Loftmonteringer til tv

Loftsbeslag til fjernsyn er bekvemme monteringer, der gør det muligt at reparere skærmen i en vis afstand fra loftet. Du kan købe kvalitetsbeslag med en garanti fra producenten i vores online butik.

Hvad tilbyder vi?

Kataloget præsenterer moderne teleskopiske modeller med evnen til at rotere og vippe skærmen, hvilket giver den mest nøjagtige kontrol og bekvemmelighed, når du ser fjernsyn.

Du kan købe en dobbeltsidet beslag designet til at lave to skærme samtidigt. Et sådant produkt er udstyret med adapterplader med ekstra huller, hvilket gør det muligt at montere andre beslag.

Til salg er modeller til små skærme og store beslag, der kan modstå en imponerende vægt af teknologi. Du kan bestille mønstre af sort, grå og sølv nuance - det universelle design er en anden fordel ved moderne beslag.

Loftbeslag har følgende funktioner:

 1. i deres fremstilling ved anvendelse af højkvalitets og holdbare materialer;
 2. Sikker fastgørelse til loftet med specielle fastgørelsesdele;
 3. evnen til at bevæge skærmen i forskellige retninger og til forskellige højder;
 4. evnen til at fastgøre en række forskellige tv-apparater på én gang.

For at bestille armaturer, ring vores butik.

Online butiksbeslag til udstyr

Flat-tv har næsten helt erstattet modellen med en CRT. Nye generationer af tv bliver mere og mere, og det medfører visse problemer under installationen. Montering på et standardstativ er ubelejligt af mange grunde: indfangning af stort rum, fare for mekanisk skade, umuligheden af ​​korrekt placering af fjernsynsplader i forhold til øjenhøjde osv. Den bedste udvej er at købe et loft tv-mount.

Loftmontering til fjernsynet. Den samme drejemekanisme er imidlertid fastgjort ikke til væggen, men til loftet. TV er monteret på røret af den ønskede længde. Sådanne løsninger har ikke kun en udpræget højteknologisk stil, men giver dig også mulighed for at skjule ledningerne inde i det hule rør.

For at vælge den rette beslag til et LCD-tv, er det ikke nok bare at definere dets funktioner: det er også nødvendigt at tage hensyn til belastningens vægt, overensstemmelse med VESA-standarden, materiale osv. Husk, at det er kvaliteten af ​​beslaget, som helt afhænger ikke kun af synskomfort, men også på tv-tilstanden. Derfor anbefaler vi at du udfører udvælgelse og installation af fastgøring af kvalificerede specialister. Kontakt os - vi ved alt om beslagene til tv, og vi kan installere dem bogstaveligt talt i årevis!

Tech Tochka.ru

Kontakt os

Din indkøbskurv er tom.

 • vigtigste
 • beslag
 • TV-brackets loft 15 "-70"

Du kan betale online:

Stillinger 1 til 12 af 18

Hældning (grader): 20

Belastning (kg): op til 30

Rotation (grader): 180

Type beslag: loft

VESA monteringsstandard: 75x75 mm, 100x100 mm

Afstand fra loft: fra 600-850 mm

Hældning (grader): 15

Belastning (kg): op til 30

Drej (grader): 360

Type beslag: drejelig, loft

Farve: Sort, Grå

VESA monteringsstandard: 200x100 mm, 200x200 mm

Loftafstand: 727 mm

Regelmæssig pris: 3.000,00 rubler.

Specialpris 2 500,00 gn.

Hældning (grader): 15

Belastning (kg): op til 25

Rotation (grader): 180

Type beslag: loft

VESA monteringsstandard: 75x75 mm, 100x100 mm, 200x200 mm

Afstand fra loft: fra 603-853 mm

Hældning (grader): 20

Belastning (kg): op til 30

Rotation (grader): 180

Type beslag: loft

VESA monteringsstandard: 100x100 mm, 200x100 mm, 200x200 mm

Afstand fra loft: fra 625-875 mm

Hældning (grader): 25

Belastning (kg): op til 50

Drej (grader): 360

Type beslag: loft

VESA monteringsstandard: 200x200 mm

Afstand fra loft: fra 560-910 mm

Valgfrit: Juster skærmen vandret ± 7 °

Hældning (grader): 15

Belastning (kg): op til 30

Drej (grader): 360

Type beslag: drejelig, loft

Farve: Sort, Grå

VESA monteringsstandard: 200x100 mm, 200x200 mm, 300x200 mm, 300x300 mm, 400x200 mm, 400x300 mm, 400x400 mm

Montering af loftmontering til tv

Fastgørelse af tv'et til loftet kan være meget bekvemt af forskellige årsager, men en af ​​hovedårsagerne er, at det er en god måde at spare plads på i rummet.

Typer af videoudstyr og loftbeslag

De vigtigste typer udstyr, der i øjeblikket bruges til forbrug af videoindhold, er computerskærme, traditionelle kinescoper samt moderne LCD-tv'er, plasma- og LED-paneler. De er monteret på forskellige beslag designet specielt til disse enheder.

Taket TV-beslag med kinescopes er et robust og pålideligt design, som består af følgende elementer: en metalramme, der omfatter hele tv-apparatet, en platform, hvor enheden er installeret, og et system, der giver dig mulighed for at vippe skærmen for nem visning.

Begyndende med beslag til LCD-tv'er, vises mange forskellige og bekvemme designs. Disse fastgørelsessystemer anvendes i indkøbscentre, lufthavne og andre virksomheder. Skærme vejer endnu mindre end LCD- og LED-paneler, for ikke at nævne billedrørene, og det giver dig mulighed for at lave beslag til dem lette og strukturelt komfortable og øge deres evne til at blive placeret på forskellige overflader.

Uanset hvilken type udstyr, kan monteringssystemerne være af flere typer:

 • Fast loft mount refererer til de mest enkle og økonomiske mekanismer. Dette system sikrer tv'et på plads.
 • Hældet beslag på loftet. Skærmen kan vippes ved at ændre synsvinklen.
 • Swing-tilbøjelige. Denne mulighed, hvor skærmen ikke kun kan vippes, men også roteres i forskellige retninger, synes selvfølgelig mere interessant, men den har en begrænsning: den kan bruges med en skærm på højst 40 tommer.
 • En anden mulighed - drejelig indtrækbar. Ud over de allerede nævnte funktioner kan skærmen gøres nærmere eller længere afhængigt af publikumets placering.
 • Den mest komfortable til brugerens multifunktionelle loftsløft til tv og andre modeller af den nyeste generation med elektrisk drev og på betjeningspanelet.

