Valg af loftlamper med halogenlamper

I dag er loftbelysning gjort på en række forskellige måder. Takket være en bred vifte kan du vælge en indbygget eller monteret lampe uden meget besvær. Udvælgelsen kan laves ud fra deres behov, indretning, tekniske egenskaber for pærer og andre ting.

Hvad er halogenlamper?

Designet af sådanne lamper er unikt og i modsætning til andre lignende anordninger. Det unikke er som følger:

 • Det indre rum af lyselementerne er fyldt med brom og jod, eller rettere deres par. Denne kombination kaldes halogengas, og derfor gik navnet på enheden. Takket være disse par har det været muligt at oprette en pære med en effektivitet, der er dobbelt så stor som en glødelampe. Og øge levetiden flere gange.
 • Temperaturmåden for farveflowet er i området 2600-3100К.
 • Kolben, som er enheden på enheden, er lavet af kvartsglas. Et sådant materiale har en høj modstand mod temperatur og kemisk angreb. På grund af den meget gode modstand mod høje temperaturer, muligheden for at minimere størrelsen på konstruktionen. Det viste sig at trykke på skallen næsten tæt på hovedmekanismen.
 • Spegelbelægningen af ​​kroppen er lavet ved hjælp af aluminiummaterialer ved at sprøjte dem på overfladen af ​​bunden. Også belægningen skaber en gennemskinnelig overflade af skallen.

Fordele og ulemper

Som alle enheder har halogenlys deres fordele og ulemper. Hvis du ønsker at få dig en sådan enhed, skal du vide om dem. Så du gør valget mere bevidst og præcist.

Et bredt udvalg af halogenlamper - af forskellig kraft, størrelse, med forskellig levetid - giver dem mulighed for efterspørgsel på næsten alle aktivitetsområder: i hverdagen, på arbejdet, i kontorer og butikker.

Hvad er fordelene ved taklamper:

 1. Højt niveau af lys recoil.
 2. Lysstrømmen er ensartet og stabil. Ændres ikke på længere sigt.
 3. Levetiden er flere gange højere end glødelampe.
 4. Meget kompakt design.
 5. Evnen til at justere lysniveauet.
 6. Høj grad af beskyttelse og evnen til at operere under aggressive forhold, f.eks. Ved høj luftfugtighed.

Lad os nu se på hvilke ulemper sådanne indbyggede loftlamper har:

 • Har brug for en special lampe. Ved brug af lamper for at lave loftslyskilder er der brug for en særlig enhed. Ligesom enhver flok lamaer er der brug for en separat blok. Hvis du kun bruger en, så tændes hele systemet med en kontakt.
 • Overfladen er uanstrengelig, lampen brænder straks ud. Hvis du rører ved en slukket enhed, skal du straks vaske aftrykket.
 • Hvis du er tilfreds med sådanne indikatorer, og manglerne ikke forårsager meget spænding, så kan du gå videre til det næste spørgsmål, hvordan du vælger indbyggede loftlamper.

Hvordan vælger du den rigtige model

For at vælge de rigtige indbyggede halogenlamper skal du følge nogle regler, der kan hjælpe dig med at gøre valget kvalitativt og i overensstemmelse med alle dine behov.

Så vær opmærksom på følgende:

 • Valg af en lampe, køb den med lamperne. Derefter vil du ikke fortryde størrelsen på kælderen og andre dimensioner og designfunktioner.
 • Til belysningslokaler med høj luftfugtighed, brug lamper med lavspændings halogenlamper.
 • Trind-down transformeren skal vælges med en margen. Hvis den bruges sammen med flere lamper, skal dens effekt være højere end enhedens nødvendige samlede effekt.
 • Pick up lampens størrelse, lidt mindre end diameteren af ​​hullet i loftet. Det ekstra plads er nødvendigt for komfortabel og korrekt installation af enheder.

Da arbejdstemperaturen er ret høj, skal du sørge for at alle elementer er lavet af varmebestandige materialer. Denne betingelse er afgørende, når du vælger halogenlygter.

Patronen skal være lavet af keramik, bund eller diffusor af glas og metalets krop. Et dekorativt produkt skal også være lavet af metal eller glas for at undgå overophedning.

Installationsfunktioner

Gør installationen af ​​lamper i loftet, bør du overveje alle funktioner i deres installation på forhånd. Installerede lamper kan være helt skjult i den suspenderede struktur eller delvist vist fra den. Normalt er der kun et lidt konvekst loft på overfladen.

Installation af lamper er ikke for tidskrævende og kræver ikke særlige færdigheder. Den er produceret i henhold til følgende algoritme vist på billedet.

Loftslamper opbevares i designet ved hjælp af specielle modstandsdygtige fjedre. De støtter enheden næsten i en suspenderet tilstand, samtidig med at den fastgøres fast.

Der er specielle designs, der kan ændre retningen af ​​lysfluxen, dreje rundt i forskellige retninger. Ændringen af ​​retning er lavet i manuel tilstand. Hovedforskellen mellem sådanne enheder er, at de har meget små dimensioner i sammenligning med glødelampen.

Monteringen af ​​armaturer er kun mulig, hvis loftsens dybde overstiger lysindretningens indre med mindst 15 mm. Denne foranstaltning er særligt relevant for halogenlamper, da afstanden mellem den og hovedloftet vil dæmpe varmestrømmen.

Installation og udskiftning af lampen er meget let og hurtig. Fastgør pæren ved hjælp af to plader, der sticker ud på bagsiden af ​​dens bund. Den installeres ved blot at indsætte disse plader i de tilsvarende huller. Fjernelsen er lavet i den modsatte rækkefølge, bare træk pæren mod dig, og den kommer ud af slots.

Alle forbindelser og ledninger er skjult mellem loftet og den ophængte struktur. Sørg for at isolere forbindelserne godt og fastgør dem, så de ikke kan komme i kontakt med selve lampen. På grund af den høje temperatur kan de blive beskadiget. Dette gælder også for alle ledninger, der findes i nærheden af ​​strukturen.

Tips og tricks

Ceiling halogenlamper er et ret godt alternativ til at erstatte de allerede gamle enheder, der arbejder på glødelampen. De er mere effektive og viser sig meget bedre på arbejdspladsen.

Ledninger til armaturer udføres på forhånd ved montering af loftet. Ledningerne bag de ophængte lofter er lavet med dobbeltisoleret, ikke brændbart elektrisk kabel.

Sådanne lamper har en ret lang levetid og er i stand til at udstråle lys flere gange lysere og mere stabile end en glødelampe. Et bedre lys har en positiv effekt på en persons øjne og generelle tilstand.

Valget af den nødvendige enhed bør næres med stor omhu. Du skal vide præcis, hvilket rum det vil blive brugt, sådanne forhold og funktioner til installation der.

Vælg samtidig med lampen, da sådanne lamper kræver et specielt design, som skal installeres. Dette er måske den største ulempe, da det er umuligt at installere en anden type pære i sådanne lamper.

