Lamper til lamper

Lamper til armaturer på markedet for belysningsudstyr i en bred vifte. Selv den mest krævende kunde vil kunne finde sin mulighed.

For at gøre det rigtige valg, skal du være bekendt med funktionerne og reglerne for købslamper.

Typer af pærer

Der er flere typer lyspærer, der adskiller sig i deres egenskaber, udseende og formål:

SLR

En speciel lampe er en type energibesparende lyskilde. Flaskens areal er dækket af reflekterende komponenter, der bidrager til dannelsen af ​​spejlets øverste lag. Dette lag tjener som en reflektor af lys fra filamentet og tillader det ikke at bryde ud. Lyset kan kun passere gennem de gennemsigtige glasarealer.

Sådanne pærer kan installeres selv i retningsbelysningsarmaturer. Sådanne lamper bruges som regel til at belyse butiksvinduer, skilte og andre genstande, som skal understreges.

Der er en anden type spejllamper, hvor kolben er dækket med et lysreflekterende stof på toppen. Denne visning tillader ikke direkte stråler gennem tråden i retning af genstande, som er belyste.

halogen

Funktionen af ​​en halogenpære er ikke anderledes end en simpel glødelampe. Den eneste forskel er, at kolben i det første tilfælde indeholder en blanding af gasser fra halogenkomponenter. De hjælper med at bremse de destruktive processer i filamentet under brugen af ​​produktet.

Sådanne kilder har et stærkere lys sammen med lavt strømforbrug. Købere tiltrækkes af lampens miniaturstørrelse, såvel som lang levetid. Frigivelsen af ​​en halogen lyskilde udføres i et par med forskellige størrelser af hætter. Til salg er der modeller med E14 og E27.

Blandt manglerne kan man mærke produktets høje temperatur. En person, der har en ide om glødelamper, ved, hvem effektiviteten af ​​disse lyskilder, såvel som halogenlamper, har en lav værdi. Ca. 80% af energien bruges til opvarmningsprocessen, og kun 20% er tilbage på lyset.

Denne indikator tyder på, at denne type armatur opvarmer rummet mere end det lyser.

Energibesparelse

Der er to slags lyskilder. Der er en gaslampe - fluorescerende, som kaldes energibesparende. Der er også en anden type - LED, som kaldes LED-lamper. I begge typer er der en standardbase. Enheder anvendes i husholdningsarmaturer.

Lysstofrør kan spare strømomkostninger, på trods af den store størrelse. Negative funktioner omfatter en kort levetid sammen med høje omkostninger. I betragtning af disse tal kan besparelser besvares. LED-pærer tilhører også energibesparelseskategorien, men de retfærdiggør fuldt ud deres rang, på trods af den høje pris.

natrium

En høj- eller lavtryksnatriumlampe falder ind i kategorien af ​​en effektiv lyskilde, som ofte bruges til gade- og arkitektonisk belysning. Indikatorer for lys effektivitet når 160 lm / W. Effektniveauet er 1000 watt. Driftsperioden er 25.000 timer.

Denne type lampe bør anvendes, hvor der lægges større vægt på økonomiske indikatorer end til nøjagtig gengivelse af lys. Gul belysning er acceptabel for parker, indkøbssæt, veje og dekorativ arkitektur.

induktion

Induktionspærer er kategoriseret som avancerede fluorescerende lyskilder. Det har ikke et sådant element som en glødelektrode, som er nødvendig for traditionelle lamper til tænding. Gløden dannes på grund af elektromagnetisk induktion, udledning af en elektrisk natur i gassen, såvel som luminescensen af ​​phosphorerne i kontakt med gassen.

På grund af det faktum, at der i denne type lamper ikke er nogen elektroder, viser de et højt levetid, hvilket er op til 12 års kontinuerlig drift.

Sådanne lange indikatorer øger efterspørgslen efter produkter.

Størrelser og former

Alle typer lamper har en fælles del, som kaldes en hætte. Denne komponent i konstruktionen tjener til at forbinde med belysningskablerne. Denne faktor er relateret til de modeller, hvor der er en gevindbaseret base. Størrelsen af ​​chefen og en socle udsættes for streng klassifikation.

Til husholdningsbrug anvendes pærer, hvor diameteren af ​​hatten er af tre typer: lille, mellem og stor. Ifølge specifikationerne har de navnet: E14, E27, E40.

Hvis vi taler om formerne for pærer, så kan du finde forskellige designmuligheder. For eksempel er der på salg en rund glødelampe samt kvadratiske variationer. Afhængigt af typen af ​​lampe og design ideer, kan du vælge det rigtige udseende.

Lysarmaturer er for det meste spiralformede, lange eller rektangulære, hvilket gør dem genkendelige blandt et bredt udvalg. Halogenlamper kommer også i mange former.

Du kan finde på salg endda usædvanlige designs, der tiltrækker opmærksomhed med sin unikhed.

Løg og stilarter

Belysning spiller en central rolle i skabelsen af ​​interiøret, så producenter producerer lamper, der passer til forskellige stilarter. Kompetent valg af belysningsudstyr vil helt genoprette den nødvendige atmosfære i rummet:

 • Loft. I denne trendy retning er der et frit layout sammen med industriel indretning. I sådanne rum ville det være passende mursten med et bjælkeloft eller kommunikationsrør. Det ser organisk ud i en lignende indstilling af en loftslyskroner med retropærer, der er installeret i den. Pærer installeret i lamper med skygge vil supplere design hensigten.
 • Vintage. Vintage involverer mange antikviteter sammen med dekorative komponenter. Belysning har en betydelig effekt. Det er bedst at vælge lysekroner i retrostil, hvor der er flere glødelamper. Du kan vælge form af stearinlys i vind eller snoet stearinlys parret med stukkede lofter og møbler med figurerede ben.
 • Steampunk. Denne stil giver en historisk komponent i sit design. Designere vil tilbyde dig køb af et victoriansk møbelsæt parret med en patineret brun eller gul baggrund. I et sådant miljø ville være passende lysekrone med dekorative lamper eller en metal lampe.
 • Chokerende kitsch. Dette design appellerer til de mennesker, der kan lide at bryde reglerne og kombinere det, der ikke kan kombineres. Kitsch udfordrer normer, harmoni og sætte rammer. Ved at vælge et sådant interiør kan du købe en Edison-bordlampe eller sætte en krans mod baggrunden af ​​lyse malerier.

Hvordan vælger man?

Når du vælger en lampe, bør du overveje typen af ​​lampe.