Et sådant system giver dig mulighed for at justere TV-apparatets position på en hvilken som helst bekvem måde, uanset hvor du er i rummet, skjule skærmen i tilfælde af ubrugelighed eller "nå" den med en enkelt knap. Dette kan være en meget bekvem og effektiv løsning på kontorpladsen.

Fabrikanter tilbyder også systemer til montering i loftet på to eller flere tv'er, til brug af sådanne beslag til kommercielle formål - i butikker, apoteker mv.

De fleste af de moderne systemer består af to dele - hvoraf den ene er monteret på loftet og den anden - på bagsiden af ​​skærmen.

Nuancerne af valg

For at hente beslaget skal du overveje følgende data:

 1. Skærmens diagonale og vægten af ​​tv'et, som skal korreleres med den maksimale belastning af den valgte beslagsmodel. Allerede fra dette tidspunkt er det klart, at beslaget skal købes, når tv'et allerede er tilgængeligt for at vælge et monteringssystem under det og ikke omvendt. Hvis udstyret er større end den maksimale belastning, der er vist til fastgørelse, vil den tjene mindre, og der er altid en risiko for, at den ikke tåler, går i stykker og falder sammen med en dyr skærm.
 2. Type system - mange beslag er universeltype, men der er også modeller, der kun er designet til bestemte typer udstyr, det er nødvendigt at afklare, før de køber.
 3. Har du brug for evnen til at rotere og vippe skærmen, og i så fald, hvilken hældningsvinkel er der brug for.
 4. Højdejustering og selve højden, som kan variere fra 50 til 3000 mm
 5. Typen og størrelsen af ​​fastgørelseselementer - standardmodellen VESA eller en anden, der skal vælges til tv'et.
 6. Beslagsmateriale. Stål eller aluminium modeller er meget mere pålidelige end plastholdere.
 7. Loftsmateriale. Ikke alle fjernsyn er egnede til montering på for eksempel loftet - gipsvæg modstår ikke tung belastning. Hvis du planlægger at placere fjernsynet i loftet, er det bedre at beregne selv før du køber udstyr, hvordan loftet tåler alt.
 8. Ved køb er at kontrollere tilgængeligheden af ​​den nødvendige hardware og garanti. Du kan også vælge model, hvis sæt indeholder en speciel beskyttelsesboks til ledninger.

Installation montering

Montering af bjerget vil være meget afhængig af, hvad det er knyttet til. Men før du installerer skal du vælge et sted for tv. Det mest hensigtsmæssige vil være, hvis fjernsynet er placeret i nærheden af ​​stikkontakten, men det er vigtigt at beregne for ikke at påvirke ledningerne, når du installerer systemet. Et andet vigtigt punkt - ved siden af ​​skærmen bør ikke åbne ud af døren eller andre elementer i interiøret, hvilket kan skade teknikken.

Fastgørelse af tv'et til loftet af beton er en nem at bruge proces. Sekvensen af ​​handlinger vil være som følger:

 • Mærkning af steder til huller.
 • Udvælgelse af fastgørelsesdele. Den mest pålidelige løsning - ankerbolte.
 • Boring af huller, der falder i diameter med boltens diameter. Huller skal bores til en dybde svarende til længden af ​​ankeret.
 • Bolt fastgørelse.
 • Montering af beslaget og tilspænding af skruerne.
 • Ledning og montering af ledninger (kittet indeholder ofte specielle beskyttelsesbokse til denne opgave).
 • Vedhæftning af videoudstyr og vedhæftning til ledningerne.
 • Juster højden, vinklen og, hvis der er en tur.

Installation på et hæftet loft vil blive sværere:

 • For det første er der foretaget opmærkning til fastgørelsesanordninger.
 • Små huller bores for at bestemme, at der ikke er nogen metalprofil bag borepladsen bag gipspladen.
 • Yderligere åbninger øges.
 • Afsnit af polypropylenrør indsættes i hullerne og danner bøsninger. Anbefalet diameter er 20 mm.
 • Beton er boret for at producere huller med en diameter af ankerbolte, der vil blive anvendt yderligere (Bolte skal nedsænkes i beton op til 50-60 mm)
 • Bolte installeres og tråde forkortes.
 • Nu kan du holde ledningerne i kassen og montere monteringsbeslaget.
 • Udstyret er tilsluttet og konfigureret.

Medium i kompleksitet og en bekvem løsning ville være at montere beslaget under montering af loftet. I dette tilfælde monteres alle ledninger, der er nødvendige for driften af ​​udstyret først. På stedet, der er beregnet til fastgørelse af udstyret, fastgøres en pakning, hvis rolle kan udføres, for eksempel ved en træstang med en tykkelse svarende til afstanden fra betonpladen til loftet af det ophængte loft.

Derefter installeres loftet selv med fjernelse af ledninger udenfor. Holderen er monteret på en træpakning med ankerbolte og fjernes under den endelige efterbehandling. Derefter kan du allerede installere, konfigurere og tilslutte tv'et.

Er det muligt at montere og montere beslaget direkte på gipsvæggen?

Teoretisk er dette muligt. Men selvom vi taler om to lag med gipsvæg og de stærkeste og mest pålidelige dowels, får vi en ret skrøbelig struktur, og der er risiko for at blive efterladt uden tv og blive såret. Derfor er det værd at gøre alt efter teknologien for at opnå et pålideligt resultat.

Loftbeslag til flade (LCD, plasma) tv og skærme

Advarsel! Alle loftbøjlerne, der er produceret af os til fladskærme (LCD, plasma) og skærme af GAL-mærket, har øget styrke sammenlignet med lignende prøver fra andre producenter, også udenlandske. Holdbarhed - vores troværdighed! De maksimale tilladte belastninger specificeret i hvert enkelt tilfælde blev beregnet med en sikkerhedsfaktor, der ikke var lavere end 2 ÷ 2,5. Vi kan også lave skræddersyede loftbeslag til fladskærms-tv.

