LED Ceiling Downlights

Indbyggede LED-loftlamper bruges til montering af ophængte strukturer og spændingsfilm. Ved hjælp af disse belysningsenheder kan du skabe den ønskede lyse atmosfære i rummet.

LED Ceiling Downlights

Loftregler med indbyggede LED-lamper

Spotlights er ideelle til installation af yderligere belysning i store områder (soveværelser, haller, køkkener) og de vigtigste i små værelser (badeværelser og gange). Men brugen af ​​indlejrede belysningsenheder har en ulempe - behovet for at sænke loftet med en afstand svarende til lampens højde. For enheder med glødelamper bør loftet sænkes med 10-12 cm, med halogenlamper - med 8 cm, med lysdioder - med 6 cm.

LED lamper er perfekte til ethvert interiør

Da den vigtigste retning af moderne interiørdesign er at stræbe efter at visuelt forstørre rummet, vil det være en uheldig beslutning at sænke loftet med 6-12 cm over hele rummet. Den rigtige løsning er at vælge en lysekrone placeret i den centrale del af loftet som hovedkilden til lys. Og forsænket lys bør installeres omkring rummets omkreds, samtidig med at loftet sænkes til den afstand, der kræves til installation af specifikke enheder.

LED lyser indvendigt

Ved brug af multi-level design med indbygget spotbelysning kan du skabe et bestemt humør og visuelt ændre mængden af ​​plads. Ved samtidig tilkobling af hoved- og ekstraudstyr er der skabt en atmosfære af en lys solskinsdag. Når man kun bruger ekstra lys, får de en hyggelig atmosfære, der bidrager til afslapning og samtale.

Spot belysning indstilling

I badeværelser, badeværelser og gange, er hængende eller spændingsstrukturer traditionelt monteret. I dette tilfælde falder bundfladeniveauet uundgåeligt. Derfor er det i disse værelser mest hensigtsmæssigt at bruge indbyggede LED-taklamper som hovedbelysning. Ved hjælp af lamper med forskellig lysstyrke kan du fokusere på nogle elementer i interiøret og skjule andre.

Strek-loftslygter

Typer af LED Ceiling Light

LED-lamper optager et af de første steder blandt apparaterne til indendørs og udendørs belysning. Loft indbygningsarmaturer producerer mange virksomheder, indenlandske og udenlandske. Men for alle typer produkter af disse virksomheder er der ensartede standarder for mærkning, størrelser af kolber og hætter.

Enheden af ​​LED-lampen Navigator NBL-R1-8-4K-WH-IP65-LED

Diode armatur til stræklofter Ecola GX53 H4

LED-belysningen er lys og jævn, og lamperne selv er energieffektive og holdbare

Indbyggede loftslamper på professionelle sprog har deres eget navn - "spot". Nogle modeller er udstyret med en beslag, der giver mulighed for at rotere og ændre indfaldsvinklen af ​​lysstråler. Lampene kan installeres ikke kun vandret, men også vertikalt.

Således kan alle indlejrede belysningsindretninger opdeles i to kategorier:

De første er udstyret med en bevægende øvre del, som styres i den rigtige retning.

Dot lampen den indbyggede roterende LED Paulmann 92024

Fabrikanter tilbyder spotbelysningsanordninger til forskellige typer lokaler: med normale og høje fugtighedsniveauer. Armaturets udside kan være lavet af gips, glas, krystal eller aluminium. I konstruktionen af ​​apparatet kan der anvendes en række krystaller, indfarvede glasindsatser, træ eller glasforing.

LED-lamper ECOLA GX-53

Design af lamper kan være meget anderledes: fra højteknologiske til antikke. Der er modeller, hvis opgave er at minimere tilstedeværelsen af ​​enheden på loftet. Disse lamper er forskellige minimalistiske design. På grund af de mange forskellige stilarter og farver kan du vælge præcis den model, som harmonisk passer ind i rummet.

Enheden er indbygget LED-taklamper

Ifølge fremstillingsmetoden er alle spotlights opdelt i to grupper: stemplet og støbt. Den første er let at skelne fra den anden: du skal tænde lampen og overveje sit sæde. I stemplet er det det samme omkring hele omkredsen. Siddets bredde skal være mindst 9 mm. I støbte lamper er tekniske tidevand synlige på overfladen af ​​sædet - områder af en lysere og mørkere farve.

Cast Spot Lampe

Til belysningsapparater kan stræklofter kun benyttes stemplet lamper.

Badeværelsesarmaturer

Instrumentbasisene er af to typer: gevind og stift. Den første er mærket E, den anden - G. Ved siden af ​​bogstavbetegnelsen af ​​typen af ​​base angiver dimensionerne i tal. For eksempel, E27, GU5. G-type bundplader er mere moderne. Men i indretningen af ​​de indbyggede armaturer anvendes lamper med begge typer socles.

Typer af lampe base

Tabel. De vigtigste typer af socles.

Indbyggede LED-spotlights i loftet

Loftsmonterede LED-spotlights er en fantastisk løsning til grundlæggende eller ekstra belysning. Kompakt, økonomisk og let at installere enheder hvert år, der får stigende popularitet.

I sektionen kan du vælge mellem 765 modeller til prisen fra 154 til 18 041 rubler.

Dotlygter har flere fordele i forhold til lysekroner. De sparer betydeligt plads, hvilket er vigtigt for værelser med lave lofter. I modsætning til de loftarmaturer, der er installeret i midten, kan spotlysene fortyndes gennem loftet og belyser hele rummets rum. Og de roterende lysdioder, der er installeret over en bestemt zone, giver mulighed for at placere lys accenter.

Spotlights kan bruges som et alternativ til lysekronen og som et supplement til det.

Brug af indlejrede LED-spotlights til loftet i interiøret.

 • Stue, offentlige steder (caféer, haller til receptioner). Spotlights i sådanne rum bruges oftest som ekstra belysning. Egnede modeller, suppleret af indretning.

