Sådan laver du en cirkel af gipsplader på loftet

Enhver, der planlægger at installere et rundt gipsloft, skal være opmærksom på det væsentlige krav til arbejdet - højden af ​​hovedloftet er mindst 2,5 meter. Ellers vil konstruktionen, "stjæle" centimeter, visuelt gøre lokalet for trængt, mørkt og overbelastet.

Faktum er, at minimumsdybden på et cirkulært loft er 70 mm, hvilket betyder, at ejerne af standardlejligheder i "Khrusjtjov" bliver nødt til at afvise ideen med tiers, en cirkel eller en halvcirkel. De yndefulde, originale og funktionelle runde lofter er tilgængelige for glade ejere af rummelige lejligheder og huse i enhver konfiguration. Desuden er det nemt at montere dem selv.

Overflademærkning - Ansvarlig fase

Uafhængigt lav en cirkel af gipsplader i loftet, især når der ikke er nogen erfaring med de afrundede elementer i loftkonstruktionerne, vil det kun være muligt efter at have udført den korrekte mærkning.

Begynd ved at analysere rummet. Hvis loftet og væggen er forbundet med en lille afrunding, der efterligner tagskægget, fjernes den med en perforator.

Kun i dette tilfælde vil det være muligt at fastsætte profilen UD så tæt som muligt på loftets overflade.

I det næste trin skitserer rammen for strukturets første niveau. Dette skal gøres, da cirkel eller halvcirkel af gipsplader skal monteres på andet niveau. Begynd med et mærke af det laveste punkt af et loftdæksel. Ned fra hende med 25 mm, sæt et mærke på vægoverfladen, gentag trinene i hvert hjørne af rummet (du skal bruge et niveau til at kontrollere målingerne).

Markerede punkter er forbundet med en linje (chokline). De styres af det under fastgørelsen af ​​UD-profilen.

Den næste fase markerer selve loftfladen. I betragtning af monteringsretningen af ​​gipsplader er etiketter anbragt på modsatte vægge i trin på 50 cm. Mellem markerne i loftet og ved hjælp af choklin slår de af linjer.

Rammen for den første tier - samling

Den færdige markering vil være signalet for overgangen til den næste fase af arbejdet. Linjerne brudt på vægoverfladen bruges som en vejledning til montering af UD-profilen, fastgør den med nederste kant. Det er mere hensigtsmæssigt at bruge en profil med færdige huller på dette stadium. Hvis de ikke er, bor, og observere et trin på 40-50 cm, bliver enheden overtaget.

Klumper med en diameter på 6 mm og skruer med en lidt mindre diameter til pålidelig fastsættelse vil være velegnet til fastgørelse.

U-formede suspensioner skal blive det forberedende trin til installation af CD-profilen på loftet. De er fastgjort med en afstand på højst 60 cm fra hinanden ved hjælp af flaring dowels, der er mest egnede til arbejde i værelser med betonlofter.

Så snart suspensionerne er skruet, klippes CD-profilerne fast i den tidligere monterede UD-profil. Profillængden skal være mindre end afstanden mellem væggene med 5 mm. For at opnå en perfekt flad overflade af det fremtidige runde loft under rammen er en tråd nivelleret til udjævning, idet der trækkes cd-profiler ved hjælp af ørekroge bøjet under dem.

Ved hjælp af tråden som vejledning, er profilerne nivelleret (hver enkelt), fastgjort på bøjlerne, og der tilføjes selvdrejende skruer til siderne for at forhindre dannelsen af ​​spil. Leddene i profilerne er også forstærket med selvdrejende skruer - dette er den sidste fase på vej til at skabe første niveau ramme.

Derefter monteres et loft med to niveauer med en cirkel på overfladen, der går direkte til oprettelsen af ​​en cirkel.

Enheden af ​​cirklen og andet niveau: trin

For at en volumencirkel skal kunne ses på loftet, skal den trækkes. Det vil hjælpe en enkel ledning, skruet ind i gipsvægens overflade med en skrue med en blyant på enden. Det improviserede kompas giver dig mulighed for præcist at tegne en cirkel med den ønskede diameter. Hvis det endelige mål ikke er en cirkel, men en oval på overfladen, så for at opnå den, vil det være tilstrækkeligt at forbinde to cirkler med et kryds, der svarer til bredden af ​​det ovale.

Til montering af UD-profilen laves små hak på den hver 5-7 cm langs cirkelens konturer, hvilket øger fleksibiliteten. Den indskårne profil bøjer let i den rigtige retning. I denne stilling er den fastgjort til rammen af ​​den øvre del, skruer skruerne direkte ind i arkets overflade.

Det er muligt at arbejde ved hjælp af denne algoritme, ikke kun med UD-profilen, men også med UW-profilen, hvis bredde er fra 50 til 100 mm, hvilket betyder at du kan rette det andet niveau med større dybde.

Det næste trin er en linje på væggen på niveau med en cirkel. Hendes profil er vedhæftet UD. Forbind cirklen med vægprofilen ved hjælp af elementerne på cd og skruer, hvis cirklen var baseret på UD, suspensioner, hvis processen involverede UW.

Både runde og ovale lofter er beklædt med gipsplader i analogi med konventionelle flertallede strukturer. Sørg for at tage højde for, at arkets vertikale plan giver deformation, derfor skæres den optimale bredde af strimlen fra dem, skæres i 5-7 cm trin på den konvekse side af bøjningen. Billets fylder hulrummet i cirklen og fjerner overskydende materiale fra monteringskniven. Denne mulighed giver dig mulighed for at lave en halvcirkel eller cirkel med en stor radius ved hjælp af den tørre metode.

Den våde metode indebærer rigelig befugtning af pladerne af gipsvæg med en rulle eller børste med en anordning til små huller i overtrækslagets øverste lag (en anl anvendes). Dampede ark bliver mere fleksible og bryder ikke under monteringen af ​​figurerne med bøjninger.

Den færdige konstruktion er beklædt med gipsplader, leddene behandles, jorden, fyldes og males, ifølge designprojektet.

Bølge på loftet af gipsplader - hvordan man laver

En variation på en cirkel, oval eller halvcirkel er en gipspladebølge, som oftest spiller rollen som et overgangselement mellem niveauer. Du kan gøre det selv på et to- eller flerniveau loft med en afstand mellem tier fra 10 til 15 cm. Jo højere bølgehøjde desto dybere designet vises.

Figuren er monteret på det andet eller endda tredje niveau af loftet, monteret i overensstemmelse med rammeteknologien beskrevet ovenfor. Det er vigtigt at bemærke her, at rammen af ​​det første niveau vil kræve forstærkning med suspensioner.