Loftsbeslag til to fjernsyn NB T5520 er velegnet til LCD- og plasma-tv med diagonal fra 32 til 55 tommer.

MODEL NB T5520
Maksimal totalbelastning: 56,8 kg.
Afgang fra loftet: 1150-2000 mm.
Tiltvinkel: -2 ° / + 20 °.
Rotationsvinkel: 360 °.

Loftbeslag til LCD-paneler med diagonal 32-57 tommer

MODEL NBT 560-15

• Afgang fra loftet, mm 725-1530
• Mål i emballeret stand, mm 669x254x103
• Diagonal, tommer 32-57
• Maksimal belastning, kg 68,2
• Vægt (ikke mere), kg 5
• Siddemålinger, mm 100x100, 100x200, 200x200, 300x300, 200x400, 400x400, 400x600
• Drejningsvinkel -30 - +30
• Hældningsvinkel, grader -5 - +15

Pris 4450 gnid.

Loftbeslag til LCD-paneler med diagonal 32-50 tommer

MODEL NBT 590-15

• Afgang fra loftet, mm 680-1530
• Mål i emballeret stand, mm 880x300x150
• Diagonal, tommer 32-50
• Maksimal belastning, kg 68,2
• Vægt (ikke mere), kg 9
• Siddemålinger, mm 100x100, 100x200, 200x200, 300x300, 200x400, 400x400, 400x600
• Drejningsvinkel -30 - +30
• Hældningsvinkel, grader -5 - +15

Pris 5950 gnid.

Loftsbeslag til to fjernsyn NB T6030 er velegnet til LCD- og plasma-tv med diagonal fra 32 til 60 tommer.

MODEL NB T6030
Maksimal totalbelastning: 56,8 kg.
Afgang fra loftet: 1650-3000 mm.
Tiltvinkel: -2 ° / + 20 °.
Rotationsvinkel: 360 °.

Loftmontering til TV NB T7030 er velegnet til LCD- og plasma-tv med diagonal fra 32 til 70 tommer.

MODEL NB T7030
Maksimal totalbelastning: 56,8 kg.
Afgang fra loftet: 1650-3000 mm.
Tiltvinkel: -2 ° / + 20 °.
Rotationsvinkel: 360 °.

Kort loftbeslag til LCD-tv eller plasma-panel med diagonal fra 32 "til 48"

MODEL PlasmaLong-mini
Maks. belastning - 50 kg.
Justerbar skærmbøjle (center) - 850-1400 mm (i trin på 50 mm).
Landingsdimensioner for skærmen (VESA monteringsformat) - 75x75, 100x100, 200x200, 300x300. 400x400 mm.
Vinklen på bærebøjlen er op til 20 °.

Drejebøjle i niche til LCD-tv eller plasma-panel (specialfremstillet)

MODEL PP-100
Til diagonaler fra 15 "til 55".
Pallens drejningsvinkel - 360 °.

Halv loft drejearm til LCD TV eller plasma panel (specialfremstillet)

MODEL PP-300
Til diagonaler fra 15 "til 55".
Pallens drejningsvinkel - 360 °.

Kort loftbeslag til LCD-tv eller plasma-panel med diagonal fra 37 "til 55"

MODEL PlasmaLong

Pris 5900 gn.

Maks. belastning - 60 kg.
Justerbar skærmbøjle (center) - 1100 ÷ 1800 mm (8 stillinger med en hældning på 100 mm).
Pallet vippevinkel - 20 °.
Pallens drejningsvinkel - 360 °.

Varmelængde loftbeslag til LCD TV eller plasma panel med diagonal fra 46 "til 65" universal

MODEL PlasmaLong = 65

Pris 7900 gnid.

Maks. belastning - 60 kg.
Justerbar skærmbøjle (center) - 1000 ÷ 1600 mm (i trin på 50 mm).
Pallet vippevinkel - 30 °.
Pallens drejningsvinkel - 360 °.

Dual loftbeslag til LCD-tv eller plasma paneler med store diagonaler (op til 55 ")

MODEL PlasmaLong-Twin

Pris 7900 gnid.

Maks. belastning - 100 kg.
Justerbar skærmbøjle (center) - 1200-1900 mm (7 stillinger med et trin på 100 mm).
Justerbar afstand mellem bærebjælker over bredden (ved monteringshullernes centre) - 250-800 mm.
Vinklen på bærebøjlen er op til 20 °.

Loftbeslag til LCD-paneler med diagonal 32-60 tommer

MODEL NBT 3260

• Diagonal, tommer 32-60
• Maksimal belastning, kg 45,5
• Landingsmål, mm 100x100, 200x200, 200x400, 400x400, 400x600
• Hældningsvinkel, grader -1 - +15
• Drejningsvinkel -20 - +20
• Justerbar skærmbøjle (center), mm 945-1445

Pris 7450 gnid.

Loftbeslag - videovæg til 4 LCD-paneler med diagonal 40-55 tommer

MODEL PlasmaLong-55-4X-H

• Diagonal fra 40 "til 55".
• Standard til montering af skærmen VESA 200х200,200х100,300х200,300х300,400х200,400х300,400х400,600х400.
• Maks. belastning - 120 kg.
• Justerbar skærmbøjlehøjde (center) - 1000-1600 mm (i trin på 100 mm).
• Vinklen på bærebøjlen er op til 30 °.
• OBS! Ifølge kundens ønske kan beslaget laves i forskellige længder.

Prisen er 59500 gnid.

Loftsbeslag til LCD-tv og skærme

MODELLER TV-LCD900, TV-LCD1200
To grader af frihed.
Maks. belastning - 25 kg.
Pallehældningsvinkel - 15 °.
Pallens drejningsvinkel - 180 °.
Afstanden fra loftet til midten af ​​pallen er 600 mm, 900 mm, 1200 mm.