 • Køkken. Her er det vigtigste bekvemmelighed og renlighed. Vælg apparater, der ikke er overbelastet med indretning, ikke bange for våd rengøring.
 • Badeværelse og bad. Lampen skal have en høj grad af støv- og fugtbeskyttelse.
 • Hall, kontor. Her er enkle modeller, der ikke tiltrækker øjet.
 • Indkøbsområde. Suit funktionelle modeller med drejemekanismer, der ændrer belysningsvinklen.

  Typer af loftslys ledet.

  • Af typen af ​​mekanisme: drejelig / ikke-drejelig.
  • Ifølge tilstedeværelsen af ​​ikke-funktionelle elementer: med indretning / uden indretning.
  • Til destination:

  - til belysning - lav-effekt modeller, der ikke er belastet af designet og ikke overtræk opmærksomhed;

  - til belysning - kraftfulde enheder med en lys lysstråle;

  - for at understrege den stilistiske orientering af rumdesignet - med et design i en genkendelig stil, der ekko rummets design.

  Former, farver og materialer.

  • De mest almindelige loftsdækslampe - hvide, runde eller firkantede. Armaturen er lavet af metal, loftet - glas, metal eller plast. Modellen er mindre mærkbar på grund af farven kombineret med loftet og manglen på indretning.
  • Flad modeller med farvede metalbeslag. Lampens bund er som regel malet i bronze, guld eller krom.

 • Lamper med indretning. De kan være både flade og konvekse, med et design af krystal, glas, plast, metal. Formen af ​​loftet er normalt firkantet eller cirkel, elementerne i indretningen kan være af enhver form og farve.

  Indbyggede LED-spotlights er velegnede til hule lofter: suspenderet (gipsplader og lameller), spænding. De er fastgjort med en plade eller en metalfjeder fastgjort på indersiden af ​​loftet. For at installere, er det nødvendigt at klemme monteringsfjederen, føre lampen ind i hullet i loftet og forsigtigt frigive foråret. For at fjerne det, træk lampen lidt ned, komprimere fjederen og tag enheden ud af hullet.

  Hvis du monterer et stort antal lyskilder, skal du overveje placeringen af ​​rammelementerne. De skal kombineres med belysningsenhedernes layout. Afstanden mellem hovedstaden og loftet skal være sådan, at alle dele af armaturerne monteret med lamper er frit anbragt i det uden at berøre hovedloftet.

  LED pærer ledet - den mest populære type lamper. De giver meget lys og bruger lidt energi. Til belysning er et loftindstillet armatur med en effekt på 0,1 -1 W tilstrækkelig. Til hovedbelysning skal du vælge en indbygget LED-armatur med en effekt på 3,5 W eller derover.

  Advarsel! Hvis de tekniske egenskaber angiver LED-basen - det betyder, at LED'erne i denne lampe er indbygget og ikke kan udskiftes. Du bør ikke være bange for dette, fordi Levetiden for sådanne lamper er mindst 5 år.

  Hvis du ikke har fundet en passende model blandt LED-lamper, skal du vælge en indbygget spotlight og supplere den med en LED-lampe. LED-producenter producerer lamper til alle baser.

  Hvor kan man købe ledede loft indbyggede spotlights.

  Online-butikken BasicDecor tilbyder et bredt udvalg af LED-indbyggede loftslygter. I sortimentet af butikken findes mange modeller, både til en lav pris og dyrere fra premium segmentet.

  Konsulenterne i butikken er altid klar til at hjælpe med valg af LED-loftindstillede spotlights og tilbehør, leveringsdesign.

  Køb indbyggede LED-lamper i loftet til en lav pris (fra 154 rubler.) Med gratis levering i Moskva med en samlet ordre mængde på 3000 rubler.

  LED-spotlights (forsænket)

  Vi tilbyder at købe indbyggede LED-spotlights fra forskellige modeller til en rabat til en lav pris i vores online butik.

  Kataloget præsenterer en bred vifte af kvalitetsprodukter fra pålidelige producenter. Moderne spotlights kan nemt erstatte lysekronen med LED belysning og meget effektivt visuelt udvide rummet på kontoret eller værelset derhjemme.

  Gratis forsendelse på egen regning i Moskva og hurtig levering over hele Rusland er mulig.

  Spotlight armaturer

  Med os kan du billigt købe spotlights med levering i Moskva og Rusland: garanteret kvalitet og rimelige priser. Udnyt det bedste tilbud!

  Lstr-shop præsenterer billige spotlights til enhver smag, farve og størrelse. Der er klassiske hvide runde lamper, der passer til både hjem og kontor. Og der er helt usædvanlige spotlights i form af solen, hvilket vil tilføje endnu mere skønhed og komfort til det indre af dit værelse.

  Fordelene ved billige spotlights

  Nu er der mange forskellige belysningsarmaturer, i en række som det er nemt at blive forvirret af uerfarne. Derfor, når du køber dem, skal du tydeligt forstå, hvad deres forskelle er fra hinanden.

  fordele:

  • De kan installeres på det sted, hvor du skal gøre mere lys på grund af lysets specielle lysstyrke;
  • I deres produktion anvendes en aluminiumsbeholder, som beskytter lamperne mod fugt, hvilket gør det muligt at installere dem i et badeværelse, bad eller sauna.
  • deres lille størrelse bidrager til den visuelle udvidelse af rummet i modsætning til de store lysekroner;
  • hvis lamperne er jævnt placeret i loftet, så vil de også helt ensartet belyse hele rummet.

  Så købe billige spotlights, kan du ikke kun spare penge, men også betydeligt forbedre det indre af rummet.

  Vi tilbyder også at gøre dig bekendt med sektionslyset for kampagnen.

  Valg af lys

  Tiden er længe gået, da belysningen af ​​lejligheden var lavet af en ensom hængende lysekrone, en gulvlampe ved sofaen eller en vægsconce. Nu er der mange måder at gøre din lejlighed til et rigtigt teater af lys og skygge. Så ved hjælp af lys kan du skabe enhver atmosfære i dit hjem: fra den bløde skumringen af ​​en kvindelig boudoir til det lyse lys i et operationsrum. Lys er i stand til at skjule ulemperne ved rummet og fremhæve dens fordele.