Bølgen er fastgjort til en ramme lavet af metalprofiler anbragt langs markeringerne svarende til konturerne i figuren. Rammernes fleksibilitet forbedres ved hjælp af den førnævnte fremgangsmåde ved at lave snit på overfladen. Skab udformningen af ​​færdiglavede elementer af gipsvæggen i overensstemmelse med skitsen af ​​den færdige figur, behandle kanterne med et plan. Til fastgørelse brug skruer. Joints behandles med serpyanka og derefter puttyed.

Både cirkel og bølge og andre varianter af buede figurer på overfladen af ​​gipslofter ser mere harmonisk ud med belysning baseret på spotlights og lysdioder. Selv de enkleste figurer af denne type vil mærkbart forvandle rummet, opdatere og modernisere interiøret.

Interessante klargjorte ideer og inspiration til udvikling af unikke forfatterprojekter af loftkonstruktioner med eller uden belysning, dekoreret med cirkler og bølger, er blot taget fra nedenstående billede, hvilket klart viser fordelene ved sådanne beslutninger.

Sådan laver du en cirkel af gipsplader på loftet: Installation af en to-tierstruktur, mærkning, installation af rammen på første niveau, installation af en cirkel

Gipspladekreds på loftet

Ændring af designet af gipsloftet kan være på forskellige måder, og det omfatter maleri, belysning samt enheden af ​​flere niveauer i loftet. Og for at forstå hvordan man laver krøllede lofter, skal man finde ud af, hvordan man laver en cirkel ud af gipsplader i loftet, og hvis man har sådan viden, kan man lave nogle tal, da man forstår selve princippet om produktion af en oval caisson.

Lav et rundt to-niveau loft

Højen af ​​lofterne i boligbyggeri af forskellige projekter er også anderledes (læs den detaljerede artikel Takhøjden i Khrusjtjov og dens andre forskelle fra huse af stalinistiske bygninger). Til montering af lofter er der brug for en rumhøjde på mindst 250 cm, da en cirkel i loftet kun kan laves af gipsplader, hvis loftet sænkes endnu lavere, og minimumsdybden på et loft på to niveauer af denne type kan være 70 mm fra det nederste punkt i hovedloftet.

Marker loftet

Gipsplader runde lofter

 • I værelser med lave lofter skal man være opmærksom på sammenkoblingen af ​​loftet og væggene, da der kan være afrunding, der simulerer taggaflet. Denne enhed skal slås ned med en perforator, da det ikke vil tillade UD-profilen at blive installeret tæt på loftet.
 • Nu skal vi markere højden på skeletet på første niveau, da det er muligt at lave en cirkel af gipsplader i loftet kun på andet niveau. For at gøre dette finder vi på hovedloftet det laveste punkt, og ved at tabe det mindst 25 mm, laver vi et mærke på væggen, så ved hjælp af et vand- eller laserniveau overfører vi dette mærke til hvert hjørne af rummet.

Ved hjælp af chockline slå linjen

 • Mellem de markerede markeringer skal du slå af linjen ved hjælp af kolinen (tråden er blå på båndet). Denne linje vil fungere som en guide til bunden af ​​UD-profilen.
 • Marker loftet selv. For at gøre dette skal du bestemme i hvilken retning GCR'en stabler og markerer dem 50 cm langs loftet på modsatte vægge langs loftet. Derefter mellem disse markeringer slå loftet på loftlinjen

Monter rammen på første niveau

CD-profil er fastgjort i UD-profilen

 • Som vi allerede har sagt, på linjen brudt på væggen, sætter vi UD-profilen og anbringer den til landemærket med den nederste kant. Hvis der ikke er monteringshuller på profilen, skal du gøre dem i 40-50 cm.
 • Den optimale diameter af dowels til sådan montering er 6 mm, og diameteren af ​​skruerne for dem er 4-5 mm. Hvis skruen er tyndere, kan duggen trækkes fra væggen for hånd.
 • For CD-profiler er det nødvendigt at fastgøre U-formede suspensioner langs linjerne i loftet, hvor afstanden ikke må overstige 50-60 cm.
 • Til fastgørelse af bøjlerne er det bedre at bruge flared dowels (med en lille hætte på ærmet), da betonggulvene har hulrum, hvor en almindelig dowel simpelthen falder.

CD-profil indlejret i UD under suspensioner

 • Nu skærer vi cd-profilerne og sætter dem ind i UD under den linje, hvorpå suspensionerne placeres. Profillængden er lavet 5 mm mindre end afstanden mellem væggene.
 • Det runde loft på samme måde som det ovale loft lavet af gipsplader skal have et fladt plan, så bunden af ​​rammen skal strammes med en nylon tråd til udjævning, men de savende cd-profiler vil forstyrre dette, så hver af dem kan strammes med en bøjle ved blot at bøje over ørerne sidste under profilen.

Tråd nødvendig til udjævning af profiler

 • Indstil nu hver profil, fokuserer på tråden og fastgør den til suspensionerne. Hvis der efter monteringen er et let spil i bjerget, skal du tilføje en skrue til hver side. Fastgør pladsen til cd-fanen i UD med en skrue, og rammen for første niveau er klar.

Rådet. Ved montering af rammen med små skruer til gipsplader profil, men kvaliteten af ​​disse skruer er ikke altid fremragende. For at forstå, hvordan skruen vil opføre sig i arbejdet - læg det på dysenummer 2, og drej det til vandret stilling, sænk skruen ned ved 25 ° 30 ° - hvis skruen ikke flyver, så er alt i orden.

Regler for installation af gipsvæg på loftet

 • Til installation af gipsplader (GCR) anvendes metalskruer 25 mm lange med en krydsformet fordybning på hætten. På et ark med gipsforbruget forbruges omkring 60 skruer.

Installation af gipsplader produceret af to

 • At hæve GCR skal være to, så det ikke brydes. Når skruen skrues fast, skal du sørge for, at hætten er helt nedsænket i gipspladen, da selv et lille fremspring af skruen vil være en alvorlig hindring, når du fylder overfladen.

Tørrmur Vedhæftning

Rådet. For at stramme skruen til den ønskede dybde, kan du bruge dysen til gipsvæg, en lampeskærm, der fastgør skruens dybde.

Lav en cirkel på loftet

 • For at gøre dette først og fremmest skal denne cirkel trækkes på loftet. Dette kan gøres med en blyant, tynd wire og skrue.
 • En skrue skrues i midten af ​​den tilsigtede cirkel, og en tynd tråd klæber på den som en kompas radial stang, til enden af ​​hvilken en blyant er bundet. For stangen skal du bare bruge ledningen, da kapron-tråden er strakt og cirklen bliver ujævn.
 • For at lave ovale lofter skal du bare tegne to stykker af en cirkel og krydse dem så bredt som det ovale. Alle andre handlinger på enhedens ramme vil være identiske, da du kan lave en oval med samme princip som cirklen.

