Glans eller lak stræklofter

Glatte eller lakeret stræklofter har ikke kun et attraktivt udseende, men kan også gøre rummet mere rummeligt visuelt. Denne type produkt er ikke bange for temperaturændringer, udsættelse for sollys, høj luftfugtighed. Det er heller ikke underlagt kondensatdannelse, så det kan installeres i køkkenet eller badeværelset.

Måske er den største fordel ved lakestænger deres evne til visuelt at gøre rummet mere rummeligt. Særlig effekt kan opnås med korrekt valgt belysning, som kombineres med lakloftets reflekterende overflade. På et sådant loft kan du installere en lysekrone eller spotlights - afhængigt af kundens ønsker.

 • Lackfolie
 • Barrisol

Gratis forsendelse
inden for Moskva Ring Road

Fri afgang
zamerschika

10 års garanti

Rabat ved bestilling fra webstedet

Sømløse laklofter har den unikke evne til at reflektere det diffuserede lys, der kommer fra belysningsenhederne, mens man maler resten af ​​de indre elementer i de toner, som deres belægning, det vil sige PVC-film, har. Vores elektroniske katalog indeholder omkring 150 forskellige løsninger til lakeret lofter, hvoraf de mest almindelige er hvide, samt andre mere dristige og lyse farver.

Vi tilbyder en sådan service som et gratis besøg af en måler, som vil fortælle dig detaljeret om alle funktionerne ved montering af lakstræklofter, viser kataloger og også foretage alle nødvendige mål og lede dig på arbejdsomkostningerne.

Lakstræklofter

Modernitet dikterer dens forhold i design af lokalerne, og en af ​​dem - originalitet. I dag kan der ikke opstå en situation, hvor helten i filmen "The Irony of Fate..." kom ind, fordi hvert interiør adskiller sig fra dets individualitet af møbler og finish. En væsentlig rolle i dette er tildelt suspenderede lofter, som vinder stigende popularitet på grund af deres praktiske, æstetiske og et stort udvalg af modeller.

Fordelene ved lakstræklofter

Blandt de mange stræklofter står lakstof adskilt fra hinanden. Den specielle sammensætning, der påføres overfladen af ​​PVC-folien, giver den en unik reflekterende egenskaber. Spegelvirkningen af ​​overfladen overstiger 80%, den er endog højere end den af ​​glatte lærred.

Derudover har laklofter andre fordele. Dette er:

 • rimelig pris;
 • nem installation;
 • fugt modstand;
 • evnen til at modstå betydelig vægt (op til 100 liter vand pr. kvadratmeter);
 • holdbarhed;
 • Mulighed for gentagen installation
 • antistatiske egenskaber, der giver enkel og sjælden pleje
 • stort udvalg af farver.

Anbefalinger til valg af lakloft

På grund af den høje refleksivitet af lakestrykket, anbefaler vores specialister ikke at installere dem i vinduer med værelser på nederste etager. Glem ikke, at alt der sker i rummet vil blive afspejlet i loftet og vil være tilgængeligt for udenforstående.

Men for lænskaber og badeværelser er laklæder en fremragende designløsning, der øger visuelt et lille rum. I disse værelser vil lakket stof se godt ud både uafhængigt og som elementer i et kombineret loft.

Muligheden for at installere et lakloft i værelserne bør ikke udelukkes helt. Du skal bare tage højde for, at alt vil blive tydeligt reflekteret over det. Derfor er det stadig bedre at bruge lærred med en spejleffekt i multilevel og kombinerede strukturer som et element i rumzonering. I sådanne tilfælde vil det være hensigtsmæssigt belysning af LED-stripen placeret langs banens omkreds.

Hvad angår valget af farvelaksstrammer, så er det et smagsspørgsmål for alle. Ikke desto mindre bemærker vi, at lærredet af en rig farve, der allerede er en lyspunkt, vil begrænse mulighederne for resten af ​​dekorationen og møblerne.

Samtidig vil et hvidt eller let loft på pastellfarver være meget lettere at kombinere med andre elementer i interiøret. Hvis du kun tager de første trin i designet, anbefaler vi, at du kun foretager et sådant valg.

Stræklofter

Loftet kan males eller limes, forsynet med gipsplader eller plastik, men det eneste du skal bruge til at sætte al din styrke på er farveløsheden i sin farve. Udseendet af et stort antal forskellige overflader og materialer på markedet har ført til, at omkostningerne ved nedhængte lofter falder. I dag kan næsten alle have råd til at afslutte loftet med vinylfolie, men farvepaletten på strækloftet hos enhver ejer bliver forvirret under udvælgelsen.

