Montering af loftmontering til tv

Fastgørelse af tv'et til loftet kan være meget bekvemt af forskellige årsager, men en af ​​hovedårsagerne er, at det er en god måde at spare plads på i rummet.

Typer af videoudstyr og loftbeslag

De vigtigste typer udstyr, der i øjeblikket bruges til forbrug af videoindhold, er computerskærme, traditionelle kinescoper samt moderne LCD-tv'er, plasma- og LED-paneler. De er monteret på forskellige beslag designet specielt til disse enheder.

Taket TV-beslag med kinescopes er et robust og pålideligt design, som består af følgende elementer: en metalramme, der omfatter hele tv-apparatet, en platform, hvor enheden er installeret, og et system, der giver dig mulighed for at vippe skærmen for nem visning.

Begyndende med beslag til LCD-tv'er, vises mange forskellige og bekvemme designs. Disse fastgørelsessystemer anvendes i indkøbscentre, lufthavne og andre virksomheder. Skærme vejer endnu mindre end LCD- og LED-paneler, for ikke at nævne billedrørene, og det giver dig mulighed for at lave beslag til dem lette og strukturelt komfortable og øge deres evne til at blive placeret på forskellige overflader.

Uanset hvilken type udstyr, kan monteringssystemerne være af flere typer:

 • Fast loft mount refererer til de mest enkle og økonomiske mekanismer. Dette system sikrer tv'et på plads.
 • Hældet beslag på loftet. Skærmen kan vippes ved at ændre synsvinklen.
 • Swing-tilbøjelige. Denne mulighed, hvor skærmen ikke kun kan vippes, men også roteres i forskellige retninger, synes selvfølgelig mere interessant, men den har en begrænsning: den kan bruges med en skærm på højst 40 tommer.
 • En anden mulighed - drejelig indtrækbar. Ud over de allerede nævnte funktioner kan skærmen gøres nærmere eller længere afhængigt af publikumets placering.
 • Den mest komfortable til brugerens multifunktionelle loftsløft til tv og andre modeller af den nyeste generation med elektrisk drev og på betjeningspanelet.

Et sådant system giver dig mulighed for at justere TV-apparatets position på en hvilken som helst bekvem måde, uanset hvor du er i rummet, skjule skærmen i tilfælde af ubrugelighed eller "nå" den med en enkelt knap. Dette kan være en meget bekvem og effektiv løsning på kontorpladsen.

Fabrikanter tilbyder også systemer til montering i loftet på to eller flere tv'er, til brug af sådanne beslag til kommercielle formål - i butikker, apoteker mv.

De fleste af de moderne systemer består af to dele - hvoraf den ene er monteret på loftet og den anden - på bagsiden af ​​skærmen.

Nuancerne af valg

For at hente beslaget skal du overveje følgende data:

 1. Skærmens diagonale og vægten af ​​tv'et, som skal korreleres med den maksimale belastning af den valgte beslagsmodel. Allerede fra dette tidspunkt er det klart, at beslaget skal købes, når tv'et allerede er tilgængeligt for at vælge et monteringssystem under det og ikke omvendt. Hvis udstyret er større end den maksimale belastning, der er vist til fastgørelse, vil den tjene mindre, og der er altid en risiko for, at den ikke tåler, går i stykker og falder sammen med en dyr skærm.
 2. Type system - mange beslag er universeltype, men der er også modeller, der kun er designet til bestemte typer udstyr, det er nødvendigt at afklare, før de køber.
 3. Har du brug for evnen til at rotere og vippe skærmen, og i så fald, hvilken hældningsvinkel er der brug for.
 4. Højdejustering og selve højden, som kan variere fra 50 til 3000 mm
 5. Typen og størrelsen af ​​fastgørelseselementer - standardmodellen VESA eller en anden, der skal vælges til tv'et.
 6. Beslagsmateriale. Stål eller aluminium modeller er meget mere pålidelige end plastholdere.
 7. Loftsmateriale. Ikke alle fjernsyn er egnede til montering på for eksempel loftet - gipsvæg modstår ikke tung belastning. Hvis du planlægger at placere fjernsynet i loftet, er det bedre at beregne selv før du køber udstyr, hvordan loftet tåler alt.
 8. Ved køb er at kontrollere tilgængeligheden af ​​den nødvendige hardware og garanti. Du kan også vælge model, hvis sæt indeholder en speciel beskyttelsesboks til ledninger.

Installation montering

Montering af bjerget vil være meget afhængig af, hvad det er knyttet til. Men før du installerer skal du vælge et sted for tv. Det mest hensigtsmæssige vil være, hvis fjernsynet er placeret i nærheden af ​​stikkontakten, men det er vigtigt at beregne for ikke at påvirke ledningerne, når du installerer systemet. Et andet vigtigt punkt - ved siden af ​​skærmen bør ikke åbne ud af døren eller andre elementer i interiøret, hvilket kan skade teknikken.

Fastgørelse af tv'et til loftet af beton er en nem at bruge proces. Sekvensen af ​​handlinger vil være som følger:

 • Mærkning af steder til huller.
 • Udvælgelse af fastgørelsesdele. Den mest pålidelige løsning - ankerbolte.
 • Boring af huller, der falder i diameter med boltens diameter. Huller skal bores til en dybde svarende til længden af ​​ankeret.
 • Bolt fastgørelse.
 • Montering af beslaget og tilspænding af skruerne.
 • Ledning og montering af ledninger (kittet indeholder ofte specielle beskyttelsesbokse til denne opgave).
 • Vedhæftning af videoudstyr og vedhæftning til ledningerne.
 • Juster højden, vinklen og, hvis der er en tur.