For at bøje profilen skal du trimme

 • Tag UD-profilen og inciser sidevæggene i 5-7 cm, men samtidig opretholde den samme afstand. Bøj det og fast til den øverste ramme gennem GCR. For at justere omkredsen skrues de ekstra skruer ikke ind i rammen, men blot i arket.
 • Præcis den samme funktion kan udføres med profilen UW, som har en bredde på 50, 75 og 100 mm, i modsætning til UD, som kun har 25 mm. Så du kan øge dybden på andet niveau.

Rundloft på gipsplader. ramme

 • Nu, på samme niveau som cirklen, laver vi en linje på væggen og fastgør UD profilen langs den. Vi forbinder cirklen og med profilprofilen til vægprofilen. Desuden, hvis cirklen er fra UD, så sætter du cd'en ud over den øvre ramme, simpelthen med lange skruer, og hvis du fra UW, så bruger du suspensioner for at fastgøre CD'en længere end 50 cm.
 • Runde lofter er klæbet med gipsplader på samme måde som de sædvanlige (se artiklen Teknologien om montering af et gipsplankloft fra simpelt til komplekst.). En cirkel eller oval skæres med en hacksav, når arket er boltet til profilerne.

Gips trimmet med den konvekse side af bøjningen

 • Det vertikale plan skal bøjes, så skåret en strimmel med den ønskede bredde og skær papiret fra den konvekse side af bøjningen i 5-7 cm, og hold den samme afstand. Skru de beskårne strimler i en cirkel og fjern overskydende med en kniv.

konklusion

Hvis du ved hvordan man installerer et rundt loft, så forstår du strukturen af ​​tallene med buede linjer, så princippet om bøjning af gipsvæggen forbliver det samme. Ved anvendelse af disse principper kan du lave et loft for enhver kompleksitet, og du kan nemt legitimere ideer til loftdesign.

Montering af en cirkel på loftet af gipsplader med belysning

Hvis ejeren ønsker at få en kvalitet loftsbeklædning, hvorunder ikke blot isoleringen, men også alle hjælpeprogrammer skjuler, vil ark GKL være meget nyttigt. Og for at give rummet individualitet, danne en cirkel på loftet på gipsvæggen med lys. Dette design, selvom det kræver opmærksomhed, arbejde, men er gjort for hånd. Og vi vil fortælle dig, hvad og hvordan man arbejder for at få en smuk og usædvanlig form af loftet uden ekstra omkostninger.

Værktøj og materialer til arbejde

Værktøjet er lille, du kan gøre uden seriøs teknologi:

 • Punch;
 • laser niveau;
 • saks til metal;
 • en kniv;
 • Fretsaw til ark GCR;
 • en blyant
 • lang ledning eller ledning;
 • GCR;
 • metal profil;
 • selvskærende skruer;
 • dyvel-negle;
 • direkte suspensioner;
 • rulle med nålepude
 • sprøjtepistol;
 • stigen;
 • handsker.

Plader af gipsplader er støvet materiale, så beskyttelse mod affald vil ikke skade. Det er bedre at tage filmen, der dækker det ikke kun møbler, men også gulvene.

Stepwise produktionsteknologi

Du bør vide, at det nedhængte loft af gipsplader tager højden af ​​vægpaneler. Derfor er det nødvendigt at udstyre strukturen i rum med en højde på mindst 2,5 m. Installationen er faset: Den første fase er konstruktionen af ​​basen, den anden er dannelsen af ​​en cirkel. Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at evaluere loftets ensartethed, niveauet af forskelle i højden, tilstedeværelsen af ​​fremspring i den fælles zone af væg og loft. Hvis dråberne og uregelmæssighederne er, skal du fjerne stempelet, niveauet.

Hvordan man laver en markering på loftet

Det er muligt at lave en cirkel med belysning på loftet uden en base direkte på betonbundspladerne. Det er også tilladt at danne strukturen på hævede lofter, men ark GKL er den grundlæggende og mest bekvemme løsning. Overvej det for ham.

Algoritmen til mærkning af loftet er:

 1. Find den laveste vinkel på rummet. At udskyde højden på 2,5 cm langs væggen. Nu gør det samme for alle hjørner. Forbind markeringerne i en vandret linje - dette er grænsen for første niveau profil.

Det er vigtigt! Hvis belysningsindretninger er indbygget i rammen, tilføjes en højde på 2,5 cm fra basen plus lampens bund.

 1. Markeringen til fastgørelse af profilsystemet udføres sekundært. Men først skal du bestemme placeringen af ​​arkmaterialet.
 2. Så snart vi har bestemt retningen for at lægge GCR arkene på bunden (første niveau af konstruktion), skal du markere profilvedhæftningspunkterne. Trin 0,5 m, gør mærker på begge sider, og tilslut dem derefter i en linje.
 3. Find centrumpunktet på loftet, beregne den ønskede diameter af cirklen. Fastgør ledningen til midtpunktet, blyanten er bundet til den anden ende. Det viser sig et slags kompas - de tegner en cirkel.

Mærkearbejdet er afsluttet, det er på tide at begynde installationen af ​​profiler.

Installation af en ramme fra profiler

Det hele starter med installationen af ​​første niveau. Algoritmen fungerer som følger:

 1. Fastgørelse af en metalprofil strengt langs den markerede linje. Først er styringselementet (UD) skruet så barens nedre kant passerer langs mærket. Fastgørelsesanordninger til skruer med en hældning på 0,5 m. For at gøre det lettere, skal hullerne i beton på forhånd afmonteres.
 2. Markér markørerne på profilen omkring rummets omkreds med en markør (trin 0,6 m) - disse er fastgørelsespunkterne på CD profilbjælken (loft). Installer loftselementer med en retningslinje på layoutet af ark GKL. Det betyder, at med en rumbredde på 2,5 m, en længde på 5 m, placeres en metalprofilform på væggen på 2,5 m (længden af ​​HL-arket er også 2,5 m), det vil sige, at der ikke er behov for at skære arkene.
 3. Skru loft CD profilen til styret UD med skruer. Resultatet er et system til fastgørelses-cd-segmenter, der allerede er forberedt. Størrelsen af ​​segmenterne bestemmes som følger: Den ene ende af segmentet indsættes i styringsprofilen, den anden fodres tæt til den tværgående. Tilslutning til krabber med snaps på hovedprofilen og fastgørelsesanordninger med ekstra skruer. Det andet segment er forbundet med hovedprofilen i begge ender, fastgørelsen til krabberne og det sidste segment med den ene ende kommer ind i UD-profilen på den modsatte væg og den anden ende er fastgjort til hovedprofilen.
 4. Direkte suspensioner i form af bogstavet "P" skrues over det allerede monterede CD-element til loftet. Fasteners - flared dowels, de er bedre bevaret i armerede betonplader.
 5. Kontroller fladheden af ​​den vandrette profil på cd'en, du skal fastsætte niveauet for de suspensioner, der sidder på "bugs". De resterende dele af suspensionerne bøjes. Om nødvendigt skal du sænke eller hæve bar-cd'en, der fokuserer på UD-lamellen.

