornice.
  Så snart denne tilstand er nået (dybden af ​​boringen svarer til højden af ​​låsens hætte), - bor et hul med en tyndere borekrone.
 2. Bor de samme huller langs hele længden af ​​loftet cornice. På samme tid, jo tyngre gardinerne er, desto mindre skal pitchen mellem hullerne være.
 3. Fastgør cornice til loftet, så symmetriaksen af ​​dens konstruktion og vinduet falder sammen i det vertikale plan.
 4. Gennem det centrale hul i corniceen gør et mærke på loftet.

Ceiling cornice installation proces afsluttet

Installationsskema brede taghuler

 1. Ved hjælp af en perforator og en boremaskine til beton med den ønskede diameter bores et hul i det, hvor du lægger fat i døren og fastgør cornice på en skrue.
 2. Juster tagene og anvend andre mærker på loftet for at rette det, og så bor de tilsvarende huller.
 3. Fastgør konstruktionen af ​​dowel-neglene, og hovedopgaven, hvordan man løser loftet cornice, er løst.
 4. Endnu nemmere at installere plastikskiver til trælofter. Det er nok bare at lave mærkerne og fikse dem med almindelige skruer.

Det er vigtigt! For pålidelig fastgørelse af brede taghuller, lav huller i dem i to rækker.

Monteringsvejledning til cornice på beslagene

Du ved allerede, hvordan du laver corniceen i loftet, og det er endnu nemmere at installere det på beslagene, da disse elementer allerede har monteringshuller. Processen er næsten identisk med den ovenstående, men der er nogle nuancer.

Lad os se på, hvordan du vedhæfter loftlisterne til væggen.

 1. Monter forsigtigt hele strukturen.
 2. Fastgør det med beslag til overfladen, og marker gennem monteringshullerne steder til montering af fastgørelsesanordninger.
 3. Bor huller i markerede positioner, og installer dowels i dem.
 4. Skru hængerne på plads med selvdrejende skruer.

Anbefalinger til montering af en cornice til et gipsplankloft

Hvis du kun bruger lyse tyl som gardiner, så har du ingen problemer med, hvordan du løser cornice til gipspladens loftkonstruktion.

Brug en lys gardinstang og installer den i overensstemmelse med de ovenfor beskrevne teknologier.

Ellers er det nødvendigt at installere strukturer til gipspladerlofter, hvis gardinerne er tunge og flerlagede. I det foreliggende tilfælde bestemme lige fra begyndelsen, hvor gardinstangen skal fastgøres. På disse steder skal du installere trælån, som sikrer en pålidelig fastgørelse af tagene til loftoverfladen.

Opmærkning er bekvemt at gøre på de allerede tilegnede pre-eaves. Fast i form af tømmerfiksering til bundloftet på det sted, hvor du planlægger at installere det.

Når du gør det, skal du overveje dimensionerne af varen:

 • Tykkelsen af ​​tømmeret skal være mindre end afstanden mellem planet på hovedetagen og gipsvæggen;
 • Værdierne for længden og bredden af ​​pantet skal være større end de samme parametre af cornice.

Monteringsvejledning til tagbøjlerne på væggen

Det sker, at folk først foretager reparationer i rummet, og først efter færdiggørelsen begynder de at tænke på, hvordan man lægger krogen på loftoverfladen. Samtidig er realkreditlån ikke installeret.

Nå er der ikke så mange muligheder tilbage, og fastgørelsen til loftet er ikke længere overvejet. Nu er det tid til at lære at fastgøre loftlisterne på væggen.

 1. Brug beslagene, pluk dem over bredden af ​​cornice og tilslut den med skruer.
 2. Fastgør monterings træbjælken til væggen under loftet og fastgør cornice til den. Overvej at denne konstruktion stadig skal dekoreres på en eller anden måde.

Fastgørelse loftet tagger til væggen

Måder at installere tagplader med stræklofter

Installer realkreditlån, før du kalder måleren, hvem der vil markere deres placering på tegningen. Dette vil tillade i fremstillingen af ​​lærredet at styrke det ved at klæbe i fastgørelsespunkterne på tagskæggene.

I færd med at installere strækloftet skal du lime små ringe til punkterne i fastgørelsen til pantet. Lav huller i dem, hvormed du kan montere tagene til træet.

Installationen af ​​tagene til strækloftet

Den anden metode, hvordan man løser cornice til loftoverfladen, indebærer at arrangere en lille niche nær vinduet.

Lad os se på denne proces:

 1. Fastgør monteringsbjælken til loftet i en afstand, der er nødvendig for montering af tagbøjlerne.
 2. Stretch stof fastgøres til denne bar, ikke at bringe til væggen.
 3. I den resulterende niche skal du installere loftet.

Montering af cornice i nichen

I afslutningen af ​​artiklen

Nu ved du, hvordan du sikkert kan klare loftets tagriller, og du kan sikkert tage op på dette ret simple, men ansvarlige arbejde, som indretningen af ​​rummet som helhed afhænger af.

Hvordan man hænger en gardinstang til gardiner på væggen?