Installation på et hæftet loft vil blive sværere:

 • For det første er der foretaget opmærkning til fastgørelsesanordninger.
 • Små huller bores for at bestemme, at der ikke er nogen metalprofil bag borepladsen bag gipspladen.
 • Yderligere åbninger øges.
 • Afsnit af polypropylenrør indsættes i hullerne og danner bøsninger. Anbefalet diameter er 20 mm.
 • Beton er boret for at producere huller med en diameter af ankerbolte, der vil blive anvendt yderligere (Bolte skal nedsænkes i beton op til 50-60 mm)
 • Bolte installeres og tråde forkortes.
 • Nu kan du holde ledningerne i kassen og montere monteringsbeslaget.
 • Udstyret er tilsluttet og konfigureret.

Medium i kompleksitet og en bekvem løsning ville være at montere beslaget under montering af loftet. I dette tilfælde monteres alle ledninger, der er nødvendige for driften af ​​udstyret først. På stedet, der er beregnet til fastgørelse af udstyret, fastgøres en pakning, hvis rolle kan udføres, for eksempel ved en træstang med en tykkelse svarende til afstanden fra betonpladen til loftet af det ophængte loft.

Derefter installeres loftet selv med fjernelse af ledninger udenfor. Holderen er monteret på en træpakning med ankerbolte og fjernes under den endelige efterbehandling. Derefter kan du allerede installere, konfigurere og tilslutte tv'et.

Er det muligt at montere og montere beslaget direkte på gipsvæggen?

Teoretisk er dette muligt. Men selvom vi taler om to lag med gipsvæg og de stærkeste og mest pålidelige dowels, får vi en ret skrøbelig struktur, og der er risiko for at blive efterladt uden tv og blive såret. Derfor er det værd at gøre alt efter teknologien for at opnå et pålideligt resultat.

Loftsbeslag

Ceiling parentes er ved at blive populær hver dag. De bruges aktivt i kontorlokaler, indkøbscentre, togstationer, lufthavne og andre offentlige steder, hvor der er plasma- og flydende krystalmonitorer. Og selvfølgelig bør du ikke glemme lejligheder og huse, hvor loftmonteringen til TV ikke er mindre efterspurgt.

Kvalitet armaturer, der tilbydes af vores online butik, er der to typer:

Samtidig afhænger populariteten af ​​en bestemt model udelukkende af hvor og under hvilke forhold udstyret selv vil arbejde.

Drejning, eller som de kaldes beslag med en vippesvivlemekanisme, gør det nemt at justere TV'ets position afhængigt af behovet. De bruges bedst i store rum med forskellige synsvinkler.

Stationær er beregnet til små rum, hvor du ikke behøver at dreje tv'et fra side til side. Dette system omfatter ikke kun en enkelt beslag, men også for to eller flere tv-paneler.

Beslagene til 2 eller flere paneler er kendetegnet ved originalitet: monteringspladen og stativet er præsenteret i en kopi, og de hængende monteringsstrimler til tv, en på hver side. Sådanne muligheder er mest foretrukne for indkøbscentre, togstationer, venteværelser og andre offentlige steder.

Alle modeller uden problemer modstår en temmelig stor belastning. Dette opnås på grund af det faktum, at vi lægger stor vægt på pålideligheden og sikkerheden af ​​data montering systemer. Når du vælger en vedhæftning til et tv, både stationært og roterende, skal du kontrollere enheden for overensstemmelse: Beregn afstanden til stikkontakten og bestem vægten af ​​udstyret, så belastningen fra tv'et ikke overstiger den maksimale værdi, der er angivet i parentesparametrene.

Vi bør også nævne udseendet. Fra dette ved første øjekast ubetydelige funktioner vil afhænge af rummets overordnede udseende. Montering skal passe harmonisk ind i interiøret. Det være sig et offentligt sted eller et værelse i en privat lejlighed. En integreret tilgang giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning fra den brede vifte, der findes i vores onlinebutik.

Du kan købe et tv-beslag i vores online butik til priser fra producenten. Et omfattende sortiment af modeller giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning både i udvendigt design og i funktionalitet. Højde, antallet af enheder, der er placeret på beslaget, samt vippe, rotation og justering af monteringen - vores eksperter hjælper dig med at vælge en anstændig løsning, der opfylder alle krav. En speciel kategori er repræsenteret af motoriserede loftslifter, hvorved udstyret kan gemmes i loftet, hvilket maksimalt frigør rummet i rummet.

Loftsmonteringer giver dig mulighed for at placere fjernsynet i nogen del af rummet, vend det i alle retninger afhængigt af publikumets beliggenhed, vippe, afhængigt af belysning og blænding. Takket være det stilfulde design passer enheden nemt ind i både det klassiske og det ultramoderne interiør. Hvert loftbeslag til LCD-tv passerer kvalitetskontrol og kontrolleres for overholdelse af de angivne egenskaber. Det garanterer dets holdbarhed, pålidelighed og sikkerhed.

Tv-beslag på loftet mekaniseret

Loftmontering til tv med en diagonal på 37-55 "

Farve: sort, sølv, hvid (valg: rustfrit stål +6000 rubler)

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *.

Max VESA 690 * 420 (eller for at bestille mere)

Skjult kabelkanal.

Fittings inkluderet.

Afstand fra loftet til diagonaler til 55 "

4 00-500 mm pris 4 tons 500 rubler.

600-1000 mm pris 4t 900 rubler.

800-1400 mm pris på 5 tons 300 rubler.

1200-1800 mm pris på 5 tons 600 rubler.