Indhold:

Typer af stræklofter

Farvdesignet af lofterne i huset er i dag et meget vigtigt og interessant spørgsmål, som moderne ejere normalt gerne vil løse på egen hånd. Ved indretning af lejligheder for et par årtier siden blev loftet tænkt på sidst, mens stræklofter med snehvid farve blev betragtet som dyre og eksklusive. Og i dag er PVC-film de klareste farver og forskellige teksturer.

Valg af farve på strækloftet ved første øjekast virker som en ret simpel opgave, som et barn selv kan klare. Men det viser sig slet ikke. Forkert valg af farver kan skabe en dyster atmosfære eller adskille interiøret. Derfor kan du ved at vende hjem føle, at situationen ikke bidrager til afslapning, men at diskordere.

Streklofter kan opdeles i flere typer: mat, lak, fotoudskrivning, perlemor og metallisk. Alligevel bruger ejerne i de fleste tilfælde lakestrygter. Og alt dette skyldes et ret bredt udvalg af filmfarve samt andre karakteristiske egenskaber. Nu vil vi overveje nogle af hovedtyperne af strækloft.

Uigennemsigtige stræklofter

Matt stræklofter bruges normalt til det klassiske interiør. Strukturen af ​​dette materiale er meget lig det klassiske maleri. Disse lofter er ideelle til værelser, hvor folk med en konservativ holdning til ting og lofter vil blive placeret. Disse værelser synes at være behagelige og bekvemme.

Farve stretch loft med en mat film, som regel pastel eller hvid. Alle er vant til at følge deres egne følelser af smag, men det er stadig perfekt, at der anvendes et hvidt matte loft til store biblioteker, haller og stuer. Mest af alt sengetoner passer ind i soveværelset, hvor du vil slappe af og slappe af.

Lakstræklofter

Lakstrækloft skal nødvendigvis være i harmoni med det samlede billede af interiøret. Farveområdet af sådanne produkter har mere end 120 nuancer af alle farver i regnbuen, det hjælper ejerne med at vælge den perfekte farve til ethvert rum. Lakkestrækloft giver visuelt dybde til rummet, denne effekt opnås på grund af spændvidden af ​​strækloftet. Husk: jo mørkere filmen, jo større reflektionseffekten og følgelig jo større er spekulariteten.

Stræklofter maling

For et mere spektakulært design anvendes et metalloft strækloft, hvilket giver grace og friskhed til rummet. Disse farver strækker lofter bruges normalt i små værelser, men med en rig finish.

Tips til valg af farve på strækloftet

Farve er en ret interessant ting, som gør et almindeligt rum til noget meningsfuldt og tvinger øjet til at forblive på lyse genstande og påvirker personen på en særlig måde. Valget af farve til konstruktionen af ​​strækloftet er en seriøs opgave, fordi det er nødvendigt, at resultatet ikke er et ansigtsløst rum, men en harmonisk. Derfor skal du først finde ud af nogle få punkter, inden du bestemmer hvilken farve der skal laves i et strækloft. Hvad skal rummet være til, hvilken stil det vil blive dekoreret, hvad er væggenes højde og rummets størrelse, hvilken skygge af møbler, vægternes farve og andre forskellige indvendige elementer.

Spørgsmålet om harmoni

For at bestemme farve på strækloftet skal du først vælge væggenes farve, tapet eller mønster på tapetet, samt have laminat, vægpanel, flise, det vil sige alle materialer, der skal bruges til efterbehandling. Den optimale farve af loftet anses for trods alt at være en tone, der ikke kun er slående, men stadig i harmoni med de omgivende genstande (vægge og belægninger).

Hvis pludselig ikke afhænger af valg af farve afhænger af afslutningen af ​​rummet, så er det nødvendigt, at strækloftets farve er i overensstemmelse med nogle specifikke elementer eller detaljer i interiøret, fx tæppe, sofa, gardiner, facadefacade. Men stadig, hvordan man vælger farven på strækloftet? Den mest sikre og optimale løsning er et beige strækloft.

En af de største fejl i denne sag er designet i en farve af interiøret, og alt dette sker på grund af ejernes ufuldstændighed, som ikke ved noget om farven. Hvis klassisk foretrækkes i design, skal farven til loftet vælges lettere med 1-2 toner. Loftet i henhold til reglerne skal sammenlignes med den indre kontrast, men alt skal være i samme farveskema.

For eksempel, hvis væggene er beige toner, så kan farven på loftet gøres lysebrun, den er mørkere med 1-2 toner. Loftet kan også laves i overensstemmelse med gulvene, medmindre det selvfølgelig ikke er mørkt træstruktur. Her er funktionerne de samme som med væggene.

Du skal også huske på, at væggenes og loftets kontrast er en glimrende løsning, men den hyppige brug af flere farver på én gang kan føre til, at rummet simpelthen bliver "knust" af farve. Det er nødvendigt at være opmærksom på rummets natur og område, inden der indføres flere farver ind i interiøret.