Du kan sy det første niveau med GKL ark, og sæt derefter rammen på den anden, men du skal straks foretage ledningerne. Eller først lav et rammesystem, og tag derefter hele strukturen. Valget er op til brugeren, men hvis du beslutter dig for at sy arkene med det samme, skal du tage skruer på metallet med en benlængde på 25-30 mm, hovedet er krydsformet. Et ark tager op til 60 stk. hardware.

Og nu tips fra fagfolk:

 • Beslut om diameter og form af cirklen. Diameteren kan være hvilken som helst, formen er konveks eller i form af en niche.
 • Skær profilen til bøjning, brug saks til metal. Hvis det er en niche, bliver kun profilens sidevæg trimmet. Hvis en udragende cirkel, skal den side og tilstødende profilvæg klippes.
 • Bøj metalbjælken skal være omhyggeligt, ikke bøje på steder skåret. Jo flere snit, jo glattere cirklen er, men der kræves ikke overskydende nedskæringer - metalstansen vil bryde.
 • Udformningen af ​​den udragende cirkel er en profilfiksering med en ryg, når der laves en niche, er fikseren ud over sidefladen til det første niveau af hele strukturen.

Det er vigtigt! Tegningskredse til første og andet niveau kan ikke ændre diameteren - dette vil føre til deformation af hele strukturen.

Gipsvæg installation

Før du danner et rundt loft, find en assistent - arkene vejer meget, du skal holde dem og samtidig skrue skruerne. Hardwaren er nødvendig med en længde på 2,5 cm, på et ark tager det op til 65 stykker, det er bedre at estimere mængden på forhånd. Vridning af skruerne i arket skal være ved beregning af dybden af ​​hætten med 1 mm, men meget omhyggeligt for ikke at deformere arket af karton, der dækker gipsfiberen.

Det er vigtigt! Longitudinale sømme dannet under lægning af materialet er anbragt i retning af lys. Og inden du syer loftet, skal al kommunikation udføres, og driften af ​​el-systemet skal kontrolleres.

Syning af loftets flade plan er en hurtig og nem affære, du bliver nødt til at arbejde hårdt, når du danner en cirkel.

 • en fret sag til at skære bånd fra HL;
 • båndbredden svarer til cirkelens højde;
 • fra en sprøjteflaske for at fugte bånd, giv tid til at fugte;
 • rulle med en nåle pude at rulle båndet;
 • bøj båndet i den ønskede radius;
 • sheathe cirklen, udsætte spotlights.

Nu er hele strukturen klar, du kan lade den tørre ud og begynde at blive færdig. Før afslutningen skal du kontrollere driften af ​​strømforsyningssystemet og lægge en stribe lysdioder, men lysekronen behøver ikke hænges op. Gipspladens overfladeplastning, eliminerer fejl, herunder at skjule hathardware. Efter at kittet er tørret, skal flyene slibes med Emery nr. 120-180, så overfladen skal være støvfri og kan dekoreres, det nedhængte loft er rundt.

Hvad gipsvæg at bruge til loftet med en cirkel

Ifølge typen og karakteristika for flere typer produkter:

 1. Standard GCR. Dette er et gråt materiale med lave vandafvisende egenskaber, så lsites bør fastsættes i stuer og soveværelser. Tykkelsen af ​​elementerne på 6-7 mm, den er optimal til arrangement af et rundt loft.
 2. GKLO - brandsikre lagner. De har en lyserød farvetone, dyrt og tungt, upraktisk at danne en cirkel i almindelige hjem.
 3. GKLV - fugtbestandigt materiale, hvorfra du kan lave et rundt gipsloft i rum med udsving i temperatur og fugtighed. For alle sine fordele bør GKLV beskyttes yderligere af foring. Der er endnu et plus - fabriksimprægnering fra en form, en svamp.
 4. Fugtbestandige, brandhæmmende gips - produkter, der er dyrere end andre, men har alle de nødvendige indikatorer for modstandsdygtighed mod vand, ild, deformation. For dannelsen af ​​formet loft anvendes sjældent. Eksperter anbefaler kun at bruge ark til at danne hovedplanet, og spred cirklen med standard GCR bånd.

Evaluering af fordele og ulemper ved gipsplankloftet, vil brugeren kunne vælge det ønskede materiale, sy op ujævne loftfly uden stor vanskelighed.

Omkostningerne ved fremstilling af et rundt gipsplankloft

Uafhængig udførelse af alle faser kan være svært. I dette tilfælde er det bedre at henvende sig til fagfolk. Omkostningerne ved tjenesten afhænger af arbejdstypen. For eksempel, hvis basforberedelse, karkassen, syning og foring er påkrævet, anslås dette fra 30 dollar pr. M2. Ved at fjerne det forberedende arbejde, syning på første niveau, kan du spare og betale fra $ 20 pr. M2.

Men udstødning af lofter med belysning i en cirkel i husene i den private sektor, hvor det er nødvendigt at varme, isolere basen og derefter gøre alt arbejdet med dannelsen af ​​figuren i komplekset, gør dig klar til at betale fra $ 35-40 pr. M2. Og det er med kundens materialer. Men i dette tilfælde modtager ejeren garantier, kvalitet og korrekt udvælgelse, placeringen af ​​alle elementer i baggrundsbelysningen, forbindelsen af ​​kilder til den vigtigste ekstra kraft. Plus, du kan bestille ikke en almindelig LED, men en tint strip.

Cirkel på loftet på gipsplader gør det selv

Først og fremmest bør du vide, at for at lave et loftsloft skal du have en rumhøjde på mindst 2 m 50 cm. Dette skyldes, at gipspladekredsen i loftet kun kan laves, hvis loftet sænkes endnu lavere. Mindste loftsdybde på to niveauer af denne type vil være ca. 70 mm fra det nederste punkt i hovedloftet.

Før du begynder at arbejde, skal du komme med et loftdesign med en cirkel eller flere cirkler, da de visuelle billeder giver dig mulighed for meget bedre at forestille dig, hvordan alt ser ud til sidst.

Listen over elementer, der skal bruges:

 • drywall;
 • UD profil;
 • Cd profil;
 • choklayn;
 • selvskærende skruer;
 • plug;
 • nylon tråd;
 • blyant, skrue, tynd wire;
 • suspensioner;
 • nedstryger.

