Stræklofter - ulemper og fordele

Betydning af ordet Efremova:
Loft - 1. Top indvendige gulve.
2. Den maksimale højde af flyets løft med en given belastning.
3. Snuffle dagligdags. Grænse, som begrænser graden-l.
4. lokal Attic.

Betydningen af ​​ordet Ozhegov:
Loft - Øvre indvendige gulve Loftgrænse, den begrænsende grad af noget Loft Limit løftehøjde på et fly Spec

Betydningen af ​​ordet loft i Financial Dictionary:
Loft - den maksimale kreditgrænse, som loven kan yde af kunden til kunden.

Betydningen af ​​ordet loft i ordbogen Ushakov:
lOFT
loft, m. 1. Den øverste del, den indre overflade af boligen. Værelse med lavt loft. Støbte lofter. Vaultedloft. 2. Overdækets overflade, rummet mellem det og taget, er loftet (regionen). Sæt st. til loftet. 3. Snuffle Ekstern løftehøjde for fly (aviats.). Flyet ligger i nærheden af ​​loftet. Fra loftet (talende jern.) - suspenderet. tilfældigt, som det kommer til mit hoved, uden tilstrækkelig grund. Tag oplysningerne fra loftet. spytte i loftet - se spyt. gab i loftet - se gips.

Betydning af loft for Dahl ordbog:
loft
m. lægning eller indlægning af brædder under taget, under bjælkerne, på malerne, flåder, bjælker, der ligger på bygningens vægge plank stann, ofte dobbelt, på toppen og på madrassen, adskille bunden eller kamrene fra loftet, toppen, lofter. I w

Ordets betydning i henhold til Brockhaus- og Efron-ordbogen:
Loftet er en vandret belægning, der adskiller et gulv fra den anden og øverste etage fra loftet. Træ P. er let og stærk, men kan brænde. Brandsikre felter er lavet på jern- og støbejernstråler, men da bare metalbjælker knækker og krukker på høj ild, som følge af hvilke vægge falder sammen under en brand, forsøger de at beskytte bjælkerne fra flamens direkte handling med en passende belægning af cement, beton, gips osv.., som også anvendes på underkanten P., for at opnå en flad kontinuerlig overfladecoating. Enkelt træ P. i landlige bygninger er lavet af en kontinuerlig serie af nakatin (tynde logs), lagt med mos eller slæb. For at bevare varmen er den rullende P. dækket af et lag tør jord, savsmuld eller mos ca. 5 cm tykt. En mere sofistikeret P. er lavet af stænger trimmet med 4 kant, dvs. loftsbjælker placeret i en vis afstand fra hinanden. Gabet mellem bjælkerne er forseglet med plader, der danner undergulvet eller sæt. Stykker understøtter smøring fremstillet af dårlige varmeledere. Nedenfor er en fil af planker eller et lag af gips, og ovenover, om nødvendigt, er P. dækket af et rent gulv. Til økonomi er loftbjælker undertiden kun trimmet fra to sider, bund og top, hvilket efterlader en del af saft fra siderne. Afstanden mellem bjælkerne og deres størrelse er taget afhængig af lasten pr. P. (150-250 kg pr. Kvadratmeter i boliger, afhængigt af deres formål, og tæller ikke loftets egenvægt, 400-760 kg i lager og laden). Når der bygges almindelige huse, er loftbjælker anbragt i en gennemsnitlig afstand på ca. en meter (en og en halv arshina) under hensyntagen til, at de om muligt ikke falder over dør og vinduesåbninger. Enderne af bjælkerne, der ligger i trævægge, skæres ind i dem med en pote eller en stegepande. I murstenene er bjælkerne indlejret i længden fra 0,5 til 1,5 mursten. Metal bjælker bruges hovedsagelig I-sektion (se). Fyldning af huller mellem bjælker med gips eller cement ved hjælp af hjælpestænger, kroge og bolte sker på mange forskellige måder, eller hullerne er dækket med hukommelse fra hule mursten, støbejernsfliser osv., Hvis hæle hviler på de nederste hylder af I-bjælker. For nylig for enheden af ​​loftbelægninger, meget forskelligt, såkaldt. brandsikre systemer, der omfatter en kombination af beton og jern, for eksempel. jern-cementstrukturer eller armeret beton (ciment arm é) af Monnier-systemet (se), Gennebik, Kottansen, Bordenava, Neville, Dubois, Melan, Bunsch osv. arbejde. Nogle gange indbefatter dekorationselementerne fremspringende nedre dele af bjælkerne eller de plane flader af de mellemliggende hvælvinger. A. T.

Definition af ordet "Ceiling" af TSB:
Loftet er i bygninger, den nedre overflade af bygningens loft (eller dens dækning), der begrænser rummet ovenfra; et sæt strukturelle og efterbehandlingselementer, der danner en ekstra overlapning, "suspenderet" til hovedet
("Suspended P."). Distribuere P. glat (når enheden er overlappings overlappings og også overlappings på bjælker - med gips, "fil" fra plader eller vendende af plade eller pladematerialer) og relief - med fremspringende kanter, kasser, stucco detaljer mv. Suspended tårne ​​bruges primært til lydabsorption og forbedring af lydisolering af gulve for at danne en overflade, der skjuler interne ledninger (ventilationskanaler, varmeledninger, elektriske ledninger mv.) Samt til arkitektoniske og kunstneriske formål (når man opretter dekorative P.). I moderne boligbyggeri er den primære måde at færdiggøre P. i bygninger med gulve lavet af præfabrikerede elementer (plader, paneler) fuge- og malingsoverflader. I offentlige bygninger anvendes P.'s beklædning med pladematerialer med forbedrede akustiske egenskaber (for eksempel aluminiumperforerede plader, porøst tørt gips med et lydabsorberende lag af glasfiber osv.) I stigende grad. I de rum, hvor P. tjener som et element af indretning, dekorative dekorationer, stucco mv.
Z. A. Kazbek-Kaziev.

Ordloft

Ordet loft i engelske bogstaver (transliteration) - potolok

Ordet loft består af 7 bogstaver:

Betydningen af ​​ordet loft. Hvad er et loft?

Loftet i bygninger, den nedre overflade af loftet på bygningen (eller dens dækning), der begrænser værelset ovenover; et sæt strukturelle og efterbehandlingselementer, der danner en ekstra overlapning, "suspenderet" til hovedet ("suspenderet P.").