Stretch loft tekstur

Et andet træk ved strækstof er loftets evne til at absorbere og reflektere lys. Afhængig af dette er stræklofterne af følgende teksturer på markedet:

 • Satin og matte lofter. De har evnen til at "indsnævre" rummet, samt reducere dens dybde. Det betyder, at der er en lov der er modsat af "det modsatte": det blanke mættede mørkefarvede loft er velegnet til store rum, og for små selvfølgelig sløvt loft.
 • Det blanke loft er dybt og har næsten en spejl effekt, og derfor en ejendommelig charme. Dette strækloft kan give meget lys, udvide grænserne og tilfredsstille skønhedens følelse.
 • Suede loft er en god løsning til soveværelset, fordi det bringer trøst og dyrker varme.
 • Fantasy lofter med tekstur af metal, sten, træ ser godt ud i små værelser (køkken, korridor, badeværelse).

I dag opnår kunstlofter også stor popularitet, som er reelle kunstgenstande og er i stand til at understrege atmosfæren og raffinementen i et hus.

Principper for farvevalg

I et værelse, der er designet til mentalt arbejde, for eksempel en studie eller et bibliotek, skal loftet indrettes lyst. Monotone nuancer giver mulighed for at føle friskheden, men også appetere og distrahere fra arbejde. Når man vælger strækloftets farve, er det værd at huske at farven på grønlig-blå og aqua stimulerer hjernens aktivitet, men samtidig er det umuligt at vælge en aggressiv farve - orange eller rød.

Farven på loftet er det nemmeste at vælge, hvis der er gipsvæg i sin konstruktion, som normalt altid er malet hvidt. For resten af ​​loftet kan du bruge alle mulige farver - fra lys til mørk. Det lyse loft vil også se smukt og stilfuldt ud, uden at skabe effekten af ​​tryk.

I verdenspraksis er der sket en sådan tendens - brugen af ​​en ret stærk kontrast i farven på et strækloft med andre grundlæggende farver i et rum. Det er meget sjældent at finde et indretning med en monokrom farveopløsning, normalt for et levende miljø, vælg en kombination af farver.

Kontrasterne af kolde og varme toner er mest interessante. Varme farver er røde, gule og orange, samt alle mulige nuancer som følge af dem - brun, crimson og terracotta. Og de kolde nuancer omfatter blå, blå, blågrøn og grøn.

Ved valg af strækloftets farve er det nødvendigt at tage højde for, at de fleste af strækloftens farver ændrer deres mætning og intensitet under påvirkning af lys. I stærkt lys mørkere, blå, cyan og andre nuancer af dette spektrum, og orange, grøn og rød lyser. Hvis du tager højde for sådanne ændringer, er det selvfølgelig bedre at gennemføre eksperimenter med forskellige farver, inden du træffer beslutning om at købe et strækloft.

Hvis rummet er lille, og du vil øge rummet visuelt, så skal du vælge lyse farver til loftet. Men det skal også huskes, at lak stræk lærred af lys toner er ikke så meget spejlet som mørke. Du kan også udvide rummet ved at vælge et koldt skygge strækloft. Dette vil selvfølgelig give anledning til en følelse af frihed og plads.

I for store rum er det bedst at bruge mørke lofter, fordi de er i stand til at reducere rummet. Men det kan også opnås ved at bruge lyse varme toner, for eksempel rød, gul. Værelset bliver mere komfortabelt og mere komfortabelt.

Linen farve for hvert værelse

Det er nødvendigt at lære at vælge farve på strækstof til hvert enkelt rum (soveværelse, køkken, stue, børnehave). I køkkenet skal strækloftets farve give en følelse af appetit, hvilket betyder at den skal være rød. Hvis du har lavet køkkendesignet i beroligende farver, så skal de nøjagtig samme nuancer vælges til loftet.

For børns værelser tilbyder farvekataloget rolige lys nuancer. I børnehaven kan du også installere paneler med fotoprint, der viser deres yndlingsbarns tegn. Men det er dog vigtigt at give et neutralt billede, der ikke forhindrer barnet i at fokusere opmærksomheden. For børn anbefales lofter af blå, grøn, hvid, lys violet og pink generelt.

Hvordan vælger du strækloftets farve og kombinationen af ​​farver til soveværelset? Normalt for soveværelser anbefales det at vælge strakt lærred i beroligende farver. Det kan være fløde, hvid, lysegrøn, blå, lyserød farve. Lofter på samme tid kan være både flerfarvede og monofoniske og to ton. Stræklofterne ser godt ud i stuerne, er lavet i to farver, mens de vil understrege originaliteten af ​​det overordnede interiør.

