Multimedia projektor loft beslag justerbar

Beslag til projektoren giver en fremragende mulighed for at placere din projektor på en sådan måde, at den optimale billedstørrelse og den bedste synsvinkel opnås. Du vil være i stand til fuldt ud at integrere projektoren i dit hjemmemiljø, frigøre plads og bare optimere rummet rundt.

For at opnå den optimale billedstørrelse og placere projektionsenheden korrekt, anvendes en beslag til projektoren. Med det vil du være i stand til at udstyre dit hjemmiljø bedst og optimere det omgivende rum.

Vi tilbyder dig en universel loftmontering til projektionsudstyr fra førende producenter. Beslagets funktioner inkluderer justerbare vippe- og drejfunktioner. Enheden kan modstå store belastninger. Praktisk design giver nem installation.

Takket være den elegante og funktionelle projektorbøjle kan du oprette et harmonisk rumdesign. Dele, der anvendes i konfigurationen, tillader at opnå en lav friktionskoefficient, hvilket giver en jævn bevægelsesvirkning. Fastgørelsessystemet sikrer pålideligheden af ​​projektionsenheden.

Beslag til videoprojektorer

Forlad et telefonnummer, og vi ringer tilbage

Ialt 32 produkter fundet, vist fra 1 til 10.

Kron K1A hvid

Kromax Projector-30, grå

I nærværelse af en masse

Cactus CS-VM-PR04-AL, sølv

Cactus CS-VM-PR04-BK, sort

Kromax Projector-2000, hvid

Kaktus CS-VM-PR05M-AL, sølv

Kaktus CS-VM-PR05L-BK, sort

Kromax Projector-3000, hvid

I nærværelse af en masse

Kromax Projector-3000, sort

I nærværelse af en masse

Cactus CS-VM-PR16L-AL, sølv

Viser produkter på lager. Vis alle produkter

Udnyt rådgivning via telefon!

Ring: 8 (495) 565-34-85

Punkt afhentning:
Moskva, st. Chayanov,
hus 18
m. Novoslobodskaya / Mendeleevskaya
Placeringskort

Loftbeslag til projektoren: funktioner og typer

For at udstyre et visningsområde i et boligområde eller uddannelsesområde er det nødvendigt at placere multimedieprojektoren korrekt. Og det bedste sted for ham bliver overheadzonen. Og til dette har du brug for et loftbeslag til projektoren, hvor udstyret er sikkert og sikkert fastgjort.

Loft holder til projektor fast stang længde

Placeringen af ​​videoudstyr under loftet bør nås fra to positioner på én gang:

 1. Æstetik og faciliteter;
 2. Sikkerheden af ​​mennesker på værelset.

Sikkerhedsproblemet skyldes, at vægten af ​​nogle modeller af projektorer overstiger 20 kg. Følgelig skal den pålidelige sikring af en sådan tung belastning udføres præcist ud fra disse overvejelser.

Funktioner af denne type vedhæftning

Lad os se på, hvad er beslagene til projektorer i loftet, og hvordan man vælger den rigtige mount.

Monter projektoren på en lang stang

Før du går til butikken til beslaget, skal du finde ud af parametrene for visningsområdet. Og de afhænger af:

 1. Loft højder i rummet;
 2. Skærmstørrelse;
 3. Projektorens vægt.

Forskellige "vægt" kategorier af videoprojektorer

Til reference: vægten af ​​projektørens lyseste model overstiger ikke 4 kg. Mens massen af ​​professionelt projektionsudstyr kan nå 80-100 kg.

Og først efter det kan du bestemme, hvilken type beslag der hjælper med at sikre projektoren i loftet. Faktum er, at loftmonteringssystemerne uden undtagelse er designet til:

 1. En vis vægt af videoudstyr;
 2. En vis højde af fastgørelse i forhold til loftets overflade;

Parametrene til beregning af stangens længde under loftsprojektoren

Tip: Hvis du beslutter dig for at installere en indendørs skærm til en projektor under loftet, fokuser du derefter på simple konstruktioner af parentes uden stænger og teleskopskinner. Tross alt vil skærmens øverste kant altid være modsat projektoren. Og på den måde vil du ikke betale for unødvendige varer.