BELØB - den nedre del af den omgivende struktur, der begrænser rummet ovenfor. Måske bunden. del af overlapningen eller dannet af specielle strukturelle elementer (suspenderet P.).

Big Encyclopedic Polytechnic Dictionary

Loftet på et fly er den højeste højde, som et fly kan opnå ved en given flyvevægt. Der er statisk loft (til helikoptere - svævende loft), praktisk loft og dynamisk loft.

Loftet er den øvre grænse for renten på langfristet gæld med en flydende rente fastsat af regulatoren.

Loftet er den øvre grænse for renten på langfristet gæld med en flydende rente fastsat af regulatoren. På engelsk: Ceilling Synonymer: Cap Synonymer English: Cap Se også...

Ordbog om økonomiske vilkår

OPLYSNINGER PRISER lovligt fastsat maksimal prisniveau for varer og tjenesteydelser. Det er normalt indstillet til at begrænse prisstigninger og for at sikre efterspørgslen af ​​lavindkomstsegmenter af befolkningen gennem prisrestriktioner.

Raizberg B.A. Moderne økonomiske ordbog. - 1999

LUFTPRISER - Det lovgivningsmæssige fastsatte maksimumsprisniveau for varer og tjenesteydelser. Det er normalt indstillet til at begrænse prisstigninger og for at sikre efterspørgslen af ​​lavindkomstsegmenter af befolkningen gennem prisrestriktioner.

Ordbog for økonomi og lov. - 2005

OPLYSNINGSPRIS OVERSIGT PRISER Hvis prisen er sat under ligevægtsprisniveauet, fører dette til et underskud på markedet. Prisen sat under ligevægten hedder prisloftet...

Encyclopedia of Banking and Finance

Prisloftet er en lovbestemt maksimumspris for et produkt eller en tjeneste for at beskytte forbrugerne i udviklingen af ​​inflationære processer i økonomien.

Prisloftet er en lovbestemt maksimumspris for et produkt eller en tjeneste for at beskytte forbrugerne i udviklingen af ​​inflationære processer i økonomien.

Ordbog om økonomiske vilkår

Prisloftet (prisloft) er en af ​​metoderne til regulering af takster for monopolers varer og tjenesteydelser for at skabe incitamenter til at øge deres effektivitet. Dens essens er som følger - den gennemsnitlige tarif for en monopolist i reale termer kan ikke vokse hurtigere...

PRIS OPLYSNING - fastsat af staten minimums- eller maksimumsprisen for et bestemt produkt det bruges af staten til at stimulere produktionen af ​​dette produkt eller for at opretholde produktmarkedets konkurrenceevne.

Gukasiske g. Økonomi fra A til Z. - 2007

Strækloft - panelets konstruktion, monteret på metal (aluminium) eller plastikprofil (baguette) under hovedloftet. Konstruktioner som stræklofter er blevet brugt i boliger i meget lang tid.

Glasloft - usynlige og ikke formelt markerede barrierer der forhindrer kvinders karrierevækst. Besidder det samme eller overlegen, sammenlignet med mandlige kolleger, niveauet af professionalisme, kvinder, alligevel...

Glasloftet er et udtryk for amerikansk ledelse, der blev introduceret i begyndelsen af ​​1980'erne for at beskrive den usynlige og formelt umærkede barriere, der begrænser kvinders fremgang gennem rækken af ​​grunde.

Glasloft - usynlige og ikke formelt markerede barrierer der forhindrer kvinders karrierevækst. Besidder det samme eller overlegen, sammenlignet med mandlige kolleger, niveauet af professionalisme, kvinder, alligevel...

Det teoretiske loft (eller statisk loft) for et fly er den højeste flyhøjde, hvor den lodrette hastighed for en stabil stigning er nul ved maksimal motorstøtning.

Loftet på svævende helikopter er den maksimale højde, hvor helikopteret kan hænge under de angivne forhold (barometrisk tryk, temperatur og fugtighed) og for en given flyvningsvægt uden at falde uden airbagens indflydelse, når...

Aftalen om loftgulv er en aftale, hvorved en bank garanterer en kunde omkostningerne ved låntagning inden for visse grænser med angivelse af maksimums- og minimumslånrenterne under forudsætning af...

Ordbog om økonomiske vilkår

Aftale "loftgulv" -aftale er en aftale, hvorefter en bank garanterer en kunde lånekostnaden inden for visse grænser med angivelse af maksimums- og minimumslånrenten på betingelse af at.

Loft-gulv aftale. - en kontrakt, hvor en bank garanterer en kunde omkostningerne ved at låne inden for visse grænser med angivelse af maksimums- og minimumslånrenten med betingelsen...

Morpheme-stavelsesordbog. - 2002

Staveordbog. - 2004

Eksempler på brugen af ​​ordet loft

Vores vægge, gulv og loft bliver til computere, som du kan tale med.

Lejligheden var i meget dårlig stand, gipset faldt ind og loftet faldt.

Derfor er det nødvendigt at give dem et "loft" til beregning af satsen, forretningsmænd rådgive.

Værelserne er isolerede, plastikvinduer, hængende loft, fliser, glaseret balkon.

Nu præsenterede bankpræsident Thomas Jordan, at dette loft kunne ændres.

Loftet er fyldt med revner og lækager, det ser ud til, at det er klar til at falde sammen på hovedet af publikum.

loft

Loftet er den nedre del af den omgivende struktur, der grænser op til værelset ovenfor. Loftet kan være direkte nederste del af loftet eller dækket eller suspenderet - dannet af specielle strukturelle elementer. [1]

indhold

Når man bygger som et loft i lokalerne, tjener de oftest en betonplade, der tjener som skillevægge mellem gulvene. Således bliver den nederste del af loftet, det øverste - gulvet i øverste etage. Ud over at udføre funktionen at adskille gulve, er loftet også ofte en støtte til lysekroner, branddetektorer, bevægelsesfølere og nogle gange sikkerhedskameraer.

Da det ikke altid er muligt at sikre en jævn ledning af pladerne (mekanisk beskadigelse under transport eller installation), når objektet er overleveret, kan ujævne og prægede fremspring overholdes på loftets overflade. Til dette formål anvendes forskellige metoder til eliminering af disse defekter.

