50 Usædvanlige lamper af træ

Træ lamper passer perfekt ind i interiøret i stil med Country, Natural, selv om der i enhver indretning er et sted til et stykke af naturen. Ved at oprette trælamper kan du være sikker på at de er lavet af miljøvenligt træ, foruden trælamper pr. Definition er giftfri.

Træarmaturer er i stand til at skabe en sjælfuld, afslappet atmosfære i køkkenet, i børnenes værelse, i stuen, i et ord vil en sådan lampe se spektakulært ud.

Træ lamper DIY fotos

Originale designer lamper af træ. Hjemmelavede lamper fra træet foto.

Hvis du kan lide at gøre alt sammen med dine egne hænder, anbefaler vi til din opmærksomhed et udvalg af de mest originale trælamper lavet af designere. Men for at lave sådanne lamper er det slet ikke nødvendigt at være designer, bare se på disse billeder, vis lidt fantasi, og du vil lykkes.

Træ er et unikt materiale, der bruges til forbedring af hjemmet siden vores forfædres tid, træ har positiv energi, det er et absolut miljøvenligt materiale. I denne artikel vil vi overveje de mest originale muligheder for fremstilling af lamper af træ.

Loftslamper af træ.

Originale suspenderede lysekroner lamper af træ.

Hjemmelavet lysekrone blomsterhave.

Lysekrone, til lavet af reb. For at lave en sådan lysekrone benyttes en oppustet ballon, som er pakket med et reb, så er rebet dækket af lim, når limen tørrer, ballonen blæser væk, og resultatet er en sådan konstruktion, hvorfra du kan lave en hængende lampe.

Lampen fra pallen. Træpallen er savet i dele, der bruges til fremstilling af lamper.

Lampen er lavet af almindelige køkkenstole.

Wicker lamper. Her er en kurve vævet af en tynd stang og ophængt fra loftet.

Bordlamper af træ.

Natlys af træ.

Gulvlamper lavet af træ.

Lampen kan også laves af en konventionel trækasse eller flere plader.

Lampebord fra den gamle stump.

Jeg anbefaler at se en interessant video master klasse til fremstilling af hængende lampe.

Designerlamper fremstillet af træ og krydsfiner - vi belyser ideer fra mesterklassen

Originale trægenstande giver komfort og hygge til indretningen. Hvis du ikke overrasker nogen med massivt træmøbler, udskærer på hylderne, så vil en gulvlampe, lysekrone eller vægsconce lavet af krydsfiner, grene eller snag definitivt tiltrække gæsterne.

Imidlertid er træprodukter dyre, især originale. Vi tilbyder at spare penge og skabe en belysningsarmatur med egne hænder. Derudover er det en fantastisk måde at gennemføre dristige ideer på, mens du bruger meget lidt tid. Til fremstilling af lamper og sconces vil der være brug for standard snedkeredskaber.

Praktisk evaluering

For at forstå, hvor godt lampen er lavet af træ, lad os veje fordele og ulemper ved denne usædvanlige indretningsartikel.

 • Økologisk renhed af træ er en vigtig fordel i forhold til polymerer og andre syntetiske materialer.
 • Ved opvarmning og i sin normale tilstand udsender træet aromatiske stoffer fra harpiksen - etheren, som slapper af og helbreder.
 • Enhver form er lavet af træmaterialer - råmaterialet er nemt at behandle med snedkeringsværktøjer.
 • Usædvanlig mulighed for indretning. Træ lysekroner i hjem og kontorer er sjældne.
 • Den største ulempe ved naturlige råmaterialer er brandbarhed. Farlige situationer kan opstå ved brug af glødepærer og patroner af dårlig kvalitet, forkert at forbinde dem.
 • Træ som parasitter og svampe.
 • Plantefibre absorberer vand og fugt, så produktet med en ændring i fugtighed får et nyt volumen og størrelse.

Ulemperne reduceres ved anvendelse af forskellige imprægneringer og passende forberedelse af strålen. Derfor kan lampen lavet af træ kaldes et nyttigt tilbehør, der vil understrege stilen på rummet og give det en charme.

Materiale forberedelse

Lamper og sconces er lavet af træmaterialer. I kurset er bestyrelser, grene, snags, krydsfiner - valget bestemmes af ideen. Ikke desto mindre, uanset design for lampen, tømmer, er det vigtigt at ordentligt forberede:

 • Træet skal tørres.
 • Billets bør behandles med komplekse imprægneringer med ildfaste og insekticide, antiseptiske komponenter.
 • Vælg værd solidt tømmer uden spor af rådner.

Udover træ fremstilles lygteholdere, snedkeredskaber og lim (fortrinsvis epoxy) til fremstilling af lampeskærme.

Hvilke lamper der skal bruges

Da træ er et meget brandfarligt materiale, skal du være forsigtig, når du vælger en lyskilde. Det er bedre at ikke bruge glødelampen til natlamper og lampeskærme - når det brændes, opvarmes det stærkt både patronen og træet.

LED lamper og bånd er egnede til sådanne hjemmelavede produkter - de udsender hvidt lys og opvarmer ikke overfladen, de er brandsikre. Diodebånd er ideelt kombineret med træ af enhver farve og tekstur.

Master klasse: lamper fra brædder

Ideer til at lave hjemme lamper overvejes ikke. Vi vil fortælle hvordan man laver en hjemmelavet lysekrone - den kan tages som grundlag for kreativitet.

Til fremstilling af brugsstråler af ethvert tværsnit, for eksempel 100 × 100 mm eller derunder, afhængigt af de ønskede dimensioner af det færdige produkt samt et spejl. Vi anbefaler, at du på forhånd udarbejder en tegning af lysekronen, som afspejler sidens længder og spejldelens område (den skal stikke ud over den indre omkreds for at hvile på bjælkerne).

 1. Vi laver emnet fra 4 stænger af samme længde.
 2. Dernæst danner vi en "lås" - skærer en rektangulær kop halv tykkelsen. Dette vil hjælpe chaskorez eller puslespil.
 3. Vi samler strukturen og lim delene sammen.
 4. Derefter udfører vi maleri.
 5. Fra topkanten strækker vi ledningerne med en chuck og fixer den indvendigt med beslag eller små negle.
 6. Ovenfor løser vi et spejl. Det vil spille rollen som en reflektor af lys. Vi gør fastsættelse på hjørner.
 7. Det er fortsat at vedhæfte suspensionen, for eksempel en kæde.