Loft projektor skærm med skjult installation

Med hensyn til vægt indikerer producenterne på de fleste modeller af parentes maksimal tilladt vægt. Dette er den belastning, som produktet er i stand til at modstå under driften (se TV-loftbøjle, installationsindstillinger).

Tip: Du skal vælge de modeller, hvis styrke overstiger projektorens vægt med 20%. Hvis f.eks. Vægten af ​​videoudstyr er 15 kg, skal der vælges modeller med parametre - 15-20 kg. Og du bør ikke tage en model, hvor vægten ligger i området 10-15 kg eller 20-25 kg. I det første tilfælde er der risiko for en brudt beslag, og i det andet betaler du simpelthen det overskydende beløb.

Typer af parenteser

Ud over forskellene i vægt er der en opdeling af beslag til loftfastgørende videoprojektorer i følgende typer:

 1. Med en fast længde (afstand) til loftet;
 2. Med justerbar længde (shtangovy type).

Enkel beslag

Beslag med fast afstand

Den type faste beslag er den enkleste. Med det kan du enkelt og sikkert klare projektoren til loftet.

Til installation skal du vælge et sted i loftet og montere en monteringsplade. For at gøre dette skal du bruge elementerne i "hurtig installation" eller ankerbolte, hvis projektorens vægt overstiger 20 kg (se PVC-loftsplint: installationsfunktioner).

Den anden del af beslaget skal fastgøres til projektoren ved at fastgøre tappene med bolte til specielle punkter på sagen og tilslut hele konstruktionen under loftet.

Sådan installeres projektoren i loftet: Fastgør det justerbare knudepunkt

Stangtype

Stangtype er igen opdelt i:

 1. Typesetting designs;
 2. Teleskopiske strukturer.

Som regel omfatter typebetegnelsen af ​​beslagets design køb af grundlæggende komponenter:

 1. Installation metalplade, der giver dig mulighed for at vedhæfte hele konstruktionen til loftet;
 2. Justerbar projektormontering med drejeledning;
 3. Tilslutningselementer.

Med hensyn til baren og dens længde giver producenterne mulighed for selvstændigt valg af køberen. Ved at måle afstanden fra loftet til projektoren indendørs, kan du nemt vælge en bar af passende længde, der sælges separat.

Rundstang til loftbeslag

De er af to typer:

Deres valg afhænger kun af købernes æstetiske præferencer.

Loftbeslag til teleskop projektor projektor

Det teleskopiske monteringssystem indeholder i første omgang dette element i sættet, udstyret med en fastgørelsesanordning. Installering af projektoren på loftoverfladen reduceres til at indstille den nødvendige bomlængde og tilslutte udstyret til strømkilden (se Gipspladestrukturer på loftet - design og installation).

Hvad du skal vide, når du vælger en beslag

Til dato er der i salg mange modeller af loftbeslag, som tilbydes i en eller anden konfiguration. Kendskab til de tekniske parametre i dit værelse og vægten af ​​udstyret, kan du nemt vælge retningen for søgninger.

Du bør dog også forstå, hvilke ekstra funktioner du har brug for, og hvilke du måske godt nægter. Trods alt er prisforskellen mellem de næsten ensartede parenteser ret betydelige, og skyldes netop tilstedeværelsen af ​​yderligere muligheder:

 1. Justering af stangens hældningsvinkel i forhold til den vertikale akse;
 2. Roterende mekanisme til montering af projektoren (360 grader).

Hvis du planlægger at montere beslaget på et fladt loft og udsende videoen i en retning, skal du vælge modeller uden de angivne noder. De vil koste dig meget billigere.