Rumindretning sker ofte ved hjælp af gardiner. Disse attributter suppleres af smukke og unikke tagbøjler, der passer perfekt ind i interiøret. Det er vigtigt at vælge og installere sådanne systemer. Der er mange modifikationer af sådanne understøtninger. Derfor, hvis du ikke ved, hvordan man hænger en gardinstang til gardiner på væggen, bør du konsultere en erfaren specialist.

Finesser af processen

En bred vifte af tagger ganske bredt, hvilket giver dig mulighed for at kombinere dem med mange typer gardiner. Samtidig kan deres længde nå betydelige størrelser. Sådanne strukturer skal fastgøres fast til ikke mindre end 3 beslag. Hvis små børn bor i huset, skal lukkede fastgørelsesdele anvendes. Ved installation er det vigtigt at tage højde for afstanden mellem vinduet og gardinerne, hvilket afhænger af længden af ​​beslagene eller placeringen af ​​suspensionerne i loftet. Denne værdi skal være 10 cm, men det er ikke nødvendigt.

Hvis gardinerne lukker batteriet, så er der mellem disse elementer en afstand på 3-5 cm, hvilket giver optimal ventilation.

Inden du vedhæfter stangen, skal du vælge design og størrelse. Mange argumenterer for, at den skulle stikke rundt om vinduets bredde med ca. 15 cm. Fastgørelsen sker kun med højkvalitetsfastgørelser, der kan understøtte gardinens vægt.

Monteringsmuligheder

Eaves er den integrerede egenskab af hvert lejlighedshus. Det understøtter gardinerne og giver dem et bestemt udseende. For at denne struktur skal kunne tjene i lang tid, skal den være sikkert fastgjort til loftet eller væggen.

Moderne gardinstænger er lavet af forskellige materialer, men næsten alle er udstyret med identiske fastgørelsessystemer. Konventionelt kan fastgørelserne af disse strukturer opdeles i flere typer:

 1. Ramme. Denne fremgangsmåde indebærer fastgørelse af tagene til bunden direkte gennem selve rammen. Dette kan omfatte plast- eller aluminiumsdæk, som er udstyret med specielle riller til bevægelse af suspensioner.
 2. Fastgørelse med beslag. Denne fremgangsmåde er den mest almindelige, da den er udstyret med næsten alle typer tagskinner (træ, snor, ende osv.). Særlig opmærksomhed her skal betales til listerne, som skjuler beslaget ved hjælp af en ekstern strimmel. Denne type vedhæftning kan bruges på næsten alle typer konstruktioner, herunder på dækmodeller.

Afhængig af fastgørelsesstedets placering kan du vælge disse typer af fastgørelsesdele:

 • Vægmonteret. Eaves er fastgjort direkte til væggen med skruer eller dowels. Mange modeller af parentes er udstyret med udtrækkelige albuer, som gør det muligt at justere afstanden fra vinduet til gardinerne. Blandt fordelene ved denne tilgang er forskellige designs af fastgørelsessystemer, såvel som dets enkelhed. Du kan installere en sådan cornice selv uden nogen færdigheder. Men designet reducerer visuelt højden af ​​rummet. Nogle modeller af parentes er korte, hvilket ikke tillader at få den ønskede afstand fra væggen til gardinerne. Strukturerne er ude af stand til at modstå betydelig vægt og skal derfor forstærkes med yderligere fastgørelsesdele.
 • Loft. Fastgør basen til loftet. Det skal bemærkes, at der er specielle anordninger, der gør det muligt at fastsætte strukturen på både beton og gipsplader. Denne type vedhæftning er i stand til at modstå betydelige belastninger, såvel som visuelt udvider rummet. Ved hjælp af loftbøjler kan du installere tagbjælken næsten hvor som helst i rummet og opdele den i flere zoner. Men installation er ikke mulig i hængende lofter, medmindre der er udarbejdet særlige huller til fastgørelsesanordninger.

Bemærk venligst, at dækbaserede strukturer og produkter med parentes kan monteres på disse overflader. Sidstnævnte mulighed adskiller sig kun i form af fastgørelsesanordninger.

tilbehør

Moderne taghuller repræsenterer enkle kombinerede produkter. Dette giver dig mulighed for at vælge visse af dens elementer til din smag. Markedet af komponenter til tagskinner er ret forskelligt. Det omfatter mange produkter, der kan opdeles i flere grupper:

 1. Fasteners. Dette omfatter alle produkter med hvilke strukturen er fastgjort til basen.
 2. Beslag. Disse produkter kommer i forskellige former og størrelser. Du kan finde både runde og rektangulære designs på markedet.
 3. Nøgleelementer. Disse omfatter ringe til tagskinner, stik, suspensioner og andre produkter, der er nemme at udskifte.

Bemærk venligst at disse produkter ikke er standardiserede. Derfor, hvis du har brug for at reparere en brudt del, anbefales det at vælge en højkvalitets analog.

Hvordan indsamles?

Inden du begynder at installere tagpladerne, skal den være færdigmonteret. Denne proces afhænger direkte af produktmodellen.

