TV-beslag på loftet i hjemmet

Hvad synes du er den vigtigste teknik i huset? Køleskabet? Komfuret? Eller måske en vaskemaskine? Overhovedet, fordi de fleste af borgerne ifølge sociologiske meningsmålinger ikke kan forestille sig deres eksistens uden konstant adgang til tv. Og vi taler ikke om den specifikke visning af bestemte programmer, men om tv'et skaber vi bare en atmosfære af hygge i huset og vinker kedsomhed, der arbejder fra morgen til aften. Derfor er der på butikshylderne flere og mere avancerede modeller af fjernsyn, hvor skærmen ikke længere passer i små lejligheder.

Heldigvis kan det ønskede antal tommer ikke kun placeres på et sengebord eller kommode, men også sikkert fastgjort til væggen og endda til loftet. Om hvilke typer loftmonteringer til fjernsyn er nu tilgængelige for forbrugeren, og hvordan de monteres, og samtalen vil blive diskuteret i den aktuelle artikel.

Tilgængelige muligheder

Først og fremmest kan loftbeslaget til et fjernsyn bruges til forskellige typer udstyr:

 • med elektronstråle rør;
 • w / til skærmen;
 • plasma panel.

Derudover kan loftbøjlen samtidigt holde to tv'er, eller fokusere på at fastgøre en. Det er også altid muligt at vælge en enhed med mulighed for at justere suspensionens højde, med eller uden den. De mest moderne modifikationer af beslagene er motoriserede, som kan ændre placeringshøjden såvel som hældnings- / rotationsvinklen. Hvis det er nødvendigt at overholde de strenge krav til ultramoderne rumdesign, kommer drejningen af ​​lofthejsene, som skjuler tv'et i tykkelsen af ​​loftet, kommer.

Når man køber et tv-beslag på loftet, er det tilrådeligt at overveje følgende tekniske kriterier:

 • den maksimale mulige vægt, som enheden kan understøtte
 • alsidighed. Jo bredere størrelsesintervallet for diagonalerne på tv'et, hvor konsollen er orienteret, desto bedre.

Betonoverflademontering

Loftbeslag til LCD-tv er let monteret på betongulve. Til dette behøver du kun at følge de grundlæggende anbefalinger:

 • Skitsere punkterne i den fremtidige vedhæftning;
 • At afhente ankerbolte med den nødvendige længde og diameter;
 • Bor huller, hvis dybde skal være lig med fiksens længde, og diameteren - deres tykkelse;
 • Løsn møtrikkerne og fastgør boltene i deres positioner;
 • Trådede dele, der stiger over nødderne, skal skæres;
 • Møtrikkerne fjernes, hvorefter beslaget selv er hængt;
 • Monter de nødvendige ledninger;
 • Vedhæft enheden, tag strøm og antenne til den;
 • Juster en behagelig hældningsvinkel, rotation og højde.

Afhængig loftsinstallation

Hvis du sætter fast på at bruge loftbøjlen til at hænge dit tv, og du vil gøre det selv, så skal du planlægge steder for fastgørelser under installationen af ​​loftet selv. Vi fortsætter som følger:

 • Vi gennemfører alle de nødvendige ledninger mellem den ophængte struktur og gulvpladen;
 • På steder, hvor loftet tv-beslag bliver fastgjort, skal du vedhæfte indlejrede dele, med andre ord træstænger;
 • At installere gipsplader ark, ikke glemmer at fjerne ledninger fra under dem;
 • Ved hjælp af ankerbolte fastgøres beslaget selv, som derefter fjernes under færdiggørelsen;
 • Så er alt det samme som den første vejledning: Vi hænger tv'et og sætter det op for nem visning.

I det tilfælde, hvor det falske loft er blevet lavet, og beslutningen om at købe et loftbeslag til dit 42-tommers tv blev lavet om dagen, kan problemet løses som dette:

 • Små huller bores på stedet for fremtidige bolte;
 • Efter at have konstateret, at der ikke er nogen profil bag dem, skal hullerne udvides til en diameter på 20 mm;
 • Nu skæres polypropylenrør af samme diameter ind i hullerne. De skubber ind i hele vejen og skæres til loftets niveau.
 • Gennem rørene skal du bore et betonloft, skjult bag gips. For at gøre dette skal du bruge en boremaskine med ønsket diameter og længde. Her er det nødvendigt at tage hensyn til et øjeblik: ankerbolten skal "synke" i beton med mindst 5-6 cm;
 • Så er alt simpelt: sæt boltene, stram møtrikkerne, lav noter og afskær den overskydende tråd;
 • Tilslut alle ledninger;
 • Monter det tidligere valgte loftbeslag til et 42-tommers tv, juster enheden og kan bruge den.

I tilfælde af færdige gipslofter er det meget risikabelt at montere fjernbetjeningen til loftet sving eller lige lige til pladerne, selvom vi taler om to lag af efterbehandling. Uanset hvilken type fiksering du bruger, vil chancen i den nærmeste fremtid forblive uden et tv overhovedet betydeligt.

På byggepladsforeninger er der undertiden en nysgerrig ide, som er at registrere profiler med en magnet. Brugere insisterer på, at beslaget kan fastgøres direkte til profilen ved blot at bore et plasterplade. Ifølge bygherrerne kan en sådan løsning ikke kaldes pålidelig eller holdbar, men hvis vi taler om et lille tv, kan du prøve dit held.

Selvom loftsrammen kan klare den ekstra belastning, opstår der altid revner i leddene på de enkelte plader. Herefter er der behov for at opdatere gipslaget og ommaling.

I tilfælde af stræklofter er det nødvendigt at handle på samme måde, kun medarbejderne i det firma, der installerede strukturen, bør lave huller i filmen. Endnu vanskeligere er situationen med selvinstallation af loftsløftere, hvilket først og fremmest er producentens eller dets officielle formidler ansvar.

konklusion

Endelig vil jeg gerne bemærke, at fjernsynskonsolet ikke længere er et indfald, men et imperativ. Takket være ham er boligarealet frigivet, det er muligt at bruge huset mere rationelt, for at beskytte barnet mod mulige skader og skabe et behageligt miljø for at se dine yndlings tv-shows.