Afstand fra loftet til diagonaler fra 55-75 "

500-600 mm pris 6t 700 rubler.

600-1000 mm pris 6 tons 900 rubler.

800-1400 mm pris 7t 300 rubler.

1200-1800 mm pris 7 t 600 rubler.

Mulighed: hævet flange + 1000 gnid.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Produktionsselskabet Allegri er den russiske leder i produktion af stativer, stande og tilbehør til fjernsyn og Hi-Fi udstyr.

Loftplade (stanglængde 1200-1800 mm) til fjernsyn med en diagonal på 37-55 tommer.

Drej 360 grader. Tilt til 30 *.

Max VESA 690 * 420

Højdejustering ± 20cm.

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Rustfrit stålrør + 6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering (stanglængde 800-1400 mm) til fjernsyn med en diagonal på 37-55 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *.

Max VESA 690 * 420. (For at bestille mere)

Højdejustering ± 20 cm.

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rør rustfrit stål + 6000rub.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering (stanglængde 600-1000 mm) til tv med diagonal på 37-55 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *.

Max VESA 690 * 420. (For at bestille mere)

Højdejustering ± 20cm.

Skjult kabelkanal.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rør rustfrit stål + 6000rub.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering til tv med en diagonal på 32-60 ".

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 45 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Sølv loftbeslag til et tv med en diagonal på 32-60 ".

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 45 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Loftmontering til tv med en diagonal på 32-70 ".

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 56 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Loftmontering til tv med diagonal 32-70 "sølv.

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 56 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Loftmontering til tv med en diagonal på 32-57 "

Afstand fra loft 717-1584 mm

Holdbarheden og pålideligheden af ​​tv-loftbøjlen opfylder de højeste kvalitetsstandarder.

Fittings inkluderet.

Loftplade (stanglængde 1200-1800 mm) til tv med diagonal på 55-85 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Ceiling mount (bar længde 800-1400 mm) til tv med en diagonal på 55-85 inches.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering (stanglængde 600-1000 mm) til tv med diagonal på 55-85 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Ceiling mount (bar længde 500-600 mm) til tv med en diagonal på 55-85 inches.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering til tv med en diagonal på 15-42 "

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 200 * 200. Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Afstanden fra loftet til diagonaler til 42 ":

 1. 300-400 mm pris 4t 300 rubler.
 2. 600-1000 mm pris 4 tons 700 rubler.
 3. 800-1400 mm pris 4 tons 950 rubler.
 4. 1200-1800 mm pris på 5 tons 300 rubler.

Mulighed: Falsk flange +1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftbeslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering til tv med en diagonal på 15-42 "

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 200 * 200. Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Afstanden fra loftet til diagonaler til 42 ":

 1. 300-400 mm pris 4t 300 rubler.
 2. 600-1000 mm pris 4 tons 700 rubler.
 3. 800-1400 mm pris 4 tons 950 rubler.
 4. 1200-1800 mm pris på 5 tons 300 rubler.

Mulighed: Falsk flange +1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftbeslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Online butiksbeslag til udstyr

Flat-tv har næsten helt erstattet modellen med en CRT. Nye generationer af tv bliver mere og mere, og det medfører visse problemer under installationen. Montering på et standardstativ er ubelejligt af mange grunde: indfangning af stort rum, fare for mekanisk skade, umuligheden af ​​korrekt placering af fjernsynsplader i forhold til øjenhøjde osv. Den bedste udvej er at købe et loft tv-mount.

Loftmontering til fjernsynet. Den samme drejemekanisme er imidlertid fastgjort ikke til væggen, men til loftet. TV er monteret på røret af den ønskede længde. Sådanne løsninger har ikke kun en udpræget højteknologisk stil, men giver dig også mulighed for at skjule ledningerne inde i det hule rør.

For at vælge den rette beslag til et LCD-tv, er det ikke nok bare at definere dets funktioner: det er også nødvendigt at tage hensyn til belastningens vægt, overensstemmelse med VESA-standarden, materiale osv. Husk, at det er kvaliteten af ​​beslaget, som helt afhænger ikke kun af synskomfort, men også på tv-tilstanden. Derfor anbefaler vi at du udfører udvælgelse og installation af fastgøring af kvalificerede specialister. Kontakt os - vi ved alt om beslagene til tv, og vi kan installere dem bogstaveligt talt i årevis!

Montering af loftmontering til tv

Fastgørelse af tv'et til loftet kan være meget bekvemt af forskellige årsager, men en af ​​hovedårsagerne er, at det er en god måde at spare plads på i rummet.

Typer af videoudstyr og loftbeslag

De vigtigste typer udstyr, der i øjeblikket bruges til forbrug af videoindhold, er computerskærme, traditionelle kinescoper samt moderne LCD-tv'er, plasma- og LED-paneler. De er monteret på forskellige beslag designet specielt til disse enheder.

Taket TV-beslag med kinescopes er et robust og pålideligt design, som består af følgende elementer: en metalramme, der omfatter hele tv-apparatet, en platform, hvor enheden er installeret, og et system, der giver dig mulighed for at vippe skærmen for nem visning.

Begyndende med beslag til LCD-tv'er, vises mange forskellige og bekvemme designs. Disse fastgørelsessystemer anvendes i indkøbscentre, lufthavne og andre virksomheder. Skærme vejer endnu mindre end LCD- og LED-paneler, for ikke at nævne billedrørene, og det giver dig mulighed for at lave beslag til dem lette og strukturelt komfortable og øge deres evne til at blive placeret på forskellige overflader.