Videoen viser produktionsversionen af ​​et lignende objekt af belysning, driftsprincippet er det samme:

Flere ideer til armaturer fra bestyrelserne:

Lampe indbygget i falske lys. For at lave dem, forbinder vi 3 boards i U-form, i den resulterende niche skjuler vi ledninger og patroner.

Hjulet vil skabe effekten af ​​en gammel eller jagthytte, en skov bungalow. Elektriker fastgjort til toppen af ​​hjulet mod loftet.

En anden interessant løsning fra bestyrelserne, se videoen

Master klasse: lampeskærme og lamper lavet af krydsfiner

Krydsfiner er et letvægtsmateriale, der nemt kan behandles. Fra det kan du oprette en række forskellige produkter. For eksempel en usædvanlig nattelys lampe til en børnehave eller hall. Det ser ligeså godt ud på et landhuss terrasse og i en bylejlighed.

For en natlampe lavet af krydsfiner i form af et hus, tag en universel ordning, hvor du kan lave et mønster!

Nu fortsæt til fremstilling af:

 1. De skabeloner, der er forberedt til alle 4 sider, overføres til et stykke krydsfiner af enhver tykkelse.
 2. Sendt til at skære under det elektriske stiksav (eller en lasermaskine til den fineste undersøgelse af kronblade og små fragmenter). Du kan bruge manualen, men med et komplekst mønster bliver nødt til at tinker.
 3. Snitkanterne er malet med sandpapir.
 4. På samme måde arbejdes der på taget. Skær det til størrelse, lav et mønster og grind.
 5. Lim sammen emnet. For at holde de tynde ark fast sammen, indenfor huset i hjørnerne installerer vi stænger, på hvilke vi limer væggene.
 6. Vi starter patronen og fixer den på højre side af interiøret. Tråden kan indsættes i tegningen eller gøre et separat hul til det.
 7. Fastgør taget, lav bunden. Vi limer alle detaljerne også på hjørnebjælkerne.
 8. Gør en suspension eller monter en bekvem måde.

Huset er klar. Et hjemmelavet natlys eller lysekrone kan være enkelt med en almindelig ornament eller designer med en kompleks ide, væg eller bord. Vi præsenterer et video værksted om at lave et hus med flere sektioner.

Krydsfiner armatur kan være af nogen art. Det vigtigste ved at arbejde med dette materiale er behovet for at skære huller til lysets passage. Flere billeder af natlamper og lampeskærme:

For at montere en sådan lampeskærm fra krydsfiner, skal du klippe en låselås på hvert emne. Derefter kan forbindelsen af ​​dele udføres uden lim.

En lysekroner diffunderer lyset gennem rummet. Forbindelsen af ​​dele udføres med dekorative skruer.

Master klasse: lamper og lysekroner fra grene

Grener - dette er det mest tilgængelige materiale til kreativitet. De kan indsamles når som helst i parken eller i den offentlige have og begynder straks at skabe. Forskellen i grene fra andre træpræparater - de behøver ikke at blive tørret. Så længe de har fugt, kan du bøje dem og skabe forskellige former. Over tid vil de tørre ud og ikke længere håndtere.

Før du høster kvisterne, skal du beslutte dig for design af lampeskærm eller lysekrone. Vil det væve eller binde tykke pinde med et reb, vil træ kombineres med andre produkter - smedning, metalrammer, etc. Vi præsenterer nogle interessante ideer:

En mesterklasse hjælper med at gøre et sådant interiør tilbehør:

Generelle anvisninger for at skabe et loft på filialerne:

 1. Forbered grenene af den ønskede størrelse. Det bør fjerne fokuserne på ødelæggelse, parasitter, behandle dem med antiseptiske midler.
 2. Efter at have besluttet design, begynder vi at samle formularen. Vævning har ikke en streng algoritme, det er vigtigt den nemmeste måde at blande kvistene indbyrdes. Fastgørelseselementer bæret tømrerlim.
 3. Vi introducerer en patron eller LED tape, fastgør på ledningen.
 4. Hvis det er nødvendigt, maler du produktet.

Det er nemt at lave en lampeskærm fra grene, der kræves ingen specielle færdigheder til dette såvel som værktøjer.

Master klasse: lampe fra en log

Som en blank til en lysekrone kan en almindelig log og endda en snag handle. Det vigtigste, at materialet blev tørret og neutraliseret fra insekter og mikroflora.

 1. Vi giver den tomme størrelse den nødvendige størrelse.
 2. På de steder, hvor patroner introduceres, laver vi huller med samme diameter som den skjulte del af den elektriske enhed.
 3. Vedhæft suspensioner.
 4. Vi indsætter elektrikeren.

Master klasse kan ses i videoen:

En snag eller pind med usædvanlig form kan omdannes til et mesterværk ved at tilføje en simpel lampeskærm til den:

Lysekroneflasker

Ikke-standard look kombinerede lamper, for eksempel en træbase og glasflasker som loft.

Glas spredter lys og skaber nuancer af forskellige farver. At lave et sådant loft er simpelt:

 1. I træskærmen danner åbningerne til flasker. Nakken skal passe tæt, så diameteren vælges så præcist som muligt.
 2. Til toppen af ​​brædderne fastgøres suspensionen. Kæderne, som konstruktionen kan hænge fra loftet, ser originale ud.
 3. Forbereder flasker. For at give lys skal bunden fjernes. Dette kan gøres ved at opvarme glasset med kogende vand og derefter hurtigt overføre flasken under en strøm af koldt vand.
 4. Flasker indsættes i hullerne i brættet, gennem nakke stræk elektriker.

Videoen viser processen med at skabe en interessant bordlampe.

Online hjem guiden

Håndlavede trælamper passer perfekt til indretningen, hvilket gør atmosfæren i hjemmet mere varmt og hyggeligt. Originale lamper fremstillet af træ er ganske populære i de seneste tider og bliver et sædvanligt element ikke kun af boligindretninger - de findes ofte i caféer, restauranter, museer og andre offentlige steder.

En sådan ting kan perfekt passe ind i interiøret og forædle det, hvis du henter materialer, der passer bedst til indstillingen.