Den synlige del af den forsænkede lampe bør ikke være omgivet af brændbare byggematerialer i en afstand af 50 cm.

Når du installerer halogenlampe, skal du have særlig pleje. Det er nødvendigt at sikre, at alle ledninger overophedes og fastgør enheden i det hængende loft. Og for at erstatte en beskadiget lampe er det nok at lave enkle bevægelser, der ikke tager dig mere end tredive sekunder.

Halogenlamper til hjemmet

Høje priser på elektricitet fører til, at folk forsøger at spare penge på en lignende ressource ved at købe en række energibesparende pærer og apparater. Hvis du vælger en lampe til hjemmebrug, skal du være opmærksom ikke kun på dens effektivitet, men også til langvarig brug, samt andre kriterier og egenskaber.

Halogenlamper til hjemmet er meget populære hos forbrugerne, da de er kendetegnet ved et lang levetid, perfekt belyser rummet og er også præsenteret i forskellige former og størrelser.

Hvad er det?

Halogenlamper ligner konventionelle glødelamper. Til fremstilling af et glødelampe anvendes wolframtråd, som er snoet i en spiral. Pæren i sig selv er en glasflaske, midt i hvilken en glødende krop placeres og en særlig gas injiceres. Brom- eller joddamp anvendes som en lignende gas.

De tillader ikke wolframinddampningen under opvarmningsprocessen at slå sig ned på lyspærens vægge. Takket være brugen af ​​sådanne gasser øges halogenlampens levetid i forhold til andre belysningsenheder. Kolben i sig selv er lavet af et specielt materiale - kvarts; det overfører nemt høje temperaturdråber. På grund af varmens modstand af kvarts pære kan dens dimensioner være meget små sammenlignet med andre pærer.

Takket være tilsætningen af ​​brom eller jod viste det sig næsten fuldstændigt at fjerne en sådan proces som mørkningen af ​​pæren, hvilket over tid påvirket lysstyrkenes kvalitet, hvilket gjorde det svagere og svagere.

Princippet om drift og egenskaber

Til trods for ligheden mellem halogen og konventionelle glødelamper er handlingsprincippet væsentligt anderledes. Når du bruger en halogenpære, når filamentet er meget varmt, frigives flygtige wolframforbindelser. På grund af den fyldte brom eller jod, som reagerer med wolframatomer, er de sidstnævnte elementer ikke i stand til at slå sig ned på kolbernes vægge.

En lignende proces har den modsatte reaktion: Når sådanne forbindelser er i nærheden af ​​filamentet, begynder de at bryde op i deres bestanddele. Det viser sig, at wolframatomer frigivet fra den dekomponerede forbindelse vender tilbage til den opvarmede wolfram-spiral eller bosætter sig nær det. De returnerede wolframatomer forlænger ikke blot filamentets liv, men også selve pæren.

Halogenlamper har en meget god farvetemperatur, farverne fra dem frembringer varmere farver end andre lysarmaturer.

De særlige egenskaber ved disse pærer omfatter:

 • Evnen til at skabe forskellige belysningsalternativer i rum - fra en stråle af lys, der vil blive snævert rettet i en retning, for at skabe en diffust lysflux, som vil afvige i stor bredde og fjerne det mindste skygge.
 • Lysstrømmen vil ikke falme efter en vis tid, selvom en sådan pære forbliver konstant på.
 • Belysningen er lysere, selvom strømmen kan være den samme. For eksempel vil en almindelig glødelampe på 60 watt være sammenlignelig med strøm til en halogenpære på 40 watt.
 • De små dimensioner gør det muligt at bruge det som spotbelysning på lofter, hvilket skaber lige originale belysningssammensætninger.
 • Energibesparende effekt er skabt på grund af høj lysstyrke og forbedret farvegengivelse.

Den ubestridelige fordel kan også tilskrives en lang levetid. For at den valgte enhed skal kunne tjene dig så længe som muligt, skal du vælge den rigtige slags lyspære, der matcher dens egenskaber med dine behov.

Klassificering og tekniske specifikationer

På trods af at halogenlamper er lidt ringere i effektivitet til fluorescerende, er de meget populære, da de ikke kræver særlige modifikationer. De bruges med en lysdæmper og en switch med belysning til at skabe belysning i lejligheder og til belysning af boliger. Ved hjælp af specielle linser installeres "halogener" også af mange førere også i billygter.

Afhængigt af designfunktioner og -metoder er halogenlamper opdelt i flere typer.

Lineær lampe

Dette er den ældste slags lignende produkter. Den er lavet i form af et lille rør lavet af kvarts. Det har to resultater, der er på begge sider. Glødelamper, der holdes på grund af tilstedeværelsen af ​​særlige monteringer. Sokklerne (R7s) er også placeret på begge sider af denne lampe. Derudover adskiller den sig i forholdsvis beskeden størrelse. Et sådant produkt er kendetegnet ved høj effekt, som den forbruger, så det bør ikke bruges som en husholdningsbelysningsarmatur.

Lamperne er installeret hovedsageligt til floodlighting.

Der er også moderne variationer af den lineære halogenlampe - en lampe, der oversvømmer lyset. Det er kendetegnet ved høj slagfasthed. Sådanne modifikationer kan anvendes til husholdningsbrug som kilde til indendørs eller udendørs belysning. Bemærk venligst, at de fleste modeller af lineære pærer skal placeres i vandrette planer, så kondensatorerne ikke går udenfor. Selv en lille hældningsvinkel kan føre til brud på denne enhed, hvilket reducerer levetiden betydeligt.

Med ekstern pære

Denne enhed drives af netspænding. Dets udseende svarer meget til den sædvanlige glødelampe. Formålet med deres produktion var udskiftning af konventionelle glødelamper. De behøver ikke specielle armaturer eller en bestemt tilslutningsmetode. Pærer med en ekstern pære kan tilsluttes direkte til det elektriske husholdningsnetværk uden brug af en transformer. Sådanne produkter er kendetegnet ved en standardiseret standardiseret base E27 og E14.

Hvis vi tager højde for, at levetiden for wolframlamper afhænger af spændingen, og hvor stabil den er tilført, så er det bedre at tilslutte halogenprodukter via en specialindretning under installationen af ​​den nye belysning - en enhed til beskyttelse af halogenpærer. En sådan regulator vil give dig mulighed for at skabe en jævn start, som fungerer som et filter, det vil gemme belysningsenheden fra ustabil spændingsoperation.

Den ydre pære i størrelse og form kan svare til den sædvanlige glødelampe. En lineær eller lille halogenpære vil blive placeret i midten. Den ydre skal bruges til at beskytte kvarts keglen mod unødvendig kontakt og forurening.

Der er nogle varianter af sådanne produkter, som vil afvige eksterne kolber. De kan være:

 • mælkeagtig farve;
 • lavet af gennemsigtigt glas;
 • frostet eller tonet;
 • skabt af glas, som absorberer næsten helt ultraviolette stråler.