Loftmærkeproces

I værelser med lavt loft er det vigtigt at være opmærksom på sammenkoblingen af ​​væggen og loftet, fordi der kan være en afrunding, der efterligner tagbøjningerne. En sådan anordning skal slås ned med en perforator, da det ikke tillader installation af UD-profilen tæt på loftet.

Ved hjælp af kolelin hammer vi linjen

Da du kun kan lave en cirkel af gipsvæg på loftet på andet niveau, skal du markere højden på rammen på første niveau. For at gøre dette skal du finde det laveste punkt på hovedloftet og dernæst slippe mindst 25 mm ud af mærket på væggen. Derefter skal du bruge et laser- eller vandniveau til at flytte denne etiket til hvert af de hjørner, der er i rummet.

Ved at bruge chokline (tråd i blåt på kassetten) mellem de tags, der blev sat, skal du slå af linjen. Denne linje vil fungere som en retningslinje for bunden af ​​UD-profilen.

Endvidere er selve loftet markeret. For at gøre dette skal du bestemme i hvilken retning det er planlagt at udføre lægningen af ​​gipsplade. Langs dem under loftet skal du lægge etiketter på modsatte vægge hver 50 cm. Dernæst skal du slå af cholinlinjen mellem lignende mærker i loftet.

Processen til montering af rammen på første niveau

Som tidligere nævnt skal du installere UD-profilen langs den ødelagte linje på væggen og anvende den med den nederste kant til referencepunktet. Hvis der ikke er monteringshuller på profilen, skal de laves hver 40-50 cm.

Den optimale diameter af dowels til en sådan installation er 6 mm, mens skruenes diameter for dem vil være omkring 4-5 mm. Hvis skruen er tyndere, kan duken ganske let trækkes fra væggen selv med dine hænder.

Derefter vil CD-profilerne langs linjerne, der blev lavet i loftet, være nødvendigt at fastgøre U-formede suspensioner, og afstanden mellem dem må ikke være mere end 50-60 cm.

For at feste bøjlerne er det bedst at bruge flared dowels (har en lille hætte på ærmet). Dette skyldes det faktum, at betonggulve kan have hulrum, hvor dowel ofte falder.

Sætte punkter fra midten af ​​cirklen for at markere et rundt ophængt loft.

Det næste skridt er at skære cd-profilerne, de skal indsættes i UD under den linje, hvorpå suspensionerne placeres. Det vil være nødvendigt at gøre profillængden 5 mm mindre end afstanden mellem væggene.

Det er vigtigt at bemærke, at det runde loft, som det ovale, nødvendigvis skal have et fladt plan. Derfor skal bunden af ​​rammen stramme nylongarnet til udjævning. Det er værd at vide, at i dette tilfælde vil savning af CD-profiler interferere med dette. Det er derfor, at hver af dem kan strammes med en suspension, mens de bare bøjer ørerne af sidstnævnte under profilen.

Dernæst skal du justere hver profil, mens du fokuserer på tråden, og skru dem derefter til suspensionerne. Hvis der efter skruen i bjerget er et lille hul, skal du tilføje en skrue til hver side. Det skal være nødvendigt at fastgøre ved hjælp af skruerne stedet for bogmærke-cd'en i UD. Derefter vil rammen for første niveau være helt klar.

Der er råd om dette. Ved montering af rammen bruges der ofte små selvskærende skruer til gipspladeprofil, men kvaliteten af ​​sådanne skruer er ikke altid god. For at forstå, hvordan skruen vil opføre sig i arbejdet, skal du derfor sætte en dyse nr. 2 på den, når du køber den, og drej den derefter til en vandret position, mens du sænker skruen 25-30 grader ned. Derfor, hvis skruen ikke flyver, så er alt i orden.

Før du starter arbejdet med fastgørelsesanordninger, skal du vide præcis, hvilket antal produkter du har brug for til disse værker, bestemme deres dimensioner og materiale. Læs artiklen Skruekonsumtion for 1m2 gipsvæg

De eksisterende regler for installation af gipsvæg på loftet

Hele rammen er monteret på specielle suspensioner, hvis højde kan justeres.

For at udføre installationen af ​​gipsplader (gipsplader) er det nødvendigt at bruge metalskruer, 25 mm lange, med en krydsformet fordybning på hætten. Du skal være opmærksom på, at ca. 60 skruer bruges på et gipsplader.

For at GCR ikke brød, skal du rejse det sammen. Under stramning af skruen er det nødvendigt at sikre, at hætten er helt nedsænket i gipsvæggen. Det er vigtigt at forstå, at selv et mindre fremspring af skruen kan være en alvorlig hindring, når du fylder overfladen.

Der er råd om dette. For at stramme skruen til den ønskede dybde anbefales det at bruge en dyse til gipsvæg. Dens lampeskærm fastgør skruens nedsænkningsdybde.

Processen med at udføre en cirkel på loftet

Dernæst beskrives den måde, hvorpå du kan lave et rundt loft fra gipsvæggen med dine egne hænder. Først skal du tegne den nødvendige cirkel på loftet. Dette kan gøres med en blyant, skrue og fintråd.

I midten af ​​den tilsigtede cirkel er det nødvendigt at dreje skruen og fastgøre en tynd ledning på den, i enden af ​​hvilken en blyant vil blive bundet. Tråd skal bruges til stangen, fordi nylon tråden kan strække sig, derfor vil cirklen vise sig at være en kurve.

For at gøre lofterne af gipsvæg i form af en oval, skal du bare tegne to dele af en cirkel, mens du krydser dem så vidt som det bredeste er planlagt at gøre en oval. Alle andre handlinger på enhedsrammen vil være de samme, fordi du kan lave en oval på samme princip som cirklen.

Dernæst skal du tage UD-profilen og indse sidevæggene efter ca. 5-7 cm, men den samme afstand skal altid opretholdes. Derefter skal du bøje det og fastgøre det til den øverste ramme gennem et gipsplader.

For at udføre justeringen af ​​cirklen er det nødvendigt at skrue de ekstra skruer ikke ind i rammen, men ind i selve arket.

Præcis samme operation kan udføres med UW-profilen, som har en bredde på 50, 75 og 100 mm i modsætning til UD-profilen, som kun har en bredde på kun 25 mm. Således vil det være muligt at øge dybden af ​​andet niveau.

Det næste skridt er at gøre på samme niveau med cirklen en linje på væggen, hvorigennem du skal fastgøre UD-profilen. Derefter skal du forbinde en cirkel med cd-profiler med en vægprofil. Derudover er det værd at bemærke, at hvis cirklen er fra UD, skal CD'en fastgøres ud over den øvre ramme ved hjælp af lange skruer. Hvis der er en cirkel fra UW, er det fornuftigt at anvende suspensioner, når en CD-profil er fastgjort, hvis længde er over 50 cm.

En cirkel eller oval kan klippes med en hacksav.