Resume af artiklen:

Materialegenskaber

Naturligt træ, ud over dets æstetiske egenskaber, har en række væsentlige fordele. Produkter fremstillet af det er nemme at bruge og miljøvenlige. Ved opvarmning udsender træ ikke giftige stoffer og omvendt - har en gavnlig effekt på mennesker med kroniske respiratoriske sygdomme, der har helbredende egenskaber. Især karakteristisk for en sådan handling for nåletræer.

Træ er et materiale, der er tilstrækkeligt fleksibelt, således at en mester i stand til at finde præcis de former, han opfattede. Derfor kommer ethvert kreativt designidé til liv. Luksuriøse billeder af eksklusive trælamper er let overbevisende.

Materialet er ret alsidigt, som det kan bruges bredt i næsten enhver form for interiør. Interessante konfigurationer og en række forskellige former giver dig mulighed for organisk at tilpasse ting i enhver stil.

Lamper af træ i interiøret ser godt ud og ædle og eksisterer også sammen med genstande fra forskellige materialer: plastik, glas, metal.

Sammen med de nævnte fordele har træet også ulemper. Det er meget brandfarligt, hvorfor produkter ikke bør placeres i lokaler, hvor der er pejse, gaskomfurer og andre kilder til mulig antændelse.

Materialet er meget følsomt for ændringer i temperatur og høj luftfugtighed, så placering af lamper fra træ i badeværelset eller køkkenet er yderst uønsket. Derudover tiltrækker træ små skadedyr - termitter og andre insekter. Produkter skal fortrinsvis være dækket af specielle beskyttelsesforbindelser, der forhindrer deres udseende og beskytter materialet mod deformation.

Følg en række enkle forholdsregler ved brug af apparatet:

 • Placer lyskilden i en tilstrækkelig stor afstand fra en åben ild (pejs, komfur);
 • Husk at det optimale sted at lokalisere enheden betragtes som værelser med et normalt fugtighedsniveau og stuetemperatur;
 • træ lamper tillader ikke installation af almindelige glødelamper i dem: deres opvarmningstemperatur er for høj, det er ikke sikkert; Brug LED, halogen, lysstofrør.

Anvendelse i forskellige interiører

Trælampens alsidighed giver dem mulighed for at finde anvendelse i udformningen af ​​et bredt udvalg af værelser, uanset stil. De er mest hensigtsmæssige i rammerne af et landsted, indrettet i stil med land, Provence, orientalske stilarter. Kombinationen af ​​naturlig enkelhed med sofistikation er den mest værdifulde kvalitet af træ.

Originale lamper "antikke" lavet af træ er meget efterspurgt i retro stilarter. Ofte er de lavet i form af hjul fra en vogn, omkring omkredsen er der lamper i form af stearinlys. Et sådant design bruges normalt i restauranter, barer, hoteller.

Loftmodeller ser godt ud i store værelser og stuer, hvilket bringer luksus og elegance til interiøret. Spotbelysning er relevant for små rum, især hvis de har lave lofter.

Til landstil passer armaturer af enkle former, uden alle overflødigheder. De kan se lidt ru, men de vil skabe en følelse af enhed med naturen og vil organisk passe ind i rummet uden at være i konflikt med andre objekter.

Orientalsk stil kræver brug af massivt træ, glæder sig over klare former og linjer, tilføjelsen af ​​orientalske motiver.

Til klassiske retro klassiske muligheder eller flere originale modeller, stiliseret antik.

Klassikeren giver mulighed for at bruge farvet glas, lampeskyggen kan laves af det; træstrukturer har glatte, strømlinede former.

High-tech giver dig mulighed for at lave originale designs, der kombinerer træ med metal, frostet glas og andre materialer.

Sådan laver du en lampe af træ med egne hænder

Selvfølgelig bestiller du produktet i specielle værksteder, får du et perfekt fremstillet poleret produkt. Men hvis du har erfaring med træ, kan du forsøge at lave en eksklusiv ting fra det materiale, der er tilgængeligt for dig.

Trælamper med egne hænder er lavet af:

 • grene;
 • boards;
 • bark;
 • SPIL;
 • logfiler;
 • finer.

Hvis du har en ide, som du ikke kan vente med at implementere, er du velkommen til at starte. Til at begynde med skal træet være forberedt, behandlet med beskyttelsesopløsninger og imprægneringer, vent til fuldstændig tørring.

Denne fase er obligatorisk: råproduktet vil ikke tjene dig i lang tid. Derefter samles strukturen og forsegles. Vi foreslår at du forsøger flere originale indstillinger.

Lygternes lampe

Denne kreative idé kræver ikke meget arbejde og omkostninger til at implementere - brug snags fundet i skoven under dine fødder. De er eksklusive i sig selv: Hver bøjning af en gren er unik. Alt du skal gøre er at finde en passende prøve, rengør den af ​​bark og overskydende træ, og tør derefter grundigt. Til tørring er et ventileret sted velegnet væk fra direkte sollys.

Efter fuldstændig tørring er det nødvendigt at sande snagbrønden med sandpapir. Bestem den side, der vil blive fastgjort til loftet. Blad gør det til riller, hvor du lægger ledningerne. Ved afslutningen af ​​arbejdet med ledningerne skal hullerne anbringes grundigt og derefter behandles med en plet til kitt i træets farve.

Patronerne er fastgjort til enden af ​​snaggen, du kan tænke på forskellige måder at fastgøre dem på. Ved afslutningen af ​​processen træ lak. Det er nødvendigt at lægge flere lag tørring hver. Vælg akryl eller vandtæt lak.

På samme måde kan du også designe en bordlampe eller en væglampe - en snag vil tjene som et glimrende grundlag. Denne ide er let at implementere, selvom du ikke har tømrerfærdigheder.

Branchekroner

Omhyggeligt udvalgte mellemstore grene samler sig på en sådan måde, at nogle af dem er placeret vinkelret på loftet. Dernæst skal du fikse på enderne af loftets grene, og ledningerne blæser forsigtigt omkring dem. I stedet for grene kan du bruge det rigtige rhizoom, hvis du er heldig at finde den i skoven.

Find og oversæt dine egne ideer - træet giver mange muligheder for at eksperimentere ved hjælp af fantasi. Du vil blive belønnet for kreative impulser, der modtager forfatterens produkt, som vil dekorere interiøret.