Typer af loft dekorationer

 • Tegning på loftet vil bidrage til at dekorere interiøret og skjule fejlene i loftet og justere rummets størrelse visuelt. De nyeste teknologier gør det muligt at dekorere loftet ikke kun med tegninger, men også med billeder.
 • Loftene med en 3D-effekt - med almindelig belysning ser det ud som almindelige lofter med lyse mønstre, og når de lyser med BLB-lamper, bliver de voluminøse og giver dig mulighed for at formidle mindste detaljer af panoramaudsigt (landskaber, rum, bygninger osv.). Denne effekt opnås ved at kombinere metoden med kubisk belægning og fluorescerende pigmenter med høj opløsning.
 • Læder - et usædvanligt og stilfuldt udseende af loftet. Det er ikke nødvendigt at dække hele området af loftet med huden, du kan vælge en del eller et område. Læderbetræket er en vinylbaseret organisk imprægneret plade. Plader kan være af forskellige farver og teksturer, herunder med forfatterens tredimensionelle prægning, maleri, tegninger mv.
 • Trælofter kan skabes ved hjælp af forskellige typer af kildemateriale: enkle paneler, sofistikerede parketdyser eller ru plader.
 • Stræklofter er stof og film, sutur og sømløse.
 • Glasplader ophørte med at blive betragtet som uegnede materialer til afslutning af lofter. Designere bruger aktivt glas på gulvet og i loftet. Det er muligt, at sådanne lofter snart begynder at konkurrere med lofter. Glasloftene er baseret på pålidelige og meget lette profiler af rustfrit stål. Det er på dem og glasdug er monteret. Duftformens form kan være helt anderledes: både firkantet og rundt og diamantformet osv. Glasdugter kan effektivt se i kombination med lasergravering, indsatser, illustrationer, baggrundsbelysning.

polering

Det udføres, hvis fejlområdet er ubetydeligt. Ved hjælp af en spatel, kvarteret i problemområdet og direkte problemområdet selv med et færdigmateriale (kittet) efter tørring, hvor overfladen er poleret og malet.

Hiding

Det udføres i tilfælde, hvor fejlområdet er ret stort. Således er overfladen af ​​et ujævnt og / eller præget loft helt dækket med et jævnt materiale. Ofte udføres rollen som et færdigmateriale af:

loft

Lavt loft. | Hvid loftet. | Loftet lækker.

Loftet på flyet.

Prisloft. | Som leder nåede han sit loft.

Denne bog er under loftet.

Ordbog af det russiske sprog Dmitriev. D.V. Dmitriev. 2003.

Se hvad "loftet" i andre ordbøger:

CEILING - mand lægge eller foldeplader under taget, under bjælkerne, på morter, flåder, bjælker, der ligger på bygningens vægge; plank stann, ofte dobbelt, på toppen og på madrassen, adskille bunden eller kamrene fra loftet, toppen, lofter. I en boligbygning... Dahl Dictionary

Loftet - 1. loft, loft, mand. 1. Den øverste del, den indre overflade af boligen. Værelse med lavt loft. Støbte lofter. Vaultedloft. 2. Overdækets overflade, rummet mellem det og taget, er loftet (regionen). Sæt det...... Ushakov Forklarende Ordbog

loft - 1. loft, loft, mand. 1. Den øverste del, den indre overflade af boligen. Værelse med lavt loft. Støbte lofter. Vaultedloft. 2. Overdækets overflade, rummet mellem det og taget, er loftet (regionen). Sæt det...... Ushakov Forklarende Ordbog

Loftet - 1. loft, loft, mand. 1. Den øverste del, den indre overflade af boligen. Værelse med lavt loft. Støbte lofter. Vaultedloft. 2. Overdækets overflade, rummet mellem det og taget, er loftet (regionen). Sæt det...... Ushakov Forklarende Ordbog

loft - 1. loft, loft, mand. 1. Den øverste del, den indre overflade af boligen. Værelse med lavt loft. Støbte lofter. Vaultedloft. 2. Overdækets overflade, rummet mellem det og taget, er loftet (regionen). Sæt det...... Ushakov Forklarende Ordbog

Loftet på et fly er den højeste højde, som et fly kan opnå ved en given flyvning vægt. Der er statisk loft (til helikoptere svævende loft), praktisk loft og dynamisk loft. P. er en af ​​...... Encyclopedia of technology

Loftet - 1. Luftfartøjets loft er flyets maksimale løftehøjde ved en given belastning. 2. Den maksimale højde, som et givet luftskib eller ballon kan nå. Der er: statisk lofthøjde, opnået ved at tabe hele ballasten og med...... Marine ordbog

CEILING - den maksimale kreditgrænse, som loven kan yde af banken til kunden. Ordbog om økonomiske vilkår. Loft Loftet af tilsynsmyndighedens etablerede øvre grænse for renten på langfristede gældsforpligtelser med...... finansord

Loft - skal være tilstrækkeligt tæt, uigennemtrængeligt til luft, efterbehandling, især loftsloftet (se). Den mest almindelige loftsfinish er gips. Det gipsede loft er normalt malet i lyse farver, normalt i...... En kort encyklopædi af husstanden

loft - top, top; højde, loft, artesonado, loft, ingen andre steder, loft, grænse mulighed, grænseordbog af russiske synonymer. loft se grænse 2 Ordbog af synonymer af det russiske sprog. En praktisk vejledning. M.: Russisk sprog. ZE. E.... Synonymer Dictionary

loft - loft, lka, m. hvad l. Godt, stort, højeste. loft bil!... russisk argo ordbog

Wikipedia på hævede lofter

Stretch loft er en konstruktion af lærred, monteret under et konventionelt loft på en plast eller metal (aluminium) profil (baguette).

Historie af strækloft

I lang tid i hjem brugte strukturer, der ligner moderne spændingsstrømme. Det er kendt, at der på det antikke Roms område var en praksis med at drapere lofter med en klud, kridt imprægneret med kridt på en speciel ramme i middelalderen Armenien.

Almindelige modifikationer af stræklofter fremkom efter opfindelsen af ​​PVC-film. De har fået den største udbredelse i Vesteuropa siden 60'erne i det sidste århundrede. I første omgang blev der indstillet lofter til at blive installeret i lejligheder og kontorer, hvor korrektion af fejl i det eksisterende loft giver større problemer end at skjule dem.

Ændrede konstruktionstendenser har ført til, at spændingsstrømmene er blevet en fundamental del af interiøret. Denne omstændighed forklares ved tilstedeværelsen af ​​indlysende fordele ved de beskrevne strømningskonstruktioner.