Loftmontering til tv - 2 måder at installere og anbefalinger til valg af design

En sådan type produkter som loftbeslag til montering af fjernsynet bruges sjældent, men bekvemmeligheden og rationaliteten af ​​denne mulighed er uden tvivl. Designet optager ikke brugbart rum, kendetegnes ved pålidelighed og holdbarhed, og det kan tilpasses til et bestemt rum. I denne anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvordan man udfører installationsarbejde og hvad man bør være opmærksom på, når man køber for at vælge den bedste løsning for ethvert værelse.

På billedet: Denne version af placeringen af ​​tv'et er ikke kun praktisk, men ser også godt ud.

Monteringsmetoder til beslag

Uanset hvilken variant af konstruktion du vil bruge, er fastgørelsesprocessen altid den samme og afhænger af den type base, som konsollen skal installeres på. Jeg vil fortælle dig om to forskellige måder at arbejde på, og du vælger den, der passer til din sag.

Metode 1 - Monter til et betonloft

Beton er det ideelle grundlag for installation af tunge strukturer, da dette materiale er slidstærkt og fuldt ud modstår store belastninger. Ingen forudgående arbejde er påkrævet, arbejdet kan begynde efter overfladen.

Lad os først se på, hvad der er brug for:

 • Brakett passende design. Nedenfor vil jeg tale om aspekter af et kompetent valg, det giver ingen mening at dvæle på dette her;
 • Forankringsbolte - For ikke at skære den fremspringende gevinddel, som det ofte er tilfældet med møtrikanker, er det bedre at vælge den indstilling, i hvilken den øverste del er lavet i form af en bolt, så vil der ikke komme noget ud, når du spænder. Diameteren bør ikke være mere end monteringshuller på beslaget (normalt 10 mm), længde - ikke mindre end 60 mm. For at gøre det tydeligere viser det følgende, hvilken type produkter vi har brug for, ser ud.

Denne mulighed er meget lettere at arbejde.

Hvad angår værktøjet, har vi brug for et enkelt sæt værktøjer:

 • Puncher med en boremaskine med den krævede diameter, længden af ​​boreens arbejdsdel for beton skal være mindst 10 mm større end ankerboltens størrelse;
 • Nøgler eller fanger til at fastsætte designet. Du skal rette både ankerboltene og tv'et på rammen, da du ofte har brug for forskellige nøgler, skal du hente værktøjet af den ønskede størrelse på forhånd, så den er til stede under installationen. For mindre tv'er kan der anvendes fastgørere med et skruetrækkerhoved, så forstå på forhånd hvilken indstilling du har.

I små konstruktioner er skruer under skruetrækker

Overvej hvordan man monterer fjernsynet til loftet af beton:

Workflow er ikke kompliceret

 • For det første skal du nøje overveje og bestemme, hvor det mest bekvemme sted for placeringen af ​​tv'et. Det bør rettes, så det tydeligt kan ses fra de steder, hvor folk vil være placeret;
 • Mange mennesker glemmer det for at betjene udstyret, du skal have en stikkontakt inden for rækkevidde, og så skal du ødelægge finishen eller fastgøre ledningerne udenfor. Overvej denne nyanse på forhånd og guide ledningerne i god tid, hvis der ikke er nogen viden på dette område, er det bedre at involvere specialister;

Hvis du ikke vil ødelægge finishen, så er den nemmeste måde at tilslutte kabelkanalen på

 • Når du har identificeret stedet og bragt elektricitet til det, kan du begynde at markere arbejde. For at gøre dette, tag en del af beslaget, som fastgøres til loftet, det forenkler arbejdet, fordi du ikke behøver at bære hele strukturen. Elementet anbringes på loftet og markerer placeringen af ​​fremtidige huller, det vigtigste er ikke at flytte det under markeringen;
 • Hullerne bores omhyggeligt og præcist, når du arbejder, skal du være opmærksom på stempelets placering - den skal være stående lodret. For ikke at konstant kontrollere borrens indtrængning i beton på det rette sted, læg tape på det, så har du en klar retningslinje, når du arbejder;

For at forhindre støv i at falde på gulvet, kan du bygge en enkel støvopsamler ud af et stykke tykt papir. Og du kan tilpasse til dette formål og en plastikkop.

En sådan simpel enhed vil spare dig for skrald i rummet.

 • Derefter skal du fastgøre beslaget til loftet og indsætte ankerbolte gennem hullerne. Om nødvendigt kan de forsigtigt skubbes med en hammer, så de presser fladt mod overfladen. Derefter fastgøres fastgøreren helt ned ved hjælp af en nøgle, efter at arbejdet er afsluttet, skal konstruktionen være stramt, enhver tilbageslag er uacceptabel og taler om en upålidelig fastgørelse;

Det ligner processen med montering på diagrammet

 • Den sidste ting at gøre er at fastgøre et tv eller en skærm til beslaget. Det er bedre at arbejde sammen med en assistent, da du næppe vil kunne holde og vedhæfte elementer på samme tid, især når det gælder store muligheder. Fastgøreren snor sig på plads, hvorefter ledningerne er forbundet og strukturens position justeres, alle disse nuancer vil blive givet til dig efter instruktionerne, og der vil være detaljerede ledningsdiagrammer i den.

I nogle udførelsesformer er ledningerne skjult i beslaget, det ser meget pænt ud

Metode 2 - montering på et gipsplankloft

Gipsvæg er et af de mest populære efterbehandling materialer, så i mange lejligheder og huse lofterne er lavet af det. Med alle dets fordele har dette materiale en væsentlig ulempe: lav bæreevne, så monteringen af ​​beslaget er lavet i henhold til en bestemt teknologi.

Vi vil forstå, hvad vi har brug for til arbejde:

 • Træstænger til styrkelse af strukturen på de krævede steder, jeg bruger 50x50 mm varianten, den er holdbar og pålidelig;

Den billigste råstang er velegnet, så længe den er tør

 • Til fastgørelse af stangen vil der blive brugt selvlukkende skruer eller dowels med hurtig installation og bøjler, med hvilke du præcist kan indstille elementernes position;
 • Konsollen er fastgjort til konstruktionen med skruer eller træskruer med en tykkelse på 6 mm. Dette er en simpel og pålidelig installationsmulighed.