Montering af fjernsynet i loftet: monteringsdetaljer

Moderne lejlighed renovering eller et landhus er i stigende grad fyldt med interessante, ikke-standardiserede løsninger. Mange af beslutningerne dikteres af ønsket om at spare plads. Dette gælder placeringen af ​​møbler samt forskellige teknikker. Overvej hvordan man monterer fjernsynet til loftet alene uden at ringe til specialister.

Fordele ved loftfastgørelse

Du har besluttet at spare plads, og du skal derfor installere et loft tv-montage med dine egne hænder. Først og fremmest skal du vide, hvilke fordele en sådan installation vil give:

 • ledninger kan være skjult under loftet;
 • usædvanlig placering af fjernsynsmodtageren kan bruges til at skelne lokalerne i zoner;
 • ingen grund til at shtabirovat vægge og lofter.

Ceiling mount TV ser godt ud i små studiolejligheder, hvor der ikke er nogen begrænsninger på væggene.

Udformningen af ​​de fleste parenteser er sådan, at tv'et for nemheds skyld kan roteres i enhver retning.

Egenskaber ved valg af montering

For at vælge et loftmontering til tv skal du fokusere på følgende punkter:

 1. vægt og diagonal af fjernsynsmodtageren
 2. loft højde og materiale;
 3. bekvemmelighed, når du bevæger dig rundt i lokalet, efter at du har installeret konstruktionen på loftet.

Hvis der ikke er hængende eller spændingsbelægninger på loftfladen, er det ikke svært at montere beslaget.

Men det er en helt anden ting, når der allerede er en kompliceret, på flere niveauer ophængt loftkonstruktion i rummet.

Vær opmærksom på følgende egenskaber ved valg:

 • Vælg kun modeller af stål eller aluminium. Beslag med plastikbeslag er kortvarige og usikre;
 • Kontroller tilgængeligheden af ​​garantiperioden for køb ved køb, samt et sikkerhedscertifikat.

Vær opmærksom på beslagene med fjernbetjeningen.

Loftmonteringstyper

Inden du vedhæfter tv'et til loftet, skal du have en ide om de forskellige konstruktioner af parenteser. På salgsmodeller er der mulighed for at fastsætte forskellige tv-modeller.

Loftbeslag type giver dig mulighed for nemt at bevæge dig rundt i rummet, dreje og vippe tv'et, hvor det er bekvemt.

På virksomhederne anvendes mere holdbare specialbeslag. Bygningerne er modstandsdygtige over for høj luftfugtighed i lokalerne og er i stand til at modstå store belastninger.

Loft suspension til tv kommer i følgende typer:

Monteringsfunktioner

Når du monterer loftbeslaget med dine egne hænder, bør du overveje tilstanden af ​​det eksisterende loftdæksel. Hvis loftet er beton eller lavet af træ, er det nok at bore hullerne med en perforator, indsæt dowels, og fastgør holderen med skruer.

Ved installation af strækloft er alt meget mere kompliceret. Før montering skal beslaget udføre en delvis demontering af loftet. Så at overlappe monterede realkreditlån til forbindelse med beslaget. På spændbelægningen laves huller, forstærket med metalringe. Gennem dem etablere en bar.

For at installere tv-beslaget på loftet af gipsplader skal du overholde følgende punkter:

 • når fjernsynsmodtagerens masse er op til 5 kg, er det nok at fixe dyvel-sommerfuglene;
 • en tungere enhed vil kunne holde fast, hvis den er fastgjort på metalrammen på den ophængte konstruktion.

Pas på: Borens diameter skal være perfekt udvalgt til boring af huller. Fastgørelsesanordningerne skal passe tæt og ikke dreje.

Det er ønskeligt, at fjernbetjeningen til loftet blev udført inden installation af et spændingsloft. Hvis du ikke vil gøre endda en delvis demontering for at skjule ledningerne, så kan du lave en dekorativ kasse af gipsplader.

Nogle eksperter anbefaler tilbehør til indehaveren at købe separat. Det er således lettere at finde en barbell af den ønskede farve og størrelse.

Trin for trin

Ved montering af vippebøsningen til loftet inden montering af hængslet dæksel, skal du udføre følgende trin:

 • vi samler alle nødvendige ledninger, og vi sender dem mellem et ophængt dæk og en overlappende plade;
 • træstænger (realkreditlån) på fastgørelsesstedet
 • vi monterer plader fra gipsplader, der tidligere har frigivet ledninger fra under dem;
 • Beslaget er fastgjort med ankerbolte.

Det sidste trin er at installere en tv-modtager og konfigurere den.

Hvis spændedækslet blev installeret, før du købte en drejelig loftmontering til fjernsynet, skal du bruge følgende anbefalinger, når du installerer holderen:

 1. sørg for, at der ikke er profiler i stedet for at bore huller til bolte;
 2. Gennem de borede huller skrues op til stoppet ved at trimme rør af polypropylen med samme diameter. Så skal de skæres til loftet
 3. Betongulve bores gennem skruede rør;
 4. bolte, spændeskiver er installeret, overskydende del af gevindet fjernes;
 5. nu føre ledninger.

Loftmonteret monteret, venstre for at indstille tv'et.

Fastgørelse på en betonoverflade

Den nemmeste måde at installere en loftsmonteret elevator på et fjernsyn er på et betongulv. Du skal udfylde følgende installationsaktiviteter:

 1. markeringspunkter for fiksering
 2. Forbered ankerbolte med den ønskede diameter og længde
 3. Bor hullerne gennem dybden af ​​fastgørelseselementerne, så diameteren - gennem tykkelsen;
 4. fastgør møtrikkerne
 5. når der er en ekstra tråd over møtrikkerne, skal den skæres;
 6. udføre ledninger.

Installer TV'et i en passende vinkel og i den ønskede højde.

Indehavere på offentlige steder

Fjernsynssystemer installeres ikke kun i boliger og lejligheder. Loftet TV-lift bruges til forskellige offentlige steder: på togstationer, kontorer, forskellige venteværelser.

På offentlige steder er tv-indehavere kendetegnet ved specielle indtrækningsrør til let visning af et stort antal mennesker.

Typer af indehavere

Fås i forskellige modeller af beslag til tv, fastgjort i loftet. En række designs afhænger af typen af ​​tv-modtager:

 • til modeller med kinescope;
 • under computer skærme
 • til flydende krystal og plasma paneler.

