Hvad er skumpladernes navne til loftet? Er det praktisk at klæbe dem?

Det er ret nemt at klæbe en loftsplade under visse forhold:

 • flad rumgeometri (vinkler på 90 grader og flade vægge)
 • gulvplader lagt uden forskelle i højden

Ellers er det ligegyldigt hvor svært du forsøger at blive klodset og bliver tydelig.

Hvis dette er et landhus og huset til en landsby bedstemor, så er den normale budget mulighed. For en by lejlighed, bedre stræklofter eller malede (forudjusteret til "beacons"). Hvis mesteren gør det med erfaring, ser han godt ud og redecorating om et par år - en krone.

Ja, det er ikke svært at klæbe dem. Det er nok bare at købe en god lim, men det er naturligvis ønskeligt, at overfladen af ​​loftet er rent, uden for eksempel hvidvaskning og støv. Limet står ikke forurening. Men det vil jeg sige Ja, de er meget lette og designen er den mest forskelligartede. Men det er ikke meget nemt for dem at opsamle andet støv og alt der sker i huset. Når du kommer til butikken, vil de fortælle dig navnet på disse firkanter. vil være i stand til at beskytte dig mod spildevand fra det øvre afgjort. Hvis de er hvide, så vil vandet let give yellowness, og du har brug for det? Du vil begynde at opfinde en måde at slippe af med det igen. Igen et puslespil Det er bedre at bare vente, grave op og lave et hæmmende loft. Der er meget enkle muligheder, men du vil ikke bekymre dig om at nogen oversvømmelser dig. Ja, og designet er meget mere interessant end det gamle skum er i fortiden.

Skummets loft: fordele og ulemper

Skummets loft - en af ​​de billige måder at isolere og dekorere loftet på. For nylig blev sådanne råvarer brugt til håndværk, i dag er det et populært efterbehandling materiale. I dag er skummet præsenteret i en bred vifte, så du kan altid finde en mulighed der passer til din ide.

En af de største fordele ved et sådant loft er, at installationen kan udføres uafhængigt uden at henvise til specialister. Overvej funktionerne, fordele og ulemper ved dette materiale.

Fordele og ulemper

Gennem tagets tag kan man tabe omkring en fjerdedel af varmen. Flise fra polyfoam - unikt materiale, der giver høj varmeisolering af rummet. Den bruges i hytter, bad, kældre og andre værelser.

For eksempel er skumbeklædning i private huse en af ​​de mest populære løsninger. Det giver dig mulighed for at spare på køb af isolering og opretholdelse af varme.

Dette materiale er et miljøvenligt produkt. Når det betjenes, frigøres ingen giftige stoffer i luften, det er harmløst for helbredet. Ved fremstilling af smeltet skum opnår varmebehandling densitet og øger dets kvalitetskarakteristika. For at opnå en vis tone tilsættes farvestoffer til produktet, hvilket giver materialet en lys og mættet farve.

Skummet har mange fordele, vi noterer de vigtigste:

 • Rimelig pris. Gennem dette materiale kan du oprette en original rumindretning.
 • Lav vægt. Materialet kan bruges til nyopførte bygninger og gamle huse. Polyfoam gør næsten ikke tyngre loft og vægge.
 • Stort udvalg af efterbehandling. Dette kan være gips, plastik.
 • Skumbestandigt mod fugt. Den kan bruges til efterbehandling af bad, sauna og bad, men i badeværelser skal der være yderligere vandtætning. Belægningen modstår store temperaturfald. Det deformerer ikke i en hård vinter, varm sommer. Dette materiale giver fremragende lydisolering, det er let at farve.

Der er skum og ulemper:

 • Dette materiale er meget brandfarligt. Ved påføring over en gaskomfur eller kolonne er yderligere beskyttelse nødvendig.
 • Før isolering af taget med skumplast er det nødvendigt at imprægnere træelementer med antipyrenvæske. Især vedrører det helt trækonstruktioner.
 • Materialet er skrøbeligt. Yderligere beskyttelse er nødvendig: Ved den mindste skade begynder skummet at smuldre.
 • Polyfoam kan ikke dækkes med nikrokrakraskoy eller lak. Kun vandbaserede farvestoffer kan anvendes.
 • Denne finish er lufttæt. På grund af dette, i ikke-ventilerede huller, er der en høj risiko for svamp eller skimmelsvamp.

Hvordan vælger man?