Hjælpemidler

Efter at have udstyret et visningsområde, for eksempel en hjemmebiograf, accepterer mange ejere af videoprojektorer at lægge op med det informative "mørke" under filmudstillinger. Derfor købes det ofte for sådanne værelser et ur med en justerbar projektor i loftet, hvoraf oplysningerne:

 1. Interfererer ikke med at se film;
 2. Visuel - bare løft dit hoved for at se den aktuelle tid.

Varianter af enheder, der projicerer information til loftet

Det samme i popularitet som uret med tidsprognos og loftprojektoren i den stjerneklar himmel. I rum, der er designet til visning af widescreen-film, kan en sådan lette armatur organisere en behagelig afslappet atmosfære.

Stjernehimmel til hjemmebiografer

Og ikke kun til hjemmebrug anvendes disse elektroniske enheder. De vil også være nyttige i klasseværelserne og sætte eleverne i stand til bedre opfattelse af undervisningsmateriale.

Konklusioner: Loftet har vist sig at være en del af det moderne design, når loftet har været åbnet og som en måde at frigøre plads på. Og samtidig har den ikke mistet sine hovedfunktioner - et pålideligt og sikkert monteringssystem, der rummer tunge videoudstyr på loftet.

Montage til projektorer

Hver dag foretrækker flere og flere mennesker at installere projektorer i deres hjem. Og der er kun et spørgsmål: "Hvordan og hvad skal du installere det?"

Beslag til projektorer er systemer, der giver dig ikke kun mulighed for at installere udstyret korrekt og sikkert, men også at skjule alle ledninger til tilslutning. Derved giver interiøret et ædelt udseende.

I dag er videoprojektorer installeret absolut på enhver overflade. Men da nogen kan ridse dem eller slippe dem helt, er parentes den sikreste og mest æstetiske mulighed. Ved fastgørelsesanordninger er udstyret beskyttet mod mekanisk skade, der opstår under transport, installation eller andre handlinger. For din komfort og en bedre hældningsvinkel anbefaler vi at fastgøre på væggen eller loftet.

Projektor monteringer

Der er tre typer fastgørelsessystemer:

 • Vægbeslaget til projektoren er udstyret med en stang monteret på væggen. Takket være den bevægelige koblingsmekanisme kan udstyret drejes og drejes. Stangens længde er som regel justerbar. Dette gør det muligt at indstille udstyret til den ønskede højde, hvis det ønskes, justere afstanden til væggen.
 • Loftbeslag til projektoren er valgt, når du planlægger at bruge enheden i kun ét rum. Takket være bommen med glidemekanisme kan du justere projektorens vinkel og / eller højde. Fastgørelsessystemer af denne type tillader det skjulte lægning af strømkabler.
 • Universal. Inkluderer alle fordele ved ovenstående modeller.

Valget til fordel for en eller anden beslag afhænger af rummets egenskaber, hvor du planlægger at installere det. Præference gives til en bestemt variant ikke kun i overensstemmelse med mulighederne for at lægge et kabel, men også under hensyntagen til sandsynligheden for at fremstille fremspring på store områder (for eksempel på en væg, hvorom møbler ikke er værd).

Bemærk venligst, at den beslag, du har købt, skal være i stand til at modstå projektorens vægt. Det vil afhænge af vægten, hvor pålidelig og holdbar konsollen vil være. Når du vælger, skal du stoppe din opmærksomhed på bjerget med en sikkerhedsmargin. Trods alt vil faldet og nedbrydningen af ​​videoprojektoren have en god effekt på familiens budget. Ud over funktionaliteten vil en vigtig komponent være designet. Udseendet af enheden skal du lide og helst matches i farve med projektoren.

