Overflademonterede kontorbelysningsarmaturer

For at gøre det behageligt for en medarbejder at være på arbejdspladsen, er det vigtigt at udstyre det ordentligt. En behagelig computerstol og en kaffemaskine er ikke de eneste egenskaber ved behageligt arbejde. Ifølge forskere kan et gennemtænkt belysningssystem øge holdproduktiviteten og forbedre informationsopfattelsen.

Derfor bør valget af kontorloftlampe kontaktes med stort ansvar. Vi vil fortælle, hvordan du vælger LED-lamper til kontorloft, hvilke funktioner af lamper, der skal være opmærksomme på, når du installerer.

Hvorfor er lysdioder bedre?

I vores artikel vil vi gerne understrege, at det er bedre for kontoret at købe LED-pærer i loftet. Alle ved, at sådan belysning er rentabel. Det er holdbart, forbruger minimal energi, overkommelig og miljøvenlig. Og i betragtning af at elregninger i virksomheder og virksomheder kommer betydeligt, er spørgsmålet om energibesparelse ret akut. Når alt kommer til alt, brænder lyset på kontoret mindst 8-9 timer om dagen, og nogle gange endda hele natten.

Forresten er opdelingen i kontorlamper og ikke kontorer de ret vilkårlige. Såkaldt lystudstyr, som har en firkantet eller rektangulær form, er en simpel type deflektor. Størrelser - fra mellem til stor, nogle gange er der et beskyttelsesgitter.

Nøglefaktoren for dit valg bør være den maksimale belysning med et minimum af forbrug og et smukt udseende.

Det første betydelige plus af LED-lamper er levetiden. Til sammenligning, hvis en almindelig glødelampe skinner 1-3 tusinde timer, LED - fra 35 til 40 tusinde. Forestil dig - 35 gange længere! Energieffektivitet er også højere, når elektricitet omdannes til lys, frigøres meget mindre varme.

Derfor skaber kontoret en gunstig og behagelig atmosfære, bevarer den ønskede temperatur. Og takket være det store udvalg af muligheder, er det sikkert at sige: Træthed og visuelt ubehag på arbejdspladsen takket være LED-enheder minimeres.

Men det er ikke alt! Skalaernes skala til fordel for LED'erne skyldes også den ensartede belysning samt fraværet af rippel.

De mest populære typer af lamper

 1. Armstrong. Så du er kommet til en specialbutik og vælger bare belysningssystemet til loftet på kontoret. Mest sandsynligt er du sikker på at finde kontorlamper, som ofte kaldes "Armstrongs". Det er let at gætte, at de i første omgang er yderst bekvemme at montere i Armstrong-loftet, som bruges overalt. Installation er ekstremt enkel. Alt, hvad der kræves af dig, er at tilslutte enheden og lægge den i rammeåbningen.
 2. Suspenderet. Afhængigt af galvaniserede stålstænger eller PVC-rør, er kablet gemt i en af ​​dem. Til installation er det nok at "bore" i loftet med en perforator, for at forstærke plastdykler og bøjler. Praktisk betjening og elementær installation er kraftige argumenter for at vælge denne type lamper til kontoret.
 3. Falsk. Selvfølgelig er dette ikke alt - vi vil introducere dig til en anden slags armaturer. Dette overhead kontor apparater runde eller firkantede form. Ligesom de fleste andre lamper, er de fastgjort direkte til loftet og er meget uhøjtidelige i drift. Og også fakturatypen tillader ikke fugt og støv.
 4. Belysningssystem til GKL. Elegant indrettet kontor med et spektakulært gipsplankloft kræver tilstrækkelig belysning. Kom til hjælp af lamper, designet specielt til montering på pladerne GKL. Formularen er anderledes, og oftest skabes et loft under de lygter, der købes tidligere, og ikke omvendt. Omkostningerne er ret store, men disse enheder ser meget mere effektivt ud. Derudover er det muligt at supplere belysningssystemet med sådanne "chips" som skiftende lysstyrke og nuancer, slukke og klappe og så videre.

Grundlæggende krav til belysningsenheder

Nedenfor er anført de vigtigste krav, der skal vejlede køb af belysning:

 • Lysstrøm - over 3200 lm.
 • Farvegengivelsesindeks, aka CRI - 80 og højere. Hvis du ikke overholder dette krav, vil farverne blive opfattet meget værre.
 • Farvetemperatur. For kontorets version af lamperne bør den ikke være højere end 4000 K. Igen kan kvaliteten af ​​farvegengivelsen blive forringet.
 • Evnen til at justere belysningen. Dette gør det muligt for kontorarbejdere at tilpasse det til deres egne behov.

Naturligvis set fra et økonomisk synspunkt er hver af de ovennævnte muligheder dyrere end lysstofrør og klassiske glødelamper. Men hvis vi taler om det langsigtede og igen lister alle fordelene ved LED'er, er der ingen tvivl om.

Dette belysningssystem er mere rentabelt og mere bekvemt at organisere på kontoret. Desuden er rationaliteten af ​​en sådan beslutning åbenbar, hvis du ikke er begrænset af rammerne for et for lille budget.

Hvad er kontorlamper til loftet - fordelene ved LED-belysning

Artiklens indhold:

1. Hvad er belysningsenhederne installeret på loftet 2. Funktioner af forsænket armaturer 3. Karakteristika for overlygter 4. Brug af vedhængslamper på kontoret

En af de primære faktorer for kontorarbejderes høje produktivitet er deres arbejdsvilkår.

Der lægges særlig vægt på, hvor godt belysningen af ​​kontoret, som både kunstige kilder og naturligt lys anvendes til, udføres. For korrekt valg af loftapparater skal kontorlokaler tage hensyn til flere vigtige principper.

Et stort udvalg af lysprodukter leveret til det moderne marked kræver en seriøs tilgang, så før du køber loftlamper på kontoret, skal du følge de grundlæggende regler.