At vælge dette materiale korrekt, er det værd at overveje nogle anbefalinger.

 • Det er nødvendigt at være opmærksom på fliserne. Hvis flisens form er firkantet, skal alle hjørner være lige. Den mindste afvigelse får sig til at føle sig åben og afslører ujævne sømme. Dette er især vigtigt for sømløs overlejring.
 • Kanten af ​​fliserne skal være glatte, skuringen er uacceptabel. Godt skum smuldrer ikke, hvis du holder det i en vinkel. Desuden skal billedet være klart, enhver fejl vil være synlig i loftet med det blotte øje.
 • Kvalitetsmateriale er let at teste empirisk: Tag en flise i en vinkel og ryste. Materiale af lav kvalitet vil bryde.

Hvis du beslutter at isolere loftet med skumplast, skal du kende de grundlæggende regler, hvormed du kan nyde billige og højkvalitets reparationer uden de følgende problemer:

 • En sådan dækning kræver en omhyggelig behandling, hvis det ikke er muligt at reparere en dent, der er opstået.
 • Undgå leddene, når der lægges plader, virker ikke. For æstetik skal du bruge hvid kitt, og husk også den yderste nøjagtighed.
 • For at undgå vanskeligheder med grænser i hjørner og led, kan du købe færdige hjørner og vælge bredden så præcist som muligt med hovedstiften.
 • For at dække placeringen af ​​lysekronen skal du købe en stikkontakt på forhånd.
 • Omhyggeligt tilgang til at holde billedet. Allerede limet materiale er vanskeligt at omsætte.
 • Tænk over, om skummet skal limes over ovnen. Oprettelsen af ​​farlige situationer er uacceptabel.
 • Afslutning af sådant materiale er en god løsning, når du reparerer korridoren og badeværelset. Men i badeværelserne er det også nødvendigt at dække loftet med et lag vandafvisende maling.

Der er universelle klæbemidler til alle typer skum. Det bedste værktøj er dog et enkeltkomponent polyuretanklæbemiddel. Dens fordel ligger i en hurtig kamp, ​​du behøver ikke at stå med dine hænder op i lang tid og holde flisen. Overvej nuansen: prisen på lim af forskellige mærker er væsentligt anderledes. Hvis den russiske sammensætning koster ca. 300 rubler pr. 1 kg, vil den polske lim være 9000 rubler pr. 15 kg pakke. Besparelser er håndgribelige.

Hvis dit loft er helt glat og rent, er det tilstrækkeligt med en tre kilo kapacitet PVA lim. For perfekt limning anbefales det at tilføje en Moment-Montage hvid produktpakke til opløsningen.

Hvis du bor i et gammelt hus, vil det være klogt at desuden styrke arkene med dowels med hvide plastik paraplyer. Så kan de blive forklædt med hvid kitt.

Skumlofter: fordele og ulemper

Lofter fra polyfoam er en populær form for dekorative møbler. Brugen af ​​dette lys og smukke materiale vil give dig mulighed for at opdatere indretningen af ​​lejligheden og foretage reparationer uden involvering af specialister.

Skumfunktioner

Polyfoam er af tre typer:

 • Polystyrentypen er repræsenteret af individuelle indbyrdes forbundne bolde. Det er tilbøjeligt til fugtindtrængning og har i sin sammensætning styren, som, når den brændes, frigiver giftige elementer i miljøet.
 • Polyethylenversionen er lavet i form af gennemsigtige, fleksible plader, det er holdbart og helt sikkert. I fremstillingen anvendes der ikke giftige og giftige stoffer, så denne type skum opfylder alle hygiejniske og hygiejniske krav og bruges til fremstilling af loftfliser. På trods af en række positive egenskaber er materialet ret brændbart, hvilket indebærer et strengt forbud mod anvendelse tæt på kilder til åben ild.
 • Den sikreste af alle slags er polyvinylchloridskum. Ifølge dets driftsegenskaber ligner det et polyethylenlook, men i modsætning til det er materialet absolut ikke brandfarligt, og det har også effekten af ​​selvslukning i tilfælde af utilsigtet indtrængning af en gnist eller ild. Materialet svarer til brandmodstandsindekset B2. Denne indikator antyder, at flammen på grund af de anti-peroxidadditiver, der anvendes til fremstilling af plader, går ud i sig selv indenfor 4 sekunder. I tilfælde af en stor ild udsender skumplader varme otte gange mindre end naturligt træ.

arter

Klassificeringen af ​​loftsskumplader udføres ifølge flere parametre.