Den består af et solidt metalark, som udelukker sin samling. Nogle modifikationer af metalet suppleres med parentes. For at rette dem skal du stramme flere bolte for at danne et komplet system.

Den enkleste mulighed er en cornice i form af et dæk.

Det sværeste at samle er en to-rækken cornice. Denne proces består af følgende på hinanden følgende trin:

 1. Først og fremmest bliver hængende ringe til gardiner sat på røret. Deres antal afhænger af lærredets størrelse og dens vægt.
 2. Herefter sættes der parentes på rørene på hver side. Disse designs er udstyret med specielle riller, hvor kronen er placeret. Det er vigtigt at sætte disse elementer symmetrisk. Dette sikrer ensartet belastningsfordeling.
 3. Når rørene er klædt, er de fastgjort med specielle skruer eller bolte. Ofte udstyre fabrikanter røret og beslaget med specielle riller, der skal kombineres. Dette gør samlingen lidt lettere.
 4. Monteringsproceduren gennemføres ved at installere stik, som kan være plast eller metal.

Vigtige nuancer

Montering af tagbøjlerne er en simpel operation, der kræver lidt omhu og overholdelse af producentens anbefalinger, hvilket vil tage højst 20 minutter. Men det er vigtigt ikke bare at rette strukturen, men også at passe det korrekt ind i interiøret.

Installation af tagskæggene kan opdeles i flere på hinanden følgende trin:

 • I første omgang skal du vælge den type design, der passer til stilen på dit værelse. Længden af ​​understøtningen skal være lidt større end bredden af ​​vinduesåbningen. Dette vil gøre det muligt at dække det med høj kvalitet gardiner.
 • Det næste trin er markup. Tagene skal placeres i en afstand af 10 cm fra toppen af ​​vinduesåbningen. Samtidig skal man være opmærksom på om konstruktionen forhindrer åbningen af ​​rammen. Hvis dette ikke sker, kan du negle ned ad taggen og nedenunder. Det anbefales at markere cornice med hjælp fra en assistent. Dette vil justere strukturen i forhold til loftet og andre fly. Men basen skal altid tages loft. Når alt er justeret, er stederne under fastgørelserne simpelthen markeret. Dette skal gøres så præcist som muligt, så der ikke er nogen forvrængning. Det er også vigtigt at være opmærksom på symmetrien i monteringssystemerne.

Mange eksperter anbefaler at bruge den tredje beslag, hvis længden af ​​cornice er mere end 2,4 m. Det giver optimal stabilitet.

 • Processen slutter med fiksering af produktet. Til dette dannes huller til dowels og skruer på stedet. Hvis væggen er lavet af bløde materialer (træ), kan du straks feste beslaget med en skrue eller negle den. Typen af ​​fastgørelsesmiddel vælges af husets ejer, afhængigt af overfladens egenskaber.

Installationen af ​​loftets tagriller forekommer praktisk taget i overensstemmelse med samme algoritme. Kun flyet i forhold til hvilken justering er ændret. Det skal bemærkes, at når du installerer i loftet, skal du være opmærksom på afstanden mellem væggen og kronen. I dette tilfælde skal gardinerne ikke hvile på vindueskarmet og danne en parallel med væggen.

Afstand fra loftet

Når du installerer tagpladerne, er det vigtigt at vælge det rigtige sted for dets placering. Et af kriterierne for at være opmærksom på er afstanden fra strukturen fra loftet. Denne værdi er ikke reguleret af standarder eller design anbefalinger. Den optimale afstand er området fra 5 til 15 cm fra overfladen. Men ingen plager udlejeren til at flytte cornice højere eller lavere. Det vigtigste er, at produktet med gardiner passer perfekt til det primære interiør.

Bemærk, at når man markerer eksperterne, anbefaler man at fokusere på loftets plan, og ikke på niveau eller vinduesvinduet.

Sådan repareres til gipsvæg?

Gipsplader lofter er meget populære i dag og er monteret af mange boligejere. Ulempen ved dette materiale er, at den ikke har tilstrækkelig styrke. Men samtidig er det stadig muligt at installere tagpladerne på en sådan overflade ved hjælp af flere typer fastgørelsesanordninger:

 1. Udvidelige dowels. Dette kan omfatte en dyvel sommerfugl og dowel paraply. Et træk ved denne fastgørelsesanordning er, at når skruen skrues fast, bøjer den indvendige del sig og danner et stort lagerområde. Dette giver på en eller anden måde mulighed for at reducere trykket på gipspladen. Denne installationsmetode er kun egnet til gardiner af lav vægt.
 2. Anker. Denne mulighed for at fastgøre tagene til gipspladens loft giver dig mulighed for at modstå betydelig vægt. Bemærk at længden af ​​ankeret skal være større end tykkelsen af ​​arket, nogle få centimeter. Dette skyldes det faktum, at fastgørelseselementer er fastgjort i hovedloftet, som ofte tjener som en betonplade.

For at fikse ankeret laver de i første omgang et gennemgående hul og går ind i loftet med ca. 4-5 cm. Derefter køres krogen ind i hullet. Det resulterende system giver dig mulighed for at modstå gardiner med stor vægt.