Uanset hvilken type udstyr, kan monteringssystemerne være af flere typer:

 • Fast loft mount refererer til de mest enkle og økonomiske mekanismer. Dette system sikrer tv'et på plads.
 • Hældet beslag på loftet. Skærmen kan vippes ved at ændre synsvinklen.
 • Swing-tilbøjelige. Denne mulighed, hvor skærmen ikke kun kan vippes, men også roteres i forskellige retninger, synes selvfølgelig mere interessant, men den har en begrænsning: den kan bruges med en skærm på højst 40 tommer.
 • En anden mulighed - drejelig indtrækbar. Ud over de allerede nævnte funktioner kan skærmen gøres nærmere eller længere afhængigt af publikumets placering.
 • Den mest komfortable til brugerens multifunktionelle loftsløft til tv og andre modeller af den nyeste generation med elektrisk drev og på betjeningspanelet.

Et sådant system giver dig mulighed for at justere TV-apparatets position på en hvilken som helst bekvem måde, uanset hvor du er i rummet, skjule skærmen i tilfælde af ubrugelighed eller "nå" den med en enkelt knap. Dette kan være en meget bekvem og effektiv løsning på kontorpladsen.

Fabrikanter tilbyder også systemer til montering i loftet på to eller flere tv'er, til brug af sådanne beslag til kommercielle formål - i butikker, apoteker mv.

De fleste af de moderne systemer består af to dele - hvoraf den ene er monteret på loftet og den anden - på bagsiden af ​​skærmen.

Nuancerne af valg

For at hente beslaget skal du overveje følgende data:

 1. Skærmens diagonale og vægten af ​​tv'et, som skal korreleres med den maksimale belastning af den valgte beslagsmodel. Allerede fra dette tidspunkt er det klart, at beslaget skal købes, når tv'et allerede er tilgængeligt for at vælge et monteringssystem under det og ikke omvendt. Hvis udstyret er større end den maksimale belastning, der er vist til fastgørelse, vil den tjene mindre, og der er altid en risiko for, at den ikke tåler, går i stykker og falder sammen med en dyr skærm.
 2. Type system - mange beslag er universeltype, men der er også modeller, der kun er designet til bestemte typer udstyr, det er nødvendigt at afklare, før de køber.
 3. Har du brug for evnen til at rotere og vippe skærmen, og i så fald, hvilken hældningsvinkel er der brug for.
 4. Højdejustering og selve højden, som kan variere fra 50 til 3000 mm
 5. Typen og størrelsen af ​​fastgørelseselementer - standardmodellen VESA eller en anden, der skal vælges til tv'et.
 6. Beslagsmateriale. Stål eller aluminium modeller er meget mere pålidelige end plastholdere.
 7. Loftsmateriale. Ikke alle fjernsyn er egnede til montering på for eksempel loftet - gipsvæg modstår ikke tung belastning. Hvis du planlægger at placere fjernsynet i loftet, er det bedre at beregne selv før du køber udstyr, hvordan loftet tåler alt.
 8. Ved køb er at kontrollere tilgængeligheden af ​​den nødvendige hardware og garanti. Du kan også vælge model, hvis sæt indeholder en speciel beskyttelsesboks til ledninger.

Installation montering

Montering af bjerget vil være meget afhængig af, hvad det er knyttet til. Men før du installerer skal du vælge et sted for tv. Det mest hensigtsmæssige vil være, hvis fjernsynet er placeret i nærheden af ​​stikkontakten, men det er vigtigt at beregne for ikke at påvirke ledningerne, når du installerer systemet. Et andet vigtigt punkt - ved siden af ​​skærmen bør ikke åbne ud af døren eller andre elementer i interiøret, hvilket kan skade teknikken.

Fastgørelse af tv'et til loftet af beton er en nem at bruge proces. Sekvensen af ​​handlinger vil være som følger:

 • Mærkning af steder til huller.
 • Udvælgelse af fastgørelsesdele. Den mest pålidelige løsning - ankerbolte.
 • Boring af huller, der falder i diameter med boltens diameter. Huller skal bores til en dybde svarende til længden af ​​ankeret.
 • Bolt fastgørelse.
 • Montering af beslaget og tilspænding af skruerne.
 • Ledning og montering af ledninger (kittet indeholder ofte specielle beskyttelsesbokse til denne opgave).
 • Vedhæftning af videoudstyr og vedhæftning til ledningerne.
 • Juster højden, vinklen og, hvis der er en tur.

Installation på et hæftet loft vil blive sværere:

 • For det første er der foretaget opmærkning til fastgørelsesanordninger.
 • Små huller bores for at bestemme, at der ikke er nogen metalprofil bag borepladsen bag gipspladen.
 • Yderligere åbninger øges.
 • Afsnit af polypropylenrør indsættes i hullerne og danner bøsninger. Anbefalet diameter er 20 mm.
 • Beton er boret for at producere huller med en diameter af ankerbolte, der vil blive anvendt yderligere (Bolte skal nedsænkes i beton op til 50-60 mm)
 • Bolte installeres og tråde forkortes.
 • Nu kan du holde ledningerne i kassen og montere monteringsbeslaget.
 • Udstyret er tilsluttet og konfigureret.

Medium i kompleksitet og en bekvem løsning ville være at montere beslaget under montering af loftet. I dette tilfælde monteres alle ledninger, der er nødvendige for driften af ​​udstyret først. På stedet, der er beregnet til fastgørelse af udstyret, fastgøres en pakning, hvis rolle kan udføres, for eksempel ved en træstang med en tykkelse svarende til afstanden fra betonpladen til loftet af det ophængte loft.