  Hvordan vælger man en spotlight

  Næsten ingen moderne lejlighed kan uden spotlights. De hjælper med at skabe en behagelig atmosfære for arbejde og fritid. Med deres hjælp kan du belyse spejle, fjerne mørke og dyster hjørner, fremhæve arbejdsområder osv. Spotlights i den moderne verden bliver det vigtigste instrument til styring af lyset. Som følge heraf har de et stort udvalg af forskellige designs og formål.

  For at vælge en spotlight skal du bestemme hvilken funktion den vil udføre. Så spotlights kan bruges til hovedbelysning, men denne mulighed er kun egnet til mindre.

  Ved hjælp af denne type belysning kan du organisere zoneinddeling af lokaler. For at opnå denne effekt skal du anvende en række lamper og pærer til lamper.

  Fokus på genstande kan også opnås ved hjælp af spotlights. For at gøre dette skal du bruge små drejelygter, spotlights, som belyser malerierne, spejle, succesfulde designløsninger og meget mere.

  Hovedformålet med spotlights er tilrettelæggelsen af ​​yderligere belysning.

  Overvej klassificering af spotlights. Kendskab til denne klassifikation vil hjælpe med at bestemme sit valg.

  Efter type installation er disse lamper opdelt i:

  • Mortise - oftest brugt i monterede strukturer (stræk- og loftslofter, møbler), for at de laver et hul i form af lampen;
  • monteret - sådanne armaturer er fastgjort til overfladen med skruer og selvskærende skruer, det er muligt, at armaturerne er fastgjort til beslaget, og allerede beslaget til den ønskede overflade.

  Loft - kan installeres på lofter eller gipsplader

  Møbler - installeret i skabe, garderobeskabe og hængende køkkenskabe, for dem, i overensstemmelse med reglerne for brandsikkerhed, er det nødvendigt at bruge lavvolt halogenlamper eller lysdioder, er de indlejret i en overfladisk dybde, som giver dem mulighed for at blive monteret selv i EAF.

  stationær - bruges til konstant lysbelysning;

  roterende - bliver stadig mere populære, da de giver mulighed for at ændre lysmønsteret i lokalet til enhver tid.

  Ved anvendte typer lamper:

  • Lygter med glødelamper kan findes mindre og mindre, da dybden af ​​deres indlejring er ca. 7 cm, og som følge af hvilket loftet er mærkbart sænket, er fordelene ved disse lamper: let udskiftning, varmt blødt lys og lav pris;
  • fluorescerende lamper har en større lyseffekt sammenlignet med glødelamper, det lys, de udsender, er tættest på det naturlige spektrum. Ulemperne er miljø usikkerhed, da de indeholder kviksølv og er skadelige for synet på grund af det lille flimmer og intermitterende spektrum;
  • halogenlamper varer langt længere end almindelige glødelamper, og deres farvegengivelse og lysstyrke er bedre, mens energiforbruget er ret lavt, når de bruges;
  • LED lamper - det er ægte inden for belysning sensation, de kan installeres i et lukket, dårligt ventilerede områder, de er miljøvenlige og ikke kræver bortskaffelse, fraværet af UV-stråling gør det muligt at bruge dem til at belyse området, de er helt sikkert for det synspunkt, så de ikke har flimmer effekt og samtidig sparer de betydeligt elektricitet.

  LED pærer til spotlights

  Efter at have overvejet klassificering af spotlights i henhold til de lygter, der anvendes i dem, er det let at forstå, at LED-lampens type er den mest lovende og rentabel. Hvordan vælger du LED-lamper til spotlights? Normalt købte pærer, vi opmærksom på antallet af watt, hvilket angiver deres magt og lysstyrke. I LED-pærer estimeres lysstyrke og effekt på en anden måde. Den nuværende mening er, at jo større kraften er, jo lysere belysningen er forkert. I lysdioder er antallet af watt ikke hovedindikatoren.

  LED-lamper giver således samme lysstyrke som en glødelampe på 60 watt, mens strømforbruget er 8-12 W. En 12-16 W LED-lampe kan erstatte lysstyrken på en halvledshalv halogenlampe.

  Som følge af disse uoverensstemmelser blev der introduceret en måleenhed - lumen, som bestemmer forholdet mellem effekt og lysstyrke. Nedenfor er et bord, der hjælper dig med at vælge strømmen af ​​LED-lamper.

  LED-lamper kan producere det bredeste udvalg af farver: fra lilla til rødt. Køb LED lamper, bør du være opmærksom på antallet af Kelvin angivet på pakken. Lyset fra glødelamperne bruges til at ligge fra 2700 til 3000 Kelvin. Jo højere Kelvin nummeret er, jo koldere og lysere bliver lyset. Vælg ikke for lyst, hårdt lys, da det påvirker visionen negativt.

  Det menes, at LED pærer er dyre, men når man tænker på det faktum, at denne type af lamper er en meget længere og forbruger langt mindre energi end traditionelle glødepærer, og deres lys er meget lysere, viser det sig, at prisen er berettiget.

  LED-pærer i spotlights kan fungere i ca. 8.000 timer. Hvis deres tænd / sluk ikke sker for ofte, og der ikke er spændingsfald, øges denne tal.

  Udførelsen af ​​diodelamper er i direkte forhold til anvendelsesstedet. Når du bruger dem indendørs, kan du bruge alle enheder.

  Hvis lampen betjenes på gaden, er det nødvendigt at installere specielle gade lamper.

  Diode lampe kan installeres på to måder:

  • ved hjælp af en patron;
  • på kontakterne i lampehuset.

  Hvis du køber en LED-lampe separat fra lampen, skal du vide størrelsen af ​​patronen. Spotlights bruger ofte lamper med mp-16 gu5 base - dette er begrundet i, at de er nemme at installere.