Den samme algoritme til placering af tagskæggene svarer til den, der anvendes til almindelige overflader. Her skal du også omhyggeligt markere og indstille præcis alle elementer i forhold til alle fly.

Mest sandsynligt er ordene upassende her: det er bedre at se en gang end at høre! Følgende samling viser spektakulære eksempler i interiøret.

Sådan hænger du en gardinstang til gardiner på væggen, se følgende video.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Sådan fikseres tagene til væggen

Moderne producenter af tagskærme produkter overholder den generelle teknologi for deres fastgørelse.

Afhængigt af bygningens konstruktion kan det fastgøres til væg og loft ved hjælp af dykker.

Fastgørelsesmetoder afhænger af konceptet konstruktion, som er valgt i overensstemmelse med rummets overordnede design. Fastgørelse af tagskæggene kan nemt laves med hånden uden hjælp fra en specialist.

Generelle installationsregler

Så hvordan skal du lave tagene på væggen? Først skal du bestemme parametrene og tage højde for nogle nuancer.

Layout af tagskægget i forhold til vinduet.

 1. For en positiv visuel opfattelse er det værd at vælge en cornice, der rager ud mindst 15 cm ud over vinduets sidegrænser.
 2. Skelettet skal være ca. 10 cm væk fra loftet.
 3. Hvis designet overstiger 2 meter, tilføjes yderligere beslag, ensartet placeret langs hele længden, nødvendigvis.
 4. Hvis væggene syes med gipsplader, vælges lange fastgørelseselementer til tagskægget, der trænger gennem pladen i tykkelsen af ​​hovedvæggen. Til dette formål anvendes dowels med en lang trykzone og en stålkørende søm.
 5. Det er nødvendigt at måle vægten af ​​fremtidige gardiner med taggenes evne til at modstå dem.
 6. Installeret cornice bør ikke forstyrre åbningen eller lukningen af ​​vinduet.
 7. Til fastgørelse af bærebjælkenes understøtningselementer er det sikrere at bruge kløfter med en diameter på 8 mm og skruer. Det anbefales ikke at fastgøre tagene til væggen med skruer.
 8. Hvis loftet har en lille roll, skal mærkning af beslagene laves ikke i forhold til niveauet, men i forhold til loftplanet, det vil sige den angivne afstand noteres fra loftet.

Nødvendige værktøjer til montering af tagskæggene

Moderne producenter forsøger at lette installationen af ​​deres produkter så meget som muligt og for at minimere den forberedende installationsproces. Derfor er det nødvendige sæt fastgørelsesanordninger altid færdiggjort sammen med tagskæggene. Hvis der af en eller anden grund ikke er nogen fastgørelsesanordninger, så er det bedre at købe en 8 mm dowel-negle, skruer og små skruer. Normalt fastgøres en træ- og plastikbeslag med en dowel, og til fastgørelse af metalstrukturen vil det tage 3 dowels-negle til hver beslag.

Ordningen om fastgørelse af cornice til strækloftet.

For at installere tagskæggene på væggen skal du helt sikkert bruge værktøjer som:

 • niveau;
 • borer og borer til beton;
 • målebånd;
 • en blyant
 • Phillips skruetrækker;
 • lille hammer;
 • trappestige.

Fastgør tagene på væggen

I dag er enkle væggitter med en eller to guider meget populære. Designets enkelhed påvirker ikke dets spektakulære karakter. Fastgørelsesanordninger til klodserne fra forskellige fabrikanter kan variere lidt, men de har for det meste et lignende installationsprincip. En simpel væg cornice består af en støtteplade, en kasket, der dækker støtten, et stativ / konsol til beslaget og en cornice. Et cantilever rack indsat i understøtningselementet skaber den nødvendige afstand mellem vinduesåbningen og tagene. Tagene skal placeres således, at gardinerne ikke rører vindueskarmen eller fremspringende batterier.

Ordningen om fastgørelse af tagene til væggen.

 1. Installation af tagskægget begynder med mærkningen af ​​væggen i henhold til designelementerne på tagskægget. Ved hjælp af et niveau, et målebånd og en blyant er placeringen af ​​de understøttende elementer markeret. Ved de markerede punkter fastgøres beslagene, og hullerne i dem til dowel-neglene er angivet.
 2. På de markerede steder bores der et hul, hvorved dykkerne sættes ind i en boremaskine med en installeret borekrone på beton.
 3. Endvidere påføres væggen på væggen og fastgøres med skruer.
 4. Monteringspladen (hælen) er lukket med en kasket, der er fastgjort med en eller to små skruer.
 5. Armstativet er indsat i en kop og er også fastgjort af en lille lille skrue.
 6. På beslagene på beslagene er der en cornice, som også kan fastgøres med tandhjul eller forblive i fri position.