Fordelene ved stræklofter:

 • Den højeste installationshastighed og minimale lønomkostninger, da der ikke er behov for forberedende og færdigarbejde i forbindelse med forberedelsen af ​​loftoverfladen, nr. De er altid arbejdskrævende og kan tage lang tid;
 • Beskyttelse af lokaler mod oversvømmelser på grund af gennembrud på de øverste etager;
 • Smukt udseende;
 • Høj brandsikkerhed;
 • Evnen til at implementere næsten alle designbeslutninger;
 • Manglen på byggepladser og snavs efter installationen;
 • Evne til at skjule husholdnings kommunikation og byggesømme.

Typer af stræklofter:

 • Stof uden sømme;
 • Vinyl fra svejset PVC film.

PVC stræklofter

Fremstillingen af ​​vinylfilmlofter udføres under hensyntagen til individuelle dimensioner og den faktiske opbygning af lokalerne. Fremstillingsprocessen omfatter svejsning af PVC-strimler med en bredde på 1-5 meter på HDTV-maskiner med høj ydeevne.

Under installationen skal arket opvarmes med varmegasspistoler. Når temperaturen når 70 ° C, blødgør materialet og fastgøres på en præmonteret profil. PVC lofter af forskellige farver og teksturer er til stede på markedet (mat, satin, ruskind, glans osv.).

Blandt de største ulemper ved stræklofter bør fremhæves:

  • Lav frostbestandighed, men denne faktor betyder ikke noget for godt og konstant opvarmede lokaler.
  • Relativ lav styrke tiltrækker opmærksomhed, hvis vi tegner sammenlignende paralleller med stofanaloger.
  • Sårbar. Det er let beskadiget af skarpe genstande, herunder spatler, der anvendes i vægdekorationer. Samtidig hævder producenterne, at et moderne strækloft ikke kan blive beskadiget af en champagnekork, for eksempel.

Manglen på muligheder for selvinstallation uden tilstedeværelse af professionelt udstyr og færdigheder.

De mest populære er flere teksturer:

 • Glansig tekstur giver dig mulighed for at opnå den oprindelige design effekt. Særtrækskarakteristika er en bred vifte af farver og spejlreflektion, der øger størrelsen på rummet visuelt. Den synlige søm linje er den mest åbenlyse mangel på blanke stretch lofter.
 • Klassisk mat tekstur kan perfekt passe ind i ethvert interiør. Det vil ikke tiltrække yderligere opmærksomhed og slippe de eksisterende dekorative elementer. På sådanne lofter er der ingen reflekser og blænding, som sikrer den mest nøjagtige transmission af den valgte farve.
 • Sateen tekstur ligner matte, men tilstedeværelsen af ​​en glat lettelse forbedrer de reflekterende egenskaber, så lærredet opfattes som blændende hvidt. På grund af lysets lyse refleksion er materialet i stand til at erhverve en perlefarve.

Tekstilspændingshylder

Lofter uden sømme - er et tekstilstof, fremstillet ved hjælp af metoden til strikning af vævning af syntetisk garn. I fremstillingsprocessen imprægneres materialet med en polyurethanbaseret polymerblanding, presses, tørres og kalandreres.

Sømløse lofter leveres i ruller op til 5 meter brede. De behøver ikke justering af konfigurationen af ​​bestemte rum. Når du monterer stoffet, er det simpelthen afviklet fra højre side og fastgjort på profilen uden opvarmning og yderligere behandling.

Loft af denne type er realiseret i en flerfarvet version. Styrken af ​​strukturer er på et højt niveau og er ikke ringere end de klassiske metoder til afslutning af loftoverflader. Materialet er også modstandsdygtigt mod temperaturændringer.

Ulemper ved sømløse tekstillofter:

 • Manglende evne til at holde vand i lang tid.
 • Væsentlig omkostning i sammenligning med analoger fra PVC.

Virksomheder, der fremstiller stoffer til lofter

Lommetæpper leveres til hjemmemarkedet fra flere lande:

Strækmontering

Effektivitet ved installation er en vigtig kendsgerning ved valg af strækloft. Det tager kun et par timer at skabe en struktur i et mellemstort rum. Det skal noteres bekvemmeligheden af ​​gennemførelsen af ​​forberedende aktiviteter, planlægning og generelt lette reparationsarbejde.

Ofte er det sædvanligt at udstyre strækloftet i det sidste trin i rumrenoveringen, når alt det beskidte arbejde er afsluttet. Målerne kaldes før stikker tapet.

Teknologiske egenskaber ved installation kræver, at man trækker sig tilbage fra hovedloftet med 3 eller flere cm. Ved installation af spændingsstrukturer. Dette vil give mulighed for korrekt at placere og skjule lamperne, yderligere kommunikation, ledninger.

Den direkte installation af lærredet er lavet på "baguette" (plast eller aluminiumsprofil). Det er fastgjort på udkastet loft eller vægge med skruer eller dowels. Metoden til fastgørelse af strækloftet afhænger af konstruktionstypen. Vinyl klud indebærer brugen af ​​en harpoon eller kile (shtapikovogo) metode og stof sømløse sorter af streg profil-peg monteringsmetode.

Mellemrummet mellem loftet og væggene er normalt skjulte dekorative beklædninger (indsatser) af fleksibel eller fast PVC.

Særlig forberedelse af værelset inden installation af strækloftet består i at organisere fri adgang til alle vægge, der ligger langs loftets omkreds, rensning af loftoverfladen fra fremspringende og dårligt fastlagte dele, forsegling af hullerne. Det er bedst at klæbe over væggene efter installationen af ​​loftet, men snavsede værker skal udfyldes på forhånd.

Stretched multi-level lofter

Spejlstrækloft er et traditionelt design med et fladt plan og et niveau, men andre modifikationer er bredt spredt. Installation af et multi-level stretch loft giver dig mulighed for visuelt at opdele værelser i zoner, der varierer deres højde.

Fastgøring af baguetter kan være lige eller buet. Gennemførelsen af ​​strækloftet i form af et klit eller en bue giver en jævn overgang fra loftet til væggene på grund af de volumetriske former, der minder om klitter eller bakker.