  Video: LED spotlight LED45

  LED belysning i gangen

  Ofte ejerne, der laver reparationer, betaler maksimal opmærksomhed til stuerne, glemmer om gangen. I mellemtiden er det indgangshallen - det første rum, som en person ser, når han kommer ind i tærsklen.

  Opret et specielt design i det vil hjælpe den rigtige belysning. I rum, hvor der anvendes træ eller brændbare materialer, kan ikke alle typer armaturer anvendes. Til sådanne lokaler passer lamper, som er LED-lamper.

  På gangen er det bedre at installere seks eller otte af disse lamper og placere dem symmetrisk på modsatte vægge. I dette tilfælde vil lyset reflekteres fra væggene og derved visuelt gøre rummet større og belysningen lysere.

  Anvendelsen af ​​lamper og væglamper af aluminium og glas bidrager også til den visuelle stigning i rummet. Hvis i gangen domineret af materialer fra træ, er det bedre at bruge klassiske trælamper.

  LED belysning på badeværelset

  Ved hjælp af LED-belysning kan du gøre badeværelset ikke kun et funktionelt rum, men et spa med et afslappende duftbad og en massagebruser.

  LED lamper i badeværelset kan bruges til central belysning, samt til belysning spejle, hylder, bruser, bad.

  På badeværelset er det bedre at installere lavspændingslamper, som skal forsegles.

  LED-lamper har varierende grad af beskyttelse mod partikler og fugt. Sikkerhedsniveauet er angivet i IP-systemet med to cifre. Det første ciffer er beskyttelsesniveauet mod faste partikler, den anden er mod fugt. For eksempel "IP 20" - beskyttelsesniveauet mod støv 2, mod fugt - 0. Figuren herunder angiver den zone, hvor der er fare for indtrængning af fugt og den nødvendige grad, som skal være iboende i lamperne i dette område.

  Video: Installation af spotlights på badeværelset

  LED belysning i køkkenet

  Det er i køkkenet, at den mest aktive del af lejlighedsejere bor. For at gøre dette værelse den mest komfortable vil hjælpe usædvanlig og korrekt belysning.

  Installation af en enkelt hovedlyskilde i køkkenet er ikke den bedste løsning. Det er bedre at nægte en udførlig lysekrone, sådan en lysekrone vil være svært at rengøre, og det bliver snavset ret hurtigt, da der er fedtede dampe i køkkenet.

  En af de mest egnede belysningsmuligheder til køkkenet er installationen af ​​en forniklet loftsstang, til hvilken LED-lamper er fastgjort. Det er behageligt og ser meget stilfuldt ud.

  Arbejdsområdet i køkkenet (skærebord, komfur, vask) skal også have yderligere belysning. Til denne velegnet møbler LED spotlights. Til disse formål kan du bruge lineære LED-lamper.

  På grund af deres design er de næsten usynlige, men de giver meget effektiv belysning.

  Ofte har disse lamper et sensorisk kontrolsystem, de rører bare håndens bagside for at tænde eller slukke, hvilket er en meget bekvem tid til brug i køkkenet.

  Video: LED køkkenbelysning

  Så vi har overvejet alle funktionerne i LED spotlights. Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig med at vælge den rigtige dækning. Glad reparation!

  Led taklamper

  Dot-loftslygter bruges i vid udstrækning inden for indretning. Med deres hjælp kan du organisere belysningen i rummet og opgive det centrale lys. Samtidig har man valgt korrekt effekt og antal modeller, det er muligt at opnå det ønskede belysningsniveau.

  Måder at installere loftlys

  LED taklampe kan indbygges og overhead. Embedded modeller er designet til hængende lofter lavet af gipsplader, MDF, vægpaneler og andre materialer. De er nemme at installere og ændre, når det er nødvendigt. Men før du køber de indbyggede LED-lamper i loftet, skal du sørge for, at der er nok plads mellem loftet og den ophængte struktur til lægning af ledninger og fastgørelsesbelysningsarmaturer.

  LED vægmonterede lamper i installationsmetoden er ikke anderledes end konventionelle loftslysekroner. De kan fastgøres til enhver overflade.

  Sådan bestemmes lampens kraft for loftet

  Ceiling LED lamper og lysekroner er tilgængelige i forskellige kapaciteter, men de fleste modeller forbruger 7-25 watt. Men når man vælger at fokusere på lysstrømmen, måles den i lumen. Loftslampe med en kapacitet på 11 W giver ca. 800-850 lumen. Om det samme flow giver en 75 watt glødelampe eller 60 watt halogenpære.

  Hvis du køber LED-taklamper med diffusor af mat eller hvid plast, vil lysstyrken falde med ca. 15-20%, som også skal tages i betragtning. Før du køber skal du tænke på placeringen og antallet af lamper. Hvis der er mange af dem, så er det bedre at vælge muligheder for mindre strøm - så vil du være i stand til at skabe en blød og behagelig til dine øjne lys. Men hvis du vil lokalt oplyse en zone, skal du vælge LED-loftlamper 220 V med høj effekt.

  LED taklamper: hvad skal man se efter

  De mest almindelige er runde LED-loftlamper. De fås i forskellige størrelser, med eller uden dekorative fælge. Du kan købe en firkantet LED loftslampe. Formularen påvirker ikke funktionaliteten, så du behøver kun at lede efter personlige præferencer.

  Beslutter at købe et LED spotlight loft, være opmærksom på klassen af ​​beskyttelse. Nogle modeller kan kun installeres i værelser med lav luftfugtighed - de er velegnede til stuer, korridorer, kontorer mv. Men for et badeværelse eller en åben balkon er det bedre at vælge LED-lys vandtæt loft.

  Lysets temperatur spiller også en rolle. Det mest behagelige for øjnene er et neutralt hvidt lys. En hyggelig atmosfære vil hjælpe med at skabe en model med en lampe med et varmt gult spektrum. Men den kolde blå baggrundsbelysning er bedre at forlade til erhvervslokaler og kontorer.