For værelser med højt til loftet er kontorbelysningsarmaturer ideelle til maksimal lysspredning. Hvis kontorlofterne er lave, er det bedre at stoppe valget på lamper, der udsender retnings- eller direktelys. Intensiteten af ​​belysning på arbejdspladsen skal ligge i størrelsesordenen 400-500 suiter, i korridorerne og på trapperne nok 200-300 suiter.

På et stort kontor for at spare omkostninger kan du installere enheder, der omfatter LED- og fluorescerende lamper, som i modsætning til traditionelle glødelamper forbruger betydeligt mindre elektricitet. Brug af højtopvarmede halogenlamper som kontorbelysning er upraktisk.

For at hente LED-kontorlampen skal du overveje de vigtigste typer enheder, der præsenteres i formularen:

 • indlejret i de hængende lofter
 • ovenlys
 • suspenderede strukturer.

De fleste af ejerne af kontorlokaler forsøger at bevare det maksimale ledige rum og nægter enhver form for ekstra systemer, så kontorbelagte lys vil være den bedste løsning.

Det mest almindelige er en firkantet armatur, hvor fluorescerende lamper er installeret. På grund af den lille størrelse (600 × 600 mm) og spejlhuset er lysfløjen helt spredt, hvilket sikrer en komfortabel betjening.

Udstyret til rasterindretninger, der tilbydes forbrugerne til en lav pris, kræver ikke særlige færdigheder og udføres ret hurtigt. Parallelforbindelsesordningen for sådanne belysningsanordninger er meget praktisk - den er præsenteret i detaljer i billedet. Så hvis en lampe fejler, vil belysningen af ​​kontorpladsen forblive den samme. Udformningen af ​​det hængende loft tiltrækker bygherrer ved, at alle ledningerne fjernes under den. En anden mulighed for indbyggede loftlamper er spotlights. Sådan LED kontorbelysning udfører godt funktionen af ​​zonering et værelse. Dette kan være et rekreativt område eller et sted, der ikke kræver intensiv belysning: korridorer, trapper, toiletter. For bedre effekt anbefales sådanne lamper suppleret med LED-loftspaneler. Den specielle struktur af LED-loftslygter giver mulighed for at reducere energiforbruget og forlænge levetiden til flere år. Hvis vi sammenligner forbrugsniveauet for LED-lampen og glødelampen med samme lysemission, vil indikatorerne være forskellige: henholdsvis 2 W og 60 W.

Som basis for spotlights eller peepholes er begge hængende lofter og gipsplader, plast og aluminiumspaneler velegnede.

For at overholde sikkerheden vælges punktanordninger anvendt i stræklofter med en effekt på op til 50 watt. Analogen af ​​sådanne lamper er diode systemer, som ligesom punktsystemer er forbundet parallelt.

Den væsentligste forskel mellem lofter i loftet er, at sådanne kontorarmaturer til stræklofter er fastgjort direkte til basen uden yderligere udstyr ved hjælp af monteringsstrimler, der følger med enheden.

Valget af ovenlys er ret stort - det er loftet, og lysekroner og pletter.

Sidstnævnte er særlig relevante, hvis det er nødvendigt i lysfløften, der ændrer retning. Hvis loftslygter og lysekroner er monteret i et ophængt gipsplader, stof eller PVC-loft, så har du brug for en særlig indlejret del.

Eksperter anbefaler at installere loftlamper til kontoret, baseret på et antal af deres fordele:

 • sagen er monteret ret simpelt;
 • LED- og fluorescerende lamper kan bruges;
 • evnen til at installere en retningsbelyst lysstråle, enten spredt ved hjælp af polære eller bipolære reflektorer;
 • Varianter af forskellige former og farver af lampen i overensstemmelse med kontorlokalets design
 • bekvemmelighed ved udskiftning af elementer i det glødende.

Fastgørelse af et overlys til loftet er meget simpelt. Monteringspladen er forsynet med et hul til ledningen og to huller til dowels.

Før du tilslutter den elektriske ledning til terminalerne, skal den behandles. Lys skifter i to plan ved hjælp af et drejeligt element.

LED taklamper, se på videoen:

Hvis du har et lille budget, kan du købe kontorhængende armaturer og installere dem på det eksisterende loft med en ankerhook eller en dekorativ kæde, der strækker sig fra reflektor til krog.

Udformningen af ​​sådanne budgetindretninger adskiller sig ikke fra originalitet, men her er der plusser. Vedligeholdelsen af ​​inventar vil således være meget billigere end designdesign, og deres udstyr er muligt med eventuelle lamper.

Som en anden budget løsning præsenteret lamper med fluorescerende lamper. Imidlertid er disse loftsbelysning til kontoret ikke egnet til alle kontorer, da de har en lille ulempe - kompleksiteten af ​​maskering af ledningerne, der leverer lamperne. På grund af de hængende elementer er æstetikken af ​​enheden væsentligt reduceret, men for værelser indrettet i stil med 50'erne til 60'erne, tværtimod vil de være meget relevante.

Kort sagt afhænger valget af loftslamper ikke kun af loftets designfunktioner, men også på design af kontorlokalet.

Hvor behageligt arbejdsvilkårene for kontorarbejdere vil være, afhænger af deres produktivitet. Kunstig belysning af arbejdspladser og hele rummet som helhed spiller en central rolle i dette. For information om, hvordan du vælger de rette loftbelysningsenheder til et kontor eller et arbejdsstue, se materialerne på denne side.

Office Ceiling Lights

Typer af belysningsarmaturer til lofter

Moderne industri arbejder inden for belysning, tilbyder et bredt udvalg af alle slags lamper til loftet. Men for at vælge det rigtige kontorloftlys skal du vide, hvad du skal kigge efter.

Det er vigtigt at huske! Forkert belysning reducerer medarbejdernes præstationer med ca. 30%, hvilket medfører en tab af selskabets overskud med en tredjedel.

 Hvis lofterne er høje, er der brug for en lampe med høj grad af lysspredning. Til lave lofter egnede armaturer retnings- eller direkte lys. Belysningsenheden skal give belysning på arbejdspladsen ikke mindre end 400 og ikke mere end 500 suiter.