Kunststræklofter

Kategorien af ​​kunstneriske stræklofter kan henføres til designet på billedet, som billedet anvendes på. De mest almindelige tegninger er skyer og himmel. For at projicere billeder på materialet anvendes specielle trykkerier (printere), der arbejder ved hjælp af ultraviolet- eller opløsningsmiddeludskrivning og er i stand til at give en opløsning på op til 1200 dpi.

Hvis lofterne er lavet af PVC-film, kan billedet opdeles i separate strimler svejset af produktionen af ​​fast bane. På overfladen af ​​sømløse lofter anvendes tegning straks.

Stretch lofter "Starry Sky"

En række strækloft, kaldet "Starry Sky", skiller sig ud fra det samlede antal farver og teksturer. Den originale visuelle effekt kan opnås gennem en kombination af belysning og konventionel loftteknologi.

Der er flere måder at oprette den beskrevne effekt på:

 • Det opnås ved at bruge en speciel lyskilde med fiberoptiske fibre, der er forbundet med den. Chaotisk flimmer og giver dig mulighed for at skabe udseendet af "Starry Sky". I dette tilfælde tages fiberoptiske filamenter til at blive bragt tæt på overfladen af ​​banen fra indersiden eller bragt ud ved at gennembore 1 mm. På 1 kvadrat. m af loftet er placeret 100 eller flere tråde, men om dagen er effekten helt usynlig.
 • Den anden metode gentager næsten helt den forrige. Den eneste forskel er i udgangen af ​​fiberoptiske filamenter gennem loftet i en længde på 20-100 cm (afstanden afhænger af effektens egenskaber). Teknologien giver dig mulighed for at se direkte lysstråler, der ligner tynde lasere fra siden.
 • Denne mulighed skelnes ved brug af Swarovski krystal diffusorer som uafhængige eller ekstra elementer til de fiberoptiske systemer. De giver dig mulighed for at lave fremskrivninger af de lyseste virkelige stjerner.
 • Brugen af ​​færdige paneler med billeder af en stjernehimlen trykt på dem. På PVC-strukturerne er LED-lyskilder arrangeret, og fiberoptiske filamenter kan også sluttes til dem for at simulere en stjerneklar himmel. Teknologien gør det muligt at realisere effekten på lofterne i et stort område, og klarpaneler tjener ofte som grundlag for loftet.

Oprettelse af et strækloft "Starry Sky" involverer ofte at trække på lærredet på det tilsvarende billede ved hjælp af fototrykteknologi.

Stretch germicide lofter

Sådanne loftsstrukturer er designet til medicinske institutioner af enhver art. I produktionsprocessen imprægneres materialet med specielle antimikrobielle og antifungale forbindelser indeholdende inhibitorer, der kan beskytte tæt mod de negative virkninger af kvarts ultraviolette lamper og desinficerende kemikalier.

Listen over bakterier, hvis spredning forhindres af disse lofter, samt de indbyggede elementer i imprægneringen og stoffet er industriinnovationer. Grundlaget består af stoffer, der udelukker udseendet og spredningen af ​​gram-positive eller negative bakterier, skimmelsvampe og Staphylococcus aureus.

Hvilket loft er bedre at gøre? Typer af lofter og materialer til dem

Du begyndte at reparere rummet, og måske hele området af lejligheden eller huset. Du skal bestemme om lofterne, deres udseende, materialer, farve. Med fremkomsten af ​​mange nye byggematerialer er opgaven blevet mere kompliceret.

Allerede stopper sjældent ved den sædvanlige hvidvaskning og endda maleri.

Jeg ønsker at bringe ind i hjemmet og skønheden og usædvanlige præstationer, der kombinerer forskellige materialer til lofter.

Hvad er kriterierne for at bestemme udseendet? Hvilket loft er bedre at gøre?

Lad os se på hovedtyperne af lofter og loftsystemer, deres egenskaber, kompleksitet og arbejdsomkostninger.

Enkelhed er nøglen til succes

Et moderne loft behøver ikke at være kompleks og udsmykkede. Hovedopgaven er renheden af ​​udførelse. Sammenslaget af gulvplader skal være godt forseglet, og loftet som helhed skal have et enkelt mærke tæt på vandret. Et glat loft er allerede nok til at male den indvendige akryl vandbaserede maling den ønskede nuance.

Monteret omkring omkredsen af ​​støbeformen af ​​skum eller polyurethan vil gøre det mere attraktivt. Men lim ikke støbeformen for smal. Mange mennesker tager fejl i betragtning af, at et bredt loftkornør med lave lofter vil se besværligt ud. Og forværre udseendet af hans skabelse, stikprøver af en bredde på 3-4 cm.

Moulding joints skal igen fyldes med akryl og mat maling, helst i farven af ​​loftet. Så hele sammensætningen vil se helt ud.

For at skabe et sådant tilsyneladende simpelt loft, skal du købe gips (hvis nødvendigt), kittetape, tape til tætning af led af gulvplader, støbning og maling.

Med betydelige afvigelser fra loftet fra vandret, er det bedre at nægte at overflade overfladen med gipsmørtel, hvis store tykkelse kan føre til uforudsigelige konsekvenser - sammenbrud. Brug en anden måde at lave et loft på.

Nedhængt loft

Et ophængt loft er en struktur suspenderet fra hovedudkastet. Det udføres for at korrigere krumningspladens krumning, arrangere loftbelysning i form af spotlights, skjule rør eller ledninger af elektriske kabler, udføre lydisolering eller for at lave et loft på flere niveauer af simpel eller kompleks form.

Suspensionssystemet er en træ- eller metalramme, monteret på et niveau ved hjælp af suspensioner, hvorpå loftelementerne derefter fastgøres.

Suspenderede lofter kan være:

 • fast (gipsplader er fastgjort til rammen);
 • kassette (rammen er de samme celler, hvortil moduler eller kassetter efterfølges)
 • rack (til rammens vedhæftede elementer i form af skinner af træ eller plast).

Suspenderede lofter lavet af gipsplader kan ikke kun skjule uregelmæssigheder og skjule ledninger og kommunikation, men skaber også interessante og forskellige former med usædvanlig individuel belysning.

Fordelene ved sådanne lofter omfatter muligheden for lydisolerende indretninger. Hvis du bor i en højhus, så er det næsten umuligt at undgå den støj, der er skabt af dine naboer. Lydisoleringen lagt i en ramme vil gøre livet mere behageligt.

Ulempen ved sådanne strukturer er kompleksiteten og sænkning af det samlede niveau af lofter.