  Den indbyggede LED-loftlampe kan købes med en drejemekanisme. I dette tilfælde kan du ændre retningen af ​​lysstrømmen, vælge det optimale lysniveau for dig selv og fremhæve et bestemt område.

  Hvor skal man købe et køb?

  Hvis du vil købe en LED-loftslampe, skal du kontakte Lys salonerne. Vi har på LED lamper til loftet prisen vil være den mest overkommelige med høj kvalitet produkter. Vi sælger produkter af dokumenterede producenter og tilbyder et bredt udvalg. Du kan besøge vores butikker i Moskva og Skt. Petersborg, og det er også muligt at levere til regionerne.

  Indbyggede LED-lamper

  Indbyggede LED-lamper er meget populære, fordi de bidrager til at skabe et moderne og originalt design og opfylde kravene til belysningsenheder. De er installeret både i boliger og i kontorer, offentlige og forretningsmæssige lokaler. Kompetente udvalgte indbyggede LED-loftsapparater fylder rummet ikke kun med lys, men også med komfort og individuelle elementer i interiøret er understreget.

  Prisen på forsænket ledede lamper afhænger af strøm, type lysdioder og producent. Du kan købe varer til konkurrencedygtige priser i Moskva i vores online butik.

  For at købe de indbyggede LED-lyskilder skal du bestille en ordre på hjemmesiden via en simpel online formular. For mere information eller assistance til valg af produkter kan du ringe til +7 (499) 322-1-233.

  • St. Petersborg,
  • Rostov ved Don,
  • Krasnodar,
  • Nizhny Novgorod,
  • Ryazan.

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3000 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3000 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3100 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2800 Lm

  Strøm (W): 48 W

  Belysning Lm: 4200 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2700 Lm

  Strøm (W): 40 W

  Strøm (W): 40 W

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 3 W

  Belysning: 240 lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 6 W

  Belysning: 420 lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 14 W

  Belysning: 1120 lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 18 W

  Belysning: 1080 lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 24 W

  Belysning: 1920 Lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 24 W

  Belysning: 1920 Lm

  Strøm (W): 6 W

  Strøm (W): 40 W

  Strøm (W): 12 W

  Belysning: 3000k - 750lm / 6500k - 840Lm

  Strøm (W): 12 W

  Strøm (W): 12 W

  Strøm (W): 18 W

  Belysning: 3000k - 1100lm / 6500k - 1270lm

  Strøm (W): 18 W

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3000 Lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 8 W

  Belysning: 640 Lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 12 W

  Belysning: 840 lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 6 W

  Belysning: 360 lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 9 W

  Belysning: 585 lm

  Strøm (W): 18 W

  Belysning Lm: 1360 Lm

  Strøm (W): 24 W

  Belysning Lm: 1800 Lm

  Strøm (W): 6 W

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 12 W

  Belysning: 840 lm

  Strøm (W): 6 W

  Strøm (W): 6 W

  Strøm (W): 16 W

  Strøm (W): 8 W

  Strøm (W): 16 W

  Strøm (W): 8 W

  Strøm (W): 6 W

  Strøm (W): 24 W

  Strøm (W): 20 W

  Indbyggede LED-spotlights

  Den mest moderne i denne kategori af produkter er indbyggede LED-lamper. De skaber lys så tæt som muligt på naturligt lys, kendetegnes ved lavt strømforbrug og er helt sikkert for helbredet. Desuden er sådanne indlejrede LED-spotlight-enheder kendetegnet ved lav varmegenerering, som følge af, at det ophængte loft kan installeres tæt på loftet.

  Dot-indlejrede LED-lyskilder giver mange muligheder for modelleringsplads. Med deres hjælp kan du skabe et blødt diffust lys i rummet, fokusere på bestemte detaljer eller opdele rummet i flere zoner.

  For dem der ønsker at købe loft indbygget LED lys er prisen angivet i vores katalog. Danner omkostningerne ved varer, vi overholder anbefalingerne fra fabrikanterne, så her finder du en gunstig prispolitik.

  Indbyggede ledede lys

  Indbyggede LED led lamper - en forholdsvis ny og populær udvikling af belysning. De er vant til at oplyse lokaler med forskellige funktionelle formål - kontorer, lejligheder, handelslokaler mv.

  Hovedfunktionen ved indbyggede LED-enheder er monteringsmetoden: De er monteret i loftsystemer af forskellige typer og harmonisk komplementerer objektets arkitektoniske miljø.

  Ofte er sådan indbygget spotbelysning brugt i ophængte og nedhængte lofter og udsender med fordel lys med fordel indvendige detaljer. Disse belysningsenheder kan også installeres i andre overflader - i møbelskabe, skriveborde, bogreoler, trapper, køkkenvaske, malerier og endda gulvet.

  Tætheden af ​​de materialer, hvorfra indbyggede LED-enheder er lavet, giver beskyttelse mod indtræk af støv, vand, snavs og andre fremmede stoffer.

  Køb indbyggede LED-LED-lamper til forskellige formål - skabelsen af ​​yderligere belysning, vindende rumindretning, den rigtige atmosfære til fritid eller arbejde.

  Alle svarene på spørgsmålet, hvorfor LED taklamper til lofter - den bedste løsning

  LED-lamper til loftslofter er en af ​​de bedste løsninger. Hvorfor? I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvad der er disse enheder. Jeg vil også svare på spørgsmålet om, hvilke sorter der bedst passer til en suspenderet struktur.

  Til en suspenderet struktur er LED-lamper det ideelle valg.

  Lampe kan installeres i mellemrummet mellem bund og strækloft.

  Alle fordele og ulemper ved diod lamper

  Polymerfilm modstår ikke overdreven termiske virkninger.

  Ved design af belysning anbefaler jeg dig at være opmærksom på en vigtig omstændighed. Nemlig - polymerfilmen er bange for høje temperaturer. Fra deres lange eksponering ændrer materialet farve, bliver uelastisk og kan endda falde sammen.