Ifølge metoden til fremstilling af produkter er:

 • injektion;
 • ekstruderet;
 • stemplet.

Injektionsmodeller fremstilles ved hjælp af teknologien for termisk grænseflade af skumplast, der består i at hælde flydende råmaterialer i en opvarmet form og i den efterfølgende ristning af materialet under dampens virkning. Produktets tykkelse når 14 mm, pladerne er ikke malet, og derfor er de kun tilgængelige i hvid.

Materialet har en smuk dyb relief, glat overflade og er et produkt med et optimalt forhold mellem pris og kvalitet.

Ekstruderede modeller fremstilles under anvendelse af ekstrudering af polystyrenmasser, ved hvilken vakuumdannelse af det skumdannede stof forekommer. Derefter påføres et filmovertræk på emnet. Fliserne har en glat skinnende overflade samt et stort modelprogram med et stort udvalg af præget design og ornament. Den PVC-film, der påføres fliserne, imiterer perfekt mønsteret af træfibre, natursten, stof, stuccoformning og træskæring.

Ulempen ved denne model er alt for mærkbar inter-tile søm, høj pris, samt umuligheden af ​​at male pladerne i den ønskede farve på grund af den laminerede overflade. Fordelene er let vedligeholdelse, et stort sortiment af farver og teksturer, lang levetid og høj materialestyrke.

Modeller er heller ikke tilbøjelige til at udvise yellowness og er i stand til at opretholde deres oprindelige udseende op til 10 år.

Stemplede modeller er produkter med en tykkelse på 7-9 mm, de er kendetegnet ved flade overflader og elastiske kanter, som følge af, at mellemlaget er næsten usynlige. Pladerne er lavet ved at stemplere emner af skumplastik, har en hvid farve og en grov tekstur.

Produkter kan males i enhver farve ved hjælp af en vandig emulsion, forudsat at denne model ikke har en beskyttende film påført visse typer stemplede produkter. Ulemperne omfatter lav styrke og tilstedeværelsen af ​​støbning ar og flash, som kræver omhyggelig trimning før installation.

Loftfliser

Vi køber loftfliser til dekoration

Loftsflise er et materiale til loftindretning i både bolig- og kontorlokaler. Med sin hjælp kan du ikke kun give rummet et specielt udseende, men også isolere rummet og øge støjisoleringen. Loftfliser lavet af polystyrenskum er af tre typer: ekstruderet, ekstruderet og injektion. Styrofoam selv har flere fordele. Lette og tilgængelige i behandlingsmateriale, det giver dig mulighed for at simulere forskellige overflader og anvende komplekse mønstre.

Ekstruderede fliser - den mest overkommelige og fælles løsning, produceret af termisk stempling. Tykkelsen af ​​de færdige elementer er 6-8 mm. Dette er en af ​​de billigeste produktionsmetoder, så prisen på fliser er lille og tilgængelig for enhver forbruger.

Injektionsprodukter har en tykkelse på op til 10-14 mm og er fremstillet ved sintring af polystyrenskummateriale. Flisen varierer i smukke mønstre og lige geometriske former. Det betragtes som et produkt af højeste kvalitet, prisen er meget højere i sammenligning med den pressede analog.

Ekstruderet type har en glat overflade og kan males i enhver farve. Faktisk er det gyldne middel, både i pris og kvalitet. En af de største fordele er de fremragende hygiejniske egenskaber. Overfladen af ​​flisen har vandafvisende egenskaber og kan genoprettes efter deformation. Ifølge dens egenskaber er det glat og tæt.

Flisen er fastgjort til bunden af ​​loftet med en speciel loftslim. Før installationen er overholdelse af nøglebetingelsen påkrævet - alle produkter skal være i form af firkantede, glatte kanter til en perfekt samling af pladerne. Ellers er læggeteknikken ødelagt, og der ses huller i leddene. Loftflise, selv om det synes at være et skrøbeligt materiale, men bør ikke bryde og smuldre under egen vægt. Ellers vil alle installationsindsatser mislykkes.

Udover fliser til udsmykning af installationsskørt, lister, stikkontakter, også lavet af praktisk og letvægts polystyren skum. I online-butikken kan du købe loftfliser med få klik. Et stort udvalg af efterbehandling materialer til overkommelige priser er tilgængelig for dig. Vi udfører levering af loftfliser til Moskva, Ivanovo, Yaroslavl, Kostroma, Vladimir og andre russiske bosættelser.

Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Hvordan man limer loftfirkanterne fra skum

Hvordan man limer loftfirkanterne fra skum

I dag er dekorative skumplader til lofter, som godt kan erstattes af tapet, et mere æstetisk udseende til rummet og i nogle tilfælde visuelt forstørret det, har opnået høj accept. Disse plader er lavet af ekstruderet skum, kan være hvidt eller malet med vandbaseret maling i forskellige farver. Der er også plader med relief struktur i form af stucco eller efterligning træskærer og uden det. Firkanter er normalt produceret i standardstørrelser 50 x 50 cm.

Overflade beregning. Beregningen af ​​overfladen, hvorpå kvadraterne vil blive limet, er som følger. For eksempel er der et rum med dimensioner (3m x 2m), den limede overflade er loftet. vi får S (loftareal) = 3 x 2 = 6 kvadratmeter. Beregn antallet af fliser, som flisens størrelse 50 x 50 cm. For dannelsen af ​​en kvadratmeter skal 4 fliser. Vi får 6 x 4 = 24 stk. Men en eller to fliser bør tilføjes til denne mængde, fordi rummet ikke altid har den korrekte form og nøjagtige dimensioner, og det viser sig, at efter nogle klistermærker kan der være plads tilbage, skal du bruge vand til at fylde dette rum. Og så, at gå til butikken på grund af en flise åh, hvordan det ikke vil, så det er bedre at tage 1,2 mere end det anslåede tal.

Clay. Lim til klisterfirkanter skal påføres "Moment - liquid negles", fordi det har en tyk konsistens, og det stivner inden for 15-25 minutter. Kinesisk lim "Dragon" anbefales ikke på grund af at den er for flydende og kvadraterne skal holdes i lang tid på udstrakte hænder, og dens klæbende egenskaber er lavere end "Moment - liquid negles".

Til 24 kvadrater ca. 350-400 ml. lim. Hvis du køber lim i pakken under pistolen med en kapacitet på 450 ml. Det vil være nok til frisen (loftsplint), og det bliver billigere end at købe to 250 ml rør.

Overfladebehandling. Overfladen, hvorpå kvadraterne skal limes, skal være stærke, rene, tørre, absorberede. Hvis du har gips, forbehandle det med en dyb penetrationsprimer og lad overfladen tørre. Niveauet er så vidt muligt nede, det er nødvendigt at slå af støv, fremspring og kitt med alle startkilder og porer med en startkande.

Loftmærkning. Til mærkning er en mærkningsledning nødvendig - det er et reb lavet af naturmateriale, tonet med et pulvertype farvestof. Ledning og farvestof kan købes hos nærmeste bygning supermarked eller på markedet, det koster omkring 3-5 $ pr sæt og afhænger af producenten.

To personer er nødvendige for denne operation, ledningen strammes med en lille indsats diagonalt fra et hjørne af rummet til et andet. Ledningen trækkes lidt væk fra loftet og frigives, hvorved der opnås en af ​​diagonalerne. Gør det samme for at få den anden diagonale. Efter disse operationer har vi to diagonaler med et skæringspunkt i midten, dette er midten af ​​rummet. Nu ved hjælp af roulette, fra det resulterende center, måler vi den samme afstand langs alle fire linjer, der går til hjørnerne. For eksempel, fra midten til hjørnerne på 1,5 meter, lav et mærke. Tag derefter mærketråden og slå markerne på linjen for at lave et firkant eller rektangel. Derefter måler vi de resulterende sider af vores figur, hvis de modsatte linjer er ens i længden (mulig fejl er 1-4 mm.). Så gøres alt korrekt, hvis de afviger mere end 6 mm, så er det nødvendigt at måle de opnåede segmenter fra midten igen, de skal være de samme.

Efter alt dette finder vi ved hjælp af et målebånd midt på siderne af den resulterende firkant eller rektangel. Ved mærkning af mærkningsledningen gør du linjen gennem vores center. Linjer skal passere gennem midten af ​​rummet.