Hvis nogen mener, at klyngelofter passer primært i kontorlokaler, så er de dybt forvekslet. Moderne kassettsystemer er så forskellige, at de nemt kan passe ind i en lejlighed og et individuelt bolighus. Et sådant loft kan diversificere rummet.

De ser godt ud i gangene og korridorerne, så du kan fylde disse værelser med yderligere belysning.

Mindre attraktive lofter lavet af plastpaneler. De bruges ofte i værelser med høj luftfugtighed, såsom badeværelser og køkkener. Men disse systemer har deres fans. De er ret billige og praktiske. De er nemme at passe på, de kan vaskes med vaskemidler.

Rackloft lavet af træ ser godt ud i et træhus eller bad, da det er en integreret del af interiøret. Materialet er miljøvenligt og æstetisk. Forskellige antiseptika, imprægneringer og mastik hjælper med at bevare træets oprindelige udseende. Træpladelofter er velegnede til indretning i landstil, hytter, i skandinavisk stil.

Loftmonteringen er en type rammebaseret loft, det adskiller sig kun i den måde, det er installeret på. Rammen er fastgjort direkte til loftet, uden brug af suspensioner. Et af hovedbetingelserne for opbygningen af ​​et sådant system er den indledende vandrette position af udkastet til loftet.

Loftfliser

Den mest budgettype udsmykning af lofter, undtagen normalt malede overflader, er limning af loftfliser. Det kan være glat og struktureret.

Den mest almindelige og billige flise er polystyrenskum. Dog kan bæredygtigheden af ​​dette materiale ikke tale. Det er ikke egnet til værelser med høj luftfugtighed, da skummet let absorberer fugt og for værelser med skarpt temperaturfald.

Til salg er det også muligt at møde en flise fra et træ, metal og spejl, deres pris stiger henholdsvis. Spejlflise øger visuelt loftet, fylder rummet med yderligere lys, der har en reflekterende evne.

Grundlaget for klæbende fliser skal være ret jævnt, kun mindre uregelmæssigheder og revner er tilladt. Flisning af loftet er en hurtig og forholdsvis ren proces. Anvend det til at afslutte lofterne for både boliger og boliger.

Stræklofter

Ikke så længe siden opstod de såkaldte stræklofter på byggemarkedet, der repræsenterede et PVC-stof eller stof med forskellige teksturer strakt rundt om rummet: matte, glansede, med sømme og sømløse.

Den glatte overflade er interessant med hensyn til design, idet det skaber en reflekterende virkning, hvilket giver rummet yderligere dybde. Ulempen er, at sømmen på dette lærred er mere mærkbare sammenlignet med en mat overflade.

Uigennemsigtige stræklofter - den klassiske mulighed egner sig praktisk til ethvert interiør. Satin lærred er glattere sammenlignet med matte, har en lille reflektivitet.

Fleksible stoflofter er tekstilstoffer, der leveres i ruller op til 5 m brede, hvide eller farvede.

Fordelene ved spændingssystemer er, at det tager flere timer at fuldføre en nøglefærdig drift. Lerret er monteret på en perimetermonteret aluminium eller plastikprofil, som er monteret 3 cm under det nederste punkt af loftet. Installeret realkreditlån til fremtidige inventar. Næste er installationen af ​​lærredet.

Ved hjælp af et spændingssystem kan du bygge et enkelt loft på et niveau eller skabe en multi-level struktur.

Derudover er en interessant designløsning et strækloft med fotoprint. Anvend på overfladen af ​​ethvert billede eller fotografi.

Kombineret lofter

Dette er en slags systemer, der kombinerer flere materialer. For eksempel loftet af gipsplader - med elementer af strækmatte eller blankt lærred, og undertiden to typer på én gang.

Du kan kombinere forskellige materialer med indretningsdesign ideen. Det vigtigste er at observere harmoni.

Hvilket loft er bedre at vælge?

Og så for at opsummere. Den billigste du kan lave lofter på tre måder:

 • gips og male loftet med akryl indvendig maling;
 • indsæt over PVC fliser
 • lav ophængte lofter af plastpaneler.

Den første mulighed er mere arbejdskrævende, men egnet til alle lokaler. På badeværelset er det nok i køkkenet at male det med vandtæt maling. Som et resultat er en sådan overflade ikke bange for fugt, og den kan vaskes regelmæssigt.

PVC fliser er velegnede til stuer og køkkener. Sandt i køkkenet er teksturerede fliser vanskeligere at rydde op fra sod. For værelser med høj luftfugtighed er det uegnet.

Plastpaneler bruges oftest til værelser med høj luftfugtighed: i badeværelser og i køkkenet samt i bryggerier.

Suspended gipsplader lofter er velegnet til alle værelser. På badeværelset og i køkkenet er det nok at gøre dem af et fugtbestandigt materiale (GKVL) og maling med vaskbar maling. Der skal lægges større vægt på tætning af samlinger mellem ark. Men som praksis viser, har sådanne lofter vist sig godt.

Stræklofter kan også bruges på alle områder af lejligheden og huset. De er ikke bange for fugt, de er nemme at passe på. Den glatte overflade gør det muligt at visuelt forstørre et lille rum på et badeværelse eller køkken. Sådanne lofter er ikke underkastet råtning og skimmel. De er holdbare. Stort udvalg af farver og mønstre gør det muligt at gøre værelserne unikke og meget komfortable.

Hvad er stræklofter og hvad de er

Sendt den 10/16/2013 af Kvadrika

Stræklofter er tilgængelige i flere versioner. De kan være fra sømløse strik eller PVC vinylfilm. De mest populære teksturer er blanke, matte og satin.

Klassisk mat, glans eller satin strækloft - kun dine visuelle præferencer er vigtige her. Men hver tekstur - dens plads, og ikke hvert loft passer perfekt ind i et eller andet interiør.

Hvis du ikke vil have dit loft for at få øje, skal du installere et klassisk hvidt matte strækloft i alle rum, der efterligner en perfekt gipsoverflade. Et sådant loft harmonerer harmonisk i hallen og i soveværelset og i badeværelset. Ønsker at eksperimentere - Pas på satin, glans, fotoudskrivning eller "stjerneklar himmel".

Satin, filmen er også mat, har en glattere, lidt skinnende perleoverflade. Det ser lidt ædelere ud, blødere. Ligesom den klassiske matte kan satin bruges i alle værelser.