Gør det selv - Sådan gør du det selv

Sådan gør du noget selv, med dine egne hænder - hjemstedets hjemsted

Bordlampe lavet af træ DIY (foto + tegninger)

Sådan laver du en bordlampe fra træ

Lampens samlede dimensioner, mm: 337x559x419 (bredde x dybde x højde)

Form basisen

De frie formularer af basisens detaljer giver en god mulighed for at øve opbygningen ved at zoome ind på et skalaer, da disse dele først skal se udtryksfuldt ud, og nøjagtigheden af ​​overholdelse af dimensioner i dette tilfælde ikke er for vigtig.

For bedre udseende anbefaler vi at lave en base af to symmetriske emner, fået fra et bord. Find et passende bord med et smukt tekstural mønster og opløs det langs tykkelsen.

1. Øg alle skabeloner til de angivne størrelser. Såg to emner fra 19 mm-materialet til basis A og en beslag B. Fra 10 mm pladerne laves to emner til C-stolperne. Fastgør basen og regningen i par ved hjælp af dobbeltsidet tape.

2. Ved hjælp af et aerosolklæbemiddel skal du vedhæfte papirskabeloner til emnerne. Marker midten af ​​6 mm hullet med en ale på en af ​​C-søjlerne. Derefter skær dele rundt om konturen, efterlad et lille tillæg udenfor og poler til linjen. Gem 19 mm trim til fremstilling af afstandsstykket D vist på fig. 1.

3. Fjern nu skabeloner, skilt og poler detaljerne. Juster kanterne af halvdelene af basen A, som limes sammen ved planning eller slibning. Skær lamellederne i begge kanter og lim bunden, klem detaljerne med dine hænder i et par minutter, indtil limen begynder at indstille; Læg derefter forsigtigt limen på en plan overflade for at tørre. Når limen tørrer helt, skal du dele A, B og C med sandpapir nr. 220.

Bemærk. Ved slibning af C-søjlerne skal du holde midten af ​​hullet tidligere mærket. Om nødvendigt skal du dykke hullet med en øl.

4. Tag det stykke, der er gemt for afstandsdækkeren D, og ​​overfør strimlerne C til det (foto A). Marker derefter højden i henhold til målene vist på fig. 1. Fyld afstandsstykket i højden og sand de øverste og nederste kanter. Påfør lim mellem linjerne på begge sider af afstandsstykket (foto B) og klem delen mellem ophængene, idet de markerede konturlinjer tilpasses.

Bemærk. Ved limning af stativer skal du sørge for, at det markerede centrum af hullet er placeret på ydersiden af ​​limningen.

Når limen er tør, skal du afskære de udragende dele og polere afstandsstykket flush med kanterne af stativene.

5. Lim et stykke dobbeltsidet tape på den nederste kant af C / D-limningen og fastgør det til bunden A (foto C). Gør det samme med beslag B, idet det justeres med midten af ​​hullet i stativene (foto D). Derefter bores og genindstilles styreskinnerne gennem bunden og fastgør B / C / D-samlingen med skruerne som vist på figuren.

6. Bor et 6 mm hul igennem stativerne og beslaget på det markerede punkt (foto E) og lim en træknolde ind i hullet. Når limen er tør, skal du afskære de fremspringende ender af dowel og slibet flush med overfladerne på C-søjlerne.

Fjern skruerne fra bunden, skille beslaget med stativene og tag båndet ud. Sæt derefter forsamlingen på bunden af ​​skruerne igen og tilføj lidt lim.

Lav en træ lampeskærm

Vi lavede en lampeskærm ved hjælp af to enheder: et cirkulært (til bandsav) og en fræsning (beskrevet i "Mesterens råd").

1. Marker midten og cirklen med en diameter på 158 mm på en 6 mm plank med et kompas. Bor et 3 mm hul i midten, skær skiven ud og sand kantene. Mølle en ringformet rille på undersiden af ​​skiven E,.

2. Sæt kanten af ​​emnet af med skalen F med dimensioner 25x32x485 mm stribe tykkelse 1 mm.

Bemærk. Placér en anti-splint liner på savbordet og sæt strimlen ud udefra for at undgå farlige tilbageslag.

Sand strimlen og skær den til den endelige længde.

3. Marker overlapningslinjen for enderne af strimlen. Lim derefter skallen F (foto F og G). Når limen tørrer, skal du forsigtigt male delen udenfor for at gøre den overlappende kant umærkelig. Lim skallen til disken E (foto H) og lad den tørre.

4. Razzenkuyte hul på indersiden af ​​disken E og fastgør lampeskærmen med en skrue til beslaget B. Anvend en overfladebehandling. (Vi sprayede halvmattet nitrolac tre gange fra en aerosolbeholder.)

Den kompakte LED armatur med magnetisk base er nem at installere og giver nem adgang til udskiftning af batterier. Fastgør monteringspladen med små skruer med et halvcirkelformet hoved. Indsæt derefter blot batterierne og tænd for lampen for at gøre verden lidt lysere.

Sådan laver du en trælampe af dig selv

I modsætning til teknologiens hurtige fremskridt er flere og flere mennesker i arrangementet af deres hjem tiltrukket af rødderne. Naturmaterialer, linjens enkelhed - er igen relevante. Som du ved, er en vigtig mission lamperne, de synes at sætte den overordnede baggrund i interiøret. De originale lysekroner, væglamper eller gulvlamper fremstillet af træ vil ideelt passe ind i værelser indrettet i øko-stil. Skønheden er, at du kan gøre det selv med et øje på funktionerne i dit værelse.
Overvej levende eksempler på træhåndværk, afhængigt af hvilken type base der anvendes.

Klar basis

Lamperne skabt på basis af færdige træprodukter ser godt ud. Alt, hvad din fantasi tillader, går i aktion: Fra et hjul i en vogn, en gammel tønde, til et ratt på et skib, der er erhvervet på et loppemarked.
Sikkert så mange i atmosfæriske institutioner massive trælysekroner fra hjul. Udstyret med lysformede pærer, de ligner nybegyndere fra middelalderen. Hvorfor ikke lave en sådan lampe med egne hænder?

Hjelskrone

Du skal bruge: en hjulbase (den kan findes i store supermarkeder), med et dusin lyspærer, der simulerer brændende stearinlys, fastgørelseskæder og et overlag på loftet for at skjule ledningerne. Dekorer det med smedede detaljer til din smag.

Kan du ikke finde hjulet? Det er ligegyldigt, ved hjælp af almindelige trætæpper kan du lave sjove "lampeskærme". Selv en teenager vil klare sådan arbejde.

