Indbyggede loftlamper

En bred vifte af interiørartikler til forskellige rum tilbyder et bredt udvalg af belysningsarmaturer, hvor en separat piedestal på grund af dets egenskaber er besat af indbyggede loftslamper.

Popularitet blandt både købere og producenter af loftlamper har vundet ikke bare. En stor rolle blev spillet af den udbredte fordeling af suspenderede og nedhængte loftsstrukturer. De fading traditionelle interiørdesign og udbredelsen af ​​moderne indretning har også haft en indflydelse.

Design funktion

Faktum er, at ophængt og stræklofter ikke er i stand til at modstå vægten af ​​de sædvanlige lysekroner og lamper, og også de passer ikke let ind i stildesign af værelser, i modsætning til loftlamper. Den indbyggede belysning åbner således et bredt indsatsområde for realiseringen af ​​ethvert designidé uden at miste kvaliteter som ergonomi og praktiske egenskaber.

Udformningen af ​​indbyggede armaturer er meget enkel og består af flere elementer:

Det andet element består i sin tur af en patron til fremstilling af hvilke materialer som porcelæn eller plast med høj modstandsdygtighed mod varme, en lysreflektor og en diffusor.

Designet af loftlys er af flere typer:

 • Point. Spotlights er oftest fundet i boliger, de har fået et godt ry blandt forbrugerne på grund af dens demokratiske pris og brugervenlighed. De elementære elementer i punktmodeller omfatter en reflektor, en lampe og et hus. I dette tilfælde er den vigtigste fordel ved dem, at kroppen kombinerer egenskaberne ved et dekorativt element og montering. Drejede lamper kan bruges både som hovedbelysning og som yderligere belysning.
 • Suspenderet. Over tid mister disse typer armaturer deres popularitet hos brugerne, som en forudsætning for deres installation er en hård loftsbelægning. Suspended konstruktion har en firkantet form og er monteret i loftet. Denne type armatur kan kun bruges som hovedbelysning på grund af lyselementets brede overflade.
 • Lineær. Lineære lyskilder giver dig mulighed for at lave de længste rækker af lamper, de har en temmelig simpel ophængt struktur og er meget udbredt i industrielle lokaler.
 • Steder. Placeringen er markant forskellig fra andre typer loftlamper. Oversat fra engelsk betyder navnet på disse enheder "spot", og faktisk giver denne type belysning dig mulighed for at oprette et bestemt lysområde ved hjælp af en retningsstråle af lys. Placeringen er udstyret med en ramme med nuancer, udstyret med en drejemekanisme, en lampe og beslag i form af parentes. Spot kan monteres på loftet eller væggen.

Indbygget belysning kan variere i form og er:

 • Runde. Konstruktioner af forskellige størrelser kan bruges både til at belyse store overflader og til at skabe snævert rettede lysfluxer;
 • Firkantet eller rektangulært, designet til at belyse forskellige områder;
 • Ribbon lamper bruges til at belyse enkelte elementer og giver dig mulighed for at skabe flotte belysningsformer.

Fordele ved brug

Embedded elementer er ergonomiske og alsidige lyskilder. De er i stand til at organisere både fuld belysning af rummet og fungere som elementer af zonering, der deler rummet i flere zoner. Taklampe kan også påvirke den visuelle opfattelse ved at øge eller formindske rummet i højden og bredden eller længden.

På grund af fremstilling af strukturer fra højstyrkematerialer bør ejere af indbyggede lamper ikke være bange for skade enten under installation eller under brug.

Ud over standardinstallationen af ​​konstruktionen i loftet er det muligt at installere lamper i væggene eller møblerne, f.eks. I en modulær garderobe eller et skrivebord.

Brug af loftlamper giver mulighed for at tænde hvert belysningselement separat, hvilket gør det muligt at skabe ensartet belysning af nogen af ​​zonerne som ønsket af brugeren.

De vigtigste fordele ved indbyggede armaturer er:

 • En bred vifte - fra simple til elite modeller;
 • Ergonomisk design;
 • Højkvalitetsbelysning på grund af fraværet af en inert kanal;
 • Energibesparelser;
 • Forskellige former og størrelser;
 • Enkelhed af design.

Anvendelsesområde

Indbyggede belysningselementer kan bruges i forskellige lokaler. Derudover anvendes lygter til gadebelysning, kontor- og industrilokaler samt oplyste udstillinger og arkitektoniske strukturer. Men deres vigtigste anvendelsesområde er husstanden.

Afhængigt af formålet med lokalerne skal ejerne først og fremmest tage sig af armaturernes sikkerhed og holdbarhed under brug.

Vandtætte loftlamper passer til lysdesign badeværelser, brusere og puljer, forseglede boliger vil redde designet fra stænk og damp. Modeller med forstærket skrog anvendes i produktionsværksteder mv. De mange karakteristika, geometriske former og størrelser samt stilen på belysningsarmaturer giver dig mulighed for at vælge et design til ethvert design og formål med interiøret.

Forskellige belysningsredskaber er tilgængelige til valg i hardwareforretninger, lige fra enkle og koncise lineære lamper til luksusmodeller med krystalindsatser, frostet glas og gipslister.

Placering muligheder

Indbyggede lamper afhængigt af typen af ​​placering i loftet er:

Den første type belysning anbefales kun som en ekstra baggrundsbelysning. I en enkelt mængde udsender skjulte elementer en svag strøm af lys, men installation af flere lamper skaber et potentielt problem i forbindelse med opvarmning af loftet, hvilket reducerer materialernes levetid betydeligt og kan medføre et fald i sikkerheden.

Udvendige strukturer er mere egnede til hovedlyskilden, de er i stand til at skabe et rum med et stort område af lysspredning. Kombinationen af ​​skjulte og udendørs lys giver dig mulighed for at skabe høj kvalitet belysning med lysjusteringsfunktion.