Farvepalette stræklofter

Hvidt loft

Stretchloft i hvidt er en ret almindelig klassisk løsning. Sådanne lærred kan installeres i forskellige rum, herunder meget store. Hvidt stretchloft, glat og perfekt glat, egnet til ethvert interiør, det kan bruges i kontorer, restauranter og lejligheder, og det hjælper selvfølgelig med at arrangere accenter i designet korrekt.

Brunt loft

Nu ved du, hvordan man vælger farve på strækloftet. Det er vigtigt at tage hensyn til rummets formål og størrelse samt strammens struktur, der styres af de generelle regler for valg af PVC-filmens farve og problemer med at skabe harmoni i rummet.

Glossy stretch lofter

Glat loft med en pris på 576 RUB / M2

Fordelene ved det blanke loft

I modsætning til det matte vil det hvide eller spejlede blanke loft i kombination med spotlights tiltrække mere opmærksomhed. For at reproducere et tredimensionalt billede kan du bruge en malet overflade med et mønster. Udvid rummet vil hjælpe skinnende lærred, som afspejler alle overflader, møbler, indretning. Rummets højde øges automatisk med en lignende loftsstruktur.

Indholdsfortegnelse:

Den bedste mulighed er et blankt loft med belysning i indersiden af ​​kontoret, trange lejlighed. Det er vigtigt i dette tilfælde at installere lamperne korrekt, så rummet er fyldt med lys og lys. Og også udarbejde et udkast til den fremtidige struktur, hvorved vi vil slippe af med uplanlagte omkostninger og reducere omkostningerne ved produktet. Beregn prisen på det fremtidige loft under hensyntagen til alt muligt arbejde gennem en online-regnemaskine.

Installation og installation af glatte lofter

Glatte stretchlofter kan også monteres i poolen, natklubben, restauranten. Polyvinylchloridfilmen, hvorfra de fremstilles, anses for at være fugtighedsbestandige, det samler ikke støv. På et sådant loft vil ikke samle kondensat, skimmel og snavs. Hvis du bruger dit loft korrekt, vil det vare 20 år eller mere.

Det blanke hvide loft er en praktisk, overkommelig og æstetisk løsning. Det giver ikke vand igennem, så det forhindrer lækage ovenfra. Lerret er meget elastisk, fordi det nemt kan modstå ca. 100 liter væske spildt fra naboerne ovenfor. Du kan så blot trække det ned, så materialet er i sin oprindelige position.

Brugen af ​​glatte lofter i designet

Strækblanke lofter er ubegrænsede designmuligheder. Med deres hjælp er der skabt bølgete, koniske, buede strukturer. I spændingsarket kan du nemt installere baggrundslyset, opdele det i zoner, der bruger det. Duv af denne type har et bredt udvalg af farvepaletter, som du kan købe i vores firma.

Strek hvide lofter har fremragende reflektivitet, de visuelt udvide rummet, er billige, men ser meget præsentabel. Sådanne designs har en hvid og glat overflade.

Specialister vil installere loftet i løbet af et par timer. Basisoverfladen er i dette tilfælde muligvis ikke forberedt.

Hvidglans er den bedste mulighed for et trangt og lavt rum. Denne type lærred vil give rummet et notat af højtidelighed. Med et hvidt blankt loft kan du få fantastiske visuelle effekter, der kan mærkes selv i billedet.

Glossy stretch lofter priser og billeder

Glossy stretch lofter i Moskva findes i stigende grad ikke kun i lejligheder, men også i kontorer, butikker og forretningslokaler. Takket være sin specularitet forvandler de blanke lofter pladsen, hvilket giver interiøret et elegant tryk og øger visuelt rummet. Glitter og bredt udvalg af farver giver dig mulighed for at gøre ethvert design stilfuldt.

Nøglefordele

PVC lak film er i stor efterspørgsel, fordi de har mange fordele:

 • visuelt øge rummet på grund af den praktiske fuld volumen afspejling af alle objekter, derfor ideel til små værelser (korridorer, badeværelser);
 • de er ikke bange for udsættelse for fugt, derfor er de velegnede til dekoration af køkkener, badeværelser og andre rum med høj luftfugtighed;
 • antistatisk, tiltrækker ikke støv og kræver ikke særlig pleje;
 • garanteret en glat overflade til minimale omkostninger i forhold til gipsvæg og maling;
 • de er kendetegnet ved deres universalitet, da de anvendes til færdiggørelse af boliger og boliger i forskellige størrelser og formål;
 • attraktivt udseende, mousserende lys og volumetrisk refleksion giver interiøret unikhed, stil og prestige.