Da den indre kolbe er lille i størrelse, bidrager dette til, at den ydre skal også kan have miniatureparametre. Derfor kan sådanne kapsellamper anvendes i små lamper, samtidig med at der opretholdes tilstrækkelig belysning. De kan også fremstilles i form af hexagoner eller stearinlys til erstatning af konventionelle lyspærer i dekorative lamper.

Med lysreflektor

Dette er en af ​​de mest populære typer halogenpærer, hvor efterspørgslen efterhånden stiger, da de bruges som spotlights, samt at danne lys i hele rummet. På grund af den nøjagtige transmission af lys har sådanne produkter ikke en skadelig virkning på øjnene og må ikke trætte dem. Sådan refleksbelysning bruges i børnenes værelser, så barnet kan trække, læse og gøre yndlings ting i lang tid uden at strakke sit syn igen.

Refleks halogen lampe består af en lille kegle placeret i den centrale del af et specielt reflekterende element - en reflektor. Takket være en sådan enhed udføres omfordeling og fokusering af lysstrømmen, der frembringes af lampen i rummet. Reflektorer er lavet af en række forskellige materialer, men de mest populære er aluminiumreflektorer, da de giver dig mulighed for at fjerne varmen fremad og dermed beskytte den omgivende overflade mod overophedning.

En sådan lavspændings kapsel lampe kan let anvendes i åbne armaturer. Lampe med lysreflektor kan blive en ægte udsmykning af loftet, der danner et glimt af en stjerneklar himmel eller andre optiske illusioner afhængigt af din fantasi og den valgte stil til at arrangere rummet.

infrarød

De tilhører den økonomiske version af halogenpærer, da de afspejler infrarød stråling. I en lignende produkt har kolben en speciel belægning, som forhindrer transmission af infrarøde stråler, men tillader dem at reflektere tilbage, returnere dem og halogen damp tilbage til filamentet. I forbindelse hermed øges strømmen af ​​en sådan lyskilde.

Hvordan tilsluttes og udskiftes?

Før du køber, skal du bede om at kontrollere halogenpæren. En sådan kontrol vil spare dig for unødvendige handlinger, f.eks. Hvis du efter installation eller udskiftning af et sådant produkt ikke ser lyset op, så vil du vide, at problemet ikke er i selve lampen, men i ledninger eller forkert forbindelse.

Under installationen og udskiftningen af ​​pærer skal du følge de enkle regler:

 • Rør ikke pærer med bare hænder. Der er talg på hænderne, og selv den mindste del af den på en sådan enhed kan i høj grad reducere brugstiden.
 • Installation og udskiftning af sådanne produkter gøres bedst i bomuldshandsker. Nogle producenter tilføjer sådanne handsker i sættet til lampen eller lampen. Hvis disse handsker ikke er ved hånden, skal du tage en ren, tør klud.
 • Hvis du rører pæren med din hånd, skal du sørge for at beskytte den. For at gøre dette skal du tørre produktet med alkohol. Vent til det er helt tørt, det tager lidt tid (ca. en halv time). Hvis du ikke venter på, at den tørrer ud og begynder at erstatte halogenpærer, kan alkoholrestene blusse op under opvarmning.
 • Pas på at købe en transformer, som du kan tilslutte en lysdæmper til. Disse komponenter beskytter halogenlamperne mod for store spændingsfald og beskytter enhederne mod kortslutning.
 • Placer transformatoren ikke tættere end 30 centimeter fra lyspærer for at forhindre instrumenterne i at overophedes.
 • Installation af en speciel enhed med en jævn start hjælper også med at forlænge levetiden for lignende produkter. Ud over alt andet vil du have en smuk og øjenfornemmende stigning i lysstyrken af ​​belysningen.
 • Ved omarbejdning eller udskiftning af en blæst pære må du ikke straks røre ved det, det vil blive meget varmt og kan brænde dig.
 • Hvis du installerer en halogenpære i et falsk loft, så pas på at skabe god ventilation. Da sådanne pærer under drift udsender en stor mængde varme, og i mangel af ventilation vil de hurtigt forringes og udbrænde.

Efter udskiftning af halogenpæren skal den bortskaffes. Sådanne produkter er sikre, indholdet af halogener i dem er ubetydeligt, så de kan smides i beholderen med andet husholdningsaffald.

Kast ikke blot disse produkter i beholdere til genanvendelsesglas, da glassets struktur er forskellig fra den, hvorfra flaskerne er lavet.

Hvor er de brugt?

Halogenlamper bruges i vid udstrækning både til belysning indenfor og uden for rummet:

 • Hvis et sådant produkt har en stor størrelse, bliver den brugt som et søgelys for at belyse gaderne eller et landhusområde.
 • Spotlights kan perfekt passe ind i ethvert interiør, uanset hvilken stil den er lavet. En sådan punktbelysning kan understrege eller afgrænse individuelle zoner eller overgange af rummet. Til dette formål anvendes kapsel- eller reflektormodeller.
 • Sådanne pærer kan installeres på stræklofter, indlejret i aluminium eller gipsplader, alt afhænger af design ideer og ideer.
 • Loftslamper kan efterligne stjernerhimmelen, skabe en romantisk stemning eller oprette et positivt humør. Ved hjælp af dimmere kan du justere belysningen og skabe en intim atmosfære i soveværelset.
 • Som erstatning for konventionelle glødelamper kan halogenmodeller installeres i lysekroner og andre loftslamper.
 • På grund af det faktum, at belysningen skabt af halogenpærer ikke har en negativ indvirkning på synet og ikke trætter øjnene, installeres de meget ofte i gulvlamper eller sengelamper. En retningsstrålende lysstråle giver dig mulighed for at læse en underholdende bog eller magasin, ligge i seng eller sidde komfortabelt i din yndlingsstole.
 • Halogenpærer er ikke mindre populære hos bilister, da de gør det muligt at perfekt belysse vejen om natten eller under utilstrækkelig synlighed.

Sammenligning med LED: fordele og ulemper

På trods af halogenpærernes store popularitet foretrækker nogle forbrugere at vælge LED-analoger i stedet for en halogenlampe. Spørg spørgsmålet, hvad er bedst til brug i hjemmet, så prøv at sammenligne de to produkter med nøgleegenskaber:

 • Hvis vi analyserer forbruget af elektricitet, så absorberer halogenpærer det mere end dioden. Men i forhold til konventionelle glødelamper er halogenpærer en mere økonomisk og rentabel løsning.
 • Begge modeller skelnes ved en stor lysoverførsel, forskellen er, at LED-baggrundsbelysningen kan udstråle lys, som afviger i farvetemperatur. Det er for eksempel det hvide lys af diodepærer kan være anderledes, lige fra varme til kolde nuancer.
 • Lysdioder betragtes som de lyseste typer af pærer; med mindre forbrug af elektrisk energi producerer de mere strøm. Ulemperne ved halogenlamper kan også tilskrives deres opvarmning under drift, diode lamper opvarmes i mindre grad.
 • Der er forskelle i levetiden for sådanne produkter. Halogener skinner og brænder ud efter 2,5 tusind timers kontinuerlig drift, for LED-modeller er dette tal højere og beløber sig til 100.000 timer kontinuerlig belysning.
 • På trods af alle ovennævnte egenskaber har halogenpærer en betydelig fordel i forhold til diode-modparter - det er deres værdi. Ikke alle vil være i stand til at afsætte en stor mængde fra familiebudgettet til køb af en pære, for ikke at nævne, om du skal udskifte spotlights i hele lejligheden eller huset. Få et stort og imponerende beløb. I modsætning til dioder har halogener råd til hver uden at forårsage alvorlig skade på familiens budget.
 • Ulemperne ved diodelamper indbefatter også manglende evne til at skabe en ensartet fordeling af lysstrømmen. De er præget af en generelt rettet strøm, som i nogle tilfælde kan forårsage "spotting".