Klassificering af pære type

Indbyggede loftslamper i deres design har lamper, som igen varierer i grad af lysstyrke, varme og lys temperatur. Der er:

 • Glødelamper - til trods for deres forholdsvis lave omkostninger, glødelamper har en række ulemper. Disse omfatter et højt niveau af elforbrug og varmeproduktion, hvilket med tiden fører til deformering af loftkonstruktionerne og en stigning i den månedlige afgift for lys.
 • Halogenlamper - Denne type belysningselementer kan ofte findes i punktlys. Omkostningerne ved disse lamper er gennemsnitlige, men det faktum at halogenelementer er meget varme introducerer flere begrænsninger for brugen af ​​lamper. For det første bør den tilladte effekt ikke overskride 40 watt for at undgå høje temperaturer, og for det andet anbefales det ikke at berøre lampen med bare hænder, hvilket kan føre til fejl som følge af kontakt af epitelpartikler og fedt på overfladen af ​​kvartsglas.
 • Lysstofrør - denne type i sit arbejde bruger en kemisk reaktion af kviksølv og gas, resultatet er en luminescens-effekt. Fordelene ved sådanne lamper inkluderer et højt niveau af lys effektivitet og lang levetid.
 • Energibesparende lamper - De vigtigste funktioner og fordele ved disse lamper er energibesparelser og lave omkostninger, men på grund af designfunktionerne bruges de hovedsagelig til udendørsbelysning. Overordnede dimensioner kombineret med et højt niveau af opvarmning tillader ikke brugen af ​​energibesparende elementer overalt.
 • LED- eller LED-lamper - kronen for energibesparelse og ydeevne, deres effektivitet er ti gange højere end effektiviteten af ​​andre typer lamper.

Justering af lysretningen

Ifølge type konstruktion af forsænket loft lamper er kendetegnet:

 • Faste mekanismer;
 • Drejedesigner.

De faste strukturer sørger for en fuldstændig fiksering af loftet til kroppen og derved skaber en ensartet belysning af rummet. Men ofte for at øge funktionaliteten af ​​belysningsenheder leveres armaturdesignerne med drejemekanismer, som igen tillader at ændre retningen af ​​lyskilden.

Drejemekanismen kan udstyres med alle typer indbyggede armaturer, både plet og vedhæng. På grund af det brede produktsortiment kan der købes roterende lamper til både gipsplader og stræklofter.

Derudover er en betydelig fordel at være tilstedeværelsen af ​​små modeller, der giver dig mulighed for at installere en belysningskilde i møblerne, hvilket er en ergonomisk løsning, når du organiserer et arbejdsområde.

LED Ceiling Downlights

Indbyggede LED-loftlamper bruges til montering af ophængte strukturer og spændingsfilm. Ved hjælp af disse belysningsenheder kan du skabe den ønskede lyse atmosfære i rummet.

LED Ceiling Downlights

Loftregler med indbyggede LED-lamper

Spotlights er ideelle til installation af yderligere belysning i store områder (soveværelser, haller, køkkener) og de vigtigste i små værelser (badeværelser og gange). Men brugen af ​​indlejrede belysningsenheder har en ulempe - behovet for at sænke loftet med en afstand svarende til lampens højde. For enheder med glødelamper bør loftet sænkes med 10-12 cm, med halogenlamper - med 8 cm, med lysdioder - med 6 cm.

LED lamper er perfekte til ethvert interiør

Da den vigtigste retning af moderne interiørdesign er at stræbe efter at visuelt forstørre rummet, vil det være en uheldig beslutning at sænke loftet med 6-12 cm over hele rummet. Den rigtige løsning er at vælge en lysekrone placeret i den centrale del af loftet som hovedkilden til lys. Og forsænket lys bør installeres omkring rummets omkreds, samtidig med at loftet sænkes til den afstand, der kræves til installation af specifikke enheder.

LED lyser indvendigt

Ved brug af multi-level design med indbygget spotbelysning kan du skabe et bestemt humør og visuelt ændre mængden af ​​plads. Ved samtidig tilkobling af hoved- og ekstraudstyr er der skabt en atmosfære af en lys solskinsdag. Når man kun bruger ekstra lys, får de en hyggelig atmosfære, der bidrager til afslapning og samtale.

Spot belysning indstilling

I badeværelser, badeværelser og gange, er hængende eller spændingsstrukturer traditionelt monteret. I dette tilfælde falder bundfladeniveauet uundgåeligt. Derfor er det i disse værelser mest hensigtsmæssigt at bruge indbyggede LED-taklamper som hovedbelysning. Ved hjælp af lamper med forskellig lysstyrke kan du fokusere på nogle elementer i interiøret og skjule andre.

Strek-loftslygter

Typer af LED Ceiling Light

LED-lamper optager et af de første steder blandt apparaterne til indendørs og udendørs belysning. Loft indbygningsarmaturer producerer mange virksomheder, indenlandske og udenlandske. Men for alle typer produkter af disse virksomheder er der ensartede standarder for mærkning, størrelser af kolber og hætter.

Enheden af ​​LED-lampen Navigator NBL-R1-8-4K-WH-IP65-LED

Diode armatur til stræklofter Ecola GX53 H4

LED-belysningen er lys og jævn, og lamperne selv er energieffektive og holdbare

Indbyggede loftslamper på professionelle sprog har deres eget navn - "spot". Nogle modeller er udstyret med en beslag, der giver mulighed for at rotere og ændre indfaldsvinklen af ​​lysstråler. Lampene kan installeres ikke kun vandret, men også vertikalt.

Således kan alle indlejrede belysningsindretninger opdeles i to kategorier:

De første er udstyret med en bevægende øvre del, som styres i den rigtige retning.

Dot lampen den indbyggede roterende LED Paulmann 92024

Fabrikanter tilbyder spotbelysningsanordninger til forskellige typer lokaler: med normale og høje fugtighedsniveauer. Armaturets udside kan være lavet af gips, glas, krystal eller aluminium. I konstruktionen af ​​apparatet kan der anvendes en række krystaller, indfarvede glasindsatser, træ eller glasforing.

LED-lamper ECOLA GX-53

Design af lamper kan være meget anderledes: fra højteknologiske til antikke. Der er modeller, hvis opgave er at minimere tilstedeværelsen af ​​enheden på loftet. Disse lamper er forskellige minimalistiske design. På grund af de mange forskellige stilarter og farver kan du vælge præcis den model, som harmonisk passer ind i rummet.