Derefter installeres loftet selv med fjernelse af ledninger udenfor. Holderen er monteret på en træpakning med ankerbolte og fjernes under den endelige efterbehandling. Derefter kan du allerede installere, konfigurere og tilslutte tv'et.

Er det muligt at montere og montere beslaget direkte på gipsvæggen?

Teoretisk er dette muligt. Men selvom vi taler om to lag med gipsvæg og de stærkeste og mest pålidelige dowels, får vi en ret skrøbelig struktur, og der er risiko for at blive efterladt uden tv og blive såret. Derfor er det værd at gøre alt efter teknologien for at opnå et pålideligt resultat.

Ceiling mount TV, installationsmuligheder

Hver dag introducerer det moderne design af lofter og interiør begrebet arkitektoniske stilarter, nye former og materialer i vores liv. Og så velkendte ting som husholdningsapparater har ikke længere plads i møbelvæggen eller på et voluminøst kabinet, fordi der på mode er helt forskellige måder at installere fjernsyns- og videoudstyr på.

Beslag til LCD-tv i venteværelset

Primære brugere

Lad os først se, hvordan populære tv-afspilningsfaciliteter er efterspurgte i samfundet. Tja, for det første er begrebet placering af indvendige emner også ændret i boligområder, hvilket også påvirker fjernsynsudstyr ved at reducere størrelsen.

Men traditionelle modeller med kinescopes kan også installeres i et helt andet rum - TV-beslaget på loftet giver dig mulighed for at gøre dette så behageligt som muligt.

Installation valg kinesisk tv ved hjælp af loft mount

Tip: Når hver kvadratmeter boligareal er dyrt, så ved hjælp af fjernbetjeninger, kan du betydeligt frigøre plads uden at miste pladsfunktionalitet.

For det andet har fjernsynet længe været brugt meget mere bredt end det oprindeligt var beregnet.

 • Tv-apparater anvendes som informationstavler (venteværelser, lufthavns- og banestationer, banktjenester);
 • Tv'et bruges som demonstration af alle former for reklame (supermarkeder, indkøbscentre);
 • Tv'et bruges som en måde at tiltrække opmærksomhed hos besøgende (barer, cafeterier, tøj og skoforretninger).

TV som et underholdningselement i fastfoodkæden

Med andre ord har behovet for et loftmonteret legeme og videoudstyr:

 • Boligområder, der skal frigøre plads uden at ofre funktionalitet og komfort;
 • Kommercielle lokaler, hvor ønsket om at installere parenteser til tv'et dikteres af sikkerhedsmæssige årsager - sådan tv vil ikke være i fare for skade.

Typer af loftmonteringssystemer Tv-udstyr

I dag i samfundet til gengivelse af fjernsynsprogrammer og anden videoinformation anvendes tre typer enheder:

 • Kineskopiske fjernsyn;
 • LCD, plasma og LED paneler;
 • Computer skærme.

Da fastgørelsessystemerne også produceres under hensyntagen til udstyrets tekniske egenskaber:

 • TV-til-loft beslag til montering af kinesiske modeller;
 • loft tv beslag til installation af LCD og LED paneler;
 • beslag til fastgørelse af computerskærme.

Systemer til CRT-modeller

Denne type tv er kendetegnet ved store dimensioner og vægt, hvilket tvinger fabrikanter af fastgørelsessystemer til at skabe ganske omfangsrige strukturer, som gør det muligt at være stabilt.

Strukturelt består sådanne systemer af:

 • Stærk metalramme, hvis størrelse er større end tv'ets mål
 • Metalplatform (da enhederne i denne konfiguration oprindeligt var beregnet til gulvbaseret);
 • Systemet giver dig mulighed for at justere hældningen på tv'et.

Loftbeslag til kinescope TV

Systemer til montering af LCD-, plasma- og LED-paneler

På trods af det hurtige vægttab af moderne tv er vægten af ​​nye modeller ret tung, og derfor vælger man en beslag til et LCD-tv, bør man først være opmærksom på sine tekniske egenskaber.

Loftsbeslag til LCD-paneler med maks. Belastning op til 200 kg

For at vælge monteringssystemet skal du først finde ud af parametrene for tv'et, især:

 • Vægt LCD eller plasma panel;
 • Den maksimale diagonale (32, 40, 42, 50, 61);
 • Forankringsstandard (VESA eller andet).

Og først efter det kan du vælge en beslag til tv'et og begynde at installere det. Hvis det ikke er muligt at finde ud af parametrene på tv'et, kan du købe en universalbøjle til loftinstallationen.

Den største vanskelighed ved installation ligger i, at ikke altid i de steder, hvor beslaget er installeret, er loftmaterialet en monolitisk struktur (beton eller stål). Meget ofte monteres tv-monteringer på et gipspladens falske loft.

Reference: Gipsplader har mange fordele. For eksempel er det faktum, at alle ledninger er nemme at gemme, især da mange modeller af parenteser også er lavet med skjult fastgørelse af forbindende ledninger. Men ulempen er altid den samme - en uacceptabel belastning.

Og hvis der kræves ekstra styrkning på stedet for montering af fjernsynsudstyr, men teknisk set kan det ikke gøres, så vil braketter komme til redning, idet der er specielle adapterplader, der fordeler belastningen på en stor overflade.

Den mest kendte producent af loftmonteringer, der tilbyder denne metode til løsning af problemet, er firmaet kromax. I sine modeller har platformen til fastgørelse til væggen det største kontaktområde.

Loftmonteringssystemer til computerskærme

Dette er måske den nyeste videoudgang, der har brug for et loftmontering. Ofte bruges den i store hypermarkeder, i sportsfaciliteter og medicinske institutioner, hvor der er en betydelig lofthøjde, så du kan vise serviceoplysninger.