Hvordan vælger man?

Når du køber halogenlamper, skal du sørge for at være opmærksom på selve lampens bund og dimensioner. Det er meget vigtigt, at et sådant element så vidt muligt er placeret fra de dele af lampen, der kan smelte under påvirkning af øget varme fra lampen. Ellers kan lampen forringes eller forårsage brand.

Hvis halogenpærer skal anbringes i et rum, hvor der opdages høj fugtighed, f.eks. Ved at bruge det til bad eller belysning i et badeværelse, bør lavspændingsmuligheder foretrækkes.

Afhængigt af personlige præferencer kan du vælge koldt hvidt lys fra halogenpærer eller til varm gul belysning.

Husk at for en undersøgelse eller et kontor, hvor synet er konstant anstrengt under arbejdet på en computer eller i en række former for dokumentation, er det bedre at vælge hvidt lys, der passer bedst til dagslys. Til boligindretning er et blødt gult lys foretrukket, da øjnene i sådan belysning ikke spænder så meget.

Du kan bruge originale versioner af lamper til at skabe ekstraordinær spotbelysning i hængende eller stræklofter. Hvis du planlægger at skabe belysning til udstillingsstande, butikker i butikker, samt usædvanlige lys, anbefales det at bruge farvede halogenlamper, for eksempel rød, orange eller blå.

Funktioner af halogenlamper til loftlamper

Halogenlamper i loftslamper bliver stadig mere populære. I moderne hjem udskifter halogenlamper gradvist konventionelle glødelamper.

Tekniske egenskaber

Halogenpærer er fundamentalt forskellige fra glødelamper. I en standard glødelampe strømmer strømmen gennem varmekroppen (spiral af wolfram), opvarmer den til en høj temperatur. Som følge af opvarmning udsender det glødende legeme. Overophedning forårsager fordampning af wolframatomer, som derefter deponeres i kolberens koldere områder, hvilket signifikant reducerer pærens driftstid.

I en halogenlampe er en lampe omgivet af et jod- eller brommedium, der reagerer med wolframpartikler og derved forhindrer dem i at slå sig ned på kolbernes vægge. Procesegenskaben er dens reversibilitet: Som et resultat af opvarmning nær glødelampen nedbrydes wolframforbindelser i partikler. Atomer returneres til varmen, hvilket giver den tekniske mulighed for at øge spiralens temperatur. Den sidstnævnte omstændighed giver en lysere glød i forhold til glødelamper (halogenlamper har dobbelt fordel) og samtidig forlænger apparatets levetid.

For halogenlamper er kendetegnet ved komfortglød. Farvetemperaturen for sådanne anordninger varierer mellem 2,7-3000 K. Denne rækkevidde svarer til et ensartet gulligt lys, som føles lidt varmere end solen.

Halogen lyskilder er lige så velegnede til direkte og vekselstrøm. Hvis du bruger princippet om jævn skifte, kan pærer tjene op til 10-12 tusinde timer.

Styrker og svagheder

Ceiling halogenlamper anvendes i sådanne områder:

 • museer, udstillinger, gallerier, indkøbsvinduer (dvs. hvor der er behov for accentueret højkvalitetsbelysning af de enkelte områder);
 • som hoved- og yderligere lys i boliger og erhvervslokaler
 • indbyggede lys i møblerne (især i køkkener).

Halogenlamper er kendetegnet ved følgende positive kvaliteter:

 1. Høj lysstyrke.
 2. Glødens ensartethed og stabilitet. Belysning bevarer de samme egenskaber uanset lyspærens levetid.
 3. Holdbarheden af ​​en halogenlampe er langt længere sammenlignet med glødelamper.
 4. Kompakthed af produktet.
 5. Evnen til at kontrollere intensiteten af ​​belysning.
 6. Sikkerhed fra aggressivt miljø. For eksempel er pærer modstandsdygtig over for fugt.

Har indbyggede lyskilder og ulemper:

 1. Behovet for en særlig belysningsenhed. For hver gruppe af lamper har brug for en dedikeret enhed. Hvis kun en anvendes, vil alle lamper komme på en enkelt kontakt.
 2. Lampens overflade må ikke berøres med bare hænder. Ved kontakt med huden på lampen forbliver fedtet mærke. I fremtiden er der på sådanne steder overophedning, og lampen fejler.
 3. Høj pris sammenlignet med glødepærer.

klassifikation

I loftsystemer med halogenlamper anvendes følgende typer:

 • til et normalt højspændingsnetværk (220 V);
 • lav spænding (12-15 V).

Hvis armaturet er installeret til drift i lavspændingsnetværk, er der behov for en transformer for at reducere indgående spænding.

Vær opmærksom! Halogenlamper arbejder i netværk med både direkte og vekselstrøm.

Der er 2 typer lavspændingspærer:

 1. Capsule. Et karakteristisk træk er brugen af ​​GY6.35 eller G4 baser.
 2. Med reflektor. Diameteren af ​​sådanne lamper varierer fra 35 til 111 mm.

For standard 220 V-netværk er følgende typer armaturer tilgængelige:

 1. Lineær. Den særlige egenskab ved denne type lamper er R7S-basen.
 2. I form af cylindre. Udstyret med en E14, E27 eller B15D base.
 3. Capsule. Sådanne pærer har en effekt på 35 til 50 V. G9 base anvendes.
 4. Med reflektor. Basen af ​​GZ10 påføres. På den er facetten skåret.

Af anlæggets karakter er der 2 typer lofthalogenlamper:

lysekroner

Der er overhead og suspenderet lysekroner. Små pærer produceres til dem, hvis længde ikke overstiger 30 mm.

På grund af lampens kompaktitet kan lysekronen være af næsten enhver form. Der er modeller på markedet i både klassisk og moderne stil.