Visse typer af strukturer har forskelle:

En af fordelene ved at installere loft-tv-holdere er tilstrækkelig lufttilførsel, som fjerner varmen. Temperaturregimet styres således naturligt, hvilket bidrager til udstyrets lange levetid.

Moderne tv-holdere er fleksible og kan rotere enheden i forskellige retninger for nem visning. Skærmen kan drejes 180 grader. Og holderen kan placeres selv midt i rummet, og det vil ikke være en hindring for bevægelse.

Af de mangler i loftbøjlerne kan kun en kaldes - den kan ikke installeres i værelser med lave lofter.

Tips

For at hænge fjernsynet korrekt fra loftet, og ved yderligere brug af holderen ikke har nogen problemer, brug følgende tips:

 • Før du installerer holderen, skal du sørge for kabeldiameteringen til det påtænkte område på forhånd.
 • grundigt beregne længden af ​​stangen;
 • Kontroller sikkerheden og pålideligheden af ​​hele konstruktionen af ​​loftarmaturet til tv'et.
 • Kontroller, at det elektriske kabel ikke passerer på fastgørelsesstedet.
 • Monter ikke holdere i lukkede nicher. Luftventiler skal have adgang til luften;
 • når du justerer højden, styres af øjenhøjde;
 • For sikker visning skal fjernsynet være i en afstand på mindst 2,5 meter (med en 32-tommers diagonal);
 • hvis enheden vejer mere end 25 kg, tag en assistent
 • Tv-tilslutning foretages efter færdiggørelsen af ​​strukturen.

Med en betonpladebelægning som holder til en fjernsynsmodtager, vil en universel model gøre.

Installation af holdere til to enheder

I nogle værelser af offentlig type er det nødvendigt at installere to tv-apparater på parentesen på én gang. I denne situation bliver belastningen større henholdsvis, alle indstillinger skal afvises af dobbeltindikatorer.

Ved dobbeltinstallation er det nødvendigt at observere afstanden mellem installationspunkterne for fjernsyn. Det kan være 400 ved 400 mm eller 400 ved 200 mm.

Når du holder to enheder på én gang, er holderens design også indstillelig i højden, hældningsvinkel. Skærme kan roteres.

TV-beslag på loftet: typer og installation

Fast TV i loftet ser godt ud i interiøret, lavet i højteknologisk stil. Praktisk og moderne version af installationen af ​​fjernsynet i stuen eller soveværelset er en beslag. Denne enhed kan bruges til fastsættelse af udstyr på loft eller væg, hvilket er især vigtigt for små værelser eller værelser på hoteller og kroer. Loftmonteret fjernsynsteknologi sparer ret meget plads, perfekt til moderne interiørdesign. Nærmere om våbentyper til tv'et og hvordan man korrekt installerer dem - yderligere.

TV-mount til loftet

De fleste moderne lejligheder har en åben type layout, så montering af fjernsynet på loftet gør det muligt at skabe et usædvanligt interiør. Også fjernbetjeningen til loftet er udbredt i boliger, hvor der er meget plads - i dette tilfælde kan du installere plasmaet.

Tv med en bred diagonal kan hænges under loftet og i små værelser - på denne måde vil du spare plads og nyde et klart billede.

TV'et er monteret i loftet med en speciel beslag, som kan variere i størrelse og form.

Montér fjernsynet til loftet har følgende egenskaber:

 1. Fastgørelse af tv'et til loftet indebærer maskering af ledninger og kabler under strækloftet, så husk det.
 2. Hængende tv projekterer den bedste synsvinkel, som giver dig mulighed for at se et højkvalitetsbillede fra ethvert hjørne af rummet.
 3. Hvis du har en lejlighed med åben plan, så kig på hængende beslag samt systemer, der har en drejemekanisme, så tv'et kan drejes.

En bred vifte af produkter fra forskellige producenter gør det muligt for hver kunde at vælge den ønskede model. Men før du køber, bør du vide om typer af fastgørelsesdele og vælge den bedste mulighed for dig selv.

TV på loftet: er det muligt

Når du er kommet i butikken, skal du allerede vide et par ting, der kan hjælpe dig med at vælge den bedste model for at montere fjernsynet i loftet.

Skal være opmærksom på:

 • Materialet hvorfra loftet er lavet;
 • Rummets højde;
 • Tv vægt;
 • Skærm diagonal.

Hvis du kender alle disse data, vil det være nemt at vælge fastgørelseselementer, da alle parametre er skrevet på de fleste fastgørelsesemballager.

TV er ofte fastgjort i loftet i rum, hvor mange mennesker samles

Der skal lægges særlig vægt på følgende to parametre:

 • Loftsmateriale;
 • Vægten af ​​tv'et.

I en bygning med traditionelle gulvplader er der ingen problemer med montering af fastgørelsesanordninger.

For at installere fastgørere til dit tv, skal du udstyre dig med følgende værktøjer:

 • Perforator eller boremaskine;
 • Betonboremaskiner;
 • en hammer;
 • En skruetrækker.

Trin for trin udførelse af arbejdet er som følger:

 • Marker vedhæftningsstedet
 • Bor de nødvendige huller til fastgørelsesanordninger;
 • Fastgør fikseren og fastgør den;
 • Tag ledningerne i baren;
 • Fastgør stangen til fikseren;
 • Skru fjernsynet og tilslut det med ledninger og kabler.

Hvis i dit hus lofterne er lavet af gipsvæg, så brug specielle dowels, sommerfugle, de afsløres under skruen, som gør det muligt at fastgøre objekter i plader af gipsvæg.

Beslag til montering af fjernsynet i loftet

Med beslaget kan du tilslutte fjernsynet til loftet, det er tilrådeligt at bruge denne enhed i små værelser og lejligheder. Denne type vedhæftning sparer ret meget plads og har samtidig nogle fordele. Hvis du bruger en rullebeslag til montering, kan du se tv fra enhver del af rummet.

Der er parentes, der kan modstå selv de største tv'er.