Montager til taggitter til skrøbelige overflader

Fastgørelsen af ​​cornice til gipsvæggen ved hjælp af en dyvel sommerfugl

Standard sæt af skruer, der tilbydes af fabrikanter, er kun egnet til betonvægge. For at feste tagene til væggen af ​​skrøbeligt materiale, f.eks. Fra skumbeton, er det nødvendigt på en særlig måde. Diameteren af ​​borehullet til dowel bør være 12 mm. Men sådanne huller er designet til skruer af passende længde og tykkelse. Derfor indsættes dykker med de mindste parametre i dykkerne med stor diameter og længde. Fabriksfastgørelser til cornices er normalt ikke designet til løse vægge.

Boring gipsbeton og skum betonvægge skal fases og med forsigtighed. Brændbart materiale smuldrer nemt og bryder ud på de mest upassende steder. For det første bruges en tynd bore, og så bores hullet til den ønskede diameter. Hvis en slagboremaskine anvendes til boring, skal den indstilles til rotationsindstilling - uden chokoscillationer.

Den skrøbelige gipsvæg af en hvilken som helst tykkelse tillader ikke skruen at blive i den. Derfor er det selvsagt, når man monterer gipsplader, at bestemme, hvordan cornice vil blive fastgjort: til en træbjælke eller til en metalprofil. Hvis disse foranstaltninger blev ignoreret, skal vedhæftningen gennemføres med gipsplaster til hovedvæggen ved hjælp af lange dowels.

Når meget lyse gardiner antages, kan specielle fastgørelsesdele anvendes til gipsplader til gipsplader, f.eks. En "sommerfugl". Et sådant fastgørelsesorgan til tagskægget, når det skrues ind, åbner sig fra bagsiden af ​​gipspanelet og fastgør aftagningsdelen fast. Det skal bemærkes, at denne montering har en lukkertid på 5 kg.

At feste cornice til væggen er meget enkel. Selv en person uden særlig erfaring kan producere et så simpelt arbejde.

Sådan fastgøres tagene til væggen

Hjem »Vægge» Sådan hænger du en gardinstang til gardiner på væggen

Sådan hænger du en gardinstang til gardiner på væggen

Hængende tagskægget - den sidste fase af det "beskidte" arbejde, hvis gennemførelse er forbundet med en knock, boring, dannelse af cement eller mursten. Dens færdiggørelse betyder slutningen af ​​reparationen: Kun behagelige pligter forbliver efter det, det vil sige at dekorere rummet, arrangere møbler og skabe en individuel behagelig atmosfære.

Vinduesbeklædning

Eaves som tilbehør kan spille en aktiv rolle i interiøret eller tværtimod være skjult for visning. Under alle omstændigheder skal det modstå gardinens vægt, sikre draperiets plads i rummet, give mulighed for at bevæge sig - for at flytte fra hinanden, træk gardinerne.

Normalt er cornices fastgjort på parentes, boltet til en væg eller et loft. Arbejdet begynder med et valg af konstruktion og markering. Vejen til at hænge cornice afhænger af, hvilken type det er og hvor man skal hænge det.

Først bestemme højden af ​​placeringen af ​​dekorative strimler. I værelser med lofter på op til 3 meter hænger det tæt på loftet på loftet eller direkte på pladerne: Bygningens høje placering forlænger vinduet visuelt, hvilket gør rummet højere. I lejligheder er huse af prærevolutionær konstruktion i "Stalin" den øvre kant af gardinerne hævet 15-20 cm over vinduesåbningen. Kornet ligger på niveauet af fileter halvvejs mellem vinduet og loftet.

Længden af ​​rummet, som gardinerne skal besætte, skal være større end bredden af ​​vinduesåbningen - med en værdi fra 0,4 til 1 m. To målsætninger forfølges på denne måde at placere:

 • visuelt udvide rummet. Metoden er særlig effektiv, hvis rammen er placeret i slutningen af ​​rummet;
 • øge strømmen af ​​lys.

På brede panoramavinduer kan gardiner også hænge i justeringen - lyset piercerer dem vil understrege teksturen og mønsteret af stoffet.

Arbejdsordre

Strenge, stænger (rør) eller baguetter - Profiler med hængslede bøjler anvendes til fastgørelse af gardiner. Monter lejeelementerne med to eller tre beslag, som igen er monteret på væggene eller loftet.

Beslag - Beslag eller holdere er anbragt på sidefladerne. De er designet til at hænge profiler eller stænger med ringe. Loftbeslag er mere alsidige. Med deres hjælp udover de listede elementer er det muligt at indstille strengene. I dette tilfælde er beslagene udstyret med en spændingsmekanisme. Bærestænger eller strenge kan være to eller tre. En dobbelt profil bruges til at hænge gardiner og tunge gardiner, en lambrequin er fastgjort til den tredje bar - en ekstra øvre draperie grænse.

Sted for huller markerer i en afstand på 5-10 cm fra åbningernes lodrette grænser. Hvis det er nødvendigt, skal du sørge for et tredje hul, hvis hjørnet på bredden overstiger 2,5 m. Det er normalt placeret i midten. Det horisontale niveau af tagene kan ikke svare til nulafvigelse: linjen er ofte bundet til loftafsnittet. Hvis huset er gammelt, er væggene skævt, en vandret hængende plank vil disharmonisere med loftets kantkant.