Lysekroner er klassificeret af en række andre tegn:

 • type monteringsarmatur (krog, bar eller loop);
 • størrelsen af ​​lyspærerne;
 • tilstedeværelsen eller fraværet af en indbygget transformer, der reducerer spændingen.

projektører

Loftspletter med halogenpærer er kendetegnet ved følgende fordele:

 • meget lille størrelse;
 • Enkel installation, tilgængelig selv til en ikke-professionel;
 • Intet behov for omfattende installationsplads
 • Sikkerhed i brug på grund af lav spænding.

Spotlights tilbydes som indlejrede og overhead systemer. Nogle modifikationer er udstyret med drejemekanismer.

Installation af armaturer

Planlægningen af ​​belysningssystemet i rummet skal startes før installationen. Til installation af halogenlamper anbefales det at tilvejebringe 7-10 cm mellem loftet og loftet på det hængende loft (spænding).

Alle materialer i nærheden af ​​de installerede armaturer skal være varmebestandige, da halogenlyskilder er tilbøjelige til overophedning. Det samme gælder loftet.

En down-down transformer installeres direkte under loftet. Dette er muligt på grund af denne enheds kompakthed. Efter installationen er transformatoren gemt under en gipsvæg eller spændedæksel. Flere forbindelser til en transformer er tilladt. Strømmen skal dog være lidt større end den samlede mængde forbrugere.

Kabelføring under loftet anbefales med specialkasser til grene. De er installeret, så i tilfælde af behov (under reparation) har de nem adgang. Derefter ledes kablet til det sted, hvor armaturet er monteret.

Ledninger er lagt i et bølgepap. Det virker som en beskyttende barriere mod mekanisk skade.

Falsk loftinstallation

Arbejdet er udført i denne rækkefølge:

 1. Før montage er loftets struktur markeret overflade. Dette markerer de steder, hvor lamperne vil blive installeret.
 2. Dernæst, ved hjælp af en krone, bor et rundt hul i kassen.
 3. Gennem hullet trækker ledningerne.
 4. Lederen er fastgjort til belysningsarmaturen ved hjælp af fjederklemmer.
 5. Når kablet er fast, kan du installere et hæftet loft. Lamperne er monteret efter afslutning af finishen i rummet.

Tip! Hvis lampen ved installationen ved en uheld berører den blotte hånd, er det nødvendigt at tørre lampen med en tør klud eller en kludfri klud.

Montering i loftet

Installering af lamper i loftet er lidt anderledes. Lampens hus er ikke fastgjort på lærredet (det vil simpelthen ikke stå), men i forstærkningen på en betonbase.

 1. Monteret ramme til hængende loft.
 2. Bred ledninger.
 3. Fast armering er installeret på betonbasen langs de markerede steder. Mounten er en kompakt plastik boks eller ring med stærke ben.
 4. Fastgør en fastholdelsesring til forstærkningen.
 5. Spænding loftsdæksel.
 6. Placeringen af ​​monteringsringen placeres. Den termisk isolerende ring af fixeren leveres til ringen (direkte gennem arket). Lav et hul i lærredet.
 7. Træk ledningerne ud og tilslut lysapparatet.
 8. Fastgør armaturets armaturer på armaturet.

Installationsprocessen af ​​armaturer i loftet er simpelt, men kræver dygtighed og præcision. Derfor er der i mangel af erfaring bedre at overdrage sådant arbejde til specialister.

Tips til valg af en lampe

Flere nyttige anbefalinger, der hjælper dig med at træffe det rigtige valg, når du køber halogenpærer til loftlamper:

 1. Det anbefales at købe en lampe med pærer. I dette tilfælde vil der ikke være noget problem med inkonsekvens med basisens dimensioner. Du kan også undgå uoverensstemmelser i størrelse og andre designfunktioner.
 2. Hvis lampen skal betjenes i et rum med høj luftfugtighed, er det bedre at vælge en lavspændingsmulighed.
 3. En down-down transformer skal købes med en strømreserve. Denne indikator for en transformer skal lidt overstige den samlede effekt af alle lamper, der er tilsluttet den.
 4. Armaturets størrelse skal være mindre end diameteren af ​​hullet i loftet (ca. 8-11 mm). Dette gør det lettere at installere lampen på plads.
 5. Halogenpærer er tilbøjelige til overophedning. Derfor anbefales det at købe lofter lavet af keramik eller kvarts. Patronerne skal være keramiske, og rammen og flangedele - metal.

Halogenlamper giver høj kvalitet og pålidelig belysning i huset. Takket være dem bliver værelserne ikke kun fyldt med lys, men også med skønhed, komfort og hygge.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Oprettelse af et værelse design er ikke komplet uden at vælge et loftlys. Designets stil og lysets lysstyrke bestemmer atmosfæren i rummet.

Den velkendte lampe med glødelamper og andre moderne udskiftninger erstatter ofte halogenlyskronen, som kan se ret eksotisk, elegant og passer ind i ethvert interiør. Hvordan man vælger en sådan lampe, fortæller artiklen.

Funktioner af halogenlamper til loftlamper

Det unikke ved enheden af ​​halogenlamper monteret i halskondenslys er som følger:

 • Inden i halogenlyselementerne fyldes dampe af jod og brom, der bestemmer lampens navn.
 • Anvendelsen af ​​halogengasser gør det muligt at øge lampens lyseffekt op til to gange.
 • Lamperne tjener i gennemsnit 2500 timer, mod 1000 for glødelamper.
 • Lavspænding, med en driftsspænding på 12V og almindelige, fra en spænding på 220V kan indsættes i lampens halskantkroner.

Tip! Det afhænger selvfølgelig af strukturen af ​​strømdelen af ​​produktet. For at bruge lavspændingslygter skal lysekronen have en minimal trin-transformer.

 • Lampens farvetemperatur kan variere fra 2700K til 3200K - dette lys er så tæt som muligt på den naturlige solstråling, da strålingen udsendes på grund af den termiske opvarmning af wolframfilamentet.
 • Til fremstilling af løglamper, der anvendes i loftlamper, anvendes kvartsglas, som adskiller sig fra det sædvanlige, mere modstandsdygtig overfor kemiske påvirkninger og høje temperaturer. Dette tillod os at bringe kolbernes modstand til varmeelementerne - spiraler og for at gøre lampen så kompakt som muligt.

Tip! Ved installation af sådanne lamper anbefales det ikke at berøre kolben med åbne hænder, da dette medfører en accelereret udbrænding af elementet, fordi fedtstoffer fra huden forhindrer en ensartet spredning af termisk stråling.

 • Belægningen af ​​halogenlamper på en glasreflektor er en spejltype. Det er fremstillet ved sprøjtning kemisk ren aluminium, der tjener som en aluminium reflektor eller en speciel semi-gennemsigtig belægning - en interferens reflektor.

Typer af halogenlamper

Konventionelt er halogenlamper opdelt i to store grupper: Lavspænding - op til 24 V og netspænding - 220 V.

De vigtigste typer af produkter til halogenkroner er præsenteret i tabellen:

Lampeffekten kan nå 20 kW, hvilket gør det vanskeligt at bruge dem i lukkede rum.

De fleste af disse lamper kræver vandret placering i rummet.