I dag er gipsplankonstruktionen på loftet ikke overraskende nogen. Men du kan forsøge at slå dens kompleksitet. Den bedste løsning er en gipspladercirkel på loftet. Også ofte fundet halvcirkelformede eller ovale designs.

Desuden kan du hurtigt og nemt lave en cirkel, en oval eller en halvcirkel på dit loft, selv med minimal viden om at arbejde med gipsplader, men efter de instruktioner du har brug for.

Oprettelse af et skema

For at lave sådanne lofter som en cirkel, en oval eller en halvcirkel af gipsplader, skal du udføre de nødvendige beregninger og tegne et diagram. For at gøre dette skal du gøre følgende:

 • læg på papirarket omkredsen af ​​loftet
 • markerer centrene for alle tal;
 • skitsere cirklen. Det ovale er tegnet ved at anvende to cirkler til loftet, som ved krydset vil give den ønskede form. Slet ekstra linjer
 • Marker overgangspunkterne i cirkler i lige linjer eller i en anden form.

Når tegningen er færdig, vil det være ret nemt at beregne mængden af ​​materialer, der kræves til arbejdet.

Forberedende arbejde

I denne situation er det vigtigt at forberede arbejdsområdet korrekt. Til dette har du brug for:

 • fjern eventuelle uregelmæssigheder fra loftet, der kan forhindre installation af en metalramme;
 • at prale overfladen;
 • Tegn loftet på de nødvendige geometriske former.

Loftslayout

Vær opmærksom! Alle linjer bør kun anvendes med et niveau.

Nødvendige værktøjer

Følgende værktøjer hjælper dig med at lave en oval, cirkel eller halvcirkel i loftet:

 • bore med et sæt øvelser;
 • Punch;
 • niveau;
 • blyant og målebånd;
 • saks til metal;
 • gipskniv;
 • spatel.

Du skal også bruge følgende materialer:

 • gipsplader;
 • Profil;
 • dykker og skruer;
 • særlige krabber;
 • kit;
 • primer;
 • serpyanka.

Eksperter anbefaler at bruge materialer fra et byggefirma.

Samlingsarbejde

Når det første niveau af gipsloftrammen blev monteret i henhold til standardskemaet, kan du fortsætte med at fastgøre ovalen eller cirklen.

Først og fremmest skal du lave metalrammen i den ønskede form:

 • du skal først tegne vedhæftede punkter
 • så installerer vi suspensioner, som vi vil rette op på alle støttende strukturer i fremtiden;
 • Tag derefter profilguiderne og giv dem den ønskede form. For at gøre dette skal du bruge saks til metal. Vi laver lige store segmenter på den ene side af profilen og bøjer den i den rigtige retning. Vi berører ikke den anden side;
 • fastgør dem til fortrykte linjer med dykker og skruer;

Vær opmærksom! Hvis du i løbet af installationsprocessen har sektioner af en profil, der er slået ud af en figur, kan de fjernes ved hjælp af en mølle.

 • Vi skærer profiler i stykker af den nødvendige størrelse, og vi etablerer langsgående kanter. For dem er monteringstrinnet ca. 50-60 cm;
 • efter det kan vi fortsætte med vedhæftningen af ​​tværgående ribber. Vi fastgør dem med krabber. Afstanden mellem dem er en meter;

Vær opmærksom! Hele loftkonstruktionen skal være stiv og robust.

Ud over denne metode til montering og installation er der endnu en. Ifølge ham kan hele strukturen monteres på gulvet, og kun derefter skrue den til loftet. Denne metode er dog kun egnet til små elementer, da det er yderst ubelejligt at installere kraftige rammer på denne måde.

Lidt ifølge en anden ordning er installationen af ​​en halvcirkelformet struktur. For at lave en halvcirkel i loftet skal du gøre følgende operationer:

 • vi etablerer helt det første niveau af et loft
 • skære profilen og give dem en halvcirkelformet konfiguration i hjørnerne af rummet;
 • Profilen her er også monteret på dykker med skruer.

Ramme under halvcirkel

Dernæst gennemfører vi de nødvendige ledninger i en særlig kabelkanal. Dette vil hjælpe med at undgå kortslutninger.

Så hele strukturen vi sheathe gipsplader ark i henhold til følgende skema:

 • vi skærer gipsvæggen i stykker af den ønskede størrelse;
 • anvende dem på rammen. Om nødvendigt tilpasser vi deres størrelse for at passe til figuren.
 • fastgør gipsskruer.

Hvis en cirkel eller oval er placeret tæt på vinduet, skal gipspladerne fastgøres, så de løber langs vinduet. Så linjerne i deres ledd bliver mindre synlige.

Situationen med kappen af ​​en halvcirkelformet struktur er noget mere kompliceret. Her gipsvæg kan fastgøres på to forskellige måder:

 • våd måde. Skær med et kniv lodret element, som skal bøjes. Vi passerer gennem det med en spidset rulle og våd godt med vand. Når indersiden af ​​arket blødgør, begynder vi at vedhæfte det til rammen og bøje det efter behov. Det er bedst at gøre, når rammen endnu ikke er fastgjort til loftet;
 • metode ved hjælp af nedskæringer. Langs hele længden af ​​stykket, som skal bøjes, laver vi lodrette snit. De går med jævne mellemrum.

Arkskæring

Vær opmærksom! Saw behøver kun den del af arket, som vil være forsiden. Gennemse er ikke nødvendig. På tidspunktet for vedhæftning til rammen bøjes stykket i overensstemmelse med det udførte snit. Denne metode ved den endelige finish vil kræve et højere forbrug af kit.

Afslutningsarbejde

Når en halvcirkel, cirkel eller oval er helt dækket med gipsplader, kan du fortsætte til den endelige finish. Denne fase involverer følgende procedurer:

 • bearbejdning af steder af et stykke lak med et specialtape (serpyanka)
 • puttying alle leddene og stedet for skrue i selv-tapping skruer. Ideelt set bør du få en flad overflade. I tilfælde af uregelmæssigheder skal du blot sand overfladen;
 • Forsæt hele strukturen med en dyb penetrationsprimer.

Det er kun at male loftet - og reparationen er forbi.

At skabe afrundede mønstre på et gipsplankloft er ret simpelt. Du skal bare følge instruktionerne, og alt vil fungere for dig!

Video: Lav en cirkel af gipsplader i loftet

Lav et rundt to-niveau loft

Loftets højde i beboelsesbygninger af forskellige projekter er helt anderledes. Til montering af hævede lofter er en rumhøjde på mindst 250 cm nødvendig, da en gipspladercirkel kun kan laves i loftet, når loftet kan sænkes endnu lavere, minimumsdybden på et to-niveau loft kan være 70 mm fra det mindste punkt i hovedloftet. Det er vigtigt at vide, hvordan man laver et rundt gipsplankloft.