Montage til projektoren: installationsanbefalinger fra fagfolk

Hvis du beslutter dig for at installere beslaget til projektoren selv, er følgende anbefalinger, som følger med, hvilken proces vil være enkel og ligetil:

 1. Undgå montering af monteringen til projektoren på steder, hvor der er konstant vibration eller stødbelastning. I det første tilfælde er der fare for at løsne fastgørelsesanordninger, i det andet - der er stor risiko for strukturelle skader.
 2. Vær opmærksom på tykkelsen af ​​overfladen, som du planlægger at montere beslaget på. En tynd væg eller et loft er en direkte trussel mod sikkerheden for personer, der arbejder med udstyr.
 3. Afvis, når du monterer beslag til projektorer, fra steder med skarpe temperaturændringer. For eksempel anbefales det ikke at montere monteringsstrukturen ved siden af ​​kraftige belysningsarmaturer eller klimateknologi.

Uanset hvilket valg, vil specialisterne i virksomheden gerne hjælpe dig med at gøre det rigtigt, samtidig med at du opretholder funktionaliteten og æstetikken i dit interiør. På firmaets hjemmeside "Kronshteyn.ru" finder du hvad du kan lide!

Beslag til multimedie projektor

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsbeslag til projektorer. I sortimentet af enheder af tre typer:

Den beslag, der bruges til bekvem installation af projektoren, skal give en pålidelig fikseringsteknik. Vi har præsenteret billige kinesiske tilbehør af populære mærker: Classic Solution, Digis, ScreenMedia, Wise, etc.

Sådan vælges en beslag

Hvis du skal købe en beslag til projektoren, skal du overveje egenskaberne:

 • vippevinkel;
 • rotationsvinkel;
 • maksimal mulig vægtbelastning.

Ved hjælp af justeringer for højde, hældning og rotation opnår du den ideelle position af udstyret i rummet. Afhængig af modellen varierer projektorens hældning fra 4 til 30 grader, og drejningsvinklen varierer fra 10 til 360. Udstyret til væg eller loft vejer mellem 10 og 20 kg. Monteringsudstyret har også æstetisk værdi: det giver dig mulighed for at skjule elektriske kabler.

Fastgørelsesanordningerne til køretøjer præsenteret i kataloget ledsages af detaljerede beskrivelser og interaktive billeder. Dette forenkler udvælgelsen. For spørgsmål, kontakt online konsulent eller bestil et opkald tilbage.

Loftmontering til projektor

Køb mount til projektoren fra 710 rubler. op til 7 520 rubler. Suspension til projektor loft eller væg, kan du vælge fra et katalog af produkter. Levering med kurer i Moskva, post eller transportselskab i Rusland.

Beslag til projektoren giver dig mulighed for at placere enheden for at fremstille medier på loftet eller væggen. Fordelen er indlysende: Spar plads og evnen til at opretholde den ønskede brændvidde. For at hænge projektoren monteres normalt ud fra apparatets sværhedsgrad og størrelsen mellem hullerne på topdækslet. Udvalget af vores online butik omfatter universelle beslag til projektorer, idet fastgørelsen af ​​sådanne holdere passer til de fleste videoprojektorer. Alsidighed opnås gennem design. Fastgørelseselementer bevæger sig i en 360 ° cirkel, deres rækkevidde (længde) er justeret. Fjern om nødvendigt et eller flere klip.

For at vælge en montering til projektoren skal du følge følgende krav:

 • afstanden mellem monteringshullerne i projektionsinstallationen skal være inden for min og max af omkredsen af ​​benets bevægelse;
 • Apparatets vægt må ikke overstige den tilladte belastning på beslaget til projektoren.

Udvalget af væg- og loftbeslag opdateres løbende. Der er nye modeller af kendte producenter og suspensioner til en videoprojektor af mindre kendte, men bevidste mærker. For at imødekomme kundernes ønsker forsøger vi at tilbyde en minimumspris for det højeste kvalitetsprodukt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 • Sorter efter:
 • Kundevurdering
 • Topsalg
 • pris
 • navn
 • Dato tilføjet
 • På lager
Beslag til projektor VLK Trento-86

Vægmontering til projektoren. Belastningen på beslaget op til 15 kg, afstanden fra væggen er justerbar i området 525 - 810 mm, nedvinkel 45 °, 45 °, drejevinkel ± 180 °. Universal monteringssystem til enhver type projektor med monteringshuller fra 40 mm til 380 mm.