Hver prøve vil kræve egne egenskaber efter eget valg:

 • Gulv- eller bordlampe. Hvis du vælger en stor bordpladeprøve eller en frittstående gulvlampe, kan du købe flere typer glødelamper. Designere anbefaler at bruge en spiral eller en lukket model.

For gulvlamper foretrækkes varmt lys.

 • For loftlamper er valget bredere, da de fleste af enhederne har lukkede nuancer. Det er bedst at vælge lyskilder, der har en længere levetid. Til indlejrede eller spotlygter er lysekroner på en stang med drejelamper, energibesparende modeller at foretrække.
 • Til vægsconces har sine egne subtiliteter. I de fleste tilfælde udfører disse lamper en dekorativ funktion og har en lille størrelse. Af denne grund skal du hente små løg. Egnede modeller i form af rør, flammer. Det er bedst at vælge fluorescerende lamper af kompakte dimensioner.
 • For gadelamper anbefales det at vælge modeller, der er modstandsdygtige over for eksterne faktorer. Hvis dit belysningsudstyr ikke udsættes for nedbør og andre aktiviteter, vil en spiralampe gøre. Også ros LED, halogen, glødelamper.
 • Til en moderne lampe-spotlight relevante LED'er, LED matrix. Dette udstyr er bedre end simple pærer i dets egenskaber, fordi det har et lavt strømforbrug, samt en lang levetid.
 • På sporet enheder installerer producenterne energibesparende pærer, som har deres egne karakteristiske egenskaber i designet. Disse omfatter tilstedeværelsen af ​​roterende enheder, stik, busbars og spotlights.
 • Til kabel- eller strengbelysningsindretninger kan du vælge halogen- og LED-lamper, da de er kendetegnet ved et højt lysniveau og en tilstrækkelig lang levetid.
 • I Solaris (lyset af det reflekterede lys) er egnet fluorescerende lampe.

producenter

Mange købere spørger om dokumenterede pærefabrikanter. Der er mange virksomheder, der tilbyder belysningsprodukter. Som et eksempel, overveje LED lamper, som er produceret under forskellige varemærker. Der er velkendte producenter og nybegyndere, der tilbyder billige varer af ukontrolleret kvalitet.

Hvert velkendt varemærke, som har tillid til kvaliteten af ​​de leverede varer, er klar til at yde en lang garanti på sine varer. Det garanterer overholdelse af lysstyrken og temperaturregimet, som er angivet i overensstemmelse med GOST. Nogle modeller af belysningsartikler har en garantiperiode på 5-10 år.

De tre øverste omfatter følgende mærker:

 • Philips. Dette firma betragtes som en favorit blandt producenter af LED-pærer. Varemærket beskæftiger sig med produktion af økonomiske produkter, kendetegnet ved en lang levetid. Hvis vi taler om negative kvaliteter, kan vi notere varernes høje prisliste.

Men mange købere bemærker, at de økonomiske omkostninger betaler sig efter seks måneders brug.

 • Osram er et østrigsk selskab, som er placeret i anden række. Hun producerer produkter af høj kvalitet. Belysningsudstyret blev testet af Stiftung Warentest, hvor mærket fik en høj vurdering af levetiden, miljøvenlighed og energieffektivitet.

Priskategorien af ​​sådanne varer er også høj.

 • Gauss er beliggende på Den Russiske Føderations område og respekteres blandt forbrugerne. Brandet er af høj kvalitet og brugen af ​​innovative teknologier i produktionen. Prisen på produktet er helt i overensstemmelse med dets kvalitet. Fabrikanten producerer pærer med det oprindelige design, som er kendetegnet ved langvarig brug, effektivitet.

Ud over disse førende virksomheder er der andre mærker, der tilbyder anstændige produkter til en mere overkommelig pris. I rangordningen af ​​producenter er:

 • ASD er en indenlandsk producent, der producerer LED lamper, samt paneler, lamper. Sortimentet omfatter energibesparende modeller.

Produkter krævet i hverdagen, produktion.

 • "Cosmos" er et russisk mærke, der producerer forskellige belysningsenheder, herunder pærer. Fabrikanten tilbyder rimelige priser på sine produkter, hvilket er af god kvalitet.
 • Ecola er populært på markedet for moderne lysprodukter. Tilgængelige pærer har en fremragende energibesparende effekt, samt en lang levetid.
 • Jazzway er involveret i produktion af LED lamper i en plastik beskyttelseskappe. Der er et alternativ fra aluminiumskallen. Levetiden er 50.000 timer.
 • Navigator trådte ind i LED-komponentmarkedet i 2006. Mærket tilbyder kvalitetsprodukter til en overkommelig pris.
 • Feron-mærket byder på moderne LED-pærer. Blandt de særegne egenskaber ved produkterne er brugen af ​​nanoteknologi og en høj grad af nøjagtighed i samlingen.

Virksomheden tilbyder en bred vifte af modeller, blandt hvilke der er LED, energibesparende og andre produkter.

Originale ideer i interiøret

Der er masser af originale ideer, som du kan gøre dit interiør organisk og endda usædvanligt.

Hvis du er fan af funktionalitet, vil muligheden for hylder med baggrundsbelysning passe til dig. En sådan løsning kan fungere som et alternativ til en enkel vægsconce. Hyldebelysning er vigtig på badeværelset, i køkkenet og i soveværelset.

Horisontal lys, hvor to-lampe armaturer er involveret, eller enheder til tre lamper med installerede luminescerende produkter, ser originale ud. Designere anbefaler at bruge hvid eller flerfarvet glød. Den kan monteres vinkelret på gulvfladen eller på kaotisk vis.

Udsøgt udseende små snore lys. Hvis du vælger en loftsstil, kan du opnå harmoni i ethvert interiør. En enkeltlampeindretning, der er monteret med andre lysarmaturer, vil være passende i ethvert rum. Ved hjælp af ekstra dekorertråd plast eller træ, tilføjer du design zest.

Du kan bruge effekten af ​​flydende møbler, som kan opnås ved hjælp af LED-strimler fastgjort til bunden af ​​møblerne. Du kan tænde en sofa, lænestol, køkken sæt og andre møbler. Glød-in-the-dark lockers kan fungere som hovedbelysningen, der gør opmærksom på de smukke sæt retter, der er på hylderne.

Designere har en stor lampeskærm, som er udstyret med en buet ben, der er tilbøjelig til gulvet. En sådan lampe ligner en gulvlampe og en lysekrone, derfor kan den erstatte begge genstande.