Glans er ideel til værelser med lave lofter. Gode ​​reflekterende egenskaber gør det muligt at duplikere alle elementer i dit interiør på strækloftet og derved skabe et "andet loft". Meget interessant blankt strækloft vil se på et smukt indrettet værelse med spektakulær belysning. Forsigtig bør installeres glans i soveværelser og børn. Et barn kan være bange for sin egen refleksion, og meget få mennesker vil nyde den konstante flimring på loftet af biler, der passerer vinduet. På den anden side er blanke lofter med en bred vifte af farver uundværlige i design af badeværelser, badeværelser, køkkener samt fremstilling af multi-level designs. Muligheden for at vælge et strækloft, der matcher farven på flisen, køkkenenheden eller andre elementer i finishen, vil ikke forlade nogen ligeglad.

Der er mangel på indretning i indretningen, vi besluttede at fremhæve ethvert område uden en skillevæg i rummet - dette vil hjælpe dig med at konstruere på flere niveauer, forskellig i farve og eventuelt i tekstur. Efter at have dekoreret alt dette med smukke lamper, vil du og dine gæster ikke være i stand til at tage øjnene af det nye strækloft.

Takket være moderne teknologi kan du overføre et stykke stjernehimmel til dit værelse og nyde de blinkende konstellationer døgnet rundt.

Fotoprint på lærredens strækloft vil opleve dine indvendige billeder af natur, skyer og seascapes. Sommerfugle, blomster og lige billeder af din elskede kan dekorere dit loft.

Typer af stræklofter

Vinyl film lofter er lavet til individuelle dimensioner og konfiguration af rummet. Produktionen foregår i produktion ved svejsning af strimler af polyvinylchlorid fra 1 til 5 meter bredt på HDTV-maskiner. Når du installerer lærredens strækloft opvarmet af gaspistoler til en temperatur på 70 grader, hvorefter filmen blødgør og strækker den på en præmonteret profil. PVC lofter fås i forskellige farver og teksturer (glans, satin, mat, ruskind osv.).

Glatte lofter

Glatte lofter kan opnå en interessant effekt i form af design. Glatte lofter har et lysere farveskema, og takket være en perfekt glat overflade vil fugt og kondensat ikke akkumulere på sådant materiale. Den karakteristiske egenskab er et spejlbillede. Over spejlfladen på lærredslokalet øges visuelt.

Mattlofter

Matte lærred - en klassisk version. Et sådant loft passer nemt ind i ethvert interiør og vil ikke distrahere opmærksomheden fra de dekorative elementer i rummet. På matte stræklofter er der ingen blænding og refleksioner, så de præcist overfører enhver farve, du vælger. Plus matt lærred er overfladenes farvefasthed, som ikke vil falme gennem årene.

Satinlofter

Sateen lofter ligner matte, men deres lettelse er mindre, på grund af dette forbedres de reflekterende egenskaber af lærredet, og det virker blændende hvidt. Satin tekstur giver en lys afspejling af lys, lærredet erhverver en perle skygge. Fordelen ved denne type loft er de ubesværede sømme på overfladen.

Typer af hævede lofter efter installationsmetode

Ifølge installationsmetoden er ophængte lofter opdelt i kold installation og varme installationslofter. Koldmontering lofter er alle typer af stof stræklofter. Kold installation af stræklofter er en proces, der ligner at strække et kunstnerisk lærred på en ramme. I en fastgørelsespose, der er fastgjort omkring omkredsen, fastgøres kluden manuelt ved almindelig stuetemperatur. Selvom typerne af fastgørelse og teknologi strækker sig, afhænger af typen af ​​system, forbliver det uændret temperaturindstilling. For nylig er PVC-film optaget på markedet, erklæret som en film til installation ved spændingsmetode og ikke varmekrympning på grund af tilsætningen af ​​gummiplastmidler. Dens koldt strækforhold er begrænset, kvaliteten er ustabil, og teknologien er stadig meget ung, så vi er endnu ikke klar til at give en mere detaljeret analyse af denne teknologi, men det er en af ​​noveltyerne på loftmarkedet

Loft med installation af gasvarmeudstyr. Alle andre typer af loftslofter (og disse er standard filmlofter) henviser til denne type loft. Installationsprocessen er som følger: Ved hjælp af gasvarmere (i "loftmiljøet" kaldes de kanoner) opvarmes loftet i baguetten til en høj temperatur, hvorved lærredet bliver plastik og strækker sig til størrelsen af ​​rummet. Efter afkøling forbliver lærredet i den rigtige størrelse.

Typer af stræklofter på lærredets bredde

Under hensyntagen til lærredets bredde er lofterne opdelt i sutur og sømløse. Sømløse stræklofter blev oprindeligt repræsenteret af alle typer stofstræklofter, fordi stofstørrelser til loftloft uden led og sømme når fem meter. De repræsenterer det tyndeste stof (maske), imprægneret på den ene eller begge sider med polymerer.

Tøj af sømløse lofter leveres i ruller op til 5 meter brede, det er ikke nødvendigt at tilpasse individuelle indretninger til værelserne. Til montering frigives arket med den nødvendige formning fra rullen og uden yderligere behandling og opvarmning er fastgjort i monteringsprofilen. Sømløse lofter fås i begrænset farveversioner (for det meste hvide). Ifølge styrkeegenskaberne er sømløse lofter tæt på traditionelle efterbehandlinger, de er ikke bange for negative temperaturer.

Filmlofter er sædvanligvis svejset fra henholdsvis ca. en og en halv til to meter strimler af PVC-film, henholdsvis sømme. Asiatiske filmskabere var de første, der tog vejen for at øge bredden af ​​filmbanen og introducerede konceptet film sømløse stræklofter til markedet.

Typer af stræklofter ved tilstedeværelsen af ​​fastgørelsesharponen på kluden

Lofter af stræklofter adskiller sig også fra hinanden med hensyn til behandling af kanten indsat i fastgørelsesprofilen. Ifølge denne indikator er stretch-loftteknologi opdelt i harpun (det såkaldte "franske system") og bezgarpunnye. Harpunen er en halvstiv PVC-kantkant svejset på specialudstyr omkring perimeteret af strækloftet. Harpunen giver grebet af bladet med fastgørelsesprofilen. De fleste filmstræklofter bruger netop denne type fastgørelse, men der er også rørløse filmlofter. Alle stofstræklofter kræver ikke brug af en harpun og benævnes et ikke-spundet loft.