Skruer 6x60 mm klare store belastninger

Med hensyn til værktøjet bruger det alt det samme, som du vil bruge, når du installerer en gipsvægskonstruktion. Derudover behøver du kun en skruetrækker vedhæftning til store PZ3 selvdrejende skruer.

Montering til fjernsynet i loftet i dette tilfælde er som følger:

 • Det er nødvendigt at forudbestemme placeringen af ​​beslaget, det vil sige, du bør vide om indretningen af ​​møblerne og placeringen af ​​de enkelte elementer i interiøret inden installationen af ​​loftet. Dette er nødvendigt for at styrke strukturen på de rigtige steder;
 • I forbindelse med fastgørelsen af ​​profilen skal du rette stangen, den er fastgjort på suspensionerne til loftet og sat på det rigtige niveau. Det vigtigste her er at fastsætte suspensionerne godt, for det er dem der vil bære hovedbelastningen;

Sikker ophængning montering er en vigtig del af arbejdet

 • Og glem ikke at lægge ledningerne under rammen, gør det på forhånd og udfør deres ender, når du plejer overfladen. Ledningerne vises med en margen, det vil forenkle arbejdet, og overskuddet er skjult under overfladen og forstyrrer ingen. Alle ledninger skal placeres i specielle korrugeringer, hvilket vil fjerne eventuelle problemer og øge sikkerheden for hele systemet;

Ledningerne skal lægges i korrugationerne

 • Først er der markeret på overfladen med de punkter, hvor skruerne vil blive placeret. Herefter bores huller med en diameter på 4 mm, så du forenkler fastgørelsen af ​​fikseren og kontrollerer samtidig, om markeringen er udført korrekt og faldt i baren.
 • Designet er fastgjort i loftet, hvorefter du kan montere fjernsynet på det og tilslutte det. Alt er hurtigt og nemt, det vigtigste er at holde beslaget sikkert, for hvis det falder, vil tv'et sandsynligvis bryde eller endda værre - forårsage personskade, hvis han er under den.

Loftet styrkes dermed uden problemer vil bære vægten af ​​tv'et

Ved at lave dine egne hænder kan du spare mange penge, prisen for denne service starter fra 2.000 rubler. Meget ofte koster installationen mere end beslaget selv, husk dette.

Anbefalinger om valg af design

Loftmonteringer til tv'et kan have en meget anden konfiguration, så meget ofte skal du vælge mellem flere muligheder. Jeg vil fortælle dig om hvilke kriterier du skal være opmærksom på først og fremmest for at gøre det lettere at forstå oplysningerne, det præsenteres i form af et bord.

Evnen til at justere designet gør det muligt at justere det til ethvert rum

Jeg råder dig til at vælge produkter med en rotationsvinkel på mindst 30 grader i hver retning, og endnu bedre at få systemet til at rotere 360 ​​grader

Moderne tv'er er meget lettere end deres forgængere med massive kinescoper, så du skal vide skærmstørrelsen for at bestemme den omtrentlige vægt.

De mest almindelige i dag er sådanne muligheder: 75x75, 100x100, 200x100, 200x200, 400x400 osv.

TV-beslaget på loftet skal passe på beslagene, afstanden kan måles som vist på billedet

Et vigtigt aspekt vil jeg kalde muligheden for at lægge ledninger i konsolens hulrum, det påvirker ikke pålideligheden af ​​designet, men udseendet forbedres meget.

Jeg vil også gerne give nogle generelle anbefalinger:

 • Det mest universelle system - to lodrette stativer, der bevæger sig på vandrette understøtter, passer til næsten alle tv'er;

Denne mulighed giver dig mulighed for at montere tv'er i forskellige størrelser.

 • Når du vælger, være opmærksom på kvaliteten af ​​farvning, i produkter af god kvalitet vil der aldrig være et ægteskab og fejl. Positiv feedback på mærket er et andet utvivlsomt plus;
 • For dem, der sætter pris på komfort, er valgmuligheden med kontrolpanelet velegnet, med hjælp kan du ændre skærmens position uden at komme op fra sofaen. Det er meget praktisk, men prisen stiger meget.

Moderne systemer er fuldt automatiseret.

konklusion

At hente og korrekt installere loftbøjlen er ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Her er det nødvendigt at observere nøjagtighed og følge alle anbefalingerne fra denne gennemgang og de instruktioner, der kommer i sættet. Videoen i denne artikel hjælper med at forstå spørgsmålet endnu bedre, og hvis du ikke forstår visse punkter, skriv venligst i kommentaren "width =" 640 "height =" 360 "frameborder =" 0 "allowfullscreen =" allowfullscreen ">

konklusion

At hente og korrekt installere loftbøjlen er ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Her er det nødvendigt at observere nøjagtighed og følge alle anbefalingerne fra denne gennemgang og de instruktioner, der kommer i sættet. Videoen i denne artikel hjælper med at forstå spørgsmålet endnu bedre, og hvis du ikke forstår visse punkter, skriv derefter i kommentarerne nedenfor.

Wall mount TV - hvordan man laver egne hænder

En mulighed for at placere fladskærms-tv er at montere dem på væggen. En sådan løsning sparer plads, mens alt ser stilfuldt, moderne ud. Men beslaglæggelsen af ​​fabriksproduktionen, på trods af den større funktionalitet, har en ulempe - den overvurderede pris. Da konsolordningen er enkel, kan den laves uafhængigt af alle tilgængelige materialer. Lad os overveje mere detaljeret hvordan man gør dette.

De fleste fjernsyn produceret bruger en VESA mount. Baseret på typiske afstande mellem hullerne (i millimeter) foreslås forskellige installationsmoduler. Normalt er disse fire monteringspunkter, som er placeret på bagpanelet. "Quad" VESA-ordningen er i form af et firkantet eller lidt langstrakt rektangel. Ved fastgørelsespunkterne kan der allerede installeres standardfastgørelsesbolte. Hvis de ikke er der, så er de i en separat pakke eller med andre komponenter.