Fyldning af firkanterne. Når loftet er markeret, kan du fortsætte med at indsætte firkanterne. Hvis firkanterne er med lettelse, skal du finde ud af, om tekstur har samme mønster på alle firkanter eller det er anderledes. Hvis det er det samme, vil det være nødvendigt at klæbe i et bestemt mønster, så billedet vil have et færdigt udseende, og hvis det er anderledes, så kan det limes uden at vælge et mønster. Så skal limning begynde med det resulterende centrum af rummet, gradvist fylde hele rummet.

Lim påføres på kantens kant omkring omkredsen og fra hjørne til hjørne langs diagonalen. Efter at have fylder hele pladsen med firkanter, har du stadig små spalter på nogle sider, for at udfylde dem skal du bruge ekstra pladsen du har købt. Mål hvor bredt strimlen er, måle og lim som en almindelig firkant. Vellykket reparation.

Fliser på loftet - de grundlæggende måder at installere forskellige typer af loftfliser på (75 fotovider)

Hvis du vil gøre dit loft smukt og af høj kvalitet, kan du bruge loftfliser til dette. Du kan finde ud af, hvordan man klæber det og nuancernes valg i denne artikel.

Typer af loftfliser

Alle typer af fliser er ens, men hvis du ser mere detaljeret ud, er der betydelige forskelle. Loftsflise har en vis tæthed, ruhed og andre fakta, som direkte påvirker kvaliteten og prisen på dette materiale. Hvis man ser på billedfliserne på loftet, er de imponerende.

I ekstruderede fliser er overfladen glat til berøring, tykkelsen er 3-4 mm, farven kan være nogen, du kan også lave efterligninger til enhver sten eller træ.

Det er ikke svært at tage sig af sådanne fliser, og det er let at opretholde sit oprindelige udseende ved hjælp af vådrensning. Omkostningerne er høje, men det skyldes det faktum, at det er lavet af polystyren.

Stemplet flise på loftet ser mere løs ud, og det er ikke så tæt som den tidligere version.

Vedligeholdelse af sådanne fliser er vanskelig, det er hurtigt forurenet til at ordne det, du kan male det med maling. Tykkelsen af ​​dette materiale er 7-13 mm, men det bryder stadig let og på grund af denne billige pris.

Flise udvælgelse

Før du køber en loftplade, skal du beregne, hvor meget det bliver nødvendigt. I de fleste tilfælde fremstilles den med en side på 0,5 m.

Derfor har du brug for 4 fliser til 1 kvadratmeter.

Mål området på dit værelse og multiplicer det resulterende tal med 4, du får den rigtige mængde flise til dit loft. Men når du arbejder, bryder noget af materialet, så for lageret skal du tage 10-20% mere.

For et smukt loft er det ikke nok at være opmærksom på flisens udseende. Når du vælger omhyggeligt se på andre nuancer, for eksempel på geometrien af ​​flisen, dens størrelse, tykkelse. Jo mindre kornet er, desto bedre. Kvaliteten af ​​billedet skal være klart.

Designet af loftet i huset er et vigtigt øjeblik. Takket være ham kan du gøre værelset individuelt. For det ønskede design er ikke nødvendigvis mange penge og dyre materialer. Alt du behøver er din fantasi og lidt maling.

Loft flise lim

Lim titan, øjeblik eller hasn, en fremragende mulighed for at arbejde med fliser. Men når man arbejder med denne lim, skal fliserne holdes i kort tid, det er ikke særlig bekvemt.

Ud over ovenstående klæbemidler er der en speciel mastik til at arbejde med loftfliser. Det er mere klæbrig og straks maskerer med loftet, flisen med det behøver ikke at blive holdt. Men alle disse muligheder er kun egnet til et fladt loft.

For uregelmæssige lofter, er det bedre at bruge gips kittet, dette vil gøre det muligt at niveauere det og samtidig styrke flisen.

Loft forberedelse

For kvalitetsarbejde anbefales overfladen at forberede. Først fjerner vi alt, der kan falde.

Flisen til loftet er lys, men for et godt resultat er det bedre at fjerne hvidvaskningen, så det senere ikke falder med det. Du kan fjerne hvidvask med en spatel.

Hvis bunden af ​​loftet er løs, er det bedre at behandle det med en primer bare i tilfælde. Vent derefter til det tørrer. Sådan limes fliser på loftet læses.

Fliseplacering

Loftfliser kan placeres kanter langs eller diagonale vægge. Det anbefales at starte limning fra lysekronen, hvis den er tilgængelig.