Enheden er indbygget LED-taklamper

Ifølge fremstillingsmetoden er alle spotlights opdelt i to grupper: stemplet og støbt. Den første er let at skelne fra den anden: du skal tænde lampen og overveje sit sæde. I stemplet er det det samme omkring hele omkredsen. Siddets bredde skal være mindst 9 mm. I støbte lamper er tekniske tidevand synlige på overfladen af ​​sædet - områder af en lysere og mørkere farve.

Cast Spot Lampe

Til belysningsapparater kan stræklofter kun benyttes stemplet lamper.

Badeværelsesarmaturer

Instrumentbasisene er af to typer: gevind og stift. Den første er mærket E, den anden - G. Ved siden af ​​bogstavbetegnelsen af ​​typen af ​​base angiver dimensionerne i tal. For eksempel, E27, GU5. G-type bundplader er mere moderne. Men i indretningen af ​​de indbyggede armaturer anvendes lamper med begge typer socles.

Typer af lampe base

Tabel. De vigtigste typer af socles.

Sådan vælges en pære til indbyggede spotlights

Udvalget af indlejrede spotlights i dag kan nok tilfredsstille enhver, selv den mest krævende kunde. En vigtig rolle i valget af lamper spilles af lygter, der er installeret i lamperne.

For kun for få år siden var der kun to typer af pærer - for halogenbelysning og glødelamper. Vi vil ikke dvæle på beskrivelsen af ​​de forskellige halogenlamper. Formålet med artiklen er lidt anderledes - at vise fordele og ulemper ved forskellige typer lamper.

Operationsprincippet i begge lamper er omtrent det samme. Forskellen er kun i den gas, der fyldte pærer af pærer. Vi vil ikke dvæle på tekniske kompleksiteter, vi bemærker kun, at halogenes levetid er 1,5-2 gange højere end for almindelige glødelamper, og lysets spektrum afhænger af lampens pære, er lidt anderledes.

Ulempen ved halogenpærer er deres høje temperatur. Enhver, der selv er lidt bekendt med glødelamper, ved, at effektiviteten af ​​"halogen" og glødelamper er ekstremt lav. Ca. 70-80% af energien går til varme, og kun 15-20% er på lyset. Det viser sig, at vi bruger lamper mere til opvarmning end til belysning. På grund af den høje temperatur og den ubetydelige kvalitet af komponent armaturer, er ofte årsagen til selve lampens svigt kvaliteten af ​​basen.

Til dato forbliver lamper af disse to typer måske den mest populære. Nogle mennesker køber disse lamper efter vane, mange er tilfredse med deres pris / ydelsesforhold. Ja, og rækkevidden af ​​præsenterede lamper er stor nok. Lamper af forskellige farver, under alle former for socles-G4, G5, G9 og så videre, produceres. Nå er der også sådanne købere, som simpelthen ikke ved, at der i flere år var et værdifuldt alternativ til "halogener" og glødelamper.

Hvilken slags alternativ er dette? Mange har set, og en person er allerede begyndt at skifte almindelige glødelamper til den såkaldte. "Husholdersken." "Husholderske" produceres under standarddæksler (gevinddel af pæren) - E27 (stor base) og E14 (minions). Der er også E40'er, men disse er allerede ganske kraftige lamper, næsten ingen bruger dem i hverdagen. Så for nylig begyndte at producere økonomi - lamper MR-16 under basis G5, til installation i forsænket spotlights.

Den største fordel ved "husholderske" er: omkostningseffektivitet - 5-6 gange mindre energiforbrug end "halogenok", lav temperatur er 50-70 grader, som giver dig mulighed for at installere dem på plastlofter, monter dem i stræklofter. Denne type lamper anbefales af fabrikanter af hævede lofter.

I øjeblikket producerer husholdere kun tre typer lysspektrum: varm (gul), dagtimerne og koldt (tættere på blåblå). Ifølge økonomiens kraft er lampens standard MR-16 fra 2-3 W til 11-15 watt. "Halogen" kræver ca. 4-6 gange mere energi for at give så meget lys. Livslængden af ​​"halogen" er i gennemsnit 1000-1500 timer, livet for "hushandlere" er 3-7 gange højere og ifølge fabrikanterne kan nå op til 10.000 timer, hvilket også skal tages i betragtning ved valg af pærer.

Et af hovedpunkterne ved normal drift af halogenlamper er en stabil spænding. "Galogenki" meget følsom over for spændingsfald. Forøgelse af nominel spænding med kun 5% fører til en reduktion af levetiden på op til 40%. Reduktion af spændingen med 5% reducerer lampens lyseffekt på op til 20%.

At forlænge levetiden for brugen af ​​forskellige ekstra enheder. Til halogenlamper på 220 V anvendes bløde forretter. Faktum er, at de fleste lamper brænder ud under tændingen. Dette skyldes det faktum, at i kold tilstand er resistansen af ​​lampens filament flere gange mindre end i opvarmet tilstand. Følgelig passerer strømmen gennem filamentet, 10 gange mere. For en lampe på 100 watt kan denne strøm f.eks. Nå op til 3-6 A. Men disse er tekniske detaljer.

Så, denne meget bløde start enhed gradvis, inden for 0,5-2 sekunder bringer spændingen til nominelle. Det anbefales at sætte sådanne enheder på hver lyspære individuelt eller på en armaturgruppe, hvis enheden giver strøm.

Ud over halogenlamper designet til 220 V-net, er der halogenlamper designet til 12 V. Men for at kunne bruge dem i et 220 V-netværk kræves der en down-down transformer.

Moderne step-down transformatorer, disse er enheder 2 i 1. Dette er både en transformer og en soft start enhed. Nærmere om denne enhed vil vi fokusere på den næste artikel. Vi bemærker kun, at brugen af ​​højkvalitetstransformatorer øger lampens levetid væsentligt.

Den næste kandidat til stedet for halogenlamper og glødelamper, kan du sikkert kalde pærerne samlet på lysdioder. Den ubestridelige fordel ved disse lamper er deres holdbarhed - op til 50.000 timer, det uhensigtsmæssige forbrug af elektricitet.