Beslag til projektor VLK Trento-81

Loftmontering til projektoren. Belastningen på beslaget er op til 15 kg, afstanden fra loftet er ikke indstillelig og er 125 mm, hældningsvinklen er nede 15 °, op 15 °, drejningsvinklen er ± 15 °. Universal monteringssystem til enhver type projektor med monteringshuller fra 40 mm til 380 mm.

Beslag til projektor VLK Trento-83

Loft eller vægmontering til projektoren. Belastningen på beslaget er op til 15 kg, afstanden fra loftet (væg) er justerbar i området 610 - 1030 mm, nedadgående vinkel på 15 °, opad på 15 °, drejningsvinkel ± 15 °. Beslaget kan monteres både på loftet og på væggen. Universal monteringssystem til enhver type projektor med monteringshuller fra 40 mm til 380 mm.

Beslag til projektor VLK Trento-84

Loft eller vægmontering til projektoren. Belastningen på beslaget op til 15 kg, afstanden fra loftet (væg) kan indstilles i området 710 - 1230 mm, nedadgående vinkel på 15 °, opefter 15 °, drejevinkel ± 15 °. Beslaget kan monteres både på loftet og på væggen. Universal monteringssystem til enhver type projektor med monteringshuller fra 40 mm til 380 mm.

Konsol til projektoren VLK Trento-85

Loftmontering til projektoren. Belastningen på beslaget op til 15 kg, afstanden fra loftet kan justeres i intervallet 860 - 1480 mm, nedadgående vinkel på 15 °, opefter 15 °, drejningsvinkel ± 15 °. Universal monteringssystem til enhver type projektor med monteringshuller fra 40 mm til 380 mm.

Beslag til projektor VLK Trento-82

Væg- og loftmontering til projektoren. Belast op til 15 kg, drejningsvinkel ± 15 °, hældningsvinkel ± 15 °, afstand fra loftet 410 - 640 mm. Universal monteringssystem til de fleste typer projektorer.

Beslag til projektor Brateck PRB-2S

Loftmontering til projektoren er designet til belastninger op til 20 kg, vippevinkel ± 15 °, afstand fra loftet 120 mm. Afstanden mellem monteringsbenene på beslaget til projektoren er indstillelig i en cirkel med en diameter på mindst 225 mm / maks. 316 mm.

Vægbeslag til projektor Kron K3D

Projektormonteringen på væggen er designet til belastninger på op til 10 kg, en rotationsvinkel på 360 °, en hældningsvinkel på ± 60 ° og en afstand fra væggen fra 720 mm til 1210 mm. Universal monteringssystem til de fleste projektorer.

Vægbeslag til projektor Kron K2D

Projektormonteringen på væggen er konstrueret til belastninger på op til 10 kg, en drejningsvinkel på ± 15 °, en hældningsvinkel på ± 15 ° og en afstand fra væggen fra 860 mm til 1230 mm. Universal monteringssystem til de fleste projektorer.

Loftbeslag til projektor Kromax Projector-3000

Loftmontering til projektoren. Belast op til 20 kg, drejningsvinkel 360 °, vippevinkel ± 20 °, afstand fra loft 2200 - 3000 mm. Universal monteringssystem til de fleste typer projektorer.

Loftbeslag til projektor Kromax Projector-2000

Loftmontering til projektoren. Belast op til 20 kg, drejningsvinkel 360 °, hældningsvinkel ± 20 °, afstand fra loftet 1200 - 2000 mm. Universal monteringssystem til de fleste typer projektorer.

ABC Mount Standard-83 projektor vægmontering

Ved montering af projektoren på væggen kan du placere enheden på et passende sted i den korrekte afstand fra skærmen. Suspension er konstrueret til belastninger på op til 15 kg, drejningsvinkel ± 12 °, hældningsvinkel ± 10 °, afstanden fra væggen er indstillelig fra 30 mm til 450 mm. Universal monteringssystem til enhver type projektor. Evnen til at ændre projektionshældningsvinklen og rotationen. Pålidelig stålkonstruktion.