Hvis der ikke er lysekrone, så kan du begynde at arbejde fra væggen modsat indgangen til rummet.

Tile bonding teknologi

Flise fra polyfoam og polystyren kan dekorere og opfriske ikke det ideelle loft, men kun hvis det er lige og uden led.

Med ujævnt loft vanskeligere, hvis loftet falder, vil flisen bare ikke holde. I sådanne tilfælde er det bedre at lave et suspenderet eller nedhængt loft.

Princippet om limning af fliser på et fladt loft

Vi limer fliserne med lim omkring omkredsen og diagonalt. Vi fastgør det til loftet, jern og hold i 5-7 sekunder. Gentag dette med hver flise.

Hvis der er nogen tegning, så skal du kombinere den, først da kan du stryge fliserne. Samlinger skal være flade og ikke stikke i højden.

Hvis der er uregelmæssigheder, kan de trimmes med en kontorkniv.

Limfliser på et plant loft er ikke et svært arbejde.

Princippet om limning af fliser på loftet med uregelmæssigheder

Hvis loftet har uregelmæssigheder og dråber, vil det være sværere at klæbe fliserne. Til justering er det nødvendigt at fjerne kildens uregelmæssigheder.

Derefter påføres lim på loftet, på et lille område, omtrent som 4 fliser.

Dernæst på limlaget lægges fliser, tæt på hinanden. Hvis en flise stikker ud over en anden, skal den presses tættere på loftet og holdes.

Sømforsegling og sletning

Efter limning af fliserne ser loftet bedre ud, men der er stadig mangler på det. For eksempel, hvis flisen er i limen, skal den rengøres straks, indtil den tørrer. For at gøre dette skal du anvende en blød klud eller svamp og rent vand.

Hvis der er huller mellem fliserne, kan de fyldes med mastik eller fugemasser.

Hvis du ikke kan lide udseendet af sømmen på flisen eller de resterende huller, kan du bruge en sømløs flise til loftet. Denne mulighed kan bruges i studier, kontorer såvel som hjemme, men sådanne fliser er dyrere.

Limning af fliser på loftet: valg, beregning, muligheder, arbejdsordre

Loftfliser lavet af polystyrenskum - dette er den mest almindelige, overkommelige måde at opdatere loftet på. Alle forsøger at nærme sig dette ansvarligt og individuelt. Før du limer loftfliserne, er det nødvendigt at udføre det forberedende arbejde til en smuk loftsbeklædning, med den originale finish i mange år, var glædeligt for øjet. Når man vælger muligheden for efterbehandling, forsøger alle at henvende sig på dette ansvarligt og individuelt. Han forsøger at gøre sig bekendt med sorterne af dette materiale, reglerne for beregning af den krævede mængde, hvilken lim til limning og også nogle nuancer at kombinere fliser med det indre af rummet.

Typer af loftfliser

På byggemarkedet er loftfliserne repræsenteret af følgende sorter, der adskiller sig fra produktionsmetoderne:

 1. De ekstruderede lofttegler er fremstillet af ekstruderede polystyrenblokke. Det færdige produkts tykkelse min - 6 mm, maks. 8 mm.
 2. Ekstruderede blokke er fremstillet af polystyrenstrimmel ved at trykke. De har en blank glat overflade. Plader kan struktureres under en marmorplade, et stykke træstamme og andre naturlige materialer.
 3. Til fremstilling af injektionsfliser til loftet anvendes en metode, hvor råmaterialet er sintret. Som følge heraf har produktet den rigtige form med et dybt mønster. Dens tykkelse er fra 9, men ikke mere end 14 mm.

Valget af loftfliser med fysiske parametre

For at korrekt klæbe fliserne til loftet skal der under købet lægges særlig vægt på produktets geometri. Hvis en flise vælges af kvadrater, skal alle hjørnerne svare til de nødvendige parametre, det vil sige lig med 90º. Den mindste afvigelse i fremtiden vil føre til dannelsen af ​​ujævne sømme. Hjørneflisernes hjørner bør ikke afrundes eller knuses.

En anden indikator ved valg af loftplade er det materiale, hvorfra det er lavet. Ved køb af polystyrenfliser er det nødvendigt at sikre, at kanterne ikke smuldrer, og alle korn er ens i størrelse. Bedre kvalitet anses for at være en, hvis kornstørrelse er særlig lille. Polystyren skumplader må ikke gå under deres vægt, hvis de holdes i nogen af ​​hjørnene på vægten. Der skal være et tydeligt mønster på den valgte flise til loftet. Ingen fejl er tilladt, eventuelle mindre unøjagtigheder eller bukser vil straks tiltrække opmærksomhed.