LED lampe 600 x 600 i loftet ARMSTRONG

 Lamper med en belysningsintensitet på 200-300 suiter skal anvendes til belysning af korridorer og trapper. For store kontorlokaler anbefales det at bruge LED-loftslamper og kontorudstyr med lysstofrør, da de er mere økonomiske end glødelamper.

 Det anbefales ikke at bruge halogenlamper, da de er meget varme under drift.

Tre hovedtyper af loftbelysningsenheder fordeles:

 •  Embedded enclosures in suspended ceiling
 •  Overlygter
 •  Suspenderet belysning

Indbygget spotlight med energibesparende lampe

Indbygget belysning

For at spare plads på kontorpladsen er det ønskeligt at bruge indlejrede armaturer. Den firkantede kontorloftlampe med fluorescerende lamper til hæmmede lofter i ARMSTRONG-systemet er meget almindeligt. De har en størrelse på 600 x 600 mm, og deres spejllegeme giver en fremragende spredning af lysfløften.

Takket være brugen af ​​fluorescerende lamper fra den berømte fabrikant PHILLIPS har kontorloftlyslyspærer høj effektivitet, meget økonomisk og giver lysintensitet på 400-500 suiter.


"Eye" med en halogenlampe

Den relativt lave omkostning og lette installation gør raster fixtures til lederen blandt sine modparter til hængende kontorlofter.

Tilslutningsskemaet af sådanne belysningsindretninger er meget simpelt og udføres i overensstemmelse med et parallelt skema. I dette tilfælde, når de forlader systemet for en enkelt enhed, vil kontorrummet ikke efterlades uden lys. Alle belysningskabler er maskeret af et ophængt loft.

Også til de indbyggede loftslamper er spotbelysningsenheder.

De anbefales at bruge i tilfælde, hvor kontoret er zoneindretning. For eksempel kan de bruges til belysning af afslapningszonen eller på steder, hvor intensiv belysning ikke er nødvendig (korridor, trapper, toiletter og håndvaske). Sådanne anordninger anbefales at bruges sammen med LED-lamper.

Overflade monteret raster fixture

LED-loftslamper til kontoret til tider mere økonomiske end glødelamper, og levetiden kan nå flere år. For eksempel udsender en LED-lampe med et forbrug på kun 2 watt så meget lys som en glødelampe med et forbrug på 60 watt - sparer på ansigtet.

Energibesparende lamper bruges også meget til spotlights, men på trods af deres omkostningseffektivitet har de en ulempe - kviksølvindhold. Mængden af ​​dette giftige flydende metal kan variere fra 10 mg til 1 gram.

Overliggende svingninger

Spotlights eller øjne, der passer til ARMSTRONG-lofter, såvel som til gipspladerlofter, plast eller aluminiumspaneler.

Hvis kontoret bruger stræklofter, bør effekten af ​​punktbelysningsindretninger ikke være mere end 50 watt. Alternativt kan du bruge loftlamperne til kontordioden. Tilslutning af loftslygter også lavet af parallel kredsløb.

Overhead lys

Overhead office loft lamper er kendetegnet ved, at de er monteret direkte på flyet af et eksisterende loft eller væg. Til dette formål anvendes monteringsstrimler, som er inkluderet i instrumentleveringssættet.

Kontorbelysningsarmaturer loft lavet i form af lampeskærme, lysekroner eller pletter. Spots bruges i kontorlokaler, når der er behov for at anvende skiftende retning af lysfløften. Til anvendelse af lofter og lysekroner i falske lofter lavet af gipsplader, PVC film eller stof, er installation af en speciel indlejret del påkrævet.

Fordelene ved overhead lamper omfatter:

 •  Let at installere etui
 •  Muligheden for at bruge LED- og fluorescerende lamper
 •  Installer en retningsstråle af lys eller spred den med polære eller bipolære reflektorer.
 •  Det store udvalg af former og farver giver mulighed for at dekorere ethvert kontor
 •  Praktisk måde at udskifte pærer på

For at fastgøre loftlampen på loftet skal du bruge to dowels.

I monteringsbeslaget er der et hul til lyset og to monteringshuller. Den elektriske ledning er fjernet og forbundet til klemmerne. Pletterne har et roterende element, der gør det muligt at ændre retningen af ​​lyset i to plan.

Vedhæng lys

Den mest økonomiske mulighed for at udføre kontorbelysning er at bruge hængslede loftslamper. De er monteret på et eksisterende loft med en ankerkrog og en dekorativ kæde, der forbinder reflektorpæren og loftkrogen.

Enkelheden af ​​belysningsapparatets design reducerer omkostningerne ved penge til vedligeholdelse.

Det er muligt at installere lamper i sådanne lamper, men det anbefales at bruge LED- eller energibesparende lamper. Også populære er økonomiske fluorescerende loftlamper til kontoret. På trods af fordelene ved sådanne loftslys har der stadig en ulempe.

Belysningstråd, der føler lampen, kan ikke skjules. Dette reducerer signifikant æstetisk udseende af enheden. På trods af dette blev vedhængslampe udbredt i udformningen af ​​kontorlokaler stiliseret i 50-60'ernes æra.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Kontor Ceiling Lights: Typer og Typer

Hvor behageligt arbejdsvilkårene for kontorarbejdere vil være, afhænger af deres produktivitet. Kunstig belysning af arbejdspladser og hele rummet som helhed spiller en central rolle i dette. For information om, hvordan du vælger de rette loftbelysningsenheder til et kontor eller et arbejdsstue, se materialerne på denne side.

Typer af belysningsarmaturer til lofter

Moderne industri arbejder inden for belysning, tilbyder et bredt udvalg af alle slags lamper til loftet. Men for at vælge det rigtige kontorloftlys skal du vide, hvad du skal kigge efter.

Det er vigtigt at huske! Forkert belysning reducerer medarbejdernes præstationer med ca. 30%, hvilket medfører en tab af selskabets overskud med en tredjedel.

 Hvis lofterne er høje, er der brug for en lampe med høj grad af lysspredning. Til lave lofter egnede armaturer retnings- eller direkte lys. Belysningsenheden skal give belysning på arbejdspladsen ikke mindre end 400 og ikke mere end 500 suiter.