Den indvendige del af halogenlampen, beskyttet af en ekstern pære, mod snavs og berøring.

I dette tilfælde kan kolberne have en anden form, være matte, gennemsigtig eller mælkeagtig. Lamper fremstilles også med ultraviolet absorberende glas.

Dette design giver en smal strøm af lys, og forbedrer lyseffekten, samtidig med at enhedens samme effekt opretholdes.

Lavspændingsversioner er tilgængelige, hvis basis: GY6, 35, G 4 og almindelig, med en base - G9.

Halogenlamper er nemme at udskifte konventionelle glødelamper. Med hensyn til tekniske egenskaber er de ringere end energibesparende og LED-lamper med hensyn til energiforbrug, men deres lavere pris og naturlige lys giver flere gange mulighed for at forblive populære i dag.

Produkterne er også tilgængelige med en E14 base til minion eller standard E27. På grund af sin lille størrelse er lamperne næsten usynlige og opfattes af det menneskelige øje som skinnende stjerner, der tydeligt ses på billedet.

Sådan vælges en lampe til loftlysekronen

Når du køber en belysningsenhed til dit hjem, skal du overveje følgende faktorer:

 • Strøm og lydudgang. I en konventionel lampe er deres forhold lavere end i halogenlampen. Hvis en glødelampe med en spænding på 12 V genererer en strøm af lys, hvis effekt er 12 lumen, så en halogenlampe med samme spænding - 25 lumen. I dette tilfælde, for at belyse det samme område af halogenlamper, kan du bruge 2 gange mindre end almindelige.
 • Spænding. Sådanne indretninger er mere økonomiske og kompakte.
 • Strømmodul. Denne værdi beregnes ud fra summen af ​​effekten af ​​alle belysningsenheder. Ved installation af tre lamper på 50 W hver er en 150 W transformator påkrævet. Underbelastningen af ​​blokken tillades ikke mere end 15 watt.
 • Wire. Anvendes med et tværsnit på mindst 1,5 mm² og bedre - 2,5 mm².
 • Dimmerlys Denne enhed er specielt udvalgt til lavspændings halogenlamper. Til højspænding kan du bruge det sædvanlige.
 • Basen. Halogenpærer har en vis form for base, som kræver opmærksomhed.

Tip: Basen til montering af halogenlampen bør vælges ud fra flammehæmmende eller ubrændbare materialer.

Halogen lysekrone enhed

Lysekronens sammensætning med halogenlamper indbefatter:

 • Dekorativ sag.
 • Glas- og plastreflektorer.
 • Lamperne.
 • En spændingsreducerende transformator leveres med lysekronen - fra 220 V til nominel, til udvalgte lyspærer.

For at tilslutte skal lampen have brug for:

 • Lysekrone med halogenpærer.
 • Step-down transformer, med den nødvendige udgangsspænding.
 • Terminaler til tilslutning af ledere.

Tip: Alt arbejde på tilslutning af lampen skal ske, når spændingen er slukket for at undgå elektrisk stød.

For at forbinde halogenlysekronen gennem en transformer til netværket, kan du bruge ordningen:

Ifølge denne ordning kan du tilslutte en halskronekrone med en lampe. Hvis der er flere elementer, er de forbundet parallelt, hvilket springer alt fra den samme transformer. Hvis mere strøm er påkrævet, kan den anden transformer, der er forbundet parallelt med den første, medtages i kredsløbet.

For korrekt at forbinde alle ledninger skal du tydeligt følge sekvensen af ​​deres forbindelser. På ledningsdiagrammet af seks armaturer, der er forbundet til to trin-transformatorer, der drives af 220 V elektriske ledninger, er vejledningen som følger:

 • Ifølge reglerne om sikker drift af elektriske apparater skal bryderen nødvendigvis bryde faselederen, som i diagrammerne ofte er angivet med rød eller brun.
 • Nulkablet, malet i blåt, er tilsluttet direkte til terminalforbindelserne på trin-down transformerne.
 • Klemskruerne er mærket med bogstaver: L - for fasen; N - for nul. Det letter arbejdet hos en elektriker.

Tip: Det er ligegyldigt, hvor mange lyspærer der skal forbindes til elnettet. Det er nødvendigt, at hver gruppe af lamper forbindes til en separat transformer, som skal være korrekt forbundet i forbindelseskassen. Færdige lysekroner har allerede alt, hvad de behøver, og behøver kun at forbinde to ledninger fra det offentlige elnet.

Det er ikke nødvendigt at skifte ledninger over det nedhængte loft for at spare på ledernes længde. Hvis der opstår en dårlig kontakt ved terminalerne, skal du demontere loftet, for at strippe og derefter forbinde ledningerne.

Tip: Alt skift skal udføres i distributionskasser specielt designet til dette.

Tilslutning lysekroner

 • Efter tilslutning af trin-down transformere, spørgsmålet om at forbinde deres egne lamper. De er altid forbundet parallelt med hinanden. Transformatorer har en vis effekt.
 • Inden du installerer halogenlyskroner, skal du omhyggeligt gøre dig bekendt med strømmen af ​​de valgte transformere, hvilket er angivet på deres bygninger, hvor mange lyspærer kan tilsluttes til dem samtidigt.
 • Ellers, hvis antallet af lyskilder overskrides, vil lamperne svigte, kun halvt så højt. En transformator vil arbejde med overbelastning, hvilket vil medføre hurtig fejl.

Sådan installeres og forbindes lysekronerne korrekt, viser i detaljer videoen.

Et par tips til installation og tilslutning af halogenlamper

For pålidelig drift af halogenkronen skal den tilsluttes i overensstemmelse med de grundlæggende regler:

 • Ledningerne, der fører til lamperne fra transformatoren, må ikke være mere end to meter lange. Dette skyldes halogenlampens lave driftsspænding, og der kan forekomme tab i ledere, hvilket vil reducere lyskildernes lysstyrke.
 • Det anbefales ikke at lukke transformatorerne i små bokse, hvor naturlig ventilation er begrænset, og der er ingen luftcirkulation. Det er forbudt at installere dem tæt på varmekilder og på grundlag af brænding. Hvis sådanne forhold ikke kan overholdes, er det nødvendigt at reducere belastningen på transformeren med 25% af dens nominelle kapacitet.
 • Du kan ikke styre lavspændings halogenlamper med standard dimmere. Dette vil medføre ukorrekt betjening af alt udstyr og dets for tidlige fejl.

Reparationsarmaturer

Hovedårsagen til, at lysekroner med halogenlamper ikke virker, er en dårlig kontakt, når de forbinder kredsløbselementerne.