For at rette tv'et, hvilket er særligt vigtigt for dyre mærkevarer, er det umuligt at anvende ikke-standardfeste. Derfor er bolthovedene ofte designet som et specialværktøj, og hullerne er fyldt med blød plast. I sådanne tilfælde skal installationen af ​​produktet på konsolfabrikfabrikationen danne en certificeret mester. Uden hans mærke på garantikortet på det udførte arbejde er alle garantibeskyttelser aflyst!

Ved montering af dowels på standardvægge af standardbeslag anbefales det at vælge stål, i det mindste propylen. Til væggene i skumblokken, børsteblok - kun propylen. Skruer med en diameter på 4 mm eller det samme som det første ciffer i skærmdiagonalstørrelsen (i tommer). Dybden af ​​skruen i lejemuren uden målets tykkelse bør være:

 • til betonvægge - 10 mm plus diagonal størrelse i centimeter;
 • til murvægge - 30 mm plus diagonal størrelse;
 • til skumblokens vægge - 50 mm plus størrelsen af ​​diagonalen.

Ovennævnte krav gælder ikke for GCR vægge, da de ikke har en god lasteevne. Hvis arkene passer tæt på hovedvæggen, udføres installationen direkte på væggen. Derefter under diameteren af ​​hovederens hoved i pladen ream hullerne i den passende diameter. Og efter at have installeret en spacer fra en stålstang på en dowel, en 6-sidet socketnøgle, banker dem ned med en hammer, sæt dem ned før landing.

Hvis gipspladerne er fastgjort på rammen og hudtykkelsen er mindre end 12 mm, skal du se efter et andet sted eller installere tv'et på kabinettet. Den eneste mulige mulighed - hvis du kender placeringen af ​​rammen, som kan bruges til at montere beslaget.

Et af de mest almindelige designs er en fast beslag. Fastgørelsessystemet er meget enkelt, men det kan ikke vippes, drej skærmen. Det faste tv-beslag på væggen er simpelthen fastgjort og kan laves af alle dele, der er overkommelige eller nemme at finde.

Overvej muligheden for fremstilling af fittings af træ. Grundmaterialer:

 • to træplanker;
 • skruer med en ring;
 • kroge og plastikknopper.

Vi tager to planker af hårdt træ, de har den bedste kvalitet. Længden af ​​lamellerne skal overskride længden af ​​bagvæggen i tilfælde af et fladskærms-tv med 10-15 centimeter. For at sikre skærmens hældning i en lille vinkel, tag den øverste stang lidt tykkere end bunden. To skruer med en ring fastgøres til den øverste kant af hver af lamellerne.

Ved hjælp af bolte, der er snoet i specielle huller, fastgør vi lamellerne på bagsiden af ​​tv'et. En bar på toppen og en bund. Mellem ringene måler vi afstandene vandret og lodret og overfører dem til væggen. Vi får vedhæftede punkter. Vi borer huller i dem, installerer dowels med kroge og hænger produktet på dem.

Denne vægmontering er nem at fremstille og meget pålidelig. Velegnet til modeller, hvis skærmdiagonale overstiger 26 tommer.

Overvej en anden simpel produktionsmulighed for en fast vægbeslag. Installation af et lille diagonalt produkt udføres på aluminiumhjørner og en cykelnål. Hørene kan tages og stål, men da belastningen på bjerget er ubetydelig, og stål er vanskeligt at behandle, foretrækkes aluminium.

 • fire aluminium hjørner;
 • en cykelnål med en tykkelse på 2 mm
 • bolte, skruer, plastdykler.

Placeringsstedet for fladskærms-tv, størrelsen af ​​dowels og hullerne vælges individuelt under hensyntagen til dens størrelse. To hjørner med to huller boret i hver er fastgjort til bagdækslet med bolte. De to andre - på væggen med skruer. For at gøre dette skal du anvende dem på væggen og mærke på væggen med et blyanthul til dowels. Fastgørelsesanordninger er bedre at bære på plastdykler. For at forbinde hjørnerne til hinanden på oversiden af ​​hver af dem, borer vi gennem et hul.

Det er ønskeligt, at et par går ind i den anden, så afstanden mellem de hjørner, der er fastgjort på væggen, er mindre end et par millimeter mindre end afstanden mellem hjørnerne på tv'et. Vedhæftning af dem på plads er fjernsynet anbragt på væggen. Vi afslører i en linje hullerne boret i det øvre lateralplan i hvert hjørne og passerer dem en cykelnål gennem dem.

Nålen holder produktet i et lodret plan, og hjørnerne indsættes i hinanden forhindrer dets ufrivillige forskydning i vandret plan. Hvis fjernsynet skal fjernes fra væggen, fjerner vi striknålen og forbindelsen er frakoblet.

På trods af den lille diameter, bevares den varmebehandlede cykel, der nemt opretholder vægten af ​​små modeller. Men for tyngre er der brug for større diametre!

Drejestrukturer giver større handlefrihed: Drej skærmen i den rigtige retning, dens tilgang. Nogle typer af strukturer regulerer skærmens vertikale vinkel, hvilket er nødvendigt, når produktet suspenderes højt. Derfor giver det drejelige tv-beslag på væggen en bekvem udsigt overalt i rummet.

 • to metalplader;
 • kvadratrørsektion
 • forbinder bolte, skruer, dowels.

Til fremstilling af en skrånende beslag tager to metalplader. Jo større diagonalstørrelsen af ​​tv'et, og jo større vægt er, jo større er pladen, du skal tage. Til små modeller tager vi to plader på 20x20 cm, nogle få millimeter tykke. Den ene bliver fastgjort til væggen og den anden på bagpanelet. På hver plade installerer vi to metal hjørner.

For at bjerget skal have tilstrækkelig bevægelsesfrihed i nogen retning, installerer vi et rørstykke mellem hjørnerne. Men det er bedre at bruge en kvadratisk profil på 2x2 cm, da det vil være mere bekvemt at fastgøre det, for at indstille det i et fly.

Et stykke rør er anbragt mellem de to hjørner og forbundet med hinanden med en lang bolt. Fastgør derefter til pladen. Røret (profilen) skal rotere frit og ikke røre pladen.