 Lamper med en belysningsintensitet på 200-300 suiter skal anvendes til belysning af korridorer og trapper. For store kontorlokaler anbefales det at bruge LED-loftslamper og kontorudstyr med lysstofrør, da de er mere økonomiske end glødelamper.

 Det anbefales ikke at bruge halogenlamper, da de er meget varme under drift.

Tre hovedtyper af loftbelysningsenheder fordeles:

 •  Embedded enclosures in suspended ceiling
 •  Overlygter
 •  Suspenderet belysning

Indbygget belysning

For at spare plads på kontorpladsen er det ønskeligt at bruge indlejrede armaturer. Den firkantede kontorloftlampe med fluorescerende lamper til hæmmede lofter i ARMSTRONG-systemet er meget almindeligt. De har en størrelse på 600 x 600 mm, og deres spejllegeme giver en fremragende spredning af lysfløften.

Takket være brugen af ​​fluorescerende lamper fra den berømte fabrikant PHILLIPS har kontorloftlyslyspærer høj effektivitet, meget økonomisk og giver lysintensitet på 400-500 suiter.

Den relativt lave omkostning og lette installation gør raster fixtures til lederen blandt sine modparter til hængende kontorlofter. Tilslutningsskemaet af sådanne belysningsindretninger er meget simpelt og udføres i overensstemmelse med et parallelt skema. I dette tilfælde, når de forlader systemet for en enkelt enhed, vil kontorrummet ikke efterlades uden lys. Alle belysningskabler er maskeret af et ophængt loft.

Også til de indbyggede loftslamper er spotbelysningsenheder. De anbefales at bruge i tilfælde, hvor kontoret er zoneindretning. For eksempel kan de bruges til belysning af afslapningszonen eller på steder, hvor intensiv belysning ikke er nødvendig (korridor, trapper, toiletter og håndvaske). Sådanne anordninger anbefales at bruges sammen med LED-lamper.

LED-loftslamper til kontoret til tider mere økonomiske end glødelamper, og levetiden kan nå flere år. For eksempel udsender en LED-lampe med et forbrug på kun 2 watt så meget lys som en glødelampe med et forbrug på 60 watt - sparer på ansigtet.

Energibesparende lamper bruges også meget til spotlights, men på trods af deres omkostningseffektivitet har de en ulempe - kviksølvindhold. Mængden af ​​dette giftige flydende metal kan variere fra 10 mg til 1 gram.

Spotlights eller øjne, der passer til ARMSTRONG-lofter, såvel som til gipspladerlofter, plast eller aluminiumspaneler. Hvis kontoret bruger stræklofter, bør effekten af ​​punktbelysningsindretninger ikke være mere end 50 watt. Alternativt kan du bruge loftlamperne til kontordioden. Tilslutning af loftslygter også lavet af parallel kredsløb.

Overhead lys

Overhead office loft lamper er kendetegnet ved, at de er monteret direkte på flyet af et eksisterende loft eller væg. Til dette formål anvendes monteringsstrimler, som er inkluderet i instrumentleveringssættet.

Kontorbelysningsarmaturer loft lavet i form af lampeskærme, lysekroner eller pletter. Spots bruges i kontorlokaler, når der er behov for at anvende skiftende retning af lysfløften. Til anvendelse af lofter og lysekroner i falske lofter lavet af gipsplader, PVC film eller stof, er installation af en speciel indlejret del påkrævet.

Fordelene ved overhead lamper omfatter:

 •  Let at installere etui
 •  Muligheden for at bruge LED- og fluorescerende lamper
 •  Installer en retningsstråle af lys eller spred den med polære eller bipolære reflektorer.
 •  Det store udvalg af former og farver giver mulighed for at dekorere ethvert kontor
 •  Praktisk måde at udskifte pærer på

For at fastgøre loftlampen på loftet skal du bruge to dowels. I monteringsbeslaget er der et hul til lyset og to monteringshuller. Den elektriske ledning er fjernet og forbundet til klemmerne. Pletterne har et roterende element, der gør det muligt at ændre retningen af ​​lyset i to plan.

Vedhæng lys

Den mest økonomiske mulighed for at udføre kontorbelysning er at bruge hængslede loftslamper. De er monteret på et eksisterende loft med en ankerkrog og en dekorativ kæde, der forbinder reflektorpæren og loftkrogen.

Enkelheden af ​​belysningsapparatets design reducerer omkostningerne ved penge til vedligeholdelse. Det er muligt at installere lamper i sådanne lamper, men det anbefales at bruge LED- eller energibesparende lamper. Også populære er økonomiske fluorescerende loftlamper til kontoret. På trods af fordelene ved sådanne loftslys har der stadig en ulempe.

Belysningstråd, der føler lampen, kan ikke skjules. Dette reducerer signifikant æstetisk udseende af enheden. På trods af dette blev vedhængslampe udbredt i udformningen af ​​kontorlokaler stiliseret i 50-60'ernes æra.

Office LED Belysning

LED armaturer er ved at blive populærere med arrangementet af belysningssystemer til kontorlokaler, uddannelsesinstitutioner, indkøbscentre mv. Denne efterspørgsel er forbundet med effektivitet og langvarig drift af LED-lyskilder. Sammenlignet med forældede modeller med fluorescerende lamper, forbruger LED-lamper halvdelen af ​​strømmen og kræver ikke udskiftning og genbrug af lamper, hvilket medvirker til at reducere omkostningerne. Derudover er der ingen umærkelig pulsering, som har en positiv effekt på medarbejdernes sundhed og ydeevne. Office LED belysning giver maksimal komfort for øjnene.

En serie af LED paneler universel montering ULPC36W60 og ULPD36W60. Ideel til udskiftning af raster fluorescerende armaturer. Den bedst sælgende model i Rusland. Solgt umiddelbart med strømforsyning.

En serie af LED paneler universel montering ULPC36W60 og ULPD36W60. Ideel til udskiftning af raster fluorescerende armaturer. Den bedst sælgende model i Rusland. Solgt umiddelbart med strømforsyning.