Vægbeslag til projektor ABC Mount Standard-82

Ved montering af projektoren på væggen kan du placere enheden på et passende sted i den korrekte afstand fra skærmen. Suspensionen er konstrueret til en belastning på op til 15 kg, en rotationsvinkel på 360 °, en hældningsvinkel på ± 15 °, afstanden fra væggen er fast og er 400 mm. Universal monteringssystem til enhver type projektor. Evnen til at ændre projektionshældningsvinklen og rotationen. Pålidelig stålkonstruktion.

Loftbeslag til projektor ABC Mount Standard-81

Suspension til projektorloftet giver dig mulighed for at placere projektionsenheden på et passende sted i den korrekte afstand fra skærmen. Mounten er konstrueret til en belastning på op til 15 kg, en drejningsvinkel på ± 15 °, en hældningsvinkel på ± 15 °, afstanden fra loftet kan justeres fra 250 mm til 350 mm. Universal monteringssystem til enhver type projektor. Evnen til at ændre projektionshældningsvinklen og rotationen. Pålidelig stålkonstruktion.

Vægmonteret | loftmonteret projektor iTECH PRB-15

Loft- / vægmontering til iTECH PRB-15S projektor. Hængende loft giver dig mulighed for at montere projektoren både på væggen og på loftet. Konsollen til projektoren er designet til belastninger på op til 20 kg, vippevinkel ± 15 °, afstand fra loftet 430 - 650 mm, rotation 8 °. Afstanden mellem benene er indstillelig 225 - 316 mm. Universal monteringssystem til enhver type projektor.

Aspect Top-5 projektorbøjle

Loftmontering til Aspect Top-5 projektor. Overvej hængende projektor mount beregnet til belastninger op til 13 kg, vippevinkel ± 15 °, afstand fra loftet 545 - 900 mm, drej 360 °. Afstanden mellem benene er justerbar 54 - 320 mm. Universal monteringssystem til enhver type projektor.

Aspect Top-4 projektorbøjle

Loftmontering til Aspect Top-4 projektor. Overvej hængende projektor mount beregnet til belastninger op til 13 kg, hældningsvinkel ± 15 °, afstand fra loftet 380 - 580 mm, drej 360 °. Afstanden mellem benene er justerbar 54 - 320 mm. Universal monteringssystem til enhver type projektor.

Brateck PRB-18M projektorbøjle

Loftplade til projektor Brateck PRB-18M. Overvej hængende projektor mount beregnet til belastninger op til 13 kg, vippevinkel ± 15 °, afstand fra loftet 545 - 900 mm, drej 360 °. Afstanden mellem loftsfjeders ben er justerbar i intervallet 54 - 320 mm. Universal monteringssystem til enhver type projektor.

iTECH PRB-07 projektor mount

Loftmontering til projektor iTECH PRB-07. Overvej hængende projektor mount beregnet til belastninger op til 13 kg, hældningsvinkel ± 15 °, afstand fra loftet 380 - 580 mm, drej 360 °. Afstanden mellem benene er justerbar 54 - 320 mm. Universal monteringssystem til enhver type projektor.

iTECH PRB-08 projektor beslag

Loftmontering til projektor iTECH PRB-08. Overvej hængende projektor mount beregnet til belastninger op til 13 kg, vippevinkel ± 15 °, afstand fra loftet 545 - 900 mm, drej 360 °. Afstanden mellem benene er justerbar 54 - 320 mm. Universal monteringssystem til enhver type projektor.

Tuarex Corsa-2030 projektorbeslag

Vægmontering til projektoren. Mounten er konstrueret til belastninger på op til 15 kg, vippevinkel ± 15 °, afstand fra væg 400 mm, drejningsvinkel 360 °. Universal monteringssystem til de fleste typer projektorer.