Oprettelse af et unikt interiør

Glossy stretch lofter, på grund af sin udsøgte udseende og skønhed, bruges ofte af designere i design af kontorer, butikker, boliger og andre lokaler. På grund af den visuelle stigning i rummet bruges de oftest i små værelser, men de er også blevet brugt i stuer, soveværelser, spisestuer, børneværelser.

De glatte spejlflader af ikke kun hvidt, men også andre farver - sort, blå, rød, beige osv. - se smukt. Varianterne med fotoudskrivning har et elegant og unikt udseende. Lakfilmene ser stilfulde ud i flere niveauer, og materialer af andre teksturer er i stand til at understrege deres særlige elegance.

Denne finish kombinerer perfekt med forskellige typer belysning. Spotlights skaber et glimt af stjerneklar himmel, da hvert lysarmatur er smukt afspejlet. Brug af LED'er har både æstetisk og økonomisk side. LED-bånd til baggrundsbelysning kan også bruges.

Tidligere på grund af den høje pris kunne kun rige mennesker købe lakfilm, men med tiden ændrede alt. Nu kan enhver købe stræklofter, prisen på produkter er tilstrækkelig, og kvaliteten er på et højt niveau.

Nem pleje - nøglen til langsigtet skønhed

Mange tror fejlagtigt, at lakfilm, især hvide, mister deres tiltrækningskraft og spekulation over tid. Vores firma har materiale af høj kvalitet, så det mister ikke dets driftsmæssige og æstetiske egenskaber.

Glossy stretch lofter at passe dem nemt. Der kræves ingen specielle rengøringssammensætninger, og støv, der er ophobet over tid, kan fjernes med en fugtig svamp eller en blød klud. I køkkenet kan overfladen vaskes med rengøringsmidler, såsom fad gel. Den eneste regel er ikke at bruge slibende stoffer, og så vil overfladen glitre og glæde med sofistikering i lang tid.

Hurtig og høj kvalitet installation

Glossy stretch loft kan købes til en lav pris i vores firma Union. Film fra europæiske producenter præsenteres i en bred vifte, så du kan omdanne ethvert værelse eller værelse. Rummet vil fungere med nye farver, og materiale af høj kvalitet vil vare i lang tid.

Vores eksperter vil hurtigt og effektivt udføre installationsarbejde. Bare et par timer og spejloverfladen af ​​hvid, blå, beige eller anden farve vil glæde dig med det smukke udseende. På trods af rimelige priser garanterer vi høj kvalitet på produkter og udført arbejde. Sikre medarbejdernes kvalifikationer og erfaring.

Stretch Loft Glossy sin pris du er mere end tilfreds, for at blive bekendt med prisen på blankt strækloft i vores prisliste.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Moderne stræklofter bruges til at skjule alle mangler i basen og selvfølgelig at give et unikt design til værelset. Blandt alle sorter af sådanne lofter står lak strækloft, som i modsætning til andre sorter har en reflektivitet.

Sidstnævnte afspejler mere end 80% af den lysfløde der falder på den. Lad os først se, hvad spændingssystemerne i princippet er, og se nærmere på lakvarianterne.

essens

Stretch Loft - Dette er en tynd og meget slidstærk lærred, som trækker på en forudinstalleret profil.

Profilmateriale kan være:

Typer af profiler afhængigt af, hvad de kan knyttes til:

 • universel
 • væg
 • overliggende

Lærred materiale kan være:

Alle PVC har flere fordele:

 • Lang levetid, producenter garanterer fra 3 år
 • Nem at installere og ingen forudgående arbejde er påkrævet.
 • Til installation behøver du ikke at tage møbler ud og dække alt med beskyttende film - der er ingen affald, når du installerer
 • Nem at rengøre (vask), ikke bange for kemikalier (se Sådan rengøres strækloftet korrekt)
 • Undgå at udvikle bakterier og svampe på dem.
 • De har en perfekt flad overflade.
 • De behøver ikke at være malede eller hvide.
 • Må ikke falme
 • Modstandsdygtig mod vand, de udgør ikke kondensat
 • Holdbar, stødbestandig
 • Modstandsdygtig mod deformation
 • Skjul fnug, uregelmæssigheder og revner, masker kommunikation
 • Opsamler ikke statisk elektricitet, og som følge heraf ophobes ikke støv på sig selv
 • De kan ændre den rumlige følelse i rummet.
 • Takket være dem kan du opnå et specielt lysdesign indendørs.
 • Muligheden for at danne forskellige former
 • De er sikre: ikke-brændende, giftfri, ikke-allergifremkaldende
 • Mange teksturer og farver er til rådighed (se. Farveområde af hævede lofter - design ideer)
 • Giv rummet en original stil.
 • Effektiv og moderne udseende.