Ultra-tynde LED-paneler fra Wolta 40w LPC40W60 er ikke kun en fremragende udskiftning af almindelige kontorlamper, men også takket være universelle monteringsmetoder - en fremragende mulighed for at arrangere ethvert interiør! Har et moderne stilfuldt look, der sparer strøm betydeligt. Denne model med mulighed for montering på kabler op til 2m.

Wolta 40w LPD40W60 ultratynde LED-paneler er ikke kun en fremragende udskiftning af almindelige kontorlamper, men også takket være universelle monteringsmetoder - en fremragende mulighed for at arrangere ethvert interiør! Har et moderne stilfuldt look, der sparer strøm betydeligt. Denne model med mulighed for montering på kabler op til 2m.

LED-panel LP-eco 36W - bestseller 2016 I øjeblikket ud af produktion, salg af saldi. Strømforsyningen er ikke inkluderet og leveres separat.

Til indendørs belysning af kontor- og boligområder, handelsgulve, caféer, restauranter, uddannelses- og medicinske institutioner. Direkte udskiftning af raster armaturer med fluorescerende lamper - de kan nemt indsættes i Armstrong-type lofter.

LED-lampe GDm595 til Armstrong type lofter. Tridonic / Philips strømkilder, Samsung LED'er og en højlys transmittansdiffusor giver lys, jævn belysning og pålidelighed i hele rummet.

LED-lampe GDm595 til Armstrong type lofter. Tridonic / Philips strømkilder, Samsung LED'er og en højlys transmittansdiffusor giver lys, jævn belysning og pålidelighed i hele rummet.

LED-lampe GDm595 til Armstrong type lofter. Tridonic / Philips strømkilder, Samsung LED'er og en højlys transmittansdiffusor giver lys, jævn belysning og pålidelighed i hele rummet.

LED paneler ECONOMY af ELP serien af ​​WOLTA kan bruges til belysning offentlige, kommercielle, kontor, uddannelsesmæssige og medicinske lokaler. Farvetemperaturen opfattes så tæt som muligt på det naturlige dagslys. Fraværet af flimmer (pulsering) og skadelige stoffer gør det muligt for disse lamper at bruges i børneinstitutioner og hospitaler. Bredt indgangsspændingsområde, stabil lysflow, gør dette produkt optimalt med hensyn til pris / kvalitetsforhold.

Kontorlampen OFFICE 25-M600x600 med en effekt på 25 W er designet til at erstatte fluorescerende analoger af LPO eller LVO 4x18 W i eksisterende belysningssystemer eller i arrangement af belysning af nye genstande

Effektiv udskiftning af fluorescerende armaturer af typen LVO / LPO 4x18 W.

De fleste moderne kontorlokaler er udstyret med Armstrong-type loftsystemer med integreret belysningssystem. Indtil for nylig var disse overvejende LVO 4x18 W lamper, hvor LiderLight tilbyder en omkostningseffektiv udskiftning til kontorbelysning OFFICE 41-M600x600.

Armaturerne til Oscar LED-02-36 serien er beregnet til belysning af administrative og kontorlokaler. Lampens konstruktion sørger for, at den er monteret i åbninger af lofter og lofter.

LEDKOM-firmaet realiserer følgende typer LED-kontorlamper:

 • til armstronglofter
 • overliggende;
 • indbygget
 • ultra tynde;
 • til lofter "Grilyato".

Hvordan vælger du en højkvalitets LED-lampe til kontoret?

Når du vælger, anbefaler vi at overveje flere kriterier:

 • Kontorlyshus

Det skal være metal til en bedre køleskab og have en pæn stempling uden huller og revner. Overvej også dens vægt, metode til installation, graden af ​​beskyttelse mod vand og støv. LED-ledningen skal passe tæt til lampens krop. Den bedste mulighed er, når linjalerne er fastgjort med varmeledende lim, er der også mulighed for at fastgøre med klip, hvilket giver bedre varmeledningsevne.

Fremstillingsmaterialet bestemmer styrken og den optiske gennemsigtighed, afhængigt af diffusoren, går strømmen fra 5 til 20%. Den mest populære mulighed med minimalt lystab er PRISMA-typen, og den maksimale lysstrøm går tabt med OPAL-diffusorens opal type.

Den omdanner vekselstrøm til likestrøm og konverterer også indgående spænding til lav spænding. Denne enhed er nødvendig for at køre lysdioderne - dette er en strømforsyning og spændingsregulator.

LLC LEDKOM har forhandlerrelationer med førende russiske producenter af LED til kontorer. På grund af det er det billigere at købe disse produkter i Moskva end på selve fabrikken. Du er garanteret at få favorable vilkår: rimelige priser, god service, garantiservice og du kan være sikker på originaliteten af ​​de købte varer. Du kan bestille levering af LED-udstyr til kontorbelysning fra os, ikke kun i Moskva og i regionen, men også til St. Petersborg, Yaroslavl, Khabarovsk, Vladivostok og andre russiske byer.

Anvendelsen af ​​LED-loftlamper på kontoret

For at gøre det behageligt for en medarbejder at være på arbejdspladsen, er det vigtigt at udstyre det ordentligt. En behagelig computerstol og en kaffemaskine er ikke de eneste egenskaber ved behageligt arbejde. Ifølge forskere kan et gennemtænkt belysningssystem øge holdproduktiviteten og forbedre informationsopfattelsen.

Derfor bør valget af kontorloftlampe kontaktes med stort ansvar. Vi vil fortælle, hvordan du vælger LED-lamper til kontorloft, hvilke funktioner af lamper, der skal være opmærksomme på, når du installerer.

Hvorfor er lysdioder bedre?

I vores artikel vil vi gerne understrege, at det er bedre for kontoret at købe LED-pærer i loftet. Alle ved, at sådan belysning er rentabel. Det er holdbart, forbruger minimal energi, overkommelig og miljøvenlig. Og i betragtning af at elregninger i virksomheder og virksomheder kommer betydeligt, er spørgsmålet om energibesparelse ret akut. Når alt kommer til alt, brænder lyset på kontoret mindst 8-9 timer om dagen, og nogle gange endda hele natten.