Til installation af hævede lofter skal en højde på mindst 250 cm.

 • niveau (laser eller vand);
 • målebånd;
 • en blyant
 • at slå
 • choklayn;
 • UD profil;
 • saks til metal;
 • forseglingstape;
 • Cd profil;
 • plug;
 • metal skruer;
 • skruer;
 • skruetrækker;
 • suspensioner.

Marker loftet

I værelser med lave lofter bør man være opmærksom på sammenkoblingen af ​​væg og loft, da det er her, hvor der kan være afrunding, som simulerer corniceen. Denne enhed skal slås ned af et slag, fordi det ikke tillader installation af en UD-profil meget tæt på loftet.

Ved hjælp af chockline slå af linjen.

Derefter er det nødvendigt at markere højden af ​​skeletet på 1. niveau, da det kun er muligt at lave en rund hylde af gipspap på 2. niveau. For at gøre dette skal du finde det nederste punkt på hovedloftet og derefter slippe mindst 25 mm fra det. Du skal lave et mærke på væggen og derefter bruge laser- eller vandstanden til at overføre mærket til hvert hjørne af rummet.

Mellem de tegnede markeringer skal du slå af linjen ved hjælp af kolin (tråden er blå på båndet). Denne linje tjener som en god reference til bunden af ​​UD-profilen.

Og nu mærke loftet. Det er nødvendigt at bestemme i hvilken retning GCR'en skal gå, og direkte langs dem på modsatte vægge under loftet, placere mærker 50 cm. Mellem markerne i loftet skal man slå de nødvendige linjer af med cholein.

Monter rammen på første niveau

For CD-profiler skal du fastgøre U-formede suspensioner, hvor afstanden ikke må overstige 50-60 cm.

Ved siden af ​​linjen på væggen skal du installere UD-profilen, mens du anbringer den til landemærket med den nederste kant. Installation af huller skal ske efter 40-50 cm.

Installationen udføres med dykker - 6 mm, skruediameter - 4-5 mm. Hvis skruen er tyndere, kan duken trækkes ud af væggen med egne hænder.

For CD-profiler er det nødvendigt at fastgøre U-formede suspensioner langs linjer trukket på loftet, afstanden mellem dem må ikke overstige 50-60 cm.

For at fastgøre bøjlerne er det nødvendigt at bruge flared dowels (en lille hætte på ærmet), fordi betonggulve har hulrum, hvor den simple dowel falder.

CD-profilen er fastgjort i UD-profilen.

Vi afskår CD-profilerne og sætter dem i UD under linjen, hvor der er suspensioner. Profillængden skal være 5 mm mindre end afstanden mellem væggene.

Et rundt loft af gipsplader og et ovalt loft skal have et fladt plan, og derfor skal en nylon tråd til udjævning trækkes fra bunden af ​​rammen. Slaggede CD-profiler vil blande sig heri, og hver kan derfor trækkes op med en suspension, der bøjer sidstnævnte ører direkte under profilen.

Juster nu profilerne, kun fokusere på tråden og fastgør dem til suspensionerne. Hvis monteringen har en lille tilbageslag, skal du lægge en skrue på hver side. Fastgør pladsen til bogmærke-cd'en i UD med en selvdrejende skrue. På denne ramme for 1. niveau er klar.

Montering af rammen er bedre at producere med små skruer til gipsvæg, kvaliteten af ​​disse skruer er ikke altid i højden.

For at finde ud af, hvordan skruen vil opføre sig, skal du lægge den på vedhæftning nr. 2 og dreje den til en vandret position, og skrue skruen lige ned ved 25-30 ° - og hvis skruen ikke går i stykker, er alt i orden.

Installation af gipsplader til loftet

Installation af gipsplader er lavet sammen.

Installation skal ske ved hjælp af skruer til metal 25 mm lang med en krydsformet reces. På et ark med gipsforbruget forbruges omkring 60 skruer.

Det er nødvendigt at løfte GCR sammen, så det ikke går i stykker. Når skruen skrues fast, skal du sørge for, at hætten er helt nedsænket i gipsvæggen, fordi selv et lille fremspring af skruen vil blive en stærk forhindring, når du fylder overfladen.

For at stramme skruen til den ønskede dybde, kan du bruge en dyse til gipsvæg, dens lampeskærm fastsætter dybden på skruen.

Lav en cirkel på loftet

Nu lærer vi at lave et rundt loft af gipsplader. Denne cirkel skal trækkes i loftet. Dette kan gøres med en skrue, blyant og ledning.

En skrue er skruet ind i midten af ​​cirklen, wire klæber på den som en radial kompass bar, en blyant er bundet til sin ende. Brug ledningen, fordi kapron-tråden er strakt, og på grund af dette vil cirkelbueen vise sig ujævn.

For at justere omkredsen skrues de ekstra skruer ikke ind i rammen, men blot i arket.

For at lave ovale lofter skal du bare tegne en cirkelbue og krydse dem så bredt som din oval er udtænkt. Alle efterfølgende handlinger på enhedens ramme er ens, da du kan lave en oval på samme måde som en cirkel.

Tag profilen UD, inciser sidevæggene i 5-7 cm, samtidig med at man holder en lige afstand. Bøj og fastgør til den øverste ramme direkte gennem GCR. For at justere omkredsen skrues skruerne ikke ind i rammen, men ind i arket.

Den samme operation kan udføres med en UW-profil, som har en bredde på 50, 75 og 100 mm i modsætning til UD (25 mm). Så være i stand til at øge dybden af ​​2. niveau.

På samme niveau som cirklen laver vi en linje på væggen og fastgør UD-profilen lige langs den. Vi forbinder cirklen med profilprofil-cd'en på væggen. Hvis cirklen er fra UD, skal du derefter rette cd'en til den øverste ramme med lange skruer, hvis du er fra UW, brug derefter CD for at rette cd'en længere end 50 cm.

Runde gipslofter er hemmed på samme måde som sædvanlige. En cirkel eller oval skæres af en hacksav, mens arket er boltet til profilerne.

Vertikalplanet skal bøjes, og derfor skæres en strimmel med den ønskede bredde, skåret papiret fra en konveks bøjning i 5-7 cm, idet der opretholdes en lige afstand. Du fastgør disse strimler i en cirkel og fjern alt overskud med en kniv.

Hvis du ved hvordan man installerer et rundt loft, vil det være klart enheden af ​​forskellige former med buede linjer, fordi princippet om bøjning af gips er det samme. Ved at anvende disse principper kan du lave ethvert loft.

I dag har det traditionelle arbejde med at dekorere lokalerne gennemgået mange ændringer. Så for nylig er der opstået en lang række materialer, der har et glimrende udseende, er nemme at installere og giver dig mulighed for at fremhæve eventuelle design ideer. Derfor spørgsmål som: hvordan man laver en cirkel af gipsplader i loftet - desto mere relevant.