PVC tekstur kan være:

 • Matt finish
 • Sateen (se Sateenlofter: funktioner og pleje)
 • Glans (lakeret)
 • gennemskinnelig
 • spejl
 • perle
 • metallisk
 • Syuide
 • Perforeret.
 • pris
 • Tilstedeværelse af sting
 • Modtagelig for mekanisk belastning med skarpe genstande.
 • Bange for lave temperaturer

Stof afviger fra PVC i følgende kvaliteter:

 • De er velegnet til værelser med negative temperaturer.
 • De er sømløse
 • Modstandsdygtig overfor mekanisk stress.
 • Under installationen behøver de ikke at blive doused fra en varmepistol, i modsætning til PVC.
 • Evnen til at anvende en tegning

Installationsmetoder afhængigt af enheden, der monterer lærredet på profilen:

Når kile- og hæftemonteringsmetode ikke kræves præcise dimensioner, er det nødvendigt, at lærredet var mere end gulvarealet. Afhængigt af den måde, lærredet strækkes ud, og de overskydende rester af lærredet skæres af.

Med harpoon monteringsmetode er en slags krog af samme materiale svejset langs kanterne på lærredet. Ved montering af lærredet klæber denne kroge til fremspringet i profilen og dermed lærredet spændes. I dette tilfælde er det nødvendigt med omhyggelige målmålinger for nøjagtigheden af ​​materialets dimensioner.

Harpun metode er den mest populære, som i dette tilfælde, om nødvendigt, i fremtiden demontering er muligt. Derfor bruges denne metode til selvinstallation.

Med lak

Alle fordele og ulemper samt forskellene i PVC-film er blevet givet ovenfor, nu vil vi mere omhyggeligt på glans (eller lak).

De har en spejleffekt, da de som tidligere nævnt afspejler lyset, der falder på dem. På grund af denne egenskab er de i stand til visuelt at udvide rummet, hvilket er meget nyttigt, når man vælger at vælge byggematerialer til reparation i et lille rum.

Ikke kun i stand til at gøre rummet mere voluminøst, men også gøre det lysere og lettere. Og på grund af muligheden for installation i lysdesign på anmodning fra ejeren og hvad der nu er lamper, kan rummet gøres lyst og originalt, så vidt fantasi er nok. Brug ofte mange spotlights (se billede)

Denne ejendom medfører straks en sådan funktion som mere synlige sømme mellem lærredene. Men nu producerer de allerede lærred af en sådan bredde, at du kan strække et sømløst loft i et rum med en side på op til 5,5 meter.

På nuværende tidspunkt kan lærredene være af forskellige farver, og der er flere muligheder for deres bredder:

 • I lærred 1,3 m bred er farverne meget store (mere end 100 nuancer) - disse lærred er produceret fra begyndelsen af ​​teknologien
 • De 3,2 m brede knive kan have mere end 80 nuancer af farver, de kan installeres problemfrit ind i et rum med en side på ikke mere end 3,5 meter.
 • De bredeste - med en bredde på 5 meter kan sådanne lærred strækkes og installeres i et rum med en side på højst 5,5 meter. Det er sandt, at farveskalaen af ​​så brede lærred endnu ikke er stor - den har op til 20 nuancer.

For at skabe et unikt design kan du kombinere 2 eller flere farver på samme eller på forskellige niveauer, der forbinder baggrundslyset, hvilket kun understreger luksusen af ​​dette valg (se billede).

Hvis du vil have loftet til at tjene den lange levetid tildelt, er det bedre at overlade installationen til fagfolk og vælge et bevist firma eller håndværkere. For dem, der stadig har besluttet at installere det selv nedenfor, er en installationsvejledning med egne hænder.

Selvinstallationsvejledning

 1. Det første du skal gøre er at bestemme designet: Vælg farven på lærredet selv og beregne også hvor mange lamper der skal være, og skitsere de steder, hvor de vil blive placeret.
 • Da produktet er holdbart, er det værd at udskifte ledningerne, hvis det er nødvendigt.
 • For at beregne området af lærredet er det bedre at tegne en grundplan, der betegner alle udragende dele og fastsætter alle mål.
 • For at beregne den ønskede profil skal du beregne rummets omkreds.

Det er vigtigt at huske! Ved installation af belysning må lyspærernes effekt ikke overstige 50 watt.