Forresten er opdelingen i kontorlamper og ikke kontorer de ret vilkårlige. Såkaldt lystudstyr, som har en firkantet eller rektangulær form, er en simpel type deflektor. Størrelser - fra mellem til stor, nogle gange er der et beskyttelsesgitter.

Nøglefaktoren for dit valg bør være den maksimale belysning med et minimum af forbrug og et smukt udseende.

Det første betydelige plus af LED-lamper er levetiden. Til sammenligning, hvis en almindelig glødelampe skinner 1-3 tusinde timer, LED - fra 35 til 40 tusinde. Forestil dig - 35 gange længere! Energieffektivitet er også højere, når elektricitet omdannes til lys, frigøres meget mindre varme.

Derfor skaber kontoret en gunstig og behagelig atmosfære, bevarer den ønskede temperatur. Og takket være det store udvalg af muligheder, er det sikkert at sige: Træthed og visuelt ubehag på arbejdspladsen takket være LED-enheder minimeres.

Men det er ikke alt! Skalaernes skala til fordel for LED'erne skyldes også den ensartede belysning samt fraværet af rippel.

De mest populære typer af lamper

 1. Armstrong. Så du er kommet til en specialbutik og vælger bare belysningssystemet til loftet på kontoret. Mest sandsynligt er du sikker på at finde kontorlamper, som ofte kaldes "Armstrongs". Det er let at gætte, at de i første omgang er yderst bekvemme at montere i Armstrong-loftet, som bruges overalt. Installation er ekstremt enkel. Alt, hvad der kræves af dig, er at tilslutte enheden og lægge den i rammeåbningen.
 2. Suspenderet. Afhængigt af galvaniserede stålstænger eller PVC-rør, er kablet gemt i en af ​​dem. Til installation er det nok at "bore" i loftet med en perforator, for at forstærke plastdykler og bøjler. Praktisk betjening og elementær installation er kraftige argumenter for at vælge denne type lamper til kontoret.
 3. Falsk. Selvfølgelig er dette ikke alt - vi vil introducere dig til en anden slags armaturer. Dette overhead kontor apparater runde eller firkantede form. Ligesom de fleste andre lamper, er de fastgjort direkte til loftet og er meget uhøjtidelige i drift. Og også fakturatypen tillader ikke fugt og støv.
 4. Belysningssystem til GKL. Elegant indrettet kontor med et spektakulært gipsplankloft kræver tilstrækkelig belysning. Kom til hjælp af lamper, designet specielt til montering på pladerne GKL. Formularen er anderledes, og oftest skabes et loft under de lygter, der købes tidligere, og ikke omvendt. Omkostningerne er ret store, men disse enheder ser meget mere effektivt ud. Derudover er det muligt at supplere belysningssystemet med sådanne "chips" som skiftende lysstyrke og nuancer, slukke og klappe og så videre.

Grundlæggende krav til belysningsenheder

Nedenfor er anført de vigtigste krav, der skal vejlede køb af belysning:

 • Lysstrøm - over 3200 lm.
 • Farvegengivelsesindeks, aka CRI - 80 og højere. Hvis du ikke overholder dette krav, vil farverne blive opfattet meget værre.
 • Farvetemperatur. For kontorets version af lamperne bør den ikke være højere end 4000 K. Igen kan kvaliteten af ​​farvegengivelsen blive forringet.
 • Evnen til at justere belysningen. Dette gør det muligt for kontorarbejdere at tilpasse det til deres egne behov.

Naturligvis set fra et økonomisk synspunkt er hver af de ovennævnte muligheder dyrere end lysstofrør og klassiske glødelamper. Men hvis vi taler om det langsigtede og igen lister alle fordelene ved LED'er, er der ingen tvivl om.

Dette belysningssystem er mere rentabelt og mere bekvemt at organisere på kontoret. Desuden er rationaliteten af ​​en sådan beslutning åbenbar, hvis du ikke er begrænset af rammerne for et for lille budget.

Kontorbelysning "I kataloget over artikler

Møbler lygter spiller en ret vigtig rolle både i at organisere det effektive og sikre arbejde hos kontormedarbejdere på deres arbejdspladser og i at skabe et miljø, der svarer til virksomhedens status og image.

Belysning af et kontor er ikke det problem, der er værd at spare, fordi sådanne besparelser kan medføre store vanskeligheder og yderligere omkostninger i fremtiden.

Techno stil belysning

Den mest korrekte måde er at overlade oprettelsen af ​​et komplet lysprojekt til fagfolk inden for belysningsdesign, selv i designfasen af ​​kontorlokaler.

Når alt kommer til alt, når man opretter et lysprojekt, skal der tages højde for mange standarder og nuancer, der starter med lokalerne, rummets detaljer, kontorets profil og slutter med arbejdstagerens alder.

Loft stil belysning

LED kontorlamper

Med LED-lamper, der efterhånden erstatter alle andre typer lamper, viste sig at være uundværlig for belysningskontorer.

De vigtigste fordele ved LED-lamper:

 • • Led-lamper er sikrere, indeholder ikke skadelige gasser og må i den forstand ikke skade menneskers sundhed og miljøet.
 • • Signifikant lavt strømforbrug i forhold til andre belysningskilder. Sammenlignet med konventionelle glødelamper er forskellen slående - næsten seksfoldige besparelser;
 • • Overlegen til alle andre lyskilder, levetid. Varigheden af ​​arbejdet med lamper på LED-lamper kan nå op til 50.000 timer, dvs. 5-6 år;
 • • Ledpærer er gode til sådanne populære typer belysningsprodukter som forsænket lys. Disse lamper tømmer praktisk talt ikke op og er sikre for suspenderede eller nedhængte lofter.
 • • Stabil drift af LED-lamper under forhold med spændingsstød. LED-lamper kan give uafbrudt drift i spændingsområdet fra 160 til 285 V.