For eksempel giver en lampe monteret på LED'er, med et forbrug på kun 3,5 W, så meget lys som en 35 W halogenlampe, i kommentarerne, som de siger, behøver ikke. I dag kan en række LED-lamper opfylde behovene hos enhver forbruger, men desværre er den rækkevidde, der præsenteres i vores marked for den gennemsnitlige forbruger, stadig forholdsvis dårlig.

Ulemperne ved LED-lamper kan tilskrives deres relativt høje omkostninger, men det bliver lavere hver dag. I dag kan prisen på LED-pærer sammenlignes med prisen på huse af høj kvalitet. "

Se også om dette emne (nye data for 2016): Sammenligning af kraften i forskellige typer lamper

Indbyggede loftlamper

En bred vifte af interiørartikler til forskellige rum tilbyder et bredt udvalg af belysningsarmaturer, hvor en separat piedestal på grund af dets egenskaber er besat af indbyggede loftslamper.

Popularitet blandt både købere og producenter af loftlamper har vundet ikke bare. En stor rolle blev spillet af den udbredte fordeling af suspenderede og nedhængte loftsstrukturer. De fading traditionelle interiørdesign og udbredelsen af ​​moderne indretning har også haft en indflydelse.

Design funktion

Faktum er, at ophængt og stræklofter ikke er i stand til at modstå vægten af ​​de sædvanlige lysekroner og lamper, og også de passer ikke let ind i stildesign af værelser, i modsætning til loftlamper. Den indbyggede belysning åbner således et bredt indsatsområde for realiseringen af ​​ethvert designidé uden at miste kvaliteter som ergonomi og praktiske egenskaber.

Udformningen af ​​indbyggede armaturer er meget enkel og består af flere elementer:

Det andet element består i sin tur af en patron til fremstilling af hvilke materialer som porcelæn eller plast med høj modstandsdygtighed mod varme, en lysreflektor og en diffusor.

Designet af loftlys er af flere typer:

 • Point. Spotlights er oftest fundet i boliger, de har fået et godt ry blandt forbrugerne på grund af dens demokratiske pris og brugervenlighed. De elementære elementer i punktmodeller omfatter en reflektor, en lampe og et hus. I dette tilfælde er den vigtigste fordel ved dem, at kroppen kombinerer egenskaberne ved et dekorativt element og montering. Drejede lamper kan bruges både som hovedbelysning og som yderligere belysning.
 • Suspenderet. Over tid mister disse typer armaturer deres popularitet hos brugerne, som en forudsætning for deres installation er en hård loftsbelægning. Suspended konstruktion har en firkantet form og er monteret i loftet. Denne type armatur kan kun bruges som hovedbelysning på grund af lyselementets brede overflade.
 • Lineær. Lineære lyskilder giver dig mulighed for at lave de længste rækker af lamper, de har en temmelig simpel ophængt struktur og er meget udbredt i industrielle lokaler.
 • Steder. Placeringen er markant forskellig fra andre typer loftlamper. Oversat fra engelsk betyder navnet på disse enheder "spot", og faktisk giver denne type belysning dig mulighed for at oprette et bestemt lysområde ved hjælp af en retningsstråle af lys. Placeringen er udstyret med en ramme med nuancer, udstyret med en drejemekanisme, en lampe og beslag i form af parentes. Spot kan monteres på loftet eller væggen.

Indbygget belysning kan variere i form og er:

 • Runde. Konstruktioner af forskellige størrelser kan bruges både til at belyse store overflader og til at skabe snævert rettede lysfluxer;
 • Firkantet eller rektangulært, designet til at belyse forskellige områder;
 • Ribbon lamper bruges til at belyse enkelte elementer og giver dig mulighed for at skabe flotte belysningsformer.

Fordele ved brug

Embedded elementer er ergonomiske og alsidige lyskilder. De er i stand til at organisere både fuld belysning af rummet og fungere som elementer af zonering, der deler rummet i flere zoner. Taklampe kan også påvirke den visuelle opfattelse ved at øge eller formindske rummet i højden og bredden eller længden.

På grund af fremstilling af strukturer fra højstyrkematerialer bør ejere af indbyggede lamper ikke være bange for skade enten under installation eller under brug.

Ud over standardinstallationen af ​​konstruktionen i loftet er det muligt at installere lamper i væggene eller møblerne, f.eks. I en modulær garderobe eller et skrivebord.

Brug af loftlamper giver mulighed for at tænde hvert belysningselement separat, hvilket gør det muligt at skabe ensartet belysning af nogen af ​​zonerne som ønsket af brugeren.

De vigtigste fordele ved indbyggede armaturer er:

 • En bred vifte - fra simple til elite modeller;
 • Ergonomisk design;
 • Højkvalitetsbelysning på grund af fraværet af en inert kanal;
 • Energibesparelser;
 • Forskellige former og størrelser;
 • Enkelhed af design.

Anvendelsesområde

Indbyggede belysningselementer kan bruges i forskellige lokaler. Derudover anvendes lygter til gadebelysning, kontor- og industrilokaler samt oplyste udstillinger og arkitektoniske strukturer. Men deres vigtigste anvendelsesområde er husstanden.

Afhængigt af formålet med lokalerne skal ejerne først og fremmest tage sig af armaturernes sikkerhed og holdbarhed under brug.

Vandtætte loftlamper passer til lysdesign badeværelser, brusere og puljer, forseglede boliger vil redde designet fra stænk og damp. Modeller med forstærket skrog anvendes i produktionsværksteder mv. De mange karakteristika, geometriske former og størrelser samt stilen på belysningsarmaturer giver dig mulighed for at vælge et design til ethvert design og formål med interiøret.

Forskellige belysningsredskaber er tilgængelige til valg i hardwareforretninger, lige fra enkle og koncise lineære lamper til luksusmodeller med krystalindsatser, frostet glas og gipslister.

Placering muligheder

Indbyggede lamper afhængigt af typen af ​​placering i loftet er:

Den første type belysning anbefales kun som en ekstra baggrundsbelysning. I en enkelt mængde udsender skjulte elementer en svag strøm af lys, men installation af flere lamper skaber et potentielt problem i forbindelse med opvarmning af loftet, hvilket reducerer materialernes levetid betydeligt og kan medføre et fald i sikkerheden.