 1. Installationsprofil.
 • Minimumsindrykket fra bunden er 30 mm. Ved installation af spotlights skal afstanden være mindst 120 mm.
 • Før installationen er det nødvendigt at markere væggene med et niveau og skitsere linjen for det fremtidige loft, som skal være strengt vandret. Dette kan gøres med en piskekabel eller maskebånd.
 • Marker profil vedhæftede punkter. Intervallet mellem fastgørelser er ikke mere end 80 mm. Ved leddene skal afstanden fra profilens kant til fastgørelsen være fra 10 til 20 mm.
 • Det er nødvendigt at kontrollere de udpegede fastgørelsespunkter med en speciel indretning til påvisning af elektriske ledninger, således at de ikke ved et uheld bryder ledningerne.
 • For nøjagtige led af profiler anbefales det at skære dem med en stum og behandle med papir.
 • Profilen er kun tilsluttet på lige vægge, i hjørnerne er profilen trimmet på den ene side og bøjet i den rigtige vinkel.
 • Før du fastgør profilen, anbefales det at klæbe det først.
 • Ved hjælp af dykker og skruer er profilen fastgjort til væggene.

Tip! Hvis flyet er strengt vandret (der er ingen forskelle eller forskelle i højden) og tilslutning af spotlights ikke er angivet, så kan du vælge at lave loftprofilen.

 1. Installation af belysningskabler og tilhørende hardware.
 • Montering til spotlights og en central lysekrone er installeret.
 • Ledningerne lægges i en bølgemuffe og fastgøres til bunden med slangeklemmer. Det er vigtigt, at det ikke kommer i kontakt med strækloftet. På steder, hvor belysningen er tilsluttet, skal du frigive trådsløjferne med den ønskede længde.
 • Hvis det ønskes, kan du installere støjisolering i nichen mellem konturerne.
 1. Stretch canvas.
 • Fra rummet anbefales det at fjerne levende planter, dyr, plastikgenstande, som let smelter.
 • Det er nødvendigt at opvarme rummet til 60 grader Celsius (dette er kun nødvendigt for PVC), bringe lærredet ind i stuen og opvarm lærredet til samme temperatur. For at gøre dette kan du bruge en varmepistol.
 • For det første er materialet monteret i et af hjørnerne af rummet med et specielt klip. Denne vinkel - basen - skal noteres i instruktionerne til lærredet.
 • Næste - fast modsatte hjørne af lærredet til loftet. Så er alle andre hjørner også rettet.
 • Nu fra hjørnerne er det nødvendigt at fylde lærredet med en profil med en speciel spatel (her mener vi, at harpoon installationsmetode - en indikator for, at lærredet sidder fast er et klik, hvilket betyder, at harpunen er fanget på ledgen i profilen).
 • Når hele lærredet er fyldt, bliver alle folderne udglattet, når de udsættes for varm luft. For at gøre dette kan du bruge bygningen hårtørrer. Når lærredet køler ned - folderne ikke skal forblive, lærredet ser helt glat og jævnt ud.
 • Langs hele omkredsen af ​​det sted, hvor kluden er fyldt, er profilerne lukket med specielle indsatser.
 1. Montering af lamper og lysekroner.
 • Det er nødvendigt at bestemme placeringen af ​​lysekronen og lamperne, og på disse steder limes specielle plast termoelementer.
 • Den termiske ring skal limes med speciel lim. Under limningsprocessen påføres lim i en kontinuerlig strimmel.
 • Derefter (efter 5 minutter) skal du skære filmen inde i ringen og trække ledningsløbet ud.
 • I slutningen skal du forbinde alle lysene og skjule ledningerne tilbage, så det ikke berører materialet.

Videoen nedenfor viser dig, hvordan du kan installere strækloftet selv.

Og i konklusion

Så hvilken konklusion kan der drages ud fra alle ovenstående? Sandsynligvis er sådanne stræklofter ikke kun stilfulde, attraktive og komfortable, men også praktiske.

Det vigtigste er nøje at følge reglerne for driften. På trods af webens højspændingsstyrke er den meget bange for skarpe genstande, og den mindste berøring kan efterlade et grimt ar på overfladen, hvilket vil være meget svært at slippe af med senere.

Og sandsynligvis er dette det eneste negative, som er iboende i spændingsstrukturer. For alle andre parametre er de langt foran deres nærmeste konkurrenter.

Laklofter

Glatte PVC-lærred giver dig mulighed for at skabe vidunderlige loftsstrukturer, som afspejler hele indretningen af ​​rummet, og loftet vil visuelt stige. Dette er en rationel løsning for små i størrelse og højde lokaler. Hertil kommer, at priserne på stræklakken glæder absolut tilgængelighed.

Lakkertræer har erstattet hvidvask, har taget plads til tapet og maling. De er i perfekt harmoni med ethvert design af værelset eller værelset. Sådanne lofter kan ses i private huse, lejligheder. De ser godt ud i natklubber, i offentlige institutioner, i butikker.

Pastellfarver og refleksioner fra overfladen giver en atmosfære af mysterium og højtidelighed til rummet. Jo mørkere skyggen af ​​filmen er, desto højere reflektivitet. Farven på lakfilmstrækningen er valgt i overensstemmelse med den grundlæggende indretning. Det kan være ens i farver, komplementære eller kontrasterende, afhængigt af hvilken slags visuel effekt, du ønsker at opnå.