For kategorien af ​​mennesker, der kan lide ekstravagance, anbefaler designere at se på usædvanlige modeller. En lampe i form af en abe er garanteret at tiltrække dine gæster opmærksomhed og angive den gode smag af husets ejer.

projektører

Leder du efter stilfulde og praktiske apparater til lokal belysning? Vi tilbyder at bestille miniature spotlights. Til salg er produkter af Ideal Lux, Lightstar, Feron, Freya, Estares og mange andre kendte producenter. Det er muligt at ringe til specialister til installation af loftslygter og andre enheder. Vores butik organiserer levering af produkter i Moskva og regionen, kunder fra andre regioner i Rusland modtager ordrer via transportvirksomheder eller post.

Anvendelse af loftslygter

Sådanne modeller er installeret på lofter eller vægge. Nogle er udstyret med en bevægelsesmekanisme for at ændre strålens retning. Producenterne tilbyder mange interessante dekorative løsninger: der er koncise loftlys og modeller med lyse dekorationer af farvet krystal.

Oftest bruges disse enheder til at skabe lokal belysning i de mørkede hjørner af rummet. De giver dig mulighed for visuelt at fremhæve nogle møbler, skabe en slags accent. Det er ønskeligt, at designet af loftet spotlights i harmoni med lysekronens indretning.

Hvis du installerer mange loftslygter i loftet, kan du skabe tilstrækkelig generel belysning. Sådanne miniatureindretninger anvendes især ofte på spændinger og monterede flerniveaustrukturer.

Vil du vide mere om spotlights? Kontakt konsulterne i Polyus Svet butik på telefon +7 (495) 782-37-87. For at lave en online-ordre skal du overføre de valgte emner til "Basket". Du kan betale kontant eller plastkort, juridiske enheder udstedes bankkonti.

Sådan vælger du pærer til hængelofter - en detaljeret oversigt over huslyskilder

Ved hjælp af spotlights kan du få den originale lyssammensætning i loftet.

Du ved ikke hvordan man korrekt skal gøre belysningen i lejligheden efter reparationen? Jeg vil fortælle, hvordan man henter lamper, og hvad bedre at bruge pærer til hængende lofter. Jeg vil også beskrive installationsteknologien og vise hvordan man ændrer halogenpæren i det falske loft.

Installation af belysning i rummet med lofter

Stretch loft er lavet af forstærket vinyl film eller tæt strakt stof. I sig selv er en sådan belægning meget blid og tynd, så det kan sænke selv fra en lille belastning.

Til fastgørelse af monteringsplatformen kan du bruge direkte bøjler til gipsvæg.

Samtidig giver moderne teknologier mulighed for at montere i strækloftet næsten enhver form for indvendige armaturer:

 1. Fra krydsfiner med en tykkelse på 12-20 mm for at lave en monteringsplatform som vist i figuren ovenfor;
 2. Fastgør platformen til betonggulvet, så dens nederste plan er flush med strækloftet;
 3. Efter montering og spænding af kluden skal du forsigtigt skære et lille hul i stedet for lampens installation;
 4. Fjern ledningerne fra det hængende loft, tilslut lampen og fastgør den til installationsstedet.

Fastgør monteringsplatform til loftlampe.

Lamper til strækloft

For at forstå, hvilke lyspærer der er bedst til hængende lofter, skal du først bestemme type og antal loftlamper. Når du vælger en lampe for hvert værelse, er det nødvendigt at fortsætte med det formål, som dette værelse vil blive brugt til.

 1. Central lysekrone - består af en hængende centerbeslag, hvoraf der findes flere individuelle lamper med en effekt på 25-100 W;
 • Det bruges som hovedkilden til lys i stuen, i børnehave og på voksne soveværelse eller i køkkenet.
 • Det kan have fra et til flere dusin lamper, så en lysekrone er nok til at belyse hele rummet;
 • Sådan placeres lysekronen: Det er bedst i midten af ​​rummet, så lysstrømmen er jævnt fordelt i alle retninger;
 • Hvordan man beregner midten af ​​loftet: Hold to diagonaler fra hjørnerne af rummet og sæt et mærke på deres kryds

Diagrammet viser de vigtigste kvaliteter af armaturer til hævede lofter.

 1. Loftdæksel - består af en flad bund, oftest med en eller to lyspærer, som er lukket udefra med en glas dekorativ beskyttelseshætte:
 • Det bruges som hovedkilden til lys i gangen, i gangen, i badeværelset, i skabet eller i skabet;
 • Som en ekstra lyskilde installeres de også i soveværelset, i stuen eller i køkkenet, og deres placering kan være vilkårlig.
 1. Indbyggede spotlights - individuelle patroner i et kompakt metalhus. Spotlys på strækloftet er installeret i mellemrummet mellem overlapningen og spændingspanelet:
 • Den maksimale tilladte effekt af halogenlamper til spotlights - 30 W;
 • Energibesparelser og LED-pærer til armaturer er ikke begrænset til strøm.
 1. Baggrundsbelysning - består af en fleksibel LED-strimmel, der er fastgjort over visiret omkring perimeteren af ​​en dekorativ gipsvægskasse:
 • LED-belysning anvendes i flere niveauer og kan bruges som ekstra belysning til ethvert rum;
 • Giver reflekteret diffust lys og bruger meget lidt strøm.

Lamperne er forskellige fra hinanden, ikke kun i form, men også i patronens størrelse.

For at forbinde LED-strimlen skal du installere ekstra strømforsyninger med en udgangsspænding på 12-24 V.

Typer af lamper til loftlamper

Tabellen nedenfor viser alle eksisterende typer af pærer til loftlamper. Når du vælger, skal du tage højde for strømforbruget, farvetemperaturen, lysintensiteten, samt patronens designfunktioner og selve lampen:

 1. Udadtil ligner de de sædvanlige lyspærer, men varierer i den mindre størrelse af en glasflaske;
 2. Udstyret med en gevindbasis E27 eller E14 under standardpatronen;
 3. Nominelt strømforbrug - fra 25 W til 100 W;
 4. De giver en blød varm glød af det sædvanlige for øjets spektrum;
 5. Under langvarigt arbejde bliver de tilstrækkeligt opvarmede;
 6. Ikke meget velegnet til hjemmet, fordi de har en kort levetid og bruger meget strøm.
 1. De er lavet i form af et lufttæt glasrør, der fra indersiden er dækket af et lag fosfor;
 2. De kan have forskellige former og størrelser, derfor bruges de i mange typer armaturer;
 3. Forskelligt i høj holdbarhed og lavt forbrug af elektricitet;
 4. Under drift opvarmes de meget lidt;
 5. De giver et ensartet diffust lys af et koldt eller varmt spektrum;
 6. For bedre visuel opfattelse er det ønskeligt at installere et lige antal lamper med et varmt og koldt spektrum i et ophængt loft.
 1. Faktisk er disse samme fluorescerende lamper med alle deres fordele og ulemper;
 2. Glaskuglen i dem har formen af ​​en spiral eller flere korte sammenkoblingsrør;
 3. På grund af dette har de kompakte dimensioner, så de kan installeres i en almindelig patron i stedet for almindelige glødelamper.
 4. For at gøre dette er de udstyret med en standard E27 base, inden for hvilken kontrolventilerne er placeret.