Hvordan vælger man kontorlys på stedet?

Onlinebutik SvetOnOff præsenterer et bredt udvalg af kontorlamper, som er opdelt i relevante kategorier og underkategorier: Indbyggede lamper, loft, vedhæng, buslamper, pletter mv.

Ved hjælp af elementet "kontorer" i afsnittet "Assignment" kan du filtrere armaturerne til kontorer fra modellerne præsenteret i kategorier.

Alle præsenterede modeller af lamper er vedlagt detaljerede oplysninger, specifikationer, pris, fotos, anmeldelser af specifikke modeller.

Hvis du er interesseret i en bestemt model, og du kender artiklen, så bruger du søgeformularen, kan du nemt finde den tilsvarende formular på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du finder eller køber en kontorlampe i online-butikken SvetOnOff, kan du ringe til lederen på telefon: +7 499 707 77 17 og 8 800 555 34 74 (gratis opkald) eller brug funktionen til at bestille tilbagekald.

Kvalitet, garantier og priser

Takket være det langsigtede samarbejde med de vigtigste leverandører af belysningsudstyr i Moskva tilbyder onlinebutik konkurrencedygtige priser på markedet og aktuelle produkter.

Samlinger af lamper, præsenteret i katalogerne i butikken, vælges omhyggeligt af fagfolk inden for belysningsdesign, som er godt bekendt med producenterne og deres produkter. Kvalitetssikring leveret af producenter varierer fra 6 til 15 måneder.

Forsendelsesarmaturer

Og onlinebutikken leverer ordrer til alle regioner i Den Russiske Føderation samt til Belarus og Kasakhstan. Levering på Moskva, inden for Moskva ringvej, er gratis. Flere oplysninger om købsbetingelser, levering og installation findes på linket >>>

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

En kontorloftlampe er en integreret del af både selve loftet og kontorbelysningssystemet. Det skal passe harmonisk ind i det samlede udseende af vores loft og give tilstrækkelig belysning for at sikre en normal arbejdsproces.

Derfor vil vi i vores artikel undersøge sådanne spørgsmål som: hvad er tilstrækkelig kontorbelysning og hvordan man beregner det, samt yderligere krav til kontorbelysning.

Hvordan beregner man tilstrækkelig kontorbelysning?

Før du vælger hvilke loftslamper til kontoret, vi har brug for, skal du bestemme den mængde lys, der er nødvendigt for gulvpladsen. For at gøre dette skal du bestemme belysningsnormerne, have et klart design af rummet og kende de steder, hvor der skal arrangeres yderligere lokal belysning.

 • Lad os starte vores samtale med belysningsreglerne. De er stavet ud i SNiP 23-05-95. Ifølge disse standarder skal kontorbelysning være 300lk. Desuden er dette minimumsniveauet, og vi bør skabe belysning, som skal tage højde for forurening af lamper, den udblæsede del af lamperne - og nogle andre aspekter, som vi vil diskutere nedenfor.
 • Nu er det næste spørgsmål: Hvorfor skal vi kende rummets design? Dette er nødvendigt for at placere lamperne korrekt. Det ser jo ikke godt ud, hvis vi installerer en loftslampe til et kontor på det sted, hvor vi senere sætter et skab, der helt dækker lyset fra denne enhed.
 • Forståelsen af ​​designet vil give os et andet vigtigt plus - vi vil være i stand til at bestemme, hvor vi har brug for yderligere belysning. Trods alt, langt fra alle job nok 300lk. For eksempel over belysningstabellerne, designer arbejdspladser og nogle andre steder bør belysning organiseres i 500kx og nogle gange mere.
 • Men lad os endelig afgøre, hvor meget lys der er nødvendigt for vores lokaler. Det kan jo jo ske med egne hænder, selv om beregningen vil være meget omtrentlig. For dette multipliceres rummets rum med vores belysningsgrad.
 • Så, for at rumme 200m2, har vi brug for lamper, hvis samlede lysstyrke er 60.000 lux. Hvis du vil foretage en beregning på en mere præcis måde, skal du bruge beregningen af ​​anvendelsesmetoden for koefficient. Ved beregning af denne metode tager du kun højde for alle korrektionsfaktorer.

Vær opmærksom! En sådan forenklet beregning kan kun anvendes til værelser med en lofthøjde på op til 3 meter. For store værdier er det nødvendigt at tage højde for lyset fra lampen til den normaliserede overflade, og derfor bliver beregningen mere kompliceret.

Sådan bestemmer du mængden

Office loft lamper kan have en række parametre, som vi bør være opmærksomme på. Først og fremmest er det den mængde lys, de udsender - men kvaliteten af ​​strømmen kan variere dramatisk. Derfor skal vi ved valg vælges af alle de parametre, som vi vil diskutere i næste afsnit.

Beregningskriterier

Først og fremmest bør vi bestemme for at vælge antallet af lysarmaturer - og her er der to mulige muligheder. Installer et par enheder med en kraftig strøm, eller tag et større antal, men med mindre lysstyrke. Lad os se, hvilken indstilling der er bedre.

 • En af hovedargumenterne til fordel for den anden mulighed er en sådan parameter som ensartetheden af ​​belysningen. Til kontorlokaler - dette er en nødvendig parameter. Dette skyldes det faktum, at ujævn belysning forårsager hurtig øjetræthed, hvilket igen fører til et fald i effektiviteten.
 • For at skabe ensartet belysning anbefaler SNiP 23-05-95 endda en række layouter til generelle belysningsarmaturer. Dette kan være direkte eller forskudt, og kontorloftlysstoflampe anbefales generelt at monteres i form af lysstriber.
 • Hvis disse ordninger anvendes, opnås der sædvanligvis et ensartet antal armaturer til firkantede rum. Og baseret på blindhedsbetingelserne er den gennemsnitlige strøm af en lampe 2500 - 4000lk.
 • Loftslamper på kontoret med stor strømning bruges til højere lokaler - det skyldes den blændende indikator. Essensen af ​​denne faktor er, at det med en vis synsvinkel på et lysende objekt forårsager blændende. Ifølge reglerne er det ikke tilladt. Dette kan undgås på to måder: ved at reducere lysstrømmen eller ved at skabe specielle beskyttende hjørner. Hvis dette er muligt, bliver den første mulighed ofte brugt.
 • Ud fra dette, for vores lokaler skal vi have 24 lamper med en strøm på 2500 lx hver. Selvfølgelig kan stigningen i antallet af negative virkninger på det samlede budget og driftsomkostningerne stige. Derfor anbefales det i beregningen af ​​beregningen af ​​indikatorer, f.eks.: belysning ubehag og blænding. Dette vil give dig mulighed for mere præcist at vælge enhedens effekt på hver lampe.