Peg lampe

Og endnu et mesterværk af klædespidser - fastgør klæbespidserne til metalnet i tier. Et sådant loft kan gøres om en time ved at forbinde et barn - både informativt og godt for erhvervslivet. Udfyld det med et originalt lysestage, og den romantiske atmosfære i huset er garanteret.

Clothespin Candle Holder

Og alt hvad du behøver er en dåsebeholder og et par dusin tøjklemmer, du behøver ikke engang at klæbe noget.

Men hvad et mirakel kan laves af almindelige træbøjler. Bor et hul under krogen, send stiften og fast fast, drej dem rundt med en blæser.

Trempil-loft

Selv et gammelt revnet keg vil være nyttigt - det er nok bare at tage det ud gennem de ene sidebrædder. Det viser sig en stor lommelygte til aftenmøder under stjernerne.

Tønde lys

Træbolde

De mest populære lamper, som er lavet for hånd, har ofte en sfærisk form. Så i virkeligheden kan du lave et originalt grenbold fra affald.
Det bruger den samme teknik som når du opretter trådbolde. For at gøre dette skal du pakke en oppustelig bold i den rigtige form med en film, fastgør med en termopistol små stænger (centimeter 10-12 cm - afhængig af kuglens størrelse, desto mindre er den - jo mindre er stavens længde.)

Færdig, du kan nyde en eksklusiv baldakin. Hvis det ønskes, skal du åbne det med maling, lak eller sølvfisk fra en dåse.

På samme måde kan du tilfældigt indpakke friske piletræer (eller unge bambusskud) rundt om en rund (firkantet eller cylindrisk) basis. Det er rigtigt, at det tager længere tid for den færdige armatur at stå, så grenene skal tørre korrekt.

Virkelig smukke kuglelys opnås fra grene af mellemtykkelse, skåret i runde stykker. Bor et hul i hvert center i midten, gør det ikke for lille - gennemsigtigheden af ​​"loftet" vil afhænge af det. Og lim dem i overensstemmelse med algoritmen beskrevet ovenfor.

Branch baldakin

Tag grene af forskellige diametre for at fylde basisfladen så tæt som muligt, når du limer.
En sådan særprægende lampe vil dekorere landhuset selv om dagen. Absolut værd at bruge et par timer på dets oprettelse.

En spektakulær lysekrone kan laves af tynde plader af træ og stykker af barken - det sværeste er at lave en pæn snit. Forbind dem en efter en, idet tierne skal være af forskellig størrelse og anbringes i faldende rækkefølge, efterligner en klump.

Fundet en storslået rhizoom - fantastisk. Dette er en færdig lampe til soveværelset - du behøver kun at male det for at matche det eksisterende interiør.

Lysekrone fra rhizoom

Og om aftenen bliver dit værelse til skovtykkelser - så realistisk lys og skygge.

Vedhæftning af snags

Fantastiske armaturer opnås ved almindelig kryag. Selvfølgelig kan de forandres, slibes og lakeret, det vigtigste er at vælge "plottet" mere interessant.

Lampestang

Tilføj en chump med en moderne prikket pære på et tyndt "ben" - en tydelig designer ting viser sig, og du kan ikke sige, at alt dette gøres af dine egne hænder

Poleret og lakeret knuret Koryaks, kombineret med en lakonisk skygge af papir (klud eller bambus halm), ser meget stilfuldt ud.

Stive kviste

Ser stor lampe, skabt af vinstokken. Søde krøller "whiskers" tilføjer legetøj og charme til produktet. Og der er ingen grund til at skade planterne - brug grenene tilbage efter næste efterår beskæring.

Lampen fra en stang

Du kan bygge usædvanlige lysekroner fra lige linjesegmenter, selv om de ser lidt ondskabsfuldt ud, men de giver dig mulighed for at opretholde en øko-stil i et landhus.

Desuden er det ikke nødvendigt at overholde en bestemt geometri. Det vil se godt ud som nævnt grenkugle og "kvastet", besat med lysdioder.

Men hvordan man kan dekorere en kedelig rektangulær bordlamper. Denne mulighed er god ikke kun for at give, men også vil bringe en atmosfære af naturlig varme og komfort ind i lejligheden.

Lamp dekoration

Et sådant dækning er nemt at gøre med dine egne hænder. Plukk over en træ- eller metalramme med presset papir, fastgør en patron med en lampe indeni. Som dekoration skal du bruge kviste af forskellige størrelser - ingen vil være sikker på dette.

Brug "skovens gaver"

Og det er slet ikke besværligt. Smad noten i bagagerummet af det tørrede træ i området, og indsæt en petroleum eller soldrevne LED-lampe indeni. Original, enkel og sjælfuld! En sådan gadelampe er godt beskyttet mod vejret og opvarmer sjælen på lange vinteraftener, der skinner under snedækslet

Forresten er der et andet plus - du behøver ikke at lide under opdræt af hamp.

Meget usædvanlige loftlamper er lavet af birkebark, dækker det med en færdiglavet lampeskærm lavet af tykt papir eller stof. Brug kun en sådan lampe med forsigtighed.

Da skorpen hurtigt kan tørre ud, knække og endda antænde fra stærk opvarmning, er sikkerheden afgørende. Det er bedre at installere lysstofrør eller LED-lamper - de opvarmes meget mindre end de sædvanlige, og de bruger energi betydeligt mere økonomisk.

Og du kan bare klippe en birkelog, bore huller (ikke gennem - under bundens størrelse), skru i en række lyspærer og fastgør over spisepladsen eller skrivebordet.

Birch lampe

I dagene på nytårsferien er loftlamper dekoreret med kegler passende. Udstyre dem med små, næppe mærkbare lysdioder, og lampen vil skinne, sprede intrikate mønstre af lys og skygge på væggene, hvilket vil yderligere understrege den festlige atmosfære.

Loft med kegler

Bring støvene med hvid maling for at skabe frost effekt, du kan klare dem med saltkrystaller.

Trimplader

En vidunderlig lampe kommer ud af skiverne af pladerne til hylderne - søm dem til bunden - med enderne i en cirkel. Det vigtigste er, hvordan man passer dem i størrelse og omhyggeligt slibes nedskæringerne, så der ikke er grus.

Du kan let reducere tykkelsen af ​​pladerne tættere på midten, så mere lys trænger udad.