Den lave vægt af skærme gør det muligt at producere beslag i en letvægtsversion, hvilket giver mange muligheder for deres placering på alle overflader.

Nyttigheden af ​​denne fastgørelsesmetode ligger i det faktum, at:

 • det gør billedet vist på skærmen så tilgængeligt som muligt for visning eller læsning;
 • Pålideligt beskytter udstyret mod risikoen for utilsigtet skade (de tilstedeværende er aldrig sammenflettet i ledninger og tilslutningskabler).

Loftbeslag til LCD-skærme

Tips til valg af loftbeslag

Hvis du vælger et loftmontering til tv, skal du kende til de tekniske egenskaber:

 • klargør tv'ets maksimale vægt
 • Angiv række diagonaler (størrelser for skærme);
 • identificere monteringssystemet
 • tilstedeværelse af højde og vinkeljusteringer mv.

Bestemmelse af tv'ets monteringssystem for at matche beslaget

Reference: I modsætning til andre måder at installere fjernsynet giver loftet større luftadgang til varmeafledning. Derfor garanterer det automatisk et stabilt temperaturregime, hvilket positivt påvirker holdbarheden af ​​den elektroniske enhed.

Loftbeslag til to lukkede tv-apparater

For store rum kræver der ofte installation af to fjernsyn i henhold til hinanden, skal ophængningssystemet være designet til dobbeltbelastning. Hvis du vælger en beslag til LCD TV, skal du bestemme parametrene for monteringshullerne på tv'et.

I dag vedtog de fleste tv-producenter VESA-standarden.

Afstanden mellem monteringspunkterne på tv'et kan være:

Fabrikanter af parenteser producerer derfor produkter, der opfylder den almindeligt anerkendte standard, som skal angives på emballagen.

Tekniske egenskaber ved en typisk loftbeslag på pakken

Konklusioner: Takbeslag er ikke kun bekvemmeligheden ved designløsninger, men også evnen til at frigøre plads betydeligt. Desuden er fjernsynsudstyr mere beskyttet end traditionelt placeret i en suspenderet tilstand.

Loftbeslag til flade (LCD, plasma) tv og skærme

Advarsel! Alle loftbøjlerne, der er produceret af os til fladskærme (LCD, plasma) og skærme af GAL-mærket, har øget styrke sammenlignet med lignende prøver fra andre producenter, også udenlandske. Holdbarhed - vores troværdighed! De maksimale tilladte belastninger specificeret i hvert enkelt tilfælde blev beregnet med en sikkerhedsfaktor, der ikke var lavere end 2 ÷ 2,5. Vi kan også lave skræddersyede loftbeslag til fladskærms-tv.

Loftsbeslag til to fjernsyn NB T5520 er velegnet til LCD- og plasma-tv med diagonal fra 32 til 55 tommer.

MODEL NB T5520
Maksimal totalbelastning: 56,8 kg.
Afgang fra loftet: 1150-2000 mm.
Tiltvinkel: -2 ° / + 20 °.
Rotationsvinkel: 360 °.

Loftbeslag til LCD-paneler med diagonal 32-57 tommer

MODEL NBT 560-15

• Afgang fra loftet, mm 725-1530
• Mål i emballeret stand, mm 669x254x103
• Diagonal, tommer 32-57
• Maksimal belastning, kg 68,2
• Vægt (ikke mere), kg 5
• Siddemålinger, mm 100x100, 100x200, 200x200, 300x300, 200x400, 400x400, 400x600
• Drejningsvinkel -30 - +30
• Hældningsvinkel, grader -5 - +15

Pris 4450 gnid.

Loftbeslag til LCD-paneler med diagonal 32-50 tommer

MODEL NBT 590-15

• Afgang fra loftet, mm 680-1530
• Mål i emballeret stand, mm 880x300x150
• Diagonal, tommer 32-50
• Maksimal belastning, kg 68,2
• Vægt (ikke mere), kg 9
• Siddemålinger, mm 100x100, 100x200, 200x200, 300x300, 200x400, 400x400, 400x600
• Drejningsvinkel -30 - +30
• Hældningsvinkel, grader -5 - +15

Pris 5950 gnid.

Loftsbeslag til to fjernsyn NB T6030 er velegnet til LCD- og plasma-tv med diagonal fra 32 til 60 tommer.

MODEL NB T6030
Maksimal totalbelastning: 56,8 kg.
Afgang fra loftet: 1650-3000 mm.
Tiltvinkel: -2 ° / + 20 °.
Rotationsvinkel: 360 °.

Loftmontering til TV NB T7030 er velegnet til LCD- og plasma-tv med diagonal fra 32 til 70 tommer.

MODEL NB T7030
Maksimal totalbelastning: 56,8 kg.
Afgang fra loftet: 1650-3000 mm.
Tiltvinkel: -2 ° / + 20 °.
Rotationsvinkel: 360 °.

Kort loftbeslag til LCD-tv eller plasma-panel med diagonal fra 32 "til 48"

MODEL PlasmaLong-mini
Maks. belastning - 50 kg.
Justerbar skærmbøjle (center) - 850-1400 mm (i trin på 50 mm).
Landingsdimensioner for skærmen (VESA monteringsformat) - 75x75, 100x100, 200x200, 300x300. 400x400 mm.
Vinklen på bærebøjlen er op til 20 °.

Drejebøjle i niche til LCD-tv eller plasma-panel (specialfremstillet)

MODEL PP-100
Til diagonaler fra 15 "til 55".
Pallens drejningsvinkel - 360 °.