Hullerne i loftet er lavet i en afstand af 150 mm fra vinduet, dette er minimumsgrænsen. Indrykning kan være mere, hvis du bruger en dobbelt eller tredobbelt cornice.

Boringen udføres ved lave omdrejninger af boret - ikke mere end 400 omdrejninger pr. Minut. Borens materiale og skarphed skal være passende for forholdene og forarbejdningsmiljøerne. Betonflader behandles med kantede øvelser. Til boring af metalplader er skæringsvinklen 117 o +1, hullerne i plastik er lavet med skarpere øvelser. Ved skærning af et pobeditværktøj er det nødvendigt at holde skærevinklen som specificeret af fabrikanten.

Dybden af ​​hullerne i væggene skal være mindst 50 mm. For referencepunktet tager de bundens grænse, og gipslaget tages ikke i betragtning. En polyurethan dowel indsættes i boret hul, skruet en beslag med en skrue. På denne måde modtage betinget aftagelig forbindelse. En mere universel metode er at vælge et skruehoved af denne størrelse, der passer ind i beslagets øjenlåg - så bliver det lettere at fjerne cornice i tilfælde af behov.

Montering på gipsplader og lofter

Hvis tagskægget skal fastgøres til loftet, som du planlægger at installere strækloftet på, skal du montere en ekstra base - tømmer. Dens tykkelse skal være tilstrækkelig til at modstå loftet tagger, men træ - ikke forstyrre spændingen af ​​filmen.

Installationsteknologi er som følger:

 • I stedet for den angivne armatur sættes de på filmens restriktive plastringe;
 • inde i dem skær forsigtigt (smeltede) huller;
 • fastgør tagene.

Beslag er fastgjort til gipsplader vægge ved hjælp af specialiserede dowels. De er udstyret med vidt divergerende klemkæber, som giver yderligere modstandsdygtighed over for lasten. Den maksimale masse, som en sådan montering kan modstå, er 8 kg. For en mere pålidelig forbindelse under gipspladen på scenen af ​​dens installation, vedlægges de et metalbånd eller en træskinne.

Sådan repareres loftet cornice

En integreret del af et hyggeligt værelse er veludstyrede gardiner. Moderne teknologi til fastgørelsestilbud til brug af vægkornet. Det er let fastgjort til loftet fra ethvert materiale, giver dig mulighed for at hænge gardiner og gardiner i flere rækker og er en dekorativ indretning af interiøret.

klassifikation

Gardinloft til gardiner

Takfladerne på loftet øger visuelt rummets højde og giver dig mulighed for at gemme sig bag gardinlaget, mindre mangler på væggene. Produkterne kan opdeles i flere typer.

 1. Træ kombineret med interiøret i klassisk stil.
 2. Metal - stærke tagskinner til registrering af værelser i moderne stil.
 3. Plast - lette og billige produkter, der kan forblive usynlige eller blive en indretning, hvis du bruger en slat.

Plast PVC Ceiling Eaves

Ved fastgørelsesmetode:

 • gennem hullet i dækket;
 • ved hjælp af parenteser og bøjler.

Ved profildesign:

 • enkelt række - har et spor til fastgørelsesgardiner;
 • multi-row - et system, der omfatter fra to til fire spor, som giver dig mulighed for at skabe en flerlags sammensætning af gardiner, tyl og lambrequins.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner, skal du finde ud af, hvilken vægt den er designet til. Under tyngden af ​​stoffet kan plastikskærerne bøje, for tunge gardiner er det bedre at bruge metalfastgørere.

Den nødvendige længde af cornice er nem at beregne: Du skal måle vinduesåbningen og tilføje 40 cm til den. Hvis vinduerne er arrangeret på en række, tilføjes 30 cm til åbningens bredde.

Afstanden til fjernelse af tagskægget fra væggen skal være tilstrækkelig, så de hængende gardiner ikke berører vindueskarmet, vindueshåndtag og batterier. Når den er fuldt åbnet, skal gardinerne helt frigøre vinduesåbningen.

Funktioner af installation til beton

Når du har valgt produktet, skal du beslutte dig for at rette loftet Installationen af ​​produktet til betonloftet begynder med en markering. Derefter skæres kløften strimlen til den ønskede længde med en hacksav. I enderne af dækket sættes på plastikpropper, der kommer i sættet.

Et hul til en selvdrejende skrue er boret midt på tagskægget, og der anvendes øvelser med to diametre - først ved skruen og derefter med en tyndere borekrone. Yderligere er disse huller lavet langs hele remmen. Deres trin er 60 cm. Hvis du har brug for at hænge tunge gardiner, er afstanden mellem fastgørelseselementer reduceret.

Til betonloft

Kronekanten påføres loftet parallelt med vinduesåbningen. Gennem hullet i midten er der et mærke på loftet, og hullet til dyvelen er stanset med en perforator. skrues fast. Juster stangen med niveauet, markér og bor de resterende huller. Dowel-neglene er fastgjort langs hele længden.