 • For at rette op på situationen er det nok at strippe de ledninger, der er tilsluttet transformatorerne, og kontroller omhyggeligt alle forbindelserne i boksene.
 • Hvis der ikke er nogen synlige tegn på skade, er kontakterne godt rengjort og krympet, men der er ikke noget lys, du skal måle udgangsspændingen med en tester. Ved nul læsning på transformatorens udgangsterminaler skal du købe en ny enhed med samme mærkning på kroppen.
 • Ved reparation af et produkt med fjernbetjening kontrolleres elementerne i strømforsyningen først. Så integriteten af ​​lamperne og driften af ​​transformeren. Hvis alle elementer er intakte, skal du kontrollere den elektroniske enhed, der styrer lamperne. For at udskifte det er ledningerne afbrudt, deres ender er markeret, for ikke at forveksle, når der tilsluttes en ny enhed.

Halogenloftlysekroner har erstattet konventionelle glødelamper. Selv den høje pris på armaturer mindsker ikke deres popularitet, da de giver meget mere lys, og samtidig forbruges energi mindre.

Lamper til lamper

Lamper til armaturer på markedet for belysningsudstyr i en bred vifte. Selv den mest krævende kunde vil kunne finde sin mulighed.

For at gøre det rigtige valg, skal du være bekendt med funktionerne og reglerne for købslamper.

Typer af pærer

Der er flere typer lyspærer, der adskiller sig i deres egenskaber, udseende og formål:

SLR

En speciel lampe er en type energibesparende lyskilde. Flaskens areal er dækket af reflekterende komponenter, der bidrager til dannelsen af ​​spejlets øverste lag. Dette lag tjener som en reflektor af lys fra filamentet og tillader det ikke at bryde ud. Lyset kan kun passere gennem de gennemsigtige glasarealer.

Sådanne pærer kan installeres selv i retningsbelysningsarmaturer. Sådanne lamper bruges som regel til at belyse butiksvinduer, skilte og andre genstande, som skal understreges.

Der er en anden type spejllamper, hvor kolben er dækket med et lysreflekterende stof på toppen. Denne visning tillader ikke direkte stråler gennem tråden i retning af genstande, som er belyste.

halogen

Funktionen af ​​en halogenpære er ikke anderledes end en simpel glødelampe. Den eneste forskel er, at kolben i det første tilfælde indeholder en blanding af gasser fra halogenkomponenter. De hjælper med at bremse de destruktive processer i filamentet under brugen af ​​produktet.

Sådanne kilder har et stærkere lys sammen med lavt strømforbrug. Købere tiltrækkes af lampens miniaturstørrelse, såvel som lang levetid. Frigivelsen af ​​en halogen lyskilde udføres i et par med forskellige størrelser af hætter. Til salg er der modeller med E14 og E27.

Blandt manglerne kan man mærke produktets høje temperatur. En person, der har en ide om glødelamper, ved, hvem effektiviteten af ​​disse lyskilder, såvel som halogenlamper, har en lav værdi. Ca. 80% af energien bruges til opvarmningsprocessen, og kun 20% er tilbage på lyset.

Denne indikator tyder på, at denne type armatur opvarmer rummet mere end det lyser.

Energibesparelse

Der er to slags lyskilder. Der er en gaslampe - fluorescerende, som kaldes energibesparende. Der er også en anden type - LED, som kaldes LED-lamper. I begge typer er der en standardbase. Enheder anvendes i husholdningsarmaturer.

Lysstofrør kan spare strømomkostninger, på trods af den store størrelse. Negative funktioner omfatter en kort levetid sammen med høje omkostninger. I betragtning af disse tal kan besparelser besvares. LED-pærer tilhører også energibesparelseskategorien, men de retfærdiggør fuldt ud deres rang, på trods af den høje pris.

natrium

En høj- eller lavtryksnatriumlampe falder ind i kategorien af ​​en effektiv lyskilde, som ofte bruges til gade- og arkitektonisk belysning. Indikatorer for lys effektivitet når 160 lm / W. Effektniveauet er 1000 watt. Driftsperioden er 25.000 timer.

Denne type lampe bør anvendes, hvor der lægges større vægt på økonomiske indikatorer end til nøjagtig gengivelse af lys. Gul belysning er acceptabel for parker, indkøbssæt, veje og dekorativ arkitektur.

induktion

Induktionspærer er kategoriseret som avancerede fluorescerende lyskilder. Det har ikke et sådant element som en glødelektrode, som er nødvendig for traditionelle lamper til tænding. Gløden dannes på grund af elektromagnetisk induktion, udledning af en elektrisk natur i gassen, såvel som luminescensen af ​​phosphorerne i kontakt med gassen.

På grund af det faktum, at der i denne type lamper ikke er nogen elektroder, viser de et højt levetid, hvilket er op til 12 års kontinuerlig drift.

Sådanne lange indikatorer øger efterspørgslen efter produkter.

Størrelser og former

Alle typer lamper har en fælles del, som kaldes en hætte. Denne komponent i konstruktionen tjener til at forbinde med belysningskablerne. Denne faktor er relateret til de modeller, hvor der er en gevindbaseret base. Størrelsen af ​​chefen og en socle udsættes for streng klassifikation.

Til husholdningsbrug anvendes pærer, hvor diameteren af ​​hatten er af tre typer: lille, mellem og stor. Ifølge specifikationerne har de navnet: E14, E27, E40.

Hvis vi taler om formerne for pærer, så kan du finde forskellige designmuligheder. For eksempel er der på salg en rund glødelampe samt kvadratiske variationer. Afhængigt af typen af ​​lampe og design ideer, kan du vælge det rigtige udseende.

Lysarmaturer er for det meste spiralformede, lange eller rektangulære, hvilket gør dem genkendelige blandt et bredt udvalg. Halogenlamper kommer også i mange former.

Du kan finde på salg endda usædvanlige designs, der tiltrækker opmærksomhed med sin unikhed.

Løg og stilarter

Belysning spiller en central rolle i skabelsen af ​​interiøret, så producenter producerer lamper, der passer til forskellige stilarter. Kompetent valg af belysningsudstyr vil helt genoprette den nødvendige atmosfære i rummet:

 • Loft. I denne trendy retning er der et frit layout sammen med industriel indretning. I sådanne rum ville det være passende mursten med et bjælkeloft eller kommunikationsrør. Det ser organisk ud i en lignende indstilling af en loftslyskroner med retropærer, der er installeret i den. Pærer installeret i lamper med skygge vil supplere design hensigten.
 • Vintage. Vintage involverer mange antikviteter sammen med dekorative komponenter. Belysning har en betydelig effekt. Det er bedst at vælge lysekroner i retrostil, hvor der er flere glødelamper. Du kan vælge form af stearinlys i vind eller snoet stearinlys parret med stukkede lofter og møbler med figurerede ben.
 • Steampunk. Denne stil giver en historisk komponent i sit design. Designere vil tilbyde dig køb af et victoriansk møbelsæt parret med en patineret brun eller gul baggrund. I et sådant miljø ville være passende lysekrone med dekorative lamper eller en metal lampe.
 • Chokerende kitsch. Dette design appellerer til de mennesker, der kan lide at bryde reglerne og kombinere det, der ikke kan kombineres. Kitsch udfordrer normer, harmoni og sætte rammer. Ved at vælge et sådant interiør kan du købe en Edison-bordlampe eller sætte en krans mod baggrunden af ​​lyse malerier.