De runde lamper på billedet er udstyret med en beskyttende baldakin for bedre lysdisplay.

 1. Ofte bruges i spot spotlights;
 2. Halogenpæren er lille, men giver en lys, blændende hvid glød;
 3. Den er monteret i et glashus med en diffuserende halvkugleformet reflektor og er dækket af et beskyttende glas på ydersiden;
 4. For at opnå forskellige emissionsspektre er reflektoren og beskyttelsesglaset malet i forskellige nuancer;
 5. De kan opvarme op til en høj temperatur, så antallet af pærer på strækloftet må ikke være mere end 4 stk. pr 1 m²;
 1. En halvleder-lyskilde, der virker på princippet om elektronemission
 2. På grund af dette har lamperne en lang levetid (mere end 50.000 timer), forbruges meget lidt elektricitet og opvarmes næsten ikke under driften;
 3. Kroppen er lavet af plastik, og indeni er der ikke tyndt filament, så disse lamper er ikke bange for stød og rystelser;
 4. De fremstilles i en bred vifte af alle patroner, så de kan afvige fra hinanden eksternt;

Den eneste ulempe ved LED-pærer - er en ganske høj pris.

Udskiftning af lamperne i loftslysene

Alle ved, hvordan man skruer og skruer i en almindelig glødelampe, så jeg vil forklare mere detaljeret nedenfor, hvordan man udskifter bestemte typer lamper i loftlamper:

 1. Fjern snapringen og træk den blæste pære ud af armaturet;
 2. Afbryd patronen med ledninger fra bunden og installer en ny lampe på plads;
 3. Kvartsglas i nærværelse af fedtede spor kan knække fra høj temperatur;
 4. Derfor skal du ikke røre ved bare hænder før du sætter en pære ind i et ophængt loft.
 5. Hvis du rører glasset, skal du tørre det med en klud fugtet med alkohol.
 1. LED spotlights sælges ofte komplet med en lampe;
 2. For at udskifte, skal du trække lampen ud af hullet i spændevasken og frakoble ledningerne fra den;
 3. Tilslut den nye lampe på samme måde, og installer den i stedet for den gamle.
 1. Fjern det ydre dæksel;
 2. Drej lampen til højre ved 90 ° rundt om sin akse, og træk begge ender ud af patronerne;
 3. På stedet skal du installere en ny, og luk derefter beskyttelsesdækslet.

konklusion

Nu kan du nemt vælge de rigtige lamper og løg til lofter. Hvis noget ikke er klart, se videoen i denne artikel og still dine spørgsmål i kommentarerne.

Loftslygter: designudvælgelse og installation

Tvinget belysning af lokaler forekommer i de fleste tilfælde fra toppen ned, som den mest effektive og rationelle måde at placere belysningsanordninger til udgivelse af lysstrøm.

Blandt kunstige lyskilder til hævede lofter er de mest populære loftslygter det mest bekvemme og attraktive i alle henseender.

Ceiling spotlights - et stort udvalg

Om spotlights og installation

Lysstofrør

Fluorescerende Spot Ceiling Light

 • To elektroder er hermetisk forseglet i ballonen af ​​fluorescerende lampe, inde i kolben er fyldt med kviksølvdamp. Når spænding påføres elektroderne, udsender kviksølvdampe ultraviolet stråling (en gasudladningslyskilde), og fosforer (en blanding af fosfor med andre elementer) konverterer det til synligt lys.

Prøver af fluorescerende lamper

 • Den største ulempe ved fluorescerende spotlights til lofter er dybden af ​​stikkontakten til lampens bund. Typisk kræver installationen af ​​en sådan enhed landing fra 7 til 10 cm, derfor skal dybden af ​​interceilrummet være mindst 8-12 cm, hvilket ikke altid er muligt i den almindelige standardlejlighed.
 • Men levetiden for sådanne belysningsarmaturer er ca. 10 (ti!) Tider længere end levetiden for en almindelig glødelampe (fra 5 til 10.000 driftstimer) og 5 (fem!) Tider effektiviteten. For eksempel, hvis du vil belysning et værelse, skal du bruge 3 almindelige 100 W pærer, så erstattes de af 3 energibesparende lamper på 20 W hver. Fordelene er indlysende og ubestridelige, og det er ikke tilfældigt, at sådanne belysningsapparater almindeligvis kaldes "husholderske".
 • På grund af den højeffektivitet af fluorescerende lamper er varmeemissionen reduceret betydeligt, hvilket gør det muligt at anvende spotlygter med en sådan lampe til stramme PVC-strukturer.
 • Lysstofrør kan være hvidt lys (LB), koldt hvidt lys (LHB), varmt hvidt lys (LTP), samt varmt hvidt lys med forbedret farvegengivelse (LTPCC). Til lysdesign anvendes lamper med farvefosfor - gul (LV), grøn (LZ), blå (LH), rød (LC), lyserød (LR) og lilla (LGR).

Halogen lys

Halogen loft spotlight

 • En halogenpære til et loftplade er en tank fyldt med jod og bromndamp (halogener), og dette er dens grundlæggende forskel fra en konventionel glødelampe, hvor spolen er placeret i et vakuum.
  Halogenpar fungerer som en buffer for filamentatomer og tillader dem ikke at akkumulere på en koldere skal (glas) og returnere dem tilbage til kroppens varme. Således øges levetiden for en halogenbelysningsenhed markant og varierer fra 3 til 4 tusinde timer.

Halogenlampe (halogen) til en spotlight

 • Den største ulempe ved halogenlamper til spotlights er deres stærke opvarmning, fordi selv aktivering af gasbufferzonen kræver en temperatur på 250 ° C. Sådanne egenskaber mindsker anvendelsesområdet for strålygter med halogenlamper betydeligt, for eksempel anbefales det ikke at være indlejret i suspenderede polyvinylchloridlofter for at undgå deformation af kluden (det kritiske opvarmningspunkt for polyvinylchloridlofter er 70 ° C).

Indbygget spotlight med udendørs lampe

 • Men en spotlight betyder ikke altid, at belysningsenheden vil være på samme niveau med flyet. Det er også muligt at bruge et indbygget armatur, hvor pæren forbliver udenfor, og det gør det muligt at anvende halogenanordninger, hvor overophedning er ekstremt uønsket (tæt placering af elektriske ledninger, lille loftssus, PVC-lofter).