Beregning af den krævede mængde materiale og valg af lim

Efter at have valgt den type loftplade i henhold til dens fysiske parametre og udvendige design, er det nødvendigt at bestemme, hvor mange fliser der skal bruges til hele området af loftet. Flere erfarne ejere køber straks 10-15% mere, i tilfælde af afvisning på grund af brudte hjørner eller fejl under trimning. Generelt er beregningen ikke kompliceret. Det er nødvendigt at kende loftets størrelse og størrelsen af ​​hvert element. Takfliserne er typisk produceret med sidedimensioner på 50-50 cm. Hvis loftets størrelse ikke er et flertal af længden af ​​flisens side, så vil der være huller i loftets kanter ved afslutningen. Derfor skal der tages hensyn til beregningen af ​​en sådan nyansering.

Råd fra en erfaren mester: Hvis du vil spare på lim, i stedet for flydende negle, er det bedre at bruge transparent lim med en mere flydende "gummi" base. Dens forbrug er betydeligt lavere. Men for stærk fiksering skal du sørge for at tørre limen, der allerede er påført flisen lidt.

Når du har beregnet det nødvendige antal fliser, skal du bestemme, hvordan du skal limes. Mange bruger "Titan", "Econaset", "Liquid Nails", "Moment". De griber godt med enhver overflade og tørrer hurtigt. Efter limning holdes flisen tæt. Kun herfor er det nødvendigt at trykke et par sekunder i loftet.

Ordren for ydeevne

Mange ejere af lejligheder og private huse foretrækker at holde loftet med sine egne hænder. Derfor er det vigtigt for dem at vide, at arbejdet skal begynde med opmærkning af centeret på målområdet. For at gøre dette med diagonalt placeret hjørner skal du strække to tråde. Deres kryds er det ønskede center. Hvis lysekronen hænger i rummet, så kan du begynde at arbejde fra dette punkt. I dette tilfælde er hjørnerne af kajen ved lampetråden lidt afskåret. Som et resultat vil de lukke glaspladen af ​​lysekronestangen.

Mange begynder at arbejde fra en af ​​væggene og lægge fliser efter række. Denne mulighed er den nemmeste og hurtigste. Men her er der en lille nuance. Den første række er bedre at ligge imod væggen overfor vinduet eller hoveddøren. Derefter vil hullerne, der lukkes af partielle fragmenter, ikke være så mærkbare.

Før du går videre til etiketten, skal ebben ved produktets kanter skæres forsigtigt. I dette tilfælde vil overfladen af ​​loftet blive perfekt fladt, uden sømme. Det er også nødvendigt at strengt observere symmetrien af ​​mønsteret ved leddene af fliserne. Den mindste afvigelse krænker målets integritet og skønhed.

Indstillingerne for placeringen af ​​loftfliserne i forhold til væggene i rummet er forholdsvis mange. Den mest almindelige - parallelle og diagonale med hensyn til kanterne af skæringspunktet mellem vægge og loft. Du kan vælge monofoniske, farve- og kombinationsfliser. Af de kombinerede styling muligheder, praktiseres følgende oftest:

 • skiftevis eller skærende diagonaler
 • forskudt,
 • slange,
 • omkring loften af ​​loftet eller i dets centrum mv.

I slutningen af ​​arbejdet er der monteret sokler rundt om omkredsen. De limes med samme lim som selve flisen.

Varianter af klæbende loftfliser på hvidvaskning

Vi limer direkte på hvidvaskningen, så du skal vælge en af ​​to måder:

 • Den første er, at en primer påføres over den gamle hvidvask. Det absorberes i laget af den gamle belægning og griber med loftets overflade. Så skal du vente til primeren er helt tør og fortsæt til mål.
 • Den anden metode indebærer delvis skrabning af det faldende hvidkalkede lag med en spatel. Som følge heraf påføres et lag lim med større tykkelse på flisens bagside, og den presses mod limningsområdet i nogle få minutter. Limen absorberes gennem et tyndt lag hvidvask, der forbliver i loftet og griber med overlapning.