  Konventionelle glødelamper skal være placeret langt fra spændingsmaterialet.

  Derfor er der kun to måder at udstyre strækloftet uden problemer:

  1. Placer armaturerne væk fra filmoverfladen.
  2. Påfør en lampe med en lille varmeafledning.

  Grundlaget for disse små pærer er krystaller, der har meget lav varmeoverførsel.

  Til den anden løsning er LED-belysningsanordninger ideelle, fordi de opvarmer lidt. Principen for deres funktion er baseret på gløden af ​​krystaller-halvledere (international betegnelse af LED'er - LED) under virkningen af ​​elektrisk strøm.

  Nøglefordele

  Sammenligningsfordele ved LED-lamper.

  Ud over lav varmeoverførsel har diode lamper sådanne fordele:

  1. Højt miljøsikkerhed. Sådanne lamper indeholder ikke stoffer, der er sundhedsskadelige. Derfor skal enheder, der er blevet ubrugelige, ikke bortskaffes på en særlig måde.
  2. Fremragende rentabilitet. LED'er forbruger elektricitet fire gange mindre end dem, der er identiske med dem på glødelampeffekten. Og næsten to gange de energibesparende neon-kolleger.

  Krystaller kan gløde i en række farver.

  1. Helt en bred vifte af farver. Lysdioder kan udstråle hvidt, rødt, blåt, gult, grønt lys. Dette gør det muligt at eksperimentere med lokets lysdesign.

  Lyset af sådanne anordninger er behageligt til syne.

  1. Strålingens blødhed. Diode lamper skinner jænt uden flimrende effekt, der hurtigt dæk øjnene.
  2. Med hensyn til styrke forlader sådanne lamper langt efter analoger, der fungerer på forskellige principper.
  3. Lang levetid. Ledende producenter, der producerer kvalitetsprodukter, giver hende en garanti på op til 10 år. LED krystaller bryder ikke og har en potentiel ressource på 35-100 tusinde timer.

  Et par ulemper af enheder

  Kilde dioder vil koste dig dyrt, men vil tjene meget lang tid.

  1. En tvivlsom ulempe er den høje pris på LED-enheder. Men hvis vi tager højde for deres omkostningseffektivitet, lang levetid og anvendelighed, så kan denne ulempe betragtes som betinget.

  Kinesiske produkter begår ofte dårlig kvalitet.

  Jeg vil advare dig om, at du har en ansvarlig tilgang til køb af lamper. Apparater fremstillet af skrupelløse producenter kan flimre såvel som overophedes under drift. Ofte er sådanne produkter kinesiske.

  1. Der er ingen adgang til luft i LED-pærerne. Derfor er de forbudt at blive sat i de lukkede belysningsstoffer.

  Radiatoren gør pæren tyngre og større.

  1. Nu kraftfulde lamper af denne type er udstyret med radiatorer. Som følge heraf øges deres vægt.
  2. Diodepærer, når de opvarmes til + 60˚, bliver overskyet og stopper med at arbejde. Derfor anbefales de ikke til brug i våde områder, og hvor der er en øget lufttemperatur.

  En lysdiffuserende hætte sænker lyspærens lysstyrke.

  1. Sådanne lamper er udstyret med lysdiffusorer. De reducerer til en vis grad kraften af ​​kraftelementerne.

  Typer af lamper på diode krystaller

  Til stræklofter kan du bruge forskellige typer belysningsenheder til dioder.

  Spot lys

  Denne type belysning er opdelt i to kategorier.

  Armaturer, hvis dioder er anbragt inde i kabinettet.

  1. Instrumenter udstyret med interne pærer. Sagen af ​​sådanne produkter kan have både blank og mat tekstur.

  Enheden, som kan roteres i forskellige retninger.

  Når de er udstyret med en roterende enhed, kan de udstråle retning retningsbestemt - i et givet område. Jeg anbefaler dig, når du vælger en enhed med en intern pære, at tage højde for de eksisterende begrænsninger på lyskildens kraft og dets varmeoverførsel.

  Spotlights med ekstern LED.

  1. Armaturer med en ekstern pære er mere tilpassede til brug i loftslofter. De har ingen termisk effekt på lærredet overhovedet. Derfor er dens styrke opretholdt garanteret.

  Krystalrammelampe.

  Udformningen af ​​sådanne produkter er forskelligt. Det kan omfatte loft og dekorative elementer lavet af plastik, krystal, glas. Apparater med en ekstern lampe genskaber diffust belysning, der er behageligt for øjnene.

  Kombinerer enheder med ekstern og intern pære.

  Jeg anbefaler, at du bruger begge typer spotlights til belysningseffektivitet. På de områder i rummet, der har brug for retningsbestemt lys, brug apparater, der har en intern pære. Hvor spredt stråling er at foretrække, installer modparter med en ekstern lyskilde.

  Point-enheder er også opdelt af designfunktioner.

  1. Solid lys. I denne udførelsesform indeholder indretningen 3 ikke-separerbare elementer.

  Dette er en elektronisk transformator (spændingsomformer), hus og lyspære:

  • tænker, hvilke lamper der er bedre for stræklofterne, bemærk at i alle sådanne enheder er alle knuder tilpasset hinanden så meget som muligt;
  • de har en lang levetid, øget effektivitet og pålidelighed;

  Suspensioner med beskyttende termiske ringe til spotlights.

  • faste enheder er som regel komplet med embedded elementer, adaptere til tilslutning til ledninger og termiske ringe.

  I denne enhed kan lyskilden ændres.

  1. Armaturer med udskiftelige pærer. De har et kortere levetid og er ikke så pålidelige. Det er dog muligt at ændre en brændt lyskilde. En sådan pære koster meget mindre end dens modstykke i en enkelt lampe.

  I lampen kan du indsætte løg i forskellige farver.

  Derudover kan du altid erstatte det med en mere eller mindre kraftig analog eller have en anden farve.