Hvis du er "på dig" med skovtræskæring, skal du prøve at genskabe noget lignende. Opret simple geometriske mønstre fra diamantformede snitspor - så arbejdet vil se mere ud. Disse vidunderlige loftlamper passer i ethvert interiør - som lysekrone, sconce eller gulvlampe.

Eller du kan simpelthen sætte et almindeligt stearinlys inde og placere det på et bord og sætte resten af ​​lyset i rummet. Vi er sikre på, at husstanden vil sætte pris på dette arbejde på sit sande værd!

På dacha er en god lampehænger. Dette universelle håndværk kan også bruges som gadelampe i lysthuset, og du kan hænge i nærheden af ​​ofte brugte genstande (kedel, nøgler, håndklæde osv.)

Lampe med bøjle

Og alt hvad du behøver, er at scoop de figurerede trimmede plader i en tilfældig rækkefølge, dække med lak eller plet, og fastgør metalforing, kroge, lygte eller parafin. Det er nemt at gøre det selv, selv uden, som sådan, oplevelsen af ​​snedkerarbejde.

sikkerhed

Og endelig lidt om sikkerhed. Da træet brænder godt, bør du ikke bruge glødelamper i sine produkter. Nok overophedning og en lille gnist til lysekronen flammede med en brand fra loftet. Brug derfor LED-pærer - de opvarmes slet ikke, selv efter lang tid. For ikke-brandfarlige og ikke-toksiske materialer.
Da træ er et naturmateriale, er det et glimrende miljø for udviklingen af ​​skimmelsvampe og skadedyr, så det er vigtigt at behandle en gadelampe med fungicider (antiseptika, insekticider). På grund af at en sådan lampe er udendørs, bør du ikke være bange for skadelige dampe.
Vi håber ovenstående eksempler på trælamper vil inspirere dig til at gøre noget lignende med dine egne hænder.

Trælamper gør det selv

For at skille sig ud fra den generelle masse af boligdesign, beslutter mange at skabe et unikt interiør. Ofte medvirker til at nå målet om lamper af træ. De skiller sig klart ud på baggrund af moderne muligheder, tiltrækker gæsterne og er billige. Desuden kan sådanne lysekroner, sconces eller bordlamper fremstilles med egne hænder. Overvej fordelene ved trælamper, hvilke typer design der er, og hvad der kan gøres uafhængigt.

Fordele og ulemper ved træ

Træ er brugt i det indre af lokalerne siden udseendet af mand, det har ikke mistet sin relevans selv nu. Blandt de vigtigste fordele bemærker vi to punkter:

 • Miljøvenlighed. I modsætning til plast nuancer udsender træet ikke farlige dampe, selvom de opvarmes. Desuden kan nåletræer fylde rummet med en behagelig aroma. I nogle tilfælde hjælper denne ejendom med at bekæmpe forkølelse.
 • Nem behandling. Det er svært at finde mere formbart materiale til selvproduktion end træ. En person har et stort rum for fantasi, som vil bidrage til at implementere flere elementære værktøjer. Et færdigt produkt vil kunne overraske alle, der ser det, det vil sammenligne positivt med fabriksindstillingerne.

Alligevel er der overbevisende grunde til, hvilke producenter sjældent producerer trælamper. Ulemperne er:

Find ud af, hvor godt du er bekendt med belysningen! Besvar 7 spørgsmål (test)

Navigation (kun mission nummer)

0 ud af 7 opgaver udført

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

oplysninger

Testen vil vise dig: ved du meget om belysning?

Du har allerede bestået testen før. Du kan ikke køre det igen.

Du skal logge ind eller registrere for at starte en test.

Du skal gennemføre følgende tests for at starte dette:

resultater

Korrekte svar: 0 fra 7

Du scorede 0 ud af 0 point (0)

kategorier

 1. Ingen rubrik 0%

Tillykke med, du har bestået testen!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 1. Med svaret
 2. Med et mærke til visning

Bordlampe er en lampe

 • Generel belysning
 • Lokal belysning

Den vigtigste type belysning er

 • lokal
 • overordnet
 • silke

Lokale belysningsarmaturer omfatter

 • Gulvlampe
 • Sconce
 • lysekrone
 • Bordlampe
hjælpe

Du kan vælge flere muligheder.

Belysningen, der fremhæver rummets æstetiske udseende, kaldes

 • naturlig
 • lokal
 • festlig
 • Dekorative
 • kombineret

Lamper, der skaber en smal lysstrøm giver

 • Arbejdslys
 • Lokal belysning
 • Retningsbelysning

Lamper, der varer i lang tid og forbruger fem gange mindre energi

 • Glød stik
 • Energibesparelse
 • fluorescerende

Indstil korrespondancen mellem typer af lamper (klik på "tip" nedenfor)

Sortering af varer
 • Sconce
 • Bordlampe
 • Gulvlampe
 • lysekrone
hjælpe

Træk de valgte svar med en mus (gulvlampe, lysekrone,...), så de er til højre modsat lyskilder (væg, bord,...)

 • Brændbarhed. Uanset hvordan overfladen er gennemblødt, kan træet stadig blusse op, især hvis du bruger glødelamper.
 • Skadedyr. Korrosion er forfærdelig for metal og forskellige insekter til træ. Den færdige lysekrone kan skærpes af bugger, svampe og andre ubehagelige organismer.
 • Absorbability. Det anbefales ikke at installere en trælampe i badeværelset. Dette materiale svulmer, deformerer og falder til sidst sammen, fordi det absorberer fugt. I visse tilfælde vil specielle imprægneringer beskytte mod vand.

Det mest modstandsdygtige træ til belysningsarmaturer - nåle. Det er mindre modtageligt for insektangreb og klarer bedre med fugtig luft.

Vi vælger lampens stil i overensstemmelse med interiøret

Selvfremstillede trækroner passer ikke kun i de rummelige kongelige haller, men også i en almindelig lejlighed. I øjeblikket er der flere stilarter af interiør, der passer godt sammen med sådanne lamper:

 • Land. Hovedidén er at skabe en enkel rustik komfort. Perfekt passende armaturer fra nåle.
 • Provence. Her skal du arbejde hårdt, fordi sådanne lysekroner er lavet af højkvalitets behandlet træ, så dets tekstur er tydeligt synlig. Billedet er ikke komplet uden raffinerede lampeskærme.
 • Øst. For at oprette en sådan dekorativ lampe skal du bruge usædvanlige materialer, såsom bambus eller vidje.
 • Chalet. Disse er grove enkle armaturer, som er grundlaget for gamle trætyper - tørkegler, kurve eller trug.
 • Rustik. Denne stil er ikke meget forskellig fra den foregående. Det eneste, der kan bemærkes, er mere sjuskede former. Lamperne er lavet af rå træ.
 • Moderne. Kvadratiske strenge lysekroner lavet af tynde skinner vil kunne supplere det indre af stuen eller spisestuen.