Tuarex Corsa-2020 beslag til projektoren

Loftmontering til projektoren. Mounten er konstrueret til belastninger på op til 15 kg, vippevinkel ± 15 °, afstand fra loft 320 - 480 mm, drejningsvinkel ± 15 °. Universal monteringssystem til de fleste typer projektorer.

Tuarex Corsa-2010 projektor beslag

Loftmontering til projektoren. Bjerget er konstrueret til belastninger op til 15 kg, hældningsvinklen er ± 15 °, afstanden fra loftet er fast og er 110 mm, drejningsvinklen er ± 15 °. Universal monteringssystem til de fleste typer projektorer.

Tuarex Corsa-2005 beslag til projektoren

Loftmonteret projektor til Tuarex Corsa-2005. Mounten er konstrueret til belastninger på op til 15 kg, vippevinkel ± 15 °, afstand fra loftet 220 - 290 mm, ingen drejning. Universal monteringssystem til enhver type projektor.

Kromax Projektor-45 beslag til projektor

Loftmontering til Kromax Projector-45 projektor. Mounten er konstrueret til en belastning på op til 12 kg, en rotationsvinkel på 360 °, en hældningsvinkel på ± 20 °, en afstand fra loftet på 150 mm. Universal monteringssystem til enhver type projektor med monteringshuller fra 40 mm til 320 mm. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft.

Kromax Projector-40 beslag til projektoren

Loftmontering til Kromax Projector-40 projektor. Mounten er konstrueret til belastninger på op til 15 kg, en rotationsvinkel på 360 °, en hældningsvinkel på ± 30 °, en afstand fra loftet på 115 mm. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem til enhver type projektor med monteringshuller fra 40 mm til 320 mm. Dekorativt plastforing.

Brateck PRB-18S projektorbøjle

Loftmontering til projektor Brateck PRB-18S. Overvej hængende projektor mount beregnet til en belastning på op til 13 kg, afstanden fra loftet er 380 - 580 mm, tiltjustering ± 15 °, rotation justering 360 °.

LOCTEK PMB601 projektorbøjle

Vægbeslag til projektor LOCTEK PMB601. Overvej hængende projektor mount designet til belastninger op til 12 kg. Afstanden fra væggen er 80 cm. Drej 180 ° til højre og venstre. Skråningen.

UNITEKI PR-01A projektorbøjle

Loftmontering til projektor UNITEKI PR-01A. Overvej hængende projektor mount designet til belastninger op til 13 kg. Afstand fra loftet 21,3 cm. Drej 360 ° til højre og venstre. 180 ° tilt.

UNITEKI PR-01B projektorbøjle

Loftmontering til projektor UNITEKI PR-01B. Overvej hængende projektor mount designet til belastninger op til 13 kg. Afstanden fra loftet er 60 - 84 cm. Drej 360 ° til højre og venstre. 180 ° tilt.

Montage til projektorer

Hvor kan jeg hente en ordre? - Moskva, st. Suschevsky aksel. 5, s. 20, td Savelovsky, 2. sal, pavillon N-10. Du kan få råd, kende tilstedeværelsen eller afklare status af ordren via telefon. Savelovskaya 8 (965) 242-1458

Hvad er tidsplanen for butikken? - Levering af ordrer er lavet man-lør fra 10.30 til 19.00, hele weekenderne. Advarsel! Kontroller i forvejen tilgængeligheden af ​​varer ved afhentning, da nogle varer opbevares på lager. Leveringstid fra lager 1-3 dage

Jeg lavede en ordre, men ingen kalder mig. Hvornår vil min ordre blive behandlet? - Bestilbearbejdning foregår man-lør fra 10.30 til 19.00, søn weekender. Efter modtagelsen af ​​ansøgningen kontrollerer chefen tilgængeligheden af ​​varer og bekræfter ordren via telefon eller post.