Halv loft drejearm til LCD TV eller plasma panel (specialfremstillet)

MODEL PP-300
Til diagonaler fra 15 "til 55".
Pallens drejningsvinkel - 360 °.

Kort loftbeslag til LCD-tv eller plasma-panel med diagonal fra 37 "til 55"

MODEL PlasmaLong

Pris 5900 gn.

Maks. belastning - 60 kg.
Justerbar skærmbøjle (center) - 1100 ÷ 1800 mm (8 stillinger med en hældning på 100 mm).
Pallet vippevinkel - 20 °.
Pallens drejningsvinkel - 360 °.

Varmelængde loftbeslag til LCD TV eller plasma panel med diagonal fra 46 "til 65" universal

MODEL PlasmaLong = 65

Pris 7900 gnid.

Maks. belastning - 60 kg.
Justerbar skærmbøjle (center) - 1000 ÷ 1600 mm (i trin på 50 mm).
Pallet vippevinkel - 30 °.
Pallens drejningsvinkel - 360 °.

Dual loftbeslag til LCD-tv eller plasma paneler med store diagonaler (op til 55 ")

MODEL PlasmaLong-Twin

Pris 7900 gnid.

Maks. belastning - 100 kg.
Justerbar skærmbøjle (center) - 1200-1900 mm (7 stillinger med et trin på 100 mm).
Justerbar afstand mellem bærebjælker over bredden (ved monteringshullernes centre) - 250-800 mm.
Vinklen på bærebøjlen er op til 20 °.

Loftbeslag til LCD-paneler med diagonal 32-60 tommer

MODEL NBT 3260

• Diagonal, tommer 32-60
• Maksimal belastning, kg 45,5
• Landingsmål, mm 100x100, 200x200, 200x400, 400x400, 400x600
• Hældningsvinkel, grader -1 - +15
• Drejningsvinkel -20 - +20
• Justerbar skærmbøjle (center), mm 945-1445

Pris 7450 gnid.

Loftbeslag - videovæg til 4 LCD-paneler med diagonal 40-55 tommer

MODEL PlasmaLong-55-4X-H

• Diagonal fra 40 "til 55".
• Standard til montering af skærmen VESA 200х200,200х100,300х200,300х300,400х200,400х300,400х400,600х400.
• Maks. belastning - 120 kg.
• Justerbar skærmbøjlehøjde (center) - 1000-1600 mm (i trin på 100 mm).
• Vinklen på bærebøjlen er op til 30 °.
• OBS! Ifølge kundens ønske kan beslaget laves i forskellige længder.

Prisen er 59500 gnid.

Loftsbeslag til LCD-tv og skærme

MODELLER TV-LCD900, TV-LCD1200
To grader af frihed.
Maks. belastning - 25 kg.
Pallehældningsvinkel - 15 °.
Pallens drejningsvinkel - 180 °.
Afstanden fra loftet til midten af ​​pallen er 600 mm, 900 mm, 1200 mm.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I denne artikel vil vi forsøge at fortælle så meget som muligt om, hvilke loft tv-parentes der findes, for at give praktisk råd om deres valg og installation af egne hænder.

Typer af beslag

Beslagene kan opdeles primært af typen af ​​tv'et selv:

 • Med et katodestrålerør.
 • Til plasmapanelet.
 • Til lcd tv.

Sidstnævnte adskiller sig kun i dimensioner - store LCD-paneler monteres på samme parentes som plasma-tv'erne.

Af antallet af suspenderede tv-modtagere:

 • For to.
 • Kombineret version med tilføjelser til spillere og modtagere.

Indstil højden af ​​installationen om muligt:

 • Med konstant suspensionens længde.
 • Med justerbar fjederlængde og dermed højden over gulvet.

Der er også muligheder med regulering af hældningsvinklen og uden den.

Vær opmærksom. Den mest behagelige er installationshøjden, hvor den øverste tredjedel af skærmen er placeret på niveauet af dine øjne.

Hvis du foretrækker at se tv, mens du sidder i en stol, er det præcis den højde, der skal tages i betragtning ved køb af et produkt. Der er motordrevne modeller, der gør det muligt at ændre drejningsvinklen og (eller) hældningen samt højden over gulvet ved hjælp af et infrarødt kontrolpanel.

De mest elegante designløsninger er elevatorer. Skjult tv, efter flere omgange i forskellige fly, tager den ønskede position.

Prisen på loftet elevator er ret høj (oftest er det en individuel ordre). Nogle parentes er udstyret med kasser til ledninger og (eller) ekstra hylder til videoudstyr.

Loftbeslag til tv har de egenskaber, som de vælges til, for en bestemt model af en tv-modtager:

 1. Maksimal belastning - den vægt, som han er i stand til at modstå. Instruktionen til tv'et indeholder oplysninger om dens masse-, diagonale størrelse og VESA-standard på din model.
 2. Alsidighed - et størrelsesområde af skærmdiagonaler, som denne beslag er designet til. Disse data findes i produktets pas.

For at optimere montering er der en standard VESA. Hvad er det?

Der er fire monteringshuller på bagsiden af ​​dit tv. Måling afstanden mellem dem i bredde og højde, du får to tal - standardiseringen af ​​disse størrelser er VESA.

Tip! Afstanden mellem monteringshullerne findes også i instruktionerne.

Når du køber et tv-beslag, skal du kontrollere, at produktets fuldstændighed er korrekt, og at det er korrekt at fylde garantikortet. Ud over selve produktet skal der være et anker til fastgørelse og et sæt skruer til tilslutning til tv'et.