Udvendige strukturer er mere egnede til hovedlyskilden, de er i stand til at skabe et rum med et stort område af lysspredning. Kombinationen af ​​skjulte og udendørs lys giver dig mulighed for at skabe høj kvalitet belysning med lysjusteringsfunktion.

Klassificering af pære type

Indbyggede loftslamper i deres design har lamper, som igen varierer i grad af lysstyrke, varme og lys temperatur. Der er:

 • Glødelamper - til trods for deres forholdsvis lave omkostninger, glødelamper har en række ulemper. Disse omfatter et højt niveau af elforbrug og varmeproduktion, hvilket med tiden fører til deformering af loftkonstruktionerne og en stigning i den månedlige afgift for lys.
 • Halogenlamper - Denne type belysningselementer kan ofte findes i punktlys. Omkostningerne ved disse lamper er gennemsnitlige, men det faktum at halogenelementer er meget varme introducerer flere begrænsninger for brugen af ​​lamper. For det første bør den tilladte effekt ikke overskride 40 watt for at undgå høje temperaturer, og for det andet anbefales det ikke at berøre lampen med bare hænder, hvilket kan føre til fejl som følge af kontakt af epitelpartikler og fedt på overfladen af ​​kvartsglas.
 • Lysstofrør - denne type i sit arbejde bruger en kemisk reaktion af kviksølv og gas, resultatet er en luminescens-effekt. Fordelene ved sådanne lamper inkluderer et højt niveau af lys effektivitet og lang levetid.
 • Energibesparende lamper - De vigtigste funktioner og fordele ved disse lamper er energibesparelser og lave omkostninger, men på grund af designfunktionerne bruges de hovedsagelig til udendørsbelysning. Overordnede dimensioner kombineret med et højt niveau af opvarmning tillader ikke brugen af ​​energibesparende elementer overalt.
 • LED- eller LED-lamper - kronen for energibesparelse og ydeevne, deres effektivitet er ti gange højere end effektiviteten af ​​andre typer lamper.

Justering af lysretningen

Ifølge type konstruktion af forsænket loft lamper er kendetegnet:

 • Faste mekanismer;
 • Drejedesigner.

De faste strukturer sørger for en fuldstændig fiksering af loftet til kroppen og derved skaber en ensartet belysning af rummet. Men ofte for at øge funktionaliteten af ​​belysningsenheder leveres armaturdesignerne med drejemekanismer, som igen tillader at ændre retningen af ​​lyskilden.

Drejemekanismen kan udstyres med alle typer indbyggede armaturer, både plet og vedhæng. På grund af det brede produktsortiment kan der købes roterende lamper til både gipsplader og stræklofter.

Derudover er en betydelig fordel at være tilstedeværelsen af ​​små modeller, der giver dig mulighed for at installere en belysningskilde i møblerne, hvilket er en ergonomisk løsning, når du organiserer et arbejdsområde.

LED Ceiling Downlights

Indbyggede LED-loftlamper bruges til montering af ophængte strukturer og spændingsfilm. Ved hjælp af disse belysningsenheder kan du skabe den ønskede lyse atmosfære i rummet.

LED Ceiling Downlights

Loftregler med indbyggede LED-lamper

Spotlights er ideelle til installation af yderligere belysning i store områder (soveværelser, haller, køkkener) og de vigtigste i små værelser (badeværelser og gange). Men brugen af ​​indlejrede belysningsenheder har en ulempe - behovet for at sænke loftet med en afstand svarende til lampens højde. For enheder med glødelamper bør loftet sænkes med 10-12 cm, med halogenlamper - med 8 cm, med lysdioder - med 6 cm.

LED lamper er perfekte til ethvert interiør

Da den vigtigste retning af moderne interiørdesign er at stræbe efter at visuelt forstørre rummet, vil det være en uheldig beslutning at sænke loftet med 6-12 cm over hele rummet. Den rigtige løsning er at vælge en lysekrone placeret i den centrale del af loftet som hovedkilden til lys. Og forsænket lys bør installeres omkring rummets omkreds, samtidig med at loftet sænkes til den afstand, der kræves til installation af specifikke enheder.

LED lyser indvendigt

Ved brug af multi-level design med indbygget spotbelysning kan du skabe et bestemt humør og visuelt ændre mængden af ​​plads. Ved samtidig tilkobling af hoved- og ekstraudstyr er der skabt en atmosfære af en lys solskinsdag. Når man kun bruger ekstra lys, får de en hyggelig atmosfære, der bidrager til afslapning og samtale.

Spot belysning indstilling

I badeværelser, badeværelser og gange, er hængende eller spændingsstrukturer traditionelt monteret. I dette tilfælde falder bundfladeniveauet uundgåeligt. Derfor er det i disse værelser mest hensigtsmæssigt at bruge indbyggede LED-taklamper som hovedbelysning. Ved hjælp af lamper med forskellig lysstyrke kan du fokusere på nogle elementer i interiøret og skjule andre.

Strek-loftslygter

Typer af LED Ceiling Light

LED-lamper optager et af de første steder blandt apparaterne til indendørs og udendørs belysning. Loft indbygningsarmaturer producerer mange virksomheder, indenlandske og udenlandske. Men for alle typer produkter af disse virksomheder er der ensartede standarder for mærkning, størrelser af kolber og hætter.

Enheden af ​​LED-lampen Navigator NBL-R1-8-4K-WH-IP65-LED

Diode armatur til stræklofter Ecola GX53 H4

LED-belysningen er lys og jævn, og lamperne selv er energieffektive og holdbare

Indbyggede loftslamper på professionelle sprog har deres eget navn - "spot". Nogle modeller er udstyret med en beslag, der giver mulighed for at rotere og ændre indfaldsvinklen af ​​lysstråler. Lampene kan installeres ikke kun vandret, men også vertikalt.

Således kan alle indlejrede belysningsindretninger opdeles i to kategorier:

De første er udstyret med en bevægende øvre del, som styres i den rigtige retning.

Dot lampen den indbyggede roterende LED Paulmann 92024

Fabrikanter tilbyder spotbelysningsanordninger til forskellige typer lokaler: med normale og høje fugtighedsniveauer. Armaturets udside kan være lavet af gips, glas, krystal eller aluminium. I konstruktionen af ​​apparatet kan der anvendes en række krystaller, indfarvede glasindsatser, træ eller glasforing.