Stærk anbefaling Ofte sælges halogenlamper i et komplet sæt med papirhandsker, eller instruktionerne anbefaler brug af en serviet, når du skruer enheden.
I intet tilfælde skal du ikke forsømme disse anbefalinger og ikke forvente, at dine fingre ikke vil efterlade mærker på glasset.
Lampen er lavet af kvartsglas, som er meget følsom overfor overophedning, og selv meget tør hud har fede aflejringer, der forbliver på halogenlampen, hvilket vil forårsage overophedning og som følge heraf at deaktivere.
Brugen af ​​en dimmer anbefales heller ikke, fordi det forårsager et fald i temperaturen, hvilket igen kan påvirke apparatets funktion kritisk.

LED belysning

 • Og endelig, den mest økonomiske og effektive type belysning - LED lamper. En lysdiode er en halvleder, der udsender en glød, hvis en elektrisk strøm passerer gennem den i en retning. Sådanne indretninger har et meget smalt emissionsspektrum afhængigt af halvlederens kemiske sammensætning.

LED Indbygget Spotlight

Loftslamper

Kompetent leveret belysning er et af de vigtigste indretningsværktøjer i ethvert interiør, fordi belysningsopløsninger visuelt korrigerer rummet. For eksempel kan selv billige indbyggede loftlamper hjælpe med at skubbe det udvidede rum og hæve det lave loft.

Loftsmodeller

Køb i Moskva billige indbyggede loftlamper af god kvalitet er ret problematiske i betragtning af tilstedeværelsen af ​​et stort tilbud på lignende produkter fra ukendte producenter, samt på grund af behovet for en stor del af tiden brugt på udvælgelsen. Køb en billig loftslampe i køkkenet i onlinebutikken. ChandelierOne House er et meget rentabelt tilbud, da der ikke er behov for at besøge hele serien af ​​indkøbscentre og specialiserede butikker. På katalogets sider har vi et stort udvalg af belysningsarmaturer til enhver meget krævende smag af køberen. Vi tilbyder et produkt fra en europæisk producent af alle modetrends og netop dukket op på vinduer i prestigefyldte butikker i verden. Især tilfreds med prisen på forsænket lys i køkkenet i online-butikken ChandelierOn hjem i Moskva for dets tilgængelighed.

Belysning til køkkenet

Moderne køkken er ikke kun en arbejdsplads til madlavning. Det er en slags ildsted i huset, der kræver komfort og hygge. Det er bedst at købe loftlamper til belysning i køkkenet. Med fokus på belysningen er det nødvendigt at beskytte belysningsenhederne mod for høj fugtighed. Når du vælger en mulighed for dette værelse, anbefales det at følge disse regler:

 • den valgte indstilling skal udformes til installation i køkkenet;
 • ikke at tillade overskydende strømforsyningsnet
 • Elektriske ledninger af specialister;
 • kontrolvarmesikkerhed.

Til belysning af små standardkøkkener med lave lofter er de indbyggede muligheder særligt velegnede. Det giver en god effekt og udvider visuelt rummet zoneinddeling af individuelle områder med lamper. Retter på spisebordet vil se mere appetitvækkende med korrekt belysning. Rimelige priser i vores katalog giver dig mulighed for at vælge de mest foretrukne modeller.

Belysning til loftet udskiftes ikke så ofte, så du kan tillade køb af højkvalitets og lige eksklusive modeller. Desuden er prisen på loftlamper i online-butikken i Moskva tilgængelig for alle. Vores online butik tilbyder sine kunder et højt serviceniveau, professionel tilgang til spørgsmålet om valg, mulighed for at høre. Betalingen udføres i enhver form, der er praktisk for dig. Vi tilbyder altid vores kunder traditionelle modeller og nye belysningsenheder.

Varianter af halogenlygter

Gamle glødelamper erstattede moderne halogen-type lamper til loftinstallation. De har et specielt design, der giver deres fordele. Inde i en sådan pære er brom- og joddampe, der giver en halogenglød. Kombinationen af ​​dampene i disse to elementer kaldes halogengasen, der gav navnet til den moderne belysningsenhed. Lyspærerne selv kan være små i størrelse, hvilket gør det muligt at bruge dem til ophængning af lofter. De opvarmer ikke, så den færdige materiales syntetiske overflade vil ikke falme og deformere fra deres indvirkning.

Temperaturindstillingen for farveområdet for en sådan lampe er 2700K til 3200K. Dette er en lille belysningsenhed, hvis pære er lavet af slidstærk kvartsglas. Husets indvendige overflade er dækket af en aluminiumforbindelse, der virker som en spejlreflektor, hvilket forbedrer lysstyrkenes lysstyrke. Lampen er ikke bange for opvarmning og er designet til lang levetid. Med et minimumsforbrug af el producerer en sådan lampe fremragende belysning i rummet og kan bruges i moderne lamper, som er installeret i loftet. Især godt det er velegnet til indlejret belysning i strækkonstruktioner.

Typer af halogenpærer

To halogenlampe er installeret i halogenlygter: med lav spænding på op til 24 W og standard netspænding på 220 W. Ud over disse to store grupper er sådanne belysningsprodukter opdelt i flere grupper:

Find ud af, hvor godt du er bekendt med belysningen! Besvar 7 spørgsmål (test)

Navigation (kun mission nummer)

0 ud af 7 opgaver udført

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

oplysninger

Testen vil vise dig: ved du meget om belysning?

Du har allerede bestået testen før. Du kan ikke køre det igen.

Du skal logge ind eller registrere for at starte en test.

Du skal gennemføre følgende tests for at starte dette:

resultater

Korrekte svar: 0 fra 7

Du scorede 0 ud af 0 point (0)

kategorier

 1. Ingen rubrik 0%

Tillykke med, du har bestået testen!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 1. Med svaret
 2. Med et mærke til visning

Bordlampe er en lampe

 • Generel belysning
 • Lokal belysning

Den vigtigste type belysning er

 • lokal
 • overordnet
 • silke

Lokale belysningsarmaturer omfatter

 • Gulvlampe
 • Sconce
 • lysekrone
 • Bordlampe
hjælpe

Du kan vælge flere muligheder.