Installation af produktet på beslagene

Monteringsbeslag

Hvis installationen af ​​tagringene i loftet ikke er mulig, er den fastgjort til væggen med beslag. For at gøre det endnu nemmere, fordi du skal bore en masse mindre huller.

 1. Alle dele er samlet i et fælles design.
 2. Baren påføres på væggen på installationsstedet og fastgørelsespunkterne markeres gennem hullerne i parenteserne.
 3. Hul boret og indsat dowels.
 4. Tagene er fastgjort til væggen med skruer.

Installation til gipsplankloft

Fix loftet cornice på gipsvæg på to måder:

 • Installer pantelinjen under installation af den ophængte konstruktion.
 • Fastgør ankeret, hvis længde giver dig mulighed for at fange 5 cm af loftet.

Gipsplader

Strimlen til lysgardiner kan kun fastgøres til gipsvæggen ved hjælp af dowels "sommerfugle" og "paraplyer". Dette fastgørelsesorgan, efter skruetrykning i skruen, åbner og øger lagerområdet. Multi-tier design, han vil ikke holde. For et multi-dæk-dæk skal du markere punkter i loftet gennem hullerne i tagskægget og bore dybe ganger under ankeret.

En træstang boltet til loftet bruges som et bogmærke til cornice. Den må ikke stikke ud over gipspladen, og dens dimensioner skal overskride dimensionerne af loftet. Montering på tømmeret sker i henhold til fastgørelsesteknikken til betonloftet, men det er ikke nødvendigt at bore huller i det.

Sådan fastgøres til et strækloft

Installationsordning med realkreditlån

Montering af loftet cornice til stretch loftet er ret vanskeligt at gøre, fordi lærredet ikke er designet til belastningen. Det er nødvendigt at planlægge installation af fastgørelsesanordninger til gardiner på forhånd og på det valgte sted for at udfylde en træbjælke. Den nederste kant skal være flush med det strakte lærred. På filmen i stedet for bogmærket mærker er sat, er de monteret på taggrene.

Der er en anden metode til installation, det er mere kompliceret, men det giver den oprindelige udseende af strukturen. Strækloft er ikke installeret tæt på væggen, men indrykket, hvilket resulterer i en niche. Dens størrelse skal svare til størrelsen af ​​de installerede taggafler. Baren er fastgjort direkte på loftet. Et trætræ imprægneret med et antiseptisk middel er pakket i en tykkelse på 3-5 mm. På den fra eaves faste fixering profil for vinyl film. Efter spændingen af ​​lærredet bliver træbjælken helt skjult.

Montering af realkreditobligationer

Hvordan er montering og montering af plastloft, se nedenfor:

I loftet er cornice monteret som følger:

Monteringsvejledning: loftet plastikhorn, fastgørelse til loftet, væggen, mange fotos. hvordan man laver gardiner

Sådan hænger du et plastloft cornice?

Plastafskærmninger ser godt ud i værelser med moderne moderne interiør. Sådanne cornices er knyttet til loftet, så de bliver næsten usynlige, gemmer sig bag stoffet. Således lægges vægt på gardinerne selv og understreger deres skønhed og luftighed. Hængning af tagskæggene er ikke svært, og fastgørelsesstyrken er høj, så du kan glemme det indtil næste reparation.

Montering af plastik

I dag anvendes cornices til fastgørelse af gardiner, gardiner, tyl, gardiner, gardiner. Plastgardin stænger er lavet af høj kvalitet polyvinylchlorid. Produktet repræsenterer konstruktivt det hule dæk med flere arbejdslinjer.

Cornices er opdelt i:

Dobbelt række plastloft cornice

Komplet sæt af tagskæggene, redskaber der er nødvendige for arbejde

Det komplette sæt af loftet tagger omfatter:

 • Profileret plastikhorn. Fra bunden har det 1-3 spor, hvor kroge er indsat for at fastgøre gardinerne. Top plastelement er fladt.

Afhængig af producenten har hovedprofilen en længde på 1,2-6 m, hvilket gør det muligt at skabe kombinerede gardinstænger af forskellig længde. Ekstra varer kan savnes eller efterlades efter eget valg.

 • Drejeelementer. Takket være hjørnerne 90 og 45 grader er det muligt at danne gardiner af forskellige former og gardinstænger fra gardiner.
 • Særlige stik for at forhindre kroge i at falde ud af rillen. I tilfælde hvor det ikke er muligt at hænge kronen til loftet, anvendes beslag til fastgørelse til væggen.
 • Dekorative genstande. Disse kan være selvklæbende bånd, som er overlejret på forsiden af ​​plastprofilen mv.
 • Nødvendige værktøjer

  • Dowel skruer
  • nedstryger
  • Elektrisk boremaskine
  • Skruetrækker eller skruetrækker
  • Markør / blyant

  Sæt den overskydende kant ud. For at udføre arbejdet smidigt skal du bruge det ekstra hjørne.

  Sekvensen med montering af plastikafskærmninger gør det selv

  Det er ikke svært at hænge loftet cornice, men det er vigtigt at gøre alt korrekt, i en bestemt rækkefølge.