Vi fastgør hjørnerne til vægpladen på hjørnerne parallelt med gulvet. Dette vil gøre det muligt for dig at ændre tv-vinklen på tv'et til højre eller venstre. Og hjørnerne på pladen, der er installeret på bagsiden, er sat vinkelret på gulvet. Dette giver dig mulighed for at justere hældningsvinklen.

For at øge systemets mobilitet i stedet for en rørsektion er det bedre at bruge to rør forbundet med en lang bolt. Dette giver dig mulighed for at zoome ind eller ud af skærmen, juster afstanden fra væggen.

Således kan vi lave en beslag af enhver art med egne hænder. Det kræver ikke særlig viden, og materialomkostninger er minimal. Viser fantasi, du kan forbedre design og gøre det mere interessant, individuel. Farvefarve, der passer godt sammen med det indre af rummet. I slutningen af ​​arbejdet kan du se dine yndlings shows og tv-shows med stor komfort!

Montering af fjernsynet i loftet: monteringsdetaljer

Moderne lejlighed renovering eller et landhus er i stigende grad fyldt med interessante, ikke-standardiserede løsninger. Mange af beslutningerne dikteres af ønsket om at spare plads. Dette gælder placeringen af ​​møbler samt forskellige teknikker. Overvej hvordan man monterer fjernsynet til loftet alene uden at ringe til specialister.

Fordele ved loftfastgørelse

Du har besluttet at spare plads, og du skal derfor installere et loft tv-montage med dine egne hænder. Først og fremmest skal du vide, hvilke fordele en sådan installation vil give:

 • ledninger kan være skjult under loftet;
 • usædvanlig placering af fjernsynsmodtageren kan bruges til at skelne lokalerne i zoner;
 • ingen grund til at shtabirovat vægge og lofter.

Ceiling mount TV ser godt ud i små studiolejligheder, hvor der ikke er nogen begrænsninger på væggene.

Udformningen af ​​de fleste parenteser er sådan, at tv'et for nemheds skyld kan roteres i enhver retning.

Egenskaber ved valg af montering

For at vælge et loftmontering til tv skal du fokusere på følgende punkter:

 1. vægt og diagonal af fjernsynsmodtageren
 2. loft højde og materiale;
 3. bekvemmelighed, når du bevæger dig rundt i lokalet, efter at du har installeret konstruktionen på loftet.

Hvis der ikke er hængende eller spændingsbelægninger på loftfladen, er det ikke svært at montere beslaget.

Men det er en helt anden ting, når der allerede er en kompliceret, på flere niveauer ophængt loftkonstruktion i rummet.

Vær opmærksom på følgende egenskaber ved valg:

 • Vælg kun modeller af stål eller aluminium. Beslag med plastikbeslag er kortvarige og usikre;
 • Kontroller tilgængeligheden af ​​garantiperioden for køb ved køb, samt et sikkerhedscertifikat.

Vær opmærksom på beslagene med fjernbetjeningen.

Loftmonteringstyper

Inden du vedhæfter tv'et til loftet, skal du have en ide om de forskellige konstruktioner af parenteser. På salgsmodeller er der mulighed for at fastsætte forskellige tv-modeller.

Loftbeslag type giver dig mulighed for nemt at bevæge dig rundt i rummet, dreje og vippe tv'et, hvor det er bekvemt.

På virksomhederne anvendes mere holdbare specialbeslag. Bygningerne er modstandsdygtige over for høj luftfugtighed i lokalerne og er i stand til at modstå store belastninger.

Loft suspension til tv kommer i følgende typer:

Monteringsfunktioner

Når du monterer loftbeslaget med dine egne hænder, bør du overveje tilstanden af ​​det eksisterende loftdæksel. Hvis loftet er beton eller lavet af træ, er det nok at bore hullerne med en perforator, indsæt dowels, og fastgør holderen med skruer.

Ved installation af strækloft er alt meget mere kompliceret. Før montering skal beslaget udføre en delvis demontering af loftet. Så at overlappe monterede realkreditlån til forbindelse med beslaget. På spændbelægningen laves huller, forstærket med metalringe. Gennem dem etablere en bar.

For at installere tv-beslaget på loftet af gipsplader skal du overholde følgende punkter:

 • når fjernsynsmodtagerens masse er op til 5 kg, er det nok at fixe dyvel-sommerfuglene;
 • en tungere enhed vil kunne holde fast, hvis den er fastgjort på metalrammen på den ophængte konstruktion.

Pas på: Borens diameter skal være perfekt udvalgt til boring af huller. Fastgørelsesanordningerne skal passe tæt og ikke dreje.

Det er ønskeligt, at fjernbetjeningen til loftet blev udført inden installation af et spændingsloft. Hvis du ikke vil gøre endda en delvis demontering for at skjule ledningerne, så kan du lave en dekorativ kasse af gipsplader.

Nogle eksperter anbefaler tilbehør til indehaveren at købe separat. Det er således lettere at finde en barbell af den ønskede farve og størrelse.

Trin for trin

Ved montering af vippebøsningen til loftet inden montering af hængslet dæksel, skal du udføre følgende trin:

 • vi samler alle nødvendige ledninger, og vi sender dem mellem et ophængt dæk og en overlappende plade;
 • træstænger (realkreditlån) på fastgørelsesstedet
 • vi monterer plader fra gipsplader, der tidligere har frigivet ledninger fra under dem;
 • Beslaget er fastgjort med ankerbolte.

Det sidste trin er at installere en tv-modtager og konfigurere den.

Hvis spændedækslet blev installeret, før du købte en drejelig loftmontering til fjernsynet, skal du bruge følgende anbefalinger, når du installerer holderen:

 1. sørg for, at der ikke er profiler i stedet for at bore huller til bolte;
 2. Gennem de borede huller skrues op til stoppet ved at trimme rør af polypropylen med samme diameter. Så skal de skæres til loftet
 3. Betongulve bores gennem skruede rør;
 4. bolte, spændeskiver er installeret, overskydende del af gevindet fjernes;
 5. nu føre ledninger.

Loftmonteret monteret, venstre for at indstille tv'et.