Der er flere typer beslagdesign til nøjagtigt at finde den perfekte - læs dem, deres fordele og ulemper:

 1. Skrå - denne visning giver dig mulighed for at vippe tv-skærmen, men kun lodret. Fordele: Optager lidt plads, lav pris, nem installation. Hældningsvinklen når 25 grader, det er den optimale vinkel til at se fjernsynsprogrammer hjemme.
 2. Tilt-swivel - en visning, der giver dig mulighed for at vippe skærmen lodret og vandret, hvilket giver dig den bedst mulige komfort fra ethvert sted. Imidlertid er designet af denne beslag kompleks, hvilket afspejles i prisen. Også denne type tager meget plads.
 3. Fast - denne visning kan sikkert kaldes det enkleste og budget, det tager ikke meget plads, men det er også den mest pålidelige og holdbare. Det har ingen bevægelige dele, hvilket gør det umuligt at ændre tv'ets position. En anden ulempe er installationens kompleksitet, du skal nøje vælge højden og monteringsstedet for en sådan beslag.
 4. Loft - en fantastisk udsigt over beslagene til lejligheder med højt til loftet, de er ofte installeret på offentlige steder samt uddannelsesinstitutioner. Denne type vedhæftning giver dig mulighed for at bruge et tv som et informationskort, et interaktivt billboard i indkøbscentre og butikker.

At kende fordelene og ulemperne ved tv-beslagstyper, kan du lave det rigtige valg af fastgørelsesdele.

Indtagbart tv fra loftet

For at spare mere plads i rummet, kan du bruge de såkaldte loftshejsere. Disse fantastiske enheder er i stand til at dekorere interiøret i både soveværelset og stuen. Samtidig er de alsidige og velegnede til værelser, der er lavet i moderne stil, såvel som for ikke-forældet klassisk design.

Retractable TV er i stand til at give interiøret smarte og dyre

Ved installation af et sådant system opnås indtrækbart tv, der fremgår af loftet. En tv-elevator kan placeres ikke kun under loftet, men også i et skab eller endda i en seng med tykke vægge. Fast en sådan teleskopstang, som giver bevægelse. Oftest anvendes loftbøjler i stuer og hoteller for at skjule et tv, samt spare plads.

Der er flere fordele ved lofthejsen:

 • Pladsbesparende;
 • Evne til at skjule tv'et i rummet
 • Takket være designet kan TV'et rulles, hvilket giver den mest bekvemme visning;
 • Det er nemt at installere selv med egne hænder.

I øjeblikket er lofthejsere til fjernsyn meget populære på grund af deres ergonomi og nem installation, så sørg for at være opmærksom på dem, især hvis du har en lille lejlighed.

Installation af tv-beslag på loftet (video)

Afslutningsvis kan vi sige, at moderne beslag kan spare plads betydeligt, skabe et behageligt miljø for at se tv fra hvor som helst i rummet. En bred vifte gør det overkommeligt at købe og installere denne lukning til alle. Hvis du har en lille lejlighed, skal du være opmærksom på loftbøjlerne - de vil hjælpe dig med at skabe en hyggelig atmosfære og efterlader nok ledig plads.

Loft TV Mount

Loftbeslag gør det muligt at hænge tv'et i loftet, hvis du har svage vægge, og plasmaet er tungt. Eller du skal sikre resultattavlen for en bred vifte af besøgende. Afhængigt af holderens design er displayet monteret på den ene eller begge sider. Loftbeslag har evnen til at justere i alle planer, det er bekvemt at indstille en behagelig synsvinkel. Kommunikationskablerne af kabler er inde i suspensionstangen, skjult fra visning, beskyttet mod eksterne påvirkninger. Sikkerheden, holdbarheden af ​​forbindelserne og den rene udseende sikres.

Når du vælger en holder, anbefaler vi dig at overveje:

 • VESA standard (afstand mellem monteringshuller på bagsiden af ​​Led-panelet lodret og vandret). Denne parameter er standardiseret. Angives i specifikationerne.
 • maksimal belastning eller tilladt belastning. Se beskrivelse af suspensionen.

Udvalget af loftmonteringer opdateres løbende. Der er nye modeller af kendte producenter og loftbeslag til nye, men velkendte mærker. For at imødekomme kundernes ønsker forsøger vi at tilbyde en minimumspris for det højeste kvalitetsprodukt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 • Sorter efter:
 • Kundevurdering
 • Topsalg
 • pris
 • navn
 • Dato tilføjet
 • På lager
TV-beslag op til 65 "VLK Trento-61

Loftmontering til 2 fjernsyn med en skærmdiagonal på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget op til 35 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 800 - 1770 mm, nedadgående vinkel 15 °, op 15 °, vinkel rotation ± 30 °. VESA (mm): 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV mount op til 48 "Arm Media LCD-1600

Loftmontering til en tv-skærm med en diagonal på mellem 38 og 122 cm, belastningen på beslaget til 55 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 1060-1560 mm, nedadgående vinkel på 25 °, op 0 °, drejevinkel ± 90 °. VESA (mm): 100x100, 200x100, 200x200. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion.

TV-mount op til 48 "Armmedie LCD-1650

Loftmontering til 2 fjernsyn med en diagonal skærm på mellem 15 og 48 tommer (38 - 122 cm), belastningen på beslaget op til 2 x 45 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 1060-1560 mm, nedadgående vinkel 20 °, op 5 ° Drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x100, 200x200. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion.