Valg til selvfremstillingslampe

Træ giver næsten ubegrænsede muligheder for fremstilling af unikke lamper. Du kan bruge alle de materialer, der er til rådighed, endda affald, som du støder på i skoven. At arbejde har du brug for simple værktøjer:

 • en hammer;
 • skruetrækker / boremaskine;
 • negle og skruer;
 • lim;
 • imprægneringsmidler;
 • male.
 • Færdige træprodukter

En af de mest populære muligheder for det grundlæggende for lamper, lavet med hånden fra træ, er færdige produkter, for eksempel et hjul fra en vogn. Tidligere blev sådanne lysekroner hængt i tavernaer, og materiale kunne findes på næsten hvert trin. Nu kan dette produkt kun købes i en specialbutik.

For at lave en original tralekrone, tag et hjulbase, en vis mængde lamper afhængigt af produktets dimensioner, fastgørelseskæder og materialer for at skjule strømledningen. At skabe en ekstra følelse af nedsænkning i antikken vil hjælpe små slagtilfælde - du kan slå træ med smedede dele. En sådan lampe passer til et træhus og passer perfekt ind i det overordnede interiør.

Hvis du ikke kan finde et vognhjul, har du helt sikkert de sædvanlige træklædespidser. Af disse kan du lave en lysekrone, sconce eller bordlampe. Nogle modeller vil have brug for lim, for andre kun tid og begejstring. Som et eksempel på basen kan du bruge et metalgitter, rull det i en cylinder af tilstrækkelig størrelse til at passe til lampen indeni. På ydersiden fastgør du tøjspidserne, uden lim og negle, ved at sætte dem på bunden. Til arbejde kan du tiltrække et barn, og det varme lys fra den færdige lampe vil være en behagelig påmindelse om den tid, der bruges sammen.

Du kan lave en lampe lavet af træ ved hjælp af almindelige bøjler. Stak dem simpelthen oven på hinanden, så der er plads til lampen i midten. Og for at gøre designet mere attraktivt, roterer hver efterfølgende hænger lidt rundt om sin akse. Til fastgørelse behøver du kun lim. Tvivl ikke på, at en sådan håndlavet lampe ikke vil gå ligeglad.

På samme måde kan du selvstændigt komme med ideer om, hvordan man laver en lampe fra træ. Alting vil gå i forretning: gamle tønder, skibets rat, popsicle sticks og meget mere.

Naturmaterialer fra skoven

Hvis du skulle købe det grundlæggende for de tidligere muligheder, så vil vi i dette afsnit se på træemner, der findes i skoven. Brug eksempelvis birkebark i stedet for en lampeskærm til lampen. Det vil dæmpe lyset og gøre lokalet mere romantisk og afslappet. Det eneste du skal huske er, at dette materiale er meget brandfarligt, og det er bedre at bruge LED-lamper.

Hvis fantasien slutter, og lampen til haven eller det lokale område stadig er nødvendig, skal du tage en stub og fortsætte hullet i den. I den færdige niche skal du sætte en petroleumslampe eller blyledning til LED-lamper. Det er muligt at reparere solpaneler øverst og så vil der være lys på gården, selv når det blev slukket i huset. Denne lampe er vejrbestandig og ser interessant ud under sneen.

For nogen snags affald, men for os - grundlaget for lampen. Selvfølgelig skal træet være slibet og lakeret eller malet. På toppen af ​​strukturen skal du vedhæfte en eller flere spotlamper med en tynd base. For at få et dæmpet lys, kan du bruge lampeskærmen, som var skrevet ovenover eller laver den ud af papir, klud. Selvom du beslutter dig for at lave en anden lignende lampe til færdige produkter, vil der helt sikkert være en anden usædvanlig form.

konklusion

Efter at have samlet et bundt tynde kviste, kan du lave en elegant lampe hjemme. Lim stifterne til den runde ring, peger dem lodret nedad, skiftevis forskellige længder, så den færdige lysekrone ser endnu mere usædvanlig ud. I midten skal du installere en pære og en sådan lampe kan hænge i køkkenet eller spisestuen. Hvis du skærer lysbuen (for eksempel fra en gammel spand), kan kvistene limes til ydersiden. Denne hjemmelavede vil fungere som en væglampe i gangen.

Begrænsninger for fantasi eksisterer ikke. Du kan selvstændigt komme med et unikt dekorativt design til lampen og samle det med dine egne hænder. Det færdige design vil tjene dig i mange år, gøre aftenerne mere hyggelige og varmere.

Bulb DIY træ

I mit arbejde skal jeg kommunikere meget med mennesker og arbejde med mit hoved, og resultaterne af sådan arbejde er ikke altid indlysende. Derfor valgte jeg en hobby for mig selv at arbejde med mine hænder, i stilhed, og således at resultatet var tydeligt. Med sådanne krav er træværk en god mulighed.

Jeg vil dele mit næste projekt.

Det har længe været ideen at lave en trælampe.

Konceptet af lampen kigget på internettet og lidt ændret til din smag. Jeg synes det viste sig smukt.

Før jeg starter, vil jeg gerne sige, at træværk i vores tid er helt tilgængeligt. Alle mine maskiner og redskaber kom ikke mere end en quadcykel eller en sportscykel eller et par ture til eksotiske lande eller et par top-bærbare computere, og endnu mere, de er flere gange billigere end en trænet rover-off-roader og andre dykning med tilpasning - der er mange entusiastiske mennesker omkring os. Jeg er sikker på, at mange mennesker har dyrere aktiviteter.

Jeg holder også en blog (angivet som en kilde i beskrivelsen af ​​fotos), hvor jeg skriver artikler som artiklene udgives. Der er andre mine projekter.

Det hele begyndte med en papirmodel, som tog meget tid. Takket være spillet har proportioner formået at opnå et godt resultat. Billedet er et af de mellemliggende muligheder.