  1. Vi bestemmer placeringen af ​​taggrunde. For at gøre dette skal du skitsere en omtrentlig ordning, hvor længden af ​​hovedelementet vil afhænge. For roterende elementer, hvis der er sådan, er det nødvendigt at tage hensyn til den nødvendige afstand fra væggen.
  2. Hvis tagskæggene skal monteres i en ret linje langs vinduet, er alt her simpelt - ved hjælp af en hacksav til at afskære en profil af den ønskede længde i henhold til diagrammet. Hvis det er nødvendigt at hænge gardinet ikke i nærheden af ​​vinduet, men midt i rummet og linjen af ​​tagskægget vil få drejninger, så udarbejder vi en ordning. På den skærer vi de enkelte elementer af den ønskede længde og derefter hvert sæt separat.
  3. Til montering i loftet borer vi huller i profilen med en boremaskine, så skruerne holder profilen sammen med gardinet. Nogle gange har profilen allerede monteringshuller til montering. Efter fuldstændig installation af produktet bliver disse huller usynlige, så gør dem ikke sjældent. Den gennemsnitlige afstand mellem dem er 0,5 m.

  Tilbehør til plastloftlister

 • Vi fastgør profilen til stedet for den fremtidige vedhæftning og markerer med markøren de steder, der skal bores til skrue i skruerne.
 • Lav huller på de markerede steder i loftet ved hjælp af en elektrisk boremaskine, og indsæt plastdykninger indeni.
 • Dernæst anbringes plastprofilen igen på fastgørelsesstedet, skrues i alle skruerne igen. Profilen er ret fleksibel, men det er bedre ikke at sænke det pludseligt under installationen og holde det med hånden, så det ikke brister eller bryder.
 • Efter fastgørelsen af ​​hovedprofilen til loftet er de drejelige elementer monteret på samme måde, hvis de er tilvejebragt af ordningen.
 • Vi hopper over kroge til fremtidige gardiner langs de indre holder, hvilket begrænser deres bevægelse om nødvendigt til specielle stop og stik.
 • Vi klæber over plastiklisten med dekorative tape, som kan laves i enhver farve, der passer til indretningen af ​​rummet.
 • Efter montering af tagbøjlerne hænger vi gardinerne for at kontrollere om alt er gjort korrekt. Gardiner og gardiner er ret enkle at fastgøre til krogen i loftet cornice. Glidende gardiner skal være glatte og lette.
 • Plastisk gardinestang med drejninger

  Hvordan tilslutter loftet cornice til væggen?

  Fastgørelse på beslagene til væggen

  Det er umuligt at fastgøre en sådan cornice til suspenderet gipsplank eller stræklofter, så det er fastgjort til væggen.

  Fabrikanter foreslog dette problem og færdiggør tagpladerne med specielle beslag, som også er fastgjort med skruer med dykker, men til væggen.

  De øverste niveauer af beslagene kan have forskellige længder (10-30 cm), som gør det muligt at justere fjernelsen af ​​tagene fra væggen.

  Til beslagets øvre beslag er kronen fastgjort med speciel plastplatin. Beslagene er monteret i en afstand på 1-1,5 m, og 0,5 m fra hinanden, hvis tagskæggene er to-, tre-rækker med store massive gardiner.

  Plastaksler til træloftet er endnu nemmere at montere. Her er det nødvendigt at markere alt korrekt og rette designet med selvdrejende skruer. I brede skråninger skal hullerne udføres i to rækker.

  Hvis du planlægger at fastsætte lysgardiner eller gardiner til gipsloftet, er der ingen problemer. Men hvis de hænger i flere lag, massive gardiner for pålidelighed, er der fastgjort til væggen ved hjælp af parenteser, eller du skal bygge trælån. Fastgør realkreditlånet fra tømmeret til bundloftet i stedet for fastgørelsen af ​​den fremtidige cornice.

  Så det er ikke svært at suspendere tagskæggene korrekt og overholde de nødvendige trin i installationen. De dekorerede plastikskærme med egnede gardiner vil dekorere hele rummet.

  Nyttige tips

  • Før måling af vinduesåbningen foretages målinger af vinduesåbningen eller andet sted, hvor det skal monteres.

  Det vigtigste plus af plastikskærme - multifunktionalitet

 • Fastgørelse til væggen må ikke forstyrre åbningen af ​​vinduer, så vi placerer den over 5 cm fra vinduets åbning.
 • Udførelse af tagskæggene skal være sådan, at gardinerne ikke rører fremspringet af vindueskarm, vindueshåndtag og batterier.
 • Taglængdenes længde vælges således, at vinduerne åbner helt og frit. Den anbefalede afstand fra vinduesåbningen til enderne af cornice er 30-40 cm. Denne værdi bør afklares afhængigt af gardinens tæthed og bredde, vinduets placering.
 • For tunge gardiner skal du bruge stærke plastikstænger med fastgørelse gennem hullerne i dækket.
 • Jo tyngre nettet, desto mindre bliver pitchen mellem monteringshullerne.