LED-lamper ECOLA GX-53

Design af lamper kan være meget anderledes: fra højteknologiske til antikke. Der er modeller, hvis opgave er at minimere tilstedeværelsen af ​​enheden på loftet. Disse lamper er forskellige minimalistiske design. På grund af de mange forskellige stilarter og farver kan du vælge præcis den model, som harmonisk passer ind i rummet.

Enheden er indbygget LED-taklamper

Ifølge fremstillingsmetoden er alle spotlights opdelt i to grupper: stemplet og støbt. Den første er let at skelne fra den anden: du skal tænde lampen og overveje sit sæde. I stemplet er det det samme omkring hele omkredsen. Siddets bredde skal være mindst 9 mm. I støbte lamper er tekniske tidevand synlige på overfladen af ​​sædet - områder af en lysere og mørkere farve.

Cast Spot Lampe

Til belysningsapparater kan stræklofter kun benyttes stemplet lamper.

Badeværelsesarmaturer

Instrumentbasisene er af to typer: gevind og stift. Den første er mærket E, den anden - G. Ved siden af ​​bogstavbetegnelsen af ​​typen af ​​base angiver dimensionerne i tal. For eksempel, E27, GU5. G-type bundplader er mere moderne. Men i indretningen af ​​de indbyggede armaturer anvendes lamper med begge typer socles.

Typer af lampe base

Tabel. De vigtigste typer af socles.

Indbyggede loftlamper

I BasicDecor online-butikken finder du ikke kun prisen eller købt indbyggede loftslamper, men får også alle oplysninger om størrelser, fastgørelsesmetoder og installation af lampen.

Hvad kan ikke suspenderes lofter

 1. Installer halogenlamper med en effekt over 35 watt, hvis lofterne er PVC. Høje temperaturer vil forårsage gulning og deformation.
 2. Installer lamper uden aluminium reflektor. Lamper, der ikke har en aluminium reflektor, lad lyset komme tilbage, hvilket resulterer i effekten af ​​et oplyst loft.

12 spørgsmål om forsænket loftbelysning

 1. Er det muligt at installere i gulvet - det er umuligt.
 2. Og på gaden - nej.
 3. Kan jeg installere en lysdæmper på lampen - ja, hvis lampen er halogen.
 4. Er det muligt at installere LED-lamper i lampen - ja.
 5. Og i møblerne - nej, for dette er der møbler lamper.
 6. I poolen - nej, for dette er der specielle lamper, ikke loft.
 7. Hvis du har købt lamper på GU10 - kontakt lederen, hvis modellen du har valgt, kan udstyres med GU10 patroner.
 8. Hvad er afstanden fra transformatoren til lampen - ikke mere end 2 meter.
 9. Der er ingen blænding i kataloget - sandsynligvis har du en lampe med en ikke-transparent reflektor.
 10. Dimensionerne af armaturet i det forsænkede loft - for hver armatur i produktkortet er der angivet to størrelser - indsæt (hulstørrelse i loftet til montering af armaturet) og armaturets størrelse.
 11. Prisen på de indbyggede lamper varierer fra 60 til 15.000 rubler - Lampens pris afhænger af materialet, antallet af lamper og lyskilden.
 12. Du kan installere en indbygget armatur til lofter i væggen - du kan, hvis væggen tillader det, for eksempel gipsvæg.

Hvilke lamper at vælge?

 • Halogenlampe. Det virker 2000 timer, koster 35-90 rubler, dims, en 35 watt lampe belyser 1,5 kvadratmeter. m. (med lofthøjde på 2,9 m lofter). Det sker ved 12 og 220 volt.
 • LED lampe. Det virker fra 30.000 timer, omkostninger fra 70-700 rubler, kan ikke dæmpes, en 3-watt lampe belyser 1,5 kvadratmeter. m. (lofter 2,9 m). Det sker ved 12 og 220 volt.

Hvis betonlofter? (kun for specialister)

Det er muligt at bore huller til montering af loftindbyggede armaturer, gennembore kanaler til ledninger, udvikle briller til fastgørelsesapparater. Men vi anbefaler at se overhead. Husk, at enhver manipulation af lejestrukturerne kræver dyb viden og koordinering med de myndigheder eller personer, der er ansvarlige for operationen.

Spotlight armaturer

Med os kan du billigt købe spotlights med levering i Moskva og Rusland: garanteret kvalitet og rimelige priser. Udnyt det bedste tilbud!

Lstr-shop præsenterer billige spotlights til enhver smag, farve og størrelse. Der er klassiske hvide runde lamper, der passer til både hjem og kontor. Og der er helt usædvanlige spotlights i form af solen, hvilket vil tilføje endnu mere skønhed og komfort til det indre af dit værelse.

Fordelene ved billige spotlights

Nu er der mange forskellige belysningsarmaturer, i en række som det er nemt at blive forvirret af uerfarne. Derfor, når du køber dem, skal du tydeligt forstå, hvad deres forskelle er fra hinanden.

fordele:

 • De kan installeres på det sted, hvor du skal gøre mere lys på grund af lysets specielle lysstyrke;
 • I deres produktion anvendes en aluminiumsbeholder, som beskytter lamperne mod fugt, hvilket gør det muligt at installere dem i et badeværelse, bad eller sauna.
 • deres lille størrelse bidrager til den visuelle udvidelse af rummet i modsætning til de store lysekroner;
 • hvis lamperne er jævnt placeret i loftet, så vil de også helt ensartet belyse hele rummet.

Så købe billige spotlights, kan du ikke kun spare penge, men også betydeligt forbedre det indre af rummet.

Vi tilbyder også at gøre dig bekendt med sektionslyset for kampagnen.

Sådan vælges indbyggede loftslamper

Ceiling spotlights

Ved enhver form for reparation skal der lægges særlig vægt på lyskilder, da rummets udseende, design og dets atmosfære vil afhænge af det. Til disse formål bliver nu indbyggede loftbelysningsmuligheder succesfuldt brugt. Dette udseende er ret kompakt og let monteret, der gør det muligt at lave deres installation uden at ty til hjælp fra eksperter. Det er nødvendigt at vælge loftindstillede lys i overensstemmelse med rummets fremtidige stil, da de kan være af forskellige former, typer og spektre. Indbyggede loftslamper anvendes ikke kun i boliger, men også i:

 • Steder med store koncentrationer af mennesker;
 • I underholdningssteder;
 • I museer og udstillinger;
 • På kontorer.