Montering af loftbøjle

TV mount kan monteres på forskellige måder afhængigt af loftets design og dets materiale. (Se Hvad kan være loftdesignet)

Betonmontering

Hvis der i det rum, hvor fjernsynet skal installeres, er pladen en betonplade, monteringskonsollen giver ikke meget problemer.

Efter at have besluttet på installationsstedet for fjernsynet skal du:

 • Marker plads til montering af huller.
 • At afhente den nødvendige armatur. Det er bedst at bruge ankerbolte.

Bemærk. Mærkning af ankerbolte indeholder tre tal, for eksempel 8 * 6 * 60.

Det første ciffer er ankerets ydre diameter, den anden er diameteren af ​​den indvendige bolt, den tredje er den samlede længde i millimeter.

 • Bor huller, der er lige i diameter til ankerbolten. Dybden af ​​hullerne er lig med længden af ​​ankeret.
 • Stram møtrikkerne, fastgør ankerboltene i hullerne.
 • De gevindskårne dele af boltene, der løber under møtrikkerne, kan afbrydes.
 • Fjern møtrikkerne.
 • Monter beslaget til boltene og spænd møtrikkerne.

Rådet. Du kan bruge dekorative halvcirkelformede døvmøtter, de ser skønnere ud.

 • Installer de nødvendige ledninger (f.eks. I kassen) og på selve beslaget.
 • Sæt fjernsynet i beslaget og tilslut ledningerne til det.
 • Lav de nødvendige indstillinger for beslagets position i henhold til drejningsvinklen, skærmens vinkel og højden over gulvet.

Installation i færd med reparation

Hvis der er planlagt et nedhængt loft, og du allerede har besluttet på installationsstedet for fjernsynet og valgt beslaget, er det nødvendigt, selv under installationen:

 • Udfør installationen (Se. Installation af et loft på flere niveauer) af alle nødvendige ledninger i rummet mellem loftet og det suspenderede stof.
 • Fastgør en særlig bærestrimmel (for eksempel to træstænger) i stedet for beslagets fastgørelse. Dens tykkelse er lig med den nøjagtige afstand fra loftet til loftets øverste plan.
 • Monter loftet, med ledningerne bragt ud.
 • Installer tv-beslaget med ankerbolte.
 • Når du har fjernet beslaget, skal du gøre færdiggørelsen.
 • Fastgør beslaget, installer og tilslut tv'et.
 • Lav en indstilling for behagelig visning.

Montering på det færdige loft

Det sværeste tilfælde er uden tvivl mulighed for, når alt reparationsarbejde er færdigt, er de hævede lofter allerede malet, og tv-monteringen skal installeres.

Du kan løse problemet som følger:

 • Efter de nødvendige markeringer er det nødvendigt at bore hullerne i monteringsboltens monteringssted med en lille borekrone (ca. 5 mm) i diameter.
 • Sørg for, at der ikke findes metalprofiler på borepladsen. Der er ingen metalprofiler, Forstner øvelser eller en 20 mm første boremaskine med en diameter på 20 mm for at forstørre hullerne i gipsvæggen.

Bemærk. Profiler kan ikke bores til træbor, du skal bruge boremaskiner til metal.

 • Efter at have indsat hullerne i polypropylenrørledningsrøret op til stopet i loftet, skal det noteres niveauet for det nedre plan af det nedhængte loft. Ved at skære rørmærkerne får vi afstandshylderne med en ydre diameter på 20 mm af den krævede længde.
 • Gennem hullerne i ærmerne er betonpladen boret med en borer lig med diameter til ankerbolten.

Bemærk. Ankerbolte skal være indlejret i beton med 50 - 60 mm. Overvej dette, når du vælger boltens længde. Til dette monteringsdesign vælges boltene, hvis rør, der er klædt på den indvendige bolt, består af to dele.

 • Monter ankerboltene og stram møtrikkerne på det udvendige rør af boltene, der rager ud under niveauet, lav et mærke.
 • Løsn møtrikkerne og forkort rørene og gevindets gevind.

Rådet. Rørene kan fjernes fra ankerboltene og forkortes, og den indvendige bolt skal skæres på plads. For ikke at ødelægge overfladen, brug et stykke pap og fastgør det på ankerboltene med møtrikker.

Når du har skruet boltene ud under møtrikkerne, vil møtrikkerne (når de skrues ind) genoprette gevindets skadede kant.

 • Læg ledningerne (i kassen), monter konsollen, fastgør tv'et, tilslut og juster.

Vær opmærksom. Det er teoretisk muligt, men det er risikabelt at fastgøre tv-parenteserne direkte på gipsvæggen, selv til to lag, uanset hvilken slags fastgørelsesdele (Molly's dowel, Molly's dowel, Hartmut's dowel). Materialet er stadig ret skrøbeligt, du risikerer at blive efterladt uden tv.

Det antages, at hvis man bruger en magnet til at bestemme placeringen af ​​profilen, er det muligt at montere beslaget på det gennem gipsvæg. Det kan stå, hvis tv'et ikke er meget tungt. Men samtidig er der mulighed for revner i leddene af arkene på grund af ændringer i belastningen på loftrammen. Der vil være behov for at forsegle dem og male om loftet igen.

Installation af beslag på stræklofter ligner ovenstående teknologi, men for at lave huller i filmen skal du kontakte de fagfolk, der samles.

Det er svært at installere komplekse loftshejsere med egne hænder, som regel produceres af specialister fra producenten. Installation af paneler på loftbeslaget til et fjernsyn giver dig mulighed for effektivt at bruge rummet i rummet, for at skabe komfort for visning og sikkerhedsforhold for dig og dit barn.