Hvor meget er fragt i Moskva? - Levering i Moskva inden for Moskva Ringvej 300 rubler, uden for 600 rubler, afhængigt af km. I nærværelse af varer i butikken udføres levering samme eller den næste dag. Hvis varerne skal flyttes fra lageret, øges leveringstiden med en dag (ekskl. Weekender og helligdage)

Betalingsform - Ved afhentning Savelovsky og ved levering af kurer, kan du kun betale for kontanter. Pris for juridiske personer ved bankoverførsel + 5% (minimumsbeløb ved bankoverførsel 3000 rubler)

Jeg er fra en anden by. Kan jeg bestille levering og hvor meget vil det koste? - Levering til regionerne gennemføres kun via transportselskabet SDEC til 100% forudbetaling. Efter at have bestilt ordren bekræfter lederen tilgængeligheden af ​​varer via telefon eller post og sender en faktura til betaling. Når betalingen er modtaget, sender vi din ordre inden for 1-2 dage (ekskl. Weekender og helligdage).

Stativer og beslag til projektoren (15)

 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • 2 platforme.
 • Lavet af metal.
 • Justerbar højde (fra 80 til 120 cm) og vippevinkel.
 • 360 graders rotation.
 • Flytter let på fire ruller. Til stabiliteten af ​​stativet er 2 ruller blokeret.
 • Platformernes størrelse er 38 × 43 cm.
 • Maksimal lastvægt - 20 kg.
 • Tiltvinkel: + 30 / -30 grader.
 • Rotation: 360 grader.
 • Afstanden fra loftet til projektoren: 155 mm.
 • Kabelkanal.
 • Fastgørelses tilbehør - inkluderet.
 • Maksimal lastvægt - 23 kg.
 • Tiltvinkel: + 25 / -25 grader.
 • Rotation: 360 grader.
 • Justerbar afstand fra loftet: 460 - 610 mm.
 • Kabelkanal.
 • Fastgørelses tilbehør - inkluderet.
 • Salg Skynd dig til at købe de varer du har brug for til lave priser, mængden er begrænset!
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter

I moderne offentlige institutioner bruger private virksomheder og hjemme ofte projektorer. Derfor er at købe en beslag til projektoren en nødvendighed, ikke et indfald. Uden vedhæftning er det næsten umuligt at bruge det.

Vælg et permanent sted

Før du køber, skal du tænke på, hvor du planlægger at bruge enheden. Hvis du har valgt et bestemt rum, og ikke har planer om at flytte enheden andetsteds, er det bedst at købe et loftbeslag til projektoren.

Bemærk, at så snart du bestemmer den permanente placering for instrumentet, skal du tænke på at skjule de ekstra ledninger fra nysgerrige øjne. Dette bør gøres for ikke at ødelægge udseendet på rummet og sikre sikkerhed.

Dette er den bedste måde at installere, især for hjem og skole. Hjemme er det ikke sandsynligt, at katte og hunde kommer til en sådan beslag, og i uddannelsesinstitutioner vil ikke alle børn hoppe til projektorhylderne. Så du vil være i stand til permanent at holde udstyret sikkert og forsvarligt.

Muligheden for at transportere enheden

Men hvis du køber en sådan beslag til en kromax projektor, vil du helt fratage produktet af mobilitet. På den anden side kan du i tilfælde af nødsituation fjerne projektoren fra hylden og tage den til et andet sted. For at gøre dette skal du bruge et andet sæt ledninger til at bruge udstyret på forskellige steder. Nogle er komfortable.

I online butikskataloget Magazin kan du købe en beslag til projektorvæggen, loftet, gulv og væg-loft mærker som: Arm Media (Arm Media), Classic Solution (Classic Solyushin), Kromax (Kromax), Lumien (Lumen), Nobo (Project), Projecta, Project Wize.

Køb et loft eller vægmonteret projektorbeslag er en garanti for enhedssikkerhed, strukturens holdbarhed og sikkerheden af ​​dine midler. Du behøver ikke bruge ekstra penge på en ny enhed, hvis den gamle falder. Hvis den hvide beslag til projektoren er upålidelig, falder enheden i stykker. Derfor er det bedre at invitere en professionel til montering af beslaget.