  Hvad man skal vælge: lysekroner, paneler eller bånd

  Ud over spotlights kan du bruge sådanne enheder til strækloftet:

  1. LED-pletter, de er også LED-paneler. Disse enheder består af flere diodepærer af samme eller forskellige typer, installeret på samme grundlag. Alt dette er skjult i en foring af gennemsigtig plastik.

  Effekten af ​​et gennemsigtigt lysende loft, skabt ved hjælp af LED-paneler.

  Et sådant design gør det muligt at samle lamper af forskellig størrelse, farver og strøm på ét sted. Deres kombination gør det muligt at danne belysning af en given udsigt i forskellige områder af rummet.

  1. Lysekroner på dioder. Denne type belysning er en af ​​de ældste. Folk bruger dem i århundreder. I løbet af denne tid kom de op med et stort antal af deres designløsninger.
   Nuværende teknologier har bidraget til denne proces. De gjorde det muligt at producere lysekroner af forskellige futuristiske former.

  Tape med indbyggede dioder.

  1. LED SMD-bånd og analoger af RGB. Den første af dem kan kun gløde med kun en farve. Den anden polychrom og kan skiftevis eller samtidig glød i forskellige farver.

  Vigtige punkter

  Oval og runde armaturer passer bedst til stretch lærred.

  Nedenfor vil jeg give dig nogle tip.

  Jeg anbefaler stærkt at du holder øje med dem:

  1. Foretrukne lamper til et strækloft, der har en oval eller rund form. Når du bruger dem, vil risikoen for at beskadige kluden være meget mindre.
  2. Sørg for, at lamperne har en dekorativ beklædning, der dækker forstærkningsringen.

  Sørg for, at belysningen var tilstrækkelig til belysning af høj kvalitet.

  1. Ved brug af et præcisionsinstrument vil de give nok lys, hvis en lampe er installeret for hver 2 m² loft.
  2. Ved installation af lamper af retningslys er deres udstyr med reflektorer yderst ønskeligt.
  3. Husk, at når du installerer et hængende loft, skal det være nødt til at falde til lampens højde. Derfor er det bedre at bruge kompakte lamper, ikke i høj grad at reducere rummets højde.

  Loftsbelysning af lysestager vil gemme højden af ​​væggene.

  1. Når rummet har lave lofter, og du vælger en lysekrone, foretrækker dens loftmontering, snarere end en krog.

  Metoder til installation af inventar

  Ifølge installationsmetoden er diodelamperne inddelt i eksterne analoger og interne i forhold til lærredet.

  Montering af lamper inde i lærredet

  Installationen af ​​lampen inde i loftet.

  Med denne installation, kontaktes belysningsarmaturer med en spændingsplade ikke. Lampehuset er placeret i mellemrummet mellem efterbehandling og gulvplade. Kun en pære eller en linse forbliver synlig.

  Installation af instrumenter skal udføres med høj nøjagtighed. Som følge heraf skal lamperne være placeret på samme niveau med stoffet / filmen. Lysstråler skal gå strengt vinkelret på loftplanet.

  Den indvendige installation af armaturerne forlader webens plan selv uden elementer, der ser ud af det. Dette gælder også for overflader, der har en simpel form og til buede lofter. Specielt buede analoger og wavelike.

  Installation af belysningsudstyr er i fuld gang.

  Selvfølgelig er interne belysningsarmaturer monteret, før spændingspanelet er installeret. De er fastgjort direkte til bundloftet eller på specielle enheder.

  Platform til installation af enheden.

  I deres kvalitet kan du bruge:

  • Profiler og platforme af stål og plast;
  • træstænger;
  • vertikale suspensioner.

  Efter spænding af filmen eller stoffet limes de termiske ringe på lærredet. I deres indre rum er materialet skåret. Gennem disse huller og lys vil blive udsendt.

  LED loftslamper installeret inde i beklædningen kræver ikke opmærksomhed på deres design, fordi de er ikke synlige.

  Jeg råder dig dog til at overvære instrumentets magt. I et lukket mellemrum kan nettet overophedes og sænke fra det.

  Udendørs installation

  Installation af enheden udefra på lærredet.

  Armaturer placeret uden for strækloftet bør vælges i henhold til æstetiske kriterier. Men deres magt kan ikke begrænses.

  Etuier af apparater er normalt lavet af stål og bliver dækket med blank eller mat maling. Loft og dekorative elementer af lamper kan være plastik, krystal eller glas.

  Når du udstyrer enheder med en roterende enhed, kan du rette lysstrålerne fra dem i en hvilken som helst ønsket retning. Dette kan gøres vandret, lodret ned, i forskellige vinkler på væggene eller møblerne.

  Alt er klar til at installere lyskilder.

  Før montering af loftet, ved montering af udendørs armaturer, er der monteret en pålidelig base for dem på loftet. På lærredet markerede passagen af ​​fastgørelsesdelene, er de fastgjort til termiske ringe. Efter montering af film / stof, skrues armaturerne til lejeelementerne.

  Tips

  1. Undervisningen advarer om, at valget af diodelamper bør baseres på lofternes højde.
   Hvis det er lille, råder jeg dig ikke til at forværre situationen for ting, at sætte indvendige lamper. Kassér også de samlede lysekroner.

  Cam mount web.

  1. En god mulighed for lave loftsrum - fastsættelse af spændingsstofkamerametoden. Med denne beslutning mister du kun 2 centimeter fra væggenes højde.
   Den svage strækning af filmen kompenseres af udendørs lys. De vil trykke det slanke materiale til de indlejrede elementer.
  2. PVC belægning kan ikke bære på overfladen af ​​nogen betydelig belastning. Med et markant loftområde skal du forstærke nettet med forbindende profiler. Eller armaturer, fastgjort på pladen.

  Omkostninger til diodelamper og deres installation

  Omkostningerne ved LED-belysning til hævede lofter består af prisen på lamper og elektrikerens arbejde.

  For polychrome bånd har brug for en enhed og kontrolpanel.