Belysningen, der fremhæver rummets æstetiske udseende, kaldes

 • naturlig
 • lokal
 • festlig
 • Dekorative
 • kombineret

Lamper, der skaber en smal lysstrøm giver

 • Arbejdslys
 • Lokal belysning
 • Retningsbelysning

Lamper, der varer i lang tid og forbruger fem gange mindre energi

 • Glød stik
 • Energibesparelse
 • fluorescerende

Indstil korrespondancen mellem typer af lamper (klik på "tip" nedenfor)

Sortering af varer
 • Sconce
 • Bordlampe
 • Gulvlampe
 • lysekrone
hjælpe

Træk de valgte svar med en mus (gulvlampe, lysekrone,...), så de er til højre modsat lyskilder (væg, bord,...)

 • lineær, som ligner et rør;
 • udstyret med en ydre pære;
 • pærer med reflektor fra aluminiumsprøjtning;
 • kapsel eller fingerspidser.

Hovedtyper af produkter til halogenlamper

Type halogenlampe

Særlige egenskaber

Quartz tube, med begge sider af resultaterne. Særlige trådbeslag støtter glødetråd i lampen.

Armaturets effekt når 20 kW.

Lampene kræver vandret placering.

Med ekstern pære

Netværksspændingslamper.

Inde i glaspæren er en meget lille lineær halogenlampe forbundet til en spænding på 220 V.

Den indvendige del af halogenlampen, beskyttet af en ekstern pære, mod snavs og berøring.

Flasker kan have en anden form, være matte, gennemsigtig eller mælkeagtig. Der er lamper med glas, der absorberer ultraviolet stråling.

Halogenlampe med reflektor.

Reflektor reflektor. På baggrund af det er lyset rettet gennem lampens gennemsigtige del.

Dette design giver en smal strøm af lys og forbedrer lyseffekten, c.

Kapselanordningen består af selve lampen og dens to terminaler. Dette er den mindste halogenlampe. Produktets kraft er lille, og de bruges ofte til dekorativ belysning.

Lavspændingsmuligheder er tilgængelige.

Lineære pærer bruges oftest til at belyse arbejdsflader. De er normalt ikke placeret i loftet. Til strækophængskonstruktioner passer modeller med reflekser, der skaber en rettet lysflux og ikke opvarmer overfladen af ​​loftsbeklædningen. Alle typer halogenfødder er forskellige:

 • lavt energiforbrug
 • svag opvarmning under drift
 • langvarig brug
 • modstand mod udbrændthed.

Lavspændingslygter bruges normalt i rum med høj luftfugtighed.

Sammenligningstabel til halogenlamper i 12 V og 220 V

Fordele og ulemper

Butikkerne tilbyder et stort udvalg af modeller af sådan belysning, som kan bruges:

 • i boligområder;
 • i butikker
 • i kontorer
 • i pools og fitnesscentre;
 • I skoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner.

Denne type pære har ubestridelige fordele:

 • de skaber et fremragende niveau af belysning;
 • har et højt niveau af lys recoil;
 • Lysstyrken ændrer ikke dens stabilitet og ensartethed, selv efter en lang periode med brug af belysningsenheden.
 • evnen til at bruge enheden i et aggressivt miljø
 • lang levetid og lavt strømforbrug;
 • lille størrelse, praktisk at bruge;
 • evnen til at justere niveauet af lysflow.

Ulemperne ved halogenlamper indbefatter deres komplekse design. Sammen med lampen skal købes en lysekrone. Ved montering af indbyggede armaturer i loftet skal du bruge en speciel enhed, der gør det muligt at tænde segmenterne af bundtet af loftarmaturer separat.

Du skal også huske, at du ikke kan røre halogenlampens overflade med dine hænder, når den er tændt. Hun er meget modtagelig i denne tilstand og kan brænde ud.

Sammenligningsegenskaber for forskellige typer lamaer

Loftslamper

Populære Ceiling Lights

På belysningsmarkedet er der hundredvis af runde loftlamper i moderne stil. Vil modellen "Simpla" fra det danske mærke.

Den italienske producent af belysningsteknologi Arte Lamp er allerede kendt for den russiske køber. Hver model af denne fabrik er en.

Til forskel fra vedhæng er loftlamper den bedste løsning til værelser med lave lofter. Udformningen af ​​sådanne modeller giver mulighed for direkte tilslutning af belysningsenheden til loftet - uden kæder, stænger eller kabler. Takket være denne funktion er loftlamper mere alsidige.

I dag bruges de meget til belysning af alle værelser i en lejlighed, hjemme, kontor, restauranter, hoteller og andre typer lokaler. Og for at den købte model bliver en harmonisk tilføjelse til interiøret, er det nok at vælge det i henhold til sådanne kriterier som overholdelse af stil, dimensioner, tilstrækkelig lysstyrke.

"Frau Lamp": et stort udvalg af loftlamper

Online butik "Frau Lampa" tilbyder et stort katalog af belysningsudstyr af kendte mærker:

 • Favorit, MW-Light (Tyskland);
 • Arte Lamp, ST Luce, Lucia Tucci, Divinare (Italien);
 • Globo, Eglo (Østrig);
 • Markslojd (Sverige);
 • Newport (USA);
 • Crystal Lux, Ambiente, Loft IT (Spanien) og andre.

Hvis prisen er en af ​​hovedfaktorerne for et vellykket køb, indeholder vores virksomheds katalog modeller til hjemmet og ikke kun fra en mere overkommelig priskategori:

 • Nowodvorski, Kemar, Jupiter (Polen);
 • Artpole, Omnilux (Kina)
 • Toplight, ArtProm (Rusland).

Altid høj kvalitet og billig!

Derudover er kunderne garanteret:

 • opmærksom service, hjælp med valget af billedet;
 • hurtig levering i Moskva;
 • betalingsmetode at vælge imellem.

Vælg en loftlampe og bestil lige nu!

Enkelt lampe lamper og lysekroner

På denne side af vores hjemmeside findes en bred vifte af enkeltlampeindretninger. Armaturet med en enkelt lampe er designet til at belyse små værelser: køkkener, gange, korridorer. Suspended modeller, dekoreret i synlige lanterne, er højdejusterbare.

En miniature og elegant loftslysekrone med en enkelt lampe er også velegnet til oplyser separate områder i spisestuer og stuer. Loftslamper med en enkelt lampe kan være med en lampeskærm, ikke kun af glas, men også af klud, plastik, metal, silikone, folie, som dækker lampen helt eller delvist.

Online butik MagSvet - en af ​​de største i Rusland. I sortimentet af mere end 50 tusinde produkter fra de mest pålidelige europæiske, kinesiske og indenlandske producenter. Dette giver dig mulighed for at vælge lamper og lysekroner af forskellige teksturer og farver, til forskellige interiører, i forskellige priskategorier.