TV-mount op til 65 "Armmedie LCD-1700

Loftmontering til et tv med en skærmdiagonal på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget til 55 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 1060 - 1560 mm, nedadgående vinkel på 25 °, op 0 °, drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-mount op til 65 "Armmedie LCD-1750

Loftmontering til 2 fjernsyn med en skærmdiagonal på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget op til 2 x 45 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 1060-1560 mm, nedadgående vinkel 20 °, op 5 ° Drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-mount op til 65 "Armmedie LCD-1800

Loftmontering til et tv med en diagonal skærm på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget til 50 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i intervallet 560 - 910 mm, nedadgående vinkel på 25 °, op 0 °, drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-mount op til 65 "Armmedie LCD-1850

Loftmontering til 2 fjernsyn med en skærmdiagonal på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget op til 2 x 45 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i intervallet 560 - 910 mm, nedadgående vinkel 20 °, op 5 ° Drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-mount op til 90 "Armmedie LCD-3050

Loftmontering til 2 fjernsyn med en skærmdiagonal på 32 - 90 tommer (81-229 cm), belastningen på beslaget op til 2 x 45 kg, afstanden fra loftet kan indstilles i området 2500 - 3000 mm, nedadgående vinkel 20 °, op 5 ° Drejevinkel ± 180 °. VESA (mm): 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-mount op til 65 "Armmedie LCD-1500

Loftmontering til et tv med en skærmdiagonal på 26 - 65 tommer (66 - 165 cm), belastningen på beslaget til 50 kg, afstanden fra loftet er justerbar i området 1010 - 1480 mm, nedadgående vinkel på 15 °, op 0 °. VESA (mm): 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Universal monteringssystem.

TV-beslag op til 75 "Kromax Cobra-4

Loftmontering til et tv med en skærmdiagonal på mellem 38 og 190 cm, belastningen på beslaget til 65 kg, afstanden fra loftet kan justeres i intervallet 815 - 1215 mm, nedadgående vinkel 10 °, op 5 °, drejevinkel ± 40 °. VESA (mm): 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400. Mulighed for fastgørelse til skrånende loft. Pålidelig stålkonstruktion. Kabelkanal. Universal monteringssystem.

Loftbeslag til to tv'er OMB New Lift

Monter til to fjernsyn med maksimal totalvægt på op til 75 kg til loftet. Justerbar afstand fra loftet fra 600 mm til 1000 mm. For at fastgøre tv'et i beslaget, er der brug for en ekstra adapter, som IKKE er inkluderet i pakken.

Aspect Sky-3 TV mount op til 42 "

Loft TV-beslag Aspect Sky-3. Tv diagonal 26 - 42 tommer, maksimal belastning 30 kg, afstand fra loftet 608 - 858 mm, tiltjustering ± 20 °, rotation justering ± 90 °. For at bruge denne tv-beslag skal de vandrette og vertikale afstande (VESA) mellem monteringshullerne på skærmens bagside svare til en af ​​følgende værdier (i mm): min 75x75 - maks 400x400.

iTECH CELB-221 TV-mount op til 42 "

Loft TV Mount iTECH CELB-221. Tv diagonal 23 - 42 tommer, maksimal belastning 30 kg, afstand fra loftet 1050 - 1620 mm, tiltjustering ± 20 °, drejestilling ± 180 °. For at bruge denne mount til fjernsynet skal de vandrette og vertikale afstande (VESA) mellem monteringshullerne på skærmens bagside svare til en af ​​følgende værdier (i mm): min 75x75 - max 200x200.

iTECH CELB-44NXL TV-mount op til 47 "

Loftmontering iTECH CELB-44NXL. Tv'ets diagonale er 23 - 47 tommer, den maksimale belastning er 40 kg, afstanden fra loftet er 960 - 1800 mm, vippejusteringen er 12 °, drejningsindstillingen er 180 °. VESA, mm 75x75, 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400.

Uniteki Q2-44 TV-beslag op til 50 "

Loftsmontering. VESA Standard: 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x400. Afstand fra loft: 490 - 790 mm. Belastning: 55 kg. Rotér: 360 °. Hældning: 15 °.

Uniteki 1480 TV-mount op til 26 "

Loftsmontering. VESA Standard: 75x75, 100x100. Afstand fra loftet: 440 - 790 mm. Belastning: 20 kg. Drej: 180 °. Hældning: 15 °.

Holder PR-102 TV-mount op til 65 "

Loftmonteringsholder PR-102. Tv diagonal 32 - 65 tommer, maksimal belastning 90 kg, afstand fra loftet 561 - 950 mm, tiltjustering 10 °, 360 ° rotation justering. VESA, mm 200x200, 200x300, 300x300, 400x400

iTECH CELB-54L TV mount op til 55 "

Loftmontering iTECH CELB-54L. Tv diagonal 32 - 55 tommer, maksimal belastning 50 kg, afstand fra loftet 1060 - 1560 mm, tiltjustering, -20 - 5 grader, 180 ° rotation justering. VESA, mm 200x200, 300x300, 400x400

NB T7030 TV-mount op til 70 "

Tagmontering NB T6030. Tv'ets diagonale er 32-70 tommer, den maksimale belastning er 56 kg, afstanden fra loftet er 1650 - 3000 mm, vippejustering, -20/2 grader, 360 ° rotation justering. VESA 200x100, 200x200, 300x300, 400x400, 600x400

NB T6030 TV-mount op til 65 "

Tagmontering NB T6030. Tv diagonal 32 - 65 tommer, maksimal belastning 56 kg, afstand fra loftet 1650 - 3000 mm, tiltjustering, -20/2 grader, 360 ° rotation justering. VESA 200x100, 200x200, 300x300, 400x400, 600x400

NB T5520 TV mount op til 55 "

Tagmontering NB T5520. Tv diagonal 32 - 55 tommer, maksimal belastning 56 kg, afstand fra loftet 1150 - 2000 mm, tiltjustering, -20/2 grader, 360 ° rotation justering. VESA 200x100, 200x200, 300x300, 400x400, 600x400

Uniteki Q1-44R TV mount op til 46 "

Loftmontering UNITEKI Q1-44R. Tv'ets diagonale 32 - 46 tommer. VESA Standard: 400-400,400-300,300-300. Afstand fra loft: 46-79 cm. Belastning: 56 kg. Rotér: 360 °. Hældning: 10 °.

Uniteki M1420 TV mount op til 47 "

Loftsmontering UNITEKI M1420. Tv'ets diagonale 32 - 47 tommer. VESA Standard: 400-400,400-300,300-300. Afstand fra loft: 50-1 m. Belastning: 56 kg. Rotér: 360 °. Hældning: 15 °.