Sådanne lamper i loftet fangede straks markedet for belysningsprodukter. Loftmonterede belysningsanordninger er nødvendige i situationer, hvor du har et lavt loft, eller af en eller anden grund kan du ikke installere suspenderede lyskilder såsom en lysekrone. Det er også vigtigt at tænke på rummets egenskaber, i nogle tilfælde er suspenderede lyskilder ikke installeret på grund af muligheden for skade. Også ledede lamper kan indlejres på steder, hvor der ikke er nok højde til andre muligheder.

Klassificering af indlejrede lyskilder

De er opdelt i forskellige typer lyskilde, såsom:

 • Gasudladning.
 • Metalhalogenid.
 • Natrium.
 • Fluorescerende.
 • LED (led).

I øjeblikket betragtes LED-lamper til hjemmet som den mest avancerede belysning, der omgår halogenlampe. Dette skyldes det høje niveau af belysning og lavt strømforbrug. Disse moderne ledede enheder leveres med indbyggede dioder, det vil sige, de behøver ikke at blive samlet, og de er klar til at blive tilsluttet.

Der er LED-lamper i følgende versioner:

 • Lampen er indbygget rundt;
 • square;
 • Rektangulær.

Endvidere er modeller af loftlamper opdelt i:

 • Stationær - det er lyskilder, hvor der er en enkelt fiksering af lampens position. Lyset vil blive rettet strengt ned i rummet, på grund af hvilken ensartet belysning er skabt. Også indbyggede lamper til loftslofter er i dobbelt udgave, det giver mulighed for at skabe øget belysning i et bestemt område.
 • Justerbar - det er lyskilder, hvor det er muligt at fokusere belysningen i et bestemt område af rummet. Det kan rotere i forskellige planer og fastsætte lysets position. Dette er især nyttigt, når du arbejder med dokumenter, da de er rettet til et tidspunkt - en skygge er ikke oprettet. Der er også dobbelt forsænket lys blandt de justerbare.

Belysningsprodukter kan opdeles i separate stilarter:

 • Moderne buede linjer kombineres med firkantet, der danner stilen i det 20. århundrede.
 • Kubisme er en slags modernitet, der er præget af karakteristiske geografiske former.
 • Etno-stil med tilstedeværelsen af ​​elementer i østlige lande.
 • Minimalisme - stil med monotoni af farver og et minimum af dekorative elementer.

Valg af loftlamper

At vælge, bør du beslutte dig for hvor de vil være placeret. Dette kan være en gade eller et værelse. Udendørs modeller har høj mekanisk styrke, korrosionsbestandighed og beskyttelse mod fugt.

Derudover tages der hensyn til indbyggede armaturer

 • Loftets design.
 • Højden af ​​rummet.
 • Nødvendigt belysningsområde.

For store rum er det ikke tilrådeligt at installere små indbyggede loftslamper. Dekorative elementer på loftlampen er valgt ud fra deres egen smag og rumdesign. Se godt taklamper, der har samme farve som loftet.

Når du vælger en forsænket armatur til et hængende loft med mulighed for at skrue lampen, skal du tage højde for typen af ​​base. Typer af socles:

Mindst almindelige:

Problemer med patronvarianter bør ikke opstå, hvordan man monterer dem er intuitivt forståeligt. LED-typer er allerede indbyggede dioder og er et ikke-adskilleligt design.

Fordele ved punktmodeller

Indbyggede spotlights har følgende fordele:

 1. Alsidighed.
 2. Nem installation og tilslutning.
 3. Evne til at vælge modeller i farve og design.
 4. LED-ledede modeller har en flad form med en mindste landdybde.
 5. Udskiftning af lampen er let, og lampen selv kan let repareres.

For at reducere energiforbruget er de udstyret med ekstra udstyr. Disse er timere, fotosensorer, dimmere og bevægelsesfølere. Ud over besparelserne øger disse enheder signifikant den komfort, som den indbyggede loftindstilling giver.

konklusion

Indbyggede spotlights er en praktisk og stilfuld indstilling. De er ikke kun egnet til bolig- og kontorlokaler, men også til produktionsanlæg. Kan bruges som hovedkilde til lys, såvel som belysning eller loftbelysning. Lampen indbygget i loftet har også en høj holdbarhed. I LED-udgaverne, som regel, 2 års garanti.

Hvordan man vælger et spotlight loft

Korrekt belysning - nøglen til et godt humør og velvære. Du kan gøre den fuldvild, behagelig og smuk ved hjælp af spotlights. Korrekt valg i størrelse, ydeevne og lampetyper er, hvad der er nødvendigt.

Hvad er et spotlight

Den samme type armaturer har flere navne: punkt, forsænket, loft. Der er et sådant navn - som "stedet". Det handler også om en spotlight. Helt enkelt beskriver alle disse ord den samme type belysningsenheder fra forskellige sider.

Spotlights - dette navn afspejler udseendet af denne belysningsenhed og størrelsen af ​​det oplyste rum.

Hvis de siger "spotlight", betyder de, at det skaber en smal strøm af lys, for hvilket der opstår et belyst plet på gulvet og en lysende prik i loftet. Når de siger "indbygget" lampe, betyder de installationsmetoden. På overfladen af ​​loftet ligger der i det væsentlige kun en lille dekorativ del tilbage, og resten af ​​strukturen er skjult i loftrummet. Hvis de taler om loftslygter, betyder det installationsstedet, da sådanne små strukturer kan monteres i møbler - i frysere. Det usædvanlige ord "spot" er bare en russisk version af engelsk spot, hvoraf en af ​​betydningerne er et sted. Det handler også om, at belysningen vil være i form af et sæt "pletter" af lys.

Sammenfattende kan man sige, at en spotlight er en lille lysarmatur til skjult installation, der belyser en lille del af et rum. For at organisere en fuldbelyset belysning skal du ringe et bestemt antal af sådanne enheder og på en bestemt måde placere forsænket lys i loftet.