Fastgørelse på en betonoverflade

Den nemmeste måde at installere en loftsmonteret elevator på et fjernsyn er på et betongulv. Du skal udfylde følgende installationsaktiviteter:

 1. markeringspunkter for fiksering
 2. Forbered ankerbolte med den ønskede diameter og længde
 3. Bor hullerne gennem dybden af ​​fastgørelseselementerne, så diameteren - gennem tykkelsen;
 4. fastgør møtrikkerne
 5. når der er en ekstra tråd over møtrikkerne, skal den skæres;
 6. udføre ledninger.

Installer TV'et i en passende vinkel og i den ønskede højde.

Indehavere på offentlige steder

Fjernsynssystemer installeres ikke kun i boliger og lejligheder. Loftet TV-lift bruges til forskellige offentlige steder: på togstationer, kontorer, forskellige venteværelser.

På offentlige steder er tv-indehavere kendetegnet ved specielle indtrækningsrør til let visning af et stort antal mennesker.

Typer af indehavere

Fås i forskellige modeller af beslag til tv, fastgjort i loftet. En række designs afhænger af typen af ​​tv-modtager:

 • til modeller med kinescope;
 • under computer skærme
 • til flydende krystal og plasma paneler.

Visse typer af strukturer har forskelle:

En af fordelene ved at installere loft-tv-holdere er tilstrækkelig lufttilførsel, som fjerner varmen. Temperaturregimet styres således naturligt, hvilket bidrager til udstyrets lange levetid.

Moderne tv-holdere er fleksible og kan rotere enheden i forskellige retninger for nem visning. Skærmen kan drejes 180 grader. Og holderen kan placeres selv midt i rummet, og det vil ikke være en hindring for bevægelse.

Af de mangler i loftbøjlerne kan kun en kaldes - den kan ikke installeres i værelser med lave lofter.

Tips

For at hænge fjernsynet korrekt fra loftet, og ved yderligere brug af holderen ikke har nogen problemer, brug følgende tips:

 • Før du installerer holderen, skal du sørge for kabeldiameteringen til det påtænkte område på forhånd.
 • grundigt beregne længden af ​​stangen;
 • Kontroller sikkerheden og pålideligheden af ​​hele konstruktionen af ​​loftarmaturet til tv'et.
 • Kontroller, at det elektriske kabel ikke passerer på fastgørelsesstedet.
 • Monter ikke holdere i lukkede nicher. Luftventiler skal have adgang til luften;
 • når du justerer højden, styres af øjenhøjde;
 • For sikker visning skal fjernsynet være i en afstand på mindst 2,5 meter (med en 32-tommers diagonal);
 • hvis enheden vejer mere end 25 kg, tag en assistent
 • Tv-tilslutning foretages efter færdiggørelsen af ​​strukturen.

Med en betonpladebelægning som holder til en fjernsynsmodtager, vil en universel model gøre.

Installation af holdere til to enheder

I nogle værelser af offentlig type er det nødvendigt at installere to tv-apparater på parentesen på én gang. I denne situation bliver belastningen større henholdsvis, alle indstillinger skal afvises af dobbeltindikatorer.

Ved dobbeltinstallation er det nødvendigt at observere afstanden mellem installationspunkterne for fjernsyn. Det kan være 400 ved 400 mm eller 400 ved 200 mm.

Når du holder to enheder på én gang, er holderens design også indstillelig i højden, hældningsvinkel. Skærme kan roteres.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I denne artikel vil vi forsøge at fortælle så meget som muligt om, hvilke loft tv-parentes der findes, for at give praktisk råd om deres valg og installation af egne hænder.

Typer af beslag

Beslagene kan opdeles primært af typen af ​​tv'et selv:

 • Med et katodestrålerør.
 • Til plasmapanelet.
 • Til lcd tv.

Sidstnævnte adskiller sig kun i dimensioner - store LCD-paneler monteres på samme parentes som plasma-tv'erne.

Af antallet af suspenderede tv-modtagere:

 • For to.
 • Kombineret version med tilføjelser til spillere og modtagere.

Indstil højden af ​​installationen om muligt:

 • Med konstant suspensionens længde.
 • Med justerbar fjederlængde og dermed højden over gulvet.

Der er også muligheder med regulering af hældningsvinklen og uden den.

Vær opmærksom. Den mest behagelige er installationshøjden, hvor den øverste tredjedel af skærmen er placeret på niveauet af dine øjne.

Hvis du foretrækker at se tv, mens du sidder i en stol, er det præcis den højde, der skal tages i betragtning ved køb af et produkt. Der er motordrevne modeller, der gør det muligt at ændre drejningsvinklen og (eller) hældningen samt højden over gulvet ved hjælp af et infrarødt kontrolpanel.

De mest elegante designløsninger er elevatorer. Skjult tv, efter flere omgange i forskellige fly, tager den ønskede position.

Prisen på loftet elevator er ret høj (oftest er det en individuel ordre). Nogle parentes er udstyret med kasser til ledninger og (eller) ekstra hylder til videoudstyr.

Loftbeslag til tv har de egenskaber, som de vælges til, for en bestemt model af en tv-modtager:

 1. Maksimal belastning - den vægt, som han er i stand til at modstå. Instruktionen til tv'et indeholder oplysninger om dens masse-, diagonale størrelse og VESA-standard på din model.
 2. Alsidighed - et størrelsesområde af skærmdiagonaler, som denne beslag er designet til. Disse data findes i produktets pas.

For at optimere montering er der en standard VESA. Hvad er det?

Der er fire monteringshuller på bagsiden af ​​dit tv. Måling afstanden mellem dem i bredde og højde, du får to tal - standardiseringen af ​​disse størrelser er VESA.

Tip! Afstanden mellem monteringshullerne findes også i instruktionerne.

Når du køber et tv-beslag, skal du kontrollere, at produktets fuldstændighed er korrekt, og at det er korrekt at fylde garantikortet. Ud over selve produktet skal der være et anker til fastgørelse og et sæt skruer til tilslutning til tv'et.

Montering af loftbøjle

TV mount kan monteres på forskellige måder afhængigt af loftets design og dets materiale. (Se Hvad kan være loftdesignet)

Betonmontering

Hvis der i det rum, hvor fjernsynet skal installeres, er pladen en betonplade, monteringskonsollen giver ikke meget problemer.