Ved at tilføje den originale belysning eller udføre et kunsttryk, vil du give loftet plads med et eksklusivt udseende.

Fordelene ved et lakloft fra "100 lofter"

 • Vi vil udvikle et unikt designprojekt, som ikke kun vil dekorere rummet, men også om nødvendigt visuelt rette ubalancerne i rummet.
 • Vilkårene for fremstilling af et blankt loft af enhver kompleksitet, enkelt eller multi-level design - er minimal.
 • Vi garanterer hurtig og præcis installation.
 • Vores priser på et stramt lakloft er blandt de mest rentable i Moskva.

Bestil lakloft i Moskva

Få bekendtskab med billedet af laklofterne, der præsenteres i vores virksomheds katalog. Så du kan vælge et design, der passer dig til en pris og indretning af rummet, samt billigt bestille en eksklusiv design udførelse af loftet. Kontakt virksomhedens specialister på telefon +7 (495) 233-22-60.

Lakstræklofter

Glatte eller lakeret stræklofter har ikke kun et attraktivt udseende, men kan også gøre rummet mere rummeligt visuelt. Denne type produkt er ikke bange for temperaturændringer, udsættelse for sollys, høj luftfugtighed. Det er heller ikke underlagt kondensatdannelse, så det kan installeres i køkkenet eller badeværelset.

Måske er den største fordel ved lakestænger deres evne til visuelt at gøre rummet mere rummeligt. Særlig effekt kan opnås med korrekt valgt belysning, som kombineres med lakloftets reflekterende overflade. På et sådant loft kan du installere en lysekrone eller spotlights - afhængigt af kundens ønsker.

 • Lackfolie
 • Barrisol

Gratis forsendelse
inden for Moskva Ring Road

Fri afgang
zamerschika

10 års garanti

Rabat ved bestilling fra webstedet

Sømløse laklofter har den unikke evne til at reflektere det diffuserede lys, der kommer fra belysningsenhederne, mens man maler resten af ​​de indre elementer i de toner, som deres belægning, det vil sige PVC-film, har. Vores elektroniske katalog indeholder omkring 150 forskellige løsninger til lakeret lofter, hvoraf de mest almindelige er hvide, samt andre mere dristige og lyse farver.

Vi tilbyder en sådan service som et gratis besøg af en måler, som vil fortælle dig detaljeret om alle funktionerne ved montering af lakstræklofter, viser kataloger og også foretage alle nødvendige mål og lede dig på arbejdsomkostningerne.

Glossy stretch lofter i Moskva og St. Petersborg.

Glatte stretchlofter er unikke lærred. De har unikke egenskaber, der kan hjælpe med at omdanne næsten ethvert rum og er uundværlige for mange designbeslutninger. Laklofter er meget populære overalt. Fordelene ved franske stretchlofter er indlysende:

 • blanke stræklofter øger visuelt rummet
 • har effekten af ​​"spejl" (især mørkfarvede lofter)
 • holdbar - modstå op til 100 liter vand
 • ideel til små rum

Sømløse blanke stretchlofter.

Selvom sømmen er praktisk talt usynlig på blanke lommer, er det alligevel meget mere mærkbar end på matte eller satinstrukturer. Derfor ønsker mange kunder at installere nøjagtigt det sømløse blanke stretchloft. Selvfølgelig kan du bestille sømløse stræklofter af lak tekstur fra os, men de vil ikke være europæiske. Du bør tage højde for det faktum, at glatte lofter fra Europa ikke er bredere end 2 meter, de producerer simpelthen ikke. Hvis du tilbydes franske sømløse laklofter, så er dette en åbenlys bedrag. Sømløs lærred er kun lavet i Kina. I vores virksomhed er disse lofter af fremragende kvalitet. Du kan læse mere om dem her.

Priser for blanke stræklofter.

Omkostningerne ved blanke stræklofter, herunder sømløse, i vores firma starter fra 500 rubler per kvadratmeter (eksklusive rabatter). Priserne i vores firma er blandt de laveste i landet. Vi vind ikke priserne på lofter og deres installation, vi er vant til at arbejde på fair og sælge stræklofter til vores kunder til overkommelige priser. Du kan også se på sømløse stræklofter, hvis priser er ret sammenlignelige med PVC, men kvaliteten er meget bedre!

Billeder af blanke stræklofter.

Nedenfor kan du se billeder af blanke stræklofter. På disse billeder kan du se lakens stræklofter installeret af vores specialister. Du kan se på resten af ​​fotos af vores værker i afsnittet "FOTO" på vores hjemmeside.