  1. Omkostningerne ved SMD LED strips starter fra 150 rubler per meter. Analoger af RGB koster 200-250 rubler. Derudover skal de købe en styreenhed samt en down-down transformer.
  2. LED-paneler koster 1100-1500 rubler stykke.
  3. Prisintervallet for diod spotlights er meget stort - fra 70 til 2000 rubler. Det hele afhænger af enhedens størrelse, designet, kompleksiteten af ​​dens design og oprindelseslandet.
  4. Det samme gælder for lysekroner. Du kan købe en kompakt budget enhed til 7 tusind rubler. Udgifterne til krystal high-bay lamper kommer til 700 tusinde rubler.

  Nedenfor giver jeg en tabel med satser for elektrikeres arbejde:

  LED indbyggede loftslamper, test 6 modeller

  I oktober kontaktede firmaet Alpha Light, som er engageret i engros, små engros og detailhandel med indbyggede LED-loftslamper. De ønskede, at jeg skulle lave en uafhængig produktanmeldelse. De er også engageret i fremstilling af lofterne selv, så de er godt opmærksomme på, hvad kunderne efterspørger. Den officielle hjemmeside for Ledoptom.com til alle spørgsmål bedes du kontakte dem.

  lineup

  Hvis du ikke er interesseret i et simpelt klassisk design, vil du have noget med et twist, så de indrettede modeller sprede det indre af huset. Designere vil være lettere at passe ind i et nyt eller nuværende projekt, vælge den rette kombination af lysstyrke og krop.

  Jeg kunne straks lide produktionen, produktets fulde navn - indbyggede LED-lamper. Eksternt tyndt, stilfuldt, med dekorativ belysning. Til udformning af kabinetter anvendes:

  • klar plexiglas;
  • spejlflader;
  • flerfarvede ekstra lys;
  • mat diffusorer.

  For at skrive en anmeldelse sendte jeg 12 prøver, 2 stykker af hver type. Fuldt beskrive alt i en artikel, vil selvfølgelig ikke fungere. Dette bliver en konsolideret gennemgang, og hver prøve bliver derefter testet individuelt. Diodelamperne for stræklofter består af 6 hovedmodeller af forskellig kraft, størrelse og indretning.

  Hver model har flere versioner:

  1. tre forskellige baggrundsbelysning farver;
  2. tre slags lysstyrke;
  3. Tilstedeværelsen eller fraværet af belysning.

  Sammenligningstabel.
  Tabellen viser fabrikantens egenskaber og det målte strømforbrug. Før testen blev de opvarmet til driftstemperaturen.

  Ripple factor og driver

  En meget vigtig parameter for enhver lysarmatur er krusningsfaktoren, med andre ord flimmer. Mange mennesker ved simpelthen ikke om denne parameter, fordi de brugte glødelampen i de fleste af deres liv og ikke bekymrede sig for noget. Sterk flimmer fører til dårlig sundhed, øjenstamme, træthed, specielt kontraindiceret hos børn.

  Rippelfaktoren for de testede prøver er mindre end 1%, det vil sige, at de ikke flimmer overhovedet. Strømforsyninger (drivere) er meget høj kvalitet. Disse er udstyret med LED-lamper Armstrong fra firmaet Sibertek, der er værd fra 3.500 rubler, der opfylder alle SANPIN-standarder og anbefales til installation i børnehaver og børneinstitutioner.

  Selvfølgelig værdsatte jeg dybdriverens fyldning, værdsætter samlingen og elementbasen. Samlingen er meget høj kvalitet, i modsætning til mange andre, bruger et tolags printkort. Sporene er på hver side og er forbundet med metalliserede huller. På grund af dette viser det sig det mest kompakte. Et sådant design taler om høj kvalitet og brug af fremragende udstyr fra producenten.

  For at evaluere de elektriske parametre forsøgte jeg at søge efter oplysninger om chippen på internettet. Det lykkedes mig at finde en anmeldelse og test af en sådan chauffør ved hjælp af et oscilloskop. Men min nuværende kilde har endnu bedre parametre på grund af brugen af ​​en mere kapacitiv udgangskondensator.

  Hvordan fungerer baggrundslyset

  Mange ændrer halogenloftets indbyggede lyskilder til moderne over tid. For dem består ledningerne som regel af to ledninger, hvor det er muligt at indse funktionen ved at tænde og slukke lyset. Men moderne spotdiode lamper til hjemmet er udstyret med monokrom belysning eller endog RGB. Denne funktion kræver, at genforbindelsen tilføjer en anden ledning til styring. De fleste af jer ønsker ikke at betale ekstra for en delvis omarbejdning af strækloftet, omskiftere, fjernbetjeningen.

  Efter at have undersøgt den største prøve fandt jeg et stort plus. Frostet glas kan fjernes, og der vil være en anden, næsten gennemsigtig bølgepap. På grund af dette øges lysstyrken, og udseendet ændres. Jeg kunne godt lide det, for ved vilje kan jeg ændre udseendet, hvis jeg bliver træt af den første.

  Under testen fandt jeg ikke straks ud af, hvordan man kontrollerer inddragelsen af ​​baggrundsbelysningsafsnittet. På LY-206 og LY-115G kun to ledninger til at forbinde. Der var en udløserkontrol i chaufføren, jeg ved ikke, hvordan den netop hedder i butikkerne. Skift sker cyklisk på bekostning af kontakten.

  Fungerer som følger:

  1. den første tænder lyser hovedlyset;
  2. sluk for strømmen og hurtigt tænd igen, kun det ekstra lys tændes;
  3. sluk og tænd igen, hovedlyset og det ekstra lys;
  4. Og så i en cirkel virker kontakten i 3 sekunder, efter at den er slukket.

  Installationen er meget enkel, det er ikke nødvendigt at lave noget og skifte switches til to-sektion. Dette er den perfekte løsning til dem, der beslutter at sprede deres interiør med farvet belysning uden brug af LED-stripe.

  LY501 lampe, foto

  Strømforbrug

  Antallet af watt forbruges af diodlampen til loftet