Sådan lim en loftflise gør det selv: video instruktion

Renovering af loftet er tidskrævende og dyrt. Udover fliserne kan du arrangere spændings- og hængende konstruktioner, spejlpaneler af forskellige konfigurationer og størrelser. Her afgøres alt af ejerens økonomiske muligheder og fantasi.

Køb loftsplader

Tager ordrer
Fra 9:00 til 19:00 - Man Tir Ons Tors Fre
10:00 til 16:00 - lørdag

Levering i Moskva

 • Med kurer på
 • Uden forudbetaling
 • Betaling på kvitteringen

Levering i Rusland

 • Transporttjenester
 • Kontant ved levering
 • Forretningslinjer
 • Zheldor
 • Russisk post

Skumlofter: fordele og ulemper

Lofter fra polyfoam er en populær form for dekorative møbler. Brugen af ​​dette lys og smukke materiale vil give dig mulighed for at opdatere indretningen af ​​lejligheden og foretage reparationer uden involvering af specialister.

Skumfunktioner

Polyfoam er af tre typer:

 • Polystyrentypen er repræsenteret af individuelle indbyrdes forbundne bolde. Det er tilbøjeligt til fugtindtrængning og har i sin sammensætning styren, som, når den brændes, frigiver giftige elementer i miljøet.
 • Polyethylenversionen er lavet i form af gennemsigtige, fleksible plader, det er holdbart og helt sikkert. I fremstillingen anvendes der ikke giftige og giftige stoffer, så denne type skum opfylder alle hygiejniske og hygiejniske krav og bruges til fremstilling af loftfliser. På trods af en række positive egenskaber er materialet ret brændbart, hvilket indebærer et strengt forbud mod anvendelse tæt på kilder til åben ild.
 • Den sikreste af alle slags er polyvinylchloridskum. Ifølge dets driftsegenskaber ligner det et polyethylenlook, men i modsætning til det er materialet absolut ikke brandfarligt, og det har også effekten af ​​selvslukning i tilfælde af utilsigtet indtrængning af en gnist eller ild. Materialet svarer til brandmodstandsindekset B2. Denne indikator antyder, at flammen på grund af de anti-peroxidadditiver, der anvendes til fremstilling af plader, går ud i sig selv indenfor 4 sekunder. I tilfælde af en stor ild udsender skumplader varme otte gange mindre end naturligt træ.

arter

Klassificeringen af ​​loftsskumplader udføres ifølge flere parametre.

Ifølge metoden til fremstilling af produkter er:

 • injektion;
 • ekstruderet;
 • stemplet.

Injektionsmodeller fremstilles ved hjælp af teknologien for termisk grænseflade af skumplast, der består i at hælde flydende råmaterialer i en opvarmet form og i den efterfølgende ristning af materialet under dampens virkning. Produktets tykkelse når 14 mm, pladerne er ikke malet, og derfor er de kun tilgængelige i hvid.

Materialet har en smuk dyb relief, glat overflade og er et produkt med et optimalt forhold mellem pris og kvalitet.

Ekstruderede modeller fremstilles under anvendelse af ekstrudering af polystyrenmasser, ved hvilken vakuumdannelse af det skumdannede stof forekommer. Derefter påføres et filmovertræk på emnet. Fliserne har en glat skinnende overflade samt et stort modelprogram med et stort udvalg af præget design og ornament. Den PVC-film, der påføres fliserne, imiterer perfekt mønsteret af træfibre, natursten, stof, stuccoformning og træskæring.

Ulempen ved denne model er alt for mærkbar inter-tile søm, høj pris, samt umuligheden af ​​at male pladerne i den ønskede farve på grund af den laminerede overflade. Fordelene er let vedligeholdelse, et stort sortiment af farver og teksturer, lang levetid og høj materialestyrke.

Modeller er heller ikke tilbøjelige til at udvise yellowness og er i stand til at opretholde deres oprindelige udseende op til 10 år.

Stemplede modeller er produkter med en tykkelse på 7-9 mm, de er kendetegnet ved flade overflader og elastiske kanter, som følge af, at mellemlaget er næsten usynlige. Pladerne er lavet ved at stemplere emner af skumplastik, har en hvid farve og en grov tekstur.

Produkter kan males i enhver farve ved hjælp af en vandig emulsion, forudsat at denne model ikke har en beskyttende film påført visse typer stemplede produkter. Ulemperne omfatter lav styrke og tilstedeværelsen af ​​støbning ar og flash, som kræver omhyggelig trimning før installation.