Gipsplade er et forholdsvis nemt at bruge materiale, og derfor kan det monteres på egen hånd uden specifikke færdigheder. Men stadig er succesen med ethvert byggearbejde i omhyggelig planlægning og forberedelse samt en kompetent tilgang til deres adfærd.

Runde loft gipsplader

Om gipsvæg

Gipsplader er et slidstærkt og pålideligt materiale, der består af et tyndt lag gips, der er dækket på begge sider med plader af pap. Det bruges i udsmykningen af ​​lokalerne er ikke det første år, og i tillæg til enhedens lofter, der anvendes til installation af indvendige skillevægge.

Gipsvæg har exceptionel fleksibilitet i alle aspekter. Dens fordele er ubestridelige og afstødt på flere punkter.

Fordele ved gipsvæg

 1. Dette materiale er en fremragende lydisolering, og det opretholder perfekt varme i rummet.
 2. Gennem dette design kan du nemt gemme ujævnt loft.
 3. Æstetik. Mellem loftet kan du nemt skjule ledninger, metalrør og andre kommunikationselementer.
 4. Mulighed for forskellige designbeslutninger. Du kan vælge enten et "klassisk" fladt loft eller et fladt niveaurør af gipsplader. Eventuelle ideer til at afslutte loftet for at give rummet et unikt udseende, kan realiseres takket være denne teknologi.

Runde lofter af gipsplader - raffinement og enkelhed.

Samtidig har en teknologi som en gipspladercirkel på loftet mange originale implementeringer.

 1. Dette materiale har en misundelsesværdig styrke og pålidelighed. For eksempel kan et sådant loft på et hvilket som helst tidspunkt modstå vægt op til 10 kg uden yderligere styrkelse af strukturen.
 2. Pris.

Etaper af installationsarbejde

Overfladen tilberedt til loftet er rundt gipsplader.

Arbejde af denne type skal udføres strengt i henhold til planen. Selv når et sådant projekt er på et rudimentært niveau, bør du tænke over loftets design, helst overføre det til papir i en nøjagtig skala.

I overensstemmelse med planen skal de nødvendige værktøjer og materialer også indkøbes. Dette er vigtigt for at sikre, at alt er på lager.

Ellers midt i arbejdet kan det vise sig, at det ikke er muligt at få nogle vigtige dekorative elementer i øjeblikket. Nogle gange kan denne situation sætte spørgsmålstegn ved den videre gennemførelse af arbejdet.

Og lette runde eller ovale gipsplader lofter ved første øjekast synes at være enkle strukturer, men for en vellykket installation skal du følge en række regler.

Installationen af ​​et rundt loft kan således opdeles i følgende trin:

 1. Forberedende fase.
 2. Installationsarbejde
  • Monteringsramme.
  • Arbejder med elektrificering.
  • Fastgør plader af gipsvæg til rammen på loftet.
 3. Kosmetisk arbejde.

Forberedelse til installation

På dette stadium skal du udvikle et designprojekt, købe de relevante værktøjer og materialer og forberede lokalerne til arbejdet. I dette tilfælde begynder alt med en tegning.

Sådan laver du et lofts loft i loftet - tegning.

Materialer, som du skal bruge i installationen:

 1. Guide profil;
 2. Loftprofil til gipsvæg;
 3. Fjernstyring eller ophængning til loftprofil.
 4. Skruer ("bugs", metal skruer), samt dowels.
 5. Forlænger / stikpladeprofil, det vil sige krabber eller kryds. Disse ekstra fastgørelsesdele anvendes i tilfælde, hvor rummets størrelse er større end længden af ​​profilen.
 6. Plader af gipsvæg.
 7. Skruer til metal med fint gevind.

Når du tæller materialer, skal du sørge for at overveje det lager, der er nødvendigt for affald og trimning.

Forberedelse af pladsen til disse værker skal du tage alle møbler ud af det, fordi installationen af ​​gipsplader lofter er en meget støvet procedure. Alt det du ikke kan bære - luk film eller klud. Du skal også dække gulvet med vægge og vægge, hvis du selvfølgelig ikke vil omsætte tapetet i den nærmeste fremtid.

montering

Udseendet af rammen på første niveau.

Sådan laver du en cirkel på loftet af gipsplader eller hvordan du laver en oval - disse er de hyppigste spørgsmål fra hjemmet håndværkere, der vil selv samle loftet af gipsplader.

Til at begynde med slog vi af styrprofilens niveau og monterede rammen til det første niveau af loftet.

Styringsprofilen er fastgjort med dowels.

For at få et runde eller ovalt loft, skal du overføre et andet niveau tegning til loftet.

Denne procedure omfatter flere trin:

 1. For at overføre en ideelt lige cirkel til loftet er det nok at have en blyant, tynd wire og en skrue i dit arsenal.
 2. I midten af ​​den tilsigtede cirkel skal skruen skrues fast, som klæber til ledningen, som vil være i vores tilfælde radial kompass stang. En blyant er bundet til den anden ende af ledningen. Det er nødvendigt at bruge udelukkende ledning til stangen, da en hvilken som helst tråd, inklusiv kapron en, kan strækkes, hvorfor cirklen bliver ujævn.
 1. For at skabe en oval på loftet, skal du tegne en halvcirkel, så skift centeret i sin retning og tegne en anden halvcirkel. Således får vi en noget oblat cirkel eller oval.
 2. Ved at skære og bøje profiler får de den nødvendige form. For at gøre dette skal du bruge profilen UD. Nedskæringer skal foretages hver 5-7 cm, og opretholde samme afstand. Derefter bøjes profilerne og fastgøres til det foregående niveau. For at justere cirklen kan du installere yderligere skruer ikke i rammen, men direkte ind i arket.

Profilen skal skæres og bøjes nøjagtigt omkring omkredsen.

 1. Plader af gipsplader fastgøres til den færdige ramme ved hjælp af skruer. Når arket allerede er boltet til profilerne, skal det skæres med en hacksaw cirkel eller oval langs konturen.

konklusion

I dag er mange håndværkere interesseret i spørgsmålet: hvordan man laver en gipspladercirkel i loftet. Faktisk kan et stilfuldt og moderne loft nemt monteres med egne hænder. Det vigtigste - vær tålmodig og følg vejledningen. Et sådant arbejde kan ikke startes uden tegning og forståelse af alle faser. I dette tilfælde vil det være let at skabe den nødvendige loftsstruktur.

På vores hjemmeside ud over artikler er der mange videomaterialer, der fortæller ikke kun, hvordan runde gipsplader laves, men også som kan være nyttige for dig til andre bygge-, installations- og efterbehandlingsarbejder.