Typer af stræklofter efter type monteringsprofil (baguette)

Denne typografi af lofter er den mest omfattende, siden Der er et meget stort antal fastgørelsesprofiler og lagringsteknologier på markedet. Inden for dette afsnit er det tilrådeligt at opdele efter de anvendte råmaterialer. Baguetter til stræklofter er lavet af plast eller aluminium. Begge materialer har deres egne fordele og ulemper. Både plast- og aluminiumfastgørelsesprofiler er også opdelt i klasser i henhold til typen af ​​klem og geometri af slutproduktet:

snor fastgør baguettes (det såkaldte "italienske system");

tøjnåle (såkaldt "schweizisk system");

kam klemmer;

kilmontering baguetter (det såkaldte "nederlandske system");

Ledningsskruen anvendes til kold installation. Lærredet er fastgjort i profilen med en ledning, hvorved der sikres maksimal spænding og ingen afdækning. Baguette kile montering bruges på ikke-spundet lofter. Duken er indsat i profilen og fastspændt i den ved hjælp af specielle kiler. Systemet letter oprettelsen af ​​strukturer på flere niveauer. Baguette "clothespin" holder lofterne ved at klemme strukturelle svampe. Dette giver en hurtig og nem installation, men kan føre til udgivelsen af ​​nettet og endda dets tab over tid, så det er meget vigtigt at bruge højkvalitets råvarer og kende producenten af ​​produktet. Baguette "cam" -typen i sin struktur ligner baguette "tøjspids", men lærredet bliver omdannet til en baguette, der på sin overflade har to halvcirkelformede kamme, der falder sammen og ikke tillader lærredet at kravle tilbage. Derudover er alle typer baguetter tilgængelige i flere versioner: loft og vægmontering. Afhængig af rummets højde, vægternes kvalitet og fladhed, har loftets design forskellige typer monteringsprofiler.

Mulighederne for stræklofter er enorme, alt afhænger af din fantasi, men vi ønsker at gøre dig bekendt med de grundlæggende strukturer af stræklofter.

 • Stretchloft i samme plan (klassisk form). Den klassiske form af et strækloft er et fladt plan. Det kan bruges både på et strengt vandret plan og i enhver vinkel. Strækloftet vil se ud som en perfekt flad og flad, hvilket er en løsning på problemerne med justering af bundloftet, skjule mulige forskelle, revner. Det kan laves i enhver farve og tekstur. Det er også installeret i rum med kolonner, rør, en række vinkler og ikke-standard geometri. Forskellige nødvendige elementer kan indbygges i loftlamper, lysekroner, ventilations- og klimaanlæg, brand- og tyverialarm sensorer i den krævede mængde og på det ønskede sted. Brugen af ​​denne form for strækloft gør det muligt at opnå overlapning af et rum med et hvilket som helst rumfang med en perfekt flad overflade.
 • Multi-level stretch lofter. Dette stræk loft design er en af ​​de rigeste variationer. Teknisk set er antallet af niveauer ikke begrænset. Taket på flere niveauer er interessant ved en kombination af forskellige teksturer og farver. Brug af loftet med overgangsniveauet kan visuelt opdele rummet i forskellige funktionelle og semantiske grupper, hvilket skaber uafhængige zoner i et indre. På samme måde kan du understrege elementerne i indretning og interiør, gentage deres form (og muligvis farve) på loftet. Den ekstra effekt af at øge rumfanget opnås på grund af kontrast af teksturer og farver på forskellige niveauer. På grund af overgangsniveauet kan du lokalt skjule uønskede udragende elementer i loftet og væggene uden at miste rummets samlede højde og indretningens elegance.
 • Stretch lofter "stjerneklar himmel". Loftet på "stjerneklar himmel" er en symbiose af strækloftet og lyssystemerne baseret på fiberoptisk teknologi. Det er vant til at simulere en ægte nattehimmel i det indre af rummet. En yderligere effekt af dybden af ​​den stjerneklare himmel opnås ved brug af glatte teksturer. Når man opretter dette design, er det muligt at vise forskellige billeder af nattehimlen: klynger af galakser, stjernebilleder, stjernetegn, Vintergaden - med forskellige lysstyrker af stjernerne glød og effekten af ​​blinkende. Det er muligt at skabe forskellige farver af stråling af den stjerneklar himmel. I "stjerneklar himmel", som i andre former for hængende lofter, kan du installere yderligere belysning og andre enheder. Designet "stjerneklar himmel" er en realistisk replika af nattens stjerneklar himmel.
 • Strekak i form af en bue. Det er kendetegnet ved en jævn overgang af væggene til loftet. Bruges til at ændre rummets standard rektangulære geometri og give den en ny form. Den anvendes både fra en og fra flere sider af rummet eller på alle omkredse. Sidstnævnte arrangement af buerne kan reduceres til formen af ​​kuplen. Krumningsradius og niveauet af forhøjning af buerne fra stræklofterne varierer frit. I tilfælde af en nødsituation med kommunikationsrør er strækloftet en reel beskyttelse af indretningen mod vandlækage og muligvis fra smuldrende små partikler af bundloftet.
 • Stretch loft "klit". Det giver rummet et originalt udseende, opnået med en tredimensionel, tredimensionel form, som visuelt ligner bakker eller klitter. Særligt harmonisk er kombinationen af ​​klitter og forskellige design af lamper. Variationen i diameteren og dybden af ​​strukturen gør det muligt at opnå forskellige former for klitter. Antallet og dimensionen af ​​klitterne i loftet er stort set ubegrænset. Så denne form giver mulighed for en jævn overgang af søjlen til loftet. Desuden hjælper du med at slå ventilationssystemet eller skabe et usædvanligt lyst design af loftdesignet.
 • En af de tilsvarende varianter af loftet er en drop-down kegle, takket være, at du kan skabe usædvanlige former i interiøret samt skjule alle gode kommunikation. Keglen tillader således en jævn overgang til loftet fra søjlen.
 • En anden af ​​de smukkeste former for strækloft - bølgen. Dette er en form for loftet, der er kendetegnet ved glatte bøjninger i et lodret plan, som visuelt ligner bølger. Bølgeens trin og højde kan varieres, antallet af bølgekamre kan også ændres.

Således kan du blandt så mange former for stræklofter for hvert interiør vælge den nøjagtige formular, der vil medvirke til at gennemføre det vellykkede indretningsdesign.