Kvalitetsparametre

Men når man vælger taklamper til kontorer, skal man også være opmærksom på en række kvalitative aspekter af sådanne enheder. Dette gælder for selve materialet lamper og anordninger, der er nødvendige for tænding eller drift af sådanne lamper.

 • Hvis du beslutter dig for at installere fordybede loftslamper til et kontor i loftet af brændbare materialer, skal du sørge for, at kroppen af ​​sådanne enheder er lavet af stål eller andre brandsikre materialer. Dette er en af ​​PUE's regler, som ikke bør overses.
 • Kontorloftlamper, fluorescerende og nogle andre typer lamper har en sådan ulempe som en krusning. Hvis det ligger inden for op til 300 Hz, så ser øjet praktisk taget ikke op. Samtidig bliver øjnene meget trætte af en sådan pulsation, hvilket i sidste ende fører til et fald i synet.
 • Til måling af pulseringskoefficienten er der enheder: en pulsmåler eller luxmetre med en speciel funktion. For kontorer er den tilladte rippelværdi ikke mere end 15%. Men det er ønskeligt at opnå endnu lavere værdier.

Vær opmærksom! Rippelfaktoren i LED'en afhænger af føreren. Prisen for en god chauffør er ret høj, så vi anbefaler, at du kontrollerer hver lampe, når du kontrollerer en rippelfaktor. Desuden er det ganske enkelt at gøre dette uden instrumenter. For at gøre dette, skal du bare sende til mobilens arbejdskamera og se på skærmen. Hvis der er bånd på videoen, der bliver skudt, er pulseringskoefficienten stor - og jo større og oftere disse bands, jo højere er pulsationskoefficienten.

 • Hvis du vælger loftlamper til kontorer, skal du også huske om en sådan parameter som farvegengivelse. For at karakterisere denne parameter er der: farvegengivelsesforhold og farvegengivelsesgrad. Faktisk er den anden parameter en forenklet version af den første.
 • Ordinære glødelamper har den bedste farvegengivelse - deres koefficient er mere end 90%, hvilket svarer til graden 1A. Ceiling office fluorescerende lamper kan kun have sådanne egenskaber, når indholdet af de fem forskellige komponenter af fosforerne. Men lad os være ærlige - sådanne lamper er sjældne. Oftere har fluorescerende lamper en farvegengivelse på op til 70%, hvilket svarer til en grad på 2V.
 • LED loftlamper kontor, har normalt et farvegengivelsesforhold fra 80 til 90, hvilket svarer til graden af ​​1B. Og her skal det bemærkes, at kun de bedste repræsentanter for LED-lamper har en så let transmission. For nogle kan det være lidt over 60, hvilket svarer til klasse 2B.
 • For kontorer, hvor korrekt farveforskel er ikke særlig vigtig, er brug af armaturer med klasse 2B mulig. Hvis det drejer sig om designstudier, designbureaus eller lignende lokaler, er det tilrådeligt at vælge lamper af farvegengivelsen 1A eller 1B.
 • Det næste vigtige aspekt er farvetemperaturen. Normalt ligger det fra 2000K til 7500K. Farvetemperaturen i 2000K betragtes som varmt lys og i 7500K koldt lys. Hvis du vælger overhead office loft produkter, så er det tilrådeligt at vælge muligheder med en temperatur af lys fra 5000 til 7500K. Denne form for lys anses for at være en tune til arbejdstilstanden. Flere varme farver bruges normalt i hvilerum.

Nødbelysningskontorer

Men loftslysene på kontoret er ikke kun installeret som hovedbelysning. Ofte udføres nødbelysning af de samme lys, som kun afviger fra arbejderne i den interne påfyldning. De har et batteri, en konverteringsenhed og et automationssystem.

Og lad os tale om valget separat:

Selvom det kun er muligt at tænde lampen kun i nødstilstand. Samt muligheder for at installere batteriet inde i lampehuset og udenfor det.

Dette tillader ikke at installere yderligere belysningsenheder, men at ligge på det samme antal lamper, som vi har beregnet til generel belysning.

Men det betyder ikke, at det bliver nødvendigt at ændre hele lampen. Udskift blot batterierne. I den henseende bør produkter vælges med batterier, der har en mere almindelig type.

Derfor er det muligt at bruge kontor fluorescerende loftslamper.

Den eneste begrænsning er fraværet af glødudladning og andre lignende anordninger i sådanne startlamper, hvis fejl kan føre til, at lampen ikke virker.

Bemærk: Alle nødlys skal altid have en "Test" -knap, som giver dig mulighed for at teste deres drift i nødstilstand.

Vær opmærksom! Nødtaksprodukter på kontoret skal have et andet kontrolsystem fra arbejdet. Dette skyldes det faktum, at det simpelthen at slukke lyset om natten vil blive opfattet som et nødlys, og batterierne vil blive sat i drift. Hyppig opladning og udladning af batterier vil medføre hurtig fejl. I den henseende er nødprodukter af konstant handling mindre økonomisk. For økonomi er det bedre at bruge enheder med en del af lamperne, der arbejder i kontinuerlig drift.

konklusion

På den ene side er valg af et kontorloft LED-lampe ret simpelt, men på den anden side skal udvælgelsen foretages ud fra en række parametre. Nogle af dem skal desuden beregnes. Derfor er det bedre at involvere specialister, når der oprettes belysningssystemer til store objekter.