Næste på papirmodellen lavede mønstre af krydsfiner. Derefter vil detaljerne for den fremtidige lampe blive lavet ved hjælp af disse skabeloner. Skabeloner er lavet af 20 mm krydsfiner. Den har tilstrækkelig faste ender, som ikke vil blive deformeret af den kraftige presning af fræseren. Fremstillingen af ​​skabeloner skal nærmer sig meget omhyggeligt, fordi kvaliteten af ​​slutproduktet afhænger af deres kvalitet. Det tog næsten en hel dag at passe og polere skabeloner.

Nu om valget af materiale. Der er et relativt billigt materiale - fyr. Dette er lysegult træ, som er meget let at behandle. Men hun har en alvorlig ulempe - hun er blød. Blødt, så på overfladen kan du efterlade en buk selv med en negle. Derfor, fu, fu, fu.

Han besluttede at gøre sit projekt fra mere solide, ædle og dyre typer af træ - aske og eg. Udover det faktum, at dette træ er relativt svært at behandle, tog jeg også komplekse stykker kompleks træ - overlejret med et stort antal knuder og interne spændinger. Normalt forsøger tømrere ikke at blive involveret i sådant træ, og det går til brænde.

2017 er blevet erklæret år for økologi. Dette vil være mit bidrag til bevarelsen af ​​naturressourcer: I stedet for at smide dem væk eller brænde dem, vil jeg bruge dem i mine produkter. Desuden vil tangentialt træskåret i dette projekt se meget fordelagtigt ud.

I starten afskærer vi barken og skærer knuderne

Yderligere vi fuguem. Dette sker på en speciel maskine, der vises på billedet. Sammenføjning gør overfladen af ​​brættet helt glat.

I slutningen kører vi blankerne gennem overflademåleren.

På det foregående trin vi fugte emner - det vil sige, vi lavede den ene side perfekt fladt. Overflade gage håndterer den anden side, hvilket gør den ideelt parallelt med den filtede side. Hvis den første er flad, så bliver den anden lige. Overfladen gage giver dig også mulighed for at få mange emner af samme tykkelse.

Ask er smukt! Dette er nok min favorit træ. Hun har en dejlig farve og et mønster, en behagelig vægt, adel.

Vi udskærer detaljerne fra den fremtidige lampe fra de resulterende brædder. For at gøre dette skal du markere oplysningerne ved hjælp af skabeloner.

Og puslespil skar dem med en lille indrykning.

Nu er det nødvendigt at behandle kantene på delene på mølletabellen ved hjælp af krydsfinerskabeloner. For at gøre dette skal du sikkert fastgøre delen til skabelonen. Den bedste mulighed - selvskærende skruer. Men skruerne efterlader spor. Det er fortsat at bruge dobbeltsidet tape.

Så er det bare at behandle delen med en kopi cutter.

Desværre er der i nogle tilfælde usynlige kræfter i emnet. De fører til chipping. Omkring 20% ​​af mine emner blev forkælet på denne måde - ja, ikke lidt.

Derefter er hver del poleret separat. Brugt sandpapir grit 120 og 180. En anden flot ejendom af aske - den er perfekt poleret.

For at lampen skal være mere stabil, skal den fremtidige hunds ben være lidt fortyndet. For at gøre dette er de svagt svage på fastgørelsespunktet til kroppen. Bevels lavet med en speciel selvfremstillet vogn.

Jeg klarer ikke at starte en boremaskine i værkstedet, selvom jeg har drømt om det i lang tid. Derfor, mens jeg arbejder med en håndboremaskine, laver vi huller i detaljerne i fremtidens lampe for at fastgøre dem til hinanden. Det er bedre at lave huller ved at stable delene sammen - så passer de bedre sammen i slutproduktet. Glem ikke at lægge en stang under stikkontakten, for ikke at ødelægge bordet, og borren rive ikke fiberdelene ved udgangen og efterlod grimme kanter.

Armaturhus er næsten klar. Det er stadig at lave loftet. Til fremstilling af loftet tog en finér fra to sider med naturlig eg MDF 6 mm.

Detaljer om det fremtidige loft skæres ud ved hjælp af en anden hjemmelavet vogn, som giver dig mulighed for præcist at indstille alle hjørner.

Loftet vil faktisk være en kasse med seks vægge, hvoraf den ene er forsænket. Dette design vil skjule alle de grimme elektriske dele og gøre loftet tilstrækkeligt holdbart. Derudover kan alle dele ved hjælp af fineret MDF sikkert limes sammen uden frygt for forvridning. Vi laver limer på fræsebordet.

Spændingen af ​​skruen er valgt, så hovedet kan spinde, men ikke hænge ud.

Efter at have lavet hængsel limdækslet

Generelt er lampens hund klar. Men der er endnu en vigtig fase - finishbelægningen. Dårlig dækning vil let udrydde alle dine bestræbelser. Det afhænger af produktets udseende, dets præsentation og sammen med dem, dit billede blandt andre. Derfor, i snedkerforaene, er spørgsmålene om at dække måske endnu mere diskuteret end direkte behandling af træ.

Da mit projekt fokuserer på miljøvenlighed og naturlighed, vil den sædvanlige lak ikke være helt passende her. Specialolie til træimprægnering er meget bedre. Dømmer efter beskrivelsen på dåsen, den er lavet af naturlig linolie - lige hvad du har brug for!

Her må vi lave en lille nedbrydning om olierne:

Først sættes lakken "kun til det øverste lag af træ, mens olien trænger ind i træet og tørrer der. Det tørrer ikke ud, men skaber en solid struktur, der er resistent over for opløsningsmidler. Olien er derfor meget mere effektiv til at beskytte produkter, der er udsat for vejret. (UV ødelægger det øverste lag af træceller og dermed lakbelægningen. Overfladen belagt med olie er mere modstandsdygtig)

For det andet kræver reparation af en beskadiget belægning i tilfælde af lak meget mere indsats end i tilfælde af olie. I sidstnævnte tilfælde bør du kun anvende en lille ny olie med en børste.

At sætte olie på snedkeren bør indgå i UNESCOs verdensarvliste. Denne proces giver ro på randen af ​​meditation. Træ kommer til liv lige før vores øjne - det får en meget behagelig nuance, dens struktur er understreget. Produktet ser bare utroligt ud!

Er færdig Hunden viste sig endnu bedre end forventet.