Typer, konstruktioner, sorter

Der er ingen officiel klassificering, og det er kun muligt at kondensere den samlede vægt af disse belysningsarmaturer i flere kategorier efter forskellige egenskaber. En sådan opdeling i udvælgelsesprocessen vil være lettere at navigere, isolere en bestemt gruppe. Intet andet mål som denne adskillelse.

Mangfoldighed kan springe ind i stupor

Til destinationen

Denne adskillelse kan samtidig betragtes som en opdeling i henhold til designet, og også i henhold til installationsmetoden. Valget af en spotlight til denne funktion bestemmes af den type loft i rummet. Der er to store grupper:

 • til installation i gipsplader konstruktioner (de er også knyttet til loftet af plastpaneler);
 • til installation i hævede lofter.

De adskiller sig i design og installationsmetode. I modeller til gipsvæg er to fjedre fastgjort til skroget. Under installationen er armaturet forbundet med ledningerne, hvorefter fjedrene trykkes med fingrene, huset sættes i hullet på forhånd. Fjedre divergerer, fastgør enheden på loftet.

Gipsplader og installationsmetode

Spotlights til montering i strækloft på et sådant fastgørelsessystem kan ikke installeres - film / stofbæreevne er klart utilstrækkelig til dette. De er fastgjort til hovedloftet ved hjælp af en speciel glidekonsol, hvorfra det krævede indryk fra niveauet af hovedloftet er indstillet.

Så monteret spotlights under det nedhængte loft

Der er modeller, der straks er udstyret med denne beslag, men de er få. Men der er mange modeller, som du kan installere en lignende beslag ved at købe den separat. Og selv er det ikke altid nødvendigt at bruge en glidekonsol: den kan erstattes af en perforeret suspension til gips. Dette design er ikke så nemt at håndtere (højden er vanskeligere at indstille), men meget billigere.

Højdejusterbar beslag og dens erstatning

Strømforsyning og grad af beskyttelse

Den anden ting du skal være opmærksom på, når du vælger spotlights er den type strøm. I almindelige lokaler er det lettere at installere elektrisk udstyr, der opererer fra 220 V. For værelser med øget fare, der omfatter et badeværelse, pool og bad, er det bedre at vælge modeller, der drives af 24 V eller 12 V. Når de er tilsluttet, vil der være behov for en konverter (driver) ingen sikkerhedsproblemer.

Dekryptere numrene i klassen af ​​beskyttelse af elektriske apparater

Næste punkt er graden af ​​beskyttelse af sagen. Det er også vigtigt for værelser med vanskelige arbejdsvilkår eller til udendørs brug. Beskyttelsesklasse er angivet med latinske bogstaver IP og to tal. Den første viser graden af ​​beskyttelse imod penetration af faste legemer, den anden - fra vand. Til badeværelset og køkkenet er det ønskeligt, at beskyttelsesklassen ikke er lavere end IP44.

Drej og nej

De fleste armaturer giver ikke mulighed for at ændre lysfluxens retning. Der er en række modeller, der giver dig mulighed for at rotere lampen i et ret stort udvalg. De kaldes vendepunkter.

Hvis vi taler om prisen, er drejemodellerne dyrere - et mere komplekst monteringssystem kræver mere præcis fremstilling og dyrere materialer. Derfor er det fornuftigt at bruge dem kun på de steder, hvor det fra tid til anden er nødvendigt at ændre belysningsgraden for nogle zoner.

overliggende

Ikke alle modeller af spotlights er monteret "flush" med niveauet af loftet. Der er en ret stor gruppe af forsendelsesnotater. I dette tilfælde går kun ledningen ind i loftet, og huset er under loftet. I næsten alle dem er lampen permanent fastgjort, men der er også svingbare modeller.

Overhead spotlights

De bruges som en komponent i designet, men de giver også næsten ikke mulighed for at sænke loftet i forhold til bunden, hvilket er meget vigtigt i nogle situationer. Det andet positive punkt - det meste af varmen fra lampen afviger i rummet. Også, når du installerer under sagen, kan du lægge en varmeisolerende pakning - for endnu bedre beskyttelse mod varme.

Antal lamper

De fleste indbyggede armaturer er designet til at forbinde en lampe. Men der er modeller, hvor i et tilfælde fra to til ti lamper er placeret.

Antallet af lamper i et tilfælde kan være anderledes

Sådanne modeller er i forskellige stilarter og layout muligheder. De er ikke så mange som single-tube, men også ganske meget. Der kan opstå vanskeligheder, hvis du har brug for fem eller flere lamper. Du bliver nødt til at kigge efter dem, især hvis noget specifikt design er påkrævet, og de leveres ofte på forespørgsel - efterspørgslen er for begrænset.

dimensioner

Når du vælger en spotlight, skal du være opmærksom på deres størrelse. Ud over ydersiden, som bestemmer størrelsen på de udskårne huller, er det nødvendigt at se på højden. Fra denne parameter afhænger af, hvor meget du skal sænke det nye loft i forhold til basen. Fra lampens højeste punkt til bundloftet skal der være en afstand på mindst 5 cm.

I det første tilfælde er det nok at sænke loftet med 10 cm, i andet - med 16 cm

Dette mellemrum er nødvendigt for effektiv fjernelse af arbejdslamper. Også i loftrummet er der lagt kabler, indlejrede plader er monteret til fastsættelse af lysekroner mv.

Type af lygter, der anvendes

Fire typer lamper kan bruges til belysning:

 • glødelampe;
 • halogen;
 • kompakt fluorescerende;
 • LED.

Glødepærer i dag bruges meget sjældent. I dette tilfælde er det ikke så meget, at de "trækker" meget elektricitet, selv om dette også er en vigtig faktor, især hvis der er installeret et dusin eller flere lamper på loftet. Meget værre er, at de opvarmer meget, og opvarmningen er dårlig for det materiale, hvorfra loftet er lavet. Hvis man ser på sortimentet af en solid internetressource, er der næppe et dusin spotlights til glødelamper, men der er hundredvis af dem i andre stillinger, nogle gange endda mere end tusind.