Hvordan vælger man?

Når du vælger en lampe, bør du overveje typen af ​​lampe.

Hver prøve vil kræve egne egenskaber efter eget valg:

 • Gulv- eller bordlampe. Hvis du vælger en stor bordpladeprøve eller en frittstående gulvlampe, kan du købe flere typer glødelamper. Designere anbefaler at bruge en spiral eller en lukket model.

For gulvlamper foretrækkes varmt lys.

 • For loftlamper er valget bredere, da de fleste af enhederne har lukkede nuancer. Det er bedst at vælge lyskilder, der har en længere levetid. Til indlejrede eller spotlygter er lysekroner på en stang med drejelamper, energibesparende modeller at foretrække.
 • Til vægsconces har sine egne subtiliteter. I de fleste tilfælde udfører disse lamper en dekorativ funktion og har en lille størrelse. Af denne grund skal du hente små løg. Egnede modeller i form af rør, flammer. Det er bedst at vælge fluorescerende lamper af kompakte dimensioner.
 • For gadelamper anbefales det at vælge modeller, der er modstandsdygtige over for eksterne faktorer. Hvis dit belysningsudstyr ikke udsættes for nedbør og andre aktiviteter, vil en spiralampe gøre. Også ros LED, halogen, glødelamper.
 • Til en moderne lampe-spotlight relevante LED'er, LED matrix. Dette udstyr er bedre end simple pærer i dets egenskaber, fordi det har et lavt strømforbrug, samt en lang levetid.
 • På sporet enheder installerer producenterne energibesparende pærer, som har deres egne karakteristiske egenskaber i designet. Disse omfatter tilstedeværelsen af ​​roterende enheder, stik, busbars og spotlights.
 • Til kabel- eller strengbelysningsindretninger kan du vælge halogen- og LED-lamper, da de er kendetegnet ved et højt lysniveau og en tilstrækkelig lang levetid.
 • I Solaris (lyset af det reflekterede lys) er egnet fluorescerende lampe.

producenter

Mange købere spørger om dokumenterede pærefabrikanter. Der er mange virksomheder, der tilbyder belysningsprodukter. Som et eksempel, overveje LED lamper, som er produceret under forskellige varemærker. Der er velkendte producenter og nybegyndere, der tilbyder billige varer af ukontrolleret kvalitet.

Hvert velkendt varemærke, som har tillid til kvaliteten af ​​de leverede varer, er klar til at yde en lang garanti på sine varer. Det garanterer overholdelse af lysstyrken og temperaturregimet, som er angivet i overensstemmelse med GOST. Nogle modeller af belysningsartikler har en garantiperiode på 5-10 år.

De tre øverste omfatter følgende mærker:

 • Philips. Dette firma betragtes som en favorit blandt producenter af LED-pærer. Varemærket beskæftiger sig med produktion af økonomiske produkter, kendetegnet ved en lang levetid. Hvis vi taler om negative kvaliteter, kan vi notere varernes høje prisliste.

Men mange købere bemærker, at de økonomiske omkostninger betaler sig efter seks måneders brug.

 • Osram er et østrigsk selskab, som er placeret i anden række. Hun producerer produkter af høj kvalitet. Belysningsudstyret blev testet af Stiftung Warentest, hvor mærket fik en høj vurdering af levetiden, miljøvenlighed og energieffektivitet.

Priskategorien af ​​sådanne varer er også høj.

 • Gauss er beliggende på Den Russiske Føderations område og respekteres blandt forbrugerne. Brandet er af høj kvalitet og brugen af ​​innovative teknologier i produktionen. Prisen på produktet er helt i overensstemmelse med dets kvalitet. Fabrikanten producerer pærer med det oprindelige design, som er kendetegnet ved langvarig brug, effektivitet.

Ud over disse førende virksomheder er der andre mærker, der tilbyder anstændige produkter til en mere overkommelig pris. I rangordningen af ​​producenter er:

 • ASD er en indenlandsk producent, der producerer LED lamper, samt paneler, lamper. Sortimentet omfatter energibesparende modeller.

Produkter krævet i hverdagen, produktion.

 • "Cosmos" er et russisk mærke, der producerer forskellige belysningsenheder, herunder pærer. Fabrikanten tilbyder rimelige priser på sine produkter, hvilket er af god kvalitet.
 • Ecola er populært på markedet for moderne lysprodukter. Tilgængelige pærer har en fremragende energibesparende effekt, samt en lang levetid.
 • Jazzway er involveret i produktion af LED lamper i en plastik beskyttelseskappe. Der er et alternativ fra aluminiumskallen. Levetiden er 50.000 timer.
 • Navigator trådte ind i LED-komponentmarkedet i 2006. Mærket tilbyder kvalitetsprodukter til en overkommelig pris.
 • Feron-mærket byder på moderne LED-pærer. Blandt de særegne egenskaber ved produkterne er brugen af ​​nanoteknologi og en høj grad af nøjagtighed i samlingen.

Virksomheden tilbyder en bred vifte af modeller, blandt hvilke der er LED, energibesparende og andre produkter.

Originale ideer i interiøret

Der er masser af originale ideer, som du kan gøre dit interiør organisk og endda usædvanligt.

Hvis du er fan af funktionalitet, vil muligheden for hylder med baggrundsbelysning passe til dig. En sådan løsning kan fungere som et alternativ til en enkel vægsconce. Hyldebelysning er vigtig på badeværelset, i køkkenet og i soveværelset.

Horisontal lys, hvor to-lampe armaturer er involveret, eller enheder til tre lamper med installerede luminescerende produkter, ser originale ud. Designere anbefaler at bruge hvid eller flerfarvet glød. Den kan monteres vinkelret på gulvfladen eller på kaotisk vis.

Udsøgt udseende små snore lys. Hvis du vælger en loftsstil, kan du opnå harmoni i ethvert interiør. En enkeltlampeindretning, der er monteret med andre lysarmaturer, vil være passende i ethvert rum. Ved hjælp af ekstra dekorertråd plast eller træ, tilføjer du design zest.

Du kan bruge effekten af ​​flydende møbler, som kan opnås ved hjælp af LED-strimler fastgjort til bunden af ​​møblerne. Du kan tænde en sofa, lænestol, køkken sæt og andre møbler. Glød-in-the-dark lockers kan fungere som hovedbelysningen, der gør opmærksom på de smukke sæt retter, der er på hylderne.

Designere har en stor lampeskærm, som er udstyret med en buet ben, der er tilbøjelig til gulvet. En sådan lampe ligner en gulvlampe og en lysekrone, derfor kan den erstatte begge genstande.

For kategorien af ​​mennesker, der kan lide ekstravagance, anbefaler designere at se på usædvanlige modeller. En lampe i form af en abe er garanteret at tiltrække dine gæster opmærksomhed og angive den gode smag af husets ejer.