NB T3260 TV mount op til 60 "

Tagmontering NB T3260. Tv diagonal 32 - 60 tommer, maksimal belastning 45 kg, afstand fra loftet 945 - 1445 mm, tiltjustering, -2 -2 grader, drejestilling 360 °. Max VESA: 600x400 mm. Kabelkanal: Indermontering. Fastgørelseselementer leveres

Omnimount SCM TV mount op til 42 "

Loftmontering Omnimount SCM. Tv diagonal 23 - 42 tommer, maksimal belastning 90 kg, afstand fra loftet 584 mm, tiltjustering, 30 grader, 180 graders rotation justering.

NB T560-15 TV-mount op til 57 "

Loftmontering NB NBT560-15. Tv diagonal 32 - 57 tommer, maksimal belastning 65 kg, afstand fra loftet 725 - 1530 mm, tiltjustering, grader -5 - 15, rotation justering, grader 60. Fastgørelseselementer leveres

Tv-beslag til 40 "Kromax Cobra-1

Loftmontering KROMAX COBRA-1. Tv-diagonalen er 15 - 40 tommer (38 - 102 cm), den maksimale belastning er 30 kg, afstanden fra loftet er 550 - 850 mm, hældningsvinklen er ± 15 °, drejningsvinklen er ± 90 °. VESA (mm): 75 x 75, 100 x 100, 200 x 100, 200 x 200. Pålidelig stålkonstruktion. Indbygget kabelkanal. Fall beskyttelse. Dekorativt loft trim. Kompatibel med STAR serie parentes.

Arm Media LCD-1000 TV mount op til 37 "

Loftmontering til et tv med en diagonal på 15 - 40 tommer (38 - 102 cm), op til 30 kg, afstand fra loftet 500 - 850 mm, tiltjustering ± 20 °, drejestilling 190 °. VESA (mm): 75 x 75, 100 x 100, 200 x 100, 200 x 200. Indbygget kabelkanal. Fall beskyttelse. Dekorativt loft trim.

TV-beslag fra loftet

Loftmontering til tv med en diagonal på 37-55 "

Farve: sort, sølv, hvid (valg: rustfrit stål +6000 rubler)

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *.

Max VESA 690 * 420 (eller for at bestille mere)

Skjult kabelkanal.

Fittings inkluderet.

Afstand fra loftet til diagonaler til 55 "

4 00-500 mm pris 4 tons 500 rubler.

600-1000 mm pris 4t 900 rubler.

800-1400 mm pris på 5 tons 300 rubler.

1200-1800 mm pris på 5 tons 600 rubler.

Afstand fra loftet til diagonaler fra 55-75 "

500-600 mm pris 6t 700 rubler.

600-1000 mm pris 6 tons 900 rubler.

800-1400 mm pris 7t 300 rubler.

1200-1800 mm pris 7 t 600 rubler.

Mulighed: hævet flange + 1000 gnid.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Produktionsselskabet Allegri er den russiske leder i produktion af stativer, stande og tilbehør til fjernsyn og Hi-Fi udstyr.

Loftplade (stanglængde 1200-1800 mm) til fjernsyn med en diagonal på 37-55 tommer.

Drej 360 grader. Tilt til 30 *.

Max VESA 690 * 420

Højdejustering ± 20cm.

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Rustfrit stålrør + 6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering (stanglængde 800-1400 mm) til fjernsyn med en diagonal på 37-55 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *.

Max VESA 690 * 420. (For at bestille mere)

Højdejustering ± 20 cm.

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rør rustfrit stål + 6000rub.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering (stanglængde 600-1000 mm) til tv med diagonal på 37-55 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *.

Max VESA 690 * 420. (For at bestille mere)

Højdejustering ± 20cm.

Skjult kabelkanal.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rør rustfrit stål + 6000rub.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering til tv med en diagonal på 32-60 ".

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 45 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Sølv loftbeslag til et tv med en diagonal på 32-60 ".

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 45 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Loftmontering til tv med en diagonal på 32-70 ".

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 56 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Loftmontering til tv med diagonal 32-70 "sølv.

VESA 600x400 mm, drej 360 grader., Læg 56 kg., Kant 20 grader.

Materiale: stål + aluminium.

Loftmontering til tv med en diagonal på 32-57 "

Afstand fra loft 717-1584 mm

Holdbarheden og pålideligheden af ​​tv-loftbøjlen opfylder de højeste kvalitetsstandarder.

Fittings inkluderet.

Loftplade (stanglængde 1200-1800 mm) til tv med diagonal på 55-85 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Ceiling mount (bar længde 800-1400 mm) til tv med en diagonal på 55-85 inches.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering (stanglængde 600-1000 mm) til tv med diagonal på 55-85 tommer.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Ceiling mount (bar længde 500-600 mm) til tv med en diagonal på 55-85 inches.

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 1100 * 630

Højdejustering ± 20cm.

Udvendig diameter på lejerøret: 53 mm

Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Mulighed: Hævet flange + 1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftet beslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering til tv med en diagonal på 15-42 "

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 200 * 200. Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Afstanden fra loftet til diagonaler til 42 ":

 1. 300-400 mm pris 4t 300 rubler.
 2. 600-1000 mm pris 4 tons 700 rubler.
 3. 800-1400 mm pris 4 tons 950 rubler.
 4. 1200-1800 mm pris på 5 tons 300 rubler.

Mulighed: Falsk flange +1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftbeslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).

Loftmontering til tv med en diagonal på 15-42 "

Drej 360 grader. Tilt op til 30 *. Max VESA 200 * 200. Skjult kabelkanal. Fittings inkluderet.

Afstanden fra loftet til diagonaler til 42 ":

 1. 300-400 mm pris 4t 300 rubler.
 2. 600-1000 mm pris 4 tons 700 rubler.
 3. 800-1400 mm pris 4 tons 950 rubler.
 4. 1200-1800 mm pris på 5 tons 300 rubler.

Mulighed: Falsk flange +1000 gnid. Rustfrit stål +6000 rubler.

Loftbeslag bruges oftest i indkøbscentre, butikker, lufthavne mv. til udsendelse reklame, forskellige oplysninger, underholdning kanaler.

Loftbeslag kan justeres eller fast tilt. Højde og vandret ophængspanel kan justeres.

Ved brug af loftbeslag kan du oprette en hel sammensætning af paneler (for eksempel en linje med ens paneler eller paneler placeret rundt om søjlen).