Alle svarene på spørgsmålet, hvorfor LED taklamper til lofter - den bedste løsning

LED-lamper til loftslofter er en af ​​de bedste løsninger. Hvorfor? I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvad der er disse enheder. Jeg vil også svare på spørgsmålet om, hvilke sorter der bedst passer til en suspenderet struktur.

Til en suspenderet struktur er LED-lamper det ideelle valg.

Lampe kan installeres i mellemrummet mellem bund og strækloft.

Alle fordele og ulemper ved diod lamper

Polymerfilm modstår ikke overdreven termiske virkninger.

Ved design af belysning anbefaler jeg dig at være opmærksom på en vigtig omstændighed. Nemlig - polymerfilmen er bange for høje temperaturer. Fra deres lange eksponering ændrer materialet farve, bliver uelastisk og kan endda falde sammen.

Konventionelle glødelamper skal være placeret langt fra spændingsmaterialet.

Derfor er der kun to måder at udstyre strækloftet uden problemer:

 1. Placer armaturerne væk fra filmoverfladen.
 2. Påfør en lampe med en lille varmeafledning.

Grundlaget for disse små pærer er krystaller, der har meget lav varmeoverførsel.

Til den anden løsning er LED-belysningsanordninger ideelle, fordi de opvarmer lidt. Principen for deres funktion er baseret på gløden af ​​krystaller-halvledere (international betegnelse af LED'er - LED) under virkningen af ​​elektrisk strøm.

Nøglefordele

Sammenligningsfordele ved LED-lamper.

Ud over lav varmeoverførsel har diode lamper sådanne fordele:

 1. Højt miljøsikkerhed. Sådanne lamper indeholder ikke stoffer, der er sundhedsskadelige. Derfor skal enheder, der er blevet ubrugelige, ikke bortskaffes på en særlig måde.
 2. Fremragende rentabilitet. LED'er forbruger elektricitet fire gange mindre end dem, der er identiske med dem på glødelampeffekten. Og næsten to gange de energibesparende neon-kolleger.

Krystaller kan gløde i en række farver.

 1. Helt en bred vifte af farver. Lysdioder kan udstråle hvidt, rødt, blåt, gult, grønt lys. Dette gør det muligt at eksperimentere med lokets lysdesign.

Lyset af sådanne anordninger er behageligt til syne.

 1. Strålingens blødhed. Diode lamper skinner jænt uden flimrende effekt, der hurtigt dæk øjnene.
 2. Med hensyn til styrke forlader sådanne lamper langt efter analoger, der fungerer på forskellige principper.
 3. Lang levetid. Ledende producenter, der producerer kvalitetsprodukter, giver hende en garanti på op til 10 år. LED krystaller bryder ikke og har en potentiel ressource på 35-100 tusinde timer.

Et par ulemper af enheder

Kilde dioder vil koste dig dyrt, men vil tjene meget lang tid.

 1. En tvivlsom ulempe er den høje pris på LED-enheder. Men hvis vi tager højde for deres omkostningseffektivitet, lang levetid og anvendelighed, så kan denne ulempe betragtes som betinget.

Kinesiske produkter begår ofte dårlig kvalitet.

Jeg vil advare dig om, at du har en ansvarlig tilgang til køb af lamper. Apparater fremstillet af skrupelløse producenter kan flimre såvel som overophedes under drift. Ofte er sådanne produkter kinesiske.

 1. Der er ingen adgang til luft i LED-pærerne. Derfor er de forbudt at blive sat i de lukkede belysningsstoffer.

Radiatoren gør pæren tyngre og større.

 1. Nu kraftfulde lamper af denne type er udstyret med radiatorer. Som følge heraf øges deres vægt.
 2. Diodepærer, når de opvarmes til + 60˚, bliver overskyet og stopper med at arbejde. Derfor anbefales de ikke til brug i våde områder, og hvor der er en øget lufttemperatur.

En lysdiffuserende hætte sænker lyspærens lysstyrke.

 1. Sådanne lamper er udstyret med lysdiffusorer. De reducerer til en vis grad kraften af ​​kraftelementerne.

Typer af lamper på diode krystaller

Til stræklofter kan du bruge forskellige typer belysningsenheder til dioder.

Spot lys

Denne type belysning er opdelt i to kategorier.

Armaturer, hvis dioder er anbragt inde i kabinettet.

 1. Instrumenter udstyret med interne pærer. Sagen af ​​sådanne produkter kan have både blank og mat tekstur.

Enheden, som kan roteres i forskellige retninger.

Når de er udstyret med en roterende enhed, kan de udstråle retning retningsbestemt - i et givet område. Jeg anbefaler dig, når du vælger en enhed med en intern pære, at tage højde for de eksisterende begrænsninger på lyskildens kraft og dets varmeoverførsel.

Spotlights med ekstern LED.

 1. Armaturer med en ekstern pære er mere tilpassede til brug i loftslofter. De har ingen termisk effekt på lærredet overhovedet. Derfor er dens styrke opretholdt garanteret.

Krystalrammelampe.

Udformningen af ​​sådanne produkter er forskelligt. Det kan omfatte loft og dekorative elementer lavet af plastik, krystal, glas. Apparater med en ekstern lampe genskaber diffust belysning, der er behageligt for øjnene.

Kombinerer enheder med ekstern og intern pære.

Jeg anbefaler, at du bruger begge typer spotlights til belysningseffektivitet. På de områder i rummet, der har brug for retningsbestemt lys, brug apparater, der har en intern pære. Hvor spredt stråling er at foretrække, installer modparter med en ekstern lyskilde.

Point-enheder er også opdelt af designfunktioner.

 1. Solid lys. I denne udførelsesform indeholder indretningen 3 ikke-separerbare elementer.

Dette er en elektronisk transformator (spændingsomformer), hus og lyspære:

 • tænker, hvilke lamper der er bedre for stræklofterne, bemærk at i alle sådanne enheder er alle knuder tilpasset hinanden så meget som muligt;
 • de har en lang levetid, øget effektivitet og pålidelighed;

Suspensioner med beskyttende termiske ringe til spotlights.

 • faste enheder er som regel komplet med embedded elementer, adaptere til tilslutning til ledninger og termiske ringe.

I denne enhed kan lyskilden ændres.

 1. Armaturer med udskiftelige pærer. De har et kortere levetid og er ikke så pålidelige. Det er dog muligt at ændre en brændt lyskilde. En sådan pære koster meget mindre end dens modstykke i en enkelt lampe.

I lampen kan du indsætte løg i forskellige farver.

Derudover kan du altid erstatte det med en mere eller mindre kraftig analog eller have en anden farve.