Efter at have besluttet på installationsstedet for fjernsynet skal du:

 • Marker plads til montering af huller.
 • At afhente den nødvendige armatur. Det er bedst at bruge ankerbolte.

Bemærk. Mærkning af ankerbolte indeholder tre tal, for eksempel 8 * 6 * 60.

Det første ciffer er ankerets ydre diameter, den anden er diameteren af ​​den indvendige bolt, den tredje er den samlede længde i millimeter.

 • Bor huller, der er lige i diameter til ankerbolten. Dybden af ​​hullerne er lig med længden af ​​ankeret.
 • Stram møtrikkerne, fastgør ankerboltene i hullerne.
 • De gevindskårne dele af boltene, der løber under møtrikkerne, kan afbrydes.
 • Fjern møtrikkerne.
 • Monter beslaget til boltene og spænd møtrikkerne.

Rådet. Du kan bruge dekorative halvcirkelformede døvmøtter, de ser skønnere ud.

 • Installer de nødvendige ledninger (f.eks. I kassen) og på selve beslaget.
 • Sæt fjernsynet i beslaget og tilslut ledningerne til det.
 • Lav de nødvendige indstillinger for beslagets position i henhold til drejningsvinklen, skærmens vinkel og højden over gulvet.

Installation i færd med reparation

Hvis der er planlagt et nedhængt loft, og du allerede har besluttet på installationsstedet for fjernsynet og valgt beslaget, er det nødvendigt, selv under installationen:

 • Udfør installationen (Se. Installation af et loft på flere niveauer) af alle nødvendige ledninger i rummet mellem loftet og det suspenderede stof.
 • Fastgør en særlig bærestrimmel (for eksempel to træstænger) i stedet for beslagets fastgørelse. Dens tykkelse er lig med den nøjagtige afstand fra loftet til loftets øverste plan.
 • Monter loftet, med ledningerne bragt ud.
 • Installer tv-beslaget med ankerbolte.
 • Når du har fjernet beslaget, skal du gøre færdiggørelsen.
 • Fastgør beslaget, installer og tilslut tv'et.
 • Lav en indstilling for behagelig visning.

Montering på det færdige loft

Det sværeste tilfælde er uden tvivl mulighed for, når alt reparationsarbejde er færdigt, er de hævede lofter allerede malet, og tv-monteringen skal installeres.

Du kan løse problemet som følger:

 • Efter de nødvendige markeringer er det nødvendigt at bore hullerne i monteringsboltens monteringssted med en lille borekrone (ca. 5 mm) i diameter.
 • Sørg for, at der ikke findes metalprofiler på borepladsen. Der er ingen metalprofiler, Forstner øvelser eller en 20 mm første boremaskine med en diameter på 20 mm for at forstørre hullerne i gipsvæggen.

Bemærk. Profiler kan ikke bores til træbor, du skal bruge boremaskiner til metal.

 • Efter at have indsat hullerne i polypropylenrørledningsrøret op til stopet i loftet, skal det noteres niveauet for det nedre plan af det nedhængte loft. Ved at skære rørmærkerne får vi afstandshylderne med en ydre diameter på 20 mm af den krævede længde.
 • Gennem hullerne i ærmerne er betonpladen boret med en borer lig med diameter til ankerbolten.

Bemærk. Ankerbolte skal være indlejret i beton med 50 - 60 mm. Overvej dette, når du vælger boltens længde. Til dette monteringsdesign vælges boltene, hvis rør, der er klædt på den indvendige bolt, består af to dele.

 • Monter ankerboltene og stram møtrikkerne på det udvendige rør af boltene, der rager ud under niveauet, lav et mærke.
 • Løsn møtrikkerne og forkort rørene og gevindets gevind.

Rådet. Rørene kan fjernes fra ankerboltene og forkortes, og den indvendige bolt skal skæres på plads. For ikke at ødelægge overfladen, brug et stykke pap og fastgør det på ankerboltene med møtrikker.

Når du har skruet boltene ud under møtrikkerne, vil møtrikkerne (når de skrues ind) genoprette gevindets skadede kant.

 • Læg ledningerne (i kassen), monter konsollen, fastgør tv'et, tilslut og juster.

Vær opmærksom. Det er teoretisk muligt, men det er risikabelt at fastgøre tv-parenteserne direkte på gipsvæggen, selv til to lag, uanset hvilken slags fastgørelsesdele (Molly's dowel, Molly's dowel, Hartmut's dowel). Materialet er stadig ret skrøbeligt, du risikerer at blive efterladt uden tv.

Det antages, at hvis man bruger en magnet til at bestemme placeringen af ​​profilen, er det muligt at montere beslaget på det gennem gipsvæg. Det kan stå, hvis tv'et ikke er meget tungt. Men samtidig er der mulighed for revner i leddene af arkene på grund af ændringer i belastningen på loftrammen. Der vil være behov for at forsegle dem og male om loftet igen.

Installation af beslag på stræklofter ligner ovenstående teknologi, men for at lave huller i filmen skal du kontakte de fagfolk, der samles.

Det er svært at installere komplekse loftshejsere med egne hænder, som regel produceres af specialister fra producenten. Installation af paneler på loftbeslaget til et fjernsyn giver dig mulighed for effektivt at bruge rummet i rummet, for at skabe komfort for visning og sikkerhedsforhold for dig og dit barn.

TV-beslag på loftet: typer og installation

Fast TV i loftet ser godt ud i interiøret, lavet i højteknologisk stil. Praktisk og moderne version af installationen af ​​fjernsynet i stuen eller soveværelset er en beslag. Denne enhed kan bruges til fastsættelse af udstyr på loft eller væg, hvilket er især vigtigt for små værelser eller værelser på hoteller og kroer. Loftmonteret fjernsynsteknologi sparer ret meget plads, perfekt til moderne interiørdesign. Nærmere om våbentyper til tv'et og hvordan man korrekt installerer dem - yderligere.

TV-mount til loftet

De fleste moderne lejligheder har en åben type layout, så montering af fjernsynet på loftet gør det muligt at skabe et usædvanligt interiør. Også fjernbetjeningen til loftet er udbredt i boliger, hvor der er meget plads - i dette tilfælde kan du installere plasmaet.

Tv med en bred diagonal kan hænges under loftet og i små værelser - på denne måde vil du spare plads og nyde et klart billede.

TV'et er monteret i loftet med en speciel beslag, som kan variere i størrelse og form.

Montér fjernsynet til loftet har følgende egenskaber:

 1. Fastgørelse af tv'et til loftet indebærer maskering af ledninger og kabler under strækloftet, så husk det.
 2. Hængende tv projekterer den bedste synsvinkel, som giver dig mulighed for at se et højkvalitetsbillede fra ethvert hjørne af rummet.
 3. Hvis du har en lejlighed med åben plan, så kig på hængende beslag samt systemer, der har en drejemekanisme, så tv'et kan drejes.

En bred vifte af produkter fra forskellige producenter gør det muligt for hver kunde at vælge den ønskede model. Men før du køber, bør du vide om typer af fastgørelsesdele og vælge den bedste mulighed for dig selv.

TV på loftet: er det muligt

Når du er kommet i butikken, skal du allerede vide et par ting, der kan hjælpe dig med at vælge den bedste model for at montere fjernsynet i loftet.

Skal være opmærksom på:

 • Materialet hvorfra loftet er lavet;
 • Rummets højde;
 • Tv vægt;
 • Skærm diagonal.

Hvis du kender alle disse data, vil det være nemt at vælge fastgørelseselementer, da alle parametre er skrevet på de fleste fastgørelsesemballager.

TV er ofte fastgjort i loftet i rum, hvor mange mennesker samles

Der skal lægges særlig vægt på følgende to parametre:

 • Loftsmateriale;
 • Vægten af ​​tv'et.

I en bygning med traditionelle gulvplader er der ingen problemer med montering af fastgørelsesanordninger.

For at installere fastgørere til dit tv, skal du udstyre dig med følgende værktøjer:

 • Perforator eller boremaskine;
 • Betonboremaskiner;
 • en hammer;
 • En skruetrækker.

Trin for trin udførelse af arbejdet er som følger:

 • Marker vedhæftningsstedet
 • Bor de nødvendige huller til fastgørelsesanordninger;
 • Fastgør fikseren og fastgør den;
 • Tag ledningerne i baren;
 • Fastgør stangen til fikseren;
 • Skru fjernsynet og tilslut det med ledninger og kabler.

Hvis i dit hus lofterne er lavet af gipsvæg, så brug specielle dowels, sommerfugle, de afsløres under skruen, som gør det muligt at fastgøre objekter i plader af gipsvæg.

Beslag til montering af fjernsynet i loftet

Med beslaget kan du tilslutte fjernsynet til loftet, det er tilrådeligt at bruge denne enhed i små værelser og lejligheder. Denne type vedhæftning sparer ret meget plads og har samtidig nogle fordele. Hvis du bruger en rullebeslag til montering, kan du se tv fra enhver del af rummet.

Der er parentes, der kan modstå selv de største tv'er.

Der er flere typer beslagdesign til nøjagtigt at finde den perfekte - læs dem, deres fordele og ulemper:

 1. Skrå - denne visning giver dig mulighed for at vippe tv-skærmen, men kun lodret. Fordele: Optager lidt plads, lav pris, nem installation. Hældningsvinklen når 25 grader, det er den optimale vinkel til at se fjernsynsprogrammer hjemme.
 2. Tilt-swivel - en visning, der giver dig mulighed for at vippe skærmen lodret og vandret, hvilket giver dig den bedst mulige komfort fra ethvert sted. Imidlertid er designet af denne beslag kompleks, hvilket afspejles i prisen. Også denne type tager meget plads.
 3. Fast - denne visning kan sikkert kaldes det enkleste og budget, det tager ikke meget plads, men det er også den mest pålidelige og holdbare. Det har ingen bevægelige dele, hvilket gør det umuligt at ændre tv'ets position. En anden ulempe er installationens kompleksitet, du skal nøje vælge højden og monteringsstedet for en sådan beslag.
 4. Loft - en fantastisk udsigt over beslagene til lejligheder med højt til loftet, de er ofte installeret på offentlige steder samt uddannelsesinstitutioner. Denne type vedhæftning giver dig mulighed for at bruge et tv som et informationskort, et interaktivt billboard i indkøbscentre og butikker.

At kende fordelene og ulemperne ved tv-beslagstyper, kan du lave det rigtige valg af fastgørelsesdele.

Indtagbart tv fra loftet

For at spare mere plads i rummet, kan du bruge de såkaldte loftshejsere. Disse fantastiske enheder er i stand til at dekorere interiøret i både soveværelset og stuen. Samtidig er de alsidige og velegnede til værelser, der er lavet i moderne stil, såvel som for ikke-forældet klassisk design.

Retractable TV er i stand til at give interiøret smarte og dyre

Ved installation af et sådant system opnås indtrækbart tv, der fremgår af loftet. En tv-elevator kan placeres ikke kun under loftet, men også i et skab eller endda i en seng med tykke vægge. Fast en sådan teleskopstang, som giver bevægelse. Oftest anvendes loftbøjler i stuer og hoteller for at skjule et tv, samt spare plads.

Der er flere fordele ved lofthejsen:

 • Pladsbesparende;
 • Evne til at skjule tv'et i rummet
 • Takket være designet kan TV'et rulles, hvilket giver den mest bekvemme visning;
 • Det er nemt at installere selv med egne hænder.

I øjeblikket er lofthejsere til fjernsyn meget populære på grund af deres ergonomi og nem installation, så sørg for at være opmærksom på dem, især hvis du har en lille lejlighed.

Installation af tv-beslag på loftet (video)

Afslutningsvis kan vi sige, at moderne beslag kan spare plads betydeligt, skabe et behageligt miljø for at se tv fra hvor som helst i rummet. En bred vifte gør det overkommeligt at købe og installere denne lukning til alle. Hvis du har en lille lejlighed, skal du være opmærksom på loftbøjlerne - de vil hjælpe dig med at skabe en hyggelig atmosfære og efterlader nok ledig plads.