Hvad man skal vælge: lysekroner, paneler eller bånd

Ud over spotlights kan du bruge sådanne enheder til strækloftet:

 1. LED-pletter, de er også LED-paneler. Disse enheder består af flere diodepærer af samme eller forskellige typer, installeret på samme grundlag. Alt dette er skjult i en foring af gennemsigtig plastik.

Effekten af ​​et gennemsigtigt lysende loft, skabt ved hjælp af LED-paneler.

Et sådant design gør det muligt at samle lamper af forskellig størrelse, farver og strøm på ét sted. Deres kombination gør det muligt at danne belysning af en given udsigt i forskellige områder af rummet.

 1. Lysekroner på dioder. Denne type belysning er en af ​​de ældste. Folk bruger dem i århundreder. I løbet af denne tid kom de op med et stort antal af deres designløsninger.
  Nuværende teknologier har bidraget til denne proces. De gjorde det muligt at producere lysekroner af forskellige futuristiske former.

Tape med indbyggede dioder.

 1. LED SMD-bånd og analoger af RGB. Den første af dem kan kun gløde med kun en farve. Den anden polychrom og kan skiftevis eller samtidig glød i forskellige farver.

Vigtige punkter

Oval og runde armaturer passer bedst til stretch lærred.

Nedenfor vil jeg give dig nogle tip.

Jeg anbefaler stærkt at du holder øje med dem:

 1. Foretrukne lamper til et strækloft, der har en oval eller rund form. Når du bruger dem, vil risikoen for at beskadige kluden være meget mindre.
 2. Sørg for, at lamperne har en dekorativ beklædning, der dækker forstærkningsringen.

Sørg for, at belysningen var tilstrækkelig til belysning af høj kvalitet.

 1. Ved brug af et præcisionsinstrument vil de give nok lys, hvis en lampe er installeret for hver 2 m² loft.
 2. Ved installation af lamper af retningslys er deres udstyr med reflektorer yderst ønskeligt.
 3. Husk, at når du installerer et hængende loft, skal det være nødt til at falde til lampens højde. Derfor er det bedre at bruge kompakte lamper, ikke i høj grad at reducere rummets højde.

Loftsbelysning af lysestager vil gemme højden af ​​væggene.

 1. Når rummet har lave lofter, og du vælger en lysekrone, foretrækker dens loftmontering, snarere end en krog.

Metoder til installation af inventar

Ifølge installationsmetoden er diodelamperne inddelt i eksterne analoger og interne i forhold til lærredet.

Montering af lamper inde i lærredet

Installationen af ​​lampen inde i loftet.

Med denne installation, kontaktes belysningsarmaturer med en spændingsplade ikke. Lampehuset er placeret i mellemrummet mellem efterbehandling og gulvplade. Kun en pære eller en linse forbliver synlig.

Installation af instrumenter skal udføres med høj nøjagtighed. Som følge heraf skal lamperne være placeret på samme niveau med stoffet / filmen. Lysstråler skal gå strengt vinkelret på loftplanet.

Den indvendige installation af armaturerne forlader webens plan selv uden elementer, der ser ud af det. Dette gælder også for overflader, der har en simpel form og til buede lofter. Specielt buede analoger og wavelike.

Installation af belysningsudstyr er i fuld gang.

Selvfølgelig er interne belysningsarmaturer monteret, før spændingspanelet er installeret. De er fastgjort direkte til bundloftet eller på specielle enheder.

Platform til installation af enheden.

I deres kvalitet kan du bruge:

 • Profiler og platforme af stål og plast;
 • træstænger;
 • vertikale suspensioner.

Efter spænding af filmen eller stoffet limes de termiske ringe på lærredet. I deres indre rum er materialet skåret. Gennem disse huller og lys vil blive udsendt.

LED loftslamper installeret inde i beklædningen kræver ikke opmærksomhed på deres design, fordi de er ikke synlige.

Jeg råder dig dog til at overvære instrumentets magt. I et lukket mellemrum kan nettet overophedes og sænke fra det.

Udendørs installation

Installation af enheden udefra på lærredet.

Armaturer placeret uden for strækloftet bør vælges i henhold til æstetiske kriterier. Men deres magt kan ikke begrænses.

Etuier af apparater er normalt lavet af stål og bliver dækket med blank eller mat maling. Loft og dekorative elementer af lamper kan være plastik, krystal eller glas.

Når du udstyrer enheder med en roterende enhed, kan du rette lysstrålerne fra dem i en hvilken som helst ønsket retning. Dette kan gøres vandret, lodret ned, i forskellige vinkler på væggene eller møblerne.

Alt er klar til at installere lyskilder.

Før montering af loftet, ved montering af udendørs armaturer, er der monteret en pålidelig base for dem på loftet. På lærredet markerede passagen af ​​fastgørelsesdelene, er de fastgjort til termiske ringe. Efter montering af film / stof, skrues armaturerne til lejeelementerne.

Tips

 1. Undervisningen advarer om, at valget af diodelamper bør baseres på lofternes højde.
  Hvis det er lille, råder jeg dig ikke til at forværre situationen for ting, at sætte indvendige lamper. Kassér også de samlede lysekroner.

Cam mount web.

 1. En god mulighed for lave loftsrum - fastsættelse af spændingsstofkamerametoden. Med denne beslutning mister du kun 2 centimeter fra væggenes højde.
  Den svage strækning af filmen kompenseres af udendørs lys. De vil trykke det slanke materiale til de indlejrede elementer.
 2. PVC belægning kan ikke bære på overfladen af ​​nogen betydelig belastning. Med et markant loftområde skal du forstærke nettet med forbindende profiler. Eller armaturer, fastgjort på pladen.

Omkostninger til diodelamper og deres installation

Omkostningerne ved LED-belysning til hævede lofter består af prisen på lamper og elektrikerens arbejde.

For polychrome bånd har brug for en enhed og kontrolpanel.

 1. Omkostningerne ved SMD LED strips starter fra 150 rubler per meter. Analoger af RGB koster 200-250 rubler. Derudover skal de købe en styreenhed samt en down-down transformer.
 2. LED-paneler koster 1100-1500 rubler stykke.
 3. Prisintervallet for diod spotlights er meget stort - fra 70 til 2000 rubler. Det hele afhænger af enhedens størrelse, designet, kompleksiteten af ​​dens design og oprindelseslandet.
 4. Det samme gælder for lysekroner. Du kan købe en kompakt budget enhed til 7 tusind rubler. Udgifterne til krystal high-bay lamper kommer til 700 tusinde rubler.

Nedenfor giver jeg en tabel med satser for elektrikeres arbejde: